Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

fud is gud

Colour me !

torstai 25. syyskuuta 2008

fud is gud


Eilen mikolla oli viimeiset kirjoitukset (koitti korottaa viime keväältä muutamaa), ja mokoma halusi lähteä sen kunniaksi vähän syömään - vaikka kello oli jo yhdeksän illalla ja minä torkuin nyyttinä sohvanpohjalla. Mitäpä sitä ei (!toisen tarjoaman!) herkkuillallisen eteen jaksaisi: Vääntäydyin ylös ja vaihdoin mikkikolitsin pikaisesti johonkin asiallisempaan. Olen sisäistänyt ravintolapukeutumisen kyllä jotenkin selkäytimeen, nimittäin olin valmis viiteen minuuttiin päälläni säkkilappumekko, joka ei yllä kiristämään vaikka kuinka paljon sitä sapuskaa ääntä kohden nakkaa.


Ihan teidän pyynnöstänne kuvamateriaali olohuoneen ulkopuolelta!

Image Hosted by ImageShack.us


Päällä oli siis:
  • mekko #Lindex
  • sukkikset #H&M
  • neule #Zara
  • kengät #Anttila
  • rusetti #lukijalta

Siivu keittiötä. Purnukat ovat päässeet ihan oikeaan käyttöön asti (vaikkakin ne oikeasti ihan kaapissa asti majailee): Vasemmalta kahvia, palasokeria, hienoa sokeria, spagettia ja riisiä. Olipa muuten hassua katsoa kuvia Fashionweekin Johannan uudesta asunnosta: Miten ihmeessä lähes yhtä pieni asunto voikin olla niin mielettömän erinäköinen? Tiedän, ettei kovin moni minun luukkuani pystyisi sulattamaan: Täällä on nimittäin aika eriparista. Mutta rakastan omaa lämpöistä pikkukotiani, enkä suostu sisäistämään, että koko talo menee peruskorjaukseen ensi vuonna ja joudutaan muuttamaan! Niinpä, siitä voi päätellä että miten helkkarin vanha tämä kämppä on.

Huomenna olisi tarkoitus pitää pienimuotoiset hengailutuparit muutaman ystävän kanssa, ja se viimeistään on motivaattori nurkkien totaalisiivoukseen, luojan kiitos. Voisin koittaa valokuvailla sitten enemmänkin talosta näkyviin jos vaan vielä kiinnostaa!

Niin ja sain sen mikon synttärilahjankin sitten hankittua: EA Skate PlayStation 3:lle. VOI KYLLÄ, se meni ostamaan sen mötikän sitten pitkän, hartaan ja syvällisen pohdinnan jälkeen. No, saanpa sen mokkulaa pihistettyä nyt sitten paljon useammin (okei, se on käytössäni siis kaksneljäseiska), kun se napottaa ruudun edessä kuin kersa karkkikaupan!

ps. Tein sekä vihreän että violetin baskerin jo kerran, mutta perfektionistikoppakuoriainen mylläsi ja oli pakko purkaa kumpainenkin. Pitihän se arvata..


Translation:

Yesterday my boyfriend took me to a late dinner - It was 9 o'clock in the evening when I got up from the couch and changed my Mickey Mouse -college to something less "I just got out of bed". I decided to wear a dress from Lindex, tights from H&M, a cardigan from Zara, shoes from Anttila and a bow from a reader. The loose dress was a good choice when I destroyed a huge hamburger and a pile of self made french fries! (Yup, went to a restaurant and ordered a hamburger meal and a diet coke.. Well I just saved the fine steaks and wines to the others!)

The picture is from our kitchen, which you haven't seen yet. I finally have something to fill up all my tin jars! The jars in the picture include for example sugar, coffee and rice.

Tunnisteet:

47 kommenttia:

25. syyskuuta 2008 klo 23.43 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Siis sullahan on siellä mahtavia kuvausympäristojä vaikka muille jakaa! Mutta kuinka ihmeessä hennoit purkaa aivan kaksi valmista hattua? Perfektionismi = täysin outo käsite minulle ja elämänkatsomukselleni, huoh.

 
25. syyskuuta 2008 klo 23.59 , Blogger Tiina kirjoitti...

Oih! Ihanat nuo keittiön kaapit, toivottavasti ei mene remontissa uusiksi. Unelmoin niin vanhasta talosta, punaiset (keltaisetkin käy) keittiönkaapit ja nariseva lattia <3 :)

 
26. syyskuuta 2008 klo 0.43 , Blogger Stazzy kirjoitti...

Mullakin on hyvin eriparinen ja hyvin pieni koti. Kunhan on asioita ja suurin osa hankittu käytettynä. Mutta mikäpä siinä, elämässä on tärkeämpikin asioita kuin sisustaminen.

Jaksan muuten ihastella kerta toisensa jälkeen tuota bannerikuvaa, vallan hyvin onnistunut.

 
26. syyskuuta 2008 klo 7.49 , Blogger Roosa kirjoitti...

Teillä on kyllä IHANA keittiö, paljon persoonallisempi kuin meidän valkoisilla seinillä ja valkoisilla kaapeilla :P

 
26. syyskuuta 2008 klo 7.51 , Blogger Buse kirjoitti...

Keittiöntaso menee likaiseksi kun kenkäsilteen hyppelehdit ;) No ei vaan, aurinkoinen ja rento asukuva.

 
26. syyskuuta 2008 klo 10.12 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

voi jukra, että asunto menee remppaan. mä olisin nimittäin muuttanut sinne teidän jälkeen. ;>

tykkään teidän asunnon tyylistä, mitä nyt olen nuo harvat kuvat nähnyt. mun mielestä eriparisuus yms on kaunista. :---D

 
26. syyskuuta 2008 klo 10.45 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Minä tykkään sellaisesta kotoisasta kodista. Minä tarvitsen ympärilleni krääsää! Ja siksi en ymmärräkään miten ihmiset pystyvät pitämään kirjahyllyt ja muut niin siistissä kunnossa, tuleva kotini tulee olemaan varmana joku kaatopaikka! :)

Oliko sulla tossa vyötäröllä jo vyö? Näyttää ainakin siltä, että jotenkin olisi kurottu. :D
Kiva kuva, pirteä!

 
26. syyskuuta 2008 klo 11.14 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ei voi koti enempää sulta näyttää ku toi nykyinen, ainakaan niiden kuvien perusteella, joita blogissasi on nähty. :) Sääli, ettet voi viipyä siellä kauaa. Uuden kämpän ettiminen on aina niin mieletön riesa, ettei sitä vuosittain kovin mielellään tekisi. Sulla on muuten ihanat kengät, näin sivuhuomautuksena sanottakoon. :p

 
26. syyskuuta 2008 klo 12.36 , Blogger Elina kirjoitti...

Mulla kans vanha koti, niin vanha, että se puretaan vuoden tai kahden päästä :/ En oikein kestä valkoista ja steriilinsiistiä ympäristöä ja siksi haalin kaaosta ja vanhoja tavaroita ympärilleni :) Uusi on tylsää!

 
26. syyskuuta 2008 klo 13.59 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

kiva kun istut keittiön pöydällä ja viel et sulla on kengät jalassa=) Ihanan väriset noi kaapit, ja ihanat purnukat<3

 
26. syyskuuta 2008 klo 15.07 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Saisko Mikosta kuvaa ;)?

 
26. syyskuuta 2008 klo 15.25 , Blogger Joa kirjoitti...

Katsoin ensin, että näyttääpä tuo siniraitainen purnukka tutulta, mutta tajusinkin, että meillähän on samanlainen kahvipurkkina! :) Sinne mahtuu juuri sopivasti kahvipaketti. Olen joskus joutunut tunkemaan, vaikka en kyllä itse juo kahvia.. ^^

 
26. syyskuuta 2008 klo 16.14 , Blogger Maaria kirjoitti...

Mun kämpässä on ruman kermanväriset keittiönkaappien ovet. Paljon mieluummin ottaisin tuollaiset. Ja tuo on tuttua mullekki, että kun on saanu jotain ainakin lähes valmiiksi, niin sitten purkaa sen kun se ei ole just täydellinen. Mutta olen todennut, että jos kerran häiritsee, niin paras purkaa, muuten jää aika varmasti jonnekin nurkkaan pölyttymään.

 
26. syyskuuta 2008 klo 16.26 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

hih, löysin tänään entringistä punaisen nahkarusettipannan ja välittömästi tuli blogisi mieleen :)
Olen "ensikommentoija", kuitenkin blogiasi lukenut jo keväästä asti niin kehaisempa vielä hauskaa ja tyylikästä blogiasi kun kerran kommentoimaankin kopeuduin :D

 
26. syyskuuta 2008 klo 16.41 , Blogger Emma kirjoitti...

Teillä on kyllä ihana retrokeittiö!

 
26. syyskuuta 2008 klo 16.58 , Blogger Christina kirjoitti...

Onpa kotoisan näköistä :) Ja suloinen kuva!

 
26. syyskuuta 2008 klo 17.34 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ihanan persoonallinen keittiö! Oi kamala kun tuli flashbäkki lapsuuden mummolaan noista purnukoista :'3

 
26. syyskuuta 2008 klo 18.26 , Blogger Peippo kirjoitti...

Kyllä vielä kiinnostaa nähdä teidän asuntoa! ^^ Ainakin näillä näkymin vaikuttaa tosi pieneltä, lämpimältä ja pehmoiselta. Tylsää että se menee remonttiin!

 
26. syyskuuta 2008 klo 18.44 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tää on nyt vähän hölmö idea ehkä, mutta voisitko joskus hieman valottaa sitä, miten otat kuvat tänne blogiisi? Siis ihan valaistuksesta yms. Sulla on aina aivan mielettömän hienoja kuvia! Omistan saman kameran, mutta en mä vaan saa sillä tollasta jälkeä aikaan... :)

 
26. syyskuuta 2008 klo 18.46 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Keittiösi on ihana, kaappien ovet ovat niin kivan väriset! :) Asu on tosi kiva! :)

 
26. syyskuuta 2008 klo 19.27 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mahtavaa settiä - miten saatkin tehtyä noi varjot!? Sinulla täytyy olla joku lamppu, mutta ei mikään liian kirkas. Haluaisin itsekin kyl samanlaisen, valaisu on valokuvissani heikoin lenkki. t. Make

 
26. syyskuuta 2008 klo 20.42 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

mahtavaa kuvapaikka vaihtunut rakastuin nuihin keittiön kaappeihin lisää kuvia tahtoo hän

 
26. syyskuuta 2008 klo 22.09 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

heii, meillä oli himasssa tollaset keittiön kaapit, muistaakseni väri oli vihreä mut vetimet oli just tollaset. ja se talo on jo peruskorjattu...me muutettiin siihen ekoina asukkaina 70-luvun alussa.

-30 ja risat

ps. myssystä tuli aurinkoinen ja ihana

 
27. syyskuuta 2008 klo 4.18 , Blogger Eyeliah kirjoitti...

added you to the blogroll today :-)

 
27. syyskuuta 2008 klo 4.29 , Blogger Juuli Linnea kirjoitti...

AA täydelliset keittiön kaapistot!

 
27. syyskuuta 2008 klo 9.44 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

mistä benettonista ostit nuo ihanat paidat (keltainen ja sininen)? (:

 
27. syyskuuta 2008 klo 13.55 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

En muista mistä blogiisi eksyin mutta sen jälkeen en ole voinut käydä kaupoissa hiplaamatta joka ikistä vaatetta. Olen myös ruvennut miettimään omaa pukeutumistani entistä enemmän.

Täytyy antaa iso kiitos. Nyt vaatekaapissani on paljon hyviä löytöjä, eikä vaatekriisi pääse iskemään lähdön hetkellä.

 
27. syyskuuta 2008 klo 16.26 , Blogger sannero kirjoitti...

Olen niiiiin kateellinen tuosta mekosta. Se on täydellinen <3

 
27. syyskuuta 2008 klo 17.24 , Blogger Unknown kirjoitti...

Hahaa,taitaa olla aikas vanha tuo kämppä kun tuonväriset keittiön kaapitkin sielä on vielä ;)
Meidän kotitalo on rakennettu 1950 luvulla ja hei meidän sauna on oranssi ja keittiön kaapit turkoosit ,että taitaa olla samalta ajanjaksolta kotoisin tuo sunkin kotitalos,näemmä silloin tykkäiltiin väreistä:D

 
27. syyskuuta 2008 klo 21.38 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

öö ulkokengät pöydällä.. just..

 
28. syyskuuta 2008 klo 12.28 , Blogger Hely kirjoitti...

Hihii, teillä on ihana keittiö :>>

 
28. syyskuuta 2008 klo 12.28 , Blogger Hely kirjoitti...

Hihii, teillä on ihana keittiö :>>

 
28. syyskuuta 2008 klo 12.47 , Blogger SÄMEI kirjoitti...

Sulla on tosi kiva blogi ja ihania vaatteita ^^ nuo kaapit on ihanat!

 
28. syyskuuta 2008 klo 13.12 , Blogger Johanna kirjoitti...

Ihanat kaapion ovet sun kodissas! Ja muutenkin tosi söpö, sellanen sun näkönen! :)

Ja asu mahtava kenkineen päivineen! :)

 
28. syyskuuta 2008 klo 13.22 , Blogger Elisa kirjoitti...

Tosi nätti mekko <3

 
28. syyskuuta 2008 klo 14.43 , Blogger Siru kirjoitti...

Toivottavasti miehesi korotuset menivät hyvin. Meillä nimittäin odotetaan samaisia tuloksia korotuksista myös.
Meidän keittiö on melkein yhtä räikeä, vaikka onkin vaan ysäriä. Kaapit on toki hillityn valkoiset ja seinät ja laatat myös; mutta lattiat on merilevänvihreää muovimattoa ja työtasot myrkynvihreät. Aika vaikeaa muokata noilla väreillä siitä sellaista vanhaa italialais/maalais -tyylistä pesää.

juliet xxx

 
28. syyskuuta 2008 klo 15.10 , Blogger redeyedpigeon kirjoitti...

Hitsi miten söpöt keittiönkaapit, aivan ihanat! Jos asuntonne on yhtään sinun näköinen, se on todella kadehdittavan kodikas. Vau, tahtoo kylään.

Sääli että joudutte muuttamaan :< tuollaisia pikkusöpöjä kämppiä on harvassa.

Ja hei, olet taatusti sievin ja somin täysi-ikäinen, jonka olen nähnyt :) loistavaa, että hyväksyt itsesi sellaisena kuin olet, se kaunistaa ihmisiä entisestään.

ps. en ole ennen kommentoinut, nyt uskalsin. blogisi on sadepäivieni ilo ja vakkaritsekattava, luenpa ihan päivittäin. äläkä välitä yhtään elämäänsä kyllästyneistä, itsekkäistä növelöistä, keep going! osaat hommasi hyvin.

 
28. syyskuuta 2008 klo 18.56 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

"Ei ne vaatteet vaan ne aatteet, ei ne aatteet vaan Jason Dill."

MILLOIN POIKAYSTÄVÄSI TEKEE POSTAUKSEN BLOGIISI ? :)

 
28. syyskuuta 2008 klo 19.06 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

en tiedä onko tätä ennen ehdotettu, mutta haluaisin nähdä poikaystäväsi tyylin. toki tiedän, että hän ei halua näyttää naamaansa täällä, joten ideoin seuraavaa;

1. otat kuvia, josta rajaat pään pois.
2. otat kuvia, jossa heität vaatteet päällesi ja esittelet ne niin
3. heität vaatteet sängylle ja napsit kuvia.

kiitän ajastasi !

 
28. syyskuuta 2008 klo 19.44 , Blogger Aino kirjoitti...

Oi miten suloinen keittiö :) Vanhat eripari-tyyliin sisustetut kodit ovat ihania!

 
28. syyskuuta 2008 klo 20.15 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

vähänkö toi sun asusi on upea. Huomaa että sulla on oma tyyli mä tykkään lukee tätä sun blogii :)

 
28. syyskuuta 2008 klo 20.17 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

upee blogi sulla en kylla ole lukenut alusta saakka mutta sun oman tyylisi erottaa muitten joukosta :D

 
28. syyskuuta 2008 klo 20.24 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Anonyymi sanoi...

öö ulkokengät pöydällä.. just..
------------------------------------

No voi kauhee! Ia VARMASTI jätti pöydän pyyhkimättä kuvan oton jälkeen!: < Anonyymiseni kuinka pystyt elämään tuon asian kanssa, Ialla ULKOkengät pöydällä!

 
28. syyskuuta 2008 klo 21.27 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

anonyymi: "öö ulkokengät pöydällä.. just.."

Joo ei vitsi nyt varmaan kuolet.. (hhahahahahaha) Ia tuskin kopsuttelee koko aikaa sisällä ulkokengissä, tarkoitus oli luulstavasti vain esitellä mitkä kengät Ialla oli jalassa ulkona ollessaan..
Gosh kyllä joillakuilla leikkaa ;)

Mäkin rakastan sun kotiaaa sen on ihana miksi mulla pitää olla niin hemmetin Desingtietoinen suku alin juuri tarvitsemaan(kaipaamaan)tarvitsemaan(kaipaamaan)TARVITSEMAAN(kaipaamaan lohduttomasti) ympärilleni ihanaa eriparistamummolafiilistä..
IHANA asu!

 
28. syyskuuta 2008 klo 22.12 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

"öö ulkokengät pöydällä.. just.."

Mahdollista kengistä valunutta likaa/kuraa/hiekkaahan ei saa pyyhittyä pois? :--D järjenkäyttö sallittu anonyymi !

 
3. lokakuuta 2008 klo 14.57 , Blogger Pia kirjoitti...

aivan ihania nuo sun myssyt. Tuli itsellekin inspiraatio taas tuohon virkkaamiseen. Tosi kivan värisiä :)

 
5. lokakuuta 2008 klo 0.03 , Blogger ia kirjoitti...

Pauo: No pakko oli, ne olisi jäänyt jonnekin laatikon pohjalle kun en olisi ollut niihin tyytyväinen! :D

Ladyam: No sitä minäkin toivon! Paitsi että nariseva lattia on pelottava :o

Stazzy: Oi, kotisi kuulostaa vallan suloiselta! Kierrätetyt asiat on paljon kotoisampia, kuin kliiniset uutuuttaan kiiltävät. Kiitos :)

Roosa: Keltaiset on kyllä paremmat, kuin valkoiset!

Buse: Ei hätää, meillä on luutu :D

anonyymi: No arvaa harmittaako mua, olisin voinut asua täällä vaikka kymmenen vuotta lisää!

Nanna-: Haha, tiedän mitä tarkoitat :D Siivouspäivät on kyllä ihan karseita savottoja, kun pitäisi tämän edes joskus asuttavalta näyttää. Ei ole vyötä!

Bemary: Hehe :) No ei kyllä todellakaan lämmitä mieltä ajatus uudesta muutosta, et arvaa oliko mukavaa raahata esim. telkkari ja sohva kolmanteen kerrokseen, ilman hissiä!

Elina: Höööö :( Meidän pitää pistää pystyyn adressi vanhojen talojen puolesta! Saisivat putkiremontit ja moiset tehdä, mutta jättäisivät ainakin värimaailman rauhaan.

anonyymi: Hehe, kiitti!

anonyymi: Ei se halua naamaansa blogiin :(

Joa: Se on kyllä juuri kahvipaketin mentävä! Itsekään en mitenkään ihmeemmin kahvia juo, mutta aina pitää olla vierasvara :)

Majayna: No niinpä, arvaa vaan montako kaulaliinaa mulla lojuu lankalaatikon pohjalla kun jossain välissä on kerros vääriä silmukoita tai jotain :D

anonyymi: Höö, olisit säästänyt mulle sen rusetin! Kiitos paljon, ja kiva kun rohkenit kommentoimaan :)

Emma: Niin on, ja se on ihana!

Christina: Kiitos!

Emma: Hehe, mummoloissa on aina vakiovarusteena hienoja purnukoita!

Peippo: Tulossa on :) Tämä on kyllä yllättävän iso!

anonyymi: Mä voisin joskus postata valokuvaustutoriaalin, että miten yleensä kuvaan, jos kiinnostaa!

Emmisusanna: Kiitos!

Make: Kiitos! Mulla on joku ihan normi Ikea-lamppu, jota roudailen ympäriinsä :D Se on aika kirkas, perus 60wattisella lampulla, mutta kikka on lampun sijoittamisessa. Ihan eri fiiliksen saa, kun lamppu hohkaa jossain nurkassa kuvattavasta poispäin kuin että sen spottaa suoraan kuvattavaan.

anonyymi: Kiitti! Tulossa on.

anonyymi: Oii, vihreät kuulostaa vieläkin hienommilta, mitä nuo keltaiset!

Hailey: Oh, thanks!

Caramelo: Kiitos!

anonyymi: Kajaanin Benettonilta!

Tiku: Oho, ihan mahtavaa kuulla! Kiitos paljon piristävästä kommentista :)

Sannero: Hee, kiitos!

Lilya: Joo, ei tämä mikään 2000-luvun tuotos kyllä ole :D Voi että, miks nykyään kaikki tehdään vain valkoiseksi ja kliiniseksi! Oranssi sauna kuulostaa mahtavalta.

anonyymi: Hahaaaaaa, sulle vastailtiinkin jo useampaan otteeseen alempana :D

-H, Jesse, Johanna, Jude: Kiitti!

Juliet: Toivottavasti sielläkin päässä meni hyvin! Myrkynvihreät tasot kuulostaa aivan mahtavilta :D

Heroine: Tervetuloa vaan! Ja kiitos ihanasta kommentista :) Kommentoi toki useamminkin!

anonyymi: No kylläpä sitä Mikoa nyt kaivataan! :D Mäpä ehdottelen, josko se innostuisi.

Samantha: Ehkä mä voin sen kuteita päälleni kiskaista :) Kiitti ideasta!

Aino, Sieni-tatti: Kiitos!

minä, Enskumuisku, anonyymi: Hahaa, ootte aivan mahtavia! Lisää tämmösiä :D

Pia: Kiitos!

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu