Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

seitsemän satunnaisuutta

Colour me !

maanantai 2. maaliskuuta 2009

seitsemän satunnaisuutta


Tänään jumittaa niin pahasti, etten osaa suoltaa mitään loogista! Joten tässäpä olisi seitsemän satunnaisuutta ilman mitään sen fiksumpia teemoja. Eikä minun todellisuudessa Polaroidit ole lainkaan vanha juttu!



1. Tajusin viime lauantaina ulkoilleeni ihan mielissäni pukeutuneena mustaan ja harmaaseen (täh?), sekä niitteihin (TÄH??!) .

Jaksoin siis piipahtaa baarissa tämmöisissä:

satunnaista1


Päällä:

  • harmaa paitamekkojuttu #Lindex
  • neuletakki #GT
  • niittivyö #H&M kids
  • kengät #second hand
  • laukku #GT
Näytänkö mä enää ollenkaan itseltäni :D



2. Asoksen paketin odottelu alkaa jo aiheuttaa häiritseviä sivuoireita. Sähköpostin mukaan paketti kaasutti matkaan sunnuntaina: Onko mulla mitään saumaa seivästää saalis kotiin jo tällä viikolla ja säästää kanssa-asukki pidempiaikaisilta hypetysvaurioilta?


3. Törmäsin ekaa kertaa koskaan Kajaanissa samoihin Kent-laseihin, mitä itselläni on!


satunnaista4


No, kerta se on vissiin ensimmäinenkin :D




4. Mulle on muodostunut aivan hillitön pakkomielle saada itselleni vaaterekki sekä kenkälaatikoita, eli organisoida tuo karsea vaatekaaokseni edes jotenkuten hallttavaksi kokonaisuudeksi. Ainokainen hengarikaappini on puristettu niin tiiviiksi paketiksi, että vaatekappaleita saa veistää sieltä hyvin väkivaltaisin elein irti! Myös kengät ajelehtii aika ruuhkaisesti komeron lattialla, ja haaveilen ihanan siisteistä laatikkoriveistälinnakkeista. Mutta: Mistään ei löydy niitä perhanan kenkälaatikoita, kaikki on hyperkokoisia maisemakuvallisia(!?) älyttömyyksiä! Myös edullisista vaaterekeistä saa vinkata.

satunnaista3

Mulla on myös karmivan pitkälle punottu suunnitelma jakaa olohuone jollain tilanhalkojalla kahtia, tehdä toisesta puolikkaasta miniolkkari ja toisesta makuuhuone, ja muuntaa nykyinen makkari vaatehuoneeksi. Miettikää nyt, kokonainen huone täynnä vaaterekkejä, korukätköjä, kenkälaatikkomuureja.. Eihän näihin päätöksiin tarvita toisen asukkaan lupaa, eihän?
EDIT/// Anteeksi kun toitotan tätä asuinpaikkaani joka jemeksen kolkassa, mutta lähin Ikea on useansadan kilsan päässä ja bensat sitä ostamaan maksaisi moninkertaisesti sen rekin verran! Tämä kyllä kiinnostaisi vaikka kaksin kappalein, mutta ko. tuotetta ei myydä netissä. Ei kellään ois asiointia Ikeassa ja sen jälkeen Kajaanissa..? :D



5. Makeanhimoni alkaa jo pelottaa minua. Tänään miko tuli vartijaksi mukaan, kun livahdin kahden tunnin maanisen minttukrokanttisuklaata-suklaanougatjäätelöä -piehtaroinnin jälkeen lähikauppaan "huomista aamupalaa ostamaan". Fyysisiä otteita tarvittiin karkkihyllyä ohittaessa.. Selvisin kuitenkin kotiin asti pelkkien aamiaistarvikkeiden kanssa, ja ahmin kotona makeita omenoita tukehtumisvaaran uhalla.

satunnaista2

Hei oikeesti, millä tämän makeanhimon saa taltutettua, kun kinuskikastikkeen juominen suoraan purkista ei ole vaihtoehto?



6. Operaatio kesäkunto starttaa muuten nyt, sillä saimme tanssimaton pelittämään! Nuolilla pomppiminen on ainoa "urheilulaji", mistä ihan rehellisesti sanottuna nautin. Että terveisiä alakerran naapureille, kohta alkaa perustukset täristä!


7. Sain varattua kampaaja-ajan erittäin lupaavasti kolmanteentoista päivään perjantaille. Pelkkiä saksia ajattelin kutreilleni näyttää ja pihinä jatkaa värjäilyä omassa kylppärissä. Tässä pari muinaista kuontaloa, huomatkaa oikealla kaverin leikkaama "hups vähän lipsahti tää tasottaminen, muthei polkka on siis oikeesti tosi pop!" -malli!

satunnaista5

Ideoita otetaan vastaan!




ps. Kauheeta kun tuli hillitön nostalgiapuuska, kun kaivelin vuodatuksen puolelta noita tukkakuvia! Vanhat lärinät on siis jälleen kaikille avoinna salasanalla väritys.




Translation

I listed seven random things for no particular reason:

1. Outfit from last Saturday that doesn't look like me at all: The grey shirt is from Lindex, the gardigan and the clutch from Gina Tricot, the belt from H&M kids and the shoes are second hand. Next time I'll be wearing bright colors, a puffy skirt and a bow, I swear!

2. I can't wait for my Asos-ordering to arrive! Hopefully I get it this week.

3. Last Saturday I ran into the same fake glasses that I bought last year for the first time! (Does this sentence even make sense?! Gosh, so sorry for my English.)

4. I have planned splitting our livingroom into half creating a smaller livingroom and a bedroom, and turning our bedroom into a gigantic wardrobe. Hope my boyfriend doesn't mind... I don't have to tell him beforehand, do I?

5. My sweet tooth is out of control nowadays: I really have to struggle to keep myself off from chocolate, M&M's, cupcakes, cookies, ice cream...

6. Tomorrow I'm going to start my dear hobby again: Playing Stepmania with my dance pad!

7. I'm going to the hairdresser's in a couple of weeks and I have no idea what to do to my hair! Do you have any ideas?


Tunnisteet:

82 kommenttia:

3. maaliskuuta 2009 klo 2.13 , Blogger ami kirjoitti...

täällä on toinen joka haaveilee vaaterekistä ja kenkälaatikoista! laatikoita kyllä on jonkin verran, mut ne ei hirmu kauniita oo. ja vaaterekille ei ehkä todellisuudessa olisi tilaa täällä, mutta mun todellisuudessa tämä asunto ei ole hyvä ilman sitä. :)

 
3. maaliskuuta 2009 klo 8.00 , Blogger Vio kirjoitti...

Kenkälaatikoita voi pyytää kenkäkaupoista. Yleensä jos pyytää myyjiä säästämään muutamia hyviä kenkälaatikoita ja lupaa hakea ne tiettynä päivänä niin varmasti onnistuu. Muuten kaikki laatikot heitetään kaupassa pahvienkeräykseen. Itselläni kenkälaatikko-pino lähentelee jo kattoa uhkaavasti.. :)

 
3. maaliskuuta 2009 klo 8.40 , Blogger Cinderella kirjoitti...

Kokemuksella sanon, että vaatteet ja kengät kannattaa organisoida hyvin, juuri esim. rekkien ja laatikoiden avulla ja miehen vastustuksesta huolimatta, sillä ensinnäkin löydät kasapäin "uusia" vaatteita, jotka ovat vaan olleet kasan pohjimmaisena. Lisäksi joka-aamuinen pukeutuminen (itselläni yleensä kiireinen) helpottuu, kun näet lähes kertavilkaisulla kaiken, mistä voit lähteä settiä kokoamaan. :)

-C

 
3. maaliskuuta 2009 klo 8.47 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Voi tota sun baariasua! Niittejä, harmaata, mustaa ja taas niittejä... Ahh! Ja noi sun punaiset hiukset tekee tosta kokonaisuudesta täydellisen.

Ihana postaus! (=

 
3. maaliskuuta 2009 klo 9.35 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

HALPOJA rekkejä esim. Ikeassa. Ostin omana muistaakseni 5,90 tai 6,90e :)

-mosarkisti

 
3. maaliskuuta 2009 klo 9.45 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ikeasta löytää erittäin edullisesti niin vaaterekkejä (netissä halvin rekki näyttää olevan 16,95 euroa, mutta olen ostanut omani muistaakseni viiden euron hintaan) kuin erilaisia pahvisia laatikoitakin (esim. 2,5 euroa / 2 kpl laatikoita) kenkiä varten.

 
3. maaliskuuta 2009 klo 9.47 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Niin, ja tylsän näköisiä kenkälaatikoita voi myös tuunata esimerkiksi päällystämällä ne tapetilla tai kankaalla mieleisikseen.

 
3. maaliskuuta 2009 klo 9.49 , Blogger piparminttu kirjoitti...

maxissa olen nähnyt Sini tai Aino merkkisen vaaterekin, hintaa taisi olla kyllä lipo 25 euroa.

 
3. maaliskuuta 2009 klo 9.57 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ooo, ihanaa, joku muukin, jolle tanssimattoilu on ainoa sopiva liikuntamuoto! Harmi että sitä ei kehtaa harrastaa ihan milloin tahansa, alakerran naapurit ei ehkä arvosta töminää keskellä yötä :P

 
3. maaliskuuta 2009 klo 9.59 , Blogger Maaria kirjoitti...

Sinä nyt näyttäsit itseltäs vaikka työhaalareissa :) Että ei hätää.

Munki on tarkotus hommata täsä kevään aikana kenkälaatikoita. Ajattelin kenkäkaupoista käydä kyseleen. Ne on yleensä mielissään kun joku vie laatikoita pois, näin oon kuullu. Ja sitte aattelin kuvata kaikki kengät ja läntätä niihin laatikoihin niitten kenkien kuvat, niin ei tarvi joka kerta kurkkia että mitkä kengät sielä laatikosa taas olikaan.

Muaki vaivaa tuo makeanhimo, ja siitä ois kyllä oikiasti kiva päästä irti! Ei oo hyväksi terveydelle... Mutta ku kaikki hyvä on niin hyvää :) Uskon kuitenki, että kunhan täsä keväämmällä alotan taas juoksun, niin toivoton makeanhimoki loppuu. Ainaki viimes kävi niin.

 
3. maaliskuuta 2009 klo 10.00 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Itsellä on toinen kaappi ns. pinovaatteille ja koreille sekä toinen henkarivaatteille. Kengät asustaa satunnaisesti vaatekaapissa tai eteisen kenkähyllyssä :D. Meinasin muuten alkaa pillittämään ilosta huomatessani vanhan blogin olevan taas auki...vieroitusoireita?

 
3. maaliskuuta 2009 klo 10.24 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tuli tosta makeanhimosta mieleen, että kaveri selitti ihan vakavissaan varastaneensa isältään jotain pillereita, jotka taltuttavat makeanhimon!!! Hän epäili, että osallisena saattaa olla myös pieni placebo-ilmiö, mutta eihän siitäkään mitään haittaakaan ole, eihän?

 
3. maaliskuuta 2009 klo 10.24 , Blogger eeva kirjoitti...

Mustakin sun asu on just ihana :)

Ja hei täällä toinen makeasyöppöporsas ilmottautuu. Siis ainahan mulle on karkki ja pulla maistunut, mutta viime aikoina se homma on lähtenyt ihan käsistä! Uskon ihan täysin, kun sanotaan että sokeri voi olla addiktio :D Jos keksit jonkun hyvän tavan taltuttaa sokeririippuvuus niin vinkkaa...

 
3. maaliskuuta 2009 klo 10.53 , Blogger Astrid kirjoitti...

Siis polkkatukka ON oikeesti tosi pop! :D Ja niittiasu ei näyttänyt yhtään hassummalta, sinullehan sopii näköjään kaikki.

 
3. maaliskuuta 2009 klo 11.07 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mau, oon niin ylpeä susta että oot saanu päivitettyä näin usein! ♥______♥ Ihan luksusta, älä anna tän loppua!

ps. Oot söpöin.

 
3. maaliskuuta 2009 klo 11.18 , Blogger Mirre kirjoitti...

Käykö sulle koskaan niin, että pääset lapsen lipulla joihinkin paikkoihin? Älä siis ota tätä loukkauksena. Kun sä olet kasvoista hyvin nuorennäköinen... ja tuli vaan mieleen mun kaveri joka on 20, ja pääsee joskus lasten lipulla bussiin, ( ikäraja 14? köh) :D Heh, tuli vaan mieleen kysäistä tämmöstä.

 
3. maaliskuuta 2009 klo 11.19 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ainakin täällä Oulussa on Jyskissä vaaterekkejä hintaan 24,90! :) (jos en ihan väärin muista)
Ja Biltemasta sai vielä vähän halvemmalla

 
3. maaliskuuta 2009 klo 11.36 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Jyskissä on ainakin ollut jotain 25 euroa niitä vaaterekkejä.

 
3. maaliskuuta 2009 klo 11.39 , Blogger NooranElämää kirjoitti...

Vaaterekki olis kyllä ihaninta! Ja itsekin oon ajatellut, että tän työ/vieras/turhake huoneen vois rakentaa vaatehuoneeksi. Oon niin katkera kun tässä kämpässä ei voi olla vaatehuonetta. Oon aina asunu asunnossa missä sellainen löytyy ja nyt kun sitä oikeesti tarttis niin ei löydy >:/

 
3. maaliskuuta 2009 klo 12.15 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Olin ennen eräässä tavaratalossa töissä kenkäosaston lähellä, ja useamman kerran lähdin kotiin kassit täynnä kenkälaatikoita, jotkaq olisivat muuten menneet roskikseen. Kotona sitten laitoin kengät laatikkoon, kirjoitin lapulle, mitkä kengät sisällä on (esim. Vagabondin vihreät avokkaat) ja sitten laatikot hienoon pinoon kaapin pohjalle. Kyllä on elämä nykyään helppoa, kun ei mene iäisyys yhden kenkäparin etsimiseen :)

Ja kiitos, että vuodatuksen blogi on jälleen luettavissa! Tykkään luskella sitä aina välillä.

 
3. maaliskuuta 2009 klo 12.25 , Blogger Reetta kirjoitti...

Mulla on ollut jo pidemmän aikaa vaaterekki himo :) Meillä on vaan ongelma että se ei oikein mahtuis muualle kuin olohuoneeseen ja poikaystävän mielestä se ei ehkä olis niin hyvä idea :D

Kumma juttu että joskus karkkihylly vetää puoleensa kuin magneetti JOKA PÄIVÄ. Mun taltuttamiseen on myös jouduttu käyttää fyysisiä otteita :D

 
3. maaliskuuta 2009 klo 12.51 , Blogger Saoka kirjoitti...

Eikö kuitenkin olisi ihan järkevää yrittää etsiä suosiolla isoja ja kauniita laatikoita ja laittaa samaan laatikkoon useammat kengät? Minä ainakin olen nähnyt ihan vasta jossain mainoslehdessä ihan nättejä pahvisia säilytyslaatikoita. Ei tulisi ihan niin valtava linnake niistä kuin silloin, jos jokaikinen kenkäpari on omassa laatikossaan.

Oletko muuten lukenut uusinta Pirkka-lehteä? Siinä on sivulla 45 ohje vadelmaisiin kuppikakkuihin ja kuvassa ihan sinun näköinen leivonnainen! Siis sinun näköinen siinä mielessä, että voisin kuvitella sen sinun kanssasi samaan asiayhteyteen. Värit, kuviot, hörhelöt ja kaikki. Heti kun sen näin, tuli välittömästi mieleen, että ihan iaa! :-)

 
3. maaliskuuta 2009 klo 12.59 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Laudatur äikästä? "minun todellisuudessa" .. Miten ois minun todellisuudessaNI. Ei tarvi unohtaa suomen kieltä vaikket enää lukiossa olekaan :)

 
3. maaliskuuta 2009 klo 13.21 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tee marenkeja, yyllättävän helppoja ja makean nälkä lähtee taatusti.
Ohje:
Vatkaa pelkkä yksi valkuainen. ei keltuaista, sun pitää erottaa ne. sitte vatkaat semmoseks sen että sen kupin voi kääntää toisin päin ilman että se valkuainen tippuu sieltä, sitte jatkat vatkaamista ja laitat 0,5 dl sokeria. ja sitte kaks mauste mittaa vaniliinisokeria. sitte teet saman niinku aluks, eli käännät sen kipon toisten päin ja sen pitäs olla semmosta että se ei tipu sieltä. sitte laitat uunin lämpenemään 100 asteelle. ja uunin keskiosaan, annat olla siellä puoli tuntia. ja sitte sen jälkeen laitat uunin pois päältä ja uuni vähän raolleen ja sitte annat niitten olla siellä hetken jälkilämmössä kuivumassa. Thats it, hyviä on !

Toivottavasti tajusit jotai ;-)

 
3. maaliskuuta 2009 klo 13.45 , Blogger Christina kirjoitti...

Täällä haaveillaan myös rekeistä ja kenkälaatikoista - ja ylipäätänsä ylimääräisestä säilytystilasta, koska sitä on niin naurettavan vähän. :<

Ja onpa kiva tuo ensimmäinen asu. :)

 
3. maaliskuuta 2009 klo 14.29 , Blogger AINO kirjoitti...

Olisi kiva nähdä sun vanhoja koulukuvia :) Tee niistä postaus !

 
3. maaliskuuta 2009 klo 14.46 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Minusta tuo on tyylikkäin asukokonaisuutesi aikoihin. :) Näytät enemmän ikäiseltäsi. Ei siis sillä, että siinä "omassa" tyylissäsikään mitään vikaa olisi, mutta itseeni kolahtaa enemmän tämmöinen.

 
3. maaliskuuta 2009 klo 14.56 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

mikä on tän vuodatus-blogin osoite?

 
3. maaliskuuta 2009 klo 14.57 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

karmeeseen makeanhimoon kantsii syödä sinkkiä ! apteekintäditä pyydät.

 
3. maaliskuuta 2009 klo 15.02 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Part neljä, yksi sana: Ikea.

 
3. maaliskuuta 2009 klo 15.09 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

oi tosi kiva postaus kyllä (kuten sulla aina;)) mulla on kyl sama ongelma ton makeanhimon kanssa :O nykyään se tuntuu olevan paaljon suurempi kuin ennen...

 
3. maaliskuuta 2009 klo 15.27 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ikeassa (ylläri :D) on mun mielestä tajuttoman söpöjä kenkälaatikoita, sellasia vaaleanpunaisia joista mulle tuli välittömät Sex and the City-vibat. Nettisivuilta pystyy kattoon niitä, ne kuuluu Nostalgisk-sarjaan - tosin ainakin mun läppärin näytöllä se roosa näyttää tositosi hailakalta verrattuna siihen minkä sävyinen se on luonnossa.

 
3. maaliskuuta 2009 klo 15.33 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Itselläni on paljon kenkälaatikoita ja hienoimmat kengät esillä hyllyssä. Kenkälaatikon saan aina mukaan Spiritstoresta, josta paljon kenkiä ostelen.
Olen ollut työharjoittelussa kenkäkaupassa, ja kyllä vain ne repi laatikkonsa pahvinkeräykseen ;__; Ihan sydän kärsi, ja eräänä päivänä luvan kanssa vein pari hienoa laatikkokultaa kotiin.

 
3. maaliskuuta 2009 klo 15.58 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kyllä varmaan tuo asu sai muiden baariasut näyttämään tylsiltä, onneksi en ollut paikalla ;)

 
3. maaliskuuta 2009 klo 16.03 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

hahaa. minulta ei ainakaan saa vinkkejä makeanhimon taltuttamiseen. olen nimittäin sortunut juuri tuohon kinuskikastikkeeseen jota hörpin suoraan purkista :D

 
3. maaliskuuta 2009 klo 16.13 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mistä tuo ensimmäisen kuvan perushame on, kun siitä ei ole tietoja?

 
3. maaliskuuta 2009 klo 16.13 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mäkin oon ihmetellyt että missä oikein myydään kenkälaatikoita. Niille olisi todellakin käyttöä!

 
3. maaliskuuta 2009 klo 16.21 , Blogger reetta kirjoitti...

sulla on ihanan väriset hiukset, millä sävyllä värjäät? :))

 
3. maaliskuuta 2009 klo 16.48 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Pyydä kenkäkaupasta laatikoita ja hae rautakaupasta tapettia ja liisteriä ja päällystä ne laatikot...tulee ihan siistejä. Sitten vaan nimilaput tai muovitettu ikkuna päätyyn niin näet ilman avaamista mitä siel sisällä on.

Makeanhimoon auttaa kromitabletit kuulemma. Mutta musta kinuskikastikkeen juominen purkista on tosi jees :D

 
3. maaliskuuta 2009 klo 16.56 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Eikö tää kuuluu myös kategoriaan PÄÄLLÄ ? :D

Waaah ihana asu! Siulle soppii tuommoset niitit ja mustavalkoisuus, varmaan juuri noiden hiusten takia.

 
3. maaliskuuta 2009 klo 17.11 , Blogger petraa kirjoitti...

Jjep, oot niin oikeessa tuon tanssimaton kanssa. Siitä mäkin tykkään, enkä mistään muusta ;DD Mutta joku älypää roudasi xboxin veljen huoneeseen eikä siellä mahdu edes tanssimaan kunnolla, rhh en tiedä mitä mä teen!

 
3. maaliskuuta 2009 klo 17.12 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Meidän asunnossa on tehty niin, että olohuone on jaettu makuuhuoneeksi ja olkkariksi ja varsinaisesta makuuhuonesta on tehty sellainen mun ompelu/vaatehuone ja koska asunnossani nyt sattuu mieskin majailemaan, niin hänellä on siellä oma tietokonenurkka ;) Ja hyvin toimii, mies on ihana kun ymmärtää alati paisuvan vaatekaappini tarpeet xD

 
3. maaliskuuta 2009 klo 17.15 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Makeannälän iskiessä kannattaa juoda kaakaota. (:

 
3. maaliskuuta 2009 klo 17.24 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Aivan_ihana_baariasu!

 
3. maaliskuuta 2009 klo 17.38 , Blogger jessie kirjoitti...

heii, ootko missään ollenkaan maininnut että oot voittanut vuoden Kajaanilainen- palkinnon ? Justiinsa luin kaaosta ja siellähän sinusta oli juttua etusivulla ! Paljon onnea moisesta :)

 
3. maaliskuuta 2009 klo 17.40 , Blogger Katarzyna kirjoitti...

hmm, your hair are ok, i like them. i'm going to dye the same colour ^^

 
3. maaliskuuta 2009 klo 17.52 , Blogger Laura kirjoitti...

että, oon ihan koukussa tähän sun blogiiin! rakastan sun tyyliä kirjottaa. ja sitä paitsi oot ihan sairaan söppänä kaikkien juttujes kanssa. toi musta ja niitit muuten sopii sulle !

 
3. maaliskuuta 2009 klo 17.54 , Blogger Micci kirjoitti...

Täälläkin on haaveissa vaaterekki.. Mistähän sellaisen löytäisi (ja miten se mahtuu kämppään on sitten toinen kysymys..)?
Musta ja niitit ei kyllä kuulosta ihan Iamaiselta, mutta Miccimäiseltä kylläkin! :D

 
3. maaliskuuta 2009 klo 18.10 , Blogger IIDA PAULIINA kirjoitti...

toi asu sopii sulle hyvin ja näytät kyl iteltäs niinkun aina :--D<3 kiva postaus taasen, ja kivoja kuvia!

 
3. maaliskuuta 2009 klo 18.18 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ihanaa kun postasit, odotan seuraavaa jo kuin kuuta nousevaa vai mitenkä se sanonta meni :D

Varmaan ihan turha toistaa edellisiä: Ikeastahan niitä rekkejä löytyypi.

 
3. maaliskuuta 2009 klo 18.49 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

sun blogis on vaan yksinkertaisuudessaan täydellinen. sulosia postauksia, hyviä aiheita, ihania vaatteita... kaikki värit sopii sulle ja mustavalkonen, harmaa ja niitit machaavat! samaa mieltä, kaakao vie makeannälän eikä se ole ees niin epäterveellistä kunhan se ei oo mitään oboyta. mutta huom! mitä enemmän syö herkkuja sitä enemmän niitä halajaa. parin viikon tauon jälkeen ei ees herkut haluta.

 
3. maaliskuuta 2009 klo 18.52 , Blogger Lydia kirjoitti...

I love love LOVE the outfit in #1...so cute!

 
3. maaliskuuta 2009 klo 19.33 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Itse ainakin ostin Kajaanin olikohan se nyt Jyskistä vai Sotkasta (muisti pätkii..) muutama kuukausi sitten 25 eurolla vaaterekin, joten kannattaa sieltä käydä vilasemassa jos niitä vaikka vielä sattuisi löytymään :)

 
3. maaliskuuta 2009 klo 19.40 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tosi kiva postaus, tää tahtihan rupeaa tiivistymään. Kuten joku sanoi tossa ylempänä: tää on ihan luksusta :D

Ja voi tota asua........... Damn u look hot!

 
3. maaliskuuta 2009 klo 19.53 , Blogger Nanna kirjoitti...

ihana asu! <3_<3

 
3. maaliskuuta 2009 klo 20.06 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Milloin on asuntoesittely tulossa? :)

 
3. maaliskuuta 2009 klo 20.53 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mun mielestä sulle sopii vähän tummempikin look tosi hyvin! Vaikka on tottunut näkemään sut värikkäissä asuissa, hitto että näytät hyvältä tossakin! Ehkä sun kirkkaat hiukset kompensoi synkkää asua ;--)

 
3. maaliskuuta 2009 klo 21.08 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ihana asu <3 :)

Tahtoo nähdä Mikosta kuvia pitkästä aikaa PLIIS :D

 
3. maaliskuuta 2009 klo 22.25 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

HIHII ;D Nyt näyttäisi vähän siltä että se makeansyönti on antanut ia-tehoja; postaus näytti/kuulosti taas niin hyvältä! Tommonen visiointi ja unelmointi "vaatehuonesta", kenkälaatikoista (... kristallikruunuista ;D)kertoo että ia alkaa virota talvikaamosolotiloista! IHANAA ;)
Suosittelen vision toteuttamista.. Kenkäkaupat lahjoittavat yleensä ihan mielellään laatikoita ja niistä saa tuunaamalla (tapetilla tms.*) uskomattoman hienoja! Ja sinullahan sitä luovuutta riittää! Eiköhän se vaaterekkikin/ tai kaksi - jostain löydy... kun intoa riittää;)

Baariasu oli muuten hiano, ehkä se kertoo myös siitä että naisessa on myös "toinen puoli" - niinku Lulussa... Hakekaattemme siis monia puolia itsestämme - niin vaatetuksen kuin muinkin keinoin...
Ilosta kevättalvienergiaa t.
v

 
3. maaliskuuta 2009 klo 22.26 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Makeanhimo lähtee vähähiilarisella ruokavaliolla, eli kaikki pastat, leivät, sokerit, riisit yms. pois aluksi vaikka viikoksi, katso helpottaako... Sitten voi lisäillä "kipupisteeseen" asti :D

Nimim. Jos syön aamiaiseksi leipää, vedän suklaalevyn lounaaksi.

 
4. maaliskuuta 2009 klo 0.28 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Sullapa taitaa on samanlainen nenä kun mulla! :)

 
4. maaliskuuta 2009 klo 0.28 , Blogger jella kirjoitti...

mun mummi asuu kajaanissa, ja jos satutaan kesällä tulemaan sinne päin autolla, voin tulla ikean kautta. yritän muistaa sitten kesällä. luultavasti tullaan autolla kun semmonen nyt ittellä on, on meinaan junaliput aika kalliita. jos et sitä ennen saa niitä mistään. :D lohduttaako? ehkä me tullaan jo alkukesästä!

voi tietty olla, että joku muu tarjoutui tuossa ylhäällä paremmalla aikataululla, en jaksa lukea muita kommentteja.

 
4. maaliskuuta 2009 klo 6.38 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

näytät jotenkin paljon vanhemmalta näissa parissa vikassa postauksessa :)

 
4. maaliskuuta 2009 klo 9.23 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Rekkejä on muuten joskus ollut Kajaanissa Jyskissä, ainakin mainoskuvastossa esiteltiin vähän aikaa sitten.

 
4. maaliskuuta 2009 klo 12.37 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

hah. juostiin tommosen vaatetangon perässä ikeassa ja kun viimein ja vihdoin löydettiin (oli muuten mega sokkeloinen ikea kyseessä)kirjoitettiin tiedot ylös ja lähdettiin hakemaan varaston puolelta, ei ollut koko höskää enää yhtää pakettia jäljellä.

 
4. maaliskuuta 2009 klo 12.37 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kodin Anttilasta löytyi oma :)

 
4. maaliskuuta 2009 klo 19.08 , Blogger anette kirjoitti...

Voin vakuuttaa sulle et sun makeenhimo ei voi olla mitään mun makeenhimoon verrattuna. :D Taas on tullut sellanen kausi et ahmin joka päivä herkkuja (eikä tästä oo ees mtn hyötyy ku en liho!). Aina oon tykänny herkutella mut välil se menee niin yli ja tulee just sellasii kausii et tekis oikeesti mieli syödä koko ajan. Tänäänkin ostin kivan suklaakakkurullan ja ajattelin ihan yksinäni vedellä, varmaan huomenna ei enää mitään jäljellä. :l Nii, ei taida multa hirveest vinkkejä löytyy tohon makeanhimon taltuttamiseen. :D

Mikset halua tätä http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/40099792. Mul on toi. :)

 
4. maaliskuuta 2009 klo 19.18 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

No siis onhan olemassa ns. ''tyhjiöpusseja'', joihin vois laittaa vaatteita.. Joissaki on sillaite että se pitää saada imurilla tyhjäks ja joissaki on sillee että pelkkä rullauskin riittää.. Mutta loppujen lopuks ne on aika hankalia joka päiväseen käyttöön, kun miettii et kuin kauan kestää saada ne ilmat takas/pois siitä ''pussista''.. Joten järkevämpää varmaankin olisi laittaa kesällä tyhjiöpussiin talvivaatteet ja toisin päin.
Ostin tossa vähän aikaa sitten Etolasta sellasen sängynaluslaatikon pyörillä (hinta oli kai 14 ja jotain..), taisin nähdä niitä myös Tarjoustalon mainoksessa..

 
4. maaliskuuta 2009 klo 19.25 , Blogger anette kirjoitti...

Eiku on mul yks vinkki, vinirypäleet!

 
4. maaliskuuta 2009 klo 19.30 , Blogger noraa kirjoitti...

Oma vaaterekkini löytyi Ikeasta, mutta jos sulla siis ei ole sitä mahdollisuutta, niin hmm lähimmästä Prismasta löytyy joitain rekkejä ja voisin melkein uskoa, että jonkinlaisilta huonekaluliikkeiltä löytyy rekkejä myös. Pidä vaan silmät auki. ;>

Kenkälaatikkoni hain taas lähimmästä Citymarketista, koska sieltä niitä tosiaan löytää. Pitää myyjälle vaan sanoa, etteivät vaan heitä niitä pois. Niistä sitten voikin askarrella oman näköisiä. :>

 
4. maaliskuuta 2009 klo 19.39 , Blogger Johanna kirjoitti...

Rakastan noita sun hiuksias!:) En tiiä mikä mussa on, tietkö en sillee tykkää punasista ja lyhyistä hiuksista, mutta sun hiukset.. aah.. IHANAT! ;D

 
4. maaliskuuta 2009 klo 21.34 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Uusi lukija täällä kommentoi :) Jäin koukkuun tähän sinun blogiin kun bongasin sen ihanan purnukkakankaasta tehdyn liivimekon <3.

Mulla kanssa haaveena rekki ja kenkälaatikot, mutta pienessä mökkipahasessani ei ole juuri tilaa noille. Ehkä sitten kun on isoiso talo joskus :)

Maskussa on kivoja laatikoita metallikulmilla, en muista hintaa kyllä. Eri väreissä löytyy.

Makeanhimoon voi yrittää magnesiumia, ite oon kuureina syöny ja on auttanut. Voi olla kyllä psykologinen vaikutuskin.

 
4. maaliskuuta 2009 klo 22.59 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ihan pakko kysyä, että onko tuo tanssimatto jolleki laitteelle (jos niin mille) jaja mistä löysit? Oon ettiny hirveesti, eikä millään löydy :(

 
5. maaliskuuta 2009 klo 10.23 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

kävin taas kurkkailemassa tota sun vanhaa blogia ja oijoi! oli kiva lukee uudestaan vanhoja juttuja, joita on jo lukenut joskus... samalla huomasin, että sun tyyli on muuttunu ihan hirveesti siitä mitä se oli edellisessä blogissa. sillon oli pakko päästä melkein päivittäin lukeen ja kattoon sun päivänasuja, mutta enää en ainakaan henk.koht. saa niin suuria inspiksiä tyylistäsi ja se on kyllä sääli...

ja mikäköhän mahtoi olla tämän vuodatuksen tarkoitus? no en tiiä, mutta tykkään silti blogistasi hirrrmuisesti♥ ethän lopeta tätä ikinä? :)

 
5. maaliskuuta 2009 klo 19.25 , Blogger peltopontus kirjoitti...

haha minähän asun ikeaa melkein vastapäätä :D tai joen toisella puolella on ruotsin ikea että.. :DD mutta kajaaniin ei ole kyllä paljoa asiaa minulla, hyvä että tiedän edes missä päin maailmaa se on o.o :D

 
7. maaliskuuta 2009 klo 1.45 , Blogger Susanna Katariina kirjoitti...

oi miten ihana asu! :)niittivyö ehdoton suokkari. hassuu sinänsä kun noita laseja näkyy täällä etelämmässä jo niin monella... mut hyvä että siellä ei, koska voit käyttää niitä ihan vapaasti vielä :D

 
7. maaliskuuta 2009 klo 8.06 , Blogger Eeva kirjoitti...

Topshopissa on ainakin sellasia kenkäboxeja, £6.00. En tiä paljonko euroissa, muta aika kivan näkösiä. Tässä linkki: http://www.topshop.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?beginIndex=0&viewAllFlag=&catalogId=19551&storeId=12556&categoryId=122920&parent_category_rn=42358&productId=441947&langId=-1

 
11. maaliskuuta 2009 klo 21.43 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Makeanhimoon kannattaa kokeilla kromia, sitä saa apteekista. Itsellä ainakin auttoi myös napostelukierteen katkaisussa, ei ole tarvetta koko ajan roikkua jääkaapin oven välissä. Kuulemma auttaa myös sinkit ja magnesiumit sun muut, mutta niitä en ole kokeillut.

-jesa

 
11. maaliskuuta 2009 klo 23.51 , Blogger Unknown kirjoitti...

Out of a pure curiosity I opened the comments list.
What surprises me most: 78 comments and only one (!) in english.
Does it mean, your blog isn't so popular around the world (in Poland, indeed, is :D and I though it was some kind of "international" trend ;) or... Most of the visitors are too lazy to write something?
I don;t have to add that I'm one of your polish fans, do I? ;)

 
12. maaliskuuta 2009 klo 19.41 , Blogger ia kirjoitti...

Kiitos kaikille kommentoineille ja hyödyllisiä vinkkejä antaneille! Tämä tyttö lähti kiertämään kaikki kylän kenkäkaupat laatikoiden toivossa :D

Kiitos myös makeanhimon taltuttaneille! Täytynee vierailla myös apteekissa.

Ami: Hehe, ei meilläkään ole oikein sopivaa paikkaa sille rekille, ainoa on suoraan ikkunan alla auringonpaahteessa :D Mutta rekki on saatava!

Conderella: Tuo innosti mun organisointiviettiäni ennestään! Mun vaatteet on aina kateissa, kun niiden säilytyspaikat vaihtelee keittiönkaapeista olohuoneen sohvan alle :D

Piparminttu: Se Sini olisi muuten ihan kiva, mutta se alaputki on tyhmästi kierossa!

Capella: No niinpä! Pitäisi ehkä kehittää jotkut megapehmusteet maton alle, ja napit korviin? :D

Majayna: Se olis kyllä kätsyä, jos se liikunnan aloittaminen stoppais makeannälän! Toivotaan ainakin näin :)

Kichinea: No meilläkin näin, mutta tilaa ei vaan ole tarpeeksi! :D Hehee, älä nyt pillitä sentäs!

Vtf: Se on muuten pelottavaa kun kuulin jostain, että särkylääkkeidenkin vaikutuksesta yli puolet johtuu placebosta!

Kirsikka: Oi, kohtalotoveri! Vinkkaan varmasti :)

Mirette: Itseasiassa ei ole tullut tilannetta vastaan, jossa olisin voinut kokeilla! Junalla matkustaessa ei oikein uskalla. Joskus pääkaupunkiseudulla metrolla mennessä olen ostanut lastenlipun :D

Tea ja R: Siihen Jyskin rekkiin mä taidan päätyäkin, ärsyttää vaan kun se yläosa on musta!

Noora: No niinpä! Olis niin ihana, kun vaatteet saisi olla ilmavasti omilla paikoillaan eikä tungettuna johonkin yhteen kaappiin.

Mr_Spaceman: Mä en siis oikeasti tajua, että miksi en ole tuota aikaisemmin hoksannut! Että kiitos vaan vielä vinkistä :D

Ellie: Päh, olohuoneessahan se rekki olisi vaan hieno sisustuselementti ;)

Saoka: Olisihan se juu, mutta musta vaan tuntuu, että isommassa laatikossa ne mujuu pohjalla päällekäkäin sikinsokin, samoin kuin komeron pohjalla! Mä muuten näin sen Pirkan ohjeen, ja tuli välittömästi himo kokeilla :D Mulla vaan tuppaa aina epäonnistumaan ne muffinssit, että vielä en ole uskaltautunut yrittämään!

anonyymi: Laudaturhan sieltä tuli, ja osaan kyllä edelleen halutessani kirjoittaa kieliopillisesti yhtä hyvin, kuin yo-kokeessakin. En vaan halua/jaksa keskittyä kieliopin pikkuseikkoihin blogia kirjoittaessani, kun tekstini on vallan ymmärrettävää näinkin :)

anonyymi: Oi kuulostaa herkulliselta! Mä jään varmaan marenkikoukkuun jos kokeilen :D

Diu: Jos uskallan! :D

ohmygodfather: Hehe, no onhan se heti aikuisempaa, kun ei ole esimerkiksi jättirusettia kutreilla killottamassa ja väripaletti on muutenkin hillitympi :D

anonyymi: Sivupalkista löytyy!

anonyymi: Ikeaan kun pääsisi :(

anonyymi: Oi, herttaista että pelastit laatikkoparat! :3

anonyymi: perushame Gina Tricotista!

Ree: Lorealin recital preference sävy Pure Spice!

Vastaan loppuihin vähän myöhemmin!

 
12. maaliskuuta 2009 klo 22.28 , Blogger ia kirjoitti...

anonyymi: No kuuluu, hups :D

Petraa: Ui kiva kuulla, että muutkin harrastaa! Mulla onkin läppärillä, niin tän saa kätsysti minne vaan :P Pitää sun nyt siskon oikeudella päästä pomppimaan!

anonyymi: Aivan järjettömän hyvä ratkaisu! Voitko suostutella tuon minunkin miehekkeen moiseen? :D

DD: Mainitsin mä yhdessä markinnässä :) Kiitos!

Aurora: Voi että, kiitos kauniista sanoista :) Pysyisikin sen pari viikkoa erossa herkuista! Kolmen päivän jälkeen pitää pitää jo karkkipäivä :D

anonyymi: Joo Jyskissä onkin just niitä vielä, häritsi vaan kun se yläosa on musta! Se se vaan täytyy varmaan käydä kotiin hakemassa :)

anonyymi: Mä en lupaa enää mitään sen kans, kun kaikki odottaa jotain hyperhienoa lukaalia ja tää on oikeasti aika karsee :D

Peepu: hee, sen varaan mäkin laskin :D

Minna: Mikosta kuvaa pitkästä aikaan? Apua, onko sen kuva joskus jossain näkynyt? :D

V: Hee, kyllä täältä kaamoksesta noustiin kuin noustiinkin! :D Ihanaa kevättä sinnekin!

anonyymi: Uusi vinkki kyllä mulle, pitää kokeilla jos vaan itsekuri kestää!

anonyymi: Ai nenä?! :D No, sulla on sit aika hyvä nenä ;)

Jella: Hehee, ihana kun tarjouduit, mutta en mä ehkä kestä ihan sinne asti vaan käyn hakemassa jonkun kehnomman version lähempää :D Kiitti kuitenkin!

anonyymi: Taitaa johtua astetta synkemmästä ja hillitymmästä vaatetuksesta..? :D

anonyymi: Sieltä taidan sen huomenaamuna noutaa :)

anonyymi: No voi hitto! Iskä kävi kattomassa mulle työreissulla sitä kans, eikä ollut ainoatakaan jäljellä. Vissiin ovat suosittuja :o

Anette: Nohei, vitsi että olisin onnellinen jos voisin vetää vaan herkkuja lihomatta! :O Mulla ne suklaat läsähtää suoraan reisiin, höh.

Ninnananna: Ois kyllä tosiaan ihan kätevä nakata aina kaikki kausivaatteet säilöön kun niitä ei tarvitse! Mä vaan taidan käyttää samoja kuteita läpi vuoden :D

Kalanmaksaöljy: Ihan läppärilläni pelaan, ja matto sekä adapter on hankittu polarpanda.comista!

anonyymi: Hehe, mä taas inhoan kattoa niitä vanhoja asuja kun ne on niin karseita :D Mutta kiva kuulla että tykkäilet muuten seurailla vieläkin!

Peltopontus: Oi, kunnon luksusta! :D

Susku, Heh, mä en vieläkään tajua että jotkut käyttää noita ihan oikeasti ihmisten ilmoilla :D

Eeva: Uu, onpa söpiksiä!

agacior89: I don't really think I have that much foreign readers although I translate my texts :D So I would say that 99% of my readers are from Finland. But it's so nice to hear that someone out there likes to read this, too! :)

 
23. maaliskuuta 2009 klo 21.50 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kromi siinä on vastaus makeanhimoon kokeileppas eipäs oo niin väliä ostatso marketin luontaistuote/lisäravinne osastolta vai oikeesta luontaistuote kaupasta suosittelen kokeilemaan se auttaa tai sitten vastaus löytyy esm:ananaksesta,eri meloneista yms..valmiiksi pilkotuista kukkakaaleista,porkkana/kurkkutikuista vaihtelu virkistää:D

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu