Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

!ASU!ASU!ASU!

Colour me !

tiistai 19. helmikuuta 2008

!ASU!ASU!ASU!

On muuten blogspotin kodin ensimmäinen varsinainen asu! Ihan sen kunniaksi vedin ylleni sitä perinteistä iaa: ylimätchäilyä ja sinappia. Älkää lyökö!

Noeivaan. Tänään pääsin vihdoin ja viimein ulos neljän seinän sisältä, kun sain houkuteltua ystäväni leffaan ihan vain tiistain kunniaksi. Jätin matikat orvoksi sängylle, riipasin 20 minuutin armottoman lenkin, ja pääsin vihdoin ja viimein suihkun kautta laittautumaan. On tätä outettu, tukka ja naama epäviehättävän au naturellina paistattelun jälkeen tuntui jotenkin juhlalliselta laittaa sukkikset jalkaan.

Uusi tukka vaati rusetin, ja uusi käsikoru ulkoilutusta, joten tässä sitä taas oltiin:

Image Hosted by ImageShack.us
No onhan tämä jo nähtyä, mutta tarkastakaa paremmin uustukka!
Päällä:
  • mekko #second hand
  • alla hame #Vero Moda
  • sukkikset #H&M
  • kengät #DinSko
  • laukku #Glitter
  • käsikoru #H&M
  • vyö #Seppälä
  • silkkirusetti #nappikauppa
Sama linja jatkui ulkonakin. Takki Vilasta ja huivi Piecesin ikivanha. Klikkaa suureksi:

Se leffa oli siis kotimainen uutuus nimeltä Kolmistaan, kun muuta ei tälle päivää megakokoisessa leffateatterissamme oikein pyörinyt. Loppu jätti outoudessaan toisen kulmakarvan koholle, mutta minusta on järjettömän mukavaa katsoa isolta kankaalta, pehmeiltä penkeiltä karkkipussin kanssa lähes mitä vaan.

Alan muuten pikkuhiljaa pitämään tätä tukkaa jo omanani, ja olen kyllä tyytyväinen pitkätukkahallusinaatioidenkin jälkeen lyhempään malliin. Hitto vain, kun tämä kasvaa ihan käsittämättömän nopeasti! Mitenhän olisi jatkossa polkka a la Fiskars+ia?

Älkääkä vain unohtako Bisquitsin arvontaa!


Tunnisteet:

28 kommenttia:

20. helmikuuta 2008 klo 0.00 , Blogger Nea kirjoitti...

Että noi sun hiukset on nätit, sopii sulle. Olen melkein kade...
Samoin olen "puolikatteellinen" sinulle tuosta lyhyydestäsi..

Piti muuten mainita tästä ulkoasustasi, en osaa kuvitella tätä tämän värisenä, joka kerta järkytyn että mihin se vihreä ihanuus on kadonnut? En sano ettenkö pitäisi tästä, mutta kun on tottunut vanhaan niin on tottunut ja iskee jokakerta paniikki kun saavun lukemaan hasukoja postauksiasi..

En nyt kuitenkaa aijo kirjoittaa tähän ihan kokonaista romaania, joten postun pikaiseste paikata ja "kiitän" hjuvästä blogista.. "Kärsin" taas yhdestä blogiriippuvuudesta lisää :)
"Nea"

 
20. helmikuuta 2008 klo 1.16 , Blogger Henna kirjoitti...

Sinapin keltainen näyttää päälläsi kivalle, mä oon vähän vierastanut kyseistä sävyä... :)

 
20. helmikuuta 2008 klo 9.30 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Oih, toi sinappi kyllä pukee sua niin hyvin! Itselleni ei kyllä sovi ollenkaan :< Ei haittaa vaikka asu onkin jo "nähty", tämä sinappinen versio on nimittäin mainio. Käsikoru ja laukku ovat nättejä, samoin kuin hiukset ja koko tyttö! :)

 
20. helmikuuta 2008 klo 10.03 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

sun hiukset on tosi hienot! ja noi sun postaukset on tosi kivoja. toivoisin lisää videopostauksia. onnistuisko? sun ääni vaan on niin kiva ja muutenkin. :D

Ja tuo sinapinkeltanen sopii sulle hyvin. :)

 
20. helmikuuta 2008 klo 11.12 , Blogger . kirjoitti...

Samoilla linjoilla muiden kanssa, sinapinkeltainen on päälläsi aivan ihanaa! Itse en uskalla mitään sen väristä päälle kiskaista.

Ja nuo hiukset, nami! Pitäisiköhän sitä itsekin vetää ihan lyhyeksi, nyt nuo kutrit ylettävät jo melkein alaselkään, huoh. :)

Olet söpö ilmestys ulkovaatteissasi! :)

 
20. helmikuuta 2008 klo 12.39 , Blogger Milja kirjoitti...

Piti tulla kommentoimaan siitä, miten törkeän hyvin sinappi natsaa omiin luontaisiin (ja hiusten värjättyihin) sävyihin, mutta en melkein kehtaakaan, kun niin moni on ehtinyt ensin ;)

Pakko muuten tulla nyt kehumaan ihan mahtavan kodikasta ulkoasua täällä uudessa (tai no ei kai se nyt enää niin uusi ole, minä vain olen ihan tipahtanut blogimaailmasta muutamassa viikossa kiireideni kera :D) osoitteessa. Täällä viihtyy mielettömän hyvin :)

 
20. helmikuuta 2008 klo 12.46 , Blogger kkatri kirjoitti...

uusi tukka on todella söötti ja sopii ehdottomasti sinulle!

(olen erilainen enkä ala kehua sinapin keltaista! voin kertoa kuitenkin, että js sanoisin mielipiteeni niin kehuisin :p selvästi sun juttu!)

 
20. helmikuuta 2008 klo 13.35 , Blogger katie kirjoitti...

Hihi, sä olet niin suloisen näköinen :>

 
20. helmikuuta 2008 klo 15.47 , Blogger Sara kirjoitti...

Todella nätti asu, sekä ulko- että sisämallissaan katseenkääntävä ja kaunis! Sulla on mahtava tyyli, olen ollut sitä mieltä jo elokuusta asti. :D

 
20. helmikuuta 2008 klo 16.08 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Noniin, nyt näkyy tuo sinun turrisi paremmin ja kehtaahan tuota katsella. :D Sopii sulle.

Kaksoishelmat on kyllä hurmaavat.

 
20. helmikuuta 2008 klo 17.26 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Muuten kiva asu, mut aika järkyt noi sukkikset :D

 
20. helmikuuta 2008 klo 17.51 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Nyt kyllä pistää harmittaan, ku en ite tajunnu ostaa noita sukkiksia silloin muinoin. Eihän niitä enää tietenkään oo. Tosin en tiedä sopisiko kyseinen väri minulle, mutta tykkään siitä silti. Ja tykkään juurikin tuosta "ylimätchäilystä" tosi paljo! Tuo mekko näyttää tosi hyvältä tuon tummemman hameen kanssa. Tuohon huiviisi olen rakastunut. Niinpä ostin sinapinkeltaista lankaa ja aion virkata siitä oikein ison kolmiohuivin itselleni :)

 
20. helmikuuta 2008 klo 17.53 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kiva asu! Pakko nyt vielä toistaa muiden perässä, että sinapin keltainen sopii sulle huippuhyvin!
Kiva kun uudet hiukset näkyy kunnolla, hienot on! :)

 
20. helmikuuta 2008 klo 18.14 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ihana asu! tosin mullekaan ei nuo keltaiset sukkikset oikein iske: tulee liikaa mileeen simpsonit :D muuten oikein söpö

 
20. helmikuuta 2008 klo 19.03 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ihana asu, todella söpö! :) Mulla on ihan samis sukkikset ja juuri tuota samaa laukkua olen moneen kertaan katsellut ja pähkäillyt, ostaisinko. Vielä toistaiseksi on kuitenkin saanut jäädä kaupan hyllyyn, mutta nyt taidankin tulla toisiin aatoksiin ;). Tosin avokilta sain sukkiksistani myös tuon jonkun mainitseman Simpsons-jalat -kommentin, mutta tykkään niistä silti :). Ja muiden tavoin toivon lisää videopostauksia :).

Sitten vielä tekninen ja tuikitärkeä kysymys: katsotko kuvissa oikeasti alaviistoon vai pidätkö silmiä kiinni? Kun mä en saa kummallakaan tavalla järkevän näköisiä kuvia, vaan onnistun aina näyttämään todella kammottavalta :D.

 
20. helmikuuta 2008 klo 19.07 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Heh, kerroin joskus sulle jollain nimimerkillä, että elnettiä on hajusteettomanakin ja kappas mitä bongasin nyt kuvasi alareunasta... :D

 
20. helmikuuta 2008 klo 20.53 , Blogger Marika kirjoitti...

Tykkään kyllä noista hiuksista ja keltainen rusetti käy todella hyvin niihin. :) Sukkikset on kyllä ihanat, samoin clutch.

 
21. helmikuuta 2008 klo 7.55 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Uusi tukkasi on tosi nätti ja sinapinkeltainen muuten passaa sulle niin hyvin, ettei yhtään tylsistytä katsoa asujasi, missä sulla on sitä väriä päällä. :)

 
21. helmikuuta 2008 klo 18.55 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Pakko nyt jokusen kuukauden lukeneena sanoa, että JUMALOIN sun tyyliä ja maksaisin omaisuuden jos voisin näyttää aina siltä miltä sä näytät :D Ylimatchailu on parhautta! Oon jääny niin pahasti koukkuun sun blogiin, tykkään sun kirjoitustyylistä ja persoonastakin sen perusteella mitä tiedän, joten en näe mitään syytä lopettaa lukemista, päinvastoin! :)

Ilmeisesti käyt joskus shoppailemassa täällä mun kulmilla, eli jos joskus törmään suhun niin saatan yrittää ryöstää sun identiteetin, varo vaan ;-)

 
22. helmikuuta 2008 klo 15.49 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Silloin kun oli sulla vielä vuodatuksessa blogi juttua tuli paljon , mutta nyt tahti on vähentynyt ;///.

 
22. helmikuuta 2008 klo 18.17 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

"Silloin kun oli sulla vielä vuodatuksessa blogi juttua tuli paljon , mutta nyt tahti on vähentynyt ;///."

Onhan se näinkin, mutta tuskin tästä muutosta johtuu, vaan ihan ajankohdasta =D Iahan on siis abi, ja tällä hetkellä lukulomalla, joten eiköhän se olekin vähän tärkeämpää päntätä kirjoituksiin kuin jaaritella täällä:) eikä tämä postaustahtikaan nyt mikään kovin huono vielä ole:) Tsemppiä Ia!

 
23. helmikuuta 2008 klo 22.55 , Blogger ia kirjoitti...

Nea: Kiitos kovasti! Ei mun lyhyydelle kannata kateellinen olla, kyllä tässä on niitä haittojakin :D Hee, kyllä sä tähän ulkoasuun totut :) Mulla alko tulla se vihreä jo korvista ulos! Kiitos kommentistasi, piristit kovasti :)

Henna: Oi, kiva kuulla :) Tuo keltainen on kyllä kaikenkaikkiaan aika aliarvostettu väri pukeutumisessa :D

Adele: Voi että, saat minut punastelemaan :) Kiitos!

Nnoora: Kiitos kovasti! Eiköhän niitä videoita vielä tule :)

Birgitta: Kiitti hirmusti! Hui, olisi kyllä melkoinen katkaisu alaselästä polkkaan, mutta jos pitkä tukka kyllästyttää, niin kokeile ihmeessä! Äkkiä se takaisin kasvaa :)

Vendeta: Mukavaa että kehtasit, eiköhän sen usko pikkuhiljaa sitten itsekin :D Ja mahtavaa kuulla, että ulkoasukin natsaa! :)

Katri: Kiitos kovasti erilaisesta kommentistasi :D

Yvon: Pläh, kiitti :)

S: Voi että, kiitos kovasti! Ne elokuiset postaukset on jotain ihan kamalaa :D

Nanna-: No hyvä että kehtaa :D Kiitos kovasti!

Anonyymi: Kiitos :) Sukkikset on just parhaat! :D

Anonyymi: Voi kiitos kovasti! Nuo sukkikset on osoittautuneet kyllä hyväksi ostokseksi, vaikka ne kaverina tulleet oranssit menivätkin melkein heti rikki. Oi, tee mullekin huivi!

Nami: Kiitti hirmusti :)

Anonyymi: Kiitti :) Haa, kun isäni näki nuo sukkikset, niin hänkin sanoi heti, että olen Lisa Simpson :D

Lumianna: Oi hanki kiireesti laukku ennenkuin ne katoavat myynnistä, on nimittäin sen verran ihana! Eiköhän niitä videoitakin vielä tule :)

Anonyymi: Haa, niinpä :D Kiitos vaan vinkkauksesta, tyytyväinen olen ollut!

Marika: Kiitos kovin :)

Pinja2: Kiitti paljon!

Sophia: No hui, jumalointi kuulostaa aika hurjalta :D Mutta kiitos kovasti, olen otettu! Älä kuitenkaan identiteettiäni vie, jooko :o

Loput myöhemmin!

 
24. helmikuuta 2008 klo 11.47 , Blogger ia kirjoitti...

MNT: Täydellisen vastauksen sinulle kertoikin jo alapuolellesi kirjoittanut anonyymi.

Anonyymi: Juuri näin, ihanaa että edes joku ymmärtää :) Kiitos kovasti tsempistä!

 
25. helmikuuta 2008 klo 12.11 , Blogger ia kirjoitti...

Lumianna: Muistin jälkikäteen että sä kysyit tuota teknistä seikkaa, enkä sitten muistanut vastata, sorry! Katson kuvissa alaviistoon, ei ne simmut ihan kiinni asti ole koskaan :) Ja avainsana onnistuneeseen kuvaan on tuhottoman monen kuvan ottaminen :D

 
28. helmikuuta 2008 klo 13.24 , Blogger Tiukunen kirjoitti...

Kerrassaan ihastuttava asukokonaisuus.. <3

 
28. helmikuuta 2008 klo 16.53 , Blogger ia kirjoitti...

Tiukunen: Kiitos :)

 
3. huhtikuuta 2008 klo 1.38 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ihunat asut! :) Pidän tuosta keltaisesta huivista tuossa pikkukuvassa aivan erityisesti.
Mistä nuo sun lampun kalat muutes on peräsin,ne on aika jännän näköset,ookko itte tehny?

 
30. huhtikuuta 2008 klo 11.39 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Täydellinen asu tuo "sinappiasu" :D Olen saanut inspiraation tyylistäsi. Mustaa/harmaata mekkoa ja paitaa, ja siihen yhdistelemään samanväriset laukku, panta ja korut. Joka päivä eri väri :D

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu