Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

kuuntelua ja nörtteilyä

Colour me !

maanantai 11. helmikuuta 2008

kuuntelua ja nörtteilyä


Enkun yo-kuuntelu on sitten ohi. Kuuntelua parhaiten kuvaamaan löysin sanaparin "mitä helvettiä?!" Oli vaikein englannin kuuntelu, mitä olen koskaan tehnyt. Päh!

Kuunteluissa olen hirmuisen tarkka siitä, ettei mikään saisi häiritä keskittymistä. Siis oikeasti, melkein mikään! Kohtia alkaa virrata ohi, kun alan hinkata pyyhekumista puhtaampaa. Hienoa. Tässä pari tätä kuuntelukertaa sabotoinutta tapausta:
1. Unohdin sitten pompulan kotiin, ja tukka piti saada pois kovien päältä roikkumasta. Keksin sitten repiä hervottoman muovisuikaleen penaalina olleen pakastepussin ympäriltä, ja design-kampaus oli valmis.
2. Vieressä istuneella pojalla oli oma tapansa keskittyä: vispata jalkoja. Kumpaakin, kokoajan. Mainittakoon myös, että kyseisellä kaverilla oli jotain tuulipukumateriaalia olevat pökät. Keskity siinä sitten Niken popokuunteluun, kun saatananmoinen sihinä kuuluu vierestä ja sivusilmässä vipattaa migreenin tavoin jalkapari!
3. Takaviistosta sitten löytyi tapaus, joka rentoutui heiluttelemalla lyijypakkausta. Voi jumalauta sitä ääntä!


Jos muuten olen sanonut olevani viime tippaan jättäjä, niin edes minä en onnistunut tällä kertaa vetämään vertoja poikaystävälleni: hän tilasi penkkariasunsa tänään, 3 päivää ennen itse tapahtumaa. Jotta paketti saataisiin keskiviikoksi perille, piti ostosten ylittää tietty summa. Minä sitten säntäsin pelastajattarena apuun, ja tilasin itselleni samaan pakettiin Clark Kent -lasit! Minä, joka suurimpaan ääneen kauhistelin muinoin niitä tökeröitä H&M -nörttilaseja (jotka muuten näyttivät kemiantuntien suojakakkuloilta)! Vetoan siihen, että Clark on seittemäntoista kertaa siistimpi, mitä yksikään kemisti. Vetoan myös ehdottomasti Luellaan! Hohooo, tuskin maltan odottaa. Katsotaan sitten, miten on lasien+julkisten paikkojen laita.

Image Hosted by ImageShack.us

Tänään sain myös hankittua penkkarikarkit. Vajaa kilo saa luvan riittää, koitan sihdata parhaimmiston pikkuveljeni niskaan.

Mutta onhan nuo joulukoristekarkitkin ihan ok näin helmikuussa!

Ei taaskaan sen ihmeempiä, tällä viikolla onneksi luvassa vihdoin sitä penkkariraportointia. Yo-mekon osalta semmoisia uutisia, että yläosakokeilu nro1 -> poltettavaksi. Onhan tässä tuota aikaa..

Kuuntelijat, miten meni? Muut, lämpeättekö kakkulatrendille?

36 kommenttia:

11. helmikuuta 2008 klo 19.46 , Blogger katri kirjoitti...

Kakkalutrendi menettelee, vaikkakin luulen että itse en tätä trendiä hyödynnä ainakaan vähään aikaan :D ehkä vielä jonakin päivänä!

mulla ei onneksi tänään ollut kuuntelua, mutta huomenna ruotsi :s UAAHH!

 
11. helmikuuta 2008 klo 19.55 , Anonymous Nanna kirjoitti...

Veljellänikin oli tänään enkun yo-kuuntelu. Hänellä meni kuulemma oikein hyvin, harmi ettei sinulla sitten niin kovinkaan vahvasti, mutta älä välitä. ;D

Itse en ole ainakaan vielä kehdannut ostaa sellaisia laseja. Haluan kyllä nähdä miltä ne näyttävät sinun päälläsi. :)

Hei ja kai sitten esittelet täällä sinun sekä poikaystäväsi asut? Jookos kookos?

 
11. helmikuuta 2008 klo 20.04 , Anonymous Cata kirjoitti...

Oli kyllä varmaan todella ärsyttävää yrittää suorittaa sitä enkun yo-kuuntelua kunnolla, kun kerran tuommosia ääniä kuulu ympäriltä :'<

Mä en ole viitsinyt ostaa sellaisia laseja...:D Ne sopivat joillekin tosi hyvin, mutta itse en oikein lämpene niille. Kaipa sitä joskus tulee edes sellaisia kokeiltua :D Sitten kun saat ne lasit itsellesi, niin laitathan kuvia niistä päässäsi? :> Luulen, että ne sopivat sinulle.

 
11. helmikuuta 2008 klo 20.42 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

kuuntelu meni mulla ainaki iha päin persuksia ! ältsin hankala ja järkyttävä ja ihan hirvee ! :(

Kaiken lisäks, mun vieressä oleva tydy kans vispas jalkojaan koko ajan, ei en pystyny keskittyy, ku näin vaan silmäkulmasta vispaavat jalat !!! tosi tuhmaa !

 
11. helmikuuta 2008 klo 20.43 , Blogger Sini kirjoitti...

Muistaakseni olet täällä joskus maininnut keskiarvosi, joka oli melko erinomainen, niin tuskin enkun kuuntelusi on edes huonosti mennyt! :)

Mulla on omat rillit nenällä joten en onneksi edes saisi naamalleni mahtumaan toisia. Ehkei muutenkaan ihan mun juttu.

-Puolikas-

 
11. helmikuuta 2008 klo 20.53 , Blogger Jonna kirjoitti...

Toivottavasti kuuntelu meni paremmin kuin mitä kuvittelet:) Minä sain silloin aikoinaan tehdä ensimmäisten joukossa sen erään kamalan ruotsinkuuntelun, jossa oli avointen kysymysten sijaan tiivistelmä lopussa.Varmasti elämäni hirvittävämmät hetket kun epätoivoisesti yritän etsiä avoimia ja viimeisellä sivulla on vain se saamarin tiivistelmä. (Vieläkin patoutunutta raivoa näin melkein neljän vuoden jälkeenkin...)

 
11. helmikuuta 2008 klo 21.02 , Anonymous willa kirjoitti...

Pari ekaa osiota kuuntelussa tuntui itselle aiheina helpoilta(tiedä sitten miten ne menivät oikeasti:D). Avot taas, sanan oikeassa ja alkuperäisessä merkityksessä sitten jäivätkin aika tyhjiksi(mikä ihme se golfvirtaselitysjuttu oli:D?!?). Itsellä tosin onneksi yo-paperit on jo takataskussa viime keväältä, mutta toivon mukaan siulla meni paremmin kuin luulet ja aina kirjallisessa osioissa voi petrata:)

 
11. helmikuuta 2008 klo 21.02 , Anonymous bridde kirjoitti...

no kuuntelusta tietenkin. :'D mullakin vähän keskittymisvaikeuksia, otsahiukset KOKO ajan silmille + takanani istuvalla tuntui nenä vuotavan kuin niagaran putous, halleluja! kaupan päälle vielä vieressä istuvan pojan ärsyttävä köhiminen. ARGGH!

no ei ehkä kokonaan voi syyttää olosuhteita (ps. samaan aikaan viereistä tietä aurattiin, ja v*ttu mitkä äänet siitä tuli!), ehkä kuuntelijassakin jotain vikaa...

huomenna kaupan päälle vielä ruotsi sekä keskiviikkona saksa. ei pirulainen. jostain syystä inhoni lukioa kohtaan vaan kasvaa kasvamistaan :'D

tästä tie vain ylöspäin!

ps. lasit ovat oikein kivat!
pps. penkkarikarkitkin vielä puuttuvat, stna. :D
ppps. puku sentään löytyy, jipii!

 
11. helmikuuta 2008 klo 21.03 , Blogger wallen kirjoitti...

Toivottavasti kuuntelu meni hyvin, itselläni ei ole vielä minkäänlaisia paineita, olenhan vasta 13. :D toivottavasti kuitenkin menisi hyvin. :--) *peukut pystyyn*

Heh, saat sitten laittaa kuvaa kakkuloistasi, mielenkiinnolla odotan, miltä ne näyttävät sinun päässäsi. (;

 
11. helmikuuta 2008 klo 21.08 , Blogger aamutossut kirjoitti...

Oij sun poikaystäväs on vielä ajoissa! Mun yks kaveri "ei oo vielä ihan varma mikä ois" -.-

Tykkäisin noista rilleistä, mutta en tarpeeksi paljon maksaakseni niistä vahvuuksilla.

 
11. helmikuuta 2008 klo 21.09 , Blogger Ann kirjoitti...

Pakko kommentoida, että minun kätköistäni löytyy tuollaiset Clark Kent -lasit! Tai lasit ja lasit, jotkin naamiaishepeneet siis, joiden kehykset on muovia eikä laseja tietenkään ole. Kerran otin kuvia ne päässäni ja näytin aika... typerältä :D (näytän typerältä jopa tavallisissa aurinkolaseissa)

Mutta tsemppiä kirjoituksiin!

 
11. helmikuuta 2008 klo 21.15 , Blogger Rosalie kirjoitti...

Se golfvirta kohta kyllä oli varsin kamala. Mites se yo-mekko kokeilu niin muka epäonnistui? Voisi olla hauskaa lukea mekko pulmista enemmän. Itsekin pitäisi jo alkaa suunnittelemaan ja pikkuhiljaa ompelemaan kunhan vain ne juhlat tulisi. :)

 
11. helmikuuta 2008 klo 21.18 , Blogger pnkd kirjoitti...

Lämpeän kakkulatrendille, omat nörttilasit on hakusessa!

Mä olisin kyllä tuollaisia kanssakuuntelijoita vetässyt dunkkuun, potkassut vispaavaan sääreen tai ainakin huomauttanut ystävällisesti että "voitko lopettaa!!1". Ärysttävää.
Mä muistan kuinka meinasin kuolla yhdessä enkun kuuntelussa, kun takana ollut tyttö mässytti purkkaa ihan saatanan kovaa. Kolmannetta kertaa kun mulkasin, niin ymmärsi missä hiertää.

 
11. helmikuuta 2008 klo 21.57 , Anonymous dixillusions kirjoitti...

Hah, hei minä vedin pohjat englannin yo-kuuntelussani: pyyhkäisin sen tehtävihkosen lattialle. Ei kovin kiva juttu sinänsä, sillä menossa olivat juuri ne lyhyet reaktiokuuntelut ja omalta paikaltahan ei saa nousta hakemaan sitä vihkosta. Odotapa siinä sitten, kun valvoja tulee nostamaan sen läpyskän. Kaikista eniten ärsyttää, että jäin kahden pisteen päähän ällästä - ja syytän siitä niin näitä paria kohtaa, jotka kömpelyyteni takia missasin. Yo-tulosten saapumisen jälkeen oli ainakin kunnon syy vetää järkyttävät kännit :D

Isot nörttilasit ovat niin hienot niiden päällä, keille ne sopivat! Ne tuntuvat kuitenkin sopivan niin harvoihin tyyleihin ja kasvohin, että potentiaaliset omat nörttilasini jätän sinne kaupan hyllylle.

 
11. helmikuuta 2008 klo 22.04 , Anonymous damdam kirjoitti...

Itsellä ei vielä ollu kuunteluita, mutta mantsanopettaja ihmetteli meidän tunnilla että olipas vaikea EN-kuuntelu, kun oli ollut valvomassa ja sääli abeja 8(

oon ihan varma, että penkkariasusi on hoitsu sen peruukin ja valkoisten korkkarien perusteella.

 
11. helmikuuta 2008 klo 22.08 , Blogger Auntie Tati kirjoitti...

Nyt on ihan pakko avautua noista penkkarikarkeista :) Silloin kun itselleni asia oli ajankohtainen kävin hakemassa noin kilon pussillisen karamellia ja kun heittopäivä sitten koitti taisin heittää muutaman karkin, kunnes totesin että käsihän siinä vaan tulee kipeeks. Söin osan karkeista itse ja loput syötin satunnaisille vierailijoille :D

 
11. helmikuuta 2008 klo 22.12 , Anonymous soleil kirjoitti...

Tahtoo nähdä lasit pian! :D Veikkaisin että näytät järin veikeältä semmoiset kakkulat silmilläsi! :)

 
11. helmikuuta 2008 klo 22.18 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Miksei muuten Focus on Fasion -blogi ole tuossa listassa oikealla? Et enää seuraillekkaan?

 
11. helmikuuta 2008 klo 22.28 , Blogger ami kirjoitti...

Heh, täytyy kyllä myöntää että olen hyvin tyytyväinen nyt tämän hetkiseen tilanteeseeni, kun miettii vuoden takaista stressiä. Oli kuuntelut, kirjoitukset, penkkarit, jatko-opiskelut ja kesätyöt ja ties mitkä kaikki mielessä silloin :D huh.

ja minä olen kaikkien mahdollisten kakkuloiden kannalla! itselläni ei tosin ole kuin nuo yhdet hyvinpinenaavistuksenverran nördelasit (tehoilla siis), mutta minun pullaposkiini ei ehkä hirveän isot rillukat sovi.

 
11. helmikuuta 2008 klo 22.33 , Anonymous leena kirjoitti...

oi oon niin kateellinen noista laseista! oon himoinnut sellasia jo tovin aikaa, mista tilasit?:)

ja toivon todella, etta sun karkit riittaa, mulla oli 3,5kg ja ne loppu silti kesken... :D

 
11. helmikuuta 2008 klo 22.46 , Anonymous Maija kirjoitti...

Voinet lohduttautua sillä, että omasta mielestä vaikea kuuntelu on yleensä aika monen muunkin mielestä vaikea, eli pisterajat saattavat sitten laskea.

Pakko vielä jakaa penkkarikarkkikokemus. Omasta puolestani voisin arvella tuon ihan riittäväksi karkkimääräksi, sillä itse tilasin n. puolet siitä mitä luokkalaiseni yleensä ja silti päädyin lopulta antamaan karkkia pyytämään tulleelle pojalle kilon karkkipussin kokonaisena. Mutta olenpa elämässäni tehnyt ainakin yhden pojan todella onnelliseksi :D

 
11. helmikuuta 2008 klo 23.07 , Blogger MouMou kirjoitti...

Kyllä mun labralasit on siistimmät!:O Muista kemisteistä en tiedä...

 
12. helmikuuta 2008 klo 8.14 , Anonymous A kirjoitti...

Nooo, mut positiivista on että vaikeet kuuntelut näkyy yleensä muidenki tuloksissa! Eli edelleen pisterajoissa.

Mut en kyllä ymmärrä mikä tää yolautakunnan into iskeä koko ajan vaikeempaa ja vaikeempaa kuuntelua. Ite kirjotin pari vuotta sitten ja sillon oli "ensimmäisen" kerran sellai hullun vaikee kuuntelu, jossa ihmisten tulokset romahti oikeesti aika reilusti yleiseen nähden... Eräiden vaan valitettavasti vielä reilummin ku muitten ;D Ja sit oon kuullu vähän juttuu et ois sama linja jatkunut siitä edelleen

Ja lasit on rentoi

 
12. helmikuuta 2008 klo 8.22 , Blogger S kirjoitti...

Itsekin vielä viime kesänä inhosin tuollaisia kakkuloita, mutta nyt olen rakastunut ja minun on pakko saada jostain sellaiset!! En vain tiedä mistä saisin... :s

 
12. helmikuuta 2008 klo 12.52 , Anonymous mohkis kirjoitti...

kuuntelu oli ja meni...
hienosti ohi korvien.
oon aina ajatellu, että avot on mulle ne joista voin saada hyvässälykyssä hyviä pojoja. Ja harjotuksissa on ihan kohtalaisesti mennytkin...vaan entäs nyt. Niin pyllylleen koko kuuntelu, että voi jestas.
Kiitos Golfvirta...!!

 
12. helmikuuta 2008 klo 13.30 , Anonymous lulu kirjoitti...

Minusta enkun kuntelu oli huomattavasti syksyn kuuntelua helpompi! Paljon selkeämpi, tosin kysymyksien joukosta löytyi kompa jos toinenkin :/

Maalattiin tänää haalarit (etelässä tällainen tapa) ja nyt sormet haisevat spraymaalilta ja rakennekynnet saivat uuden lakkauksen pinkistä maalista ja hopeisesta glitteristä!

 
12. helmikuuta 2008 klo 15.20 , Blogger kirsikka kirjoitti...

Tämä penkkarien naamiaispukeutuminen on mullekin ihan uutta, useammassa blogissa on käsitelty sitä ja olen ihan että hööö...? Meilläkin vaan maalattiin haalarit. Mutta naamiaiset olis kyllä ollu kivemmat :)

Lasit olis minullakin hakusessa, mutta onneksi aika moni kaverini opiskelee biokemiaa, joten ei sitten muuta kuin sieltä lainaamaan... Millonkohan valkoiset labratakit tulee muotiin?

(Ja siis, käsittelikö se teidän kuuntelu Niken popoja vai tulivatko Niken popo-kuuntelut muista kokelaista? Mietin vaan... Niken popojen ystävänä... )

 
12. helmikuuta 2008 klo 15.30 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Meniköhän mulla kuuntelut sit ihan päin helvettiä ko must se oli helpompi ku syksyl 0_o noh tiiä häntä.

oon aika samas tilantees ko poikkikses, eilen vasta päätin mikä olen ja aloin tehä pukua (ompelemaan) jej, exä tuo peruukin mulle hesasta :D näin meillä.

Miten sie nii vähän karkkii :O Meil otti kaikki yli 3kg (minä vähiten 3,2kg lol en pidä peruskoululaisista)

En sano kakkuloista mitään ettei tuu kellää paha mieli,

 
12. helmikuuta 2008 klo 15.44 , Anonymous heebo kirjoitti...

yää kakkulatrendi hyi !! Laitathan sitten sun clarkenteistä kuvia ;)

 
12. helmikuuta 2008 klo 16.14 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mulla on 5kg karkkia, ku sain niin halvalla. :D Mutta oonki kova heittelemään sitä sun tätä muiden päälle.

Mulla ei ollut enkkua, vaan tänään ruotsi. Mutta viime syksynä sanottiin, että enkun kuuntelu oli vaikein kymmeneen vuoteen, että jos nyt keväällä oli vielä vaikeampi niin ei voi muuta kun sanoa että huhhuh.

ps. Ihanin on tää sun blogis! (En tiedä olenka jotenkin riippuvainen vai muuten vaan sairas, mutta stalkkailen monta kertaa päivässä.)

 
12. helmikuuta 2008 klo 16.56 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mistä tilasit ne lasit? =)

 
12. helmikuuta 2008 klo 18.38 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Oli järkyttävän vaikea kuuntelu :S Kaikista oudoin oli se golf-virta juttu avoissa :D ihan kamala.

 
12. helmikuuta 2008 klo 18.54 , Anonymous laura kirjoitti...

täällä meidänkin koulussa on kaikki abit olleet ihan ihmeessä sen golfvirta-jutun kanssa :( onneksi olen nyt vaan uusimassa enkkua, että ei niin haittaa vaikka tuo kuuntelu meni penkin alle. parempi arvosana olisi silti tietty parempi.
ja yyh jotain luksuskarkkeja, itse ostin lidlistä kilon hedelmätoffeita neljällä eurolla -.-''

 
12. helmikuuta 2008 klo 21.05 , Blogger tuuli kirjoitti...

Olipa kiva taas lukea sun tekstiä.
Minulla ei ole vielä mielipidettä tuohon kakkulatrendiin :) Katsotaan nyt...

 
12. helmikuuta 2008 klo 23.22 , Anonymous saija kirjoitti...

Siis ihanaa että löytyy joku muukin joka piti kuuntelua vaikeana, koska mun mielestä se oli O-I-K-E-A-S-T-I vaikein kuuntelu minkä oon ikinä tehny. avoistakin tulee korkeintaan kaks pistettä, että se siitä eximian tavoitteestani........

tosiaan mikä helvetti se golf-virta juttu oli?

 
16. helmikuuta 2008 klo 14.03 , Blogger ia kirjoitti...

Oi, iso läjä kommentteja täälläkin! Vastailenpa nyt, vaikkakin hieman myöhässä:

Katri: En minäkään noita kyllä julkisilla paikoilla suistu pitämään :D Oi, toivottavasti ruotsi meni hyvin!

Nanna: Äh, veljesi taitaa vaan olla parempi enkussa, mitä minä :D Ainiin poikaystäväni asu, katsotaan josko saisin luvan sen esittelyyn!

Cata: No todellakin! :( Ne lasit on kyllä aika vitsi, onneksi niitä ei tarvitse käyttää ihmisten ilmoilla :D

anonyymi: No niinpä! :( Ja se silmäkulmassa väpättävä vispaus oli ihan käsittämättömän rasittavaa!

Sini: No katsotaan nyt, jospa olisin väärässä ja se olisikin mennyt ihan hyvin :)

Jonna: Tehtiin joskus harjoituksena se tiivistelmä, ja se todellakin oli aivan kamala! Meillä opettaja vielä tauotti ylimääräisiä (itse kirjoituksissa ei taidettu?) ja silti se oli melkoista taistelua. YTL on helvetistä!

Willa: Mulla oli niissä ekoissakin osioissa epävarmuutta, ne kysymykset oli niin ympäripyöreitä! No onneksi sulla on jo urakka takana, ettei välttämättä haittaa, vaikkei nyt onnistuisikaan :) Se golf-virta meni kyllä melko ohi :D

Bridde: Noissa tilanteissa se ympäristön häiritsevä vaikutus vielä moninkertaistuu, argh! Toivottavasti muut kuuntelusi menivät hyvin :) Mikä olit penkkareissa?

Wallen: Sulla ne ei onneksi ihan heti ole kohdalla :)

Aamutossut: Haha, toivottavasti kaverisi sai asun kunnialla ajoissa hoidettua :D Juu, en minäkään noita arkikäyttöön kyllä ottaisi.

Ann: Nyt alat kyllä käyttämään niitä, ha :D Kiitos!

Rosalie: Niin olikin, vasta toisella kerralla tajusin että se puhuu golf- eikä gold(!?!)virrasta :D Yläosa näytti aivan järkyttävältä päälläni, piti hieman muuttaa suunnitelmia. Katsotaan, josko raportoisin asiasta enemmänkin :) Onnea puvun valmisteluun!

Pnkd: Meillä taas on aika ehdotonta, ettei kuuntelussa saa puhua sanaakaan, niin en sitten pystynyt asiasta valittamaankaan, raivostuttavaa! Osaanottoni purkkatytöstä :D

Dixillusions: Auts, tuo oli jo aika paha! Ja varsinkin tuo parin pisteen päässä ällästä, samoin kävi mulle ruotsin kanssa, ja kyllä se ketutti.

Damdam: No opettajasi oli kyllä ihan oikeassa :O Pieleen meni arvaus!

Auntie täti: Haha, no mulla loppu ne kilon heiteltävät jo puolessa välissä reissua :D Ne karkit oli kyllä niin pahoja, ettei edes tehnyt mieli syödä itse.

Soleil: No siitä voi olla montaa mieltä :D

Anonyymi: Hyvä kun huomautit, vahingossa oli unohtunut listalta, tietenkin seurailen :)

Ami: Voi että, olisinpa sinun tilanteessasi :( Mulla on megalomaaniset pullaposket, että ei nuo nördekakkulat liian hyvältä näytä :D

Leena: Sieltä punanaamiostahan ne :) Olisi kyllä mun pitänyt ostaa sama määrä karkkeja, se kilo hupeni yllättävän äkkiä!

Maija: Toivotaan tosiaan, että pisterajat laskee! Oho, oletpa ollut anteliaalla päällä :D

Moumou: :D

A: Toivotaan tosiaan pisterajojen laskemista! YTL on kyllä perseestä, tuntuu että väkisillä vääntävät ne kuuntelut vaikeammiksi! Se L tuntuu nykyään olevan ihan puhdas mahdottomuus.

S: Haha :D Koitas bongailla kirppiksiltä aidot vintagekakkulat!

Mohkis: No todellakin meni ohi, ei hitto että ärsytti sieltä lähtiessä! Se golf-virta oli ihan käsittämätön, ja kysymyksissä tuntui, että jokainen vastausvaihtoehto oli yhtä oikea. Aargh!

Lulu: Oho, voiko se tätä vaikeammaksi enää muka mennä? Meillä ei ollut julisteissa puhettakaan pinkistä ja glitteristä, ihan surutta mustalla ja sinisellä spraylla ne hutaistiin :D

Kirsikka: Meillä on kyllä aina ollut sellainen tapa, että porukka pukeutuu kuin naamiaisiin! Haha, ole muodin edelläkävijä, ja nakkaa labratakki niskaan jo nyt :D Aika hyvin muuten, en hoksannutkaan tuon popojutun kaksoismerkitystä! Ihan kuuntelussa puhuivat niistä.

anonyymi: Joidenkin mielestä tämän kevään kuuntelu oli jopa HELPPO, älytöntä! Syksystä en kyllä tiedä, en ole tainnut sitä kuulla. Toivottavasti pukuongelma ratkesi ajoissa, tai peruukki ehti perille! :) Kylllä ne karkit sitten kesken loppuivatkin :D Ja hei, en ainakaan minä pahoita mieltäni kakkulamielipiteestä, ihan järkyttäväthän ne on minunkin mielestä :D

Heebo: Haha, kuvat tuli :D

anonyymi: Oho, mieletön määrä! Saitko kaiken viskeltyä? Toivottavasti ruotsisi meni hyvin! Oho, onpa YTL ollut kyllä vittumaisella tuulella. Ja kiitos oikein kovasti, mukava kuulla että tykkäilet :)

Anonyymi: www.punanaamio.fi

anonyymi: No niin oli! Golf meni ihan ohi :D

Laura: Se oli kyllä omituinen! Onneksi sulla on jo arvosana taskussa. Nuo on varmaan vanhentuneita, lähti nimittäin todella halvalla :D

Tuuli: Kiva kun tykkäilit :)

Saija: No todellakin oli vaikea! Mullakin oli E tavoitteena, ja pitää kyllä tulla aika huikeita sitten kirjallisista, että tuo toteutuisi. En tajunnut golf-virtajuttua!

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu