Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

minä täällä hei

Colour me !

sunnuntai 17. helmikuuta 2008

minä täällä hei

Nyt se sitten alkoi ihan oikeasti, se armoton lukeminen niihin ylppäreihin. Kun havahduin sunnuntaihin, väänsi poikaystäväni jo pöytäni ääressä matematiikkaa. Oli kuulema laskenut jo tunnin, sunnuntaisesta aamuyhdekstästä lähtien! Pakkohan se oli minunkin, ja väänsin ensimmäisen kirjan kaikki kertaustehtävät läpi. Puoli neljältä olin valmis, ja tunsin itseni vähintäänkin sankarittareksi. Että 1/10 done, yhdestä aineesta! Kyllähän tuo todellisuus vähän kirpaisee, hah.

päällä jättineule Lindexiltä

Tämän koko hektisen kevään alun ajan on ollut tasapuolisesti hetkiä, jolloin on "kyllä tämä varmasti tästä" -fiilis, ja hetkiä, jolloin tuherran itkun kanssa ajan valuvan varpaiden välistä aivan liian nopeasti. Kirjoitukset tulee, haut jatko-opiskeluihin samaten, ja vielä niitä kesätöitäkin pitäisi. Tänään pahimman paniikin hiipiessä päätin kuitenkin jälleen kerran lakaista kaiken taka-alalle. Sytytin toffeetuoksukynttilöitä ja ruusupallon, ja pihistin jääkaapista viimeiset ystävänpäiväleivonnaiset. Hei, miks mulle ei kerrottu että meillä oli tämmösiä!
Aloin myös jänskättää huomista kampaajaa, jonka varasin perjantaina. Tarkoitus olisi jälleen kerran yrittää saada tukka sen näköiseksi, että sille olisi tehty jotain muutakin, kuin kammattu jakaus hieman eri kohtaan. Miten aina, megakokoisista puheistani huolimatta, onnistun astumaan sieltä tukkapuodista ulos tismalleen samannäköisenä, mitä sinne meninkin? Lupaan läimäistä itseäni, jos saan itseni kiinni sanoista "tasoita vaan pikkusen sieltä latvoista".

Naksaa jätiksi!

Ajattelin tällä kertaa kokeilla jotain lyhempää. Jotain samansuuntaista minulla on joskus ollut, esimerkiksi ylläolevan, jo aikoinaan tutuksi tulleen lärvikollaasin, alarivin keskimmäinen olisi aika lähellä. Pituuden saisi pätkäistä lähes olkapäille asti ja latvat vahvannäköisiksi, eli ei liikaa rikkomista. Joku vähän sotkuinen ja pörröinen (ja iso) vahvalla otsiksella (sopisikohan sellainen pyöreästi sivuille kaartuva?) maistuisi! Ideoita?


Syyskuinen ihmettely sadan tilaajan voimin on muuten nelinkertaistunut aivan huomaamattani. 400, tarkemmin sanottuna 430, tilaajaa on ihan järkyttävä määrä, enkä koskaan uskonut höpsöilyblogini keikkuvan tilatuimpien muotiblogien joukossa! Olette ihania! Pitäisiköhän tässä pikkuhiljaa väsätä huutokauppaa tai arvonnantynkää teidän iloksenne..?



Olen kamalan pahoillani, että päivän asuja ei ole näkyillyt blogin puolella pitkään aikaan, mutta kun tämä meno on ollut sängyn pohjalla koulukirjojen kanssa örnöttämistä ja satunnaista lenkkeilyä, niin en oikein ole päässyt laittautumaan mihinkään. Jospa uuden kuontaloni kanssa raapisin poikaystävän vaikka leffaan, niin saisin taas tekosyyn laittautua oikein kunnolla.

Toivottavasti tämä postaus ei nukahduttanut teitä aivan täysin. Rentoa sunnuntaita, muistakaa Suvi Koposen dokkari (joka onkin jo MTV3lla menossa), ja minua hävettävän paljon huvittava Valehtelija, valehtelija @tv2!


Tunnisteet:

23 kommenttia:

17. helmikuuta 2008 klo 20.42 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ei se haittaa kun ei ole ollut päivänasuja. On muutenkin kiva kuulla sinun höpinöitä!!

 
17. helmikuuta 2008 klo 21.02 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

juu pivänasuja olisi kiva saada :) mutta onhan kiva, että välillä on jotain muutakin, niin niitä ainakin odottaa innolla!


jeeeee,odotan innolla uusia hiuksiasi!
ja tsemppiä siihen lukemiseen:)

 
17. helmikuuta 2008 klo 21.20 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Saanko udella kuinka usein oikein lenkkeilet? :)

 
17. helmikuuta 2008 klo 21.21 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kerrassaan ihana postaus :)
Jotenkin nämä sinun postauksesi
ovat vain niin...piristäviä! :D

 
17. helmikuuta 2008 klo 21.22 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Voi että, miksi kaikki ovat noin ahkeria opiskelijoita kun itse olen melkein jo naurettavan ja säälittävän laiska, kun en edes tavallisiin kokeisiin jaksa lukea. No kai minä (toivottavasti) tästä ryhdistyn. :/

Mutta onnea sulle kirjoituksiin! :)

Päivän asujen puute ei harmita, kun tällaisia ihania postauksia aina viljelet silloin tällöin. Mukava kuulla aina, että miten sinulla menee. :)

 
17. helmikuuta 2008 klo 21.28 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

tykkään kauheasti sun tälläisistä postauksista! <3

 
17. helmikuuta 2008 klo 21.30 , Blogger Salla kirjoitti...

Minäkin tykkäsin tästä postauksesta jotenkin erityisesti! :) Kiehtova kirjoitustyylisi sai lukemaan loppuun asti!

 
17. helmikuuta 2008 klo 21.43 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ihanan piristävä postaus! Ei niitä päivänasuja aina tarvitse olla, tällaisetkin postaukset on kivoja. Tsemppiä lukemiseen! :)

 
17. helmikuuta 2008 klo 21.44 , Blogger Linnea B kirjoitti...

Huh, muistan kyllä nuo ajat, kun ahdisti ihan valtavasti välillä. Minä vietin koko lukuloman suunnilleen poistumatta talosta ja luin samalla rutiinilla sitten pääsykokeisiinkin. Niin että mun "päivän asu" oli jotain kolme kuukautta se sama neuletakki ja verkkarit. Mutta se kyllä sitten kannattikin. Älä ole liian ankara itsellesi ja muista välillä nauttiakin. Alkaa nimittäin uudenlainen elämä siitä kun koulu päättyy.
Tsemppiä lukuihin ja jatko-opiskelujen suunnitteluun. :)

Linnea/Smultronställe

 
17. helmikuuta 2008 klo 21.46 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Odotan uusia hiuskuvia jo innolla :). Vahva otsis kuulostaa tosi kivalta, toivottavasti tulet kampaajan tuolista tyytyväisenä takaisin! :) Itse painiskelen lähinnä otsisongelman kanssa: pitäisinkö vai kasvattaisinko pois... Ja ihana postaus, kyllä niitä päivän asuja vielä ehtii :).

 
17. helmikuuta 2008 klo 21.48 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

miksi vuodatuksen blogi on "loppunut"? ja voiko viellä mahdollisesti lukea vanhan blogin tekstejä? olin poissa reilut 3 vko kun netti oli hajonnut enkä voinut ahtaa itseeni ia ollenkaan! ja nyt vähän kiinostaisi lukea vanhoja(/uusia, joita en kerennyt lukaisemaan.. :D
onnea kirjotuksiin :) ja lukemiseen itsellä viellä n.2 vuotta ennen tuota aikaa :)

 
17. helmikuuta 2008 klo 21.59 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ihania nämä postaukset! Minuakaan ei haittaa, ettei ole ollut päivän asuja vähän aikaa - joka tapauksessa tätä blogia niin mukava lueskella.

Voi kun löytäisin itsestäni yhtä ahkeran opiskelija, yo:t lähestyy uhkaavaa vauhtia...

 
17. helmikuuta 2008 klo 22.12 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

tsemppiä lukemiseen! kyllä jaksat! munkin pitäisi tässä luea pari aika paksua nivaskaa.. huh. no, huomisen nautin lomasta ja tiistaina alotan kunnon pänttäyksen. rentoudu kampaajalla!


nyt tämä tyttö painuu kuuntelemaan mp3sta sohvan nurkkaan ja lukemaan Dekoa.

Onneksi kävin blogissasi, tänne olikin tullut uusi juttu! Thanks ia<3

 
17. helmikuuta 2008 klo 22.19 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

eikää unohdin ton suvkoposjutun :<<

 
18. helmikuuta 2008 klo 12.47 , Blogger Lise kirjoitti...

http://antm.files.wordpress.com/2007/12/saleisha-great-high-fashion-shoot.jpg

toi on America's Next Top Modelista (9. kausi) ja siinä ideaa hiuksiin, olen ihan rakastunut niihin :) Nimi on Saleisha jos haluat Google-haulla etsiä :)

 
18. helmikuuta 2008 klo 12.48 , Blogger Lise kirjoitti...

uups, taisi tuo linkki tulla vähän huonosti..mutta jos Googlesta haet nimellä niin löydät varmaan :)

 
18. helmikuuta 2008 klo 16.35 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Jos minun kasvot olisi laitettu tuossa hiuskuvassa sinun kasvojen paikalle, luulisin ihan varmasti että siinä on minä! Juuri samalla tavalla minunkin kutrejani on katkottu. :D ja tällä hetkelläkin samanlainen keskipitkä sivuotsiksella tästäkin päästä löytyy :) ja kampaajalle olisi mentävä!

 
18. helmikuuta 2008 klo 17.08 , Blogger anna-elina kirjoitti...

Muista sitten välillä ottaa vaan ihan rennosti :) Onnea lukemiseen!

 
18. helmikuuta 2008 klo 19.29 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Juu, huutokauppoja kiitos! ;D

 
19. helmikuuta 2008 klo 16.10 , Blogger ia kirjoitti...

Sandra: No se on hyvä kuulla :)

Anonyymi: Kyllä niitä tulee! Kiitos tsempistä, sitä tarvitaan :D

Anonyymi: Hävettävän harvoin, kuulosti vaan atiiviselta mainita se :D

Anonyymi: Voi kun kiva, että tämmöinen räpellyskin miellytti!

Nanna: En minä ole vielä ahkeruutta nähnytkään, tuo homma olisi pitänyt aloittaa kamalan kauan sitten! Onneksi sulla on vielä peruskokeita, niihin ei niin kovasti tarvitsekaan vielä murehtia. Kiva kuulla, että tämmöisetkin kelpaa :)

Emilie: Voi kiitos!

Salla: Kiitti kovin :) Hyvä, että jaksoit loppuun asti :D

Adele: Voi kun mukavaa, että tykkäsit :) Kiitti!

Linnea: Tämä tuntuu nyt jotenkin kamalan raskaalta, mutta toivottavasti mä ne kirjoitukset jotenkin handlaan. Tuntuu vaan, ettei tämä lukeminen riitä ollenkaan! Toivottavasti se sitten helpottaa :) Kiitos kommentistasi!

Lumianna: Tulin kuin tulinkin! Otsiksen kanssa saa kyllä taistella! Itse en jaksa lähteä siihen inhottavaan välivaiheeseen poiskasvatuksessa, että ihan suosiolla pidän otsiksen :)

Måij: Muutin vuodatuksesta tänne, koska blogger tuntui paljon paremmalta ja monipuolisemmalta bloggausosoitteelta. Vuodatuksen blogia pääsee vielä lukemaan, salasana on väritys. Kipaisehan lukemaan lukemattomat! :) Onneksi muuten löysit tänne tauon jälkeen :D Ja kiitos onnesta!

Linnie:Voi kun kiva kuulla :) Valtavasti tsemppiä sulle lukemiseen! Kyllä se siitä :)

Marianna: Oi, lukuintoa sinnekinpäin! Mun lukeminen tuntuu aina alkavan huomenna :D Kampaajalla oli kyllä rentouttavaa, missään muualla ei kehtaa lukea niitä pahimpia hömppälehtiä! Kiitos :)

Anonyymi: No voi hitsi :( Toivottavasti saat sen katseltavaksesi jostain!

Lis: Kiitos kovasti vinkistä! Saleishan tukka on tosiaankin upea. Se tuli hieman myöhässä, mutta kyllä tuo oma tukkani lyheni lähes yhtä lyhyeksi, mitä Saleishalla :)

Riia: Haa, tukkahistoriasamikset :D Onnea kampaajalle!

Amanda: Voi sitä muistan välillä liiankin kanssa :D Kiitos!

Amanda: Jepjep, kattellaan :)

 
22. helmikuuta 2008 klo 18.50 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei miten säsaat nää kuvat tälläi tistensa alapuolelle ? jos tajusit :D Tai siis ku lisäät kuvaa niin laitatko sä siihen et: Oikealle,vasemmalle vai ylös? Ku mulla ne tulee sillai tönkösti :D

 
23. helmikuuta 2008 klo 13.51 , Blogger ia kirjoitti...

Venskuli: Kuvat tulevat alekkain, kun lisäät useamman kuvan kerralla ja valitsen sen keskitetyn. Eli ei oikea eikä vasen, vaan keskelle :D

 
1. maaliskuuta 2008 klo 20.29 , Blogger stereo speakers kirjoitti...

voisitko laittaa aina tekstin loppuun osoitteet, mistä olet ottanut kuvat joita olet käyttänyt? olisi kiva tietää mistä hamuilet tuollaisia pirteitä kuvia :)

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu