Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Hesarin artikkelin nuhaista korjailua ja parit jälkikirjoitukset

Colour me !

tiistai 18. maaliskuuta 2008

Hesarin artikkelin nuhaista korjailua ja parit jälkikirjoitukset


Lueskelin tässä orastavan flunssani kanssa hieman jatkokeskustelua tästä Hesarin blogijutusta ja päädyin tarkastelemaan itse juttuakin tarkemmin nyt, kun olen vihdoin päässyt yli siitä, että lärvini nasahti näkyviin sunnuntainumeron kolmannelta sivulta, helkkari soikoon.

Pakko kyllä tarkentaa, jos tuoreempia seuraajia on mukaan jutun myötä eksynyt, tätä sitaattia: "Sivustoaan varten Valtanen suunnittelee asukokonaisuuksia kaupoista ja kirpputoreilta löytämistään vaatteista. Sitten hän kuvaa vaatteet itsensä päällä ja kertoo jotain omasta päivästään."

Voi toki olla, että 'muoti'blogosfääriin perehtymätön toimittaja tulkitsi jännittyneen solkkaukseni ihan puhtaasti niin, että ostan ja kuvaan vaatteita blogiani varten, mutta tosiasiassa en todellakaan suunnittele asukokonaisuuksia/osta vaatteita siksi, että voisin ne esitellä blogissani. Kuvaan päivän enemmän tai vähemmän suunnitellun vaateparteni (missä olen siis koko päiväni viettänyt, enkä vain sen kymmenminuuttisen jakkaran päällä) ja esittelen uudet ostokseni blogiini. Yhtä lailla minä pukeutuisin ja shoppailisin, vaikken blogia pitäisikään. Blogi on minua varten, enkä minä blogiani, kuten Cottonin jäähyväisviestissä osuvasti sanailtiin.

Ja hei, viihde ei ole kirosana!

ps. Gossip Girl oli pettymys! Mistä ihmeestä se käsittämätön hypetys oikein on lähtenyt? Olisin tippunut takamukseltani, jossen olisi jo valmiiksi mussuttanut toasteja lattialla, kun tämä S siemaili drinksuaan ja poitsu heitti jotain suuntaan "pitääpä kertoa että täällä tarjoillaan alaikäisille". Hei, se muge on ehkä kaksvitonen! Pakkohan tuota on vielä pari jaksoa tirkistellä inspaavien asujen toivossa, mutta saas nähdä, jaksaako koukuttaa pidemmän päälle. Mitäs muut tykkäsi?

pps. Terkkuja YTL:lle, älkää laskeko mun äikkää! Lähti syksyn pisterajojen mukaan ällänä, huiiiiiiiiii.

Mennään nyt nukku, ok? Yöt! -ia

Tunnisteet:

57 kommenttia:

19. maaliskuuta 2008 klo 0.25 , Blogger Ranna kirjoitti...

Hesarin artikkelin taustalla kaikui perinteinen pelko siitä, että internet ja yksittäisten ihmisten sinne tuottama sisältö uhkaisi perinteisen painetun median asemaa.
Jutussa leimattiin suomalainen blogikenttä yltiöviihteelliseksi ja paukuteltiin lehden omia henkseleitä hokemalla, että kyllä ne ihan Oikeat uutiset löytyy edelleen näiden sivujen välistä.
(Eikä viihde edes ole paha asia. On Helsingin Sanomillakin ruokasivut. Ja keveähkösti kirjoitettu, populaarikulttuuriin keskittynyt viikkoliite.)

Aika kyseenalaista oli sekin, että Blogilistaan viitattiin jatkuvasti luotettavimpana tietolähteenä suomalaisten blogien lukumäärästä. Tosiasiassa noihin lukuihin turvaaminen totuutena on osoitus huonosta toimituksellisesta työstä. (Ja siitä että Blogilista kuuluu Hesarin kassa samaan mediakonserniin.)

Mutta sinä edustit mielestäni tosi hyvin ja fiksusti koko suomalaista muotiblogikulttuuria.
Tuohon lainaamaasi lauseeseen omatkin silmäni tarttuivat juttua lukiessani ja mietin hetken, josko toimittaja on tahallisesti ymmärtänyt pointtisi väärin. Mutta meille lukijoille lienee kyllä melkoisen selvää, ettet pynttäydy yksinomaan blogiasi varten. :)

P.S. Minusta Gossip Girl on edelleen parasta.
Käsikirjoitus on toki kamala, näyttelijätyö heppoista, kuvaus ja ohjaus genrelleen tavanomaisia, mutta annan kaiken tämän anteeksi yksinomaan Blairin stailauksen takia. (Joka muuten paranee jatkuvasti sarjan edetessä.)

 
19. maaliskuuta 2008 klo 0.48 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Minkä ikäsii ne gossip göörlsit on sit siinä sarjassa? :o

 
19. maaliskuuta 2008 klo 1.06 , Anonymous ee kirjoitti...

Ällänä??!! Huh, täällä yksi kateellinen!! Omaa pistemäärääni en vielä tiedä, mutta ei varmasti oo suuri :D

 
19. maaliskuuta 2008 klo 1.49 , Blogger sarakissa kirjoitti...

Minäkin jämähdin puoleksi sekunniksi tuohon lauseeseen, mutta ajattelin sitten että se on vain huonosti muotoiltu. Ei tullut mieleenkään että pukeudut vain tätä blogia varten..:) Kylläpä muotiblogit ovat nyt hypänneet mediaan! Sinä muuten olit mielestäni oikein hyvä valinta juttuun kun blogisi on yksi kiinnostavimmista ja suloisimmista, Trendissäkin olisit saanut ihan hyvin olla (ei sillä, että joku siellä olleista tytöitä olisi pitänyt vaihtaa, mutta jos tilaa olisi). Taidat olla eka blogi jota olen seurannut!

Tulipa hehkutusta.

Mullakin joskus aikanaan lähti äikkä ällänä mutta tuli takaisin eenä, jäi pari pistettä vaille. Ei se kyllä ole elämääni mitenkään vaikuttanut, sen hetkistä vitutusta lukuunottamatta:) elämää on lukion ja ylppäreiden jälkeenkin!

 
19. maaliskuuta 2008 klo 7.51 , Blogger Tanya kirjoitti...

Vaikka nyt sun nimesi on julkisesti tiedossa, niin kyllä sä mulla ainakin olet ia :) Sulla on käynyt just päinvastoin kun Luxury must be comfortable... blogin Miljalla. Se on Milja eikä Vendeta, mutta sä olet Ia etkä Juulia.

 
19. maaliskuuta 2008 klo 10.17 , Anonymous la kirjoitti...

Olen edelleen sata varma ettet tiedä minua! Mutta jos annan vinkin, niin lupaatko ettet kaivele kaikkia luurankoja kaapista ja maailman kauheimpia koulukuvia? Eihän sitä ikinä tiedä mihin kaikkeen sinäkin pystyt. :D

 
19. maaliskuuta 2008 klo 10.45 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ihme ja kumma muuten se Blake Lively ei ole kuitenkaaan kuin 20, eli jenkeissä alaikäinen vielä baarissa käynnin suhteen:D

 
19. maaliskuuta 2008 klo 10.47 , Anonymous Aino kirjoitti...

Minusta Hesarin juttu oli kiinnostava näkökulma aiheeseen. Itse en ainakaan tulkinnut sitä niin, että viihde olisi pahasta. Ei kannata takertua yksittäisiin lauseisiin (edes omiin). Kaikkea kuulemaansa ja lukemaansa voi kukin tulkita niin oman mielensä mukaan, että koskaan et voi olla varma siitä, että tulet "oikein" ymmärretyksi. Jatkahan vaan samaan malliin mielenkiintoista blogia!

 
19. maaliskuuta 2008 klo 14.19 , Anonymous tiia. kirjoitti...

oli tuo gossip girl hieman pettymys, mutta kirjana se on aivan huuippu. kannattaa siis lukea kirjana tuo koko sarja, jossei televisiossa kiinnosta.

 
19. maaliskuuta 2008 klo 15.29 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

onnea ällästä!

 
19. maaliskuuta 2008 klo 15.37 , Anonymous sanna r kirjoitti...

Odotin gossip girlistä jotain samanveroista hömppätyydytystä kuin kuollut ja kuopattu O.C. oli, mutta samoin kuin sinä, petyin sarjaan jos en nyt raskaasti, niin hyvin paljon ainakin. Itseasiassa tämä jenkkipläjäys vaan ärsytti mua suunnattomasti, mutta pakko jatkaa katsomista parempien jaksojen toivossa...

 
19. maaliskuuta 2008 klo 15.44 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Luin Hesaria ihan huvikseni, ja näin artikkelin jossa kirjoitetiin blogeista, ja sen jälkeen surffasin heti sivuillesi.

Olen jo kauan etsinyt kiinnostavaa blogia, ja tämä jos mikä on kiinnostava! :) Sait siis uuden vakkari lukijan. :D

Ei tuo Gossip Girl muhunkaan oikeen iskenyt, käsikirjotus oli aika kummallinen!

 
19. maaliskuuta 2008 klo 16.08 , Anonymous Nanna- kirjoitti...

Gossipl Girl nyt oli mitä oli, mutta tulen kyllä jatkossa sen katsomaan uudestaan. Minusta se oli enemmänkin tylsä jossain vaiheessa.

Mutta tosi paljon onnea ällästä! Aika hienoa! :D

 
19. maaliskuuta 2008 klo 16.09 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

heh, gossip girliltä odotin enemmän. no mutta ehkä tulevat jaksot parantuu, kuka tietää? :) ja blairin vaatteet on ihania : D

 
19. maaliskuuta 2008 klo 16.41 , Blogger maij kirjoitti...

gossip oli tosiaan.. ääh..:/ kirjat paljo parempia.. mut vähä sulla menee hyvin noi kirjotukset! minkälaisia pisteitä muista oot saanu vai onko niit viel kerrottu?:)

 
19. maaliskuuta 2008 klo 16.43 , Blogger Bereniikke kirjoitti...

Musta se Gossip Girl näytti aika mielenkiintoselta. Pystyin samaistumaan vähän siihen yhteen tyttöön. Mikäs se oli, se jonka se yks ääliö yritti raiskata, se vähän köyhempi.

 
19. maaliskuuta 2008 klo 16.45 , Blogger Julia kirjoitti...

Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

 
19. maaliskuuta 2008 klo 16.54 , Blogger Mansikkapirtelö. kirjoitti...

Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

 
19. maaliskuuta 2008 klo 17.19 , Blogger Mansikkapirtelö. kirjoitti...

Nuo kaksi poistettua tuossa aiemmin on minulta, anteeksi sekoiluni. :D Onnea ällästä, se on vallan loistava numero! :) Gossip Girl tuotti minullekkin pettymyksen, mutta jotenkin minun on jatkettava sen seuraamista.

 
19. maaliskuuta 2008 klo 17.33 , Blogger Ann kirjoitti...

GG:n eka jakso oli aika kamala, mutta mitä sitä nyt olen (köh) YouTubesta seuraillut ja katsellut kuvia (tuplaköh) näyttelijöiden fanisivuilla, niin sarja paranee ajan kanssa. No, ainakin vaatteita voi ihastella :D

 
19. maaliskuuta 2008 klo 17.43 , Blogger Ginevra kirjoitti...

kyllä Gossip girl oli pettymys, liian OC-mainen ja jollain tavalla teennäinen.
Mutta kyllä minäkin taidan vielä pari jaksoa kituuttaa. Jos taso vaikka paranisi.

 
19. maaliskuuta 2008 klo 17.51 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mun käsityö luokan seinällä on sun haastis :D

 
19. maaliskuuta 2008 klo 18.03 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Gg:n hypetys on tasan lähtenyt niistä paskoista kirjoita. Siis ihan uskomatonta sontaa. Tv-sarja oli jopa huonompi kuin kirja(t), joista olen lukenut vain ensimmäisen enkä enempää lue!

 
19. maaliskuuta 2008 klo 18.04 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Voitko laittaa tänne sen toisenkin Hesarin jutun? :o

 
19. maaliskuuta 2008 klo 18.06 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

heip.
mua kiinnostaisi, että mistä tuo sinun bloginimesi 'ia' tulee? aluksi ajattelin että oikea nimesi on jotain tyyliin Iida-Aada, mutta eihän se niin ollutkaan. joten kerrohan.
~Jones

 
19. maaliskuuta 2008 klo 18.15 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mä ainakin tykkäsin tosta Gossip Girlistä aika paljonkin :) Oon kaikki kirjat lukenut niin huomasin kyllä, että henkilöt oli aika erilaisia kun kirjoissa. Mutta alan aika varmasti seuraamaan tota sarjaa :)

 
19. maaliskuuta 2008 klo 19.05 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Minusta GG on parempi kirjoina, mutta aion silti seurata sitä telkkaristakin. Muiden kommenttien perusteella uskallan veikata, että sarja todellakin paranee muutamien jaksojen päästä.

 
19. maaliskuuta 2008 klo 19.07 , Blogger Salla kirjoitti...

Mua vähän harmitti, kun ei tuo GG:n aloitusjakso oikein napannut. En edes jaksanut kunnolla katsoa sitä, kun oli niin laimeaa menoa :/ Noo, ehkä se vielä paranee..

Ja hyi sua, mua oikein ällöttää ihmiset, jotka on noin loistavia koulussa! :D Ei kukaan normaali ihminen voi saada äikästä ällää! Ei vaan, kateellisen panettelua täällä vain harrastan ;) Terveisin säälittävän C:n omistaja, YTL ei ollut armollinen vaan laski alustavia 13 pisteellä viime keväänä!

 
19. maaliskuuta 2008 klo 19.49 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

suloinen toi viimeinen kuva ! :-D ps. luin jutun !

 
19. maaliskuuta 2008 klo 20.23 , Blogger birgitta kirjoitti...

L:nä! Minähän sanoin ia että sulla ei ole hätäpäivää! Itselle kävi hieman heppoisemmin.. Lähtee E:nä, mutta opettajan tuntien tulee takaisin M:nä, mutta eipä haittaa! Sillä se riittää ihan mainiosti! Ammattikorkeaan haettaessa ei noilla yo-tuloksilla ole niin suurta merkitystä!

Niin, minäkin takerruin pikkuseksi aikaa siihen virkkeeseen. Manailin mielessäni huonoa toimittajan virkkeen muotoilua! Hyi hyi. Muutenkin hieman heppoisesti kirjoitettu teksti! :o Mutta sinä olit tietenkin huikaiseva kuten aina!

Itse lumouduin Gossip Girliin, johtuen varmaan siitä, että ystävälläni ja minulla on tapana sijoittaa itsemme ja joitain ystäviämme sarjan henkilöiksi, tuo kivan lisämausteen sarjan seuraamiseen ;D

Ja etten ihan romaania kirjoita lopetan tämän kommentin tähän ja juoksen saunaan!

 
19. maaliskuuta 2008 klo 21.03 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

"Sillä se riittää ihan mainiosti! Ammattikorkeaan haettaessa ei noilla yo-tuloksilla ole niin suurta merkitystä!"

Itseasiassa juuri ammattikorkeakouluun niillä nykyisin on enemmän merkitystä!

 
19. maaliskuuta 2008 klo 21.27 , Blogger birgitta kirjoitti...

Pakko nyt tähän vaiheeseen kommentoida sinulle Anonyymi vaikka tämä ei olekaan blogini anteeksi ia! :s

Siispä ainakaan sinne minne minä aion hakea ei niitä yo-kirjoitusten tuloksia kyylätä kuin vaivaisen 10 pisteen verran sadasta.

Mutta pahoittelen, jos ilmaisin kantani jotenkin epäselvästi. Anonyymithän ovat aina oikeassa.

 
19. maaliskuuta 2008 klo 21.28 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

anteeks nyt vaan, mut vähä ärsyttää, ku oot sanonu lähes kaikista noist sun yo-kokeista, et voi eiii, ei kyl nyt menny hyvin tai vastaavaa. Ja sit katsos vaan lähteekin L:nä....

En halua olla hyökkäävä, mutta jotenki vähä ristiriitasta.


!HUOM! et ole sanonut sitä noilla sanoilla, kun muotoilin, mutta ymmärsit varmasti mitä tarkotin.

 
19. maaliskuuta 2008 klo 21.31 , Blogger tipitii kirjoitti...

Onnea ehkä tulevasta ällästä!

Gosspi Girl oli ihan mukiinmenevä, O.C.mainen vähän. Mäkin kattelin, että se Serena on kyllä reippaasti täysikäinen. Muutenkin jotenkin paljon vanhemman oloinen ku ne muut hahmot...

 
19. maaliskuuta 2008 klo 21.34 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ja ylempään vielä, en ole mikään kateellinen, koska omiin kirjotuksiin on vielä muutama vuosi aikaa.:)

 
19. maaliskuuta 2008 klo 21.56 , Anonymous Linda kirjoitti...

Luulin että vain ruotsalaiset pystyivät luomaan kunnon muotiblogin, mutta täytyy nostaa hattua ja totea että olet todellakin onnistunut hyvin! Hyvää tyylitajua ja ripaus mielikuvitusta löytyy sivuiltasi, eli onnistunut lopputulos!
Onnea matkaan ja hyvää pääsiäistä!
Jatka samaan malliin;)
xoxo Linda

 
19. maaliskuuta 2008 klo 22.37 , Blogger Elin kirjoitti...

Hmm sen verran täytyy tuohon GG juttuun sanoa, että minäkin aluksi petyin mutta voin LUVATA: tulevat jaksot on paljon parempia! Draamaa ja tunnelmaa paaaljon enemmän, minäkin katselin eilen tuota vaikka jaksot olen jo kertaalleen nähnyt ja voin kyllä sanoa että eka jakso tuntui niin jäätävän huonolta noiden myöhempien jaksojen jälkeen.. Ja eihän tuo Serenan näyttelijä ole kun 20-vuotias kun taas esim. Danin näyttelijä on 21..
Ja ei kannata edes aloittaa O.C:hen vertailua ihmiset! Toki tuottaja on sama, mutta sarjassa ei ole mitään samaa! Huh kun tuli pitkää tekstiä ei jaksa enää kirjoittaakkaan :D

 
19. maaliskuuta 2008 klo 22.40 , Blogger Elin kirjoitti...

Ja vielä lisäys (huoh) että ei oikeasti kannata lukea ollenkaan niitä tekstityksiä! Niin säälittäviä että meinasi itku tulla! Ja monia lauseita jätetty ihan välistä, ei ne Suomalaiset vaan osaa :D

 
19. maaliskuuta 2008 klo 22.45 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Onnittelut hyvästä menestyksestä äidinkielessä! Itelläni lähti myös ällänä, 105pisteen vahvistuksin, pitää nyt toivoa että YTL on armollinen ja ettei käy köpelösti! ü

Jokos sulla on kirjottelut ohi muuten? Itellä vielä historia jota on kauan odotetty tai ennemminki pelätty! :c

Ja tuosta Gossip girlistä..älytöntä miten joku sarja voi tosiaan olla niin amerikkalaista huttua kuin se heti ensimmäisen jakson perusteella oli! Tosin itselleni ei tullut pettymyksenä, en tunne kyseistä kirjasarjaa entuudestaan joten en ehtinyt ladata sarjaan minkäänlaisia odotuksia..

 
19. maaliskuuta 2008 klo 22.59 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Onnittelut ällästä! Pojasta polvi paranee, joten panehan paremmaksi oma 97:n pisteen kokeeni. ;)

 
19. maaliskuuta 2008 klo 23.53 , Blogger ia kirjoitti...

Ranna: Minua häiritsi jutussa se, miten viihteellisyys leimattiin jotenkin huonoksi asiaksi! Toimittaja ei oikein pystynyt ymmärtämään, miksen esimerkiksi minä ota enemmän hyötyä irti näinkin "suurena" kansallisjournalismin äänitorvena.

Tuo blogilistaan viittaaminen tosiaan kusee, mitä netissä hyppelin niin selvisi, että esim. MySpace-blogeja löytyy melkoinen satsi. Hieman suppeaksihan tuo tosiaan jäi, eikä varmaan olisi kovin monen googlauksen takana ollut hieman todenperäisemmät luvut.

Toivottavasti toimittaja ei sentään tahallisesti ymmärtänyt mua väärin, nimittäin sillon alkaa rappeutua usko kyllä joka helkkarin haastattelijan vilpittömyyteen (mielessä yhä se Kuukausiliitteen juttu)! Mutta olisihan tuo paljon heikompikin voinut olla :)

ps. Okei, tsiigaan ihan Blairin takia vielä hetken, parasta olla huijaamatta!


Anonyymi: Itseasiassa en tiedä :D Eiköhän ne alle parikymppisiä kuitenkin..?

ee: No en tajua kyllä tota pistemäärää :D Aika varma olen, että tipahdus tulee. Kysy ihmeessä pistemääräsi, jos uskallat! :D

Sarakissa: Toivottavasti muutkin lukijat ovat ymmärtäneet oikein! Enpä kyllä tiedä, olisinko rohjennut Trendiin lähteä, mutta eipä sillä väliä, itse tykkäsin Trendin valinnoista kovasti!

Mulla on aika vahva fiilis että äikkä tippuu sillä kymmenellä esseen kohdalla, mutta eipä tuo tosiaan maailmaa kaada. Oishan se siistiä jostain tulla se maaginen Laudatur :D

Tanya: Juu, en itsekään pidä itseäni Juuliana bloggaillessa :D Että ihan ia täällä edelleen, moi!

la: VINKKI!VINKKI!VINKKI! Mä mitään osaa kaivella, oikeasti, ei huolta :D Haluan katsoa, tiedänkö sut!

Anonyymi: Niinkö! Musta se näytti ihan hurjan vanhalta kanssanäyttelijöihinsä verrattuna :o

Aino: Se "viihde" hyppäsi jo otsikosta esille hieman yllättävänä asiana, ja toimittajan puheista sai käsityksen, ettei viihteellisyys ole yksinomaan hyvä juttu, mutta hyvä jossei jutusta se kuva välittynyt! Kyllähän nuo omakohtaiset virheelliset jutut aina pistää silmään, ja ne tekee mieli korjata, vaikkei sillä nyt sen suurempaa vaikutusta mihinkään olisi :)

Tiia.: Kiitti vinkistä, voisinpa tsekkailla kirjoja vaikkapa kesälukemisena!

Anonyymi: Siis alustavasta :) Kiitti!

Sanna R: Mustakin se eka jakso oli jotenkin liian huono määritelläkseen koko sarjan linjauksen (no ainakin toivoakseni), joten pakko parit jaksot on vielä stalkata! En muuten koskaan oppinut katsomaat OC:tä :D

anonyymi: Heei, mahtavaa, että jutun kautta sain uuden lukijan! Tervetuloa lueskelemaan, kommentoi ihmeessä aina kun siltä tuntuu :)

Nanna-: Joo tylsä nimenomaan, odotin siitä jotenkin teinisarjana enemmän hömppää tai draamaa :D Toivottavasti parantuisi! Kiitti, alustava se vaan on :)

Anonyymi: Toivotaan näin! Blairin vaatteita mäkin odotan, vaikkei ne vielä ekassa jaksossa sytyttäneetkään.

Maij: Täytyypä tarttua kirjaan kun sattuu kohdalle! Ööä, no mitä noita tuloksia olen uskaltanut kysyä, niin pitkä matikka lähti pisteillä 53, joka meinaa tämänkertaisen kokeen helppouden perusteella E:tä. Ruotsista ja saksasta kirjoitin viime syksynä eksimiat, ja enkku on vielä kysymättä, psyka kirjoittamatta.

Bereniikke: Voi että vihaan raivona sitä raiskaajatyyppiä, ARGH!

Mansikkapirtelö: Juueimitään :) Kiitti, alustava se vaan on. Toivottavasti GG paranee!

Ann: Haha, köhköh :D Okei, luotan suhun ja katson seuraaviakin jaksoja!

Ginevra: Juu, kaikilla vissiin samaperiaate, että pitää kyllä parit seuraavatkin jaksot tsiigailla ihan tuon hypetyksenkin takia.

Anonyymi: Mitä, onko?! :D Miksi!

Anonyymi: Harsh! No, aika aivotonta menoa kyllä näyttää olevan, en ole kyllä juonelle vielä lämmennyt.

Anonyymi: Toisessa hesarijutussa ei ollut itseasiassa minusta mitään, blogistani oli vaan kuva yhdessä kollaasissa, joka liittyi jatkokeskusteluun siitä sunnuntaisesta jutusta.

Anonyymi/Jones: Se tulee ihan vain etunimeni viimeisistä kirjaimista.

Anonyymi: Varmaan on ihan erilainen tarkastelukanta kirjojen lukemisen jälkeen tuohon sarjaan. Katsotaan, josko se paranisi!

Brilliante: Toivotaan ainakin näin!

Salla: Kuin myös! Keskityin intensiivisemmin mun iltapalaleipiin, mitä siihen jaksoon :D Hehe, normaali minä olenkin, uskon että esseeni rapsahtaa kymmenellä pisteellä alaspäin. Ällät on jotain yliluonnollista, ja ennenkaikkea yliarvostettua!

Anonyymi: hehe, kiitti :D Hyvä että luit!

Birgitta: Kiittikiitti! Luulen, että se E:n puolelle nasahtaa, mutta eipä harmita yhtään. Eikä ne paperit kyllä oikeasti niiiin hallitsevasti loppuelämään vaikuta :)

Haha, pitääpä kokeilla tuota oikeiden henkilöiden sarjaan sijoittamista, josko se muuttuisi mielenkiintoisemmaksi seurattavaksi :D Ja eipä tuo haittaa, vaikka blogini puolella keskustelua käydäänkin, ihan vapaasti vaan :)

Anonyymi: Näistä en tiedä mitään :o (vaikka pitäisi!)


Anonyymi: No todellakin ristiriitaista :D Mulla on nimittäin ollut aina noin! Mulla on tosi usein erittäin vahva fiilis siitä, että nyt ei mennyt kyllä edes keskinkertaisesti, mutta ne tulokset ovatkin sitten sanoneet toista. Usko mua, ei ollut kyllä oikeasti mikään varmin fiilis, kun astelin pois äikän kirjoituksista :D Että koita kestää mun äninöitä, vaikka itseni pussiin juttelisinkin! Tai jos et kestä, niin kattele kuvia :)

Tipitii: Kiitti! Ja nimenomaan Ehkä. Mua häiritsi suuresti juuri se, ettei se Serena näyttänyt ollenkaan samanikäiseltä esim. sen Blairin kanssa!


Linda: Voi kiitos kovasti :) (Tämä ruotsalaisten ylivertainen vaatesilmä on kyllä hippasen yliarvostettua enihau.. :D) xoxo sinnekin, tiiraanpa blogisi!


Elin: Okei, pidä kans lupauksesi! :D Pitäähän sitä vielä parin jakson verran katsoa. Onko Serena tosiaan vasta 20? Ainakin kanssanäyttelijöihinsä verrattuna näyttää paljon vanhemmalta :o

Anonyymi: Onnea kuule vaan itsellesi, KÄSITTÄMÄTÖN pistesaalis! Omani oli vaivaiset 98, ja olen lähestulkoon varma pudotuksesta. On mulla vielä psykologia jäljellä, ei kyllä enää inspaa lukea.. Onnea historian kanssa! Ja GG:tä kuvaa ainakin ekan jakson perusteella äärimmäisen hyvin juurikin tuo jenkkihuttu.

Anonyymi: Hehe, lähtöpisteeni on yhden verran sinun pisteitäsi paremmat :D Saas nähdä, miten rankasti tiputtelevat!

 
20. maaliskuuta 2008 klo 6.41 , Blogger MouMou kirjoitti...

Minun mielestäni ne Gossipit paranivat tuotantokauden loppua kohti, joten älä luovuta.:)

 
20. maaliskuuta 2008 klo 9.53 , Anonymous mr_spaceman kirjoitti...

Ällänä :O Kiva! Itse en uskalla katsoa tuloksiani, tekstitaito meni ihan ok, muta essee olikin sitten pohjanoteeraus :D Matikka (lyhyt) lähti minulla ällänä, ja rukoilen, ettei pisteet laskisi, koska olisi edes yksi Laudatur mukava :D

Itse unohdin katsoa koko Gossip Girliä ja ehkä ihan hyvä niin, olisin todennäköisesti vain pettynyt.

 
20. maaliskuuta 2008 klo 9.59 , Anonymous Bemary kirjoitti...

Tuli tuosta artikkelin asiavirheestä mieleen, että niitä sattuu kyllä aina, kun lehdistön kanssa ollaan tekemisissä. Päästiin hamassa menneisyydessä kaveriporukan kanssa tuollaiseen vastaavaan sanomalehteen, eikä siitäkään niitä sanojen vääristelyitä puuttunut, vaikka haastattelija ei tunnetusti ollut mikään uusi työssään. Jopa kaverin nimikin oli väärin kirjoitettu. :D Varmasti kaikki tän blogin lukijat ymmärsivät juttua lukiessaan, ettei todellisuus oikein vastannut kirjoitettua. Kyllä sen jo omasta kirjoitustyylistäsi (tässä blogissa) huomaa, ettet shoppaa vain ja ainoastaan blogin vuoksi.

Ja loppuun vielä kiitos, että saatiin juttu tänne luettavaksi. Se oli mielenkiintoinen, ja olit taas niin kuvauksellinen, ettei voinut kuin ihastella luontevuuttasi kameran edessä. :)

 
20. maaliskuuta 2008 klo 14.12 , Anonymous May kirjoitti...

Mullekkin oli tuo Gossip Girl pettymys. :o Sen Serenan pitäis olla oikein kaunis, mutta moni muu oli sitä kauniimpi ja sitä paitsi Serena näytti liian vanhalta tuohon ikäluokkaan. :b Muutenkin se oli vähän sekava. Olen lukenut ne kaikki kirjat paitsi viidennen jota parasta aikaa aloitan lukemaan ja kuvittelin kyllä vähän erilailla noita henkilöitä. :b

 
20. maaliskuuta 2008 klo 14.49 , Blogger Wendy kirjoitti...

Muuten miten saat kuvat tolleen "tekstin sekaan"? Siis että tekstiä, kuva, tekstiä, kuva-tyyliin. Ku mä koitan ni ei onnistu koskaan ku se heittää ne kaikki aina sinne ylös:S

 
20. maaliskuuta 2008 klo 15.39 , Anonymous La kirjoitti...

On vähän kiirus pakata ja lähteä, joten en tiedä käykö tämä vinkistä: Kaarle Suuri oli kova jätkä historian 2 kurssilla. Oltiin samassa ryhmässä, jos en aivan väärin muista.

Ps. Mukavaa pääsiäistä!

 
20. maaliskuuta 2008 klo 16.47 , Anonymous Lilya kirjoitti...

Musta se paljon hehutettu Gossip Girl oli just tosi hyvä,jäin koukkuun jo heti ensiminuuttien aikana :P
toisaalta ei mulla mitään odotuksia ollut kun en ole niitä kirjoja lukenutkaan :D

 
20. maaliskuuta 2008 klo 17.30 , Blogger ia kirjoitti...

Moumou: Okei, mä sinnittelen!

mr_spaceman: Oi, jättionnittelut matikan ällästä! Toivottavasti eivät pudota sitä! Ainahan se komea olisi se yksi ällä siinä päättötodistuksessa :) Et kyllä missannut mitään GG:tä koskien!

Bemary: Auts, mä olisin kyllä raivonnut jos nimikin olisi ollut pielessä :D Ja mukavaa, että tykkäsit! Omalle kameralle mä siinä pääasiassa poseerasin, niin ei tullut paineita :)

may: Olen kyllä tismalleen kanssasi samaa mieltä! Vaikken kirjoja ole lukenutkaan, niin kyllä siinä kävi ilmi, että sen Serenan tulisi olla melkoinen kaunotar. Minusta se Blair oli kevyesti kauniimpi :o

Wendy: Niin se heittää. Naksauta kuvaa, paina ctrl+c, mene kohtaan johon kuvan haluat, klikkaa kohtaa hiirellä, paina ctrl+v.

la: Haa! Muistan sen ryhmätyön! Mua ahisti ihan helkkaristi muuten siinä ryhmässä, en kuulunu ollenkaan joukkoon koko hiton kurssilla :D Möläyttelin vaan aina jotain sieltä takavasemmalta. Mutta siinä ryhmässä oli kolme tyttöä jollen väärin muista. Apua, kuka sinä niistä olit! (Mulla on maailman surkein kasvomuisti, että kuvaa kehiin vaan :D) Hyvää reissua, minne ikinä oletkaan menossa! Ja hyvää pääsiäistä :)

lilya: Hehe, sulla kävi siis täysin päinvastoin :)

 
20. maaliskuuta 2008 klo 19.18 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Sun blogistasihan oli kuva myös maanantain tai tiistain hesarissa jonkun blogianalyysin tai vastaavan jutun seurana!Olitko tietoinen?:)

 
20. maaliskuuta 2008 klo 19.29 , Blogger akvamariini kirjoitti...

En minäkään oikein tykännyt siitä artikkelista... Ensinnäkin viihteellisyys negatiivistettiin ihan turhaan, ja toisekseen, minusta on kummaa leimata koko ihmisten arkitodellisuus viihteeksi! Siis: meidän "tavisten" arki on viihdettä, poliitikon arkipäivä ja tekemiset ja sanomiset on Suurta Sanomaa. Olisi kiva jos näitä blogijuttuja kirjoittaisi joskus joku, joka olisi seurannut blogeja muutenkin kuin oman artikkelinsa tueksi!
Ja muuten, se omituisuus siinä lauseessa johtuu varmaan siitä, että toimittaja on ensin ajatellut laittaa vain "kuvaa vaatteet blogia varten", tms, koska niinhän se on, mutta sitten pidentänyt kuvaavammaksi kuvatekstiksi, ja se on jäänyt omituiseksi. Tai siltä se minusta vaikuttaa o.O mutta mikäs minä olen täällä analyysejä tekemään :D

 
20. maaliskuuta 2008 klo 23.23 , Anonymous winda kirjoitti...

Minustakin toimittajalta oli päässyt lehteen selvä kämmi, siis eihän kukaa meistä (hope so) pukeudu blogiaan varten, vaan blogissa vain esitellään omaa tyyliä ja pukeutumista. Minä ainakin vetäisisin ylleni tismalleen samat rytykyt ilman blogiakin..
p.s Ai, minusta Gossip girl oli ihana :)

 
20. maaliskuuta 2008 klo 23.54 , Blogger emmylee kirjoitti...

Mun mielestä Gossip Girl vaikutti ihan lupaavalta (se Dan on ihana<3) vaikka repesin itekin tolle "täällä tarjoillaan alaikäisille" -lauseelle xD

Ja onnea äikän alustavasta! :)

 
22. maaliskuuta 2008 klo 22.03 , Blogger ia kirjoitti...

Anonyymi: Joo, niin oli! Sain tietää asiasta kommentoijien kautta :D Blogini kuvahan sieltä pilkisti :)

 
22. maaliskuuta 2008 klo 22.05 , Blogger ia kirjoitti...

Akvamariini: Jep, got your point, enkä kyllä ymmärrä tuota touhua itsekään. Tuo lainaamani lause on kyllä ihan jutun keskellä, mutta kuvatekstikin on kyllä omituinen! Olisi sen voinut toisinkin muotoilla :D

Winda: Näinpä juuri! Toivottavasti nyt koko Hesarin lukijakunta ei saanut musta aivan pilipalidiipadaapakäsitystä :D

Emmylee: Hehe :D Pakkohan sitä on vielä katsoa! Kiitos :)

 
23. maaliskuuta 2008 klo 1.49 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

http://www.vastustanilmastonmuutosta.webs.com/

 
31. heinäkuuta 2009 klo 19.20 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Itse katson GG:tä vain ja ainoastaan asujen takia :D

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu