Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

kysely

Colour me !

sunnuntai 23. maaliskuuta 2008

kysely

Ooh lala, ylppärimekko alkaa näyttää valmiilta! Onko muuten kenelläkään supervinkkejä, millä olkaimeton mekko pysyy varmasti paikoillaan? :D

Täyttelenpä hengähdystauolla vihdoin ja viimein
S:ltä saamani haasteen. Myös se perhe-ystävät-minäitse -haaste on vastaamatta, vaikka sen olen jo useampaan otteeseen saanut, mutta musta tuntuu, ettei uuden osoitteen puolelta löydy vielä tarpeeksi tavaraa siihen haasteeseen! (Niin, tai sitten olen vain liian laiska etsimään..)

Väleissä on joitain satunnaisotoksia aiheena "olen taiteellinen not".




1 Aloitetaan perusasioista. Nimi? No ia! (Oikeakin on olemassa.)

2 Ikä? 18 vuotta.

3 Muotiblogisi ikä? Heinäkuusta maaliskuuhun on öö.. 8kk

4 Asuinpaikka? Keski-Suomessa, tämmöinen pikkukaupunki.

5 Idolisi? Paha sanoa. Ihailen eri asioissa eri tyyppejä. Vaate"idoleita" löytyy lempiblogeistani, aate"idoleita" mm. lähipiiristäni.

6 Lempi vaatemerkkisi? En ole merkkiuskollinen, en sitten lainkaan.


7 Lempi kenkämerkkisi? Ks. edellinen kohta. Kivoja kenkiä löytyy vaikka minkä merkin alta. Hitto, olen väärä ihminen täyttämään tätä kyselyä!

8 Lempikauppasi, joka löytyy Suomesta? Indiska! Zara myös. Kierrätyskeskukset?

9 Lempikauppasi, joka löytyy ulkomailta? Olen käynyt ulkomailla todella vähän, oikeastaan ainoat ulkomaanshoppailukokemukset rajoittuvat Luxemburgiin, Promodin sekä Pimkien liikkeisiin. Noista kahdesta Promod oli ehdottomasti parempi, mutta lempparikauppaa ei taida vielä ulkomailta olla olemassa.

10 Miksi aloitit muotiblogin kirjoittamisen? Seurailin paria blogia tuossa viime kesänä, ja aika äkkiä hoksasin muoti/tyylibloggaamisen olevan juuri oikea juttu pinnalliselle, pukeutumista rakastavalle puolelleni.

11 Seuraatko muiden muotiblogeja? Voi kyllä, paljon! ..Liikaa?

12 Jos kyllä, seurasitko niitä jo ennen omaasi? Juu, idean ja inspiksen bloggaamiseen sain toisista blogeista.



13 Kuinka paljon kulutat rahaa vaatteisiin kuussa? Riippuu kuukaudesta, mutta yleensä ottaen melko vähän. Jos en tarvitsemalla tarvitse mitään ihmeempää, niin kympillä selviää kirpparia suosien. Siitä sitten ylöspäin jopa sataseen, joka menee, jos pääsen suurempaan kaupunkiin shoppailuviettiäni tyydyttämään.

14 Entä kenkiin? Köykäisesti, en ole kenkäfriikkejä. Suurin osa kengistä löytyy nykyään kirpparilta, joihin uppoaa ehkä alle kymppi kuussa. Tarpeelliset kengät (talvipopot ja kunnon kävelykengät) sitten vievät tietenkin enemmän.

15 Entä hiuksiisi? Shampoot ja hoitoaineet kylppärin maagisesti itsestääntäyttyvästä varastosta, lakkaa ja muotovaahtoa täytyy ostaa lisää kerran parissa kuussa. Tukan sävytän myös parin kuukauden välein. Yhteensä n. 15e? Ainiin, kampaajalla pistäydyn nolon kolmen kuukauden välein, otsista nakitan trimmaamaan aika usein äippäni.

16 Entä asusteisiin? Riippuu taas, kotikaupungin (olematonta) asustetarjontaa en hyödynnä juuri koskaan. Kun pääsen isommille apajille, niin menisikö niihin parikymppiä.

17 Kuinka tärkeitä asusteet ovat sinulle? Voi, tärkeitä! Pukeudun todella harvoin, jos ollenkaan, ilman ainoatakaan asustetta. Asusteilla teen asuista omannäköisiäni ja tyylisiäni. Onko sormus asuste? Jos on, niin sitten en liiku koskaan ilman, rippilahjasormus on pysynyt sormessa kesästä 04 lähtien.

18 Kuvaile tyyliäsi! (huom, vastaus ei saa olla 'en osaa' tms.) Tyttömäinen ja värikäs.


19 Onko tyylisi muuttunut vuoden sisällä? Kylläjuu.

20 Jos kyllä, miten? Olen alkanut käyttämään entistä enemmän mekkoja ja hameita ja ylipäätänsä miettimään pukeutumistani enemmän. Pukeudun myös omalla mittakaavallani hieman rohkeammin, mitä aikaisemmin.

21 Oudoksutaanko ulkonäköäsi koskaan? Ei siitä ole päin naamaa koskaan tultu sanomaan, mutta kyllä kai noita oudoksujia löytyy aina. Paljastakaa itsenne!

22 Oletko joutunut vaikeuksiin tyyliisi uppoavan rahamäärän takia? Häääh, ei tähän uppoamalla uppoa rahaa. Päivittelen kokoelmaani pikkuhiljaa, uppoamisvaikeuksitta. No kyllä minä vuosittaisella Helsingin reissulla saatan riehaantua.. :D

23 Kuinka usein päivität blogiasi? En niin usein, kuin haluaisin! Nyrkkisääntönä on, ettei ainakaan kahta päivää pidempiä taukoja.

24 Oletko koskaan harkinnut muotiblogisi lopettamista? En, kommentointipuoli ei ole onnistunut romuttamaan intoani ja tykkään tästä hulluna, eikä bloggaus tunnu velvollisuudelta vaan pikemminkin sisäiseltä tarpeelta, joka täytyy tyydyttää. Muuten ahdistaa!

25 Jos kyllä, miksi? -


26 Kuinka paljon muoti vaikuttaa tyyliisi? Kovin vähän. Muoti määrää, mitä kaupat myy, joten tarjonnan kautta muoti saattaa kyllä vaikuttaa ostoksiini, mutten tietoisesti pukeudu muodinmukaisesti, ja seuraan muotia omatoimisesti naurettavan vähän.

27 Luetko paljon muotilehtiä? Enpä juuri, en viitsi haaskata rahaa lehtiin, jotka on luettu puolessa tunnissa. Kavereilla majoitunkin sitten heidän lehtivarastoilleen surutta!

28 Jos kyllä, mitä? Trendiä tulee ostettua, jos se on tarjouksessa. Matkoille lähtiessä saatan täräyttää kympin maksavan UK:n Ellen tai Cosmon.

29 Jos kyllä, ostatko irtonumeroita vai tilaatko? Irtonumeroina, en ole vielä saanut ketään suostuteltua tilaamaan. Keräsin muuten vuosi sitten niitä purkkapussiriekaleita, joilla sai 4 ilmaista Demiä!

30 Teetkö koskaan itse vaatteita? Olen siinä äärimmäisen huono, joten harvemmin. Vaatteiden tuunauksetkin jäävät äitini harteille, hän ei kestä katsoa säälittävännäköistä sähläämistäni ompelukoneen kanssa! Eikun, kyllähän minä painan printtejä, lasketaanko itseprintattu paita itsetehdyksi?

31 Kallein vaatteesi, jonka omistat tai olet omistanut? Hummmmm. Talvitakki, jotain kuusikymppiä.

32 Entä kalleimmat kenkäsi, jotka omistat tai olet omistanut? Pakkaskengät, 70e


Eipä muuta tällä kertaa!

Tunnisteet:

45 kommenttia:

24. maaliskuuta 2008 klo 19.14 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

tuossa viimeisessä kuvassa oleva norsu on aivan ihana!!!

 
24. maaliskuuta 2008 klo 19.15 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Oh, tahtoo nähdä yo-mekon, tahtoo! En malta odottaa :D
Ja hei, ihan vaan uteliaisuuttani kyselen, millos ian syntymäpäivä on? (:

 
24. maaliskuuta 2008 klo 19.28 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei ihmettelen miten sanot asuvasi Keski-Suomessa vaikka Hesarin juttu paljasti sinun kotipaikkasi olevan Kajaani? Sehän on Kainuuta ja ihan eri asia.

 
24. maaliskuuta 2008 klo 19.29 , Blogger Mansikkapirtelö. kirjoitti...

Itsellänikään ei taida yhtään merkkejä vaatekaapistani löytyä. Tuo viimeisen kuvan mansikkakoru on jotakin niin syötävän suloista.:> Odotan innolla ylppärimekon paljastamista. :)

 
24. maaliskuuta 2008 klo 19.34 , Blogger ia kirjoitti...

Sandra: Voi kiitos :)Se on lempparikorujani!

Gred: Kyllä sä sen näät :D Syyskuussa on synttärit.

anonyymi: Haluan, ettei blogistani näe ensivilkaisulta kuka tahansa tarkempia tietojani (vaikka Hesarissa olinkin). Jos kiinnostuu blogista ja alkaa seurailemaan tarkemmin, niin asuinpaikkakunta ja nimikin selviää :) Mutta kyllä kai Kajaani on suurinpiirtein Suomen keskiosassa? :o

mansikkapirtelö: Mansikka kiittää! Minä odotan mekon käyttöä :D

 
24. maaliskuuta 2008 klo 19.41 , Blogger Leena Hämäläinen kirjoitti...

Hauska tuo Herra Kala, repesin :D. Mäkin odottelen kovasti ylppärimekkoa, tosi kiva nähdä, millaisen olet valinnut :).

Ja mitä asuinpaikkaan tulee, niin kyllähän Ian kotikaupunki on Suomen keskiosassa. Aiemmalta poikakaverilta sain aina kuittailua, kun Helsinki-keskeisenä ihmisenä sanoin lähteväni Pohjois-Suomeen, kun oltiin Ouluun menossa. Onhan Oulukin hyvin Keski-Suomea, miksei siis Kajaani ;).

 
24. maaliskuuta 2008 klo 19.44 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Olkaimettoman topin saat pysymään vaateteipillä (kaksipuolista teippiä, joka on tarkoitettu pitämään avonaiset vaatteet paikallaan). Muistaakseni myydään ihan jossain lindexillä tai hennesillä :) Niin eikä mekko tietenkään saa olla liian iso, sitten ei mitkään konstit auta :D

 
24. maaliskuuta 2008 klo 19.48 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

kiva postaus taas :) mutta kaipaisin enemmän omia asu kuviasi, joita oli mielestäni runsaasti vanhassa blogissasi ! tuntuu että nykyään kerrot omasta arjestasi enemmän kuin ennen, mutta se ei todellakaan haittaa, juttujasi on mukava lueskella sillä olet hyvä kirjoittaja =)mutta päivän asuja olisi mukava nähdä, mikäli vain kerkeät kuvaamaan :>

 
24. maaliskuuta 2008 klo 19.51 , Blogger ia kirjoitti...

Lumianna: Joo, nuo kalat on kyllä aika koomisia :D Näin minäkin ajattelisin! (Tosin joskus mainostin virheellisesti asuvani Pohjois-Suomessa :D Nooh..)

Hannamari: KIITTI vinkistä! Täytyypä käydä metsästämässä moista. Puku on kyllä just eikä melkein oikeankokoinen, kangas vaan perhanan liukasta :D

anonyymi: Jos olet lukenut blogiani pitkään, niin olet varmaan kuullut väninäni juuri tästä asiasta :D Eli eipä lukulomalla neljän seinän sisällä kovin paljoa inspaa pukeutua (lukulomaa se viimeiset 2kk). Kun palaan normaaliin elämään, niin asuja tulee taas normaalimpaan tahtiin. Mutta noista arkisepustuksista et kyllä pääse eroon, sori vaan :D

 
24. maaliskuuta 2008 klo 20.23 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Jee, vaateteipistä en ollut viel kuullutkaan - mutta sitten yks juttu millä saa mekon kivasti kököttämään päällä on laittaa "luut" siihen yläosaan! Kangas ja nappikaupoissa pitäisi olla asiantuntemusta niiden osalta... Itte asensin semmoset korsettimekkooni ja upeesti toimi! Niin - ja napakka se pitää olla.

 
24. maaliskuuta 2008 klo 20.28 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

mun on nyt aivan pakko laittaa sulle kommenttia. tykkään tosi paljon blogistas ja jos multa henkilökohtaisesti kysytään, niin kyllä tämä blogi on se ykkönen, jota on pakko seurata. tyylisi on tosiaan ihanan tyttömänen ja värikäs, se sopii sulle (:

 
24. maaliskuuta 2008 klo 20.31 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ai niin - se minunkin ko.korsettikankaani oli liukasta ja tein siihen tiukasta pellavasta vuorin, huolittelin päälli-ja vuorikpl:t yhteen ja sitten vasta kokosin yläosan. Sitten ompelin nurjalle nauhakujat(pellavanauha..) saumojen päälle - ja pujotin "luut" kujiin. Jne. Hieno tuli ja päällä pysyi!

 
24. maaliskuuta 2008 klo 20.33 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kiva blogi, minullakin taitaa olla tapana seurailla toisten blogeja.. vähän liikaakin 8)

 
24. maaliskuuta 2008 klo 21.11 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Olen hannamarin kanssa samoilla linjoilla, että kaksipuolista teippiä kiinni rintsikoihin ja mekkoon, niin eiköhän pitäisi pysyä. :)

 
24. maaliskuuta 2008 klo 22.51 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ei millään pahalla, itsekin olen Kajaanista kotoisin, ja kyllä se on Pohjois-Suomea. Vaikka sijaitseekin keskellä Suomea. Ja Oulukin on Pohjois-Suomea. Keski-Suomea on esimerkiksi Jyväskylä. Ehkä ton ovat keksineet sitten jotkut eteläsuomalaiset tai jotain. Voit katsoa Wikipediasta :)

T: Eri anonyymi

 
24. maaliskuuta 2008 klo 23.14 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Loistava blogi!Vaikka tyylisi on aika erilainen kuin minulla niin rakastan tätä blogiasi.Kirjoituksesi ovat joka kerta kiinnostavia ja saavat hyvälle mielelle.Tyylisi on kaunis ja käytät ihanan paljon mekkoja.Ja vaikka et käytä älyttömiä määriä rahaa vaatteisiin kuukaudessa niin näyttää kuin sinulla olisi koko ajan jotain uutta päällä.Jatka samaan malliin :).

 
24. maaliskuuta 2008 klo 23.34 , Blogger Pauliina kirjoitti...

Tuota hannamarin mainitsemaa vaateteippiä myydään Lindexin alusvaateosastolla ja se tosiaan pitää koltun kuin koltun tukevasti paikoillaan. Hintakin vaan pari-kolme euroa :)

 
25. maaliskuuta 2008 klo 0.10 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tämä on ihan ässä pitämään mekon paikallaan:

http://www.asos.com/Asos/
Hollywood-Fashion-Tape/Prod/
pgeproduct.aspx?iid=224084&clr=
Clear&SearchQuery=tape&sh=0

Tilaan itsellenikin paketin, etten vahingossa päätä lukiouraani hieman vähemmän tyylikkäästi kun oli tarkoitus.

 
25. maaliskuuta 2008 klo 13.51 , Blogger Lil kirjoitti...

blogisi on kyllä niin loistava, aina tulee jotenkin kivalle mielelle ku tätä lueskelee =) huippua (y), ainiin ja tosiaan äkkiä kuvaa yo-mekosta! itsekin olen omaani tässä suunnittelemassa, jos saisi sen vielä tehtyäkin.. :D

 
25. maaliskuuta 2008 klo 14.05 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tosi hauskat kuvat tässä postauksessa! Mistä nuo ihanat muumi-kortit ovat peräisin? Muistan nähneeni vastaavia joskus mattapintaisina, oletko päällystänyt kortit jotenkin kun näyttävät kiiltelevän?
Kiitos blogistasi!

 
25. maaliskuuta 2008 klo 14.44 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Olet ensimmäinen, jonka juuri tuon kyselyn olen jaksanut lukea kokonaan. :D

Ja hei, missä sun fläppitaulu on? :o Eikös nuo muumikortit ollut ennen siinä.

 
25. maaliskuuta 2008 klo 15.08 , Blogger Henna kirjoitti...

Kainuussa itekki asun ja kyllä ollaan sanottu, että se on Itä-Suomen puolta. Mutta joo, minäkin luulin asuvani Keski-Suomessa. :D

 
25. maaliskuuta 2008 klo 15.10 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

luulin että oot muuttanu, hui! se on pohjois-suomea.

 
25. maaliskuuta 2008 klo 15.56 , Blogger tiu kirjoitti...

Itse teippasin vanhojentanssipukuni ronskisti jesarilla päälle :D

 
25. maaliskuuta 2008 klo 16.14 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

600 tilaajaa blogilistalla, onnea ia.

 
25. maaliskuuta 2008 klo 16.34 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

miten voi laittaa blogin salasanalliseksi????

 
25. maaliskuuta 2008 klo 16.48 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kokemuksista voin sanoa, että ei ne olkaimettomat puvut niin mahtavasti tuu pysymään päällä jollei sitten jotain jesaria tunge :D

 
25. maaliskuuta 2008 klo 16.48 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Keski-Suomen maakunta on eri asia kuin sen mittilöiminen, missä on Suomen keskipiste.

Kajaani sijaitsee Oulun läänissä, Kainuun maakunnassa.

 
25. maaliskuuta 2008 klo 17.18 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mäkin haluan nähdä mekon ! Olisko joku silikoninauha ommeltuna mekon yläreunaan omiaan pitämään sitä edes vähän paremmin päällä ?

 
25. maaliskuuta 2008 klo 17.49 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

PYÖREÄT 600 tilaajaa blogilistalla, onnea, olisi (sitten kun sinulla on aikaa) mukava saada juhlapostauksia, esim. poikaystäväsi voisi tehdä taas postauksen tai jotakin SUURTA Postausta toivottaisiin. :)

 
25. maaliskuuta 2008 klo 18.10 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

miten voi tehdä uuden bannerin blogspottiin????

 
25. maaliskuuta 2008 klo 19.27 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

miten voi blogspotissa tehdä hyvin kollaaseja???

 
25. maaliskuuta 2008 klo 20.13 , Blogger Herttainen kirjoitti...

Mulla on noista Muumi-korteista kaks seinällä ja muutamia muita. Aika halpa tapa saada ulkomaan kotiin hieman Suomi-henkeä :) Muumit on muutenkin aika ihania.

Kiskis-purkkikin on aivan ihana, ostin syksyllä Fazerin myymälästä sellaisen pahvirasian, siellä oli silkkipaperikin sisällä, aivan ihana, muttei tietty yhtä hieno kuin toi purkki. Se pahvinen rasia voi hajotakin...

Pitää vielä osallistua tohon asuinpaikkakeskusteluun. Kainuuta se taitaa olla se alue missä asut (maakunta). Onhan se kohtalaisen keskellä pohjois-etelä-akselilla ja vähän siinä Suomi-neidon vyötärön ja lantion seudulla myös itä-länsi-akselilla, mutta Keski-Suomi taas virallisesti on sitä Jyväskylän seutua. Lääni taas taitaa olla Oulun lääni. Hih.

 
25. maaliskuuta 2008 klo 20.26 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei kuule, missä kirpputoreilla oikein kajaanissa käyt, kun en itse vasta-alkajana tiedä kuin iitukan joka sekin muuttaa pois tai lopettaa. :o

 
25. maaliskuuta 2008 klo 20.38 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mun mielestä on aivan ihanaa, kun blogisi kertoo muustakin kuin vain ja ainoastaan vaatteista ja tyyleistä. Mä ainakin rakastan näitä arkijuttuja vähintään yhtä paljon!

Yo-mekkoa kehiin :)

 
26. maaliskuuta 2008 klo 1.20 , Blogger tulipe kirjoitti...

Mäkin päätin kommentoida, että tykkään kovasti blogistasi ja että tyylisi on tosi kiva. Suloisia hameita sulla

pakko vielä mainita, että asun Luxemburgissa ja Promod on lempiliikkeitäni (:

 
26. maaliskuuta 2008 klo 11.26 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

että kun olet suloinen ja aito! ihanaa että kaikilla blogaajilla ei pyöri vaan viimeisimmät trendit ja raha mielessään (en nyt sano että läheskään kaikki sellaisia olivat mutta kuitenkin), olet huippu! :)

 
26. maaliskuuta 2008 klo 15.43 , Blogger Sanna kirjoitti...

Ihana tuo mansikkakoru !

 
26. maaliskuuta 2008 klo 16.53 , Blogger E kirjoitti...

Ihana tuo mansikkakoru viimeisessä kuvassa. ;)

 
26. maaliskuuta 2008 klo 18.11 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kuinka pitkä sä olet?

 
26. maaliskuuta 2008 klo 20.23 , Blogger ia kirjoitti...

Anonyymi: Kiitti ideasta, pitääpä kysyä ompelijalta josko luiden asentaminen olisi vielä mahdollista!

Melinda: Voi että ihana kuulla, kiitos kovasti piristävästä kommentistasi! :)

Nomppa: Kiitti :) Hehe, kyllä niihin saa hurahtamaan aikaa!

Brilliante: Kävin tarkastamassa Lindexin teipin, ne onkin semmoisia pieniä palasia :O Toivottavasti toimisivat!

anonyymi: Ja minä kun juuri koitin Wikipedian kautta aikoinaan selkeyttää, että missäpäin Suomea oikein asun :D Mun moka! Pitää se Pohjois-suomalaisuus sitten myöntää :)

anonyymi: Aivan mahtavaa kuulla, kiitos kamalasti kommentistasi! Varmasti jatkan samaan malliin, kyllä tätä jaksaa kirjoitella noin ihanien lukijoiden iloksi :)

Papu: Kiitti hurjasti vinkistä, kävinkin juuri tänään Lindexillä teippiä katsastamassa!

ee: Oh, tuo olisi kyllä must have! Taitaa tulla vaan kalliiksi pelkkä teippirulla tilata, hmm. Löytyisiköhän mistäänpäin Suomea..?

<3: Ihanaa kuulla, kiitos! Ja onnea ylppärimekon kanssa, toivottavasti saat mieleisesi :)

Maisu: Kiitti :) Kortit ovat abipäivänä ostettu Oulun yliopistolta :D Tuo muumimamma on kiiltopintainen, kaksi muuta on mattapintaisia. Ja eipä yhtään kestä :)

Nanna-: Hee, muksaa kuulla, että jaksoit loppuun asti! :D Sinäpä oot mahdottoman tarkkasilmäinen! Fläppitaulu on yhä paikoillaan, irroitin kortit ja länttäsin ne seinään vähäksi aikaa koska näyttivät paremmilta siinä :)

Hinska: Ai, juuri sanottiin, että tämä olisi Pohjois-Suomea :D Tässä menee ihan sekaisin!

Anonyymi: Okei, kai se sitten on :D

Tiu: Jesari kuulostaa kyllä jämäkältä :D Harkitaan, jossei muuta löydy!

Anonyymi: Aivan käsittämätöntä! Kiitos :)

anonyymi: Asetuksista, valitse sieltä käyttöoikeudet.

anonyymi: O-ou :D Toivottavasti mä jotain pysyvää keksin!

anonyymi: Mutta miten sanotaan, jos haluaa ilmaista missäpäin Suomea asuu, muttei nimetä niin tarkasti kuin Oulun lääni?

zalma: Mekko tulee kyllä näkyville! Hmm, ei taida onnistua, mekon yläreuna ei ole tasainen :o

anonyymi: Kiitos ideasta, mainitsinkin siitä uusimmassa merkinnässä! Hehe, kerroin poikkikselle, että juhlapostauksen tekoa on ehdotettu hänen vastuulle :D Katsotaan, mitä reissun jälkeen syntyy!

anonyymi: Oletko sama, joka kyseli salasanallistamista? Lähetä mulle sähköpostissa kysymysrypäs jos ei muualta vastauksia löydy, saat paremman vastauksen kuin kommenttiboksista. Bannerin saat lisättyä ulkoasuasetuksista > sivuelementeistä > ylätunnisteesta. Blogspotissa ei tehdä kollaaseja, vaan ne tehdään kuvankäsittelyohjelmalla (esim. Paint) jonka jälkeen kollaasi ladataan kuvana blogiin.

Herttainen: Muumit on kyllä ihania! Tuo purnukka on mielettömän vanha ja kolhuinen, ei mitään muistikuvia mistä se on peräisin :D Mutta mistäpäin Suomea voin sanoa olevani, jossen halua määritellä sijaintiani Oulun läänin tarkkuudella? :o

Sandra: Iitukka ON ainoa kirpputori :D Kierrätyskeskus löytyy Huuhkajanvaarasta, ja jättikirppiksiä järjestetään muutaman kerran vuodessa liikuntahallilla.

anonyymi: Mahtavaa kuulla :) Mua aina välillä huolettaa, ettei porukka jaksa lukea näitä arkipäiväisyyksiä!

Pakko mennä, loput myöhemmin!

 
27. maaliskuuta 2008 klo 14.16 , Blogger ia kirjoitti...

Tulipe: Voi kiitos, mukavaa kuulla että tykkäilet! Hehe, hassu sattuma, että Luxemburgista olet :D Kyllä sieltä Promodista olisi voinut ottaa mukaan hurjasti enemmän, mitä lompakko salli!

sh: Kiitos hurjasti kommentistasi, olet ihana :)

Sanna ja Nallekarkki: Kiittti!

anonyymi: 163cm suunnilleen.

 
27. maaliskuuta 2008 klo 17.26 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

kiitti ia!!!!
olin se sama anonyymi joka kyseli kaikkee...

 
31. maaliskuuta 2008 klo 13.15 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ihanat muumitaulut! mistäs noita saapi? :')

 
11. huhtikuuta 2008 klo 17.00 , Blogger ia kirjoitti...

Anonyymi: Eipä kestä :)

Anonyymi: Ihan postikortteja ovat, kirjakaupoista löytyy!

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu