Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

parempi kiukuttelu blogissa mitä lukeminen sängyllä

Colour me !

sunnuntai 9. maaliskuuta 2008

parempi kiukuttelu blogissa mitä lukeminen sängyllä

Uh. Turhauttaa tiedättekö ihan jätisti. Minä haluaisin bloggailla, kiertää kirppiksiä, haaveilla kesästä, suunnitella ylppärimekkoa, olla Helsingissä (en ole käynyt Gina Tricotissa vielä koskaan!), piirrellä, käydä kahvittelemassa, käydä leffassa... Haluaisin edes meikata naamarin ja mennä ihmisten ilmoille, mutta kahleet vain kiristyvät, kun koitan pyristellä pakoon.Mietin tuossa, että pitäisiköhän kirjottaa mielipidepläjäys siitä, miten ylioppilaskirjoitukset pitäisi lakkauttaa, ja lähettää paatos jonnekin. Oikeasti, jos sitä ollaan kolme vuotta väännetty kursseja, jotain pitkää matikkaakin kymmenen kurssin verran, niin eikö sitä hitto soikoon näe sen osaamisen niistä kurssiarvosanoista? Pitää vielä väkisillä järjestää tuommonen ultimate test, joka heittelee kysymyksiä sieltä täältä, koko kolmevuotisen vänkäämisen ajalta? Se yhden päivän tuotos määrää sitten lopullisen arvosanan ja tuomion osaamisesta. ARGH!

Alkaa tuntua siltä, että tämä yhteiskunta on aivan liian suorituskeskeistä, urasuuntautunutta huttua. Taidan muuttaa jonnekin pikkukylään keskelle-ei-mitään ja syödä toukkia.Kuvittelen, että nuo lasit tekevät musta ihan järkyttävän aktiivisen pänttääjän näköisen

Joo, eli tuo lukeminen alkaa vähän nyppiä :D Älkää ottako keuhkoamistani vakavasti. Tsemppiä raivona vielä kerran kirjoittajille, kohta se on jo ohi! Niin siis hetkeksi, pääsykoekirjoja odotellessa..

Tuli muuten mieleeni, että kuvittelenko vain, vai onko yllättävän moni hankkinut nuo naurettavat Punanaamion pilailukakkulat? Blogeissa viime aikoina seikkaillessani olen moisiin törmäillyt. Onnistuinko hankkimaan ne vain samoihin aikoihin monen muun kanssa, vai onko oma ostokseni inspannut ihmeen monia muita? Kättä pystyyn, jos sulla on Kentit! Jos on, niin miksi hitossa? Nuohan ovat aivan järkyttävän typerännäköiset :D

Visiitti blogilistalle kieli yli viidestäsadasta tilaajasta. Aivan käsittämätöntä, 500?! Virkkaisin kiitokseksi vaikka kukkia teille sankollisen ja laittaisin niitä pikkusummalla myyntiin, jos vain aika riittäisi! Katsotaan kirjoitusten jälkeen. Olette ihania! Kun teitä lukijoita vissiin sitten ihan oikeasti on olemassa (en kyllä ole osannut asiaa sisäistää vieläkään), niin kertokaa, että mikä tässä blogissa on seuraamisen arvoista?

Pus!
-ia

Tunnisteet:

97 kommenttia:

9. maaliskuuta 2008 klo 14.50 , Blogger Vendeta kirjoitti...

Kenttilasithan ovat ihan mahtavat! Harkinnassa samat, jos tulee punanaamioon tehtyä kisojen ohessa ripsitilauksia :DD Aivan loistavat.

 
9. maaliskuuta 2008 klo 14.52 , Anonymous Adele kirjoitti...

Tsemppiä oikeesti tosi paljon tohon lukemiseen, itse olisin varmaan raivarin partaalla ! :D Mutta niin siihen kysymykseen, että mikä tässä blogissa koukuttaa. Pukeutumis- ja kirjoitustyylisi ovat ainakin pääosissa, eikä unohdeta myöskään yhdistelytaitojasi! Kirjoitat loistavasti, tekstiä mukava lukea ja kaikenlisäksi saan inspistä (ainakin välillä ;D) yhdistely- ja pukeutumistaidoistasi! Jatka samaan malliin niin hyvä tulee !

 
9. maaliskuuta 2008 klo 14.52 , Anonymous fergie kirjoitti...

En lue blogiasia sun vaatteiden tai tyylisi takia, sillä se ei ole minua varten, eikä siis sellaista mistä minä tykkään, mutta käy sulle.

Blogia luen sen takia, sillä olen utelias ja kirjoitat tänne muustakin kun vain "tänään mulla oli päällä tää ja tää". Oikeastaan en keksi mitään erikoista syytä miksi tätä luen, sillä meidän tyyli on sen verran erilaista etten esim hae täältä vinkkejä omaan pukeutumiseen. Ehkä olen ns. 'jäänyt koukkuun' ja ihan mielenkiinnosta seuraan.

Niin ja suurin syy: OLET SAMASSA KOULUSSA! ;) ja pahimpana stalkkaajana i have to know everything. ;>

ps. 'järkytyin' kun joskus syksyllä (?) eksyin ekan kerran blogiisi..katsoin kuviasi ja hokasin että hei oot samas koulussa. :P :DD

 
9. maaliskuuta 2008 klo 15.05 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Juu, täällä myös toinen hermoromahduksen partaalla oleva abiturientti. En tosiaan ymmärrä, että mitä järkeä on koko kirjoitus touhussa! Ihan turhaa stressiä ja välillä puskee väkisinkin mieleen, että en oikeasti osaa mitään ( vaikka kuinka lukee, niin onko siitä loppujen lopuksi hyötyä ? )
tai lakki jää saamatta, jos teenkin pahoja mokia, esimerkiksi huomenna kirjoitan täysin ohi aiheen tai tajuan väärin otsikon tms. ÄÄH.

Mutta yksi hyvä puoli kirjoitusten alkamisessa on: nyt kun ne alkavat, ehkä ne jossain vaiheessa myös loppuvat! Saa elämänsä takaisin :) Voi sitä riemua, kun suljen salin oven perjantaina 28.3. Sitä ennen joutuu etsimään riemua koulukirjoista ja siitä paniikista, miten arvosanat loppujen lopuksi sijoittuvatkaan. ( Ja vielä toukokuussa jatkuu sama jännitys uudestaan YTL:n armollisuutta odottaessa)Monta ainetta muuten kirjoitat ? kaduttaa, kun tulin valinneeksi viisi ainetta :( Ja syksyllä oli jo kaksi.

Kumma miten ajatukset on koko ajan kirjoitusten jälkeisessä elämässä :D Juu tämä oli taas -kurkkuani myöten täynnä- vuodatusta, anteeksi :D Ehkä tästä voi selvitä hengissä, kun kaikki muutkin ovat joskus selvinneet.

Tsemppiä !!! We can do this.

 
9. maaliskuuta 2008 klo 15.05 , Anonymous Lilo kirjoitti...

Just tänään näin ratikkapysäkillä yhen naisen, jolla oli tollaset pokat. :)

 
9. maaliskuuta 2008 klo 15.06 , Blogger Pandora kirjoitti...

Kun äskettäin perustin blogin, niin samalla tulin tilaajaksi (ellen ihan väärin ymmärtynyt. :D Blogisi on vaan niin mahtava. Juu, multakin löytyy kentrillien tapaiset, aivan ihanat! Paljon onnea (ei oo nimpparionnittelu, ei) kirjoituksiin! :P

 
9. maaliskuuta 2008 klo 15.09 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

vähä sama juttu adelen kanssa,pukeutumis-ja kirjoitustyylit ovat mahtavia <:

 
9. maaliskuuta 2008 klo 15.14 , Anonymous minä kirjoitti...

hyvää sunnuntaita, olen myös opiskelujen kanssa ihan stressissä.. tsemppiä!

 
9. maaliskuuta 2008 klo 15.18 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

No kerronpa, miksi vierailen blogisi luona lähes päivittäin !

En ole mitenkään erikoinen shoppailu/vaatenarkomaani, mutta diggailen söpöjä hameitasi ja pohdiskelen itsekin välillä housujen vaihtoa hamoseen ^_^
Lisäksi näytät aina keksivän uusia, erikoisia mutta todella hyvännäköisiä yhdistelmiä. Kadehdin tuota taitoa !

Lisäksi kirjoitat välillä muustakin kun pukeutumisesta, kuten nyt yo-kokeet-apua (itselläkin ne edessä ensi vuonna... hui.), joten blogisi on monipuolisempi kuin monet muut.

Ja pakko mainita vielä kuinka somalta näytät aina jakkaran päälle kiivenneenä ! Ja harmaa lappumekkosi on niiin ihana, rakastuin siihen ensisilmäyksellä ♥

Eli olen aivan koukussa.

 
9. maaliskuuta 2008 klo 15.38 , Blogger Rosa kirjoitti...

Tykkään niin paljon kirjoitustavastasi, että tekstin sisällöllä ei oikeastaan ole niin väliä. :D Asukokonaisuudet miellyttävät silmää, ja ulkonäkösi muutenkin. :) Siinä varmaan tärkeimmät syyt, miksi luen blogiasi.

Btw, tämä on AINOA blogi, jota luen aktiivisesti. Muut blogit eivät vain jaksa innostaa.

 
9. maaliskuuta 2008 klo 15.40 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Jos sua yhtään lohduttaa, teillä on näköjään ollut tuossa pitkässä matikassa nuo ehkä ihmismäisimmät kaikista kirjasarjoista. :D
Meillä on käytössä helvetillinen sarja nimeltä Matematiikan taito, joka on pelkkää teorialöpinää. Muistaakseni esimerkiksi kurssin 3 kirja (Geometria) oli suurinpiirtein joku erittäin soveltavaan käyttöön matikkaneroille tehty kirja. :S Itteäki hirvittää ku ens keväänä pitäs tuota matikkaa olla vääntämässä.. Hyi.

 
9. maaliskuuta 2008 klo 15.48 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mistä löydät aina näitä kaikkia hienoja kuvia merkintöihisi?

 
9. maaliskuuta 2008 klo 15.58 , Blogger uaua kirjoitti...

Muutaman viikon olen vasta blogiasi seurannut, mutta sanotaan nyt sitten kuitenkin miksi: siksi, että pidän kuvistasi (vaikka vaatteet eivät edes oikeastan kiinnosta - aika nurinkurista kai?) ja kirjoitat herkullisesti. Lisäksi yo-kirjoituspaniikki herättää muistoja muutaman vuoden takaa, eli tilanteeseen sisältyy myös nostalgiasyitä :D

 
9. maaliskuuta 2008 klo 15.58 , Blogger Mintty kirjoitti...

Sinun Blogi on vaan niin hyvä ! .
kirjotat kiinnostavasti ja kuvasi on tosi hienoja :>

Jatka samaan malliin !(:

 
9. maaliskuuta 2008 klo 16.08 , Anonymous sandra kirjoitti...

Luen blogiasi sen takia että kirjoitat muustakin kun tyylistä ,mutta et kuitenkaan ole mikään muu kuin tavallinen lukiolainen jolla on kuitenkin niin ihana tyyli ja mukava kirjoittamistapa ja et kuitenkaan kylve rahassa vaan teet oman tyylisi niillä kirpparin/ tavallisten tallaajien vaatekauppojen vaatteilla. mutta maustet sen kaiken vielä pienellä ia:maisuudella.

Jos jotain tuosta tekstistä tajusit eli olet vaan niin ihana Blogitar!

Tsemppiä Kirjoituksiin!!!!

 
9. maaliskuuta 2008 klo 16.32 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Yhdyn mielipiteeseesi YO-kisojen turhuudesta. Yhyy. Onneksi en ole ainoa, jolta ei lukeminen onnistu. Hurjasta yrittämisestä huolimatta vaan jotenkin ajaudun tänne koneelle. Löysin tämän sinun blogisi jokin aika sitten ja olen nyt ihan koukussa. Pari viime viikkoa meni siihen että luin vanhan blogisi läpikotaisin. Hah. Sulla on sana hallussa. Ja on muuten ollut aina. Nytpäs tiedän mitä puuhailet kun ei ole tullut vähään aikaan kunnolla jutusteltua ;) Ja tässä kohtaa sinä alat kuumeisesti miettiä että hetkonen.. tuo on joku tuttu... hihii. Niin olen.

t- Mm

 
9. maaliskuuta 2008 klo 16.34 , Anonymous Mrut kirjoitti...

Välillä kun luen siun blogia, tuntuu kuin olisit jokin fiktiivinen henkilö, ja kaikki olisi vain tarinaa. Ihmettelen, miten siun elämä voi olla niin ihanaa. Siulla on kavereita, poikaystävä, upea perhe, täydellinen ihonhoitoohjelma, yli ysin keskiarvo, rahaa, koulun tanssiaisia, kahvitteluhetkiä ja muitakin hauskoja juttuja, sekä aivan mielettömästi lukijoita siun blogissa... Pakko myöntää, että luen siun blogia ainakin osittain siksi, että olen niin kateellinen kaikesta siitä mitä siulla on.

 
9. maaliskuuta 2008 klo 16.37 , Anonymous mr_spaceman kirjoitti...

Onneksi löysin tämän blogisi vajaa kuukausi sitten. On ihanaa lukea toisen abin tuskasta (kuulostipa sadistiselta, heh). Itselläni lukinnostus nousi ja laski kuin pahamaineinen Gaussin käyrä ja nyt vasta tajusin, etten ole lukenut esseen rakenteesta ollenkaan. Ja äidinkieli on huomenna, way to go.

Ja uskon, että äidinkieli tulee sujumaan osaltasi hyvin - tekstisi on elävää, ja vaikutat muutenkin oikein fiksulta tytöltä. Ja pitkä matematiikka, wow, kävin yhden kurssin ja vaihdoin lyhyeen yksinkertaisesti motivaation puutteen vuoksi. Ja onko sinusta tuo Suhteita - minä, me ja muut kirja mielenkiintoinen (sattui vain pilkistämään tuolta kirjapinosta)? Luin sitä yksi päivä ja olin nukahtaa. Sosiaalipsykologia ei ole ihan minn juttuni.

 
9. maaliskuuta 2008 klo 16.38 , Anonymous Ella kirjoitti...

Seuraan blogiasi ihanan sinulle sopivan tyylisi takia. Lisäksi pidän tavastasi kirjoittaa. :)
Tsemppiä ylppäreihin!!

 
9. maaliskuuta 2008 klo 16.39 , Anonymous E kirjoitti...

Syy tyylisi lisäksi miksi luen blogiasi on sun persoonasi. Jotenkin niin sympaattinen, niin luonnollinen, jotenkin niin "hyvä jätkä".

Videopostaukset ovat vain lisänneet mielikuvaani sinusta, omasta mielestäni suomalaisista bloggaajista juuri sinä olet onnistunut parhaiten niissä. Miten kukaan voi olla niin pirteä ja luonnollinen. Go Ia! xD

 
9. maaliskuuta 2008 klo 16.41 , Blogger Sunday girl kirjoitti...

Seuraan blogia ihanan tyylisi sekä loistavan kirjoitusten takia. Tuot hymyn huulille hauskoilla kuvilla ja vuodatuksilla ! (:

 
9. maaliskuuta 2008 klo 16.42 , Blogger S kirjoitti...

Voi härreguuud, mikä tässä blogissa ei ole lukemisen arvoista? :D Olet mahtava. Ja nuo kent-lasit ovat ihanat, itse en ole vielä tilannut mutta ehdottomasti (sinun inspiroimanasi) aion tilata! Olen etsinyt nörttilaseja ja nuo ovat naurettavan halvatkin. Se, että ne ovat järkyttävän näköiset, on se idea! :D

 
9. maaliskuuta 2008 klo 16.45 , Anonymous Hii kirjoitti...

Luen blogiasi koska tykkään kirjoitus- (ja vaate-)tyylistäsi, sun jutut on semmosia että niistä tulee aina hyvälle tuulelle Ü. JA tykkään hameista!

 
9. maaliskuuta 2008 klo 16.46 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Sul on ihana tyyli!

 
9. maaliskuuta 2008 klo 16.48 , Anonymous Hii kirjoitti...

Hirvittää muuten nyt jo kirjotukset vaikka oon vasta alottamas lukiota, onneks sinne on vielä aikaa :P

 
9. maaliskuuta 2008 klo 16.54 , Blogger aino kirjoitti...

näytät ihan järjettömän suloiselta kent-lasit päässä ! itelleni on tilauksessa, jos vaan pääsen mukaan koulun punanaamion tilaukseen.

niin, olen totaalisen koukussa blogiisi, tässä on jotain hupsua elämäniloa, jota yritän ehkä tartuttaa itseeni :) ja meilkein löymätön tyylitajuhan sinulla on :D

 
9. maaliskuuta 2008 klo 17.04 , Blogger Bereniikke kirjoitti...

Luen blogiasi, koska:
-Vaikka seuraatkin muotia, sinulla on silti selvä linja, oma tyyli. (ja tottakai pidän tyylistäsi)
-Pienikokoisuutesi tekee sinusta ``ihmisemmän´´
-Okei, tämä on tyhmä syy, mutta. Olet vartaloltasi samanmallinen kuin minä :D
-Sinulla tuntuu olevan jalat tukevasti maassa
-Pienet kivat asiat, kuten miljoonat rusetit, virkatut kukat, piirrokset, askartelut, kirpparilöydöt ym.
-Et tunnu ostavan niin hurjasti vaatteita kuin monet muut bloggaajat. Joillakin shoppailu on mennyt aivan överiksi (elämäntapa ja pakkomielle), mutta sinä näytät hallitsevan sen.
-Et lähde jok´ikiseen hemmetin lakupöksyyn ja niittivillityksiin mukaan. Ja tämä on hyvä asia siksi, koska on aivan varma, että jotkut wet look-pökät on nyt in ja käytännössä käyttökelvottomat vuoden kuluttua. Ja tämä on taas huono asia, koska pitäisi muistaa ne hupenevat luonnonvarat, ilmastonmuutos ymym.

Lopetan listan tähän, koska huomaan kiukkuuntuvani aika paljon nyt kun rupean ajattelemaan eräitä bloggaajia.

 
9. maaliskuuta 2008 klo 17.31 , Blogger Marika kirjoitti...

Symppis kirjoittaja ja suloiset asut.

 
9. maaliskuuta 2008 klo 17.45 , Anonymous Maura kirjoitti...

Vaikea sanoa, mikä tässä blogissa EI olisi seuraamisen arvoista. Okei, pakko kyllä mainita, että lähiaikoina postaukset ovat olleet kovin samantyylisiä, muttaq sen ymmärtää juuri noiden kirjoitusten takia. Kaipaan kuitenkin niitä vanhoja postauksia!
Kirjoitustyylisi on mahtava, itseironiaa löytyy ja tekstiäsi on mukavaa lukea.
Pukeututumistyylisi on omasi, et kopioi sitä suoraan huippumallien päältä etkä näytä siltä, miltä jokatoinen vastaantulija kaupungilla.
Yksinkertaistettuna luen blogiasi siksi, että juttusi ovat kiinnostavia (tai ainakin ovat olleet..) ja että tekstit ovat muutakin kuin sitä iänikuista "Tänään minulla oli päälläni.." soopaa.
Vedä pisteet kotiin kirjoituksista ja jatka sitten kiinnostavaa bloggailua ;D

 
9. maaliskuuta 2008 klo 17.57 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Luen blogiasi koska sinun kirjoitukset on oivaltavia ja tykkään stalkkailla toisten elämää. Uskon myös vahvasti että selviät kunnialla läpi yo-kirjoituksista. Jos et selviä, niin pelottaa jo ajatella omaa tulevaisuuttani.

Olet tosi suloinen sellaisella naapurin tyttö-tavalla, ja sinun tyylisi on just passeli, sellaista arkipäivän tyylikkyyttä, jota toivon aina joulupukilta.

go ia go ♥

 
9. maaliskuuta 2008 klo 18.08 , Anonymous mona kirjoitti...

Luen blogiasi lähinnä kiinnostavien postauksien takia. Ne eivät ole joka kerta samaa shittiä, mitä monissa blogeissa näkee. Tyylisi kiinnostaa myös, vaikka oma tyylini on ihan toisenlainen.
Vaikutat myös ihanalta ihmiseltä. :D Todellisuus voi olla eri, mutta näin sinut näen.

Onnea paljon kirjoituksiin :)!

 
9. maaliskuuta 2008 klo 18.14 , Anonymous nami kirjoitti...

Sulla on hyvät jutut, kiva tyyli ja vaikutat tosi symppikseltä, koukkuun olen jäänyt! Jatka samaan malliin vain ;)
Voimia pänttäämiseen ja kirjoituksiin! :)

 
9. maaliskuuta 2008 klo 18.27 , Blogger aamutossut kirjoitti...

Mulla kanssa hajoaa pää ihan justiinsa noiden saamarin kirjoitusten kanssa!
Tuntuu, että mitä enemmän lukee, sitä enemmän tulee vastaan sellaisia asioita, mitä unohti edes olevan ja sitä vähemmän siis tuntuu osaavan.
Toivottavasti selvitään ulos sieltä salista ilman hermoromahdusta, eli onnea sullekin tosi paljon koitokseen! :>

 
9. maaliskuuta 2008 klo 18.32 , Anonymous mia kirjoitti...

huh, sullakin on hommaa! oon koko päivän itekkin vain vääntänyt matikkaa, ja tuntuu ihanalta päästä pian suihkuun! lasithan on mahtavat. hah. tsemppiä!

 
9. maaliskuuta 2008 klo 18.57 , Anonymous Jonnakonna kirjoitti...

Haa, mä oon ihan sun blogiin koukussa, joka päivä käyn kurkkaamassa onko mitään uutta, ja jos ei ole niin selaan sitten vanhoja kirjoituksiasi täältä tai vanhasta blogista. Tyylis on ihana, siitä saa jotain inspistä omaankin pukeutumiseen.
Ja myös yks syy miks luen tätä, on se että asutaan samassa kaupungissa ;> Oon bongannut sut muutamia tai vähän useampiakin kertoja.

Btw minäkin alkaisin pikkasen tympiintyä lukemiseen.. Mutta, koita jaksaa hyvin sä pärjäät vielä! =)

 
9. maaliskuuta 2008 klo 18.58 , Blogger Bereniikke kirjoitti...

Niin ja voisin lisätä plussien listaan suloiset kuvat, myönteisen asenteen ja pirtsakkuuden (piristät aina päivää) sekä sen, että hymyilet kuvissa (ja ylipäänsä paljastat kasvosi), etkä muutenkaan poseeraa yltiöseksikkäissä asennoissa ylpeänä.

 
9. maaliskuuta 2008 klo 19.11 , Blogger Peippo kirjoitti...

"Alkaa tuntua siltä, että tämä yhteiskunta on aivan liian suorituskeskeistä, urasuuntautunutta huttua. Taidan muuttaa jonnekin pikkukylään keskelle-ei-mitään ja syödä toukkia."

Ei voi mitään, repesin kun luin tämän. xD

"Mikä tässä blogissa on seuraamisen arvoista?"

Pilailetko? Tämähän on aivan mahtava blogi! Jaksat kirjoittaa muustakin kuin päivän asustasi (esim. siitä, miten tuskailet yo-kirjoitusten kanssa, mikä on itseasiassa aika suloista :D). Osaat nauraa itsellesi (vaikka joskus tuntuu, että ihan tahallasi pilkkaat itseäsi, mikä on aivan turhaa). En ole kertaakaan nähnyt ainoatakaan kirjoitusvirhettä missään postauksistasi (ja olen seurannut tätä jo vähän kauemmin). Kuvasi ovat aina todella hienoja. Kirjoituksesi ovat hauskoja, hullunkurisia ja niistä paistaa läpi, että olet todella ihana ja positiivinen ihminen. Sitä paitsi kirjoitusasusi on todella osuvaa ja hauskaa luettavaa! Jos et tuosta kehusta mitään ymmärtänyt (sitä on vähän vaikea selittää), niin otetaan esimerkiksi vaikka tuo "Alkaa tuntua siltä, että tämä yhteiskunta on aivan liian suorituskeskeistä..." ja niin edelleen. Mainiota mainiota. :D Tuollaisia on silkka ilo lukea.

Tämä on ja tulee olemaan yksi lempiblogeistani. :)

 
9. maaliskuuta 2008 klo 19.12 , Blogger Peippo kirjoitti...

Niin, ja onnea kirjoituksiin!

 
9. maaliskuuta 2008 klo 19.23 , Blogger Majayna kirjoitti...

Asuyhdistelmäsi ovat aina mielenkiintoisia. Eivät kaikki ehkä minun tyylisiä, mutta joka tapauksessa inspiroivia! Kirjoitustyylisi on myös jotenkin mukava ja helppotajuinen, etkä löpise mitään turhia. Lisäksi sun hiukset on aivan ihunan väriset :D Enkä voi tajuta miten ne voi näyttää noin hyviltä kirjotuksiinlukupäivänä! Näyttäispä munki hiukset ees kerran kuussa vähänkään hyviltä...

 
9. maaliskuuta 2008 klo 19.30 , Anonymous maijä kirjoitti...

Niin että mikä tässä blogissa ei olisi mielenkiintoista! :--D

Kirjoitustyylisi on ihanan pirteä, raikas, humoristinen ja positiivinen ja suorastaan rakastan tyyliäsi ja vaatteitasi. Ihanan omaperäistä ja tosi loistavia yhdistelmiä! Itsekin olen monen monta inspiraatiota saanut tästä blogista, vaikka vasta toista viikkoa tätä luen.

Ehdottomasti tämä lukeutuu suosikkiblogeihini ja käyn tsekkaamassa tämän vähintään päivittäin. Jos uusia postauksia ei ole tullut, niin lueskelen ehkä vanhoja, selaan kommentteja jne.

Lisäksi vaikutat tosi luovalta, sillä nuo piirtämäsi kortit ovat upeita ja nämä postauksissa olevat valokuvat ovat piste iin päälle!
^^

Loistavaa, loistavaa ja vielä kerran loistavaa! Toivottavasti omakin blogini yltäisi joskus näin suosittuun ja mielettömän ihanaan tasoon! :]

 
9. maaliskuuta 2008 klo 19.34 , Anonymous Nanna- kirjoitti...

Okei ensinnäkin, onnea vielä kerran kirjoituksiin! Tuntuu niin turhalta sanoa tämä, mutta sanon kuitenkin; älä vedä niistä liikaa stressiä. Totta kai, ne kirjoitukseet on tärkeät, mutta ei se kaada koko maailmaa. Happy happy joy joy ja sillee. :P

Ja sitten kysyit, että mikä tässä blogissa on seuraamisen arvoista? Tajuatko sinä yhtään miten uskomattoman hauskaa ja asiapitoista tekstiä sinä siellä aina rustailet? Miten tätä ei voisi olla seuraamatta! Tähän kirjoitustaitoosi yhdistettynä vankka tyylitaju jokaisessa tilanteessa ja tuollainen söpö nassu, niin koukuttava pakkaus on valmis!

 
9. maaliskuuta 2008 klo 19.47 , Blogger anonymous kirjoitti...

Mie en tiedä miksi luen sinun blogiasi! :D Se vain on niin hyvä, ja kun olen seuraillut tätä jo ihan ensimmäisestä päivästä saakka, niin siitä on tullut jo ihan tapa. Kirjoitat ytimekkäitä ja värikkäitä postauksia, se miellyttää minua ehkä eniten :)

Olen itsekin monesti miettinyt yo-kirjoitusten funktiota! No kuitenkin, paljon tsemppiä sulle!

 
9. maaliskuuta 2008 klo 20.13 , Anonymous yhyy! kirjoitti...

sun blogi = ♥

+ päivän asut
- ? en keksi :)

+ ihanat kuvat
- no ehkä sitten noi kent-lasit, niistä en tykkää! :D

+ käsityös
- ?


mullakin huomenna koe, enkä oo lukenu paljookaan! perseelleen vaan..

 
9. maaliskuuta 2008 klo 20.42 , Blogger birgitta kirjoitti...

OH I TOTALLY LOVE THE ULTIMATE TEST! Ja aivan varmasti munaan kaiken huomenna, turhaudun ja raivoan koko maailmalle! Olen itsekin miettinyt, että mitähän järkeä tässä touhussa on? Ja ihan oikeasti, olen tullut siihen tulokseen että EI MITÄÄN. Mielestäni kolmen vuoden työ on tuhat kertaa arvokkaampaa kuin yhden päivän tuotos! Sitä paitsi, ei aina voi onnistua! Mutta miksi meiltä sitten vaaditaan sitä onnistumista sillä yhdellä kerralla? AAAARGH!

On muuten pistäny mietityttämään että minkähän helkkarin takia sitä lukiossa istutaan? En ole vieläkään keksinyt vastausta :(

Mutta tsemppiä! Tiedän, että pärjäät huomisessa koitoksessa vallan mainiosti!

Ps. Hyvät kirjasarjat teillä käytössä, samat meilläkin! In Touch ja Mielen Maailma. Ja pps. INHOAN tuota violettia psykan kirjaa! HYI HYI HYI. Ja vielä: pahoittelut, stressaan huomista ja puran sen tämän kommentin muodossa :'D

 
9. maaliskuuta 2008 klo 20.49 , Blogger iidaelina kirjoitti...

Sun juttujasi on tosi hauskaa lukea, asut on hauskoja, kuvat on ihania. Tekstiä on ihanaa lukea, kirjotat tosi hyvin!

Tsemppiä kirjotusten kanssa!

ps kenttilasit on muuten ihan mahtavat :DD Jos joskus tilailis punanaamiosta niin vois hyvinkin tilata.

 
9. maaliskuuta 2008 klo 21.13 , Anonymous alfie kirjoitti...

Järjetön myötätunnon aalto hyökyy juuri luoksesi, en ole kyllä yhtään kateellinen luku-urakastasi!
Ja mitä tuohon vikaan kysymykseen tulee, vitsailetko? Kirjoitat niin uskomattoman rennosti, rehellisesti ja hauskasti, että pitäisi olla ihan idiootti, jos ei blogistasi pitäisi :) Lisäksi asujasi on kiva kurkkia, don't get me started videopostauksista, ihan omaa luokkaansa. En voi olla sanomatta, että keep up the GREAT work! ;) (Cheezy I know.)

 
9. maaliskuuta 2008 klo 22.06 , Blogger stefanie kirjoitti...

blogissas tosiaan on sitä jotain, joka saa minut palaamaan tänne yhä uudestaan ja uudestaan. ehkä se on se, että kirjoitat tosi koskettavasti arkipäivästä ja elämästä, sellaisista asioista, jotka kiinnostavat kaikkia. tyylisikin on niin mahtava, että täältä saa kasoittain uusia ideoita ja näkee, miten osaat yhdistellä kaikkia jänniä pieniä yksityiskohtia asuihisi. en itse uskaltautuisi noihin kaikkiin, joten on mukava nähdä ne jonkun muun yllä!

 
9. maaliskuuta 2008 klo 22.16 , Blogger Bisquits kirjoitti...

Minä seuraan blogiasi suurimmaksi osaksi siitä syystä, että se on elämänmakuinen ja muutenkin niin pirtsakka. Vaikka postausaiheesi eivät useinkaan ole minulle ajankohtaisia, silti postauksiasi on kiva lukea.

P.S. Ethän ota ihan järjetöntä stressiä kirjoituksista? Pidä välillä vapaapäiviä, ota rennommin. Ja tsemppiä kovasti. Ja usko tai älä, kirjoitukset eivät ole mikään elämän tärkein juttu. :-)

 
9. maaliskuuta 2008 klo 23.23 , Anonymous cocktail kirjoitti...

Sun asut on kivoja, mutta parasta blogissa on kuitenkin kirjoitustaitosi! Sitä paitsi jos ei nyt kymmenen minuutin välein blogiasi kyttää, niin voi olla varma että joka käyntikerralla on uutta ja ennenkaikkea mielenkiintoista luettavaa!

Kiva kun jaksat oikeasti panostaa blogiisi, etkä vain hutiloi pikaisia "hirveä kiire, tässä kuva sukkahousuista jotka ostin kaks viikkoa sitten"-postauksia. :D Ja vielä sekin, että kuviesi voi luottaa olevan hyvälaatuisia, mikään ei ole ärsyttävämpää kuin ettei saa selvää millainen joku vaate on koska kuva on niin järjettömän huono. Kaikilla olemassaolevilla kameroilla kuitenkin saa ihan kelvollisia kuvia niin että tekniikkaakaan on silloin turha syytellä.

Eli tiivistettynä: blogi & sinä olette raikkaita, kirjoitus- & vaatetyyli persoonallista, mielenkiintoista ja laadukasta. :>

 
10. maaliskuuta 2008 klo 0.04 , Blogger sarakissa kirjoitti...

Vastauksia on tullut hirmuisesti eikä tämä niistä kauheasti eroa, mutta pakko kantaa oma korsi kekoon myös:) seuraan blogiasi koska tykkään ihanasta mekkotyylistäsi, oot tolkuttoman suloinen ja kirjoitustapasi on hauska ja mukaantempaava. joskus eksyin muistaakseni jonkun googlen kuvahaun kautta ja sen jälkeen oon koukuttunut.

Niin ja onnea kirjoituksiin, ei kannata jännittää sitä liikaa! olen huomannut ettei sillä paperilla mitään älytöntä merkitystä elämässä ole..:D

 
10. maaliskuuta 2008 klo 8.39 , Blogger WALTTERI kirjoitti...

jep, multakin noi lasit löytyy ja ihan sun innoittamana, jos mun äiti sais tietää kuka mulle on nää esitelly ni huhhuh!(no ei:D!), se on vaan saanu kuulla niistä vanhempain illassa jokaiselta opettajalta, että kivat lasit sun tyttärellä, onneks mun isä ei ollu siellä, se oli jo ihan pöyristynyt että olin suostunut maksamaaan niinstä niinkin "suuren" hinnan kuin 5,20 :D
mutta miksi minä blogiasi luen? kirjoitat kivasti ja kiinnostavista asioista, sinulla on kiva tyyli ja kuvat on mitä ihanimpia! näin lyhyesti..:D

 
10. maaliskuuta 2008 klo 8.42 , Blogger WALTTERI kirjoitti...

ja niin vielä lisäys, jostain kumman syystä teksitisi viehättää näköjään monen ikäisiä, koska yleinsä en paljoa lue siellä täys iän paikkeilla (ja yli) keikkuvien henkilöiden blogeja, mutta sun blogissa vaan on sitä jotain

 
10. maaliskuuta 2008 klo 10.44 , Blogger Hanna kirjoitti...

Parempi kuin eikä parempi mitä :(

Luen blogiasi koska, hmm... Jos "tyylini" ei olisi se miksi se on kehittynyt, voisin hyvin kuvitella pukeutuvani kuin sinä. On kiva katsella kuvia asuistasi ja vaatelöydöistäsi, ja nyökytellä täällä että "jepjep, tuota yhdistelmää vois hyvinkin käyttää." Saan siis ideoita pääni sisällä asuvan rinnakkaistodellisuusminän pukeutumiseen. Taidan vaikuttaa vähän friikiltä...

Muutama kommentoija mainitsi myös että kirjoitat kivasti/hyvin/nättiä kieltä/whatever, ja olen samaa mieltä. Sisältöä, jee! Hyvää kieltä, jee!

 
10. maaliskuuta 2008 klo 10.57 , Blogger Anniina kirjoitti...

Tykkään sun bloggaustyylistäsi. En juurikaan seuraa muotiblogeja (lue: ollenkaan tätä lukuunottamatta), koska aihepiiri ei ole itselleni kovinkaan läheinen. Sun blogistasi kuitenkin löytyy niin paljon muutakin, kirjoittelet välillä muihinkin aiheisiin liittyviä postauksia, eksyt aiheesta ja mutkien kautta löydät taas takaisin. :) Musta sellaista tekstiä on riemastuttavaa lukea, mistä huomaa sen kirjoittamisen ja ennen kaikkea bloggaamisen ilon. :)

Plus tyylisi on jotenkin niin raikas ja värikäs ja kertakaikkisen suloinen, tulee hyvälle mielelle jopa niistä päivän asu -postauksista. Ruusuja myös blogin ulkoasusta ja runsaista kuvista. :)

 
10. maaliskuuta 2008 klo 12.43 , Blogger Ann kirjoitti...

Sinulla on ehdottomasti Suomen sympaattisin (tyyli)blogi. Osaat kirjoittaa ja ottaa kuvia, joten sinulla on todella hyvä yhtälö käsissäsi!

Kuten taisin aiemmin kommentoida vuodatuksen blogiisi, minullakin on tuon tyyliset lasit. Eikä hajuakaan mistä ne on meille tulleet, varmaan jostain sukulaisten hylättyjen tavaroiden kuormasta :D

 
10. maaliskuuta 2008 klo 13.17 , Blogger kirsikka kirjoitti...

Niiden lasien näkyminen blogeissa johtuu siitä että ne on MUOTIA :D

Ja musta ne on mahtavat juurikin typeryytensä takia.

Tsempit kirjoituksiin, kyllä ne siitä! Eikä siihen ura tyssää vaikka ei pelkkää L:ää kirjoittaiskaan, niinkuin sanoit: pääsykoekirjoja odotellessa... :)

 
10. maaliskuuta 2008 klo 13.29 , Anonymous La kirjoitti...

Yo-kirjoitukset ovat varmaan juuri minunlaisilleni ihmisille. Vasta ensimmäisen vuoden lopuilla tajusin, että hei koeviikot eivät olekkaan lomaa ja voisi ihan oikeasti opiskellakkin. Kirjoituksissa sitten mahdollisuus näyttää taitonsa.

Ja mikäpä tässä blogissa ei olisi hyvää? On kiva lukea tavallisen kadun tallaajan ajatuksia elämästä näin yleensä. Lisäksi tyyli ei ole sitä perus massaa.

Kiitän vastauksestasi! Kaupassa odottaisi törkeän ihanan punainen a-linjainen takki, mutta kun se on törkeän punainen! Saa nähdä käynkö takin loppujen lopuksi lunastamassa.

 
10. maaliskuuta 2008 klo 13.41 , Anonymous eyecandy kirjoitti...

Itselläkin alkaa jo pikkuhiljaa riittää tuo lukeminen, vielä 3 ainetta jäljellä! Minusta on tullut ihan mökkihöperö, kun lähes tulkoon kaikki aika menee kotona lukemiseen! Mutta eiköhän tästä selvitä! :) Itse luen blogiasi, koska olet niin mukavan oloinen tyttö, jolla on mahtava, omannäköinen tyyli! :)

 
10. maaliskuuta 2008 klo 13.59 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kaikkiin noihin aiempiin blogiasi ja sua kehuvien mielipiteisiin yhtyen - ja lisäkiitoksia välittämästäsi elämänilosta ladaten - ilmoitan vain että olen kuin magneetilla klikkaamassa blogiisi päivittäin! Ei mahda mitään, vaikka valitat suureen ääneen teet sen niin että täälläpäässä naurattaa, ihan terveesti. Olet kiva ja jaat niitä kivuuden säkeniä meille muillekin!

Voimia lukemiseen! ja tee välillä jotain tosi irrottavaa (josta kerrot taas meille...) jooko.

 
10. maaliskuuta 2008 klo 14.30 , Blogger sarita noora kirjoitti...

Mä veikakan että kentlasit o täydelliset Luellamaisen nördeilyn fiilistelyyn ;)

Mut joo, oon ihan samaa mieltä. Ja muutenkin koko lukio, mitä helvettiä, sehän on niinku pitkitettyä yläastetta koko paska. Kolme vuotta valmistaudutaa yhteen kuuden tunnin jaksoon johon jotku helvetin elämäänsä kyllästynet ytl-porhot valkkailee vittumaisia laskuja ja kysymyksiä ja esseeotsikoita. Saatana perkele vittu perkel saatan helvetin vittu :)

 
10. maaliskuuta 2008 klo 14.39 , Anonymous Sanni kirjoitti...

Ai että miksi luemme blogiasi ?
Siksi että tää nyt on kertakaikkiaan
yks suomen parhaista muotiblogeista (allekirjoittaneen mielestä siis).
Onnea kirjoituksiin, kyl se siittä !

 
10. maaliskuuta 2008 klo 14.52 , Blogger Mia kirjoitti...

Hei äläs nyt, Kentit on just ihanat :D Ja hyvin ne sullekin sopii, siitä vaan kakkulat päässä kaupungille tai sitten sinne kirjoituksiin, ties vaikka saisit lasien mukana vähän ylimäärästä tietoakin, kerta ne nyt sitten niin nörtit on :D
niin ja täällä on käsi pystyssä. Pakkohan ne oli hakea sieltä sieltä Punanaamiosta. Oon joutunu jo kakskin kertaa hakeen Kenttini sieltä kun ensimmäisten päälle äitini onnistui istumaan, ja siinä meni sitten toinen sanka :D

Ja miksikö tätä luen, no tää on vaan niin mahtava! Asusi ovat vain kerrassaan upeita, teksteistäsi välittyy sellanen ihana positiivisuus ja muutenkin vaikutat tosi symppikseltä. Niin ja noista teksteistä vielä sen verran, että juttusi saa mut aina nauramaan, oli sitten kyse lähes mistä :D

 
10. maaliskuuta 2008 klo 15.45 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Voi sinä olet parasta tässä blogissa, sun takias tätä luetaan! Oot niin herttainen ja saat mut aina hyvälle tuulelle (nytkin). Jotenkin tuon turhautumistunteen täydentää tuossa alemmassa kuvassa olevan paidan "SORSA" -teksti. :)

Tsemppiää ihan sikana!

 
10. maaliskuuta 2008 klo 15.47 , Blogger Sarianna kirjoitti...

Mikäkö tässä blogissa on seuraamisen arvoista? Sinä, kaikki! Tämä blogi tarjoaa aina älyttömän piristyksen ja sekä sun jutut että tyyli ovat kivoja.

Mua alkaa jo nyt hirvittää nuo ylppärit, vaikka itselläni ne ovat edessä vasta syksyllä/ensi keväänä. Saanko udella monta ainetta kirjoitat? Oot varmaan sen jo jossain maininnut, mutta... :)

 
10. maaliskuuta 2008 klo 15.52 , Blogger iina kirjoitti...

jepjep, täällä me lukijat ollaan :)

 
10. maaliskuuta 2008 klo 16.27 , Anonymous aikku kirjoitti...

Etpä ole ainoa joka ei ole käynyt Gina Tricotissa. Itellä on ollut suunnitelmissa mennä sinne jo siitä lähtien kun se Helsinkiin avattiin, mutta se aina unohtuu ja on jossain piilossa etten ees oo ikinä nähnyt missään sitä :D

 
10. maaliskuuta 2008 klo 16.30 , Anonymous not so hikipinko kirjoitti...

Huhhuh, nyt on sekin rutistus takana. Minkä tehtävän valitsit esseeseen? Tänä vuonna oli mun mielestä turhankin monta potentiaalista tehtävää, mutta oli mukava tehdä kun sai jotain kohtuu järkevää aikaankin :D Niin, minä valitsin siis kahdeksikon, sen runojen kapina tehtävän.

 
10. maaliskuuta 2008 klo 17.16 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

omistan kyseiset lasit :D !

 
10. maaliskuuta 2008 klo 17.59 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Jaa enpä oikein tiedä miksi luen tätä blogia :D Sulla on vaan tosi söpö tyyli ja ihania vaatteita sekä mielenkiintoinen kirjoitustyyli.

 
10. maaliskuuta 2008 klo 18.17 , Blogger nephie kirjoitti...

Minä seuraan sinun blogiasi koska sinulla on hauskoja ja hyviä kirjoituksia joita lukea ja mahtavia vaatteita ja kaikkea. :D

Tsemppiä kirjoituksiin!!

 
10. maaliskuuta 2008 klo 18.51 , Anonymous hheidi kirjoitti...

Sä kirjotat monista eri asioista omalla persoonallisella, hauskalla tavalla. Et keskity liikaa "suunnittelijoiden määräämään muotiin", vaan uskallat näyttää, miltä juuri SÄ näytät ja mikä susta tuntuu hyvältä. Sä tunnut tavalliselta ihmiseltä, jolla on kuitenki mielenkiintosia ajatuksia, muistaki asioista ku vaatteista. :)

 
10. maaliskuuta 2008 klo 18.58 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Olen täällä koska tykkään lukea kirjoitustasi. *____* ja kyylätä mitä sulla on päälläs, vaikken minä inspiroidukaan koska oon niin fuckin' gothic.

 
10. maaliskuuta 2008 klo 19.27 , Blogger ami kirjoitti...

sulla on niin mahdottoman söpöjä vaatteita ja kirjoitat ihan kadehdittavan hyvin. ja ps, gina tricot on myös jyväskylässä! avattiin kaks viikoa sitten 3) vaikka eihän jyväskylä nyt tietenkään helsinki oo, mutta lähempänä kuitenkin.

 
10. maaliskuuta 2008 klo 20.01 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

oon samassa tilanteessa noitten ylppäreitten kaa... blaaaah!!

vaikka makusi ja tyylisi eroaa omastani nii luen silti blogia,
koska olet nöyrä kirjottaja ja aito oma itses. lisäksi oot pirtee :>

ja joo mäki sun ansiosta ne kentit varmaan tilaan, kiitos siis!

 
10. maaliskuuta 2008 klo 20.52 , Anonymous Diktjente kirjoitti...

Luen blogiasi, koska kirjoitat mielenkiintoisesti ja tyylisi on hyvä. :)

 
10. maaliskuuta 2008 klo 20.59 , Anonymous Ell kirjoitti...

Juttusi ovat mielenkiintoisia, ja koukuttavia. :)
Myöskin kirjoitustyylisi on ihan paras, ulkoasu on raikas ja värikäs joka tuo plussaa.
Jutut eivät koske ainoastaan muotia
tai tyyliäsi, ja välillä on erilaisia
piristäviä postauksia meikkaamisesta jne. joista voi ottaa oppia :)

 
10. maaliskuuta 2008 klo 21.03 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Auh! Nyt muakin jo ihan itkettää -nuo kaikki kehut joita olet saanut (ansaitusti)- sun puolestaki... tai lisäks. Eiks oo ihanaa saada tämmöstä palautetta pänttäämisen keskeen, ja ihan yhtä AITOO kun sinä ja blogisikin ootte!!!!

Ilosta jatkoa ja jaksamista lukemiseen!!!

 
10. maaliskuuta 2008 klo 21.45 , Blogger Niittivyö kirjoitti...

Allekirjoitan paatoksesi. Aamen. Äikän jälkeen ei voinut kuin nauraa vähäjärkisesti ja mennä nukkumaan tunnin päikkärit.
Tykkään tästä blogista, koska muut kohtaamani ovat olleet jotenkin kamalan pyrkiviä ja yrittävät olla erikoisia plus sitten on niitä tusinasettejä. Tykkään myös sun kuvista ehkä eniten.

 
11. maaliskuuta 2008 klo 2.18 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kieltämättä onnistuit olemaan kuvissa järkyttävän aktiivisen näkönen pänttääjä! Ehtaa kamaa...

Ja päivän asu oli tosi makee!

Postauksesi ovat raikkaita ja sinun näköisiäsi, aitoja - vivahteita riittää niin ettei puutumisefekti ole iskenyt kertaakaan blogiisi kurkatessa. Odotan vain jännityksellä sitä kuvaa jossa olet just keikahtamassa siltä jakkaralta... Hui.

 
11. maaliskuuta 2008 klo 11.21 , Anonymous Oola kirjoitti...

Pidän just siitä, että sulla on huumorintajua. Kummaa kun iski deja vu fiilis katsoessa tuota kuvaa, jossa nakerrat kirjaa: kuvasin itsestäni vuonna 2003 pääsykokeisiin lukiessani samansorttisen kuvan. Lukulasini ovat vielä tuollaiset paksusankaiset. xD

Tuo on raskasta. Onneksi just nyt ei tarvitse hakea mihinkään ja ylppärit on historiaa.

Tsemppiä!!!!!!

 
11. maaliskuuta 2008 klo 12.58 , Blogger emila kirjoitti...

Olen melko uusi lukija mutta päätin minäkin ilmoittaa itsestäni sillä pidän blogistasi paljon ja luen sitä koska kirjoitat monipuolisesti sekä tyylistä että muistakin asioista.

Tyylisi on ihailtavan suloinen ja tunnut löytävän aina toinen toistaan kivempia vaatteita ja asusteita. Nuo Kent-lasit ovat hirmu kivat mielestäni ja tuntuvat sopivan sinulle hyvin.

Aion ehdottomasti jatkaa blogisi lukemista sillä olen jo tainnut jäädä koukkuun. Onnea kirjoituksiin! :)

 
11. maaliskuuta 2008 klo 13.50 , Anonymous V kirjoitti...

Syitä ukea tätä blogia:
-Tykkään tosi paljon sun tyylistä
-Kirjoitat hyvin ja vaihtelevasti
-Et keskity pelkkiin vaatteisiin
-sulla on mielipiteitä muttet silti jauha niitä kirjoituskaupalla
Ja monia muita mitä en just nyt keksi :)
Jaksa jatkaa kirjoituksista huolimatta, ei me kuolla jos päivitystä ei ihan koko ajan tuu, mutta kunhan et lopeta :)!

 
11. maaliskuuta 2008 klo 15.34 , Blogger Monica kirjoitti...

Huh, tulee hiki jo näin kolme vuotta etukäteen kun mietin noita kirjotuksia :D Ei vaikuta hirveen mukavalta, aikamoista puurtamista... Mutta onnea sinne kuitenkin!

Ai miksikö seuraan tätä?
Nohei, täähän on ihan loistava! Sä osaat kirjottaa niin kivasti, sun teksti on sellasta elävää ja aitoa. Ja sitten sä osaat tehä hienoja asukokonaisuuksia, löydät uskomattoman kivoja vaatekappaleita, ja oot ispiroiva ja sun blogis on vaan tosi pirtsakka ja vaikutat tosi iloselta ja luovalta. Ja nää kuvatki: wou. Sä pärjäisit varmaan muuten ilman ylioppilastodistustakin jossain lehdessä toimittajana, tai jonain kirjailijana ;D Ja mua ei ärsytä vaikka ei tuliskaan postauksia joka ikinen päivä tai edes viikko, mutta sä päivittelet tosi usein, siitä kiitosta. Jatka samaan malliin! :D

 
11. maaliskuuta 2008 klo 15.43 , Anonymous lunettes kirjoitti...

Olen vasta äskettäin löytänyt blogisi ja tykästyin siihen heti. :) Johtuu varmaan siitä, että olen samanikäinen kanssasi ja kirjoitustyylisi on mahtava!
Onnea minunkin puolestani kirjoituksiin! Kirjoitukset eivät todellakaan ole minunlaisiani ihmisiä varten, mutta eiköhän niistä selvitä. :>

 
11. maaliskuuta 2008 klo 16.21 , Anonymous Hinska kirjoitti...

Sulla on kirjoitus jotain mahtavaa. Yhdistelet hyvin vaatteita ja inspiksii on tullu itellekki. :) (Oon saanu sulta rusettihössäkän.) Tää on vain se ainoa ja oikea blogi!

 
11. maaliskuuta 2008 klo 16.46 , Blogger Styledrop kirjoitti...

Älä stressaa! Itse en stressannut aikoinani enkä oikeastaan lukenut kuin hieman psykaa ja jees arvosanat tuli tekemättä juuri mitään. Kielissä se pohja on tehty jo kursseilla ja kielioppia tietysti voi kertailla. Mutta täytyy sanoa, että eipä sillä todistuksella mitään tee. Yliopistoon on pääsykokeet ja ainakin oma ala oli sellainen ettei suorilla otettu. Mikä on hyvä, koska ei testaa motivaatiota kyseiseen alaan, jos ei tee pääsykoetta. Joten ¨älä huoli, tietysti jos omat tavoitteet ovat L, mutta kun ei sillä niin kauheasti väliä, niin välikö tuolla:D

Ja olin jo unohtanut tämän blogin kunnes jostain bongasin taas. Kiva hassuttelevan, tyttömäinen tyyli ja upeat secondhand-löydöt ovat kivaa luettavaa ja katsottavaa:)

 
11. maaliskuuta 2008 klo 17.18 , Blogger Styledrop kirjoitti...

Ai niin, pitit vielä sanoa, että nythän niitä kirjoituksia on muutettu. Äidinkieli ja reaali on muuttunut sitten omien päivien. Ei voi enää vastata reaalissa mihin aineeseen ja kysymykseen osaisi vaan on se aine valittava.

 
11. maaliskuuta 2008 klo 18.33 , Anonymous ensku kirjoitti...

Blogissasi on seuraamisen arvoista vaikka muille jakaa! Tärkeimpinä mahtava tyyli ja hulvattoman huba kirjoitustapa! :) Seurasin tietty myös wanhaa blogiasi ja kun eksyin sinne ekan kerran pitkänpitkänpitkä aika sitten, luin siltä istumalta läpi kaikki kirjoitukset alusta loppuun, en vaan pistynyt lopettamaan.. :) :) Haha, olen oikeasti aivan hyperkiitollinen että olet olemassa! :) <3

 
11. maaliskuuta 2008 klo 19.00 , Blogger monika kirjoitti...

Moikka ia!

Lueskelen blogiasi varmaan ensinnäkin siksi että tiedän sinut, yllätyin positiivisesti kun tämän joskus löysin!:) Olen ollut tähän asti hiljainen seurailija, mutta ajttelin rohkaistua!:D

JA tykkään todellakin sun kirjotus tavasta, jotenkin niin luonnollista ja kivaa.
Sun ottamat kuvat ja tapa liittää ne tekstiin on hauska!

Ja mitä tulee noihin kenttilaseihin, ne on todellakin mahtavat, haluaisin itsekin sellaiset, mutta vähän tyyristä tilailla pelkkiä laseja.:/

Onnea kirjoituksiin! ü

 
11. maaliskuuta 2008 klo 19.33 , Anonymous Lilya kirjoitti...

Suurin syy miksi tätä blogiasi seuraan on se kun kirjoitat niin ihanasti ja kiinnostavasti. Ja tietenkin ihailen tyttömäistä tyyliäsi vaikka se ei olekkaan ihan samanlainen kuin mulla. JA niin plussaa tästä uudesta kivasta ulkoasusta!
Luulenpa että monet ovat juuri sun innostuksestasi hankkineet noi kent kekkulat itelleen! Itekkin voisin :D

 
11. maaliskuuta 2008 klo 21.13 , Anonymous melinda kirjoitti...

Ikinä en ole "rohjennut" sulle tänne kommentoida, mutta nyt sen teen :D

Syy blogisi seuraamiseen on yksinkertaisesti se että tämä kun on loistava blogi. Kuvat on tosi kivoja ja hyvälaatuisia, teksti on helposti luettavaa ja persoonallista eikä väkisin väännettyä, tyylisi on sulle tosi kiva, yhdistelet vaatteita erinomaisesti, kirjoitan kiinnostavista jutuista JA olet suloinen. Siinäpä tiivistettynä se, miksi blogiasi seurailen (:
Btw, näitä tälläisiä blogeja ei ole paljon. Tämä on yksi parhaista, mitä tiedän.

Tsemppiä lukemiseen!

 
12. maaliskuuta 2008 klo 17.58 , Blogger ia kirjoitti...

HUI! Aivan käsittämätön läjä vastauksia! Jättikokoiset kiitokset! Yritän vastata jokaiselle, mutta yhdeltä istumalta se ei kyllä tule onnistumaan :D

Vendeta: Et kai ole tosissasi :D

Adele: Kiitos tsempistä, mä oon jo raivarin partaalla :D Kiitos hirmusti mielipiteestäsi, ja varmasti jatkan samaan malliin :)

Fergie: Voi, mukava kuulla että seurailet! Ja arvaa vaan, alkoiko kihisyttämään, että kuka sinä olet :D Ollaanko juteltu?

Anonyymi: No niinpä! Alkaa turhauttamaan ihan kamalasti kun miettii, että mitäpä tuolla paperilla sitten loppujen lopuksi tekee. Ei sillä ainakaan maailmaa paranneta. Miten meni muuten äikkä?

Saisivat kyllä loppua jo! Musta vaan tuntuu, että sitten kun ne on ohi, niin alkaa saman tien pänttäys pääsykokeisiin. Ahdistavaa?! Kirjoitan 6 ainetta, eli 2 vielä jäljellä, huh.

Kiitos vuodatuksesta, on mukava lukea muidenkin ajatuksia :) Kyllä me selvitään!

Lilo: Haha :D Mä en oo livenä kakkuloita vielä nähnyt!

Pandora: Tilaaja tarkoittaa blogilista.fi:n kautta suosikiksi valitsemista, että ei se blogin perustamisella tapahdu :) Mutta kiitos kovasti tsempistä!

anonyymi: Kivaa kuulla :)

Minä: Kiitos, sulle hyvää keskiviikkoa :) Kyllä me selvitään!

Anonyymi: Voi kiitos ihanasta kommentistasi! Lämmitit hirmusti :) Mua aina välillä mietityttää, että jaksaako tyypit lukea "muoti"blogista muustakin, kuin vaatteista, että mukavaa kuulla jos jaksaa :)

Rosa: Kiitos hirmuna! Oho, ainoa blogi :D Tämä omani ei ole kyllä mikään kattavin!

Anonyymi: HYI, kuulostaa kamalalta! Nuo kirjat on kyllä olleet tosiaan inhimillisiä, jopa minä olen oppinut jotain :D Ei kyllä huolta, välillä menee totaalisesti yli ymmärryksen siinäkin ne esimerkit!

Anonyymi: Otan itse kuvat, paitsi muotikuvat on netistä. Eli tässä postauksessa siis ensimmäinen kuva on netistä, muut itse ottamiani :) Googlaa vaikka fashiontainment, sieltä löytyy!

Uaua: Voi, muksaa kuulla! Hyvä, ettei porukka ole vielä kyllästynyt yo-kitinääni :D

Mintty: Voi kiitti, varmasti jatkan :)

Sandra: Lämmittipä kommenttisi kovasti! En kyllä tosiaan kylve rahassa :D Mukavaa, että ei-vaatejututkin jaksaa kiinnostaa! Kiitti tsempistä :)

Mm: Noniin, nyt kyllä paljastat itsesi :D Paitsi jos.. Haaaaaaaaaa! jos oot M. M. niin BUSTED! Älä kerro tästä muille :D Hassua kuulla, että tykkäät lukea, ja piste vanhan blogin kahlaamisesta, en meikä ainakaan jaksais :D Kiitti, pöhkö :) (Jos nyt olet edes se, keneksi sua luulen :D)

Mrut: No hui sentään, ihan oikea minä olen :) Ei minun elämässäni läheskään kaikki ole "täydellistä" (mun naamanpesuaineet on lopussa ja iho huutaa stressistä :D), eikä sitä rahaa ole kuitenkaan paljoa tuhlattavaksi. Kirjoitan tänne vain kaikesta positiivisesta, ja jätän pettymykset ja vitutukset blogin ulkopuolelle. :)

mr_spaceman: Toivottavasti sulla meni äikkä ja matikka hyvin! Mun äikän menestys on ihan vaan siitä kiinni, että arvostaako ne sensorit niitä mun koukkuja :D Ja totta puhut, en ole koskaan törmännyt noin tylsään psykologiankirjaan, ja minä jopa pidän psykologiaa ylipäätänsä mielenkiintoisena!

Oukiii, loppuja myöhemmin!

 
13. maaliskuuta 2008 klo 8.42 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Voi tyttöpieni, olet niin suloinen :> onnea opiskeluihin ja kaikkea hyvää muutenkin :>
t. malsi

 
13. maaliskuuta 2008 klo 22.33 , Anonymous fergie kirjoitti...

hihi, ei olla :) oon 2.vuosikurssilla :) mutta älä hätäile, vaikutat mukavalta ja aidolta tyypiltä. :>

 
14. maaliskuuta 2008 klo 19.07 , Anonymous Hanna kirjoitti...

No, syitä on oikeastaan muutamakin. Ensinnäkin, tykkään tästä kirjotustyylistäs. Sun merkintöjä on hauska lukea, osaat kirjoittaa sujuvasti ja sulla on huumorintajua, joskus ihan huomaamatta naurahdan kirjoituksiasi lukiessa.

Tietenkin tykkään sun vaatteista ja pukeutumistyylistä. Sun merkintäs ei mee tyyliin "Olin tuolla kaupungilla ja ostin tommosen 600 euron laukun ja 300 eurolla vaatteita, huomenna lisää!" vaan sen verran mitä olen seuraillut, olen huomannut, että olet ostanut vaatteitasi kirppareilta ja kierrätyskeskuksesta. Tässä tuhlailevassa maailmassa on hienoa, että vielä on jäljellä maalaisjärkeä ja säästämiskykyä, eikä turhia tavaroita tuosta vain ostella sadoilla euroilla. Nämä löytösi ovat inspiroineet minua käymään yhä useammin kirpparilla, ja minusta on tullut varsinainen kojujen tonkija. Joskus kun tarvitsisin vaatteita, en menekään suoraan hienoon vaateliikkeeseen vaan kierrän kirpparin läpi, jos sattuisin löytämään sieltä jotakin samantapaista. Ja se on täysin sinun ja muitten ahkerien kirpparien kiertäjien ansiosta, nim. minä joka en pienenä suostunut menemään kirpparille stamaan vaatteita, joissa oli kuulemma aina reikiä.

Lisäksi blogiasi tulee vakoiltua myöskin siitä syystä, että saan jonkinlaista inspiraatiota pukeutumistyylistäsi ja mahtavista ideoistasi, joita joskus itse sovellan.

Tästä taisi tulla aika pitkä, mutta tulihan kerrottua. Tsemppiä blogillesi, jatka samaan malliin (=

 
15. maaliskuuta 2008 klo 13.11 , Blogger ia kirjoitti...

Ella: Voi mukavaa kuulla :) Ja kiitos!

E: aaw, mua ei ole koskaan sanottu hyväksi jätkäksi, tsih :) Kiitos hurjasti piristävästä kommentistasi!

Sunday girl: Ihanaa kuulla, kiitos :)

s: Haa :D Mahtavaa kuulla! Saattaa muuten hyökätä postikulut kalliiksi pelkistä laseista :o

Hii: Voi kiitos! Sulla on tosiaan onneksi aikaa kirjoituksiin, mulla räjähtää kohta pää näiden kanssa :D

anonyymi: Voi miten kiva kuulla, kiitos!

Aino: Hehe, toivottavasti tilaus onnistuu :) Kiitos kommentistasi! Niin, siitä lyömättömästä, istun täällä suunnilleen pelkässä batman-hupparissa :D

Bereniikke: Oi, vastasitpa perusteellisesti, ihana sinä! Mua on myös järkyttänyt melkosesti pari nimeltämainitsematonta blogia. Mistä helkkarista ne saa rahaa ostaa kokoajan uutta? Ja eihän ne ehdi hitto soikoon edes käyttää niitä kaikkia kamppeita, kun kaappiin puskee uutuuksia joka toinen päivä ihan vaan ostamisen ilosta!

Marika: Thx :)

Maura: Joo, elämä on ollut lähiaikoina aika yksitoikkoista :D Nyt kun alkaa helpottaa, niin alkaa tulla niitä asujakin lisää! Ja ehkä jotain muutakin. Toivottavasti et ole lopen kyllästynyt tähän monotonisuuteeni :D Kiitti kommentista kovasti!

Anonyymi: Voi kiitos hirmuna, täällähän jo punastuu :) Kyllä me niistä kirjoituksista selvitään, sinäkin aikanasi! Haha, tuli muuten ihan ensimmäisenä mieleen tuosta joulupukkijutusta, että toivot joulupukin tupsahtavan savupiipusta rusetti päässä ja mekko yllä :D Sori, väsyttää!

Mona: Voi kiitos lämmittävästä kommentistasi :) Kyllä minä taidan ihan tämmöinen olla myös IRL. Kiitti onnesta, sitä tarvitaan!

Nami: Voi kiitos kovasti! :)

Aamutossut: No niinpä! Mulle kävi just noin matikan kanssa viimesenä iltana, että en minä helkkari soikoon muista yhtään näitä ekaksi kertaamiani asioita. Eiköhän me selvitä kunnialla niistä kumpainenkin :) Tsemppiä sullekin hurjasti!

Mia: Kuulostat hurjan paljon ahkerammalta mitä minä :D Onnea sullekin kovasti kirjoituksiin!

Jonnakonna: Voi kiitos kommentistasi :) Moikkaa ensi kerralla, kun törmäät muhun! :D

Bereniikke: En näköjään tajunnut vastata toiseen kommenttiisi yhtäaikaa tuon ekan kanssa, mutta vastaan tähän: Joo, musta on se yltiöseksikkyys kaukana niin jätän suosiolla ne kunnon poseeraukset muille :D

Peippo: Kiitos hurjasti pitkästä kommentistasi! Mä oon hirmu tarkka tuon kieliopin kanssa, olen itse pahin kielipoliisi ja saan migreeniä yhdyssanamokista :D No melkein ainakin! Kommenttisi piristi kyllä ihan kaameasti, kiitos vielä :))

Majayna: Kyllä mä välillä turhiakin löpisen ainakin noiden kirjoitusten kanssa :D Tämä tukkamalli on kyllä ollut hirmu helppo, tälle ei tarvitse tehdä juuri mitään ja silti näyttää ihan inhimilliseltä. Kiitos hurjasti kommentistasi!


Maijä: Täällähän jo punastuu näiden kommenttien kanssa! Kiitos kamalasti, mukavaa kuulla että tykkäät seurailla :)

Nanna-: Joo happy happy joy joy, ei kai se maailmanloppu ole jos sitä ei ihan älliä vedä :D Kiitos hurjasti sanoistasi, mukavaa kuulla että tätä tykkäilet lukea :)

anonymous: Ihan ensimmäisestä päivästä? No hui! Mahtavaa että olet pysynyt mukana noin kauan! Kiitos hurjasti :)

Yhyy!: Hyvä, kerrankin poikkipuoleinen sana Kenteistä :D Tsemppiä kokeeseen ja kiitos kommentistasi!

Birgitta: SO TRUE! En ole keksinyt vielä yhtäkään järkevää perustetta tuolle kidutusmuodolle nimeltä kirjoitukset. Joo, se psykan kirja on ihan järkyttävän tylsä! Miksei ne voinut vääntää sitä Mielen Maailmaksi? Niitä sentään jaksaa lukea (ainakin hetken) nukahtamatta :D

Iidaelina: Kiitos kovasti! Kenttilasit vaan kaikille :D

Alfie: äääääää, punastuttaa moiset sanat :) Mahtavaa kuulla, että tykkäilet! Ja kiitos kovasti myötätunnosta, tämä ON kamalaa :D

Stefanie: Kiitos hurjasti, et uskokaan miten kommenttisi hymyilytti :) (No ei mun asut niiin uskaliaita ole :D)

Bisquits: Voi miten mukavaa kuulla, kiitos kovasti :) Tuntuu välillä, että tää mun koko lukeminen on ollut yhtä pitkää välipäivää :D Käsittämätöntä, kun porukka lukee oikesti niitä kirjoja _useampaan kertaan_ ! Mutta tuudittaudun siihe, että ei ne tosiaan ole se tärkein juttu loppujen lopuksi :)

Cocktail: Kiitti hirmuna! Ihanaa kuulla, että tätä jaksaa lukea :) Haha, naureskelin tuolle sun sukkahousuvertaukselle :D

Huuu, loppuja taas lisää myöhemmin!

 
15. maaliskuuta 2008 klo 16.42 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kentit on ihanat ! Oon pitkään halunnut jotain isoja laseja. Kiehtoo esim. yhdet Bossin miestenmallistosta, joten ehkä käyn noi katsastamassa. Mun naamaan sopii ihan semihyvin.
Tää on ihana kun päivität niin usein. Videojutuissa sun murre : D

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu