Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

palkintoja

Colour me !

tiistai 29. huhtikuuta 2008

palkintoja


Olenpa hurjan ylpeä itsestäni! Heräsin inhimilliseen aikaan jo ENNEN kymmentä ja paukutin puolitoista tuntia pääsykoekirjaa. Minä! Tietenkin hyvästä suorituksesta pitää aina saada palkinto, ja palkitsin itseni lämpimällä suihkulla, laittautumisella ja pyöräretkellä kierrätyskeskukseen. (Okei, tuliko tämä kenellekään yllätyksenä..)

Tänään koeajoin persikkahameen (punaisesta tukasta ja riitasointuisuudesta huolimatta)!


Image Hosted by ImageShack.us

Päällä:
  • hame #second hand
  • nahkatakki #Lindex
  • kengät #second hand
  • rusetti #itte tein
  • (laukku #H&M)


Ja ihan vähän sieltä löytyikin:

Image Hosted by ImageShack.us

Mukaan selvisi todella hyvin istuva harmaa hame, joka on täydellinen lukuunottamatta pohjepituista helmaa, jonka taitoin piiloon. No äkkiäkös tuon surrauttaa kuvanmukaiseksi! Hintaa oli puoli euroa.


Ilmeisesti liikuin harmaatutka päällä, sillä toistakin tekstiiliostosta hallitsi samainen sävy. Keväiset lilat pikkukukat kuitenkin piristävät! Hintaa söpöllä neliöhuivilla oli 50snt.



Nämä nähdessäni taisin päästää jonkin eläimellisen äänen suustani, nimittäin pienen purnukkafetissin omaavana nämä purnukat sulattivat minut täysin! Sain raitapurnukkakokoelmaani punaisen yksilön lisää hintaan naurettavat 1,5e, ja pienemmän, samanhintaisen, purnukan ylälaidassa kannen alla lukee Made in USSR.


Olen muuten huomannut, etten enää raahaa päättömänä tavaraa kirpparilta ja kierrätyskeskuksesta kotiin. Kun muutaman kerran sai viedä takaisin kiertoon kierrätyksestä ostetun läjän, niin aloin pikkuhiljaa rajoittaa ja muunnuin edes vähän paremmaksi toisen käden tavaran hamstraajaksi. Nykyään jokainen kierrariostokseni päätyy käyttöön, ja se on minun kohdallani jo aika helkkarin hyvin!

Ajattelin jakaa teille muutamia hyväksi havaittuja vinkkejä, mitä tulee kirppari- ja kierrätyskeskusshoppailuun. Oikeastaan vain jälkimmäisestä mulla on merkittävämmin kokemusta, mutta eiköhän näitä ole sovellettavissa kumpaankin. En minä noviisia kummempi kierrarikyttääjä ole, mutta jos näistä jotain apua olisi!

  • Osta ensisijaisesti vain oikeankokoisia vaatteita. Luota minuun: Jos et elä rakastavassa symbioosissa ompelukoneen kanssa, niin ne "tästä tulee aivan mahtava kavennettuna, kursittuna ja lyhennettynä" -kuteet kannattaa jättää ihan suosiolla ostamatta, sillä ne jää huutavalla todennäköisyydellä kaventamatta, kursimatta ja lyhentämättä, tai vaihtoehtoisesti projekti menee kammottavalla tavalla pieleen. Hameiden kohdalla ehdottomasti tärkein on oikeankokoinen vyötärö (suuren massan vyöllä kurtistaminen ei näytä hyvältä): kun vyötärö on napakka, niin pelkän helman lyhennys on helppoa. Pienellä avustuksella jopa minäkin siihen kykenen!
  • Ole kenkien kanssa kriittinen. Et tule pitämään vähän liian isojen avokkaiden kanssa villasukkia, eikä se supersöpö kolmekutosavokas suurene kahta kokoa. Huom! Oi Ihana Turhamaisuus -blogissa kerrottu kengänvenytysvinkki saattaa kuitenkin tepsiä aavistuksen verran liian pieniin (nahkaisiin) kenkiin: vedä märät villasukat jalkaan ja imuroi vaikka huusholli puristavissa kengissä (siis ne villasukat siellä jalassa). Kengät saattavat hyvinkin venähtää juuri sen pienen kiristyksen pois. Pienen väljyyden taas saattaa saada helpottumaan pohjallisella, mutta ihmeisiin ei mikään kikka pysty.
  • Tarkista aina myös kengän pohja ja korko: kuolemaa tekevien korkolappujen vaihtaminen tuo euron kengille hyvinkin kympin lisää hintaa.
  • Älä osta vain siksi, koska saat halvalla. Olen monet kerrat kantanut kotiini vuoren no-okei-ihan-jees -vaatteita, ja lähes yhtä monta kertaa olen koko satsin vienyt takaisin kierrätykseen muutaman kuukauden kaapissa muhimisen jälkeen. Jos et keksi ostoksellesi kunnollista käyttötarkoitusta, niin jätä ostamatta.
  • Saavu paikalle epäinhimilliseen aikaan. Eli toisinsanoen, pyri paikalle aamupäivällä/keskipäivällä, jos vain mitenkään mahdollista. Kahden jälkeen porukkaa alkaa tunkeilla mukaan siinä määrin, että kapeilla käytävillä ahdistuu ja haluaa vain mahdollisimman pian hengittämään jotain muuta, kuin vanhojen rouvien pistävää parfyyminkatkua. Aamupäivisin on yleensä hiljaisinta, ja hyllyt saa kierrettyä kaikessa rauhassa kenenkään tönimättä useampaan kertaan.
Ja sitten tärkein:
  • Käy paikalla mahdollisimman usein! Ne parhaat viedään ihan oikeasti päältä, poikkeuksetta. Kierrätyskeskuksessa kannattaa kokeilla kysyä henkilökunnalta, mihin aikaan he yleensä täydentävät hyllyjään, ja koittaa sitten itse hengata hyllyjen välissä juuri täydennysaikaan. Näin saat riivittyä mahdolliset herkut talteen.

Että semmosta tännään!
Nyt koruja väsäämään uuden Gossip Girlin tahtiin->

Ja ainiin, sain Bemaryltä sekä Iinalta Blogging with Purpose -merkin, isokiitos! Olen maailman tylsin enkä laita jo paljon kiertänyttä nappulaa nyt eteenpäin, mutta kyllähän tämän voisi kaikille antaa: jos bloggailla tykkää, niin onhan sillä sitten tarkoituskin :)

Tunnisteet: , ,

48 kommenttia:

29. huhtikuuta 2008 klo 17.34 , Blogger KIIA kirjoitti...

Aivan ihania purnukoita<3<3 Ihana toi persikkahame nahkatakki yhdistelmä<3 Vähän oot kyl nätti :)

 
29. huhtikuuta 2008 klo 17.42 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

heitä jo noi saappaat kaappiin, siellähän on kesä!

 
29. huhtikuuta 2008 klo 17.44 , Blogger Empty kirjoitti...

Hieno tuo harmaa hame ja halvalla kyllä sait. :)

 
29. huhtikuuta 2008 klo 17.45 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Purnukat on kuolettavan söpöjä! Harmi ettei meidän kirpparilta/kierrätyskeskuksesta löydy yleensä kuin romua :p

 
29. huhtikuuta 2008 klo 17.47 , Blogger Becka kirjoitti...

Piru vie kun osaat tehdä mahtavia löytöjä, tuon huivin voisin ottaa omaan kaappiini välittömästi (:

Ja hei, käy sinäkin toki kurkkaamassa uutta blogiani, olisi kiva kuulla ihmisten mielipiteitä!

 
29. huhtikuuta 2008 klo 17.50 , Blogger ia kirjoitti...

Prinsessakakku: Kiitos :)

Biub: Juuri tänään äippä totesi saman :D Mutta tänne tuli vasta tänään kesä, mielettömät 15astetta lämmintä! Että todellakin aika vaihtaa pikkukenkiin :D

Invisible: Kiitti :) Niin sain!

Ida: Joskus sieltä romun keskeltä voi löytyä yllätyksiä :)

 
29. huhtikuuta 2008 klo 17.51 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ihania ostoksia! Nousee kokoajan kamala himo juosta kirpparille kun tätä lueskelee... niin, ja neuvot oli oikein fiksuja ja järkeenkäypiä. Itse en usein kirpparilta mitään löydä, lähinnä siksi etten jaksa penkoa kunnolla. ~

 
29. huhtikuuta 2008 klo 18.00 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

juu, oon samalta paikkakunnalta ku sä, mut oon silti jo helposti kulkenu ainaki viikon balleriinoilla ja muilla pikkukengillä. :D

 
29. huhtikuuta 2008 klo 18.02 , Blogger Henna kirjoitti...

Ihanat purnukat, täytyy sanoa tuohon kierrätyskeskus juttuun, mihin aikaan tulee. Ainakin täällä päin minä sain eilen ja tänään kierrellä ihan rauhassa koko kierrarin läpi, ilman että siellä oli muita asiakkaita. :D Tämähän on tietysti pikku käpykylä ja tuosta kierrarin paikalla olosta sain tietää vasta pari viikkoa sitten...

 
29. huhtikuuta 2008 klo 18.42 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Oi, mulla on kanssa kaks tommosta raidallista purnukkaa! mummin vanhoja molemmat, hih hauska nähä niitä jossain muuallakin. :D

 
29. huhtikuuta 2008 klo 19.02 , Blogger Miina kirjoitti...

Hienoja löytöjä, eikä pahan hintaisiakaan! Kiitos nuista vinkeistä, niille tulee varmasti tarvetta ;)

 
29. huhtikuuta 2008 klo 19.05 , Blogger *itKuPiLLi* kirjoitti...

Toi sun jakkaralla seisominen on niin mahtava signature pousaus!

Erittais hyva tietoisku kirpparikierroksille. Sa olet ihan pro. Noi purnukat on huomisen antiikkia!

 
29. huhtikuuta 2008 klo 19.08 , Blogger Tautou kirjoitti...

Oikun on ihana tuo ostamasi harmaa hame! Love it :)

 
29. huhtikuuta 2008 klo 19.15 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Aivan ihanat nuo purnukat! Itsekin olen kirpparilta löytänyt tuollaisen Aarikan raitapurkin, tosin ruskeana. Toistaiseksi kokoelmani odottaa lisäkasvua ;). Teillä on siellä kyllä ihan parhaat shoppailupaikat! t. helsinkiläinen ;)

 
29. huhtikuuta 2008 klo 19.22 , Blogger Anna kirjoitti...

harmaa hame oli tosi hyvä löytö. kirppispuolihameissa parasta on yleensä hinnan lisäksi mahtava laatu. lähes kaikki kirppishameeni on jotain hyvää villasekoitetta!

 
29. huhtikuuta 2008 klo 19.27 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Haluaisin tuota laukkuasi nähdä paremmin. Yleensä sinulla kun näkee kierrareista röystettyjä pikkulaukkuja ja tuo näyttää kyllä isommalta. :D Vai onko se?

Vitsit, kun tuo hame on söpis!

 
29. huhtikuuta 2008 klo 19.28 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Heh, en siis tarkoittanut edellisessä viestissä röystettyjä vaan ihan ryöstettyjä. :D
Äikän ope olisi ylpeä. ((:

 
29. huhtikuuta 2008 klo 19.33 , Blogger Herttainen kirjoitti...

Voi että purnukkaihmisenä olen kateellinen! Onhan sitä omaakin kokoelmaa jo kertynyt mutta aina on uudet tervetulleita :) Toissavuonna menin Oulun ja Joensuun välillä Kajaanin ohi, seuraavan kerran jos tulee sama matka niin pyssään kyllä Kajaaniin ja tarkastan ton kierrätyskeskuksen! Helsingissä päin tommosesta Aarikan purkista kiskotaan hävytöntä hintaa...

Eikä mun mielestä toi hame oli mitenkään ristiriidassa, tuo lisäksi hyvää tasapainoa kun siellä hiuspehkossa on samanvärinen rusetti!

 
29. huhtikuuta 2008 klo 19.38 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

heip, olisikohan mahdollista ostaa siun tekemiä rusetteja?:)

 
29. huhtikuuta 2008 klo 19.51 , Blogger annukka kirjoitti...

Söpö huivi, passaa sun ihanan punaisen tukan kanssa loistavasti! :)

 
29. huhtikuuta 2008 klo 19.56 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

olen jonkin aikaa jo seuraillut blogiasi ja tyksin siitä ihan äly paljon! :) sulla on ihan uskomattoman upea tyyli!! :)
niin, oli mulla ihan jotain asiaakin. olen jo jonkin aikaa mietiskellyt, että miten ihmeessä sinulla nuo ihanat rusetit on hiuksissa kiinni? Onko niissä jokin klipsi, pinni vai mikä on salaisuutesi..?

 
29. huhtikuuta 2008 klo 20.03 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mistä katsot gossip girliä? Joko katsot toisen tuotantokauden jaksoja?

 
29. huhtikuuta 2008 klo 20.10 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei! Minkä alan pääsykokeisiin olet lukemassa? Tsemppiä lukemiseen:)

 
29. huhtikuuta 2008 klo 20.32 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hyvin toimi harmaatutka! Hame on fiksu ja kiva perus-sellainen. Varmaan tulee käyttöön kunhan saat (-te)lyhennettyä.. (Ehkä ei ihan pyörreissuille, vai osaatko ajaa sievästi ;)) Huivikin on somanen, raikas!

Toi ihana pilkku/raitapurkki on mielenkiintonen, mullakin on semmonen ja pieni - ne ei varmaan oo ihan uudenajan purnukoita? Siis ehkä -50... luvulta, ainakin omieni löytöpaikan perusteella olettaisin - kenties. =I

On muuten totta että kirpparilla kannattaa käydä suht tiheeseen tahtiin jos aikoo LÖYTÖJÄ tehdä, siinä kehittyy myös "kirppis-silmä", oppii näkemään vilauksessa aarteet...

 
29. huhtikuuta 2008 klo 21.11 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Taas oot tehnyt huippuostoksia! :)
Noi sun neuvot on kyl hyviä, itse tuli joskus sorruttua ostamaan turhaa tavaraa kun halvalla sai ja ostamaan liian suuria "tuunaan nämä sitten joskus" paitoja, vaikka en osaa edes langoittaa ompelukonetta :D Nykyään osaan onneksi jo hiukan hillitä itseäni. :D

 
29. huhtikuuta 2008 klo 21.11 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei ia!
Olen tulossa Kajaaniin vapun viettoon ja haluaisin vaan kysyä, että missä tuo ihanien aarteiden ja halpojen hintojen kierrätyskeskus on?

Ehkä nähdään siellä! :j

 
29. huhtikuuta 2008 klo 21.33 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

näytät muuten tossa ekassa kuvassa ihan eskarilaiselta. :D eli aika nuorelta.

 
29. huhtikuuta 2008 klo 21.39 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ihania löytöjä <3
Vinkit olivat myös hyviä, tosin itse en aina osaa noudattaa niitä :D Oma periaatteeni on usein "parempi katsoa kuin katua", sillä liian usein jää harmittamaan kun ei olekaan ostanut jotain vaatekappaletta ja sitten sattuu löytämään jotain, mikä olisi sopinut täydellisesti.
Viimeistä sääntöä olen yrittänyt kavereilleni tuputella kun aina valittavat etteivät he löydä mitään, mutta ei ne usko! :<

 
29. huhtikuuta 2008 klo 22.20 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ihanat purkit.
Kirpputori osto vinkit ovat mahtavia. Kirpputorilla tulee turhan usein sorruttua juuri tuonlaisiin rikkeisiin. :D

 
29. huhtikuuta 2008 klo 22.45 , Blogger Lotta kirjoitti...

Ihan mahtavia löytöjä, varsinkin harmaa hame ja supersöötti raitapurnukka!

Multa puuttuu kokonaan se paljonpuhuttu kirpparisilmä, tai sitten meidän pikkucityn ainoa lähetyskirppari vain on surkea; enpä tiedä montaa sellaista, joka ostaisi hiusvärinsä kirpparilta, varsinkin kun purkin platinablondi on mitä ilmeisimmin peräisin viime vuosituhannelta... Lähes yhtä ihania ovat huoneentaulut varustettuna teksteillä tyyliin "oh kullaista kotoa". ^^

 
30. huhtikuuta 2008 klo 15.29 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

hih. näin kun polkupyöräilit pois kierrätyskeskukselta päin. jo innokkaana odottelinkin onko mukaasi sattunut uusia ihanuuksia :). kerrassaan ihastuttavat hame ja huivi.

 
30. huhtikuuta 2008 klo 18.36 , Blogger anna-elina kirjoitti...

Eihän tuo ole enää normaalia.
Jälleen upeita löytöjä :)

 
30. huhtikuuta 2008 klo 18.50 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Sijaitseeko se kierrätyskeskus, jossa vierailet, Syväojankadulla lähellä sitä autotaloa?

 
30. huhtikuuta 2008 klo 21.49 , Blogger cara kirjoitti...

Kiitos kirppari ja kierrätyskeskus vinkeistä! Ajattelin tänä kesänä ensimmäistä kertaa piipahtaa hietussa ja kierrätyskeskuksessa!

 
1. toukokuuta 2008 klo 1.36 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Itse asiassa noista kierrätyskeskuksista ja kirppiksistä puhuttaessa suosittelen tsekkaamaan sellaisen saitin kuin Kirppikset.info (sijaitsee siis osoitteessa http://www.kirppikset.info). Sieltä löytyy aika näpsäkästi paikkakunnittain noita käytetyn tavaran myyntipisteitä ympäri muata.

 
1. toukokuuta 2008 klo 15.27 , Blogger Tiukunen kirjoitti...

Ihania purnukkaisia olet löytänyt! <3 Tuollainen raidallinen on itsellenikin kirpparilta päätynyt ja pallokuviollisen ottaisin kokoelmiini milloin vain.. :)

 
1. toukokuuta 2008 klo 19.29 , Blogger eeva kirjoitti...

Mulla oli myös yhdessä vaiheessa älytön hamstrausmeininki kirppiksillä, juuri nuo kaikki virheet mistä mainitsit. Hauskaa sitten roudata puolen vuoden päästä sama satsi takaisin kirppikselle... onneksi olen nyt tajunnut että siellä pitää käyttää ihan yhtälailla harkintakykyä ja kriittistä ajattelua kuin vaikka henkkamaukassakin :) Täällä päin tosin kirppikset alkaa nykyään olla niin kalliitakin, että ostoksia tulee harkittua jo senkin vuoksi...

Nuo purnukat on söpöjä, tuollainen raitapurkki on mullakin ollut pienenä. Kirppiskamassa ihanaa on just tuollaiset pienet huomiot niinkuin "made in USSR".

 
1. toukokuuta 2008 klo 20.56 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ihana tuo harmaa hame, istuu niin täydellisesti. Insipiroit aika tehokkaasti minut hankkimaan jostain vastaavan hameen, sillä juuri tuolla tavalla yhdistettynä mustaan paitaan ja mustiin sukkiksiin se on niin tyyliäni (tai tyylittömyyttäni..).

Meidän mummolla on muuten keittiöhyllyt täynnä noita vinoviivapurnukoita kaikissa sateenkaaren väreissä :D

 
2. toukokuuta 2008 klo 16.08 , Blogger noora kirjoitti...

meillä on muuten kotona tuollainen neliöpurnukka:> en muistanutkaan.

 
2. toukokuuta 2008 klo 16.36 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

iaaa postauksia ?:)

 
2. toukokuuta 2008 klo 17.56 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kuinkas se Vappu menikään? Missä ia luuraa nyt?

 
2. toukokuuta 2008 klo 18.21 , Blogger Inna kirjoitti...

Onpa ihana blogi. Luin koko blogin läpi tässä kerralla ja sainkin siihen kulumaan reilun 2 tuntia. Viihtyisä tapa viettää aikaa todella. :)Täytyy ehkä ruveta seuraamaan vakituisesti

 
2. toukokuuta 2008 klo 21.15 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kappas! Löysin pari kk sitten lähetyskirppikseltä samaisen neuvostoliittolaisen purkin, jonka sisällä tosin oli kaksi samanlaista, pienempää purkkia, maatuskatyyliin toinen toisensa sisällä... Olisi mukava kuulla niiden tarina! Ovat ihan mahtavia pikkuesineiden säilytykseen.
-Roxanne

 
2. toukokuuta 2008 klo 21.15 , Blogger pilvi kirjoitti...

On se ihme miten voit löytää noin uskomattoman hienoja löytöjä. Suu loksahti pakostakin auki kun sanoit sen harmaan korkea vyötäröisen hameen maksaneen vain 50 senttiä! :)

 
3. toukokuuta 2008 klo 13.03 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kivat löydöt jälleen. ;) Voisitko vähän opastaa mua kun olen menossa kierrätyskeskukseen, enkä ole ennen ollut. Mulla ei ole hajuakaan millanen se on ja miten siellä toimitaan. Neuvoja, pliis! (lisää)

 
6. toukokuuta 2008 klo 2.42 , Blogger ia kirjoitti...

Yarrgalaxy: Kiitti! Penkominen on kaiken a ja o :o

Biub: No en tiedä, missä olet kävellyt :D

Hinska: Kiitti! Onnekas sinä, meidän kierrari täyttyy tungeksivista mummoista aika äkkiä :D

Iida: Jei, purnukkasamiksia! :)

Mitu: Kiitti, ja hyvä jos tuli tarpeeseen!

Itkupilli: Hehe, joku signature siitä on näköjään muodostunut :D

Tautou: Kiitti, minäkin tykkäilen!

Lumianna: Kiitti! Tarkistin tuon purnukan, eikä se olekaan Aarikkkaa :o Kyljessä on tarra, että Marianne piparminttusuklaakaramelleja :D Mutta haitanneeko tuo, söpö silti!

Ellen: Laadusta olen samaa mieltä, eipä ole vielä ainakaan kirpparilöytöni nöyhtääntyneet!

Nanna-: Oletpas tarkkasilmäinen! :) Laukku on tosiaan isompi, itseasiassa ostin sen Saksasta mutten esitellyt sitä. Se on H&M:n perus rytkyläkassi, jota kyllä rakastan himona :D Katsotaan, jos innostun kuvaamaan sen paremmin!

Herttainen: Tarkistin purnukan, eikä se perhana ole edes Aarikkaa! No, täydestä menee :D Mutta piipahda ihmeessä, jos ohi satut menemään :)

anonyymi: Hehe, hauska idea, mutta ei ainakaan toistaiseksi :D

Maria: Voi kiitos!

Johanna: Voi kiitos kommentistasi, olipa mukava kuulla! Rusetit pysyvät ihan pinnillä, mulla on sen verran karhea hiuslaatu etteivät ne valu pois.

anonyymi: Lataan ne pahana ihmisenä piratebay.orgista. Olen ykköskauden jaksossa 15, uutta odotellessa!

anonyymi: Sosiaalipsykaa ja enkkua!

Nami: Kiitos! Mäkään en osaa langoittaa meidän ompelukonetta :D


anonyymi: Kiitti! Tuo harmaa tosiaan tulee tarpeeseen. Ja eiköhän tuo päällä kyyditys hoidu autolla :D Olen myös huomannut kirppissilmäni kehittyneen, oikeassa olet sen havainnon suhteen!

anonyymi: Voi perhana, olen auttamattoman myöhässä tässä, mutta toivottavasti löysit! Sehän löytyy siis Huuhkajanvaarasta Syväojankadulta!

Dippis: Oho, eskarilainen on jo uusi nuoruudeltanäyttöennätys! Ala-asteelainen oli aikaisempi.

anonyymi: Oikeastaan paras on kierrellä kirppareita yksikseen, niin saa ryöstettyä itselleen kaikki söpöydet ilman tappelua! :D

Irina: Kiitti! Kiva jos tykkäilit :)

Lotta: Kiitti! Oi kyllä täältäkin löytyy noita tapauksia, alusvaatteista puolikkaisiin shampoopulloihin :D

anonyymi: Niinkö? :D Olisit moikkaillut! :)

Amanda: Hehe, tuuria vaan :D Kiitti!

anonyymi: Juuri siellä!

Titta: Eipä kestä, ja onnea visiitille!

Petri: Oh, kiitti linkkivinkistä!

Tiukunen: Purnukat kiittää!

Kirsikka: Hehe, samanlaisia päättömyyksiä ollaan oltu :D Odotan kauhulla, kun nämä täällä tajuavat nostaa hintojaan.. Kyllä noissa purnukoissa säilyttelee paljon mieluummin pikkuroinaa, kuin Ikean vastaavissa!

Dixillusions: Kiitti! Toivottavasti löydät omasi, tuo hame on kyllä tosiaan kätevä :) Ja ehdottomasti ennemmin tyylikäs, mitä tyylitön :D Oii, antaisitko mummolasi yhteystiedot niin voin käydä visiitillä? ;)

Noray: Hehe, hauska sattuma!

anonyymit: Sanon teille vaikka että musta tulee isona piipaa-auto, kun olen niin myöhässä näiden kanssa että vähän turha vastata :D

Minna: Oho, miten sinä jaksoit! Mutta mahtavaa saada uusi lukija, tervetuloa seurailemaan :)

Roxanne: Hööh, mäkin haluan ne pienemmät versiot! Harmi, onkohan tuo omani erotettu raa'asti muusta perheestä? :(

Robbyn: Mulla käy vaan tuuri :D

Numppa: Kiitti! No, kierrätyskeskus on ihan samanlainen kuin mikä tahansa muu kauppa :D Varaa reilusti aikaa ja kiertele koko liike läpikotaisin vaikka pariinkin kertaan. Sitten sovita haalimasi kamppeet, ja raahaa saalis kassan kautta kotiin :) Äläkä tosiaan sokaistu liikaa edullisista hinnoista!

 
7. toukokuuta 2008 klo 20.17 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

wehee ihan hullua, mulla on ihan tasan samanlainen punainen pilkullinen purkki jossa lukee made in ussr! löysin joskus ikuisuus sitten kirpparilta :>

 
17. toukokuuta 2008 klo 17.40 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Meilläki on tollane ihan samanlainen ikivanha punavalkoraitapurnukka ;o

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu