Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

juhannuksen jälkien naamiointi

Colour me !

sunnuntai 22. kesäkuuta 2008

juhannuksen jälkien naamiointi


Terveisiä Vuokatista! Pojat rullalautaa ja minulta loppui tekeminen. Valokuvasinkin jo kaiken valokuvaamisen arvoisen, joten koen itseni oikeutetuksi istua autossa ja blogata!


Juhannuksen vietin kaverin mökillä pienellä porukalla, ja hilpeimmilläni olin jo iltaseitsemältä. Jossain vaiheessa pudotin talviturkin lämpimään järveen ja grillailimme pitkin iltaa. Kokkokin kärtsättiin yöllä, eli ihan perinteinen juhannus mullakin. En uskaltanut ottaa kameraa sinne ryteikköön hajoamaan, joten kuvamateriaalia ei siltä reissulta ole saatavilla, mutta kaikki nyt varmaan osaavat kuvitella ne perinteiset järvi pilkistää koivujen takaa- , juhannuskokko- ja makrokuvia kasveista -otokset? Hyvä, eli ette menettäneet mitään.


Lauantaina kotiutuessa olo ei ollut mitenkään liian freeshi vedenkestävien ripsivärien majaillessa vielä silmissä ja vähän niiden alapuolellakin. Kun taivas vetäytyi vielä synkistelemään ja tarjosi illaksi kunnon sateen, niin minä päätin vähän virkistäytyä, ja toteutin muuten haasteenakin olleen operaation, kotitekoisen kasvonaamion.


Ensinnäkin kuurasin naamani puhtaaksi meikeistä puhdistamalla sekä kuorimalla, jonka jälkeen aloin sotkemaan netin kätköistä löytämääni reseptiä. Aineet löytyivät keittiön kaapista ilman kauppareissua, joten eiköhän nyt jokainen fiilistele mun kanssa tämän operaation läpi ja toteuta oman nassunaamion tässä samalla!


Aineiksi tarvitaan banaani, 5 ruokalusikallista kaurahiutaleita, sekä kananmuna.


Tilsitään banaani brutaalisti mössöksi..


..ja sotketaan kaveriksi kaurahiutaleet.


Sen jälkeen riivitään kananmunasta erilleen valkuainen sekä keltuainen. Omaan naamiooni käytin valkuaisen, joka sopii rasvoittuvalle sekä sekaiholle, kuivanassuisten kannattaa käyttää keltuainen. Katsoin siis sekaihoisena parhaaksi lirauttaa valkuaisen naamiotahnaan, ja leikkiä keltuaisella kunnes se hajoaa.


Sitten sotketaan niin kauan, kunnes hiutaleet pehmiävät, ja ihaillaan lopputulosta, joka näyttää kaurapuurolle ja tuoksuu banaanikaurapuurolle. Maistamaan en uskaltautunut.


Tämän jälkeen seuraa se paras vaihe: Mönjän lätkiminen naamalle. Itse tuuperruin naamioni kanssa pötköttämään keittiön lattialle, sillä puuronaamio ei ollut sitä kiinteintä tavaraa. En saanut edes tungettua koko settiä naamalle, sitä oli aivan helkkaristi!


Levityksen jälkeen asetetaan hälytysobjekti piippamaan vartin päähän, ja välillä sorkitaan naamaa, ettei se puuro lähde valumaan tukan sekaan. Tässä vaiheessa naama näyttää siltä, kuin joku olisi oksentanut sen päälle. Namiii!


Kun vartti on madellut ohi, huuhdellaan kasvot haalealla vedellä. Mönjää on valunut todennäköisimmin korvien taakse ja niskaa kohden, joten kannattaa olla tarkkana. Myös roiskeet levityspaikalla ovat mahdollisia, kannattaa hinkata ne nyt pois ennenkuin kuivahtaneen mönjän irroittamiseksi tarvitaan talttaa.

Lopputuloksena yllättävän samettinen iho! Vaikka tuon puuron kanssa vähän epäilytti, niin kyllä se sotkeminen oli lopputuloksen arvoista. Ennen ja jälkeen -kuvia en tajunnut ottaa, joten jokaisen on pakko kokeilla naamio omalle nassulle. Hähä!


Tunnisteet: ,

24 kommenttia:

23. kesäkuuta 2008 klo 0.47 , Anonymous Maura kirjoitti...

http://sadekaari.vuodatus.net/blog/1073510
selaan taas vanhaa blogia, mutta poltitko koulupaperisi juhannuksena?! :DD ps. ihana edelleen tuo videopostaus, niitä lisää (:

 
23. kesäkuuta 2008 klo 0.48 , Anonymous Maura edelleen :):) kirjoitti...

ohhoh, olin eka!!11 kerrankin ja oli pakko ilmoittaa.

 
23. kesäkuuta 2008 klo 1.33 , Blogger Minttu kirjoitti...

Oi! Kiva postaus tuli taas. Sä hallitset ton kirjoittamisen ja sen miten saat ihmiset koukkuun kirjoitustyylilläsi ja kuvillasi. Hieno blogi!

 
23. kesäkuuta 2008 klo 1.58 , Blogger Frances kirjoitti...

hahhaa pakkohan totakin oli kokeilla, nyt on kyllä hiukset ihan tossa mössössä >: /

 
23. kesäkuuta 2008 klo 2.12 , Blogger Monica kirjoitti...

Pakko kokeilla, ehkei kello kaksi yöllä, mutta aamulla kyllä! :D

 
23. kesäkuuta 2008 klo 7.39 , Anonymous Nylon kirjoitti...

Pitääpä joskus testata tätä ohjetta!

 
23. kesäkuuta 2008 klo 10.09 , Blogger adora kirjoitti...

Heii, tätähän pitää kokeilla! :D

 
23. kesäkuuta 2008 klo 10.26 , Blogger MouMou kirjoitti...

Haha, hyvä resepti!:D

 
23. kesäkuuta 2008 klo 11.00 , Blogger Urban Looks kirjoitti...

Jeeei, joinaan naamiojengiin mukaan (tein omassa blogissa juuri lauantaina postauksen) :)

Lis

 
23. kesäkuuta 2008 klo 11.12 , Blogger srass & vi kirjoitti...

hei voisi kokeilla tuota naamiota, koska oon tässä jo jonkin aikaa ajatellut käydä ostamassa muttakun en jaksa(sadesää ja kaikki otetaan huomioon joten kamoon! :D) raahautua kaupungille asti. Toivottavasti aineet löytyy kaapista :)

-vi

 
23. kesäkuuta 2008 klo 12.28 , Blogger Rosa kirjoitti...

Mä en vaan voi lopettaa sun kirjallisten taitojen ihastelua. Sä kirjotat aivan mahtavasti! :) Pitää joskun kokeilla tuo ohje. :D

 
23. kesäkuuta 2008 klo 12.52 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Jee, kaunistautuminen on työlästä mutta niin antoisaa!!! Persikkaposki ia on taas vauhdissa;D
v

 
23. kesäkuuta 2008 klo 13.52 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

luin ton "..kokkokin tuli kärtsättyä"-kohdan että "kirkkokin tuli kärtsättyä", ja ihan järkytyin
että mitä meidän Ia on mennyt kirkkoja polttamaan :D huh.

 
23. kesäkuuta 2008 klo 14.35 , Blogger alfie kirjoitti...

haha pakko myöntää, että petyin tähän postaukseen. odotin nimittäin jotain tosi hyvää banaanikaurakeksi-reseptiä, kun aluksi selasin vain kuvat :D ei vaan, ihan kiva naamio varmaan, mulle vaan tuli nälkä..

 
23. kesäkuuta 2008 klo 16.38 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

eikö vuokatinkaan reissulta ole kuvia ?:(

 
23. kesäkuuta 2008 klo 16.56 , Anonymous laura kirjoitti...

ei sen järkevämpää kommenttia, kuin että nuo ainekset (banaani+kananmuna+kaurahiutaleet) näyttävät tuossa niitä esittelevässä kuvassa ihan 8)-hymiöltä.

8)

 
23. kesäkuuta 2008 klo 17.27 , Blogger A.K. kirjoitti...

Pitääkin joskus kokeilla tuota ohjetta, kuulostaa hyvälle :)

 
23. kesäkuuta 2008 klo 19.27 , Blogger Marika kirjoitti...

Itse en ole ikinä uskaltautunut minkäännäköistä naamiota nassulleni puskemaan. Saas nähdä milloin uskaltaudun sellaisen vieläpä itse tekemään. :D

 
23. kesäkuuta 2008 klo 19.50 , Blogger ia kirjoitti...

Maura: Enpä tajunnut ottaa niitä papereita sinne mökille mukaan, hitsi!

Minttu: Voi kiitos, kiva kuulla :)

Frances: Hähä, mähän varoitin!

Monica, Nylon, Adora, Moumou, Vi, A.K.: Kokeilkaa ihmeessä!

Urban Looks: Katsos, sattuma!

Rosa: Aijaa, no kiva kuulla :) Kokeilepa!

anonyymi/V: Haha, joo :D

anonyymi: Hahaa, no en mä nyt kirkkoja sentään, ainakaan vielä!

Alfie: No ei kyllä kummoista satsia banaanikaurakeksejä tule yhdestä banaanista, kananmunasta ja pikkukipollisesta hiutaleita :D Veikkaanpa, että jauhotkin olisivat siihen hommaan ihan jees!

anonyymi: Skeittiparkissa siellä vaan oltiin. Siellä oli kyllä älyhienoja graffiteja joita kuvasin, perkele kun mulla ei ole ketään joka haluaisi kuvailla minua! Nimittäin niiden edessä olisi tullut melko siistejä otoksia. Graffitikuvat kyllä julkaisen tässä joskus.

Laura: Hauskaa että huomasit, asettelin ne tahalleni näyttämään hymiöltä :D

Marika: Miksi ihmeessä? :o No nyt on jo korkea aika!

 
23. kesäkuuta 2008 klo 22.14 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Miten ton valkuaisen ja keltuaisen saa erilleen? o_o En tajua, rikotaan muna kippaan ja koukataan keltuainen? hääh? voisin koittaa huomenna, banaani löytyy, kaurahiutaleita ostin eilen kaurakekseihin ja kananmunakin (luultavasti) löytyy... huomenna olisi hyvä, äiti ja isä ei kotona, sisko tosin voisi vähän ihmetellä.

 
24. kesäkuuta 2008 klo 19.08 , Blogger alfie kirjoitti...

pyhh, älä takerru pikkuseikkoihin, luulin et teet jonku maailmaamullistavan reseptin mihin tarvii vaan tosi vähän ainesosia, tyyliin Jeesus ja kaks kalaa ja kolme leipää. tai monta niitä olikaan :D

 
25. kesäkuuta 2008 klo 12.45 , Blogger ia kirjoitti...

anonyymi: "Oikeaoppisesti" ne erotellaan rikkomalla kananmuna keskeltä, ja huljauttelemalla sitä keltuaista munankuorenpuoliskosta toiseen lasin päällä, jolloin se valkuainen valuu lasiin. Mutta jossain naamanaamiohommassa ei ole niin tarkkaa jos valkuaisen sekaan eksyy keltuaista (kokkauksessahan tämä yleensä pilaa koko helkkarin kakun :D) joten voi sen koko munan kipata lasiin ja ottaa lusikalla keltuaisen pois.

Alfie: Haha, no niihin kekseihin noilla aineksilla tarvitaan kyllä vähintäänkin se Jeesus :D

 
26. kesäkuuta 2008 klo 16.18 , Anonymous Ida kirjoitti...

Täytyy kokeilla tuota naamiota, avokadoista pitäisi saada hyvä naamia kans.

 
10. heinäkuuta 2008 klo 9.58 , Anonymous jonnaaw kirjoitti...

Moimoi! Kokeilin tota sun kasvonaamiota, mulla tuli ihan erinäköstä, mutta tepsi kyllä hyvin! Kiitos siitä. :))

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu