Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

viisi ajatusta

Colour me !

keskiviikko 9. heinäkuuta 2008

viisi ajatusta

Viisi satunnaista juttua tältä päivältä, ei inspannut kuvata asua.

1. Tänään töissä kirjoja imuroidessani törmäsin paksuun, mustakantiseen opukseen, joka paljastui tyhjäksi. Tätini luovutti johdattelevan kysymykseni jälkeen kirjan minulle, ja syntyi vakaa päätös kirjailla nide kannesta kanteen päiväkirjana ja häpeillen polttaa se roviolla kahdenkymmenen vuoden päästä.


Anteekseni virkkausopas, oli ihan pakko!


2. Tänään tuli tieto, etten päässyt Helsinkiin opiskelemaan. Kyllähän se ketuttaa, nimittäin sinne minä ihan oikeasti luin, ja pääsykoe tuntui menneen jopa hyvin! Kuopiostakin tuli ei, vielä on Turun tulokset kuulematta. 98-prosenttisen varmaa njettiä sieltäkin tulee, mutta eipä kyllä suoraan sanottuna edes kirpaise niin pahasti kuin voisi. Todennäköisesti ihan helt jees tehdä kahdentoista vuoden kouluväännön jälkeen hetki jotain muuta.3. Aloin kaipaamaan jotain muutosta ulkomuotooni, joten päätin aloittaa tukasta. Ajattelin etsiä huomenna jostain kampaajan, jonka penkkiin pääsisin hyppäämään heti! Minun on pitkään tehnyt mieli suoraa otsista. Koitin mallailla vähän kamman kanssa, miltä näyttäisi?


Lisäksi pituutta napakammaksi, muttei ihan polkkaan asti kuitenkaan. Mieleni tekisi myös värjätä, mutta kampaamoväriin ei taida rahani riittää. (Sattuisiko kuulolla olemaan muuten ketään Helsingissä asuvaa kokenutta kotivärjääjää nakkaamaan mun päähäni markettivärin? Mieluiten kuitenkin tyttö, Seppo 62veet joudun hyllyttämään. (No offence, Sepot!))


4. Sain Chichiltä, Rosalta, Lotalta, Nicolelta, Peetulta, Jasmiinalta, Oceanilta sekä Hipulta timantin!
Image Hosted by ImageShack.us
Isokiitos! Koska timantti on ehdinyt kimaltamaan jo hurjan laajalle enkä näitä kiertojuttuja oikein osaa harrastaa, en sitä itse enää eteenpäin lähetä.


5. Sanon sen vielä viimeisen kerran: Toivon, ettei blogissani enää koskaan käydä moista taistelua, mitä viime merkinnän kommenttiboksissa. Ruotikaa vaatteitani ja kirjoituksiani, mutta jättäkää herran tähden niin herkkä asia, kuin minun painoni koskematta. Se olen minä, joka tässä vartalossa elää, ei yksikään teistä, joten annetaan minun päättää, olenko tanakka, pullea vaiko sopiva.

Muttahei, mielipiteitä ja ideoita tukkajuttuun!

Tunnisteet:

122 kommenttia:

9. heinäkuuta 2008 klo 23.58 , Anonymous yarrgalaxy kirjoitti...

Wohoo, olenko eka vai enkö ole? Kohta nähdään... Dididi.

 
10. heinäkuuta 2008 klo 0.01 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

vino otsis sopii/sopis (en tiiä onko sulla nyt) :D paremmin.

 
10. heinäkuuta 2008 klo 0.01 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Oonkohan nyt yksin tän kanssa mutta kuvat ei näy...

 
10. heinäkuuta 2008 klo 0.02 , Anonymous jenna kirjoitti...

Jos nyt saa suoraan sanoa (?) niin sinulle käy vino otsis paaaaljon paremmin. Olet muutenkin melko lapsellinen näköinen, ja tuollainen otsis nuorentaisi sinua vuosia. Itse en ainakaan tässä iässä haluaisi näyttää nuoremmalta? ;)

 
10. heinäkuuta 2008 klo 0.13 , Anonymous rinkku kirjoitti...

moij!

yleensä en kommentteja lue, mutta seurannu sun blogia jo joku 5 kk ja tykkään tosi kovaa vaatteistas ja kirjotus tyylistäs.
tuntu kauheen pahalta lukea noit keskusteluja sun jaloista, tai yleensäkki tota minkä vastasit niille.
mä en oo ikin ajatellukaan että olisit pyöreän puoleinen, ei oo tullu mieleenkään. ihmiset on kateeellisia ja sen takia yrittää keksiä mahollisimman paljon vikoja. kaameeta.
btw, sulle vois tosi hyvin sopia sellaset tummanruskeet ottatukalla, poskipunalla sitten väriä kasvoihin:P

 
10. heinäkuuta 2008 klo 0.19 , Blogger ambe kirjoitti...

heh tulin juuri ilmoittamaan sinulle blogissani lahjoitetusta timantista, vaikka arvelinkin että niitä on sinulle sadellut mutta kuitenkin! (:

 
10. heinäkuuta 2008 klo 0.21 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

minustakin vino otsis sopii paremmin, suora nuorentaisi sinua huimasti. :)

 
10. heinäkuuta 2008 klo 0.55 , Anonymous biuu kirjoitti...

Suora otsis sulle, ei, Ei ja vielä kerran EI! :D ellet sitte oikeesti halua näyttää 5 vuotiaalta ja jos leikkaat tota tukkaaski lyhyemmäksi voi olla että lyhyt tukka + otsis kombo saa poskesi näyttämään kunnon muhkeilta :D vino otsis sopii sulle paljon paremmin.

Muistelisin, että vuodatuksen puolella esittelit joskus menneiden vuosiesi hiustyylejä ja sillon sinulla oli myös etutukka ja mainitsit juuri tuosta että näytit tyyliin viis vuotiaalta jne :D

 
10. heinäkuuta 2008 klo 0.58 , Blogger Idhren kirjoitti...

Kurjaa, ettet saanut noista opiskelupaikkaa, mutta ei luovuteta vielä ennen viimeisiä tuloksia, eiks je. Ja eniveis, ei se välivuosi tosiaan niin kauhea juttu ole. Ite on tullut puoliks sellasta pidettyä tässä opiskelujen lomassa, ehkä tullut ihan tarpeeseen :D

Suora otsis voisi olla ihan kiva, mutta on totta, että se nuorentaa. Toisaalta, mitäs vikaa siinä taas on, onhan tää käsitelty :D Vaan miltä näyttäisi ylipitkä otsis, tai rikottu suora otsis? Voisivat antaa särmää, jos sellaista sattuisi haluamaan :>

 
10. heinäkuuta 2008 klo 1.09 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Sun blogia on todella mukava lukea! (:
Hyvä että et välitä noista edelliseen kirjoitukseen tulleista kommenteista, jotka koskivat jalkojasi. Mun mielestä on todella ilkeää alkaa arvostelemaan tuolla tavoin.
Mutta niin siis, otsis kyllä varmaankin sopisi sulle.Itse tykkään tosi paljon vinosta otsatukasta, se on helppo sittenkin kun se kasvaa yli mallista. Otsiksen huonoja puolia on kuitenkin se, että kun sen sitten haluaa pois se pitää vaan kasvattaa. Ja mulla ainakin tuli otsahiusten myötä otsaan epäpuhtauksia. Eli kannattaa pitää välillä pantaa ja sellasta. :)

 
10. heinäkuuta 2008 klo 1.14 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

heippa! turun humanistisen tulokset on jo laitettu nettiin, eli jos annoit luvan nimesi julkaisemiseen netissä niin hum.utu.fi-sivulta vaan tiirailemaan! pääset jännityksestä. :)

 
10. heinäkuuta 2008 klo 2.04 , Anonymous nanna- kirjoitti...

Mä kun oon niin kateellinen sun hiuksilles! Mutta joskus pieni muutos tekee hyvää. Älä kuitenkaan paljon ota pituutta pois, mutta otsis vois vaikka olla ihan kivan näkönenkin. :)

 
10. heinäkuuta 2008 klo 2.07 , Blogger Kuukkeli kirjoitti...

Ikävää, ettet päässyt Helsinkiin :(

Mutta tosiaan, välivuodet on ihan jess, nimimerkki en pitänyt sellaista lukion ja amk:n välillä mutta kolmas on nyt tässä menossa muuten vaan... Tosin tammikuussa tapahtuu mulla paluu koulun penkille ja tässä välissä onkin opiskelumotivaatio kadonnut jonnekin, toivottavasti se taas ilmaantuu jostakin! Mutta välivuosiksi on tarjolla tekemistä vaikka muille jakaa [on avointa yliopistoa, opistoja, työmarkkinatuella töihin tai sitten johonkin "kunnon töihin"]. Antaa paljon lisää ajatuksia nämä välivuodet ja elämänkokemusta!

 
10. heinäkuuta 2008 klo 4.08 , Anonymous Miau kirjoitti...

Olis kyllä kiva tulla värjää sun tukkaa! :D Joko löysit kotikampaajan?:)

 
10. heinäkuuta 2008 klo 8.20 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

leikkuutin itse suoran otsiksen pari kuukautta sitten ja nyt jo kasvatan pois. Ihan nätti on, mut hirveän työläs. Eli en suosittele :)

 
10. heinäkuuta 2008 klo 8.28 , Blogger ellen kirjoitti...

Etuhiukset on kivat mutta niissä on kauhea työ...Mutta kyllä ne näyttäisi sinulle hyvin sopivan!

 
10. heinäkuuta 2008 klo 8.35 , Anonymous Nannas kirjoitti...

Heips,

Bongasin sut kampin edustalla eilen illalla noissa vermeissä! :)

 
10. heinäkuuta 2008 klo 9.26 , Blogger nna kirjoitti...

On nyt ihan pakko tulla kertomaan, että näin susta unta ::D Liikuttiin molemmat helsingissä ja bongasin sut sieltä, oli sitten ihan pakko tulla kysymään että oleksä se colour me:n ia ja olithan sä. No näin sit sut myöhemmin uudestaan kun otit itsestäs itselaukasimella kuvia helsingin keskustassa. Siinä muistin että tarviit kuvaajaa ja tulin kysymään että tarviitko apua. No sähän tarvisit ja napsin sulle sitten siinä pari kuvaa ja seuraavassa postauksessa ne ilmesty ::))
alkaa tää blogi iskostuu liian kanssa mun aivoihin

 
10. heinäkuuta 2008 klo 9.27 , Anonymous marianne kirjoitti...

Oi ihana ihana Ia!! Mie tein täällä yhden naisen aaltoja, ku luin tuon kohdan 5. ja sit viime postauksessa olleiden kommenttien vastauksiasi. Go girl, pistä kampoihin noille "painonkyttääjille". Olet kaikkea muuta kuin tukeva, olet ihana, räväkkä, pirteä ja suloinen omana itsenäsi.

Pidä hymy huulilla ja näytät mahtavalta vaikka jätesäkissä.

 
10. heinäkuuta 2008 klo 9.28 , Blogger Kanerva kirjoitti...

Otsis on kiva, leikkaa ihmeessä suora jos siltä tuntuu. Sinun tukkahan se on!

Mitä se oikeastaan haittaa jos näyttää nuoremmalta - sulta varmaan kysytään henkkarit muutenkin, kun olet niin nuori?
Itse olen kolmen lapsen vanhentama, 23 v ja ikuna ei enää kysytä henkkareita :D Ei sekään ole kivaa.

Jos kotikampaajaa kaipaat niin voin minäkin värin sutia sinun päähän :)

 
10. heinäkuuta 2008 klo 9.36 , Blogger MouMou kirjoitti...

Miksipä ei suoraa otsista!:) Olet niin söpö, että kaikki käy.

 
10. heinäkuuta 2008 klo 10.19 , Blogger Ninna kirjoitti...

Sinä olet nätti enkä ymmärrä mikä ihme ihmisiä vaivaa jos rupiaa arvostelemaan. Jestäs!

 
10. heinäkuuta 2008 klo 10.24 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Leikkaa ihmeessä suora otsis. Näyttää tosi kivalta tuossa mallailukuvassa! Vaihtelu virkistää ja äkkiäkös sen kasvattaa pari senttiä pidemmäksi ja vetää sivuun. Ja mitä tuosta otsiksen nuorentavasta vaikutuksesta..voi tytöt, olkaa onnellisia jos näytätte nuorilta. Kyllä sitä ehtii vanhana kurppana haikailla sitten sen perään. Minusta tuo otsis täydentäis jotenkin sun tyyliä ja persoonaa (siis sitä mikä tämän blogin kautta on välittynyt):)

 
10. heinäkuuta 2008 klo 10.37 , Anonymous Sussu kirjoitti...

Voihan sitä suoraa otsistakin kokeilla, näyttäis musta ihan hauskalta. Mutta varoituksen sana: jos tukkasi on taipuvainen luonnonkiharuuteen tai siihen tulee helposti keskelle, niin otsiksen kanssa saa tehdä töitä että sen saa pysymään nättinä. Mutta jos tukka asettuu nätisti, niin sitten kyllä ehdottomasti kannattaa kokeilla! :) Nimim. itse tässä luonnohkiharasta tukastani yritän kasvattaa pois otsista.

 
10. heinäkuuta 2008 klo 10.41 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ja sitten sellaiset oikein kunnon omenaposket poskipunalla tuon otsiksen kans. Näyttäis veikeältä :)

 
10. heinäkuuta 2008 klo 10.44 , Blogger faddistgirl kirjoitti...

Mun mielestä sinulle sopii vino otsis paremmin :)

 
10. heinäkuuta 2008 klo 10.45 , Anonymous Leela kirjoitti...

*Lol* samaa tulin kertomaan kuin Nna, et tulit mun uniin ;D Olit unessa kesätöissä helikopterilentäjänä, laskeuduit (tosi hienosti) kerrostalon pihaan ja katselin tätä parvekkeella (selityksenä lienee kodin ohi Meikun sairaalaan liitelevät Medihelit ja illalla luettu blogisi :)

En taida koskaan aiemmin olla kommentoinut, vaikka olenkin blogiasi lukenut pitkään. Pidän kirjoitustyylistäsi ja terveestä järjestäsi. Vaikka olen sua reilut 10 vuotta vanhempi, en osaisi vastata pahaisten anonyymien kommentteihin noin fiksun kypsästi kuin sinä. Hyvä ia!

Otsikseen en osaa kommentoida, omat kokemukset on pahoja ;)

Koulutusasiaan (vanhan ja kokeneen tädin paatoksella, olen 10 vuotta kuluttanut yliopiston penkkejä, ensin maisteritutkinnon verran ja nyt on jatko-opinnot ihan loppusuoralla) sellaista, että jos sulle opiskelupaikka Turusta napsahtaa niin aika lämpimästi suosittelen sen vastaanottamaan, vaikka se ei unelmapaikka olisi. Tämä siksi, että kotoa opiskelemaan muuttaminen on hurjan kasvattavaa ja yliopistomaailma on sellainen, että saa lukea aika vapaasti mitä kursseja haluaa, eivätkä yleensä mene hukkaan vaikka vaihtaisikin koulua (ainakaan se opittu tieto ei mee :) Ei välivuosi töitä tehdenkään ole varmasti huono juttu.

Kokemuksen rintaääntäkin löytyy, abivuoden jälkeen suuntasin vuonna -97 Kajaanista kaverin kanssa muuttokuorma henkilöautossa kohti Jyväskylää. Siellä viihdyin vuoden ja vaihdoin Helsinkiin (lähes sama ala). Vuosi ei mennyt hukkaan, vaan opinnot uudessa paikassa nopeutuivat lähes sen verran mitä Jklssä tuli vietettyä.

Joo ja vaikka Hki on ihan ykkösmesta, on Turkukin oikein mainio kaupunki.

Koska tästä tulee oikein mammuttikommentti, niin oletko ehtinyt kierrellä pk-seudun kirppareita? Hinnat taitaa olla aika järkyt maakuntiin verrattuna (itse palan innosta päästä Entrinkiin ja Iitukkaan kunhan menen kotikonnuille ;) Jos matkailet pk-seudulla Espoon puolelle, niin kannattaa katsastaa Matinkylän kierrätyskeskus, se on ihan helmi!

 
10. heinäkuuta 2008 klo 10.47 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Vino otsis menee varmaan kuitenkin pian pois muodista. Itsekin pitäisi keksiä sitten taas jotain muuta. Ylipitkä ei ainakaan itselleni käy, kun hermo menee siihen että ne hiukset tunkee silmille. Sulle vois tuo suora otsis sopia, tasoittaisitko sitten muutenkin hiukset pois rikotusta linjasta? Ja laittaisitko sitten semmoisia 60-luku henkisiä tupeerauskampauksia? Oisit varmaan söpö :).

 
10. heinäkuuta 2008 klo 10.50 , Blogger Heidi kirjoitti...

Itse en oo kovin kummonen värjääjä, mutta mun poikaystäväni on ihan huippu. Tänne vaan värjättäväksi :DD

Suora otsis on ihana, varsinkin kun sulla on niin paksu tukka. Mulla se ei oikein toiminut, oli aina raoilla ja törötti mihin sattui.
Leikkaa ihmeessä! Sen voi tosi nopeasti kasvattaa pois, jos kyllästyy.

Ja siis sillä ei ole mitään väliä minkä ikäiseltä näyttää. Ikä on vain ihmisten keksimä juttu jäsennellä aikaa. Pääasia että näyttää hyvältä!

 
10. heinäkuuta 2008 klo 10.50 , Blogger Heidi kirjoitti...

Itse en oo kovin kummonen värjääjä, mutta mun poikaystäväni on ihan huippu. Tänne vaan värjättäväksi :DD

Suora otsis on ihana, varsinkin kun sulla on niin paksu tukka. Mulla se ei oikein toiminut, oli aina raoilla ja törötti mihin sattui.
Leikkaa ihmeessä! Sen voi tosi nopeasti kasvattaa pois, jos kyllästyy.

Ja siis sillä ei ole mitään väliä minkä ikäiseltä näyttää. Ikä on vain ihmisten keksimä juttu jäsennellä aikaa. Pääasia että näyttää hyvältä!

 
10. heinäkuuta 2008 klo 10.53 , Blogger marilynes kirjoitti...

Harmi ettet päässy helsinkiin :( Muttahei, leikkaa toki suora otsis. Kävis sulle ihan sika hyvin! Meidän mami on entinen parturi, joten se osaa värjätä. Kiva välimatka vaan :D

 
10. heinäkuuta 2008 klo 11.03 , Blogger boom kirjoitti...

Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

 
10. heinäkuuta 2008 klo 11.05 , Blogger boom kirjoitti...

Mielestäni sinulle käy paremmin vino otsis, kuten moni onkin sanonut suora näyttää nuorentavan. Nuo sinun hiukset ovat kyllä muutenkin kadehdittavat, näyttävät aina ihanan kiiltäviltäkin. Joku vähän tummempikin väri voisi käydä, itse voisin kuvitella sinulle jotkut tumman mahongin sävyiset hiukset. :)

 
10. heinäkuuta 2008 klo 11.06 , Anonymous sanni kirjoitti...

huoh (niin ärsyttävältä kun tuokin ilmaisu kuulostaa), rasittavia tuommoiset jotka painoon puuttuvat.
mielestäni olet juuri sopivan kokoinen, ja aivan mahtava roolimalli varmasti monelle.

koita kestää tommoset kommentit.

 
10. heinäkuuta 2008 klo 11.07 , Blogger Idhren kirjoitti...

"Mutta varoituksen sana: jos tukkasi on taipuvainen luonnonkiharuuteen tai siihen tulee helposti keskelle, niin otsiksen kanssa saa tehdä töitä että sen saa pysymään nättinä."

Suoristusrauta tai fööni kyllä riittää ;) t. luonnonkiharainen etuotsisten rakastaja :D

 
10. heinäkuuta 2008 klo 11.29 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

kusi on näköjää noussu päähän, kun et timantteja jakele.

 
10. heinäkuuta 2008 klo 11.31 , Anonymous enskumuisku kirjoitti...

Hmm, kyllä mä uskoisin että suora otsis istuis sun nuppiin (ja tyyliin muutenkin) just hyvin. Mutta jos yhtään pelottaa näyttää vielä nuoremmalta niin sitten ehkä ei.

Päiväkirjasta.. Ihan mahtava idea! Se on tosi rentouttavaa. Mutta mua ainakin jollain kieroutuneella tavalla nyppi kun kukaan ei koskaan lukenut niitä tekstejä. Niinpä ajattelin ehdottaa että kokeilet kirjoittaa kirjemuodossa, vaikka jollekin mielikuvitustyypille (niin kuin Anne Frank teki) tai jollekin tutulle-mutta ei niitä kirjeitä OIKEASTI tarvitse/kannata näyttää sille tyypille.. Eikä kannata olla liian ankara itelleen. Mun päiväkirjat tyssäs aina lopulta siihen että se ei enää ollu vaan halu kirjottaa vaan siitä tuli melkein päivittäinen pakko. Ei sitä jaksanu. Eli oikeasti, kannattaa kirjoittaa silloin kun siltä tuntuu, niin kohta huomaat laatikkojesi pursuavan sun mieltä täynnä olevia vihkoja. :)
Minä itse kirjoitan ajatusvihkoa. Se on siitä eri juttu kuin päiväkirja että en välttämättä kirjoita asioita ihan aikajärjestyksessä enkä muutenkaan merkitse pävämääriä muuten äni niin aloitus- ja lopetuspäivän. No niin, jokohan olen hölissyt itsestäni tarpeeksi :)

Harmi noita opiskelupaikkoja, mutta jos välivuosi on susta jees, niin en sitten minäkään rupea vääntämään valitusvirttä. OK?

 
10. heinäkuuta 2008 klo 11.37 , Blogger titta kirjoitti...

Hui!

Pelottaako tulevaisuus kun tuli hylkäykset? Minä olisin ihan kuset housuissa... Minne aiot nyt?

 
10. heinäkuuta 2008 klo 11.50 , Anonymous mr_spaceman kirjoitti...

Tuosta suorasta otsatukasta - itselläni on melko pyöreät kasvot, mutta leikkasin silti suoran otsiksen. Monet kehuivat sitä silti. Ongelmaksi koitui ajoittain rasvoittuva ihoni - jos otsatukan halusi pitää hehkeänä, hiukset piti pestä joka päivä, mikä taas haalisti väriä. Nyt olen vuoden kasvattanut otsatukkaa pois, ja se näyttää aivan hirveältä.

Eli yritän tässä sanoa, että otsatukka voi näyttää yllättävän hyvältä, mutta jos/kun siihen kyllästyy, siitä eroon pääseminen ei ole ihan helppoa :(

t. välivuosi edessä täälläkin

 
10. heinäkuuta 2008 klo 12.06 , Blogger Tutto. kirjoitti...

Heippa Ia!
Oli pakko tulla sanomaan, ettei sun jaloissa tosiaankaan oo mitään vikaa! Söpöt pikkujalat. :)
Ite oon vielä suakin lyhyempi ja varmasti painavampi. Enkä silti häpee yhtään.
Niinku joku viisas joskus sanonu, antaa kukkien kukkia rauhassa. :D
PS. Tykkäsin kans edellisen postauksen paidasta.

 
10. heinäkuuta 2008 klo 12.16 , Blogger eve kirjoitti...

aika monen mielestä vino otsis sopii sulle paremmin, mä oon samaa mieltä :D
ja mä en ymmärrä, miten joku voi pitää sua millään tapaa pyöreänä tai pulleena tai mitään. kun joskus olet vaatekokosi maininnut jossain yhteydessä, niin olen ollut kateudesta vihreä kun olet niin pieni :o

 
10. heinäkuuta 2008 klo 12.17 , Anonymous Tiistai kirjoitti...

Kamman kanssa katsoessa on tietenkin mahdotonta sanoa, että miltä tuo otsis sitten näyttäisi suorana, mutta minusta tuntuu että se voisi sopia sulle tosi hyvin! (Ja eikös nuorelta näyttäminen ole vain hyvä asia, te vinon otsatukan kannalla olevat!) Jep, olen ehdottomasti sitä mieltä, että oisit suoran otsiksen kera ehkä vielä ylisuloisemman näköinen kuin nyt!

 
10. heinäkuuta 2008 klo 12.28 , Anonymous nallak kirjoitti...

"Anonyymi sanoi...
kusi on näköjää noussu päähän, kun et timantteja jakele."

Taas reps :D Ihime känkkäränkät täällä kehtaa julkaista noloja mielipiteitään. Iteki vieroksun kiertokirjeitä lähettämästä eteenpäin, ei kuulu tyyliin. Mutta on niitä silti hauska lukea/saada joskus.

Ja leikkaa ihmeessä suora otsis, vaihtelu virkistää. Ite vaihtelen vinon ja suoran välillä noin puolen vuoden välein. Saan huijattua itteni uskomaan, että on ihan uus tukka taas :) Sitä paitsi suorasta on paljon nopeempaa kasvattaa taas vino kuin vinosta suora. Jos siis kyllästyy äkkiä ja haluaa vaihtaa.

Oonko se vaan minä vaan onko täällä yhtäkkiä enemmän tökerösti kommentoivia? Jos lukee blogia ja vaivautuu kommentoimaan, niin oletan että kuitenkin viihtyy blogin parissa. Ja tästä mahtavasta ilmasesta viihteestä sitte vittuillaan päälle. Ei jaksa ymmärtää. Ainahan kritiikkiä voi antaa, mutta vois sitte käydä jonku kielikurssin, että senki osais tehä hienotunteisesti.

Jälkikirjoitus: Jee Ia, jee! Oot mahtava päivieni mehukas hetki, älä koskaan katoa. Äläkä ainakaan lopeta päivän asujen kuvaamista kritiikin takia. Jee Ia, jee! <3

 
10. heinäkuuta 2008 klo 12.33 , Anonymous emmu kirjoitti...

Kihi, näin sut toissapäivänä Tennispalatsissa! Tai ainakin oletan että se olit sinä. Oot ihan hiiiiirmu nätti! :)

 
10. heinäkuuta 2008 klo 12.35 , Anonymous hip hei kirjoitti...

No pakko sanoa, että kyllä toi suora otsis sua nuorentaa jonkun verran, en sitten tiiä haittaako se sua vai ei, leikkaa toki jos tykkäilet :)
Tosin mikä minä olen sanomaan, itseänikin himottaisi leikata tuommoinen tämän reippaasti ylikasvaneen sivuotsiksen tilalle, saa nähdä uskallanko :)

 
10. heinäkuuta 2008 klo 12.49 , Anonymous Olimpia kirjoitti...

Moikka Ia! Olen seuraillut blogiasi jo jonkun aikaa, olet ihana tyttö!

Leikkaa ihmeessä suora otsis. Mielestäni vino sivuotsis on paljon lapsellisempi, vaikkei päälläsi nyt mikään varmasti lapselliselta näytä. Mikä muuten nuorelta näyttämisessä on niin järkyttävää? En ymmärrä. Joten suora otsis, se sopii sinulle varmasti tosi hyvin!

 
10. heinäkuuta 2008 klo 12.51 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

En usko että sun paksuissa hiuksissa otsatukka olis mitenkään työläs, kun hiukset näyttää muutenkin tuossa kuvassa ihan iisisti taipuvan eteen :)

Itselläni on ollu jo pitempään suora otsis, enkä kyllä koe sitä mitenkään työlääksi. Mulla tosin taipuukin hiukset luonnostaan eteenpäin jo päälaelta tai vähän sen takaakin :D Mr_spaceman sanoi tuosta rasvaisuudesta, itsellä oli vähän sama ongelma kun yritin pitää ohuempaa otsista, mutta tää paksu otsis pysyy kyllä ihan puhtaan näkösenä useemmankin päivän :)

Suora otsis sopis hyvin sun tyyliin, tommonen söpö ja tyttömäinen kun oot muutenkin :>

Ää, tein just oman googletilin että pääsen laittelemaan kommentteja; kaks ehdin kirjottaa ja nyt tää herjaa mulle väärästä salasanasta ;o

-petraa

 
10. heinäkuuta 2008 klo 13.05 , Anonymous nanna- kirjoitti...

anonyymi: "kusi on näköjää noussu päähän, kun et timantteja jakele."

Ihanaa, kun jotkut kertoo hyviä vitsejä täälläkin. Keventää tunnelmaa. :DDD

 
10. heinäkuuta 2008 klo 13.35 , Anonymous biuu kirjoitti...

Harmi ku et päässy kouluun, mut en yhtään ihmettele vaikket päässytkään ensi yrittämällä, sillä se että pääsee opiskelee psykologiaa nii on ihan perkeleen vaikee päästä. Paljon hakijoita ja vähän paikkoja. Oliko turussa se englannin filologia vai mikä olikaan vai missä?

 
10. heinäkuuta 2008 klo 13.38 , Blogger Annika kirjoitti...

Hihi just leikkasin muutama päivä sitten itselleni otsiksen :) Siis ihan itse. Luulenpä että otsatukka, juuri tuollainen suora, on tulossa syksyllä muotiin. Tai ainakin toivon niin! :D

Eli leikkaa vaan otsis jos siltä tuntuu. Ja vaikka näyttäisit nuoremmalta, ei se mitään. Paitti että k-18 tuotteita ostaessa saatat joutua näyttämään pahvit, mutta mitäs siitä jos on jotain mitä näyttää! :DD Tuolla logiikalla leikkasin otsatukkani :D

 
10. heinäkuuta 2008 klo 13.38 , Blogger Annika kirjoitti...

Tai siis tarkoitan että _kun_ on jotain mitä näyttää :DD

 
10. heinäkuuta 2008 klo 14.07 , Anonymous nallak kirjoitti...

Hei Ia, tuli jänskä ajatus mieleen. Miten ois sitte syksyllä, kun sulla on koko vaatevarasto yhessä paikassa, semmonen pieni haaste; lukijat sais ehotella sulle muutamia vaatekappaleita tai asusteita, joiden ympärille sun ois sitte rakennettava asu. Haa?

Tämä tuli mieleen kun tässä selasin sun aiempaa blogia ja mietin, että eipä oo noitakaan vaatteita näkyny pitkään aikaan Ian päällä. Ite oon päättäny nyt olla ostelematta enää yhtään vaatetta määrittelemättömän ajan, koska ei vaan tuu hyödynnettyä kunnolla koko vaatevarastoa, vaikka siellä on jos jonkinmoista kivaa.

Oisko yhtään kiinnostusta? Voisit yhteen postaukseen pyytää nimeämään vaatteita ja muuta, sitte tulostaisit vastaukset, silppuaisit kulhoon ja sitte joka aamu aina nostasit jonku lapun ja valkkaisit sitte kamppeet ylles :) Asu vois lähtä vaikka vaan mansikkakorusta jne.

 
10. heinäkuuta 2008 klo 14.44 , Blogger Lotta kirjoitti...

Onko tuo teeppari nappimekon alla se GT:n body? Ihanan raikas värijuttu, sain jotenkin sen käsityksen että se oli vaaleammanpunainen. (?)

Otsikkotukka näyttäisi oikein kivalta. :) Varsinkin jos föönaisit sen tuollai pyöreäksi, ja muuten vaikka tupeeraisit, niin ah!

 
10. heinäkuuta 2008 klo 14.45 , Blogger BAMBI kirjoitti...

Sinulle on palkintomerkki blogissani (:

 
10. heinäkuuta 2008 klo 14.53 , Anonymous minttuu. kirjoitti...

anteeks, sä itte tietenkin päätät sun hiuksistas, mutta musta sulle ei sopis etuhiukset, toi nykynen malli on just hieno (:

kävin itekin just kampaajalla (tulin äsken) ja näytän ihan sairaasti nuoremmalta, varmaan joltain 7 -vuotiaalta. ärsyttää.

 
10. heinäkuuta 2008 klo 15.00 , Blogger anniina kirjoitti...

Suora otsatukka sopisi sinulle hyvin :3

Ja mustakantiset vihot ja kirjat ovat rakkaus! Minulla on varmaan kolme vahakantista vihkoa, aina kamala hinku aloittaa päiväkirja... Ei sitä kuitenkaan viitsi, keskenhän se jäisi.

 
10. heinäkuuta 2008 klo 15.23 , Anonymous nanni kirjoitti...

Mielestäni suora otsis sopisi sinulle hyvin :> olen itsekkin pitänyt moista jo vuosia,tuo olemukseen hitusen "pikkutyttömäisyyttä", mutta positiivisella tavalla :>

 
10. heinäkuuta 2008 klo 15.33 , Anonymous Andalusia kirjoitti...

Kyllä nuo etuhiukset sulle sopisi, mutta nuorentaisi sua vielä enemmän. Pidän enemmän tämänhetkisestä hiustyylistäsi, mutta ehkä saisit jollakin uudella värillä muutosta aikaan?

Pakko muuten sanoa, että näin susta unta! :D Oltiin eksytty perheen kanssa jonnekkin kirpputorille, missä oli kokoajan kamala ryysis, ja kappas, huomasin sinut siellä myymässä hamakoruja ja kukkasia. Tosin olit kyllä siinä unessa harvinaisen pitkä. ;D Ei ole mitään tietoa, että miten siihen uneen eksyit, kun en ole täällä pariin päivään edes käynyt..

 
10. heinäkuuta 2008 klo 16.08 , Anonymous nanna- kirjoitti...

Hei, jos sitten aloitat sen päiväkirjan, niin olisi mukava joskus nähdä pieniä paloja ja kirjoituksia vaikka siitä kirjasta. Ei tietenkään mitään yksityisasioita, mutta jotain muuta. :) Ehkä sillä tavalla olisi jopa innostusta kirjoittaakin siihen kuin vain kerran vuodessa, kun päiväkirjoilla yleensä on tapana jäädä sivulle. :)

 
10. heinäkuuta 2008 klo 16.19 , Blogger maijä kirjoitti...

Ia älä välitä (ethän sä kyllä varmaan välitäkään) noista painon arvostelijoista. Sä oot sulonen, mahtava ja ihana ja sun blogis on yksi suosikeistani!

Sitten vielä toiseen asiaan, että mustakin olisi tosi hyvä idea, että koristelisit sen päiväkirjan hienosti ja napsisit kuvia siitä jne. Ei tietenkään mitään henkilökohtasta.

Niin ja musta sulle sopii parhaiten vino otsis. :)

 
10. heinäkuuta 2008 klo 16.57 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ei suoraa otsista, ei sovi sun kasvoihin... Nykyinen otsis on oikein suloinen, pitäydy siinä! :P Noei, päätöshän on sinun.

 
10. heinäkuuta 2008 klo 17.35 , Anonymous nanna- kirjoitti...

Huomasin muuten, että sulla on luxurious-blogin vanha osoite ja nimi tossa sivupalkissa. Ei mulla muuta. :>

 
10. heinäkuuta 2008 klo 17.55 , Blogger Ynestra kirjoitti...

Olen ihan tolaltani luettuani noita edellisen postauksen kommentteja. :o Pöhhh sanon minä. Miten joku voi olla niin hölmö, että yhden kuvan perusteella alkaa laukomaan tuollaisia kommentteja? Jos joskus on vähän epäimartelevampi kuva, niin eihän se kerro koko totuutta ihmisen koosta tai muusta semmoisesta! (Ja viime postauksen kuva ei edes ollut epäimarteleva..)

Ia olet tosi mukavan tuntuinen tyttö, etkä tosiaankaan saa kuunnella tuollaisia painojuttuja. Olet niin sopiva kuin olla ja voi! :)

 
10. heinäkuuta 2008 klo 18.18 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

JUTTUTOIVE: postaus tyylin kehittymisestä vuosien aikana (en tiedä onko tätä jo tehty)

 
10. heinäkuuta 2008 klo 18.23 , Anonymous PianKampaajaItsekin. kirjoitti...

Suora otsis sopisi sulle enemmän kuin hyvin, eikä se todellakaan nuorentaisi sinua.. :) Lisäksi leikkaa noista ainakin 10-15 senttiä pois ja värjää tummanruskeaksi / suklaanruskeaksi. Jos sinulla ei ihan kampaajalla värjäämiseen rahat siitä, niin värjää itse, se on oikeasti ihan helppoa, itsekin olen värjäillyt kotona omin avuin hiuksia jo 13 vuotiaasta asti. :D

 
10. heinäkuuta 2008 klo 18.35 , Blogger Vadelmavene kirjoitti...

blogis on mahtava näin lievästi sanottuna :)

 
10. heinäkuuta 2008 klo 18.38 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Uuh. makin olen miettinyt tavallista otsista, mutta pelkaan, etta naytan liikaa pikkutytolta. ja lisaksi taa sivujuttu sopii mulle hyvin, mutta jotain vaihteluahan sita haluaa... mutta kysele silta kampaajalta ! mut sulle voi kans kayda samoin: pikkutyttoefekti. mutta jos olis tummempi tukka, niin ehka sitten (?)

sorry muuten naa kirjaimet ilman pisteita o ja a. oon jenkeissa, ni ei toimi...

 
10. heinäkuuta 2008 klo 18.44 , Anonymous Chichi kirjoitti...

Sulle sopii otsari! :)

 
10. heinäkuuta 2008 klo 18.51 , Anonymous vtf kirjoitti...

Olin lähdössä kaupungille, kun miettisin, että "mitäs ialle mahtaa kuulua" ja päätinkin siis tulla vilkaisemaan. Kaikesta päätellen suht hyvää? Olet varmasti myös tervetullut tänne Turun suuntaan, jos vaan käsky käy ;)
Jos netistä löytyy joku hieno hiusmalli niin kannattaa printata ja ottaa mukaan kampaajalle! Sillä saa usein enemmän aikaan, kuin pelkällä "siis tästä vähän lyhyempää ja sit ehkä hiuka kerrostettuu tieks"-kommentilla :) Mun mielestä sulle sopis esim. joku tähän tyyliin http://www.choicehairstyles.com/images/short_bob_haircut_1.jpg oleva tukka, vai? Vahvat ja tasaiset leikkaukset antaa kasvoille heti uuden ilmeen :)

 
10. heinäkuuta 2008 klo 19.04 , Anonymous Naru kirjoitti...

Tykkään tästä blogista (pitää lisätä listoilleni :D) mutta pakko sanoa, että sulle sopii paremmin sivuotsis mielestäni, kun suoraotsis, mutta sinähän sen päätät miten hiuksesi leikkaat :)

 
10. heinäkuuta 2008 klo 19.18 , Blogger srass & vi kirjoitti...

etuhiukset sopii/sopisi sulle hyvin! mun mielestä niistä tulee aina vähän nuorentava "efekti", tai sitten tämä nuorentava juttu on vaan vika mun silmässä(?) :D

-vi

 
10. heinäkuuta 2008 klo 19.19 , Anonymous ink kirjoitti...

mun mielestä kyllä toi vino otsis näyttää paremmalta, ite pitäytyisin siinä:)

 
10. heinäkuuta 2008 klo 19.28 , Blogger Nomppa kirjoitti...

Kyllähän toki se otsis nuorentaa, mutta mitäpä se haittaa.

Sulle vois käydä ihan mahtavasti sellanen ylipitkä otsis :)

 
10. heinäkuuta 2008 klo 20.24 , Anonymous MaryN kirjoitti...

Hei. Omaan silmääni näytät juuri sopivalta, sellaiselta naisellisen muodokkaalta.

Sitä paitsi jokaisella on oikeus olla juuri niin paksu tai kapoinen kuin itse haluaa, tahtomattaan tai tahtoen, ja sen ei pitäisi kenellekään kuulua, arvostelevat kommentit loukkaavat.

Parhainta jatkoa!

 
10. heinäkuuta 2008 klo 20.28 , Anonymous MaryN kirjoitti...

Niinjuu ja tuo suora otsis voisi näyttää ihan hauskalta, erityisesti jonkun pannan tai rusetin kanssa!

 
10. heinäkuuta 2008 klo 20.41 , Anonymous Mari Lee kirjoitti...

Helou. Ajattelin heittää menovinkin viikonlopuksi. Ravintola Bellyssä Uudenmaankadulla on lauantaina pop-disko nimeltä pop-o-matic. Sopisit joukkoon mainiosti. Hyvää musaa ja tyylikkäitä ihmisiä. Jos ei jo ole menoja, niin sinne siis!

 
10. heinäkuuta 2008 klo 20.43 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Musta olis hyvä jos pitäisit sivuotsiksen, mutta hyökkäisit sitten toisella tapaa hiuksiesi kimppuun. ;) Minusta sinun tukkasi on kyllä täydellinen noin, ja vielä kunnon punertavempi sävykin, niin olisi musta ihan perfekto ;)

 
10. heinäkuuta 2008 klo 21.01 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

En kyllä ihmettele, ettet pääse lukemaan psykologiaa. Sille alalle tarvitaan hiiiukkasen enemmän ajattelun syvyyttä.

Et voi millään pohtia vielä asioita tarpeeksi syvällisesti, jos käytät tähän blogiin niin paljon aikaa ja tunnetta.

Ehkä viiden vuoden kuluttua.Ehkä...

 
10. heinäkuuta 2008 klo 21.01 , Blogger Emmanuelle kirjoitti...

Sulle käy kumpikin otsis.

Itelläni on ollut otsis melkein aina. Muutaman kerran olen sen kasvattanut pois mikä on suuri virhe. Mulle käy otsis. Ilman otsista näytän todella omituiselta.

Niin ja ei se minua nuorenna. Ihan ikäiseltäni näytän ja ei aina edes papereita tarvitse näyttää. :)

Kannattaa kysyä kampaajan mielipidettä, ne kyllä osaa (yleensä) asiansa.

 
10. heinäkuuta 2008 klo 21.16 , Anonymous Fenii kirjoitti...

Pyöreä sinäkö? :D Höhöhö. Itse olen kateellisena katsellut kuinka söpö pikkarainen tyväri sinä olet ja tyylisi sopii sinulle TÄYDELLISESTI! :) Itse olen ihan toista tyyliä ja näytän hupsulta kun olen kokeillut kaupoissa näitä "sinun tyylin"-vaatteita, mutta sirolle ja söpölle nämä sopii.

Innolla luen blogiasi, vaikka omaan tyyliini en tästä ideoita löydä (toisaalta, olen tyylitön niin mistä etes löytäisin 0_o) mutta kirjoitustapasi, juttusi ja kuvasi vaan koukuttavat.

Suora otsis on hyvä idea! Ja se sitä paitsi kasvaa äkkiä pois / on helppo leikata vinoon jos siitä ei tykkää. :) Kokeilemaan vaan. Ehkä vaaleammat raidat toisivat myös pirteyttä hiuksiisi.

Ja mitä psykologiaan tulee: kyllä sinne pääsee vaikka ajatellun taso olisi nolla (mitä paikkakuntani psykologeista voi päätellä) :D Antaa katteellisten panetella ;)

 
10. heinäkuuta 2008 klo 21.23 , Blogger strawberry dreams kirjoitti...

mun milestä toi suora otsis vaikuttaa ihan kivalta, mutta älä värjää, kun ne on tosi upeen väriset :) tai no sama se mulle, kyllä niistä varmaan ihanat kumminki tulis

 
10. heinäkuuta 2008 klo 22.07 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Aikaisemman anonyymin kommentti aiheutti hiukkasen hihitystä. Onko täällä menossa joku anonyymien kommentoijien vitsikisa? Vai vielä "Sille alalle tarvitaan hiiiukkasen enemmän ajattelun syvyyttä."
Tyyliblogissahan ne syvällisimmät ajatukset esitetään :D. (Usein tökeröintä tekstiä on juuri niissä blogeissa, joissa on pyritty tuomaan joku syvällinen ajatus siihen päivän asun rinnalle.)

 
10. heinäkuuta 2008 klo 22.22 , Anonymous iiris kirjoitti...

tollainenkin otsis vois sopia sulle tosi hyvin. :)

 
10. heinäkuuta 2008 klo 22.24 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Niin tai näin...hylky tuli...ikävää mutta odotettua :(

 
10. heinäkuuta 2008 klo 22.24 , Blogger Suna kirjoitti...

Mun mielestä tuo otsis olisi superhyvä! Itselläkin oli vuodet vastaava ja nyt kasvatan sitä lopulta pois (välillä on ikävä!).

 
10. heinäkuuta 2008 klo 22.29 , Anonymous nanna- kirjoitti...

Olen kirjoittanut rähän kommenttilootaan varmaan viisi kommenttia jo, mutta täytyy vielä yksi kirjoittaa ja harmitella:

Joudun olemaan viikon ilman sun postauksia! Pöhpöh. Ei mitään nannaa (hehhehehah, huomaa nimimerkkin kanssa sekoileva ironia ^^). Tää sun blogis on jotenkin aina niin muakava piristys.

Mutta tee paljon postauksia, niin pääsen sitten viikon päästä lukemaan. :)

 
10. heinäkuuta 2008 klo 22.30 , Anonymous nanna- kirjoitti...

rähän = tähän

Kauheeta, kun tuli mieleen tosta räkä, niin oli pakko korjata. Onpas mulla ihanat ajatukset. (((:

 
10. heinäkuuta 2008 klo 22.31 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Valitettavasti tällaisen blogin ylläpito sulkee edes teoreettisen mahdollisuuden syvälliseen ajatteluun.

Ei tämä kuitenkaan vahingollista ole: Hauskaa nukkeleikkiä, jossa itse on leikin kohteena. Silmät aukeavat kirjoittajalla myöhemmin--siitä olen varma!

ps. ja pieni ylipaino on terveellisempää kuin alipaino

 
10. heinäkuuta 2008 klo 23.09 , Blogger Idhren kirjoitti...

"Et voi millään pohtia vielä asioita tarpeeksi syvällisesti, jos käytät tähän blogiin niin paljon aikaa ja tunnetta."

Ovatko siis mielenkiinnonkohde nimeltä tyyli ja pukeutuminen jotenkin sellaisia aiheita, että ne rajoittavat muuta ajattelua ja sen tasoa? Uskotko tuohon stereotyyppiseen idiotismiin itsekään? Epäilen perusteidesi puutteessa.

Jos jostain se sisäänpääsy ajattelun puolesta jää kiinni, niin ehkä kypsyydestä, mutta siitä se jää kiinni aika monella muullakin 18-vuotiaalla yliopistoon yrittävällä tai muuten vaativalle alalle pyrkivälle, sitä ei sovi unohtaa mukanokkelia ilkeyksiä heitellessä.

 
10. heinäkuuta 2008 klo 23.13 , Blogger Idhren kirjoitti...

"Valitettavasti tällaisen blogin ylläpito sulkee edes teoreettisen mahdollisuuden syvälliseen ajatteluun."

Aijoo, toinenkin idiotismien laukoja, vai lieneekö sama, sietäisi perustella väitteensä siinä samalla. Missä muuten itse opiskelet? Mitään kovin analyyttistä ajattelua vaativaa se ei voi olla, kun noin herkästi sorrutaan stereotyyppisiin ajattelumalleihin, joissa ulkonäkö=tyhmyys. Sellainen on jotain yläastetason ajattelua, vaan toisaalta, onhan niitä tyhmiä ihmisiä akteemisissakin piireissä.

 
10. heinäkuuta 2008 klo 23.23 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

"Jos jostain se sisäänpääsy ajattelun puolesta jää kiinni, niin ehkä kypsyydestä, mutta siitä se jää kiinni aika monella muullakin"

MOT

"ulkonäkö=tyhmyys"

Eiei. Ei kai tässä asiassa kukaan ole ottanut ULKONÄKÖÖN kantaa. Mielenkiinnon kohteisiin ja maaniseen kiinnostukseen ULKONÄKÖASIOITA kohtaan kylläkin.

 
10. heinäkuuta 2008 klo 23.26 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Välivuosi on itseasiassa ihan hyvästä, itelleni oli ainakin hyötyä. Vaikka ei se kyllä selvittänyt ajatuksia yhtään, päinvastoin :D

Ja musta sulle sopisi otsis! Oon ihan totaalinen otsatukkafani :) Ja joku tuolla ylempenä kommentoi, että otsis nuorentais sua ihan kamalasta, mutta mitä väliä jos ite tykkää? Ehtiihän sitä näyttää vanhemmalta sitten vanhana :D

 
10. heinäkuuta 2008 klo 23.28 , Blogger Idhren kirjoitti...

"Eiei. Ei kai tässä asiassa kukaan ole ottanut ULKONÄKÖÖN kantaa. Mielenkiinnon kohteisiin ja maaniseen kiinnostukseen ULKONÄKÖASIOITA kohtaan kylläkin."

Eli voit tarkastella tilannetta näin: ulkonäköön liittyvistä asioista kiinnostuminen = tyhmyys. Ei muuta mitään, älytön, perustelematon ja yliyksinkertaistettu stereotypia, joka elää lähinnä Hollywoodin kreisikomedioissa. Kuinka älykäs ihminen voi niellä jotain näin älytöntä? Älyllisiä perusteluja odotellessa, joskin niitä on varmasti vaikea antaa ilman mitään ajattelutaustaa moisen väitteen takana.

 
11. heinäkuuta 2008 klo 0.11 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Idhren:

"Eli voit tarkastella tilannetta näin: ulkonäköön liittyvistä asioista kiinnostuminen = tyhmyys"

Sinä sanoit tuon. Minä en.

En ole missään viitannut älykkyyteen tai "tyhmyyteen". Hiukkasen narsismiin viittaavaa käytöstä sinulta. Elät varmaan ympäristöön nähden peilisuhteessa. Tarkkailepa itseäsi!

ps. onkohan tämä oikea paikka sille, että etsit vikoja minusta?

 
11. heinäkuuta 2008 klo 0.18 , Blogger ia kirjoitti...

Vino otsis vei kevyesti, ja sen kannalla oli myös poikaystäväni. Mua kyllä (jälkikäteen) sanottiin viisveeksi kun joku vuosi sitten suoran otsiksen omistin, joten kai joudun tällä kerralla jättämään moiset vanhanaamoille.

Yarrgalaxy: Olit, onnea!

anonyymi: Kiitti mielipiteestä! Semmoinenhan multa nyt löytyy.

anonyymi: Jaiks, koita päivittää?

Jenna: Kiitti mielipiteestä! Mulle on kyllä tosin se ja sama minkäikäiseltä näytän, kunhan itteäni miellyttää :D

Rinkku: Mukavaa, että kommentoit! En todellakaan tajua, mikä ihmeen tarve tyypeillä on suoltaa moista kommenttiboksiini. Vähemmästäkin saavat mielen maahan. Itse visioin kans samanlaista, mutten taida uskaltaa vetää tummaksi :D

Ambe: Voi että, kiitos kovasti! :) Lisään sut tekstiin.

anonyymi: Moni on tätä mieltä :D Kiitti!

anonyymi: Kiitti infosta! :)

Nanna-: Ei huolta, en mä varmaan paria-kolmea senttiä enempää uskalla :D

Kuukkeli: Ei se välivuosi tosiaan kuulosta niin pahalta, tekee varmasti hyvääkin tämän opiskeluputken jälkeen! Kiitti rohkaisusta :)Biuu: Joo, alkaa tulla selväksi :D Vinossa taidetaan pitäytyä.

Idhren: Jep, kyllä sitä opiskella ehtii vähän myöhemminkin :) Itseasiassa ylipitkää ja/tai rikottua mietinkin! Ja tosiaan, mitä väliä minkä ikäiseltä näyttää, kunhan itse tykkää :D

Kiana: Kiva kuulla että tykkäilet! Vino otsis on tosiaan siitä helppo, ettei ylikasvu näytä niin pahalta edes usean kuukauden jälkeen. Pitääpä miettiä!

Miau: Eipä ole vielä kotiparturia löytynyt! Jos olet oikeasti kiinnostunut, niin nakkaas sähköpostia colourme_ia@hotmail.com

anonyymi: Jep, suoraa saa kyllä kokoajan olla napsimassa. Kiitti pointista!

Ellen: Kiitti mielipiteestä!

Nannas: Sielläpäin mä tosiaan heiluin :D Olisit moikannut!

Nna: Heei, tuohan kuulosti kovin toteutuskelpoiselta unelta! :D Että tuu vaan moikkailemaan, jos oikeasti törmätään!

Marianne: Hehe, kiitos kommentistasi. Et usko,miten paljon se piristi :)

Kanerva: Mäkin ihmettelen, että miksi ei saisi näyttää nuoremmalta. Ei kai sen muita pitäisi häiritä, miltä juuri minä näytän :D Kunhan itse tykkää! Mä saatan kyllä oikeasti tarvita värjääjää, ollaan yhteydessä!

Moumou: Hee, kiitti mielipiteestä!

Ninna: Hehe, kiitos kommentistasi :)

anonyymi: Hmm, pitäisikö sitä sittenkin! Tuollainen otsis nimittäin istuisi tyttöilytyyliini minunkin mielestäni. Apua, uskaltaisiko :D

Sussu: Mulla on kyllä pyörre tuossa edessä, se voi tehdä homman vähän hankalaksi.. Kiitti pointista!

anonyymi: Visioin samaa :D

Faddistgirl: Kiitti mielipiteestä!

Leela: Haha, sun uni olikin sitten vähän epärealistisempi, ei kannata odottaa mun ohjaamia helikoptereita lähiaikoina :D Mukava kuulla, että tykkäilet! Ja kiitos opiskelutarinoinnista. Yliopistopaikka ei kyllä napsahtanut tänä vuonna, mutta todennäköisesti sinne ensi vuonna pyrin uudelleen. Kirppareille en ole vielä päätynyt (tarkoitus kyllä on), mutta huomenna on luvassa reissu paikalliseen kierrätyskeskukseen! Odotan innolla, löytyykö sieltä aarteita.

anonyymi: Ajattelin tosiaan tasoittaa tukkaa rikotusta mallista ja pitää sitä tupeerattuna, hyvin päätelty :D Mutta ujostelen kyllä tuon leikkauksen kanssa, saas nähdä!

Heidi: Vai että poikaystävä, mistä kummasta hän on sen taidon oppinut? :D Samaa mieltä, ei se ole niin iän päälle!

Marilynes: Katotaan jos uskallan! Missäpäin asustitkaan? :D

Boom: Jep, samaa mieltä tuntuu suurin osa porukasta olevan. Mulle on tullut kammo tummiin hiuksiin kun kerran hurahti kuontalo todella tummaksi, mutta katsotaan, jos sitä vaikka syksyllä uskaltautuisi asteittain tummentamaan!

Sanni: Voi, kiitos piristävästä kommentistasi :) Ei se auta muuta kuin koittaa kestää.

Idhren: Suoristusraudan kun vielä omistaisi!

anonyymi: Joo'o, kannattaa varoo mun perässä kävelemistä kun voi loiskahtaa helmoille! Jokaiselle suosikkiblogilleni oli jo timantti annettu, simple as that. Kokeile edes ymmärtää :D

Enskumuisku: Kirjeet on aika hauska idea! Mutta siinähän tulee vaan hulluna irrallisia arkkeja, kun kaiken voisi kirjoittaa samojen arkkien sisään :o No, ehkä kirjoitan kirjan mittaisen kirjeen. Ajatuskirjoina mun päiväkirjat ovat yleensä toimineet, en kyllä koskaan selitä niihin tarkkoja päivän tapahtumia :D

Titta: Ei pelota/ahdista, olin valmistautunut välivuoteen enemmän, mitä opiskeluiden jatkamiseen :D Muutan yhteen poikaystäväni kanssa, menen töihin ja mietin tulevaisuuttani, mahdollisesti käyn joitain preppikursseja tmv.

Mr_spaceman: Kiitti pointeista! Paksu etutukka voisi tosin olla helpompi pitää kuosissa, mitä ohut. Eiköhän me hyvä välivuosi pidetä :)

Tutto: Kiitos paljon :) Ihan älyttömiä tuommoiset kommentit, se ei ole todellakaan kenenkään muun asia, miltä näyttää.

Eve: Kiitti mielipiteestä! En pidä itsekään itseäni pulleana. Jos hame kokoa 34 on hieman löysä vyötäröltä ja olen pullea, niin mistä ne hoikat itselleen vaatteensa löytää?

Tiistai: Kiitos mielipiteestäsi! Mun pitää kyllä tosiaan harkita. Olisikohan tuommonen vaikea saksia itse..?

Nallak: Otsis kyllä kasvaa hirveän nopeasti, pitäisi varmaan jo senkin takia uskaltaa kokeilla! Tökeröt kommentit ovat tosiaan jostain syystä lisääntyneet viime aikoina myös mun mielestä. Kiitti piristyksestä :)

Emmu: Juu minä se olin, ilmaista vessaa metsästämässä :D Kiitti!

Hip Hei: Kyllä tuo otsis houkuttaisi suuresti, vaikka se minut nuoremmaksi tekeekin :D Apuaa, liian vaikeeta!

Olimpia: Kiitos :) Oi, ensimmäinen mielipide laatuaan! Hitto, pitäisköhän sitä ihan oikeasti rohkaistua.

Petraa: Mietin juuri samaa. Paksua otsista ei pienin tuulenvire pistäisi sekaisin, eikä tulisi niitä rakojakaan yhtä helposti! Jos otsiksen leikkuutan, niin se on paksu. Voi että, toivottavasti blogger lopettaa tappelemisen ja saat tilin toimimaan!

Nanna-: Niinpä :D

Biuu: Totta, varsinkin pääkaupunkiseudulle on ihan törkeän vaikeaa päästä kun hakijoita on niin paljon. Juu, Turussa kävin sitä englannin filologiaa kokeilemassa.

Lisää myöhemmin.

 
11. heinäkuuta 2008 klo 0.23 , Blogger Idhren kirjoitti...

"Sinä sanoit tuon. Minä en."

Selvennä siis mitä ihmettä tarkoitat. Selkeästi väitteesi on kuitenkin se, että kiinnostuminen ulkonäöstä ja siihen liittyvistä asioista jotenkin rajoittaa ajattelua ja on nyt jotenkin erityisesti esteenä Ian opiskelemaan pääsemiselle. Et ole perustellut tätä väitettä mitenkään.

"ps. onkohan tämä oikea paikka sille, että etsit vikoja minusta?"

Minä vain tartun älyttömiin väitteisiin ja vaadin perusteluja. Mitä tulee vikojen etsimiseen, sinä aloitit sen pelin vähä-älyisillä väitteilläsi, joten ehkä se olisikin sinun aika katsoa peiliin. Aina sitä voi yllättyä omasta tyhmyydestään.

 
11. heinäkuuta 2008 klo 0.27 , Blogger Idhren kirjoitti...

Perusteluja olen muuten nyt pyytänyt ainakin kolme kertaa, menen jo sekaisin laskuissa. Mahtaako niitä tulla, vai täytyykö tämä tulkita niin, että tämäkin anonyymi tyytyy nimettömänä heittelemään sisällöttömiä fraaseja?

 
11. heinäkuuta 2008 klo 0.33 , Anonymous saana kirjoitti...

Jaahas, Idhren taas vauhdissa tämänkin postauksen kommenttiboksissa.. .o.

ia, mielestäni vino otsis sopii sulle paremmin :) uutta ilmettähän siihen saisit (jos et leikkaa suoraa otsista) vähän leikkaamalla, ettei ole niin pitkä :P

 
11. heinäkuuta 2008 klo 0.41 , Blogger Idhren kirjoitti...

On muuten varsin pikkusieluista kuvitella jotenkin ihmisen tiettyyn aiheeseen keskittynyttä blogia lukiessaan jotenkin saavansa syväluotaavan kuvan ihmisestä tai tämän mielenliikkeistä siinä määrin, että oikein pystytään analysoimaan syitä tietyille asioille tämän elämässä. Tässähän tulee ihan horoskoopit ja numerologia mieleen. Varsinaista salatiedettä. Pääsykokeet ne ovat sitä varten, että soveltuvuutta alalle testataan niissä. Jälkiviisastelulla ratsastaminen on helppoa, mutta halpamaista, varsinkin, kun sitä käytetään oman egon buustimiseen, ja juuri tasan siltä taas tämäkin vaikuttaa. Mitään muuta motiivia moiselle ilkkumiselle en yksinkertaisesti keksi, mutta joku viisaampi toki valottakoon näitä toisille irvailujen motiiveja ja ennenkaikkea oikeutuksia.

 
11. heinäkuuta 2008 klo 0.49 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Idhren:

"Selkeästi väitteesi on kuitenkin se, että kiinnostuminen ulkonäöstä ja siihen liittyvistä asioista jotenkin rajoittaa ajattelua"

Kyllä. Uskoisin liiallisen ulkonäköajattelun (peili rakkain esine, kommenttien pyytäminen omasta ulkonäöstä..)haittaavan yksilön ajattelun ja sosiaalistumisen kehittymistä.

Ongelmaksi syntyy toiminnan keskittymisen omaan persoonaan. Muita ihmisiä pidetään myös peileinä ja heidän arvonsa määräytyy kommenttien kautta: itse ihmisellä ei ole merkitystä. Kehittyvän ongelman huomaa helposti ulkoapäin. Ulkonäkökeskeinen ihminen raivostuu silmittömästi, kun hänen mielipiteitään ei myötäillä. Huomasit varmaan itsessäsi sen.

Ongelmaan kuuluu myös sairaallollinen perustelujen haku. Jos tämä olisi tiedeblogi, niitä varmaan tulisikin.

Cool down Girl!

 
11. heinäkuuta 2008 klo 0.57 , Blogger Idhren kirjoitti...

"Ulkonäkökeskeinen ihminen raivostuu silmittömästi, kun hänen mielipiteitään ei myötäillä. Huomasit varmaan itsessäsi sen. "

Minä huomaan itsessäni raivostumisen siitä, että ihmiset ilkeilevät toisille ja esittävät perustelemattomia mielipiteitään. Se, miksi haluat muotoilla olkinukkeja minusta on jäänyt hämärän peittoon. Sekin on jäänyt hämärän peittoon, miksi katsot asiaksesi ilkeillä Ialle, tai miksi katsot olevasi asemassa voidaksesi analysoida sinulle tuntemattomia ihmisiä muutaman kommentin perusteella. Voit tulkita miten haluat, minä voin vakuuttaa sinulle, että voin olla eri mieltä kanssasi, jos sinä esität hyvät ja kestävät perustelut, sikäli kuin osaat niitä antaa. Perustelu on osa hyvää keskustelua ja asioiden esittämistä, eikä siihen tarvita tiedefoorumia tai mitään sairaalloista mieltä, joskin voimme tiedefoorumille milloin tahansa siirtyä, jos tämä ympäristö ei ole arvollesi sopiva.

Mitä tulee tähän väitteeseesi:

"Kyllä. Uskoisin liiallisen ulkonäköajattelun (peili rakkain esine, kommenttien pyytäminen omasta ulkonäöstä..)haittaavan yksilön ajattelun ja sosiaalistumisen kehittymistä.
"

Se voi olla totta, mikäli minäkuva todella rakennetaan siltä pohjalta, että mitä muut ajattelevat, sitä olen. Se, että kyselee silloin tällöin muilta et hei, mitä mieltä olette, ei kerro vielä yhtään mitään siitä, että minäkuva rakentuisi muiden mielipiteiden pohjalta, ja on uskomatonta, että älykäs ihminen moisen olkinuken menisi tuosta noin vain rakentamaan.

Näyt lähinnä tekevän hätäisiä arvioita ja olkinukkeja muista ihmisistä, lieneekö se jotain omaa ylimielisyyttä ja itseensä käpertyneisyyttä vai mitä. Kenties projisoit omat päähänpinttymäsi ympärillä oleviin ihmisiin (hei, mäkin osaan lukiopsykaa, jej!).

 
11. heinäkuuta 2008 klo 1.03 , Blogger Idhren kirjoitti...

Mistä muuten kertoo sairaalloinen halu analysoida vieraita nuoria Internetissä?

 
11. heinäkuuta 2008 klo 1.43 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

"projisoit omat päähänpinttymäsi ympärillä oleviin ihmisiin"

"Näyt lähinnä tekevän hätäisiä arvioita ja olkinukkeja muista ihmisistä"

"Tässähän tulee ihan horoskoopit ja numerologia mieleen"

Aika tyhjiä lauseita... ei perusteluja

Mistä muuten kertoo aggressiivinen käyttäytyminen viestinnässä?

(vihje: huonosta itse______sta)

 
11. heinäkuuta 2008 klo 2.01 , Blogger Idhren kirjoitti...

"Aika tyhjiä lauseita... ei perusteluja
"

Ai nytkö sinä aloitat sen omien sanojesi mukaan sairaalloisen perustelujenpyytämisen? Olemmeko yhtäkkiä tiedefoorumilla?

Ei noita loppuunasti mietittyjä ajatuksia taida sieltä päästä nyt tulla, kun mielipiteet perusteluineen perustuvat johonkin, mitä ei tässä blogissa ole tapahtunut. Ehkä sun kandee petrata vielä tota vessapsykologisointia, mä ainakin petraan.

 
11. heinäkuuta 2008 klo 7.29 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

"ps. ja pieni ylipaino on terveellisempää kuin alipaino"

Ei ole missään olosuhteissa totta tuo väite! Päinvastoin!

 
11. heinäkuuta 2008 klo 8.43 , Anonymous Olimpia kirjoitti...

Hehei. En halua häiritä kenenkään väittelytuokiota, mutta vastaan edelliseen kommenttiin.

2007 (helmikuu/maaliskuu) luin Englannissa tehdystä tutkimuksesta (Image, artikkeli oli "Läskikapina" yms.), jonka mukaan lievä ylipaino tai normaalipainomääritelmän ylärajoja hipova lukema on ihmiselle kaikkein terveellisin. (Anteeksi Ia, en tosiaan tiedä miten tämä liittyy postaukseesi, mutten suursyömärinä voinut olla hiljaa!)

Tutkimustulos perustui siihen, että hieman tukeva ihminen syö hoikkia kanssasisariaan enemmän - monipuolinen ja runsas ruokavalio taas mahdollistaa kaikkien ravintoaineiden varman imeytymisen. Yksipuolista tai niukkaa ruokavaliota noudattavat hoikat ihmiset eivät välttämättä saa kaikkia tarvittavia aineita ruokavaliostaan. (Kaikkien hoikkien ihmisten ruokavalio ei tietenkään ole yksipuolinen.)

Oleellisin seikka tutkimuksessa oli liikunnan määrä ja laatu; harrastaako ihminen liikuntaa. Kaikkein tervein ihminen oli siis tutkimuksen mukaan henkilö, joka syö paljon ja monipuolisesti sekä liikkuu aktiivisesti. Pieni ylipaino tai pyöreys ei siis itsessään ole epäterveellistä, epäterveellistä on olla liikkumatta ja samalla torjumatta verisuonisairauksia ja sydäntauteja. (Artikkelin tarkoitus oli mitä ilmeisemmin herättää kuluttajat yhteiskunnan ja mainosmaailman läskipropagandaan.)

Tämäkin on toki liian ravintoainekeskeinen terveysmääritelmä.
Ja anteeksi väärät termit, en ole terveysintoilija sen enempää kuin terveystieteilijäkään.

 
11. heinäkuuta 2008 klo 10.22 , Blogger Irene kirjoitti...

joo sopii hyvin tuo otsis, että napsasepas vaan poikki :D äläkä tosiaan välitä kateellisten panettelusta. hoidit homman asiallisesti ja aikuismaisesti! ite olisin jo varmasti päästellyt ärräpäitä moisista lapsellisista kommenteista :/

 
11. heinäkuuta 2008 klo 10.29 , Blogger Tanya kirjoitti...

Naurettavaa arvostella toisten painoa! Jotkut ihmiset osaa olla tosi ilkeitä:(

Mun on kuitenkin pakko kertoa millaista unta näin. Mä olin Linnanmäellä ja sitten törmäsin suhun sielä. Sä olit kuitenkin tosi paksu. Oikeasti, varmaan reilusti päälle 150 kiloa. Muistan kuinka ihmettelin, että "iahan on oikeasti hoikka, että mitä ihmettä sille on tapahtunut". :D. Mun ei nähtävästi pitäisi bloggailla ennen nukkumaanmenoa.

Voi ei, huomasin, että joku toinenkin oli nähnyt susta unta! Ei mitään paineita:D

 
11. heinäkuuta 2008 klo 10.53 , Anonymous nallak kirjoitti...

Kyllä tämän älykkyyttäsi kyseenalaistavan anonyymin on pakko olla trolli :) Joillakin vaan on harrastuksena ärsyttää ihmisiä anonyyminä ja yrittää saada mahdollisimman moni pitämään itseään (eli tätä trollia) idioottina.

Ei kai siinä, viihdettä kai se tämäkin :)

 
11. heinäkuuta 2008 klo 13.45 , Anonymous marde kirjoitti...

LEIKKAA LEIKKAA LEIKKAAA ! oot äärimmäisen söpö silleen heii! kokeile pitkästä aikaa suoraa! jossei se miellytä niin nopeasti se kasvaa :>

 
11. heinäkuuta 2008 klo 15.51 , Blogger Peippo kirjoitti...

Wou, olen niin tottunut näkemään sua vinolla otsiksella että oot ihan oudon näköinen tuossa tokassa kuvassa! :D En mä kuitenkaan mitään hyvää (teko)syytä keksi miksei sulle suora otsis sopisi, mutta älä jätä sitä kovin lyhyeksi, jooko? Liian lyhyt otsis nuorentaa ja näyttää tumpelolta (nimim. Kokemusta On). Luota kampaajaan, se kumminkin osaa parhaitan kattoa minkälainen otsis sulle sopii. ;)

Osanottoni opiskelupaikkojen negatiivisten vastausten johdosta. :/

 
11. heinäkuuta 2008 klo 16.19 , Anonymous enskumuisku kirjoitti...

"En kyllä ihmettele, ettet pääse lukemaan psykologiaa. Sille alalle tarvitaan hiiiukkasen enemmän ajattelun syvyyttä.

Et voi millään pohtia vielä asioita tarpeeksi syvällisesti, jos käytät tähän blogiin niin paljon aikaa ja tunnetta."

Siis voi pliis arvon anonyymi, kuvitteletko sä OIKEESTI että tää blogi on Ian koko elämä??? Varmaan sinäkin reputtaisit minkä tahansa psykologian testin, tommoset kommentit nimittän osoittaa todellista empatia- ja harkintakyvyttömyyttä sekä äärimmäistä kusipäisyyttä muutenkin. Ja kusipäät ei voi olla psykologeja.

Mä siis niin INHOAN tollasia ilkeitä anonyymejä joilla ei oo munaa edes kommentoida kunnollisella nimimerkillä. Ja haukkumiskommentit yleensäkin on jostain NIIIIIIIN syvältä. Huom. haukkuminen ei ole sama kuin hienovarainen kritiikki.

Ia on ihana IHANA I-HA-NA ja kaikki jotka on eri mieltä on aivokuolleita tai muuten väärässä (loogista eikö?)

 
11. heinäkuuta 2008 klo 19.52 , Anonymous Here in Finland we call this reilu meininki kirjoitti...

Ihmiset.
Kunnioitetaanko ia:n mielipidettä eikä puhuta painosta yhtään mitää. Hyyysssss!!!!!!
Väittelijät, väittelyllänne pahoitatte bloggaajan ja myös lukijoiden mielen. Peli poikki ja muille palstoille inttämään.
Annetaan kaikkien kukkien kukkia eikä tallota muita siinä sivussa. Pliis.
Kaikille hyvää kesää.

 
11. heinäkuuta 2008 klo 20.16 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mulla oli lukion jälkeen kaksi välivuotta, toinen meni töissä ja toisen aikana opiskelin avoimessa yliopistossa sitä mitä seuraavana vuonna pääsin oikeasti opiskelemaan. Eikä ole missään vaiheessa harmittanut. Enemmänkin ajattelen sen niin, että kun lopulta pääsin just sinne minne halusin, niin oikeasti osasin arvostaa sitä.

Avoin on tosi hyvä vaihtoehto jos tiedät jo mitä haluat opiskella, tietenkin se maksaa, mutta siitä on tosi paljon hyötyä. Pääsykokeet on helpommat ja olet jo pitkällä opinnoissa kun pääset sisälle.

Mutta eipä työntekokaan huono juttu ole. Tai lepäily.

 
11. heinäkuuta 2008 klo 21.39 , Blogger Rosa kirjoitti...

Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

 
11. heinäkuuta 2008 klo 21.41 , Blogger Rosa kirjoitti...

Voi olet taas söpö. (:
Mun mielestä sulle sopii kyllä paremmin sivuotsis kuin kunnon otsis, mutta tulis siitä kokonaan-otsiksesta ainakin vaihtelua. Eli joo. :D

 
11. heinäkuuta 2008 klo 22.32 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Idhren:

Sinun on syytäkin petrata. Uhoat eri blogeissa ja tyrkytät itseäsi- Ällöä!

 
11. heinäkuuta 2008 klo 23.56 , Anonymous emiilia kirjoitti...

Voivoi tytöt, olisikohan yksinkertaisempaa että kirjoittelisitte suoraan toinen toisillenne - me muut ja ia rasitutaan ihan turhaan moisesta väännöstä:/

 
12. heinäkuuta 2008 klo 1.29 , Anonymous Jakew kirjoitti...

Kuulkaas nyt nuoret. Tämä blogi on selvästi tyylitietoisen nuoren naisen tapa viestittää itsestään, kiinnostuksistaan sekä harrastuksistaan. Tämän blogin tarkoitus ei ole jakaa koko elämää, sen tarkoitus on kertoa vain pieniä paloja, asioita, jotka ovat kirjoittajalle tärkeitä. Voisiko tällainen turhanpäiväinen jauhaminen nyt loppua, ja kommentit voisi mieluusti keskittää blogiin itseensä, Ian henkilökohtaisten asioiden ruotimisen sijaan. Tämä on muotiblogi, sen takia täällä käsitellään muotia, ja tyyliä, ei suinkaan elämän filosofiaa.

Asiallisempaa linjaa toivon siis.

Ja Ia, jatka samaan malliin. Ole suloinen oma itsesi. Leikkaa otsatukkasi juuri niin villiksi kuin haluat. Muuta, säväytä, irrottele. Muiden mielipiteestä välittämättä. Joskus parasta palautetta on se, mitä muut eivät olisi uskaltaneet tehdä.

 
12. heinäkuuta 2008 klo 17.26 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ehdottomasti suora otsis!!
Mun mielestä enemmistö kannattaa suoraa :/
No kannattaa kysyä kampaajalta.

 
12. heinäkuuta 2008 klo 21.16 , Anonymous cooler kirjoitti...

Toi Idhren on ihan hullun skitso eukko, kun tulee joka blogiin avautumaan ja "puolustamaan" kanssasisariaan.. voi lol tuota idiotismin määrää.

 
13. heinäkuuta 2008 klo 2.06 , Blogger ia kirjoitti...

Annika: Huii, kun vain ite uskaltaisin leikellä tukkani! Kallista se on kampaajalla käydä :( Pahvit olen joutunut näyttämään joka kerta tälläkin otsiksella, joten en menettäis mitään :D

Nallak: Kieltämättä kyllä hauska idea! Muistutteles mua sitten syksymmällä uudelleen jos moisen unohdan. Kunhan saan muutettua ja käytyä vaatekaapin läpi, niin on varmasi uusi into pukeutua :)

Lotta: Se on ginan perusteeppari. Bodyn raidat ovat tiheämpiä, ja se tosiaan näyttää vähän vaaleanpunaisemmalta. Niin minäkin visioin, katsotaan jos uskallan!

Bambi: Voi kiitos paljon!

Minttuu: Kiitti mielipiteestä! Ei sitä anteeksi tarvitse pyydellä. En mä kuitenkaan usko, että sä ihan seittemänvuotiaalta näytät :D

Anniina: Kiitos mielipiteestä! Se on aina paras tunne kun on uusi vihko, mutta sitten vähän ajan päästä siihen jo kyllästyy ja haluaa uuden :D

Nanni: Hehe, kiitti pointista! Päätös on kyllä kaamean vaikea :D

Andalusia: Olen hurjan kiintynyt tähän väriin, arvaa vaan raskinko :D Haha, oli hauska vierailla sun unessa! Olisinkin niin pitkä.

Nanna-: Katsotaan, ehkäpä räpsäisen muutaman :)

Maijä: Kiitti kovasti! En mä niistä kyllä jaksa välittää. En varmaan uskalla koristella tuon hienon kirjan kantta tuota kuvaa enempää, mutta sisältä voisin joskus kuvan räpsäistä!

anonyymi: Onhan se päätös tosiaan minun, mutta kiitti mielipiteestä! :)

Nanna-: Kiitti huomiosta!

Ynestra: Se on kyllä totta, että kuvissa voi näyttää yllättävän erilaiselta riippuen kuvakulmista! Kiitos paljon piristävästä kommentistasi :)

anonyymi: Katsotaan, jos kuvamateriaalia löytyy!

Piankampaajaitsekin: Hui, melkoinen ehdotus! :D Kuulostaa muuten ihan hyvältä! Pelkään vaan, että niin lyhyt tukka tuo mun pyöreät posket entistä enemmän esiin. Mitä mieltä olet?

Vadelmavene: Kiitos, näin lievästi sanottuna :)

Zalma: Jep, pitänee luottaa kampaajaan! Nehän sen parhaiten tietää. Katsotaan, uskallanko tummempaa :D

Chichi: Thx!

Vtf: Jep hyvinhän mulla pyyhkii näin henkkoht elämässäni, blogissa on näköjään pieniä pyörremyrskyjä nykyään :D Kiitti tukka-analyysistä, malli näyttää hyvältä mutta aika hurjalta! Pelkään, että tuo pituus toisi mun pyöreät posket korostetusti esille :o Olenkin usein vienyt kuvan mukanani, auttaa huomattavasti selitystä.

Naru: Kiitos kommentista ja mielipiteestä! :)

Vi: Kiitti! Kyllä mä otsiksella oikeasti nuorrun, ei sulla viiraa silmissä :D

Ink: Kiitti mielipiteestä!

Nomppa: Kiitti :) Ylipitkää ajattelin itsekin!

Maryn: Voi kiitos! Aivan totta, ei se ole kenenkään muun asia, minkälaisessa vartalossa minä viihdyn. Rusetteja mä tosiaan pidän, pitäiskö se otsis sitten leikata :D

Mari Lee: Kiitti vinkistä, mutta perhana soikoon luin sen liian myöhään! Harmi :(

anonyymi: Mikä se muutos voisi olla? Itsekin pidän väristä, joten en sitäkään raskisi muuttaa :D Ehkä tosiaan punaisemmaksi ainakin!

anonyymi: Kommenttisi oli todella läpinäkyvää provosointia, huoh. Harmi, ettet saanut keittämään. a) Kyllä siihen psykan eksimiaan tarvitaan muitakin pohtimisen tasoja, kuin vaatteiden sävyt. Kuinka ihmeessä minä moiseen kykenin kahden viikon lukemisella tällä höttöpäälläni? b) Tähän menee n. tunti päivässä, ja sen saman ajan tai enemmänkin käyttää porukka niinkin turhaan, kuin esim. salkkareihin ja muihin saippuapaskoihin. Nehän ne vasta aivot ameebatasolle keittävät, että heihei jatko-opinnot, n. miljoona suomalaista! Ja aika heikoilla ollaan, jos kuvittelet, että tähän blogiin heijastuu elämästäni murto-osaa enempää.

Emmanuelle: Hmm, ehkä mun pitää sitten osata itse päättää! Toivottavasti se kampaaja osaa auttaa.

Fenii: Voi että, kiitos paljon :) Ja äkkiäpä sen otsiksen tosiaan pois kasvatettua saa!

Strawberry Dreams: Kiitti! Itsekin rakastan tuota väriä, värjäisin samansävyisellä juurikasvun pois.

anonyymi: Haha, juuri näin. Uskokaa tai älkää, meikän päässä liikkuu aika paljon muutakin, mitä tämä höttö :D

Iiris: Kiitti!

anonyymi: Ikävää kyllä. Kuinka niin odotettua?

Suna: Kiitos! Mä en vois kyllä enää kasvattaa otsajuttua pois, olen niin tottunut tähän.

Nanna-: No voi harmi! No sulla on sitten kunnolla luettavaa, kunhan koneen ääreen palaat :)

anonyymi: "Valitettavasti tällaisen blogin ylläpito sulkee edes teoreettisen mahdollisuuden syvälliseen ajatteluun." Ahahahaha, voi kyllä, touché! Haluatko kolmen vuoden aikaisia esseitäni excluding blogihöttö faksilla vai sähköpostilla? Olen paljon lähempänä alipainoa mitä ylipainoa, toivottavasti alastulosi ei sattunut. Kukas muroihisi troppeja iski, ihan älytön provosointi sulla meneillään :D

Idhren: Tykität täysillä ja asiaa, kiitos siitä. Enempää en teidän keskusteluunne kommentoi, mutta viet kyllä anonyymiä satanolla :D

Xylitol: Itseasiassa odotan välivuotta innolla! Ja tosiaan, parempi näyttää nuorelta kuin ylivanhalta.

Saana: Kiitti! Kyllä tuota reuhkaa kelpaakin jo lyhentää :D

Irene: Kiitti! Noista kommenteista kuultaa niin selvästi läpi halu pahoittaa mun mieltä, joten niistä en jaksa nokkiini ottaa.

Tanya: Haha mikä uni :D Miinus sata kiloa niin aletaan olla lähempänä todellisuutta!

Nallak: Joo tuosta kuultaa läpi niin selvästi puhdas halu provosoida ja vituttaa, joten ei tuolle voi muuta, kuin nauraa :D

Marde: Huuuuu, pitäiskö!

Peippo: Jep, pidempää otsista ajattelinkin jos suoran leikkaan! Mulla on kokemuksia lyhyestä suorasta otsiksesta, eikä ne ole hyviä :D

Enskumuisku: No tuo kommenttisi loppu meni kyllä vähän liian siirappiseksi :D mutta oikeassa olet siinä, että blogiini en tosiaan jaa elämästäni, kuin murto-osan loppujen lopuksi.

reilu meininki: Asiaa, tämä väittely meni kyllä jo täysin ohi aiheen eikä kuuluisi kommenttiboksiini. Hyvää kesää sullekin :)

anonyymi: Kiitti kommentistasi! Mulla on vielä vähän suunnitelmat auki, toisaalta tuo opiskelukin olisi varteenotettava vaihtoehto. Siinä voisi vielä kartoittaa sitä, mitä sitä loppujen lopuksi haluaa päätyä opiskelemaan.

Rosa: Kiitti ja kiitti mielipiteestä!

Emiilia: Samaa mieltä.

Jakew: Käsittämättömän lämmittävä kommentti, ei tässä osaa muuta sanoa, kuin amen to that ja KIITOS! Onneksi edes yksi on ymmärtänyt tämän blogin tarkoituksen. Kopioin kommenttisi ihan talteen asti, et uskokaan miten paljon piristit minua.

anonyymi: Kiitti mielipiteestä! Enemmistö taitaa kannattaa vinoa, mutta kysäisenpä vielä kampaajalta.

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu