Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Yes, teh lite gos off. I can comes out nao?

Colour me !

tiistai 29. heinäkuuta 2008

Yes, teh lite gos off. I can comes out nao?


Otsikkopulassa lolcatseja lainaten.
Tämä sivusto on kevyesti viihdyttävintä, mitä internet voi mahdollisesti tarjota.


Tänään sipsutin ystäväni kanssa vaihtamaan kuukauden kuulumiset ja tuliaiset, syömään herkulliset lounassalaatit ja ostamaan häälahjaa. Piskuinen kotikaupunki pääsi yllättämään: 18 astetta varjossa ei tarkoittanutkaan viileää kesäpäivää, vaan nipistelevää hellettä auringon alla. Sukkikset olivat kyllä vähän liikaa, mutta näillä mentiin:

Image Hosted by ImageShack.us
Ankeimpia jälkeenpäinlavastuksia ikinä, keinovalosta tulee kylmät väreet. Voisi opetella ottamaan ne kuvat ennen keskiyötä.


Päällä:
  • mikkipaita #Seppälä
  • hame #H&M
  • sukkikset #Lindex
  • rusetti #second hand
  • kengät #Andiamo
  • laukku #Indiska
Hame näyttää erittäin antisiveelliseltä, mutta ei anneta sen häiritä: En mä nyt kaupungissa seissyt jakkaran päällä niin, että koko kansa joutui tuijottelemaan minua alaviistosta. Mikkipaita alkaa uhkaavasti kohota tämänhetkisten lempparivaatteideni hohtavaan kärkeen. Aika hyvin tyypiltä, joka on ostettu n. 3 vuotta sitten ja jota pidin ensimmäisen vuoden jumalattoman kokoisten hopparipöksyjen kanssa!

Mutta tuo laukku, näyttääkö tutulta? Jos kyllä, niin taitaa olla tuttu sanakirjan kohdasta 'täydellinen laukku'. Tänään se imi itseensä aivan kaiken varaneuleesta ja möhkälekamerasta sisäpelikenkiin ja juomapulloon, eikä se edes ollut puolillaan. Loin siihen pitkiä katseita Indiskassa pari viikkoa sitten, mutta vasta viikko mulkoilujeni jälkeen sain ennen nukkumaanmenoa jonkin sähkötyksen kyseiseltä veskalta: Se kipusi pallosalamannopeasti tärkeyslistalle kakkoseksi heti hapen jälkeen. Seuraavana aamuna, puoli tuntia liikkeen aukeamisen jälkeen, hiplailin yhtä putiikin viimeisistä aleyksilöistä. Hintaa sille jäi n. 26e, ja se on täydellinen.

Taas tähän päivään: Kaupunkikierroksen jälkeen olimme niin auringon tainnuttamia, että hurautimme kolmannen ystävän kanssa rannalle viinirypäleiden, musiikin, luettavan ja kylmän omenafrissjutun kanssa. (Se maistuu ihan omenamehulta hapoilla?!) Matkaan tempaisin bikinienhakureissulla myös uutukaiset sydämet.


Ranna, jos luet tämän, niin laita mulle sähköpostilla tilinumeroa ja summaa!

Illalla aloitin sitten mielettömässä energiapuuskassa operaation vaatekaappi-inventaario. Poimin kassillisen kierrätykseen, ja vielä mehevämmän saaliin huutokauppaa varten. Tämän illan ajattelin koodailla sivupohjan kanssa, eiköhän se puotiblogi tässä ainakin viikon sisällä pystyyn saada!

Vielä erittäin masentavaa kuvamateriaalia siitä, miten mulla on tapana jättää projekteja yön yli hautumaan.


Jos lattia näyttää tuolta, niin koittakaa kuvitella sängynpäälliseni. Tarvitsen jonkun viidakkoveitsen raivatakseni itteni nukkumaan!

Tunnisteet: ,

58 kommenttia:

29. heinäkuuta 2008 klo 1.31 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Aivan ihana laukku! Kuinkahan laajassa väriskaalassa noita oli kaupassa, vaiko vain mustaa? :) Jos jossain olisi vielä yksi kappale mua varten jälellä…

 
29. heinäkuuta 2008 klo 1.34 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mielettömän söpö asu. Tuo mikki-paita on hellyyttävä!

Mitäs olit ostanut ystävällesi tuliaiseksi vai oliko hän ostanut jotain sinulle, vai mites päin tuo nyt meni? :)

 
29. heinäkuuta 2008 klo 1.37 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Oo miten söpö oletkaan laseinesi! Hi:)

 
29. heinäkuuta 2008 klo 2.20 , Blogger Anna-Maria K kirjoitti...

Voi hyväen aika miten osaatkin olla noin suloinen(ja varmasti kyllästynyt tähän ainaiseen itsestään selvyyteen)! Mielettömät sukat ja ah niin ihana t-paita!

 
29. heinäkuuta 2008 klo 2.52 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

aah IHANA blogi! :D lueskellut läpi ja naureskellut iloisesti joillekin random-jutuille! ihana tyyli ja oot niin söpöisä nätti pieni punapää.

kaikkea hyvää sinulle! :) <3

 
29. heinäkuuta 2008 klo 8.01 , Blogger Salla kirjoitti...

Heh, tuli tuosta jakkaran päällä seisomisesta mieleen, että itse arkailen toisinaan lyhyitä ja leveähelmaisia mekkoja siitä syystä, että korkkarit + pituuteni voisi tarjota lyhyemmille ihmisille ikäviä näkymiä :D Tosin tämä juttu voi taas mennä villin mielikuvitukseni ja arkailevan luonteeni piikkiin :D

 
29. heinäkuuta 2008 klo 8.30 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Voi ton Mikin voisin miekin ottaa :) <3 Farkkujen kanssakin olisi kiva! Rento <3

 
29. heinäkuuta 2008 klo 8.55 , Blogger faddistgirl kirjoitti...

huutokauppablogia odotellessa ..

 
29. heinäkuuta 2008 klo 9.03 , Blogger Tes kirjoitti...

Ihana asu, ei voi muuta sanoa! :) Tuollainen kaaos on muuten aika tuttu vieras huoneessani. ;D

 
29. heinäkuuta 2008 klo 9.31 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Se Friss on nimenomaan omppumehua ja vissyä (plus makeutusta tms. turhaa). Saksanmaalla suosittu juoma "schorle" jota siellä saa vaikka mistä mehusta tehtynä, omppuversio on klassikkojen klassikko. Hihkuin riemusta kun tuo rantautui Suomeen, mutta en enää kun luin valmistusaineet (koitan vältellä niitä turhia juttuja). Mutta vinkkinä, itse tehden kun sekottaa omppumehua (tai muuta mehua) ja vissyä/kivennäisvettä sopivassa suhteessa (itse tykkään 50/50) niin saa mitä parhainta hellejuomaa (ilman turhia sokereita :)

 
29. heinäkuuta 2008 klo 10.08 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tosi kiva tuo laukku. :) Itekin tarviisin jonkun isomman laukun mihin mahtus kaikki tavarat. Ärsyttää kaikki omat pikku pussukat. :D

 
29. heinäkuuta 2008 klo 10.13 , Blogger iina kirjoitti...

Voi kun nuo lasit ovat söpöt ♥ Pitää varmaan ittekkin hankkia, "ihan pikkuisen" myöhässä... ;DD

 
29. heinäkuuta 2008 klo 10.41 , Blogger Sara kirjoitti...

Nuo sydänarskat on niin söpöt! Onko nuo h&m:ltä?

 
29. heinäkuuta 2008 klo 10.56 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tajusin sen purkkijutun vasta kotona, nyt ottaa aivoon. Tai sinua ottaa aivoon... Mutta saattaahan se olla tottumiskysymys niiden kukkien kanssa, mutta ainakin hiuskoruna ne ovat jumalattoman kokoisia. Tuon mikkipaidan minäkin haluan. Mutta katsotaan josko ne purnukat olisivat siellä vielä ensi vuonna, silloin ostaisin ne sinulle melkolailla varmasti. Nuo punaiset sukkikset ovat muuten ihanat... Metsästysreissulle! Hyvät kesänjatkot ja huutokauppablogia odotellessa.

 
29. heinäkuuta 2008 klo 11.05 , Blogger Anni kirjoitti...

Voi varmikas, tuo ihana laukku oli vain omiaan masentamaan. Serranoiden lopusta lähtien olen purskahtanut yhä uudestaan itkuun, vähän tyhmää oikeastaan... Eikä se edes ole ainut masentava asia... Muutamia viikkoja sitten näin oman täydellisen laukkuni henkkamaukassa - aitoa nahkaa, puoleen hintaan, ylipäätään kaikin tavoin täydellinen. Sillä kertaa rahani eivät riittäneet ihanuuteen, joten vannotin äitiä, että päästäänhän me hakemaan se sieltä... No kaikkea kanssa, olen metsästänyt laukkua ikuisuuden ympäriämpäri Suomea, ja herrajestas mikä itkuparku on luvassa, jossei se laukku enää kökötä kiltisti Forumilla! (Ja elä vain huomauta, että sitä ei todennäköisesti enää ole.) Voit siis vain kuvitella, mikä känkkäränkkä mulla on, kun sinä sait unelmaisesi omaksesi... Kaikki on äidin syytä. Aina. :-/

p.s. Omistat vielä Mikki-paidankin, jollaista olen metsästänyt monen monituista kuukautta löytääkseni ylihinnoitellun yksilön Lindexiatä vain jotta voisin hyvästellä sen ennen kuin yhteinen taipal alkoikaan. Hienoa.

 
29. heinäkuuta 2008 klo 11.11 , Blogger Marika kirjoitti...

Jälleen ihana päivän asu. :) Tuo hame on kyllä niin täydellinen. Itsekin tarvitsisin mustan laukun, johon mahtuu kaikki mahdollinen. Omistan kyllä sellaisen ruskeana, kultaisena, keltaisena, punaisena sekä sinisenä, mutta musta olisi silti aika kätevä vaikka violettien kenkien parina. Ehkä vielä joskus opin ostamaan niitä perusvärejä niin, että saan yhdisteltyäkin jotain. :D

Meinasin itse ostaa kesän alussa nuo samaiset sydänsuloisuudet, mutten ymmärrä miksen niitä ostanut. Eihän niitä enää tietenkään täältä löydy. Ärh.

 
29. heinäkuuta 2008 klo 11.21 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Niin ja olis ihan hauskaa jos noihin edellisiin postauksiin vastataan(: Tuntuu muuten, että meidän kommenteilla ja kysymyksillä ei ole yhtään mitään merkitystä. Sitku kiireiltäs ehit! Jää vaan häirimään >:(

 
29. heinäkuuta 2008 klo 11.23 , Blogger Satu kirjoitti...

Meinasin kanssa suositella samaa kuin leela. :)

Räjäytin kanssa paitahyllyni lattialle. Nyt vaatekasa odottaa oikeaa mielentilaa. Yleensä ajattelee, että kyllä tätä nyt voi käyttää vaikka aluspaitana talvella. Mitä sitten vaikka onkin kolme numeroa liian pieni.

 
29. heinäkuuta 2008 klo 11.57 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ihana postaus taas kerran! :)
mäkin näin tampereella niitä hamakopioita. ja ne oli vielä puolet rumempia ja kalliimpia kun sun tekemät. :D
muutaman helmen korvikset maksoivat5-8 euroa!
muuten tuo kirppis oli kyllä ihan unelma.
jos iskee matkustusvimma tampereelle, käväiseppäs lokomontorilla, siellä on radiokirppis. tosi paljon kaikkea kivaa.
itse olen yrittänyt löytää tuollaisia sydänarskoja, mutta ei niitä mistään löydy? :)


-allim

 
29. heinäkuuta 2008 klo 12.07 , Blogger Lotta kirjoitti...

Limefriss on vakiokaverini (ei siis se mehunvärinen vaan ihan vissyltä näyttävä) tuota omppuversiota en olekaan edes kokeillut.

Aika omituista tuollainen, että menee myymään suoraan plagioituja koruja ja vielä ylihinnalla. Mutta mitä Dolce & Gabbana edellä, sitä idiootit perässä...

 
29. heinäkuuta 2008 klo 12.12 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Aivan ihana asu. Tuo mikkipaita on munkin mieleen. Olenkin jo tsiikaillut ONLY:stä semmoista joskus, mutta hienta oli liian... hintava!
Vaatekaappisi taitaa olla oikea tilaihme, kun nuo kaikki vaatteesi sinne mahtuu??

Ainiin, hokasin vasta, että olen syntynyt samana päivänä kuin blogisi sai alkunsa, 5.7 ^^

Hyviä jatkoja bloggaukseesi

 
29. heinäkuuta 2008 klo 12.38 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Noista hamakoruista vielä, niitä näkyy täällä Oulun kirppiksilläkin..ja nekin ovat juuri sellaisia tökeröitä jäljitelmiä :<

 
29. heinäkuuta 2008 klo 12.52 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

oo tuo laukku on niin täydellinen!

ps. ninja skillz? i haz dem :D

 
29. heinäkuuta 2008 klo 13.23 , Blogger tipitii kirjoitti...

Onpa tutunnäköinen kuva makuuhuoneesta, suoraan kuin mun omasta huoneesta.

 
29. heinäkuuta 2008 klo 14.16 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Voi mikä laukku! :) ja hyvin olet kotiutunut helsingistä !

 
29. heinäkuuta 2008 klo 14.22 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Huh!Ei pahalla Ialle eikä kommentoijille,mutta ei noita hamakoruja voi sanoa kopioiksi.Ohjeita ja malleja koruihin on löytyny jo vaikka kuinka kauan netistä,myös noita Ian tekemiä malleja.Tietty pienillä variaatioilla niistä on tehny omanlaisia.Esimerkkinä toimikoon vaikka Cool cupcaken blogi,jossa mariokoru esitellään jo ennen joulua.Että mielestäni muillakin on ihan yhtälainen oikeus myydä koruja "ominaan" kuin Ialla :)Eihän ne kuitenkaan kenenkään täysin omia ideoita ole.Mutta se siitä aiheesta,innolla odotellaan verkkokauppaasi! :)

 
29. heinäkuuta 2008 klo 14.29 , Blogger Unknown kirjoitti...

Mahtava tuo laukkus,oikee tilaihme! :P Vadelmanmakuinen friss juoma on muuten maailman parasta,tuota omppua en oo vielä maistanut ;)

 
29. heinäkuuta 2008 klo 14.47 , Blogger etta kirjoitti...

Lahjoitan sinulle Summer blog -kunniamerkin blogissani!

 
29. heinäkuuta 2008 klo 15.15 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ihanat aurinkolasit! Itsekkin olen tuommoisia söpöyksiä etsinyt :) Osaat yhdistellä ihanasti asuja, ja tuo mikki paita on mainio!

 
29. heinäkuuta 2008 klo 15.18 , Blogger Della May kirjoitti...

Mielettömän ihanat aurinkolasit, mistäköhän..? Sinä se sitten osaan yhdistellä asuja, tuo mikki paita on mainio!

 
29. heinäkuuta 2008 klo 15.37 , Blogger Maria kirjoitti...

Joo en minäkään ihan helpolla tuota plagiointiväitettä uskoisi, sikäli kun Ialla ei taida olla mitään yksinoikeutta tiettyihin aiheisiin, kuten sateenkaariin, Mario-sieniin tai kukkiin, en näe mikä mättää. Jos vielä toteutuskin on erilainen, niin mikä tarkkaan ottaen oli se plagiointiosa? Kukaan ei muutenkaan elä missään ideatyhjiössä, ja uusiltakin vaikuttavat ideat ovat aina saanet kipinän ja vaikutteen jostakin, henk.koht. en näe tässä mitään pahaa. Se ei myöskään ole plagiointia.

Mut hei, mä ainakin aion tilata Ialta jonkun kivan korusydeemin, kunhan niitä taas tulee myyntiin ;> Laatu on kuitenkin laatua, ja Ian tapa tehdä juttuja kuitenkin omanlaisensa.

 
29. heinäkuuta 2008 klo 15.37 , Blogger Peippo kirjoitti...

Vähän söpö Mikki-paita. ^^ Ja aurinkolasit kanssa.

 
29. heinäkuuta 2008 klo 15.50 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mustakin tää hama-koru juttu on aika huvittava. Eipä se kuitenkaan taida olla Ian idea, joten samallalalla Ia on sen matkinut jostain muualta.

 
29. heinäkuuta 2008 klo 16.43 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mun kone ei suostu jostain syystä lataamaan tota ylimmäistä kuvaa niin en nää sitä laukkua. :(

Ihanat noi arskat!Meinasin itekki tilata tollaset jokin aika sitten forever21:lta, mutta en sitten viittiny kun en ollu varma miltä ne näyttäis mun päällä. :)

Vähän ärsyttäviä tollaset matkijat! Keksisivät jotain omaa... :/

 
29. heinäkuuta 2008 klo 17.45 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Pientä pilkunviilausta, se on laukontori jolla Radiokirppis sijaitsee. Ei lokomontori. :d

 
29. heinäkuuta 2008 klo 17.50 , Blogger Saara kirjoitti...

Aivan ihana tuo H&M:n hame! Onko se ihan perus H&M:ää vai Dividediä?

 
29. heinäkuuta 2008 klo 18.20 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Laukku ihana! Nyt harmittaa, kun tuijottelin sitä pari viikkoa sitten itsekin mutta jätin kauppaan varmaan puolen tunnin harkinnan jälkeen. Äh.
Mut hei, tyhmää kopiointia siltä tamperelaiselta ja hyvä toi naseva kommentti loppuun :) Ia rocks!

 
29. heinäkuuta 2008 klo 18.59 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ihana mikki-paita! melkein yhtä söpö ku mun... 8)

 
29. heinäkuuta 2008 klo 19.05 , Blogger reetta kirjoitti...

en tiiä näenkö ihan väärin, mutta onko sulla semmonen järkkärin kaukolaukaisija, jos on niin paljon oot maksanu siitä? :)

ja aivan IHANA laukku, ja kunnon tilaihme lukeman perusteella mitä kaikkea sinne mahtuukaan.

 
29. heinäkuuta 2008 klo 19.16 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Näyttää täydelliseltä tuo laukku<3

 
29. heinäkuuta 2008 klo 19.47 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

hehee oot niin ihana. tyyli on ihan eri kuin omani mutta silti tää blogi imaisee lukemaan itseään päivittäin. :----D

 
29. heinäkuuta 2008 klo 19.52 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

mutta iallahan on se iadesign ja jos niissä kirppisjutuissakin lukee jotain sensunntaista niin se on törkeää matkintaa. itse hamakorut eivät.

 
29. heinäkuuta 2008 klo 19.52 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

mistä noi sydänlasit on? ihanat :)

 
29. heinäkuuta 2008 klo 19.53 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

hmmm... ei se mun mielestä kyllä matkimista ole, että joku myy hamakoruja. Ei se tyyppi välttämättä ole ikinä vilkaissutkaan sinun blogia! Aika itserakasta ajatella, että heti kyseinen tyyppi matkisi sinua.

 
29. heinäkuuta 2008 klo 20.35 , Blogger Ocean kirjoitti...

Muistan kun meinasin itsekin ostaa tuon söpön mikkipaidan joskus, mutta valitettavasti en sitten kuitenkaan ostanut :(... Ihana on <3

 
29. heinäkuuta 2008 klo 20.41 , Blogger Nelliina kirjoitti...

Haa samanlainen laukku löytyy multakin :) on maailman kätevin matkustuslaukku, sinne mahtuu pieni maailma... tuli todettua Lontoossa kun pakkasin laukkuun kaksi takkia, 3 muhkeaa mekkoa, 3 kengät+ erinäisiä toppeja että sain lentokoneen ruumaan menevän laukun painosta mahdollisimman paljon pois :) (ja silti maksoin ylikiloista maltaita hemmetti sentään..)

 
29. heinäkuuta 2008 klo 20.59 , Blogger Jenni kirjoitti...

Miten olet saanut mikkipaidan mustan karvapinnan pysymään niin hyvin kuosissaan? Mä olen omaani käyttänyt aika vähän koska sillähän on käsinpesu ja mä olen niin laiska. Nyt olen pari kertaa pessyt nurinpäin koneessa mut aika pahasti kaikki kapeat ääriviivat alka kulua pois ja maha kans ... Suunnittelin kyllä että kunhan vielä kuluu lisää pois niin otan kangasvärit ja maalaan mustat kohdat uusiksi.

 
29. heinäkuuta 2008 klo 21.03 , Blogger noora kirjoitti...

Näytät kauhen pieneltä tuon laukun rinnalla:D Mutta ihana se on ja Mikkipaita kans.

 
29. heinäkuuta 2008 klo 23.03 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Aivan mielettömän suloinen asu <3

Itsekin haaveilen suuresta laukusta, kun nykyään pitäisi omien kamojen lisäksi saada vauvan roinat mahtumaan mukaan :)
Nim. Täydellisen laukun metsästys jatkuu yhä :D

 
29. heinäkuuta 2008 klo 23.59 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

kompppaan hamakoru-jutussa muutamia jo kommentoineita, etten nää minäkään kovin räikeetä matkintaa liikenteessä.
ian ihanien hamakorujen aiheet eivät kuitenkaan ole niin omaperäisiä, että niitä voisi sanoa omiksi designeiksi. vähän sama juttu sen virkatun kukkasen kanssa. ian tekemä on ihana, mutta ala-asteen kässän tunnit taitaa olla kukkasia pullollaan.
ian koruissa on tottakai mukana ian blogimaailmasta tuttu persoonan arvo brandina. sama hommahan taitaa olla esim myös "kirppisvaatteissa", mitä bloggarit myyvät.
anyways, hamakorut, ian kuten yleensä muidenkin, ovat ihastuttavia!
ian blogi on oh so lovely myös.

 
30. heinäkuuta 2008 klo 0.26 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kiitti Ialle aivan mahtavasta blogista :)
Tätä luettuani inspiroiduin ja uskaltauduin viimein tuunaamaan vanhoista ikkunaverhoista itselleni hameen!
(Ja sepäs pääsee jo heti huomenna käyttöön:)

 
30. heinäkuuta 2008 klo 0.46 , Blogger Veeruska kirjoitti...

Et halua nähdä minun huonettani juuri nyt jos pidät tuota sotkuisena :) taitaa olla muuten eka kerta kun kommentoin täällä, mutta olen jo pitkään lueskellut sun blogia. Pidän sun tyylistä ja kuvat on hienoja :D

 
30. heinäkuuta 2008 klo 1.06 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tuo edit 2 on hieman aiheeton sillä myös nuo sinun kaikki korusi on kopioitu lähes tismalleen flikr:stä löytyvistä kuvista. Syyllistyn myös itse hamakorujen väsäämiseen täysin joidenkin kuvien malleja käyttäen, mutta en kyllä väitä niitä omiksi designeiksini.

En ole tainnut koskaan törmätä blogissasi mihinkään mikä olisi saanut vereni kuohumaan ennen tätä. Toisaalta ehkä on vaan terveellistä , että näin tapahtui, mutta silti jotenkin kummaksun sitä. Ja kummaksun todella suhtautumistapaasi.

 
30. heinäkuuta 2008 klo 3.52 , Blogger asta kirjoitti...

oot sulonen tollanen pikkumyy heh=) tykkään kattella sun kuvia ku tulee hyvä mieli ku välil oon vähä arka tän mun pituuden kans ni ku säki oot lyhyt ja näytät kuitenki aina niin hyvältä=)! vaikka taidan kyllä olla vähän vielä suakin lyhyempi=D

 
30. heinäkuuta 2008 klo 21.18 , Blogger Unknown kirjoitti...

iih! joku muukin tietää icanhasacheezburgerin kuin minä :D

 
31. heinäkuuta 2008 klo 0.38 , Blogger ia kirjoitti...

anonyymi: Kiitos! Ei niitä valitettavasti ollut muuta muin mustana.

Nanna-: Kiitti! Kaverille ostin hänen himoitsemansa korvikset ja annoin tädin lahjottamista aarteista muutaman.

Cassie: Pöh, kiitti!

Jenny: Aijaa :D No voi kiitos :)

Ninaaz: Voi että, kiitos piristävästä kommentistasi! Kiva kun tykkäilet :)

Salla: Haha, aika hyvä oivallus :D Mutta en usko, että ihan peruspituiset sieltä mitään näkee! Jes, joitakin hyviä puolia lyhyenä olemisessa :D

anonyymi: Mikki kiittää :)

Faddistgirl: Jepjep!

Tes: Kiitti! Onneksi en ole ainoa sottapytty :D

Leela: Aijaa, enpä moista tiennytkään, vaikka Saksassa olen käynytkin! Kiitos vinkistä, minä kun kauhistuin valmiin juoman kaloripitoisuutta.

anonyymi: Kiitos, toivottavasti löydät omasi!

Iina: Kiitti!

Sara: Kiitos! On.

King of marionettes: No voi harmi, mutta toivotaan että ovat paikalla vielä ensi vuonna! Kesänjatkot sullekin :)

Pandora: Mä onnistuin välttämään sen jakson, kun ärsytti niin kovasti, kun luin juonipaljastuksen siitä jo viikko sitten! Voi perhana sen laukun kanssa :o Toivottavasti jossain nurkassa se vielä sinua odottelisi! Ja mikkipaita :)

Marika: Kiitti! No mä voisin vaihtaa tuon mustani sinun kokoelmaasi :D Sydämet taisivat kyllä loppua äkkiä, onneksi sain omani!

Cassie: Kunhan ehdin. Mulla on blogin lisäksi elämä elettävänä :D

Mju: Oi, onnea projektiin! Pitäis siivota aina oikein vihasena kaappeja, niin raskisi heittää surutta ne pahimmat pois :D

Mla: Kiitti! Olivatko siis ihan samoja malleja, mitä mulla? Kumma juttu. Radiokirppis on kyllä kiikarissa, jos joskus Tampereelle suuntaan!

Lotta: Minä taas en ole kokeinut limeä!

anonyymi: Joo mä muistan sen Onlyn version, olisko ollut parikymppiä? Ei mulla loppujenlopuksi edes niin paljon kampetta ole, tänäänkin taistelin ihan hullun kauan kun en löytänyt mitään päällepantavaa :D Sulla on hyvä synttäripäivä!

Müms: Hmm, kumma juttu!

Neera: Kiitos! Haha, lolcats one love :D

Tipitii: Onneksi en ole ainoa neiti sotkuisuus!

Taru: Kiitti!

Lilya: Eikun Bonaquan villivadelma parasta!

Etta: Voikiitos!

Della may: Kiitospaljon! Lasit H&M

Peippo: Kiitti!

Sina: No hö :( Kiitti!

Kejer: Hyvä tietää :D

Chic: Kiitti! Dividedia on.

Winnie: Kiitti! Mäkin hylkäsin laukun ensin, mutta oli pakko palata myöhemmin hakemaan se :D

Höpöpöpö: Kiitti!

Into the blue: On kaukolaukaisija, parikymppiä siitä maksoin. Kiitos!

Ssu-: Se on :D

Jeesus: Hehe, kiva kuulla!

M: H&M

Ocean: Mäkin harkitsin aikoinani pitkään, ja onneksi ostin!

Nelliina: Se on kyllä todellinen tilaihme! Okei, omat pakkauksesi kuulostaa kuitenkin jo melkoisilta saavutuksilta, pitää katsoa että mitä minä saan tuon laukun ahmimaan :D

Jenni: Olen säästellyt paitaa pesulta paljon (käytän harvoin ja käytön jälkeen tuuletan), mutta on sitä samettipintaa kyllä tuostakin ihan kiitettävästi irronnut. Pitänee tosiaan maalailla kolot umpeen!

Noray: Hehe, mahtusin melkein ite tuonne laukkuun :D Kiitti!

Winda: Kiitos, ja onnea täydellisen laukun metsästykseen!

Mira: Voi ole hyvä vaan, ja tuunauksesi kuulostaa loistavalta!

Veera-Emmi: Okei, se kuulostaa jo pahalta :D Kiitti!

Asma: Kiitti piristävästä kommentista! :)

 
31. heinäkuuta 2008 klo 19.08 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

aika hauska sivusto on myös

www.cuteoverload.com

söpöjä eläimiä!<3 :)

 
4. elokuuta 2008 klo 22.20 , Blogger ia kirjoitti...

anonyymi: Kiitti linkkivinkistä, kirjanmerkkeihin!

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu