Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

jämät

Colour me !

torstai 7. elokuuta 2008

jämät


Olen haahuillut tämän päivän meikittä pikkusia vahtien, arpajaisvoittoja väsäten (huomenna lähtevät vihdoin matkaan!) ja polttarikansiota askarrellen. Onnistuin jättämään meikkivoiteeni juhlintapaikalle, joten naamastani ei osaa sanoa, muistuttaako se enemmän petolinnun peräpäätä vaiko minua.

Joku muuten joskus ihmetteli, että en varmaan koskaan pukeudu huolimattomasti. No, tänään pikkuisia vahtimaan mennessäni poikaystäväni äiti kysyi "ai et sitten ehtinyt vaihtaa yöpaitaa pois?", kun olin ihan päivävaatteissa, että siitä voi jo päätellä, etten se aina jaksa kikkailla minäkään.
Joten lärvi- ja asuotosten sijaan voisin vihdoinkin käydä rästihaasteiden kimppuun!

Mulla ei ole enää mitään hajua näiden alkuperästä, mutta vastasinpa kuitenkin. Olen säälittävin vastailemaan kiertojuttuihin, t. nimim. niitä kuvahaasteitakin vielä hoitamatta..


Työpöytä

Kyllästyin vanhan koneeni ikuisuuden vanhaan Amélietaustaan, joten läppärille halusin jotain kirpeämpää katseltavaa. Kuva on jonkin lehden editorialista, netin kätköistä löydetty. Pikkuinen kello, sää ja muistilaput on siistein keksintö koko Vistaan.Lapsuuden harhaluuloja

Uh, tämä olikin hankalempi! En onnistunut keksimään ainoatakaan, joten päädyin kertomaan kolme satunnaisfaktaa juniori-iasta. Toivottavasti kelpaa!

1. Pelkäsin Aivan Suunnattomasti Pikku Kakkosen varokaa heikkoja jäitä -varoitusta. Siis oikeesti, menin aina vähintäänkin sohvan taakse piiloon ja kurkin sieltä, että milloin se on ohi. Ne hätähuuto-torvenäänet ovat vielä nykyäänkin aivan kärjessä pelottavimpien äänien joukossa, siis ohi kaikkien Manaajien ja Tappajahaiden.


2. Löin pikkuveljeäni avokämmenellä poskelle niin, että poskeen jäi hohkamaan hetkeksi käteni jälki. Tiedän, kuulostan vähintäänkin hirviömäiseltä isosiskolta, mutta tälle on täysin looginen selitys! Nassikkana olin varmaankin telkkarista nähnyt, että miten teatterilyönti tehdään. Eli kättä poskea kohden, ja sitten käännetään naama lyönnin tieltä teatraalisen äännähdyksen saattelemana sivuun. Minähän opastin veikkaa ensin, että lyöppä siskoa. Sehän lähti lyömään, ja väistin taidokkaasti. "Noniin, nyt mä teen saman, väistä sitten!" Veli nyökytteli silmät kirkkaina väistävänsä, mutta hitot se mitään väistänyt. Käsi mäjähti poskeen. Pari uhkaavan hiljaista sekuntia pikkuveljen leuan väpättäessä ja lopulta puhkeaminen sireenimäiseen ulvontaan. Selitä siinä äipälle sitten, että miksi veljen poski on punaisena. "NO SE EI VÄISTÄNY!"


3. Pelkäsin pienenä kärpäsiä. En ampiaisia, en käärmeitä, vaan kärpäsiä. Vihasin aurinkoisia kesäpäiviä kun mama pakotti ulos, koska ulkona oli niitä saakelin kärpäsiä!


Image Hosted by ImageShack.us

Lätkäisen teidän riemuksi vielä kolme vähän vanhempaa asua. Kyllähän se oli selvästi hallussa jo pentuna! Vasemmalla seilorimekko, joka on nyt vähintäänkin pop Cherry Blossom girliä myöten. Keskeltä löytyy pitsipaidan kaverina ruusupöksyt, joiden kuosin varmaan aika moni olisi kelpuuttanut kulahtanut kukkamekko -trendiin (huom. Pessi!). Oikealta lähtee sitten semmosta komboa, että epileptikoita hirvittää. Sanon sen ääneen, ettei teidän tarvitse: Kyllä, poskeni ovat samoissa mitoissa, mitä tuolloin!


Sain myös jossain vaiheessa parista blogista kesälätkän, jonka otollisin esittelyaika on ehdottomasti näin alkusyksystä!


Kiitos!


***


Mulla on muuten aivan mieletön ongelma sen huutokauppablogin ulkoasun kanssa! En saa edes banneria aikaiseksi. Toisaalta olisi turhan tyrkkyä lätkiä omaa pärstää senkin banneriin, mutta toisaalta olen aivan käsi, mitä tulee minkäänlaisiin kollasijuttuihin. Ideoita otetaan vastaan enemmän, kuin mielellään.

Tarpeeksi sekava? Hyvä. Ensi kerralla taas selkeämpää!

Translation:

Today I have been hanging around with no make-up on and wearing something unpretty, baggy and fuzzy, so no outfits today. (Except the old ones that I wore when I was three, so hot!) I finally answered to some polls which have been travelling around in the Finnish blogosphere, so there's really nothing worth of translating. Maybe tomorrow something more interesting!

Tunnisteet:

58 kommenttia:

7. elokuuta 2008 klo 19.41 , Blogger Shine kirjoitti...

No ei sun posket tossa vauvakuvassa vielä mitään oo! Tiekkö mua varmaan luultiin naaman perusteella bulldogiksi. :P ei muuten varmana oo oikein kirjotettu! Miksi tämä jatkuva kommentin valvonta? No tämäkin viesti jäi hieman sekavaksi. :P

 
7. elokuuta 2008 klo 19.42 , Anonymous Sharraa kirjoitti...

nOI SUN LAPSUUS KUVAT ON NIIN IHANIa!

 
7. elokuuta 2008 klo 19.50 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

mäki pelkäsin pikku kakkosen varokaa heikkoja jäitä -animaatioita!! menin aina piiloon meidän kylppäriin ja joskus pelotti niin paljon että pakotin isoveikan sinne mukaani kertomaan mulle vitsejä että unohtaisin sen sairaan animaation. mutta toisaalta, enpä ole koskaan mennyt heikoille jäille... *koputan puuta*

 
7. elokuuta 2008 klo 19.50 , Anonymous nanna- kirjoitti...

Nauroin tolle mikon äidin kommentille! Hah, olipas kivasti sanottu. :D

Ja noi lapsuudenkuvat on ihania! Pessi on tosiaan kiikkunut kainalossa. Onko yhtään kuvaa, kun pureskelet sen nenää? :DD

 
7. elokuuta 2008 klo 19.55 , Blogger A.K. kirjoitti...

Eipä nuo posket vielä pahat oo! Multa on löytyny pienempänä vielä isommat ja siskon lapsellakin on melkoset posket, lohduttelin sitä, että nehän ei sitten lähde pois aikuistuessakaan. :)

 
7. elokuuta 2008 klo 19.58 , Anonymous Marzsa kirjoitti...

Heh et ole ainut joka on pahoin pidellyt sisaruksiaan. Itse olen ties miten potkinut ja murjonut iso veljiäni. Itse olen kyllä saanut samlla mitalla takaisin esim sillon kun veljeni löi minua pehmo lelulla ja hampaani lähti irti ja nielaisin hampaani. :) Nykyään me kyllä jo nauretaan koko jutulle. :D

 
7. elokuuta 2008 klo 19.58 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hah! Täällä pelättiin kanssa sitä ihan sairasta "Varokaa heikkoja jäitä"-animaatiota. En tajua miten jotain niin pelottavaa on edes viitsitty lapsille näyttää. Olet eka itseni lisäksi jonka olen myös kuullut sitä pelkäävän:D

Toi lapsuuskuva numero 3 on muuten ihan ykkönen:D

-Una

 
7. elokuuta 2008 klo 20.02 , Anonymous mandariinipöö kirjoitti...

apua! kuka pyyhkisi tän tyhmän virneen mun naamalta, minkä aiheutti sun oikeanpuolimmainen vauvakuva??? :D (söpöjä kaikki, btw) :)

 
7. elokuuta 2008 klo 20.03 , Blogger Kk kirjoitti...

hihi, aivan ihania lapsuuskuvia! :D Miksi en minäkin voisi olla noin edukseni lapsuusajan kuvissa! :D

 
7. elokuuta 2008 klo 20.05 , Blogger at kirjoitti...

::DDd Uiui.Söpöjä kuvia <3 Mä pelkäsin pienenä uuno turhapuron sitä alkutunnaria : ( UUNO, UUNO ON NUMERO YKSI. tididddiddi. äwww :<

:DD hah

 
7. elokuuta 2008 klo 20.07 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mäki pelkäsin sitä pikkukakkosen jääjuttua ihan tajuttomasti! Juoksin aina piiloon johonkin nurkan taakse kun se tuli. se on ihan hirvee! En vieläkään pysty kattomaan sitä.

toi sun kolmas lapsuuskuva on ihan huippu :DDD haaaha !

 
7. elokuuta 2008 klo 20.07 , Blogger melkoelli kirjoitti...

Nuo lapsuuskuvat on todella ihania!

 
7. elokuuta 2008 klo 20.13 , Blogger gg'S kirjoitti...

aika veikee toi toka vauvakuva 8)

 
7. elokuuta 2008 klo 20.35 , Anonymous marsipaaninen kirjoitti...

Ihan hirveä se varokaa heikkoja jäitä-juttu! :D Toisaalta pelkäsin myös muumien mörköä, sekä Lumikin sitä rumaa noita-akkaa, että menin toiseen huoneeseen sohvan taakse piiloon. :D

Suloisia lapsuuskuvia!

 
7. elokuuta 2008 klo 20.51 , Blogger gloss. kirjoitti...

voi kuinka suloisia lapsuuskuvia!! ^^

mun blogissa on muuten alkanut arvonta! siinä on kolme palkintoa, eli hyvä mahdollisuus voittaa! käykää ihmeessä tsekkaamassa ;)

 
7. elokuuta 2008 klo 21.13 , Anonymous miss murmeli kirjoitti...

:) heijj.
nyt kyllä harmittaa selasin vanhoja postauksijasi ja siellä oli niitä kauan kauan himoitsemiani korvakoruja .

* jupisee itsekseen* olisi pitänyt löytää sinne paljon aikaisemmin.

Mutta kiva postaus. Eikä nuo posket todellakaan ole mitää ;D

 
7. elokuuta 2008 klo 21.20 , Blogger piparminttu kirjoitti...

lisäsin blogisi seurattavien listalle omaani, toivottavasti ei haittaa! blogataan muuten samasta kaupungista, mulla vaan ei ole takana vuotta vaan pari viikkoa :D

 
7. elokuuta 2008 klo 21.37 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Haha sain päivän naurut!! :D:D Kiitos!

 
7. elokuuta 2008 klo 21.44 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

et sinä kovin miltään petolinnun peräpäältä muistuttavalta näytästänyt kun ohimennen viipotit kaupungilla :o

 
7. elokuuta 2008 klo 22.09 , Anonymous enskumuisku kirjoitti...

Myös minä tunnustan kammoksuneeni sitä mielipuolista jääjuttua. Hrr.. en varmasti tule IKINÄ harrastamaan avantouintia ;)

Hihihi, mun äidin isoveli, eli meikun eno on aika lailla samoilla linjoilla sun kanssa, luulisin: se katos harrasti pentuna judoa ja opetti pikku-äipällekin li ikkeitä. Fiksu isoveli kaataa pikkuisen enemmän kun helposti, sisko makaa tantereella ja alkaa jo sinertää veljensä painon alla kun niiden äiti tulee paikalle ja pelastaa mun äidin.
"No mistä mä olisin voinut tietää kun ei se taputtanut lattiaa!" (judossahan taputetaan lattiaa antautumisen merkiksi)
Että et ole ainoa joka on liian fiksu sisarustensa parhaaksi
t.esikoinen-täällä-hei :)

P.S.olit pienenä söpö

 
7. elokuuta 2008 klo 22.32 , Blogger MouMou kirjoitti...

EI! Minäkin pelkäsin tuota pikkukakkosen varoitusta!:O *yök* Tai siis edelleen lähden pois, kun se tulee...:/

 
7. elokuuta 2008 klo 22.36 , Blogger arttu kirjoitti...

viiminen kuva on kyl ihana! :D

 
7. elokuuta 2008 klo 22.37 , Blogger Suhkur kirjoitti...

Ahahhhahhaaa ja ihanuutta, minä_penskana_kuvat on parasta viihdettä mitä mie tiiän:D Että joo-o halvat on huvit, myö ollaan monet kerran baariin lähtiessä naurettu katketaksemme lapsuuden kuville, ykski kerta niin paljon että joku kilipää mummeli jätti nimettömän lapun meikäläisen postilaatikkoon ja selitti että seuraavaks mie saanki sit häädön:'D No ei vakavasti otettava asiahan tuo olis ollu ja tästä tuli outo kommentti jolla ei oo päätä eikä häntää. Ugh, olen puhunut.

 
7. elokuuta 2008 klo 22.53 , Blogger harmonica kirjoitti...

Siis noi Pikku Kakkosen varokaa heikkoja jäitä -varoitukset, oli oikeesti jotain maailman kamalinta, ne pelotteli mielessä vielä nukkumaankin mennessä.

 
7. elokuuta 2008 klo 23.18 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Repäisitpä taas hauskan postauksen;D Kyllä noista ihanista lapsuuskuvista tosiaan jo näkee että tuleva muotibloggari siinä verryttelee - niin nilkkojen asentoja kuin RUSETTipäässä keimailuakin;) Hymykin on ollut yhtä herkässä silloin kuin nykyisinkin... Asut ovat mahtavia, tuo kolmonen on melko raisu - pääsi yllättämään noiden kahden tyttömäisen jälkeen!

Posket on ihanat! Niin tuolloin kuin nyttemminkin...

Kiitos vielä noista lapsuusmuistelmista,kyllä nyt naurattaa;D(anteeks vaan pikkuvelirassu)
v

 
7. elokuuta 2008 klo 23.19 , Blogger Ocean kirjoitti...

Täällä kans yks joka näki painajaisia siitä pikku kakkos-jutusta... :D

 
7. elokuuta 2008 klo 23.25 , Blogger nadjastrange kirjoitti...

hhahahaahh toi okeenpuolimmaisen lapsuuskuvan asu! :DD

 
7. elokuuta 2008 klo 23.47 , Anonymous regina kirjoitti...

Pelkäsin vain niitä otrvia, itseasiassa olen ehtinyt koko varokaaheikkojajäitä animaation unohtaa kunnes nyt sinä muistutit siitä, ja mulla nousee niskavillat ylös.... ne torvet ! >:

 
7. elokuuta 2008 klo 23.49 , Anonymous Selin kirjoitti...

AI IHANA pikku-Ia! Tekee mieli ottaa noista lapsuudenkuvista tuo nbr 2, ja puristaa noi posket ihan lyttyyn! Awwwww miten ihana. Ei tällä hetkellä toki mitään lapsirakkautta ilmassa...

 
8. elokuuta 2008 klo 0.13 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ihana postaus, nauroin ihan ääneen. :D

 
8. elokuuta 2008 klo 1.25 , Blogger melinda kirjoitti...

Voi kun olet söpö ollut! Ja olet vieläkin (: Ja paskan marjat sulla mitään pullaposkia ole!!

 
8. elokuuta 2008 klo 7.35 , Blogger hanna kirjoitti...

söpöjä lapsuudenkuvia (: haa, vasemmanpuolinen seilorimekko taitaapi olla samanlainen kun omani, joka on tosin punainen. eikä tietenkään mahdu enää päälle.

 
8. elokuuta 2008 klo 7.58 , Blogger Herttainen kirjoitti...

Ihania noi kuvat! Tuo on kyllä uskomaton missä on toi "pilleri"hattu, kuosi ja värit ja niiden psykedeelisyys on kyllä niin 80-90-lukujen vaihdetta. Mä olen aina miettinyt kuinka onnellinen olen kun olin kakara 80-luvulla, vanhemmat serkut kun olivat silloin teinejä ja kyllä niitä varmasti hävettää kaikki suvun ryhmäkuvat :D

 
8. elokuuta 2008 klo 8.37 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ei hitsi, ootko oikeasti kajaanista?! mahtava juttu jos näin, kajaanistahan löytyy tyylikkäitä ihmisiä:) itsekin olen kajaanista lähtöisin, mutta en kyllä tunne sua kun oot niin paljon mua nuorempi... vasta löysin blogisi, ja tämä on tosi mukavaa luettavaa! terkkuja kajaaniin:)

 
8. elokuuta 2008 klo 9.44 , Blogger Jonna kirjoitti...

Minä olen murtanut pikkuveljeni käden aikoinaan. Siihenkin oli tosin looginen selitys. Halusin tanssia olohuoneen lattialla ja veli tuli jatkuavsti jalkoihin pyörimään. Nappasin sitten sitä raukkaa kädestä ja viskaisin sivuun. KRÄKS! Olin 5-vuotias:)

Ihanan hyväntuulinen tuo keskimmäinen lapsuuskuva_)

 
8. elokuuta 2008 klo 9.52 , Blogger Nannannaa kirjoitti...

Heikkoja jäitä pelättiin/pelätään myös täällä! :D Kakkoselta onnistunut toteutus.

 
8. elokuuta 2008 klo 10.00 , Blogger behaviour kirjoitti...

Oooi ihania kuvia! :)

 
8. elokuuta 2008 klo 10.12 , Anonymous petra kirjoitti...

Oi, vähän söpöjä vauva-lapsi kuvia :>

 
8. elokuuta 2008 klo 11.09 , Blogger Peippo kirjoitti...

Aww, sä olit suloinen vauva! ^^

Tää oli tosi kiva postaus, hihittelin pitkään tolle "se ei väistäny!" -jutulle. :D

 
8. elokuuta 2008 klo 12.06 , Blogger Rosa kirjoitti...

Onneksi en ole ainoa, joka sitä kamalaa Pikku Kakkosen mainosta pelkäsi kuin hullu. Toinen kamala pelkoni kohde oli se joku kakkosen juttu, joka tuli aina ohjelmien perään missä se nainen nauroi niin viettelevästi. Pistin aina silmät kiinni ja peitin korvani käsillä. Se pelotti ihan sikana! :D

 
8. elokuuta 2008 klo 12.20 , Blogger clémentine kirjoitti...

Oih, pakko tulla kommentoimaan ihan vaan noita lapsuudenkuvia :o!! Miten söpöjä, varsinkin kolmoskuva :D.

 
8. elokuuta 2008 klo 12.21 , Anonymous sing kirjoitti...

mäkin kuulun siihen nappula-armeijaan, jonka pikku kakkosen heikot jäät on saanut tutisemaan. taitaapi olla niin, että kyseisen pätkän kauhistuttamia löytyy enemmän kuin siihen lungin suhteen omaavia.
camilla mickvitzin, kyseisen varoitusanimaation taiteilijan, jason-kirjoja kyllä rakastin, vaikka niiden tyyli on sama taiteilijalle ominainen. eli kaiketi nimenomaan ne äänet vapisuttivat minua.
imperfektit voisi kyllä vääntää preesensiin tästä kommentista, jos suinkin jaksaisin :D

 
8. elokuuta 2008 klo 12.51 , Blogger S kirjoitti...

ootpas ollu söpö pienenä, iiiihana!<3 tykkään tosi paljon sun blogista teksit kirjoitat aina niin hauskasti, että tämäkin tyttö (onnetonteksitienlukija) jaksaa ne lukea!:D

 
8. elokuuta 2008 klo 12.57 , Anonymous winda kirjoitti...

Voikun olet ollut suloinen :) Minäkin pelkäsin heikkoja jäitä-varoitusta, jopa niin paljon että nyt aikuisena yksi pahimmista peloistani on heikot jäät. (En todellakaan suostu menemään jäälle edes kävelemään, silloinkin kun muut ajavat siinä autolla..)

 
8. elokuuta 2008 klo 12.59 , Blogger emilia kirjoitti...

ihanan suloisia kuvia(=

 
8. elokuuta 2008 klo 15.00 , Blogger norsis kirjoitti...

Minäkin olen pelännyt Pikku kakkosen heikkoja jäitä ihan törkeesti. Juoksin aina toiseen päähän taloa, peiton alle ja tungin sormet korviini.

Taidan pelätä sitä edelleen :D Ainakin ahdisti ihan hirveesti katsoa sitä netistä täs joku vuosi.

 
8. elokuuta 2008 klo 15.00 , Blogger pantsku kirjoitti...

Ihania nuo lapsuus kuvat!

 
8. elokuuta 2008 klo 15.06 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

hahahah, et oo kasvoista paljoo muuttunu, samanlaisia piirteitä kuin nytkin ;) hyvällä vain tämä kommentti!

 
8. elokuuta 2008 klo 18.42 , Blogger noray kirjoitti...

Hahah, mainioita vekarakuvia! Ittelle kävi kerran vähän samalla lailla eräänä talvena pikkusiskon kanssa. "Haluuksä nähdä miten ihminen kaadetaan?" "Okei." Kamppasin siskon ja se alkoi kiljumaan mulle.

 
8. elokuuta 2008 klo 19.05 , Anonymous mimomai kirjoitti...

"niitä saakelin kärpäsiä!"
Sun blogi on auvoista ihanuutta, kermojen kermaa, parhainta parhautta. Kiitos ia!

 
8. elokuuta 2008 klo 20.18 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mäkin pelkäsin sitä Pikku Kakkosen "varokaa heikkoja jäitä"- juttua! Aina syöksyin piiloon jonnekin sohvan taakse tai pöydän alle. Ja vaikka kuinka pelkäsin sitä sairasta mainosta, en ole muistanut varoa heikkoja jäitä, sinnehän minä olen muutaman kerran pulahtanut. :p

Tosi söpöjä lapsuuskuvia muuten! :)

 
8. elokuuta 2008 klo 20.51 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mulla oli ihan sama juttu ton ekan kohdan kanssa, pelkäsin sitä pikku kakkosen varo heikkoja jäitä ihan suunnattomasti ! Ja toi oikeenpuolimmainen vauvakuva on niin lutunen että <3

 
9. elokuuta 2008 klo 9.03 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

lisää hoidettavaa ialle<3
http://www.nic.fi/%7Ecalibras/puppies.htm

 
9. elokuuta 2008 klo 10.51 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Noi pikkukellot ja muut on ollu mäkeissä iät ja ajat, ei oo mikään microsoftin keksintö :p

 
10. elokuuta 2008 klo 21.25 , Blogger ia kirjoitti...

Shine: Vai ihan bulldogiksi, sen kyllä haluaisin nähdä :D Tämä tuntuu paljon turvallisemmalta kun saa lukea kommentit ennen julkaisua! Saatan kyllä luopua systeemistä ennen pitkää.

Sharraa: No kiitos :D

anonyymi: Se oli ihan kamala! Hitto kun mulla ei ollut isosisaruksia kertomassa vitsejä :( Mäkin olen jättänyt heikkojen jäiden kokeilut, mainos on vissiin pureutunut aika hyvin alitajuntaan :D

Nanna-: No eikö :D Kiitos! Pitää katella ens albuminselauskerralla oisko purumateriaalia :D

A.K.: Aijaa, no ehkä mä nään ne sitten jotenkin erityisen isoina :D Sä oot julma lohduttaja!

Marzsa: Auuuu, no tuo kuulostaa jo pahemmalta! Toisaalta, olen mä puraissut tuota veljeäni selkään :D Taidatte kuitenkin silti johtaa!

Una: No niinpä, varmasti monet nappulat nähneet painajaisiakin siitä! Kiitos :)

Mandariinipöö: Haha :D Kiitti!

KK: Kiitos! No selasin läpi jotain kuus kansiota, joissa oli nuo kolme hyvää kuvaa, että.. :D

At: Kiitti! No okei, Uunopelko on vähän hassu, enpä ole kehenkään kaltaiseesi törmännyt :D Musta se oli lähinnä rasittava!

anonyymi: No niinpä, ihan kamala! Yritin kattoo sitä Youtubesta joku aika sitten, enkä irvistelemättä pystynyt :D Kiitti, t. kolmannen kuvan tatti!

Melkoelli, GG's: Hehe, kiitti :)

Marsipaaninen: Joo, mäkin pelkäsin mörköä, huuui! Kiitti :)

Gloss: Kiitti! Käynpä kurkkaamassa :)

miss murmeli: Ai mitä korvakoruja :o Nakkaas sähköpostia! Kiitos :)

Piparminttu: Kiitti linkkaamisesta! Oho, vai toinen Kajaanilainen, pitääpä tsekata :)

anonyymi: No olehyvä :D

anonyymi: Oooo, missä kohti? Kaupungin ässällä? En keksi missä muualla kehtasin liikkua :D

Enskumuisku: Hehe, samat sanat! Voi kamala, onneks ei käynyt pahemmin :o Tommosiin kamppailulajeihin pitäs asettaa ikäraja :D

Moumou: No niin minäkin! Luulisi jo karaistuneen vanhempana mutta ei :o

Arttu: Hehe, tatti kiittää :D

Suhkur: Hehe, pitää siis käydä albumilla useamminkin :D Ei herranen aika mitä tiukkapipostelua, ei naurua voi laskea metelöinniksi! Hyvä kommentti oli , ugh :D

Harmonica: No älä muuta sano!

V: Hehe, kiva että tykkäsit vaikka vähän tönkkö olikin :) Joo tosiaan, ehkä mulla on regressio ja oon taantunu tuohon ikään ja rusetteihin! Kiitos taas aivan ihanasta kommentista :)

Ocean: Ah, en ole yksin! :D

Nadjastrange: NO NIINPÄ!

Regina: Niinpä, ei se ilman ääniä olis kamala ollenkaan! Sorry muistuttamisesta :(

Selin: Hehe :D Toivottavasti löydät vauvan poskinipisteltäväksi!

anonyymi: Hehee, hauska kuulla!

Melinda: Hee, kiitti! Voi kuule, mä oon vaan ottanut kuvia joissa ne ei oo päässyt oikeuksiinsa :D

Hanna: Kiitti! Hehe, ei taida enää mullekaan tuo venyä päälle :D

Herttainen: Kiitos! Noniinpä, tuon asun on vielä tehnyt äitini :D No mutta mä saan hävetä noita muutamia vauvakuvia kasarikuoseissa!

Loput myöhemmin!

 
10. elokuuta 2008 klo 21.59 , Blogger sarakissa kirjoitti...

Hahah, en ole tähän mennessä törmännyt vielä keneenkään muuhun joka myöskin on pelännyt tuota kyseistä tiedotusta!:D Aloin suurinpiirtein kirkua aina kun ne ilmestyi ruutuun, nimimerkillä ihan tasapainoinen lapsi.

 
11. elokuuta 2008 klo 16.20 , Anonymous katye kirjoitti...

moikka. mullakin oli se pikku kakkosen heikkoja jäitä-kammo..menen aian sillon suihkuu kun se alkoi...

 
14. elokuuta 2008 klo 23.18 , Blogger ia kirjoitti...

anonyymi: He, Kajaanistahan minä :D Kiitos kehuista! :)

Jonna: Auts! Melkoiset otteet :D Toivottavasti poikaystäväsi on vahvaluista sorttia.. Nosori, en tosissani! :)

Nannannaa: No todellakin onnistunut, vissiin ihan kunnolla tehonnut se pätkä :D

Behaviour, Petra, Peippo: Kiitos!

Rosa: Joo, mä pelkäsin kans sitä ihan hulluna! Piti aina laittaa äänet pois :(

Clementine: Hehe, kiitos!

Sing: On tainnut olla harvoja varotusfilmejä, jotka ovat oikeasti tehonneet! Haa, voisi ihan vertailumielessä tutustua kyseisen tyypin teoksiin :D

S: Hee, kiitos :)

Winda: Heh, kiitti! No ihan ymmärrettävä trauma :o Mutta kyllä se jää kestää, jos siinä autotkin ajaa, ihan oikeasti.. :D

Emilia, Pantsku: Kiitos!

Norsis: Jes, emme ole yksin! Mäkään en ole pystynyt katsomaan sitä irvistelemättä uudelleen youtubesta :D

anonyymi: Haha, no kiitos, kai :D

Noray: Kiitti :) Siis nuo tilanteet menee aina noin, ihan selvästi pikkusisarukset suostuu ja sitten itketään kun sattuu! Niin väärin :D

Mimomai: Voi että, kiitos hurjan lämmittävästä kommentistasi :)

Emmisusanna: Haa, on siis varoitus tehonnut :D Kiitti!

anonyymi: Ihana huomata, ettei ole yksin! :D Kiitos!

anonyymi: aaaaaaaawwwww!

anonyymi: Pah, mäkit ihan yliarvostettuja! :D

Sarakissa: Haha, no nyt törmäsit kerralla isompaan satsiin :D Tasapainoinen se olen minäkin, se varotus on vaan erityisen häiriintynyttä tavaraa!

Katye: Hehe, meitä on jo monta :)

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu