Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

kurkkaus

Colour me !

keskiviikko 3. syyskuuta 2008

kurkkaus


Heii, hengissä ollaan sietämättömästä lihassärystä huolimatta! Mistähän tässä uskaltaisi edes alottaa, kun olisi niin kamalasti kerrottavaa. No, jospa nämä pari satunnaista ensihehkutusta ja -otosta antaisi edes jonkinlaista kuvaa viikkoni alusta.


Ensinnäkin koko maanantai, aamuyhdeksästä iltakymmeneen, oli hc-muuttoa ilman ainoatakaan taukoa. Puhun siis oikeasti hard coresta: Syntisen painavien laatikoiden kantaminen kolmen ihmisen voimalla hissittömän kerrostalon kolmanteen kerrokseen ei ollut näköjään mitään sunnuntaivoimailua.

Kun aamulla menimme siivoustarvikkeiden kanssa kokeilemaan uutukaiset avaimet oveen ja tarkastamaan kämpän ensimmäistä kertaa ikinä, kiljahdin riemusta, ihan kirjaimellisesti. Olin varautunut jo pettämättömällä "pessimisti ei pety" -logiikalla pahimpaan, mutta kämppä oli ihanampi (ja tilavampi) kuin uskalsin odottaa. Vai mitä veikkaatte pysymisestäni muuttotennareissani, kun näin nuo kettiön kaapit?

Image Hosted by ImageShack.us


Sompailimme laatikoiden välissä koittamaan onneamme kierrarille, josko sinne olisi ilmestynyt sopiva sohvaehdokas uuteen, tyhjään olohuoneeseemme. Miko vielä parkkeeraili, kun silmäni nauliutuivat pelkääjän paikalta ulkona napottavaan reppanaan: Aivan Käsittämättömän Ihanaan, keltaoranssiin (niinpä?!) sohvaan. Kiteyttäkää mielessänne ne kaikki blogeissa sanaillut rakkautta ensisilmäyksellä -luritukset bloggaajan ja Sen vaatekappaleen ensitapaamista kuvailtaessa, ja soveltakaa ne kaikki tuohon hetkeen. Hitto, minun oli pakko saada se sohva.

Minähän rykäisin lähimmälle kierrarisedälle, ja höngin hintaa. "Jos kannatte ite pois niin viekää vaan" helkkyi korvissani useamman sekunnin kuin kovaäänisimmät kilikellot, ennen kuin sen sain sisäistettyä. Kotiinhan se lähti, ihan ilmaiseksi. Isä korjasi heikon pohjan kuntoon samalle iltaa, ja jo maanantaina punnersimme tätä helvetinmoista jättiä ahdasta porraskäytävää ylöspäin.

Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us

(Samassa t-paidassa koko alkuviikko #H&M men)
Ja joo, keskimmäinen tyyny näköjään väärinpäin, imuroin tyynyt just ja lätkin ne vaan takaisin!

Koko perheeni tuomitsi sohvan aivan järkyttävän rumaksi möhkäleeksi, mutta minusta se on hurmaava viimeistäänkin kun ripottelen tummia koristetyynyjä kaveriksi. Kummalla kannalla te olette?

Tiistaina oli sitten jo karu paluu töihin, ja aika tuskaa se kuuden tunnin seisoma-asento kauhian hellillä pohkeilla on. Olen kuitenkin urhoollisesti koittanut laittaa kaikki vapaahetket kämppää hieman eteenpäin, mutta ei tämä vieläkään mikään asuttava ole. Kaikki muu paitsi astiat ovat vielä laatikoissaan, ja oikeastaan paikoillaan on vain kattovalot (tai no ei eteiseen) ja sänky. Nyt en tosiaan tämän kaaoksen takia mitään näitä pieniä sneek peakeja kummempia kameralle taltioi, mutta eiköhän tämä tästä pikkuhiljaa rakennu lopulta blogiinkin asti!

Image Hosted by ImageShack.us
Violetti makuuhuone salakavalasti violetilla valaisimella takaisin, olen ovela!

Ei mulla olisi oikeastaan nytkään yhtään aikaa tätä päivittää, mutta pitihän se pieni raapaisu kirjailla. Päivittäiseen tahtiin ei päästä vielä ainakaan pariin viikkoon, joten kärsivällisyyttä!


Translation:

We have finally moved, yey! The apartment looks like a Mess (yep, with the capital M), but I couldn't resist showing some sneek peaks.

We found the perfect couch from the recycling center - and got it for free! (Or am I just so familiar face there nowadays that it was some kind of special offer, hmm?) My dad renovated the bottom of the couch, and now it's almost as good as new. My parents and my littlebrother thought that my new, yellow loveliness was the ugliest couch they had ever seen, but I strongly disagree. I think it will be just adorable with little, dark cushions!
The cabins of our kitchen turned to be yellow, too, and I love them, too. I have been wearing that same H&M men t-shirt for a few days because all my clothes are still in huge bin bags.

It takes several weeks of cleaning and arranging until we can call our apartment home, but when it finally is at least almost fully decorated, I will show it to you.

Tunnisteet:

112 kommenttia:

3. syyskuuta 2008 klo 21.30 , Blogger Satu kirjoitti...

Sohvan keskimmäinen tyyny on väärinpäin ;)

 
3. syyskuuta 2008 klo 21.34 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

onnea uuden asunnon kunniaks ;D

 
3. syyskuuta 2008 klo 21.35 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

kivaa että pääsit muuttamaan! Tossa sohvassa on kyllä sitä jotain, vaikka on se ehkä vähän möhkäle :)

 
3. syyskuuta 2008 klo 21.36 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Jumaloin tota sohvaa!

 
3. syyskuuta 2008 klo 21.39 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Moi!
Ihana kuulla sinusta!
No onhan se-aika-juttu!
Minä olisin varmaan ensin ollu vähän pessimisti linjalla mut sinun ihana asenne ja ilo loisti kirjoituksesta, siis todellakin olet tyytyväinen löytöösi;)
Onnea koko perheelle hienosta löydöstä!
Sirpa

 
3. syyskuuta 2008 klo 21.39 , Blogger Jonna kirjoitti...

Tuo sohva on jotenkin aivan äärettömän symppis:) Uh, muuttaminen on aivan kidutusta! ja varsinkin se loputon laatikoiden purkaminen kun ne ei vaan lopu! Ja aina jotain hajoaa tai katoaa. Näiden positiivisten snaojen myötä: ONNEA UUTEEN KOTIIN! :)

 
3. syyskuuta 2008 klo 21.41 , Blogger KIIA kirjoitti...

Kun ihan aluksi näin tuon sohvan ajattelin että mitä sää oot oikein menny ostamaan (tai jtn tohon tyyliin), mutta puhuttuasi sohvatyynyistä ja ajateltuani luovemmin päädyin tulokseen että sohva onkin aikas uppee :)
Niin ja ihania kuvia :)

 
3. syyskuuta 2008 klo 21.45 , Blogger Christina kirjoitti...

Ihana tuo sohva. Juuri sellainen täydellisen rento, millainen sohvan kuuluu ollakin. Ja se tuo mieleen kivasti menneet vuosikymmenet. :) Minä ihastuin!

 
3. syyskuuta 2008 klo 21.47 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Jeess olet päivittänyt! Ihanan sohvan löysit, ja vielä ilmaiseksi!? Kuinka epäreilua! Mitäs Miko tästä sohvasta tuumailee, yhtä innostunut kuin sinäkin, vai? Miten teillä muuten muuten osuu nuo sisustusmaut yksiin? ONNEA ERITTÄIN PALJON UUTEEN - ja varmasti ihanaan - KOTIIN!

 
3. syyskuuta 2008 klo 21.50 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Oooi ihana sohva :O ! Ja vielä ihan ilmaiseksi, onnentyttö!
Hohoo, toivottavasti nähdään pian lisää kuvia asunnostanne ;)

 
3. syyskuuta 2008 klo 21.53 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kaapit näyttävät upeilta. :) Samanlaiset löytyvät myös äitini asunnon makuuhuoneesta.

Rakastuin myös sohvaan ensisilmäyksellä! Jos satut kyllästymään, et haluaisi myydä sitä tännepäin? ;)

Onnea uuteen kotiin!

 
3. syyskuuta 2008 klo 21.58 , Blogger eerika kirjoitti...

ihana sohva ! siitä tulee varmasti tosi hyvä kun saat siihen jotain kivanvärisiä koristetyynyjä !

 
3. syyskuuta 2008 klo 22.02 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

OOH, IHANAIHANA! Ihana kaikki: sohva-siis pliis, miten joku voi olla ihastumatta? se näyttää NIIIIIN kutsuvalta! Onkohan se mehukestitarjous vielä voimassa?..mä nimittäin haluan testata ton sohvan(ja haluan tyylivikkejä a la Ia), ihanat laatikot.. olet hurja onnenpekka! Hauskaa muuttoa, me odotamme kärsivällisesti uutta postausta nurisematta mitään, nöyrästi palvoen jumalaista sohv.. eikun Iaa.. :)

 
3. syyskuuta 2008 klo 22.04 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hih, itekin muutin juuri ja meillä on samanväriset keittiönkaapit! Ihan huiput! Ja vessan seinät on samaa väriä ;)

 
3. syyskuuta 2008 klo 22.06 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Oijoi, ihanaa kuulla sinustakin! :) Hyvä että muutto sujui ilman muita ongelmia, kuin väsyneet pohkeet.

Tuo sohva on jotenkin niin hellyyttävä. Tulee mieleen ihan serkkuni, joka on koonnut koko asuntonsa kierrätyskeskuksen tavaroista. Ei siinä voi kun hämmästellä miten hemmetin tyylikästä voi olla, vaikka kaikki huonekalut ovatkin melkeinpä ilmaisia olleet! Kun sitä asuntoa vertaa johonkin kylmästi ja modernisti sisustettuun asuntoon, huhhuijaa. Voiko olla mitään söpömpää kuin ruokapöytä, jonka ympärillä on pari erilaista keittiötuolia ja vanhat pullot maljakoina! Raha ei aina takaa tyylikkyyttä. :D

Ja näin hienosti eksyin taas aiheesta. :)

Mutta mutta onnea vielä kerran asunnosta! Toivottavasti kotiudutte hyvin :DD

 
3. syyskuuta 2008 klo 22.07 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Aww, ihanat kaapit ja vielä ihanampi soffa! :---D

 
3. syyskuuta 2008 klo 22.09 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Se hetki, kun ensimmäistä kertaa juo teetä (tai vaihtoehtoisesti kahvia, kaakaota etc.) oman asunnon lattialla on kyllä yksi maailman hienoimmista (:

 
3. syyskuuta 2008 klo 22.10 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ihana soffa. <3

 
3. syyskuuta 2008 klo 22.14 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

sohvahan on huippu!! <3

 
3. syyskuuta 2008 klo 22.22 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Sohvahan on oikein kutsuvan näköinen ja värinen! Onnea uuteen kotiin :>

 
3. syyskuuta 2008 klo 22.25 , Blogger Janni ja Sara kirjoitti...

Itse en niinkään sohvasta pidä, mutta se sopii sinun tyyliisi kuin nyrkki silmään ja se on kuitenkin tietyllä tavalla todella söpö, kuten sinäkin!:)

 
3. syyskuuta 2008 klo 22.31 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tuttavaperheellä oli aikoinaan samanlainen soffa. Täytyy tunnustaa että mielestäni aivan kauhea :) mutta makunsa kullakin!

 
3. syyskuuta 2008 klo 22.32 , Blogger Anniina kirjoitti...

ääihana sohva ! meillä on ihan varmana mummolassa tommonen vihreä. se on ihanan upottava =)

 
3. syyskuuta 2008 klo 22.44 , Blogger Unknown kirjoitti...

Ihana postaus ^^. Näitä muuttohommia on varmasti jännä seurata jatkossakin!

 
3. syyskuuta 2008 klo 22.56 , Blogger noora kirjoitti...

Onnea uuteen kotiin ;>

Sohvan muoto on ihan suloinen, mutta minua eivät samettiraidat vakuuta. Voisi ommella jonkinmoiset päällykset (tai siis pyytää mamia ompelemaan:D).

 
3. syyskuuta 2008 klo 23.01 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Onnea uuteen kotiin! (:
ILMASEKS TOLLANEN IHANA SOHVA! :o
ää-ää, miks en kerenny ennen sua ;<<
tohon sit kaikkee ruskeita,ja sellasia tyynyjä nii siitä tulee nii ihana että<33
toi hylly on kans ihana (;

- juulia

 
3. syyskuuta 2008 klo 23.42 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Sohvahan on just nätti! ja itsekin olet! hei millä pidät yllä sun hoikkuutasi? olet niin hoikka vaikka sanot aina syöväsi kamalasti. urheiletko paljon? kuinka usein ja mitä? syötkö aamupalaa jos niin millaista? joskus voisit tehdä jutun sun lempiruuista tai aamurutiineistasi ym. olisi kiva kuulla : ) äläkä piittaa mistään että jalkasi eivät muka sovi kuviisi. eivät ehkä näytä siitä tuolilta otettuna niin kivoilta mutta kun seisot ja otat sillai kuvan ne on upeita! olet mahtavin blogin pitäjä iikinä!! vastaathan minulle<3 tai petyn... :(

 
4. syyskuuta 2008 klo 5.50 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kutsuvan näkönen sohva kyllä! Ehkä ilman muuta sisustusta näkyvillä se voi vaikuttaa vähän vanhalta ja nuhjuiselta, mutta eiköhän epäilijätkin ihastu sitten kun kaikki muut tavarat on paikoillaan. Minun mielestä kuitenkin tosi siisti jo nyt!

Onnea uudelle avoparille! :) Se onkin tosi mukavaa aikaa kun on koko ajan innoissaan.

(btw. "koittaa" kirjoitetaan "koettaa", vaikka ehämmä tiiä kirjotatko sen tahallaan puhekielellä vaikka tyylikeinona.)

 
4. syyskuuta 2008 klo 8.01 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Musta sohva on tosi suloinen. Sopii jotenki sun tyylii. Onha se ehkä vähä rötiskö, mutta oikeella sisustuksella siitä tulee tosi ihana!

 
4. syyskuuta 2008 klo 8.03 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Jumalainen sohva! Minäkin pidän hirmuisesti siitä, juuri tyyliseni. Olisipa täälläkin kierrätyskeskuksia

- L

 
4. syyskuuta 2008 klo 8.29 , Blogger Anna kirjoitti...

Ooii kun kivoja kuvia! Ja sohvan värihän osui oikein nappiin, kuten myös keittiön laatikosto :---)

 
4. syyskuuta 2008 klo 8.32 , Blogger milliini kirjoitti...

Minä olen sitä mieltä, että sohva on ihana! Joo ja sisustaminen on ihan ykköstä, ite oottelen täällä talon ikkunarempan keskellä että millon ne sais meillekin uudet ikkunat että pääsis niihin sitten uusia verhoja ripustelemaan...

 
4. syyskuuta 2008 klo 8.41 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Itse en oikein keltaoranssista diggaile edes värinä, joten tuo sohva ei iske meikäläiseen yhtään, mutta jotenkin se on vain niiiin sinun tyylisesi! Huippulöytö siis, ja vielä noin _halpa_ ;)

 
4. syyskuuta 2008 klo 9.07 , Blogger aino kirjoitti...

olen ehdottomasti sillä kannalla, että tuo sohvahan on ehkä maailman suloisin ! Ja vielä ilmaiseksi, ja noin iso, mitä ihmettä? O.o Olet ehkä kierrarilöytöjen kuningatar :D tän postauksen jälkeen en todellakaan malta enää odottaa, että joskus tulevaisuudessa pääsen muuttamaan omaan kämppään ;)

 
4. syyskuuta 2008 klo 9.28 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Musta toi sohva on hauska, pehmeen näkönen. varmasti upea mustien tyynyjen kera

 
4. syyskuuta 2008 klo 9.34 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Toi sohvahan on aivan ihana :)

 
4. syyskuuta 2008 klo 9.46 , Blogger anskusiili kirjoitti...

Sohvahan on aivan hurmaava!

 
4. syyskuuta 2008 klo 9.56 , Blogger miukku kirjoitti...

Ihana tuo lamppu!! Sohvakin näyttä varmasti houkuttelevammalta kun siinä on pari sisustustyynyä nötköttämässä. Ja eikös se niin mene että oman pään mukaan oma asunto? :D Sopii muuten niihin sun keittiön kaappeihinki tuo sohvan väri!

 
4. syyskuuta 2008 klo 9.57 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Jos olisin nähnyt tuon sohvan ennen sinua, olisin kyllä hihkaissut että tuo on kyllä aivan varmasti ia:n sohva, näytätte ihan samoilta! (hyvällä tavalla) :D Tämä ei siis ole loukkaus, todellakaan.

 
4. syyskuuta 2008 klo 10.23 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tuollaisenaan tuo sohva on, joo, hirveä. Mutta visualisti, kuten Sinä, näkee siinä enemmän. Stailaamalla sen muuhun ympäristöön sopivaksi ja piristämällä tyynyillä, kokonaisuudesta tulee varmasti upea.

Olisit rakastanut edesmenneen mummuni sohvakalustoa!

 
4. syyskuuta 2008 klo 11.24 , Blogger T / visiokeko kirjoitti...

Oih kuinka pirtsakat noi kaappien ovet :P

 
4. syyskuuta 2008 klo 11.58 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

nuo kaapit on jotain aivan hirveää,edelisessä kämpässäni oli samanlaiset mutta sellaiset ruman vihreät.keltaisessa värissä ei sinänsä ole mitään vikaa mutta en vain jotenkin voi sietää tuota materiaalia :( mutta hyvä että itse tykkäät :)

 
4. syyskuuta 2008 klo 12.01 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

tuollainen mummosohva,yäk :p

 
4. syyskuuta 2008 klo 12.33 , Blogger Hilla kirjoitti...

Vilahdit uusimmassa trendissä :)

 
4. syyskuuta 2008 klo 13.13 , Blogger Success kirjoitti...

Aivan mahtavan täydellinen sohva!! Hieman samanlainen mutta oliivinvihreä oli joskus kierrätyskeskuksen nettisivuilla ja ihastelin sitä silloin.

Onnea uuteen kotiin!

 
4. syyskuuta 2008 klo 14.04 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Oon samaa mieltä sun perheen kans; ihan saakelin ruma sohva. :D Mutta täähän on vaan mun mielipide. :D

 
4. syyskuuta 2008 klo 14.08 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

se on kyllä ihanan värinen... melkein leijonankeltainen.. (se on ihana sana)

 
4. syyskuuta 2008 klo 14.10 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hitto likka sullon uus hieno sohva! <:

 
4. syyskuuta 2008 klo 14.22 , Blogger Ladetsu kirjoitti...

Ihana oranssi sohva. <3
Tuollainen kelpaisi minullekin. Ja vieläpä ilmaiseksi.

Niin ja upeat keittiönkaapit kanssa. :)

 
4. syyskuuta 2008 klo 14.29 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Minä henkilökohtaisesti en pidä sohvasta. Väri, malli eikä kankaan materiaalikaan miellytä silmääni. Mutta asiahan on niin, että jos se on aarre sinulle, olet tehnyt aivan loistavan löydön!:)

 
4. syyskuuta 2008 klo 14.36 , Blogger Annamari kirjoitti...

Ihana tuollanen 70-lukuhenkinen toi sohva ja kaapit :) Onnea vaan uuteen kotiin, jee! :D

 
4. syyskuuta 2008 klo 14.43 , Blogger Tiukunen kirjoitti...

Ihana sohja. <3 Ja oi, miten pirteät keittiönkaapit! :)

 
4. syyskuuta 2008 klo 14.52 , Blogger Suhkur kirjoitti...

Elämä sentään oisit rakastunu miun kaverin vanhaan sohvaan jonka se joutu viemään osto-ja myyntiliikkeeseen takas kun muutti kimppakämppään. Keltanen, himppusen ruudutettu kangas ja muotoilu ihan seiskytlukua. Samalla kun vietiin sitä sohvaa pois ni rakastuin ite myrkynvihreään sohvaryhmään ja ilkeillääkseen myyjä oli lätkässy myyty-lappusen hinnan viereen:/

 
4. syyskuuta 2008 klo 14.59 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

mä en saa tota tekstiosiota keskelle sivua enkä jäämään ylä- että alalaitaan rakoa, jossa näkyisi taustakuvaa. miten sinä olet saanut ne noin ? pakko kysyä, kun nyt on taisteltu monet päivät ja apua ongelmiin on etsitty kaikkialta tuloksitta. mistä pohjakoodisi on vai oletko muokannut ulkoasusi valmiista pohjasta ? anteeksi tämä tämmöinen, mutta alan olla jo epätoivoinen.

 
4. syyskuuta 2008 klo 15.00 , Blogger pina kirjoitti...

kivoja kuvia, jälleen!

 
4. syyskuuta 2008 klo 15.09 , Blogger ANNIKA VISKARI 魏艾妮 kirjoitti...

luin just sun vuodatuksen blogias ja nyt on pakko kysyä, että virkkaatko sä vielä pipoja? Ne siinä kuvassa oli ihan älyttömän hienoja, mut sä ootkin taitava tekeen kaikkee tommosta! Kumpa määkin osaisin yhtä hyvin. :D

 
4. syyskuuta 2008 klo 15.20 , Blogger mape kirjoitti...

älyttömän söpö sohva! ja keittiön kaapit sopii siihen ihan tajuttoman hyvin. ihanaaihanaa! :)

 
4. syyskuuta 2008 klo 15.20 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

kamala sohva :D mut onnea uuteen kotiin (===

 
4. syyskuuta 2008 klo 15.24 , Blogger mhpt kirjoitti...

iiiiiihaaaanaaaaaaaa!!!! oon kanssan 100% samaa mieltä, toi sohva on sulonen♥

 
4. syyskuuta 2008 klo 15.26 , Blogger Hely kirjoitti...

Äää, aivan ihana toi sohva!:)

 
4. syyskuuta 2008 klo 15.54 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Muutitko johonkin toiseen kaupunkiin vai vieläkö asut kajaanissa? sori en oo ihan kärryillä :D

 
4. syyskuuta 2008 klo 16.06 , Blogger Sara kirjoitti...

Hih, onhan tuo sohva aika retro :D Ihan hieno, kun vaan sen kanssa muistaa sisustaa muuten samaan tyyliin tai vähän neutraalimmin.

 
4. syyskuuta 2008 klo 16.22 , Blogger Peippo kirjoitti...

Onnea uuteen kotiin sitten vaan! :) Sohva on toisaalta aika möhkäle, mutta jokin siinä vetää puoleensa. Ihanan pehmeän näköinen. :)

 
4. syyskuuta 2008 klo 16.43 , Blogger suklaamuffinssi kirjoitti...

onnea uuteen kotiin,ia! (:

 
4. syyskuuta 2008 klo 16.49 , Blogger mipa kirjoitti...

Sohvahan on aivan ihana! :o

 
4. syyskuuta 2008 klo 16.52 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Oo, jotenkin niin sun sohva! :)

 
4. syyskuuta 2008 klo 16.59 , Blogger Anni kirjoitti...

Määkin haluun tollasen paidan :)

 
4. syyskuuta 2008 klo 17.09 , Blogger Sarianna V kirjoitti...

Ääk, ihana sohva ! Ois kyllä lähtenyt minunkin mukaani jos ois joku paikka mihin sen sijoittaa :'D Vitsit on varmaan vieläki hienompi koristetyynyjen kans :O

 
4. syyskuuta 2008 klo 17.15 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kamala sohva sori nyt vaan.
Noi on tosi vanhoja ja tommosii on jossain huittaris xD

 
4. syyskuuta 2008 klo 17.27 , Blogger sarakissa kirjoitti...

Voi mikä sohvalöytö!:) hii, nyt ollaan keittiökaksoset, minulla on ihan samanlaiset keittiönkaapit.

 
4. syyskuuta 2008 klo 17.30 , Blogger sini kirjoitti...

Oooii... Ihanat nuo keittiön kaapin ovet!! ja sohva myös söpö. :>

 
4. syyskuuta 2008 klo 17.39 , Blogger Juuli kirjoitti...

meillä oli tollanen sohva joskus ihan käytössä,nyt se on vajassa un ja mun kavereitten ja kissojen lököilu paikkana

 
4. syyskuuta 2008 klo 18.01 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

No ompas sinun näköinen sohva! en olisi osannut kuvitellakaan mitään uuden uutukaista muoti sohvaa sinulle, juuri tollainen sohva on kiva, vaikkakin aivan kamalan näköinen omaan silmään. Mutta kaikilla on oma maku - ja niistä on aivan turha alkaa kiistelemään.

Taitaa olla aika vanha talo jonne muutitte, kun on tuon väriset kaapit? ylä vai ala teppanaan?

 
4. syyskuuta 2008 klo 18.10 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mitäs mieltä poig(gggg)gis oli mieltä sohvasta vai myöntyikö vaan hinnan perusteella?

onnea uuteen kotiin :)))

 
4. syyskuuta 2008 klo 18.31 , Blogger anette kirjoitti...

Luin vaikka kuinka monta kertaa ekan lauseen että "helsingissä ollaan" ja mietin että miten se liittyy muuhun postaukseen mitenkään. :D

Sohva on hassu. :)

Kuinka monta neliöö teiän kämpässä on?

 
4. syyskuuta 2008 klo 18.31 , Blogger Greencha kirjoitti...

congratulations!!!

The yellow it's a beatiful color.. ^^

 
4. syyskuuta 2008 klo 18.49 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

onnea uuden kodin johdosta !
ps: sohva on ihanan retro : )

 
4. syyskuuta 2008 klo 19.00 , Blogger Ninna kirjoitti...

Sohva ON ihana! <3 EN ihmettele yhtään fiiliksiäsi ;D namskis!

 
4. syyskuuta 2008 klo 19.03 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

heeh. voi, mitkä kaapit ja minkä värinen sohva ! tykkään ton sohvan väristä, mutta voin kuvitella perheen epäluuloiset kommentit. jos se ei haise ja se on ihan ouhdas ja oli ilmainen, niin loistavaa !

 
4. syyskuuta 2008 klo 19.05 , Blogger Jenna kirjoitti...

Minusta sohvasi on ihana, btw olen nähnyt samanlaisen punaisena. Ja onnea uudesta asunnosta. :)

 
4. syyskuuta 2008 klo 19.19 , Blogger iory kirjoitti...

Sohva ei ehkä ole aivan tyyliseni, mutta ihanan pehmeältä se näyttää. Tekisi mieli heittäytyä siihen pitkäkseen. =)

 
4. syyskuuta 2008 klo 19.46 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Olipa iamainen sohva.. :D
Tosi suloinen, tulee jotenkin mummola mieleen (ihan hyvällä tavalla toki).

Keittiön kaapit on silti aika järkyt, vaikka ehkäpä iamaiset nekin.. Tulee vain pelkistä kaapeista mieleen eräs koulumme luokka, jonka sisustuksessa hehkuu keltainen ja ruskea.. Yök. :S

 
4. syyskuuta 2008 klo 20.26 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ihana tämä sun blogisi :) Hei, mihin värikkäät pilvet ja sateenkaaret hävisivät blogisi kuvituksesta? Ihastuin niihin, olivat jotenkin niin ihanan pirtsakoita! Toivat mieleen lapsuuden My Little Ponyt ja vastaavat :)

 
4. syyskuuta 2008 klo 20.42 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Sohva on muodoltaan söpö, mutta väri on juuri se ainoa, jota en voi sietää (arvaa millaista oli elää edellisessä kämpässäni, jonka WC:ssä oli oranssit kaakelit!? ;D ). Kissanomistajana oon myös tullu siihen tulokseen, ettei tähän taloon oteta enää mitään muuta sohvakalustetta kuin helppohoitoista nahkaa, josta on näppärä imuroida tai pyyhkiä kissankarvat pois.

Pääasia on kuitenkin se, että toi sohva näyttää ihan sulta ja sun tyyliltäsi, eikä sen puolesta passaa valittaa. Kaikesta näkee, että tiiät mitä haluat ja se on hieno ominaisuus noin nuoressa ihmisessä! :)

 
4. syyskuuta 2008 klo 20.43 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Oon aina haaveillut about täsmälleen tollasesta sohvasta :D

 
4. syyskuuta 2008 klo 21.30 , Blogger annukka kirjoitti...

Oi miten söpöä, onnea uuteen kotiin! :)

 
4. syyskuuta 2008 klo 21.54 , Blogger Sofia kirjoitti...

Kaunis paita miestenosastolta <3

 
4. syyskuuta 2008 klo 21.57 , Blogger Tuuli kirjoitti...

1. Ihanat kaapit !
2. Sohva on aivan hypersuperihana !
3. Sinulla on pelottavan samanlainen sisustusmaku kuin minulla ja tahtoisinkin tietää, mitä isäntä siitä pitää? Koska meillä sulho heittää armotta minun rakkaat (ja rikkinäiset) kierrarihuonekalu/mattolöydöt roskiin !!

 
4. syyskuuta 2008 klo 22.01 , Blogger Juuli Linnea kirjoitti...

Tuo sohva on just sua ja niin söpökin! Ja mitämitä ilmaiseksi!? Vauv!

 
4. syyskuuta 2008 klo 22.41 , Blogger Lotta kirjoitti...

Oi ja voi etc. mikä sohva! Minullekin maistuisi tuo asunto, voi että odotankin sitä, että pääsee itse muuttamaan. Vaikka toisaalta luultavasti mun täytyy kaapia rakkaat seinämaalit mukaan. Onko totta että vuokra-asunnoissa ei saa maalata?

Tuli heti kauhee visio Smegin symppisjääkaapista tohon teidän asuntoon, ette ole ajatellut sellaista ostaa? :D

 
4. syyskuuta 2008 klo 22.57 , Blogger Elli kirjoitti...

siis tuollaiset sohvathan ovat jotain aivan mielettömän suloista ! meiltä löytyy kotoa kokolailla täsmälleen samanlainen kuin tuo, se vain sattuu olemaan jokseenkin ruskeamman sävyinen.

 
4. syyskuuta 2008 klo 23.05 , Blogger Tania kirjoitti...

Sohvahan on supersöpö! Tosi pehmeän näköinen, kelpaisi mullekki :)

 
5. syyskuuta 2008 klo 1.35 , Blogger Helena kirjoitti...

Ei ihme, että tämä pääsi palkinnoille. On tää kyllä niin söpö blogi. Sä olet kuin nukke tuossa otsikkokuvassa!

 
5. syyskuuta 2008 klo 12.38 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

En laittaisi tummia tyynyjä, tulee aika tunkkainen ilme sitten. Laittaisin jotain värikkäitä kuviollisia tyynyjä, joissa olisi myös valkoista freesaamaan värimaailmaa. Kiva sohva muuten.

 
5. syyskuuta 2008 klo 14.17 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Onnea uuteen kotiin !!! Toivottavasti viihdytte :)

Harmillista kyllä, en jostain syystä saa noita kuvia näkymään.

 
5. syyskuuta 2008 klo 15.06 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mummolassa on samanlainen sohva vihreänä :D !

 
5. syyskuuta 2008 klo 15.46 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Heippa! Sitten kun olet purkanut kaikki laatiokot ym. uudessa kodissasi, niin olisi tosi kiva, jos tekisit sellaisen esittelyvideon uudesta kodistasi! :)

 
5. syyskuuta 2008 klo 16.05 , Blogger Kaneli kirjoitti...

Ihana toi soffa, vähän oot onnekas kun lähti ilmaseks.. :)
Mä odotan ihan hirveesti että pääsen muuttamaan kotoa ja sisustamaan oman kämpän, vaikka siihen on vielä pari vuotta..

 
5. syyskuuta 2008 klo 16.19 , Blogger veera s. kirjoitti...

Ah, mulla on samat ongelmat, tekisi mieli heivata jo ne tyhmät laatikot mäkeen, mut minkäs teet kun ei ole vielä hyllyn hyllyä mihin ahtaa tavarat :D ja minäkin sohvaa odottelen... :D onneksi sellainen on jo tiedossa!

 
5. syyskuuta 2008 klo 16.20 , Blogger veera s. kirjoitti...

Ja hei, tosi kiva sohva! :)

 
5. syyskuuta 2008 klo 16.50 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Näytät ihan eri näköseltä, kun yleensä tossa ekassa sohva kuvassa. :) Sohva on upee! Ja ONNEA UUTEEN KOTIIN !! :)

 
5. syyskuuta 2008 klo 17.01 , Blogger C kirjoitti...

ui kuinka söpskät keittiön kaapit. Kelpais mullekkin tollaset ihanuudet! Mutta onnea sulle ja mikolle uuteen kotiin. Venaan innolla sitten muita kuvia kämpästänne!

 
5. syyskuuta 2008 klo 18.38 , Blogger Tuuli kirjoitti...

Tuo uus sohva sopii ihanasti sun hiusten väriin(;

 
5. syyskuuta 2008 klo 18.55 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

aaaaivan järkyn söpö soffa !

 
5. syyskuuta 2008 klo 23.22 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Sohvahan on herkullinen! Kai olette jo antaneet sille Nimen? Sehän on ihan selvästi persoona, perheenjäsen, SYLI joka vain odotti pääsemistä teidän kotiinne aloittamaan kanssanne UUDEN ELÄMÄN!
Tässä taas nähdään että se kauneus on katsojan silmässä :) - minunkin silmäni näkevät sohvan suloisena möhkäleenä (jolla voitte jopa ajella siellä ympäriinsä; sillähän on PYÖRÄT alla) !!! Se on niin ihanan retro, sopii hyvin teidän ensimmäiseksi sohvaksenne.

Noin minäkin aloin kalustaa ensimmäistä omaa kotia aikoinaan, kirjahyllytkin kokosin itse maalaamistani puisista kaljakoreista (joita oli ennenwanhaan) - ja siitä tuli hieno! Itse väsäämällä ja tuollaisia herkkulöytöjä tekemällä kodista muodostuu paras, oman näköinen ilopesä ;)

Sitten vaan aina illalla ennen nukkumaan menoa vähäksiaikaa kynttilät palamaan ja iltatee/iltapala mieluiten lattialla - rauhoittuen ja katsellen/ ihmetellen sieltä lattianäkökulmasta sitä ihanaa omaa kotia...
v

 
5. syyskuuta 2008 klo 23.25 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ai niin, nuo keittiön kaapit; teidän keittiössännehän paistaa aina aurinko!!!
v

 
6. syyskuuta 2008 klo 12.02 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Paita on I-H-A-N-A!

 
6. syyskuuta 2008 klo 15.10 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mäkin ajattelin ekana, että voi kamalaa, mikä sohva. Sitten kun mietin päässäni tuohon niitä tummia koristetyynyjä, rakastuin. Vaikka nähtiinkin vasta ihan pieni pala uudesta kodista, niin on kyllä pakko sanoa, että se on kyllä aivan sun näköinen. :')
Oot niin söpö!

 
7. syyskuuta 2008 klo 21.42 , Blogger ia kirjoitti...

Kiitos taas kaikille yhteisesti! Sohva sai yllättävän paljon kehuja :D Pari kuitenkin myönsi sen rumuuden ihan odotetusti. Mutta en taaskaan ihan kaikkiin vastaa, kun en olisi osannut sanoa kiitosta enempää.

Mju: Hah, korjattu tekstiin :D

anonyymi: Hehe, no on se ehkä vähän :D

Sirpa: No olen tosiaan tyytyväinen :D Olin vissiin niin tyytyväinen, ettei tuo talon toinen asukki kehdannut edes alkaa protestoimaan! Kiitos :)

Jonna: Kiitos! Joo, tuon rumban jälkeen en kyllä IKINÄ halua muuttaa enää, ihan kamalaa hommaa! Ja koitas raahata sohvaa, tv-tasoa ja sohvapöytää kolmanteen kerrokseen ilman hissiä..

Christina: Kiteytit kyllä tuon sohvan täydellisesti! Kiitos :)

Silli: Ei se kyllä yhtä innostunut tainnut olla, mutta kun minä pompin tasajalkaa niin ei se kehdannut kieltäytyäkään :D Kiitti!

decemberflover: Kiitti! Kyllä myyn jos tuut hakemaan :D

Enskumuisku: Jes, toinenkin ihastuja! Joojoo voimassa on, ainakin taas sitten, kun kämppä näyttää asuttavalta :D Vai että jumalaista, huhhuh!

Nooris: Ohho, hei mäkin haluan vessaan samanväriset seinät!

Nanna-: Oi, haluaisin kyllä nähdä hänen asuntonsa! Vaikka kierrareista tykkäänkin, niin kyllä esim. astiat on mukava hankkia uusina :) Kiitos!

Piatta: Koettu on, ja totta puhut!

anonyymi: Ihana, että joku myönsi olevansa tuota mieltä :D

Anniina: Voi että, semmonen vanha vihreä olisi voinut olla vielä upeampi!

Noray: Eikä, kylpytakkikangas just paras! :D

anonyymi: Hehe, kiitos ensinnäkin hoikaksi sanomisesta, lämmitti :) Mutta ihan normaalipainoinen typykkä minäkin olen, en mitenkään erityisen hoikka edes. Käytän vaatteita, jotka korostaa parhaita puolia ja kätkee kehnompia! Muttaöö, no koitan syödä kohtuudella. Armottomana herkuttelijana vähennän välillä radikaalistikin muusta syömisestä (vaikkei se mikään hyvä tapa olekaan), ja koitan muutenkin suosia pienempiä annoskokoja. Syön usein aamupalaksi puuron ja hedelmiä, jotka kätkee nälän pidemmäksi aikaa, terveellisesti. Urheilulajini on lenkkeily, ja käyn reippailla hölkkälenkeillä. Joskus on kausia, kun käyn useamman kerran viikossa puolen tunnin lenkin, mutta joskus tulee melkein kuukaudenkin tauko. Voisin joskus tehdä jonkin rutiinipostauksen vaikkapa :)

Tessa: Jep, olohuoneessa tuo on kyllä ainoa nuhjuinen asia, joten eiköhän se toimi! Ihan hullua ajatella olevansa avoliitossa :D Vaikka muuten olenkin kielipoliisi niin noissa menen kyllä herkästi sekaisin! Että vahinko se ihan oli.

Aino: Hehe, mulla vissiin vaan käy niin hyvä tuuri kierrarireissuilla :D

Miukku: No todellakin oman pään mukaan, ehkä vähän liiankin kun en jaksaisi tuon toisen puoliskon mielipiteitä kysellä :D

anonyymi: hehe, minustakin tuo on aivan munnäköinen!

anonyymi: Nuo kaapit oli kyllä ihanemmat mitä odotin, varsinkin kun tiesin että talo menee peruskorjaukseen ensi vuonna :D Että välttää kyllä sen ajan!

Suhkur: Oi, kuulostaa suloiselta! Se on kyllä ilkeintä, kun parhaimmat löydöt viedään nenän edestä :(

anonyymi: Pengo osoite http://blogiterapiaa.blogspot.com !

Shine: Kyllähän mä kovasti virkkailen, tosin nyt on suunnitelmissa toisenlaiset päähineet! Päätyvät kyllä tännekin asti kunhan valmistuvat :)

anonyymi: Kajaanissa vielä asustan :)

Sarkku: Hehe, mä oon pahin tekemään ostoksia, jotka ei mahdu minnekään :D Onneks tuo mahtui!

Kukkanen: Mikä hitto on huittari? :D

Sarakissa: Oi huippua, mulla ei ookaan vielä keittiökaksosta!


Jul-iaa: Hei nyt kyllä pelastat sen ihanuuden huoneeseesi!

teppanan tyttö: Todellakin vanha talo, ens vuonna peruskorjaukseen :D En tiedä onko tää ylää vai alaa, mutta moikkaa jos törmätään!

8): Itseasiassa jouduin kysymään sitä vasta parin päivän päästä hankinnasta, kun tajusin, etten edes tiennyt hänen mielipidettään! Mä olin vissiin niin kauhian innostunut siitä, ettei se rojhennut kieltäytyä :D Ja eiköhän se pihinä ihan päätökseen ollut tyytyväinen.

Anette: He :D 60 neliötä löytyy.

Sam: Thanks!

Zalma: No ei haise millekään ja edellinen omistaja oli kuulema ollut oikein siistinnäköinen pariskunta, joten todella hyvä löytö!

Timide: Oi, se punainen olisi varmasti ollut upea :o

anonyymi: Mitää, keltainen ja ruskeahan toimii mainiosti yhdessä! :D Mun koti on varmaan sun painajainen.

Ansku: Hehe, kiitti! Ne nyt ainakin väliaikaisesti katosivat, jospa niitä vielä jossain muodossa täällä vilahtaa :)

Bemary: Hei, mä voin vaihtaa ne keltaiset kaakelit, saat tommoset sinertävät vaihdossa! Onneksi ei ole lemmikkejä niin voi vaan miettiä ulkonäköä noissa huonekaluasioissa :D

Tuuli: Kolmoskohtaa kommentoidakseni, ei se täälläkään päässä isäntä kovin mielissään mun sisustusmausta ole :D Mutta se on niin laiska, että antaa mun puuhailla innosta puhkuen ihan rauhassa, kunhan hänen ei tarvitse osallistua! Ole vain tarpeeksi innostunut ja tapita isäntää pyöreillä silmillä, niin kyllä se siitä heltyy :)

Lotta: Kyllä se vissiin valitettavasti on, mutta siinäkin taitaa olla vuokraajakohtaisia eroja, että kannattaa kysellä! Mikä on Smegin jääkaappi :o

Helena S: Voi että, kiitos kauniista sanoistasi :)

anonyymi: Hmm, pitää kyllä miettiä! Kyllä tuo taitaa jotain valkoista virkistykseksi kaivata.

Alveida: Voihan perhana, toivottavasti nyt näkyvät!

Tiiia: Heiii mä haluan sen vihreänkin!

anonyymi: Esittelyvideo tulossa, jos on jotain, millä videoida :)

Veerra: No niinpä, mullakin on vielä jotain outoja läjiä kaappitilaa odottamassa :D Tekisi mieli vaan nakata ne parvekkeelta alas että tulisi vihdoinkin siistiä!

anonyymi: hehejoo, uusi poseeraus :D

V: Nimeä ei kyllä vielä ole, mutta semmoinen pitää ehdottomasti kehitellä! Syli on kyllä aika potentiaalinen. Ja seuraavan muuton yhteydessä mä kyllä LASKEN portaita pitkin tuolla sohvalla alas! :D Jos hyllyt on vielä tallella niin tänne vaan, kaivataan nimittäin kipeästi avohyllyjä! Mä kyllä niin odotan tämän valmistumista, että saan kipitellä lämpimät sukat jalassa ympäriinsä kynttilöitä sytyttelemässä ja istahtaa teen kanssa sohvannurkaan :)

 
8. syyskuuta 2008 klo 18.36 , Blogger K ja B kirjoitti...

Tuo uus sohva on kyllä niin ihana ja sinun tyylinen :) Ihania kuvia !

 
10. syyskuuta 2008 klo 16.21 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Siis ensiksi pitää sanoa, että tuo sohva on aivan ihana ja niin sinun näköisesi ja varmasti sopii uuteen asuntoonne kuin nenä päähän! Mutta tuo sohva ei ole aivan minun tyyliseni, enkä osaisi kuvitella tuota sohvaa omaan olohuoneeseeni, mutta kyllä se on vain ihana. Ja vieläpä ilmainen :)

ONNITTELUT VIELÄ SINULLE!

 
17. syyskuuta 2008 klo 23.42 , Blogger ia kirjoitti...

Betty+Krisse ja anonyymi: Kiitos paljon!

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu