Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

maastoutuminen

Colour me !

lauantai 4. lokakuuta 2008

maastoutuminen


Tänään kävin kokeilemassa onneani Sokoksen 3+1 -päivillä, ja eikö se vakoilemani Lumenen Skin Couture -puuterin sävy sitten loistanut poissaolollaan. Tehdäänkö sitä puuteria siis enää ollenkaan, kun en ole bongannut pitkään aikaan mistään? Ei ne ylihinnoitellut mineraaliversiot oikein kuumottaisi. Keihästin kuitenkin itselleni vakkarilakkaa ja huulirasvaa, kun kerran halvalla sai. Ei muuten ole oikein minun laji tuo kaupunkiajo, tuolla nysämatkalla onnistuin ajamaan kerran päin keltaisia (melkein punaisia!), taisin vaihtaa paniikissa kaistaa myös risteysalueella, ja parkkimittariin kolikoita syötettyäni sain lapun, joka kertoi parkkiajan päättyvän klo 8:16 aamulla?! Ensi kerralla paremmalla ajalla kyllä suosiolla se tuttu ja turvallisempi pärrä taas alle.


Alan pikkuhiljaa kehittyä turbospeed-pukeutumisessa, sillä tänäänkin kehittelin lämmikkeet niskaan n. viiteen minuuttiin, ja vieläpä useampana kerroksena, mitä viime kerralla! Satuin sulautumaan aika saumattomasti lähipuiden keltaiseen varustukseen, ho.Image Hosted by ImageShack.us


Päällä:

  • hame (itse muokkailtu superpitkästä), kengät, laukku #second hand
  • neule #Pimkie
  • vyö, sormikkaat #H&M
  • huivi #Pieces
  • myssy #itse tehty

Okei, kengät ei ihan mätsänneet, mutta ei sitä aina tarvitse olla niin vimosen päälle. (Eilisillan vaatteet tulee muuten ajastuksella huomiselle.)Ette usko miten ilahduin, kun bongasin jopa viiden eri bloggaajan tarttuneen myssyohjeeseeni! Hurjan suloisia mössyköitä olette saaneet aikaan, huippua! Kuinka moni muu kokeili ohjetta ja miten onnistui?Ja sitten aiheesta poiketen:

Minua on harmittanut lähipäivinä saamani kommentit ylimielisyydestäni ja välinpitämättömyydestäni, kauhian kurjaa jos minusta saa nykyään moisen kuvan! (Veikkaan vähän, että kommentteihin vastailun viivästyminen on vaikuttanut asiaan, ja koitan siltä osalta parantaa tapojani ja kuroa ne rästit kiinni tänään. Oikeasti!) Myös blogini laadun laskeminen on ollut pöydällä.


Siis toisin, kuin eräs kommentoija väitti: En todellakaan kuvittele pyörittäväni läheskään mitään Suomen parasta muotiblogia, kyllähän sen näkee jo top-listaltakin! Löytyy monia monia blogittaria, joilla on aikaa paneutua bloggailuun ja pukeutumiseen paljon enemmän kuin minulla. Joten sen sijaan, että purkaisitte pettymistäni minuun ja ajankäyttööni, uppoutukaa blogosfäärin kauniisiin helmiin: Vaikkapa Nelliinan Vaatehuone, Polka Dots, Paras Aika Vuodesta, Buttermilk Bisquits, Oi Ihana Turhamaisuus! ja Marionette tarjoaa lähes päivittäistä upeutta näin muutamia mainitakseni.


Postaustahdistakin on odotetusti tullut palautetta, mutta sen asian olen perustellut jo niin monesti, etten jaksa aiheesta enää puhua. Kiteytetysti minulla on kuitenkin muu, tärkeämpi elämä, joka kiilaa harrastukseni edelle. Toivon, ettei lukijakunnastani kuitenkaan löydy ihan hirmuista joukkoa, joka on yhtä mieltä tämän saamani kommentin kanssa:


Mihin sun aikas nykyään menee? ei oo postausta tullu kolmeen päivään, aika huolestutttavaa. TOdellakin typerää ku muutit sinne sun poikkikses kans ku ei näköjää jää aikaa MUUHUN! Kai nyt voi puol tuntii päivästä johonki tälläsee käyttää. Joojoo on muutaki elämää mut SILTI !! tääl ois lukijoita. VIELÄ.


Ei tuohon kyllä osaa enää paljoa sanoa, hehe. Kyllä minä ennemmin hyväksyn lukijamääräni romahtamisen, kun muutan takaisin kotiin asumaan, lopetan työni ja heittäydyn täyspäiväiseksi bloggaajaksi palkatta. Yksikään merkintäni ei ole muuten syntynyt puoleen tuntiin!


Koitetaan vielä pikkuisen kohentaa ryhtiä, ja laitetaan arvontajuttu kommenttiboksiin. Tämän merkinnän 3., 8., 17., 25., sekä 37. kommentti palkitaan virkatulla kukalla (mikäli kommentteja niin paljoa tulee, hoho)! Voittajat saavat valita kukkasen värin tämän merkinnän vaihtoehdoista.

EDIT//// Anteeksi, taisin olla ilkeä kun suljin koneen kahden kommentin julkaisun jälkeen! Kommentteja tuli varmaan siitä syystä noin kivasti, höhööö.


Translation:

Today I was wearing a pretty good camouflage: You can hardly tell what's yellow leaves and what's me! The skirt, the bag and the shoes are second hand, the belt and the gloves are from H&M, the shirt is from Pimkie, the scarf is from Pieces and the beret is made by me.


Tunnisteet:

417 kommenttia:

4. lokakuuta 2008 klo 17.57 , Anonymous Saharraa kirjoitti...

no en varmaan voita mut voihan yrittää.

 
4. lokakuuta 2008 klo 18.01 , Blogger Henna kirjoitti...

kyllähän tuon ymmärtää että ei ole aikaa postailla jos on töitä ja muutakin elämää.
söpö päivän asu!

 
4. lokakuuta 2008 klo 18.02 , Anonymous Andalusia kirjoitti...

oi vitsi tosi ihana asukokonaisuus ! herkkkku.

 
4. lokakuuta 2008 klo 18.06 , Anonymous hoo kirjoitti...

no voihan sitä yrittää..:D

muuten, aivan iiiihana päivän asu!

 
4. lokakuuta 2008 klo 18.08 , Anonymous embooo kirjoitti...

ihana päivänasu! :)

 
4. lokakuuta 2008 klo 18.09 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

söpö asu. :- )

 
4. lokakuuta 2008 klo 18.10 , Blogger Suvi kirjoitti...

Tosi kauniit värit asussa. Ja ihana tuo myssy. Olen uusi lukijasi joten onko myssyn ohjeet blogissasi vai? Toki voin itsekki selailla ja etsiä.

 
4. lokakuuta 2008 klo 18.10 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

mun mielestä sun posaustahti on just sopiva, joissain blogeissa postauksia tulee useampia päivässä ja sillon ahistaa. Ihana tuo siun hameesi <3

 
4. lokakuuta 2008 klo 18.11 , Anonymous krisse kirjoitti...

mä oon seurannu sun blogii iha innol ja kiitos myssyn ohjeesta tein ittelleni sellaisen ja kaverit on ihaillu sitä :D

 
4. lokakuuta 2008 klo 18.12 , Anonymous Mariannemoi kirjoitti...

Yritän minäkin hehe :)
Ps. Sulla on aivan ihana blogi! :)

 
4. lokakuuta 2008 klo 18.13 , Blogger emma kirjoitti...

Että tuollainen paskan kaataminen niskaan onkin niin raivostuttavaa ja lapsellista! Tätä blogia pitempään seuranneena voin kyllä kompata tuota, että olet selittänyt hyvin monta kertaa mihin aika menee. Tuo menee jo ihan lapsellisuuden puolelle, jos ei ymmärrä, että joskus se puolikin tuntia postaukseen voi olla kiven alla. Ei se tapahdu niin helposti - pitää ottaa kuvat, ladata koneelle, ehkä vähän käsitellä, siirtää blogiin, keksiä vielä kivaa kirjoitettavaa - ja hups, aikaa onkin saattanut kulua reipas tunti. Varsinkin jos raataa koulussa tai töissä ihan kunnolla, mieluummin lötköttää sen tunteroisen joko itsekseen tai kavereiden/poikkiksen kanssa, kuin vääntää blogia. Vaikkakin blogi ON kiva harrastus, ei sitäkään aina jaksa niin übertehokkaasti päivittää, kun todellakin yksikin päivitys vaatii ainakin minulta paneutumista asiaan ja keskittymistä sekä ennen kaikkea viitseliäisyyttä.

Huhhuh mikä vuodatus, no, pääpointtina kuitenkin se, että ainakin täällä päässä ymmärretään täysin postaustahdin harventuminen! Ja paskat jollekin ylimielisyydelle, sinusta ja blogistasi kyllä sitä ei löydy. Jos joka postaus kerää noin paljon kommentteja, on täysin mahdotonta, että jokaiseen vastaa, ellei omista jotain ajankäännintä.

Että aurinkoista syksynjatkoa! :--) ihana asu, pakko sanoa.

 
4. lokakuuta 2008 klo 18.14 , Blogger Ruska kirjoitti...

Itse pohdin joskus blogin perustamista, mutta juuri tuollaisten kommentien takia en perustanut. Toivotaan, että nuo anonyymit eivät enää häiriköisi siuta :).

 
4. lokakuuta 2008 klo 18.14 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Aivan ihana tämä sun blogi. (: ♥

 
4. lokakuuta 2008 klo 18.14 , Anonymous jassssmineee kirjoitti...

hienoa, että noin moni on innostunut baskereistasi !

Minusta nuo kommentit, joissa haukutaan sinua ylimieliseksi yms. ovat turhia, sillä sinähän teet tähän ihan vapaaehtoisesti.

tsemppiä ja jaksele.

 
4. lokakuuta 2008 klo 18.15 , Anonymous runotyttö kirjoitti...

eiköhän sulla vielä lukijoita piisaa, vaikka tahti onkin vähän hidastunut ymmärrettävistä syistä :)

 
4. lokakuuta 2008 klo 18.15 , Blogger Heli kirjoitti...

Voisko olla mulle kukkannenn? Ellei joku ehtinyt jo :-)

 
4. lokakuuta 2008 klo 18.16 , Anonymous els kirjoitti...

ihana asu! :-)
osuiskohan voitto kohdalle..

 
4. lokakuuta 2008 klo 18.17 , Anonymous Sanna kirjoitti...

Hyvä kun sulla on elämä! KAikille blogisi lukijoilla ei taida olla, jos tollaista joutaa nurista... :)

 
4. lokakuuta 2008 klo 18.17 , Anonymous Kirsi kirjoitti...

Älä turhaan stressaa meistä lukijoista, kyl mä ainakin voin odotella uutta juttuu vaik viikon :D

 
4. lokakuuta 2008 klo 18.18 , Anonymous ImmortalGirl92@hotmail.com kirjoitti...

Ihana asunen ! Värit sopivat tosi hyvin yhteen :)

 
4. lokakuuta 2008 klo 18.20 , Blogger sininensaapas kirjoitti...

söpö asu :)

 
4. lokakuuta 2008 klo 18.21 , Anonymous satuu kirjoitti...

Vaikka postaustahti on hidastunut, aivan turhaa on kenenkään ruveta siitä päätään aukomaan. Laatu on pysynyt samana!

Olisikohan kolmas kommentti.. :P

 
4. lokakuuta 2008 klo 18.21 , Anonymous purukumi kirjoitti...

älä välitä anonyymeistä, oot paras :)

 
4. lokakuuta 2008 klo 18.22 , Blogger veera kirjoitti...

:: )

 
4. lokakuuta 2008 klo 18.23 , Anonymous marjo kirjoitti...

toi hame! sairaan upea! :--O

 
4. lokakuuta 2008 klo 18.25 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

tietysti sulla on muutaki elämää, mut kiva silti ku kirjottelet ku oot jo monet päivät pelastanu pirtsakalla olemuksellas. ja on täällä vielä ihan ok lukijoitaki, eli elä nyt vielä kaikkee toivoo heitä... <3:Nannura

 
4. lokakuuta 2008 klo 18.26 , Anonymous elina kirjoitti...

Ihana asu! :> Ja mua ei sun bloggailutahdin hidastuminen ainakaan häiritse yhtään, kun laatu on mielestäni pysynyt samana.

 
4. lokakuuta 2008 klo 18.27 , Anonymous iitu kirjoitti...

Mun mielestä on naurettavaa alkaa valittaa siitä, jos ei sulta tuu joka päivä uutta postausta. Kiva kun oot jaksanut pitää tätä blogia näinkin aktiivisesti!
Joidenkin on ehkä vaan vaikea ymmärtää, että joinain päivinä ei vaan löydy edes sitä tuntia, jonka voisi käyttää kokonaan itselleen.

 
4. lokakuuta 2008 klo 18.31 , Blogger eliiina kirjoitti...

no höh, elä kuule huoli siitä, jos tahti vähän hidastuu. harva meistä oikeasti ehtii kirjoittelemaan joka päivälle, eikä sitä asiaakaan välttämättä aina ole. Pidä vain blogisi ihan tällaisena kun se nyt on :)

 
4. lokakuuta 2008 klo 18.31 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ihan turhaa toi ihmisten valittaminen. Mä huolestuisin enemmän jos sulta ilmestyis kuus postausta päivässä, ku siitä että joskus tulee parin päivän tauko. Eihän sulla olis täällä mitään kerrottavaa jos käyttäsit kaiken aikas ittes kuvaamiseen ja netissä roikkumiseen.
p.s ihana asu jälleen.

 
4. lokakuuta 2008 klo 18.32 , Anonymous Sonja kirjoitti...

Huhhuh, aika tiukkaa palautetta olet saanut. Itse ajattelen, että tämä on kuitenkin niin kirjoittajille kuin lukijoille harrastus. Tietysti on hurjan hienoa, että on vakiintuneita ja fanaattisia lukijoita, mutta pidä pää kylmänä! saanko kukan? :)

 
4. lokakuuta 2008 klo 18.33 , Blogger Verninia kirjoitti...

Olen uusi bloggaaja joten en tiedä yleisiä "käytäntöjä", mutta tosiaan hullulta tuntuu vaatimukset, joiden mukaan täytyisi jatkuvalla syötöllä olla laittamassa uutta merkintää! Eikös se kuitenkin mene niin, että pääsääntöisesti elämä on kuitenkin sen koneen ulkopuolella.

Höpsis, kengät sopivat mainiosti päivän asuun.

 
4. lokakuuta 2008 klo 18.33 , Blogger . kirjoitti...

mikä kauppa muuten on tuo pimkie? en ole kuullutkaan :)

todella kaunis asu, ihanan värikäs mutta hallittu! ja on tosiaan aika fiksu tuo kommentoija, kaikkihan sen ymmärtää jos ei ELÄMÄNSÄ takia muutamaan päivään ehdi kommentoimaan.(:

 
4. lokakuuta 2008 klo 18.35 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

mun mielestä sulla on hyvä blogi (:
t.annuska

 
4. lokakuuta 2008 klo 18.37 , Anonymous Maaria kirjoitti...

hehe :)) No joo ;P

 
4. lokakuuta 2008 klo 18.38 , Anonymous laura kirjoitti...

mitä ylimielisyyttä muka? ei tässä blogissa ainakaan.

ihana tosiaan tuo päivän asu, saappat varsinkin :)

 
4. lokakuuta 2008 klo 18.39 , Blogger Riina kirjoitti...

Luulisi että ihmisetkin ymmärtäisi, että ei sulla voi olla koko ajan aikaa päivittää =D
Bloggaajillakin on elämä !

 
4. lokakuuta 2008 klo 18.39 , Anonymous AER kirjoitti...

No joo,ehkä parempi jättää noi arvostelijat ihan oman onnensa nojaan.

 
4. lokakuuta 2008 klo 18.39 , Anonymous pähkinäsuklaa kirjoitti...

Aina noita lapsellisia lukijoita löytyy, kyllä sulla on oikeus omaan elämään!

 
4. lokakuuta 2008 klo 18.40 , Blogger kumisaapas kirjoitti...

Olenko onnekas? :D

 
4. lokakuuta 2008 klo 18.40 , Anonymous Minna kirjoitti...

Miun mielestä siun postausten laatu on pysynyt ihan yhtä hyvänä kuin ennenkin. Ei tosiaan kannata stressata tuollaisista ihmisistä jotka eivät ymmärrä että täytyyhän olla muutakin elämää ja tämä on vain yksi harrastus muiden joukossa!

P.S. Sovit ihanasti syksyiseen maisemaan!

 
4. lokakuuta 2008 klo 18.41 , Anonymous Pipa kirjoitti...

tyhmiä ihmisiä.

 
4. lokakuuta 2008 klo 18.41 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Voi että mulla tulee ikävä kotiin kun luen sun blogiasi!! Oon siis Kajaanista kotoisin, ja usko tai älä, sinne on välillä ikävä;)

 
4. lokakuuta 2008 klo 18.42 , Anonymous Sanny kirjoitti...

Voi että, hurjat KOLME päivää postailuväliä. Mainitsemasi kommentoija voisi itsekin harkita sen elämän hankkimista, huolestuttavaa että aika ja energia menee yhden blogin postausten kyttäämiseen.

 
4. lokakuuta 2008 klo 18.43 , Blogger jenna kirjoitti...

vähä söpö tuo päivänasu kuva :>> ja pikkusen ihanan värisiä nuo koivut nyt :)

 
4. lokakuuta 2008 klo 18.43 , Anonymous mameri kirjoitti...

voitto-yritys..... : ( : ----D

 
4. lokakuuta 2008 klo 18.44 , Anonymous Mimosa kirjoitti...

Voi miten kiva blogi, täytyy jatkaa kiertelyä! :)

 
4. lokakuuta 2008 klo 18.45 , Blogger Alisa kirjoitti...

Mielummin laatu kuin määrä ;) Postauksesi ovat huippuja ja yritä olla välittämättä noista ilkeistä kommenteista. Postailet ehkä vähemmän kuin ennen, mutta se ei menoa haittaa, sillä merkintäsi ovat aina pitkiä ja hyviä. Tiedän itsekkin entisenä bloggaajana, miten on vaikeaa löytää aikaa uuden merkinnän tekemiseen. Sen takia itse lopetinkin blogini. Tsemppiä kuitenkin sinulle ja hyvälle blogillesi <3

 
4. lokakuuta 2008 klo 18.45 , Blogger Lumikki kirjoitti...

Ymmärrän sua hyvin, ei oo aina aikaa postailla, itelläki aina postauslaatu huononee selvästi ku on viikko, ei ehi oikee mitää, mut hyviä postauksia sulla on ollu!

Aattelin nakittaa äidin tekemään mulle myssyn sun ohjeilla :D

 
4. lokakuuta 2008 klo 18.46 , Anonymous hember kirjoitti...

oonko kolmas!!!??

 
4. lokakuuta 2008 klo 18.46 , Anonymous ina kirjoitti...

Nätti asu! Ei kannata pahemmin kuitenkaan välitää tollaisista kommenteista, joissa arvostellaan postaustahtia yms. Ne lukee jotka haluaa.

 
4. lokakuuta 2008 klo 18.47 , Blogger Smary kirjoitti...

Ihana blogi sinulla on edelleen! Omasta mielestäni postauksiesi sävy on aikuistunut viime kuukausina ja tämä on näkynyt tietyllä tavalla myös pukeutumisessasikin. Sinulla löytyy aina kivoja ideoita ja persoonallista muotia meille lukijoille tarjottavaksi. Kiitos että jaksat edelleen pitää harrastustasi yllä!

 
4. lokakuuta 2008 klo 18.48 , Blogger Nel kirjoitti...

Harmi kun olet tuollaisi kommentteja saanut. Blogisi on kiva! :) Jaksamisia!

 
4. lokakuuta 2008 klo 18.49 , Anonymous minnaa kirjoitti...

Pidän kyllä blogistasi oikein paljon, älä anna moisten kommenttien masentaa. Hieno asu taasen :)

 
4. lokakuuta 2008 klo 18.49 , Blogger Sonja kirjoitti...

älä välitä muidedn puheista :D ne on vaan kateellisia

 
4. lokakuuta 2008 klo 18.49 , Blogger stefanie kirjoitti...

aina voi yrittää, tosin arvaan tämän kommentin olevan aika kaukana 35 :D

minusta on kyllä aivan ymmärrettävää, ettei aikaa riitä bloggailuun niin paljon kuin ennen. Tietenkin on ikävää, että näitä ihania postauksiasi tulee nykyään vain harvemmin, mutta ei nyt ruveta siitä valittamaan sentään. Nähdään se mielummin niin, että hyvää saa odottaa.Ihana tuo päivän asu -kuva :)

 
4. lokakuuta 2008 klo 18.50 , Anonymous pöpsi kirjoitti...

ihana asu :) maljonko maksoit noista kengistä?

 
4. lokakuuta 2008 klo 18.51 , Anonymous tiu kirjoitti...

tuo väri pukee sua nii hyvi :)

 
4. lokakuuta 2008 klo 18.53 , Blogger Minttukrokantti kirjoitti...

oi kun ihana tyyli sulla ja ihana on myös blogisi :) ja aikas hassuja kommentteja olet saanut, ihan kuin olisi "velvollisuutesi" täyttää muiden elämää tänne kokoajan kirjoittelemalla =D

 
4. lokakuuta 2008 klo 18.56 , Anonymous Mali kirjoitti...

Ihana päivän asu :) ja kyllähän sen ymmärtää ettei aikaa aina riitä :)

 
4. lokakuuta 2008 klo 18.56 , Blogger satc kirjoitti...

Höh ei sun blogin taso ole todellakaan laskenut ja sitä paitsi nyt kun postauksia tulee hieman harvemmin, niin niitä osaa myös arvostaa paljon enemmän! Tykkään sun blogista ihan yhtä paljon kuin ennenkin ja lyön pääni vetoa, että niin aika moni muukin.

 
4. lokakuuta 2008 klo 18.56 , Blogger Kaisla kirjoitti...

minulla on tekeillä ohjetta mukaileva myssy, saa nähdä miten onnistuu.

 
4. lokakuuta 2008 klo 18.58 , Anonymous ninni kirjoitti...

oi, oon aivan rakastunu tuohon hameeseen!<3 yksi samanlainen kiitos.

äläkä välitä typeristä anonyymeistä kommentoijista joilla ei ole muuta elämää kuin valittaa.

kiitos mahtavasta blogista :)

 
4. lokakuuta 2008 klo 18.59 , Anonymous Elinaa kirjoitti...

ei minusta tän blogin taso ainakaan ole minnekkään laskenut :)

 
4. lokakuuta 2008 klo 19.02 , Blogger Ssu- kirjoitti...

Minä ainaskin ymmärrän ihan hyvin, ettei aina ole blogille aikaa. Varsinkin, kun olet juuri muuttanut ja saanut uuden työpaikan, täytyy varmasti niissäkin olla jo tekemistä! Sun blogissas kyllä laatu korvaa määrän, usko pois :)

Tosi nätti ja syksyinen asu, aah että kuolaan tuota myssyä!<3

 
4. lokakuuta 2008 klo 19.02 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

pyh ihan hyvin sopii nuo saappaat tuohon asuun <:

 
4. lokakuuta 2008 klo 19.03 , Anonymous kirahvilammas kirjoitti...

Mulla on tässä sylissä virkkuukoukku ja punaista lankaa myssyä/baskeria varten ja tulin tarkistamaan sen ympyräohjeen osoitteen blogistasi, mutta olikin tullut uusi postaus. :)

 
4. lokakuuta 2008 klo 19.03 , Anonymous dandelion kirjoitti...

ihana päivän asu ja kommentti lukijalta oli naurettava suoraan sanoen.. ia, olet niiiin suloinen :)

 
4. lokakuuta 2008 klo 19.04 , Anonymous jylbe kirjoitti...

kauheen kivaa kommenttii tullu :o :<<

 
4. lokakuuta 2008 klo 19.04 , OpenID decemberflover kirjoitti...

Ihana päivän asu :) Istut hyvin syksyiseen maisemaan.

 
4. lokakuuta 2008 klo 19.06 , Blogger courage kirjoitti...

Oi ihana päivän asua, tuo baskerin tai myssyn väri on nyt yks lemppareista! Ja hame juuri tätä samaa tyyliä :---)

 
4. lokakuuta 2008 klo 19.06 , Blogger hetuu kirjoitti...

ei kannata välittää nuista valittajista:> kyllä täällä on edelleen uskollisia lukijoita. Jospa kaikki joskus tajuaisi ettei tämä ole elämän ainoa asia.

 
4. lokakuuta 2008 klo 19.06 , Anonymous satu kirjoitti...

hehehee jospa voittasin =)

 
4. lokakuuta 2008 klo 19.08 , Blogger Kata kirjoitti...

Ihan mielettömän söpö asu!

 
4. lokakuuta 2008 klo 19.10 , Blogger Cherrydirt kirjoitti...

ihana päivänasu : )

 
4. lokakuuta 2008 klo 19.10 , Anonymous Solja kirjoitti...

No aika törkeetä noilta kommentoijilta! :o

 
4. lokakuuta 2008 klo 19.11 , Blogger Nomppa kirjoitti...

Ainahan sitä voi yrittää, mutta luulen kommenttini päätyneen ihan jonnekkin hännille kun muut oli paljon nopeampia 8-D

 
4. lokakuuta 2008 klo 19.11 , Anonymous Mansikkainen kirjoitti...

Älä tollasista kommenteista pahastu :) Oon seuraillu sun blogias jonki aikaa ja tosi kivalta vaikuttaa - sulla on kiva ja omaperäinen tyyli, ja sun tukka on upea :D

 
4. lokakuuta 2008 klo 19.12 , Blogger Tikkari kirjoitti...

Aika typerää tuollainen turha valittaminen. Kommentin laittaja ei tainnut itse kirjoittaa blogia, kun oletti että bloggaajien koko elämä perustuu blogiin.
Kyllä minun silmissäni nuo kenkulit sopivat asuun. Ja muuten, nätti asu jälleen :)

 
4. lokakuuta 2008 klo 19.12 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

voitto!

 
4. lokakuuta 2008 klo 19.13 , Anonymous Nipsu kirjoitti...

Mua ketutti jo aivan tuhottomasti ennekuin saavuin blogiisi mutta nyt ketuttaa kyllä vielä enemmän. Et sinä vaan sinun puolestasi :D

Minusta blogin taso ei riipu siitä kuinka usein postaa tai kuinka paljon meriittejä taikka lukijoita blogilla on.. Minulle riittää ihan vain se että olet sielä Kajaanissa (erityispropsit siitä) ja postaat meille aina valillä meille etelässä lumettomista talvista kärsiville ja kiireisille etelän ihmisille elämästäsi ja vaatetuksesta.

Jatka samaan malliin ja postaa vaikka vain kerran kuukaudessa, kunhan et jätä meitä lukijoita kokonaan :D
Loistavaa lauantain jatkoa sinne pohjoiseen!
terv. Nipsu

 
4. lokakuuta 2008 klo 19.15 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Olet Ia aina yhtä suloinen! :)

 
4. lokakuuta 2008 klo 19.15 , Anonymous S kirjoitti...

No et todellakaan ole yhtään mitään velkaa kenellekään lukijalle! Teet vaan ihan rauhassa töitä ja käyt syysretkillä ja kyhnötät sohvalla poikkiksesi kainalossa :) Vaikka postauksiasi onkin kiva lukea, niin ei kyllä kenelläkään pitäisi olla mitään sanomista postaustahtiisi, kun et sitä tosiaan työksesi tee.

Enkä kyllä ymmärrä, miten susta voi saada ylimielisen kuvan.

 
4. lokakuuta 2008 klo 19.16 , Blogger Pia kirjoitti...

ihania nuo sun vaate yhdistelmät :) ja tosi inhottavaa nuo kommentit :/ eihän keltään voi vaatia tuollaisia kun tosiaan muutankin elämää on (ainakin joillain) ja itsellänikin se todellakin menee blogin edelle, joka vaan harrastus on. Kärsivällisyyttä saisi lukijoilla enemmän olla, sillä mielestäni tämä on todella laadukas blogi :) hyvää syksyn jatkoa!

 
4. lokakuuta 2008 klo 19.16 , Anonymous MAEM kirjoitti...

miulle kukkanen =)

TOimyssy on muuten ihan saman värinen ku toi huivi!

 
4. lokakuuta 2008 klo 19.16 , Blogger Essi kirjoitti...

ihana värimaailma tuossa sinun asussasi! :--D

 
4. lokakuuta 2008 klo 19.17 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

rakastan blogiasi! vaikka postaus tahti ei olekkaan päätähuimaava, niin postausten laatu on kuitenkin hyvä ja jaksan siksi tätä blogia vielä kärkkyä päivittäin.:)

 
4. lokakuuta 2008 klo 19.17 , Anonymous kata kirjoitti...

älä mieti tollasia kommentteja, pääasia että postauksia ylipäätään tulee :)

 
4. lokakuuta 2008 klo 19.17 , Blogger Oona kirjoitti...

kolmas?

 
4. lokakuuta 2008 klo 19.18 , Anonymous tiia-maria kirjoitti...

älä stressaa liikaa mitä muut sanoo! sun harrastuksesi,ja sun akasi,päätät itse miten käytät1 (:

 
4. lokakuuta 2008 klo 19.18 , Anonymous adele kirjoitti...

Ärsyttävää tollanen narina pikkuasioista, kyllähän sitä muillakin voi olla elämä kuin itsellään... Söpö asu niinkuin aina :)

 
4. lokakuuta 2008 klo 19.19 , Blogger Mintty kirjoitti...

Ihana asu =)

 
4. lokakuuta 2008 klo 19.19 , Anonymous junja kirjoitti...

jatka vaan samaan malliin äläkä välitä tommosista kommenteista! (:

 
4. lokakuuta 2008 klo 19.20 , Blogger Liina kirjoitti...

Mä kyllä tykkäilen sun blogista ja tyylistä :)

 
4. lokakuuta 2008 klo 19.21 , Anonymous m kirjoitti...

mä haluun kukkasen:)

 
4. lokakuuta 2008 klo 19.21 , Anonymous Diian kirjoitti...

Minä kyllä nautin ennemmin juuri näistä tyylillesi ominaisista laadukkaista ja ennen kaikkea aina vähän uudella tavalla kuvitetuista postauksista, joista näkee että niihin on panostettu.

Toki voisit päivittää blogiasi viidesti päivässä ja panostaa kaikkiin sen kymmenen minuutin verran, mutta .. eihän sitä nyt kukaan haluaisi! :-) Jatka samaa rataa.

 
4. lokakuuta 2008 klo 19.22 , Anonymous ämmi kirjoitti...

Ärsyttävää, että ihmiset ajattelee vaan itteään tälläses tilantees et saa lukea sun mahtavaa blogia. Miettisivät et ei sitä itekkää aina ehi tehä kaikkea, ja aika vaa tuntuu valuvan hukkaan koko ajan. Ei maailma siihen kaadu josset parina päivänä ehdi kirjoittamaan, sitten on iloinen ainakin kun tulee tänne ja onkin uusi teksti! Voi välillä ajatella muitakin, eikä tarvitse aina ajatella vaan itseään. Tämä on sinun harrastuksesi eikä työ joka pitää olla aina tehtynä tai muuten tulee potkut.

 
4. lokakuuta 2008 klo 19.22 , Anonymous miimaamuu kirjoitti...

Minun mielestä sulla kait on ihan mahtava blogi ! Jatka samaan malliin jookosta ? (: Antaa katellisten olla katkeria >:)

 
4. lokakuuta 2008 klo 19.23 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Minä olen uusi lukijasi ja pidän tyylistäsi, sitä on mukava seurata. yritin virkata tuota jumalaista hattuasi, mutta virkkaustaidot ovat liian ruosteessa, pitänee yrittää uudelleen!!

Yritin myös neuloa tyylikästä pipoa, mutta se päässä näytän lähinnä sieneltä..

-Galadriel-

 
4. lokakuuta 2008 klo 19.23 , Anonymous Tiiina kirjoitti...

oujee, pidä tää harrastuksena vaan niin pysyy mukavana luettavana eikä vaikuta sellasena väkisin väännetyltä.

:D

 
4. lokakuuta 2008 klo 19.23 , Anonymous kirsikka kirjoitti...

hihi, voitanko? :)

hyvä blogi sulla kyllä on <3

 
4. lokakuuta 2008 klo 19.25 , Blogger Johanna kirjoitti...

Oon täällä!

 
4. lokakuuta 2008 klo 19.26 , Anonymous EMiliaK kirjoitti...

heehhe minä voitanaaaa<3

 
4. lokakuuta 2008 klo 19.28 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

hehe mä en kyllä oikein ymmärrä sitä että jotku ihmiset olettaa että bloggaajalta on PAKKO löytyä päivittäin, tai edes joka toinen päivä, aikaa blogilleen.

 
4. lokakuuta 2008 klo 19.28 , Anonymous Miia kirjoitti...

Moikkis..

Ällös välitä - kyllä täällä on ihan oikeasti sellaisiakin seuraajia, jotka ymmärtää, että ihmisellä voi olla elämää jopa niinq sillai IRL.

Niin, ja ihana asu! (Ei sitten kuitenkaan satuttu Sokokselle samaan aikaan.)

 
4. lokakuuta 2008 klo 19.28 , Blogger Johanna kirjoitti...

Okei nyt voin kirjottaa koko kommentin!

Olen todellakin sitä mieltä, että JOPA bloggaajilla SAA olla OMA ELÄMÄ!!

Rakastan noita sun pipojas, ihan oikeesti!! ....huohh... En ikinä saa yhtä ihanan söpön näköstä...

:) Mutta ihana päivän asu! ;D

 
4. lokakuuta 2008 klo 19.29 , Blogger Anna kirjoitti...

eipä tuollaisista kommenteista kannata välittää, blogisi on loistava, ja minua ei ainakaanhaittaa yhtään, ettet kirjita päivittäin, onpahan laatuluettavaa:)

 
4. lokakuuta 2008 klo 19.29 , Blogger Emmie kirjoitti...

hei haluun kukan!

 
4. lokakuuta 2008 klo 19.31 , Anonymous tiny kirjoitti...

Ihana asu :>

 
4. lokakuuta 2008 klo 19.31 , Blogger Emmie kirjoitti...

ainii ja ihana asu on =) vähä huijausta kirjoittaa kaks kommenttia mut joo.

 
4. lokakuuta 2008 klo 19.33 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ihana asu! Mielestäni kengätkin sopivat mainiosti kokonaisuuteen. Ihanan syksyisiä värejä :)

-sadetanssi

 
4. lokakuuta 2008 klo 19.33 , Blogger Pandora kirjoitti...

Vähän epäilen että olen noin sadas mutta yritetään kumminkin... :D

 
4. lokakuuta 2008 klo 19.33 , Anonymous Anna kirjoitti...

sun blogi on aivan mahtava, eikä postausten taso ole mielestäni laskenut yhtään.:)

 
4. lokakuuta 2008 klo 19.35 , Anonymous Liis kirjoitti...

HOHOI

 
4. lokakuuta 2008 klo 19.35 , Anonymous eini kirjoitti...

kukkanen!

 
4. lokakuuta 2008 klo 19.35 , Blogger Marianne kirjoitti...

oi tykkään asustasi! Itsekkin jouduin usein tekemään vaatevalintani nopeasti, koska nukun niin usein pommiin :D

 
4. lokakuuta 2008 klo 19.36 , Anonymous mia kirjoitti...

ihanan syksynen päivänasu :) ja mua ei kyllä ollenkaan haittaa miten usein/harvoin näitä postauksia tulee, kai sen nyt ymmärtää että aina ei jaksa bloggailla.

 
4. lokakuuta 2008 klo 19.37 , Blogger Pineapple Penguin kirjoitti...

Aivan ihana asukuvasi! Ja kuule postaile ihan koska haluat, jos jollain ei oo omaa elämään vaan pitää vahtia mitä sinä teet, niin... siinähän on sitten :D

 
4. lokakuuta 2008 klo 19.37 , Blogger crackpot kirjoitti...

Mulla ei ainakaan ole mitään valittamista postaustahdista! :) seuraan yli kahtakymmentä blogia, joten on ihan sama milloin kukakin päivittää kun on kuitenki paaaljon lukemista.

 
4. lokakuuta 2008 klo 19.37 , Blogger Mjaa kirjoitti...

Haha, sainpas hyvät naurut noista kommenteista. Itse melko harvoin kommentteja lueskelen/jätän, mutta nyt oli pakko minunkin avata sanaista arkkuani, ihan vaan että tiedät täällä olevan myös blogiisi hyvin tyytyväisiä lukijoita. Kiitos loistavasta blogista hei. ;>

Mia

 
4. lokakuuta 2008 klo 19.37 , Blogger Idhren kirjoitti...

PLalalalallal kommenttiii! :D Joo oon vähän virkattujen kukkien perässä :D

Jätä ihan suosiolla typeryydet omaan arvoonsa - ihan selvähän se on, että jos käy töissä ja on ikioma kotikin hoidettavana, niin sitä ei ehkä ekana tule mieleen käyttää vapaahetkiä nördeilyyn. No, mä käytän, mutta oonkin ihan niin ultra-nörde ettei toista ookkaan. ;o Minä en myöskään ole saaut sinusta ylimielistä tai välinpitämätöntä kuvaa - kiireisen korkeintaan.

Ota ihan rennosti blogailun kanssa, kyllä fiksut, sinusta välittävät ihmiset lukevat blogiasi vaikka päivittelisitkin harvoin (Google reader toimii!) ja typeriä lukijoita et edes tarvitse.

 
4. lokakuuta 2008 klo 19.37 , Blogger Majayna kirjoitti...

Ihania ruskan sävyjä tuossa asussa :) Itse tein viime talvena myssyn oikein paksusta langasta ihan päästä vedetyllä "ohjeella", ja aika lailla se tapa vastaa tuota sinun ohjetta :) Ja hyvä siitä mielestäni tuli, eli onnistui. Ja mitä tuohon postaustahtiin tulee, niin kyllä täältä ruudun takaa ainakin löytyy yksi, joka tulee lukijanasi pysymään vaikka postaisit miten harvoin tahansa. Itse vasta muutamia postauksia tehneenä voin vain todeta, että se on aikaa vievää puuhaa.

 
4. lokakuuta 2008 klo 19.37 , Blogger Vadelma kirjoitti...

Ihana asu ja kengät sopivat siihen hyvin. En kyllä tajua mikä joitakin vaivaa. Ei ole mikään pakko lukea, jos ei kiinnosta tämän blogin postaustahti. Itselleni tuo sopii ihan hyvin, kun ei kumminkaan joka päivä jaksa kaikkia blogeja selata läpi. Ja toi kommentti... Ei oo oikee muuta sanottavaa ku huoh.

 
4. lokakuuta 2008 klo 19.38 , Blogger Idhren kirjoitti...

p.s. O muuten ihana tuo kuva, jossa taustalla näkyvät keltalehtiset puut ^^ Pitää ehkä kans värvätä poikkis ottamaan vastaavanlaista syyskuvaa - siis mitä mun jokavuotiselle syysangstille on tapahtunut, täähän on melkein innoissaan värikkäistä puista! :D

 
4. lokakuuta 2008 klo 19.38 , Blogger eve kirjoitti...

vooo aika ihana hame. ihanan syksynen kuva muutenkin, tollasista tulee jotenkin iloselle tuulelle :)

 
4. lokakuuta 2008 klo 19.38 , Blogger Rosa kirjoitti...

Ihana asu. :)

 
4. lokakuuta 2008 klo 19.39 , Anonymous tinsku kirjoitti...

vooi kun söpö päivän asu <3

 
4. lokakuuta 2008 klo 19.39 , Blogger May kirjoitti...

No oletpas saanut tylyjä kommentteja. Höh. Âlä vaan ainakaan lopeta blogaamista niiden takia, tänne on aina kiva tulla - oli se sitten kerran viikossa tai kerran tunnissa!

 
4. lokakuuta 2008 klo 19.39 , Anonymous iinå kirjoitti...

No hei, pitäähän ihmisellä tottakai olla muutakin elämää kuin blogin pyörittäminen, minun mielestä juttusi ja postauksesi ovat edelleen ihan yhtä mukavaa luettavaa kuin ennenkin :) Eli mun puolesta voit jatkaa vain samaan malliin!

 
4. lokakuuta 2008 klo 19.39 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Lumenelta on tullut semmoinen 'nuorten meikkisarja' Anytimen tilalle. Siinä se mineraalipuuteri ei ole hinnalla pilattu. :)
- M.

 
4. lokakuuta 2008 klo 19.40 , Blogger E kirjoitti...

Aivan ihana kuva asusta, ympäristö ja asu on silleen kivasti matchy-matchy :D

 
4. lokakuuta 2008 klo 19.42 , Anonymous Ida kirjoitti...

Ihana tuo sinun asusi :)

 
4. lokakuuta 2008 klo 19.42 , Blogger ironica kirjoitti...

muakin houkuttais tuo myssy, mutta en osaa ollenkaan virkata .ss ihana asu, varsinkin toi hame ja huivi!

 
4. lokakuuta 2008 klo 19.42 , Anonymous Suvi kirjoitti...

Heii

 
4. lokakuuta 2008 klo 19.43 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mun mielestä sä et ainakaan ole yhtään ylimielinen. :)

 
4. lokakuuta 2008 klo 19.43 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ihana tuo asusi. Leijonankeltainen <3 Ja äläpä ota mitään paineita postaustahdista, täällä ainakin ilmoittautuu vannoutunut lukija, vaikka postauksia harvemmin tulisikin
t. piuku

 
4. lokakuuta 2008 klo 19.44 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ihana toi sun asu!

 
4. lokakuuta 2008 klo 19.44 , Blogger nadjastrange kirjoitti...

kauheita valittajia. :( mun mielestä sun blogi on ihan yhtä kiva lukea ku aina ennenkin. :)

 
4. lokakuuta 2008 klo 19.44 , Anonymous Marzsa kirjoitti...

En edes ymmärrä miten jotkut voivat väittää että olisit jotenkin ylimielinen! Kyseiset ihmiset eivät kyllä ole sitten nähneetkään ylimielistä ihmistä.

 
4. lokakuuta 2008 klo 19.45 , Anonymous Vendla kirjoitti...

Toi kommentti oli kyllä niin turha, hankkisi elämän :D
Päivänasu-kuva oli ihanan syksyinen!

 
4. lokakuuta 2008 klo 19.46 , Anonymous Evieee kirjoitti...

Oih. Ihana asu. Vitsi mä kyl rakastan sun tyyliäs! :)) IHANA! Ja kyllä mä ainakin ymmärrän, että bloggaajillakin ihan oikeasti yleensä sitä ihan oikeetakin elämää on.

 
4. lokakuuta 2008 klo 19.46 , Blogger emma kirjoitti...

Hurjan ihana päivän asu! Paras näkemäni asukuva vähään aikaan :o

psst. onkohan tää nyt 3. kommentti ? jos on niin porkkana oli söpö.

 
4. lokakuuta 2008 klo 19.47 , Blogger mira kirjoitti...

aika kummallinen tuo paasaava kommentti! luulisi olevan aika päivän selvää, että bloggailu on vain harrastus (tai sellaiseen verrattava). mutta mutta, keep up the good work! :)

 
4. lokakuuta 2008 klo 19.47 , Blogger dally kirjoitti...

Tosi onnistunut asukokonaisuus :)

 
4. lokakuuta 2008 klo 19.47 , Anonymous Inka kirjoitti...

rakastuin tuohon retrohameeseen<3 :)

 
4. lokakuuta 2008 klo 19.48 , Anonymous nalleee kirjoitti...

aika törkee toi jonku kommentti;( mun mielestä tää on kiinnostava blogi ja ei kyllä haittaa ollenkaa et sulla on oma elämä elettävänä blogin ulkopuolella:)
take care!

 
4. lokakuuta 2008 klo 19.48 , Blogger Sini kirjoitti...

Hei no huhhuh! Mua niin ärsyttää kun joillakuilla on semmonen ajatusmaailma että blogin kirjotuksen pitäs mennä tärkeysjärjestyksessä ensimmäiseks niin ku aivan kaiken ohi, grrrrr. Ja myöskin se, että kuvitellaan että miten pitkä teksti ikinä onkin niin siihen riittää puol tuntia. Bloggais ite ku tuntuu olevan tota ylimäärästä aikaa.

Pikku angstaukset, sä kun et oo ainoo joka on saanu moisia lapsellisia kommentteja bloggaustahdista. Pah.

Hei musta on ainakin ihanaa että ihmisillä oikeesti on muutakin tekemistä ku blogata ;). (Ja btw, mistä sitä sitte bloggais jos vaan ois kotona..?)

 
4. lokakuuta 2008 klo 19.49 , Anonymous Suvi kirjoitti...

Älä välitä niistä tyhmistä kommentoijista. Käy töissä ja nauti elämästä :)

 
4. lokakuuta 2008 klo 19.51 , Blogger Jenni kirjoitti...

On se kumma että jotkut kehtaavat tuolla tavalla kitistä jostain blogin postaustahdista. Helppohan se on anonyyminä huudella.. Blogien kirjoittajien ei myöskään mielestäni pitäisi olla mitenkään selitysvelvollisia lukijoille tekemisistään. Tämähän on kuitenkin, niin kuin Iakin totesi, vapaaehtoista harrastustoimintaa.

Ialle tsemppiä erityisesti siihen muuhun elämään, älä vaan koskaan luovu siitä :)

 
4. lokakuuta 2008 klo 19.51 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

hei! t.emmi

 
4. lokakuuta 2008 klo 19.51 , Blogger Salla kirjoitti...

Byää, oon taatusti ihan liian myöhässä kukkasjahdissa :D No kokeilempa kuitenkin..

 
4. lokakuuta 2008 klo 19.52 , Anonymous Nin(blogger) kirjoitti...

En lue blogiasi päivittäin, välillä kyllä, minun mielestäni sinun pitäisi kirjoittaa sen minkä ehdit! Älä turhaan mieti ikäviä kommetteja, ymmärrettävää ettei elämäsi pyöri blogin ympärillä. Ymmärrän jos jotakuta harmittaa, kun ei näe päivän asuasi joka päivä eikä pysty lukeaan mietelauseitasi, lukekoon välillä muita blogeja.

 
4. lokakuuta 2008 klo 19.53 , Anonymous pisshead kirjoitti...

Toi asu on tosi syksyisen söpö, tykkään!

Ymmärrän täysin ton aika -jutun. Itselläni ei ainakaan aika riittäisi bloggailuun 24/7 elämän takia. :)

 
4. lokakuuta 2008 klo 19.53 , Blogger Roosa kirjoitti...

pakko koittaa käviskö tuuri! :)

Nuo blogin laadun valittajat on kyllä järjettömän typeriä, mikäli ei miellytä niin ei kukaan pakota lukemaan :)

 
4. lokakuuta 2008 klo 19.54 , Anonymous ruusu kirjoitti...

maalal :)))

 
4. lokakuuta 2008 klo 19.55 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Olen lukenut melkein vuoden blogiasi enkä ennen ole uskaltautunut kommentoimaan, mutta ehkäpä nyt on jo aika :) Pistää vihaksi tuollaiset kommentit sinulle! Mitä ihmiset ajattelevat kun vaativat joka päivällä uusia postauksia ja joka kommenttiin vastausta heti? Itse pidän jutuistasi ja ei minua haittaa vaikka juttuja tulee vähän harvemmin, kun laatu kuitenkin pysyy näin hyvänä =) Voimia ja jatkoja! <3

 
4. lokakuuta 2008 klo 19.55 , Anonymous Roxie kirjoitti...

Jätä älyttömät kommentit omaan arvoonsa (niin kuin varmaan teetkin).Uskomatonta, millaisia hätähousuja ihmisistä on vaatimuksineen tullut. Luulenpa, että esimerkkikommenttisi kaltaisten sammakoiden heittäjät ovat niitä mulle-heti-kaikki-nyt -tyyppejä, joille mikään ei riitä. Et ole kenellekään mitään selityksiä velkaa. Piste.

 
4. lokakuuta 2008 klo 19.55 , Anonymous €lli kirjoitti...

en tajua ihmisiä jotka valittavat jos postailet harvemmin. luulisi että olisivat tyytyväisiä siihen että laitat edes joskus niitä, mä ainakin odotan aina ihan innolla että onko tullut jo uutta, koska tykkään sun tyylistä ja tavasta kirjottaa.

 
4. lokakuuta 2008 klo 19.55 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

rakastan tätä blogia, etkä todellakaan ole mikään ylimielinen :o vaan ihana pieni bloggari :))

 
4. lokakuuta 2008 klo 19.57 , Anonymous M. kirjoitti...

Ihana asu =)

 
4. lokakuuta 2008 klo 19.57 , Anonymous sanni kirjoitti...

Moi. Mä todellakin ymmärrän, että sulla on muutakin elämää ku bloggailu. :)

 
4. lokakuuta 2008 klo 19.58 , Anonymous luv kirjoitti...

Hei, kyllä mä tykkään tätä lukea vaikket niin usein postailisikaan ! jatka samaan malliin <;

 
4. lokakuuta 2008 klo 19.58 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hyvä blogi!

T. Kate

 
4. lokakuuta 2008 klo 19.58 , Anonymous sing kirjoitti...

hauskinta asetella noita sun kuvia kotikaupungin kartalle!
mut kierraria en ymmärrä! mun täytyy purjehtia sinne aina tarkastukselle juuri sun vanavedessä, koska valikoimat eivät koskaan ole hellineet minua aarteilla!

 
4. lokakuuta 2008 klo 19.58 , Anonymous Piia kirjoitti...

Rohkeutta, kyllä oma elämä kannattaa! Se on kuitenkin se mistä ne muistot jää ja aiheet näihin juttuihin. Blogin pitäminen on osa elämää, mutta vain yksi osa. Ja on hyvä niin kauan kuin se pitäminen antaa eikä ota ja kuluta!

 
4. lokakuuta 2008 klo 19.59 , Anonymous minä kirjoitti...

Moi olet söpö

 
4. lokakuuta 2008 klo 19.59 , Anonymous emma kirjoitti...

Hei. toi asu on ihana ! :)
eikä minua haittaa postaustahtisi, laatu on tärkeämpää minulle !
Hyvää syksyä sulle :)

 
4. lokakuuta 2008 klo 20.00 , Anonymous eevi kirjoitti...

söpöä!

 
4. lokakuuta 2008 klo 20.02 , Anonymous iina kirjoitti...

Ihana tuo asu! :)

 
4. lokakuuta 2008 klo 20.03 , Blogger Jonna kirjoitti...

Pitää koklata käykö tuuri:)

 
4. lokakuuta 2008 klo 20.04 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Olisinko kolmas=)
-anni
fleurmoon@suomi24.fi

 
4. lokakuuta 2008 klo 20.04 , Blogger BAMBI kirjoitti...

kolmas?

 
4. lokakuuta 2008 klo 20.04 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hihi jaa tässä olikin tämä että sä hyväksyt ne kommentit:-D olin jo aivan ihmeissäni, että kuinka kummassa mun kohdalle osuisi:D
-se sama anni

 
4. lokakuuta 2008 klo 20.05 , Anonymous tiutiu kirjoitti...

Oii, arvonta. Veikkaan vähän et tää kommentti on jo menny yli, mutta ainahan sitä voi toivoa :)

 
4. lokakuuta 2008 klo 20.05 , Anonymous nninni kirjoitti...

Nina haluaa yrittää onneaan arvonnassa! :D ja ymmärtää sen, että sinulla on muutakin elämää kuin blogi -kuten emillä kaikilla :)

 
4. lokakuuta 2008 klo 20.06 , Blogger BAMBI kirjoitti...

toivon mukaan olen kolmas sillä kun lähetin viestin oli vain 2 kommenttia tässä??

 
4. lokakuuta 2008 klo 20.06 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Laitetaan vielä kolmaskin=)
-anni taaasen:D

 
4. lokakuuta 2008 klo 20.06 , Anonymous aada kirjoitti...

ihana asu :)

 
4. lokakuuta 2008 klo 20.07 , OpenID zalma kirjoitti...

oi tuo mekko/tunika/hame on ihanan värinen : >

 
4. lokakuuta 2008 klo 20.07 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

kommentti!

 
4. lokakuuta 2008 klo 20.08 , Anonymous pink umbrella kirjoitti...

tuo kommentti oli kerrassaan naurettava :--DDD

onhan blogisi postaustaht toki hidastunut, mutta pitäähän sitä ymmärtää, että sinulla on muutakin tekemistä.

tuollaisten kommenttien laittajat voisivat itse miettiä, että jaksaisivatko itse pitää blogia. ja eivät kaikki ole samanlaisia nolifeja kuin ehkä tuollaiset kommentoijat.

ja muutenkin, kun sulla on jätkäfrendi ja työtkin ja oman kodin laitto... en voisi itse edes kuvitella, että istuisin samanlaisessa tilanteessa koko päivää koneella ! johan pojasta tulisi mustasukkainen.

ja mitä siihen tulee, että blogisi taso on laskenut.. no on se ehkä tehnyt sitäkin, mutta se hyväksyttäköön. tämä on kuitenkin vain harrastus, mikäli olen oikein ymmärtänyt. eihän kukaan käy esim. koristreeneissä joka päivä.

tämä blogi ei ole koskaan lukeutunut suosikkeihini, mutta olethan sinä söötti ja semmosia ::))))

ciao !

 
4. lokakuuta 2008 klo 20.08 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

onko tää muka suomen suosituin blogi?
Tää on eka kerta kun luen tätä : DD

 
4. lokakuuta 2008 klo 20.08 , Anonymous Secret kirjoitti...

Ihana asu! Kommaan nyt ensimmäistä kertaa vaikka oon seurannut tätä jo vrmn puol vuotta. Sulla on tosi ihana ja omaperäinen tyyli!

Kaikkea hyvää! (:

 
4. lokakuuta 2008 klo 20.11 , Anonymous tatti kirjoitti...

luen sun blogiii ja ihanana on pysyny
:D

 
4. lokakuuta 2008 klo 20.12 , Blogger iida kirjoitti...

Aivan ihana hame. :) Mielestäni et ole ylimielinen tai mitään, sinulla on omakin elämä, that's it. ;)

 
4. lokakuuta 2008 klo 20.12 , Blogger Mim kirjoitti...

Negatiiviset kommentit on ihan syvältä, eikä sun postaustahti oo edes huono. Jatka vaan samaan malliin! :D

 
4. lokakuuta 2008 klo 20.14 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Oi kun kivan syksyiset vaatteet :) Ite en ainakaan yhdy tohon valituskommenttiin,kirjotuksias on kiva lukee kun niitä joutuu vähän odottaakin eikä ne oo niin itsestäänselvyyksiä ;D
-Ellu

 
4. lokakuuta 2008 klo 20.15 , Anonymous ida kirjoitti...

Miusta kyllä on oikein mahtia että jaksat blogata näinkin usein! Jatka vaan samaan tahtiin, kyssä siul likujoita silti riittää..

 
4. lokakuuta 2008 klo 20.18 , Anonymous kt kirjoitti...

mun mielestä sun postausten laatu korvaa todellakin määrän! :))

 
4. lokakuuta 2008 klo 20.19 , Anonymous zip kirjoitti...

tosi kivoja lukijoita sulla, mutta onneksi luulen suuren osan silti olevan meitä mukavia, jotka eivät heti ala kiukuttelemaan, jos et postaa yhtenä päivänä tai vastaa kommentteihin.

 
4. lokakuuta 2008 klo 20.20 , Anonymous krista kirjoitti...

Minäkin virkkasin tollasen myssän ja ihana tuli, kiitos vain ohjeistuksesta :) Toista aloittelen juuri, tuo Novitan Mambo-lanka on muuten hurjan hyvää!

 
4. lokakuuta 2008 klo 20.20 , Anonymous Pii kirjoitti...

olipas ihana kuva!!!

 
4. lokakuuta 2008 klo 20.21 , Anonymous minne- kirjoitti...

(: Ihana blogi!

 
4. lokakuuta 2008 klo 20.22 , Anonymous Anna kirjoitti...

Tää sun blogi on ihanin kaikista, aiheettomia tuollaiset valitukset. Sulla on suloisia vaatteita :)

 
4. lokakuuta 2008 klo 20.22 , Blogger Ocean kirjoitti...

Ihana asu, vaikka oiskin kiireessä kyhätty :)

 
4. lokakuuta 2008 klo 20.23 , Anonymous marika kirjoitti...

todella typerää kuvitella, että sinulla ei pitäisi blogin lisäksi olla muuta elämää.

 
4. lokakuuta 2008 klo 20.24 , Blogger Nonna kirjoitti...

En ymmärrä.. Bloggailu on harrastus, ei ihmiset pakosti käy harrastuksessa joka päivä, miksi siis pitäisi kirjoittaa joka päivä merkintä?

Pitäisi nyt ihmisten ymmärtää, että sinun elämässäsi on muutakin kuin tämä blogi. Täytyy olla aika köyhä elämä, jos elämä pyörii yksinomaan blogin ympärillä.

Mutta mitä asuun tulee, niin oikein söpöltä näytät. 8)

 
4. lokakuuta 2008 klo 20.25 , Blogger minthi kirjoitti...

Rakastuin tuohon kuvaan, aivan mahtava! Asu ja nuo koivut taustalla! Ihana :D

 
4. lokakuuta 2008 klo 20.25 , Blogger mmoccas kirjoitti...

no niin koetan onneani (=

 
4. lokakuuta 2008 klo 20.25 , Blogger Marjohei kirjoitti...

ihana hamonen! : ) ja ihanan syksyinen asu muutenkin! tykkäilen.

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu