Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

lisää vastauksia

Colour me !

lauantai 29. marraskuuta 2008

lisää vastauksia


Hoi te, joilla ei toiminut edellinen merkintä kunnolla! Toimiiko nyt? Näkyykö sivupalkki?

Heii! Oi että, pikkuisen oli ihanaa herätä ja huomata, että on viikonloppu! Eilen oli leffailta kotisohvalla (Unbreakable, mielestäni kyllä oikein katsottava), ja tänään on luvassa pikkujoulut tyttöjen kanssa: Ainakin jättipiparkakkujen koristelua, Aliasta, Sex and the Cityä, hyvää ruokaa ja hyvää seuraa, jei! Koitan saada raahattua kameran mukaan ja napsia vähän merkintämateriaalia.


Asua tulee ajastimella huomiselle, että nyt voitaisiin palata niihin kysymyksiin parin kategorian verran. Mulla oli luokittelun kanssa vähän ongelmia, että jos koet kysymyksesi liittyneen jompaan kumpaan allaolevaan mutta siihen ei ole vastattukaan, olen ajatellut jotenkin loogisemmaksi vastata siihen jonkin muun otsikon alla tai tehdä siitä kokonaisen merkinnän.


KOULU, TYÖ

Montako oppilasta teidän koulussa oli kun olit ala- ja yläasteella ja lukiossa? Ala -ja yläasteen olin samassa koulussa, luokalla tais olla ~24 tyyppiä. Lukiossa varmaan jotain vajaat 30.Olitko koskaan kouluaikoinasi jälki-istunnossa? No en, nössö minä! Kerran pelkäsin joutuvani, kun nostin ala-asteella yhden meidän luokan pojan pulpetiltani roskakoriin, kun se ei suostunut lähtemään siitä. Olin aivan paniikissa, kun opettaja käski meidät käytävään, mutta selvisin puhuttelulla.


Oliko yläaste nautittavaa aikaa elämässäsi? Piditkö yläasteestasi? Tykkäsin kyllä yläasteesta, enpä muista oikeastaan ainoatakaan angstia niiltä ajoilta. Luokka pysyi samana ala-asteesta ja ystäväporukka vakiintui. Tehtiin mieletön luokkaretki Italiaan, ja olihan se kyllä ankea hetki, kun piti ysillä luopua siitä luokasta.Millanen sä olit yläasteella ja muutenkin koulussa, olitko tyylin luokan hiljaisin tai suosituin tai ym.? Apua, en mä tiedä! En ollut yläasteella enää mikään hiljaisin, pörräsin tyttökavereideni kanssa, ja taidettiin varmaan olla jopa sieltä äänekkäimmästä päästä. Pukeuduin ainakin ihan järkyttävästi.


Olitko tukioppilaana? Ei meillä tainnut olla tukioppilassysteemiä peruskoulussa ollenkaan, mutta oli mulla kummioppilas.Onko sua joskus kiusattu koulussa? Ala-asteella tuli muutamien tyttöjen suunnalta aika ilkeää settiä lähinnä syrjimisen, juoruilun, takin kääntämisen ja vastaavan muodossa. Sen jälkeen mua ei olla kiusattu.


Haha mieltä kajaanin keskuskoulusta ja lukiosta? Hah, no mitäs tässä, mielelläni minä kouluni täällä kävin! Keskuskoulu oli noin rakennuksena kyllä aika ankea vankila.Lempiopettajat siellä? Peruskoulussa tietenkin ihana luokanvalvoja, joka on nyttemmin jäänyt jo eläkkeelle. Lukiossa nämä legendaarisimmat, nimeltämainitsemattomat matematiikanopettajat ja muut satunnaiset kaikessa koomisuudessaan. En kehtoo nimiä alkaa ladella!


Mikä oli äikän numerosi ysillä? 9 taisi olla.


Mikä oli vahvin aineesi peruskoulussa? Musiikki ja käsityö.Keskiarvo peruskoulun ja lukion päättötodistuksissa? Peruskoulusta lähtiessä oisko ollut 9.3, lukiossa vähän enemmän. Hikke meikä!


Koetko, että lukio oli oikea ratkaisu sinulle peruskoulun jälkeen? Jos sinun olisi pitänyt valita ammattikoulu, mille alalle olisit suuntautunut? Kylläjuu, koska mulla ei ollut minkäänasteista havaintoa siitä, että mitä sitä haluaisi sitten isona tehdä. (Ei sillä, että olisi vieläkään..) Ammattikoulussa olisin varmaan lähtenyt jollekin vaatetuspuolelle, onko semmoista?

Mitä aineita kirjoitit yo-kirjotuksissa ja millaisella menestyksellä? Kirjoitin pitkän matikan, lyhyen saksan, keskipitkän ruotsin, pitkän enkun, äidinkielen ja psykologian. Äidinkielestä tuli Laudatur, kaikista muista Eksimia.Luitko paljon lukion koeviikoilla? Mä olin loppuun asti pahin viimeiseen iltaan jättäjä, ja jakso toisensa jälkeen vannoin opiskelevani sitten seuraavalla kurssilla jokaiselle tunnille. Mutta tosiaan joka helkkarin kerta se jäi ihan niihin viimeisiin iltoihin, ja silloin vedettiin kirja kerran läpi ja päntättiin muistiinpanoja.Missä olet töissä? Kajaanin United Colors of Benettonilla.Ootko viihtynyt siellä? Olen juu!Miten pääsit nykyiseen työpaikkaasi Benettonille? Ovessa oli ilmoitus avoimesta harapaikasta, menin sisään ja kävin haastateltavana. Minut valittiin.Unelma työpaikka? Apua, paha. No tällä hetkellä olisi aivan ihana olla töissä jossain, missä saisi näprätä käsillä ja olla kontaktissa muihin ihmisiin, ei mitään kalseaa toimistohommaa. Sano siinä sitten, että mikä se semmoinen ammatti on, joku korupajalainen tai tarhanopettaja :D

TYYLI, VAATTEET

Mikä on pahin tyylimoka mitä tiedät? Minun mielestä ei ole olemassa mitään säännöstöä, jota noudattamatta olisi kävelevä tyylimoka: Tyylittömyydenkin voi toteuttaa tyylikkäästi. Olipa se typerästi sanottu! No, liian pienet vaatteet eivät kuitenkaan koskaan näytä hyvältä.


Onko siulla jotain takavuosien häpeällistä trendimokaa, jonka haluaisit nyt jakaa lukijoiden kanssa? No siis, lämmöllä en kyllä mieti ollenkaan sitä peruskoulun ja lukion välistä järkyttävää lökäpöksyaikakautta, hyi saakeli.Millaista palautetta olet saanut kavereilta/muilta läheisiltä pukeutumisestasi? Äiti joskus huomauttelee, että älähän kumartele tuossa hameessa, Mikonpuoleiset kaverit tykkäävät ihmeellisistä kaulakoru-/pinssiviritelmistä, omat kaverit ihmettelevät välillä kamppeitani (ikuisena esimerkkinä goottikengät, joita ne ei vaan ymmärrä!). Aika vähän mulle loppujenlopuksi palautetta ihan läheisiltä tulee.Entäs vaikka baarissa ollessasi, kiinnitetäänkö siellä koskaan huomiota asuihisi ja millä tavalla? No baarissa joo pari on tullut vessassa(!?) sanomaan että hei, luen blogias ja kivat vaatteet. Joskus kaupungilla hiippaillessani tuntuu siltä, että hirmu moni tuijottaa kauhian epämukavasti, mutta saattaapi se olla mielikuvitustakin.Kuinka monta hametta omistat? Oli aivan pakko laskea! Hengareissa roikkuu tällä hetkellä noin 20, muutama lisää on pyykkikorissa ja ympäri kämppää ripoteltuna.
Mistä olet ostanut sen (tylli?)alushameen, jota käytät hameiden alla? Millanen se on? Se on tylliä ja kangasta, mama askarteli sen ylioppilasmekkoani varten.

Mitä väriä et yleensä laita päällesi? Vaaleansinistä, oranssia, vaaleanpunaista ja ylipäätänsä hempeitä ranskanpastillisävyjä, en ainakaan suurina pintoina.


Kerro miten et ikinä voisi pukeutua? Fiorellafarkkuihin, 99% angel -paitoihin, fleecevetoketjupaitaan (mulla on joku karsea inho fleeceä kohtaan!), leopardileggingseihin, mainospaitoihin, verkkareihin ja lenkkareihin (muuten, kuin urheillessa). Näin muutamia mainitakseni :D


Mistä juuri tällä hetkellä pidät vaatteissa, esim.ruseteista, paljeteista? Just nyt miellyttää isot ja löysät yläosat sukkahousujen kaverina, paksut ja muhkeat neuleet, kiiltonahka, sametti ja räikeät printit.


Millasia tyylejä sun kavereilla muuten on? Ei niitä oikein voi luokitella mihinkään yhteen selkeään tyyliin, semmoiset perusnätit peruslinjalla. Paitsi että yhden kaverini voisin sanoa kestävien materiaalien ja maanläheisten sävyjen ystäväksi, ja sen Nanson mekkoja ja Marimekon pisaramekkoa kadehdin aivan julmetusti!Pukeudutko aina mielestäsi kivasti ? Kauhein asu, mitä olet blogissasi esitellyt ja mikä sinulla on ollut ihan oikeasti päällä ? En todellakaan pukeudu aina kivasti! :D Vuodatuksen päällä -kategoria on aivan karseaa katseltavaa. Enää en todellakaan laittaisi päälleni esim. tätä, tätä enkä tätä.
(Salasanaksi väritys)


Kauheimmat muoti-ilmiöt vuodelta 2008? Batiikkivärjäys, leveälahkeiset farkut, korkeavyötäröiset farkut, nahkahameet, leopardileggingsit.Onko sulla kunnon talvikenkiä? Tuntuu että joka asussa sulla on sievät korkkarit jalassa. Voi on! Korkkarit kaappaan laukkuun ja laitan jalkaani vasta perillä, en suinkaan piikitä niillä tuota hankea. Vakiokäytössä on nahkaiset Janita -saappaat kirpparilta, ja löytyyhän multa ne ruskeat eskimokengät.
Oletko koskaan matkinut ketään pukeutumisessa tietoisesti?
No silloin, kun tein sen matkimismerkinnän! En kyllä muutoin, jonkin kivan idean olen saattanut kyllä napata ihan tietoisesti omaan käyttööni.


Onko sulla jotain vaatteita (komerossa tai mielikuvituksessa), joita haluaisit käyttää, mutta et jostain syystä kehtaa? Mulla on vaatteita, joista tykkään hulluna, mutta joita en vaan osaa yhdistellä! Voisin tehdä itseasiassa käyttämättä jääneistä vaatteista ihan merkinnän tässä joskus. Taino hei, opettajatar -paitaani en kehtaa käyttää! Se on liian.. no, opettajatar.Mikä on sinun "kotiasusi"? Entä Mikon? Mikkikolitsiiiii! Miko hilluu ihan normikuteissaan, tai joissain reikäisissä verkkareissa.


Hyvää lauantaita!

Tunnisteet:

70 kommenttia:

29. marraskuuta 2008 klo 17.28 , Blogger X kirjoitti...

Ihana tuo Mikki Hiiri colitsi(kirjoitetaanko noin?) :)

 
29. marraskuuta 2008 klo 17.32 , Blogger Joa kirjoitti...

Mikkipaita on vaan niiiiiin symppis. :) Pakko oli kirjautua vain sanomaan tämä. Jess.

 
29. marraskuuta 2008 klo 17.37 , Blogger Ssu- kirjoitti...

Mikkikolitsi kelpaisi mullekin, että jos joskus kyllästyt siihen, niin täällä vapaaehtoinen ostaja (=ottaja) :D

 
29. marraskuuta 2008 klo 17.47 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

missä vanhemmat ,merkinnät ja miks ei edellisee postauksee voinut kommentoida ja ootko poistanu tosta sivulta ne linkit ja kaikki ? ;o

 
29. marraskuuta 2008 klo 18.05 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

^ Mulla sama ongelma kuin ylläolevan anomyymin kans! Ei voi kommentoida edelliseen postaukseen, ja koko merkintää ei edes näy loppuun! ;/ Tuolla oikealla sivulla ei ole yhtikäs mitään. Helpottavaa huomata etten ole ainoa jolla tää ongelma on:D

 
29. marraskuuta 2008 klo 18.20 , Blogger Larry kirjoitti...

oon niin kateellinen tosta mikki-paidasta ! aivan mielettömän ihana :D

 
29. marraskuuta 2008 klo 18.31 , Blogger emmisusanna kirjoitti...

Näitä sun vastauksia on kiva lukea :> Mikkipaita on ihana ! ;D

 
29. marraskuuta 2008 klo 18.35 , Anonymous wendy kirjoitti...

Voi ei haluaisin ihan sairaasti tollasen mikkikolitsin ihan arkikäyttöön! Ihan liian tyylikäs lököilypaidaksi käytettäväksi:DD

 
29. marraskuuta 2008 klo 18.50 , Blogger Vendeta kirjoitti...

Mikkikolitsi sulatti munkin sydämeni, ihan loistava :D

 
29. marraskuuta 2008 klo 18.51 , Anonymous H kirjoitti...

Tykkään kauheesti sun teksteistäs.. MUTTA! :D Omistusliitteiden satunnaiset puuttumiset häiritsee julmetusti :< "Minun mielestä" vie ilkeästi huomion muuten selkeästä ja hyvin kirjoitetusta tekstistä. Se "ni" sinne loppuun niin ei mitään valittamista, oot ihana! Toivottavasti et suutu, ei pahalla :)

 
29. marraskuuta 2008 klo 19.00 , Blogger adriana kirjoitti...

Ihana postaus! Mutta hei apua, miksi mulla ei näy ollenkaan tota sivupalkkia eikä tätä alempana olevaa postausta loppuun asti eikä mitään sen jälkeen? Se ikään kuin "loppuu" tuohon nelikymppis ja mummeli-kysymykseen! :O

 
29. marraskuuta 2008 klo 19.05 , Anonymous aurélie kirjoitti...

Hih, tulipas hyvä mieli kun olit taas kirjoittanut :) Kyttään monta kertaa päivässä olisiko joku lemppareista päivittänyt. Ihana mikkipaita!

 
29. marraskuuta 2008 klo 19.10 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

mistä nuo lasit on?? :)

 
29. marraskuuta 2008 klo 19.12 , Anonymous kisse kirjoitti...

Mäkin ihmettelin että missä kaikki edelliset merkinnät sun muut. Nyyh.

Toi oli muuten hyvä postaus idis toi käyttämättömät vaatteet homma. Toteuta ihmeessä!

 
29. marraskuuta 2008 klo 19.18 , Anonymous emiliaaa kirjoitti...

Samaa kysyisin minäkin, missä kaikki muut postaukset, linkit, esittelyt itsestäsi jne? :o Olenko ainoa, jolla blogisi ei näytä kuin tämän ja edellisen postauksen? o.o

 
29. marraskuuta 2008 klo 19.26 , Anonymous t kirjoitti...

oi mikki-kollaris on ihana!
pakko sanoa et muistutat Hayley Williamsia tossa nörttilasi-kuvassa :)

 
29. marraskuuta 2008 klo 19.52 , Blogger Micci kirjoitti...

Oih, tuo opettajatar-paitahan on ihana! Mulla ei opettajatar-fiilis haittaa, koska olen ope. ;)

 
29. marraskuuta 2008 klo 20.02 , Anonymous essi kirjoitti...

nyyh, luulin et mun kysymys kuulu ihan varmasti tyyli-kategoriaan mut ei kai sitten...

yhdyn muuten edelliseen anonyymiin^ Miksi edelliseen postaukseen ei voinut kommentoida eikä vanhempiin merkintöihin voi mennä? :O

 
29. marraskuuta 2008 klo 20.06 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

vähänkö söpö mikkipaita :)

 
29. marraskuuta 2008 klo 20.08 , Blogger mhpt kirjoitti...

toi mikki paita on tosi suloinen! :-)

 
29. marraskuuta 2008 klo 20.09 , Anonymous Nana kirjoitti...

nauroin kyllä täällä katketakseni nuille sun "näitä-en-pukisi-enää-ikinä-päälleni"-kuville, varsinkin sille, jossa olit ulkona syksyisessä maisemassa ja selitit ihmisten alkaneen jo tuijotella hiukan hämmentyneinä räpsimistäsi;)

opettajatarpaita, nam nam.. ihastelin sitä jo silloin matkimisasuissasi;) käytä tuota, sopii sulle ja tuo kivaa vaihtelua, tulee jotenkin ihan ripari-olo..=D

niin ja mikkipaita oli tosi söpö;)

 
29. marraskuuta 2008 klo 20.12 , Blogger Nella kirjoitti...

sulla on iha järjettömän söpö tyyli ja söpöjä vaatteita!
Ja toi mikkikolitsi on joku niiiin ihana! :D
Kerrankin sain aikaiseksi kommentoida sun blogia, kun oon kerta tätä lukenutki.

 
29. marraskuuta 2008 klo 20.16 , Blogger Riikka kirjoitti...

Muistin juuri jotain kauheata, minulla oli ihanalla 90-luvulla tuo 99% angel -paita :D. Se on ilmeisesti kadonnut aikoja sitten, koska vasta tuo tekstisi herätti kauan kadoksissa olleen inhon paitaa kohtaan...

 
29. marraskuuta 2008 klo 20.27 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

edellinen anonyymi varasti sanat suustani? olen kauhusta kalpeana !
ja mitä vikaa sun mielestä leopardileggareissa on ? :o olisit voinut perustella enemmän.

 
29. marraskuuta 2008 klo 20.31 , Blogger vadelmakioski kirjoitti...

Anonyymi sanoi...
missä vanhemmat ,merkinnät ja miks ei edellisee postauksee voinut kommentoida ja ootko poistanu tosta sivulta ne linkit ja kaikki ? ;o

29. marraskuuta 2008 17:47

>> sama! miksi ei näy sivuston linkit ja postaukset ym. ja viime postaukseen ei voinut kommentoida. :----(

 
29. marraskuuta 2008 klo 20.43 , Anonymous alma kirjoitti...

Anteeksi, mutta nyt on pakko kysyä, että mitä tarkoittaa harapaikka :D

 
29. marraskuuta 2008 klo 20.49 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

^ Samaa ihmettelen kuin ylläoleva anonyymi!

 
29. marraskuuta 2008 klo 21.11 , Blogger C kirjoitti...

mikki on kyll niiiiiin symppis =) aika jännä toi vessassa moikkaamistapa, ei ois kyllä pokkaa mutta joillakin ehkä on :D

Aika karmeita noi sun valitsemat asut, mitä et pistäis päälle enään. Mutta toi "suomineito" asu on aika jees ja pukeutuisin siihen, mutta ehkä vaihtaisin vyön :D

 
29. marraskuuta 2008 klo 21.38 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Onko tuo sormus mahdollisesti kihlasormus? :)

 
29. marraskuuta 2008 klo 21.41 , Blogger petraa kirjoitti...

Mä mietin myös että mihin kumman nuo kaikki linkit ja edelliset postaukset yms. on kadottunut tuolta sivusta? ;o

On muuten tosi jännä katella miten sun tyyli on muuttunut tuolta vuodatuksen ajoilta :D Ei sillä, mun mielestä noikin asut on tosi kivoja! :>

 
29. marraskuuta 2008 klo 21.41 , Anonymous rianna kirjoitti...

hih, mäkin on nähnyt sut baarin vessassa(!)En kylläkään sanonut mitään :D Eikö ahista kun ihmiset tunnistaa? jännää...

 
29. marraskuuta 2008 klo 21.55 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mitä ihmettä, missä on kategoriat sun muut ja vanhemmat postaukset? :O

 
29. marraskuuta 2008 klo 22.18 , Blogger stefanie kirjoitti...

Mikkikolitsi todellakin ON syötävän ihana :) kysymyksien mielenkiintoisuus on muuten parantunut huimasti, go me lukijat! On paljon kivempi lukea mielipiteistäsi koskien tyylimokia, kuin sadanviidenkymmenenkuudennen kerran kuinka pitkä olet.

 
29. marraskuuta 2008 klo 22.19 , Blogger mnea kirjoitti...

Ihmettelin myös, että missä blogin sisältö? :o

 
29. marraskuuta 2008 klo 22.19 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tuli mieleen tässä bloggaus ehdotus, jos pyytäisit taas poikaystävääsi pukeamaan sinua!(lueskelin vain vanhoja blogeja :D)

 
29. marraskuuta 2008 klo 23.03 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Muistan sillon kun ekan kerran esittelit mikkikollarin ja olin aivan hullun kateellinen! miten Sinulla voi olla noin hyvä tuuri, minä kun en IKINÄ löydä mitään kirppareilta/kierrareilta. Ja sen takia käyminenkin on jäänyt. Ehkä toisille on vain suotu mieletön kirpparisuunnistusvaisto tai sitten minä olen aivan toivoton! Paitasi on ihana edelleen!

Ja sitten yksi kuvausvinkki: Ulkona ulkona! Ei olla varmaankaan nähty sua ulkovaatteissa, jos en väärin muista! ja teilläpäin kun luntakin on, nii tulisi vähän piristystä tähän etelän synkkään loskamoskakeliin.
-Kauri

 
29. marraskuuta 2008 klo 23.29 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hmmm... Unelma ammatti: ihmisiä ja käsillä näpertelyä. Googlailepa sellaisella ammattinimikkeellä kuin toimintaterapeutti. Taidat olla yliopistoon pyrkimässä, mutta jos amk-tutkintokin sattuisi kiinnostamaan.

t. tuleva toimintaterapeutti

 
29. marraskuuta 2008 klo 23.37 , Anonymous v kirjoitti...

Hei tuo sun kuvaus unelmaopiskelupaikasta kuulostaa vaan niin meiän koululta, että oli pakko tulla mainostamaan sitä :D Kannattaa katsastaa siis tämä http://portal.hamk.fi/portal/page/portal/HAMK/koulutus/Nuorisokoulutus/Ohjaustoiminnan_ko :)

 
29. marraskuuta 2008 klo 23.52 , Blogger Maria kirjoitti...

olisitko valmis myymään
(ihanan)opettajatarpaidan?
Olisin valmis maksamaan hyvän hinnan! :D tipi95@msn.com tonne jos kiinnostaa. :D

 
30. marraskuuta 2008 klo 0.16 , Blogger modegerecht kirjoitti...

siisti mikkikolitsi :D ja hei nää kyselyjutut on tosi kivoja!

 
30. marraskuuta 2008 klo 1.27 , Blogger oliver kirjoitti...

Pakko nyt kerrankin kommentoida kun oon itse saanut aikaiseksi rekisteröityä tänne. Niin, oon lukenut sun blogias nyt tässä noin puolisen vuotta aktiivisesti ja pakko sanoa että oon tosi pahasti koukuttunut. Vaikken kamalasti mistään rievuista mitään ymmärräkään, niin tykkään kyllä tosi paljon sun tyylistäs. :3
(toi mikki-college on kyllä ihan ykkönen, aww.)

 
30. marraskuuta 2008 klo 10.27 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ihmettelen samaa kuin Anonyymi ( neljäs kommentti) ..

 
30. marraskuuta 2008 klo 11.30 , Blogger sophie kirjoitti...

Sinunkin nimesi Juulia? Mahtavaa :D

 
30. marraskuuta 2008 klo 12.34 , Anonymous tuuli kirjoitti...

Voi opettajatar-paita on IHANIN IKINÄ!!! Opettele käyttämään sitä, ihan mun mieliks :)

Tuo on kyllä ihan totta että läheiset harvemmin tulee kommentoimaan munkaan pukeutumista.. Kaverit saattaapi kehua, mutta jos olis jotain moitittavaa niin napottavat vain hiljaa eivätkä uskalla sanoa mitään xD

 
30. marraskuuta 2008 klo 13.33 , Blogger anskusiili kirjoitti...

Minust tuo opettajatarpaita on kerrassaan hurmaava, harmi ettet käytä sitä!

 
30. marraskuuta 2008 klo 14.13 , Blogger Kanee kirjoitti...

nyt näkyy hyvin (=

 
30. marraskuuta 2008 klo 14.15 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ääää hei, mulle tuli nyt mieleen vielä kaks kysymystä. Onko jo liian myöhäistä :o ?
No anyway tässä ne nyt on :
Poltatko/juotko?

Mikä vaatteistasi on maksanut eniten?

 
30. marraskuuta 2008 klo 14.29 , Blogger Janezzy kirjoitti...

nahkaiset Janita -saappaat kirpparilta << Haa, mun nimi on Janita =D
Rakastan tätä sun blogiasi ja on kiva aina huomata että on tullut uusi postaus :)

 
30. marraskuuta 2008 klo 14.39 , Anonymous PinkSircus kirjoitti...

Toi Mikki-college on ihan huippu. Kuva on loistava ja se näyttää supermukavalle.

 
30. marraskuuta 2008 klo 15.26 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

kyllä mulla ainakin nyt tuo sivupalkki näkyy :)

 
30. marraskuuta 2008 klo 15.30 , Blogger Riikka. kirjoitti...

Tuo toinen asu tuolta vuodatuksesta, mistä sanoit, että et enää laittaisi päälle, niin on ihana! Eli tuo itsenäisyyspäiväasu :)

 
30. marraskuuta 2008 klo 15.39 , Blogger laura kirjoitti...

söpömikki.

 
30. marraskuuta 2008 klo 16.32 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Voi että noi sun linkittämät asut on just ihania! Tyylisi on kyllä muuttunut, kummatkin yhtä ihania.

 
30. marraskuuta 2008 klo 16.37 , Blogger iory kirjoitti...

Heh, olet tainnut luoda ihan uuden muotivillityksen ton mikki-paidan kanssa. :)Nyt näkyy sivupalkki mullakin.

 
30. marraskuuta 2008 klo 16.50 , Anonymous roosa. kirjoitti...

tosi kiva ja hyväntuulinen postaus jotenki =)

ja ihana mikkikolitsi!

 
30. marraskuuta 2008 klo 17.29 , Anonymous emiliaaa kirjoitti...

No nyt näkyy! Jei :)

 
30. marraskuuta 2008 klo 17.36 , Anonymous kisse kirjoitti...

Kiitos, sivupalkki näkyy taas.

 
30. marraskuuta 2008 klo 18.33 , Blogger adriana kirjoitti...

Nyt näkyy sivupalkit ja muut, ehdin jo säikähtää :)

 
30. marraskuuta 2008 klo 18.43 , Anonymous kaula kirjoitti...

huh. nyt näkyy palkki. olin jo ihan paniikissa, että onko vika minun koneessa ja netissä vai mitä on tapahtunut. mitä oli tapahtunut?

 
30. marraskuuta 2008 klo 19.52 , Blogger smile just like sunrise kirjoitti...

herranen aika, sinäkö oot kajaanista :--D itte asun kans siinä lähellä mutta seuraavan kerran kun benettonin lähellä pyörin niin pitääpä käydä vilkaisemassa näkyykö sua siellä ;--D

 
30. marraskuuta 2008 klo 19.59 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Jep nyt näkyy sivupalkit :D

 
30. marraskuuta 2008 klo 20.07 , Blogger petraa kirjoitti...

Jees, sivupalkit kunnos, hieno homma!:)

 
30. marraskuuta 2008 klo 20.47 , Blogger Mansikkahattara kirjoitti...

IHANA paita tuo Mikki Hiiri!! <3 Itsekkin olen haaveillut jostain sellaisesta paidasta ;P

 
30. marraskuuta 2008 klo 21.10 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

aww söpö tuo mikkipaita. itekkin ostin tänään mikkipaidan, tosin vähän erilaisen.
toivottavasti pian saadaan lisää vastauksia kysymyksiin ja asuntoesittely!

 
1. joulukuuta 2008 klo 13.05 , Anonymous heini kirjoitti...

Ootpa haka koulussa :O!

 
1. joulukuuta 2008 klo 14.30 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

joku toinen anonyymi mietti että mitä vikää leopardi legginseissä :D

siis ihan totta mitä vikaa niissä ei olisi! ok ehkä jos olet 180cm malli ja omistat lipputankojalat ja olet safarikuvauksissa jossain kaukana pois suomesta.

mutta muuten ei :D

 
3. joulukuuta 2008 klo 20.31 , Anonymous MERIMIÄS kirjoitti...

IHANA IHANA IHANA MIKKIPAITA, AIVAN RAKASTUIN♥

 
10. joulukuuta 2008 klo 10.55 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

"Unelma työpaikka? Apua, paha. No tällä hetkellä olisi aivan ihana olla töissä jossain, missä saisi näprätä käsillä ja olla kontaktissa muihin ihmisiin, ei mitään kalseaa toimistohommaa. Sano siinä sitten, että mikä se semmoinen ammatti on, joku korupajalainen tai tarhanopettaja :D"

^ Parturi-kampaaja tai kosmetologi sopisi sinulle hyvin ammatiksi! :-)

 
17. joulukuuta 2008 klo 7.41 , Anonymous tööpseli kirjoitti...

mistä mikkikollari on`? :oo

 
30. joulukuuta 2008 klo 23.09 , Blogger ia kirjoitti...

Kiitos kaikille kommentoineille! :)

H: Hehe :D Jätän ihan tietoisesti ne liitteet pois, kun minusta ne näyttää jotenkin niin typeriltä! SOrry :D

anonyymi: Lasit on vuosi sitten vitsillä penkkarikamppeiden yhteydessä Punanaamiosta tilattu!

T: Oo, pakko googlata Hayley!

Nana: No tell me about them, mitähän hittoa mä olen ajatellut :D

Riikka: Haha, eikä :D Mä kyllä heitin sen tekstin ihan tuulesta!

anonyymi: En vaan pidä leopardileggareista, enkä leopardikuosista muutenkaan. Makuasia, mitä sitä enempää perustelemaan :)

Alma: Kannattaa googlata harapaikka! Harjoittelijana siis kuitenkin olen.

anonyymi: En ole kihloissa!

Rianna: Haha, olisit moikannut! Ei mua ahista :)

anonyymi: Haha, pitää ehdottaa!

Kauri: Hehe, mulla kävi vaan tuuri :) Ulkona on niin perkelen pimeää!

Tuleva toimintaterapeutti ja V: Oho, pitääpä tutustua tarkemmin!

Maria: Hmm... Mietitään ;)

Sophie: Juujuu! :D

Kaula: Kirjoittelin jutun OpenOfficella, josta tekstin liittäminen tänne iski mukaan jotain ihme koodipalasia! Poistin ne merkinnästä ja homma pelitti :)

Smile just like sunrise: Hehe, tuuhhan kurkkaan!

Tööpseli: Helsingin kierrätyskeskukselta!

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu