Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

vastauksia

Colour me !

keskiviikko 26. marraskuuta 2008

vastauksia

Nonni, olisko nyt sitten sopiva aika ryykästä eka satsi vastauksia! Muutama kysymys on pakko jättää vastaamatta tai jättää vastaus suurpiirteiseksi ihan siitä syystä, että tätä blogia lukee niin moni muukin, kuin te ihanat tyttöset: Muun muassa vanhempani, naapurini, sukulaiseni, varmaan pomonikin ja ylipäätänsäkin useampituhat tuntematonta tyyppiä. Jos tulisitte kasvotusten kysymään jotain tarkempaa esimerkiksi minusta ja Mikosta niin hyvinkin voisin vastata, mutta en ala ihan yksityisyyksiä näin suurelle yleisölle ruotimaan. Ymmärrätte varmasti! Mutta aloitetaanpa parilla kategorialla:


BLOGI


Miten päädyit pitämään blogiasi? Mistä tuli blogin nimi, ja miksi päädyit iaan Juulian sijasta?
Tämä on ainakin osalle jo melko tuttu veisu, mutta vedetääns vielä: Kesällä nollaseiska tein kaikkeni, jotten olisi joutunut aloittamaan ruotsin ja saksan ylppäreihin lukemista. Netissä surffatessani löysin blogit ja pykäsin omani pystyyn parin viikon perästä. Nimi tuli fiksaatiostani väreihin, ja se on mukahauska viittaus pukeutumisfilosofiaani värien kanssa. Että väritä meikät! (Ja enkku kuulosti silloin niiiin paljon paremmalta, mitä suomi.) En halunnut esiintyä omalla nimelläni ja alussa pidin tiukemmin kiinni anonymiteetistäni, joten nappasin etunimeni viimeiset kirjaimet nimimerkiksi.



Tunnistavatko Kajaanilaiset sinut bloggaajaksi? Esim. Käyvätkö pikkulikat kihisemässä Benettonilla, mutta eivät uskalla tulla juttelemaan?
En mä itteasiassa tiedä ollenkaan, palautteesta päätellen muutama kourallinen ainakin tunnistaa. Saa ilmiantautua! En kiinnitä töissä mitenkään paljoa huomiota asiakkaiden kihisemiseen tai tavallista intensiivisempään tiirailuun, lähinnä keskityn palvelemaan heitä :D Muutama on kuitenkin myöntänyt bongailleensa mua töistä.



Onko sulle tullu kukaan kajaanissa kysymään, että "Ootko sä se colour me:n Ia?", ja jos on, mitä vastasit?
Pari-kolme. Ennemminkin taisivat sanoa, että heeeeei sä oot se ja se, ja vastasin, että niinpä taidan olla!



Onko kuinka paljon ylipäätään tullut juttelijoita, ja mitä ajattelet jos sinulle tullaan juttelemaan "kuin tutulle"?
Tosi vähän verrattuna siihen, miten moni tulee jälkikäteen kommentoimaan että näinpä sut tänään. Saapi tulla ihan vapaasti, se on hauskempaa kuin pelottavannäköinen tarkkailu! :D



Onko sinulla oikeasti tarvetta postauksiesi käännöksille? Tarkoitan että, lukeeko joku ''ei-suomenkielinen'' blogiasi?
Aloin kääntämään tekstejä ulkomaalaisten kommentoijien pyynnöstä, että kyllä tätä vissiin ainakin muutama ei-suomenkielinen lukee.



Koetko, että muotiblogit voivat asettaa ulkonäköpaineita, niin sulle itselles kuin lukijoillekin?
No todellakin koen! Ainakin omalla kohdallani paineet ovat kohdistuneet vartaloon: Pitäisi olla hoikempi. En sitten tiedä, miten paljon itse kuteet voivat paineita asettaa, mutta ainakin netin blogikeskusteluja kollatessa olen huomannut pahimmaksi kirosanaksi "sun tyylis ei erotu yhtään massasta". Pakko muuten kysyä, että asettaako muotiblogit ulkonäköpaineita teille?



Oletko koskaan ajatellut lopettaa bloggailua?
Pari kertaa vakavemmin, mutta aina olen päätynyt jatkamaan.



Tietääkö muut työntekijät benettonilla blogistasi?
Tietävät.



Saatko ilmaislahjoja blogisi ansiosta?
Enpä juuri, saa lahjoittaa lisää! Gilletteltä tuli mullekin se höyläsetti (siellä paketissa oli HÖYHENIÄ, olin otettu!) ja se Micra oli tavallaan ilmaislahja viikoksi, muutapa en ole saanutkaan yrityksiltä. Lukijoilta on kyllä tipahdellut aina silloin tällöin aivan hyperpiristäviä pikkujuttuja!



Miksi blogissasi ei oo mainoksia?
Ei ole tarjoutunut kohdalle vielä sopivaa mainostajaa, ja epäilen vähän, että tienaako niillä Googlen penispumppupalkeilla oikeasti mitään.



Miten sun kaverit on suhtautuneet tähän sun blogiharrastukseen? Tai pittääkö ne sun tyyliä ihanana vai kiinnittääkö ne ollenkaan huomiota?
Hesarin jutun aikoihin sain kavereilta tekstarina onnitteluntyyppisiä, sen jälkeen en ole heidän kanssaan blogijutuista puhunut kuin erittäin satunnaisesti ja lyhytsanaisesti. Että suhtautumisesta on vähän paha sanoa, mutta kyllä mä uskon, että ihan positiivisesti ne tämän ottavat. Tyylistäni tulee lähinnä kommentteja tyyliin "taasko sulla on uusi vaate", "mistä ihmeestä sä tuommosen olet kaivanut" ja "et sä Juulia tosissasi pidä noita goottikenkiä!" :D Jos kaverit tätä nyt sattuu lukemaan niin no offence, ootte kaikki ihania!




Eikö sua koskaan häiritse, että kerrot itsestäsi niin paljon blogissasi? Tai siis että menetät tietyn anonyymiytesi esimerkiksi kadulla kävellessäsi?
En mä loppujen lopuksi nyt niin kovin paljoa kerro. Ei mua häiritse, vaikka jotkut ovatkin perillä yhdentekevistä arkipäiväisyyksistäni. Kyllä mä olen edelleen ihan anonyymi kävellessäni kadulla, ei tätä oikeasti nyt niin moni lue :D



Mistä jutuista et koskaan kirjoittele blogiisi?
Oikeasti yksityisistä asioista.



Onko mukavaa saada niin kauheasti kommentteja vai onko välillä sellainen olo, että vähempikin riittäisi? Onko jotain rajaa, jonka jälkeen kommenttien määrä alkaa enemmänkin nuuduttaa kuin ilahduttaa?
Onhan se hurja kommenttimäärä kyllä hirmu ilahduttava kun tietää, että ilmeisen moni on vaivautunut merkintöjäni lukemaan, mutta ei ole mitenkään mahdollista vastata ja paneutua esimerkiksi sataan samaan merkintään tulleeesen kommenttiin erikseen. Välillä alkaa nuuduttaa, kun neljänkymmenen kommentin sisältö on "ihana paita!" ja ottaisin erittäin mielelläni vastaan syvempiäkin kommentteja, mutta kyllä parista sanastakin aina hyvä mieli tulee! :)


ULKONÄKÖ, VARTALO


Mitkä osat vartalostasi ovat mielestäsi ihania, mistä taas et tykkää?
Tykkään huulistani ja silmistäni, keskivartalostani ja jaloistani en tykkää.



Mikä on oikea hiusvärisi? Sitä perus tienlaidanvaaleanruskeaa varmaan.


Miksi hiuksesi on juuri noin ihanan väriset?
Olen löytänyt oman tukkavärini, joka sopii a4-kalpeaan lärviini ja tyyliini muutenkin aika mukavasti. Muokkausohjelmatkin tekee välillä taikoja sävylle!



Miten saat hiusvärin pysymään nuin hyvin?
Minulla on jonkin verran punapigmenttiä, jonka ansiosta punaisuus ei hiusvärin perushaalenemisen myötä lähde oikeastaan koskaan kokonaan pois.



Onko sulla koskaan ollut pitkät hiukset?
Voi kyllä, olin pahin pitkäletti joskus ala-asteella! Tyyliin jonnekin häntäluun paikkeille, hyhy. Sitten harrastin myös semmoisia pieniä Spaissareitten Emma -saparoita muun tukan seassa, ai että!



Minkä kokoinen jalka sinulla on?
37 !



Kuinka paljon painat?
Jotain 54kg



Haluatko tatskan? Jos sinun olisi pakko ottaa, millaiset ottaisit ja mihin kohtaan?
En maksaisi tatuoinnista, mutta saattaisin harkita, jos ilmaiseksi saisin. Voisin ottaa, jos maksettaisiin! Varmaankin se olisi mustavalkoinen ja pienehkö, esimerkiksi niskassa voisi olla ihan jännä.



Ottaisitko lävistystä? Millaisen?
Mielestäni silmien välissä ja ylähuulen yläpuolella keskellä on kauniimmat paikat lävistyksille, mutta tiedä sitten sopisiko kumpikaan minulle. Ei pelkoa, en ole ottamassa!



Ihotyyppisi?
Sekaiho, veikkaisin.



Oletko koskaan laihduttanut? Laihdutan oikeastaan koko ajan, hehe. Mun itsekuri on vaan niin olematon, etten pääse kovinkaan paljoa laihtumaan.


Oletko mielestäsi kaunis?
En, ennemminkin nätti tai söpö.



Miks oot noin söpö?
Haha. Mulla on niin julmetun kokoset posket, siitä sen täytyy johtua! Kai pulleat hameet ynnä muut tyttömäisyydet pukeutumisessa voivat asiaan vaikuttaa myös.



Miltä kuvittelet näyttäväsi nelikymppisenä ja 80vee mummelina? (minkälainen tyyli, vaatteet, hiukset, pärstä jne.)
Nelikymppisenä vaatetyyli on naisellinen ja klassisempi, mitä nyt. Tukka on graafisesti leikattu puolipitkä ja syvä ruskea, pärstä toki erittäin hyvin säilynyt. Kasikymppisenä? No siis uskomattoman tyylikkäs mummo tietenkin: Käytän suomalaisten suunnittelijoiden pitkiä, liehuvia mekkoja ja hienoja hattuja, hiukset ovat tyylikkään harmaat. Pärstä on naururyppyinen!



Lisää luvassa vielä vaikka kuinka, mm. megalomaaniseksi paisunut kategoria "lisää minusta", mystisen paljon kiehtova Miko-kansio ja outoudet sisältävä "yritin luokitella mutten onnistunut" -kategoria! Lisääkin saa vielä kysyä muutaman päivän ajan.

Tunnisteet:

40 kommenttia:

27. marraskuuta 2008 klo 2.11 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Oikeasti, sun vartalo on todella kaunis. :) Mielestäni sun ei tarvitsisi laihduttaa ollenkaan. Olet todella, todella suloinen, ja ottaisin mielelläni samankaltaisen kropan.

Älä välitä haukkujista, suurin osa on varmasti kateellisia siitä, että sinulla on munaa panna itsesti arvostelulle alttiiksi. Joillekin on vain tärkeintä masentaa muut.

Hyvää joulun odotusta. :) <3

 
27. marraskuuta 2008 klo 8.21 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Heippa Ia!

Hassu fanitätisi täällä, jos muistat. Olen lukenut blogiasi ahkerasti, mutta tähän saakka malttanut olla kommentoimatta – vaikka et olekaan ikärajoja kommentoijillesi asettanut. Kesällä menetin blogisi vuoksi uskoni suomalaiseen yliopistolaitokseen. Eivät ressukat ymmärrä, mitä menettivät jättäessään Sinut valitsematta hakemiisi koulutusohjelmiin! Miten lapsellisen helppoa se olikaan silloin parikymmentä vuotta sitten, kun ei tarvinnut käydä juuri muuta kuin muodollisesti ilmoittautumassa sisään. Älä muuten ikinä usko, jos me vanhemmat ihmiset alalle esitelmöimään, miten helpolla te nuoret muka nykyisin pääsette. Meillä oli monessa suhteessa helpompaa. Ainakin siihen lamaan saakka, joka taas nostaa rumaa päätään.

Ihanaa on ollut lukea myös muutostasi yhteiseen kotiin rakkaasi kanssa. Kuvistasi näkee, miten olette sisustaneet kotianne todella kauniisti ja persoonallisesti. Toivon sydämestäni, että viihdytte kodissanne.

Ihan pakko on nyt kysyä, kun annoit luvan. Viimeksi kysyin, oletko enkeli. En ihan vieläkään usko vastaustasi, ettet olisi, mutta kysynpä nyt jotain muuta.

Ensiksi: Millainen liikuntaharjoitteluohjelma Sinulla on? Upeasta varrestasi päätellen treenaat todella paljon, mutta millaisia lajeja ja miten usein? Entä urheiletko tai oletko joskus urheillut kilpaa jossakin lajissa?

Toiseksi: Ajatteletko itseäsi ennemmin tyttönä vai naisena? Loukkaako se, jos joku kutsuu Sinua tytöksi?

Kolmanneksi: Oletko nyt ihan varma, ettet ole enkeli? … Anteeksi, Ia, oli ihan pakko… :)

Hyvää joulunalusaikaa Sinulle, rakkaallesi ja perheellesi!

 
27. marraskuuta 2008 klo 8.37 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei! 8--) Näitä postauksiasi on mukava lukea, joten päätinpä kirjoittaa kommenttia. ^______^ Ihana postaus, ihana sinä!

Sitten haluaisin vielä kysäistä - oletko koskaan tipahtanut siltä jakkaralta, minkä avulla olet niin monet kuvat ottanut? 8-)

Hyvää viikonloppua näin etukäteen. 8---)

 
27. marraskuuta 2008 klo 8.38 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Voi ia, ihan turhaan laihdutat! :o Ottaisin vaikka heti sun kroppas mun tilalle, se on ihana!
Pää pystyyn, ei sun pidä hoikentua yhtään! :)

 
27. marraskuuta 2008 klo 8.52 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ia hertsyykkeli järki käteen, sulla ei ihan aikuisten oikeasti (hyi miten ruma sanonta tuokin =() ole mitään edes, mistä laihduttaa tai sitten photoshoppaat ne kaikki 30 lisäkiloasi aina pois kuvistasi... en tietenkään oleta että uskot jotakin tuntematonta blogisi lukijaa mutta mietihän tuota itsekin ihan tosissasi. olet sellaisissa mitoissa, mihin vähintään kaikki haluisivat itsekin mielellään, vaikka lihoisit kuinka monta kiloa vielä lisää.

 
27. marraskuuta 2008 klo 8.54 , Blogger petite puce kirjoitti...

Olipas jännää lueskella vastauksiasi! :) Vaikutat niin eläväiseltä ja aidolta! Anonyymin kanssa olen samoilla linjoilla: ei sun todellakaan tarvi laihduttaa!
Kysyit laittaako blogit ulkonäköpaineita? Musta ei, ne ennemmin kannustaa kokeilemaan ja etsimään omia juttuja ja luottamaan omaan tyyliin - shoppailuun ne kannustaa kyllä turhanki paljon!! :)
Jatka samaan malliin! Tykkään tosi paljon blogistasi!

 
27. marraskuuta 2008 klo 9.12 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ei muotiblogit aseta mulle ulkonäköpaineita, vaikka olenkin itse ylipainoinen enkä siksi sovi tähän tyypilliseen muotiblogimuottiin. (Onneksi on Diva Look Book! :D)

Mutta tyttö hyvä, älä ihmeessä puhu mitään laihduttamisesta! Olet kaunis ja naisellinen tuollaisena kuin olet, antaisin paljon saadakseni tuollaiset sääret kuin sinulla. Ja olet ihan mielettömän söpö muutenkin!

Sitten pieni kritiikinpoikanen: Jotenkin olisin toivonut, ettet olisi kertonut painoasi. Se voi asettaa paineita jollekin, ainakin nuorille lukijoille. Minusta painoa ei kannattaisi muotiblogin pitäjän kertoa tarkkaan. :) Kaikki näkevät, että olet hoikka ja sopusuhtainen, mutta jos joku lukija, joka on eri pituinen kuin sinä, alkaa tavoitella sinun painoasi, siinä voi mennä moni asia pieleen. En nyt välttämättä sano että niin tapahtuisi, mutta kuitenkin minusta on aina ollut fiksumpaa, että nainen pitää oman painonsa ihan omana tietona! :D

 
27. marraskuuta 2008 klo 11.52 , Blogger Angelycon kirjoitti...

Oi näitä on kiva lukee :D Ajattelin eka etten kysyis mitään, mutta nyt yhtäkkiä tuli jotain mieleen niin pakko kysyä:

Paljon rahaa sulla menee yleensä kuussa vaatteisiin? Sulla kun niitä tuntuu kummiski riittävän aika paljon :D

 
27. marraskuuta 2008 klo 12.31 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Jos saisit päättää ihan kaiken, mikä ois sun unelma-ammatti? Koko työnkuva voi olla ihan hatusta vedetty, kunhan se on jotain mitä haluaisit oikeasti tehdä päivät pitkät ja vielä nauttiakin siitä!

 
27. marraskuuta 2008 klo 14.49 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Saimi Nousiainen, Lenita Airisto vai Anu Saagim?

Äänestitkö kunnallisvaaleissa? (Pelkkä joo tai ei riittää, ei tarvitse alkaa selvittää puoluetta ja ehdokasta!)

Haluatko joskus lapsia? Jos biologisten lasten saaminen ei onnistuisi, adoptoisitko?

Annatko rahaa hyväntekeväisyyteen? Minkälaisiin keräyksiin? (Kotimaa/ulkomaa, kehitysapu, luonnonsuojelu, lapset, vammaiset, eläimet?)

Kerro vitsi.

 
27. marraskuuta 2008 klo 15.15 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei! Haluasin kommentoida tuota ulkonäköpaineiden aiheuttamista.. Toisinaan turhaudun kovastikkin kun en voi olla yhtä söpö ja persoonallinen kuin neiti ia, mutta siitä pääsee ohi n. 35 ja puolen minuutin kuluttua blogin selaamisen lopettamisesta. Mutta kieltämättä kirpaisi tässä postauksessa se, että kerrot että painat 54kg ja että se on liikaa. Itse painan saman verran (ja pituuteni on miltei sama kuin sinulla) ja olen juuri päässyt ylipainoisuuskammostani yli terveydenhoitajan ja erittäin kannustavan poikaystävän avulla. Pala nousi kurkkuun tuollaista lukiessa kahdestakin syystä: ensinnäkin alkoi tuntua että olen jälleen se hirveä läski kuin silloin pahimman kriisini aikaan ja toiseksi (järjellä ajateltuani) pelkään että luulet että sinä olet jotenkin tuhdissa kunnossa, vaikket todellakaan ole. Hoikka tyttö, moni on kateellinen. Että vaikka haluaisit painosi paljastaa, negatiivisuus saattaa kirpaista niitä jotka eivät ole näin normaalipainoisia kuin me, vaan painivat vaikeiden ylipaino-ongelmien kanssa tai heitä joilla on syömishäiriö ja uskovat todellakin että kaikki yli 30kg on liikaa. Ei pahalla mitenkään todellakaan! Rääväsuuna oli vain pakko päästä sanomaan mielipiteeni. Silti olen sitä mieltä että blogisi on parasta luettavaa mitä netti tarjoaa! Hyvää joulunodotusta!<3

 
27. marraskuuta 2008 klo 15.44 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Voi herranjestas!

ET

OLE

LIHAVA

!!

Oikeesti, oo tyytyväinen ittees, oot täydellinen! :)

 
27. marraskuuta 2008 klo 16.15 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Minustakin sinulla on aivan ihana vartalo! Muutenkin on aina niin mukava lukea kirjoituksia kun olet niin piristävä ja iloinen!oon muuten aina luullu että sun oikee nimi on Ia, mietin että ompa erikoinen nimi : DD mutta ihanaa joulun odotusta ja muuta sinulle!

 
27. marraskuuta 2008 klo 17.00 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

voii kivoja vastauksia =) love juur blog

 
27. marraskuuta 2008 klo 17.22 , Blogger Unknown kirjoitti...

Voi, mulla tulee jotenkin niin hyvä mieli sinun kuvista ja teksteistä! :) Oot kyllä vallattoman söpö! HHii!

Pakko vielä sanoa, että käytät ihanasti värejä; osaat käyttää niitä ja sekoittelet niitä ihanasti, muttet kuitenkaan ihan toisiinsa epäsopivasti! LOVE. Itsekin rakastan värejä vaaaaaltavasti.

Ps. Ihana tuo loppuhöpötys, hiii, odottelen jo innolla! :)

SAAKO VIELÄ KYSYÄ?
Jos saa tai jos joku muu ei ole kerennyt;

MITÄ MUSIIKKIA KUUNTELET? MITÄ GENREJÄ JA MITÄ BÄNDEJÄ/ARTISTEJA?

 
27. marraskuuta 2008 klo 17.35 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

heippa,

sanonpa minäkin sanani tuohon painojuttuun. voin kuvitella, että minkälainen marina täällä kommenttiboksissa olisi alkanut, jos toi painokysymys olisi vain sivuutettu! ok, ehkä painon olisi voinut ilmoittaa neutraalimmin - rivien välistä pystyi lukemaan, että kirjoittaja haluaisi olla hoikempi -, mutta toisaalta, aikaisemmin oli ollut puhetta muotiblogien asettamista ulkonäköpaineista. ja minusta ainakin oli mukavaa, että jollakin muotibloggarilla on edes jokseenkin normaalit mitat (verrattuna näihin 175 senttisiin ja 50 kiloisiin). ja katsokaa tuon tytön kroppaa, paremmaltahan tuo näyttää kuin rutkasti alipainoisemmat "kilpasisarensa"! (sorry nyt tämä vertailu)

ja kannattaa tosiaan vielä muistaa, että luemme vasta 19-vuotiaan tytön blogia. harva tuon ikäinen on sinut itsensä kanssa, joten painoa tulee varmasti mietittyä. siksipä musta oli aika ikävää tekstiä esimerkiksi minkalta "syyllistää" bloggaria painonsa kertomisesta, kun harva tuon ikäinen pystyy painonsa kertomaan ihan ilman selittelyjä.

kiitos ia mahtavasta postauksesta ja hyvää joulun odotusta!

sanna

 
27. marraskuuta 2008 klo 18.37 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

"...a4-kalpeaan lärviini..." << Haluaisin kovasti tietää mitä tarkoittaa a4-kalpea? Oonko vaan tyhmä tai jotai? :DD

 
27. marraskuuta 2008 klo 19.08 , Blogger minthi kirjoitti...

Ihana postaus :D Nää sun postauksen on aina niin pirteitä että ne piristää!

 
27. marraskuuta 2008 klo 19.52 , Blogger Hely kirjoitti...

Yhdyn edellisiin, ia, sä olet tosi söpö juuri noin!

 
27. marraskuuta 2008 klo 20.07 , Blogger kullanmuru kirjoitti...

Hauskaa faktatietoa tähän kyllä tuli! Lisää odotellaan! :D

 
27. marraskuuta 2008 klo 20.54 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

anteeksi nyt vain, mutta et kai vaan kerjää sääliä tolla laihduttamis-jutulla? varmasti tuntuu oikein mukavalta niistä lukijoistasi, joilla ihan oikeasti voi olla ongelmia painonsa kanssa. itse olen sua sentin pidempi, mutta pari kiloa kevyempi, eikä pieneen mieleenikään tulisi alkaa laihduttamaan näissä mitoissa.. sinuna olisin vain iloinen mitoistasi! =)

 
27. marraskuuta 2008 klo 21.10 , Blogger Anna kirjoitti...

Huhhui sullehhan tuli ihan hirvee määrä kysymyksiä, kiva lukea vastauksia! : >
JA yhdyn muihiin kommentteihin, olet täydellinen juuri tuollaisena!

 
27. marraskuuta 2008 klo 23.23 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Minulla taas tuli tuosta painostasi ihan päinvastainen kriisi, olen saman painoinen mutta varmaan ainakin 10cm pidempi, ja viime aikoina on tullut kyllä huomautteluita laihuudestani. En halua olla tälläinen riuku.

Tavallaan blogit aiheuttavat kyllä jonkinlaisia paineta, mutta eivät kuitenkaan läheskään samassa mittakaavassa kuin lehdet ja televisio, niihin verrattuna tämä on kuitenkin aika pienen piirin touhuja.

Yksi mitä haluaisin kysyä on, että turhauttaako tälläinen muotiblogien pinnallisuus ja kulutushysteria sinua koskaan? Itse olen lukenut muotiblogeja suurinpiirtein yhtä kauan kuin sinä olet pitänyt omaasi, ja nyt jostain syystä tuntuu että tulee mitta täyteen. Ei vain jaksa enää kiinnostaa jonkun uuden kengät. Tottakai höppäannos täyttyy muotiblogeista kivasti mutta minua on alkanut kuvottamaan se tyyli, miten monet bloggaajat suorastaan palvovat jotain vaatekappaletta, mutta vain sen hetken kun se on uusi. Ja miten monet eivät tunnu ollenkaan ajattelevaan kuluttamistaa kriittisesti, vaan joka lähes päivä on saatava jotain uutta "tarpeellista".

Yksi huolestuttava asia ovet nuo ns. shoppailulakot. Se viimeistään kertoo ettei näillä hankinnoilla ole tarpeen kanssa mitään tekemistä, tulee lähinnä mieleen joku tipaton tammikuu.

Sinä et missään nimessä ole esimerkki pahimmasta päästä, en sillä tarkoita :D Haluaisin vain tietää mitä sinä ajattelet asiasta.

 
28. marraskuuta 2008 klo 7.36 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Oikein mukavia vastauksia! :) Ja Tintin kommentti oli ihana. :D Erityisesti odotan vastausta siihen, oletko koskaan pudonnut jakkaralta!

(Painoasiasta vielä, anteeksi & ei tarvitse lukea eikä vastata: itse olin ennen normaalipainoisena kuin sinä nyt, mutta lihonut lääkkeiden takia 162/61, tuli vähän huono olo, mutta ei sitä tietenkään voi aina kaikkea tulla ajatelleeksi kun paljon kirjoittelee!)

 
28. marraskuuta 2008 klo 9.47 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Musta on ihan hullua jos joku on oikeasti sitä mieltä että sun "täytyisi" olla laihempi!

 
28. marraskuuta 2008 klo 11.50 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Et todellakaan ole lihava/tukeva/tarpeessa laihduttaa!

Olen kuitenkin samaa mieltä sen kanssa, että painon ilmoittaminen 54 kg:ksi ja toteaminen, että voisi painaa vähemmänkin, ei ehkä ole hyvä juttu. En tiedä millainen häly nousisi, jos muokkaisit tuota vastausta hieman. :)

Olet kuitenkin ihana, ja blogisi lukeminen piristää aina!

 
28. marraskuuta 2008 klo 15.12 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

tajusin vasta että olet töissä benettoilla! vau. ;) tää postaus muutenkin avarsi mun näkemystä siusta. ;D

 
28. marraskuuta 2008 klo 18.17 , Blogger Daniel kirjoitti...

Sä oot niin ihana!

Sulla on samat petivaattet ku mulla!

 
28. marraskuuta 2008 klo 19.46 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ihanaa kun sulla on pysynyt jalat maassa. Olis todella ärsyttävää lukee sellast 'joo kyl se on niin et noin puolet kajaanissa tunnistaa mut kun kävelen kadulla'.
Älä vaan laihduta, ite ottaisin tollasen vartalon mielelläni. Oot niin pikkunen.
Mun mielestä muotiblogit ei aiheuta ulkonäköpaineita, päin vastoin, näitä ihania blogeja kun olen lueskellut, oon saanut rohkeutta pukeutua edes hiukkasen persoonallisemmin, ja tietysti inspiraatioita ihanista asuista. Joskus tietysti jos on huono päivä saatan miettii että säki oot tollanen nättimys ja mä oon ihan ruma. :) Mutta yleensä keskityn vaan vaatteisiin.
Tosi kiva postaus oli tääkin, jatkaa samaan mallin ja hyvää joulun odotusta sulle. (:

 
28. marraskuuta 2008 klo 20.59 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

kysyin tätä jo joskus aiemmin kommenttiboksissa mut kysyn ny tääl että ootko ajatellu hakee nyt keväällä jonnekki kouluun ja jos niin minne? vai pidätkö vielä toisenkin välivuoden? jos pidät niin mitä meinasit tehdä?

 
28. marraskuuta 2008 klo 23.35 , Blogger stina kirjoitti...

Hei Juulia!
Olet älyttämän mukavan kuuloinen nainen, täytyy kyllä ihailla sinun elämänasennettasi! Olet aito ja aidosti kaunis, saisit vaikka lihoa 10 kiloa eikä se haittaisi mitään. Persoonallisuutesi tekee sinusta ainutlaatuisen, tottakai, ja on aivan ihmeellistä miten et edes anna kaiken kehun näkyä vaan pysyt tukevasti maan pinnalla.

Noista ulkonäköpaineista haluaisin myös kommentoida. Yleensä mulla tulee päinvastainen reaktio kun luen juuri SINUN blogiasi (tosin esim. monet ruotsalaiset blogit asettavast paineita). Itse ajattelen että juuri omalla esimerkillään pystyy vaikuttamaan, ja vaikka nykyajan yhteiskunta, eli me ihmiset, asettaakin valtavia paineita niin jos itse viestittää ettei sillä ole väliä kunhan itsellään on hyvä olla ja terveys säilyy niin ehkä sillä saa jotain aikaiseksi.

Pakko minunkin sanoa että 52 kg tuon ikäiselle on todella vähän! Itse painan 55 kg ja olen itse asiassa tyytyväinen, koen olevani täysin normaalin kokoinen. Älä vaan anna sellaisten ihmisten vaikuttaa jotka haukkuvat ja saavat vain aikaa pahaa kommenteillaan. Heillä on luultavasti vain itse paha olla.

Pidä huolta itsestäsi ja muista perhettäsi varsinkin näin joulun aikana! He ovat tärkeintä maailmassa, itse olen menettänyt juuri yhden joten kannattaa vaalia heitä aina kun on mahdollisuus.

 
29. marraskuuta 2008 klo 1.01 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

hei semmonen postaus missä kertoilisit tyylisi varhaisemmista vaiheista olisi kiva! tietysti olet vielä tosi nuori, mutta esim ihan yläasteaikaisia kuviakin olisi kiva nähdä!

 
29. marraskuuta 2008 klo 14.03 , Blogger Bettina kirjoitti...

i dont understand one single word, but i love your pictures :D

 
29. marraskuuta 2008 klo 14.21 , Blogger Eino kirjoitti...

on täällä poikasiakin lukemassa :[!

 
29. marraskuuta 2008 klo 14.57 , Blogger Nyyti kirjoitti...

oaah olet ihastuttava !

 
29. marraskuuta 2008 klo 14.58 , Blogger Nyyti kirjoitti...

oah, olet aivan ihastuttava !

 
29. marraskuuta 2008 klo 15.03 , Blogger Nyyti kirjoitti...

oah, olet ihastuttava !

 
30. marraskuuta 2008 klo 13.40 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

no ei ian laihdutuspuhe ole mitään verrattuna siihen, mitä näiden 170-senttisten 45-kiloisten bloggareiden suusta kuulee vähän väliä, nyt mitään nimiä nyt taas mainitsematta :D

 
30. marraskuuta 2008 klo 15.31 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

NÄGYY.

 
30. joulukuuta 2008 klo 23.08 , Blogger ia kirjoitti...

Kiitos kaikille kauniista sanoista! En ole mielestäni lihava ja tiedän olevani normaalipainoinen. Poistin provosoivan loppuosan painokysymyksestä. Vastasin vain rehellisesti minulle esitettyihin kysymyksiin, eikä niitä todellakaan kannata ottaa minään muuna, kuin ajatuksenvirtana! ps. Olen lihonut jouluna 2kiloa.. :D

Lisäkysymykset on lisätty vastattaviin!

Tintti: No moi, kiva kuulla että olet vielä linjoilla! Tietenkin mä sut muistan :) Hehe, toivotaan että ne opinahjon ovet aukeaisi seuraavalla kerralla vähän paremmin valmistautuneelle! Laitoin kysymyksesi muistiin ja vastaan niihin merkinnässä. Paitsi että kolmanteen, en kyllä vieläkään :D Mutta olis kiva osata lentää!

Leena: Hee, lisäsin kysymyksesi vastattaviin! :D

Elina: Viittasin a4-kokoiseen paperiarkkiin, eli paperinvaaleaan ihoon! :D

anonyymi: Lisäsin kysymyksesi tarkemmin vastattavaksi, mutta pakko sanoa jo tähän, että olen kanssasi samoilla linjoilla! Todellakin alkaa tulla huono olo, kun huomaa, että muutamat tyypit ostelevat kaappiin täytettä vähintäänkin kerran viikossa ja ne aiemmiin niiiin hehkutetut vaatekappaleet unohtuvat sen ensikäytön jälkeen.

anonyymi: Itse asiassa vuodatuksen puolelta löytyy merkintä ylästeajan pukeutumisestani!

Eicchaa: Aaw :D

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu