Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

"Älä nyt niitä kaikkia syö, ne on tarkoitettu koristeluun!"

Colour me !

keskiviikko 3. joulukuuta 2008

"Älä nyt niitä kaikkia syö, ne on tarkoitettu koristeluun!"


No moi, long time no see! Ensimmäiseksi kaikkein tärkein asia: Oi vitsit, eilen tehtiin veljen kanssa aivan mahtava piparkakkutalo! Siitä tuli yllättävän komia kummankin ensimmäiseksi kyhäelmäksi.


Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.usJa toiseksi: Muutamat ovat jo hätäilleet, että tuleeko niitä vastauksia enää ollenkaan. No tietenkin tulee, ei vain ollut mahdollista ryykäistä niitä kaikkia yhdellä kertaa! Tässäpä keskiviikon kunniaksi suurimmaksi paisuneen kategorian puolikas, ja jatkoa seuraa.LISÄÄ MINUSTA osa 1


Maksatko TV-lupasi? Kyllä.


Tilaatko jotain lehtiä? Trendi tulee lahjatilauksena. Tuli meille Kainuun Sanomat kuukauden verran!


Monelta torkahdat arki-iltoisin ja viikonloppuiltoisin? Arkena aika usein nukahdan yhdentoista pintaan sohvalle, ja heräilen yhden-kahden aikaan pesemään nassun ja hampaat ja laahustan sänkyyn. Viikonloppuisin riippuu ihan siitä, että mitä on ohjelmassa, yhden-kolmen aikoihin.


Mikä tekee sinusta sinun? Syntymämerkkini ja vino hymy.

Missä asennossa nukut? Sikiössä tai selälleni.


Paljasta pari salaista fetissiäsi! Mulla ei tule sanasta fetissi mieleen mitään muuta, kuin härskejä juttuja :D


Osaatko laulaa hyvin? Osaan kyllä laulaa, olin peruskoulun musiikkiluokalla ja lukion musiikkilinjalla, mutta siitä hyvästä en kyllä mene takuuseen!
Minkä ikäisenä koit ensisuudelmasi ja minkälaisessa tilanteessa? Olin neljätoista, tilanne oli epäselvä ja epämiellyttävä, kuin myös se suudelmakin.


Millasii sukkii käytät? Käytän useimmiten sukkahousuja, kotona villasukkia. Keltaisia!


Milloin oli sun pahin murrosikä? Eli suomeksi sanottuna milloin iski angsti. Onko mahdollista, että olen jotenkin maagisesti jättänyt sen vaiheen käymättä? En nimittäin muista koskaan pahemmin angstanneeni!


Onko sulla kuvia irc-galleriassa? Jep. En kerro täällä nickiäni, enkä julkaise blogiini sen paljastavia kommentteja. Ihan samat kuvat siellä pyörii mitä täälläkin!


Onko sinulla pahoja tapoja? Jos on, millaisia? No on, olen kotona todella huono siivoamaan jälkiäni. Jätän jälkeeni teepusseja, astioita, vaatteita.. Naksauttelen myös sormien ja varpaiden niveliä.


Mistä luonteenpiirteistä et pidä itsessäsi? Tavastani stressata välillä todella turhista jutuista, saamattomuudestani. Vai voiko ne luokitella luonteenpiirteiksi..?


Millainen on perusaamupalasi? Riippuu aamusta, mutta yleensä nopea, koska mulla on poikkeuksetta aina kiire arkiaamuisin. Usein menee muutama näkkäri ja omppu, tai muroja. Viikonloppuisin syön aika harvoin aamupalaa.


Oletko romanttinen? Mitä on romanttisinta mitä sinulle on tehty? Mä en edes osaa määritellä sanaa romanttinen, joten en mitenkään kovin, eikä mulle ole kyllä tehtykään mitään sen romanttisempaa.

Näytätkö enemmän äidiltäsi vai isältäsi? Äipän silmät mulla ainakin on.

Onko sulla kummilapsia? Ei ole, mutta olisi kiva olla!

Mikä on toinen nimesi? Karoliina.


Jos saisit vaihtaa nimesi mikä se olisi vai vaihtaisitko? En vaihtaisi, Juulia on oikein kiva. Mutta mulla ei oo vieläkään nimipäivää vaikka Mikolla (Miko) on, niiiiin epäreilua!


Oletko hyvä piirtämään? Enpä mikään kummoinen, paitsi simppeleissä muffinsseissa oon jo ihan kohtuullinen!


Olisitko valmis menemään kihloihin nyt? Minkälainen sormus sulla olis tarjolla? Ehhe. Ei mulla ole mitään kiirettä naimisiin eikä näin ollen kihloihinkaan, enhän mä ole edes kahtakymmentä.


Sujjuuko kaenuu? Aeka kehnosti!

Kammottavin painajainen? Harvoin muistan mitään yksittäisiä unia, mutta kaikki nämä tuloksettomat pakenemisyritykset ynnä muut on ahdistavimpia. Unessa järkyttävän korkealta putoaminen on kamalaa! Mä yleensä vain leijailen alaspäin ja panikoin, että mihin helkkariin sitä pääsisi laskeutumaan.


Mitä pelkäät? Haikaloja ja (fyysisesti) isoja asioita. Laittakaa Youtubeen hakusanaksi planet size comparison, niin löytyy videoita, joita en oikeasti uskalla enää katsoa.Mitkä asiat saavat sinut hymyilemään? Oravat, Mikon pelleily, pikkuveljen koristelemat piparit.


Veljen näkemys pipareiden koristeluun poikkesi vähän omastani. Käski sanoa, ettei tuo koristelu ollut sen vahvimpia!


Oletko jouluihminen? Ainakin joissain määrin.


Mikä on sinusta joulussa kaikkein ihaninta? Ajan pysähtyminen, kiireettömyys, stressittömyys. Kun voi vaan katsoa veljen kanssa typerää Samu Sirkkaa tai jotain pukkichattia, kun äiti tekee riisipuuroa.


Mikä oli pienenä sun hartain toivees? Ainakin hartain joululahjatoiveeni oli joskus neljäveenä huulipuna ja pieni punainen pallo.


Mikä on paras ikinä saamasi joululahja? No huulipuna ja pieni punainen pallo!


Sun harrastuksissa lukee pianointi. Voitko kertoo vähän että minkälaista musiikkia soitat pianolla ja kauanko olet soittanut yms. Harrastin pianonsoittoa musiikkiopistossa n. 10 vuotta ja lopetin lukion alussa. Silloin soitin klassista, nykyään pimputtelen itsekseni lähinnä poppia.


Missä kaikissa maissa olet käynyt? Italia, Englanti, Luxemburg, Saksa, Norja.


Palmu Italiasta on hänMulla on miljoona ja yksi merkinnänaihetta (ja lisävastausta) tuolla varastossa pinossa, odottelen vain kunhan mulla on tarpeeksi aikaa ja voimia niitä alkaa toteuttamaan. Ei siis pelkoa, että tämä postaustahtini tämmöiseksi siirapiksi jää, nyt on vaan ollut tämmöinen nihkeilyvaihe. Nyt olisi kyllä vuorossa kuitenkin ensisijaisesti hurjan pitkät yöunet, mä nimittäin kuukahdan pystyyn!

Tunnisteet: ,

90 kommenttia:

3. joulukuuta 2008 klo 23.43 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Oijj! Ihana piparkakkutalo (:

 
3. joulukuuta 2008 klo 23.44 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ihanaa valvontani palkittin, olin juuri sammuttamassa koneen! :D Hehe. Olet kyllä niin aito ja ihana persoona! Tulee ihan hymy huulille!

 
3. joulukuuta 2008 klo 23.48 , Anonymous Anetta kirjoitti...

Hei! Mikä sun nick on galleriassa (:

 
3. joulukuuta 2008 klo 23.52 , Blogger Buse kirjoitti...

Uu symppiksiä nuo pienet possut! Oho tossa talossahan teineen (miten sana TIE taivutetaan??) on kamalasti yksityiskohtia ja kaikkea, hui mikä vaiva :-D Kauan kesti tuota vääntää? On se ihana!

 
4. joulukuuta 2008 klo 0.04 , Blogger Olivia kirjoitti...

Todella hieno piparkakkutalo (;
Rupesi tekemään mieli tehdä jonkun näköinen talokyhäelmä.

Sun blogi on mun suosikki ja kun tätä aikani seurailin, innostuin perustamaan oman blogini.

Sun tyyli on aivan ihana.

 
4. joulukuuta 2008 klo 0.51 , Blogger Cathrina kirjoitti...

Ihana piparitalo. En ole koskaan tehnyt itse, eikä meillä ole.

Ja tiedätkö, kun sanoit että joulussa on parasta ajan pysähtyminen, kiireettömyys ja stressittömyys, aloin itkeä sisäisesti.
Meillä joulu on kaikkea päinvastaista ja negatiivista. Ei ole ikinä joulutunnelmaa stressin, ajattomuuden ja kiireen vuoksi. Inhoan siksi joulua.

 
4. joulukuuta 2008 klo 7.25 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Näin viime yönä unta, että olin sun, Mikon (?xD) ja mun bestiksen kaa baarissa :'D

 
4. joulukuuta 2008 klo 8.09 , Blogger Rva Herttainen kirjoitti...

Onpa tosissaan soma piparkakkutalo! Mulla ei ole ikinä riittänyt hermot, hyvä jos tavallisiin pipareihin, taikina kun maistuu niin hyvältä ;)

 
4. joulukuuta 2008 klo 8.33 , Blogger Anna kirjoitti...

Älyttömän söpö piparkakkutalo, noin hienon haluaisin mielelläni meillekin! Olette taitavia!

 
4. joulukuuta 2008 klo 8.34 , Blogger Roosa kirjoitti...

Vautsi miten kaunis piparkakkutalo :)

Mä odottelen täällä innolla mystisen Miko-kansion ilmestymistä ;) Miten niin utelias? :D

 
4. joulukuuta 2008 klo 8.36 , Blogger petite puce kirjoitti...

Upea piparitalo!! Ja ehkä sun veli on erikoistunut abstrakteihin kuvioihin eikä esittävään taiteeseen :) Perhe on kyllä jouluna ihan paras!

 
4. joulukuuta 2008 klo 8.58 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Oi, suloinen piparkakkumökki! :)

 
4. joulukuuta 2008 klo 9.03 , Anonymous PinkSircus kirjoitti...

Ihana piparitalo! Se on vielä södempi kuin mun tekemä :)

 
4. joulukuuta 2008 klo 9.19 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ui!! Aivan ylisöpöt nuo piparipossut! ja tuo kuva, missä olet vinyylilevyn kanssa on todella ihana.

 
4. joulukuuta 2008 klo 9.53 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei! Millä sait kasattua tuon piparkakkutalon noin hyvin? Sulatetulla sokerilla vai jollain muulla? =)

 
4. joulukuuta 2008 klo 9.57 , Blogger Gemma kirjoitti...

Ihana tuo talo ! Mullakin on kasausvaiheessa oma :)

 
4. joulukuuta 2008 klo 9.59 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ei vitsi on ihana tuo veljesi koristelema pipari! Pelasti päiväni:DD

 
4. joulukuuta 2008 klo 12.17 , Blogger Oola kirjoitti...

Kävitkä sä Kaijjaanin keskarissa musaluokat vai? :D Ite olimma siellä musaluokalla joskus ysärinä, ennen kun muutin Turkuun. Kallunki oli meidän ope silloin.

Hitto se laitos on kyllä niin wankilamainen, mutta silti koulunkäynti oli siellä paljon mukavampaa kuin täällä etelässä. Leveä savokainuun vientäminen ei varmaan tosin helpottanut sopeutumista Turkulaisten pariin silloin... ;D

 
4. joulukuuta 2008 klo 14.05 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

söpö talo. :_)

 
4. joulukuuta 2008 klo 14.20 , Anonymous nanna-- kirjoitti...

Ihana postaus! Älä streissaile siitä postaustahdista, kyllä täällä odotetaan vaikka jotkut hätähousut jotain närkästynyttä viestiä jo hakkaa. (:

Tuo pikkuveljesi tekemä pipari on niin symppis! :D Kunpa mekin joskus tehtäis veljen kanssa vielä pipareita. Meidän leipomiset ja koristelut kyllä jäi siihen hirveään kakkuun, joka koristeltiin kahdestaan äitienpäivänä. Ei siitä naurusta meinannut tulla loppua, kun sitä pirun kermavaahtoa oli kaikkialla muualla, kuin siinä kakussa ja liian myöhään huomasin, että oltiin napsittu siinä lomassa kaikki mansikat, jotka oli tarkoitettu kakkuun. :D Hömhöm, tuli kyllä nätti kakku, sen voin sanoa!
(Eikä edes varmaan kannata mainita millaisessa kunnossa keittiö oli, kun äiti tuli kotiin... No kyllä me se sitten siivottiin! :D)

 
4. joulukuuta 2008 klo 14.40 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ihana piparkakkutalo! <333 Munkin toinen nimi on muuten Karoliina! :)

 
4. joulukuuta 2008 klo 14.47 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

kuinkas vanha sun veli on? :)

 
4. joulukuuta 2008 klo 15.17 , Anonymous Andalusia kirjoitti...

Jos saisin korjata erään asian, mikäli oikein edes ymmärsin, niin kyllä Juulia-nimelle löytyy nimipäivä..

Wikipediasta: "Vuodesta 1973 lähtien Julian nimipäivä on 12. huhtikuuta, samana päivänä kuin Juliuksenkin. Sitä ennen Julialla oli eri nimipäivä 16. helmikuuta." Vaikka nimesi kirjoitetaankin kahdella u-kirjaimella niin on sulla nimpparit silti tuolloin. ^^

 
4. joulukuuta 2008 klo 15.23 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

oi nuo possut<3 ihania ;) ja ihana sinä (:

 
4. joulukuuta 2008 klo 15.37 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Anetta - mitä ideaa kysyä, kun Ia juuri sanoi ettei aio julkaista sitä?!

Aivan ihana piparkakkutalo!

Ja älä ota vaivaa siitä postaustahdista, jos joku ei jaksa odotella niin vaihtakoon blogia. Kyllähän sulla sentään elämä on, eikä pelkästään blogi. (:

 
4. joulukuuta 2008 klo 15.39 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Äh hitto, vähän tekis mieli tietää sun nick! Tekis mieli kyylätä 8)) Haha! No ei vaites :DD

 
4. joulukuuta 2008 klo 15.44 , Anonymous dfnc kirjoitti...

hei ois kiva joskus nähdä/kuulla jos pystyisit pistää tänne videon missä soittelet pianoa! ei oikein liity blogin aiheeseen mutta senhän voisi naamioida sellaiseksi päivän asu -videoksi =)

 
4. joulukuuta 2008 klo 15.47 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Aivan älyttömän ihana piparkakkutalo..! ja toi karkeista (?) tehty lumipallojuttu :D

 
4. joulukuuta 2008 klo 15.59 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

söpö onn talo tuo.

 
4. joulukuuta 2008 klo 16.00 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

iihana piparitalo ! <3

 
4. joulukuuta 2008 klo 16.14 , Blogger vadelmakioski kirjoitti...

upee piparitalo!! :D

 
4. joulukuuta 2008 klo 16.15 , Anonymous essi kirjoitti...

Hei millä sä oot kiinnittäny noi karkit tohon piparkakkutaloon? Sokerisulaa näyttäis olevan ainaki mut mitä laitoit noihin valkosii minttupalleroihin mitkä on katon harjalla?

 
4. joulukuuta 2008 klo 16.31 , Blogger Rosa kirjoitti...

Ihana piparkakkutalo! :D

 
4. joulukuuta 2008 klo 16.37 , Blogger Minea kirjoitti...

Heii, kun sä olet virkannut noita kukkia, niin millaisellakohan ohjeella? Kun tein mummolle pipon ja siihen pitäisi joku kiva kukka saada, niin ajattelin jos sinulla olisi ohje jaettavana.. (:

 
4. joulukuuta 2008 klo 16.45 , Blogger Sonja kirjoitti...

noita vastauksia on hauska lukea :D sulonen piparkakku talo

 
4. joulukuuta 2008 klo 16.56 , Blogger embooo kirjoitti...

älysöpöjä porsaita tuossa piparitalon pihassa :--)

 
4. joulukuuta 2008 klo 17.04 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

kerro sun nick galleriassa=DD

 
4. joulukuuta 2008 klo 17.10 , Anonymous jonni kirjoitti...

oi mitä porsaita,sulossi :D

 
4. joulukuuta 2008 klo 17.15 , Blogger BOMCHICKA kirjoitti...

toi piparkakkutalo näyttää syötävän hyvältä..:---D voisimpa itsekki jossain vaiheessa kyhätä tekemään tollasen tänne meillekkin!:--))
ps. tää sun ulkoasus on jotenki ihana ja rauhottava ja.. jotenki joulunen - tulee mielee kaardemumma vai miten sekirjotetaan:D:D enkä ees tiiä mistä se tuli mieleen sen pahemmi:--D

 
4. joulukuuta 2008 klo 17.36 , Blogger Elisa kirjoitti...

ah, mikä piparitalo ! meillä piha pitää aina tunkea täyteen eläimiä/kuusia, että olisi mahd. paljon syätävää ! eikä karkitkaan yleensä kuulu koristeluun, mutta ne olis niin ihania ! pitää ehkä oikeen repästä tänä vuonna ja tehä joku kaunis talo tänä vuonna...
mutta toi on niin ihana : > ja lumilyhty on söpö !

 
4. joulukuuta 2008 klo 17.46 , Anonymous roosa. kirjoitti...

tosi kivoja kuvia ja nätti piparkakkutalo =) tekis mieli sylödä noi.

 
4. joulukuuta 2008 klo 17.59 , Anonymous noora kirjoitti...

"Long time no see. " :D Oletko koskaan katsonut Pasilaa, vaiko muuten vain tuollainen?

 
4. joulukuuta 2008 klo 18.16 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

oikeesti järrrkyttävän hieno toi piparkakkutalo! mun yritykset on aivan toisesta päästä, mikään ei soinnu mihinkään :D
ihanaa joulun odotusta!
t.san

 
4. joulukuuta 2008 klo 18.19 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ihania piparkakkutaloja ja pipareita ! Toi lumipallolyhty idea pyöreistä karkeista on loistava, kiitti ideasta :D Mikosta olisi kiva tietää.. Nii just, siitä mystisestä Mikosta. :D

Nooh, mut oikein hyvät joulut ja halit sulle! (:

 
4. joulukuuta 2008 klo 18.23 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

hassua,olen aina luullut että Mikon oikea nimi on Mikko ja ajatellut että onpa jotenkin suloinen lempinimi tuo Miko :D

 
4. joulukuuta 2008 klo 18.25 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ylisöpö piparkakkutalo :) ite tein joskus 7v niinku oikeesti melkein samanlaisen! ranskalaisia pastilleja koristeena myöskin ::D p.s vaikutat niin mukavalta ku vietät paljon aikaa (pikku?)veljeskin kanssa :)

 
4. joulukuuta 2008 klo 18.42 , Blogger modegerecht kirjoitti...

haha vähän kiva tuo piparkakkutalo! tekis mieli syödä se heti :)

 
4. joulukuuta 2008 klo 19.04 , Blogger Venla kirjoitti...

Oon kateellinen. Koko postauksessa ei ollut ainuttakaan kirosanaa tai tuskastelua siitä, kuinka vaikeaa piparkakkutalon tekeminen on. Saimme tänään äipän kanssa oman muumitalomme valmiiksi, eikä ollut ihan yks tai kaks kertaa kun meinasin heittää sen ikkunasta pihalle! Kerro salaisuutesi? Vai ootko vaan luonnonlahjakkuus? :D

 
4. joulukuuta 2008 klo 19.54 , Anonymous dibb kirjoitti...

Hih, sutattu oli tuosta kortista saajan nimi, niin näytti kuin siinä lukisi Brad :D Taidat olla Pittin kamuja... :D
(Olen vain hivenen kateellinen, mikäli olet...)

 
4. joulukuuta 2008 klo 19.56 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

hehe ihana piparkakkutalo ja piparit :D
hajoilen tolle pienelle punaiselle pallolle :D

 
4. joulukuuta 2008 klo 20.40 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei outoa ! Ollaan kaimoja ekassa ja tokassa nimessä :)

 
4. joulukuuta 2008 klo 21.08 , Anonymous pauo kirjoitti...

Heii nytpä vasta tuli mieleeni tätä kysyä, mutta ootko sä suorittanut pianonsoitossa tutkintoja, tainno tasosuorituksia, mitä ne mahtaakaan olla viralliselta nimeltään? Itse olen suorittanut 1/3 ja 2/3, keväällä olis vuorossa sitten se hurja 3/3 ja lopputodistus. Pelottaa jo.

 
4. joulukuuta 2008 klo 21.15 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

en ihan tajunnut mikä noissa planeettavideoissa pelottaa, se iso koko vai? ((:
pakko oli vaan tulla kysymään :D

 
4. joulukuuta 2008 klo 21.36 , Blogger Ansku kirjoitti...

Mun äiti on ainaski lausahtanu ton otsikon mulle, kun olin 3 :D

 
4. joulukuuta 2008 klo 22.00 , Blogger annieam kirjoitti...

Ensimmäiseks piparkakkutaloksi tuo on TAJUHIENO! : DD Vau.

 
5. joulukuuta 2008 klo 1.04 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Luin tuon yhden kohdan että pelkäät halkoja :'D

Ei mulla muuta, olet ihana. :)

 
5. joulukuuta 2008 klo 10.39 , Blogger veerra kirjoitti...

toi piparkakkutalo on todellaki taidetta :D

 
5. joulukuuta 2008 klo 13.10 , Blogger Ann kirjoitti...

Tokanimikaima! Tosin minä olen aina vihannut toista nimeäni jostain syystä :D

 
5. joulukuuta 2008 klo 13.44 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Miten sun ensisuudelma tapahtu? Missä? ja tunnetko edelleen suutelijan? Kumpi teki alotteen?

Minkälaisia suuria asioita pelkäät? isoja koiria?

 
5. joulukuuta 2008 klo 13.58 , Anonymous MIIAS kirjoitti...

heipä heijj, mistäs piparkakkutalon kaavat, vai keksitkö itse? :D

 
5. joulukuuta 2008 klo 15.39 , Blogger C kirjoitti...

tosi kaunis piparkakkutalo, sulla on lahjakkuuttaa tossa lajissa =)

 
5. joulukuuta 2008 klo 15.57 , Blogger cookie kirjoitti...

Oi kun jaksaisinkin alkaa tänä vuonna väsäämän piparimökkiä ! Tuo teidän tuotoksenne on niin suloisuus :-)

 
5. joulukuuta 2008 klo 17.05 , Blogger Peippo kirjoitti...

Ihana piparitalo! :) Oot muuten mun toinen-nimi-kaima. ;)

 
5. joulukuuta 2008 klo 21.33 , Blogger Mansikkahattara kirjoitti...

Tosi söpöö piparkakkutalo..!

 
6. joulukuuta 2008 klo 13.01 , Blogger Johanna kirjoitti...

Ihana piparitalo! Kiitos paljon vastauksistasi! :)

 
6. joulukuuta 2008 klo 13.01 , Blogger Johanna kirjoitti...

Ihana piparitalo! Kiitos paljon vastauksistasi! :)

 
6. joulukuuta 2008 klo 13.35 , Anonymous Piatta kirjoitti...

Hieno tönö (:

Milloin se teillä syödään? Jouluaattona, joulukuun viimeisenä päivänä?

Onko teillä vielä lunta?

 
6. joulukuuta 2008 klo 13.40 , Blogger Siry kirjoitti...

Ihanan näköinen piparitalo. Täytyy pakottaa itsensä tekemään piparkakkutalo, kun viime vuonna laiskuus vei mennessään. Noita kuvia katsellessa pysyy varmasti motivoituneena. Plussat possuista ;)

 
6. joulukuuta 2008 klo 14.13 , Blogger lammasfarmari kirjoitti...

awwws söpö muffinssi! ja vähän ihanan näkönen piparkakkutalo, namms ♥ jos itse yrittäisin väkertää tommosta niin lopputulos olisi varmasti aika karmaiseva.

 
6. joulukuuta 2008 klo 21.10 , Blogger david santos kirjoitti...

Brilliant!
Good idea!

 
6. joulukuuta 2008 klo 21.17 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei esittele teijän kotia! kaikki huoneet ja kivat yksityiskohdat! :)

 
6. joulukuuta 2008 klo 21.37 , Anonymous paala kirjoitti...

Aivan ihana piparkakkutalo! oma vielä tekemättä:)

 
6. joulukuuta 2008 klo 22.02 , Anonymous Linnea kirjoitti...

Aika hutiloidun näköinen piparitalo, mutta menköön ensitekeleenä. Meillä täällä tehtiin oikein kunnon piparkakkulinna:)

 
6. joulukuuta 2008 klo 22.10 , Blogger Arrie kirjoitti...

Hieno piparkakkutalo!
Minä en oo vielä kertaakaan onnistunut taiteilemaan oikeen minkään näköistä piparkakkutaloviritelmää. Aina joku palanen irtoaa ja koko talo sanoo rits räts. <:

Tänä jouluna vois vaikka taas yrittää.
Jos vaikka vihdoin onnistuisi!

 
7. joulukuuta 2008 klo 0.50 , Blogger tipitii kirjoitti...

Tosi hieno piparitalo! Voisi itsekin tänä vuonna sellaisen tehdä ja vaikka vielä kasatakin. Viime kerralla leivoin ja koristelin kyllä osat, mutta kasaaminen sitten jäikin tekemättä ;)

 
7. joulukuuta 2008 klo 10.30 , Blogger behaviour kirjoitti...

Ihan sairaan söpö piparkakkutalo! Meillä on ollut tapana tehdä sellainen iso muumipiparkakkutalo, ai että sekin on nami. :--D

 
7. joulukuuta 2008 klo 13.20 , Blogger Kata kirjoitti...

Ihana piparkakkutalo! :)

 
7. joulukuuta 2008 klo 15.25 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tässä vielä yksi kysymys, ellei ole jo ollut :)

Eli miten laitat tukkasi? Käytätkö fööniä tai suoristusrautaa, mitä muotoilutuotteita jne.?

 
7. joulukuuta 2008 klo 16.28 , Blogger Carmen Camille kirjoitti...

did you made this gingerbread house yourself? and please, pretty please, write in english too. :)

 
7. joulukuuta 2008 klo 18.24 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

mahtusiko yks kysymys vielä mukaan...
aattelin kysyä, että mitä sun vanhemmat ja pikkuveli tykkää sun poikaystävästä, oliko perhe niinkuin leffassa perhe on painajainen vai onko ne aina ollu tykästyneitä Mikoon?:)
t.san

 
7. joulukuuta 2008 klo 18.34 , Anonymous .... kirjoitti...

Heti alko tekeen piparia mieli ;P

 
7. joulukuuta 2008 klo 18.50 , Blogger Joa kirjoitti...

Näin susta viime yönä unta! Ostit mekon ja t-paidan Ginasta ja olin tosi kateellinen sun suorille hiuksille. Hih, olen kyllä oikeastikin. Vänkä juttu tuo alitajunta. ;)

 
7. joulukuuta 2008 klo 21.10 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

mitä mieltä oot täst laukusta ? http://www.johnsrevenge.com/?id=6fc2295f68cdac045e0e9cdb15e9dba0

mulle tuli siit jotenki heti mieleen sinä.

 
9. joulukuuta 2008 klo 17.10 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ihana toi piparkakkutalo. ja blogis kans on aiva ihana :--) !

 
12. joulukuuta 2008 klo 12.29 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Vaikutat mielenkiintoiselta ihmiseltä!

Sitä harmittelen, että noissa sun kuvissa on aina hieman heikko valaistus, niin kaikki kauniit värit ei näy kunnolla!

 
13. joulukuuta 2008 klo 17.07 , Blogger L kirjoitti...

Oi miten kaunis, onnistuikin aika lailla paremmin kun miun blogissani oleva tuotos :)) nerokata käyttää noita pinkkejä lakuja!

 
19. joulukuuta 2008 klo 23.11 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Millon vastaat näihi :O Hohho.

 
23. joulukuuta 2008 klo 22.24 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

nam mitä piparipossuja:D:D

 
26. joulukuuta 2008 klo 1.13 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

MILLON VASTAAT?!?

 
30. joulukuuta 2008 klo 23.11 , Blogger ia kirjoitti...

Kiitos kaikille kommentoineille, myöskin talokehuista! Ollaan itsekin aika ylpeitä siitä :D Ja krediitit pikkuveljelle, joka leipoi taikinan!

Anetta: En kerro :)

Buse: Kyllä tuohon leipomisineen ja koristeluihin joku kolme tuntia meni :D

Cathrina: Voi sinua pientä :( Toivottavasti tämä joulu oli hieman stressittömämpi!

anonyymi: Mitää? :D Kerro, miltä miko näytti sun unessa!

anonyymi: Paistinpannulla sulatettiin sokeria ja siihen sitten dipattiin osat!

Oola: Jep, siellähän minä! :D Kyllä Kallunki on tuoreessa muistissa!

Nanna--: Aaaw, kuulostatte kyllä ihan kokkausmestareilta! Hei kyllä teidän pitää tehdä uusiokakku, josko se menisi harjoittelun jälkeen vähän paremmin :D

anonyymi: 13 onpi hän!

Andalusia: Jep, Julianpäivänä mä niitä "juhlinkin", mutta kalenterisssa pitäisi lukea Juulia! :D

Dfnc: Ihan hauska idea! Katsotaan, kehtaanko :D

Essi: Katonharjassa pilkottaa itse talonpalojen kiinnitykseen käytetty sokerisula!

Minea: Valitettavasti tuolle kukalle ei ole mitään valmista ohjetta :( Mutta googlaas "virkattu kukka"!

Noora: Tuo on joku iänikuinen sanonta :D En ole kyllä Pasilaa pahemmin katsonut!

anonyymi: Ee, Miko se on :)

Venla: Hehe, salaisuus on yltiösimppeli malli :D

Dibb: Joo, Brad Pittin 18-vee synttäreillä tosiaan olin! :D

Pauo: 3/3 suoritettu! Tsemppiä sulle, älä hermoile turhaan :)

anonyymi: No se helkkarin iso koko!!

anonyymi: HALKOJA haha :D

Ann: Joo, ei tuo Karoliina munkaan mielestä ehkä se kaunein ole :D

anonyymi: Suutelukysymyksiin en kommentoi, turhan henkilökohtaisia. Ei isot koirat pelota, mutta esim. isot laivat (joku Titanic), iisot rakennukset, valaat!

MIIAS: Talomuotit Anttilasta!

Piatta: Talo tuhottiin joulupäivänä ja tapaninpäivänä! Ihan vaan makeanhimopohjalta, ei mitään sen suurempia traditioita :D

Linnea: Show off.. :D

Carmen Camille: Yes, with my little brother! I'll try to write in english, too :)

San: Vastaan sulle tässä, kun kysymys on aika henkilökohtainen. Eli kyllä ne on tykänneet Mikosta ihan alusta lähtien.

Joa: Haha :D Ootte ihan hassuja noiden teidän unienne kanssa!

anonyymi: Mä en tajua, miks tyypit ei mee suoraan johonkin redtubeen vaan hinkkaa ihmisille noita hikisiä linkkejä jotta näkis jonkun sadan klikkauksen jälkeen tissit :D

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu