Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

tukkahirviö

Colour me !

maanantai 27. heinäkuuta 2009

tukkahirviö


Hallo! Mulle kuuluu hyvää, mutta tukallani on paljon monimutkasempia kuulumisia:


Hyvät kuulumiset: Se Lorealin paprika-jotain -sävy, josta viime merkinnässä kysyin, osoittautui varovaisen kokeilun jälkeen täydelliseksi! Ihan mahtava kuparikypärä. Tähän täytynee palata!

Image and video hosting by TinyPic
albiino Hugo-peikko!

Huonot kuulumiset: Menin sitten kuuntelemaan sisäistä piipitystäni, joka keksi, että tukalle piti saada uuden värin lisäksi myös uusi malli. Soitin torstaiaamuna kylän kampaajia läpi ja kolmannella tärppäsi: Sain ajan 45 minuutin päähän. Ei kait siinä, suihkun kautta kohti kaupunkia sutimaan ja miettimään vasta kampaajan kaavun alla, että mitäs sitä tehtäisiin. Päädyin luettelemaan vanhan peruslitaniani Pituudesta max pari senttiä + Otsista vähän lyhemmäksi + Saa vähän kerrostaa, ja tämä oli lopputulos:

Image and video hosting by TinyPic

Lehteen uppouduttuani kampaaja kyni sitten puolet hiuksistani takaraivolleni, ja kaksi senttiä alkuperäispituutta lyhemmiksi jäi ainoastaan ohuet huitukat, jotka näyttää todella typeriltä liruilta tukan alta valuessaan. Malli oli kyllä varmaan sanelemieni ohjeiden sisään laskettavissa, mutta me ei ilmeisesti oltu samalla aaltopituudella sitten ollenkaan! En lämpeä mallille vaikka kuinka yritän, ei tämä ole yhtään mun tyylinen. Sen siitä saa kun ei ole kunnon mallikuvakollaasin kanssa liikenteessä eikä malta odottaa vakkarikampaajalle aikaa, joka tietää tukkani mielipiteet. No mutta, korjauskäyntiaika varattu sille vakiokampaajalle ja katastrofikampaaja lisätty mustalle listalle. Aika lupaavalta kuulosti, kun vakkarikampaaja sanoi, että latvasta pitää leikellä semmoset viis senttiä, että se saadaan näyttämään vahvemmalta. Vaihtelu virkistää ja tukka kasvaa, niinhän, niinhän?


Noo, ei se auta märehdintä kun maito on jo maassa, joten sutaisin haituveni kiinni ja siirsin mieleni pikkuveljeni rippijuhliin, joita juhlittiin nyt sunnuntaina. Isosiskon vaatekriisin sai pitkän sovittelun jälkeen ratkaista jälleen kerran tämänhetkinen lempparimekkoni.

Image and video hosting by TinyPic

mekko itse tehty, kukka h&m, vyö benetton, kengät halonen


Nohei, ainakin asukuvien tausta vaihtuu taas muuton yhteydessä! Ahhh, ainakin minä olen ihan kypsä tuohon muovilattian ja kolhon kiviseinään kauniiseen symbioosiin.


Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

Niin tosiaan pikkuveli, joka on mua pidempi vaikka yritän fuskata koroilla. Epäreiluus!

Nom nom -puoli oli myös kunnossa erittäin kiitettävästi!

Image and video hosting by TinyPic


Image and video hosting by TinyPic


Image and video hosting by TinyPic


Huomisen tavoite: Käydä vaatekaapit läpi ja heivata sieltä pois kaikki, mitä ei ole tullut käytettyä vuoteen. Jo pelkästään eteisen pienistä kaapeista lähti puolitoista jätesäkillistä... Parhaimmat laitan Huuto.nettiin myyntiin (niinkun olen lupaillut jo noin seittemäntoista vuotta), ja loput kirpparille. Armoa ei tunneta!Translation

I adore my new haircolor but I hate my new haircut! It's just so not my style. I'll have to cut it short so that it doesn't look all that thin.. Well, at least I know not to visit that hairdresser's again.

My little brother had his confirmation this Sunday, and I was wearing a self made dress, h&m flower brooch and shoes from Halonen.

Tunnisteet: ,

115 kommenttia:

27. heinäkuuta 2009 klo 0.59 , Blogger Maria kirjoitti...

Aww, mun silmään toi näyttää just upeelta, jos mulla olis aina suora tukka niin voisin harkita jotain samantapaista :) Nyt tyydyn pitään lyhyenä kiharaversiona tätä takaa kynitty edestä polkkapitunen -mallia. Mut ymmärrän toki, että jos ei vaan tunnu omalta, niin sitten ei tunnu :) Onneksi pääset pian korjausleikkaukseen (huh, kuulosti ihan siltä kuin olisit ottanut epäonnistuneesti silikonit :FF)! Mut väri ainakin on just pop! :)

 
27. heinäkuuta 2009 klo 0.59 , Blogger Tiina kirjoitti...

Ach, tuntematon kampaaja on aina niin helkkarin pelottava kokemus. Vaikkei mallissa välttämättä olisi mitään vikaa, niin silti se ei vaan tunnu omalta. Omaan silmään tuo sun tukka näyttää kivalta, mutta jos ei tunnu omalta, niin asiat on huonosti.

Itse jouduin viimeksi käymään ihan tuntemattomalla kampaajalla, kun oma vakkari oli äippälomalla. Loppujen lopuksi meni 10 kk ennen kuin sain kerättyä tarpeeksi rohkeutta. Tukka ei tosiaan näyttänyt omalta sen jälkeen, plus pää oli niin täynnä kaikkia tököttejä että käsi meinas tarttua kiinni kun sitä koski.

 
27. heinäkuuta 2009 klo 1.14 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

hihi eka :)

 
27. heinäkuuta 2009 klo 1.15 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

On toikin malli tavallaan ihan kiva, mut ymmärrän jos et tykkää, kun on toi aika erilainen ku mitä sul on ollut :D Kuulostan aika mammaraiselta mutta eikö toi tyyli ole joillain nuoril suosiossa, siis tommonen kynitty malli mis noi niska lirut on pidempiä? Ehkä parturitäti luuli et säkin haluut semmosen :D Niin ja väri on hyvä!

 
27. heinäkuuta 2009 klo 1.23 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

kylästä? missä oikeen asut? :--D

 
27. heinäkuuta 2009 klo 1.25 , Blogger arrnie kirjoitti...

mä ainakin tykkään sun tukasta tosi paljon, mitä nyt kuvien perusteel voi päätellä ! harmi jos et tunne oloos kotoisaks siinä :/

ja toi sun pikkuveljen hattu on ihana!

 
27. heinäkuuta 2009 klo 8.49 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

minkä muuton yhteydessä??
mekkosi on kyllä älyttömän kaunis <3

-yours truly

 
27. heinäkuuta 2009 klo 8.51 , Blogger terttu kirjoitti...

Ia-kulta, älä turhia murehdi! Tukan väri ainakin on erittäin namskis, ja mallistakin tulee varmasti ihan tyydyttävä!

Tyylipisteet myös sun pikkuveljelle- meijän isä sai hepulin kun oma veljeni halusi pitää juhlissaan samanlaista hattua, ei kuulemma kukaan pidä semmosta! nyt voin näpäyttää takaisin, että katsopa vaan suomen muotipiireihein.

 
27. heinäkuuta 2009 klo 9.06 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ompas sun veli tosi tyylikäs!

 
27. heinäkuuta 2009 klo 9.17 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

tukkasi näyttää minusta kivalta. jos olisin kampaaja ja olisin kuullut nuo ohjeet, olisin luultavasti leikannut aika samankaltaisen kuin kampaajasi...

 
27. heinäkuuta 2009 klo 9.34 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ihana tukkapas :o!

 
27. heinäkuuta 2009 klo 9.38 , Blogger Poppy kirjoitti...

Tosi nätti väri hiuksissa.

 
27. heinäkuuta 2009 klo 9.53 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mille kirpparille? :) Ja milloin?

t. kajjaaanilainen

 
27. heinäkuuta 2009 klo 10.02 , Anonymous Lea kirjoitti...

Mun mielestä nuo hiukset ovat tosi kivannäköset! :)

 
27. heinäkuuta 2009 klo 10.02 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

oo pikkuveljesi näyttää somalta vaikka naamaa ei näykkää :---)) :D

 
27. heinäkuuta 2009 klo 10.17 , Blogger Mindye kirjoitti...

Tosi kivan väriset hiukset! Ja aikamoinen luomus tuo mekko :)

 
27. heinäkuuta 2009 klo 10.36 , Blogger Juliina kirjoitti...

Mun mielestä tuo tukka on upean mallinen, ja tuo sinun värisi on mahtava. Se sopii sinun silmiin juuri söpösti, mutta tuo malli jossei silmään osu niin ei sille voi mitään. Tsemppiä nyt siihen, että vakiokampaaja saisi hiuksesi normaaliin malliin ja huolet olisi ohi. :)
Ainiin, tuo sinun mekkosi on aivan syötävän suloinen! <3

 
27. heinäkuuta 2009 klo 10.51 , Blogger Hanna kirjoitti...

Jos yhtään lohduttaa, niin minusta uusi hiusmalli näyttää todella hyvältä! Mutta tiedän tunteen, kun uusi malli ei vain tunnu omalta. Itselleni kävi kerran samalla tavalla, että kerrostusta vedettiinkin isommalla kädellä ja vanhaa pituutta jätettiin pari ruikulaa itsekseen roikkumaan. Ei tuntunut aluksi yhtään hyvältä, mutta pian siihen tottui. Ja taisin niitä ruikuloita lyhentää omakätisesti aavistuksen. 8)

 
27. heinäkuuta 2009 klo 11.13 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

pikkuveljes on sulonen :) ja toi tukkahan on IHANA! tommosen minäkin haluaisin. :) sopii sinulle hyvin ja vaihtelu todallakin virkistää.

 
27. heinäkuuta 2009 klo 11.17 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ei tuo ole niin paha. Kyllä ne hiukset kasvaa takas. Sun tilantees näyttää hyvältä ja hiukset niin paljon tuuheammilta kuin mulla. Mulla oli nimittäin ennen paksut hiukset, mutta kesän aikana seuras hiustenlähtö, johon ei olla vielä lääkärilläkään löydetty varsinaista syytä, ja enää kolmannes on jäljellä. Aikamoinen masennus siitä on seurannu.

 
27. heinäkuuta 2009 klo 11.38 , Blogger Pikkukaupungin tyttö kirjoitti...

Mä kans värjäsin kerran tuolla! Mutten uskaltanu enää värjätä uudelleen kun sen värjäämisen jälkeen tuli niin kamalan paha olo (miten niin ei jaksa tehdä allergiatestejä....) eikä ne sopinut mulle :D Sulla toi näyttää ihan täydelliseltä!

 
27. heinäkuuta 2009 klo 12.05 , Blogger routapisara kirjoitti...

minkä niminen tämä mustan listan kampaaja on? :O

musta noi hiukset käy just tolleen sulle mielettömän hyvin!

 
27. heinäkuuta 2009 klo 12.07 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Rakastan sun blogiasi, vaatteitas ja noita hiuksia. Tosi kivan väriset, aivan ihanat. :-) Tätä blogia on aina kiva lukea, päivän piristys.

 
27. heinäkuuta 2009 klo 12.08 , Blogger Sofiia kirjoitti...

Ihanan väriset nuo sun hiukset! :--)

 
27. heinäkuuta 2009 klo 12.22 , Blogger kynsinauha kirjoitti...

Awws toi väri on aivan ihana :) tykkään kovasti.

 
27. heinäkuuta 2009 klo 12.29 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Nuo siun hiukset on kyllä ihanat, väri sopii just hyvin eikä toi mallikaan huono oo:) Ja tosi ihana risti, onko toi sun rippiristisi? Just tollasen mäkin oisin halunnut!

 
27. heinäkuuta 2009 klo 12.40 , Blogger WHY GREY kirjoitti...

meidän blogilla ois sulle haaste, joten toivottavasti tartut siihen!
elikkäs:

haastettavana a bunch of interesting people!
tavoitteena ois saada mahdollisimman moni innostumaan penkomaan omia vaatekätköjä, inspiroitumaan vanhasta ja heittäytymään tähän täysillä mukaan.
toteuta seuraavat:
1. esittele rakas vaate, jolla on tarina.
2. tee asukokonaisuus johon on mennyt vain vähän rahaa, kerro yhteenlaskettu summa.
3. pue päälle joku vaate, joka on saanut huonon vastaanoton. plussaa jos sitä on sanottu rumaks sun kuullen.
4. esittele jotain omatekemää tai muokattua.
5. Pue jonkun muun vaatteet päälle ja pue joku sun vaatteisiin.
bring it on! ja käy kattoo meidän toteutukset whygreyblog.blogspot.com

 
27. heinäkuuta 2009 klo 12.50 , Anonymous `tann kirjoitti...

sulonen toi sun veljes :) ja sen hattukin on ihana :)

 
27. heinäkuuta 2009 klo 12.52 , Blogger Cinna kirjoitti...

Mutta tuo mallihan käy sinulle kuin nenä päähän :O

 
27. heinäkuuta 2009 klo 13.03 , Blogger sannero kirjoitti...

auts, itekin oon käynyt vaan luottokampaajallani sen jälkeen kun uusi leikkaajatuttavuus tulkitsi "tasotetaan vaan vähän" lausahdukseni reilun viiden sentin lyhennyskynimiseksi.... No onneksi hiukset kasvaa takas!

oma pikkuvelikin hipoo jo pelottavasti omaa pituuttani. Ja sitä ikäeroahan löytyy seitsemän vuotta :D

 
27. heinäkuuta 2009 klo 13.15 , Blogger Rosa kirjoitti...

mä kyllä tykkään sun uusista hiuksista ! aloin jo innostumaan joskos itellekki sopis.. :F

 
27. heinäkuuta 2009 klo 13.51 , Anonymous record kirjoitti...

Musta noi hiukset on hienot! Harmihan se on, jos ei omaan silmään miellytä, mutta väri on ainakin ehdottomasti täydellinen.

Rakastan tota mekkoa, se on aivan ihanasti tehty ja sopii sulle :)

Mmmmm, herkut näyttää loistavilta myöskin !

 
27. heinäkuuta 2009 klo 14.04 , Blogger Emilia kirjoitti...

Mun mielestä toi sun uus tukka on tosi nätti ! Mutta se ei varmaan kauheasti lohduta jos itse ei tykkää yhtään...
Mutta hei, se on positiivista että tukka kasvaa takaisin, niin kuin itse sanoitkin ! :)

 
27. heinäkuuta 2009 klo 14.10 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

heii, mille kirpparille viet niitä vaatteita? :) tollanen malli on joka toisella nuorella nykyään =D Mutta onneksi pääset taas kohta vakkari kampaajalle

 
27. heinäkuuta 2009 klo 14.48 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

vihdoinkin uus tukka, paljon parempi kun se mistä tykkäsit. älä vaa mee sitä pilaa, se on nyt kiva

 
27. heinäkuuta 2009 klo 15.37 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

mä ajattelen aina, että tukka on uusiutuva luonnonvara!

 
27. heinäkuuta 2009 klo 15.37 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

TÄmän ei ole tarkoitus olla mikään negatiivinen kommentti!
Mutta tuo uusi tukkasi saa sinut (auki ollessa ainakin) näyttämään aika paljon nuoremmalta :)

 
27. heinäkuuta 2009 klo 15.43 , Blogger Peippo kirjoitti...

Onko toi hopea risti sun rippiristi? Vähän hieno. O.O

Ja hei, et sentään tehnyt ultimate-hetken-mielijohteesta-tekoa, mennyt kampaajalle pitkähiuksisena ja tullut sieltä takaisin tukka ihan kynittynä ja lyhyenä! Peipon 12-vee mahtavia ideoita. Sain ikuiset traumat ja olen siitä lähtien vaan kasvattanut hiuksiani, nyt alkaa olla jo melkein tarpeeksi pitkä. :D Ikinä en enää lyhyeksi leikkaa.

 
27. heinäkuuta 2009 klo 15.45 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

heee bongasin sut kirkosta sillon sunnuntaina, olit tosi nättinä! :)
-sanna

 
27. heinäkuuta 2009 klo 16.05 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei mullakin kävi hiusten kanssa ihan sama juttu oikeestaan ja minäki ku Kajaanissa asun niin ties vaikka oltais käyty samalla parturilla :o

 
27. heinäkuuta 2009 klo 16.17 , Blogger PinkSircus kirjoitti...

Aivan ihana tukka! Ja kakku!

 
27. heinäkuuta 2009 klo 16.22 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

upeasti loihdittu mekko, ja tukka on leikattu ja värjätty hyvin. itse asiassa minusta tuo leikkaus näyttää paljon paremmalta kuin mikä sinulla oli ennen..

 
27. heinäkuuta 2009 klo 16.58 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kerrostaminen tuon mittaisessa tukassa yleensä tarkoittaa tuon pituista mallia. Tukka on siis useammassa kerroksessa. Toinen juttu on se, että latvoja saapi rikkoa. Nämäki on vaan näitä termijuttuja, toisen käyttää toista ja toimii toisin :)

 
27. heinäkuuta 2009 klo 17.02 , Anonymous Vanill kirjoitti...

Aww, myöhäishehkutusta tulossa tästä ulkasta! Ite hengailin n. kuukausi sitten ostetussa seeprassani sen kaksviikkosen rantaloman, ja nyt sille sais kyllä näyttää pesukonetta. Kiitos tän ulkan tuomasta muistutuksesta siis :D Edellisestäkin kyllä tyksin, eiköhän mun verkkokalvot kohta ala tottua tähän haaleampaan (jäätelösävyiseen?) lookkiin.

 
27. heinäkuuta 2009 klo 17.04 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ihanat nuo sun hiukset mun mielestä on! Sun veli näyttää söpöltä, vaikka en nääkkään sen kasvoja:D eikö se millään suostuis siihen että sä laittaisit siitä kuvan missä sen naama näkyy?:)

 
27. heinäkuuta 2009 klo 17.35 , Blogger kkirsi kirjoitti...

Hei toi tukkahan on ihan loistava! Väri ja malli ja kaikki. Mutta nojaa, toisaalta, kun se vaan ei tunnu omalta niin eihän sille mitään voi. Mutta älä huoli kuitenkaan, upeelta näyttää.

Ja pakko sanoo, pikkuveljes näyttää tyylikkäältä ja söppänältä!

 
27. heinäkuuta 2009 klo 17.46 , Blogger eimie kirjoitti...

kampaajan hiusmurhat on kyl niin rasittavia. itelläkin kasvatusprojekti menossa kampaajan leikatessa ponnarille menevät hiukset noin 5cm pituuteen..

 
27. heinäkuuta 2009 klo 18.10 , Anonymous janika kirjoitti...

jos kampaajalle sanoo, että latvoista 2 cm pois, eikö sitten pitäisi ottaa kaikkialta latvoista se 2 cm pois? :D aika jännä.
tykkäsin sun vanhasta tukasta enemmän!

hymyilet muuten tosi söpösti tuossa kuvassa missä oot veljesi kanssa (:
(oon lukenu sun blogia vuodatusajoista asti ja kommentoin vasta nyt ekan kerran, eheh :D)

 
27. heinäkuuta 2009 klo 18.57 , Anonymous nostalgian tuulet kirjoitti...

tää oli pitkästäaikaa jotenkin tosi kiva merkintä. ihan tuli semmonen entisaikojen colour me mieleen. :' )

 
27. heinäkuuta 2009 klo 19.08 , Blogger Helene kirjoitti...

Ihanan värinen tukka. :)

 
27. heinäkuuta 2009 klo 19.19 , Anonymous anni kirjoitti...

TYYLIKÄS VELI JA SILLEEEN

 
27. heinäkuuta 2009 klo 19.39 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mulle kävi alkuvuodesta ihan samalla tavalla kuin sullekin - hiuksista tuli ihan liian lyhyet ja ihan liian kerrostetut. Oon aina käynyt kummitädin luona kampaajalla ja tuo oli eka kerta, kun tosiaan tuntui siltä, että hiuksista ei tullut sitä, mitä piti. Vaikka omapa oli mokani - "lyhennä vähän, tai lyhennä oikeestaan vähän enemmän kun yleensä, ja tota, ööö, tee nyt niitä kerroksiakin vähän enemmän kun yleensä."

Sulle nuo hiukset kyllä sopivat hyvin ja näyttävät mun mielestä kivalta, mutta tiedän tunteen, kun hiuksista tulee ihan liian... no, erilaiset, kuin oli tarkoitus :D Ja hei, väri on ihana! :)

 
27. heinäkuuta 2009 klo 20.24 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Minusta hiuksesi eivät ole laisinkaan pahat - mutta oma fiilishän se ratkaisee.:)
Vakkarikampaaja on ihana juttu. Nyt sen tajuan superhyvin, kun oma luottokampaajani(joka tunsi tyylini&hiukseni täydellisesti) muutti pois, nyyh :( en uskalla mennä parturiin varmaan puoleen vuoteen, kun pitäisi varata aika jollekin tuntemattomalle... :D

 
27. heinäkuuta 2009 klo 21.41 , Blogger Mawaru kirjoitti...

Mutta hei, entäs Puoti, etkö sinne laita myyntiin? :o

 
27. heinäkuuta 2009 klo 23.01 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

muutatko siis, vai mistä muutosta puhuit?
onpas veljesi pitkä. =) ois ollu kiva nähdä kasvotkin, että onko teissä samaa näköä.

 
28. heinäkuuta 2009 klo 1.41 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Aaaa, ihana väri, punaset hiukset on nam;p

Mut hei, sähän oot tilannut ne sun lasit Punanaamiosta? Oon nimittäin jo pitkään halunnut sellaset ja nyt sit löysin Asokselta samantyyliset, nii mietin et ku tilaan sieltä muutenki nii ei tarvis maksaa monia postimaksuja. Niin jos jaksat kattoo et kumpi näistä olis lähempänä niitä Punanaamion laseja? Anteeks ku vaivaan mut tiiät varmaa paremmin ku sulla on sellaset;d

1: http://www.asos.com/Chloe-Sevigny/Asos/Asos-Retro-Clear-Lens-Geeky-Specs/Prod/pgeproduct.aspx?iid=631552&cid=4545&sh=0&pge=0&pgesize=20&sort=-1&clr=Black
2: http://www.asos.com/Jeepers-Peepers/Jeepers-Peepers-Clear-Teddy-Sunglasses/Prod/pgeproduct.aspx?iid=637624&cid=4545&sh=0&pge=0&pgesize=20&sort=-1&clr=Clear

Mun silmään noi on nimittäin ainaki aika samanlaiset, mut hinta on kyl vähän eri...

 
28. heinäkuuta 2009 klo 1.46 , Blogger PETRA kirjoitti...

no siis mitä! aina kun ite pyydän REILUA kerrostamista, ei se näy yhtään. sulla on just tollanen kiva kerrostus Ö ♥ ymmärrän silti kyllä jos et itse siitä pidä, aikamoinen muutos kuitenkin. mun silmään näyttää tosi hyvältä!

ps. muutto??

 
28. heinäkuuta 2009 klo 9.09 , Anonymous Vanill kirjoitti...

Koska en tätä millään saanut tungettua edelliseen kommenttiin, niin oli nyt jälkikäteen pakko jakaa omakin ihan-liian-lyhyeksi-veti -tukkatarina. Viime joulukuussa mulla oli yli olkapään ulottuvat, mitä nyt _hieman_ latteat hiukset ja kipittelin kampaajalle toivoen että pituutta lyhennettäisiin vähän olkapäiden yli meneviksi. Kampaaja(, josta en pidä mutta jolla maksajaäiti pakottaa käymään koska se asuu naapurissa :D) suti mulle sellatteen Posh -polkan, joka ei kyllä olkapäitä nähnytkään varmaan edes kirjaimellisesti. Oli maailman nöyryyttävintä vetää pepsodenttihymyä naamaan ja kiitellä kovasti, vaikka mieli teki pitää pieni itkuraivari ja kyniä kampaajan omat haituvat päästä. Nyt on kasvatusprojekti käynnissä ja hiukset tosiaan ylttää sinne olkapäille tässä puolen vuoden jälkeen. Erittäin persoonaallisista kampauksista tunnettuna jouduin kuitenkin alkuvuodesta lätkimään ponnarin päähän joka ikinen koulupäivä. -.-

 
28. heinäkuuta 2009 klo 9.18 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Nätti toi ite tehty mekko :)

 
28. heinäkuuta 2009 klo 12.01 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

hmmm, en ymmärrä mitä niin kamalaa noissa hiuksissa on? :o Minusta ne on just pirtsakan näköiset sulle!

 
28. heinäkuuta 2009 klo 12.20 , Blogger Kirsikka kirjoitti...

Vitsi sulle sopii noi sun hiukset! En o pitkään aikaan käyny kattoo täällä blogias. Ihanan näkösiä kaikki ruoka ja mekkos :)

 
28. heinäkuuta 2009 klo 14.55 , Blogger m'iamaria kirjoitti...

Mä jopa vein mallikuvan kampaajalle, ja lopputulos: Näytän pojalta! Oisin voinu kuristaa sen kampaajan siihen paikkaan.

 
28. heinäkuuta 2009 klo 15.01 , Blogger May kirjoitti...

No eihän tuo nyt niin paha ole. Mullakin on samanlainen vahinko mut pidempi :oP

Vihaan liian lyhyitä kerroksia. Aina kun olen sanonut että saa hennosti kerrostaa, onkin kerrostettu ihan sairaasti. En tiedä mitä pitäis kampaajalle sanoa. Viimeksi onneksi sanoin että tätä lyhyempiä kerroksia ei sitten leikata, mutta tuli siihen siltikin liian jyrkkä "kavennus".

 
28. heinäkuuta 2009 klo 15.35 , Anonymous Maijujj kirjoitti...

Luettelisitko seuraavassa postauksessa kaikki blogit joita seuraat!?:) Odotan innolla!!!!

 
28. heinäkuuta 2009 klo 16.42 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

tykkään noista hiuksista

 
28. heinäkuuta 2009 klo 17.05 , Anonymous jaana kirjoitti...

en niin kermasista mansikkakakuista välitä mutta on muute pirun namosan NÄKÖNEN kakku!! :o

 
28. heinäkuuta 2009 klo 17.54 , Anonymous manda kirjoitti...

vouu, näyttääpä veljes hyvännäköseltä.
onks se sinkku?

 
28. heinäkuuta 2009 klo 19.59 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ilmoitathan huuto.net tunnuksesis kun sinne laitat vaatteitasi? Olisin todella innostunut niitä ostelemaan. :-)

 
28. heinäkuuta 2009 klo 20.46 , Anonymous Eliyana kirjoitti...

I really like your style! It´s awesome.

 
28. heinäkuuta 2009 klo 21.03 , Blogger MAIA kirjoitti...

Sun mekkos on melkein ihan täydellinen :DD ♥

 
28. heinäkuuta 2009 klo 22.15 , Blogger Lumilla kirjoitti...

munkin mielestä toi uusi leikkaus on ihana, mutta sunhan kuontalos se on :D ja ihana tuo hiusvärikin, nam! saisinko kysellä että minkä väriset sun hiukset on oikeasti ja tarvisitko väripoistoa kun ekän kerran punaiseksi värjäilit? meinaan oon itekkin fundeerannut tuota punaista ...

 
28. heinäkuuta 2009 klo 23.28 , Blogger IIDUSKI kirjoitti...

heee mä olin tossa samassa kirkossa serkun konfikses päälle viikko sitten :--)!

ja toi väri on just ihana, itekki haluisin tommosen väriset hiukset mut tuskin uskallan..

 
29. heinäkuuta 2009 klo 0.22 , Blogger Hanna kirjoitti...

ekan kerran luen suomenkielistä blogia, ja täähän on vielä hyvä! :D

mahtava väri, ja mun mielestä kampauskin on vaikka kuinka hieno!

olet siis itse ommellut mekon? ihan todella hieno! Et haluu omella mulle samanlaisen? ;)

muutenkin, kiva blogi sulla! :)

//Hanna

 
29. heinäkuuta 2009 klo 3.21 , Blogger kermakakkumekko kirjoitti...

sun hiukset on iiiihaaanaat! :)

 
29. heinäkuuta 2009 klo 12.13 , Anonymous Y kirjoitti...

Ihana kun kuvat on noin tarkkoja, monet bloggaajat joilla on 5x parempi kamera ku siulla, saavat aikaan vain jonkinnäköistä pikselimössöä.
Ja on niin hienoo että olet nuin tavallinen ihminen jonka elämässä ei tapahdu juurikaan mitään mullistavaa, mutta silti blogisi on ihan mahtava. Hahaa kiitos siitä.

Pss. hyvä väri tukassa

 
29. heinäkuuta 2009 klo 16.51 , Blogger kitsch kirjoitti...

onhan toikin malli (mun mielestä) tosi kiva, mut harmi jos ei tunnu omalta :/ mullakin on sen verran huonoja kampaajakokemuksia muistissa, että mielummin leikkaan vaikka ite. sitten tietää ainakin ketä syyttää ku hiukset on pilalla :D

 
29. heinäkuuta 2009 klo 20.01 , Anonymous mri kirjoitti...

malli on tosi kiva, tykkään (:

 
30. heinäkuuta 2009 klo 2.55 , Blogger linda sofia kirjoitti...

ihana tuo mekko <3___<3

 
30. heinäkuuta 2009 klo 3.54 , Blogger Vendeta kirjoitti...

Hahhaa, en saa unta, niin tuun tänne selittää jotain hämärää :DDDDDDDDD
Anteeks...

Musta toikin näyttää ihan kovikselta! Mutta väri on eniten kovis :) Kampaajat sen sijaan on mun mielestä pelottavia. Toivottavasti en joudu enää ikinä sellaselle :D

Ps. Kajaanin Karpaasi, miksi et ole vieläkään facebookissa? Oisko jo vähän niinkun aika?

 
30. heinäkuuta 2009 klo 13.45 , Anonymous Niina kirjoitti...

Elä natise, nuo on kivat hiukset. Vähän vaihtelua siihen tasapaksuun.

 
30. heinäkuuta 2009 klo 15.45 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Toi mallihan on just ihana ja väri sopii siihen hyvin!

 
30. heinäkuuta 2009 klo 16.42 , Blogger Mands kirjoitti...

Uus kampaus sopii mun mielest sulle ihan loistavasti mutta olen samaa mieltä että hiusten tuntua omilta jotta ne ovat omat itse leikkasin just kesäkuussa ihan lyhyen mallin ja aikalailla jännitti sopisiko niin radikaali malli mulle mutta leikkauksen (kuullostaa silt ku puhuisin jostai suuresta kirurgisesta toimenpiteestä) jälkeen selvis että hiukset ja mun pää sopi yhteen ku paita ja peppu, joten olin tosi tyytyväinen leikkaukseen... Okei nyt lopetan koska alan koht kirjottaa tänne jotai elämänkertaa. Mut vielä kysymys: Mistä oot löytäny tän ihanan bannerin (koodailu ei oo ihan mun alaa:)???

 
30. heinäkuuta 2009 klo 16.43 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Uusi hiusmalli tuo pirteyttä ja eloisuutta sun hiuksiin. Ja väri on hieno :)

 
30. heinäkuuta 2009 klo 17.08 , Blogger Mands kirjoitti...

Anteeksi mutta täytyy kysyä vielä yksi kysymys...: miten sait tuon bloggerin hakujutun tuolta kuvan ylhäältä pois?

 
31. heinäkuuta 2009 klo 14.30 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

paljon paremmat kuin edelliset.

 
31. heinäkuuta 2009 klo 18.41 , Anonymous mindra kirjoitti...

Oi tuo sun tukkas on tosi hieno! Ite ainaki leikkelisin sen tommoseen malliin, jos omistaisin saman tyyliset hiukset ku sulla. Ja ne sopii mun mielestä myös sulle tosi kivasta. :) Voi harmi jos tuo leikkaus oliki sitte turha, jos et siitä tykkää itelläs. :<

 
31. heinäkuuta 2009 klo 18.47 , Blogger Tuike kirjoitti...

Wau tuota mekkoa! Et haluaisi paljastaa sellaisia yksityiskohtia kuin että teitko kaavat itse vai löysitkö jostain ja mitä materiaalia kangas on?

 
31. heinäkuuta 2009 klo 19.49 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Uusi tukka on entistä parempi. Siinä on vähän rock -henkeä ja sopii sulle hyvin.

 
31. heinäkuuta 2009 klo 19.49 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Uusi tukka on entistä parempi. Siinä on vähän rock -henkeä ja sopii sulle hyvin.

 
1. elokuuta 2009 klo 10.27 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

millon tulee uus postaus? :)

 
1. elokuuta 2009 klo 12.32 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Noi sun hiukset on niin ihanan väriset ja sopii niin hyvin sulle! Mutta toi leikkaus on tosiaan ihan sieltä..

Tuo risti on kaunis ja näytätte kivoilta veljesi kanssa tuossa kuvassa :) Kraka on hyvän värinen.

Oliko noi jotain lohileipäsiä?

 
1. elokuuta 2009 klo 14.09 , Blogger Perla kirjoitti...

voi mun mielestä toi tukkahan on hieno! Vaikk tiedän kyllä, ettei muitten mielipiteet siinä enää auta, jos itse ei tykkää :-) Itse leikkasin kanssa mallin noin vuosi sitten lyhyemmäksi mitä yleensä on ollut, ja olihan se reilut puoli vuotta ponnarilla koko ajan! :D
Kyllä se tukka aina takas kasvaa ;)

 
1. elokuuta 2009 klo 14.53 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

onhan se aika perseestä että sulta tulee vain yksi postaus viikossa, jos sitäkään.

 
1. elokuuta 2009 klo 15.31 , Blogger m'iamaria kirjoitti...

sun hiukset on kyllä ihanat...

 
1. elokuuta 2009 klo 17.42 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Uus postaus? Millon tulee? :D

 
1. elokuuta 2009 klo 18.03 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Minne kirpparille siis viemässä vaatteita ja millon? :P Saat kyllä kertoo niin meen heti sit penkomaan :)

 
1. elokuuta 2009 klo 19.38 , Anonymous saara kirjoitti...

hei, hei, selvästi jotain on jäänyt lukematta kun en oo tosta muutosta kuullut/lukenut mittää. onko tähän jotain erikoisempaa syytäkin vai kaipaillaanko siellä vaan maisemanvaihdosta - jos sopii tiedustella?:-)

 
1. elokuuta 2009 klo 20.32 , Anonymous Nekka kirjoitti...

Aivan ihana tuo sinun mekkosi <3
..eikä hiuksetkaan munsta hullummalta näytä...väri on nam-nam !!

 
1. elokuuta 2009 klo 23.24 , Anonymous diche kirjoitti...

hmm, ihan kiva asu mut on se kyl aika kummaa miten ton ikänen tosiaa voi näyttää ihan ylä-asteikäseltä ;o enkä taida olla ainoo ku kirjottelit täällä sillon jostain myyjästä tms joka luuli sua 14 vuotiaaks :)

 
2. elokuuta 2009 klo 14.42 , Blogger Chérie kirjoitti...

Vaikka ne ei oliskaan sitä mitä olisit halunnu, nii ne on kuitenki kivat:) (puhun siis hiuksista:D)

 
3. elokuuta 2009 klo 20.17 , Blogger Noora kirjoitti...

oi, jollekkin muullekkin saatunut hiuskatastrofi! :< Mulla kylläkin värin suhteen..

 
4. elokuuta 2009 klo 0.32 , Blogger hassuinen kirjoitti...

IHANA MALLI SUN HIUKSIS MUN MIELESTÄ JA IHANAN VÄRISET ;O yhyyy, haluu nsun hiukset ;o

 
4. elokuuta 2009 klo 9.24 , Blogger MILLA kirjoitti...

toi on kyllä ihanan kirkas ja puhdas väri, kun usein oranssit tahtoo olla vähän kulahtaneita!

 
4. elokuuta 2009 klo 10.38 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tuohan on upee!

 
4. elokuuta 2009 klo 11.07 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Toivottavasti olet jo sopeutunut tuohon uuteen tukkaasi, joka on todella sievä ja kesäisesti kevennetty! Ainahan pari pesu- ja stailauskertaa menee ennenkuin hiuksetkin huomaavat että hei, meidän pitää nyt käyttäytyä näin! Mielestäni ei missään nimessä kannata enää lyhentää, korkeintaa parin kuukauden päästä voisi tehdä jotakin paksumman polkan eteen. Tosi söpä kiva malli tuo on, kestä vaan sievyytesi urheasti.

 
4. elokuuta 2009 klo 12.28 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Heei mikä on veljes nimi? =)
saatan nimittäin tuntea/tietää

 
4. elokuuta 2009 klo 14.43 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kun tuolla yhden postauksen kommenteissa kerroit, että pääsit opiskelemaan tradenomiksi(onnea muuten!), niin mietin, vaan, että miten päädyit kaupalliselle alalle? Kun jotenkin susta on välittynyt sellainen kuva, että olisit enemmän humanistityyppiä?

Riina

 
4. elokuuta 2009 klo 20.04 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Veljesi näyttää komealle ja hiukset on kivasti leikatut. Nyt ne elää eikä oo sellaset mummomaiset.

 
4. elokuuta 2009 klo 20.28 , Anonymous Savi kirjoitti...

Ia! Iso kiitos siitä, että olet oma itsesi!

Moni bloggaaja yrittää olla turhan taiteellinen ja cool nykyään, joten on aina ihanaa tulla tänne turvallisuuteen ja persoonallisuuteen.

Olet ihana ja niin on kirjoitustyylisikin. ♥

 
4. elokuuta 2009 klo 21.16 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Sä et nykyää kirjota tänne enää mitää ja postauksetki on lyhyitä

 
12. elokuuta 2009 klo 23.23 , Blogger ia kirjoitti...

Kiitos kaikille kommentoineille! Ja kiitos tukkatsemppauksesta, näköjään lähes kaikki tykkäsikin tuosta kuontalosta enemän, mitä minä :D No, onneksi se paranneltukin malli on kivaa vaihtelua :)

Maria: Sun tukan malli on muuten ihan törkeän hieno! Ihastelin sitä siellä Tampereen blogimiitissäkin jo salaa :D

Tiina: Niinpä! No opitaan näistä virheistä eikä ikinä vaiheta sitä kampaajaa :D

anonyymi: Kyllähän tätä mallia näkee nykyään paljon, muhun ei vaan kolahda ollenkaan :o

anonyymi: Kajaani mighty city! Google it!

Yours truly: No uuteen kämppään muuton :)

Terttu: Se oli niiiin tyylikkäänä, taskuliinat ja kaikki! Eikä senkään leiriläisistä kellään muulla ollut hattua :D

anonyymi: Tiedän, ärsyttää kun en osannut ilmaista itteäni!

Kajjaanilainen: Taitaapi mennä City-kirpparille, mutta kerron varmasti täällä sitten tarkemmin kun saan ne vietyä!

Hanna: Ihana nimitys tuo ruikulat :D

anonyymi: Voi ei, toivottavasti hiustenlähdön syy selviää! Toivottavasti se ei ole mitään vakavaa ja tukka kasvaa takaisin. Kerrotko mulle kun tiedät? :o

Pikkukaupungin tyttö: Aijaa, mun mielestä kun just tuo väri oli tällä kertaa jotenkin erityisen hellävaraisen oloinen! :D

Routapisara: Äh, en kehtaa kertoa, mutta eräs Kauppakadun kampaaja. Varmasti ihan asiansa osaavia siellä, ei vaan natsannut mulle!

anonyymi: Sinä olet päivän piristys!

anonyymi: Jep, se on rippiristini. Rakastan sitä :)

Why grey: Kiitos haasteesta, koitan toteuttaa sen!

Sannero: Joo, ei ole enää kovin "iso" olo kun veli tosiaan jotain päätä pidempi :D

anonyymi: Varmaan City-kirpparille, ilmoitan kyllä tarkemmin!

anonyymi: Samaa mieltä :D Enkä ottanut minään loukkauksena :)

Peippo: Se on valkokultaa :) Voi ei, ei tommosta hetken mielijohdetta vaan voi tulla! Onneksi tukka kasvaa takaisin :D

Sanna: Aijaa, kiitos! Pelkäsin kokoajan että kämmään siellä alttarilla :D

anonyymi: No oho! Kävitkö Kauppakadulla..?

anonyymi: Itse asiassa aluksi puhuin rikkomisesta ja menin lipsauttamaan sitten, että saa vähän kerrostaa kun hän sitä kysyi :D Oma mokani!

Vanill: Joo, tää on vähän tämmönen laventelijäätelö! Ois varmaan aika pahaa muuten :D

anonyymi: Kyllä se kasvokuvaan suostus, mutta äippä ei :D

Janika: No niin mäkin luulin! Joo, kunnon pepsodentti :D

 
12. elokuuta 2009 klo 23.24 , Blogger ia kirjoitti...

Nostalgian tuulet: Hehe, ihana kuulla :)

anni: No musta ainakin! Ettet oo veljeni luokalla oleva anni? :D

Emmisusanna: Ollaan kohtalotovereita! No, onneks tukka kasvaa (melkein) aina takas :)

anonyymi: Voi ei! Sun pitää alottaa jotenkin supervarovaisesti, tyyliin annat ensin sen vaan tasottaa latvoja ja siitä sitten pikkuhiljaa radikaalimpaan :D

Mawaru: Puoti ei oikein toiminut kun jengi teki pilahuutoja ja jätti tuotteita maksamatta, joten sinne ei enää tavaraa tule.

anonyymi: Me kuulema näytetään ihan toisiltamme, ollaan kummatkin eri mieltä asiasta :D

anonyymi: Ykköset.

Vanill: Voi ei! Pitäs olla pokkaa vaan sanoa heti sille kampaajalle että nyt meni kyllä ihan metsään, vois varmaan saada jotain hyvitystä? Harmi kun en itsekään tohtinut.

M'iamaria: Voi ei! Laita mekko päälle niin et näytä enää yhtään pojalta :)

May: Niinpä! Ehkä sille ei ole edes omaa termiä semmoiselle kevyelle kerrostukselle, kun aina pitää kaltata ihan tuholyhyeksi. Pitäis varmaan kehitellä?

Maijujj: Katsotaan :)

Jaana: No sitä se olikin!

Manda: Hahaa :D On.

anonyymi: Tottakai!

Eliyana: Thanks so much!

Lumilla: Aluperin tukka on varmaan vaaleanruskea, enkä tarvinnut värinpoistoa kun auringonvaalentaman tukan päälle taisin ekoja kertoja laittaa :)

Hanna: Oi, kiva kuulla että tykkäilet! En mä taida, tuon kanssa oli jo semmoset taistelut että :D

Kermakakkumekko: SUNPAS!

Y: Voi vitsi, jotenkin tosi piristävä kommentti :) Kiitos siitä!

Kitsch: Oi vitsi, oispa uskallusta leikata ite!

Vendeta: Ihanat Miljan yöavautumiset :D Mä elän niillä! Kajaanin Karpaasi boikotoi verisesti naamakirjaa ja hautautuu mörönkoloonsa!

Mands: Voi vitsi, kiva juttu! Hyvä kun uskalsit :) Banneri on tuo kuva minusta seeprapaidasta, tarkoitat varmaan sivupohjaa? Olen muokannut sen itse bloggerin valmispohjasta! Hakujutun poisto-ohjeet löytyy täältä: http://blogiterapiaa.blogspot.com

Tuike: Kaavat tehtiin äipän kans soveltamalla yhtä toppiani ja hamettani, kangas on semmosta vähän jämäkämpää joustamatonta. Harmi vain, että tuo musta alkoi leviämään pesussa :(

anonyymi: Lohikukkosia, NAM!

anonyymi: Onhan se kyllä aika perseestä, ihan oikeesti.

anonyymi: kerron heti kun vien!

Saara: Entinen kämppä peruskorjaukseen, ei sen kummempaa syytä :)

Diche: Onse kyl aika kummaa! Oliko tää joku kermalla kuorrutettu sivallus vai :D

anonyymi: Se on kyllä totta, että leikkauksen jälkeen tukka vaatii aina pari omaa käsittelykertaa ennenkuin se asettuu kunnolla! Mistä lie johtuu :D

anonyymi: Aleksi onpi hän :) Tunnetko?

Riina: Päädyin sinne vahingossa, kun en päässyt ykkösvaihtoehtooni :D En tiedä vielä yhtään miten tykkään kaupallisesta alasta, sen näkee sitten.

 
12. elokuuta 2009 klo 23.25 , Blogger ia kirjoitti...

Savi: Aivan ihana kommentti, kiitos siitä!

anonyymi: Kyllähän mä tänne mitään kirjotan, niitä lyhyitä postauksia! Ehe eh heh.

 
8. syyskuuta 2009 klo 10.29 , Blogger WANNA-P kirjoitti...

Pakko sanoa että noi sun hiukset on niin upeet, että menin ton kuvan kanssa parturiin ja käskin leikata samanlaiset! No jätti se vähän pidemmäksi, kun vanhoista hiuksista lähti jo 20 cm. :D

 
18. marraskuuta 2009 klo 17.27 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

sulla on kertakaikkiaan täydelliset jalat. kadehdin niitä.

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu