Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

ulkona tarkeni ilman takkia!

Colour me !

torstai 3. syyskuuta 2009

ulkona tarkeni ilman takkia!


Yritin tehdä eilen merkintää, mutta aika alkeelliselle tasolle se jäi. Lattialla pötkötti illan päätteeksi kaksi hiusainetököttipulloa, joiden seuraksi en koskaan saanut kasattua muita tukkatuotteitani jotta olisin aloittanut toivekuvien napsimisen siitä. Yritin myös riipiä jotain kokoon vaatteistani, mutta kun vaaterekki päätti (jälleen kerran) antautua painovoimalle ihan oma-alotteisesti ja mäjähtää keskelle lattiaa sylkien vaatteeni kivaksi solmuksi, niin päätin jättää homman suosiolla tälle päivälle.



Image and video hosting by TinyPic
todistusaineistoa!



No, tänään vähän paremmalla onnella!

Aamulla tuntui mustavalkoiselta, enkä jaksanut alkaa laajentamaan huiman erikoista väriskaalaa sitten mihinkäänpäin. Tukka sai kelvata pakollisesta väriläiskästä.

Image and video hosting by TinyPic



Image and video hosting by TinyPic

paita kappahl, neule gt, farkkuleggarit pieces, nilkkurit dinsko, laukku oulusta



Koulupäivät on olleet tällä ihan törkiän helppoja, kun osa aineista alkaa vasta ensi viikolla. Tänäänkin oli huimat kolme tuntia koulua, ja huomenna siellä pitää viettää kokonaista kaksi tuntia... No ihan kiva vaan tämmönen pehmeä lasku eikä karsea perseelleentömähdys kasista neljään -päivillä heti alkuunsa.

Mielenrauhaani on muuten lähipäivinä terrorisoinut rankalla kädellä talon uusi asukki. Nimittäin tuossa pari päivää sitten kouluun lähtiessäni huomasin, että eteisen naulakon alla listan juuressa chillasi jumalattomankokoinen LUKKI. Hämähäkit on mulle pelkoinhopaniikkireaktion aiheuttaja numero yksi, mutta pitkäkoipiset lukit aiheuttavat sätkyn, joka painii aivan omassa sarjassaan. Liukenin paikalta valonnopeudella. Kotiin tullessani kurkkasin varovasti naulakon alle valmiina pinkomaan karkuun jos se lukki päättäisi hyökätä, mutta kaveri olikin kadonnut jäljettömiin. Nyt pariin päivään en ole nähnyt sitä enää missään, ja aika ajoin kuvittelen, miten se otus on väijymässä mua tyyliin tyynyn alla tai pyyhkeessä tai teemukissa... Hyrrrr!



Translation

Today I felt black-and-white. The shock of the week: There's a huge spider in our apartment! I have seen it only once and then it just disappeared. I just keep thinking that it's planning to scare the hell out of me and show up on my towel, under my pillow or in my teacup...

Tunnisteet:

38 kommenttia:

3. syyskuuta 2009 klo 15.12 , Blogger Kiki Carousel kirjoitti...

Isän luona asuessa nuorempana tyynylläni saattoi yöllä olla mahtavan kokoinen musta hämähäkki. Muutamana yönä jopa peräkkäin, vaikka listin otuksen joka kerta kun näin! Se oli kammottavaa kun pelkäsin kauheasti hämähäkkejä, ja vessasta tullessa hämärässä jotain mustaa on tyynyllä...

 
3. syyskuuta 2009 klo 15.23 , Blogger jenni. kirjoitti...

hei mitä sä opiskelet ja missä? :) niinku yliopisto, amk..

oisit hakannu sitä lukkia kengällä!! :D

 
3. syyskuuta 2009 klo 15.24 , Blogger Katri kirjoitti...

Mäkään en voi sietää hämähäkkejä, alan kiljua mielipuolisesti sellaisen hirviön nähdessäni ;s Ihana tuo seeprapaita ja kivat nilkkurit :) Tykkään sun blogistasi todella paljon!

 
3. syyskuuta 2009 klo 15.27 , Blogger A kirjoitti...

hyi mikä hämähäkki, mäkin inhoon niitä ihan sydämestäni! ei mitään sääliä heru, yökkkk. ;<

 
3. syyskuuta 2009 klo 15.28 , Blogger Lada kirjoitti...

nippaset jalat vaan kato irti one by one ja kattelet kuinka keskivartalo jää pyörimään! hyi kamala kun oon ilkeä..

 
3. syyskuuta 2009 klo 15.30 , Blogger Joy kirjoitti...

Onko sinun vaaterekkisi Jyskistä? Mä ostin nimittäin sieltä omani, ja se on aivan p#sk#!!! Tunnen itseni ihan huijatuksi, muoviosat hajosivat alta aikayksilön ja keskellä yötä heräsin kun koko hötäskä "laskeutui alas" (kauhealla metelillä)...Eikä sen jäkeen ole enää suostunut pysymään ruuvien varassa. Mur!

 
3. syyskuuta 2009 klo 15.38 , Blogger tiij kirjoitti...

Hämähäkit on ihan hirveitä :s Mulla on tapana kirkua, tänäänkin koulussa tunnilla kaveri ilmoitti että "joo sulla on hämähäkki hihas" niin arvaa kuka kirkaisi : D Koko loppupäivän on nyt ollu sellanen olo että pakko katsoo ettei oo vaatteil hämiksii.
Hui että pelkään niitä :s

 
3. syyskuuta 2009 klo 16.04 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Itse heräsin kesällä yöllä ihmeelliseen kutinaan poskellani,siinä vaiheessa säpsähdin kunnolla hereillä, kun kutina liikkui poskeltani suuni päälle. Nousin salamana istumaan ja mikän muukaan siinä huulteni päällä meni kuin lukki! Vieläkin iljettää...

 
3. syyskuuta 2009 klo 16.14 , Anonymous rosa kirjoitti...

Sätkyn täällä itekkin, saa sitä olla koko aja pelkäämässä et missä se lukki nyt on :S lukit on niin ällöttäviä että grhh.... selkäpiitä karmii

nomut Ihanat vaatteet <3

 
3. syyskuuta 2009 klo 16.20 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tykkään päivänasusta! Ihana kun sulla on punaset hiukset niin ei tartte paljon muutakaan väriäläiskää :--D ps. aion värjätä tukkani punaiseksi! ahhahah :-)

 
3. syyskuuta 2009 klo 16.27 , Blogger Norppis kirjoitti...

Minä pelkään hamähäkkejä ylikaiken. MUTTA, jos asunnossa on hämähäkki mun on pakko tappaa se. Mun mielenterveys ei riitä miettimään minne se on kadonnut. Yleensä kiljun paikalle jonkun muun joka hankkiutuu eroon kahdeksan jalkaisista eläimistä.

 
3. syyskuuta 2009 klo 16.47 , Anonymous lilla kirjoitti...

tänään oli täällä 8-16 koulua. plääh.

mutha ihana seeprapaita ♥

 
3. syyskuuta 2009 klo 16.50 , Anonymous Vanill kirjoitti...

Hei, löytyi toinen lukkikammoinen! ;) Mua siis yleensäkin kaikki hämähäkit inhottaa, mutta lukkeihin mulla on vielä erityiskammo. Jotenkin se tulee varmaan niistä pitkistä raajoista? Ja siitä vaappuvasta kipittelytyylistä?

 
3. syyskuuta 2009 klo 17.30 , Blogger Pille, Lettu & Maikki kirjoitti...

Tuo t-paita on tosi hauska. Se on minusta todella upea.

Eihän se olekaan kivaa löytää hämähäkkejä tai lukkeja. Toivottavasti se lähti jo kokonaan tiehensä. =D

 
3. syyskuuta 2009 klo 17.39 , Blogger sofia kirjoitti...

Kiva paita :>

 
3. syyskuuta 2009 klo 17.44 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Yhtenä iltana makuuhuoneessa hyppeli semmonen jättisääski, hankisääski jonkun viisaan mukaan. Ja sen jaloista kuului RAPINAA. Viritin sääskiverkon sängyn päälle ja sitte sai unta. Joku ilta löysin samanlaisen sääsken sieltä turvaverkon sisältä..

 
3. syyskuuta 2009 klo 18.10 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Totesin juuri olevani paatunut stalkkeri, kun googlaamalla selvitin, mitä opiskelet. Olisin veikannut jotain "humanistisempaa", mutta hyvä jos oma valinta tuntuu oikealta. Nyt voisinkin lähteä kyttäämään naapureita tai väijymään jotain muuta pahaa-aavistamatonta tyyppiä...
- Tiina The Stalker

 
3. syyskuuta 2009 klo 18.55 , Blogger 747 kirjoitti...

Hyi olkoon, kaikki lukit ja hämppikset vois lähettää raketilla kuuhun! Samaten ne leijailevat lukkihenkiset ällötykset.

 
3. syyskuuta 2009 klo 19.30 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Missä oot koulussa tai siis mitä opiskelet? :--)

 
3. syyskuuta 2009 klo 20.31 , Blogger Roosa kirjoitti...

Mulla on sama kammo, sama reaktio, ja sama pelko jos se on kadonnut. mä tosin mä vaadin aina jonkun tappamaan sen vihollisen (ja ite tietty laitan silmät kiinni) :) jos se on kadonnut en saa yöllä unta ;D

 
3. syyskuuta 2009 klo 20.52 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ja kun ne vapisee ja huojuu kävellessään, tulee mieleen, että jytkyjä aineita siellä koloissansa nauttivat. Siis lukit :D Öyh! Yksi asia, mitä vihaan ja pelkään aivan ylipaljon.

 
3. syyskuuta 2009 klo 20.53 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Äöh ja samaten ne "isot itikat" jotka lentää päin seinää uudestaan ja uudestaan ja uudestaan. Mikä niitäkin riivaa?

 
3. syyskuuta 2009 klo 21.07 , Blogger oona kirjoitti...

Yhyy, kadehdin ikuisesti ja hyvin hyvin katkerasti tuota täydellistä seeprapaitaasi! :-D

 
3. syyskuuta 2009 klo 21.23 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ihana asu, etenkin kengät<3 Täällä myös yksi hämähäkkifobiasta poteva, olen kauhulla pohtinut kuinka selviän omassa kämpässä asumisesta, sitten kun ei ole ketään muuta pelastamassa minua hämähäkeiltä sun muilta karmaisevilta ötököiltä!

 
3. syyskuuta 2009 klo 21.55 , Blogger J kirjoitti...

Oho, mulla on samanlainen hame kuin sulla! Tuo tumma ruutuhame, jossa on taskut ja on melkeinpä kasan alimmaisena.

Tuo tuli kesätyössä todella tarpeelliseksi, kun olin joka päivä 4 tuntia ulkona ohjaamassa muksuja. Oli kivan viileä hellekeleillä (ihmiselle joka kääriytyy yleensä vähintäänkin pilkkihaalariin) ja taskut oli iso plussa, kun pystyi kanniskelemaan kännykkää mukana. Toivottavasti menee päälle vielä ensi kesänäkin, eikä värit ole kamalasti haalistuneet.

 
3. syyskuuta 2009 klo 22.17 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

epireilua, mulle iskivät amkissa suoraan 8-18 päivät:D Tappotahti!!

T: tuore IB-läinen

 
3. syyskuuta 2009 klo 22.23 , Blogger Juuli Linnea kirjoitti...

rakastan tota seeprapaitaa. i want! ja sulla on huippu kirjoitustyyli.

 
3. syyskuuta 2009 klo 23.46 , Anonymous joo kirjoitti...

reilua! meillä oli kuus tuntia tänään. Ihana toi sun paita

 
4. syyskuuta 2009 klo 0.33 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Aargh - mokoma vaaterekki! Ikävä kapistus kun on noin epäluotettava ja romahtelevainen =C (niinkun sitäkin kaivattiin ja odotettiin, saisi kunniallisesti hoitaa hommansa...) Mutta kenkälaatikot on hienoja, kannatti askarrella ;)

Kouluasustus on "siisti", kaik kivasti mallillaan ;) Laukusta olen vielä vähän kade X* (kun en omaani vieläkään oo löytänyt).

Ps. EI ne lukit ja hämikset oo vaarallisia... olen todennut 3v. tutkijan opastuksella että nehän ovat MIELENKIINTOISIA ja söpöjä kulkureita ;D

Iloista ja antoisaa opiskeluaikaa, kiva että on alkanut pehmeesti ;)
v

 
4. syyskuuta 2009 klo 12.42 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hämähäkit ja lukit ja kaikki näiden risteytykset on pakko tappaa heti! Mun on oikeesti tapettava heti hämähäkki yms kun nään. Ei niistä muuten pääse eroon kuin tappamalla. Silleen ne kuolee sukupuuttoonkin ;< Eikä ne mitään huonoa onnea tuo vaikka ne tappaa. pois tollaset taikauskot!

t.hämähäkkikammoinen

 
4. syyskuuta 2009 klo 13.11 , Anonymous Trillian kirjoitti...

Irrationaalinen hämähäkkikammo vaivaa täälläkin, ja lukit on kaikista pahimpia! Ne on jotenkin niin kelmeitä ja pelkään, että jos tapan sellaisen niin niiden pitkät jalat irtoilevat hrrr. Nuorempana meinasin hypätä veneestä keskellä järveä, kun huomasin, että samaan veneeseen on eksynyt valtava hämähäkki!

 
4. syyskuuta 2009 klo 16.43 , Anonymous Taija kirjoitti...

Hyi nuo lukit, yök! Kaikista hämähäkeistä tulee armoton kiljumis- ja paniikkireaktio, mutta lukit ovat kaikista pahimpia! Yhtenä iltana sisälle tuli NELJÄ lukkia. Hyrr, yksi vielä oli minun selässäni hetken, kunnes kaveri päätti ystävällisesti ilmoittaa, että siulla on muuten lukki selässä. Se reaktio olikin varmaan näkemisen arvoinen. Koko loppuillan oli totally paniikissa, olettaen että niitä on kaikkialla ja tulee ovista ja ikkuinoista, epäilin jopa, että varmasti ovat tehneet pesän jonnekkin minun tavaroitteni sekaan.... vainoharhaista kenties?

 
4. syyskuuta 2009 klo 16.49 , Anonymous Oona kirjoitti...

Hei kiitokset tästä blogista, toivottavasti jaskat jatkossakin kirjottaa tätä, mukava piristysruiske päivään kuin päiväänki. Yritän aina tsekata uusimmat päivitykset, pakko sanoo että oon jääny koukkuun sun blogii. :p

 
4. syyskuuta 2009 klo 17.39 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mulla on samanlainen paita =)+ tyksin tosi paljon sun blogista.

 
5. syyskuuta 2009 klo 22.48 , Blogger Iina kirjoitti...

oi toi asu on ihana, varsinkin kun noi sun hiukses paistaa tollein hmm.. noh värikkäästi? :D Meinasin muuten myös ite kerran saada sätkyn kun eräänä viattomana aamuna hain pyörää varastossa, ja varaston oven saranoissa oli ehkä isoin lukki mitä olen ikinä nähnyt... Olisin jäänyt tappamaan sitä, mutta onneksi oli kiire kouluun, huhh... :D vieläkin traumat, hyvä kun uskallan enää mennä pyörävarastoon. ;s

 
9. syyskuuta 2009 klo 21.17 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kerran katsoesani telkkaria peiton alla, ihmettelin mikä siinä olkapäällä hiipparoi, lukkihan se siinä, kyllä lensi peitto pikkasen nopeesti lattialle... : D

 
9. syyskuuta 2009 klo 22.23 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

mulla aivan samanlainen hämähäkkiongelma !
tosin kyse on sellaisesta atomin kokoisesta harmaasta hämähäkistä, jonka mä löysin siivotessa omasta huoneestani, jonka pelosta huolimatta yritin tappaa ja joka hyvästä yrityksestä välittämättä pääsi karkuun ja nyt se varmaankin viettää kissan päiviä mun sängyssä. = D mukavaa.

 
17. syyskuuta 2009 klo 22.03 , Blogger ia kirjoitti...

Kiitos kaikille kommentoineille! :) Ja hei kiitti kauheesti noista hämähäkkitarinoissa, arvatkaa vaan tuunko täällä ihan vainoharhaseks :D

Jenni ja muut koulupaikasta kyselleet: Amk, liiketalous! En mä ehtinyt kun meinasin olla myöhässä koulusta :D

Lada: No en varmaan uskalla koskee siihen!! :D

Joy: No on, ja olen kans todella pettynyt tuohon laatuun! Monta kertaa kipannut ja lyyhistynyt. Pitäis löytää jostain uusi ja kestävä tapaus!

anonyymi: Uu, onnea värjäykseen! :)

Norppis: Niin yleensä minunkin, sittenpähän tietää ettei se sama enää terrorisoi nurkissa! Mutta oli ihan pakko ehtiä kouluun :D

Lilla: Auts, karsee päivä :/

Vanill: Joo, ne raajat ne täytyy olla!

Hilla: No hyi että ne sääsketkin on inhottavia! :D

Tiina the stalker: Okei, pelotat mua :D Joo, tämän blogin perusteella on varmaan aika helppo veikata suuntaan jos toiseenkin kun täältä aika yksipuolisen kuvan minusta saa. Mutta oon kuitenkin ainakin toistaiseksi viihtynyt tuolla :)

anonyymi: Haha :D Mä en oo koskaan uskaltanu kattoo niitä niin pitkään, että oisin ehtinyt niiden kävelytyyliä analysoimaan!

anonyymi: Joo, ei taida olla niillä kaikki inkkarit kanootissa :D

anonyymi: Sun pitää alkaa hyväks tutuks naapurin kanssa ja soittaa se aina hämähäkin ilmestyessä paikalle! :D

Janninna: Joo, se on kyllä herttainen hame! Alerekistä omani löysin, en ole vielä sitä ennättänyt edes käyttämään :)

tuore IBläinen: No varmaan mullekin läjähtää tyyliin seuraavassa jaksossa jotku ihan törkeet päivät! :D

V: No niinpä! Pitää kyllä hommata uusi rekki, joka kestää noiden mun vaatteiden painon :D Heei nyt laukkuostoksille! Tosin tuo on osoittanut miinuspuolensa kun meinaa mokoman sisävuori repeillä :( No mielenkiintoisen mä vielä ymmärrän, mutta että lukitko SÖPÖJÄ?! Nyt kyllä rohkenen olla vahvasti eri mieltä! :D Kiitos!

Hämähäkkikammoinen: Täh, en mä oo tommosesta taikauskosta kuullutkaan! Enemmän pahaa siitä seuraa jos ne jättää henkiin :D

Trillian: No hei, mä varmaan hyppäisin sinne keskelle järveä! :D Tai heittelisin sitä kaikella mahdollisella irtaimistolla!

Taija: Neljä?! No hyi olkoon! Mä en edes uskalla kuvitella mitään pesäjuttuja, en voi kohta nukkua öitä ollenkaan :D

Oona: Voi että, kiva kuulla :) Varmasti jaksan!

Teensuicide: Hehee :D No mä just ja just siedän niitä pisteen kokosia!

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu