Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

seittemän juttua

Colour me !

torstai 22. lokakuuta 2009

seittemän juttua


First things first, sain kaukosäätimeni takaisin! Heitin sen katoamisilmoituksen ihan puolileikilläni, ja ette arvaa oliko leuka polvissa vai polvissa kun sain sähköpostia, että säädin oli löytynyt sieltä märästä metsästä!


Image and video hosting by TinyPic

Jättikiitos löytäjälle! Ja se säädin vielä toimii, I has a happee! On nää mun kamera-asiat aika sitkeitä sissejä, kun kamera kesti betonin puremisen ja säädin viikon verran kosteaa metsämeininkiä.


Ja sitten itse aiheeseen: Minutkin haastettiin siihen seitsemän tunnustusta -juttuun pariin otteeseen ja en laiskuuksissani jaksa kaivaa mistään sitä tehtävänantoa, ei saa lyödä. Olen kertoillut näitä "tätä ette tienneet" -faktoja aikoinaan varmaan puolensataa kappaletta, joten tiukkaa tekee keksiä jotain, mitä ette jo tietäisi :D Mutta koitetaan! Osa kuvista ei liity tekstiin, löysin vaan polaroidikoneen uudestaan.

1. Mulle selvisi vasta muutama vuosi sitten, että verkkaisesti tarkoittaa hitaasti eikä nopeasti. Samoihin aikoihin mulle valkeni myös, että "toimii kuin junan vessa" meinaa, että toimii vallan loistavasti eikä toisinpäin. Pistetään nyt vielä, että aika tuore oivallus oli myös sen lähtölaskennan "än yy tee nyt" än yy teen tulevan sanasta nyt :D


2. Vihaan vihaan vihaan imurointia! Tiskaaminen ja moppaaminen on paljon kivempaa.

Image and video hosting by TinyPic

3. Unohdan katsomani leffat ihan törkeän nopeasti ja voin jännittää samaa leffaa varmaan kolmeenkin kertaan muistamatta loppuratkaisua.

4. Olen ihan mielettömän perso makealle. Siis puhutaan mittakaavasta, jossa voi vetää litran jäätelöä yhdessä illassa ja syödä kinuskikastiketta suoraan purkista, ja karkkipäiviä voisi olla mielestäni kahdeksan viikossa. Sokeripaloja en sentään enää syö, toisin kuin pentuna.. Tän on pakko olla jo joku raudan/magnesiumin/plutoniumin puutostila!
Image and video hosting by TinyPic

Koitin muuten eilen tehdä makeannälkääni googlattua karkinkorviketta: Kohmeisten banaanilastujen piti olla ainakin useiden suomi24 -ketjujen mukaan vallan mainioita naposteltavaa, joten leikkasin banaanin ohuiksi paloiksi, iskin lautaselle ja pakkaseen. Lopputuloksena ne perhanan lastut olivat jäätyneet kiinni lautaseen, ja kun sain raavittua siivun irti ja suuhun asti niin ei se kyllä maistunut miltään muulta, kuin pakkaspäivänä repussa kylmettyneeltä eväsbanaanilta. Plus sormet paleltui!


5. Olen kamalan aikaansaamaton. Esimerkkinä mainittakoon, että sain aikaiseksi alkaa kattelemaan viime huhtikuussa saadulle Nellyn lahjakortille käyttöä vasta viikko ennen sen umpeutumista, ja voimassaoloaikaahan oli sen vaatimattomat puoli vuotta. Mutta nyt on kivoja juttuja matkalla mulle jee!

6. Harjoittelin pienenä ahkerasti purkkapallon tekemistä: Otin purkan suusta ja litistelin sen sormilla litteäksi ja pyöreäksi ennenkuin koitin puhaltaa siitä palloa :D Nyt se tosin onnistuu ihan suussa, hah. Viheltää en muuten osaa, olis varmaan pitänyt reenata sitäkin.
Image and video hosting by TinyPic
7. Päivittäin tsekkaan sähköpostini ja blogien lisäksi lolcatsit ja nauran niille usein ääneen. Nyt nolottaa!

Image and video hosting by TinyPic


Nyt menen katsomaan miten mun pitsapohja edistyy. Legendahan (no kai sen jo faktaksi voi lukea) kertoo, että minä en osaa kokata, joten katotaan mitä jännää saan tällä kertaa aikaiseksi!


//EDIT Nonni, unohdin siitä helkkarin pohjasta sitten suolan.


Translation

Just 7 random facts about me in Finnish.

Tunnisteet:

69 kommenttia:

22. lokakuuta 2009 klo 22.02 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mitä ihmettä, tarkottaako "toimii kuin junan vessa" muka oikeesti, että toimii loistavasti? :O Eihän tuossa oo mitään logiikkaa, junan vessojahan on kauheen vaikee käyttääkki. Tai sitte en vaan ite osaa... :-D

 
22. lokakuuta 2009 klo 22.12 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hahaa :DD tein purkalle just samalla lailla pienenä x)

 
22. lokakuuta 2009 klo 22.17 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

nuista banaanilastuistasi tuli mieleen pakastetut mandariinit! jos et ole kokeillut, pakasta mandariinin viipaleita pakastimessa, niin kauan että ne kerkeävät jonkin verran jäätyä..
tosi herkullisia ovat ja varmasti makeannälkä menee ohi, ainakin itselläni! :>

 
22. lokakuuta 2009 klo 22.20 , Blogger NooranElämää kirjoitti...

Hei toi verkkaisesti on kyllä ihan murre-ero :D Tai joku. Mun mielestä verkkainen on nopeasti ja koulussa tein joskus galluppia niin meni melkein tasan puoliksi se, että onko se nopeasti vai hitaasti.

 
22. lokakuuta 2009 klo 22.20 , Blogger Juliet kirjoitti...

Mäkin olen luullut että se menee toisinpäin. Hyvä kun joku valistaa! Itse kans olen tosi perso makealle. Yritän vastustaa, mutta vaikeaa on. Toisin kun se jäätelölitran nauttiminen.

juliet xxx

 
22. lokakuuta 2009 klo 22.21 , Blogger poskisuudelma kirjoitti...

Lolcatsit on parhaita! :D

 
22. lokakuuta 2009 klo 22.22 , Blogger Eeva kirjoitti...

oho, mie oon kanssa kyl aina luullut, että verkkaisesti tarkoittaa nopeasti! :o

 
22. lokakuuta 2009 klo 22.36 , Blogger Petra kirjoitti...

No ainakin entisaikaan junan vessoista tuotos tipahti suoraan raiteille, helppoa! Joten ei voi olla toimimatta. :-D

Ja banaanilastut kannattaa jäädyttää leivinpaperin päällä, plus sen jälkeen soseuttaa teho/sauvasekoittimella. Tuloksena banaani"jäätelöä"!

 
22. lokakuuta 2009 klo 22.37 , Blogger amf8 kirjoitti...

mäkin oon aina miettiny että kumpaa se junan vessa nyt tarkottaakaan :D Ja luulin myös että verkkaisesti tarkoittaa nopeasti, mut tää selvis mulle sit lukiossa että olekaan niin. Ja.. N-Y-T selvis mulle myös lukiossa. Ja arvaas mitä tajusin pari vuotta sitten :P Että avain sana tulee siitä että sillä avataan, eli se on avaaja -> avain. :D Jesh.

 
22. lokakuuta 2009 klo 22.37 , Blogger Heli kirjoitti...

Banaanilastuja saa kyllä varmasti paljon helpommin, kun ostaa suoraan kaupasta KUIVATTUJA banaanilastuja. Ja ne on kyllä ihan karkin veroisia!!

Oot aika söpö! :p

 
22. lokakuuta 2009 klo 22.43 , Blogger rita-nic0le kirjoitti...

Toi verkkaisesti, mäkin oon viellä aina tähän postaukseen asti luullut että se meinaa nopeasti :D

 
22. lokakuuta 2009 klo 22.51 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

apua, mä oon kanssa aina ajatellu, et se junan vessa tarkotta et se ei toimi hyvin.:D paljon loogisempaa niin! ja toi n-y-t nyt valkeni mulle vasta pari vuotta sitten:D

 
22. lokakuuta 2009 klo 22.52 , Blogger Sara kirjoitti...

Imurointi on just kivaa, mut tiskaaminen ja moppaaminen HIRVEÄÄ! Tehdäänkö vaihtokaupat, tuu sä mun luo tiskaamaan ja pesemään lattiat niin mä tuun sinne imuroimaan :D Välimatka on vaatimaton Espoo-Kajaani, en jaksa edes tsekata paljonko se on kilometreissä, mutta kai se alle 10 tunnissa taittuu..

 
22. lokakuuta 2009 klo 22.56 , Anonymous Sinna kirjoitti...

Sen junan vessa -sanonnan pointtina on se, että siellä junan vessassa ei ole olemassa pitkiä putkistoja, jotka voisivat mennä tukkoon ja tulvia lattialle :3 Tavarahan menee junissa suoraan maahan matkaamatta minkäänlaisten putkien lävitse!

 
22. lokakuuta 2009 klo 23.00 , Blogger xox katri kirjoitti...

Noita oivalluksia kyllä satelee kun alkaa oikein tarkemmin miettiin kaikkia vammaisia suomalaisia sanontoja.

ps. mä en osaa viheltää, puhaltaa purkkapalloo, nikata silmää ja vasta hetki sitte opin naksauttaan sormia.
retardi? yep.

 
22. lokakuuta 2009 klo 23.02 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

HAha :D mäkin sain tietää ton än yy tee nyt jutun vasta jotain pari kuukautta sitten!

 
22. lokakuuta 2009 klo 23.02 , Blogger llaurra kirjoitti...

Ei vitsi, en oo ite ikinä tajunnu tota "än yy tee nyt" juttua, kiitos kun kerroit :D

 
22. lokakuuta 2009 klo 23.15 , Blogger Laura kirjoitti...

Ei voi olla todellista! Mulla on ollut aivan samat kolme juttua kun sulla tos ekassa tässä ihan lähivuosina! miten sattukin :D hahah. ei ole enää yhtään niin nolo olo kun huomaa muitakin yhtä fiksuja :)

ja tuo viimeinen, kissat vaan saa aina naurattamaan vaikken muuten niin kissaihmisiä olekaan!

 
22. lokakuuta 2009 klo 23.15 , Blogger norppa kirjoitti...

Eikä, toi ykköskohta sopii muhun täysin :D Oon ihan blondi ja lisäksi mua saa huijattua ihan sata nolla.

En myöskään tajunnut sanontaa "neljän seinän sisällä" kuin vasta reilusti yli kakskymppisenä. Luulin, et joka suunnassa on neljä seinää peräkkäin - eihän semmosia taloja oo :D :D Arvaa vaan, saanko poikaystävältä tosta kuittia... noin joka kk esim :D

 
22. lokakuuta 2009 klo 23.34 , Blogger sara. kirjoitti...

Mäkin luulin vuosikausia, että verkkaisesti tarkoittaa nopeasti. Vaikken olekaan suomen kieltä tutkinut, uskoisin että monta lyhyttä tavua yhdistettynä luo kuvan nopeudesta, kun sana "hitaasti" pitkän keskitavun kanssa huokuu hitautta. No joo, riitti jo mutuilu sanojen merkityksistä :D Ja oon aivan samanlainen saamattomuuden suhteen - maksan laskut vasta eräpäivänä, käytän lahjaksi saadut leffaliput päivää ennen vanhaksi menemistä... Ja autokoulun kakkosvaiheeseen ilmoittautuminen on ollut tietokoneen työpöydällä olevalla to do -listalla jo reilusti yli kuukauden päivät, mutta jotenkin se joka päivä vain jää tekemättä.

 
23. lokakuuta 2009 klo 0.03 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mulle selvisi vasta muutama vuosi sitten, että verkkaisesti tarkoittaa hitaasti eikä nopeasti <--- kiitos valaistuksesta :D

 
23. lokakuuta 2009 klo 0.12 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Heeeeeii emmäkään tienny tota än yy tee nyttiä! Kaikkee sitä oppii ku vanhaksi elää.. Ja elä huoli mäkin nauran lolkäteille :D Ja kyl toi meinaa toi verkkaisesti mennä mullakin sekaisin.. :P Ja mä kans kuulin ton toimii kuin junan vessan vasta tän vuoden sisällä enkä käsittäny sitä ihan heti.. Ja kerran meillä oli teatteritreeneissä sellaset opiskelijatypykät vierailevina ohjaajina ja ne sano yhdessä improssa, että joidenkin pitää huutaa jotain tosi teinimäistä, niin ku esim 'ei nappaa!'. kukaan meidän ryhmästä ei ollu ikinä kuullutkaan moista sanontaa.. Todettiin, että tutumpi lausahdus olis 'evvk' XD En kyl käsitä enää tänä päivänä miten oon voinu missata ton 'ei nappaa', koska nykyään sitä kuulee siellä sun täällä ja oon alkanu itekin käyttämään sitä joskus :D

 
23. lokakuuta 2009 klo 0.24 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Haha mulla on ihan sama juttu ton "verkkaisesti" -sanan kanssa. Ja tota än yy tee juttua en ees tienny!

 
23. lokakuuta 2009 klo 1.29 , Anonymous mariaa kirjoitti...

Hei! Oletko ostanut mistä sun kaukosäätimen ja mihin hintaan? Käykö kaikille järkkäreille, vai kaikkiin on omat? Kiitos! :)

 
23. lokakuuta 2009 klo 5.44 , Anonymous julia kirjoitti...

Kamppailen vieläkin joka päivä tuon verkkaisuuden kanssa, luulen että nämä ongelmat liittyy jotenkin siihen että verkka-asuissa yleensä lenkkeillään ja mennään nopeasti. :D

 
23. lokakuuta 2009 klo 10.45 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

MAAILMAN SUURIN MYSTEERI on tuo verkkaisesti juttu. paasaan tästä aina kaikille, mutta jos verkkaisesti tarkottaa hitaasti niin miks verkkarit on sitten nimetty verkkareiksi?!?! noilla on selvästi suora yhteys ja ei urheiluhousuja vaan voi nimetä jonkun hitauden synonyymin mukaan

 
23. lokakuuta 2009 klo 10.59 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Empä tiennyt mäkään tuota verkkaisesti-sanan oikeaa merkitystä! Luulin myös yläasteelle asti että vauras tarkoittaa köyhää eikä rikasta. Siinä meni yksi hissankoe penkin alle kun selitin pitkän pätkän miten joku valtio oli "köyhtynyt", vaikka juuri toisinpäinhän sen piti mennä :/

 
23. lokakuuta 2009 klo 11.14 , Blogger Roosa ja Aida kirjoitti...

Hyviä paljastuksia!:)Et ole ainoa,nimittäin mäkään en osaa viheltää......

 
23. lokakuuta 2009 klo 12.20 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Miksi verkkarit on nimetty verkkareiksi. Verryttelyhousut = verkkarit.

 
23. lokakuuta 2009 klo 12.37 , Blogger kynsinauha kirjoitti...

Hyvä tietää etten oo ainoo joka ei osaa viheltää :D

 
23. lokakuuta 2009 klo 13.37 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

sä oot kiva.

 
23. lokakuuta 2009 klo 14.30 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

verkkaisesti tarkottaa ainakin täällä etelä-suomessa nopeasti, eikä hitaasti. :D

meille se on synonyymy reippaasti-sanalle :DD

 
23. lokakuuta 2009 klo 15.14 , Blogger Fuksia kirjoitti...

Ihania nuo polaroidikuvat ja oon kyllä aina ollu tätä mieltä mutta sanon vasta nyt: sulla on ihanat hiukset <33

 
23. lokakuuta 2009 klo 15.22 , Blogger ctrl kirjoitti...

Hah ite en osaa vieläkään puhaltaa purkkapalloa kunnolla ja enkä viheltää :DD

 
23. lokakuuta 2009 klo 15.32 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mulla sama juttu "än yy tee nyt"- jutun kaa sekä verkkasen.Miten noi plaroid kuvat on tehty?

 
23. lokakuuta 2009 klo 15.36 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Eikä! Miten verkkaisesti voi tarkottaa hitaasti!? :D Ja nytt mäki vast tajusin mistä toi "än yy tee nyt" tulee... =D
Tein kans purkalle just tollai, ku harjottelin tekee purkkapalloi. :b

 
23. lokakuuta 2009 klo 16.03 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Haha, mä niin arvasin että joku innokas lukija sen kaukosäätimen löytää. Saihan hän löytöpalkkion? :D

 
23. lokakuuta 2009 klo 16.55 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mäki tajusin vasta vähän aikaa sitten ton än yy tee nyt jutun. Kaikki kyllä nauro mulle. :D Tajsun myös vasta vähän aikaa sitten, että hakaneule on hakaneule eikä hakanneule. Oon vuosikausii sanonu ihan väärin. :D

 
23. lokakuuta 2009 klo 18.45 , Anonymous Hikka kirjoitti...

Hihi, mikä on polarointikone? Alkoi ihan kiinnostaa :D

 
23. lokakuuta 2009 klo 19.05 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

"verkkaisesti tarkottaa ainakin täällä etelä-suomessa nopeasti, eikä hitaasti. :D

meille se on synonyymy reippaasti-sanalle :DD"

Voi kuule, sulta on tainnut jäädä parit äikäntunnit väliin peruskoulussa :) verkkainen nimittäin tarkoittaa ihan myös Etelä-Suomessakin samaa kuin hidas ja rauhallinen. Ja verkkarit-nimitys tulee todellakin sanasta verryttelyhousut/-asu, kuten joku tuolla aikaisemmin sanokin.

 
23. lokakuuta 2009 klo 19.43 , Blogger Womppis kirjoitti...

"Anonyymi kirjoitti...

verkkaisesti tarkottaa ainakin täällä etelä-suomessa nopeasti, eikä hitaasti. :D

meille se on synonyymy reippaasti-sanalle :DD"

Niinkö, nimittäin meilläpäin täällä Etelä-Suomessa se tosiaankin on hitaasti/rauhallisesti.
Ei ollut tullut mieleenkään että se voisi olla nopeasti, mutta nyt oli jo pakko vähän googlailla ja löytyihän sieltä sitten se Kielitoimiston ohje, eli se tosiaankin on hitaasti. Kyse on varmasti murre-erosta, löytyyhän eri murteista vaikka kuinka erilaisia merkityksiä sanoille, vaikka kirjakielellä sille olisi ihan "oikeakin" merkitys.

Toi junan vessa -sanonta on kyllä NYKYÄÄN vähän hämmentävä, mutta muistan minäkin kakarana käyneeni junan huussissa josta näkyi alla vilisevä maa kun sen veti. :D Joo, voin kertoa että toimi! :D

 
23. lokakuuta 2009 klo 21.04 , Anonymous nanna--- kirjoitti...

MITÄÄH. Oon hokenut nyt pari minuuttia täällä itelleni sitä tosiasiaa, että "än yy tee nyt" tulee oikeasti niistä kirjaimista... Voi hemmetti, kun ei oo tullut ennen ajatelleeksi. Ja miksei kukaan oo aikaisemmin mulle kertonu! Oon vielä aika äimänä... :[

 
23. lokakuuta 2009 klo 22.17 , Blogger ★emmi kirjoitti...

ihanaa huomata etten ole ainoa joka nauraa lolcatseille aina kaikista kuvista eniten !

 
23. lokakuuta 2009 klo 22.20 , Anonymous Cabiza kirjoitti...

Käytkö sä koirat.comissa? :DD Nimittäin sulla on ollu täällä joitakin juttuja mitä oon muistaakseni lukenu taas koirat.comista, ja sitte täält kans. Jos oot, niin millä nickillä?

 
23. lokakuuta 2009 klo 22.23 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

(mun kommentti ei tainnu tulla) Niin, käyksä koirat.comissa? :D Oon mun mielestä lukenu koirat.comista ja täältä samoja juttuja ja oon moneen otteeseen miettiny et ootkohan sä kc'sta :D

 
23. lokakuuta 2009 klo 22.50 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Verkkainen = hidas; hätäilemätön, rauhallinen (Suomen kielen perussanakirja) ;)

 
24. lokakuuta 2009 klo 0.37 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Jopa on OUTO juttu - tuo verkkaisesti=O (Toi verkkari-yhteenveto on ihan hillitön;D;D;D) Olen elänyt pitkään ja asunut eri puolilla Suomee mutta ekakerran nyt kuulen että se vois tarkoittaa nopeasti!!! Aina oon kaiken tehny verkkasesti - eli tasasen, rauhallisen hitaahkosti!!! Olen ihan ällikällä taas!
v

 
24. lokakuuta 2009 klo 1.32 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

saisiko sulta esittelyn KAIKISTA kengistä pian?

 
24. lokakuuta 2009 klo 3.09 , Anonymous mimi kirjoitti...

Anonyymi sanoi: "miks verkkarit on sitten nimetty verkkareiksi?"

Verkkarit on lepinimi verryttelyhousuille. Ne on ne, joita pidetään päällä lämmitellessä (=verytellessä) Sitten kun lähdetään suorittamaan paljastuu verkkareiden alta oikea asu. Siksi niissä on vetskari/napit lahkeessa, että saisi helposti pois päältä.

Hauskoja faktoja ja muutenkin kovin söpö postaus. Taas kerran :)

 
24. lokakuuta 2009 klo 11.30 , Blogger routapisara kirjoitti...

näin sut kajaanin rautatieasemalla :D en vaan uskaltanut tulla moikkaamaan, ois pitäny.

sulla oli muuten supernätti takki!

 
24. lokakuuta 2009 klo 15.55 , Blogger Joa kirjoitti...

Jeps, verkkainen on mulle vieläkin aika mysteeri! Ennen luulin, että se on nopeasti ja sitten kuulin, että se on hitaasti ja nyt unohdan kumpi on oikea vaihtoehto. Sniff. Enkä minäkään osaa viheltää. Tuplasniff.

 
24. lokakuuta 2009 klo 18.03 , Blogger Ellie kirjoitti...

Ihanaa ku sait kaukosäätimes takasin! Toi purkkajuttu on kyl ihan hassu. 8)

 
24. lokakuuta 2009 klo 22.02 , Anonymous micaela kirjoitti...

koitappa kuivattaa banaanilastuja :) kun itse niitä kuivattaa uunissa miedolla lämmöllä tai hedelmäkuivurissa niin se banaanin maku tulee enemmän kuin tuplasti makeampana esiin :) itse olen enemmän suolasen ystävä joten en pysty kuin muutaman siivun syödä :P

 
24. lokakuuta 2009 klo 23.37 , Blogger Susku kirjoitti...

hahaha repesin ihan älyttömästi! tajusin vasta tätä lukiessani että än yy tee- nyt! on nyt...ja kaikille muillekin jutuille nauroin :D oot hhauskkaa

 
25. lokakuuta 2009 klo 0.47 , Blogger Le blog de Letilor kirjoitti...

Hello Miss, I have a special heading on sunday for the blog that I love.This Sunday it is your blog, i realy love it. It is just to inform you.Kiss

 
25. lokakuuta 2009 klo 12.13 , Blogger Kkartio kirjoitti...

Mulla on ollut ihan sama tuon verkkaisen kanssa! Sehän siis kuulostaa ihan nopealta. Aina hetkellisesti en saata uskoa, että on muka hitaasta kyse ja käytän sanaa silti yhä aina täysin väärässä yhteydessä.

 
25. lokakuuta 2009 klo 17.24 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Miksi, oi miksi kirjoitat näin harvoin ?

 
25. lokakuuta 2009 klo 17.30 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kokeile banaanin sijaan mandariinia tai viinirypäleitä. Ei ne karkkia ihan korvaa mutta pahimpaan himoon toimii.

 
25. lokakuuta 2009 klo 20.19 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

"verkkaisesti tarkottaa ainakin täällä etelä-suomessa nopeasti, eikä hitaasti. :D

meille se on synonyymy reippaasti-sanalle :DD"

Mikähän erikoinen ilmiö tässä on kyseessä? Verkkainen on synonyymi sanoille hidas, hätäilemätön, rauhallinen ihan kielitoimistonkin mukaan. Olisi tosi mielenkiintoinen näin lingvistinä tutkia aihetta tarkemmin! :D

 
25. lokakuuta 2009 klo 20.39 , Blogger linda sofia kirjoitti...

ei vitsi miten hyvä tuuri ton sun kaukolaukasinem kanssa! :D

ite kans oon hiljattain tajunnu ton än yy tee nyt-jutun :D

 
25. lokakuuta 2009 klo 21.36 , Blogger ladyam kirjoitti...

Hah, kirjotin just saman postauksen eilen, ja äsken luin tuon sinun. Ensin hoksasin että pirskatti, miksen kirjoittanut omaani tuota verkkaisesti-juttua koska mulla on sama juttu kans. Sitte huomasin että mitä ihmettä, tuo nyt-juttukin meni ihan samalla tavalla! Voisin melkein luulla että oon kurkkinut tätä postausta omaa tehdessäni mutta en :D

 
25. lokakuuta 2009 klo 22.14 , Anonymous jenenn kirjoitti...

verkkainen (rinn. verkkaisa): hidas; hätäilemätön, rauhallinen. Verkkaiset askeleet. Verkkainen työtahti. Virran verkkainen juoksu. Iltapäivän verkkaiset tunnit. Seinäkellon verkkainen raksutus.

 
26. lokakuuta 2009 klo 14.44 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mikä on polaroidkone? Tosi nättejä kuvia..

 
26. lokakuuta 2009 klo 17.44 , Blogger Anniina kirjoitti...

Miekin tein pienenä purkkapalloja noin! :D Ja oon kyllä miekin iha hemmetin aikaansaamaton, nimim. viime viikolla olis pitäny palauttaa opinnäytetön raakaversio (en oo palauttanu), ens viikolla alkaa työssäoppiminen (oho ei oo paikkaa) yms.. Oon paras =)

 
27. lokakuuta 2009 klo 16.26 , Anonymous aamukahvi kirjoitti...

Ei oo todellista, tunnistin itseni joka kohdasta! Olisi voinut olla minun kirjoittamiani :D

 
27. lokakuuta 2009 klo 19.01 , Blogger elisa kirjoitti...

:_------------D siis mulle selvisi nyt sitten toi verkkaisesti. mä oon kans aina luullu että se on nopeasti ::D

 
31. lokakuuta 2009 klo 17.01 , Anonymous Niina kirjoitti...

Elekää tapelko. Verkkaisesti on murresana, aivan kuten tuima. Toisen mielestä se meinaa sitä, että esim keitossa on liikaa suolaa, toisen mielestä se on taas on sitä että suolaa on liian vähän.=)

 
2. joulukuuta 2009 klo 18.12 , Blogger ia kirjoitti...

Kiitos kaikille kommentoineille! Uskomatonta miten moni on sekottanut noita sanontoja ihan samaan tahtiin mitä meikäläinen! Kiitos teille, ei oo enää niin tyhmä olo :DD

Eikä tapella siellä siitä verkkaisesta :D Taitaapi olla puhtaasti murre-ero!

Polaroidit ohjelmalla, joka osoitteesta poladroid.net

Sara: Hommaa teleportti niin it's a deal! :D

xox katri: Viheltäminen on ihan yliarvostettua!

Sinna: No nyt se tuntuu maailman loogisimmalta jutulta! Eipä oo välähtäny :D

Heli: Ew pahoi!

petra: Tai sitten ostaa kaupasta sitä banaanijäätelöä? Oon laiskin :D

Marjohei: Kuulostaa niin oudolta että varmaan pakko kokeilla!

Norppa: Tuo oli jotenkin tosi hellyyttävä :D

Mariaa: Netistä ostin pari vuotta sitten,maksoi parikymppiä. Merkeille on omansa, mulla on canonin. Google on kaveri! :)

anonyymi: Eikä! Voi raukka :D

anonyymi: Niin säki!

anonyymi: Tarjosin kyllä :)

Micaela: Vois kokeilla jos kärsivällisyys riittäis!

anonyymi: Kaikki kivat voisin ainakin esitellä! Et sä mun yläasteen lenkkisuperstareja halua nähdä :D

anonyymi: EN koskaan! Jos vaan huomaat tän vastauksen niin voitko linkittää tarkemmin!

 
3. joulukuuta 2009 klo 15.59 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Yhdyn kyllä täysin kohtaan 4! Parhaimpia on ne makeannälkähimot ku tekee pelkkää "taikinaa" kananmunista, sokerista, kaakaojauheesta ja jauhoista. Kamalaa :D
ja nuo banaanilastut oli, hm, mielenkiintoisia. seuraavalla kerralla en laittanu niitä niin limittäin. mutta nehän alko heti vihloo hampaita! ei noin kylmiä voi syödä.

Milloinhan postailet taas? Oon nyt inspaantunu taas sun blogista ja lukenu varmaa kaikki postaukset jonneki vuoden 2008 kevättalvelle asti. Jotenki edustat niin samanlaista tyyliä ja luonnetta ku minä :D ja samat aineet yo:ssaki (paitsi eri kieli saksan tilalla)! hehs.

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu