Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

tukkapua

Colour me !

torstai 12. marraskuuta 2009

tukkapua


(Otsikoin ensin meganokkelasti että "pääasioita", mutta menin tsekkaamaan blogipäivitykset ennen julkaisua. Nelliina perkele!)


Kävin tuossa viikon alkajaisiksi kampaajalla parantamassa vähän näkyvyyttä, ja ihan tällä perinteisellä hartiamitta+keno-otsis -linjalla näköjään jatkettiin. Eilen mama iski vielä vakiopunan päähän, niin meikäläinen on jälleen good to go. Voishan se vaihtelu virkistää, mutta ei vielä tällä kerralla ainakaan potan mallin suhteen!

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Sen sijaan ajattelin virkistää vähän tukkatököttikokoelmaani, ja tuntien tuloksettoman googlailun jälkeen pyytäisinkin teidän jelppiä kolmen jutun kohdalla! Kuten koko blogimaailma, olen minäkin ikävästi tigisoitunut, ja haluaisin kokeilla nimenomaan Tigiltä löytyviä tuotteita. Mutta mitä niistä lukuisista, kas siinä pulma. Myös muita merkkejä saa toki ehdottaa! Joten kolme mysteeriä ovatkin:


1. Shampoo ja hoitoaine (mieluiten samaa sarjaa). Tukkani on tämmönen piikkisuora tapaus väliltä ohut-keskipaksu, jota pesen 3-4krt viikossa. Mitään herkkyysongelmia ei ole, mutta olisi jees, jos tuotteet eivät imisi ihan heti punaista väriäni pois. Ja haluaisin ehdottomasti testata tuuheuttavat tuotteet! Olen miettinyt Bed Headin puolelta Superstaria, ja Catwalkin puolelta Sexed Up:ia sekä Thickeningiä (nuo kaks viimeistä tosin saattaa olla sama asia..?).


Image Hosted by ImageShack.us

Onko näistä kokemuksia, tai suosituksia muun merkin tuuheuttavista?2. Muotoilusuihke/vastaava kiharoiden alle. Tukassa ei ole latvojen minimaalista venkoilua lukuunottamatta minkäänlaista taipumusta kiharoihin, joten tehoa saisi löytyä. En harrasta kihartimien/suoristusrautojen käyttöä, joten jotain, mikä olisi optimaailisin patukka/paplarikiharoille tai lämpörullahässäköille. Näitä en onnistunut löytämään kun pari vähän sinne päin -tuotetta:
Image Hosted by ImageShack.us

Olisiko näistä mitään apua, tai suosituksia jostain ihan muusta?


3. Mistä tilata edullisimmin ja turvallisimmin?


Jos löytyy vinkkiä vaikka vain yhteen kohtaan tai edes jotain sinnepäin, niin kommenttiboksiin vaan! Jottei tämä nyt ihan informaation kiristämiseksi menisi, niin arvon kolmelle auttajalle Maybellinen tuotteen. Sain näitä joskus sponssina, eikä ole tullut yhtäkään purkkia avattua, joten sama laittaa kiertoon!

Image Hosted by ImageShack.us

Jauhemainen mineraaliposkipuna


Image Hosted by ImageShack.us

Superstay Powergloss 12h, puna ja kiilto samassa putelissa


Image Hosted by ImageShack.us

Eyestudio -luomiväripaletti (paketin takana ohjeet kunnon silmämeikin tekoon kaikkia sävyjä käyttäen, whoa!)


Arvon tuotteet varmaan viikonlopun puolella. Joten auttamaan tätä avutonta, mars!


Notta semmosta. Meillä oli tämän päivän kumpainenkin oppitunti peruttu (josta tosin sain infon vasta, kun napotin luokassa silmät solmussa aamukahdeksalta, olisin voinut vetää sikeitä vaikka puolille päivin!!), joten vapaapäivä edessä, jiaaaa! Vois nyt ens alkuun paahtaa vähän leipää ja murustella niitä sohvalle nauhalta sinkkareita katsellen. Kivvaa torstaita!


ps. Kuvat ladattu tutun ja turvallisen imageshackin kautta, näkyykö?


Translation

I got a new haircut! Well, it looks the same as always, but at least I can see under my bangs :D I'd like to buy some new hairproducts, but I can't decide what to try! For shampoo and conditioner I'd like something thickening and I also need a some kind of spray that keeps curls together. Feel free to help me out!

Tunnisteet:

142 kommenttia:

12. marraskuuta 2009 klo 12.02 , Blogger nelli kirjoitti...

itse tilaan tigit ja muut aina lookfantastic.comista :) ilmoittelevat tiheään tilauksen vaiheista ja toimitus on suht nopea, aerosolit saattavat kuitenkin matkata sen 3 viikkoa...

mulla on aina kiharien alla Foxy curls contour cream, mutta mun tukka on enemmänkin ylikihara, joka tarvitsee kesytystä ;>

 
12. marraskuuta 2009 klo 12.54 , Anonymous starryeyed kirjoitti...

itse käyttelen näitä superstarin puteleita ja ne tosiaan tekevät minkä lupaavat! suosittelen

 
12. marraskuuta 2009 klo 13.05 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei! Olen seurannut blogiasi nyt parisen viikkoa ja tuntuu että jatkan ; ) Ystävälläni on Tulipunaiset hiukset ja niitähän värjäillään joka toinen viikko suoravärillä, mikä ei vahingoita hiusta läheskään niin paljoa kun kestovärit. Juurikasvu värjätään about kerran kuussa kestovärillä, sillä suoraväri ei sitä värjää. varsinkaan jos on ruskeat hiukset omasta takaa. MicMac liikkeistä saa hyvää suoraväriä! ja maksaa sen 4,90e. Pikkupullo riittää mainiosti koko päähän. Lisäksi hän käyttää värjääviä hoitoaineita ja shampoita! Nyt hiukset ovat olleet jo niin kauan punaiset että niistä ei enää punaista lähde niin paljoa. Tietysti värin lähteminen päästä riippuu aivan omasta hiuslaadusta, minulta lähtee paljon ;s. Ja hoitoainehan poistaa väriä myös että kannattaa muistaa ;D Toivottavasti tuossa sepustuksessa tuli nyt edes jotain uutta tietoa ja jotain mikä saattaisi auttaa! : ) Ps. Tiedothan ovat kokemusperäisiä! Hyvää talvipakkasia, hrrr: )

 
12. marraskuuta 2009 klo 13.05 , Blogger HeDa kirjoitti...

Tuo malli sopii sulle tosi hyvin ja väri.
ps. kuvat näkyy!!!

 
12. marraskuuta 2009 klo 13.22 , Blogger -K- kirjoitti...

Tää nyt ei ihan vastaa siihen mitä kysyit, mutta itse kävin just pari päivää sitten täydentämässä Tigi varastoani Hair storessa koska siellä sai 39eken hintaan kyseisen paketin:

Secret Dry shampoo (250 ml) ja Born To Rock hiuksiin jätettävä hoitosuihke (200 ml) sekä Rock Our Shine blaster -kiilto (100 ml).

Siellä oli siis muitakin erilaisia paketteja ja toi nyt oli musta selkeesti halvin hinta mitä oon löytäny näin kotomaasta ja heti saatuna:) Eli sieltä vois löytyy kans paketti, joka vastais sitä mitä etit..esim superstar paketti jossa shampoo, hoitoaine ja Blow Dry lotion föönausneste 33ekee..

 
12. marraskuuta 2009 klo 13.25 , Blogger Oona kirjoitti...

Ihana banneri ! aivan yli ihana.
Ja on kokemusta tosta kahden paketin Tigi bedhead shampoo ja hoitoaine paketista. Tuli mun mielestä aina yhtä ihanat ja ainakin todella tuoksuvat hiukset. (:

 
12. marraskuuta 2009 klo 13.43 , Blogger suklaasydän kirjoitti...

1. Mulla ei ole henkilökohtaista kokemusta mistään noista miettimistäsi aineista, mutta Tigin O&H-sarja on tosi hyvä. Kosteuttaa ja hoitaa. Dumb Blonde ja Brunette Goddess sarjat mun mielestä on myös värille aika helliä. Tai sitten korvaa yksi pesu viikossa kuivashampoolla!

2. Small Talk tuohon tarkoitukseen ei ainakaan! Mikä tahansa muotovaahto toimisi, Tigin tuotteista varmaan kantsii katsoa Foxy Curlseja ja niitten kiinnittäviä tuotteita (vaahtoja tai suihkeita).

3. Mä tilailen www.cheapsmells.com paikasta, www.lookfantastic.com on kuitenkin parempi valikoima (mut myös kalliimpi).

 
12. marraskuuta 2009 klo 13.44 , Anonymous sofia kirjoitti...

3: halvimmin tilaat luultavasti strawberrynetin kautta, MUTTA siellä on ilmeisesti nostettu hintoja jouluksi! kannattaa siis odottaa joulun ohi. sieltä tilatessa kannattaa vaihtaa valuutta dollareiksi, niin säästää eniten. plussaa siitä että ei tule postikuluja. niin ja strawberrynetistä löytyy kokemuksia googlaamalla, esim. mintun go4it vol 2 -blogissa on juttua.

nyt joulun alla lookfantasticissa on joistakin tigin tuotteista superhyviä pakettitarjouksia joululahjakaupassa, jotka päihittävät strawberrynetin (nykyiset) hinnat 6-0. lookfantasticista tulee tosin postimaksut, mutta ne eivät ole päätähuimaavia. :))

http://www.strawberrynet.com/
http://www.lookfantastic.com/

t. sofia, sofiiaa@luukku.com

 
12. marraskuuta 2009 klo 13.45 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tuo shampoo ja hoitoaine voisivat olla esim. sitä TresEmmen Volume-sarjaa. :)

-Skipper

 
12. marraskuuta 2009 klo 13.46 , Blogger emmery kirjoitti...

http://www.lookfantastic.com/

meillä tilataan kaikki hiusjutut tuolta, toimitus on nopeaa, eivätkä hinnatkaan ole mitään päätä huimaavia. Suosittelen muuten tuota TIGI Bedheadin Thick Massive-sarjaa, itselläni on käytössä ja ihan oikeasti hiukset näyttävät ja tuntuvat paljon tuuheammilta ja volyymia löytyy! :)

 
12. marraskuuta 2009 klo 13.50 , Blogger .Nekku. kirjoitti...

Mää sanon, että:
1. Testaa Superstareja, ne ovat sulfaatittomina hyviä värjätylle tukalle (eivät haalista heti).
2. Foxy Curls -sarjassa on muitakin kiharoiden alle laitettavia juttuja, ja sitten Tigillä on myös Curls rock -sarja, josta niitä löytyy (esim. Curl amplifier on hyvä). Small Talk on hyvä, jos haluaa tuuheutta, toimii ainakin mulla.
3. Edullisia ja hyväksi todettuja tilauspaikkoja ovat mm. Look Fantastic, Feel Unique ja Cheap Smells, kaikkien osoitteet mallia www.kaupannimi.com. Feel Uniquesta tilattaessa ei tule postimaksuja, mikä kannattaa huomioida hintoja vertaillessa. Kannattaa myös pitää mielessä, että sekä FU:n että CS:n tukikohdat ovat Englannin kanaalin saarilla, ja niistä tilattaessa pätevät samat tulli ja alv-säännöt kuin muuallakin EU:n ulkopuolella.

Lisää linkkejä löytyy esim. allekirjoittaneen blogista. :)

 
12. marraskuuta 2009 klo 13.52 , Blogger Mia kirjoitti...

Jos haluat, että väri pysyy päässä niin suosittelen superstar-sarjaa sillä sen shampoot ovat sulfaatittomia (eivät niin peseviä). Olen kokeillun superstar shampooota sekä jätettävää hoitoainetta, molempiin olen ollut erittäin tyytyväinen. Tuoksu on teollinen mansikka, kuin purkka :D Itse olen tilannut tigiä esimerkiksi hiusverkko.fi tai hairstoren nettikaupasta.

 
12. marraskuuta 2009 klo 13.52 , Anonymous rinkku kirjoitti...

Lookfantastic.com on ainaki tosi hyvä :)

 
12. marraskuuta 2009 klo 14.04 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Shampoo ja hoitoaine ainakin on hyviä nuo Superstarit ! :D Ite oon ollu niihin tyytyväinen + pullo on kivemman värinen! ;D
Foxy Curlsista oon joskus kuullu jotain, en oikein tiedä siitä. Kai se ihan hyvä on kun muistaakseni jollain tutulla sellanen on kaapissa ollu. :D

Tilaamisesta en kans tiiä kun ite oon ostanu noi kaikki Tigini kampaamoista. :D Se on turvallisin, joskaan ei ehkä halvin.

NIMIMERKKI ARVONTAA VARTEN:
tukka-apulainen

 
12. marraskuuta 2009 klo 14.04 , Blogger Fjordinna kirjoitti...

Kaytan itse Small Talkia tuuheuttamaan ohuen ohutta suomalaista hiuskasvustoani, toimii!

 
12. marraskuuta 2009 klo 14.14 , Blogger Laura kirjoitti...

Kokeileppa tressemmen tuotteita, itsellänikin on värjätyt hiukset niin eipä oo väri päässy haalistumaan =) Ja loistava lämpösuoja http://www.tresemme.com/heat/how-it-works/curls.aspx

 
12. marraskuuta 2009 klo 14.18 , Blogger lavender summer kirjoitti...

I love your haircut!
I don't know any of these products so I can't help :(

 
12. marraskuuta 2009 klo 14.21 , Blogger Riina kirjoitti...

Itse olen tilannut cheapsmells.comista ja strawberrynet.comista, tulivat nopeasti eikä postimaksut olleet päätähuimaavat :> En muista, koskiko tämä myös cheapsmellsiä, mutta ainakin strawberryNETistä tilatessa menee joku vero, jos summa on yli 50 e (?), lisäksi paketti jää kiinni tulliin. Eli tämän pystyt välttämään jakamalla tilauksen muutamaan erään, postimaksujahan ei tuolta tule kuin hajuvesissä :> Tuotteista ei ole kokemusta, olen niin köyhä, että markettikamat saavat tähän moppiin riittää.

 
12. marraskuuta 2009 klo 14.23 , OpenID helsinkirunaway kirjoitti...

Moi! Hyväksi sivuksi olen todennut http://www.cheapsmells.com, josta löytyy kyllä vähän kaikkea, mutta myös niitä sun kaipaamia Tigejä ja just edulliseen hintaan! :) Toivottavasti auttoi.

- M

 
12. marraskuuta 2009 klo 14.23 , Blogger Daephley kirjoitti...

TIgin superstar on tosi pesevä ja hyvä sellaiselle joka käyttää paljon muotoilutuotteita. Omat yksittäisinä hiuksina ohuet mutta lukumääräisesti tuuheat sekä jonkin verran vaalennetut menivät siitä tosin ikävästi takkuun. nyt käytössä kiharasarja foxy curls hoitoaine ja bonacure silver shampoo. pidän näistä tuotteista enemmän, mutta superstarin tuuheus on tiessään..

Kiharatukiaineeseen en osaa sanoa mitään. KEhotan vakoilemaan mungolifea, jossa tukkaa laitetaan ilmeisen ahkeraan :)

Olen tilannut strawberrynetistä ja lookfantastic.com:sta. Aerosolitoimituksissa voi mennä piiiitkääään (enkka 6 kk), mutta muuten tuotteet on tulleet joutuisaan. LF:llä on taipumusta lähettää vääriä tuotteita tai unohtaa osa pois paketeista, mutta asiakaapalvelun sähköposti pelittää hyvin ja aina oon saanut oikeat tuotteet lopulta perille.

Ja onhan noita suomalaisiakin, hiusverkko jne. mutta en ole itse niistä tilannut.

 
12. marraskuuta 2009 klo 14.30 , Blogger katjajohanna kirjoitti...

Jos haluut tilata ihan kampaamotavaraa niin ehdottomasti suosittelen tilaamaan Beautybaysta (www.beautybay.com). Hinnat on huomattavasti alhasemmat kuin Suomessa ja postikulutkaan ei päätä huimaa. Oliskohan aloitushinta ollut noin 3,50 puntaa ja nousee siitä sitten suhteessa tilattujen tavaroiden määrään.
Itse tilasin 85 eurolla Tigejä ja tavaraa tuli 13:sta pullon verran (muistaakseni) ja postikulut oli noin 7 punnan luokkaa.
Ellei tilaa aerosoleja niin tuotteet toimitetaan lentoteitse ja siihen menee noin 3-5 arkipäivää. Mulla tuli perille kolmessa päivässä, vaikka mulla olikin tilauksessa kuivashampoo, joka virallisesti pitäisi lähettää maateitse ja veisi noin kolme viikkoa :D

Eli todella lämpimästi voin suositella ko. paikkaa =)

 
12. marraskuuta 2009 klo 14.42 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Heippa!

Meillä on kotona ainakin noita Bed Headin Superstar pulloja. Mä tosin aloin käyttää niitä vasta, ja huomasin, että hiuksista tuli ainakin mulle semmoset ihan erilaisen tuntuset, ja helpommin laitettavat, mut tuuheudesta en niin menis ainakaan vielä mitään takaamaan. :)

Niin ja vielä tosta kuvien latautumisesta; Mulla ne ainakin latautuu tuplatriplasti nopeammin kun tinypicillä, vai mikä se nyt oli. :D

Mutta niin, oonkin sun pitkäaikanen fani, joka ilmottautuu! ;D
Kiitos ja kuittaus.

-Tiitu

 
12. marraskuuta 2009 klo 14.43 , Blogger merjah kirjoitti...

Mulla on kokemusta lähinnä noista shampoista. Kokeilin kaverin Thickening-shampoota ja hoitista Helsingissä käydessä ja ihastuin niin että oli pakko saada heti omat: hiukset tuntuivat paksuilta ja pehmeiltä, aamulla ei tarvinnut tarvinnut taistella kun asettuivat ihan kamman avulla. Vaan mitä kävikään kotona savossa... Ei ollenkaan samaa vaikutusta, hiukset on ihan yhtä itsepäiset ja karheat kuin muillakin tuotteilla. Ilmeisesti suuri merkitys on veden laadulla. Myöhemmin ostin kotiin Superstar-shampoon ja hoitiksen, niillä ei myöskään mitään kummempaa tulosta. Pitäisi joskus ottaa purnukat mukaan reissuun, mutta kun ovat niin julmetun isoja.

 
12. marraskuuta 2009 klo 14.51 , Anonymous Lotta kirjoitti...

Ite oon kokeillu tigilta muutamia tuotteita ja oon ollu tosi tyytyvöinen. :) Noista mainitsemistas oon käyttäny vaan superstareja, mutta omaan lituskaan tukkaan ne oli tosi hyviä. Omat hiukset on pitkät ja aika paksut ja kun ne on niin painavat niin ne painuu kurjasti päätä myöten. Toi superstar toi niihin selvästi nostetta. Varsinkin hoitsikasta tykkäsin, koska se hoiti hiuksia latistamatta niitä :)

 
12. marraskuuta 2009 klo 14.53 , Anonymous miu kirjoitti...

Moikka! Ensinnäkin: tilaa ihan ehdottomasti Feel Uniquesta (feelunique.com). Tigit saa suunnilleen puolet halvemmalla, maksu hoituu helposti electronilla ja toimitus on noin viikon luokkaa. Kannattaa kuitenkin muistaa ettei yhden paketin hinta ylitä 45 euroa ettei veroja lävähdä päälle. Mutta pakettejahan voi tilata vaikka kuinka monta :)

Sitte tuotteisiin. Superstar jätti mun hiukset inhottavan likaisen tuntuisiksi, en suosittele. Sexed Up taas toimi aivan loistavasti. Kivasti tuuheutta ja pesi hyvin eikä heti haalistuttanut värjättyä päätä :) Ja tässäpä suosikki kiharanväkerrystuote: http://www.feelunique.com/p/TIGI-Bed-Head-Foxy-Curls-Extreme-Curl-Mousse-250ml.html

Toivottavasti oli apua :)

 
12. marraskuuta 2009 klo 15.00 , Blogger NooranElämää kirjoitti...

Mä en noista tuotteista osaa oikeen mitään sanoa, mutta Control Freakkia ei kannata ostaa, mä en ainakaan tykkää. Ja eipä mulla sitä ookkaan kuin semmonen jättiputeli, no ehkä se kuluu ajan myötä.

Suosittelisin kuitenkin tilaamaan feeluniquesta. Ne ei toimita jättipulloja, mutta saa sieltä kuitenkin niitä pienempiä pulloja ja kokemuksella sanon, että kannattaa ehkä ostaa ensin pieni ja testauksen jälkeen jos on todennut hyväksi ostaa sitten isomman. Ei oo meinaan kivaa pestä nyt tolla control freakilla tukkaa kun en siitä hirveesti tykkää :D

 
12. marraskuuta 2009 klo 15.07 , Blogger Kathy la Fonda kirjoitti...

Okei, sitä saa mitä tilaa..eli vinkkejä ;) Olen testannut ainakin nuita Tigin Catwalk-puolen tuotteita ja todennut ne ihan hyviksi ja tuuheuttakin ne taisivat antaa ihan mukavasti:) Niitä saa aika edullisesti nettikaupoista, Hairstoren nettikauppa niitä myy ainakin, hinnasta en ole niin varma.

 
12. marraskuuta 2009 klo 15.14 , Anonymous millae kirjoitti...

Ensinnäkin Small talk haisee esanssisen mustikkamaisesta eli pahalta unohtamatta kummallista valkoista möhnämäistä olemusta. Homma kuitenkin toimii. Hiukset turpoaa ja lättähiuksipäivä on pelastettu. Ihan jees tuote kylppärin rivistöihin.

Tigin superstarat tuoksuu jo paremmalta ja jos ei tuuheuttavaa vaikutusta pahemmin tuukkaan, niin ainaskin niitä hiuksia on kiva pestä. Kyl mä tätäkin voisin kannustaa hankkimaan.

Tigin fixy curls contour cream saa tosi nopeesti aikaan kiharaa, lainetta päähän. Curls rockin vastaava taas tuoksuu tosi kivalta mut ei ehkä yhtä tehokasta.

Cheapsmells on ollu ihan jees. strawberrynet on musta ylikehuttu eikä ees niin kovin halpa. lookfantastic tai feelunique (en muista) panttas tilausta viikkoja ja koetteli kovasti hermoja. Kantsii stekata ennen tilausta miten nopeesti ne lupaa toimittaa. Jossain on ihan suoraan et voi mennä viikkoja.

 
12. marraskuuta 2009 klo 15.24 , Blogger Elisa kirjoitti...

Mä suosittelisin Superstareja, Sexed-up saattaa olla vähän liian "rakentava". Muotoilusuihkeeksi voisi käydä myös Tigin Superstar tuuhentava muotoilusuihke, oon tykännyt siitä itse hirmuisesti. Tigejä ym. oon tilaillut lookfantasticista ja feeluniquesta, niitä voin suositella lämpimästi! Ja netistä löytyy alennuskoodeja molempiin aika helposti, niin kannattaa etsiä niitä ennen tilausta! Ja lisäksi alennuskoodeja saa aika usein mailiin jos liittyy niiden sähköpostilistoille ;)

Ja jos sattuupi sillä lailla että vahingossa voittaisin tuossa arvonnassa (mitä harvoin = ei koskaan käy), niin oon ulkomailla ens keskiviikkoon, eli sitten vasta oon taas linjoilla.

 
12. marraskuuta 2009 klo 15.30 , Blogger hassukka kirjoitti...

Oon käyttänyt tota Superstar-shamppoota, ja voin kyllä suositella. Tukkani on tyyppiä helposti lässähtävä, mutta bad hair dayt on kyllä vähentyneet ton shampoon hankinnan jälkeen, ja mikä parasta, pesun jälkeen tukka tuoksuu pinkiltä purkalta. Ostin oman shampooni Tallinnasta Tradehouse-nimisestä kampaamotuotteita tukkuhinnoin myyvästä putiikista, jolla on nettisivut www.netshop.ee. Ikävä kyllä en tiedä postimyyntipalvelusta mitään mutta hintojen pitäisi olla Suomen hintoja halvemmat. Onnea etsintään ! =)

 
12. marraskuuta 2009 klo 15.36 , Anonymous Mari kirjoitti...

Upeat hiukset, noi vaan sopii sulle niiin hyvin!

Kiva huomata, että kuvat näkyy kerrankin kunnolla jo ensiyrittämällä! :> Minua on usein harmittanut, että aiempien postauksien kuvat eivät vaan millään ole suostuneet latautumaan. :/

 
12. marraskuuta 2009 klo 15.40 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kyllä noi kuvat ainakin mulla näkyy;D
Sulla on ihanat hiukset, vaatteet ja kaikki;D

 
12. marraskuuta 2009 klo 15.44 , Blogger Laura kirjoitti...

http://www.lookfantastic.com/hair/tigi-bed-head

Itse tilaan Tigini tuolta. Varsinkin jätti tweeniespakkaukset edullisia! (2kpl 750ml pulloa yht 19.£)

Tuotteet tulevat hyvin pakattuina perille.

 
12. marraskuuta 2009 klo 15.50 , Blogger diu kirjoitti...

Muista en osaa sanoa, käytän harvemmin muotoilutuotteita ja en tilaa netistä, mutta Superstar parasta ikinä! Tuuheuttaa ja pesee hyvin + tuoksuu kivalle :) Kannatan!

 
12. marraskuuta 2009 klo 15.51 , Blogger Aneli kirjoitti...

Kaverini ovat kehuneet kovasti tuota
Bed Headin Superstaria, joten suosittelen kokeilemaan. :)

Oo, kivaa arvonta, no osallistun siis siihen

 
12. marraskuuta 2009 klo 16.02 , Blogger Noora kirjoitti...

Itse olen aivan rakastunut Catwalkin Fashionista shampooseen ja hoitoaineeseen, ja monet kaveritkin jotka on lainannut niitä on todennut ne hyviksi, tuntuu kuulemma siltä kuin olisi ensimmäistä kertaa elämässään pessyt hiuksensa. Ne on suunniteltu nimenomaan värjätyille hiuksille, joten punaisen värisi ei pitäisi haalistua. Netistä en ole kertaakaan niitä tilannut, vaan monet parturi-kampaamot (jopa kajaanissa) myyvät niitä suhkot halpaan, 750ml pumppupulloissa 40e/shampoo+hoitoaine-pakkaus.

 
12. marraskuuta 2009 klo 16.06 , Blogger Nelliina kirjoitti...

hahah olisit voinut ihan hyvin viedä saman otsikon kun mäkin silloin anojen mielestä pöllin sulta sen sneak peakin xDDD

ps. älä vaan osta Tigin Brunette Goddes -shampoota ja hoitoainetta, en tykännyt sitten yhtään!

 
12. marraskuuta 2009 klo 16.08 , Blogger Sanna kirjoitti...

Vuosia sitten, kun oma tukkani paloi permanentin vuoksi poroksi, parturi suositteli minulle SMALL TALKia jäljellä olleen tukkani muotoiluun.

Aine tosi laadukas ja hyvä, rahan väärtti, kun on vielä riittoisakin. Ainoa miinus tulee siitä, että jos tukkaan laittaa liikaa tuota. niin se irtoaa valkeana haituavana pois (kun laitoin sitä kuivaan tukkaan). Märkään tukkaan toimii tosi hyvin.

 
12. marraskuuta 2009 klo 16.23 , Anonymous mmaijj kirjoitti...

itse olen ainakin saanut sellaista infoa, että tigin shampoot ja hoitsikat ei olis kovin hyviä ja ainakin itse sain tän karvaasti huomata kun kävin ostaan tarjouksesta ne isot pönikät. itse ostin siis sellaiset oikein super-hoitavat, mutta oon vaan yhtä takkua niiden käytön jälkeen. JOTEN suosittelisin kyllä mielummin joicoa (pakko rakastaa ♥), joka liikuu tigin hinnoissa ja sitten aussiet on pienestä hinnastaan huolimatta varsin hyviä.

ja itse laitoin just tilausta beautybayhin, toivottavasti paketti tulis nopeaan. :-) plussaa siitä, että electroni käy tonne.

kiharoihin en puutu kun en niitä omaan tukkaani(kaan) saa aikaseks saati pysymään. :-D

 
12. marraskuuta 2009 klo 16.28 , Anonymous Miia kirjoitti...

3: Tällä hetkellä suosittelisin hairsupermarket.comia. Toimittaa edelleen noita isompiankin pulloja Suomeen, ja palvelu on nopeaa ja toimivaa, hinta ja postikulut edulliset.

 
12. marraskuuta 2009 klo 16.29 , Anonymous JASSU kirjoitti...

voihh miten ihanat hiukset (: sopii sulle hyvin. "tukkapua" en voi valitettavasti palajon antaa, koska en ole kokeillut mitään näistä tuotteista. itseäni kyllä kiinnostais varsinki toi superstar. kaverit on kehunut paljon tota superstaria, mutta small talkista ei monet tykkää (mm. ällöttävän tuoksun takia, eikä tuuheuta hiuksia vaan pelkästään silottaa), mutta toiset taas sanovat että eivät luovu tuotteesta ikinä. Vähän vaikea sanoa kun en itse ole vielä kokeillut...

 
12. marraskuuta 2009 klo 16.34 , Anonymous Fee- kirjoitti...

Superstarin shampoo ja hoitoaine ei mulla ainakaan toiminut ja haisi ihan ällömansikkapurkalle. Ehkä se jollekin sopii, mutta en tykännyt tuoksusta ja mun raskaissa ja paksuissa hiuksissa ei kyllä tehnyt yhtään mitä piti. Thickeningistä kaveri on puhunut vain hyvää, sitä ajattelin seuraavaksi kokeilla.

Itse en ole mistään tilannut, ostanut vaan kampaamoista missä on ollut just joku alennus menossa tjtn :)

 
12. marraskuuta 2009 klo 16.36 , Blogger Vastaväri kirjoitti...

Kysymyksiin en valitettavasti osaa vastata, mutta mitä väriä sulla on hiuksissa, ja onko ihan markettituote vai jostain muualta? :)

 
12. marraskuuta 2009 klo 16.39 , Blogger therese kirjoitti...

Hei :) I recommend you to try products from Sebastian.It's alittle expensive,but sooo good.If you have thin and fine hair,I think body double-thick-in shampoo and conditioner will be perfect for you :) And for styling L'oreal pro.playball series is good.Try texture tonic or icy fix.Products that keep curls together!I normally have long straigth hair,but when I go out to party I love having curls in my hair, so I use products from playball and it holds my curls together for many many hours :)Love your blog! kisses

 
12. marraskuuta 2009 klo 16.41 , Blogger aaee kirjoitti...

Oon käyttäny noita Superstar-tuotteita, ja oon ollu niihin hyvinkin tyytyväinen. Oma pehko oli ennen käyttöä ihan lättänälituska, mutta kiitos tigin, oon saanu sen suhtkoht normipaksuseks. :) Ja siihen aikaan oli myös alimmat kerrokset kuparinpunasia, värin kannalta se oli aika plusmiinusnolla, haalistu ihan yhtä paljo kun edelliselläkin samppoolla. Noiden muiden juttujen kanssa en oo ollu tekemisisssä, kun mulla hiusset tarttee pikemminkin suoristuksen kanssa lisäapua. Mut ainakin tigi bed headin masterpiece-niminen lakka on osottautunu hyväks. ei tee pikkusateellakaan mitään klimppipörröjä, ja karvat on siinä siluetissa mihin ne on laittanu. :) oho tulikohan tästä nyt kilometrin vai kahen pitunen mainosromaani :D

 
12. marraskuuta 2009 klo 16.42 , Blogger Laura kirjoitti...

mulla on ainakin ollut nuita superstar sarjan tuotteita ja ei kyllä ole mitään pahaa sanottavaa ! (=

 
12. marraskuuta 2009 klo 16.43 , Anonymous Cerp kirjoitti...

Shampoista ja hoitiksista mulla ei ole kokemusta muuta kuin tuosta Superstarista. Se on sulfaatitonta ja ainaki mun punapään väriä ei niin paljon haalista kuin joku muu shampoo. Tuuheuttava shampoo, muttei kyl ihan megatuuheaks tee, paitsi että hoitsikka on kiva ku ei lätsäytä tukkaa helposti. Ehdottomasti hyperplussaa siitä ihanasta mansikantuoksusta! (joka tosin ei kaikkien mielestä ole niin ihana, meinaa aika voimakasta...)

Oon kuullu kehuja myös catwalkin fashionistasta, kuulemma tarkoitettu värjätylle päälle ja suojaa väriä hyvin. Ei tosiaa omakohtasta kokemusta, vaikka testihaluja löytyiski.

 
12. marraskuuta 2009 klo 16.50 , Blogger Nyrha kirjoitti...

1. Fashionista shampoo ja hoitoaine tarkoitettuna värjätyille hiuksille. Superstariakin oon käyttänyt. pitänyt oon molemmista, mutta mielestäni kaikilla shampoilla on suunnilleen sama vaikutus hapsottavaan tukkaani....

2 En osaa sanoa mitään...

3. Hyvä paikka tilata on http://www.feelunique.com/ halpaa ja ilman postimaksuja! Löytyy myös kaikkea muutakin kosmetiikkaa

 
12. marraskuuta 2009 klo 16.59 , Anonymous Carita kirjoitti...

Suosittelen ostamaan Tigin Big & Bigger volume foamia!

Eli perjaatteesa normaali muotovaahto, joka kuitenkin antaa todella maksimaalista tuuheutta omaan puolipitkään tukkaan :)
Kommenttia myös--> http://ostolakossa.blogspot.com/2009/07/paiva-161-tigittaako-paassasi.html

Lisäksi suosittelen tilaamaan lähes mitkä tahansa Tigin tuotteet Ebaysta mikäli se vain onnistuu, sillä sieltä niitä löytöjä tekee!

Oletko muuten kokeillut Osisksen Dust it!-hiuspuuteria, joka antaa mukavasti hiuksille rakennetta ja muotoa?

 
12. marraskuuta 2009 klo 17.05 , Anonymous Elina kirjoitti...

Superstar shampoo ja hoitoaine tuoksuu jumalaiselle, mutta ainakaan omissa hiuksissani ei kummoista tehoa tuntunut. Mulla on niskahiuksia lukuunottamatta täysin kerrostettu, pitkähkö otsiksellinen tukka ja suht paksu. Smalltalk on mielestäni perus muotoilutuotteena aivan loistava, sopii moneen käyttöön. Itse tuollaisen omistaessani käytin sitä juurikin kiharoiden pohjustukseen tai suoraksi föönaamiseen. Se antaa mukavanlaisen hennon pidon ja tunnun hiukseen liikaa tahmaamatta ja tietysti tigimäiseen tyyliin tosi upean tuoksun. Muista ei kokemusta. En ole tigi-addiktoitunut vaikka suvussa ja kavereissa löytyy kampaajia ja hyviä alennuksia tuotteisiin, joten olen kokeillut vaikka mitä :D Riittävyydeltään tigit lyövät muut merkit, mutta henkilökohtaisesti olen sillä kannalla, ettei se muiden yli hehkutettu laatu aivan pidä paikkaansa. Omia suosikkejani löytyy eniten Goldwellin tuotesarjoista.

 
12. marraskuuta 2009 klo 17.07 , Blogger tiinuzka kirjoitti...

Shampoo ja hoitoaine -osastolta suosittelen valkkaamaan Dumb Blonde-jutut. Ne ei sisällä mitään värjäävää ainetta, eivät siis ole tarkoitettu ainoastaan vaaleapäisille (oma moppi on tummanruskea ja varmaan jotain keskipaksu-luokkaa). Kun nuo DB ovat nyt itellä lopussa, tilasin Superstar-jättipullot. Ihan jees mömmöt, mutta kyllä Dumb Blonde jätti hiukset paksumman tuntuisiksi! Tuoksutkin on melko samantyyppiset, DB:ssä ehkä makeampi.

Ja tilata kannattaa lookfantasticilta. Tuli maksamaan tuo Superstar-tween n.31 euroa postikuluineen.

 
12. marraskuuta 2009 klo 17.13 , Blogger noona kirjoitti...

mulla on kokemuksia tosta tigin superstarsista ja se on toiminut ainakin itselläni tosi hyvin! ja tuoksusta plussaa ;>

 
12. marraskuuta 2009 klo 17.17 , Anonymous anskuu kirjoitti...

Superstar-sarja on ihan ylivertainen, suosittelen! Mulla on ainakin väri pysynyt hyvin päässä. Foxy Curlsilla on tullut laitettua siskolle kiharoita muutamaan otteeseen ja vaikuttaa erinomaiselta tuotteelta.

Kannattaa tilata FeelUniquelta www.feelunique.com , säästät ihan sikana rahaa, verrattuna millä hinnalla ostaisit nuo tuotteet kampaajalta. Brittiläinen verkkokauppa, olen itse tilannut sieltä muutamaan otteeseen. Tilaus pakataan hyvin ja toimitus kestää 5-7 päivää (aerosoleissa kauemmin). Plussaa myös, että toimituskuluja ei ole ja hinnat näkee suoraan euroina! =)

 
12. marraskuuta 2009 klo 17.18 , Anonymous anskuu kirjoitti...

Ai niin, ja tuossa luomiväripaletissa ois just hyvät värit! ;)

 
12. marraskuuta 2009 klo 17.26 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Superstar on superhyvää :) !

 
12. marraskuuta 2009 klo 17.26 , Blogger Pinja kirjoitti...

Mä ainakin seln verran voi tigejen suhteen jelpata, että jos vaan millään löytyy pumppupullon sijaan tuubissa, niin kannattaa ostaa tuubissa. Sitä pumppua pitää hakata liian monta kertaa. :D

Ittellä on Superstarssia ja tykkään siittä kovasti. En tiedä kuinka se täyttää lupaamansa, mutta hiukset ei ainakaan rasvotu läheskään niin nopeasti kuin markettishamppoilla.

 
12. marraskuuta 2009 klo 17.26 , Blogger Tanja kirjoitti...

Itse suosittelisin ainakin tuota Superstaria :) En ole sitä kokeillut (käytän itse sen vastakohtaa, frizz controlia), mutta tuttuni kehui sitä kovasti. Lisäksi HairStore.fi:ssä näyttäisi olevan tällä hetkellä jonkin sortin tarjous, Superstarista shampoo + hoitoaine ja lisäksi vielä Blow Dry lotion föönausneste alennushintaan :)

 
12. marraskuuta 2009 klo 17.35 , Anonymous Eepi kirjoitti...

Jei! Kuvat näkyy! Tigiholistina voin vähän vinkata hyviä tuotteita. Kannattaa ehdottomasti ottaa joku sulfaatiton sh+ha -yhdistelmä, joka säästää väriä. Superstar on sulfaatiton, mutta itse en tykännyt tuotteista, aivan järkyttävä tuoksu (siis oikeasti, tykkään Tigin makeista tuoksuista, mutta tuo oli kamalan esanssi), shampoo pesi liian puhtaaksi (kuivatti) ja silikonilla kyllästetty hoitoaine jätti tosi muoviseksi.

Itse tykkään tällä hetkellä eniten silikonittomasta kosteuttavasta Oatmeal-sarjasta ja sulfaatittomasta Foxy Curls-sarjasta. FC:ssä on ihana karkkituoksu, se kosteuttaa ja myös tuuheuttaa todella hyvin. Ja huom, mulla on suora tukka, joten sarja ei ole pelkästään kiharapäille!

Älä hukkaa rahojasi ainakaan tuohon Foxy Curls Hi Def Spray'n, se on lähes pelkkää alkoholia ja tekee tukasta kuivan hampun. Sen sijaan suosittelen saman sarjan Extreme Curl Moussea tai Contour Cremeä - Mousse etenkin on loistotuote just kiharoiden alle. Kiharoiden päälle suosittelen Hard To Get-vahaa. Itse puristelen valmiit kiharat tuolla vahalla, jonka sekoitan muutamaan tippaan Girl Toys-kiiltoseerumia ja päälle kevyt suihkaus Masterpiece-lakkaa - tuloksena hyvin pysyvät, joustavat ja kiiltävät kiharat:)

Huh, mikä mainospuhe. Mutta ite kysyit;)

 
12. marraskuuta 2009 klo 17.45 , Blogger Runotyttö kirjoitti...

Tuotteiden osalta en voi ikävä kyllä auttaa, kun itelläkään ei kokemusta,mutt ahiuksia voin kehua. Kivat on :)oliko mukava vapaa päivä?

 
12. marraskuuta 2009 klo 17.45 , Blogger Superlatiivi kirjoitti...

Mulla on monesti ollu kirkkaan punanen tukka ja Superstar ei oo kyllä väriä kovinkaan paljoa kuluttanut. Okei, itse pesen hiukset 1-2 kertaa viikossa, mutta silti Superstar on kuluttanut väriä vähemmän kuin mikään muu kokeilemani shampoo. Tuuheuttavan efektin olen myös huomannut - tosin ainoastaan silloin kun föönään hiukset pesun jälkeen. Hoitoainetta en ole koskaan testannut, joten siitä en osaa sanoa mitään.

Kakkosesta en oikeen osaa sanoa mitään, koska ite käytän kiharoiden tekemiseen Osiksen Flatlineria suojaamaan suoristusraudan kuumuudelta ja sit vaan lakkaa päälle.

Tuosta kolmosesta; oon ite yleensä saanut äidiltäni tigituotteita, joista se ei ole itse tykännyt. Se hamstraa niitä about viikottain kampaajalta.... Ainoot Tigit, jotka oon ite ostanu on löytyny Haistoresta jostain alennuksesta. Noita alennuksia on kyllä aika monessa paikkaa usein, joten niitä ainakin kannattaa tarkkailla. : )

 
12. marraskuuta 2009 klo 17.49 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

näkyy kuvat =)

 
12. marraskuuta 2009 klo 17.49 , Blogger Sasse kirjoitti...

Ihan näin suosittelen ite myös Bonacuren (BC) tuotteita, schwarzkopfin ovat siis. Saa aika monesta kampaamosta yms. esim hairsotresta löytää! Yhdessä koulutuksessa kouluttaja näytti eron värisuojashampoon ja normin kanssa, tosi hyvin oli pysyny just punanen!
Eli BC Color Savea päähän vaan :D
Ja no ite kiharoiden alle suosittelisin Osiksen Twin Curl:ia.

 
12. marraskuuta 2009 klo 17.50 , Anonymous She kirjoitti...

En osaa sanoa mikä tuote sopii juuri sinulle ja hiuksillesi, mutta omat Tigini tilaan hqhair.co.uk ja toimii moitteettomasti. Suosittelen.

 
12. marraskuuta 2009 klo 17.56 , Blogger Romy kirjoitti...

Lookfantastic.com:ssa pitäisi Tigien hinnat olla aika muikeissa summissa :)

Muuhun tukkasiaan en osaa apua antaa kun itsellä löytyy pitkä ja kihara leijonanharja johon ei kaipaa enempää astetta enemmän nostetta :D

 
12. marraskuuta 2009 klo 17.57 , Blogger Viv kirjoitti...

1. Olen kokeillut noita Superstareja, mutta eivät mielestäni olleet mitenkään erikoiset, ihan ok. Noista muista en osaa sanoa mitään, sillä itse käytän Foxy Curls sarjaa joka on suunnattu luonnonkiharoille...
2. Kakkoskohdassa mainituista kiharamömmöistä omistan Foxy Curls Hi-Def Curl Sprayn. Se ei auta kihartamisessa millaan lailla, vaan sitä laitetaan valmiisiin kiharoihin erottelemaan niitä. Voin kyllä suositella siihen, ja plussana hyvä tuoksu. Kiharoiden alle laitettavaksi oli Foxy Curls sarjassa muistaakseni ihan siihen suunnattu tuote, kannattaa katsoa!
3. Itse olen tilannut Tigejä FeelUnique.comista, ja voin suositella! Hinnat ovat noin puolet halvemmat kuin suomessa, ja mikä parasta siellä ei ole postituskuluja! Maksaminenkin oli muistaakseni helppoa.
Toivottavasti tästä oli apua!
~ Vivika

 
12. marraskuuta 2009 klo 18.00 , Blogger Maria kirjoitti...

Suosittelen ehdottomasti tota Foxy Curlsin suihketta, ihan mahtikamaa ja ihana tuoksu :) Tohon Small Talkiin suhtaudun epäilevästi... :P Oon kokeillu myös S-Factorin sitä One Curl at a Time -seerumia, ei voittanut kyllä Foxy Curlsia, mutta kyllä niitä yhdessä käyttää.

Suosittelen tilaamista Feelunique.comista, ei postikuluja ja toimitus tulee nopsaan, Visa Electron käy maksuvälineestä :) Pari kolme kertaa sieltä nyt tullu tilattua :) Myös Lookfantastic.com on hyvä. Noissa vaan voi ongelmaks tulla se, jos meinaa tilata noita isoja shampoopötiköitä, niissä voi jotkut painorajotukset tulla ongelmaks. Normaalikokosis ei pitäs olla ongelmaa.

 
12. marraskuuta 2009 klo 18.02 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Heissan!
Tukka-apua ei taida valitettavasti minulta saada, mutta kysyisin ihan toista juttua: olet virkannut niitä ihania kukkia ja kysyisinkin, että voisitko laittaa blogiisi niiden teko-ohjeita? Tai linkkiä jonnekin, missä sellaiset ohjeet olisivat?
Olisin kiitollinen. Seuraan muuten sun blogia aktiivisesti, vaikka tämä on ensimmäinen kerta kun kommentoin. Ja loppuun vielä hiuksista sen verran, että nuo sun hiukset on todella upeat ja hienon väriset! :)

 
12. marraskuuta 2009 klo 18.19 , Blogger tiitu kirjoitti...

Varoituksen sana Foxy curls spraystä! Tuskallisen googletuksen ja puntaroinnin jälkeen päädyin itse muutama viikko sitten kyseiseen tuotteeseen. Pettymys oli sanoin kuvaamaton kun suihkin sitä eka kertaa hiuksiini ja nesteen haju tunkeutui sieraimiini! Tuotteen tuoksu on lähinnä alkoholin ja jonkin muun lemahdus! Vaihtoehtoja on Tigilläkin monia, mutta suosittelen tutkimaan Redkenin valikoimaa!

Itse hankin Tigi Catwalk -sarjan Headshot shampoon ja hoidon, joiden tuoksuun ja tehon olen oikein tyytyväinen! Piparminttu piristää! :)

Ostopaikasta en osaa vinkata. Maksoin itseni kipeäksi kotimaassa.

ps. kuvat latautuvat erinomaisesti!

 
12. marraskuuta 2009 klo 18.44 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

tuotteista en osaa sanoa mitäään=( joo kuvat näkyy hyvin! hihhii oot nii kaunis ja sulonen <3

 
12. marraskuuta 2009 klo 18.45 , Blogger Sipe kirjoitti...

En osaa kyllä yhtään auttaa, mutta kyttään kommenttiboksia jos joku kertoo miten on tuuheuttavien shampoiden ja hoitoaineiden laita, kun itsekin sellaista toimivaa tarvitsisin :)

 
12. marraskuuta 2009 klo 18.46 , Anonymous ida kirjoitti...

Itse olen Tigin tuotteita tilannut BeautyBaysta, joka sijaitsee Englannissa joten tullejakaan ei pitäisi tulla. Tilaaminen oli helppoa, ja postituksessa meni parisen viikkoa, koska paketissa oli mukana myös hiuslakkaa, jota ei saanut lentokoneisiin laittaa.. Mutta tuotteet saapuivat perille hyvin pakattuna niihin packing peanutseihin (mitä ne on suomeksi?) ja tuotteisiinkin olen ollut erittäin tyytyväinen. ^-^

 
12. marraskuuta 2009 klo 18.56 , Blogger sara. kirjoitti...

Suosittelen periaatteessa tota Superstar-sarjaa ihan vain sen takia, että sulfaatittomuuden vuoksi tukan väri ei haalistu niin nopeasti kuin monilla muilla shampoilla. Mitään erityisen tuuheuttavaa vaikutusta niistä en ole saanut. Tigiltä kyllä omasta mielestäni paras shampoo+hoitis-kombo on kyllä Catwalkin Headshot, jossa on ihanan minttuinen tuoksu. Tigi on muuten laittamassa koko Catwalk-sarjaa uusiksi, joten noiden tilaamisen kanssa kannattaa olla melko nopea. Itse olen tilannut tähän mennessä Feeluniquesta, Lookfantasticista ja Hairsupermarketista. Tuo viimeinen taitaa olla edullisin vaihtoehto, josta saa erityisen halvalla nimenomaan noita 750 ml:n pöniköitä.

 
12. marraskuuta 2009 klo 19.54 , Blogger eveliina~ kirjoitti...

mistä noihin hiustuotekuviin nuo ihanat kehykset? :)

 
12. marraskuuta 2009 klo 20.03 , Blogger *jossu* kirjoitti...

Itse oon tilannut Tigit Strawberrynetistä ja kaikki on aina sujunut hyvin. Tuo Tigin Sexed Up ei ainakaan mulla tunnu tuuheuttavan yhtään.. Small Talkin en ole huomannut tekvän juuri mitään, korkeintaan tuoksuvan hyvältä :D. Eli en ehkä noihin tarkoituksiin noita tuotteita suosittele...

 
12. marraskuuta 2009 klo 20.19 , Anonymous mini kirjoitti...

Moi!

Ehdottomasti suosittelisin tilaamista muilta mailta!
Tukisin itse hypermielelläni kotimaan kampaamoja siirtämällä shampooroponi pienyrittäjän kukkaroon, mutta opiskelijan kukkaro ei vain siihen veny.
Oma töyhtölläni on sen verran vaativa luonne, ettei sile markettishampoot sovi; sekä kuontalo että päänahka möksähtävät kuivaksi käppyräksi jo parin markettishampoopesun jälkeen. Tigin tuotteiden kohdalla ongelmaa ei koskaan ole ollut; vaikka tukkaa pesisi kuinka ja linkoaisi päähän leveänkin paletin tököttejä.

itse olen testaillut shampoista oat meal & honey-, dumb blonde- moisture maniac-, fashionista- sekä superstar- tuotteita. näistä kaksi ensimmäistä ovat molemmat mielestäni todella tehokkaan rakennekorjaavia, enkä suosittelisi niitä ainoaksi shampooksi hyvinvoivaan pehkoon. itse punaisen tukkavärin kanssa tapelleena muistan värin ikuisen haalistumistaipumuksen, ja yhdynkin kuorolauluun sulfaatittomien shampoiden puolesta!

tigin muotoilutuotteista mulla on ollut tässä mainistuista käytössä small talk. vaikkakin itselläni on kampaajienkin mielestä todella taipuisa tukka small talkissa ei mielestäni riitä pitoa kiharakampaukselle. ainakaan missään dance the night away- illoissa :D kiharrettujen kutrejen erotteluun käytän kuitenkin usein tigi-vahaa :) small talk on kuitenkin tuuheutukseen käypä tuote, kuten myös cocky, joka lisäksi on törkeän riittoisa!
cockyn kanssa saa vaan olla tarkkana, ettei sitä lättää likaa.

omaa tuulenhalkojaani tigin tuoksut ovat aina miellyttäneet. vahoissa ja rakennetököteissä tuoksu ei ehkä ole ihan tigi-asteikon voimakkaimmasta päästä, mutta esimerkiksi monen kaverin nassuun superstarin leave-in hoitsikan purkka on ollut turhan esanssinen, vaikka taasen poikaystäväni ei meinaa saada siitä tarpeekseen :D

jos päädyt foxy curlsseihin, raportoi ihmeessä testituloksia!

toivottavasti mieluisat tuotteet löytyvät!

 
12. marraskuuta 2009 klo 20.25 , Blogger Viltsu kirjoitti...

Itselläni on nuo Tigi bed headin shampoo+hoitoaine ja hyvin toimii. Suosittelen!

 
12. marraskuuta 2009 klo 20.29 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tigin shamppoista ja hoitoaineista minulla ei ole kokemusta, mutta Foxy curlsit kuuluvat luottotuotteisiini<3

Itse tilailen täältä:
www.lookfantastic.com

 
12. marraskuuta 2009 klo 20.37 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Superstarit on tosi hyviä suosittelen ja söpön väriset putelit .)

 
12. marraskuuta 2009 klo 21.00 , Anonymous Liina kirjoitti...

www.lookfantastic.comista jossa on nopeaa ja halpaa, itse en osaa sanoa noista tuotteista mutta kerrothan sitten tulokset mihin päädyit ja miten vaikutti!?

 
12. marraskuuta 2009 klo 21.03 , Blogger Homsantuu kirjoitti...

Minä tilaan hiustuotteeni feelunique.comista, jossa on ilmainen toimitus myös Suomeen. Ei ole tullut ongelmia.

 
12. marraskuuta 2009 klo 21.22 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Siis mitä? Mä oon nyt ihan äimänä. Miten sä peset hiukset vaan noin harvoin? :O
Nyt kyllä putos tuolilta ja pahasti..

 
12. marraskuuta 2009 klo 21.38 , Anonymous Niipsunen kirjoitti...

Suosittelen myös lookfantasticia. Aerosoleja sieltä ei tosin enää toimiteta Suomeen, eli niitä ei kannata sieltä tilailla.

Superstar shampoo ja hoito antavat kyllä mukavasti tuuheuden tuntua. Sexed up ei mielestäni tehnyt oikein mitään. Lähinnä takutti.
Superstar ei mielestäni haalista väriä mitenkään erityisesti.

 
12. marraskuuta 2009 klo 21.38 , Anonymous tähtisädetikku kirjoitti...

Minäkin suosittelen lookfantastic.comia. Tuotteet puolestaan ovat kaikki tutustumisen arvoisia!

 
12. marraskuuta 2009 klo 21.57 , Blogger Poppy kirjoitti...

Thickening ja Sexed up on molemmat kamalaa kuraa. Shampoot pesee tukan takkupalloksi ja hoitoaineen tehot ei riitä niitä selvittämään. Kannattaa myös huomioida, että Catwalk-sarjan tuotteet uudistuu ja kaikki vanhat tuotteet on katoamassa myynnistä. Superstarin shampoo on ihan jees (sulfaatiton, säästää väriä), mutta hoitoaineessa ei ole taaskaan mitään tehoja. Tigin parhaat (=hoitavimmat, kosteuttavimmat) combot on Oatmeal & Honey, Brunette Goddess, Dumb Blonde ja Moisture Maniac. Nämä arviot perustuu siis ihan INCI-listoihin, eli tuotteiden sisältämiin ainesosiin.

Muotoilun puolelta Small Talk ei kyllä sovellu kiharien tekoon ollenkaan. Se on enemmänkin silottava silaripommi ja todella raskas tahna, jonka jälkeen tukka ei kyllä kiharru mitenkään helposti. Tuo Foxy Curls suihke taas on kamalan hajuista ja se lähmää ja tahmaa tukan inhottavasti. Mitään kihartumista en ole myöskään tämän avulla saanut aikaiseksi. Tigin ainoa toimiva kiharatuote on Curls Rock-sarjan Curl Booster.

Lookfantastic on hyvä ja luotettava pulju, mutta jos haluat tilata aerosoleja, niin ainoa vaihtoehto on Hairsupermarket. Halpoja Tigejä löytyy myös mm. CheapSmellsiltä, BeauyBayltä ja FeelUniquelta.

 
12. marraskuuta 2009 klo 22.02 , Anonymous Jenni kirjoitti...

Mulla oli pitkään punaiset hiukset ja sain ne pysymään huomattavasti paremmin punaisina kun käytin punaisten hiusten hoitoainetta. "Cutrin Keep The Color" oikeasti värjäsi ja se on ihan punaista. Huomasi hiusten värjäämisen jälkeen sävyn muuttuvan aina pikkuisen hoitoaineen sävyyn päin. Myös suoravärillä piristin hiusväriä välillä, Color Pulsen kirkkaan punainen on aivan mahtava ja yhdestä putelista riitti helposti pariin kertaan koska hiukset olivat jo valmiiksi punaiset.

 
12. marraskuuta 2009 klo 22.03 , Blogger Poppy kirjoitti...

"itse olen testaillut shampoista oat meal & honey-, dumb blonde- moisture maniac-, fashionista- sekä superstar- tuotteita. näistä kaksi ensimmäistä ovat molemmat mielestäni todella tehokkaan rakennekorjaavia, enkä suosittelisi niitä ainoaksi shampooksi hyvinvoivaan pehkoon. itse punaisen tukkavärin kanssa tapelleena muistan värin ikuisen haalistumistaipumuksen, ja yhdynkin kuorolauluun sulfaatittomien shampoiden puolesta!"

Heh! :o) O&H ja DB ei kyllä oikeasi sisällä yhtään mitään rakennepaikkaavia ainesosia, vaikka DB:a rakennepaikkaavana mainostetaankin. Ja miten ihmeessä muka rakennepaikkaava ei saisi olla ainoa shampoo? Rakennepaikkaushan nimenomaan tekee tukalle hyvää, eikä kuluta sitä mitenkään enempää. Lisäksi shampoossa se rakennepaikkaus ei edes ehdi tekemään mitään tukalle, kun sitä pidetään tukassa korkeintaan se minuutti.

Aika kummallisia käsityksiä täällä ihmisillä...

 
12. marraskuuta 2009 klo 22.19 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Luulen muistavani, että käytit jossain vaiheessa aktiivisesti XZ tyrni -sarjaa, joka on silikoniton. Jos haluat jatkaa samalla linjalla, niin Tigin Catwalk Oatmeal & Honey -shampoossa ja -hoitoaineessa ei ole silikonia. Tuoksukin on melko hillitty. Etenkin hoitoaine on kyllä melkoinen taikalitku.

 
12. marraskuuta 2009 klo 22.34 , Blogger Minya kirjoitti...

Nettipuodeista.. Fragrance Direct ja Beauty Bay lähettää aerosolit nopeasti. Lookfantastic.comista tilasin omat pesuaineeni, Tigin dumb blondit.. Tosin (johtuuko talvesta tms.) nyt melkein puolen vuoden käytön jälkeen päänahka kutisee.. Ja musta kutina ei oo yhtä paha toisella shampoolla..

Itse haluaisin kokeilla Tigin Love Peace & the Planet shampoota ja hoitoa.

Ps. Small Talkia en ole kokenut mitenkään maata mullistavaksi keksinnöksi. Tuuheutta ja kohotusta jos kaipaa, suosittelen Root Boost suihketta.

 
12. marraskuuta 2009 klo 23.41 , Blogger peltopontus kirjoitti...

tässä sulle tällänen palkinto, ehkä väärin laitettu mutta :)

 
12. marraskuuta 2009 klo 23.43 , Blogger Mawaru kirjoitti...

Piti tästä mainita jo aikoja sitten, kus postailit niitä säkkäräpää kuvia. (: Elikkäs, ite oon jämähtänyt Foxy curlsiin jo pidemmäks aikaa, tykkään kovasti. Toimii hyvin, tuoksu ei ole voimakas eikä hntakaan ole niin hirveän paha. Hiukset pysyvät pehmeillä kiharoilla eikä tule sellasia kovia kopuroita.. Sitä siis. :)

 
13. marraskuuta 2009 klo 0.12 , Blogger avery kirjoitti...

superstaria suosittelen! hairstorelta taitaa saada tällä hetkellä aika halvalla jos en nyt ihan väärin muista

 
13. marraskuuta 2009 klo 0.27 , Blogger Heidi kirjoitti...

1. Superstaria suosittelen minäkin, hiukset tuntuvat ihanan keveiltä ja sileiltä.
2. Minulla on käytössä nimenomaan tuo kuvan foxy curls-suihke ja toimii ainakin kihartimen kanssa erittäin hyvin.
3. beautybay.com. tilaus tulee todella nopeasti perille :) (Ainakin minulla.)

 
13. marraskuuta 2009 klo 0.51 , Blogger Ide kirjoitti...

Mulla ei oikeen muuhun oo neuvoa annettavana, kuin shampoo/hoitoainepulmaan. Itselläni oli lättänät hiukset, mutta löysin Aussien Real Volume- shampoon ja hoitoaineen. Näitä myös jaettiin jokin aikaa sitten onnekkaille bloggareille testattavaksi.
Tuotteet tuuheuttaa hiuksia hyvin, jättää ne pehmeiksi, ja ei takuta. Mulla on ongelmana tälläset helposti takkuuntuvat ohuet hiukset, joita pitää yöllä pitää vähintään ponnarilla, mutta tuo shampoo/hoitoaineperhe ei lisää takkujen määrää, mitä olen harmikseni havainnut joidenkin hiustenpesuaineperheiden aiheuttavan Plussana aivan ihana tuoksu.

 
13. marraskuuta 2009 klo 7.49 , Blogger Polly kirjoitti...

Hey))))
I love this seria
http://www.akva.ru/news/images/elsev_spray_conditioner.jpg

 
13. marraskuuta 2009 klo 10.28 , Blogger Lucy kirjoitti...

Mä olen tilannut omat Tigini BeautyBay.comista ja ollut todella tyytyväinen. Tuotteet tulee nopeesti perille ja virheelliset tuotteet on vaihdettu uusiin ilman palautusta.

Kokeile punaista väriä säilyttämään Wellan Lifetex Color Reflex-sarjan punaista. Oma tukka pysyy huomattavasti pidempään punaisena sen avulla. Lisäksi sulfaatittomat shampoot (Tigi Superstar) niin punainen it is.

Kiharoiden alle suosittelisin Wellan High Hair-sarjan Curl Artistia. Toimii niin patukoiden kuin lämpörullien ja suoristusraudan kanssa ja kiharat pysyy aamusta iltaan :)

 
13. marraskuuta 2009 klo 11.49 , Blogger Hanna kirjoitti...

Shampoo + hoitoainesetiksi suosittelen ehdottomasti Aussieta - mitä vaan sarjaa. Pieksee Tigit mennen tullen. Tigin Superstar taas föönauksen alle, tuo mukavaa tuuheutta. Ja feelunique.com on paras, nopea toimitus, ei postikuluja ja törkeän halvat hinnat.

 
13. marraskuuta 2009 klo 12.52 , Anonymous mini kirjoitti...

poppy!
mini täällä moi!

älä hermostu, nyt laskutoimitus kymmeneen ja lungi-vaihde päälle :)

viittasit kommenttiini "mielestäni rakennekorjaavista" shampoo-puteleista.

pahoittelen, jos sait sellaisen käsityksen, että olen hiusalan ammattilainen tai jonkin sortin kemisti ;) en ole. jos olisin, olisin kyllä sen kiljahtanut heti kommenttini alkuun. ihana, että sinulla ilmiselvästi on syvempää tuntemusta hiustököteistä ja niiden hoitavuudesta - ja olet varmasti huomattavasti asiantuntevampi reportteri. hienoa myös, että jaat tietotaitoasi eteen päin.

mutta alleviivaan vielä, että mulla ei todellakaan ole mitään käsitystä rakennepaikkaavien aineiden kemiallisista koodeista saatika edes nimistä, mutta dumb blondeni kyljessä on kampaamon käyttöohje, jossa kehotetaan käyttämään tuotetta rasittavien hiuspäivien jälkeen (ts. niiden päivien jälkeen, jolloin hiusta on käsitelty arsenaalilla kuluttavia aineita) ja tehohoitona pari kertaa viikossa. oat meal & honeyn pullon kyljessä viitataan myös "damaged hair"in hoitoon.

maallikkona, jolla on luonnostaan erittäin kuiva käppyrä jouhiharjasto päässä, olen edelleen sitä mieltä, että pari kertaa viikossa näitä töhniä on itselle oiva ruiske! muuten oma tukkani meinaa lössähtää. ja itse olen sitä sorttia, että en jaksa viikolla hiuksiani venytellä muotoilutuotteilla useinkaan.

jäitä hattuun poppy <3

 
13. marraskuuta 2009 klo 13.42 , Anonymous muikku kirjoitti...

hmm en noihin muihin osaa vastata mitään kun en tigin tuotteita käytä, mutta kannattais varmaan ostaa ne ihan kaupasta eikä tilata:O? vois olla varma siitä että ne ei hajoo matkalla ja sais ne samantien:O

 
13. marraskuuta 2009 klo 14.50 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Itselläni nämä tarttui matkaan parturista mustasta oransseiksi tehdyn värinpoiston ja värjäyksen jälkeen:
-Joico K-Pak Intense Hydrating Treatment
-Joico K-Pak Reconstruct Shampoo
-Tigi Rockaholic Born To Rock -jätettävä hoitoaine sumute joka auttaa takkuihin ja antaa lämpösuojan.
Ja kyllä toimivat! Hiukset on kuin silkkiä :--)
Mutta niin, hintaa noilla kyllä oli. Joicon tuotteet oli yhteensä 70 euroa ja Rockaholic jotain 20 euroa.

 
13. marraskuuta 2009 klo 14.59 , Blogger Poppy kirjoitti...

Dear Mini,

Tarkoitukseni ei ollut mitenkään hyökätä sinua vastaan, vaan korjata ihmisten virheellisiä käsityksiä. Pahoitteluni, jos koit kommenttini jotenkin loukkaavaksi.

Mutta siis, yleensäkään ei kannata uskoa ihan kaikkea, mitä niihin puteleihin on kirjoitettu. Mainospuheitahan ne vaan on. ;) O&H on tosiaankin vahvasti hoitava ja kosteuttava ja DB käytännössä sama, mutta vaan hieman pienemmillä tehoilla.

Paras hotikuuri kärsineelle tukalle onkin käyttää vuorotellen rakennepaikkaavaa (esim. Joicon K-Pak) ja kosteuttavaa (vaikkapa tuo O&H). Rakennepaikkaus nimenomaan vaatii tuon kosteuttavan kaveriksi toimiakseen kunnolla. Periaatteessa molempia saa käyttää ihan niin usein, kun vaan jaksaa ja haluaa. Tukka ei siitä kärsi mitenkään.

 
13. marraskuuta 2009 klo 15.24 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ainakin toi tigin small talk on tosi hyvää, oon äidillä ollessani aina käyttäny tota ja mun ihanat luonnonkiharat suoristuu melkeen kuin itestään :) suosittelen =)
t.san

 
13. marraskuuta 2009 klo 15.35 , Anonymous jelly kirjoitti...

Hei arvaa, huomasin että tästä sun blogista on maininta meidän äikänkirjassa! :))

 
13. marraskuuta 2009 klo 15.57 , Blogger Piina kirjoitti...

Mä oon käyttäny tota Thickening-sarjaa, ja mulle se ainakin oli hyvä. Itellä on kyllä vaaleet hiukset, niin en tiedä kuin hyvin imee värin pois. Foxy Curls- tuotteita aattelin ite tilata kokeiltavaks. Ja mä oon tilanu Lookfantasticilt ja FeelUniquelta, molemmat ihan hyvin mestoja, ei valittamista oo ollut :)

 
13. marraskuuta 2009 klo 17.00 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Millä värillä värjäät noita sun hiuksia? Ihanat ovat! <3
Mikä sulla on ihan omaväri/se väri minkä päälle ekan kerran laitoit punasen?

 
13. marraskuuta 2009 klo 17.08 , Anonymous Sophia kirjoitti...

Ite oon aina tilannu beautybay.comista, ja aina on tullut tilaukset nopeaa ja hyvin pakattuina :) Suosittelen :)

 
13. marraskuuta 2009 klo 17.28 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Itse ainakin voin suositella superstarin shampoota:---) ! Minullakin kuparinpunainen ja tuo shampoo ei haalista niin pahasti väriä. Superstarin hoitoaineesta ei ole omaa kokemusta, tosin tuttuni ei pitänyt siitä yhtään :--O

 
13. marraskuuta 2009 klo 17.49 , Anonymous esmi kirjoitti...

käytin pari vuotta sitten tuota blah blah - kiharamönjää luonnonkiharoihini, joihin tuote kyllä toi puhtia ja pitoa, ehkä liiaksikin. Tuote tunti vähän raskaalta ja luulen, ettei se suoraan kuontaloosi toimisi toivomallasi tavalla. Lisäksi rytövoimakas mustikantuoksu oli ainakin omasta mielestäni liian imelä.

 
13. marraskuuta 2009 klo 19.07 , Blogger Hanna kirjoitti...

Täytyy sanoa että tykkään sun hiuksistas kamalasti! Itelläni oli samantapaiset mutta sit mie pöhkö menin ja värjäsin ne ruskeaksi :( no vaihtelu virkistää, mut kaipaan punaisia...

En tiedä mikä on paras, Tigin tuotteet on kaiken kaikkiaan ihan parhaita, mutta toi vaaleanpunainen tuoksuu aivan ihanalta :D

 
13. marraskuuta 2009 klo 21.13 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mää kanssa suosittelen joko tuota lookfantasticciä tai sitten feelunique.comia. Viimeeksi tilasin kyllä tuolta feeluniquesta, kun siellä on himpun verran halvempaa, eikä tuu postareita. Siellä pitää vaan kattoa ettei tilaa jtn yli 45e edestä tavaraa.

Tigeistä viimeiseksi olen nyt testannut reilun viikon Catwalkin you highnessin shmapoota ja hoitsikkaa, ja on kyllä kehuttava, että hoitaa hommansa ihan loistavasti! Mulla on aika helposti ja nopeasti rasvoittuva päänahka, mikä lässäyttää hiukset alta aikayksikön, mutta toi you highness piti kyllä tukan kuosissaan ihan ennätyksellisen hyvin mulla.

 
13. marraskuuta 2009 klo 21.42 , Blogger emmi kirjoitti...

en ole tigiltä kokeillut kuin suoristavia ja pörröisyyden poistavia tuotteita, mutta pitää vinkata että tigejä löytää myös ebaysta ja halvalla !

 
13. marraskuuta 2009 klo 22.21 , Blogger eini kirjoitti...

Jee, täällähän on loistavia nettikauppavinkkejä!! Itse olen tilannut Tigiä osoitteesta feelunique.com, ei erillisiä postareita ja ripeä toimitus, toisaalta ei toimita Suomeen aerosoleja tai Tigin twins-jättipäkkejä.
Seuraavaksi kokeilen beautybay.comia.

 
13. marraskuuta 2009 klo 23.31 , Blogger sansu kirjoitti...

Heippa Ia! En osallistu tuohon kyselyyn, mutta ihan sellaista kyselisin, että osaisitko suositella hyviä kajaanilaiskirppareita? Olen täällä nyt viikonlopun käymässä, eikä vanhassa kotikaupungissani taida olla enää vanhat lafkat pystyssä! Tämä kysymykseni voi tulla vähän lyhyellä varoitusajalla, mut huomenna ajattelin käydä kaupungilla pyörimässä ja mahdollisesti kirpparit katsastaa.

 
14. marraskuuta 2009 klo 9.39 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ja taas, sää oot iha ylimaallise kaunis noilla tulen punasilla hiuksillas

 
14. marraskuuta 2009 klo 12.35 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hieno Suomalainen Mustikkashampoo. Peset tukan illalla ja menet nukkuu pää hieman kosteana, tukka on tuuhea aamulla!
Ei sisällä silikonia yms. haitallista. Suomessa valmistettu, edullinen. Kaikenkaikkiaan paras

 
14. marraskuuta 2009 klo 13.41 , Anonymous Vilja kirjoitti...

Moi! Jos haluut sellasta kivaa pörröö nii suosittelen tosiaanki Foxy Curls-sarjan Extreme Curls Moussee. Aivan tosihyvä muotovaahto jonka laitat märkiin hiuksiin ja sit vaa kiharrat! Ja lisäks kannatta hankkia Tigin After Party muotoilutuote joka siis elvyttää edellisenpäivän muotoilutuotteet henkiin joten kiharat saa vielä seuraavana päivänä eloon. Melkein kaikki Tigin shampoot ja hoitoaineet soveltuun punaisille, ruskeille ja blondeille hiuksille mutta hyvä perustuote olis esim Brunette Goddess-shampoo joka tuoksuu kekseille <3 (ja soveltuu punaisille hiuksille loistavasti) Tigiltähän tuli muuten IHAN vasta ulos uus Love, Peace & the Planet tuotesarja, joka on siis valmistettu ekologisesti! Sekin on tosi hyvä! Ja tosiaan, sen verran on kokemusta Tigin tuotteista että äiti on kampaaja ja melkein kaikkia tuotteita on tullu kokeiltua useampaan kertaan ja nuo on kyllä omat suosikit!

 
14. marraskuuta 2009 klo 13.54 , Blogger tipitii kirjoitti...

Small Talk on kuulemma tosi hyvä, itsekin olen harkinnut sen tilaamista. Hyvä ja luotettava nettikauppa on ainakin Look Fantastic.

 
14. marraskuuta 2009 klo 13.55 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Noista tuotteista en mitään tiedä, mut toi sun tukkas on tosi pirteä :) Älä vaan ikinä muuta sitä mitenkään. :)

 
14. marraskuuta 2009 klo 14.37 , Blogger inker kirjoitti...

käytän itse tuota tigin supestaria, olen ollut tyytyväinen, ja mikä parasta, ne tuoksuvat syötävän hyvältä !

miksi tilaat, etkä osta kaupasta? Ainakin kaikki hairlekiinit tuntuvat myyvän tigiä, onko sitä teillä päin, siitä en minä tiedä?

se luomiväripaletin kuva ei minulle ainakaan näkynyt..

 
14. marraskuuta 2009 klo 19.05 , Blogger Pööpö kirjoitti...

1. Mulla on käytössä Superstar -hoitoaine ja shampoo. Tuoksu on aivan ihana karkkimansikka, ja hiukset tuntuvat todella hyväkuntoisilta pesun jälkeen, toisin pahasti takussa olevia hiuksia hoitoaine ei auta kokonaan selvittämään. En keksi moitittavaa!
2. Tässä en osaa auttaa, itse etsin vastaavaa tuotetta myös.
3. FeelUnique on vakuuttanut minut! Postikulut kuuluvat hintaan ja toimitus on ollut nopea. Ainoa vaan, että 45 euron tulliraja ei saa ylittyä, sillä liike on Jerseyn saarella.

 
14. marraskuuta 2009 klo 19.14 , Blogger Sandylion kirjoitti...

Jos haluat turvallisesti tilata ja tunnet ulkomailta tilaamisen vieraaksi niin käypäs täällä:

www.fruugo.com

Sieltä saa Tigejä ja kaikkea mahdollista :) ja suomen kielellä ;)

 
14. marraskuuta 2009 klo 20.18 , Anonymous Puuha-Anni kirjoitti...

Hiukset näyttä tosi kivoilta ja kuvat latautuu nopeasti ja kokonaan! =)

 
14. marraskuuta 2009 klo 21.17 , Blogger Suvi kirjoitti...

Uuh sä oot niin nätti. :) Ja noi hiukset - nams!

 
14. marraskuuta 2009 klo 21.58 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Graham Webbit ovat tosi hyviä, niitä kannattaa kokeilla :)

 
15. marraskuuta 2009 klo 1.01 , Anonymous kumina kirjoitti...

Itelle ainakin thickening tekee jatkuvasti latussa olevalle hiukselle gutaa. Noista muotoilutuotteista ei oo mitään ihmeellisempiä kokemuksia.

www.feelunique.com on jees paikka. Tigit lähtee puolet halvemmalla kun Suomessa ja postikuluja ei muistaakseni ollut.

 
15. marraskuuta 2009 klo 7.51 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

tuuheuttavista shampoista suosittelen l'anzan volume body-building -shampoota. :)

 
15. marraskuuta 2009 klo 13.13 , Anonymous nooora kirjoitti...

1) ite oon tigin shampoo- ja hoitoainetuotteista käyttänyt bedhead superstaria ja catwalk fashionistaa, jälkimmäinen tosin ei ollut oma, joten siitä kokemust vaan kertapesust. se (siis fashionista) oli ihan hyvää, mutta en tykännyt sen mustikkatuoksusta, joka oli jollain tapaa ällö. :o ällön makea jopa mun nenään ehkä.
superstar taasen on mun tänhetkinen lemppari. (: hiukset on ihanat pesun jälkeen ja rakastan sitä shampoon mansikkapurkkatuoksua ja etenkin sitä hoitsikan tuoksua, mutta oon kyllä kuullu useita mielipiteitä, jotka oli aivan päinvastasia. :D liputan myöskin tuotteiden sulfaatittomuuden puolesta, väri pysyy paremmin päässä. (: tuuheuttavuuest en kyl oikee osaa sanoo. mut kantsii kokeilla!

2) muotoilutuotteista ei tigin suhteen kokemusta. :(

3) ite oon hankkinu tigit hairstorelta, mahdollisesti turvallisinta, muttei tosiaankaan halvimmasta päästä. :/
oon kuullut myös hyvää strawberrynetistä halpuuden ja toimitusten suhteen, mutta henkkoht kokemusta ei tuost paikast ole.

''Mä ainakin seln verran voi tigejen suhteen jelpata, että jos vaan millään löytyy pumppupullon sijaan tuubissa, niin kannattaa ostaa tuubissa. Sitä pumppua pitää hakata liian monta kertaa. :D''

voisin yhtyä tähän, tosin siitä syystä, että saan oikeesti aina hajotettua ne pumppupullot jotenkin. :DD yhessä se korkki halkes, yhessä se ei painu alas ja yhessä painaminen aiheuttaa sellasen ihmeellisen vieteriäänen. mutta ehkä se on käyttäjässä vika. :D

 
15. marraskuuta 2009 klo 13.46 , Anonymous milaina kirjoitti...

1. käytin tosi pitkään tuota bed headin superstaria, mutta siirryin nyt kampaajan suosituksesta tuohon sexed upiin ja tykkäilen kovasti! :> musta se on superstaria tuuheuttavampaa ja tuoksu on kivaa vaihtelua mansikkapurkalle. :D tämän tökötin pitäisi olla kaiken lisäksi hoitavampaa ja poistaa muotoilutuotejäämiä reuhkastani, mutta mä en kyllä siitä. :---) tai.. mistä tällainen lahopää huomaisi eron. :D mut kaipa huomaan eron sitten hiusteni kunnosta myöhemmin, sillä nyt olen käyttänyt sexed upia vasta viikon. ((:

mulla on vähän eri pulma tuon värin kanssa: hiuksissani on luonnostaan tosi paljon punapigmenttejä ja hiukset muuttuu useiden värjäysten jälkeen pesussa tosi nopeesti punertaviksi - yleensä se ensimmäinen pesukerta riittää. nyt kummiskin vaikuttais siltä, että tämä tummanruskea väri pysyy sexed upilla, vihii. <: toimii varmaan myös punaiseksi värjätyissä hiuksissa?

2. mä en halua kuulla mitään kiharoista, joka aamu menee ihan hillittömäksi suoristamiseksi ylitaipuisan tukan kanssa (siihen sexed up ei sentään auta!). sormikiharoiden tekoon olen käyttänyt yleensä jotain wellan suihkepullossa olevaa tököttiä, mutta lopputulos lähinnä näyttää toodella sotkuiselta. ((: jos onnistut keksimään jonkun kivan kihara-aineen, niin laitathan postausta ihmeessä!

 
15. marraskuuta 2009 klo 14.04 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Minä vannon Superstarsien nimeen :)!Se tuoksu on niin ihana<3

Lookfantasticista minäkin tilailen,aina on homma toiminut :)!Joskus oon myös tilannut ebaysta,sieltä saa joltain myyjiltä hyvinkin huokeaan hintaan.

Ihana toi sun tukka!Tarvii varmaan kans varata parturi.

Terkuin;Ninnu

 
15. marraskuuta 2009 klo 18.19 , Blogger JENNI kirjoitti...

ite käytän aina välillä Catwalkin tuotteita ja ihan hyviä on:--)! tällä hetkellä kuitenkin käytössä Goldwel ja täytyy sanoa, että oma väri on pysyny päässä pitkään kirkkaana ja hyvin:-)

 
15. marraskuuta 2009 klo 18.43 , Blogger zitrone kirjoitti...

Varoituksen sana: ei kannata tilata Tigin Rockaholic Dirty Secret Dry Shampoota. Suht kallis puteli (luokkaa 20) täynnä ilmaa. Käytännössä pullo tyhjenee itsestään ensimmäisen suihkauksen jälkeen ja sitten alkaisi inha vaihtorumba, jos siihen jaksaa ryhtyä.

Vaikka sitä monissa blogeissa on kehuttu, niin jäi siitä vähän nihkeä maku suuhun.

 
15. marraskuuta 2009 klo 19.04 , Anonymous CURLY kirjoitti...

Miun on ihan pakko hehkuttaa kuinka ihana paita siulla on tuossa otsakkeessa oleva tu mikki-paita! :) Ihaana

 
15. marraskuuta 2009 klo 19.05 , Blogger Sara kirjoitti...

Suosittelen tilaamista joko Lookfantastic- tai Feelunique-nettikaupasta :) Feeluniquesta ei tule ollenkaan postikuluja, mutta niillä on vähän enemmän myös rajoituksia siitä mitä ne lähettää, liittyen siis esim aerosoleihin ja pakkausten kokoihin.

 
15. marraskuuta 2009 klo 19.10 , Blogger miss G kirjoitti...

1) Mä tykkään tosi paljon Matthew Jamesin shampoista & hoitoaineista. Lisäksi Kaduksen Colour-shampoo & hiusnaamio (toimii myös hoitsikkana) ovat olleet hyviä. Mulla oli blondausten jälkeen tosi kuiva tukka (nykyään olen brune) ja tuo Kadus kosteutti kivasti. Noin kerran viikossa käytin tehokosteuttavaa Bonacuren hiusnaamiota, mutta nyt hoitoon riittää pelkkä Kadus.

 
15. marraskuuta 2009 klo 19.14 , Blogger IrmaG kirjoitti...

Hei! Paljon riippuu hiuslaadusta ja siitä mitä hakee et mitä kannattaa kokeilla. Mulla on positiivinen kokemus superstarista. Hiustyylini on lyhyt polkka ja hiuksia on päässä paljon, mutta yksittäinen hius on todella ohut, liukas ja lievästi taipuisaa sorttia, moppi on siis todellinen painajainen tukakseen! Superstarin shampoon tuuheuttava vaikutus tässä päässä on ollut huomattava ja olen tykännyt myös sarjan suihkutettavasta ja hiuksiin jätettävästä hoitoaineesta, jossa on myös hieman kiinnittävä vaikutus. Sulfaatittomuudesta plussat myös, vaikken mikään kovin ahkera hiusten värjääjä olekaan.

Kampaaja jolta superstarini ostin muistutti minua siitä, että tuuheuttava shampoo helposti myös kuivattaa. Kosteutus on siis varsinkin talvella paikallaan. Itse käytän kosteutukseen schwarzkopfin Moisture Kick -suihketta joka niinikään jätetään hiuksiin. Tuote vähentää myös sähköisyyttä, iso plussa!

Tänään aloitin shampoopalan kokeilun. Kyse on siis saippuanomaisesta shampoosta, vähän luomumpaa kosmetiikkaa. Ekan käyttökerran jälkeen sanoisin että toimii oikein hyvin, yhtä hyvin kuin normaali shampoo. Odotan mielenkiinnolla miten pidempi käyttö tulee vaikuttamaan hiustoon...

 
15. marraskuuta 2009 klo 19.31 , Anonymous Sadetar kirjoitti...

Noista tigeistä en niin tiedä, mutta on olemassa yksi hiusväri, jonka punapigmentit jämähtävät päähän kuin terva. Suosittelen kokeilemaan, jos olet oikeasti pysymässä puna-oranssipäänä. Ongelma värissä on tosiaan vain punapigmentin pysyvyys, jos joskus haluaa värjätä jollain muulla värillä päälle.

Hehkuttamani merkki on siis elumen. Suomessa sitä ei saa ostettua kotiin mistään, jotkut parturit sitä laittavat, mutta ulkomailta saa erittäinkin kätevästi tilattua. Tuosta threadista löytyy siitä vielä lisätietoa http://www.juurikasvu.org/smf/index.php?topic=9.0

 
15. marraskuuta 2009 klo 21.38 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tätä on varmaan joskus aiemminkin kysytty, mutta ihmeellä teet noi ihanat polaroid-kuvat? Minäkin haluan!! ;D

 
15. marraskuuta 2009 klo 22.21 , Anonymous sanna:> kirjoitti...

suosittelen superstarin shampoota ja hoitsikkaa käsi sydämellä! vannon täysin sen nimeen<3 kiharia tuskin ainakaan small talkilla saa aikaan. ainakaan itselläni ei onnistuisi! itse tilaan rakkaustuotteeni beautybayn kautta! kaikki onnistunu täysin moitteettomasti, ja kerran rikkinäisen putelin vastaanotettuani sieltä lähetettii uus pötikkä tilalle kauheen pahoitteluryöpyn kera - multa täydet pojot! toivottavasti oli apua:>

 
16. marraskuuta 2009 klo 17.52 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mikä tuo sinun hiusvärin merkki ja nimi on?

-aino-

 
26. marraskuuta 2009 klo 21.43 , Anonymous tessan kirjoitti...

I just must tell you that i love your blogg! I can not read your language but your pictures are so excellent :) and i like your hair color

i am not so good at english -.- i hope you'll understand

 
27. marraskuuta 2009 klo 15.31 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ton tigin suihkeen haju ON turhan vahva, ja sitä ruiskiessa tapahtuu hiuksille totaly yhteen liimautuminen, sen siaan suosittelen sen sisartuotetta, mutta geelinä !

 
27. marraskuuta 2009 klo 17.35 , Anonymous BeLLa kirjoitti...

Moikka:)
itse suosittelisin tigiltä foxy curls spraytä mikä tekee pörröttömäksi ja erotelluksi kiharat jos tigiä haluaa. Myös creation spray ghd:ltä on erittäin hyvä ja sopii muotoiluraudalla tehtyihin kiharoihin, mitkä kestää sekä antaa tukea ja lämpösuojaa myös kuumien rullien alle, ehdottomasti mun lemppari! Wellan High hairin crystal styler on myös hyvä kiharoiden pohjalle. ja Itse olen käyttänyt myös tigin shampoita sekä hoitsikkaa jo useamman vuoden, enkä ole koskaan pettynyt!Ja Goldwellilta ainakin löytyy punaisille hiuksille tarkoitettua shampoota ja hoitoainetta mikä sitoo punapikmenttiä ja niitä on viileälle ja lämpimälle punaiselle omat shampoot ja hoitoaineet.Niin ja jos sun hius ei hurjan huonossa kunnossa ole niin paras hoitoaine punaiseen hiukseen olisi suihkutettava ja jätettävä hoitoaine jolloin väri ei haalistu pois niin helposti! Toivottavasti tästä oli jotain apua;) niin ja itse olen tilannut tigiä lookfantasticilta ja oon ollu tyytyväinen ja edulliset on hinnat ollut!

 
2. joulukuuta 2009 klo 19.07 , Blogger ia kirjoitti...

Kiitos kaikille ihan hurjasti avusta vielä näin kommenttiboksinkin puolella!!

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu