Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

noppeesti

Colour me !

maanantai 14. joulukuuta 2009

noppeesti


Tenttiviikon keskeltä rokotettu ia, morjens! Torstaihin asti pitäis jaksaa vääntää tentti per päivä, ja huomenna olis luvassa talousmatikkaa. Alkoi tuossa nuo kustannusoptimit vilistä silmissä niiku hedelmäpeli, joten katsoin parhaaksi lopettaa tältä iltaa. Tottakai suunnitelmana on se perinteinen ja aina yhtä hyvin onnistuva "herään sit aamulla vielä kertaamaan" !



Tänään uskaltauduin tosiaan minäkin saparopiikille. Sivuoireita ei onneksi ole (ainakaan vielä) käden jomotusta enempää, hyvä niin. Enkä halua kuulla sitten yhtään kauhutarinaa/salaliittoteoriaa tuosta rokotteesta! :D

Ugh, mitäs vielä? Ainiin. Puskin niihin myyjäisiin sitä sälää tosiaan sen verran monet yöt putkeen, että vaikka tavaraa varsin mukavasti pöydästä hupenikin (kiitos kaikille tukijoille! :D), niin varastoihin jäi vielä jonkinkokoinen satsi pyörimään. Ja kuten lupasinkin, niin nakkaan ne ylijäämät tätä kautta myyntiin, että saisin varastot tyhjiksi uusia näpräilyjä varten! Aloitetaan vaikka korviksilla:



Minimuffinsseja makuna minttu ja vanilja, neljä paria kumpaakin sorttia vaniljat menivät, vielä olisi minttua 1 pari, sekä melonipareja 2 kpl melonit ennättivät jo mennä! Hintaa 5e pari (ja postarit 80 snt päälle), joten jos kiinnostaa napata vaikkapa lempparitytölle/pikkusiskolle/ihan vaan itselle korvispari viime hetken minijoululahjaksi, niin nakkaa sähköpostia osoitteeseen colourme_ia ät hotmail piste com! Nopeimmille siis lähtevät, mikäli vaan kelpaavat :) Seuraavana sitten ne jämäkukat!



Taidan painua nukkumaan ja laittaa sen matikan kirjan tyynyn alle. Alan vakaasti uskoa siihen legendaan, että tieto siirtyy yön aikana sivuilta tyynyn läpi päähän asti. Ja hei, torstain tentin jälkeen alkaa LOMALOMA ainakin koulun osalta! Joten palataan astialle mahdollisimman pian!


Translation

I got the vaccine against swine flu! No major side effects, thank god, not so far at least. And I don't want to hear a single horror story about the vaccine! :D I'm having four exams this week, and I'm going to sleep this night with a mathematics book under my pillow. Hope that works!

Tunnisteet: ,

44 kommenttia:

14. joulukuuta 2009 klo 23.52 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mäkin selvisin sen illan piikin jälkeen oireitta, kunnes yöllä nousi ihana 39,8 asteen kuume... :)

 
15. joulukuuta 2009 klo 0.05 , Blogger Matilda kirjoitti...

kyllä se kirja tyynyn alla nukkuminen toimii.... niin olen hyvällä menestyksellä kaikki kokeet ja tentit tähänastisessa elämässäni vetänyt ;)
//H

 
15. joulukuuta 2009 klo 0.46 , Blogger Anna-Erica kirjoitti...

Täälläkin nukuttiin viime yönä tenttikirjat tyynyn alla, toimi! :D

 
15. joulukuuta 2009 klo 2.08 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Laitäka äkkiä kukatki että kerkee ennen joulua! Iik semmosen tahdon ostaaaaaaaaaa :) p.s. musta on ihan parasta että postaat aina tälleen myöhää illalla (yöllä), ku oon ite samanlainen yökukkuja ni tätä sun blogia tulee öisinki tsekattua että ootko päivittäny :D Ja nytki olit. Jee.

 
15. joulukuuta 2009 klo 7.20 , Blogger Sara kirjoitti...

Kannattaa varoa, mulle ainakin tuli rokotteen seuraavana päivänä kuumetta ja käsi oli niin kipeä, ettei sillä pystynyt tehdä mitään! :D

 
15. joulukuuta 2009 klo 7.59 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

MIKSI?

 
15. joulukuuta 2009 klo 11.16 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hienoja hamakoruja olet tehnyt :) Jotenkin vaan tuntuu typerältä, kun niin monessa blogissa näkyy näitä ihan samoja. Halutaan olla muka niin erilaisia ja idearikkaita tyyppejä, silti noita samoja koruja on myynnissä jokapaikassa :D

Eikä millään pahalla Ia sua kohtaan, mukavaa Joulunaikaa :)

 
15. joulukuuta 2009 klo 11.25 , Blogger Mirre kirjoitti...

Himoittais hulluna. Ihania korviksia. Mä näin cittarissa jotain söpöintä, semmoset pikkuruiset mansikka korvakorut, toivottavasti poikaystävä ymmärsi vinkistä että mä haluun ne. :( oisin voinu itekki ostaa, maksoi nimittäin 4,90€ :-D

Ja joo, siis totta kakkakommentista vielä, olisinhan mä voinut ilmaista asian rumastikki "hirveetä paskaa!!!""", nyt se oli vaan lähinnä leikkisästi että se on kakkaa. :-D Olis varmaan pitänyt laittaa hymiö perään...
Plääh. :D

 
15. joulukuuta 2009 klo 11.26 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

oota vaan illan kuumetta ja käden toimimattomuutta! eilen tuli muutaman kerran mielee että miks otin koko piiki?! (;

 
15. joulukuuta 2009 klo 12.20 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

noita tenttijuttuja ku oon lueskellu sulta täältä välissä oon vaan onnellinen että jätin koulun kesken :D.

ja piikki, auts! piikkikammosen painajainen :D

hyvää joulun odotusta! :)

-krista

 
15. joulukuuta 2009 klo 12.23 , Blogger Ida kirjoitti...

katoin pikkukuvasta että pitelit vauvaa :DD Mulle ei tullu rokotteesta muuta ko kipeä käsi, sitä ei voinun nostaa yhtään. Ja voi kuule jos joku meni tökkäämään.....

 
15. joulukuuta 2009 klo 13.17 , Anonymous marley kirjoitti...

Tällä päin ei sikispiikistä tullut muuta kuin käsi aika mukavan kipeäksi - piikistä kohta 3 vrk ja vieläki tuntuu.:D Mut ei mitään kuumeita tai muita.
Ja pieni murhe joku lyhyehkö käsikipu, jos tästä kenties jopa jotain hyötyäki olis.

 
15. joulukuuta 2009 klo 13.52 , Blogger ia kirjoitti...

anonyymi: Ai kamala! Otin muuten ihan vaan kommenttisi takia sängyn viereen yöksi puolen litran vesipullon, kuumemittarin ja buranaa ihan kaiken varalta! Ei onneksi noussut :)

Hanna ja aeb: No hyvä! Tällä mennään ;D

anonyymi: Laitan mahd. pian! Joo, oon ihan mahdoton yökukkuja kyllä kans :D

Sara: O-ou :o Nyt on rokotteesta aikaa jo yli 24h, oiskohan vaara jo ohi?

anonyymi: Mitä miksi?

anonyymi: Ööh, missäs meikäläinen on liputtanut erilaisuutta ja idearikkautta? :D On aika helkkarin hankalaa kehittää jotain mitä ei ole vielä missään nähty :)
Joulunodotusta sullekin!

Mirette: Wää, mullekkin mansikat! Joo unohetaan koko kommenttihässäkkä, ei tuossakaan olis ollut mitään ellei anot siitä olis jotain repineet :D

anonyymi: Ihan pöhköä, mulle ei vieläkään kuulu oireita!

Krista: Jep, kyllähän tuon kanssa tekemistä riittää :) Mukavaa joulunodotusta sullekin!

Ida: Hah, no ei nyt sentään :D Joo on mullakin kosketusarka, eikä puhettakaan pään yläpuolelle nostamisesta!

Marley: No niinpä! Toivon mukaan ei tartte siinä toisessakaan aallossa sitten sairastaa.

 
15. joulukuuta 2009 klo 15.12 , Blogger noona kirjoitti...

niinhän se on, että osa "saa" piikistä oireita ja se toinen osa ei. mulla itellä kramppas kummatkin kädet eikä puhetta mistään käsien nostamisesta. :/

 
15. joulukuuta 2009 klo 15.28 , Blogger tiij kirjoitti...

Mäkin katoin pikkukuvasta että pitelit vauvaa, haha :D

 
15. joulukuuta 2009 klo 17.54 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

samoin se ilta meni ilman oireita mutta sitten nousi kuume ja se kuumehan sitten kestikin n. viikon =)=)

 
15. joulukuuta 2009 klo 19.35 , Blogger Stiina kirjoitti...

Ia, käy kattoon rimpsuhelmojen teksti töminää. Se sopii just sun siihen äänihuoleesi! :)

T. Rimpsuhelmojen Stiina

 
15. joulukuuta 2009 klo 20.13 , Blogger sofia kirjoitti...

Ihania noi sun tekemät korvikset ja sun blogi ja kuvat ja kaikki! Tykkään niin kovasti. Vois itekki koklaa väsää tollassii korviksii jos onnistuis... :D

 
15. joulukuuta 2009 klo 20.22 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

hei hyvää lomaa sullekin, on se vaan niin hieno fiilis sit kun on syksyn puurtanut koulun ja kokeiden parissa ja sit pääsee vaan huilaamaan hetkeks aikaa. :---) ihana tunne, kun ei tarvi herätä joka aamu kuudelta ja murehtia sanakokeista, läksyistä ja ties mistä koulujutuista.

 
15. joulukuuta 2009 klo 20.59 , Blogger M kirjoitti...

Haha mulla oli sama homma kun olin ottanu piikin, en halunnu kuulla mitään mahd. haittavaikutuksista tai mistään muustakaan : D oisin saanu varmaan jonkun hullun paniikkikohtauksen.. käsi oli kyl pirun kipeä pari päivää mutta eipähän keväällä tarvi enää pelätä tartuntaa.

 
15. joulukuuta 2009 klo 21.32 , Blogger essi kirjoitti...

sielunkumppani! tämän ruudun takana myös oltu erittäin epäilevä rokotuksen suhteen ja tänään uskaltauduin ottamaan, vihdoin. se iskee vissiin vuoden päästä sit joku kurja hermosto sairaus "heh heh" :-(

 
16. joulukuuta 2009 klo 0.14 , Blogger Siru kirjoitti...

Noi on kyllä aivan tajuttoman söpöjä! Ja jos Iittalan taika kiinnostaa, niin vielä ehtii osallistua mun blogissa olevaan kilpaan!

http://fashionlolita.blogspot.com/2009/12/iittala-giveaway.html

juliet xxx

 
16. joulukuuta 2009 klo 13.53 , Anonymous darina kirjoitti...

Mulla olis sulle pienoinen 'haaste'-ehdotus 8>

-Ota screenshot sun tietokoneen työpöydästä, siivoamatta sitä yhtään.

 
16. joulukuuta 2009 klo 14.31 , Blogger C`est la vie kirjoitti...

Ei piikistä tule kun vähän käsi kipeeksi, ois kyllä toivonu kuumetta, olin toiveikkaana mittari kainalossa, mut ei =D
--Siitä äikänkirjan maininnasta; se oli jossain oikeinkirjotusharjotuksessa, jotain: blogilistan mukaan Colour me on yksi Suomen suosituimmista blogeista (= onnee!

 
16. joulukuuta 2009 klo 15.48 , Blogger Unknown kirjoitti...

Hmm. Oon ehkä jotenkin vinsahtanut kun en ota. Tai siis olisin viime viikolla saanut jos olisin halunnut mutta kun en halua. Multa ei heru luottoa. Tulkoon sitten se pahempi tauti, mä en laita kroppaani mitään mitä ei sinne kuulu/en luota semmoseen.

 
16. joulukuuta 2009 klo 18.14 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mulla ei piikistä tulla ku hitusen lämpöä ja kipeä käsi jonka kans pysty ihan hyvin elämään.. ja hiukkasen hyppi rivit kun koitin tenttiin lukea, mutta meni nopsaan ohi :)

 
16. joulukuuta 2009 klo 18.42 , Anonymous nananass kirjoitti...

mulle nous kans kuume ja muuta ;( me saatiin se jo joskus neljä viikkoa sitte mut viime viikollakin vielä välillä tietyissä asennoissa sattu ;<< Mut hei ihanat joulun odotukset sulle !
ps , R A K A S T A N tätä blogia !

 
16. joulukuuta 2009 klo 18.42 , Blogger Kajsa kirjoitti...

Mulla on kai joku kirous kun toi koekirjat tyynyn alla -temppu ei toimi !

 
16. joulukuuta 2009 klo 19.44 , Blogger Marni kirjoitti...

Heippa!

Päätin haastaa muoti- ja tyylibloggaajia, käy kurkkaamassa blogistani jutun juoni!

http://satumainenheijastus.blogspot.com/2009/12/haastetta-pukkaa.html

-inna

 
16. joulukuuta 2009 klo 20.43 , Blogger Sini kirjoitti...

Heh ite kans sain sen possupiikin tänää :) Käsi on vaa kipee ku nostaa sitä mut ei onneks kummempaa.

 
16. joulukuuta 2009 klo 20.51 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

moi! :)))) tykkään lukea sun blogia tosi paljon! kiitos! :)

 
17. joulukuuta 2009 klo 14.45 , Anonymous Stiina kirjoitti...

HHeissan. Oon seuraillut blogiasi pitänkin aikavälin ajan ja jaksan aina lukea jokaisen lauseen. Sun teksti on niin sujuvaa ja mutkatonta, että sitä tekis mieli lukea ties vaikka kuinka paljon. Oon jopa selaillut vuoden 2008 tesktejä, koska en oo vielä silloin lukenut tätä.

Eilen illalla ennen kun menin nukkumaan keksin päässä sulle runon, joka kuvaa sua tosi hyvin! Nimittäin;

Ia:lla on maailman ihanin tyyli, Se on oikee muotilyyli.
Colour Me:tä ylläpitää,
rusetteja se hiuksissa itää.
Tää on maailman paras blogi,
luenhan minäkin sitä? -toki!

Joo, ei mulla muuta kuin: TÄÄ ON MAAILMAN PARAS!

,Fashion Of Vaniljan Stiina

 
17. joulukuuta 2009 klo 17.43 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

alkuun täytyy tietysti kehua, että ihan törkeen söpö blogi =)

mutta, mitä sä oikein opiskelet ja missä, ku tenttiä toisen perään :-O

 
17. joulukuuta 2009 klo 19.26 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

hahha minäkin harrastanu tuota kirja/vihko tyynyn alla nukkumista mut siihen jää oikeesti koukkuun jos koe meneekin hyvin :DD

 
17. joulukuuta 2009 klo 19.33 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ihastuttava blogi sinulla! Kuvissasi on vilahdellut pikkuruinen kameran kaukosäädin josta olet maininnutkin, ja tuli vain mieleeni onko se tullut kamerasi mukana?

 
17. joulukuuta 2009 klo 20.37 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Heeei, sulla on ihan älyttömän ihana ja persoonallinen tyyli, sairaan hieno blogi ja vaikutat ihan älyttömän mukavalta hemmolta :---) Mistä oot ostanu ton harmaan hupparin, joka on sulla päällä tossa laastarikuvassa?

 
17. joulukuuta 2009 klo 21.05 , Blogger aleika kirjoitti...

hei! jos kajaanin h&m'lle sattuisi eksymään niitä isoja rusettipantoja pinkkeinä (kun sanoit kassalla että niitä on muitakin kuin mustia) niin voisitko informoida mua siitä :')

päätin että en uskalla astua koko liikkeeseen sisälle ihan vähään aikaan kun muuten mulla ei oo ikinä enää rahaa, niin sitten mä voin tulla "käväisemään" jos niitä pantoja ilmestyy :D

ja tosiaan, se panta muuten on ISO! en edes tajunnut siinä ostovaiheessa että kuinka jättijumbo se on. mua katsottiin autokoululla vähän pitkään kun länttäsin sen heti päähäni...

 
18. joulukuuta 2009 klo 14.20 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

hei iaa! onkos kajaanissa kaikki kaupat, h&m jne. auki myös sunnuntaisin?? :) ja jos on niin moneen

 
18. joulukuuta 2009 klo 16.33 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Voih, olen jo ihan epätoivoon valahtanut. Selasin sun kesäisiä merkintöjä. Mutta ajattelin silti koitta aonneani. ELI millä värillä olet nuo kesäisen oranssinpunaiset kutrisi värjännyt!? Nykyisen tiedän, mut itseäni houkuttaisi juuri tuo siun kesätukan ihana punertava oranssi! Palvon sua jos vastaat! <3 En löytänyt millään tuolta vinkkausta kyseiseen väriin. : )

 
22. joulukuuta 2009 klo 15.56 , Anonymous Essi kirjoitti...

melonit! <3 kaikki herkkukorvikset ovat Thaimaassa huippusuosittuja. Kadut on pullollaan mitä häiriintyneimmän näköisiä leivoskoruja :)

 
22. joulukuuta 2009 klo 22.46 , Blogger ia kirjoitti...

Noona: Hui, miten siitä voi molemmat kädet krampata? :o

Tiij: :D

anonyymi: Auts! Onneks ei mulle nostanut :o

Stiina: Heh joo toi viivi&wagner!

Sofia: Voi kiitos :)

Maja: No niinpä! Se on lomassa parasta ettei tartte laittaa herätyskelloa soimaan!

Minna: :D No onneks selvittiin säikähdyksellä!

Essi: No toivotaan ettei siitä sen kummempia jälkitauteja tule, parempi niin että vältetään sikis!

Juliet: Iittalan taika on kyllä tosi nättiä :)

Darina: Katotaan jos muistan ja kehtaan! :D

C´est la vie: Täh, ei kai kukaan nyt kuumetta toivo! :o Aijaa, aika jännä maininta :D Kiva kun kerroit!

Möbs: Jep, oma valintahan se on :) Eikä niistä jälkivaikutuksista tosiaan ole vielä mitään kattavia tutkimuksia. Sikiksenpelko vei mulla voiton :D

anonyymi: Hyvä homma että pääsit säkin helpolla!

nananass: Oho, kylläpä pitkään on kestänyt! Heh, kiva kuulla, kiitosta :) Jouluja sullekin!

Kajsa: Täh, mä luulin että se on ihan pomminvarma keino!

Inna: Kiitti, mäpä käyn tsekkaamassa!

Sini: No onneks ei kummempaa!

anonyymi: Heh, kiitos itsellesi! :)

Stiina: Onpa mukava kuulla että olet tykkäillyt! Olipa kiva runo, kiitti :) Tosin tuo rusettien päässäitäminen kuulostaa vähän karmivalta :D

anonyymi: Kiitoksia! Ammattikorkeessa opiskelen, tenttiviikolla taitaa tosin olla vähän joka oppilaitoksessa hommaa :)

anonyymi: Heh, mitä sitä toimivaa tapaa muuttamaan! :D

anonyymi: Kiitos paljon! Jep, kuvat otan aina kaukolaukaisimen avulla jonka ostin erikseen netistä, eli ei tullut kameran mukana :)

anonyymi: Voi kiitos paljon! Se on joku sikavanha ja varmaan mikon, oisko R-collectionilta.

Aleika: Vastasinkin jo blogiisi :) Oli muuten pakko ostaa se itsekin seuraavana päivänä! Eikä tosiaan ole ainakaan mulle ihan mikään arkipäivän asuste, on se sen verran iso :D Heh, tuu mun kassalle useemminkin, oot suloinen asiakas! :)

anonyymi: on joulusunnuntaisin, vaatekaupat neljään ja jotkut satunnaiset kuuteen!

anonyymi: Apuaa, taisi olla viime kesänä kampaajan jäljiltä hiusten sävytys ja aurinko oli tietenkin vielä vaalentanut sitä. Sorry, tää ei taida lohduttaa :(

Essi: Ihana! Mäkin haluan sinne niitä tiirailemaan :D

 
23. joulukuuta 2009 klo 10.03 , Blogger aleika kirjoitti...

vai että suloinen asiakas! piristit mun raastavaa työpäivää huomattavasti :) ja mulla muutenkin menee aina kaikkien rusettihässäköiden kanssa yli niin mä en varmaan suostu ottamaan tätä pantaa ikinä päästäni pois :D

ihanaa joulua! :)

 
29. joulukuuta 2009 klo 18.42 , Blogger C`est la vie kirjoitti...

Kuumetta siks että ois voinu jäädä hyvällä omatunnolla sängynpohjalle.. =D Muu siinä lapamato-olossa ei sitten ookkaa kivaa..

 
4. tammikuuta 2010 klo 23.46 , Blogger ia kirjoitti...

Aleika: Hehee :) No se on sen verran söpis rusetti ettei haittaakaan, vaikka se päässä nukkuis!

C´est la vie: Niin no se!

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu