Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

neniaippol

Colour me !

torstai 7. tammikuuta 2010

neniaippol


Heii! Tulin kertailemaan tähän hieman eilistä, ennen kuin lähden tarpomaan tuonne 30 pakkasasteen (!?!) ulkoilmaan kohti keskustaa ja yhden joululahjakortin tuhlausta. Siis kertokaa mulle, muut bloggarit, että miten te tarkenette pelkillä farkkuleggareilla/SUKKIKSILLA tuolla jäätyneessä helvetissä?! Meikäläinenhän tosiaan osti rehelliset hc-toppahousut tuota meininkiä varten!


Päivällä käytiin kattomassa maman kanssa se Meryl Streepin uusin, ja koska taas vaihteeksi havahduin ylös n. 3h jälkeen herätyskellon, niin kevyessä kiireessä kiskoin päälleni aika lailla mitä käteen osui. Nyt katsottuna olisin vaihtanut tuon rusettihässäkän johonkin muuhun väriläiskään (mustavalkoisuus ei ole vaihtoehto).Eräs lukija kertoi kaipailleensa tuplaposeerauksia, joten siitä innostuneena good auld tupla-ia!Toppi ja neule on itseasiassa tuoreita alelöytöjä. Ihmeen hyvin olen muuten pysynyt aisoissa noiden alennusmyyntien kanssa, ainakin omasta mielestäni (en sitten tiedä miten muiden mielestä.. :D) ! Voisinkin kasata alelöytömerkinnän tässä jossain välissä.
Eka ulkokuva varmaan neljään kuukauteen, jei! Huomatkaa gorillamaisen kokoiset kädet, kaikki kunnia kaksille superpaksuille päällekkäisille tumpuille. (Mulla muuten oli tosiaan ne toppahousut kaupunkiin kävellessä! Jätin ne äipälle leffavisiitin ajaksi. Vallan komea yhdistelmä tuon takin kanssa, not..)


Leffa oli kyllä yllättävän jees, oikein kelpo romanttinen komedia toisin kuin useat lajitoverinsa! Leffan jälkeen kyhättiin veljen kanssa kokoon lämpimiksemme mustikkapiirakka. Missähän vaiheessa tässä alkais se kesäkuntoprojekti..Illan päätteeksi kävin vielä kahvittelemassa ystävän kanssa, teekuppi lämmitti kyllä tavallista paremmin.

Että semmonen oli meikäläisen loppiainen! Mimmonen teillä? Nyt mä lähden tarpomaan tosiaan tuonne hankeen, jesjes. Mukavaa torstaita!

ps. Ainiin! Tämä nyt ei liity mitenkään mihinkään, mutta pakko kertoa yks juttu jonka olin unohtanut moneksi vuodeksi! Tiiättekö, kun perus-pantteripusseissa jotkut mustat pantterit on semmosia ihan pehmeitä ja vähän erimakuisia, kuin normaalit kovat pantterit? No, niitä pehmeitä panttereita kutsutaan lainsuojattomiksi! Ihana pieni asia, olin unohtanut ihan kokonaan :D Nonni, käsi ylös kuinka moni enää jaksaa väittää meikäläistä normaaliksi..

Translation

Yesterday my mom and I went to see a movie, It's Complicated. It was actually pretty good for a romantic comedy! We also made a blueberry pie with my little brother. It's FREEZING outside, -30 degrees celsius! That's why I'm wearing two pairs of mittens and that's why my hands look like gorilla's.

Tunnisteet:

64 kommenttia:

7. tammikuuta 2010 klo 13.46 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ihanaa, kun havainnoit usein samoja asioita kuin minä! Tai ainakin sinä kehtaat kertoa niistä, haha :D Hihittelen täällä aina itsekseni, ja olen tyytyväinen, että maailmassa on muitakin meitä :)
-AN

 
7. tammikuuta 2010 klo 13.48 , Blogger milaina kirjoitti...

lainsuojattomat? voi taas miettiä, mistä ihmeestä sekin nimi on tullut niille! :D

nuuh, nuo alelöydöt vaikuttavat kivoilta! :> en vain tajua, miten jotkut jaksavat selvitä siitä pahimmasta alehelvetistä.. se parin päivän tungos on pahempaa kuin pakkaset sukkahousucombossa :D

 
7. tammikuuta 2010 klo 14.08 , Blogger Mirette kirjoitti...

Eiks ne pehmeet pantterit muka kuulu siihen pantteripussiin? *__* mitä hittoa, onks ne vaan jotain virheitä! Täh täh täh täh täh täh täh.
Ulkokuvia on vaikea ottaa jos ei oo hovikuvaajaa, kun lunta on kaikkiallaaaaaa! ääää

 
7. tammikuuta 2010 klo 14.09 , Blogger Mirette kirjoitti...

ja piti vielä sanoa, että herkullisennäköistä mustikkapiirakkaa *__* Mäki haluun!

 
7. tammikuuta 2010 klo 14.38 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

En ole bloggari, mutta voin kertoa, että mulla on monesti kolmet sukkikset päällekkäin, että tarkenisin. Ja kylmimpinä päivinä laitan suosiolla farkut, vaikka mieluiten käyttäisin mekkoja.

 
7. tammikuuta 2010 klo 14.48 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Vitsit olin unohtanut noi "lainsuojattomat" kokonaan, kun ei oo tullu syötyä panttereita pitkään aikaan. Takkis on muuten tosi sulonen, oon yrittäny etsiä ton tyylistä muttei ole vielä tärpännyt.

 
7. tammikuuta 2010 klo 14.59 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

käsi ylhäällä :--D

 
7. tammikuuta 2010 klo 15.29 , Blogger Sazu kirjoitti...

...eiks niitä kutsuta ihan salmiakkipanttereiksi? :D vai siis meinaatko että jos niitä on semmoisessa pussissa jossa on pelkkiä lakritsipanttereita (onks semmoisia pusseja muuten ees enää?)?

 
7. tammikuuta 2010 klo 15.30 , Anonymous Taru kirjoitti...

Lainsuojattomat on just parhaita 8)

 
7. tammikuuta 2010 klo 15.37 , Anonymous Stiina kirjoitti...

Itsekkin on tultu kömmiskeltyä tuolla hitonmoisessa lumimyräkässä paksuin varustein, mutta aina jostain kohdasta tuntuu palelevan. Pakkaslukemat sais ainakin mun puolesta laskea ainakin 15 astetta.
Kotiintulessa vamasti lämmittäis noin ihanan näköinen mustikkapiirakka vaniljakastikkeen kera. Namnam.

 
7. tammikuuta 2010 klo 15.48 , Blogger Dee kirjoitti...

:D en oo koskaan kuullu tollasta nimitystä! mut ne pehmeet on kyllä pahoja!

 
7. tammikuuta 2010 klo 15.54 , Blogger Niina kirjoitti...

Mä oon kyllä pukenu tuonne ulos ihan suosiolla mamikset, leggarit ja toppahoisut + alupaita, huppari ja takki yhdistelmiin. Kyllä -30 pakkasilla pitää pukeutua kunnolla, jos yhtään pitempää aikaa aikoo ulkona olla. Eriasia on tietty jos on tarkotus olla sisällä ja kävellä vaan lyhkäsiä välimatkoja ulkosalla:)

 
7. tammikuuta 2010 klo 15.55 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

oi olet niin suloinen ! (: Hyvinhän tuo keltainen rusetti passasi asuun, ei sitä olisi mihinkään käynyt vaihtaminen. Ja kiitos, nyt sun takiasi alkoi jyskyttämään päässä "pakkosaadajotainhyvää" kun tuon mustikkapiirakka kuvan näin...XD

 
7. tammikuuta 2010 klo 15.56 , Blogger hetuu kirjoitti...

Itse myöhästyin tänään linja-autosta, koska junat kulkivat myöhässä aikatauluistaan. Joten jouduin aamulla kävelemään lopun matkan kouluun tuolla kolmenkymmenen asteen pakkasessa. Voin sanoa, että tulee kyllä se tunne ens yönä uniini, oli sen verran kamalaa :-D Olin pukeutunut mielestäni hyvin, mutta jaloissani oli vain tavalliset farkut ja hrrr.. pysyttelen koko loppupäivän vilttien sisällä, on niin kylmä vieläkin! :-D

 
7. tammikuuta 2010 klo 16.02 , Blogger Juliet kirjoitti...

Jos sun kädet näyttää gorillan käsiltä,näkisit meikäläisen tumput:D

 
7. tammikuuta 2010 klo 16.21 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

pehmeet lainsuojattomat pantteit on karseita! paras on punanen + kova musta päällekkäin!

Meillä Nipsu syö kaikki pahat pehmeet =(

 
7. tammikuuta 2010 klo 16.22 , Anonymous Elisa kirjoitti...

Nammm mitä mustikkapiirakkaa! :D Samaa ihmettelen mäkin miten ihmeen moni vetelee tuolla leggareissa tai sukkiksissa,ite olisin ihan jäässä.Toppahousut kunniaan :D kiva kun kirjotat nykyään näin usein!

 
7. tammikuuta 2010 klo 16.27 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

hihi, vähän siistiä, lainsuojaton! :-D

 
7. tammikuuta 2010 klo 16.32 , Blogger Riina kirjoitti...

Itse olen jo parina talvena suunnitellut toppakankaisia sukkahousuja, mutta jotenkin ne ovat aina jääneet toteuttamatta. Mieti, überlämpimät sukkikset vaikka vanuvuorisesta tikkikankaasta! Hohoo. Sääret eivät ihan kyllä edustaisi, mutta olisivat ne normitoppahousuja kivempi vaihtoehto. T. minä, joka menin tänään kouluun ensimmäistä kertaa ala-asteen jälkeen toppahousuissa. Helmojen oli pakko olla siinä päällä, kun eivät mahtuneet alle. Ei aivan julkaisukelpoista :D

 
7. tammikuuta 2010 klo 16.34 , Anonymous -hymyhuuli- kirjoitti...

Mäkin tänään kouluun sukkiksissa taapersin, aamulla jopa oli ihan siedättävän hyvä olo, mutta iltapäivällä sormet ja varpaat kipristelivät siihen malliin, että taidan ottaa huomenna hyvän olon tyylini uskollisuuden sijaan.;D
Öö, lainsuojattomiksi, saanko kysyy et miks?! =D

 
7. tammikuuta 2010 klo 16.36 , Anonymous -hymyhuuli- kirjoitti...

Nii ja piti vielä sanoo et tää sun blogi on tosi mukavaa luettavaa, ja kiva et oot alkanu ny postailee useemmin! :)

 
7. tammikuuta 2010 klo 16.42 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

kerros mistä toi mustavalkone toppijuttu on =)?

 
7. tammikuuta 2010 klo 16.56 , Blogger Cookie Monster kirjoitti...

oi nam,alko tehä ihan hirveesti mieli mustikkapiirakkaa :P

 
7. tammikuuta 2010 klo 16.57 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ooooh, lainsuojattomat on juuri parhaita! Poikaystävä syö ne kovat/tavalliset ja minä lainsuojattomat. :)

Tykkään kauheasti sinusta ja blogistasi. Oot hirmu suloinen!

 
7. tammikuuta 2010 klo 16.59 , Blogger Mary Austen kirjoitti...

Oon niin samaa mieltä miten niin monet bloggarit pärjää tuolla järkyttävän kovissa pakkasissa farkkulegginseissä tai jossain sukkiksissa. woot?? Hyvä ia, toppahousut :---)

 
7. tammikuuta 2010 klo 17.08 , Blogger Elina kirjoitti...

Ihana ihana Ia!! :)

 
7. tammikuuta 2010 klo 17.11 , Blogger Jenni kirjoitti...

ihana ia ja ihana postaus taas :D!

 
7. tammikuuta 2010 klo 17.15 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

En oo Pantteri-pussissa törmänny enää niihin pehmeisiin :( kovia vaan :(

 
7. tammikuuta 2010 klo 17.20 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

äääh, itselläni on juurikin käynnissä kesäkuntoprojekti ja tälläisistä herkku-kuvista pitäisi varoittaa!:D tuli ihan kauhee himotus..:)

 
7. tammikuuta 2010 klo 17.55 , Blogger  angie kirjoitti...

aww nauroin ääneen pantterikarkki-kommentille! ihana <3 ne on kyllä superhyviä. oikein söpö asukokonaisuuskin, erityisesti tuo rusetti aiheutti hymyilyä.

 
7. tammikuuta 2010 klo 17.56 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

kuinka pitkä oot? :>

 
7. tammikuuta 2010 klo 18.05 , Blogger Meflen kirjoitti...

Minä nostan käden ylös! Minusta on normaalia, tai ainakin tervettä ja suotavaa, iloita pienistä asioista. Ja etsiä ja löytää pieniä asioita.

Ja siis toppahousut todellakin. Olisin kuollut tänään ilman.

Hyvää alkanutta vuotta!

 
7. tammikuuta 2010 klo 18.14 , Anonymous mm kirjoitti...

ne pehmeet pantterit on tyhmiä :( metsästän pusseista ne kovat ja jätän pehmeet poikaystävälle :D

 
7. tammikuuta 2010 klo 18.53 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Farkkuleggareiden alle voi hyvin laittaa monetkin sukkikset/leggarit :)

Ja mun mielestä ne lämmittää enemmän kun esim. farkut, koska ne on niin lähellä ihoa ettei ihon ja kankaan väliin pääse pahemmin kylmää ilmaa.

 
7. tammikuuta 2010 klo 18.55 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ihana postaus oikee lämmitti tän talven keskellä :)) sulta tulee aina tosi ihania kuvia, ainoo vaa mikä ärsyttää niissä on että sä katot useimmiten tolleen alaspäin.. olis kiva nähdä välillä naamaa enemmänkin :-D mutta ihana blogi joka tapauksessa!

 
7. tammikuuta 2010 klo 19.00 , Blogger Lilja kirjoitti...

Hei mä oon huomannu ton saman pantteri episodin! ite tykkään paljon enemmän niistä kovista, ne pehmeet on ihme lutteroita ja sellasii jännän makusii... Onkohan niiden ihan tarkoitus olla keskenään erinlaisii? :D

Ja toppahousut kunniaan!:P tuolla on nimittäin aivan järkyttävvän kylmä...

 
7. tammikuuta 2010 klo 19.19 , Blogger Fia kirjoitti...

Mä pärjään farkkuleggareilla, oon nyt pitänyt jokaisena talvipäivänä. ;D Ei kyllä sillä, etten palelisi!

 
7. tammikuuta 2010 klo 19.23 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ihanaa kun suosikeissa lukee :
Colour me !

oot mun lempparibloggaaja.
voitko tehdä postatuksen kesällä otetuista kuvista ?

kiitos että sulla on ihana blogi joka piristää.

 
7. tammikuuta 2010 klo 19.25 , Blogger aleika kirjoitti...

ne lainsuojattomat on ihan parhaita! alko tekkee mieli niitä :<

 
7. tammikuuta 2010 klo 19.30 , Anonymous pauo kirjoitti...

eiikä, nyt ihan pakko kyllä sanoa, että ihanaa saada vanha kunnon ia takasin! mmitä, viies postaus viime torstaista? olet vaan paras. emminä sillä, ei harvassa postailussakaan mittään vikkaa ole ja se on ihan tosiymmärrettävää, mutta jee!

 
7. tammikuuta 2010 klo 19.31 , Blogger moderndayhippie kirjoitti...

Asun kyllä huomattavasti paljon etelämmässä kun sinä, mutta täällä on ollut tota -20 astetta nyt viime aikoina. Kumma kyllä, mulla ei kertaakaan oo ollu varsinaisesti vilu, vaikka sukkahousuissa kuljenkin. Ja välillä mennää pyörälläkin näissä vaatteissa :) Lämpimät saappaat, lämmin takki, villapaitaa, muhkee huivi, pipot ja hanskat niin ei se pieni takin ja saappaiden väliin jäävä sukkahousuläntti pääse paleleen :) Mä käyn noissa vaatteissa koirien kanssa 8km lenkeilläkin. :D

 
7. tammikuuta 2010 klo 19.32 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ihania vaatteita, erityisesti rakastuin tohon mustaan takkiin, punaseen pipoon ja punasiin tumppuihin! Mustikkapiirakka kelpais mullekin :)

 
7. tammikuuta 2010 klo 19.36 , Blogger noona kirjoitti...

söpö toppi!

 
7. tammikuuta 2010 klo 19.46 , Anonymous aino kirjoitti...

En oo ikinä kuullukkaan tollasta nimitystä pehmeille mustapanttereille. Ite nimitän niitä vaan pehmopanttereiks.
Mun mielest pehmeet mustapantterit on parempii ku ne kovat <:

Muuten ihana toi sun takkis, tosi söpö.

 
7. tammikuuta 2010 klo 20.28 , Anonymous Sz kirjoitti...

Sun postaustahti on lisääntynyt ihan hurjasti tässä viime aikoina, voiko olla parempaa <3

Oot ihan mahtava. Oikeesti. Tulet aina voittamaan nuo kaikki muut tuhlaan tonnin viikossa vaatteisiin & postaan kolme kertaa päivässä -bloggaajat!

 
7. tammikuuta 2010 klo 20.35 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

oot ihana pingviini tos ulkokuvas

 
7. tammikuuta 2010 klo 20.39 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

rupes tekeen mieli panttereita 8)

 
7. tammikuuta 2010 klo 20.42 , Blogger miina kirjoitti...

Mulla taas on silleen että käytän yleensä farkkulegginsejä, en tällä hetkellä edes omista normaaleja farkkuja ja koska farkkulegginsejen alle ei mahdu mitään toisia legginsejä niin viipotan kolmet-neljät legginsit päällekkäin ja yläosana joku tunika. :D On vaan vähän ongelmallista ku en kuitenkaan ihan hirveästi omista tunikoita ja mekkoja. Onneksi pitkän topihn kanssa voi käyttää teeppareitakin legginsejen kanssa :D
Kiva romaani tuli taas :D Ja kiitos sun, nyt tekee mieli mustikkapiirakkaa, eikä meillä oo mustikoita ! :D

 
7. tammikuuta 2010 klo 22.19 , Anonymous qwerty kirjoitti...

tuplaposeeraus, je! voi miten sä saatkin tollasen ihan perussimppelin asun näyttään niin kivalta ja söpöltä! en kyllä ite onnistuisi moisessa. :D ja alelöytöpostaus olisi tosi kiva, on aina kiva kurkkailla mitä kaikkee toiset on löytäneet halvalla ja sitten ittekseen jupista kun ei tullut lähteneeksi sotatantereelle metsästelemään. shoppailu kun on muutenkin jo (varsinkin talvisin) tuskasta ja kuumaa puuhaa, niin alennysmyynnit vielä.. huhhu.

ja toppahousut (peukku!)! mä en oikeesti käsitä miten tuolla kykenee liikuskelemaan pelkissä sukkiksissa esimerkiksi, ei tartte kävellä kun ison tien yli naapurille kylään niin on jo koivet pakastuneet.. toisaalta taas mun yrittämä legginsit&farkut yhdistelmä tuppaa oleen tukalan kuuma sisällä. taitaa näyttää siltä, että pian munkin täytyy kaivaa komeron uumenista toppikset.

ps. mulle lainsuojattomat oli ihan uusi juttu! haha :D

 
7. tammikuuta 2010 klo 22.35 , Blogger tupur kirjoitti...

heh, selailin sun blogia ihan sattumalta yks päivä ja poikaystävä tuli siihen viereen ja totes "hei mä tunnen ton!"

oli ihan jännä sattuma :D oon kyl joskus sitä miettinykki, kun on saman ikänen ja asunu kajaanissa vaik muuttikin puoltoistavuotta sitten tänne pk seudullle.

ei mulla muuta :D

 
7. tammikuuta 2010 klo 22.55 , Blogger yen kirjoitti...

sinä oot kyllä niiiiin söpö! C:
ja tämä sinun blogi on huippu!

T: työkameli

 
7. tammikuuta 2010 klo 23.25 , Blogger ia kirjoitti...

an: Hehe :D Sovitaan että mä raportoin aina sunkin puolesta ne pikkuasiat, nakkaa vaan kommenttiboksiin sitä mukaa kun hihityttää! :D

Milaina: Ei kyllä tosiaan ole mitään hajua, että mistä se on tullut :D Joo, alehelvetistä en tykkää minäkään! Siks koitan seilata kaupoilla just viimeisenä tai ekana aukiolotuntina, kun on hiljaista.

Mirette: Apua kuuluuko? Voihan ne olla, mä oon vaan aina ajatellu niitä virheiks! :D Joo, hovikuvaaja mullekin, ihan turha marista tuolle talon toiselle asukille, ei nimittäin paljoa sitä kiinnosta :P

anonyymi: Mulla ei triplasukkikset auta ollenkaan! Hitsi, pitäis varmaan omistaa farkut, ne kyllä pitäis sen viiman aika hyvin loitolla :)

anonyymi: Heh :) Takki kiittää, toivottavasti vaikka aleissa tärppäis!

anonyymi: Aw kiitti! :D

Sazu: Eiku siinä salmiakkipantteripussissa olevat pehmeet salmiakkipantterit! :D Ei muuten hajuakaan että onko niitä enää!

Taru: Ne on vähän outoja!

Stiina: Jep, tämän jälkeen se -15 astetta tuntuis helteeltä :D Lämmin mustikkapiirakka on kyllä ihan parasta!

Dee: Nyt kuulit :D Niin on!

Niina: Siis mitkä ihmeet on mamikset? En oo ikinä kuullutkaan! :D Mutta totta, mieluummin näytän michelin-ukolta mitä palelen!

anonyymi: Voi kiitos :) Hei mars kauppaan ostamaan vähän pakastemustikoita, kun piirakan tekee itte niin se on sen verran hieno saavutus että sitä voi sitten hyvällä omatunnolla myös syödä sen puoli pellillistä! :D

Hetuu: Voi eiii! Pitäis olla noiden tilanteiden varalle kassissa joku kerrasto mukana :o Mutta se on kyllä ihan hirvee tunne kun kylmä ei lähe millään pois, jämähtäny jonnekki ytimiin!

Juliet: Haluan nähdä teikäläisen tumput :D

K: Mäkään en tykkää niistä mustista pehmeistä ollenkaan! Keltaset on parhaita :)

Elisa: Toppahousut todellakin kunniaan :D Kiva kuulla että tykkäät! :)

anonyymi: :D

Riina: Oi että, tilaan kyllä heti ensimmäisenä sulta semmoset jos moisia alat tehtailemaan! :D Apua mä en ole vieläkään mennyt kouluun toppahousuissa sen kolmosluokan jälkeen, odotan kauhulla ens viikolla jatkuvaa koulua!

-hymyhuuli-: Hyvä päätös, tyylikkyys on ihan yliarvostettua :D Mulla ei oo mitään hajua mistä se nimi tulee! Kiva että tykkäät :)

anonyymi: H&Mltä löytyi :)

Cookie Monster: Leipaseppa piirakka! :)

anonyymi: Ne on pahoi :D Päh, tykkään sinusta kun noin kivoja kommentteja laitat! Kiitti :)

 
7. tammikuuta 2010 klo 23.26 , Blogger ia kirjoitti...

Mary Austen: Joo, ei mee mullakaan jakeluun!

Elina ja Jenni: :D

anonyymi: Voi ei, onko ne kadonneet? :o

anonyymi: Sorry, koitan muistaa ens kerralla! :D

Angie: Heh :D Kiitoksia!

anonyymi: Sivupalkista löytyy, 162 cm :)

Meflen: Heh, hyvä kuulla :) Hyvää alkanutta vuotta sinnekin!

mm: Joo sama homma täällä :D

anonyymi: No mä oon laittanut, ei auta! :D Musta se taitaa olla just niin että pitäis jäädä väljää vaatekerrosten väliin että lämmittää parhaiten, mut taitaa olla ihan tyyppikohtaista :)

anonyymi: Heh, kiitti! Joo, mä näytän urpolta jos katon suoraan kameraan :D Mutta voin koittaa suunnata sitä nassua vähän korkeammalle!

Lilja: Joo samaa mieltä! Siis mä oon aina ajatellu että ne pehmeet on jotain virhekappaleita, mutta koska niitä on niin usein, niin ehkä ne onkin tarkotuksella..? Vois laittaa Fazerille tiedustelua :D

Fia: Hui kauhia! Kokeile yks päivä pukeutua niin törkeen lämpimästi ettei varrmasti palele :)

anonyymi: Voi että, kiitos! Katotaan jos tuolta kesäotoksista löytyis julkaisukelpoisia :) Kiitos itsellesi kivasta kommentista!

Aleika: Eikä ku pahoja! :D

Pauo: Olipa ihan mahdottoman piristävä kommentti, kiitos kauhiasti! Tuntuu mukavalta pitkästä aikaa päivittää tiheämmin :)

Modernday: No hui! Käykö siellä yhtään viima? :D Sulla on sitten tosi hyvä ääreisverenkierto jos ei palele ollenkaan :)

Liquorice: Voi kiitos!

Noona: Kiitti!

aino: Mun mielestä taas kovat on parempia kun pehmeet :D Kiitti!

Sz: Heh, kiva kun tykkäät :) Kiitos hirmukivasta kommentista!

anonyymi: :D

anonyymi: Mars lähimmälle kiskalle!

Miina: Mäkin olen harrastanut noita päällekkäisiä leggingsejä! Ei ne lämmitä tarpeeks :D Kiva romaani oli!

qwerty: Kiitti :) Joo mäkin kyllä vihaan sitä hirveetä tungosta, siks oonkin kaupoilla aina hirmu aikasin aamusta tai sitten ihan viimesenä aukiolotuntina! On hiljasta :) Sovittelu talvisin on kyllä ihan helvettiä! Ja puollan toppiksia! Se on tosiaan kiva sitten olla niillä seittemillä sukkahousuilla sisällä kun ei kehtaa alkaa poiskaan käärimään, toppahousut on helppo kiskasta pois. No nyt säkin tiedät lainsuojattomat! :D

 
7. tammikuuta 2010 klo 23.29 , Blogger ia kirjoitti...

Tupur: Apua, kuka poikkikses on! :D Täällä Kajaanissa kyllä melkein kaikki tuntee kaikki, ihana pikkukaupunni :P

Yen: Voi Jenni :D Kiitti kovasti, kaunotar!

 
7. tammikuuta 2010 klo 23.33 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tuplaposeeraukset <3

 
7. tammikuuta 2010 klo 23.50 , Anonymous Sadetar kirjoitti...

Mie en kyllä ole muu muotibloggari, mutta lukeudun hamekansaan kyllä ympäri vuoden säästä täysin riippumatta. Ei siis ole olemassa huonoa keliä, on olemassa vain huonot vaatteet.

Alle siis ohuet sukkikset, niiden päälle paksut sukkikset, niiden päälle normaalit leggingsit ja koko komeuden kruunaa sitten merinovilla-silkkialushousut. Tämän jälkeen jalkaan vielä pitkät saapikkaat, niin johan kelpaa. Minulla tuli itse asiassa tänään jo ihan törkyisen kuuma noiden kanssa, kun pakkasta oli vain se vähän yli kaksikymmentä astetta. Olisi voinut jotkut alimmista kerroksista jättää pois...

Niin ja ihana tuo sinun ulkolookkisi tuossa kuvassa. Nuo punaiset asusteet on kyllä niin mahtavat. :D

Ja mustikkapiiras maistuisi kyllä miullekin!

 
7. tammikuuta 2010 klo 23.57 , Blogger Laura kirjoitti...

Onpa kiva saada taas asukuvia, sun asut kun on olleet mulle luultavasti suurin inspiraationlähde ikinä omaan tyyliini! =) Ja jälleen kerran ihanat kamppeet löytyi päällesi, kiireessäkin.

Osaatko yhtään sanoa, ootko laittamassa neulekukkasia myyntiin tässä parin päivän säteellä vai mahdollisesti joskus hamaassa tulevaisuudessa? Siitä lähtien kun kerroit niiden tulevan kohta myyntiin, oon vahdannut sun uusia postauksia ihan maanisena, kun haluisin niin kovasti ehtiä napata kukan tai pari itselleni... :)

 
8. tammikuuta 2010 klo 12.18 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Millä muuten muokkaat kuvia:D ??saaat tosi hienoja taustoja ja yhistettyä kuvat tuolleen jänskästi!

 
8. tammikuuta 2010 klo 12.57 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Itsestäni tuntuu että normi housut (farkut tms) on tosi kylmät talvella joten mieluummin kuljen hameissa ja sukkiksissa. Lämpö pysyy kehossa kun on paksut sukkikset+ ylipolvensukat tai säärystimet ja lämpöset pohjemittaset popot. Tosin -30 kelillä toi ei riitä. silloin jään sisälle.

 
8. tammikuuta 2010 klo 17.30 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Great outfit!

 
8. tammikuuta 2010 klo 19.02 , Blogger Piia kirjoitti...

Täytyy sanoa omalta osalta, että sukkahousuissa ja hameissa tarkenee jos on pakko, mutta ei silloin kyllä mitenkään mukavan lämmintä ole, ja ulkona viihdytään vaan se pakollinen aika bussia odottaessa.

Siellä pohjoisemmilla leveysasteilla varmaan moni eteläsuomalainen muotibloggarikin vaihtaisi toppahousut jalkaansa, täällä kuitenkin miinusta on ollut se ratkaisevat kymmenen astetta vähemmän :).

 
9. tammikuuta 2010 klo 0.32 , Blogger Annie Mee kirjoitti...

Oih lainsuojattomat on just parhaita! Itse yritän metsästää just ne kun en kovista tykkää. (Pikkuveli ei kauheesti fanita kun sormin kokeilen kaikki läpi...)

 
9. tammikuuta 2010 klo 7.44 , Anonymous Tikkaritikkari kirjoitti...

Oikeesti se menee niin, että ilma on se mikä lämmittää. Siksi untuvatakit ja muut semmoiset on lämpimiä, kun siellä on sitä ilmaa. Samoin sit kerrospukeutumisessakin pitäis olla (esim. fleece antaa tilaa ilmalle). Eli liian tiheet kerrokset ei jätä ilmatilaa.. toki sit miettii, että jonkunhan se ilmakin pitää lämmittää, ja jos ulkona on -30 (täälläkin eilen), niin se ainoo lämmittäjä taitaa olla sinä itse ;)

Mutta kiva postaus, ja toppahousut ei todellakaan oo turha keksintö! Niitäkin on muuten monenlaisia; mulla on yhdet (ostin laskettelua varten), joissa mun peppu näyttää ihan parhaalta ikinä ;D

 
9. tammikuuta 2010 klo 11.38 , Anonymous Vanill kirjoitti...

Kyllähän sen kesäkuntoprojektin voi käynnistää vaikka huhtikuussa, itsekin kaverin kanssa korkattiin terveellinen elämä vol. 592 tuhoamalla McFlurryt torstaina :DD Ja pakkasessa talsiminenhan polttaa rasvavarastoja ja vilkastuttaa verenkiertoa sun muuta terveyslöpinää.

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu