Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

kengät, kaikki!

Colour me !

sunnuntai 24. helmikuuta 2008

kengät, kaikki!

Jo useampaan otteeseen minun on toivottu raottavan vaatekaappini lainehtivaa pohjaa ja esittelevän kaikki omistamani kengät. Päätin vihdoin ja viimein toteuttaa urakan, ja ryhdyin sunnuntain kunniaksi (luvun välttelemiseksi) napsimaan kuvia käyttämistäni kengistä. "Ei siihen nyt kauaa voi mennä," ajattelin, "tunnissa valmis ja sitten matikkaa". Ihan hyvin, jos tunti tarkoittaa neljää. Ei jösses, miksi sitä pitää aina toteuttaa simppeli asia vaikeimman kautta? Ette usko, minkä taistelun takana nuo kuvat oli, joista kaiken huipuksi vielä näkee nätisti leikkausrajat poposten väliltä. Kun ylitäysi kone vielä vaikertaa parhaimmillaan pari minuuttia jokaisen Photoshopin toiminnon toteutuksesta, niin olen nyt vähintäänkin ylpeä saavutuksestani. Uh, saanen esitellä, ne helkkarin kenkäni! Muistakaakin klikata kuvat isoiksi!

ps. Huomatkaa värijalat!


T A L V I K E N G Ä T


Talvikenkäkokoelmaani en ole kovin tyytyväinen, kaipaisin suuresti ruskeita, asiallisennäköisiä saappaita, mutta vasemmalta:
Iglukengät ovat kovien pakkasien ehdottomat varpaidenlämmittäjät. Äitini ylipuhui minut Andiamossa näiden kannalle, mutta myöhemmin tuumittuna olisi ehkä sittenkin kannattanut valita toisin. No, lämpimät on!
Nappinilkkurit olivat alkutalven käytetyimmät. Nämä DinSkon kengät sylkivät yhden napin hangelle, ja jouduin postittamaan nappipuolen takaisin ostopaikkaan toiselle paikkakunnalle paikattavaksi. Uusien korkolappujen ja reissauksen jälkeen nämä ovat tulleet maksamaan ihan liikaa, mutta rakastan näitä silti, vastoinkäymisissä ja muut häävalat!
Mustat nahkasaappaat ovat ehdottomasti parhain kierrätyskeskuslöytöni: aitoa nahkaa kahdella eurolla! Viimeistään näiden kenkien myötä tajusin, että vakiona koroilla kävelevät ovat hulluja. Matalien kenkien mukavuutta ei vaan voi lyödä.
Mustat nilkkapituiset saappaat olivat talvialeostos viidelläkympillä matalapohjaisten talvikenkien kaipuussa ennen kierrarikenkien löytymistä. Olen kovasti harkinnut näiden huutokauppaamista, löytyisiköhän kiinnostusta?
Ruskeat lyhyet mokkasaappaat ovat kyllä jo hyvää vauhtia menossa kohti uutta omistajaa. Nämä olivat viime talvena ihka ensimmäiset korolliset kenkäni, mutta nyt en enää käsitä, miten ihmeessä olen moisia kehdannut käyttää.

NILKKAPITUISISTA SAAPPAISTA: Koko on 37, ja alkuperäinen hinta 70e, alennuksen jälkeen 50e. Olen käyttänyt kenkiä n. viisi kertaa, ja ovat pienen vian kanssa käyneet suutarilla, joten ovat kuin uudet. Ovat tosiaan lähestulkoon käyttämättömät, hintaa pitää vielä miettiä! En kyllä kovin halvalla niitä raski myydä viiden käyttökerran jälkeen, mutta maksaako niistä kukaan neljääkymppiä..? :D Katsotaan, jos kiinnostuneita tulee!

T E N N A R I T

Näitä minulla onkin komeat kaksi paria.
Adidaksen Superstarit löytyvät vähintäänkin joka toisen eliön kenkähyllystä, eikä minunkaan hyllyni tee poikkeusta. Nämä taitavat olla vanhimmat yhä käytössä olevat kenkäni, ja nykyään kullat toimivat lenkkikenkinä.
Converse-look-a-liket ostin kolme kesää sitten Seppälästä, ja tykkään näistä vieläkin ihan mielettömästi. Kesällä luultavasti yhdistän nämä johonkin hempeilymekkoon Lily Allenin tapaan.A V O K K A A T


Vasemmalta:
Nämä rusettikorkkarit ostin viime syksynä kirpparilta kahdella eurolla. Kokonaishinta hiipikin suutarikäynnin ja korkolaputuksen jälkeen yhteensä kahteentoista, mutta toistaiseksi ei kaduta!
Seuraavat solmuwedget ovat viimekesän ostos Seppälästä. Näille ei ole tullut kamalasti käyttöä, jotenkin tuntuvat tippuvan jalasta vaikka oikean koon ostinkin.
Punaiset avokkaat ovat yhdet ehdottomista lemppareistani. Joku oli hylännyt nämä kirpparille, josta hamusin punaisuudet heti talteen naurettavaan parin euron hintaan.
Helmiäisvalkoiset avokkaat ovat tuorein kenkäostokseni kierrätyskeskuksesta. Uskomattoman mukavat jalassa (ja noilla koroilla jopa minä osaan kävellä)! Nämä pääsevät kesällä, ja luultavasti ihan ylppärijuhlissakin, tehokäyttöön.
Vasemmalta:
Puhtaanvalkoiset remmisandaalit olivat hätäostos Seppälästä viimekeväisiä juhlia varten. Näitä on tullut käytettyä kesällä varmaan eniten tuon nilkkaremmin ansiosta: ah, eivät tipu jalasta!
Ruskeat remmiavokkaat (okei, sandaalin ja avokkaan ero, anyone?) olivat viime kesänä ihastus ensi näkemällä Seppälässä (juu, kaupungissamme on monipuoliset kenkäkauppavalikoimat!), mutta kolmenkympin hinta piti nätteydet tiukasti hyllyssä. Muutaman viikon perästä samaiset olivat alennuksessa puoleen hintaan, ja kiskaisin kokoni melkoisen nopeaa kassalle. Hassua, pari isoa kokoa näitä pyörii vieläkin Seppälän alelaarissa...
Mustat nilkkurit ovat ehdottomat suosikkini kaikista kengistäni. Ostin nämä 18-vuotissynttärilahjaksi itselleni Anttilasta kuumottavaan kuudenkympin hintaan, mutta ovat kyllä maksaneet jokaisen sentin takaisin. Sopivat törkeän hyvin lähes mihin vaan!
Mustat avokkaat olivat ensimmäinen kirppiskenkäostokseni. En kuollaksenikaan muista paljonko näistä maksoin ja tykkäävät tippua kiitettävästi jalastakin, mutta tunnearvo kymmenen: Nämä olivat ensimmäisiä ostosesittelyjäni blogimaailmassa.
B O N U S

Vielä loppukevennyksenä vasemmalta:
Paljettitohvelit, kuka nämä on oikein keksinyt?! Nämä löytyivät Sokoksen alekaukalosta viime kesänä viidellä eurolla, eikä näitä nyt vaan voinut vastustaa. Hei, paljettitohvelit!
Punaiset Hait ovat uskolliset syyssadekelien ja talviloskien pelastajattaret. Harmainkin aamu piristyy kummasti, kun nuo kiskoo villasukkien kanssa jalkaan.


Siinä ne, ei sen enempää.
Mitkä olivat lempparisi?

Tunnisteet:

62 kommenttia:

24. helmikuuta 2008 klo 23.26 , Anonymous Henna kirjoitti...

Vitsit, miten kivasti toteutettu postaus! Noi värikkäät sukkikset toimii älyttömän hyvin tässä. Parhailta näyttävät nuo mustat nilkkurit, jotka mainitset myös omiksi suosikeiksesi. Voin todellakin kuvitella, että ne sopii yhteen melkein minkä tahansa asun kanssa.

 
24. helmikuuta 2008 klo 23.27 , Anonymous Sandra kirjoitti...

hihhih, olen eka. :D
mutta joo, asiaan! Minkä kokoiset nuo mustat nilkkurit ovat, jotka olisit valmiina myymään? :) Ovat nimittäin supersuloiset! ja mikähän olisi lähtöhinta? ;)

 
24. helmikuuta 2008 klo 23.29 , Anonymous Sandra kirjoitti...

en ollutkaan! :( saakelin henna. :D

 
24. helmikuuta 2008 klo 23.31 , Blogger Henna kirjoitti...

Saappaat oransseille (?) sukkahousuilla oli syötävän suloiset.

Kuten edellä kaimani totesi, niin todella ihanasti toteutettu postaus! Moni on saman postauksen tehnyt, mutta tä oli aivan omaa luokkaansa :)

 
24. helmikuuta 2008 klo 23.46 , Blogger Caisha kirjoitti...

Mulla oli pari vuotta sitten ihan samanlaiset converse-look-a-liket seppälästä :D annoin ne kuitenkin kaverilleni, sillä ostin melkein heti aidot :)


Punaiset avokkaat ovat suosikkini :)

 
24. helmikuuta 2008 klo 23.47 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Minä(kin) tykkäilen kovasti noista Anttilan mustista nilkkureista. :)
Kiva postaus!

 
25. helmikuuta 2008 klo 0.03 , Anonymous tuleva bloggaaja kirjoitti...

Ihanaa ! IA = Värit ! (=

Hmm.. tietäisitkö sinä, miten blogin postauskohtaa saisi leveämmäksi ?

 
25. helmikuuta 2008 klo 0.57 , Anonymous Jenni kirjoitti...

Täällä olisi myös kiinnostunut jos olet huutokauppaamassa niitä mustia nilkkapituisia saappaita :)
Minkäs kokoiset ne on?

Lempparinkenkäni postauksessa on mustat solmuwedget tai nappinilkkurit.Kummatkin suloisia kenkiä :)

 
25. helmikuuta 2008 klo 8.18 , Blogger MouMou kirjoitti...

Ihania ¨kenkiä sinulla, löysin monet hienot!:O Silti täytyy sanoa, että nuo Hait ovat ne yksilöt, joista olen eniten kade... Nämä "talven" loskakelit kuluisivat paljon mukavammin noissa.:)

 
25. helmikuuta 2008 klo 9.18 , Anonymous Nanna- kirjoitti...

Paljon pyydät noista mustista nilkkureista ja mikä sun kokos on? :)

Ihana postaus kertakaikkiaan.

 
25. helmikuuta 2008 klo 9.24 , Blogger videl kirjoitti...

söpöjä kenkiä :> ja tosiaan, olit hienosti tehny tän postauksen. sukkiksien vaihtelu ja hienosti kootut kuvat, erityisesti tuo hauska kuva seppälän tennareista :D

minultakin muuten löytyy nuo valkoiset remmisandaalit, ostin ne joulukuussa 6eurolla! :)

 
25. helmikuuta 2008 klo 9.29 , Blogger ia kirjoitti...

NILKKAPITUISISTA SAAPPAISTA: Koko on 37, ja alkuperäinen hinta 50e. Olen käyttänyt kenkiä n. viisi kertaa, ja ovat pienen vian kanssa käyneet suutarilla, joten ovat kuin uudet. Ovat tosiaan lähestulkoon käyttämättömät, hintaa pitää vielä miettiä! En kyllä alle kolmenkympin niitä raski myydä :D

Henna: Voi kun kiva, että tykkäilit! :) Ne nilkkurit on kyllä ihanat.

Sandra: Melkein eka! Katso alkuviestini :)

Henna: Voi kiitos kovin! :) Oli tuossa kyllä vääntämistä :D

Caisha: Ainahan ne aidot paremmat ovat, mutta toistaiseksi en ole raskinut ostaa :D

Anonyymi: Kiitos kovin! :)

Tuleva bloggaaja: Hehe :) Sitä saa muutettua HTML-koodista, kohdasta #main-wrapper {
width: 610px; Tuohon 610:n tilalle näpyttelet haluamasi leveyden, kokeilemalla se sopiva löytyy!

Jenni: Katsoppa ensimmäinen viestini :) Kiitos kovasti!

Moumou: Hehe, hassua miten ala-asteella kulki tennareissa kamalimmatkin sadekelit kun ei kehdannut käyttää kumppareita, ja nyt ne vetää enemmän kuin mielellään jalkaan :D

Nanna-: Katso ensimmäinen viesti :) Voisinkin lisätä tiedot itse postaukseen.

 
25. helmikuuta 2008 klo 9.34 , Anonymous Nanna- kirjoitti...

Äh, sulla on liian pienet jalat! Yksi (tai kaksi) koko isompi, ni olisin ostanut melkein varmasti. :D

 
25. helmikuuta 2008 klo 9.51 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

hei, huomasin että sulta puuttuu yhdet tärkeät... pitkät saappaat. niistä riittää iloa moneen asuun ja menoon. minutkin ovat pelastaneet monasti... uaa!
hauska postaus oli muuten muuten

 
25. helmikuuta 2008 klo 11.16 , Anonymous Jossu kirjoitti...

Kiva postaus :D Olen jo monta kertaa meinannut laittaa kommenttia, mutta aina se on jäänyt. Sopiiko muuten, että vien tuon "Where's my hair at ?!"- postauksen kuvasi parturille näytille, kun sulla on niin ihanat hiukset? Käy sitten katsomassa tarkemmin miun blogista http://tossupossu.vuodatus.net :D Jatkoja!

 
25. helmikuuta 2008 klo 11.19 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Vielä yks kysymys niistä nilkkureista, joita olet myymässä. Onko ne nahkaa vai keinomatskua ?

 
25. helmikuuta 2008 klo 11.42 , Anonymous jj kirjoitti...

Ihania kenkiä! Oot kyllä panostanu kuviin!

Muute tossa tennarit -osion kuvassa, missä sulla on Converse-look-a-liket jalassa näyttää, kuin roikkuisit hirtettynä seinällä XD Huih..

 
25. helmikuuta 2008 klo 12.39 , Anonymous noora kirjoitti...

haisaappaista diggasin tosi paljon, ittekin on suunnitelmissa ostaa punaiset hait (:

 
25. helmikuuta 2008 klo 12.49 , Anonymous winda kirjoitti...

Ihana postaus, kyllä huomaa että olet käyttänyt aikaa :) Kaikki avokkaasi ovat todella suloisia :)

 
25. helmikuuta 2008 klo 13.06 , Anonymous Annika kirjoitti...

näinklhän väärin, vai onko ekat talvikengät samanlaiset kun mulla. : D oon pitäny niitä älyttömän rumina, mut näköjään joku ns. muotitietoinenkin pitää sellasia. : o

 
25. helmikuuta 2008 klo 13.58 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

miksi en näe leikkaus jälkiä?

 
25. helmikuuta 2008 klo 14.49 , Anonymous Adele kirjoitti...

Kivoja kenkiä, lemppareiksi nousivat Hai-saappaat :) Pitäis ehkä itekki ostaa jotku ihanat saappaat!

 
25. helmikuuta 2008 klo 15.24 , Blogger Monica kirjoitti...

V: Joo, varmaan meen kyllä ne hiukset tässä parin viikon sisällä leikkauttamaan vähän lyhyempään malliin. Kiitti, tais olla toi yks ja ainoo kerta ku ne asettu tolleen. :D

Sä omistat paljon ihania kenkiä! Tykästyin noihin sun valkosiin avokkaisiin kamalasti, superihania. Hauska idea noi eriväriset sukkahousut! :D P.S. Minkä väriset hiukset sulla on ton värin alla? Eikös sulla ookkin värjätyt? : D

 
25. helmikuuta 2008 klo 15.30 , Blogger Herttainen kirjoitti...

Mun suosikit on ehdottomasti punaiset Hai-saappaat! Haluaisin omatkin, mutten millään osaa päättää väriä :)

Mulla ei tällä hetkellä photoshop toimi ollenkaan, en tiedä johtuuko kun latasin macilleni uudemman käyttöjärjestelmän, leopardin, joten meikäläisen muokkaukset tapahtuu vammaisesti ja hitaasti ja tuskanhikeä aiheuttaen appleworksin maalausohjelman, microsoftin excelin sekä iphoton avulla... Vaikka pitäisi vain kasvojen eteen tehdä joku pallo, niin siihen menee eestaas ravatessa melkein puoli tuntia, etenkin kun täälläkin jurnuttaa hidas ja täysi kone...

 
25. helmikuuta 2008 klo 15.34 , Blogger Etta kirjoitti...

Ihania kenkiä! Mullakin on punaiset Hait :) Voisin ostaa vaikka nuo kaikki (tuskin ovat myynnissä), jos vain olisivat paria kokoa isommat...

 
25. helmikuuta 2008 klo 15.34 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ihanat nuo nappikengät ja sitten nuo myytävänä olevat saappaat :) Mistä ostit ne nappi kengät? paljon maksoi? Vai onko siitä kovinkin kauan kun ostit kengät? Ne oli super ihanat! Haluan itsellenikin sellaiset.

 
25. helmikuuta 2008 klo 15.59 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ihania kenkiä kyllä! Iteltäki nuo adidaksen superstarit valkoisina löytyy ja aivan älyttömän kestävät ovat olleet!

Aika jännä, että just pari viikkoa sitten kirpparilta bongasin tuollaiset (ekan rivin kolmaskuva) aivan samanlaiset mustat nilkkurit ja täysin käyttämättömät(lappukiinni, vaikka hinta poistettu) Kokokin oli 37, hintaa en viitsi sanoa, olivat sen verran edulliset. Muuten olisin varmasti ostanu, mutta koon olísi pitäny olla vähintään 38-39 :(

 
25. helmikuuta 2008 klo 16.08 , Blogger Dolce Vita kirjoitti...

Ehdottomasti nuo punaiset hait, juuri tuollaiset haluan :)

 
25. helmikuuta 2008 klo 16.24 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Nää, koko 37. Äsh, miksi pitää olla tällaiset miesten jalat kuin mulla :S kerkesin jo innostua noiden ihanuuksien myymisestä.

Joo, ihania kenkiä. Mun lempparit on just noi rusettinilkkurit, mustat kirppissaappaat ja ruskeat Seppälän remmiavokkaat.

 
25. helmikuuta 2008 klo 16.31 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

tuon kuvan muokkaukseen on täytynyt mennä kauan! En ite ikinä pystyis tuohon (ainakaan menettämätttä hermojani)

 
25. helmikuuta 2008 klo 16.36 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Minä(kin) olisin ollut kiinnostunut noista kengistäsi, mutta minkä sille voi kun on tällaiset räpyläjalat, kyseiset kengät olivat lempparini noista. 8) Ja nuo punaiset avokkaat, ihanat.

 
25. helmikuuta 2008 klo 16.50 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kylläpäs siinä oli kenkiä kerrakseen! Nappinilkkurit oli suosikkini (:

 
25. helmikuuta 2008 klo 16.55 , Blogger into the blue kirjoitti...

ihanat punaiset avokkaat !!! muuta ei tarvikkaan sanoa, sulla on ihania kenkiä :)

 
25. helmikuuta 2008 klo 17.19 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

tosi taidokkaasti toteutettu toi kuvien laittaminen tolleen kivasti, niinkuin siinä olisi monta ia:aa! :^)
ja hauskat ne eriväriset sukkikset... kiva vaihtaminen niissäkin kuvien välillä.. :D hieno postaus, kertakaikkiaan. :^)
I likee!

 
25. helmikuuta 2008 klo 17.28 , Blogger Emilia kirjoitti...

Rakastuin sun punasiin avokkaisiin.

kiva blogi muutenkin sulla, oon jo jonku aikaa lueskellu :)

 
25. helmikuuta 2008 klo 17.34 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Musta on kiva, että omistat yhdet kunnon talvikengät. Musta on typerää, kun jotkut on muka niin hienoja, etteivät voi pitää lämpimiä kenkiä pakkasella, jos ne ei ole juuri kuuminta hottia tai in. Hyvä, että joku vielä uskaltaa pukeutua käytännöllisesti eikä juokse kaivoon lauman perässä.

 
25. helmikuuta 2008 klo 17.52 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ne kengät olis just mun kokoo, missä sä niit kauppaat? (jos kauppaat)

 
25. helmikuuta 2008 klo 18.09 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ihanaa. kivat värisukkahousut! :D

 
25. helmikuuta 2008 klo 18.13 , Blogger Marika kirjoitti...

Omat suosikkini olivat ensimmäiset avokkaat. Todella suloiset ja korko on aivan ihana. <3
Ihanaa on myös se, miten jaksat vaihdella sukkiksia ja tehdä muokkauksia näin paljon. :D No mutta mitäpä sitä ei tekisi vältelläkseen kokeisiin lukemista. Itse suunnistan aina blogailemaan.
Avokkaat ovat kuten ensimmäisessä kuvassa, kuin korolliset balleriinat. Sandaalit ovat sellaiset, jotka eivät mene yhtenäisenä osana koko jalkaa. Esim ruskeat Seppälästä ostetut kengät miellän sandaaleiksi. Näitä on todella vaikea selittää ja sandaletit ovat sitten taas asia erikseen. :D Sandaletit siis korolliset sandaalit,, ainakin melkein.

 
25. helmikuuta 2008 klo 18.33 , Anonymous nninni kirjoitti...

Mun lemppareiksi nousivat punaiset avokkaat ja Hait! :D

 
25. helmikuuta 2008 klo 18.37 , Blogger äs kirjoitti...

Ihana postaus ja nuo punaiset avokkaat olivat kyllä uskomattoman suloiset. :)

 
25. helmikuuta 2008 klo 19.08 , Anonymous Tanya kirjoitti...

Ihastuin noihin Nappinilkkureihin ja mustiin nilkkureihin aivan vallattomasti :)<3

 
25. helmikuuta 2008 klo 20.41 , Blogger LOGOTEES kirjoitti...

On tosi ihana postaus minustakin:)

Voi kun aloin kuolata noita punaisia avokkaita ja bonusta edellisessä "ryhmässä" olleet mustat nilkkurit voisivat myöskin löytää tältä tytöltä rakastavan kodin;D.
Omistat kyllä tosi ihania kenkiä, verrattuna minun pienikokoiseen kenkävarastoon (lähinnä yhdet lyhytvartiset, nauhattomat ei-converse -tennarit + ihanat talvikengät...) :)

Ja colour me on aivan upea blogi!

 
25. helmikuuta 2008 klo 21.06 , Blogger birgitta kirjoitti...

Ihanat kumisaappaat! Sait kyllä hymyn kasvoilleni. Todella hieno postaus, olen jopa ihan otettu siitä, miten paljon vaivaa näet postaustesi eteen, mahtavaa ia! :)

Ihastuin kenkiisi! En osaa nimetä suosikkia, mutta jäin ihmettelemään, että miksi ihmeessä myyt nuo syötävän ihanat nilkkurit? Olet hullu! :'D Harmi kun itselläni ei ole nyt käytössä ylimääräisiä rahoja, kokokin aivan juuri näpsäkkä ja hintakin ihan ok. Such a shame...

Mutta siis jatka samaan malliin, olet selkeästi ihminen, joka kunnioittaa lukijoitaan eikä ota heitä itsestäänselvyytenä! :)

 
25. helmikuuta 2008 klo 21.29 , Blogger Lumianna kirjoitti...

Olipa kiva postaus ja ihana kuvatoteutus! Nappinilkkurit, punaiset avokkaat ja Hait pääsivät suosikikseini :). Tässä postauksessa näkyi taas yksi niistä asioista, mistä niin kovin tykkään blogissasi: suuri osa kengistä oli kirppariostoksia. Todistat joka kerta, että parilla eurollakin voi näyttää kivalta, kun osaa yhdistellä oikein :). Aina ei tarvitse ostaa uutta ja kallista!

 
25. helmikuuta 2008 klo 21.41 , Blogger veerra kirjoitti...

Lempparini ovat nuo kumisaappaat! :D ne ovat niin pirteät ja söpöt. Haluaisin itsekin jotkut übersöpöt kumpparit, muttei ole tullut hankittua. :)

Tosi kivasti tehty postaus, plussaa erivärisistä sukkiksista! :))

 
25. helmikuuta 2008 klo 22.12 , Anonymous emilia kirjoitti...

Miksi ihmeessä olet myymässä noita dinskon nilkkureitasi? :o Ne ovat älyttömän söpöt ja tykkään niistä talvikengistäsi eniten. No mutta joo, omapa on päätöksesi. Ja muuten, hienosti toteutettu postaus. Sukkahousu idea oli kiva ja toi piristystä! :>

 
25. helmikuuta 2008 klo 22.17 , Anonymous mandi kirjoitti...

minusta nappinilkkurit oli kivoimmat. :> jaa et ole tyytyväinen talvikenkäkokoelmaasi? minulla on kuule vain yhdet keinomokkasaappaat, jotka imevät vettä kuin pesusienet, ja ovat kaiken lisäksi oikeasti äitini. :D

 
25. helmikuuta 2008 klo 23.59 , Blogger ia kirjoitti...

Nanna-: Äh, sulla liian isot! :D

Anonyymi: Olet niin oikeassa!

Jossu: Vastailinkin jo blogiisi :)

Anonyymi: Keinomatskua ovat.

JJ: Kiva kun tykkäsit! Haha, aika karu mielikuva sulla, ihan vain hypähdin :D

Noora: Osta ihmeessä, et kyllä kadu!

Winda: Hyvä että huomaa, nimittäin sitä aikaa tosiaan meni :D Kiitti!

Annika: Päh, minä tiedä muotitietoisuudesta mitään, eikä nuo ole edes kovin rumat :D

Anonyymi: Hyvä ettei näe, tein parhaani niiden kätkemiseksi!

Adele: Hanki ihmeessä, kumpparit pelastavat monet räntäpäivät!

Monica: Kiitos kovasti :) Apua, milloinkohan tukkani olisi ollut viimeksi oikeanvärinen? Varmaan joskus seiskaluokalla :D Vaaleanruskeat taitaapi olla.

Herttainen: Uh, kuulostaapa monimutkaiselta! Ärsyttää, kun noilla hienoilla ohjelmilla muokkaus on tehty muka niin helpoksi, mutta ne ohjelmat eivät suostu toimimaan sitten millään. Pitäisi saada kyllä uusi kone pyörittämään!

Etta: Jej, haisamis :) Ääh, mulla taitaa olla liian pieni jalka :(

Anonyymi: Postauksessa taitaa lukeakin, että DinSkosta ovat :) Ostin ne lokakuussa viidelläkympillä, mutta vielä tammikuussa näin parin alennuskorissa!

Anonyymi: Kiitti :) Oho, joku muukin on sitten halunnut luopua omistaan :o Apua, en mä kehtaa kovin suuria summia noista pyytää :D

Dolce Vita: Ne ovat kyllä piristäjät :)

Anonyymi: Äh, harmi ettei koko passaa! Rusettikorkkarit on kyllä ehdottomia suosikkejani :)

Anonyymi: Itse muokkaukseen ei edes mennyt järkyttävän kauaa, mutta kone temppuili niin perkeleesti, että aikaa tuhraantui järkyttävästi!

Anonyymi: No voi harmi, ettei koko sattunut sopivaksi :( Kai mulla on sitten luonnottoman kokoinen jalka!

Anonyymi: Yllätyin itsekin noiden lopullisesta määrästä :D

Into the blue: Kiitti kovin :)

Anonyymi: VOi kun kiva kuulla että tykkäilit! Ei noita sukkiksia tarvinnut vaihtaa kuin viisi kertaa, räpsäsin jokaisella värillä aina isomman satsin erilaisia kenkiä :D

Emilia: Kiitos kovasti, ja kiva kuulla että tykkäät!

Anonyymi: Kyllä mulla menee varpaiden kuoliomahdollisuus tyylikkyyden edelle :D Ja vihaan kylmiä varpaita!

Anonyymi: Pysy kuulolla, järjestän tänne blogiini mitä todennäköisemmin huutokaupan, jossa myyn mm. nuo kengät!

Anonyymi: Kiitti :D

Marika: Hee, ei noita sukkiksia tarvinnut vaihtaa niin useasti, kun otin samalla kertaa kaikki kuvat, missä näkyy samanväriset sukkikset :D Uh, aivan liikaa kenkätermejä! Jos nuo kaikki sandaalit ja avokkaat pussittaisi pikkukengiksi? :D

Nninni: Hehee :D

Äs: Kiitos kovin!

Tanya: Mukava kuulla :)

Logotees: Voi kiva kun tykkäsit, ja kiva kun tyksit blogistanikin! :) Kun ravaa kirppareilla, niin noita alkaa kertyä kummasti :D

Birgitta: Kommenttisi lämmitti mahdottomasti, kiitos! Myyn kengät kun löysin nuo kirpparisaappaat, en tee oikeastaan mitään noilla toisilla lättäpohjaisilla :)

Lumianna: Voi, kiitos kovasti kommentistasi :) Kirppariostoksista puheenollen, tein tänäänkin löytöjä, huomenna näkyy! :D

Veerra: Hanki ihmeessä värikumpparit, ovat kumman käytännölliset!

Emilia: Osta pois jos tykkäilet ;) Kun löysin nuo kirppiksen mustat matalat saappaat, niin nuo nilkkapituiset kävivät turhiksi, enkä niitä tosiaankaan ole sen kummemmin käyttänyt. Ja muistuttavat muuten melkoisesti noita nappinilkkureita edestäpäin! Kiva kun tykkäsit :)

Mandi: No okei, ehkä se valikoima voisi huonompikin olla :D Hanki ihmeessä vedenpitävät läpsyttimet, vilustut vielä!

 
26. helmikuuta 2008 klo 9.51 , Blogger Sarianna kirjoitti...

Lempparini ovat ehdottomasti nuo mustat kierrätyskeskuksesta ostamasi nahkasaappaat! Myös nuo helmiäisvalkoiset avokkaasi ovat tosi söpöt :)

 
26. helmikuuta 2008 klo 11.03 , Anonymous Herttainen kirjoitti...

Haluaisin haastaa sinut! Huomenna kiusaamista vastaan päälle jotakin vaaleanpunaista! Haaste löytyy blogistani nimimerkkiäni klikkaamalla.

 
26. helmikuuta 2008 klo 14.10 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hehee löysin sun kuvat galtsusta! Mutta don't worry en täällä ala nikkiäsi levittelemään :>

 
26. helmikuuta 2008 klo 15.28 , Blogger Panda kirjoitti...

kirkkaanpunaiset avokkaat! voi että! Aivan ihanat. Mulla on saman väriset hai-saappat <3

 
26. helmikuuta 2008 klo 16.16 , Blogger Iina kirjoitti...

voi että noi punaset hait on söpöt :) tarttisin ittellenikin jotain pirteetä, mun saappaat on niiiin tylsät

 
26. helmikuuta 2008 klo 16.54 , Anonymous FASHION BOOK kirjoitti...

kiva postaus :>

 
26. helmikuuta 2008 klo 17.36 , Blogger LOGOTEES kirjoitti...

PS IA!
Mun blogiini mä laitoin sut mun lemppareitteni joukkoon, eli niitten joita mä luen!

 
26. helmikuuta 2008 klo 17.51 , Blogger stefanie kirjoitti...

oi aivan ihanat nuo valkoiset remmisandaalit ! ihastuin niihin heti. miksen minä koskaan näe kaupoissa tuollaisia ? :)

 
26. helmikuuta 2008 klo 18.35 , Anonymous Jenni kirjoitti...

Itselläni on juuri 37 jalka, joten olisin siis edelleen kiinnostunut niistä mustista nilkkureista :)
Ja näyttää kyllä todella hyväkuntoisilta ja vähänkäytetyiltä niinkuin kerroitkin, joten ei niitä edes kannata kovin halvalla myydäkään :)
Kerropas sitten millon olis myynnin aika niin täällä ainakin löytyy yksi ostajaehdokas!

 
26. helmikuuta 2008 klo 18.44 , Anonymous Jenni kirjoitti...

Niin se vielä,että minkä merkkiset ne musta kengät on ja mistä ostettu? :)

 
26. helmikuuta 2008 klo 18.57 , Anonymous maij kirjoitti...

hait on parhaat:DDDD

 
27. helmikuuta 2008 klo 21.41 , Blogger ia kirjoitti...

Sarianna: Kiitos kovin :) Valkoiset ovat kyllä suloiset!

Herttainen: Haaste vastaanotettu!

Anonyymi: Apua, niinkö teit :D Pidähän tieto vaan itselläsi, kiitos :)

Panda: Jejj, haisamis!

Iina: Hanki ihmeässä pirteät kumpparit jos niistä puhuit!

Fashion Book: Kiva kun tykkäsit :)

Logotees: Hee, kiva kuulla! :)

Stefanie: Seppälästä tekee joskus melkoisia löytöjä :D

Jenni: Jes, mahtavaa että kiinnostuit! Järkkäilen tässä jossain vaiheessa vähän suuremman huutokaupan, johon tulee sitten myös nuo kenkäset. Että ei huolta, blogin lukijalle ne menee :) Kengät on Spirit-merkkiset ja ostettu kenkäkaupasta nimeltä Click.

Maij: :D

 
17. marraskuuta 2008 klo 22.34 , Anonymous Judy kirjoitti...

nyt kun selasin vanhoja postauksiasi, huomasin etten olekaan ainoa kellä on hait käytössä! :)

(tai ehkeivät ole sinulla enää käytössä, mutta mulle tuommoiset on ihan uudet tuttavuudet, viikonverran ne on jalkojenkuivikkeena toimineet)

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu