Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

lemppareita

Colour me !

torstai 7. helmikuuta 2008

lemppareita

Liian kauan aikaa sitten minulle heitettiin juttutoivetta lempparivaatteistani. Ajattelin nyt lempparimekkokatsauksen muodossa ujuttaa vanhoja asujanikin uuden blogin puolelle, joten tämmöistä tällä kertaa.


1. Lappumekko


Image Hosted by ImageShack.us


Muistan, miten kamppailinkaan tämän mekon ostossa! Lindexin sovituskopissa keimailin mekossa heinäkuun helteellä yhteensä varmaan tunnin, enkä uskaltanut millään pamauttaa nätteyttä tiskille ja pulittaa siitä 32 euroa. Nukuin vapisten yön yli ja hain vertaistukea bloggaamalla ihastuksestani, ja kommenttilaatikon kannustusten rohkaisemana kävin lunastamassa mekon seuraavana aamuna itselleni. Kerran se kirpaisi, ja tämä on kyllä maksanut jokaisen senttinsä takaisin.


2. jättivillapaitamekko

Image Hosted by ImageShack.us

Tämäkin nöpönen on peräisin Lindexiltä. Minulla oli hirveä hinku saada pitkä ja lämmin neulemekko, ja tämä XL-kokoinen villapaita (alerekiltä, 6e) sopi tarkoitukseen paremmin, kuin hyvin. Monen ikävän pipipäivän pelastaja!3. Kirpparimekko

Image Hosted by ImageShack.us

Tämä löytyi kirpputorilta ajelehtimasta, ja vasten oletuksiani se olikin ihan inhimillisesti hinnoiteltu. Tämä kolmen euron perusmekko lähti mukaan ilman sen kummempaa harkintaa.

Mikä on lempparisi lemppareistani? Entä lempparisi lemppariasu? Lisää lempparisanoja?


Nyt kirjoituksiin lueskelemaan ->

Tunnisteet:

47 kommenttia:

7. helmikuuta 2008 klo 16.01 , Anonymous ensku kirjoitti...

Vouu, epäreilua! Ihania kaunokaisia kaikki, heti kun kyllästyt, olen ensimmäisenä jonossa.. :) hah.

 
7. helmikuuta 2008 klo 16.08 , Anonymous ensku edelleen... kirjoitti...

Mulla on muuten aika samanlainen mekko kun toi eka, tosin ostopaikkana H&M. Se on vähän isohko rinnan kohdalta, lepattaa hieman sivuilta.. voi kun jostain löytyisi motivaatiota kavennusurakan aloittamiseen... :) hitsi, keksin juuri yhden kysymyksen sulle, miksimiksi en tajunnut tätä silloin kun annoit kaikkien kysyä mitä ikinä mieleen juolahtaa. No kysyn nyt kumminkin, alkoi häiritsemään kun en tiedä.. Mikä on lempiruokasi?

 
7. helmikuuta 2008 klo 16.11 , Anonymous Puolikas kirjoitti...

Lemppari on 3, sillä tuplahelmat on ihania. Harmittaa kun mulla ei ole kuin 1 alusmekko jonka päälle voi laittaa vähän lyhyempia mekkoja joita ei tulisi muuten käytettyä.. täytyy metsästää toinen!

 
7. helmikuuta 2008 klo 16.15 , Anonymous Adele kirjoitti...

Tykkään kovasti kaikista, mutta voittoon taitaa yltää jättivillapaitamekko! Se näyttää niin lämpöiseltä ja pehmeältä (varsinkin tuossa isoimmassa kuvassa, jota olen tainnut ennenkin kehua: ihanat värit ja ihana ia!) :) Myös muut ovat kivoja, pidän varsinkin noista tuplahelmoista!

 
7. helmikuuta 2008 klo 16.22 , Anonymous Strawberry milkshake kirjoitti...

Todella ihanan blogin olet täälläkin saanut pystyyn! Odotan innolla uusia kirjoituksia, lempparini on tuo ensimmäinen lappumekko. Itselläni melkein samanlainen, tuollainen 'vahvempaa kangasta' oleva olisi kyllä ihanampi saada. :) Ja tuo kirpparimekko on myös todella ihana! Sivupohja on muuten taas nappisuoritus! :>

 
7. helmikuuta 2008 klo 16.39 , Anonymous Nanna kirjoitti...

Ehdottomasti lempparini on lemppareistasi lappumekko. Se miten saat tuon näyttämään päälläsi hyvältä on ihme, sillä itse näytän siinä siltä kuin olisin lihonnut 20 kiloa ja tullut raskaaksi. Lempparikokonaisuuteni noista lemppareistasi on tuo keijuttelua tuon lappumekon kanssa. Oijoi, söpö.

 
7. helmikuuta 2008 klo 16.41 , Anonymous leena kirjoitti...

ihana taa uusi ulkoasu! <3

 
7. helmikuuta 2008 klo 16.49 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ihme ettei se vero modan hameesi ole tässä ? : D

 
7. helmikuuta 2008 klo 17.04 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

miksi tekstit noin pientä pränttiä?

 
7. helmikuuta 2008 klo 17.05 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

oot iha mahtis !:)

 
7. helmikuuta 2008 klo 17.37 , Anonymous Niinp kirjoitti...

Muuten, aiothan laittaa tuon "Väijyn" - laatikon myös tänne? Nimittäin ite ainakin katon aina parit blogit siltä listalta samalla ku luen sunki blogin..
Tykkään muuten ulkoasusta ja muutenkin tästä uudesta osoitteesta:)

 
7. helmikuuta 2008 klo 17.46 , Blogger tuuli kirjoitti...

Lempparini on tuo villapaitamekko ja lempparini lemppariasu on tuo tuossa suurimmassa kuvassa. Se saattaa ehkä johtua osin siitä, että sinulla on siinä niin ihanan söpö ilme :-D
Kiva juttu, kun vaihdoit bloggeriin. Ja hienon ulkoasun olet väsännyt. Minusta ei ikinä olisi siihen koodailuun...

 
7. helmikuuta 2008 klo 17.50 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Oon lukenut sun blogia joulusta asti, mutta nyt oli aivan pakko kommentoida että tuo 3 vaihtoehto, eli kirppismekko violettien sukkisten ja villapaidan kanssa on aivan ihana yhdistelmä, rakastan noita tuplahelmoja ja kerrospukeutumista. (Vaikken itse tykkää mekkoja käyttää.) Näyttää upeelta myös sinisten sukkisten kanssa. :)

 
7. helmikuuta 2008 klo 18.00 , Blogger Vilma kirjoitti...

Voih, kaikki ovat niin ihania! Miksi minulla ei ole tuollaisia vaatteita?

 
7. helmikuuta 2008 klo 18.12 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

toi lappumekko on mun lemppari :>

 
7. helmikuuta 2008 klo 18.23 , Blogger Marika kirjoitti...

Itse tykkään eniten ensimmäisestä mekosta ja sen ensimmäisestä asusta. Ihastelin tätä joskus alkusyksystä blogissasi. Siitä on kyllä aikaa. :D

 
7. helmikuuta 2008 klo 18.29 , Anonymous Cata kirjoitti...

Lempparini lemppareistasi on varmaankin tuo lappumekko 8) Tosi kiva. => Sopii oikeastaan vähän minkä tahansa värin kanssa käytettäväksi.

 
7. helmikuuta 2008 klo 18.44 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tykkään tuosta lappumekosta, itselläni on aika samanlainen H&M:ltä. Näytän siinä ihan 5-vuotiaalta mutta tykkään. Kiva ulkoasu Ü.

 
7. helmikuuta 2008 klo 18.54 , Anonymous Tanya kirjoitti...

Tuo kolmen euron harmaa mekko on ihana <3! Ja paras kuva siitä on varmaan tuo, jossa sulla on päällä liila paita, ja liilat polvisukat. Mutta tykkään myös tuosta missä sulla on päällä siniset sukkikset :)
Tuo kirpparilöytö on kyllä ihan sairaan ihana <3 Kelpais mullekki :>

 
7. helmikuuta 2008 klo 18.57 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

vaihtaisit ton taustavärin.. :))

heeh

 
7. helmikuuta 2008 klo 18.59 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hyvä ettet siirtänyt vanhoja postuaksiasi tänne. On kiva kun tämä alkaa ns. puhtaalta pöydältä ! (:

Iso villapita/mekko on mielestäni kivoin (=

 
7. helmikuuta 2008 klo 19.01 , Blogger Anella kirjoitti...

tanya: Se mekko maksoi 32e eikä kolme euroa. ;D

Minunkin mielestä tuo 1 on ihan paras. Olen itsekkin haaveillut tuon tapaiselta, mutta olen arastellut noita taskuja.. Sinun päällä tuo näyttää kuitenkin aivan mahtavalta. ;D ja muuten ihana tämä ulkoasu. Voi kun minäkin osaisin noita koodi juttuja lukea. ;>

 
7. helmikuuta 2008 klo 20.09 , Anonymous Nanna kirjoitti...

Anella: Ööh, Tanya taisi tarkoittaa tuota viimeistä kirppariltä peräisin olevaa mekkoa, joka keventi ian lompakkoa vain kolmen euron verran. Tuo harmaa lappumekko Lindexiltä maksoi sitten hieman enemmän. :)

 
7. helmikuuta 2008 klo 20.21 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Lempparini on 3. mekko, ja sen yhdistelmistä 'sinijalatasu' (; IHAna ! <3 olet myös yhdistänyt sen hyvin liilan villapaidan kanssa . Ja 'lappumekkotaas' kuvassa on kanssa ihanat asusteet ym ja asu toimiii tosi hyvin <3 !

 
7. helmikuuta 2008 klo 20.21 , Anonymous Lilya kirjoitti...

Kaikki mekot ja asut ihania,ihan kaikki!:) tää sun uus blogi on tosi hieno ja banneri aivan upee! Ootko tehny ite tän sivupohjan vain ottanu valmiin jostain (mistä?) ü

 
7. helmikuuta 2008 klo 20.36 , Blogger pnkd kirjoitti...

Täytyy sanoa että lemppareista lemppareimmat ovat farkkulappumekko ja sitten tuo kirpparimekko.
Farkkumekko näyttää mielestäni parhaalta tuossa isoimmassa kuvassa, eli ilman mitään. Ja kessällähän se on käytännöllisinkin noin. Tietty myös mustien leggareitten/sukkisten kanssa mahtava.
Kirpparimekko on mielestäni paras ihan omana itsenään myöskin, niin isossa kuvassa, kuin tuossa ekassa pikkusessa, nahkatakin kaverina.

 
7. helmikuuta 2008 klo 20.44 , Anonymous Johanna kirjoitti...

Ihania mekkoja todellakin<3
Mutta täytyy huomauttaa, että minä en ainakaan näe tuota otsikko banneria, vaan siinä on tyhjä valkoinen tila. (En tiedä kuuluuko siinä ollakaan mitää x))
Ja vaikka ihanan värinen tuo tausta on, jotenkin sellainen herkullisen värinen, niin raidat ottavat häiritsevästi silmiin.
Muuten jään odottamaan innolla uusia kirjoituksiasi.

 
7. helmikuuta 2008 klo 20.51 , Blogger Amanda kirjoitti...

Yksi omista lemppareistani on ainakin se musta vero modan hame :)

 
7. helmikuuta 2008 klo 22.01 , Blogger CocoRosie kirjoitti...

Asuista tykkään eniten tuon villamekon kakkoskuvasta sekä kirppismekon ykköskuvasta. Molemmissa jotenkin kivan rento fiilis, mutta kuitenkin ajatuksella.
Hyvä että vaihdoit blogspotiin, en ole koskaan oikein ollut vuodatuksen fani :D Ja kiva ulkoasu!

 
8. helmikuuta 2008 klo 1.28 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei, tää ei oo yhtä hieno blogi kuin vuodatuksessa, älä vaihda, jooko. :<

 
8. helmikuuta 2008 klo 11.35 , Anonymous nna kirjoitti...

Tuo jättivillapaitamekko on ihana : > Ja siitä lemppariasu on joko toi kumisaapaskuva tai sitten se ensimmäinen, jossa sulla on sinapinkeltaista kaverina.

 
8. helmikuuta 2008 klo 13.10 , Anonymous jinni kirjoitti...

ihana tuo ensimmäisen kuvan mekko ! :-)
mullekkin kelpaa :-)

 
8. helmikuuta 2008 klo 13.52 , Anonymous KA. kirjoitti...

Vai että lemppari lempparin lemppareistasi.. eikun mites se taas menikään. :D Pakko vain sanoa että tykkään niin paljon kaikista vaatteistasi etten voi sanoa yhtä lempparia. Tuo lappumekko yhdistettynä punaiseen on aivan valtavan ihana. Sanonpa suoraan että eipä vituttaisi olla noin suloinen. (:

 
8. helmikuuta 2008 klo 14.17 , Blogger katri kirjoitti...

Iso villapaita mekkona on aivan ehdoton lempparini sinun lemppareistasi! ihanan lämpimän ja suloisen näköinen vaate, awww. Itsekin olen himoinnut vastaavanlaista.
Harmaa lappuhame on myös kiva, minulla vastaava hennesistä, tosin eri väreissä.

 
8. helmikuuta 2008 klo 14.32 , Blogger katri kirjoitti...

niin ja lisäsin sut omalle "kyttään" listalleni, toivottavasti ei haittaa :) oon lukenut pidempään blogiasi mutta nyt itsekin täältä blogi maailmasta löydyn.

 
8. helmikuuta 2008 klo 15.36 , Blogger mohkis kirjoitti...

tuo jättipaitamekko on mielettömän suloinen. wautsi.
ja hei, kiitos että pysäytit nuo raidat. enää ei silmät mene solmuun lukiessa.

mites meni tekstitaito? Oli aika susi ;)

 
8. helmikuuta 2008 klo 17.03 , Blogger LOGOTEES kirjoitti...

Mä olen kade myös!
Kaikki on aivan ihania, en kyllä osais päättää mikä lemppareista lempparein:)

~Logotees (uusi blogittaja!) =)

 
8. helmikuuta 2008 klo 19.49 , Blogger Hanna & Sofia kirjoitti...

Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

 
8. helmikuuta 2008 klo 19.52 , Blogger Hanna & Sofia kirjoitti...

Äärettömän söpö tuo ensimmäinen mekko ja jättivillapaita toimii mekkona tosi kivasti! Joskus jättipaidat näyttää vähän tönköiltä, mutta tuo laskeutuu hienosti. Sopii sulle :>
- Sofia

 
8. helmikuuta 2008 klo 20.21 , Blogger Rosa kirjoitti...

Apua, vaikea valita. Taidan valita kuitenkin sitten tuon lappumekon. :)

 
10. helmikuuta 2008 klo 21.32 , Blogger ia kirjoitti...

Voi kiitos aivan jokaisesta kommentista! En nyt aivan jokaiseen mielipidekommenttiin kykene vastaamaan, toivottavasti ette pahastu! 40 on aika paljon :o

Ensku: Lempiruokani.. Saahan sanoa monta? Kalorihimoon pihvi ja ranskikset, kiinalaisessa kanaa (kasviksilla tai curry), kotona riisipuuro, luumusopalla jos saa. :)

Niinp: Hyvä kun muistutit, täytyypä siirtää myös tänne!

Marika: Siitä on todellakin aikaa, olisiko ollut joku syyskuu :D

anonyymi: Hei, minäkin harrastan 5-vuotiaalta näyttämistä :D Ei murehdita moisista pikkuseikoista!

Lilya: Sivupohja on alunperin bloggerin peruspohja Minima, jota sitten koodailin mieleni mukaan :)

Johanna: Voi perhana, kyllä bannerin kuuluisi näkyä! Päivitä sivu pari kertaa, näkyykö?

anonyymi: Vaihdanpas, sorry :)

Mohkis: No oli todellakin susi! :D Oli vituttava fiilis kokeen jälkeen, tuntui menneen heikommin mitä preli, mutta en uskalla arvailla ennen tuloksia.

Kiitos siis kaikille kommentoineille! Pus<3

 
16. maaliskuuta 2008 klo 14.06 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Oih, mulla on tollanen lappumekko ( i <3 it, laitan pillifarkut ja mustan tai valkosen pitähihasen t-paidan)
2. mekko pelastais monta päivää!
vikakin on ihana

 
1. kesäkuuta 2008 klo 13.57 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

herranjumala en osaa päättää mikä niistä olisi ihanin :D kaikki ovat niin ihania! 1. tosi söpö ja tyttömäinen 2. ihanan iso ja suloinen 3. tosi tyttömäonen ja söpö. En osaa päättää.. :D On kyllä pakko valita noi kaikki! :)

 
12. elokuuta 2008 klo 14.31 , Anonymous Pihla kirjoitti...

Toi keskimmäinen oli mun mieleen :)

 
16. helmikuuta 2009 klo 17.17 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ihania nuo, varsinkin tuo neulemekko o.o Rakastuin siihen samantien, ehkä joskus sellaisen vielä löydän (ja kehtaan pitääkin sitä, tyylinvaihdos mustasta, rokkarityylisestä tyttömäisempään ei käy hetkessä :'>

 
27. huhtikuuta 2009 klo 21.06 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

anteeks tämmönen "valittaminen" kun oot jo muutenkin nähnyt niin paljon vaivaa,mutta minä toi voisinettä voisit jos vain jaksat laittaa kaikkiin kuviin mistä olet ne hankkinut ja niin edelleen :D tai siis mistä olet kuvan vaatteet hankkinut :D:D muista: se olisi vain mukavaa,ei pakollista ;D

 
29. joulukuuta 2009 klo 14.55 , Blogger Birdie kirjoitti...

Sovittelin itsekin tuota ensimmäistä Lindexin mekkoa, mutta se jäi sitten ostamatta ja nyt harmittaa kamalasti. Onneksi joku edes nappasi tuon ihanuuden ;)

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu