Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

terveisin ia dalmatialainen

Colour me !

tiistai 12. helmikuuta 2008

terveisin ia dalmatialainen

Tänään kipaisin hakemassa koeviikon laihan saaliin, yhden ainokaisen psykologian kokeen ja pitkän matikan prelin. Preli meni lähestulkoon lukematta kumman hyvin , C! Kirjoituksista tavoitteena olisi E, mutta M:kin olen tyytyväinen. Pitääpä alkaa hinkkaamaan niitäkin varten, onneksi sinne maaliskuulle on tovi aikaa. Onko teillä jo lukusuunnitelmat väännettynä? Mun täytyy varmaan tehdä minuutintarkat aikataulut lukulomalle, muuten löydän itseni istumassa koneelta joka helkkarin päivä. Lukustrategioita ja aikataulutuksia saa kertoilla, en tiedä yhtään miten tuon kanssa kannattaisi tehdä!

Huomenna pitäisi saapua Kentit ja muut sälät (kuvamateriaalia luvassa), ja torstaina onkin sitten ne penkkarit. Mitenköhän aikaisin sitä pitää alkaa laittautumaan? Tekoripsien kanssa ensimmästä kertaa taistelu vie varmasti aikansa. Mitään vinkkejä moisiin harjaksiin? Vähän jännittää, että ripsien ja liiman kanssa säheltämisen tuloksena ne ripset liimaantuu mahdollisimman kauas omistani, luultavasti eivät edes pään alueelle.

Perjantaina onkin sitten 2.vuosikurssilaisten wanhat, joihin menen kuvaamaan. Useat ovat muuten toivoneet kuvamateriaalia wanhojenmekostani. Muuten esittelisin koltun mieluusti, mutta kun minä en tanssinut wanhoja lainkaan! Ette usko sitä ihmettelyn vyöryä kavereista kampaajan koiraan: AI MITENNIIN ET TANSSI?! Jotenkin se rumba ei jaksanut innostaa, vaikka parikin olisi löytynyt. Eikä muuten kaduta. Korvaukseksi puuttuvasta wanhojenmekosta ajattelin näyttää paremman kuvamateriaalin kera, miltä näytti rippimekkoni vuonna nollaneljä.

Image Hosted by ImageShack.us
Supermuokkaus!

Tässäpä se. Mekko on itse suunnittelemani ja äidin toteuttama. Kun pitkästä aikaa kaivoin mekon esille ja kiskoin sen ylleni, järkytyin: mikä helkkari tuo helman mitta on olevinaan?! En ilmeisesti vielä tuossa vaiheessa tiedostanut lyhyyttäni, vaan halusin pohjemittaisen mekon, niin kuin lähes kaikilla muillakin oli. Nyt jälkeen päin katseltuna se on auttamattomasti liian pitkä varrelleni. Lyhyyteni korostuu kuin neontussilla alleviivattuna. Ei, ei näin... Dalmatialaiskangas ei kuitenkaan näytä vieläkään mitenkään järkyttävän pahalta, joten mietin, että josko tuosta saisi jälleen käyttökelpoisen, jos helmaa lyhentäisi. Miltäs näyttäisi?

Tunnisteet: ,

41 kommenttia:

12. helmikuuta 2008 klo 16.19 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

onpas suloinen mekko! kyllä tuon itsekin huolisin.

 
12. helmikuuta 2008 klo 16.19 , Anonymous Adele kirjoitti...

Kyllä mun mielestä tota rippimekkoa voi käyttää lyhennettynä :) Ainakin tuo oikeinpuoleinen pituus näyttää hyvältä! Nuo pallot vain vähän häiritsevät, mulla on nimittäin niistä jotain ihme traumoja. En pysty pitämään päällä mitään pallollista.. Hmm, pitäisi ehkä alkaa totutella taas niihinkin :D

 
12. helmikuuta 2008 klo 16.24 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Minä (tai oikeastaan mie) täällä hei. Olen jo pitkään seuraillut blogiasi,lähestulkoon siitä asti kun sitä aloit kirjoittaa. En tiedä,miksen ole aiemmin kommmentoinut, mutta tässä on hyvä sauma saada jotakin sanotuksi!

Itseki ährään parhaillani yo-kirjoitusten kanssa. Huomenna on viimeinen kuuntelu ja tosin torstaina ne penkkarit! Minun on siis ollut hyvin helppo samaistua tuskaasi,ainakin miä tulee äidinkielen tekstitaidon kokeeseen sekä enkun kuunteluihin!

Ei tässä kummoisempia,ajattelin vain ilmoitella itsestäni!

-Heta (ardour.vuodatus.net)

 
12. helmikuuta 2008 klo 16.32 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

lyhennä vaan mekko, sopii hyvin sulle

 
12. helmikuuta 2008 klo 16.35 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kiva mekko, toimii varmaan lyhennettynä ihan hyvin ja lyhyen farkkutakin kanssa, aau<3 (mulla on fetissi farkkutakkeihin).

Lukusuunnitelmasta sen verran, että itselläni toimii ainakin parhaiten jos luen vain yhtä ainetta päivässä. Luen aamupäivän, pidän tauon, luen johonkin kolmeen asti, teen jotain mukavaa ja kertaan illalla. Reaaleissa siis näin.

 
12. helmikuuta 2008 klo 16.36 , Blogger emilia ja kristiina kirjoitti...

Mekostahan tulee ihana kun lyhennät sitä :)
- Kristiina

 
12. helmikuuta 2008 klo 16.57 , Blogger Sini kirjoitti...

Mekosta tulee törkeän hyvännäköinen, lyhennälyhennälyhennäjo!

Lukusuunnitelmassa en voi antaa vinkkiä, itse en lukenut kirjoituksiin lainkaan. Menin siitä mistä aita on matalin, eli ruotsi, pitkä enkku ja pitkä matikka, sekä pakollinen äikkä. Matikkaa laskin jottei jäisi läpipääsy siitä kiinni, ja kielistä kertailin kielioppia muistaakseni. Vedin vähän liiankin lunkisti, mutta enpä ole sen kummoisempi ihminen nyt :)

-puolikas

 
12. helmikuuta 2008 klo 17.02 , Anonymous Nanna kirjoitti...

Onpas äitisi taitava ompelija. Itse en kyllä suostuisi laittamaan oman äitini tekemää mekkoa päälleni. :D

Lyhennys on kyllä tarpeen. :) Mutta muuten tosi kiva!

 
12. helmikuuta 2008 klo 17.03 , Anonymous Nanna kirjoitti...

Etkä muuten ole tainnut kasvaa (etkä leventyä) enää rippivuotesi jälkeen, kun noin sutjakkaasti vielä mekkoosi mahdut. :D

 
12. helmikuuta 2008 klo 17.15 , Blogger MouMou kirjoitti...

Enpä tanssinut minäkään eikä muuten kaduta yhtään.:) Nätti mekko! Ei tarvitse välttämättä tehdä mitään.:)

 
12. helmikuuta 2008 klo 17.15 , Blogger pnkd kirjoitti...

Mekon mallihan ton tosi nätti ja kuosi on ihan just sua, mun mielestä ainakin.
Lyhennyksen jälkeen oikeen mainio.

Tuli mieleen, että saiskohan siitä taiottua jotenkin olkaimettoman :o

 
12. helmikuuta 2008 klo 17.16 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Luku- ja opiskelutekniikoista sen verran, että esimerkiksi reaaliaineissa on ehkä hyvä lueskella ihan rauhalliseen tahtiin ja vain sen verran päivässä kuin pää kestää. Esitä itsellesi matkan varrella herätteleviä ja havinnollistavia kysymyksiä. Miten asiat liittyvät toisiinsa? Miksi näin? Syy- ja seuraussuhteet? Viitekehykset? Konteksti? Ajattele pintaa syvemmältä, opeta asioita vaikka muka jollekin ryhmälle, pohdi, kyseenalaista, kritisoi, analysoi. Piirrä suhdekarttoja, jos jaksat.

Varmasti em. vinkit ovat yo-kokelaalle jo ihan tuttuja, mutta kertasinpa vielä.

terveisin
blogiasi seuraileva opiskelijatyttönen

p.s. Kysy lisää op. tekniikoista, jos siltä tuntuu! Opiskelen ko. alaa joten aihe on sydäntä lähellä :)

 
12. helmikuuta 2008 klo 17.17 , Anonymous vishpri kirjoitti...

Todella chic kesämekko!

 
12. helmikuuta 2008 klo 17.30 , Anonymous Jamie Blond kirjoitti...

Ihana mekko, eikä sinussakaan vikaa ole. Kyllä minä tuollaisen mekon huolisin.

 
12. helmikuuta 2008 klo 17.33 , Anonymous Elly kirjoitti...

Lyhennä ihmeessä se mekko. Saat sen uudestaan eloon sillä tavalla. Kesällä sitten voi piettää hellemekkona jne. :)

 
12. helmikuuta 2008 klo 17.41 , Anonymous GRED kirjoitti...

Oi, ihana mekko! Itselläni on rippijuhlat nyt tulevana kesänä, ja nyt jo stressaan että löytyykö sopivaa mekkoa ollenkaan! Mutta jotain tuon tyylistä ajattelin metsästää (:

 
12. helmikuuta 2008 klo 17.51 , Blogger Brilliante kirjoitti...

Itselläni on wanhat vasta ensi vuonna. Olen miettinyt, että tanssinko vai en. Onneksi on aikaa vielä miettiä. :)
Minkälainen asu sinulla on penkkareihin?

 
12. helmikuuta 2008 klo 18.11 , Blogger Peippo kirjoitti...

Oih, mikä mekko! :D Näyttää kyllä paremmalta lyhyenä.

(Mitäs outoa siinä on ettei tanssi wanhoja? Isosiskoni on nyt toisella lukiossa eikä hän tanssi. Enkä todennäköisesti itsekään aio tanssia - vihaan paritanssia. Ainoa syy, miksi menisin tanssimaan, olisi se, että saisin vetää päälle jonkin upean näköisen, jumalattoman kalliin puvun.)

 
12. helmikuuta 2008 klo 18.14 , Blogger Peippo kirjoitti...

Ollaan muuten prikulleen samanpituisia (vanhalla sivullasi luki pituutesi ;) ) ja nyt vähän masennuttaa. Oli omat rippijuhlat tänä vuonna ja itsellänikin pohjepituinen mekko. Nöyyyh... (Minä TIESIN että jokin meni vikaan!)

 
12. helmikuuta 2008 klo 18.26 , Anonymous Cata kirjoitti...

Voi kun kiva tuo rippimekkosi! 8> Kivannäköistä kangasta! Täytyy kyllä sanoa, että vaikka tuo alkuperäinenkään pituus ei todellakaan mikään ruma ole, niin tuo lyhyempi versio olisi kyllä vieläkin ihanampi <:
Itsekkin tänä kesänä pääsen ripille, niin täytyisi alkaa miettimään, minkäslaisen mekon sitä sitten kiskoisi päälleen :'D

 
12. helmikuuta 2008 klo 19.01 , Blogger Miu kirjoitti...

Mullakin oli pilkullinen rippimekko vuonna 2004. Tosin mustana valkoisilla pilkuilla :)

 
12. helmikuuta 2008 klo 19.29 , Blogger S kirjoitti...

Kyllähän tuota mekkoa voi ihan hyvin käyttää :) nätti se on.

 
12. helmikuuta 2008 klo 20.09 , Anonymous Anonyyyymi kirjoitti...

Hei ia!
Oon seuraillu sun blogia jo tosi pitkän aikaa, melkein alusta asti. Mutten yhtäkään (!!) kommenttia oo jättänyt jälkeeni. Mutta kun oman (joo, tänään sen alotin, enkä todellakaan mitään järkevää sinne vielä oo tippunu) blogin alotin, niin miksen mä sit kommentois sulle :) Vaikutat tosi nastalta tyypiltä, ja sun postaukset on kivoja. Ois kiva saada postaus susta ja sun elämästä. Siis iiihan alusta asti. (ehkä vähän henk.kohtanen ja tällee). Mutta kiitos, heippa :D
Käytkö muuten vielä tuolla vuodatuksen blogissas?

 
12. helmikuuta 2008 klo 20.26 , Anonymous runway kirjoitti...

voi että te 89:t stressaatte niin hirveästi kirjoituksista! Oma luku aikatauluni oli lähinnä vitsi, ja niin oli lukeminenkin, mutta ihan hyvät arvosanat sain kuitenkin:) suosittelen että keskityt vaan matikkaan ja reaaliin.

 
12. helmikuuta 2008 klo 21.04 , Blogger vippe kirjoitti...

EN ikinä mahtuis mekkoon jota olen käyttänyt Protu-juhlassani :D

Itselläni toimi sellainen "vapaa" lukusuunnitelma, eli lukemista useampi tunti päivässä, riittävästi taukoja ja vähän joustovaraakin. Aloitin lukemisen jo tammikuussa, joten en oikein osaa sanoa kuinka kaiken saa mahtumaan pariin viikkoon. Riittävän rennosti, niin silloin menee paremmin :)

 
12. helmikuuta 2008 klo 21.12 , Blogger Anastasia kirjoitti...

Ei se mun mielestä niin pahalta näytä, ei välttämättä tarttis olla lyhyempi. Se on vaan niin tosi söpö!

 
12. helmikuuta 2008 klo 21.38 , Blogger sarita noora kirjoitti...

huii tosta mekosta tulee oikein sulonen kun sen lyhentää! <: mulle tulee mieleen menneiden vuosien
kaunottaret!

en myöskään tanssinut vanhoja ja kyllä, tätä aihetta on ihmetelty munkin taholla miljoonaan kertaan! oishan siitä semihepon kurssin saanu ja parikin olis täältäki löytynyt, mutta.. ei van kiinnostanu :/ ja oon erittäin tyytyväinen, etten sitten loppupeleissä ees tanssinu, mentiin äidin kanssa shoppailemaan tuhoten vanhojenpuku-rahoja >:D

 
12. helmikuuta 2008 klo 22.50 , Anonymous Johanna kirjoitti...

On kyllä ihana tuo pallokuvoitu mekko.<3 Se tosiaankin tulee toimimaan vähän lyhyempänä. Ihan sinun tyylisesi^^
Ja pakko muuten sanoa, että ennen en pitänyt blogeista lainkaan, mutta kun kuukausi sitten aloin lueskelemaan tätä niin jäin koukkuun! Kirjoitat mahdottoman hyvin, vaikutat söpön suloisen hauskalta ihmiselta ja blogia on pakko käydä katsastamassa päivittäin!

 
12. helmikuuta 2008 klo 23.03 , Blogger Roxana kirjoitti...

Hello! Love your dresses and skirts. You have a great sense of colour! (sorry for the English)

Roxana

 
12. helmikuuta 2008 klo 23.42 , Blogger tipitii kirjoitti...

Mäkin tykkään tuosta mekosta.

Mulla wanhat edessä torstaina ja kaikki on vielä levällään. Tai siis on mulla ite tansseihin aika lailla kaikki valmista, mutta jatkojen mekko lojuu rikkinäisenä muvoipussissa, laukkua ei ole ja kengät on epäsopivat. Että hyvä kun ei viime tippaan jätetä...

 
13. helmikuuta 2008 klo 7.54 , Anonymous Julle kirjoitti...

Mielestäni noin lyhempänä, (kun tuossa oikealla sitä nostelet) se näyttää todella kivalta, kivemmalta kuin noin pitkänä. Eikä edes tuo "dalmatialaiskuvio" häiritsisi. ;)

 
13. helmikuuta 2008 klo 9.22 , Anonymous Niittivyö kirjoitti...

Itsellänihän on samaa kangasta ja lähes samanmallinen mekko, polviin asti toki, valkoinen tylli alhaalta tulee vähän alemmaksi. Ysin päättäri mekko, itsetehty. Käytän sitä vieläkin, ko en ole mihkään kasvanut :D Käytä toki omaa pilkkuasi.

Mulla oli kans lukukalenteri jo viime syyslomasta lähtien, ei toteutunut pätkääkään. Lukulomalla aion pitäytyä siinä, että keskityn yhteen aineeseen päivässä, 45min kerrallaan (t: keskittymishärö)

 
13. helmikuuta 2008 klo 12.13 , Anonymous heidi kirjoitti...

Mun silmä näyttää varmaan ihan eriä, ku muiden, mut mun mielestä sä näytät pidemmältä noin että tuo helma on pidempi. Mut lyhyempi mekko on kyllä kivempi, siinä sä oot ihan oikeassa. :)

 
13. helmikuuta 2008 klo 12.57 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kengät eivät kyl sovi yhtään.Jalkasi näyttävät niissä ronskeilta=)sirot balleriinat tai muut vastaavat sopisivat paremmin.Ja mitä vanhoihin tulee, nii en itsekkän tanssi, mut kaveri jaksaa hehkuttaa niistä koko ajan.Mielestäni tuommoinen tuhlailu ja lopuksi jalkojen hinkkaaminen rumaa urheilutalon lattiaa vasten ei oo mun juttuni=)Meillä päin ainakin kyseinen tapahtuma tapahtuu koristelemattomassa urheilutalossa!

 
13. helmikuuta 2008 klo 13.39 , Anonymous Lumianna kirjoitti...

Kangashan on ihan sun tyylinen, ja lyhyenä mekko olisi tosi kiva!:) Anna siis mennä ompelukoneen kanssa! Eikä ole edes hirmuisen suuri vaiva siihen nähden, miten iso muutos mekkoon tulee :). Onko sulla muuten jo suunnitelmia, mitä teet kirjoitusten jälkeen? Vai olenko niin pahvipää, etten vain muista, ja olisitkin kertonut niistä jo? ;)

 
13. helmikuuta 2008 klo 14.10 , Blogger Lilya kirjoitti...

Kiva mekko,itellä oli H&M:ältä ostettu vihree halterneck mekko kympillä :D Sitten asussa oli tietty korut ja huivi ja mustat kengät ,oli se ihan ok asu vaikka se mekko ei niin kallis ollutkaan tai mikään kunnon merkki :D

 
13. helmikuuta 2008 klo 14.17 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kivan näköinen mekko :) Niistä irtoripsistä sen verran, että kannattaa varata aikaa niiden laittamiseen... ;)

 
13. helmikuuta 2008 klo 15.01 , Blogger Silja kirjoitti...

Mekkohan on tosiaan nätti ja varmasti lyhennettynä paljon parempi!

Sama pituusongelma meinasi minuakin varjostaa yo-juhlissani samana vuonna nollaneljä. Onneksi ainut edes harkinnan arvoinen löytynyt 32-kokoinen mekko ylettyi vain hivenen polvien alapuolelle, joten minusta ei tullutkaan nysää! Mekko on vanhan roosan värinen ja mielestäni yhä nätti. Nykyisin tuo on jopa sopiva päälleni (silloin ylppäreissäni se oli vähän liian iso).

Oma rippimekkoni oli löytö Sokoksen lastenosastolta ja edelleen mielestäni oikein suloinen, vaikkei se päälleni enää sovi. Kiristää rinnuksista ja on epäsoveliaan lyhyt :) Jostain syystä tuokin on vaaleanpunainen, vaikka se ei koskaan olekaan ollut mikään "mun värini".

Wanhojentanssit meinasin myös jättää väliin, mutta vietin ne lopulta pienehköllä budjetilla. Parini oli maailman surkein tanssija, ja omakin liikuskeluni oli tuolloin vielä aika kömpelöä ja varovaista. Eipä niistä siis mitään erityisiä muistoja jäänyt, kivempaakin on koettu. Puvulla on ollut muutamaan otteeseen tosin käyttöä myöhemminkin.

 
13. helmikuuta 2008 klo 17.09 , Anonymous tuuli kirjoitti...

Mullakin on tullut näytöksessä sähellettyä tekoripsien kanssa. Suosittelen pinsettien käyttöä ja liiman käyttämistä runsaalla kädellä. Mekko on tosi kiva ja olen samaa mieltä että parempi lyhyenä.

 
14. helmikuuta 2008 klo 18.53 , Blogger rritu kirjoitti...

Mä tiedän kuinka paljon joutuu vastaamaan "miksimiksimiksi?"- kysymyksiin kun jossain tulee ilmi, ettei tanssinut vanhoja. Viimeksi eilen taisin joutua tätä selittelemään. Onneksi kaikki eivät kuitenkaan pidä aiheesta kamalaa kuulustelua, puuduttavaa vastailla samat asiat moneen kertaan. Ja pääseehän jatkoille joka tapauksessa ;D

 
16. helmikuuta 2008 klo 14.23 , Blogger ia kirjoitti...

Voi kiitos kovasti kommenteista! Hameen lyhennän ehdottomasti :) En nyt ihan kaikkiin vastaa, toivottavasti ette kovin verisesti loukkaannu.

Anonyymi: VOi että, todella mukavaa kuulla! Ihanaa, että kommentoit :) Onnea sullekin kovasti kirjoituksiin! Mikä olit penkkareissa?


anonyymi: Juu, jotain 9-15 -lukua ajattelin itsekin. Miten meni kirjoitukset?

Sini: Itseänikin houkuttelisi moinen, olen nimittäin aika varma, että ne läpi menisivät. Ei kuitenkaan pokka riitä :D

Nanna: Äiti opiskeli pukuompelijaksi :) En kyllä todellakaan ole kasvanut!

Pnkd: Oo, hyvä idea, olkaimettomuutta harkitaan!

anonyymi: Voi kiitos kovasti kattavista vinkeistä! Itsellä onkin ongelmia juuri asioiden yhdistelystä suuremmiksi kokonaisuuksiksi. Kaiken sortin vinkkejä kyllä otetaan vastaan :)

Brilliante: Asu selvisikin jo uusimmasta postauksesta!

Peippo: Ehkä pikkiriikkinen harmitus jäi päälle juuri tuosta, ettei saanut vetää sitä upeaa mekkoa päälle :(

Anonyyyymi: Voi että, kiva kuulla! Kiitos! Kurkkaanpa blogiisi :) Laitan kyllä harkintaan henkilökohtaisemman postauksen väsäämisen! Vuodatuksen blogissa pistäydyn silloin tällöin, sinnekin saa jättää kommenttia.

Runway: No pakko stressata :D Matikka ja reaali se minuakin eniten kuumottaa.

Vippe: Nyt ärsyttää, ettei itsekin alottanut jo tammikuussa, mutta koitetaan ehtiä :)

Sarita Noora: Niinpä, mieletön hypetys moisesta tapahtumasta. Olen kuullut, että osalla porukasta meni siihenkin päivään jotain 1000e, jonka todellakin mieluummin säästän johonkin muuhun :D

JOhanna: Voi mukavaa kuulla! Kiitos kovasti piristävästä kommentistasi :)

Roxana: Oh, thanks! :)

Tipitii: Hups, toivottavasti kaikki järjestyi itse h-hetkeen mennessä!

Niittivyö: Oi, omasi kuulostaa oikein kivalta :) Toivottavasti lukemiset onnistuu!

anonyymi: Ei ballerinoja ei, lättäpohja tanakoittaa pohkeet! Joo, itsekään en ymmärrä wanha-hehkutusta :o

Lumianna: Sepä siinä onkin, kun niitä suunnitelmia ei oikein ole :D Luultavasti jatko-opiskelemaan psykologiaa jonnekinpäin Suomea.

Lilya: Oho, sinäpä selvisit edullisesti :)

Silja: Oi ylppärimekkosi kuulostaa kauniilta! (Itse en kokoon 32 mahtuisi :D) Vaaleanpunainen ei kyllä sytytä minua juuri ollenkaan, joku roosa onkin jo paljon nätimpi. Yleensä wanhojenmekot on niin prameita, ettei niille löydy uusiokäyttöä, mutta hyvä ettei omasi jäänyt yhteen käyttökertaan :)

Tuuli: Juu, liimaa tosiaankin meni melkoinen määrä :D

Rritu: Niinpä! Itse en tosin kehdannut puskea jatkoille :D

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu