Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

känkkälänkkä

Colour me !

maanantai 26. toukokuuta 2008

känkkälänkkä


Tämänpäiväisen fiiliksen kiteytti järjettömän hyvin poikaystävän 3-vuotias pikkusisko, joka tuli aamulla kysymään muroja naama näkkärillä mättävältä ialta: "Onko tulla känkkälänkkä?" Tänään kyllä känkkäränkkätytti vesisateen lisäksi kaikki mahdollinen, kun päähän oli jumiutunut repeatille levy kappaleilla "sulla ei oo töitä mikset koita hakea kovemmin", "sä et pääse mihinkään opiskelemaan kun oot niin laiska lukemaan" sekä "ei susta tule isona mitään".

Tässä keväällä nuo tällä hetkellä elämää suuremmilta dilemmoilta tunnostavat jankkaukset (jatko-opiskelu/välivuosi +työkura) ovat vaivanneet kaiken muun ohella sen verran, etten edes ihmettele muutamaa kommentoijaa, jotka moittivat blogini tason laskeneen. En minä täällä väkisillä jaksa mitään vääntää, joten mutkaiset fiilikset kyllä heijastuvat tännekin, vaikka sitten postausten lyhenemisenä. En osaa muuta kuin pahoitella ja lupailla, että eiköhän tämä asioiden selvittyä taas lähde kirkkaammaksi!

Mutta tänään tosiaan nakkasin vihdoin korukassin postiin ja hipsin laukku montaa kirjekuorta keveämpänä tsekkailemaan kaupungin uudelta citykirppikseltä laukun tyhjentyneeseen vatsaan jotain täytettä. Virkeämmillä silmillä se uusi kirppis alkoi näyttääkin melko potentiaaliselta, vaikkakin kierrarilla hemmotellun ian silmissä korkeat hinnat pistivät huimaamaan. Vitosen minä sinne sitten tuhlasin:

Image Hosted by ImageShack.us

Salkkulaukku 3e sekä rusettihame 2e! Mukana lavastuksissa myös vanhat:
  • t-paita #H&M
  • avokkaat #second hand
  • rusetti #lukijalta
Opin muuten hurjan sievän tavan tehdä rusetin, kun kengännauhatyylillä se toinen huitukka jää aina tyhmästi päälle: Näillä ohjeilla tulee mitä edustavin solmu kaikkialle, missä sen rusetin pitää näyttää hyvältä.

Eilen otatin myös yo-kuvani! Kuvaus tapahtui kylläkin omassa huoneessani, minun kamerallani poikaystävän naksautellessa sen toisella puolella. Halvemmaksi tuli, ja ei varmaan olisi liikkeen kuvaaja suostunut ottamaan yhdeksääkymmentä otosta ja kuuntelemaan "NO EI VIELÄ MULLA MENI SILMÄT KII, oota mä kampaan vähän tätä tukkaa" -väninää.

Huuuu, kohta ne juhlat sitten on. Vihdoin pääsee kuulemaan tuomionne mekosta!

EDIT Ainiin, minua voi bongailla muuten vissiin huomenna YleX:ltä kahdentoista jälkeen!

Tunnisteet: ,

62 kommenttia:

26. toukokuuta 2008 klo 20.13 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Olen jo monta kuukautta ihastellut blogiasi, jaksat aina vain piristää päivääni söpöillä asuvalinnoillasi ja tykkäilen tyylistäsi kirjoittaa. Tuo ostamasi rusettihamonen on kauniin värinen :)

 
26. toukokuuta 2008 klo 20.24 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ei sinun blogisi taso ollenkaan ole laskenut ainakaan minun mielestäni :) Olet suloinen ja postauksiasi on hirveen kiva lukea! :)

 
26. toukokuuta 2008 klo 20.47 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ehdin jo vähän valitella blogisi tekstien köyhyydestä, en mitenkään haukkuakseni, vaan muuten vaan kommentoidakseni...
Mutta tälläistä oon kaivannu. :)
Mukavaa tekstiä, sekä ostoksien esittelyä.

 
26. toukokuuta 2008 klo 20.49 , Blogger faddistgirl kirjoitti...

jujon kanssa samaa mieltä : )

 
26. toukokuuta 2008 klo 20.55 , Blogger Minttu kirjoitti...

Tosi kiva rusettihame! Ihan sun tyylinen. Sitäpaitsi blogisi tason yksi tärkeä tekijä on se, että olet täällä oma itsesi ja siksi myös vähemmän positiiviset fiilikset kuuluvat asiaan. :)

 
26. toukokuuta 2008 klo 20.59 , Blogger Peippo kirjoitti...

Ei blogisi taso ole laskenut. Jokaisella on huonoja päiviä. (Minulla on muuten ollut samanlaisia fiiliksiä. Tosin "sä et pääse mihinkään opiskelemaan kun oot niin laiska lukemaan" on minulla lähinnä "sä et ikinä pääse haluamaasi lukioon kun päättötodistuksestas tulee niin surkee".)

Tosi söpö tuo hame!

 
26. toukokuuta 2008 klo 21.03 , Blogger Sara kirjoitti...

Ää näytä jo se ylppärimekko! Can't wait ;) Minulla on se hyvä puoli kaikkien juhlakuvien (esim. parin viikon päästä rippikuvat) kanssa, että lähisukulaiseni on ammattivalokuvaaja ja ottaa kuvat myöskin aina ilmaiseksi.
Ihana tuo rusettihamonen!

 
26. toukokuuta 2008 klo 21.24 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

I-H-A-N-I-A löytöjä TAAS!
*Kade*

 
26. toukokuuta 2008 klo 21.38 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tämä on kyllä niin epäreilua! Täällä päin saisit pulittaa vähintään 10€ tuosta hameesta ihan missä vain kirpputorilla. Ja ainoa löytämäni käyttökelpoinen kierrätyskeskus täällä omistaa niin tunkeilevan ja pelottavan myyjän, että eihän sinnekään uskalla mennä!

Olet oikea onnen myyrä, tai siis Ia. ja äly söpö vielä<3

 
26. toukokuuta 2008 klo 21.38 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

laita joskus kuva sun poikaystävästä tänne..

 
26. toukokuuta 2008 klo 21.54 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Sielhän se "känkkälänkkä" keikkuu taas ilosesti jakkaralla! Sulonen hamonen on, rusetteineen:) Ja laukkuun mahtuu, -hyvä laukku;*

Kyllä ne asiat siitä järjestyvät, lataudu nyt vaan niihin juhlatunnelmiin ja nauti niistä :D

Katso ed postauksen kommenttilootasta mun tuumaukset ja mieti vähän ittekkin =O ...oisko nyt pitänyt vielä tehoja repiä enemmän?
v

 
26. toukokuuta 2008 klo 22.00 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ooooo! Olen niin kateellinen tuosta rusettihameesta!!!! Aivan älyttömän ihana!!! :O :)

 
26. toukokuuta 2008 klo 22.01 , Blogger HEIDI kirjoitti...

Toi hame on aivan MIELETÖN. Siis ei tommosta voi vaan löytää kahdella eurolla, perkele. ;/

Ja kaikki päivitystahdista ja sisällönköyhtymisestä (mitä en ole itse huomannut) valittaneet tehköön ite paremman blogin ja pysytelköön siellä.

Huomasin muuten että olit linkittänyt mut ja suorastaan liikutuin!

 
26. toukokuuta 2008 klo 22.21 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

rusettihame on tosi nätti! :D
tulevaisuuden miettiminen on hirveetä.. mulla on huomenna lukioon tutustuminen ja kurssien valintaa ja jännittää ihan sikana joten voin vaan kuvitella mitä tapahtuu kolmen vuoden päästä.. :P

 
26. toukokuuta 2008 klo 22.45 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

hei mutta oishan se hölmöä vaatia sinua kirjoittamaan ihanan pirteitä ja monipuolisia juttuja aina, vaikka olisiki huono päivä ja kaikki ei menis putkeen! Pitää olla oma itsensä :) ..Pitää kyllä huomenna muistaa kuunnella YleX:ää!

 
26. toukokuuta 2008 klo 23.05 , Blogger Steffi kirjoitti...

Aivan ihana tuo hame (: ja salkkukin on suloinen.Ei musta ainakaan tämä blogin taso ole laskenut askeltakaan, mutta ehkä tekstit ja niiden aiheet ovat vähän muuttuneet. Ja ymmärtäähän sen, kaiken sählingin keskellä. Mutta tsemppiä vain sinne ja yritä kuitenkin jaksaa noiden kaikkien pääsykokeiden kanssa!

 
27. toukokuuta 2008 klo 7.10 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Eikää, voi kuinka ihana hame!

 
27. toukokuuta 2008 klo 7.59 , Blogger katri kirjoitti...

oi , sairaan söpö hame<3
miten oikeen jaksat edes tehdä niitä hamahelmi juttuja? niissähän menee niin paljon aikaa! :)
Sun postauksia on aina kiva lueskella!

 
27. toukokuuta 2008 klo 9.04 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Oi että, toi mekko sopii sulle niin hyvin :) Itsekin olin eilen jostain syystä todella ärsyyntynyt. Työkaveritkin sanoi, että susta kyllä näki, että olet vihainen. Voi ei :/ Kenties tämä päivä olisi parempi :)
Onnea ylioppilaslakista!

 
27. toukokuuta 2008 klo 9.58 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

etkö siis aio otattaa itsestäsi yo-kuvia ammattilaisella? Kuulostaa vaan melko apealta tuo "yo-kuva omassa huoneessa omalla kameralla".

 
27. toukokuuta 2008 klo 11.33 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Moi, ootko huomannu et oot taas ykkösenä Luetuimmissa :) - ja kakkosena Top-listalla...

 
27. toukokuuta 2008 klo 12.04 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Miten sä löydät noin IHANIA vaatteita?! Mä en löydä ikinä mitään tollasia, tai sit ne on niin erikoisia etten mä viiti käyttää niitä arkena. :(

 
27. toukokuuta 2008 klo 12.42 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ihanaa, joku muukin ottaa yo-kuvat kotona :) Minulla on onneksi tuuria, perhetuttu-ammattikuvaaja tulee napsaisemaan kuvani lauantaina. En olisi kyllä mennyt muutenkaan valokuvaamoon, ne kuvat ovat lähes aina jäykkiä ja persoonattomia.

Joo, et ole ainut, joka saa kuulla näitä "Et pääse mihinkään opiskelemaan, hankkisit edes töitä"- tai "Mikset hae oikikseen niin kuin 90% sukulaisistasi"-kommentteja. Ei silloin kamalasti huvita vetää Hangon keksi -hymyä naamalle ja esittää, että kaikki on ihanaa, hehhehee.

 
27. toukokuuta 2008 klo 12.46 , Blogger Saoka kirjoitti...

Hee! Bongasin sinut radiosta! Ihan muuten vaan kuuntelin ja sitten ne sanoo, että tunnin päästä kuullaan sinulta, miten mielenkiintoista blogia pidetään. Äkkiä piti sitten tehdä jotain hommmia pois alta ja kipittää sohvalle vartomaan. Sulla on muuten paljon "aikuisemman" kuuloinen ääni, kuin mitä kuvittelin :-)

Äläkä mistään tason laskuista huolehdi! Kaikilla varmaan tapahtuu aaltoilua ja onhan sulla nyt ollut monta rautaa tulessa ylioppimisen ja pääsykokeiden kanssa. Eikä ne silti ole tasoa latistanut, mielenkiintoista tämä on edelleen!

Missäs semmoinen uusi kirppis muuten on? Voisi pistäytyä, kunhan taas Kajaaniin päätyy.

 
27. toukokuuta 2008 klo 14.30 , Blogger ambe kirjoitti...

En ollut ehtinyt edes lukea "ylex-mainostustasi" ja satuin tuossa siivotessa jälleen kuuntelemaan suosikkini kanavaani, josta bongailin myös toisenkin suosikin ;) erittäin fiksun oloinen haastattelu! paljon asiaa, eikä mitään turhia lätinöitä, olit ihastuttava!

 
27. toukokuuta 2008 klo 14.42 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Noniin, nyt se sitten kuitenkin livahti ohi tuo ylex, voi pahus :(

 
27. toukokuuta 2008 klo 15.22 , Blogger Astrid kirjoitti...

Miten voit tehdä aina noin hyviä second hand -löytöjä? :o Minustakaan blogisi tasosi ei ole laskenut mihinkään. Merkintöjen pituus ei tosiaankaan korreloi niiden laadukkuuden kanssa, siis että lyhyemmät postaukset tarkoittaisivat automaattisesti huonompaa laatua. Pöh! Eri asia olisi, jos yhtäkkiä katoaisit kahdeksi viikoksi tai alkaisit postailla pelkkiä julkkisjuttuja.

 
27. toukokuuta 2008 klo 15.34 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Sivupohjasi on huippu söpö :)
Uusi laukku on myöskin aivan ihana.
Opiskelu/duuni paineista sen verran, että mulla on menossa toinen välivuosi, ja ainakin kolmas tiedossa, joten ei hätää. Kyllä sinne koluun ehtii myöhemminkin :)Pari kesää sitten muutin Helsinkiin ilman töitä tai opiskelupaikkaa, mutta kaikki järjestyi kyllä aivan mainiosti, kun vain jaksoi uskoa tulevaan :D

 
27. toukokuuta 2008 klo 15.40 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Löytyyköhän sitä haastattelua mistään netistä kuunneltavaksi..? meni ohi.. :(

 
27. toukokuuta 2008 klo 16.19 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mulla on tuo sama rusettihame! Viime kesänä taisin tuon Seppälän alerekistä bongata ja silloinkin maksoi vain 4-5 euroa. Oon kyllä pitäny sitä vaan lantiolla, täytyy kokeilla miten istuu vyötärölle...

Haastattelua ei näkyny ainakaan vielä ylex:n sivuilla.

 
27. toukokuuta 2008 klo 16.50 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Miten sä aina onnistut tekemään tollasia löytöjä? Meidän pikkukaupungin muutamalta kirpparilta löytää oikeasti käyttökelpoisia vaatteita todella harvoin.

 
27. toukokuuta 2008 klo 17.11 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mä ainakin tykkään sun blogistas ihan super paljon. Blogilistallakin on ihan hirmusti blogeja, mut tää on se ykkönen! Luen tän aina vikaks, koska haluun säästää parhaat palat vikaks!! :)

Hitsi ku mua on nyt häirinny ku mul ei tuo sun bannerisi näkynyt. Ja kun kävin tämän kirjoituksen lukemassa, nii nei kuvakaan näkynyt. Johtuneeko uudesta tyylistä. Mut Mozilla ei näyttänyt. Onneks eksyin naputtelemaan osoitteen Internet Explorerille :)) Nyt näkyy. Ihana banneri! <3

 
27. toukokuuta 2008 klo 17.15 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Aah ihana hame! Ja ei tosiaankaan haittaa vaikka mielialat näkyykin blogissa, niin pitääki. Tykkään.

 
27. toukokuuta 2008 klo 17.17 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ihana hame! missä päin kajaania on nykyään kirppis? tietääkseni siellä oli vain iitukka ja sekin purettiin?! vai oonko ihan väärässä? :)

 
27. toukokuuta 2008 klo 17.30 , Blogger Herttainen kirjoitti...

Munkin kuvat otettiin itse... Mulla oli lakkiaisissa ja iltariennoissa eri puvut ja molemmat kuvattiin, tuli yhteensä varmaan neljä filmirullaa. Studiokuvat on aina vähän haljuja. Rippikuviakaan ei otettu kuvaamossa. Ihan turhaa rahankulua.

Yo-kuvat olivatkin heti juhlissa jaossa, varmaan 20 eri vaihtoehtoa niin sai jokainen mieluisan kuvan ;)

 
27. toukokuuta 2008 klo 18.23 , Blogger noora kirjoitti...

Dääm, olisin käynyt koneella eilen niin olisin ehkä voinut bongatakin sinut sieltä yleX:ltä:/ No, rusettimekko on ainakin ylisöpö!

 
27. toukokuuta 2008 klo 19.00 , Blogger Tania kirjoitti...

Hame on ihana!

 
27. toukokuuta 2008 klo 19.01 , Blogger anonyymi kirjoitti...

Noi rusetit on niin söpöjä!
Minnes silkkinauhat on kadonnu?:o
Ennen näki melkein jokasessa asussa silkkinauha mut nyt niitä ei näy juuri yhtään.

 
27. toukokuuta 2008 klo 19.02 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

oot helmi.

 
27. toukokuuta 2008 klo 19.59 , Blogger ida-maria kirjoitti...

Ääh, miksen mä löydä ikinä mitään noin ihanaa? Tuo rusettihame on niin söpö :)

 
27. toukokuuta 2008 klo 20.05 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

I h a n a a s u! Tästä pidän tooosi paljon, varsinkin tuo hame. Namia.

T. Hiustesi ihailija-kehuskelija

 
27. toukokuuta 2008 klo 20.37 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Osa näistä negatiivisista palautteista ei välttämättä ole sitä haukkumista. Eiköhän Ia sen pienen kritiikin kestä, vai mitä?
Itse anonyymina kirjoitin, että tekstit ovat jotenkin köyhempiä, mutta totesin siihen myös, että sehän voi johtua pääsykokeista.

Luen silti edelleen Ian postauksia, en ole tarkoittanu haukkua, vaan vain huomauttaa asiasta. En todellakaan voisia tehdä yhtään parempaa blogia kuin Ia.

 
27. toukokuuta 2008 klo 21.28 , Blogger bohemian kirjoitti...

Tuo rusettihame on kyllä vallan suloinen! Jotenkin niin sinua. Olen useaan otteeseen pohtinut aivan käsittämätöntä kirppis/kierrarionneasi! Miten osaatkin aina tehdä niin upeita löytöjä :D

 
27. toukokuuta 2008 klo 22.38 , Blogger vilina kirjoitti...

hauska sivupohja ja banneri! :)
minulla on vähän samantyylinen hame, mutta se on hiukan pidempi, jonka takia kiskon sen vähän ylemmäs :) ja hieno tuo laukku!
minultakin meni ohi ylex:n haastettelu! en löytänyt netistä, tai en ehkä vain osannut etsiä kunnolla.
mutta tiedätkö mistä sen voisi löytää, vai onkohan se netissä?

 
28. toukokuuta 2008 klo 7.16 , Blogger Lotta kirjoitti...

Voi ärtymys, sen siitä saa kun ei yhtenä päivänä ehdi koneelle D: No, miten YleX-tsydeemi meni?

Mun rippikuvatkin otetaan äipän järkkärillä. Kamala ajatus joku kuvaamo, mitäs sitten kun kuvaamosta tuleekin 20 koekuvaa joissa kaikissa vaikutan siltä kuin mulla olisi suu täynnä nuudeleita, kun olisin vaan yrittänyt hymyillä luontevasti toispuoleisen epäluotettavan normaalihymyni sijasta?

Ja hame on muuten unelma. ;)

 
28. toukokuuta 2008 klo 13.34 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

jee ! hyvin meni toi radio, avasin just oikeella hetkellä. hyvät mielipiteet ja musta se on niin totta, että itelleen kirjotetussa näkyy se kirjottamisen pohjimmainen tarkotus.

 
28. toukokuuta 2008 klo 14.46 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Oi että sinä olet söpö ! :)

 
28. toukokuuta 2008 klo 17.06 , Blogger KIIA kirjoitti...

Tosi söpö toi sininen rusetti hame. Sen ylppärimekon vois jo esitellä...(vihjaillen) :D

(-Ly)

 
28. toukokuuta 2008 klo 18.15 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

MIII-IIII-AUH!Kohta menee läppäri sököks kun kuolaan tota hametta.. :) Täydellisyyttä.
Sitäpaitsi, totuushan on että ne joille sanotaan aina 'ei susta ikinä tuu mitään' yleensä
tulee aika paljonkin.. Tsemppiä!

 
28. toukokuuta 2008 klo 18.46 , Blogger Krista kirjoitti...

Oijoi tuo korkeavyötäröinen hame on tosi suloinen ! En muuten malta odottaa että näen ylppärimekkosi :D

 
28. toukokuuta 2008 klo 19.35 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tuo rusettihame on aivan ihana! Täydellinen väri ja malli ja ah, miksi mä en ikinä löydä mitään tollasta.. :<

 
28. toukokuuta 2008 klo 20.43 , Blogger ia kirjoitti...

Vastaan kommentteihin myöhemmin, mutta pakko vinkata että ILMEISIMMIN TÄNÄÄN YLIOPPILASMEKKO-PREVIEW !

 
28. toukokuuta 2008 klo 20.49 , Blogger faddistgirl kirjoitti...

^ whoouuu jee :)


Just minuutti sitten oli uutisissa juttua muotiblogeista, siinä kerrottiin myös blogilistasta, sitten siinä oli Top - listassa ekana Colour me! piilomainostusta :)

 
28. toukokuuta 2008 klo 21.03 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Uwäääää, nyt jännittää ! MEKKO !

 
28. toukokuuta 2008 klo 21.08 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

JEE SE MEKKO! Jännittää :>

 
28. toukokuuta 2008 klo 21.16 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mekko, MeKKO, MEKKO, MEKKO, MEKKO, MEKKO, MEKKOOOOooo...!!!! = D

v

 
28. toukokuuta 2008 klo 21.18 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hui kun lyhyt tuo hameesi! Eikö helmat nouse tuulessa pystyyn? :) Ihanan värinenhän tuo.

 
28. toukokuuta 2008 klo 21.46 , Blogger Julia kirjoitti...

Minunkin lakkiaiskuva otettiin aikoinaan itse. Itse asiassa kuvaus tapahtui vasta seuraavana päivänä, sillä silloin virallisena juhlapäivänä satoi koko päivän ja oli muutenkin kiirettä. Seuraavana päivänä sitten äitini ja poikaystäväni napsivat kuvia kilpaa puutarhassa, ja vaihtoehtoja taisi tulla monta sataa.

 
28. toukokuuta 2008 klo 21.47 , Blogger anna-elina kirjoitti...

upea hame! en jaksa odottaa mekon näkemistä :)

 
28. toukokuuta 2008 klo 22.11 , Blogger veera s. kirjoitti...

Aivan ihana hame! :O <3

 
29. toukokuuta 2008 klo 19.29 , Blogger Marika kirjoitti...

Oi miten ihania ostoksia. Hame on todella kivan mallinen ja rusetti sopii todella hyvin siihen.
Vietin tänään koko iltapäivän etsien yhtä salkkulaukkua ja vieläkin marssin ilman sitä, joten onnittelut sinulle. :) Olisin nimittäin tarvinnut Helsingin reissulle läppärin pelastamaan junamatkat, mutta saa nyt nähdä saanko sen kiltisti mihinkään laukkuun. Valkoista kun ei laiteta sotkeutumaan mihinkään yhtenäiseen pussiin.. :D

 
8. kesäkuuta 2008 klo 2.04 , Blogger ia kirjoitti...

Olen maailman surkein näiden kommenttien kanssa! Mutta pakko summata tähänkin nyt yhteiskiitos teille kaikille ihanille! Jokainen kommentti on kyllä ajatuksella luettu. Vastaan nyt vain muutamaan:

Ja yllättävän paljon positiivista tuli tuosta hamosesta! Jos jää käyttämäti, niin myyn ehdottomasti sen täällä teille :)

S: Vai että ihan ammattivalokuvaaja! Sinä onnekas :o

anonyymi: Kunhan se suostuu!

Katri: Kyllä sitä rahapulassa jaksaa yllättävän paljon :D

anonyymi: Oikein ymmärretty. Tiedän, että olisin ollut todella ahdistunut ammattivalokuvaajan linssin edessä, joten tämä oli luonnollisin ratkaisu :)

Saoka: Jos löydät tiesi Urheiluliike Amppaan Välikadulle, niin sieltä alakerrasta löytyy!

anonyymi: Oli sen verran tynkä,että ei taida löytyä :(

Samis: Joo, Seppälän kamaa tuo näytti olevankin :D

anonyymi: No voi harmi noita temppuiluita, valitettavasti en kyllä osaa tehdä asialle mitään!

anonyymi: Juu Iitukka on maan tasalla, mutta uusi Citykirppis löytyy Ampan alakerrasta Välikadulta!

Herttainen: Samaa mieltä, hukkaan ne rahat siinä menevät, jos saa kotona kehiteltyä miellyttävät!

anonyymi: Ne on tauolla! Comebackia odotellessa :D

anonyymi: Hämmentävä kommentti :D Mutta kiitän, simpukka!

anonyymi: Juu, kritiikki on ehdottomasti tervetullutta! Mutta ei siihen vastaaminen/tässä tapauksessa jonkinlainen puolustautuminen ole mielestäni mitenkään väärä suhtautumistapa. Ja aivan oikein päätelty, kyllä noiden pääsykokeiden kanssa kiirettä pitikin.

VVV: No nousee :D Se on tyynen sään hame!

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu