Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

naamavapaa merkintä, peace!

Colour me !

perjantai 16. toukokuuta 2008

naamavapaa merkintä, peace!

Tänä aamuna päätin ilahduttaa taloutta bravuurillani ja väänsin mokkapaloja poikaystävän hengaillessa henkisenä tukena aamupalapöydässä. Kun sain pohjan uunista ulos, niin ajattelimme sen jäähtyessä ennen kuorrutusrumbaa käydä kysymässä sitten ne liian kauan odotetut yo-tulokset. Jej, ylioppilaaksi pääsin! Pitkästä enkusta, keskipitkästä ruotsista, lyhyestä saksasta, psykologiasta ja pitkästä matikasta tuli E, ja äikästä nasahti L. Olen kyllä ihan järjettömän tyytyväinen, mutta eniten huvittaa tuo äikkä, joka palautui 7 pistettä yli laudaturin rajan. Kirjoitin nimittäin koko aineen blogityylillä :D Siis helkkarinmoinen halko silmäkulmassa viljelin mukahauskuuksia melko törkeästi ja väänsin omituisia synonyymejä. Haha, sattui hyväntuulinen sensori kun tykkäili. Mutta pääasia että juhlat saadaan ja pääsen vihdoin esittelemään ylppärimekkoani, en mää malta odottaa!

Ja sitten iloisia uutisia: Erään kommentoijan yllyttämänä päätän pitää viikon mittaisen kierrätyskeskustauon. VIIKKO! Miettikää nyt, viikko ilman ainoatakaan löytöä ja "no mää nyt kävin tänäänkin.." -aloitusta! Aion remontoida nuo aiemmat löytöni käyttökuntoon ja alkaa käyttämäänkin niitä. Ihan tympeää muuten majailla sisätiloissa kirjojen ahdisteltavana, haluaisin laittautua taas vaihteeksi jonnekin. Jospa yo-tulokset saisi porukkaa juhlimaan..?

Palatakseni siihen mokkapalaan (hyvin oleellinen asia palattavaksi), siitä tuli aika irvokas. Lykin päälle jämänomparellit kolmesta purkista, aika räikeäksi meni.




Se kuulumisista. Nyt vaihteeksi jotain muuta, kuin löytöjä/naamaa/asua: Jokin aika sitten pyydettiin juttua korvakoruistani. Käytän korviksia laiskan harvoin ja nykyään lähinnä väsään sävyyn sopivan jos asu sitä kaipaa, mutta laitanpa tähän loppuun vielä nysäkokoelmani.

N A P I T
Turkoosit, keltaiset sekä valkoiset napit tulivat samassa pussukassa kierrätyskeskuksesta pikkukrääsän kanssa. Tuo 17,00 on sitten markka-aikainen hinta, yhteensä neljästä parista (punaisia nappeja en löytänyt kuvaan!) maksoin 10snt.
Mustat napit ovat Sokokselta, envoielääjosensaamustiakorviksia -hätäostos.
Sinappiset pikkunapit on suurkirpparilta, pinkit pikkunapit tätini koruvarastosta.



H E L M E T
Tykkäsin yhdessä vaiheessa pitää näitä helmiä korvissa aika 24/7. Mulla on oikeassa korvassa 3 ja vasemmassa 2 reikää, joten laitoin nuo helmet isonemaan alaspäin (tassu ilmaan jos joku ymmärsi), mielestäni näytti kovin hassulta.
Isoimmat helmet sain ystäviltäni pari vuotta sitten synttärilahjaksi, kolmet seuraavat tuli yhdessä paketissa Glitteristä.
Alimmat ovat sitten vähän aidompaa tavaraa, sain ne poikaystävältäni joulu- synttäri- tai vuosipäivälahjaksi (kuka niitä osaa erottaa) pari vuotta takaperin.


O M I T U I S U U D E T
Ylimmät monivärimollukat vaihdoin FoF:n Sallan kanssa virkattuun kukkaan. Toistaiseksi en ole osannut yhdistää näitä mihinkään, mutta asia on työn alla!
Mansikat löytyi suurkirppikseltä, järkyttävän herkulliset.
Marjapuuroiset littanarenkaat kuuluivat joskus tädilleni.


I S O M M A T
Virkatut pyörylät ovat varmaankin korvislempparini, viime kesän ostos Indiskasta.
Alemmat taisivat olla tuliainen ystävältäni.


N A S E V A O T S I K K O
"Kultaiset" pyörylälaatat ostin Piecesiltä taannoiseen tanssiaisasuuni. Muutoin en kyllä osaa noita käyttää, en sitten ollenkaan!
Alimmat asettuvat korvissa ihan viinirypäletertunnäköisiksi, monen vuoden takainen ostos H&M:ltä.


Ta-dah, päästiin loppuun asti ilman ainoatakaan minäminäotosta!
Jej!



Hei muuten, voisin vetää toisen kierroksen kysymitävaan:ta! Vuodatuksen puolelta tutuksi tullut Lisaplacen Lisan inspaamaa peliä voitaisiin pelata taas vähän aikaa. Eli:
Onko teillä jotain, mitä haluaisitte minulta kysyä?
Vastailen mielelläni asialliseksi katsomiini kysymyksiin, lempiuintityylistä vaatetraumoihin. Kysymykset ja vastaukset kokoan postaukseksi!


Tunnisteet: ,

68 kommenttia:

16. toukokuuta 2008 klo 17.08 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

jee oon eka! Tosi mukava postaus!!

 
16. toukokuuta 2008 klo 17.13 , Blogger E kirjoitti...

Herahtipa vesi kielelle kun katsoin tuota mokkapalakuvaa :P Tykkään muuten tosi paljon noista ensimmäisessä kuvassa olevista värikkäistä nappikorviksista. Kiva postaus jälleen :)

 
16. toukokuuta 2008 klo 17.14 , Blogger Sini kirjoitti...

Oh! Ihanat noi mansikat. Ja kaikki muoviset. Ja sitte ne monivärihörhelöt. Ja ihan erityisesti noi virkatut, loistoidea =).

Niin, ja hurjasti onnea ylioppilaalle :), muista viettää hauska lakituspäivä - se on yks niistä päivistä mitä muistelee vielä vuosien päästä (niinku mie, ja voi kamala ku mä kuulostan vanhalta ku sanon noin =D)

 
16. toukokuuta 2008 klo 17.15 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Onnea hyvistä tuloksista! :) Veljenikin sai tietää tuloksensa tänään ja rivi oli LLEEEMM (pitkä matikka, hissa, pitkä enkku, fyssa, äikkä, lyhyt saksa, keskipitkä ruotsi). Pilkun viilaukselle, kaikki E:t oli pisteen päässä ällästä. Tosin häntä ei tunnu harmittavan lainkaan asia, minua enemmänkin :-DD
Mutta, pystyykö sulta tilailemaan ollenkaan enää missään vaiheessa noita hamakoruja tai virkattuja kukkia? :o

 
16. toukokuuta 2008 klo 17.15 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ohhoho, fiksu tyttö näyttäisi olevan ;D

 
16. toukokuuta 2008 klo 17.18 , Blogger faddistgirl kirjoitti...

Ihania korviksia sulla :P Miten sä oikeen pärjäät viikon ilman kierrätyskeskusta? :0 :)

 
16. toukokuuta 2008 klo 17.24 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Oooo meidän ia on viksu, mutta sehän jo tiedettiinkin! :D onnea älyttömästi, tosi upeet kirjaimet nappasit! Mokkapalat näyttää herrrrkullisilta ja korviksetkin vallan söpöjä. Kivaa viikonloppuu =)

 
16. toukokuuta 2008 klo 17.31 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Onnea ylioppilaalle! Meni näköjään tosi hyvin. :)

 
16. toukokuuta 2008 klo 17.45 , Blogger Anna kirjoitti...

mansikat oli kieltämättä ihanat. itse en voisi elää ilman hopeisia renkaita. ärsyttää kun maailma on täynnä ihania korviksia, niin ainoat mitä joka päivä korvissani riiputan on hopeaa ja pienet renkaat. joskus ehkä vähän isommat. mutta silti:)

 
16. toukokuuta 2008 klo 17.56 , Blogger Annis kirjoitti...

Onnea ylppäreiden johdosta! Me joskus sisareni kanssa pohdimme, että jos lähtisi sillä hengellä ylppäreihin, että saisi tuloksilla kirjoiteltua hauskoja sanoja. Jäi tosin yritykseksi.

En ole pidemmälle historiaan selaillut blogimerkintöjäsi (eli olet saattanut kertoa asiat moneen kertaan metristen valokuvien saattelemana), mutta siis täytyy kysäistä: Harrastatko muita käsityöaiheisia touhuja hama-helmien ja virkkuukukkasten lisäksi? Lisäksi olet maininnut pääsykoekirjat, minne olet hakemassa? :]

 
16. toukokuuta 2008 klo 17.56 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

No voi hemmetti, miksi ihmeessä tuo kyselyjuttu pitää tulla taas juuri siihen aikaan jolloin päässä raksuttaa tyhjää ja ei ole toivoakaan että muistaisin niitä lukuisia mun-on-pakko-saada-tietää-tää-iasta -kysymyksiä (joita en ole kuitenkaan koskaan kehdannut tänne vain ikinä sujauttaa, nyt olisi ollut hyvä tekosyy), juuri nyt, kun häthätää muistan mitä tapahtui eilen.

Mur.

 
16. toukokuuta 2008 klo 18.09 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ONNEKS!!! Hienot tulokset sait aikaiseksi, -luulenpa että äikän sensori ainakin tuli hyväntuuliseksi luettuaan aineesi;) - on sinulla silleen nuo sanailut hallussa...

Ihan hulluna ootetaan sitä ylppärijuhlaa -ja MEKKOA!

Kivoja korviksia=) v

 
16. toukokuuta 2008 klo 18.16 , Blogger cara kirjoitti...

Jej! Ihanat mansikkakorvikset!! Mistä????

 
16. toukokuuta 2008 klo 18.17 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

En ole siis ainut, joka yo-tuloksia stressatessaan teki pellillisen mokkapaloja :D Niitä tuli kyllä hermostuksissa ahmittua ennen koululle lähtemistä. Tosi hyvin sulla meni, itselläni rivi oli LLEEEEM :) Ja äikästä vielä, minulla kiltti sensori nosti esseetä kymmenen pistettä, olisi hauskaa tavata kyseinen tyyppi :P

 
16. toukokuuta 2008 klo 18.21 , Blogger KIIA kirjoitti...

NAM! Nyt tuli vesi kielelle kun näin ton mokkapalakuvan :) Aivan ihanat noi mansikka korvikset<3


-KIIA

 
16. toukokuuta 2008 klo 18.21 , Blogger C kirjoitti...

Onnea ylioppilaalle! Mokkapala on taivaallisen herkullisen näköistä. Tekisipä itsekin mieli leipoa tuollainen, mutta oen päättänyt laihduttaa vähän, kun kohta mamikin on minua laihempi :D

 
16. toukokuuta 2008 klo 18.23 , Blogger faddistgirl kirjoitti...

Ia voisitko kertoa mulle, miten saadaan toi taustakuva silleen, että se kohta, missä tekstit on, tulee erivärillä(yksivärisenä) kun se tausta? esim. tolleen kun sulla on. Jos et jaksa täällä selittää niin voit kirjottaa sähköpostilla febness@hotmail.com :)

 
16. toukokuuta 2008 klo 18.38 , Blogger suklaamuffinssi kirjoitti...

ihanat mansikkakorvikset! itselläni on tuon tapainen koru (:

 
16. toukokuuta 2008 klo 18.39 , Blogger Unknown kirjoitti...

Ihania korviksia! Rakastuin noihin H&M:män "rypäle" korviksiin! Ja kysymys: Kerros lempiuintityylis ja vaatetraumas! ;D

Ja onnee munkin puolesta!

 
16. toukokuuta 2008 klo 18.39 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Oukei, minäpäs sitten kysyn kysymyksen (huolmatta siitä, että vastaus saattaisi jostain blogistasi löytyäkin).

Eli minkä kameran omistat? Kertoisitko myös jotain sen ominaisuuksista. Miksi se on hyvä/huono? Kiitos :)

Ja onnea vielä ylioppilaalle!

 
16. toukokuuta 2008 klo 18.49 , Blogger hanna kirjoitti...

Oi onnea tuloksista! Meille sanottiin että vasta maanantaina saa kysellä, mutta näin tänään yhteiskuntaopin opettajani, joka tuli halaamaan keskellä kirkasta päivää. Olin jokseenkin hämmästynyt aluksi :D

Ihanan näköisiä mokkapaloja muuten.

 
16. toukokuuta 2008 klo 18.52 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mistä 'herkusta' tykkäät eniten - suklaa, karkki, sipsi jne? :D Mistä saat rahan kaikkeen shoppailuun?

 
16. toukokuuta 2008 klo 18.55 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei mulla on just samanlaiset mansikkakorvikset ku sulla! 8)))

 
16. toukokuuta 2008 klo 18.57 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hihii onnea! :) Oon taas seuraillut vähän sivummalta tätä blogia, jotenkin tää kommentointi aina vaan jää kiireessä! Mutta ei huolta, mä kyllä luen aina sun postaukset! En tajua, miten siellä voi olla noin halpaa kierrareissa (en oo kyllä koskaan käynyt, ehkä täälläkin on) ja miten sieltä voi löytyä tollasta kamaa! Ihania löytöjä :D Ja sun korvikset on nameja. Samoin kuin mokkapalat!

 
16. toukokuuta 2008 klo 19.00 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kuinka kauan sulla on ollut nykyinen tyylisi?

 
16. toukokuuta 2008 klo 19.08 , Blogger saara kirjoitti...

Onnea ylioppilaalle!! Nuo virkatut korvikset on tosi kivat! Mä oon kans helmikorvisriippuvainen, en nykyään käytäkkään muita.. :D

Kerro se sun lempiuintityyli! :D

 
16. toukokuuta 2008 klo 19.25 , Blogger iina kirjoitti...

Vauh! Sulla on ihania korviksia! Mulla ei ole edes reikiä korvissa, ja sitä sitten tullaan selittämään että ialla on viidet. Nyyh. ;)

 
16. toukokuuta 2008 klo 19.26 , Blogger iina kirjoitti...

Ainiin! Onnea, tottakai, ylioppilaalle! Varhainen dementia ilmeisesti... (siis mulla!) x)

 
16. toukokuuta 2008 klo 20.10 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Joo, nyt kunet pääse kierrariin ja väsäilet vaatteitasi, voisitko laittaa tänne blogiin ennen-jälkeen otoksia ja kertoo mitä esim. hameelle tapahtui :D ONNEA!

 
16. toukokuuta 2008 klo 20.17 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

onnea ylioppilaalle!
kysymys: onko siulla sisaruksia? :)

 
16. toukokuuta 2008 klo 20.29 , Blogger Unknown kirjoitti...

voi vitsi kivoja korviksia sulla. :) oletko ajatellut huomenna mennä suurkirppikselle kiertelemään? kun kerta kajaanissa asut. (niin kuin minäkin. :D)

hei, ois kiva nähdä että miltä se sun poikaystävä näyttää. tee vaikka joku päivän asu, mutta miehille. ;DD

 
16. toukokuuta 2008 klo 20.37 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tuossa puhuit yhdessä kohassa että pari vuotta sitten poikaystävältäsi (tms) sait korvikset, niin kauan olette olleet yhessä? :) ja suostuiskohan toi sun poikkis kuvattavaksi tänne blogiin, ois kiva tietää kenen kanssa aina liikut :PP

 
16. toukokuuta 2008 klo 20.55 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

onko poikaystäväsikin kierrätyskeskuskansaa? :---D

 
16. toukokuuta 2008 klo 20.58 , Blogger Henna kirjoitti...

Luin sun alkutaipaleen postaukset, meininki on pikkasen muuttunut. ;) Pää raksuttaa nyt kyllä tyhjää, mutta tässä pari kysymystä:
Onko ikinä tehnyt mieli heittää tietokone päin seinää ja poistaa koko blogi? Onks sulla tulla sellaista oloa, että sä mietit ja mietit, kuulutko sä tänne blogisfääreihin?

 
16. toukokuuta 2008 klo 20.58 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ois kiva kuulla sun esim noloimmat tapahtumat top 10

 
16. toukokuuta 2008 klo 21.00 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Sun kirjoitukset meni ihan ylisuperhyvin!!! Onnea paljon!<3 Ihania korvakoruja sulla ja mokkapalatkin näyttää oikein herkullisilta :)

 
16. toukokuuta 2008 klo 21.07 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mitä kierrareita/kirppareita kajaanissa on ? Oon löytäny vaan sen iitukan niin onko siellä mitään toista ? :>

 
16. toukokuuta 2008 klo 21.17 , Blogger Boobettes kirjoitti...

Mikäs on sun varhaisin vaatemuisto lapsuudestas? Tuli näin ekana kysymyksenä mieleen :D

Ihanasti olit jaotellut korvikset noiden supersöpöjen purkkien päälle :)

 
16. toukokuuta 2008 klo 21.20 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

JES vihdoin muistan kysyä tätä!: Oletko KOSKAAN mainostanut blogiasi missään? (kuten demi.fi:ssä, joka on nykyään melko yleinen paikka tuohon.) Vai ovatko kaikki löytäneet blogisi ihan sattumalta?

 
16. toukokuuta 2008 klo 21.40 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

hikariiiiiiiii

 
16. toukokuuta 2008 klo 21.47 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

miten päädyitte poikaystäväsi kanssa yhteen? :)

onnea hyvistä tuloksista!!!

 
16. toukokuuta 2008 klo 22.26 , Blogger krista camilla kirjoitti...

OMG! Sain joskus vuonna kivi ja peruna mummultani lahjaksi täsmälleen samaa sarjaa olevan mansikkakaulakorun, kuin nuo sinun korvikset! :o

Voisin laittaa postaukseen. :3
oot kiva. <3

 
16. toukokuuta 2008 klo 23.15 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kysyy: Miten sun mama on oppinut ompelemaan? (ihanko vaan ompelemalla...) Mitä sun iskä osaa? Veli-pojan harrastuksia? Sun (ja poiggiksen)harrastuksia vuosien varrelta?

 
16. toukokuuta 2008 klo 23.32 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kahlasin myös äsken tuota sun vanhaa blogiasi läpi, -hauskaa seurata tuota hienoista muutosta jota vajaan vuodenkin aikana on tapahtunut, niin tyylissä kuin lyylissäkin :D Ja kuitenkin olet pysynyt ihan samana iana koko ajan! (Mikä ON hyvä juttu)

Kurkkasin välillä kommenttilootiinkin
ja tämmösessä kohtaa repesin;

Anonyymi: grq / ia: kurkku?

Ehkä se oli patoutuma joka yllätyksekseen pääsi purkautumaan.. nauruna.
Eipä ollut eka kerta tätä blogia tutkaillessa :)
v

 
16. toukokuuta 2008 klo 23.59 , Blogger Monica kirjoitti...

Onnea ylioppilas, hienosti näytti menneen :) Ja kivoja ja värikkäitä korviksia, mun varastot koostuu enimmäkseen t-y-l-s-i-s-t-ä ja lähes samanlaisista nappikorviksista... :D

 
17. toukokuuta 2008 klo 0.12 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tiesittekö että mokkapalat on yhtä kuin masa-liisa? Sain itse tietää vasta muutama vuosi sitten mitä mokkapalat ovat. Aika turha kommentti...

 
17. toukokuuta 2008 klo 0.27 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hui, tajusin juuri että omistan miltein tismalleen samanlaiset korvakorut kun nuo mansikat, jos kerkeät käy kurkkaamassa:
http://ariel.vuodatus.net/blog/1273366

 
17. toukokuuta 2008 klo 0.35 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

1.Kenelle olet viimeksi ollut kateellinen ja miksi?
2.Etsi hel-looksista yksi tyyppi jonka vaatteisiin voisit pukeutua.
3.Minkätyylisestä musiikista pidät?
4.Lempikirjasi ja -elokuvasi?
5.Noloin hetkesi?
6.Missä maissa olet matkustellut?

t. ia-fani björneborgista

 
17. toukokuuta 2008 klo 1.17 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Todella hyvät tulokset oot saanu! Oon kade ;) Odotan myös YO-mekko postausta :)

 
17. toukokuuta 2008 klo 10.56 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mitä löytyy aina käsilaukustasi?

 
17. toukokuuta 2008 klo 11.04 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Niin vielä sellainen juttu että ihan vasta aloin tätä blogia lukemaan, ja jääny ihan koukkuun:) ihana tyyli kirjottaa, hienoja vaatteita ja hyvät kuvat. Ja nätii sivu, yksi parhaista suomalaisista blogeista ehdottomasti! :>>

 
17. toukokuuta 2008 klo 13.54 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mikä on sinusta kaikkein pahin tyylimoka?

 
17. toukokuuta 2008 klo 15.06 , Blogger Henna kirjoitti...

Vielä lisää kysymyksiä, jotka tuli mieleen:
1. Montako kertaa olet muuttanut?
2. Luetko vielä samoja blogeja säännöllisesti mitä silloin kun aloitit bloggaamisen?
3. Mitä kirjaa inhoat?
4. Montako punnerrusta saat minuutissa?
5. Mitä syöt yleensä aamupalaksi?

 
17. toukokuuta 2008 klo 15.40 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

onnea tosi paljon noin hyvistä yo-tuloksista :o vai eikö L tarkoita kymppiä ja E vastaa ysiä ? :> en tosin varmaksi tiedä, mutta onnea !

 
17. toukokuuta 2008 klo 15.46 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

heh, ostin juuri tänään glitteristä tuollaisen helmikorvakorusetin jossa tulee kolme erikokoista paria. :)

 
17. toukokuuta 2008 klo 16.57 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

miksei poikaystäväsi suostu kuviin ?:( olis hauska hänet nähdä, kun hänestä niin usein mainitset täällä !

 
17. toukokuuta 2008 klo 17.06 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

åh, dom där jordgubbarna var ju jätte gulliga!!

 
17. toukokuuta 2008 klo 17.49 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tuossa jo eilen ehdin valitella tätä sinun kyselyhetkeäsi ja vaikka nyt on takana hyvin nukuttu yö, pää tuntuu edelleen raksuttavan tyhjää, kun mietin niitä lukuisia kysymyksiä joihin olisin halunnut vastauksen. Nooh, jospa tässä nyt jotain yrittäisin kysellä. :D Täältä tulee:

Miten ystäväsi suhtautuvat nyt bloggailuun, kun olet ollut niin paljon julkisuudessakin lehdissä ja radiossa?

Oletko tehnyt jo kesäsuunnitelmia?

Mitkä arvosanoilla pääsit nyt ylioppilaaksi?

Tuleeko teille paljon vieraita ylioppilasjuhliin? (Milloin nähdään se mekko?! :D)

Onko sinua bongailtu jo kaduilta, että "hei sinä sinä olet se ia, joka pitää blogia!"

Joitain noloja kokemuksia ja kömmähdyksiä olisi kiva kuulla. :)

Mikä on tällä hetkellä hirvein vaatekappale kaapissasi, jota et koskaan myöntäisi omistavasi, mutta et ole heittänyt poiskaan. (kuva ois kiva :D)

Lempikirjasi? Luetko paljon kirjoja?

Onko teillä iso talo?

Onko sinulla paljon serkkuja ja yleisesti että onko teidän sukunne iso?

Monta hyvää ystävää sinulla on?

Viimeisin elokuva, jonka katsoit? Oliko hyvä?

Mikä on paheesi?

Missä maissa olet vuosien varrella käynyt?

Milloin aloitit meikkaamaan?

Minkälaiset lapaset (höö, kirjoitin ensin lapset :D) sinulla on? Siis että mitä lapasia käytit kaikista eniten talvella?

Unelma-ammattisi?

Minkälaiset kutsukortit lähetitte tai lähetätte sukulaisille nyt ylppäreihin? Jos vaikka sais kuvaa niistä.

Ja muutenkin kuvaile jotain lempitavaroitasi ja tavaroita joihin kosket aina joka päivä. Hienoja kuviasi olisi mukava katsella lisääkin. :))

Siinähän noita olikin. Hups sori, onko liikaa? :D

 
17. toukokuuta 2008 klo 18.53 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Katsotko Muodin huipulle sarjaa? Kuka on suosikkisi? Entä Suomen huippumalli haussa? Suosikkisi siinä?

 
17. toukokuuta 2008 klo 20.40 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Milloin aloit kuvata itteäsi pallin päällä seisoen?

 
17. toukokuuta 2008 klo 21.03 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mun kysymys: Millaiset elämäntavat sulla on? Esim. Harrastatko liikuntaa, poltatko, juotko, syötkö ``terveellisesti´´ ymym.

 
17. toukokuuta 2008 klo 21.35 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

elikkäs:
mistä pidät itsessäs eniten, entä mistä vähiten?

mikä on hauskin asia, mitä olet koskaan voittanut?

minkä ikäinen haluaisit olla?

onko mitään väriä, mitä et misttään hinnasta pukisi päälles?:D

 
17. toukokuuta 2008 klo 23.01 , Blogger Lotta kirjoitti...

Voi, kamalasti virtuaaliruusuja! :)

Kun tällainen tilaisuus nyt tuli, kysäisenpä: mitä tämänhetkistä muotivirtausta et voi sietää tai kuvitellakaan seuraavasi?

 
18. toukokuuta 2008 klo 14.21 , Blogger Peippo kirjoitti...

Pitkästä matikasta E??? Oh my god olet hyvä!!

:D No mutta siis onnea ihan tajuttomasti ylioppilaaksi pääsystä! Tosi hyvin papereinkin vielä.

Olen muuten nähnyt tuollaiset mansikkakorvikset jossain.

 
18. toukokuuta 2008 klo 14.53 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mitä syöt aamupalaksi?:)

 
18. toukokuuta 2008 klo 19.15 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Anteeksi, kun en jaksa lukea jo kysyttyjä kysymyksiä. :)

-Miksi näytät aina niin suloiselta?
-Lempimusiikkisi?
-Kissa vai koira?
-Joudut autiolle saarelle. Mitkä kolme esinettä (ei ihmistä) ottaisit mukaasi, jotta pääsisit pois saarelta? Saarellahan ei tietenkään ole kenttää, jotta kännykkäsi toimisi. ;>

PS. Onnea ylioppilaalle!

 
18. toukokuuta 2008 klo 23.53 , Blogger Herttainen kirjoitti...

Onnea hyvistä arvosanoista! Itsekin sain oman äikän laudaatturini aika riskantilla otteella mutta ilmeisesti kannatti, vastaanotto olisi voinut kuitenkin olla myös ihan toisenlainen. Kirjoitin silloisesta netti-ilmiöstä eli kaiken maailman seurantakameroista joilla pystyi milloin mitäkin linnunpönttöjä ja karhunpoikia kurkkimaan. Silloin kirjoitettiin vielä pelkästään ne kaksi ainetta eli oli vanhanmallinen koe. Ironiseen enkun aineeseeni opettaja taas oli laittanut viestiä YTL:n tyypeille, siltä varalta etteivät ymmärtäisi sitä ironiaksi. Opettajani kuitenkin tunsi minut ja huumorini :D Ja hyvillä pisteillä sekin onneksi tuli takaisin vaikka ällä jäi muutaman pisteen päähän.

 
23. toukokuuta 2008 klo 13.31 , Blogger ia kirjoitti...

Kiitos kaikille kysymyksiä latoneille, kaikki on otettu talteen!

anonyymi: No niinpä olit :D Kiitti!

E: Hee :) Kiitti!

Sini: Kiitos! Hauskaa kyllä pidän varmasti, vaikka seuraavana aamuna onkin jo reissuunlähtö :D

Inaaa: Kiitti! Ohhoh, kirjoittipa veljesi komeat paperit. Noilla taitaa päästä melkein minne haluaa. Ei ainakaan ihan heti tule laajempaan myyntiin, mutta voit kokeilla onneasi nakkaamalla sähköpostia :)

anonyymi: Hehe :D Yllätyitkö?

Velma: Kiitti :) Yllättävän hyvin olen pärjäillyt!

Aimee: Hehee :) Kiitos paljon, ja sitä samaa (vaikka armottoman myöhässä vastaankin) !

Brilliante: Kiitos!

Ellen: Kiitos :) Hee, vakkarikoruista on kyllä hankala vieroittua!

Annis: Kiitos! Hyvältä kuulostaa tuo teidän suunnitelmanne :D

Nanna-: Hahaa :D No sitä sattuu! Ja tulihan niitä myöhemmin sieltä :D

anonyymi: Kiitti! Mekkoa kyllä luvassa, malttakaahan odottaa :)

Titta: Kiitti! Merkinnästä löytyy tieto.

mr_spaceman: Hehee, hauska sattuma :D Vau mitkä paperit, onnitteluni! Mistä tuli toinen L?

Prinsessakakku: Hehe, kiitti :)

C: Kiitos! Arvaa tuliko huono omatunto kommentistasi, ei nimittäin kärsisi minun paljoa tästä pyöristyä mekkoa ajatellen :D

Velma: Vastailtu!

Suklaamuffinssi: Kiitti! Niinpä näytti olevan :)

Rosa ja Lape: Kiitos!

Hannae: Kiitti! Ilmeisesti sulla mennyt sitten aika hyvin :D Onnittelut!

anonyymi: Samissamis!

Adele: Hee, kiva kun välillä ilmoittelet itsestäsi! Kiitos paljon :)

Neiti Y: Helmikorvikset kyllä koukuttaa :D Kiitti!

Iina: No on noita reikiä vähän kertynyt :D Kiitti!

anonyymi: Perhana, en tajunnut ennen tuunausta! No, ensi kerralla sitten. Kiitos!

Wallen: En jaksanut lähteä sinne tungokseen tällä kertaa :D Ei se suostu kuvattavaksi!

Hinska: No on kai se tyyli vähän muuttunut :D

Nami: Kiitos paljon!

anonyymi: Oletko pikkuveljeni? :D

Kri.: Oho, hauska sattuma! Käynpä tsekkaamassa.

anonyymi: Hee, kiitos mukavasta kommentistasi :D Hauskaa, että eksyit kommenttipuolellekin asti, ja ennenkaikkea mukavaa, jos pääsin piristämään! :)

Monica: Kiitos! Munkin korvisvarastot kyllä kaipais vähän skarppaamista :o

anonyymi: Öö, nyt meni kyllä ihan ohi :D

Winda: Oho, ovat muuten täsmälleen samanlaiset!

anonyymi: Kiitos paljon! Tulossa on :)

Mishe: Voi miten mukava kuulla että tykkäilet, tervetuloa seurailemaan :)

Ch: Kiitos paljon! Juu, niin se suunnilleen voisi mennä, L=10, E=9, M=8, C=7, B=6, A=5 ja I=hylätty.

anonyymi: He, hassu sattuma! :)

Camilla: Tack!

Lotta: Virtuaaliruusuja? :D

Herttainen: Kiitoskiitos! Hyvän valinnan teit äikän kokeessasi :) Olisi kyllä mullekin kelvannut vanhanmallinen, tekstitaidon tehtävät tuntui aika kamalilta! Aika hyvin tuon enkunkin kanssa, ehkä lisähuomautus auttoi :D

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu