Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

opin yli ja juhlin

Colour me !

tiistai 10. kesäkuuta 2008

opin yli ja juhlin

Nyt olisi luvassa hieman tarinointia siitä yo-päivästä! Kuvaajaksi (palkatta) palkkaamani pikkuveli ei kovin montaa kuvaa malttanut juhlista ottaa, joten kuvasaalis jäi ikävän heikoksi päivästä, jonka kuitenkin haluaisi muistaa yhtä kesää pidemmälle. Eikä tullut otettua kuvaa edes mielettömästä herkkupöydästä!
No se on turha nillittää kun laktoosivalmisteet on jo maassa, tässä kuitenkin hieman fiiliksiä.

Juhla-aamuna talsin aamupuuro nassussa kohti kampaajaa, josta poistuin näyttäen aika hurjalta. Latvat kääntyivät aika villiksi 50-lukupotaksi, mutta pienen sukimisen jälkeen olin valmis itse juhlaan suht inhimillisenä. Latvat muuten pysyivät kaarevina yöhön saakka!

Image Hosted by ImageShack.us

Itse juhla meni kevyestä takamuksen puutumisrefleksistä huolimatta mallikkaasti, ja onnistuin kuin onnistuinkin hakemaan todistukseni, pari stipendiä ja kotsani ilman ainoatakaan alitajuntaista mekonnostoa. Mua ei olla kyllä valmistettu olkaimettomiin, täytynee totutella!

Vieraita saapui kerrostaloasuntoomme ennennäkemätön määrä, ja tulihan ne jatkosuunnitelmat kerrottua jo epäinhimillisen useaan kertaan. En ole tottunut olemaan juhlakalutar huomion keskipiste, ja pyörin väkkärän lailla vieraiden keskellä esitellen todistustani ja kitaten Pommaccia aika hämmentyneenä. (Mama ei antanut parin ekan maljojenkohotuksen jälkeen lasiini muuta, kuin shampanja-lookalike-limpparia, miksiköhän..)



Lahjasaalis oli käsittämätön! Kannatti näemmä vääntää se kolmevuotinen: Huoneeni pikkupöytä näytti olevan kuin kolmen joulun ja viisien synttäreiden jäljiltä, ja paketeista käärytyi melkoinen survival-kit pikku-ian tulevia muuttopuuhia ajattellen.



Muistatteko, kun nurisin pakanneeni kaikki lahjat kuvaamatta jo yläkaappiin, josta niiden purkaminen olisi aika lähellä tahallista itsensävaurioittamista? No, muiden kuvien vähyyden hyvittämiseksi purin ja raahasin ne sängylleni kuvaussessioon! Äitille kiitti avusta. Tässäpä ne:



Äiti- sekä lapsikattila, tukeva paistinpannu ja oheiskeittiövälineitä sekä punainen pikkupaistinpannu, joka on mahtavan värinsä ja pohjansa takia pakko ripustaa näkyvälle paikalle.


Kermainen kuppi (x6), Iittalan 24h -kuppi (x2), supersöpö muumisetti mukilla sekä kulholla, KoKo-setti kulholla, pikkukupilla sekä asetilla, kaksi Iittalan lasia sekä vedenkeitin. Vihdoinkin vedenkeitin, t. tunnollinen mikro- ja kattilateen juoja! Sain vihdoin päätettyä kerääväni Iittalan 24h -sarjaa, jota tuli myös kahden syvän ja kahden normiruokalautasen sekä kulhon verran. (Olivat niin lokoisasti kuplamuovissaan, etten tohtinut häiritä kuviin asti.)



Onnistuin myös saamaan kauniin setin koostuen Iittalan karahvista sekä neljästä juomalasista, värinä merensininen. Pienimuotoiset mehukestit, anyone?


Myös meisseleitä tuli kahta eri sorttia, onpahan myös millä mättää! Ja tuli myös mitä mättää: Illan ehdottomasti hauskin lahja, kummisedältäni pitkän ja tunnollisen puheen aiheesta startti uuteen elämään pätteeksi saamani Start -muromyslipaketti! Paketin sisällä oli tosin murojen lisäksi paketin huomautuksen lupailema yllätys, paperisessa muodossa olevaa tukea jatkoa varten.



Kylppäripuoli karttui pyyhkeillä sekä pyyhenipsuilla, kuvassa mukana myös ruusutyynyliina, joka istui kuvan värimaailmaan söpön kokoavasti.




Äiti lahjoitti ainaiselle kirpparikamoja tuunaavalle ialleen ompelusetin sekä silitysraudan! Ihanamama.



Ja sitten vielä uusi armaani, pikkuiseni rakkaani. Merkki on Fujitsu Siemens ja taktisista mitoista ei ole sen kummempaa tietoa kuin että näyttö on 15 tuumaa ja tilaa roimasti vanhaa konettani enemmän, mutta tämä mahtuu istumaan syliini! Ja laukkuuni! Ja tässä on Mahjong Titans sekä kamera! Voin katsoa Ameliéta junassa, tehdä postauksia sängyllä, pelata Mahjongia autossa... Käsittämätöntä.



Lisäksi tuli lakanoita sekä pari kirjaa, joita en tietenkään sitten muistanut kuvata.



Illalla vaihdoin mekolle uuden ulkoasun mustalla vyöllä, mustilla korkkareilla sekä mustalla laukulla ja lähdin viilettämään lakki päässä yöhön. Erittäin hauskaa oli aamukahteen, jolloin piti jo hipsiä peiton alle lataamaan akkua seuraavan päivän reissua varten. Aivan liian lyhyeen se päivä loppui, annan ääneni ehdottomasti vetoomukselle yo-juhlien pidentämisestä ainakin viikkoon. Missasin myös herkkupöydän jämät joutuessani lähtemään toiselle puolen Suomea jo seuraavana aamuna!

Mutta olipa kyllä päivä, vois vetää kirjoitukset uusiksi ihan vaan uusien juhlien toivossa. Kiitos kamalasti kaikille (osa vieraista lukee tämän kuitenkin!).



Tunnisteet: ,

50 kommenttia:

10. kesäkuuta 2008 klo 23.31 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Vihdoin! <3

 
10. kesäkuuta 2008 klo 23.34 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Meinasin tulla hehkuttamaan mutta ei sitten. ):

 
10. kesäkuuta 2008 klo 23.35 , Blogger Jonna kirjoitti...

Oi, miten kivoja lahjoja:) Olen ihan villeinä muumimukeihin (kaapista löytynee 13) ja tuo niiskuneit on kyllä pakko hankkia:)

Pikkuveljille ei näemmä kannata luottaa ylppärikuvausta. nimimerkki: Juhlistani olemassa ehkäpä tsägällä kymmenen kuvaa:D

 
10. kesäkuuta 2008 klo 23.36 , Blogger Jonna kirjoitti...

ja veljeni onnistui silloin aikoinaan puhumaan itselleen vielä uuden digikameran "Jonnan juhlien kuvaamista varten" HAH!

 
10. kesäkuuta 2008 klo 23.37 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Siis aivan mahtavia lahjoja! Kaikki tulee varmasti tarpeeseen. :)

 
10. kesäkuuta 2008 klo 23.41 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ihanalta näytät! Ja lahjat ovat kyllä hienoja. Aika laatulahjoja sait.

Pitäisikö muuten ihan ekana näkyä joku kuva, mulla näkyy vaan joku risti? :/

 
10. kesäkuuta 2008 klo 23.44 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Annoitko muuten poigggikselle ylppärilahjan? Vai oliko hän edes lukiossa vai täh? Mutta siis antoiko hän sinulle? :)

 
10. kesäkuuta 2008 klo 23.50 , Blogger faddistgirl kirjoitti...

Ihania lahjoja<3 Minulla taitaapi olla samanlainen tietsikka :) siistiä.

 
10. kesäkuuta 2008 klo 23.52 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ja eikun muuttamaan. :) Arabia ja Iittala hyvin edustettuina lahjoissa. Tuliko paljon stipendirahaa?

 
11. kesäkuuta 2008 klo 0.28 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Voi miten ihania lahjoja olet saanut! Noiden kanssa on hyvä jatkaa matkaa ihan mihin tahansa, opiskeluihin tai välivuoteen tai... Mitäkaikkea tulevaisuus tuokin tullessaan ;)

Ja niin kaunis olet sinä ylioppinut juhlija, - ja ehkä/kenties saat vielä toisten ottamia kuvia juhlistasi - toivottavasti.
v

 
11. kesäkuuta 2008 klo 0.45 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Haha!
Mulla on samanlainen tietokone ja tykkään muuten paljon.
Siistii.

 
11. kesäkuuta 2008 klo 1.11 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Aivan ihania lahjoja! Itsekin sain paljon mukavia paketteja, ja tuntui ihanalta ajatella, että vieraat olivat nähneet vaivaa raahautumalla kauppaan ja ostamalla oikeasti jotain eivätkä vain napanneet viisikymppistä lompakosta ovella. Vaikka kyllähän rahakin aina kelpaa. Oli kyllä yksi elämäni parhaista päivistä, vaikka molemmat jalat olivat täysin rakoilla kontatessani kotiin viideltä aamulla :)

 
11. kesäkuuta 2008 klo 8.10 , Blogger Tes kirjoitti...

Ihania lahjoja!

 
11. kesäkuuta 2008 klo 8.49 , Blogger saara kirjoitti...

Vitsi, ihania lahjoja! Koko-astiat on niin nättejä. Heh, meillä oli myös tollanen Kartio-kannu, mutta hajotin sen pari vuotta sitten, kun menin yöllä (?) hakemaan juotavaa alakerrasta.. :D

Juhlakampaus on tosi ihana, vaikka niin epä-iamainen ;D

 
11. kesäkuuta 2008 klo 9.41 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Niin tosiaan, toi tukka oli tosi kiva noin!
Ja ihan turhaan noista kengistä pöhistiin, kokonaisuus näyttää hyvältä ja pitihän ne jalat saada kestämään myös ilta- ja yömenokin!!!
Kiva että jaksoitte kaivaa ne lahjat kuvattaviksi, antoisa on ollut päivä - kaikinpuolin!
v

 
11. kesäkuuta 2008 klo 9.50 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

vau,tosi kivoja lahjoja ;>
ja rakastan tukkaasi :o <3

 
11. kesäkuuta 2008 klo 10.55 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Piristävä postaus! :) oot mahtava :)

 
11. kesäkuuta 2008 klo 11.31 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Olitpas taas tosi nätti! :)
Muumit rulettaa! Haha.. Myös muut lahjat tule varmasti tarpeeseen.
Ilmoittaudun vapaaehtoiseksi mehukesteille, (jos saan korvata mehun maidolla-mä oon niin friikki etten juo MITÄÄN mehua.. enkä syö juustoa tai pinaattia tai rucolaa tai...) lupaatko jakaa tyylivinkkejä osallistujille? ;)
Kummisetäsi on yllä kekseliäs, reps.. :)

 
11. kesäkuuta 2008 klo 12.10 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hihii, kiva postaus :D Ihania lahjoja sait, purr.

 
11. kesäkuuta 2008 klo 12.11 , Blogger KIIA kirjoitti...

Bongasin tuolta samanlaisen muumimukin kuin minullakin on :)

-KIIA

 
11. kesäkuuta 2008 klo 12.36 , Blogger ia kirjoitti...

anonyymi: :)

anonyymi: Menikö nyt ilo koko hommasta? :D

Jonna: Muumimukit haalisin mielelläni kaikki itsellenikin! Nyt taitaa olla vain vaivaiset 4. Haha, ilmeisesti tuo piirre kulkee pikkuveljissä :D No tietääpä luovuttaa luottotehtävän ensi kerralla suosiolla jollekin toiselle! Tai sitten maksaa palkkaa?

Brilliante: Kiitos! Noilla toisaan luulisi vähän aikaa selviävän.

Nanna-: Kiitos! Ei pitäisi näkyä kuvaa, taas jäi koodinpätkä. Toivottavasti ongelma katosi! Me oltiin nössöjä ja sovittiin rahatilanteesta johtuen, että hommataan lahjat joskus myöhemmin.

Faddistgirl: Kiitti! Jej, konesamikset :D

Mju: Niinpä, vain se kämppä puuttuu :D Stipendirahaa tuli 50e ja 20e lahjakortti Suomalaiseen.

anonyymi/V: Niinpä! Oikein tekee mieli päästä muuttamaan, kun on noin paljon tavaraa jo ihan omaan kotiin. Toivottavasti tosiaan saisin joltain suunnalta vähän lisäkuvia!

Yu: Siistia :D

Mr_Spaceman: Kyllä ne kaikki lahjat lämmittivät, ja rahaa tarvitaan aina :) Oli kyllä ikimuistoinen päivä!

Fabuleux: Kiitti!

Neiti Y: Kiitti! Mä olen pahin astioiden hajottaja, pitääpä varoa tuon omani kanssa :D

anonyymi/V: Mä kiertelin päivää ennen juhlia vielä epätoivossa kauppoja läpi kenkiä etsien, mutta luovutin sitten ja menin suosiolla noilla :D EIkä nuo nyt niin pahoilta näyttäneet!

Anna: Voi kiitos!

anonyymi: Piristävä sinä! Kiitos :)

Enskumuisku: Jes, ensimmäinen osallistuja! No oletpa kyllä aika hassu :o Entä meneekö limppari? Juujuu, tyylivinkkejä ja muffinsseja!

Yarrgalaxy: Kiitti!

Prinsessakakku: Jej!

 
11. kesäkuuta 2008 klo 13.29 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

saitkos paljon rahaa?: )

 
11. kesäkuuta 2008 klo 14.21 , Blogger Peippo kirjoitti...

Ihana postaus, kuulosti tosi kivalta tuo päivä. :)

Aika hyviä lahjoja sait. Nauroin ääneen tuolle kummisedällesi ja hänen lahjalleen. :D Tuo punainen FashionPot on muuten sama, josta äiti ja isäpuoli sanoivat että se on ihan minun paistinpannuni. x)

Kai se lukio näemmä kannattaa.

 
11. kesäkuuta 2008 klo 14.37 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Jee, muffinsseja! Täältä tullaan, Kajaani! (etkös sä siellä ainakin toisaseks majaile?)
Et kyllä arvaa mitä: limu on jopa mehua isompi nounou (ja taas mä tuplaan sanoja, täytyy näemmä aloittaa lääkekuuri..!)

 
11. kesäkuuta 2008 klo 14.53 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

kannattaa valmistautua siihen et toi sun läppäris tuntuu hajoavan, tai näppis alkaa oikuttelee ynnä muuta ynnä muuta. itsellä on vaan semmosia kokemuksia näistä fujitsun kannettavista :D

 
11. kesäkuuta 2008 klo 15.14 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Jee, noita Paholainen pukeutuu Pradaan-paistinpannuja (tuskinpa se sen brändi oli, näkemässäni versiossa vaan oli joku ko. leffaa mainostava läpyskä) myydään vielä! Ihan must hankinta omaan kämppään, ihailin tuollaista jo hyvän aikaa sitten ja kivaa kun on vielä saatavilla. 8) Hienoja lahjoja muutenkin sait.

 
11. kesäkuuta 2008 klo 15.19 , Blogger bohemian kirjoitti...

Kivoja lahoja sait, olen ihan lääpälläni tuohon uuteen muumimukiin :)
Vähän sydän hyppäs kun tuossa tietokoneesi näytöllä on sama kuva mikä mulla on bannerissa :D

 
11. kesäkuuta 2008 klo 16.44 , Blogger LENA kirjoitti...

oii nätti yo-mekko :)

 
11. kesäkuuta 2008 klo 16.48 , Blogger vippe kirjoitti...

Mahjong Titans on ehkä paras peli ikinä. Tai ainakin koukuttavin :D

 
11. kesäkuuta 2008 klo 17.09 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ihania kuvia!
Ja oi kun sait kivoja lahjoja, tosi tarpeellisia ja hienoja.
Sain kanssa äskettäin rippilahjaksi kannettavan,HP:n tosin. On kyllä tosi ihanaa, kun ei tarvitse odottaa kymmentä minuuttia ennekuin kone aukeaa. Kätsyä :) Saat olla siitäkin tosi onnellinen. Sillon kun etsiskeltii mulle sitä konetta, nii katselin totakin, tossa on kivat noi "hiiren napit" :D
Ja vielä kerran; toi mekko on jotain älyttömän ihanaa.

 
11. kesäkuuta 2008 klo 17.11 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Nii ja Mahjong Titans tosiaa on hyvä, testattu on 8)
Ja sit se joku ihme peliki on kiva missä on sitä kakun leipomista ja sillee, seki on ihan kiva. Ja korttipelitki on tosi uudenaikasen näkösiä. Jos siis samat pelit näissä on (:

 
11. kesäkuuta 2008 klo 17.24 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Etkö saanu yhtään rahaa?

 
11. kesäkuuta 2008 klo 18.01 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Oon ihan koukussa sun blogiin, ja on pakko tarkastaa jokapäivä, ootkos kirjotellu.. :> Jatka samaan malliin!
-Lily

 
11. kesäkuuta 2008 klo 18.46 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Oi, hienoja ja todella käytännölisiä lahjoja! 8) Ja aivan upea lahja kummisedältä :D Täälläkin olisi tarvetta kupeille ja kipoille, kun muuttokin on (toivottavasti) pian edessä. Itse en muuten saanut yo-lahjaksi mitään?! :DD

 
11. kesäkuuta 2008 klo 19.00 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ansku siellä yrittää masentaa sua kertomalla "faktoja" fujitsun läppäreistä, mutta ei hätää, fujitsun läppärit rlz!!! ansku ei vaa osaa käyttää ..
btw mekkos on upeus :)

 
11. kesäkuuta 2008 klo 19.27 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hhei, en näemmä oo ainoo joka fanittaa Mahjongia! Kiva tietää;)

 
11. kesäkuuta 2008 klo 19.30 , Blogger Inka kirjoitti...

Ihana kampaus<3

 
11. kesäkuuta 2008 klo 20.08 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

upea mekko. pakko kysyä, että miksi tuolla aikaisemmassa postauksessa olevassa ylppärikuvassa sulla on kiharretut hiukset, mutta tän postauksen kuvassa sulla on sitte tuommoset suorat/taivutetut, erinäköset? :o

http://couldyousaveme.blogspot.com/2008/06/kesarvonta.html
Ja käyppäs osallistumassa yo. kesäarvontaan kun vaan kerkeet! :)

 
11. kesäkuuta 2008 klo 20.26 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ihania lahjoja ja kiva postaus. :))

 
11. kesäkuuta 2008 klo 21.45 , Blogger babooshka kirjoitti...

Aww nuo sun hiukset on niin söpöt tuolla lailla. Melkein tulee itsellekin halu alkaa taas kasvattaa kuontaloa :)

 
11. kesäkuuta 2008 klo 22.25 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mitkä stipendit sait?

 
11. kesäkuuta 2008 klo 22.33 , Blogger Unknown kirjoitti...

Oi saitpa muuten ihania lahjoja! Ja tosi paljon vieläpä! Ja noi hiukset+mekko+kengät=ihana yhdistelmä, ei iamainen, mutta loistava!

 
12. kesäkuuta 2008 klo 1.03 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

"kannattaa valmistautua siihen et toi sun läppäris tuntuu hajoavan, tai näppis alkaa oikuttelee ynnä muuta ynnä muuta."

Pöh, ei pidä paikkaansa ainakaan omalla kohallani. Mulla on vuoden 2004 alusta lähtien ollut käytössä Fujitsun läppäreitä (päällä melkein 24/7. Jep, oon nörtti :p ), joista ensimmäinen on edelleen käytössä uudemman rinnalla. En sitten tiiä niistä ihan halvimmista malleista, joissa on haperon tuntuinen halpisnäppis jo ihan uutena. Toivottavasti tuo sun uus kultas ei kuulu niihin. :)

Tosi kivoja lahjoja sait! Niin hullua kuin se onkin, hullaannuin eniten tuohon sun ihanan väriseen vihreään pyyhkeeseen. Pitää vissiin itelle hommata sama. :D Ja toki punainen paistinpannukin on aivan mahtava sisustusväline (lue = mulla on peukalo keskellä kämmentä keittiön puolella).

 
12. kesäkuuta 2008 klo 10.23 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

saitpa paljon lahjoja! :O tosi hyödyllisiä ja hienoja, ja pakko vielä kerran sanoa että mekkos oli huippu! :D

 
12. kesäkuuta 2008 klo 14.09 , Blogger joyell kirjoitti...

äää, määkin halluun ylppärit!

ihania lahjoja!:-)

ja näytät ihan nukelta!

 
12. kesäkuuta 2008 klo 15.15 , Blogger Tautou kirjoitti...

Ihania lahjoja! Toivottavasti minäkin saisin ylppäreissäni yhtä kivoja :D Mutta noilla varmasti pärjäät aika hyvin tulevaisuudessa ;)

 
13. kesäkuuta 2008 klo 11.45 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

huippua miten sait lahjoja! toivottavasti minuakin onnistaisi yhtä hyvin vuoden päästä kun valmistun... vai antaisitko noi kaikki sun lahjat mulle? :)

 
15. kesäkuuta 2008 klo 15.24 , Blogger ia kirjoitti...

anonyymi: Tarpeeksi :)

Peippo: Se paistinpannu on ihana! Ja kyllä kannattaa :D

Enskumuisku: Niinkö :o No entäs kaakao?

Ansku: O-ou.. Toivotaan, että oma koneeni olisi kestävämpi yksilö!

Laura: Se paistinpannu on kyllä törkeän hieno!

Bohemian: Juu, sama kuvahan se :D Löytyi koneen kätköstä. Muumit rulz!

Lina: Kiitti!

Vippe: Totta :D

Cata: Juu, kyllä näillä pärjää :) Oi onnea läppäristä! Ihanaa tosiaan tämä nopea käyttövalmius. Ja kakkupelissä on parasta tehdä omat kakut ja suututtaa se kokki :D Mekko kiittää!

anonyymi: Sain

Lily: Hee, kiitos! Mukava kuulla :)

Loput myöhemmin!

 
15. kesäkuuta 2008 klo 20.45 , Blogger ia kirjoitti...

Xylitol: Lahjat kiittää, itsekin niistä tykkäsin :) Et siis saanut yhtään yhtään mitää? Rahaa?

anonyymi: Hehe, toivotaan näin :D Kiitti!

anonyymi: Mahjong on parhautta!

Iku: Kiitti :)

Maijä: Kiitti! Kuvat on otettu eri päivinä. Apua, taisin myöhästyä arvonnasta!

anonyymi: Kiitos :)

Babooshka: Voi kiitos! Itse olin melkoisen epävarma tuosta kampauksesta.

anonyymi: Jonkin Ilmari jonkun muisto/stipendirahastosta sen 50e (liekö äikän johdosta, huomaa miten hyvin oon huomioinut :D), ja 20e lahjakortti Suomalaiseen.

Minnius: Voi kiitos!

Bemary: Kiitos lohduttavasta kommentista! Kyllä tämä oma ainakin tuntuu kestävältä yksilöltä, toivottavasti säilyy yhtä hyvänä kuin omasi. Siihen vihreään pyyhkeeseen ihastuin itsekin! Olen jopa opetellut tekemään lettuja, joten pannu saattaa päästä käyttöönkin :D

anonyymi: Kiitos paljon!

Joyy&Elln: Hee, kiitti! No en kai nyt nukelta sentään :o

Tautou: Kiitti! Etköhän sinä saa :)

anonyymi: Kyllä mä omista lahjoistani sen verran tykkään, että toivotaan että saat omissa juhlissasi sitten yhtä hienon saaliin :D

 
16. kesäkuuta 2008 klo 8.44 , Blogger Anni kirjoitti...

Mullakin on tollanen punanen "Devil wears Prada"-paistinpannu ;D Se on ihana.

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu