Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

perusjonninjoutavuuksia

Colour me !

tiistai 24. kesäkuuta 2008

perusjonninjoutavuuksia



Eilen täällä kävi kesä! Elohopea jaksoi kiivetä jopa kahteenkymmeneen, ja auringon hiplaillessa ikkunan läpi jaksoimme poikaystäväni kanssa möngertää sängystä ylös ja saada jotain aikaiseksi. Juuri sopivasti alkoivat myös alennusmyynnit, ja sinne mekin suuntasimme. Reissu oli kuitenkin jotain ennennäkemätöntä: Se olin minä, kuka vaihteli painoa jalalta toiselle sovituskopin ulkopuolella kysellen "no tuonko mä toisen koon?", eikä toisinpäin. Ei jösses, en kyllä haluaisi olla se väärä osapuoli, joka ei perusta vaaterekkien koluamisesta hittoakaan mutta joka pakotetaan niille säännöllisin väliajoin ja jota pommitetaan kysymyksillä "kumpi on parempi?", "Näytänkö mä lihavalta?" ja "Mitä jos mä sittenkin vielä sovittaisin uudestaan sen yhden?". Pitäisiköhän alkaa antamaan tulevaisuudessa vähän armoa.. Olin kuitenkin hyvä tyttöystävä ja sinnittelin urhoollisesti Dressmannin alet läpi, joista poistuimme mehevän saaliin kanssa.


Ehkä juuri tuon kokemuksen järkyttämänä jätin poikaystäväni armollisesti pitsan seuraan ja jatkoin itsekseni kaupat läpi. Enkä jumalauta löytänyt ainoatakaan alerättiä. Hei hammaskeiju, vaihdoitko sä yön aikana jotenkin roolit väärinpäin..?

Kruisailin hätääntyneenä iltapäivällä vanhaan luottooni, kierrariin, ja löytyihän sieltä vihdoin jotain kaappiin kelpuutettavaa. Hurruutin vielä Eurokankaaseen, ja minulla oli projekti kolme syyshametta valmiina odottamaan aloitusta.


Punainen hame istuu törkeän hyvin, etuosassa herkulliset laskokset. 1,5e (ovat nostaneet hintoja!)
Okran kohdalla hieman epäilin, mutta uskon, että olisin katunut syksyllä, jos en olisi huostaanottanut rassukkaa. 1,5e
Kummatkin näistä lyhennän nykyisestä pohjemitastaan.
Raidallinen kangas löytyi Eurokankaan palalaarista, ja siitä visioin mielettömän muhkean pystyraitaisen hameen, alle mega-alusnostot! n.7e


Illalla menimme imemään viimeisetkin rippeet kesäauringosta joen rantaan. Pukeuduin lähinnä käytännöllisesti:

Image Hosted by ImageShack.us
Sade teki tukalle temput.

Päällä:
  • hame #second hand
  • rusetti #lukijalta
  • rintatatti #itse tehty
  • t-paita #H&M
  • tossut #H&M
Joojoo, lättäpohjakengät eivät imartele sääriäni, mutta kivillä taiteileminen ei taas imartele korkoja. Joku mäkäräisötökkä muuten narskaisi leuasta, ja nyt siinä on jumalaton paise! Ahdistaaaa.


Tänään hipsin samassa puvustuksessa vesisateessa haukotellen autoon, ja saattelin poikaystäväni hammaslääkäriin. Rassulta poistettiin viisaudenhammas, auauauau! Kuulema eivät saaneet puolen tunnin yrityksen jälkeen sitä kokonaisena kiskottua, joten hajottivat hampaan vielä osiin. Ehkä ihan hyvä vaan kaikkien kannalta, etten tullut panikoimaan mukaan: "Mitä tuolla katuporan näköisellä tehdään? Ai mitenniin tarvitaan lisää puudutusta? AI MITENNIIN EI LÄHDE KOKONAISENA IRTI? PÄÄSTÄKÄÄ SE POIS, MÄ VAIKKA REVIN SEN ITTE!".

Tsekkailin toipilaani kanssa Shawshank Redemptionin (ehdottomasti kattelemisen arvoinen!), ja kello kuuden iltapäivänokosista masentuneena riivin itseni vielä kerran kaupungille. Kannattihan se, sillä löysin bikinit, vihdoin!

Miksei muuten kellään muulla, kuin ruotsalaisilla (taino, Amanda Bergillä) ole pokkaa esitellä bikineitä päällä? Ei sitä ole kyllä mullakaan, ei sillä. Tyydyin lopulta nirunaruihin, kun sattui löytymään kerrankin a4-iholleni sopivansävyiset. Ylppärimekonvihreät! 4,90e/osa, H&M

Tämmöstä tänne, toivottavasti ette nukahtaneet kesken kaiken. Kattelis huomenna hameprojektia (valmiista tuotoksista sitten toki otokset), ja kuvahaasteita taas eteenpäin!

Hyvää yötä, varokaa petiötököitä!
-ia


EDIT//// Lukekaapa bloggarit tämä uutinen. Mitähän helvettiä...

Tunnisteet: , ,

60 kommenttia:

24. kesäkuuta 2008 klo 23.56 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Eka(ko)

 
24. kesäkuuta 2008 klo 23.58 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

no voi vittu en ollu eka .o.

 
25. kesäkuuta 2008 klo 0.12 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Oijoi, ihana postaus. Hah, arvasin että sulta tulee tällee yömyöhään postaus, joten valvoin. Odotus palkitaan, kiitos. :D

Ja näitä :(((-ilmeitä poikaystävälle. Viisaudenhampaiden poisto... Auts.

 
25. kesäkuuta 2008 klo 0.13 , Blogger Satu kirjoitti...

Varo, ettei bikinit jää uima-altaan pohjalle, kun sieltä nouset. :) Siellä kierrätyskeskuksessa on nostettu hintoja, kun kauppa käy. Pitää vähentää siellä ravaamista, niin jos ne hinnat taas laskisivat. ;)

 
25. kesäkuuta 2008 klo 0.14 , Blogger ami kirjoitti...

oi, onpa kivan väriset bikinit! :)
miksiköhän kirppareilla/kierrätyskeskuksissa ei ole kesäaleja? sillon mäkin voisin mennä ale-shoppaa :D

 
25. kesäkuuta 2008 klo 0.23 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Todentotta, ehkä me kaikki naispuoliset yksilöt tarvitaan tuommoinen vastaava omakohtainen kokemus ostoksilla ollen - jotta tajuttaisiin oikeesti miten tukahduttavaa shoppailuseuralaisena olo voi pojille/miehille olla... ;)

Löysit näköjään taas kivoja juttuja - niin, kyllä se syksykin vaan taas vastaan tulee - mut eletään nyt tää kesä kuiteskin ensin :D
Laitas hameidentuunausoperaatiosta pieni kuvaelma; ia ompelukoneen ääressä muokkaamassa/ompelemassa...? =)

Siis mikä se puraisi sua leuasta? Oliko se se PETIÖTÖKKÄ? Hui.
v

 
25. kesäkuuta 2008 klo 0.35 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mitä petiötököitä?:o hui

 
25. kesäkuuta 2008 klo 0.37 , Blogger Sara kirjoitti...

Oli muuten MouMoullakin kuva itsestään bikineissä ;) näin by the way :D

 
25. kesäkuuta 2008 klo 2.16 , Blogger Maria kirjoitti...

Heh, Suomessa taitaa olla aika voimakas siveellisyyskulttuuri mitä julkisuuteen tulee, siis tavallisilla ihmisillä, julkkispyrkyrit luku erikseen. Sitä saa helposti heruttelijan ja halvan naisen maineen, kun muut, lähinnä siis kateelliset ja telaketjufemakot, tulevat tuomitsemaan ja samaan hengenvetoon vaativat tasa-arvoa ja "tämmöinen vilauttelu se esineellistää naista ja kyllä naisilla pitää olla vapaus tehdä mitä haluaa, eikä tämmönen puolialastomuus kyllä auta sitä tavotetta kyllä yhtään!11" että nii. -.-

Mä voisinkin esitellä bikineitäni, mut mulla ei tällä hetkellä oo ku jotkut sysirumat hätäratkasut, syystä että ei tullut viime kesänäkään paljoa biitsillä oltua :D

 
25. kesäkuuta 2008 klo 6.10 , Blogger Sini kirjoitti...

no jee nyt saa taas pelätä viisaudenhampaiden poistoa. Onneksi ei ole vielä puhjenneet, saan aikaa panikoida ja kehittää kamalia mielikuvia. älä kerro enempää sitten kiitos.

Shawshank redemption on loistava, se ensin tuntuu tylsältä mutta sitten ku se loppuratkaisu jysähtää niin huh! Ja minä itken sniisk..:)

 
25. kesäkuuta 2008 klo 8.51 , Blogger Mirell kirjoitti...

Ihanan väriset bikinit! Punaisen hameen laskossysteemit ovat myös aika herkut. Hammaslääkäri kuulosti kyllä aika ikävältä kokemukselta poiCCiksellesi o.o

 
25. kesäkuuta 2008 klo 9.47 , Blogger anna-elina kirjoitti...

Kierrarihameet näyttää aikas lupaavilta :)

 
25. kesäkuuta 2008 klo 10.02 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Isältäni jouduttiin myös hajottamaan viisaudenhammas pieniin paloihin, kun sitä poistettiin. Hampaan juuri oli myös kasvanut vaakasuoraan muiden hampaiden alle ja ien jouduttiin leikkaamaan auki. ARVAA, toivonko perineeni isäni hampaita?

 
25. kesäkuuta 2008 klo 10.15 , Blogger MouMou kirjoitti...

Ihanan väriset bikinit!:) Hei kuule, nyt tulee kysymys. Oliko Hopeanuolen automaattivaihteita vaikea ajaa?

 
25. kesäkuuta 2008 klo 10.21 , Blogger Ocean kirjoitti...

Suloinen hame :) Mun miehen kans on ihan älyttömän rasittavaa käydä ostoksilla, jaksaa ehkä 1/2h, jonka jälkeen alkaa ahdistuneena huokailemaan...Raukka joutui taannoisella Barcelonan reissullamme shoppaamaan kanssani enimmillään 7h päivässä...

 
25. kesäkuuta 2008 klo 11.00 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

mitä kokoa nuo bikinit ovat?

 
25. kesäkuuta 2008 klo 11.44 , Blogger srass&vi kirjoitti...

odotan innolla että näen sit noi hameet valmiina,näytti niin kivoilta nimittäin. Sulla tulee ina yöllä postaus, en oo vielä (toistaseksi) ikinä jaksanu valvoa niitä odottamaan. Heti aamulla kone päälle ja postaukset lukemaan :D

 
25. kesäkuuta 2008 klo 11.51 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kesäaleissa on kyllä aina pakko käydä, ite alottelin jim&jillin kanta-asiakasaleissa ja Tallinnaan lähden äidin kanssa shoppaamaan ensi kuussa. ;) Alet on vaan jotain niin parasta!

 
25. kesäkuuta 2008 klo 11.57 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei ia. Miulla olis yks vähän sellainen kysymys... Tai siis aloitetaan siitä, että olen ollut seurustelusuhteessa 1,5 vuotta ja olen samanikäinen kuin sie. Meillä ei poikakaverin kanssa suhteeseen kuulu seksi, mutta kumpikin ollaan ajateltu sitä ja puhuttu siitä. Onko siulla ja siun poikakaverilla seksiä kun ootte olleet niin kauan yhdessä ja tunnutte olevan toistenne luona yötäkin? Anteeks jos kysymys on tunkeileva. Kysyn vain siksi, että pelkään seksin aloittamisen muuttavan meidän suhdetta, johon olen kyllä tyytyväinen tällaisenaankin. Voit vastata vaikka s-postiini crying-wind-@hotmail.com

 
25. kesäkuuta 2008 klo 11.59 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei, ja sori mie laitoin toimimattoman s-postioson äskeiseen viestiini. Tämä osoite toimii: beerit.5@gmail.com

 
25. kesäkuuta 2008 klo 12.44 , Blogger A.K. kirjoitti...

Söpöt bikinit ja sopii varmaan hyvin sun punertaviin hiuksiin. :) Tuskastun muuten itsekkin aina sillon ts. muutaman kerran vuodessa kun poikaystävä innostuu sovittelemaan vaatteita ja itse pitää hengata siinä sovituskopin ulkopuolella. :)

 
25. kesäkuuta 2008 klo 12.59 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Söpöt biksut :)Helsingin kesä taisi tosiaan mennä jo, alkukuusta oli viikon verran kivat ilmat, mutta nyt vaan sataa ja tulee joka päivä..

Ei paljoa huvita lähteä aleihinkaan..(Tosin vahingossa eksyin Zaraan jossa oli alennusmyynnit, mikä siinä muuten on että ale-vaatteita heitellään surutta epämääräisiin myttyihin maahan, vaikka normaalisti tipahtaneet vaatteet nostettaisiin takaisin rekkiin..?)

 
25. kesäkuuta 2008 klo 13.05 , Blogger ia kirjoitti...

Yarrgalaxy: Voi kyllä, dingdingding! (Se on semmoinen voittoääni)

anonyymi: No voi vittu :(

Nanna-: Hehe joku jo huomannutkin, olen näin kesäisin yöpostailija :D Kiva kun jaksoit odotella! Mä välitän suruhymiöt perille.

Mju: No tuota mä vähän pelkäänkin, mutta koitan pysytellä vaan rannalla ottamassa arskaa :D Äh, mutta enhän mä voi vähentää siellä ravaamista!

Ami: Kiitti! Tiedätkö, mietin juuri samaa :o Paitsi ei pitäisi valittaa, ne hinnat ovat kyllä jo valmiiksi paljon alhaisemmat, mitä kauppojen aleissa :D

anonyymi/V: Niinpä, ja se kokemus oli muuten aika avartava :D Voisinpa kuvaillakin! Olettaen, etten palkkaa taas mamaa ompelukoneen ääreen kun tuskastun jo lankojenlaitossa :D

Veikkaan, että se mäkäräötökän purema houkutteli petiötökän suurentamaan puremaa, mun leuka on nimittäin kaksinkokoinen!

anonyymi: Ne on niitä, jotka nakertelee yöllä uniin! Tai en mä tarkalleen tiedä, mutta se loru sanoo että good night sleep tight, don't let the bedbugs bite.

Sara: Aijaa, pitääpä käydä metsästämässä! :D

Idhren: Näinpä. Ja miksi tämä monimutkaisuus toteutuu taas Suomen puolella? Ruotsissa moisista tulee vaan kommenttia "onpa kivat bikinit":D Esittele ihmeessä, katsotaan mitä näkymättömien sääntöjen rikkomisesta seuraa! :D

Sini: Eivät ole ne mullakaan vielä puhjenneet, ja arvaa vaan pelottaako nyt varsinkin kun heräsin viimeyönä siihen, miten poikaystävän tyyny oli ihan veressä kun se haava oli vuotanut aika ikävästi! Apuaaa.. Se SR:n loppu on kyllä mieletön!

Mirell: Kiitti! Se oli jo niin ikävä kokemus mullekin, etten osaa edes kuvitella poiCCiksen fiiliksiä :o

Amanda: Saas nähdä, kuoriutuuko niistä lupausten mukaiset!

Pinja2: Hyihyihyihyi! Mä kyllä todellakin toivon, että hampaasi ovat äitisi puolelta :o

Moumou: Kiitti! Mikrun automaattivaihteet on UNELMAT! Mulla on niin ikävä sitä kaaraa jo pelkästään sen vaihteiston ansiosta, autoa on aivan ksittämättömän helppo ajaa. (Ja tämä on fakta, ei täällä kirjoittele mikään Nissan-sponssattu :D) Kannattaa käydä vähän hiljaisemmilla teillä testailemassa jos et ole ennen automaatilla ajanut, ja kannattaa mielikuvitusköyttää se kytkinjalka penkkiin ettei tule iskettyä jarruja pohjaan!

Ocean: Kiitti! Miten ihmeessä sait sen pysymään mukanasi 7h? Omani olisi varmaan purrut kätensä poikki jo kahden tunnin jälkeen :D

anonyymi: Kuinka niin, näyttääkö teltoilta :D Koko on 36/S.

Srass&Vi: Toivotaan että hamoset onnistuu! Hehe, musta on tullut kyllä yöpostailija :D No onpahan aamulla luettavaa!

Kid: Oii, Tallinna kuulostaa lupaavalta! Mä oon jotenkin huono aleshoppaaja, aina tuntuu että omat koot uupuvat ja tulee tehtyä pelkkiä turhia heräteostoksia.

Sintti: Mäpä laitan sulle s-postia tänään.

A.K.: Kiitti! Niinpä, paljon paremmin toimii se homma toisinpäin kun saa itse olla sovituskopin sisäpuolella :D

Winda: Kiitti! Voiei, minä kun olen tulossa sinne heinäkuuksi :O Alet ovat muuten äärimmäisen rasittavia jo tuon sottaisuudenkin takia! Kai tyypit vaan penkovat niitä alekasoja niin aggressiivisesti, ettei kannata edes kokeilla siivota niitä aina välillä?

 
25. kesäkuuta 2008 klo 13.22 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Moikka Ia! Ihanan runsas postaus jälleen kerran. Halusin vaan tulla kertomaan, että näin susta unta viime yönä! Siinä unessa muutit meidän naapuriin ja olin tosi iloinen kun meistä tuli kaverit, vaikkakin olet mua muutaman vuoden vanhempi. :DDDDD Ei mulla muuta.

 
25. kesäkuuta 2008 klo 13.39 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hyi ia eipäs kiroilla!;) Nojuu, mutta tosi nätit bikinit.:)

 
25. kesäkuuta 2008 klo 14.07 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei! Olen tässä jonkin aikaa seurannut blogiasi, ja olen kateellinen kun olet löytänyt oman tyylisi - itse vielä haparoin eri tyylien teillä. Minullakin on kalpeaakin kalpeampi iho ja luonnonpunaiset hiukset sekä naama täynnä pisamia. Ihoni valkeudesta kertoo sekin, että kerran eräs puolituttu luuli että minulla oli valkoiset sukkahousut jalassa vaikka ihan paljain säärin mennä vipelsin. :D

Olen muuten ostanut samanlaiset bikinit kuin sinä! Tuskailin noin kuukausi sitten eri liikkeissä uikkariosastoilla etsien ihonsävyyni sopivia bikineitä (vaaleanpunaiset tai valkoiset eivät oikein imartele ihoani) mutta sitten löysin juuri H&M:stä nuo smaragdinvihreät bikinit, njam! Seuraavan kerran joudun tuskailemaan värivalinnoiden kanssa vanhojentanssipukua etsiessä.. :S Btw, minkä värinen puku sinulla oli vanhojentansseissasi? :>

T:Minna

 
25. kesäkuuta 2008 klo 14.36 , Blogger Maria kirjoitti...

Tuo uutinen on aika hämärä, ei siitä oikein pääse käsitykseen, että mitä ne siellä niinkun haluaa tarkkaan ottaen tehdä. Kaipa siinä jotenkin pyritään samanlaiseen läpinäkyvyyteen kuin muussakin mediassa, että tiedetään kuka kirjoittaa ja miksi kirjoittaa, onko motiivina saada lukijat esimerkiksi taivuteltua uskomaan jotakin, mikä taas palvelisi jonkin tietyn ryhmittymän etuja, tai jotain.

En siis tosiaan oikein pääse tuosta uutisesta selvyyteen, tuollaisia ajatuksia vaan herättää. Otsikko on erittäin huonosti muotoiltu kyllä, saa heti käsityksen, että nyt aletaan vainoamaan ja tekemään rekisteriä blogaajista.

Keskustelu tuolla Hesarin sivuilla aiheesta on mielenkiintoista.

 
25. kesäkuuta 2008 klo 15.09 , Blogger Mari kirjoitti...

Se on kyllä kumma, kun joskus kun oikein vartavasten ja rahan kanssa lähtee kaupungille, ja sitten ei löydy yhtään mitään. :D Ja se on totta, että kopin toisella puolella odottelu on yllättävän rankkaa, tämäkin on ollut poikaystävän mukava muutamia kertoja. Tosin se hyvä puoli siinä on, että saa sitten kiikuttaa sinne koppiin samalla niitä omiakin ehdotuksia. ;)
Muakin puri joku örrimörri jalkaan, ja kutisi ja oli aivan turvoksissa viikon! :o Poikaystävälle jaksamista, minunkin kaverilta poistettiin viisaudenhampaita ja oli kuulemma kipeät ja pehmeällä ruualla mentiin muutama päivä. :/

 
25. kesäkuuta 2008 klo 16.13 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ei näytä teltoilta vaan aattelin lähinnä sitä että oletko esim. kuinka pienirintainen ja kun tosta kuvasta sai käsityksen että nuo ovat melko pikkuiset. :> Itse kun joudun käyttämään kolmenelosia. :`D

 
25. kesäkuuta 2008 klo 16.17 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

aIJAI, olihan kai sille Mikolle sanottu ettei saa tehdä mitään "rasittavaa" sen leikkauksen jälkeisen vrkden aikana? Ja hän noudatti ohjetta... ;) - Mulla nääs on omakohtainen kokemus vastaavasta tilanteesta - unohdin varoa ja sitten purskui veri suupielistä... Hiukan lapsukaiseni pelästyi =O
On se aika raju efekti,varsinkin jos se noin suusta pursuu =(

Onneksi nykyisin on hyvät puuduttimet käytettävissä ja muutenkin operoitsijat ammattinsa osaavia, mut aatelkaapas mimmosta oli EnnenWanhaan!!! Toivottavasti potilaasi on jo nyt toipunut kokemuksesta ;)
PS. Bikinit on tosi hyvänlaiset, ja hei -nythän sä voit jollain keikalla laittaa ne sen MEKON alle jaja... Tai no, tiiä häntä toimisko, kun nyt en nää kuvaa enkä muista oliko se yläosa niin napakka että siihen vois mekko mitenkään tukeutua... tod näk ei kuitskaan:D
v

 
25. kesäkuuta 2008 klo 16.44 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Harvalla tosiaan on pokkaa poseerata vain bikineissä ja laittaa kuva sitten blogiin kaikkien muiden arvosteltavaksi :/

Että sinänsä kyllä arvostan sitä, että Amanda siihen rohkeni. Okei, onhan sillä tytöllä hyvä kroppa.. Mutta ihan miten itse haluaa :)

 
25. kesäkuuta 2008 klo 17.09 , Blogger Ocean kirjoitti...

Heh, en kyllä tiedä itsekään. Kai se etelän ilmasto sai siltä pään sekaisin tai jotain :D Mutta sain kyllä kuulla tästä traumaattisesta kokemuksesta vielä pitkään...

 
25. kesäkuuta 2008 klo 17.48 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Väsilin sulle muutaman bannerin lisää, tykkäsit tai ei. Osoite löytyy siis edelleen sähköpostistasi : '>

 
25. kesäkuuta 2008 klo 18.04 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Nätinväriset bikinit löysit! Ja ihan aivoton toi uutinen jonka linkitit :o

 
25. kesäkuuta 2008 klo 18.45 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

oi kun kivat biksut :) ja mikä ihme on tuo linkki-uutinen?? :o voi herraisä.. :D

 
25. kesäkuuta 2008 klo 18.48 , Blogger Satu kirjoitti...

Onko äitisi ommellut alushameesi? Koitin metsästää pari kauppaa läpi, mutta eihän niissä ole kuin sellaisia makkarankuorihameita, jos niitäkään. Onko jotain perusohjetta, millä saisi nopeasti ommeltua hamonen äitiä liikaa rasittamatta? :)

 
25. kesäkuuta 2008 klo 20.25 , Blogger bohemian kirjoitti...

Tosi kivan väriset nuo bikinit! Juuri tuo vihreän sävy sopii sulle ihan hurjan hyvin, samaa ajattelin siitä ylppärimekostasikin :)

 
25. kesäkuuta 2008 klo 20.27 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ne siellä kierrarilla on kuullut, että mainostat niiden hyvää tarjotaan oikein internetissä joten hinnat on noussut. Meidän kierrarilla maksaa jokainen vaatekappale 20 senttiä!

 
25. kesäkuuta 2008 klo 21.05 , Blogger Peippo kirjoitti...

Vähänkö söpöä, että menee välillä se alerekkien koluaminen noinkin päin. :D Aww, nyt söpöstelen tuota koko illan.

Hihittelin vähän tuolle panikoimisellesi viisaudenhampaan poistosta. x) Mutta ei kai saisi nauraa vakavalle asialle. Viisaudenhampaan poisto ei varmaan oo kivaa. :/

Kivanväriset bikinit!

(Mikä ihme kommentti tämä oli?? xD)

 
25. kesäkuuta 2008 klo 21.24 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Heihei, mä näin sut (Jälleen kerran)! :D Tällä kertaa Raatihuoneen torilla. Siellä oli se laulujuttu, jossa minäkin olin! Jonne en olis kyllä mennyt, jos ukki ei ois halunnut mennä sinne.
T. Tällä kertaa vihreä huppari

 
25. kesäkuuta 2008 klo 21.41 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Varoitus:
IA TULEE SUN UNIIN :D
Juu, kiva postaus taas :)
I love your hair!

 
25. kesäkuuta 2008 klo 21.50 , Blogger srass&vi kirjoitti...

joo, kylls tällä virolaisella nyt oli aika omituiset mielipiteet ja perusteet....

-vi

 
25. kesäkuuta 2008 klo 22.00 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Julkkis! Blogisi mainittu tänään YleX:llä blogi-keskusteluissa! :p
pakko pistää kehua, että blogisi ei suotta ole luetuin sillä ainakin itseäni (ei niin intensiivisesti muodista kiinnostunutta) tämä onnistuu aina piristämään monipuolisuudellaan.
Hei otappa kuvia muuaallakin välillä kuin penkillä seisoskellessa ja väläytä välillä vähän eri ilmeitä ;--)

 
25. kesäkuuta 2008 klo 22.57 , Blogger Marika kirjoitti...

Minun kohdallani bikinien esittely päällä ei ole mikään ongelma, sillä näkeehän ne hemmettivie rannallakin kaikki. Ongelmana onkin lähinnä se, että kommenttitulva onkin sitten jotain aivan muuta. Nimim. kokemusta on. Elloksen uikkarini kuitenkin esittelin päälläni, mutta muuten olen jättänyt bikinikuvat Britney Spearsille. Nätit nuo sinun biksut. :)

 
25. kesäkuuta 2008 klo 23.01 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

kivat bikinit, mä olisin halunnut noi samat vadelmanpinkkeinä mutta pääs loppumaan! :( kiva postaus muutenkin.

mutta toi uutinen - mitä helvettiä nimenomaan...

 
26. kesäkuuta 2008 klo 0.01 , Blogger anna-elina kirjoitti...

Häääääh :O Mikä ihme toi uutinen on...Myönnettäköön, en ymmärtänyt puoliakaan, muttamutta:D Tää on vaan harrastus

 
26. kesäkuuta 2008 klo 0.57 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Eh, voi ähkyrä kähkyrä, eikö sulta tullutkaan yöllä postausta... Ootin jo. ):

Okei, no meen nukkumaan sitten. :)

 
26. kesäkuuta 2008 klo 1.10 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

pakkko sanoo et oon lukenu blogiis jo tuol vanhas paikkaa mut ikin ei oo tullu kommattuu , mut tää on kyl ehdottomasti paras blogi mitä tiedän (=

 
26. kesäkuuta 2008 klo 2.10 , Blogger ia kirjoitti...

Morris: Hahaa, oli kiva vierailla unessas! :D

anonyymi: Sori, en minä paljoa :D Kiitos!

anonyymi/Minna: Oiii, olen kateellinen sulle, luonnonpunainen tukka ja pisamat mulle ja heti! Smaragdinvihreä näyttää kyllä kalpealla iholla ja varsinkin punaiselle tukalle todella hyvältä. Arvaa vaan, tappelinko tuon väriongelman kanssa bikineissä itsekin! Kaikki keltaiset, valkoiset ja vaaleanpunaiset/-siniset ovat aika kammotuksia.

Itse jätin vanhojentanssit väliin, mutta olisin varmaankin tanssinut smaragdinvihreässä mekossa :) Taatusti huomiotaherättävä väri, ja tuo kalpeuden sekä punaisen tukan hyvällä tavalla esiin. En usko että mustakaan näyttäisi pahalta! Toivottavasti löydät unelmiesi mekon, ja älä anna sen vaalean ihon nyt liikaa haitata :) Kannattaa muuten tsekkailla Rannan blogi (ambugaton.blogspot.com), hän on todella kalpea mutta näyttää törkeän hyvälle värissä kuin värissä!

Idhren: Niinpä, luin itse tuon uutisen useampaan kertaan enkä vieläkään päässyt täyteen ymmärrykseen siitä, että mitä siinä haettiin. Omasta mielestäni tuollaiset varotoimenpiteet ovat ainakin tässä vaiheessa aivan turhia, mielestäni nämä hömppäblogit eivät kyllä todellakaan ole minkäänlainen uhka :D

Mari: No niinpä! Mun poikkis ei vaan hirveän herkästi tykkää mun ehdotuksista, onneksi kuitenkin kuuntelee jos teilaan jonkin vaatteen ihan kammotukseksi :D Turvoksissa viikon?! Toivottavasti ei ollut sama ötökkä, nimittäin ei ole kiva, jos leukani on kaksinkertainen koko helkkarin viikon.. Välitän jaksamiset!

anonyymi: Aijaaaa, mä olin heti puolustelukannalla :D Ihan keskivertokokoinen minä olen, mutta mieluusti kelpuuttaisin sinunkin kokosi, jos vaan saisin olla niin pieni :o

anonyymi/V: Kyllä ne ohjelaput on luettu, niiden mukaan vuoto on ihan normaalia parin päivän ajan. Suusta kun kestää parantua tuommoiset tikkihaavat, en kyllä toivoisi omalle kohdalle :o Just mietittiin tuota ennenvanhaan -tapaa, vähän pirtua nassuun, hammas tongeilla irti ja pirtua lisää. Aauuuts!

Muuten hyvä idea, mutta ei ehkä käytännöllisin pitää hienon juhlamekon alla bikineitä :D

Lape: Niinpä, varsinkin Suomen puolella palaute voisi olla aika armotonta. Mutta Amandalla on todellakin kroppaa siihen, hiton ruotsalaiset!

Ocean: Haha, uskon :D Toivottavasti se on jo toipumaan päin!

Nomppa: OIIII, kiidän katsomaan! Olet ihana!

Ssu-: Kiitti! No niinpä :o

Jjohanna: Kiitos! Älä muuta sano :D

Mju: Juu, äippä se on ommellut. Se oli kyllä melkoinen projekti, hieman nettiä soveltamalla. Alkuperäisiä ohjeita en löytänyt millään, mutta netistä löytyy mm. tämmöinen thread: http://terrible.kupoli.net/index.php?topic=26.msg3288
Muutenkin googlaamalla varmasti löytyy, kannattaa kokeilla myös englanniksi "tulle petticoat instructions"

Bohemian: Voi kiitos!

Ystävällinen hei: Luulen, että kävijämäärät siellä ovat jostain syystä kasvaneet. Jaiks, alan kierrariboikottiin!

Peippo: No okei, ehkä panikointi oli vähän liioiteltua, mutta paniikissa mä olisin silti ollut! Kiitti :) Ihan hyvä kommentti oli :D

Hinska: Joo, mäkin taisin bongata sut, kun tiirailitte sieltä suunnasta aika intensiivisesti :)

anonyymi: Haha joo, kannattaa varoa :D Kiitti!

Vi: No älä!

ex-tarhakaverisi: Niinkö! Minkälaisessa yhteydessä, haukuttiinko maanrakoon vai mitää? Juu, variaatioita voisi alkaa harjoitella :D Ja mikä tärkeintä: KUKAKUKAKUKA sä oot? Tunnetaanko muualtakin, kuin tarha-ajoilta?

Marika: Samaa olen itsekin miettinyt, kaikkien katseiden allahan sitä rannallakin lekotellaan! Ehkä jätän kuitenkin suosiolla homman toisille ihan vaan tuon kommenttitulvan pelossa.. Rohkea sinä muuten, kokouikkarisi näyttää oikein hyvältä :)

Aa: Kiitti! Ai olisko niitä ollut vadelmanpinkkeinäkin? :o Minäkin haluan!

Amanda: Niinpä, kuulostaa menneen vähän yli :D

Nanna-: Hähä, YLLÄTIN!

anonyymi: Voi kiitos hurjasti, piristit juuri iltani :)

 
26. kesäkuuta 2008 klo 10.14 , Blogger MouMou kirjoitti...

Kiitos! En meinaan ole ajanut!:D Ja ps. se bikinikuva on kamala, sillä olen avokadomössön peitossa, koska esittelen siinä vartalonaamiota!:S

 
26. kesäkuuta 2008 klo 12.14 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Haluun nähdä susta kuvan, mis sulla on farkut jalassa. :D

 
26. kesäkuuta 2008 klo 17.13 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ei suinkaan blogiasi radiossa haukuttu =)
Ha, en mä tiedä että tiedäkö sinä kuka minä olen (enää :D ), mutta olet sinä synttäreilläni vieraillut sinisessä kukkamekossa ja ollaan me nukuttu yhdessä kummitusmajassa heh :---D Samalla lukiollakin näkyilit.

 
26. kesäkuuta 2008 klo 18.48 , Blogger ia kirjoitti...

Moumou: Noniin, viimeistään nyt on etsittävä se kuva :D

anonyymi: Sellainen löytyy tästä blogista! http://sadekaari.blogspot.com/2008/03/rnttv-kakkulantio.html

Ex-tarhakaverisi: Ääh, nyt alkoi kyllä kiinnostamaan ihan hulluna :D Tarvitsen lisävihjeitä! Etunimi? :)

 
26. kesäkuuta 2008 klo 19.19 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Bed bug eli "petiötökkä" on siis lutikka, jota onkin ihan syytä pelätä. Ovat nimittäin palanneet takaisin, kiitos matkailun etenkin itänaapuriin...

 
26. kesäkuuta 2008 klo 20.10 , Blogger ia kirjoitti...

anonyymi: Uhh, kiitos valaisusta. Pitää vissiin alkaa ihan oikeasti varomaan :D

 
26. kesäkuuta 2008 klo 21.33 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hähää utelias, etunimi on Liisa.

 
27. kesäkuuta 2008 klo 2.39 , Blogger ia kirjoitti...

Ex-tarhakaverisi: Äääää, kiroan itteni, miks hitossa mä en muista! (Tosin, muistan tarhastani vain yhden tyypin, joka on kaverini vieläkin :D) Mutta tiedän lukiosta Liisan, mahdatko olla -90? Lisävinkkejä saa antaa :D

 
27. kesäkuuta 2008 klo 12.28 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kyllä vain olen -90 ja lukiolta löytyy liisoja ainakin kaksi :D
hm, lisävinkkinä voisin sanoa, että tsekkaapas vuoden ysikuus tarhakuva! (jos sellainen sattuu vielä albumien kätköistä löytymään) Löydät minut kuvasta vierestäsi napottamasta.
En kylläkään usko että naamaani siitä osaisi yhdistellä tähänpäivään

 
29. kesäkuuta 2008 klo 14.00 , Blogger ia kirjoitti...

Ex-tarhakaverisi: Hui, pitääpä kaivella albumit ja tsekata :D Satutko olemaan musiikkilinjalainen?

 
30. kesäkuuta 2008 klo 13.15 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

En oo se musalinjanliisa. kuvislinjalainen olen :>

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu