Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

sitä tavallista

Colour me !

torstai 19. kesäkuuta 2008

sitä tavallista


Ei kyllä tule enää koskaan onnistumaan sopeutuminen inhimilliseen unirytmiin. Illalla (aamukolmelta) vakaa päätös oli herääminen dogin rakontyhjennykselle kinuamiseen. Kyllähän minä siihen aamukahdeksalta sitten heräsin, mutta se sängystä nouseminen toteutui siinä yhdentoista pintaan. Surkeaa.


Iltapäivällä hankittiin vähän evästä juhannusta varten ja hain kiitoskorttikuvat. Kahdeksalla eurolla 20 oikein edustuskelpoista kappaletta, eikä kyllä kaduta yhtään vaikken liikkeessä keikistelemässä käynytkään. (Tarkoittaen siis teetättämässä kuvia, te kaksimielisyydet.)

Humm, aika tyhjä päivä, mutta tarvitaan kai näitäkin. Juhannuksen jälkeen vakaa ryhdistäytyminen, ettei koko kesä valu hukkaan! Heinäkuuksi mitä ilmeisimmin muuten Helsinkiin, jeii!


Sain minä niitä kuvia sentäs muutaman otettua:

Purnukkakokoelmasi

Ainakin se on liian pieni! Olen vähän kahden vailla, että onko purnukoiden keräily hyödyllinen ja kiva pikku harrastus vai suoraan verrannollinen pitsinnypläykseen ja muuhun yhtä normaaliin/ freeshiin kahdeksantoistakesäiselle.


Vanhoja piirrustuksiasi

Nämä on jotain neljä-viisi vuotta vanhoja tuotoksia. Löytyy jostain myös jotain tarha-aikaisia "tehdään kaikki yhdessä vahaliiduilla pihlajanmarjoja" -teoksia, mutta ehkä näistä saa vähän enemmän irti. Pupu sateenkaarikylvyssä (vaihtoehtoisesti pupu, joka on vetänyt muutakin kuin pulkkaa), megapäänalle, addiktiopupu ja joku ihme.


Piirrä sormeesi hymiö

:3


Vaatekaappisi

Populaation suhde elintilaan on kerrassaan säälittävä. Vaihtaisko joku vaatehuoneen pariin hamakoruun?


Ensi viikolla koitan järkkäillä meheviä postauksen mittaisia kuvaläjäyksiä aiheena mm. kaksitoistatuntinen päivä kuvina ja vaatepelleilyjä.



Jottei tämä nyt ihan nynnyilyksi jäisi, niin vastataanpa vielä tähän:

Sain meikkiarsenaalihaasteen Kri:ltä:
Kuvittele, että olet lähdössä matkalle huomenna! Mitä pakkaat meikkilaukkuusi?
Esittele siis meikkilaukkusi sisältö ja haasta tämän jälkeen kolme ihmistä!

Jos nyt ihan matkalle ollaan lähdössä määränpäänä mikävaan, niin en minä mihinkään nyssäkkään tyydy, vaan liikenteeseen lähdetään meikkiarkulla. (No okei, arkku oli fotogeenisin!)



Säilytän meikkejäni mummun vanhassa aarrearkussa, jonka reissutyökalusetti venyy kaikkeen, mitä osaan naamalleni loihtia.


Siveltimillä lähdetään. Kaikki ovat the Body Shopin: Vasemmalta poskipuna-, puuteri/vartalo- sekä meikkivoidesivellin, ylhäällä luomivärisivellin. Ei näillä kaikilla tule arkimeikin kanssa sudittua, mutta oletetaan, että se reissu sisältää mahdollisesti ja realistisesti esim. Oscar-gaalan.


Poskipunaa tulee käytettyä joka päivä (Wet'n'Wild määrää, ei sillä merkillä niin väliä), sekä Lumenen kivipuuteria. Miksi niiden valmistus muuten lopetettiin? Hamstrasin niitä alekoreista nipun varastoon ihan kaiken varalta. Lumenen meikkipuuteri riittää kesämeikiksi, peittävämpää saa luotollani Matte Moussella. The Body Shopin aurinkopuuterikuulilla saa kesänassun ja kivan dekolteen.


Taivutin ja luottoripsari (Max Factor Lash Lift waterproof) ovat jokapäiväisessä käytössä, rajauksen veto yläluomelle on juhlameikkibravuurini. Pelkään sitä päivää, kun tuo Lancomen rajauskynä loppuu, ei yksinkertaisesti ole olemassa yhtä hyvää jälkeä tekevää kynää! (Tuo nykyinen on siis mamalta nyysitty.) Luomivärin käytössä olen surkea, joten jotain neutraalia kulkee mukana, sillä on hankala mokata. Pinsetit, no, ne on pinsetit, mitä niillä nyt yleensä tehdään?


Ehkei nämä kaikki nyt mukaan lähtisi, mutta sopivat noin söpösti samaan kuvaan! Huulirasvat on yleensä ripoteltuna eri laukkuihini jotta ainakin yksi kulkee mukana, mulla on vakava huulirasva-addiktio varsinkin tuoksuviin yksilöihin. Mielialan mukaan siis hunajaa, vadelmaa, kiiviä tai papaijaa, ja niihin Oscareihin tietenkin kunnon puna.

Haastan vaikkapa Lotan, Peipon ja Idhrenin!


Eipä mulla tänään sen kummempia, huomenna juhannustaaaa!

Tunnisteet:

52 kommenttia:

20. kesäkuuta 2008 klo 0.36 , Blogger Satu kirjoitti...

Mulle toi Kiss Kiss purkki, jooko? ;) Täytyy alkaa kiertää kirppiksiä siinä toivossa, että löytyisi oma kisupurnukka. Jokunen vuosi sitten jo surkuttelin, kun ei tullut ostettua sitä jotain vuosijuhlapurnukkaa, kun niitä markkinoilla oli. Nyt palautit ilkeästi taas tämän faktan mieleeni, että joudun elämään ilman tuota ihanuutta. :´(

 
20. kesäkuuta 2008 klo 0.58 , Blogger Maria kirjoitti...

Oooämgee, sain ekan haasteeni ikinä :D Kas siinäpä mulle tekemistä huomiseks, bileet kun täällä alkaa vasta illalla :D Kiitti tästä ^^

 
20. kesäkuuta 2008 klo 1.32 , Blogger veera kirjoitti...

Mistä oot ostanu ton hunajahuulirasvan? :)

 
20. kesäkuuta 2008 klo 8.35 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ripsentaivutin on ehdoton myös mun arjessa! Ripseni on oikeasti ihan piikkisuorat tai jopa vähän alaspäin kaartuvat. Nyt oon onnekseni löytänyt myös ripsarin, jonka kanssa ripsien taivutus pysyy koko päivän.

Mulla taitaa olla sama Lancomen rajauskynä. Sain sen poikaystävän äidiltä viimeksi, kun siellä käytiin, kun sillä oli kaksi käyttämätöntä. :) Noita aurinkokuulia tahtoisin testata joskus!

 
20. kesäkuuta 2008 klo 8.41 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mitä meikkejä :D

 
20. kesäkuuta 2008 klo 9.17 , Blogger Kaisa kirjoitti...

Pupu sateenkaarikylvyssä on aivan hirmuisen suloinen! :)

Niin ja minulla olisi yksi vaatehuone (pikemminkin kyllä komero) lähes aivan tyhjillään, sellaistahan kaipailit :)

 
20. kesäkuuta 2008 klo 9.23 , Blogger Herttainen kirjoitti...

Heh, hauska tapa esitellä meikkilaukun sisältö "kun olet lähdössä matkalle". Mulla tulis silloin nimittäin esiteltyä vain ripsari enkä sitäkään varten ota ees sitä meikkipussia mukaan mutta muuten sieltä pussukasta kyllä löytyy kaikenlaista, mutta käytössä lähinnä vain juhlia varten.

 
20. kesäkuuta 2008 klo 9.40 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Minullakin on tuo Lancômen musta rajauskynä, saatu äidiltä lahjaksi. Se on niin hyvä, että olen teroittanut sen niin lyhyeksi, että sen käyttö alkaa vähitellen käydä vaikeahkoksi.

 
20. kesäkuuta 2008 klo 10.36 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hwh, eikös tuo Lumenen huulipuna ole testeri kun siinä on toi punanen pää?

 
20. kesäkuuta 2008 klo 11.07 , Blogger Johanna kirjoitti...

Hyvä postaus jälleen. Tykkäilin noista purnukoista, oikeita söpöläisiä.

Mulle myös iso vaatehuone, kiitos. Tai ensin sinne jotain täytettä.

 
20. kesäkuuta 2008 klo 11.07 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tohon edelliseen postaukseen liittyen, tee ihmeessä lisää videopostauksia! Oot niin ihana. :DDD

 
20. kesäkuuta 2008 klo 11.36 , Blogger Tiukunen kirjoitti...

Ihanainen purnukkakokoelma! <3

 
20. kesäkuuta 2008 klo 11.40 , Blogger nei kirjoitti...

Aika hauskaa, en ole kellään muulla nähnyt vastaavaa Kisskiss -purkkia, minulla on nimittäin myös sellainen. :) Ihania purkkeja muutkin!

 
20. kesäkuuta 2008 klo 11.48 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei vaatekaappisi on paljon tilavempi kuin minun, joten suu tukkoon ja ole onnellinen. :DD

Ihania purkkeja ja purnukoita!

 
20. kesäkuuta 2008 klo 12.07 , Blogger krista camilla kirjoitti...

Kiittikiittii. ;>

Mulla on muuten samanlainen huulirasva (kiivi) jossa on kaverin (vadelma) huulirasvan korkki. Menikö tarpeeksi epäselväksi? : D

 
20. kesäkuuta 2008 klo 12.12 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kiss kiss purnukka on suloinen! :) Mitä, ai Lumenen puuterin valmistus lopetettu? :O

 
20. kesäkuuta 2008 klo 13.57 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Toi purnukkakokoelma on sulonen! Mun vaatekaappi näyttää aika samalta, eli tässä toinen joka kaipailee vaatehuonetta...

 
20. kesäkuuta 2008 klo 14.16 , Blogger Peippo kirjoitti...

Nyt on pakko vähän muka-ärsyyntyä; yksi kaverini harrastaa pitsinnypläystä ja hän on 14 vee. (Hän on muuten aika hyvä siinä - itse ainakin menisin ihan sekaisin kaikkien niiden lankojen sun muitten kanssa...) Että äläs kehtaa kutsua sitä miksikään mummojen jutuksi. ;)

Mullakin unirytmi sekaisin. Ollut jo hetken. Vaikka kyllä mä yritän nukahtaa viimeistään puoliltaöin, niin silti uni tulee vasta suunnilleen kahden aikoihin ja aamulla herätys puoli kahdeltatoista. :D Että sellaista.

Omg, minut on haastettu. xD Ja vielä tällaiseen meikkijuttuun. Luoja yksin tietää surkeat meikkaustaitoni, kattoo nyt mitä tästäkin tulee... mutta kiitti kumminkin. :)

 
20. kesäkuuta 2008 klo 15.27 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kiitos sormesta :DD
Se piristi päivääni :---)

 
20. kesäkuuta 2008 klo 16.22 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Söpö sormikuutti :)

Älkääs olko huolissanne, kyllä ne unirytmit taas löytyy kun elämät jäsentyy uusiin uomiin ;) - viimestään sitten kun teil on joskus pienokaisii... (Hih) Raikasta juhannusta!
v

 
20. kesäkuuta 2008 klo 17.36 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Miten sulla on noin ihania tavaroita?
Meikkiarkku ja noi purnukat <3 !

 
20. kesäkuuta 2008 klo 17.40 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ole onnellinen että sulla on edes ton verran tilaa! Mulla on kaksi kaappia, toisessa sellanen tanko (joka on vajaan metrin leveä), ja se yläpuolella kaksi hyllykköä ja toinen kaappi missä on 4 hyllykköä, mutta siellä ei ole koskaan mitään, kokoajan on pakko olla ripustelemassa surkeaan tankotilaan vaatteita... mutkun henkarit loppuu kesken!

 
20. kesäkuuta 2008 klo 17.46 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Siis OMG miten ihana kiss-kiss purnukka! :D Ja nuo muutkin. Ja miten söpöjä piirrustuksia!

 
20. kesäkuuta 2008 klo 17.46 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Eihän purkkikeräily mitenkään huono harrastus ole! Enemmän ihmeteltäisiin jos tyttö keräilisi postimerkkejä, kivahan se vain itsellesikin on, että on paikka tavaroille! Minä keräilen purnukoita, mutta niitä on tullut ostettua vain neljä - kaksi pientä (toinen supersöpö ja superpieni!) ja kaksi isoa. Kaksi isompaa on karkkijemmoja, mutta sitten kun tulevaisuudessa muutan omaan kämppään, levitän keittiön täyteen purkkeja - teepurkki, kahvipurkki, keksipurkki, karkkipurkki, konvehtipurkki jne <3__<3

 
20. kesäkuuta 2008 klo 18.00 , Blogger Sussu kirjoitti...

Nuo purkit! <3 <3 <3

Mun mies aina nauraa mulle, ku laitan pakkomielteisesti asioita (esim. valkosipulia, teetä, lankarullia...) purkkeihin :P

 
20. kesäkuuta 2008 klo 18.03 , Blogger faddistgirl kirjoitti...

Superhyperihanaa juhannusta maailman suloisimmalle tytölle, ialle! nam toi manskikkapurkki!

 
20. kesäkuuta 2008 klo 18.12 , Blogger Maria kirjoitti...

Vastasinkin jo haasteeseesi :)
http://heijastuspinta.blogspot.com/2008/06/haaste-meikkipussin-sislt.html

 
20. kesäkuuta 2008 klo 20.59 , Blogger Irini kirjoitti...

Voisin huolii ton arkun! :'>

 
21. kesäkuuta 2008 klo 12.19 , Blogger Unknown kirjoitti...

Noi purnukat on ultrahyper söpöjä. Kiss Kiss purkki on ihanan nostalgisen näköinen. :)

 
21. kesäkuuta 2008 klo 17.25 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Sitten laitat muutaman juhannuskuvan esille, vai mitä :D

 
21. kesäkuuta 2008 klo 18.18 , Blogger Marika kirjoitti...

Ihhi. Tottakai lomalla pitää varautua vähintäänkin Oscar-gaalaan. Eihän sitä ikinä tiedä. :D Itsellänikin on välillä mukana enemmän meikkejä kuin olen koko elämäni aikana käyttänyt. Yleensä tosin vain ne pakolliset: meikkivoide peittämään tummat silmänaluset ja kulmakynä tuomaan kulmiin muodon.

 
21. kesäkuuta 2008 klo 19.32 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei, varmaan tosi tyhmä kysymys, mutta mistä ihmeestä saa noita ihanan värisiä huulirasvapurnukoita?
Niitä tuntuu olevan kaikilla, mutten ite olle bongannu muualta kuin tallinnan laivalta Ekcker-line putiikista :D tai joku tommonen se on.
en sillon kehdannut ostaa, ku ajattelin et kyl löytyy jostain muualtakin, mutten mistään löydä :/ Puhun siis noista söpöistä erivärisistä/hajuisista huulirasvoista, joita näkyypi ainakin Kiivi olevan :)

 
21. kesäkuuta 2008 klo 22.06 , Blogger Jonnaponna. kirjoitti...

Pakko munkin kommentoida! Oon seuraillu sun kirjottelua jo viime blogista lähtien. :) Tykkään sun vaatteista ihan liikaa!
Hei, onko nuo kiivi ja vadelma huulirasvat hyviä? Mielenkiinnosta kyselee huulirasvariippuvainen joka ei vielä niitä ole kokeillut. :>

 
21. kesäkuuta 2008 klo 23.00 , Blogger Unknown kirjoitti...

Oi, ihastelempa minäkin purnukoita - niiden keräys ei todellakaan ole huonompi harrastus, purkkejahan (varsinkin söpöjä sellaisia) tarvitsee aina ja joka paikassa!

Minäkin mietin mistä nuo huulirasvat olet hankkinut, olen ihan totaalisen kyllästynyt umpitylsän näköisiin, hajuisiin ja makuisiin rasvoihin :(

 
21. kesäkuuta 2008 klo 23.05 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

hei sinä viisas bloggaaja. kerro mulle, miks blogilistalla lukee että mulla on 0 tilaajaa, vaikka TIEDÄN varmasti, että muutama kaverini ainakin on painanut sitä maagista "lisää suosikkeihin"-nappia? :o

ps. tää on ihana blogi

 
21. kesäkuuta 2008 klo 23.54 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hmm, hmm, onkos sulla Demissä oma tunnus vai onko tuolla joku feikki? :D

 
22. kesäkuuta 2008 klo 10.44 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

voisitko myydä clark kent- lasis? punanaamiolta tilattaessa tulee niin isot kulut.

 
22. kesäkuuta 2008 klo 11.35 , Blogger Herttainen kirjoitti...

Ai niin, ja purnukoitahan ei siis koskaan ole liikaa! Tuosta KissKissistä olen kateellinen. Itse ostin viime vuonna Fazerin tehtaanmyymälästä sellaisen pahvisen KissKiss-rasian johon oli ne karkit kääritty silkkipaperiin. Säästin sen laatikon muttei se tietenkään yhtä hieno ole kuin peltinen.

 
22. kesäkuuta 2008 klo 12.52 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Heei ia, tuosta vaatekaappikuvauksesta - onhan sulla se hyllykaappikin? Se kiinnostaa myös; eiks se oo just se osio joka yleensä "kaatuu päälle"... Kuvaa sielt kans!

 
22. kesäkuuta 2008 klo 14.48 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

paljon nuo bodyshopin siveltimet maksoivat ? :))

 
22. kesäkuuta 2008 klo 15.39 , Blogger Annis kirjoitti...

Itse pidän myös kovasti purkeista ja väitän kyllä pokalla, että niistä on iloa käytännössäkin (mikäli niiden määrä pysyy järkevänä, toim. huom.). Itse ostin juuri kaksi suloisesti kuvioitua Venetsia-rasiaa, joihin piti pakata kahden kaverin synttärilahjat. Arvaa sitten, tuliko muutos suunnitelmiin ja annoinkin jotakin ihan muuta? Mitä se tarkoittaa käytännössä? Vähintään kahta kappaletta ylimääräisiä rasioita \o/ Ja siis tämähän oli ihan silkka vahinko minun puoleltani.

Minulla on unirytmit liiankin kohdallaan. Huomennakin rimmaan niitä entistä ehommiksi, kun kello soi 6:45 -.-

 
22. kesäkuuta 2008 klo 16.26 , Blogger embooo kirjoitti...

Tää sun blogis on tosi hyvä. Sun vaatteet on tosi ihania ja kirjotat hyvin :)

 
22. kesäkuuta 2008 klo 18.24 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ooh, mistä löytyy hunajahuulirasvaa? Kelpais mullekin, eihän niitä koskaan voi olla liikaa :P Ihanan värikkäitä kuvia olet räpsinyt omaisuudestasi :]

 
22. kesäkuuta 2008 klo 19.25 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Iaaa come baack!!! Piristäisi sun loistava teksti:D

 
22. kesäkuuta 2008 klo 20.26 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

yhyy kirjota taas, en kestä ilman sun blogia ;>

 
22. kesäkuuta 2008 klo 21.43 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Voisit postata useammin

 
22. kesäkuuta 2008 klo 23.56 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Voitko esitellä sun rantakengät?? :D jooko? :)

 
23. kesäkuuta 2008 klo 16.52 , Blogger ia kirjoitti...

uu: En kyllä raski antaa! Toivottavasti omasi osuisi kohdallesi, kun vähiten sitä odotat :) Ostan kyllä sulle, jos satun löytämään toisen!

Idhren: Hehe :D Kiitti kun vastailit siihen!

Marilynes: Sain sen tädiltäni, joka sai sen Uudesta Seelannista :)

Pinja2: Mulla on täsmälleen sama ongelma, kuin sulla! Ripset ovat piikkipiikkipiikkisuorat,, ja tuo on ainoa ripsiväri, joka pitää mun ripset kaarevina. Mitä ripsaria muuten käytät?

Sini: :D

Kk: Hehe, kiitti :) Oi, laitahan tulemaan!

Herttainen: Hehe, ehkä sun ei sitten kannata toteuttaa tätä haastetta :D Mutta onnellinen, jos pelkällä ripsarilla selviät!

Mr_Spaceman: Jep sama homma, se on kohta ihan nysä ja sitten itkettää!

Aquila: Itse asiassa on :D Poikaystäväni sukulainen on töissä eräässä tavaratalossa, ja hän saa sieltä silloin tällöin kosmetiikkaa ilmaiseksi, joita heltiää joskus minullekin asti. Puna on siis tullut liikkeeseen testerinä, muttei koskaan hyllyllä asti käynyt, joten ihan käyttämätön se tietenkin oli kun sen sain.

Adora: Kiitti! Mulla ois sitä täytettä sullekin asti :D

Sofia: Tekisin jos voisin!

Tiukunen: Purnukat kiittää!

Nei: Oi, purkkikaksonen!

Nanna-: En usko, kuva vääristää :D

Kri: Usko tai älä, mä ymmärsin tuon :D

anonyymi: Eikös! Joo, en ole nähnyt enää missään noita kivipuutereita, tilalle on tullut niitä mineraalijuttuja.

Ssu-: Kiitti! Kerro, jos löydät jostain halpoja vaatekaappeja, niin käyn hamstraamassa omani :D

Peippo: Aijaa, sori! En kyllä rehellisesti sanottuna edes tiedä, että mitä se pitsinnypläys on, joten oli kyllä ihan tuulesta temmattu esimerkki. Onnea unirytmin kääntämiseen :D

anonyymi: Ole hyvä !

anonyymi/V: Heh, sitä odotellessa :D Sitä samaa!

anonyymi: Kiitos, niitä on vähän kertynyt :)

Yarrgalaxy: Höpöhöpö, tilavaltahan tuo kuulostaa!

Anni: Hehe :D Kiitti!

anonyymi: Hyvä kuulla! Mulla on ihan sama mielikuva purnukoidusta keittiöstä :D Pakko hamstrata jostain lisää!

Sussu: Mä haluan nähdä sun purkit!

Faddistgirl: Voi kiitos sitä samaa, vaikkakin vähän myöhässsä!

Idhren: Kiitos!

Irini: Etpä saa! :D

Rosa: Kiitti :)

Taru: Jos niitä vaan olisi ollut :D

Marika: Niinpä :D En muuten tajua, mistä ne ekstrameikit aina mukaan kertyy, kun ei niitä ikinä käytä!

Roselle: Hehe, ei yhtään tyhmä kysymys :) Nuo omani taitavat olla tuliaisia kaikki, mutta Sokoksella olen noita joskus nähnyt! Ja lentokentillä.

Tutto: Voi miten mukava kuulla! Ne ovat aivan ihania, oikeastaan pelkkää "maustettua" vaseliinia. Levittyy mahtavasti eikä ole tahmaista!

Maijja: Mäkin luotan tuohon purkkien käytännöllisyytteen! Omani ovat tuliaisia, mutta Sokoksella ja lentokentillä olen nähnyt.

Jannnie: Hmm, valitettavasti en kyllä osaa sanoa! Jospa tilaajat tulisivat viiveellä? Jos ongelma ei korjaannu, niin lähetä sinne sähköpostia. Itse olen ahdistellut niitä useammankin kerran maililla, ja ongelmat ovat korjaantuneet.

Gred: Haha, kyllähän sitä jokaisella tunnollisella nörtillä pitää Demitunnukset olla :D Siellä olen Bonus, ei kai muu nimimerkki ole väittänyt itseään minuksi?

anonyymi: Äää, en kyllä taida raskia. Koita saada naamiaiset pystyyn ja tilaa samalla kostyymi!

Herttainen: Tuosta KissKissistä olen kyllä ylpeä! Olen kateellinen sulle Fazertehdaskäynnistä, en ole tainnut ikinä käydä moisessa :o

anonyymi: Voi ei, joku tajusi :D Muttakun se oikeasti vyöryy päälle! Otan kuvan, kunhan saan sen siivottua ;)

Gabriella: Olisiko siinä kympin kieppeillä ollut kappale.

Annis: Hahaa, kuulostaa kyllä siltä, että voisin tehdä samanlaisen tempun itsekin :D Onnea herätykseen!

Emboo: Kiitos, kiva kuulla :)

Riina: Hunajayksilö on kotoisin Uudesta Seelannista, valitettavasti :o Kiitti!

anonyymit: Koittakaa kestää :D

anonyymi: Kyllä voisin, mutta voisin yhtä hyvin myös omistaa elämän. Jälkimmäiseen taidan kallistua!

anonyymi: Mulla ei ole mitään rantakenkiä :D Muuten hyvä! Perus lipposilla mennään. Taino okei, räpsään niistä kuvan, kunhan tulevat ajankohtaisiksi!

 
24. kesäkuuta 2008 klo 19.41 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mulla on samanlaiset pinsetit <3 hyvä maku teillä siis

 
25. kesäkuuta 2008 klo 16.42 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

miks sun pitää sanoo nassu?! oksettava sana. muutenkin tyylisin on sanonko mistä... ootko huomioinut että näytät vielä nuoremmalta ku puet tollaset vaatteet ylles? no, omapa on asias..

 
26. kesäkuuta 2008 klo 2.12 , Blogger ia kirjoitti...

Tuulisi: Haha, jes :D

anonyymi: Haha, heikointa verbaliikkaa taas vaiheeksi, et onnistunut siinä mitä yritit :D

 
22. lokakuuta 2009 klo 19.41 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mulla on ihan samanlainen aarrearkku!

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu