Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

tunari

Colour me !

perjantai 27. kesäkuuta 2008

tunari


Edellinen postaus sai kumman hyvän vastaanoton. Itse asiassa niin hyvän, että ajattelin toteuttaa tuon 12h -kuvaläjän aina silloin tällöin uudestaan. Että kiitti vaan Ranna haasteesta!

Tänään, hmm. Ainakin etsin tunnin ajan mehevää muffinireseptiä koluten netin ja talouden reseptiopukset, mutta yksikään lupaavankuuloinen ei sisältänyt kuorrutusta! Ja minähän haluan kuorrutuksen, kuorrutukselliset asiat on paljon fotogeenisempiä. Kokkipuolella olen totaalisen tunari (meriitteinä mm. valmiin pakastetun kastikkeen pohjaankeittäminen sekä kermavaahdon vaahdottamisen feilaaminen), joten leikkaa ja liimaa -resepti ei tullut kyseeseenkään. Jäivät sitten nekin tekemättä, äiti toi lohdutukseksi mulle raaka-aineiden sijaan valmispullan. Perhana. Saa toki muuten linkata tai kertoilla jonkun edustavan superohjeen, testaisin enemmän kuin mielelläni ja laittaisin vaikka kamerankin räpsymään!


Masentuneena ryhdyin sitten johonkin tuottoisampaan hieman suuremmalla onnistumisprosentilla, ja kirjekuoritin sekä postimerkkasin kiitoskortit.



Mielestäni tuosta kiitoskuvasta tuli hurjan hyvä, mutta mun photoshoppaus, joka poisti seinästä pari sotkua, näytti sitten valmiissa kuvassa huomaamattomuuden sijaan suttuiselta sormenjäljeltä yläreunassa. Ärsyttääää, mutta saavat luvan kelvata. Siihen ylänurkkaan voivat sitten kaikki halukkaat vaikka liimata jonkin ihanan ala-asteen tarrakuvani (joka varmaan on aikoinaan lähetetty öö kaikille) ja voidaan kätevästi sitten vertailla, että voi kun se ia on kasvanut ja voi kun sen vauvanpyöreys ei sitten kadonnut koskaan noista poskista.


Illalla sitten ajattelin jatkaa syyshameprojektia, ja hurautin helmat valmiiksi (lue: äiti hurautti, minä opettelin laittamaan koneeseen langat). Okraisesta yksilöstä tuli mielestäni oikein soma!


Image Hosted by ImageShack.us

Hieman haasteellinen yhdisteltävä, en nimittäin keksi näin äkkiseltään kovin montaa väriä rimmaamaan tuon oranssin sävyn kanssa.


Mutta sitten se punainen, se perkeleen punainen. Etukäteisriemuitsin mahtavaa löytöäni supersöpöjen laskosten ja herkullisen värin takia, mutta mitä onnistuu tekemään ia? Juuri, kun pääsin ironisesti hehkuttamasta mahtavia kankaanleikkaustaitojani, tajuan helman ompelun jälkeen notta ei. Siitähän tuli roiskeläppä, aivan liian lyhyt. Missä ihmeen vaiheessa onnistuin tuonkin tunaroimaan, hommana oli yksinkertaisesti leikata kangasta?! Käsittämätöntä.


Image Hosted by ImageShack.us

Ette usko, miten paljon harmittaa! Voidaanko vaan sanoa, että yliminit ovat kuuminta hottia, ja kehtaan käyttää omaani? Onneksi saumavaraa on 3cm, joten helmaa saa vielä hikisesti sen pari senttiä lisää. Saas nähdä, toivottavasti hame pelastautuu tarpeeksi siveellisiin mittoihin edes megapaksujen sukkisten kaverina pidettäväksi.


Tälle iltaa ei mitään muuta mainittavaa olettaen, että katsoin nuo yllämainitut hirviän mainittaviksi asioiksi. Mutta tiuku repii taas jo yhtä, että eiköhän se olisi nukkuaika ja huomenna mahdollisesti hammaskeiju soisi mulle vähän paremman päivän!


Nukkukaa tiukasti!
-ia



ps. Kiitos hurrjasti kaikille äänestäneille siinä Trendin hommassa, iso ja lälly teletappihali! En maininnut arvontaa sanallakaan blogissani, joten silmäni laajenivat vähintään rantapalloiksi, kun sain tiedon hyvästä sijoituksesta (en tiedä tarkempaan) ja kutsun pippaloihin. Tai oikeastaan, olikohan tuo sittenkään niin hyvä juttu, nimittäin MITÄ IHMETTÄ MÄ LAITAN PÄÄLLE?!


Tunnisteet: , ,

68 kommenttia:

27. kesäkuuta 2008 klo 2.09 , Blogger Maria kirjoitti...

Onnittelut hyvästä sijoituksesta! ^^ Ja hei, jos tohon pari senttiä saat kerran lisää hamoseen, niin eihän tuo paha ole, varsinkaan niiden paksujen sukkisten kanssa :)

OLINKS EKA?!1+1

 
27. kesäkuuta 2008 klo 4.50 , Blogger Krista kirjoitti...

>: en ollu eka

joo, tuo hame näyttää oikein hyvältä (yliminit ovat kuuminta hottia eh) varsinkin just lisäsenttien kanssa, mukavan syvä väri - tykkäilen kovasti :)

 
27. kesäkuuta 2008 klo 6.03 , Blogger Sini kirjoitti...

Aika klassinen tuo hameenleikkausmoka :) Nyt ia rupeet reippaana tyttönä itsekin harjoittelee sitä ompelukonetta, sehän nyt jo tiedetään että siulla on kädentaitoja ni vähän laajennat repertuaarias. :) Kunhan ei ompele kamalan venyvää trikoota niin se on ihan helppoa.

 
27. kesäkuuta 2008 klo 6.48 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Onneksi olkoon sijoituksesta! Minäkin äänestin sua, khihih. Sun blogi on niinku kyberkoti - tää on niin viihtyisä paikka. <3

Tuon okran kanssa vois sopia joku oliivinsävyinen, vaikka vihreä tai ruskea. Oikein kunnon syysväritys siis.

Punainen hame on oikeen söpö. Sehän voi olla semmonen säärihame, että käytät sen kanssa sitten jotain kuviollisia (mutta tosiaan peittäviä siveellisyyden nimessä) sukkahousuja.

 
27. kesäkuuta 2008 klo 7.28 , Blogger Lotta kirjoitti...

Poisleikatusta kankaasta osa takasin ja sauman päälle nauhaa tai pitsiä? Niin mä oisin tehny yläasteella, jollon olin pilalle menneiden vaatteiden korjauksen kruunaamaton kuningatar :p. Siis silloin vuonna 1908. Vaikka eipä tuo huonolta näytä noinkaan.

Tosta blogiäänestyshommasta en tiiä juuri mitään, mutta onnea nyt kuitenki :).

 
27. kesäkuuta 2008 klo 8.30 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mun mieleestö noi hameet kyllä toimii. Ja luulempa että juuri se pari senttiä pelastaa tuon punaisen. Kauniita ovat, anna mennä vaan! :)

 
27. kesäkuuta 2008 klo 9.00 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

kiva kuulla että sijoituit hyvin äänestyksessä, ansaitset sen =)

 
27. kesäkuuta 2008 klo 9.02 , Blogger H kirjoitti...

Mun mielestä tota punasta hametta voi pitää paksujen leggingsien tai sukkisten kanssa. Ehkä jotkut ihonväriset sukkikset olis aika karut kuitenkin ton kanssa :D

 
27. kesäkuuta 2008 klo 9.19 , Blogger Jenni kirjoitti...

Paras kokeilemani muffinsiresepti on ananasmuffinsit: http://paakari.net/reseptit.php?id=830&cat=10 Etenkin muffinsivuoassa paistaessa tulee oikein muhkeita.

 
27. kesäkuuta 2008 klo 9.20 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Voi ia sä oot liikkis! Toi punasen hameen/sinun ilme/KUVA kertoi jo kaiken, ei ois paljon selitystä tarvittu ;D - tekevälle sattuu... Jospa maman kanssa saisitte paikattua, on niitä ennenkin hameita jatkettu (poisleikatusta osasta pieni jatko ja saumakohtaan vaikka tuplatikkaus, eiköhän se siitä. Kieltämättä tuo on nyt vähän nysä, ihan hameen malliinkin nähden:)
Oranssi hame on hieno, heti kuvan nähdessäni sanoin että VAU!

Kiitoskorttikuva näyttää tosihyvältä...
v

 
27. kesäkuuta 2008 klo 9.24 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

awwww. Ihania nuo hameet :D
Ei näytä ollenkaan pahalta. varsinkaan noiden mokka korkkiksien kanssa.

 
27. kesäkuuta 2008 klo 9.25 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ps. Ehkä se hame kaipaa kuitenkin pikkusen enemmän pituutta kuin sen 2 cm, - ihan sen kauniin mallinkin vuoksi... Vähän niinkun sen oranssin hameen suuntaan. ;*
v

 
27. kesäkuuta 2008 klo 10.00 , Blogger MouMou kirjoitti...

Ihana kiitoskortti! Omani olivat aivan kamalia!:D Ja onnea hyvästä sijoituksesta, olet NIIN ansainnut sen.<3

 
27. kesäkuuta 2008 klo 10.07 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ahihihi. Kaukolaukaisu ohjaimesi näkyy kuvista. : D

 
27. kesäkuuta 2008 klo 10.13 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kyllä se hame minusta on ihan siedettävän pituinen, vyötärölle vedetyt yliminit eivät näytä läheskään niin pahalta kuin samanpituinen helma jos hame on lantiolla. Varsinkin mustien sukkisten ja peittävän yläosan kanssa ihan hyvä. 8)

 
27. kesäkuuta 2008 klo 10.33 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Lisää vaan joku kiva hörhö ton oranssin alareunaan niin kyllä siitä hyvä tulee!
Olen itsekkin lyhentänyt välillä vähän liikaa;)

 
27. kesäkuuta 2008 klo 10.52 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Oi, ihania hamosia olet kyllä aikaan saanut! Mun mielestä punainen on ihan hyvässä mitassa, mutta eihän sitä sitten tiedä miten esim. istuessa tuollaisen kanssa käy :D Mutta tosi nättejä, tuo okra varsinkin saa kuolaamaan...
Myös kiitoskorttisi näyttävät tosi kivoilta, punaiset kirjekuoret sopivat niihin tosi hyvin. Ja onnittelut upeasta sijoituksesta!

 
27. kesäkuuta 2008 klo 11.00 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tuolta: http://www.myllynparas.fi/portal/suomi/kuluttajat/reseptit/makeat_leivonnaiset/muffinit/helppoja_muffineja_moneen_makuun/ löytyy sellainen resepti jota oon ite aina käyttänyt hyvällä onnistumisprosentilla ja modaillutkin ihan sujuvasti.

Sitten tätä http://keskustelu.plaza.fi/ellit/ideakeittio/keskustelu/t1692455 kuorrutusohjetta oon myös kokeillut. Sitruunan kuorta kannattaa laittaa reilusti, muuten kuorrutus maistuu lähinnä voilta!

Tämmösii! <:

 
27. kesäkuuta 2008 klo 11.02 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ahaa Blogger ei tykkää liian pitkistä pätkistä kirjaimia yhdessä. No mutta ylempi osoite näkyy kokonaan kun sen mustaa ja klikkailee että näytä lähdekoodi!

 
27. kesäkuuta 2008 klo 11.12 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei, älyttömästi onnea sijoituksesta! Terv. tyyppi joka äänesti sua. ;D

Tuo punainen on tosiaan aika mini... Mutta älä nyt ihan käyttämättömäksi sitä jätä. Paksujen sukkahousujen kanssa se voin näyttää hyvältä! Ja vielä jos ne pari senttiä tulee lisää, niin oikein hyvä.

Kiitoskortit on tosi nätit!

 
27. kesäkuuta 2008 klo 11.13 , Blogger Nanna kirjoitti...

Aaa, söpöjä nuo hameet! Tokassakin on oikeasti ihan ookoo pituus, ihan tosi. Hyviä löytöjä! Ja Onneks olkoon (siis siitä trendi)!

 
27. kesäkuuta 2008 klo 11.27 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

http://bellavanilla.blogspot.com/2008/06/triplavaniljamuffinit.html

Tuolta löytyy ainakin ihanan näköiset vaniljamuffarit. Bellavanilla on tehnyt myös muita suloisia muffinseja, kannattaa selata arkistoa.

 
27. kesäkuuta 2008 klo 12.01 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

HYvät muffinssit:

http://www.dagensmuffin.se/fi/show.pl?id=217

mmm :-P

 
27. kesäkuuta 2008 klo 12.02 , Blogger Sanie kirjoitti...

Ääni lähti multakin, onneksi olkoon :)

Mä puollan ajatusta ompelukonetaitojen harjoittamisesta, itsekin haluaisin olla vähän parempi. No, osaat sentään laittaa langat ja se on jo jotain - itse saan umpisolmuilla koneen kuin koneen huoltokuntoon :P

Pitäis liittyä kyllä johonkin paikalliseen marttakerhoon maybe, tosin järjestääköhän mikään alle 60v- taho ompeluiltoja :D

 
27. kesäkuuta 2008 klo 12.10 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

http://sekasoppa.vuodatus.net/blog/category/MUFFINIT
tuolla on reilusti muffinssiohjeita, kannattaa sieltä käydä katsomassa :)

 
27. kesäkuuta 2008 klo 12.13 , Blogger Riikka Aaltonen kirjoitti...

Lähtivät eilen (päästyämi pitkästä aikaa maililleni tarkistamaan osoitteesi) postiin ja toivottavasti saapuvat kuplapussissa ehjinä perille. :)

 
27. kesäkuuta 2008 klo 12.34 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

että mä RAKASTAN tota punaista! älä huoli,se on ihan sopivan pituinen! tosin ehkä ne pari senttiä olisi ihan jees lisä,niin ei ole niin suuria ongelmia istumisen jne.kanssa:)
nyt vasta uskalsin kommentoida ekaa kertaa,mutta pakko sanoa että olet yksi suloisimmista tytöistä joita olen koskaan nähnyt:)
ja ansaitset todella sen hyvän sijoituksen,näistä tulee aina niin hyvälle tuulelle.

 
27. kesäkuuta 2008 klo 13.12 , Blogger akvamariini kirjoitti...

Oli muuten jossain trendissä, oliskos ollut toisiksi uusimmassa, tosi hyvän näkönen muffinssiohje! Vaaleansinisellä kuorrutuksella mustikkamuffinseja...Näytti niin hyvältä että meinasin heti alkaa ite tekemään, mutta sitten jäi, enkä oo vielä saanut aikaiseksi :/ Mut tosiaan, ilman kuorrutusta ei oo läheskään niin hienoja! Mä myös kannatan tohon punaseen hameeseem jotain jatkosysteemejä. Ihan vaan hameen mallin takia, ei toi nyt niin epäsiveellinen ole. Noin on kyl käyny itellekin monta kertaa :D

 
27. kesäkuuta 2008 klo 13.14 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Onnea hyvästä sijoituksesta, multakin sait silloin äänen.:D Nättejä noi sun kiitoskortit ja muutenkin hyvä postaus. :)

 
27. kesäkuuta 2008 klo 13.21 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

"voi kun se ia on kasvanut ja voi kun sen vauvanpyöreys ei sitten kadonnut koskaan noista poskista"

juuri tämmöisten asioiden takia sinun blogisi on ihana, unohtamatta söpöjä asujasi tietenkään! onnittelut hyvästä sijoituksesta, sen olet ansainnut :)

 
27. kesäkuuta 2008 klo 13.25 , Blogger nnoof kirjoitti...

Tykkään sinun blogista ihan hirveänä. Sinulla on tosi upeita vaatteita ja odotan innolla seuraavaa postausta ! :)

 
27. kesäkuuta 2008 klo 13.52 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Musta tuo punainen hame on ihan ok, varsinkin noitten legginsien kanssa.

Ton oranssin kanssa varmaan sopis ruskee? En tiedä, ite ainakin niin tekisin.

 
27. kesäkuuta 2008 klo 13.54 , Blogger J kirjoitti...

ia ia, millä aiot mennä sinne pippaloihin? Junalla? jäätkö helsinkiin yöksi? Ja mitä hittoa sinne pitää laittaa päälle:DD

 
27. kesäkuuta 2008 klo 14.46 , Blogger Marry Lou lil'Stone kirjoitti...

Ihania noi hameet!

 
27. kesäkuuta 2008 klo 15.08 , Blogger anna-elina kirjoitti...

Upeita nuo hameet, ekaan rakstuin! Kai tuohon punaiseen saa jostain repäistyä vähän senttejä lisää. Muttaaa uskoisin, että menee ihan hyvin noinkin paksujen sukkisten kanssa :)

 
27. kesäkuuta 2008 klo 15.42 , Blogger Riikka. kirjoitti...

Linkitän sut sivuilleni, jos sopii? :)

 
27. kesäkuuta 2008 klo 15.47 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Vaivattomat muffinit 16 kpl

2 munaa
1 dl sokeria
1 dl kermaviiliä tai piimää
1 dl sulatettua tai juoksevaa margariinia
2,5 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 tl vaniljasokeria
2 dl puolukoita tai viinimarjoja TAI 2 dl pieniä omenakuutioita TAI 1 dl rusinoita TAI aprikoosisuikaleita TAI 1 dl pähkinä- tai mantelirouhetta TAI 1 dl kookoshiutaleita TAI 1 dl minttusuklaarakeita hienonnettuna + muutamia minttusuklaarakeita piiloteltuna taikinaan. (Itse laitan mustikoita ja valkosuklaata)

Sekoita munat ja sokeri esim puuhaarukalla, ei tarvitse vatkata. Lisää joukkoon kermaviili sekä rasvasula, sekoita tasaiseksi. Lisää kuivat aineet ja marjat. Jos käytät pakastemarjoja, lisää ne jäisinä. Sekoita taikinaa vain sen verran, että se tasoittuu.

Jaa taikina muffinivuokiin ja paista uunin keskiritilätasolla 200 asteessa n 15 minuuttia.

 
27. kesäkuuta 2008 klo 16.57 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Muffineista, innostuin niitä tekemään kun ruokamaailma-lehdessä oli ehkä maailman herkullisimman kuuloisia mansikkavalkosuklaamuffineita. Aivan totaalisen ihania. Kannattaa kokeilla!

 
27. kesäkuuta 2008 klo 17.33 , Blogger Mirell kirjoitti...

Ei enää katkenneita linkkejä kommentilootassa! Lataa Firefoxin lisäosa Linkification, on ehkä paras ikinä ^^

https://addons.mozilla.org/
fi/firefox/addon/190

Ihan postaukseen liittyen voisin jotain sanoa. Hameet ovat mahtavia, älä itke! Ja kiitoskortti on ihanan persoonallinen, siis erilainen verrattuna niihin perinteisiin "valkoiset reunat, kuva ja painettuna sana 'Kiitos', alla oma nimmari" :D

 
27. kesäkuuta 2008 klo 17.34 , Blogger KIIA kirjoitti...

hurjan söpöt hameet :)

 
27. kesäkuuta 2008 klo 17.55 , Blogger srass&vi kirjoitti...

Arvasin että sijoitut siinä hyvin! :)
OI että tuo punainen hame on kerrassaan ihana, minulle saa lahjoittaa milloin vain B-)

-vi

 
27. kesäkuuta 2008 klo 18.01 , Blogger Marika kirjoitti...

Onnea. :) Mielestäni molemmat hameet ovat oikein suloiset. Ei tuo punainen ole ollenkaan liian lyhyt, nykyisinhän käytetään t-paitoja mekkoina. Itse tykkäsin punaisesta enemmän juuri sen vuoksi, että malli on lyhyempi. Olen itse näiden lyhyempien ystävä, mutta niiden kanssa saa sitten olla varovainen ettei esittele mitään siveetöntä.

 
27. kesäkuuta 2008 klo 18.03 , Blogger Marika kirjoitti...

Ja pitää vielä lisätä, että tuohon hameeseen voi vaikka kiinnittää alushameen. Itse kiinnitin erääseen hameeseen pitsisen alushameen, joka pidensi juuri tarvittavat pari senttiä hametta. Yleensä liian lyhyen ja vain lyhyen hameen raja on kiinni ihan siitä parista sentistä. :) Tuohon sopisi loistavasti musta tai valkoinen pitsi.

 
27. kesäkuuta 2008 klo 19.01 , Blogger Lotta kirjoitti...

Joo-o, ei tuon punaisen helma nyt mitenkään älyttömän kamala ole. Voihan siinä tulla vähän vaivautunut olo mutta silläkin uhalla minä kyllä pitäisin. Söpö !

Ja muistelen ihailleeni sulla joskus jossain musta villamekko -kuvassa sellaisia sahalaitakuviosukkiksia, (vanhan blogin puolella ehkä) mulle tuli heti mieleen, että voisivat sopia tuon hamosen kanssa.

(argh, olen jo toinen lotta.)

 
27. kesäkuuta 2008 klo 19.04 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Okrahameesta tuli ihana! Harmi että teit leikkausmokan toisen kohdalla, toivottavasti se on vielä pelastettavissa. Ja onnittelut hyvästä sijotuksesta!

 
27. kesäkuuta 2008 klo 19.26 , Blogger Maria kirjoitti...

Psst, heitin vuorostani sulle haasteen :D http://heijastuspinta.blogspot.com/2008/06/tt-tnn-suohirvin-luulosairaudet.html

 
27. kesäkuuta 2008 klo 19.38 , Blogger Mari kirjoitti...

Oranssi hame on aivan ihana. :) Ja mielestäni värikin passaa sinulle oikein mainiosti. :P

 
27. kesäkuuta 2008 klo 19.43 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Heips! Ihan kaikista helpoimmat muffinit tehdään dr. oetker paistovalmiista kakkuaineseoksesta. Siihen ei tarvitse lisätä mitään, kaadetaan vaan muffinivuokiin (tai kakkuvuokaan) ja paistetaan. Jää enempi tarmoa koristeluun :P Etenkin suklaa on ihan superhyvää!

 
27. kesäkuuta 2008 klo 19.54 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Käys kattoos www.kinuskikissa.fi. Siellä on kivoja muffinssiohjeita. Onnea menestyksestä Trendin kisassa ja mun mielestä tuo hame ei ole yhtään liian lyhyt!

 
27. kesäkuuta 2008 klo 20.22 , Blogger 12345678 kirjoitti...

Minunkaan mielestä toi hame ei näytä yhtään liian lyhyeltä ja nuo vekit ovat oikein kivat! :)

 
27. kesäkuuta 2008 klo 20.51 , Blogger eliisas kirjoitti...

hehe, itselleni käy melkein aina mekkoja/hameita leikkaillessa "tästä ei pitänyt tulla näin lyhyt!"-moka.

 
27. kesäkuuta 2008 klo 21.41 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

hei en tiedä onko tätä jo ehdotettu kun en jaksa kaikkia kommentteja lukea. mitä jos ompelisit tuon hameen helman pussimaiseksi resoorin avulla. jos sinulta jäi sitä punaista kangasta jäljelle niin siitähän sais tehtyä sen resoorin tonne? en tiedä onnistuuko, tai ymmärsitkö ollenkaan mitä tarkoitin! :)

 
27. kesäkuuta 2008 klo 22.46 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

repesin tolle punaiselle hameelle.

 
27. kesäkuuta 2008 klo 23.05 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Fazerin Makea leivonta -sivuilla on tosi hyvä muffinssiohje. Taikinaan voi sekoittaa vaikka puolet vaaleaa suklaarouhetta (tai kokonaan!). Ite oon kuorruttanu noi vaan sulattamalla suklaata ja levittänyt päälle tasaisen kerroksen ja sitten tehny toisella suklaavärillä päälle raitoja (tasainen maitosuklaa/valkosuklaaraidat tai tasainen valkosuklaa/maitosuklaaraidat).

Aika suklainen juttu, nam!

 
27. kesäkuuta 2008 klo 23.08 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

HEEI, toi ed. anonyymin idea hameelle voisi olla aika kiva!
Ensteks purkaisit tuon helmaompeleen ja höyryttäisit t. silittäisit sen jäljet hävyksiin, sitten rypytyslangat helmaan... Seuraavaksi kaksinkertainen jatkokpl eli "resori" (jossa olisi hyvä olla tukikangas)joka on just ja just kävelyn salliva ymp.mitaltaan ommellaan tasaisesti poimutettuun helmaan... Se ois sitten vähän niinku tulppaanihame;D Ehkä. Voi olla että toteutusta pitäisi vielä vähän hioa tästä aatelmasta :D mutta JOS ryhdyt hommaan ja tulee ähkyä, ota yhteyttä :)
v

 
27. kesäkuuta 2008 klo 23.21 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Sitten kun olet löytänyt sen oikean muffinssiohjeeen, niin täältä saat ideoita koristeluun http://cupcakestakethecake.blogspot.com/

Punaisessa hameessasi on aika korkea vyötärö. Saisiko sitä vielä vähän suurennettua, niin hame putoaisi pari senttiä alemmas ja helmasta lisää pari senttiä?

 
28. kesäkuuta 2008 klo 10.55 , Blogger Unknown kirjoitti...

Tää on kyllä mun lemppari blogi. Oot niin ihana ja sun tyylis on aivan upea! Jatka samaan malliin. :)

 
28. kesäkuuta 2008 klo 11.21 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Onneksi olkoon hyvästä sijoituksestasi, taisi omakin ääneni mennä sinulle, vaikka se nyt vaalisalaisuus onkin. :)

 
28. kesäkuuta 2008 klo 12.39 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

(= hienotn noista tuli !

vaika toinen onkin lyhyt , niin älä masennu ! jotain erinlaista löytyy .

mutta olisihan yksi mahdollisuus yksinkertaiesesti vain ommella kangas pela sisään sillalailla '' helmaksi '' vaikka tyyliin jotakin mustaa / toisensävyistä punaista tai valkoista . tai ihan vaan samaa väriä =)

 
28. kesäkuuta 2008 klo 13.35 , Blogger Peippo kirjoitti...

Noi hameet on tosi kivannäköisiä. Eikä tuo punainenkaan ole mun mielestä yhtään liian lyhyt, varsinkin jos pistää sukkikset alle.

Pst, onnittelut hyvästä sijoituksesta! :)

 
28. kesäkuuta 2008 klo 13.39 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Täällä näkyis olevan mitä inspiroivimpia muffinssi-ohjeita ja erityisesti niitä kuorrutuksia:
http://www.tarppa.vuodatus.net/blog/category/Muffinssit
Nam näyttää tosi hyviltä, en tosin ole itse vielä ehtinyt testata yhtään ohjetta.

 
28. kesäkuuta 2008 klo 13.41 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

urlin loppu siis

category/Muffinssit

 
28. kesäkuuta 2008 klo 15.34 , Blogger Sanna kirjoitti...

Haluaisin itsekkin tehdä tuollaisen 12 tunnin pläjäyksen, mutta en uskalla matkia. :<

 
28. kesäkuuta 2008 klo 17.05 , Blogger Christina kirjoitti...

Onneksi olkoon hyvästä sijoituksesta. :)

Ja kyllä toinenkin hame mielestäni menee ihan hyvin paksujen sukkisten kanssa, joten tuskin kannattaa hametta ainakaan pois heittää. :) Se on kovin suloinen tapaus nimittäin!

 
28. kesäkuuta 2008 klo 17.54 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Haha, hyvä ilme tossa epäonnistuneen hameen kohassa :D kyllä siitä kuitenkin vielä hyvä tulee.
Onnea hyvästä sijoituksest.

 
29. kesäkuuta 2008 klo 19.17 , Blogger ia kirjoitti...

Idhren: Kiitos! Toivotaan,että se pari senttiä riittää :) Ja joo, OLIT EKA!1 :D

Frances: Ensi kerralla sitten! Kiitti :)

Sini: Juu, itseasiassa mä siksakkasin toisen hameen vuoren helman! Enköhän mä opi. Ja arvaa, kuka osti just kunnon venyvää trikookangasta ompeluaikeissa :D

Nallak: Voi kiitos, ja kiitti äänestäsi! Ruskeaa mietin itsekin,joskus vaan käytin ihan liikaa ruskea+oranssi -komboa ja se on alkanut etoa :o Pitänee kokeilla noita muita! Hmm, mistähän löytäis kuviosukkikset?

Lotta: Haa, hyvä idea! Pitsijuttua hyödynnän varmasti jossain, mutta tuohon se ei taida passata. Kiitti!

Janika: Toivotaan, että se pari senttiä on riittävät! Kiitti :)

Noora: Voi kiitos :)

Ellen: Joo, ihonväristen kanssa saattais mennä aika hutsahtavaks :D

Jenni: Resepti napattu talteen, kuulostaa herkulliselta! Hmm, onko vika mussa vai uudessa muffinivuoassa, kun mun tekeleet lässähti?

anonyymi/V: Hee, kiitti ideoista, sähköpostiin vastailinkin jo! Kiitti :)

At:He, kiitti :) Tänään kävin kaupassa noilla korkkareilla, vaativat vähän harjottelua kun olen onnettomin koroillakävelijä :D

Moumou: Kiitti kovasti! No en usko,että olisi nyt niiin kamala ollut, et sä olis niitä lähettänyt :D

anonyymi: Niin tekee! Katoppa huvikses muitakin kuvia tarkemmin, se taitaa näkyä jokaisesssa :D

anonyymi: Samaa mieltä lantiohamehuomautuksesta! Kiitti vinkistä, voisi vaikka toimia mustan poolon kanssa?

anonyymi: Joo, hörhöt käyttöön!:D

Krista: Kiittikiitti! Joo, tuon punasen kanssa voi vähän vilahdella.. Eli tuo päällä vaan seisoskellaan tyylikkäästi!

Kata: Voi kiitos paljon, otin talteen! Hyvä tuo sun sitruunavinkkisi, nimittäin tein kuorrutuksen joka maistui ihan liikaa voilta :D

Nanna-: Voi kiitos äänestä! Toivottavasti lisäsentit pelastaa.

Bambi: Kiitos paljon!

Jenni: Aaaah, näyttääpä ihanilta! Kiitti vinkistä :)

anonyymi: Olin ihan hilkulla, etten tehnyt noita! Ehdottomasti kokeilen :)

Resourcekitty: Voi kiitos äänestäsi! Ja hei,osaan mä jo siksakata :D Kerro ihmeessä jos löydät hyvät ompeluiltamat, tuun kans!

Kid: Namnamnam, kiitti!

Ranna: Kiitti kovasti! :) Toivottavasti laitoit tilinumerosi mukaan?

Emmi: Voi kiitos piristävästä kommentistas :) Uskaltaudu toki useamminkin kommentoimaan!Toivottavasti punainen hame tokenee parista lisäsentistä.

Akvamariini: Joo, sitä meinasin kokeillakin, mutta sitten eksyin Luxuriouksen postaukseen, jossa tytöt olivat tehneet niitä ja taikina oli epäonnistunut kaksi kertaa :D En sitten uskaltanutkaan, kuulostivat kyllä herkuilta!

Grr: Kiitos paljon ja kiitos äänestäsi!

Miia: Hehe, hurjan mukava kuulla että tykkäilet :) Kiitos!

Nnoof: Voi että, kiitos paljon päiväni piristämisestä!

Ida: Kiitti! Ruskea siihen kyllä passaa.

Runway: Jossu jossu, junalla! Et usko, miten mua jänskättää se koko homma :D Mäpä laitan sulle sähköpostia asiasta.

Meeri: Kiitti!

Amanda: Kiitos! Kyllä siihen ne pari senttiä lisää saa, toivottavasti riittää.

Riikka: Tietenkin sopii, kiitos linkkauksesta! :)

Kejer: Näitäpä teinkin ja talteen otin, kiitos!

Mikkan: Onnistuiko? En taida löytää tuota lehteä mistään, saat toki kirjoitella mulle ohjeet jos jaksat !

Mirell: Oi, enpä ole moisesta tiennytkään! Kiitti vinkistä! Hehe, persoonallisuuden piikkiin minä nuo pikkuvirheet taidan laittaa :D

Prinsessakakku: Kiitti!

Vi: He, kiitos :) Jos jää käyttämättä niin laitan postissa sulle!

Marika: Kiitos! Minuakin miellyttää tuo punainen enemmän. Täytyy tosiaan käyttää peittäviä sukkiksia, ettei vilahtele! Alushameidean laitan kyllä talteen, ehken kuitenkaan tuohon hameeseen pitsiä yhdistä.

Lotta: Hmm, en kyllä muista omistavani moisia? Jos joskus törmäät niihin, niin linkkaappa mulle, en nimittäin tiedä ollenkaan mistä puhut :D

Ssu-: Kiitos paljon! Eiköhän se pelastu, keinolla tai toisella.

Idhren: Oi, käynpä noukkimassa talteen, kiitos!

Mari: Kiitos paljon!

Miss D: Kiitti vinkistä! Pakko oli ekalla kerralla ainakin edes kokeilla tehdä alusta asti itse, mutta noihin kyllä todellakin turvaudun hädän tullessa :D

Terhi: Kiitti vinkistä ja kommentista!

Antonia: Kiitos, ehkei se sitten olekaan ihan tuhoon tuomittu tapaus :)

Suna: Hyvä etten ole ainoa :D

anonyymi: Ei sitä ole vielä ehdotettu, joten kiitos kovasti vinkistä! Kuulostaa oikein toimivalta. Tuohon hameeseen vaan en uskalla alkaa resoreita taiteilemaan, mutta varmaan koklaan johonkin toiseen yksilöön :)

anonyymi: Minäkin, kun sen ekaakertaa päälle vedin :D

anonyymi: Meganam, todellakin otan vinkin talteen ja teen suklaanhimon yllättäessä!

anonyymi/V: No sinäpä aloit visioimaan :D Kiitti tarkemmasta ohjeistuksesta, mutta ehkä ensi hameeseen sitten, johon uskallankin rueta moisia kokeilemaan!

Siru: Kiitti linkkivinkistä! Mä taas rakastan tuota korkeata helmaa, ja se on niin tyköistuva, että taidan valita sen helman pidennyksen helpommaksi vaihtoehdoksi.

Salla: Voi kiitos kovasti :)

Neera: Kiitos paljon, ja kiitos äänestäsi!

Emppu: Kiitti! Hmm, miltäköhän se näyttäisi? Varmaan samanvärinen toimisi parhaiten.

Peippo: Kiitoskiitos!

Lotta: Kiitos vinkistä, talteen meni!

Sanna: Seisothan sä jo näköjään jakkarallakin..;) No eivaan, jokainenhan ottaa ideansa jostain. Ihan vapaasti vaan.

Christina: Kiitos! En kyllä varmaan raskikaan heittää pois :o

anonyymi: Hyvä että joku hoksas, oikein tarkotuksella harjottelin tuon megapettymisilmeen :D Kiitti!

 
30. kesäkuuta 2008 klo 16.51 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

voi ia ia, aina ei voi onnistua (nimim. enemmän epäonnistuneita kuin onnistuneita ompeluksia ansioluettelossa :D) Mutta eiköhän sulla niitä hameita ole riittämiin.. :)) Tiedän tosin, miltä tuntuu ensin innostua ja sitten kämmätä :P
Äänestin sinua!

 
1. heinäkuuta 2008 klo 0.05 , Blogger ia kirjoitti...

Maija: Joo, eiköhän tuo kaappi ole ihan tyytyväinen hameosioonsa, vaikka tuo olisikin epäonnistunut :D Kiitti äänestä!

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu