Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

eteenpäin

Colour me !

torstai 3. heinäkuuta 2008

eteenpäin

Nyt me ollaan hurruuttelemassa kohti Helsinkiä, ja minä todennäköisesti mätän eväitä ja katson Sinkkuelämäätä MUN MP3-SOITTIMELTA?!? Järjetöntä hifiä, mitä täällä oikein tapahtuu! Tällä menolla mulla on ens kesänä antipainovoimakengät, tai vastaavaa.

Nyt sitä hieman laiminlyötyä kuvahaastetta eteenpäin taas muutamalla:


Esine, josta en mistään hinnasta luopuisi:

Tämä on nähtykin jossain vaiheessa, mutta en minä mamalta saamaani rippisormusta pois möisi. Olen pitänyt jotain sormusta oikeassa nimettömässä niin kauan kuin muistan, ja pyörin paikallani kuin väkkärä, pidän outoa ääntä enkä osaa keskittyä, jos sormus puuttuu.Jotain sellaista, mitä inhoan:

Löysin tämän uudestaan vähän aikaa sitten yläkaapin vatsalaukusta, ja ei se aika ole kullannut yhtään mitään. Ihan söpöltä purnukalta se näyttää juu, mutta sielläpä onkin mun maitohampaat. Kaikki. Miksi, äiti, miksi?Kumiankka lempipaikassani:

Pakko nössöillä, mutta oma peti. Kirjan ahmimista aamuyöhön ja uusimman Trendin selaamista aamupäivällä karkkipussin kanssa, oman peiton alla. Oma peitto ja tyyny on vaan niin paljon parempia mitä missään muualla, parhaat unet. Vien varmaan nuo täkit ym. mukaani kunhan muutan, niissä on varmaan jotain hammaskeijun asentamaa maksimaaliset yöunet -pölyä. Ostin muuten kumiankan ihan tätä varten! Mietin sille nimeäkin, t. ia täysi-ikäinen. Se on söpö, pitänee viedä se oikeesti uimaan joskus.Lapsuuden aikainen lelu:

Pessi-nallen nenä on kursittu kokoon sen sata kertaa kun tykkäsin pureskella sitä pienenä. Sai nimensä muinoin PulttiBoissin mukaan (jota muuten katsoin pentuna VHS:ltä aamuisin lastenohjelmien sijaan), ikää nallellakin 18v.Karkkipussini sisältö:

Nappasin jokaista yksilöä yhden (ja no okei, ehdin vetää pussista yli puolet ennen kuin kuvaaminen tuli mieleen). Irtokarkit on mulle vaan hyvä tekosyy saada pussillinen suklaata. Tykkään todella harvoista hedelmäkarkeista (aakkoset, ässä mixit ym. hyi) ja muutkaan vakiot (sienet, simsalabimit, merkkarit) ei vaan maistu hyviltä. Jos ei turkinpippureita tai mansikkajauhiksia ole paikalla, niin täytän pussini surutta suklaalla. Terveellisintä.Lempisukkani:

Sukat on ahdistavia, en hengaa sukat jalassa kovin vapaaehtoisesti. Kuvassa tuholämpimät tassujutut.Lempihousuni:

Tämänhetkiset ehdottomat suosikkini on H&M:n shortsit. Näitten kanssa käy mikä vaan, eikä tuuli puhalla helmoja ylös. Peruskireät farkut ahdistaa, enkä ole kollarit ihmisten ilmoilla -tyyppiä. Keltainen kummitus myötätunnosta mukaan, se on ihan hajalla niin piti suoda sille viimeinen paistattelu julkisuudessa.Autoni:

Mikon saappihan se on, mutta armotta sillä minäkin vaihteita runttaan. Katolla rantapyyhe, joka muuten olisi jäänyt matkan ajaksi siihen, jos en olisi ottanut kuvaa.Otin läppärin mukaan ja mikolla on mokkula, joten kyllä minusta suht säännöllisesti kuuluu reissunkin aikana. Jahei, jos bongaatte, niin tulkaa sanomaan jotain. Kuletan kameraa varmaankin joka paikassa mukana, niin saatte toimia mulle väliaikaisvalokuvaajina! Enkö olekin ihana. No ei oo pakko, mutta moikkaillaan kun törmätään!

Tunnisteet:

34 kommenttia:

3. heinäkuuta 2008 klo 15.06 , Blogger Jonna kirjoitti...

Meidän äiti on myös säästänyt kaikkien lasten maitohampaat. Yyyh! ehkä tämä on jokin juttu, minkä tajuaa sitten kun on omia lapsia:D

 
3. heinäkuuta 2008 klo 15.37 , Blogger uu lala! kirjoitti...

Mun äiti kerto että se suunnitteli joskus tekevänsä koruja meidän hampaista. ;< (no, se onkin hippi)
Mää en oikeen tiiä tosta hampaiden säästämisestä, vaikka oonkin äiti. Ehkä säästän kuitenkin yhden, koska "täytyy".

 
3. heinäkuuta 2008 klo 15.39 , Blogger Calin kirjoitti...

hihii...mulla on samanlaiset karvatossutohvelit :D en vaan kykene hirmusesti niitä pitämään ku koira luulee tassuja joksikin uhaksi tai leikiksi, kun meinaa aina hyökätä niiden päälle rettuuttamaan karvoja irti ;(

 
3. heinäkuuta 2008 klo 15.44 , Blogger Kanerva kirjoitti...

Minä säästin esikoiseni ensimmäisen hampaan, hänen pyynnöstä. Sillä hampaalla on komea bling-blig rasia. Toisen hampaan piti päätyä samaan rasiaan, mutta hampaan irrotessa rasia ei ollut käsillä ja se säilöttiin minun lompakkoon. Kööpenhaminan lentokentällä leväytin koko komeuden pitkin lattioita ja hammas jäi sinne. Hävisi. Tyttö ei oikein arvostanut.

Tämä on muuten kiva blogi. Olen lukenut Hesarin jutusta saakka säännöllisesti.

 
3. heinäkuuta 2008 klo 15.46 , Blogger christina kirjoitti...

Yhh, minäkin onneton satuin vähän aikaa sitten löytämään vanhat maitohampaani pieneen rasiaan sullottuna. :<

 
3. heinäkuuta 2008 klo 15.52 , Blogger Rosa kirjoitti...

Katoppas sähköpostis! :)

 
3. heinäkuuta 2008 klo 16.07 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ihanaa, vihdoinkin joku tunnusti ahdistuvansa sukista! Minäkään en tykkää, ja koitan viettää mahdollisimman vähän aikaa moiset jalassa. Kaverit aina kummaksuu, ihmeelliset.

 
3. heinäkuuta 2008 klo 16.30 , Blogger inAk kirjoitti...

Just eilen katselin löytämääni pientä rasiaa, jossa oli kaikki hammaslääkärin poiskiskomat hampaat. Hyi! Joukossa oli neljä hammasta juurineen, näytti aika freakylta o_O

 
3. heinäkuuta 2008 klo 16.37 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Luulen että myös mun maitohampaat on säilötty, samoin kuin kaikki muukin ekoista leikatuista hiussuortuvista lähtien :D en ymmärrä.
Rippisormuksesi on tosi nätti!

 
3. heinäkuuta 2008 klo 16.38 , Anonymous Sitruunapuuteri kirjoitti...

Meidän äiti on säästänyt veljen ekan hampaan, muttei minun. Kyllä sen ekan hampaan vielä tajuaa, mutta että ne kaikki..? Yhh.
Sukat on ahdistavia, ihan oikeasti! Onneksi kesällä ei tarvitse pitää sukkia jalassa.. Kukaan ei ikinä tajua jos on ilman :D Söpöt tassut sulla, mä omistan van puputossut.

 
3. heinäkuuta 2008 klo 16.39 , Blogger Rose kirjoitti...

Meiltäkin löytyy jostain tuolta olkkarin nurkasta rasia, josta löytyy hampaita... en ole juuri sinne halunnut kurkistaa, mutta uskon ettei siellä ole kovinkaan montaa.. noista hampaista tuossa purkissa tuli mieleen popparit :D Minä käytän sukkia vain silloin kun on pakko (lähinnä koulussa), mutta nyt vapaana läpsyttelen paljain jaloin. Öä, piti sanoa että kiva postaus, toivottavasti kuvia tulee vielä paaljon :3

 
3. heinäkuuta 2008 klo 16.40 , Blogger Rose kirjoitti...

Siis kotona paljain jaloin, ulos laitan kengät, piti sanomani :DD en minä ulkona paljain jaloin juokse, varsinkaan kerrostaloalueella...

mielenkiintoista, piti vain lisätä. >_<

 
3. heinäkuuta 2008 klo 17.04 , Anonymous nanna- kirjoitti...

Meillä ei säästetty maitohampaita. Vaan laitettiin ihan oikeasti sinne tyynyn alle ja aamulla sitten yöpydälle oli tullut jokin uusi kynä, pompula tai joku muu kiva pieni juttu. :D Mamma taisi heittää sitten aina aamulla hampaan roskiin.

Mä tykkään sukista. Sellaisista jotka on pätkästy ihan tosta nilkasta, varrettomista. Ne on ihania. :D

 
3. heinäkuuta 2008 klo 17.28 , Anonymous jasd kirjoitti...

Kauanko aiot viipyä Helsingissä? Itse olen tossa ensi viikon puolella lähdössä sinne :D

 
3. heinäkuuta 2008 klo 17.56 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tuli mieleen tuosta ankasta että oletko kuullut Novalta sen kumiankka jutun? :) ehkäpä sinäkin voisit laittaa kumiankkasi vitriiniin.Minunkin maitohampaat on purkitettu varmaan talteen pilttipurkkiin :D

 
3. heinäkuuta 2008 klo 18.37 , Blogger anna kirjoitti...

Saba! rakastan Saabbeja, varsinkin 900:sia, meilläkin on sellainen punaisena :)

 
3. heinäkuuta 2008 klo 18.52 , Blogger Alisa kirjoitti...

Hihihi ;) Ehdottomasti tulen, jos keskustaan päin eksyn

 
3. heinäkuuta 2008 klo 19.12 , Anonymous mr_spaceman kirjoitti...

Itsekin viimein pääsin kotona käymään (asun siis pääkaupunkiseudulla), toivottavasti törmään iaan keskustassa huomenna :)

 
3. heinäkuuta 2008 klo 21.24 , Blogger Runway kirjoitti...

hahhhaa:D tuo auto on vielä sympaattisempi kuin oman poikkikseni:DD

 
3. heinäkuuta 2008 klo 21.51 , Anonymous damdam kirjoitti...

osta saabbi, mukana pöytä ja kaappi :--------------------D

 
3. heinäkuuta 2008 klo 22.31 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

onks siun poiGGGis Miko vai Mikko? :D oon pohtinut tätä jo jonkun aikaa eikä vieläkään ole selvinnyt tämä _todella-tärkeä_ juttu.

 
3. heinäkuuta 2008 klo 22.32 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mustakin sukat on ahdistavia, en käytä niitä koskaan kotona - lukuunottamatta talvisin villasukkia. Niitäkin opin käyttämään vasta viime vuonna :-D

 
3. heinäkuuta 2008 klo 23.10 , Blogger boom kirjoitti...

Ihana auto. :DD Symppis! Maitohampaat on etovia, oma äitinikin on säilyttänyt kaikki ja isä uhkaa teetättää niistä kaulakorun - ei kiitos.

 
3. heinäkuuta 2008 klo 23.13 , Blogger Ninna kirjoitti...

Ööö... Nyt kyllä tämä tekniikan ihmelapsi tuntee itsensä entistä enemmän puusta pudonneeksi; Sinkkuelämää MP3.sestä? Häh? Voi jumankautsi!
Hampaiden säilytys on himskatin freekkiä :DD Meillä on olohuoneen lasivitriinissä kaikkien ihanien sukukuvien välissä 'rakkaan prinsessan hampaat', hyh!

Talvella hangella on ihanaa juosta ilman sukkia ja kenkiä xDD Tai kesällä lämpimässä kesäsateessa ;D

 
4. heinäkuuta 2008 klo 2.09 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ku sulla on noissa shortseissa tollanen öykkeri tai mörkö vai mikä ikinä onkaan, niin miten oot saanu sen pysymään noissa shortseissa? ootko laittanu nuppineulalla, vai liimalla, vai klemmarilla vai millä kiinni sen ?

 
4. heinäkuuta 2008 klo 8.19 , Anonymous chichi kirjoitti...

Mulla olis sama ongelma kun ennen mua olleella anonyymillä... Siis miten sä kiinnitätä sen hakaneulan tohon hamaan? Teen niitä itsekkin niin olisi kiva jos voisin tehdä myös sellaisia hakaneulallisia yksilöitä... Kun olen yrittänyt sulattaa 1 hamaa siihen kohtaan mihin olen halunnut sen, muttakun se ei vaan liimaudu siihen!!!

Koska muuten vastailet viime postauksesi kommentteihin?
SIellä on sulle jotain!

 
4. heinäkuuta 2008 klo 9.12 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ooh, *pyörtyy*, muistot valtaa mielen,
miulki on ollu saabi. t.lenah

 
4. heinäkuuta 2008 klo 9.15 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Miten olet tarkalleen ladannut Sinkkuelämää soittimeesi? DVD:ltä vai netistä? Ja millä ohjelmalla?

 
4. heinäkuuta 2008 klo 13.35 , Anonymous enskumuisku kirjoitti...

NYT vauhdilla Hesaan, olis kyllä aika loistavaa bongata Ia ILMIELÄVÄNÄ (olen surkea kyylä).. joskin sulle se ei välttämättä olis niin hieno homma, meitsi ei jättäis sua ikinä rauhaan.
Iaaaa, anteeksi että joudut kestämään mutta mulle tungetaan oikeasti suukapula täällä kotona jos en tuki kuonoani.. Olin siis äipän kanssa risteilyllä Tukholmassa (tämä EI ole ininän aihe, oli toosi hupaa) mutta arvaas mitä? Maailman söpöimmät sydänaurinkolasit jäi sinne (Topshoppiin tarkalleen ottaen) kiitos äidin päättäväisen käännyttämisen 'et sä noita kuitenkaan käyttäis plaa plaa maksaakin niin paljon -30e- ihan oikeasti plää plää'.. YYY-HYYY!
nyt kun olen prkanut suruni voinkin kertoa myös tehneeni tosi hienoja löytöjä. muun muassa Way-fahrer -look-a-liket..
Toivottavasi törmäillään jossain vaiheessa Stadissa!

 
4. heinäkuuta 2008 klo 14.56 , Blogger faddistgirl kirjoitti...

Meilläkin on ahkerasti säilötty noita hampaita :) Nam, tykkään itse myös samoista karkeista :D

 
4. heinäkuuta 2008 klo 18.41 , Blogger Peippo kirjoitti...

Miksi äidit/isoäidit yleensäkin säästelee lastensa/lastenlastensa maitohampaita? Meidän mummu teki ihan samaa joskus taannoin. :D

Söpöt tassujutut. ^^

 
4. heinäkuuta 2008 klo 18.43 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mä ja mun kaveri nähtii sut kampissa tänää ^^ Ainaki luulisin :D Olit vaa menny jo ohi ku mun kaveri sano et tuol menee Ia :>.

 
4. heinäkuuta 2008 klo 20.06 , Blogger Sanna kirjoitti...

Haha, meidänkin äiti säästeli noita hampaita, mutta ONNEKSI heitti ne roskikseen. : D

 
7. heinäkuuta 2008 klo 0.40 , Blogger ia kirjoitti...

Jonna: Ällöä! Yllättävän moni tekee niin tämän kommenttiboksin perusteella, enkä kyllä käsitä :D

Uu lala! No okei, se koru kyllä jäisi ainakin mulla käyttämättä :D Mistähän tuo juttu on oikein lähtenyt?

Calin: Ne tossut on ihanan lämpimät! Haha, hassu koira :D

Kanerva: Voi hammasraukkaa! Toivottavasti tyttö ei kauaa vihoitellut. Mukava kuulla, että tykkäilet :)

Christina: Ah, kohtalotoveri!

Rosa: Vastattu!

Decemberflover: Jei! Sukat vaan ahdistaa.

Inak: Yääk, ne kiskotut hampaat ovat vielä semmoisia kunnon pitkiä!

Ssu-: Hehe, äidit on outoja :D Kiitti!

Sitruunapuuteri. Ehkä ihan hyvä vaan, ettei sun äitis alkanut kaikkia säilömään :D Oi, minäkin haluan puputohvelit!

Rosae: Hyii, arvaa alkoiko ällöttämäään ajatus noista hampaista poppareina! Kesä on kyllä hyvä syy sukattomuudelle.

Nanna-: Mäkin taisin saada tyynyn alle aina kiiltävän kymmenen markan kolikon, mutta se hammas säilöytyi maagisesti purkkiin :D Varrettomat sukat on inhottavia, ne aina lähtee kantapään kohdalta!

Jasd: Ainakin 21. päivään asti!

anonyymi: En kuuntele Novaa, mikäs juttu se on? :o

Anna: On tuo Saab kyllä söpö!

Alisa: Hyvä!

Mr_Spaceman: Törmättiinkö?

Runway: Aijaa :D Nyt kuvaa kehiin!

Damdam: Tiiän kans näitä! Toyota Corolla, ohi vaikka porolla!

anonyymi: Se on Miko :)

anonyymi: Apua, eikö sun varpaat paleltunu!

Boom: Hehe :D Multa jäis kyllä se kaulakoru käyttämättä!

Ninna: Joo'o, napit korviin vaan niin ihankun telkkarista katsoisi! Friiiiikkiä :D Ei taida olla ihan terveellinen toi sun avojaloin hangessa juoksu?

anonyymi, chichi : Korussa on kiinni korutausta.

Lenah: Hehe :D

anonyymi: Paha minä mutta netistä, ohjelmalla Bitlord.

Enskumuisku: No sähän oot vauhdissa :D Moikkaa jos törmätään! Aika paha hinta sydänarskoista, käys kattomassa jos H&M:ltä vielä löytyis vastaavia?

Faggistgirl: Groos :D Jej, karkkisamikset!

Peippo: Mä en tajua, ehkä se on jotain taikauskojuttua alunperin? Kiitti!

Tanya: Juu minä se olin! Olisitte moikannut :D

Sanna: No onneksi! Mä taidan naamioida noiden hampaiden hävittämisen onnettomuudeksi :D

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu