Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

hittar och huttar

Colour me !

maanantai 14. heinäkuuta 2008

hittar och huttar

(Eli siis hitit ja hudit. Kyllä mä ruotsia vielä puoli vuotta sitten osasin!) Tätä haastetta joku minultakin jossain vaiheessa pyysi, joten ajattelin toivottomana yökukkujana kerätä muutamia kuluneen vuoden ostoksia koneen kuva-arkistoista. Olisin löytänyt kumpaankin kategoriaan liudan lisää, mutta koitetaan nyt pysytellä säännöissä.


HITIT

1. violettijutullinen tunika

H&M:n alerekistä viime syksynä seivästetty tunikamekkojuttu on varma ratkaisu tilanteisiin, jolloin haluaisi pukeutua räiskyvämmin, mutta on liian laiska yhdistelemään: Tunika ei kaipaa huutavan kuosinsa vuoksi asusteita lainkaan. Muutamat ovat kyselleetkin tämän perään, mutta uskokaa mua, tätä on pidetty ja paljon! Olisin tylsistyttäneet teidät uneen, jos olisin joka kerrasta ottanut foton.


2. pacmanpaita

Saksan Newyorkerista kympillä löydetty t-paita on ehkä sympaattisin omistamani vaatekappale. Takuuvarma keskustelunavaaja muuten baarissa, ötökät herättävät kummaa nostalgiointia.


3. Pikku Myy -kengät

Nämä ovat ehdottomat lempparikenkäni ja parhaita kierrarilöytöjäni ikinä. Näissä kului koko kevät, kuten varmasti tulee kulumaan tuleva syksykin. Ovat maksaneet kyllä koko kiiltävän viisikymmensenttisen takaisin vähintään triplana!


4. persikkahame

Kierrarieliittiin kuuluva tuunattu löytö ihan piskuisella hinnalla, ja kevään/kesän käytetyin hame, kuten olette varmaankin huomanneet.


5. punaiset sukkikset


Aatonaattona Lindexiltä hankitut täydellisen väriset ja -paksuiset sukkikset löysin uudelleen vasta keväällä kun tajusin, että nämähän ovat pettämätön buusti muuten laimeaan asuun.


BONUS: ylppärimekko

Pakko heittää tämä bonuksena vielä mukaan, nimittäin en ole koskaan tuntenut oloani yhtä somaksi, kuin ylppärimekossani. Minun suunnittelemani ja maman toteuttama täydellisyys mallia, väriä ja istuvuutta myöten. Kutsuja hienoille kesteille saa lähettää, että pääsen käyttämään tätä lisää!HUDIT

1. pitsipaita

Tätä muutamankymmenen sentin kierrarilöytöä pidän edelleen söpönä tapauksena, mutta en ole osannut käyttää tätä kertaakaan. Todennäköisesti myyntiin menee, kunhan saan syksymmällä kauppaa pystyyn.


2. talvikengät


Tarvitsin kipeästi viime talvena matalapohjaisia talvikenkiä, ja nämä poimin paremman puutteessa jalkoihini viidelläkympillä talven alennusmyynneistä. Parin viikon perästä löysin kahdella eurolla elämäni talvikengät, joten nämä jäivät lähes käyttämättömiksi. Myyntiin päätyvät myös.


3. nappimekko


Tämä mekko on kuin rääpälepikkusisko sille Gina Tricotin nepparimekolle. Nätisti se kaapissa roikkuu, mutta käyttökertoja on kertynyt raukalle pyöreät nolla. Joku tässä vaan tökkii, mutta kukapa niitä kierrarihintoja osaisi tarpeeksi ajoissa vastustaa.


4. keltainen patellavyö

En mä ole osannut käyttää tätä ollenkaan! Kuvassa on oikeasti paras yritykseni soluttaa vyö istuvaksi asuun. Jotenkin liian räikeä vyötärön korostajaksi, ja kaiken lisäksi hieman liian löysä.


5. megapooloneule

Tämä H&M:n poolopaita sisältää voltteja varmaan sata, tukka on aivan pystyssä, kun sen sujauttaa päälle! Lisäksi viime talvena joka kolmannella lukiossamme oli samainen poolo. Kaivan tämän todennäköisesti käyttöön, kunhan muut ovat nyppäännyttäneet omansa käyttökelvottomiksi.


***

Se synttäriarvonta on sitten virallisesti päättynyt! Voittajat arvon ja julkaisen hieman jäljessä, kunhan vain keksin jonkin inhimillisemmän vaihtoehdon kolmensadan pikkulapun kirjoittamiselle. Taidan muuten yrittää kärvistellä tällä kuontalolla Kajaaniin asti, jossa saan leikkuun 23-25 eurolla. Harvoja mutta ihania pikkukaupungin etuja. Paitsi hei sinä, joka sanoit Kampista löytyvän kampaajan alle kahdellakympillä, mikämikämikä?!

Tunnisteet:

79 kommenttia:

14. heinäkuuta 2008 klo 2.23 , Blogger JoJo kirjoitti...

Minkälaiset ovat elämäsi talvikengät? Kun mainitsit löytäneesi kahdella eurolla :)

 
14. heinäkuuta 2008 klo 2.26 , Blogger ia kirjoitti...

http://sadekaari.vuodatus.net/blog/1093583 (salasana väritys) Nuo saappaat, rakastan niitä!

 
14. heinäkuuta 2008 klo 2.29 , Anonymous meri kirjoitti...

Voi, mä rakastan tota violettia megapooloneuletta! Se on aivan ihana. Ja tuo ylppärimekkosi on niin mielettömän upea :)

 
14. heinäkuuta 2008 klo 2.54 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

http://www.tulisielu.net/virtuaalisia/arvontakone.php
Kokeileppa tota :D Kirjotat vaan kaikkien nimet siihen ja painat arvo. Ja oikeelt valitset et Lisää : Sijoitukset, sijoittuneet. :D

 
14. heinäkuuta 2008 klo 3.01 , Blogger Jenny kirjoitti...

Hassu juttu mutta minä se pidin kaikista, hudeistakin!

 
14. heinäkuuta 2008 klo 3.25 , Anonymous julia kirjoitti...

Yöeläjänä arvostan suuresti sitä että päivität näin myöhään! Hiljaisuus ja pimeys ei tunnu niin yksinäisiltä kun tietää että voi odotella ian iloisia ja värikkäitä uutisia!

 
14. heinäkuuta 2008 klo 6.14 , Blogger Sini kirjoitti...

Ja minä taas aamuherääjänä pidän siitä että aamukuudelta on joku uusi päivitys luettavissa! :)Joten kiva että olet yövirkku!

Siis tuo ensimmäinen hittisi, se on niin sinun näköisesi! Miäkin haluaisin jonkun mekon, joka on todella minua, ja jota voisi käyttää milloin vain. Olisi se elämä helppoa.. ;)

Eivätkä hutisi ole pahoja, luulisi esim nappimekolle keksivän jotain käyttöä, jollei sitten mekkona niin jonain muuna.

-puolikas-

 
14. heinäkuuta 2008 klo 9.30 , Anonymous fiu kirjoitti...

tässä muuten pari halpaa opetuskampaamoa johon ite oon ollu erittäin tyytyväinen :)

http://www.hiusyrittajat.fi/pivotpoint/asiakaspalvelu.html

http://www.koulutuscenter.com/opetuskampaamon_hinnasto.html

 
14. heinäkuuta 2008 klo 9.59 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Pacman-paita on ehdottomasti paras! Oon ite niin kakara että tykkään kaikesta kitschistä ja muutenkin toi on niin nostalginen..

 
14. heinäkuuta 2008 klo 10.02 , Blogger Tiia kirjoitti...

Minulla oli sama meininki tuon megapooloneuleen kanssa, ainakin aluksi, mutta sitten pikkuhiljaa meidän lukiosta katosivat lähes kaikki kappaleet. Ja ei, tämä ei johtunut vuodenajan vaihteessta. :D Onnittelut ylppärimekosta, todella onnistunut vaate!

 
14. heinäkuuta 2008 klo 10.06 , Blogger krind kirjoitti...

Oi, tuossa listassa oli kyllä mielettömän ihania vaatteita! Minäkin pidin kovasti megapooloneuleesta. Itseltäni löytyy muuten samantyyppinen, mutta lyhythihaisena. Jos pitäisi valita, että mistä pidin tuossa hitti -listassa eniten, valitsisin varmaan persikkahameen tai tunikan. Tosi vaikea valinta kylläkin.

 
14. heinäkuuta 2008 klo 10.20 , Blogger Crislia kirjoitti...

Mitä kokoa nuo hutitalvikengät ovat? Himoitsin noita talvella, mutta sitten ostinkin eräät toiset kengät. Nuo voisivat silti olla ihan kivat, eli jos laitat jossain vaiheessa myyntiin, niin saattaisin olla kiinnostunut :)

 
14. heinäkuuta 2008 klo 10.51 , Blogger Marika kirjoitti...

Tunika ja persikkahame ovat kyllä aivan täydellisiä molemmat. :) Ylppärimekkoa unohtamatta. Eivät nuo huditkaan pahalta näyttäneet, mutta olen itsekin huomannut yhdistelyvaikeuksia tietyissä vaatekappaleissa, vaikka niistä muuten pitäisikin.

 
14. heinäkuuta 2008 klo 10.54 , Blogger Riikka. kirjoitti...

Hassua, kun luin viikonloppuna taasen kerran vuodatuksen blogisi läpi, niin siellä esim. violettipoolo oli hyvä ostos, ja keltainen vyö oli hyvä kaveri keltaisille kengille.

Niin se aika muuttuu, olen sen itsekin huomannut, kun olen vaatekaappiani siivonnut, ja heitellyt ennen "niin hyviä" ostoksia pusseihin, jotka päätyvät kirpparille. :)

 
14. heinäkuuta 2008 klo 11.10 , Blogger Ninna kirjoitti...

Itseltäni löytyy tuo violetti neule kanssa. Mulla se on vaan ollut hyper käytössä. Meidän koulussa kun tuo on liian räväkkä väri, niin ei muillakaan sellaista ole näkynyt xD

 
14. heinäkuuta 2008 klo 11.11 , Anonymous petra kirjoitti...

haluan haluan tuon nappimekon :O ihana ! olisin halunnut sellaisen gina tricotin napillisen mekon, mutta pääkaupungissa niitä ei ollutkaan enää kun sinne pääsin >:|

 
14. heinäkuuta 2008 klo 11.21 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ia, sun kannattaa ettiä kampaaja, joilla on opiskelijoita kampaajina, koska silloin voi saada mukava alennukset.
(itse sain -20% hinnasta pois leikkuun opiskelijalta.)

 
14. heinäkuuta 2008 klo 11.58 , Blogger Smokey eyes kirjoitti...

pacman paita ja musta hame<3 Ihanat

 
14. heinäkuuta 2008 klo 12.09 , Blogger Misaki kirjoitti...

Tuo pacman paita <3 Tahdon kanssa sellaisen :D

 
14. heinäkuuta 2008 klo 12.41 , Anonymous King of marionettes kirjoitti...

Itse hihkuisin riemusta jos omistaisin tuon nappimekon, keltaisen patellan ja nuo talvikengät. Omat talvikengät ovat nykyisin rikki, kaksi numeroa liian pienet, ja muutenkin ilkeän tuntuisen jalassa. Sinulla vain taitaa olla niinkin pieni jalka, että minun on niistä turha haaveilla. Mutta keltainen patella on aivan ihanan kirkkaan keltainen. Löysin vihdoinkin sen, mitä tarvitsisin siihen yhteen asuun. Nuo kaikki vaatteet olivat hienoja, jopa nuo hudit. Minkä kokoiset nuo talvikengät muuten ovat?

 
14. heinäkuuta 2008 klo 12.50 , Blogger Peippo kirjoitti...

Toi violetti pooloneule on kyllä tosi hieno. Harmi että noi on aika usein sellaisia että kun ne vetää päälle niin hiukset sojottaa pystyssä. :/ Ja on toi sun ylppärimekkos aivan liian ihana! Oot söpö siinä. ^^

 
14. heinäkuuta 2008 klo 12.55 , Blogger iina kirjoitti...

Tuo 'punaiset sukkikset' kohdan oikeanpuoleinen asu o kyllä yksi sun söpöimmistä, se on jäänyt mieleen! ;)

 
14. heinäkuuta 2008 klo 12.57 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Oiskohan Ullan salonki se Kampin paikka...
Ainakin siellä on maksanut 18 € leikkaus (on siis sellainen pieni paikka vailla "hienouksia"). Osoite on Lapinrinne 4.

-S

 
14. heinäkuuta 2008 klo 13.05 , Blogger Minnius kirjoitti...

Viime kommentista onkin jo aikaa. No olen sitäkin tiiviimmin tihrustanut postauksiasi ja tänään päätin heittää kommentin. :)
Minä olen rakastunut tuohon ensimmäiseen mekkoon! Se vei sydämeni ensimmäisessä esittelykuvassa. Samoin pidän siitä liilasta villapaidasta. Olet ovela, kun otat sen käyttöön muiden hajotettuaan omansa :)

Niin ja kampaamoista. Itse käyn Kirkkonummella kampaajalla. Hinnat nousee koko ajan ja pelkkä leikkaus taitaapi olla 23€, mutta mallin vaihto hyppää jo vähintään 27€. :/ Raidoista+leikkauksesta joutuu jo pulittamaan lähes 90€, mutta laatu on kyllä hinnan väärti. En ole pettynyt kertaakaan!

 
14. heinäkuuta 2008 klo 13.05 , Anonymous bamsy kirjoitti...

täällä ilmoittautuu yksi pooloneuleen vannoutunut fani... nam!

 
14. heinäkuuta 2008 klo 13.09 , Anonymous nanna kirjoitti...

Niin paljonko noista kengistä pitäis maksaa??
nimim. olis kerranki rahaa :D

 
14. heinäkuuta 2008 klo 13.23 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

oih rakastan tuota pitsipaitaa :>

 
14. heinäkuuta 2008 klo 13.31 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

niiin ihana toi pitsipaita paljon siitä pitäisi maksaa? :D

-onskuu

 
14. heinäkuuta 2008 klo 13.45 , Anonymous grr kirjoitti...

Toi violetti neule sopii sulle niin hyvin. :) Itselläni on samanlainen valkoisena (hennesiltä myös) eikä se jotenkin sovi mulle yhtään. :D

 
14. heinäkuuta 2008 klo 13.57 , Anonymous Hosuka kirjoitti...

Nyt kuule se huutokauppa pystyyn vain . Tuo patellavyö sopii paremmin kuin täydellisesti muuten vähän tylsän paitani kanssa ja ystäväni ei suostu omistamaansa vastaavaa myymään :D.

 
14. heinäkuuta 2008 klo 13.58 , Blogger Essi kirjoitti...

oihh tuo pitsinen paita on aivan ihana! =)

 
14. heinäkuuta 2008 klo 14.01 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

oivoi, tahtoo tuon nappimekon, ehdottomasti! MULLE SE!

 
14. heinäkuuta 2008 klo 14.24 , Anonymous tii kirjoitti...

Hei. Nyt oli ihan pakko sanoa, et ihastuin tuohon violettiin pooloneuleeseen. Vaikka, se on totta, kiireisenä talviaamuna kun vetäsee poolon päällensä. Niin tukka sojottaa, niinku olis vasta heränny. Violetti pukee sua, joten harkitse vielä .D

 
14. heinäkuuta 2008 klo 14.32 , Anonymous nanna- kirjoitti...

Oih, pääsin pitkästä aikaa tätä blogiasi lukemaan, ni täällä olikin kolme postausta! :)

Hitit on kyllä ihanat ja jotenkin myös arvasin nuo jotkut. Mutta muistatko sitä VM-lempparihamettasi, jota pidit yhdessä vaiheessa koko ajan? :D Käytätkö sitä enää paljon?

 
14. heinäkuuta 2008 klo 14.39 , Blogger C kirjoitti...

persikkamekkosi on söpö ja se sopii hyvin tuon takkisi (nahkatakki?) kanssa, myös ruskea vyö ja salkkutyylinen laukkukaan eivät olleet hassummat valinnat, mutta ainahan sinulla on upeita valintoja :D

 
14. heinäkuuta 2008 klo 15.07 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

violetti paituli ehdottomasti paras.. harmi vaan että oli liian suuren kokoinen minulle niin en silloin sitä voinut osta..

 
14. heinäkuuta 2008 klo 15.11 , Blogger MouMou kirjoitti...

Violettijutullinen tunika on IHANA!<3

 
14. heinäkuuta 2008 klo 15.22 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Haluaisin heittää pienen haasteen: voisitko joskus esiintyä meille ihan oikeat farkut jalassa? Siis perinteiset siniset farkut! Olis aika legendaa! :)

 
14. heinäkuuta 2008 klo 15.46 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Epäreilua, noi sun "hudit" on vielä ihan normaaleja vaatteita, voisin ottaa jokaisen omaan vaatekaappiin! Omat hudit on oikeasti karmeita :O
Ja hitit taas, huokauus, eikö missään olisi kopiokonetta, jotta minäkin saisin omat pikkumyykenkäset?

Meinasin alkaa kehuskelemaan, että täällä päin saakin hiustenleikkuun & kestovärin kampaajalla 40 eurolla, mutta eipäs enää sakkaan :F (kaverin täti ei enää leikkaakkaan hiuksia)

 
14. heinäkuuta 2008 klo 15.57 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tosi nättejähän nämä kaikki vaatteet ovat! Tunikasta ja pikkymyykengistä tykkäsin erityisesti :p

 
14. heinäkuuta 2008 klo 16.06 , Anonymous nallak kirjoitti...

miten sun hutitki on niin kivoja? :) mä luin ton postauksen kolme kertaa. en tajua, mutta näissä sun postauksissa on vaan jotain tosi esteettistä ja kiehtovaa. värimaailma, kirjoitustyyli ja kaikki on niin kotoisaa ja mukavaa kun vaan voi.

 
14. heinäkuuta 2008 klo 17.10 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Toi violetti poolotsydeemi sopii sulle aivan mielettömän hyvin, sinuna harkitsisin vielä sen kanssa ;) se on kuin luoto sulle :) ja aivan ihania noi kaikki, mun lemppari on kyllä ehkä toi violetti tunika <3 nam <3

 
14. heinäkuuta 2008 klo 17.11 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

*luotu piti sanoa, en osaa näköjään kirjoittaa :D

 
14. heinäkuuta 2008 klo 17.11 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

mun mielestä toi keltainen vyö näyttää tosi hyvältä tossa asussa!

 
14. heinäkuuta 2008 klo 17.21 , Blogger Karoliina kirjoitti...

Moi ia :)
Ihana toi pooloneule :D
Vaikka ei kiva, jos joka toisella vastaantulevalla samanlainen ;)

 
14. heinäkuuta 2008 klo 18.23 , Blogger Styledrop kirjoitti...

Hyviä hittejähän nuo. Koitahan saada kauppa pystyyn, nimittäin tuo pitsipaa kiinnostaa:)

 
14. heinäkuuta 2008 klo 19.11 , Blogger Lumianna kirjoitti...

Anonyymin mainitsemassa Ullan salongissa Kampissa olen joskus muutaman kerran rahapulassa käynyt, mutta petyin aina todella pahasti. Kampaaja väänsi aina leikkauksesta väkisinkin kummallisen ja sellaisen kuin itse halusi, eikä lähellekään sellaista kuin pyysin. (Tiedän kyllä, että asiakkaallakin voi olla epärealistinen kuva siitä, mitä omista hiuksista saa, mutta muualla toiveeni on ymmärretty sentään kunnolla. Jos olen toivonut epärealistisia juttuja, kampaaja on ehdottanut jotakin muuta ja sitten on yhdessä sovittu, mitä tehdään.) En siis suosittele; itse laittaisin mieluummin pikkuisen enemmän rahaa saadakseni kunnollisen leikkauksen kuin tuhlaisin parikymppiä siihen, että poistun kyyneleet silmissä...

 
14. heinäkuuta 2008 klo 19.35 , Anonymous uimispuimis kirjoitti...

Tarjoudun ostamaan keltasen patellavyön vaikka miljoonalla eurolla jos haluat siitä luopua! Arvaa vaan kauanko oon ettinyt sellasta :( Ps. ekaa kertaa kommentoimassa, mut lovetan sun blogii ihan täysil :)

 
14. heinäkuuta 2008 klo 19.55 , Anonymous pöpsi kirjoitti...

oiii ihana tuo pooloneule :) aivan ihana!
laitamyyntiinlaita!!

 
14. heinäkuuta 2008 klo 19.59 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Vitsi tuo pitsipaita iskee niin kovaa muhun, että en käsitä, kuinka se susta on huti! ;) Vaikka niin ne vaatemaut eroavat. Tykkään myös tosta nappimekosta.

Ylppärimekkosi on kyllä tosi kaunis ja näytät ihan keijukaiselta siinä.

 
14. heinäkuuta 2008 klo 20.15 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

sun poikaystävä näyttää muute harry potterilta :)))

 
14. heinäkuuta 2008 klo 20.17 , Blogger Riikka kirjoitti...

Muistuttaisin, että 18 euron hiustenleikkaus Helsingin keskustassa on paikalliseen hintatasoon suhteutettuna jokseenkin sama kuin noin kymmenen euron leikkaus Kajaanissa. Hinta kertonee paikan tasosta jos ei nyt kaikkea niin ainakin jotain - kannattaa miettiä, haluatko tosiaan teettää pitkän otsatukan lyhyeksi leikkaamisen kaltaista ulkonäköäsi selkeästi muuttavaa työtä siinä kaikkein halvimmassa paikassa, oli se sitten Helsingin tai Kajaanin halvin.

Sinuna kärvistelisin vielä. Itse tosin olenkin niin hullu, että olen käynyt jo seitsemisen vuotta kampaajalla entisellä asuinpaikkakunnallani, sadan kilsan päässä nykyisestä kotikaupungistani Helsingistä. Kampaamokäynti maksaa kuitenkin edestakaisten junalippujen kanssakin vähemmän kuin sama maksaisi stadissa, ja reissaamisesta aiheutuvan vaivankin korvaa luottokampaaja, jonka luota lähden aina hyvillä mielin.

 
14. heinäkuuta 2008 klo 20.49 , Blogger miserable kirjoitti...

Ihana neule, toi violetti! Aww.

Ja täällä siis ilmoittautuu yksi aktiivinen blogisi vakooja, uskaltaudin laittamaan vihdoinkin kommenttia :3

 
14. heinäkuuta 2008 klo 20.57 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Joo, en kehunutkaan paikkaa, mutta lienee kuitenkin se paikka jota tarkoitettiin. Siis kyllähän siellä mielestäni ihan perusleikkauksen (ts.lyhennyksen) voi ottaa, mutta ainakin "asiakaspalvelussa" on hurjasti parantamisen varaa.

-S

 
14. heinäkuuta 2008 klo 21.15 , Anonymous nallak kirjoitti...

Aattelin kysäistä, että oletkos käyttänyt nyt kesällä noita mekkoja, jotka on sivuston ylälaidassa? Nuo näkyi blogissa oston jälkeen mutta ei sen koommin.

Et muuten usko kivalta tuntuu, kun omistan tuon saman violetin poolon kuin sinä. Sulla se näyttää tosi nätiltä ja voin nyt kuvitella että oon sitte ite yhtä söpö sitä käyttäessäni :) Ostin sen siis kesällä kirpparilta enkä oo ehtiny käyttää. Täällä päin noita ei oo näkyny. En oo ainakaan huomannu. Jee. (nallakin blogi Ian kommenttihuoneessa)

 
14. heinäkuuta 2008 klo 21.34 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Olet hurjan kaunis :)

 
14. heinäkuuta 2008 klo 21.44 , Anonymous hippo kirjoitti...

Tuossa saippuakupla kuvassa, ah miten ihanan väriset hiukset! Juuri tuon sävyinen punainen sopii sinulle täydellisesti. Siihen kun vielä pitkähköt paksut etuhiukset, nam!

 
14. heinäkuuta 2008 klo 21.45 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hah, mullakin on joskus aikoinaan ollut tollanen H&M:n poolopaita (joskus 4 vuotta sitten? :O ne varmaan tuunaa vanhoja malleja hieman uudempaan uskoon joka vuosi?). Nypläänty ihan hetkessä, keräs hiuksia ja todellakin sähköisti :D

 
14. heinäkuuta 2008 klo 21.54 , Blogger Annis kirjoitti...

Näitä on jokseenkin aika ihana lukea. Useammassakin blogissa näihin olen törmäillyt ja harva asia tekee niin inhimillisen säväyksen kuin se, että yleensä kauniita kuvia asuistaan postaavat ihmiset kertovat mokailleensa ostostensa kanssa ;) Tuntuu, että minullakin on vielä toivoa!

 
14. heinäkuuta 2008 klo 22.08 , Anonymous eimiliaa kirjoitti...

Hitit ovat kieltämättä ihania! :) Onneksi hudit eivät kuitenkaan olleet kovin kalliita (?), kenkiä lukuunottamatta. Hudeistakin silti tykkäilin!

Tulipas tässä muuten mieleen, että miltäs reissulta ostit tuon örkkipaitasi ja saitko sen alennetulla hinnalla? Kävin meinaan tuossa joskus vähän jälkeen kun olit esitellyt örkkipaitasi, niin paikkakuntani kirpparilla ja siellä oli pöytä täynnä TÄYSIN samanlaisia t-paitoja kuin sinun paitasi + sielunsisaria, mutta erivärisellä pohjakankaalla ja eri printeillä. Eli samaisen putiikin t-paitoja aivan järkyttävään 12e hintaan! Siis 12e kirppari t-paidasta? Mitämitämitä? Niitä oli rahdattu sinne hirveä kasa sinne ja aivan uusina, laput roikkuivat vielä kiinni. Silloin kyllä näin punaista, hirveää ylihinnoittelua. En kyllä näe mtn. järkeä siinä, että rahdataan matkalaukullinen paitoja suomeen ja myydään pois kirpparilla ja elätelläämpä vielä toivoa, että voitollekkin jäätäisiin. Muitakin paitoja siellä oli (kuin noita örkkejä), jotkut jopa huiman 25e hintaisia..

 
14. heinäkuuta 2008 klo 22.10 , Anonymous eimiliaa kirjoitti...

Juu, siis saksastahan sinä tuon ostit. Tyhmä minä, kun en kunnolla lukenut. 8)

 
14. heinäkuuta 2008 klo 22.18 , Anonymous M kirjoitti...

Näytät tuossa toisessa hitissäsi tosi hoikalta tuli ihan kateellinen olo! :D

 
14. heinäkuuta 2008 klo 22.24 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kaikki hittisi ovat aivan ihania suloisuuksia, samoin kuin huteihin päätynyt liila megapooloneule<3

 
14. heinäkuuta 2008 klo 23.34 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

En kuollakseni muista paikan nimeä, mutta siellä "vanhalla puolella" aika lähellä metroasemaa. Siis se missä maksoi vain vaivaiset 18 euroa.

 
15. heinäkuuta 2008 klo 19.26 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

hyvä ia! toivottavasti huomaat itsekin että nuo ballerinat sekä nuo nauhakengät sopivat kummatkin PALJON paremmin hameiden kanssa kuin ne tennarit!

 
16. heinäkuuta 2008 klo 1.06 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tuo violetti poolo on kyllä sykähdyttävä, harkitse tarkkaan luovutko..
Ennenvanhaan (kun keinokuidut tulivat markkinoille ja sähköisyysilmiöt alkoivat) heitettiin puuvillainen liina(?) päähän - ja sitten vasta rätisevä vaate pujautettiin päälle. Liina suojasi/eristi tukan sähköisyydestä:/

Ja sitten siitä nyppääntymisestä; itte vietin tänään rattoisan tuokion pyörittelemällä yhden rakkaan neuleeni ympäriinsä semmosella pattereilla pörräävällä nypynpoistajavekottimella:D Nuttu alkoi olla ihan poisheitettävän näkönen - mutta nytpä on kuin UUSI ! Ostin vekottimen vuosi takaperin (Lidl)ja olen pelastanut sillä muutaman oman ja pari kaverin kutaletta uuteen elämään...

Muuten vielä siitä ENNENvanhasta; koulussa nypittiin poikien puseroista nyppyjä - ja säilytettiin tuppoja suurina aarteina (ainakin sen suurimman ihastuksen nyppytupot...) Ja pojat antoivat nyppiä, olivat vaan niinkuin eivät olis huomanneet koko operaatiota xD

Paljastinkohan nyt jotain jotain??
v

 
16. heinäkuuta 2008 klo 1.08 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ps. .ja onhan ne huhteluaineetkin keksitty - vähentämään sähköisyyttä...

 
16. heinäkuuta 2008 klo 15.11 , Blogger noray kirjoitti...

Sullon törkeen ihania vaatteita, ja tuo poolo ei todellakaan ole huti, se on ihana! Muutenkin tosi ihania postauksia nämä viimeisimmät.

 
17. heinäkuuta 2008 klo 0.22 , Blogger iids kirjoitti...

aivan ihania nämä sun kuvat!:)

 
17. heinäkuuta 2008 klo 11.03 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

:D etkö voi käyttää paitaa jos se on muillakin? Ei pahalla siis, mutta tuli vain sellanen olo tosta tekstistä.

toi tunika on tosi kiva!

 
17. heinäkuuta 2008 klo 17.06 , Anonymous mz kirjoitti...

Toi poolo on oikeasti aivan ihana! Harmi että kun hennesistä jotain ostaa niin pitää varautua näkemään samat vaatekappaleet joka toisella :/

 
18. heinäkuuta 2008 klo 15.39 , Blogger behaviour kirjoitti...

Voi että tuota violettia pooloneuletta ja tuota tunikaa! Ja tulihan tuo pacman-paitakin nähtyä ja ihasteltua New Yorkerilla :p

 
20. heinäkuuta 2008 klo 1.23 , Blogger ia kirjoitti...

Voi hurjasti kiitoksia kaikille kommenteista! Yllättävää, että huditkin näytti miellyttävän :D Teidän ansiosta violetti poolo ainakin säästyy, muita saattaapi näkyä sitten huutokaupan puolella. Ja kengät on siis kolmeseiskat, hinta varmaan lähtisi paristakympistä. Pitsipaita muutamasta eurosta.

En vastaa nyt kun vain muutamaan, sanokaa jos haluatte vastauksen johonkin jota en nyt bongaa!

anonyymi: Kiitti vinkistä, sitäpä mä päädyinkin käyttämään!

Julia ja Sini: Hehe, kiva kun oudoista päivitysajoista on jolliekin iloa :)

Fiu: Voi kiitos vinkeistä, tutustunpa!

anonyymi: Jep, opiskelijatarjoukset on kyllä tsekkamisen arvoisia. Pitää vaan toivoa, että sattuu hyvä opiskelija!

King of Marionettes: No sun kannattaa ehdottomasti pysyä kuulolla sitä huutokauppaa varten!

Nanna-: Hehe, se hame on kyllä jäänyt vähemmälle käytölle. Harkitsen jopa sen myymistä!

anonyymi: Otanpa seuraavasta farkkupäivästä kuvan :)

Lumianna: Okei, ehkei sitä sittenkään kannata ihan sokeana mennä halvimman hinnan perässä. Miks mun sukulainen ei vaan vois olla kampaaja :D

Uimispuimis: No miljoonasta kyllä myyn :D Vaikka satasesta, tai puolikkaastaki!

anonyymi: Eikä näytä :D

Riikka: Erittäin hyvä pointti. Nyt on suunnitelmissa kärvistellä vielä hetki!

Nallak: Käytössä on ollut tuo turkoosi luottorantamekkona, mutta asu ei ole ollut kuvaamisen arvoinen. En mä kaikkea päälläni olevaa tänne kuvaa :)

anonyymi: Et uskokaan, miten paljon tuo kommentti lämmitti, kiitos! :)

Hippo: Aikalailla samalla tavalla olen visioinut itsekin! Hitto, pitäsköhän sitä täräyttää.

Eimiliaa: Jep, Saksasta kympillä. Älytöntä tuommoinen toiminta, eikä kyllä varmaan kovin laillistakaan!

anonyymi: Tottakai mä nyt tiedän että ne näyttää törkeän paljon paremmilta hameen kanssa, mutta ainakin mulla kyllä se mukavuus vie joskus voiton :D

V: Hahaa, melkoista ollut kyllä se meno :D Munkin paidasta sais nyppiä niitä nukkia any time!

anonyymi: No tietenkin voin :D En vain tykkää siitä tunteesta, kun vastaantulevalla on samanlaiset vaatteet.

 
23. heinäkuuta 2008 klo 4.16 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Laitatko noista ''hudeista'' ton keltaisen vyön huutokauppaan ? olisin todella kiinnostunu ostaan sen !

 
23. heinäkuuta 2008 klo 23.53 , Blogger ia kirjoitti...

anonyymi: En ole ihan varma, mutta harkitaan!

 
24. heinäkuuta 2008 klo 16.53 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ootko perustamas kauppaa`? sain semmosen käsityksen:DD

 
26. heinäkuuta 2008 klo 12.38 , Blogger ia kirjoitti...

anonyymi: Jep, huutokauppajuttua sivublogiksi!

 
12. elokuuta 2008 klo 14.37 , Anonymous Pihla kirjoitti...

Noi nilkkurit parvekkeen kaidetta vasten on hienot. Näkyyks niitä muissa kuvissa?

 
13. elokuuta 2008 klo 11.04 , Blogger ia kirjoitti...

Pihla: Kiitos :) Kyllä niitä on muissakin näkynyt, syksyllä taas enemmän!

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu