Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

(mari)mekko

Colour me !

sunnuntai 6. heinäkuuta 2008

(mari)mekko


Ihan ensialkuun: JUMALATON PINO VASTAUKSIA teiltä arvontaan! Kevyesti ennätysmäärä kommentteja yhteen merkintään, te palkinnonahneet ketaleet. Noeivais, vaan minä punastelin täällä kuin liikennevalon ylimmäinen vastauksianne lukiessa! Mulle on vaan sattunut liian herttaiset lukijat. Olettepa ihania. Pahoitteluni jos en ehdi jokaista erikseen kommentoimaan, mutta ainakin muut kommentit pyrin pikkuhiljaa purkamaan vastauksiksi asti.


Päädyin sitten täälläkin turvautumaan vanhaan tuttuun kaukosäätimeeni, kun kuvaajani lähti maagisesti skeittaamaan juuri kainon "pari kuvaa vaan!" -vihjaukseni jälkeen. No mutta: Sekä eilisen että tämän päivän olen hengaillut uutuudellani, jonka löysin erittäin mieluisella -70% -tagilla varusteltuna.

Image Hosted by ImageShack.us

H&M:n ja Marimekon yhteistyön kirpeän sitruunainen hedelmä, mekko/tunika, maksoi alun perin aivan liian katkeran viisikymppisen. Mutta se lisälappu alensi hinnan viiteentoista, joten ilman harkintaa pirteys siirtyi kassan kautta omistukseeni. Tämä on niin minunnäköinen!

Image Hosted by ImageShack.us

Väljä ja vähän kömpelö malli sekä peittävä yläosa mahdollistavat tunikan mekoksi lyhyestä mitastaan huolimatta ilman hutsuviboja, ja (lyhyet varmuusshortsit alla) kiisin huoletta paljailla koivilla eilisen. Eilisilta ja tämä päivä oli päättänyt kaventaa lämpötilaa, joten kinttuni kavahtivat paksujen, peittävien leggingsien alle, eikä mekon helman kiipeäminen trikoista pintaa ylöspäin haitannut pätkääkään. Musta pohja sopi aika maukkaasti mekkojutun värejä korostamaan. Alan muuten pelottavasti sopeutua ajatukseen kalsarit housuina!

Olen ollut aivan innoissani minun ja matkakortin tuoreesta rakastavaisesta suhteesta, ja olen hurruutellut ympäriinsä ihan mielissäni viileän metron penkillä SATCeja katsellen! Suhautin eilen myös Itäkeskukseen, jonka suunnalta joku minut jo bongailikin. Huomenna alkaa tosiaan matkakortin oikea virka, minun kyydittäminen töihin ja takaisin. Bongaa huomenaamuna metrosta ennen yhdeksää kolitsihousuinen ia silmät aamu-unesta ristissä!

Tunnisteet: , ,

49 kommenttia:

6. heinäkuuta 2008 klo 20.25 , Blogger KIIA kirjoitti...

eka! eheh... ihana toi paita/tunika :)

(-Ly)

 
6. heinäkuuta 2008 klo 20.31 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Nätti tunika. Minne meet töihin? :D

 
6. heinäkuuta 2008 klo 20.40 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Toi on niin ihana tunika <3

 
6. heinäkuuta 2008 klo 20.44 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Siis missä oikein asut tuon helsingin reissusi ajan? Joko on opiskelukuviot selvinneet, eikö tulokset ainakin useimmilta laitoksilta ole jo tulleet?

 
6. heinäkuuta 2008 klo 20.50 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

tuo paita on aevan ihana! tässä samalla voisin tiedustella erästä asiaa. olen hankkimassa alushametta pönkittämään yhtä muuten vähän aneemisesti roikkuvaa viritelmää, ja olen pannut merkille että olet joskus alushameita käyttänyt. kysyisin siis että mihin hintaan suurin piirtein näitä kaupasta mukaansa saa? mulla ei nimittäin ole harmainta aavistustakaan tuosta hintahaarukasta, että ihan pelkkä summittainenkin hinta-arvio riittäisi =)

 
6. heinäkuuta 2008 klo 21.02 , Blogger faddistgirl kirjoitti...

Ihan nätti tunika, ei kuitenkaan minun tyyliäni :)

"Siis missä oikein asut tuon helsingin reissusi ajan?"

samaa piti kysyä :D

 
6. heinäkuuta 2008 klo 21.08 , Blogger Vadelma kirjoitti...

Ihana tuo tunika !

 
6. heinäkuuta 2008 klo 21.20 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ihana tuo mekko/tunika!!!
Itsekkin haluisin sellaista...
Pitää käydä joku päivä kaupungilla kattoo onko henkassa ja maukassa niitä vielä...

 
6. heinäkuuta 2008 klo 21.44 , Blogger Rosa kirjoitti...

Herrrkullinen mekko. 8)

 
6. heinäkuuta 2008 klo 21.57 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

söpö tunika <3

 
6. heinäkuuta 2008 klo 22.02 , Blogger Hertan poppoo kirjoitti...

Nätti tuo tunika. Itse katsoin H&M:llä Marimekon ja henkan maukan tekemää mustavalkoista paitaa, koot olivat kuitenkin liian pieniä. :(

 
6. heinäkuuta 2008 klo 22.17 , Blogger Ninna kirjoitti...

Voi ei! Olen SuuuuuuuPER kade siulle nytte; tuo paita/tunika, Nam! Joku tuontapainen tunika olisi minunkin löydettävä, siis sellainen yksilö jota voisi käyttää ilman pöksyjä :D Omat simmuni eivät edelleekään sulata itselläni minkään moisia legginssejä/pitkiksia, varsinkaan ihmistenilmoilla. Kaikki möhkyrät jaloissa, ja hyih... *nauraa*

 
6. heinäkuuta 2008 klo 22.21 , Blogger Herttainen kirjoitti...

Ai tuollainenkin kuosi oli siinä mallistossa! Mä tosta aiemmasta postauksesta aattelin että oli ihan Marimekon. Täällä oli vain kolme kuosia...

Minäkin jo metron mainitessa kuulen sen niuuniuuniuu-äänen, mutta taitaa olla että muutan ensimmäistä kertaa Helsingissä paikkaan, jonne ei kuljeta metrolla. Ei enää koskaan Itä-Helsinkiin ;)

 
6. heinäkuuta 2008 klo 22.25 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ia, olet hirmu söpö ja paljon söpömpi luonnossa. 8D Näin sut tänään Rautatientorilla, siinä kun odotit metroa. :'> olin se ruudulliseen huppariin sonnustautunut tyttönen (jos satuit huomaamaan), meinasin tulla juttelemaan, mutten sitten uskaltanutkaan.

 
6. heinäkuuta 2008 klo 22.39 , Blogger jenna kirjoitti...

tuo tunika on aivan ihana ! :) ja muuten, kirjoitustyylisi on todella mahtava,tykkään kovasti. Blogiasi on tosi mukava lukea, ja luen jatkossakin ! :))

 
6. heinäkuuta 2008 klo 22.47 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Täydellinen tuo mekko.

 
6. heinäkuuta 2008 klo 22.53 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

mä olen odottanut tota -70%, toivottavasti siellä on vielä sitä toista väriä.. meen heti huomenna hakemaan!!

 
6. heinäkuuta 2008 klo 22.59 , Blogger Eyeliah kirjoitti...

I made this my Post of the Day! I hope that is okay. :-)http://stylesymmetry.com/?p=375

 
6. heinäkuuta 2008 klo 23.18 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hehm mäkin näin sut tänään Rautatientorilla :)
Tai näin ton sun tunikan ja sitten se olitkin sinä. Hauskaa Helsingissä oloa, ehkäpä törmäämme aamulla metrossa.

 
6. heinäkuuta 2008 klo 23.23 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Voi hitto mikä löytö! Miksen minä löydä aleista ikinä mitään ylimahtavaa.

Olet siis helsingissä, voin ehkä näemmä bongata sinut... En kyllä uskalla livenä tulla koputtelemaan, taidan vain fiilistellä yksikseni. Kiva postaus jälleen.

Sitten yksi toive; sinullahan on hirveän paljon postauksia omasta tyylistäsi, ja ne ovatkin kiinnostavimpia, mutta tekisitkö joskus jutun sinua inspiroivien henkilöiden tyyleistä tai trendeistä, joihin olet koukannut mukaan? Ei tarvitse tietenkään alkaa väsäämään jos ei tunnu omalta, mutta ehdotushan tämä vain on. :>

 
6. heinäkuuta 2008 klo 23.26 , Blogger H kirjoitti...

Kuinka kauan meinaat Helsingissä viipyä? :)

 
6. heinäkuuta 2008 klo 23.37 , Blogger HEIDI kirjoitti...

Näin Helsingin asukkina kiinnostaa, että missä päin täällä olet majoittautuneena? :>

 
6. heinäkuuta 2008 klo 23.51 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Nätti tuo tunikamekkojuttu. :D Mutta ihan kuin tuo tekisi sinusta tukevamman näköisen kuin mitä olet. Alempi kuva ainakin antaa sellaisen kuvan.. En oikein tiedä. Oletko koittanut jotain vyötä tuohon vyötärölle? Näyttääkö miltä? Itse luultavasti käyttäisin sitä niin. :)) Mutta jos se vyöjuttu näyttää hassulta, niin ei sitten mitään. Nätti tuo on noinkin.

 
7. heinäkuuta 2008 klo 0.10 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tosisöötti kolttu, on oikeesti ihan sun näköisesi. Ja kyllä sen kuuluukin olla tuommoinen rennon väljä, e-een usko että todellisuudessa tulee "tukevaa" vaikutelmaa - kuvista voi joku oikein killiin katsoessaan saada semmoisenkin säväyksen irti ;D

Oikein hyvää työnaloitusta, ja Helsinkiaikaa...
v

 
7. heinäkuuta 2008 klo 0.13 , Blogger anna-elina kirjoitti...

Ihanan pirtsakka tunika:)

 
7. heinäkuuta 2008 klo 0.39 , Blogger ia kirjoitti...

Ly: Jeeeeeeee :D Kiitti!

Ella: Kiitos! Siivoilen.

anonyymi: Minustakin!

anonyymi: Asumme poikaystävän tädin luona, joka on tällä hetkellä matkoilla. Tuloksia vielä odotellaan sekä Helsingistä että Turusta, Kuopioon en päässyt aivan kuten veikkasinkin.

Noora: Kiitti! Valitettavasti en osaa auttaa, sillä äiskä teki sen alushameeni. Veikkaan, että joudut menemään erikoisliikkeeseen (ei taida ihan H&Mltä löytyä), mutta jos olet kätevä käsistäsi, niin äkkiä tyllistä jonkinlaisen kursii kokoon!

Faddistgirl: Kiitti! Katso vastaus ylempää.

Vadelma, Chichi, Rosa, Anonyymi: Kiitos!

Totally colourful: Kiitti! Harmi, kaikkien ihanuuksien koot loppuu aina kesken :(

Ninna: Voi toivottavasti löydät jonkin täydellisen! Ha, mun mielestä juuri leggingsit ja sukkikset peittää kaikki möhkyrät :D

Herttainen: Oliskin ihan Marimekon! Ei vain olisi kyllä istunut budjettiini. Ei Kajaanissakaan tuota kuosia näkynyt, näköjään pääkaupunkiseudulla kaikkea on enemmän. Musta metrolla on ihan hurjan vänkä matkustaa :D

anonyymi: Hehee, voi kiitos :) En tainnut huomata sinua, olin ihan ajatuksissani että mitä mun pitikään ostaa tullessa kaupasta :D Olisit tullut moikkaamaan! Tuu ens kerralla jos vielä törmäät muhun :)

Jenna: Voi kiitos, mukava kuulla että tykkäät!

Jennajuulia: Kiitti, minustakin :)

anonyymi: Mikä se toinen väri oli? Mä en nähnyt :o Toivottavasti löytyy!

Hailey: That's ok, thanks for mentioning my blog! :)

Nana: Hehe, kiva kun tunnistit :) Tuu moikkaan jos törmätään!

Morrison: Heh, no tuu fiilistelemään edes kommenttiboksiin :D Kiitti ehdotuksesta! Se merkintä kyllä vain sisältäisi tuon sivupalkin blogien kuvia, että pitää katsoa :D

Ellen: 21. pvään asti on varma kämppä, sen jälkeen ehkä jos on katto pään päälle.

Heidi: Roihuvuoressa :)

Nanna-: Kiitti! Itseasiassa mulla oli eilen sen kanssa ohut vyö, mutta se teki musta aivan tantannäköisen, joten luovuin siitä. Paksumman vyön kanssa voisin kyllä kokeilla uudemman kerran, mutta ei sitä aina tarvitse kurtata vyötäröä rusinaksi vain todistaakseen, että semmoinen löytyy ;)

anonyymi/V: Hehee, kiitti! Juu samaa mieltä, ja ei sitä aina tarvitse pukeutua niin ihoanuolevasti :)

Amanda: Kiitos!

 
7. heinäkuuta 2008 klo 1.43 , Blogger ansku kirjoitti...

tuo tunika kyllä sopii sinulle yhtähyvin kuin blogisikin, eli täydellisesti! :D

 
7. heinäkuuta 2008 klo 7.29 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

nannan kans samaa mieltä, tukevoittaa toi malli sua ikävästi. voiskohan sitä kaventaa tjtn..?

 
7. heinäkuuta 2008 klo 10.56 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tuo on superihana mekko, olisin itsekin ostanut sen, muttakun koot olivat aikamoisen pieniä... Joku kysyikin sitä että vieläkö niitä olisi kaupoissa, niin ainakin Forumin Henkassa oli vielä ainakin muutama minun käydessäni toissapäivänä siellä :)

 
7. heinäkuuta 2008 klo 11.40 , Blogger Peippo kirjoitti...

Kiva tunika. :)

Hei, asutko sä nyt sitten jossain Helsingissä vai? Vai oonko ihan väärin ymmärtänyt?

 
7. heinäkuuta 2008 klo 11.51 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kainuulaisena Helsingissä kesätöitä tehneenä voisin suositella, että vapaapäivänä vaihdat metron ratikkaan ja ajelet ympyrää vähän maan päälläkin! :) Kolmonen ja kuutonen ovat suosikkejani. Kuutosen molemmissa päissä kannattaa heittää itsensä ulos ja antaa kameran laulaa. Kutosen päissä on Hietalahdentori ja Arabia, siellä suuntaile kohti puutaloaluetta. Nauti kesäisestä Helsingistä, minä tein sen viime kesänä!

Elsa :)

 
7. heinäkuuta 2008 klo 14.10 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ia! Oon nähnyt susta unta kahtena yönä. Ne oli ihan hassuja. Toisessa oltiin pöydän alla piilossa jotain boogeymäniä. : D

Ja huuuisi määrä kommentteja sulla arvonnassa!

 
7. heinäkuuta 2008 klo 15.40 , Blogger Anna kirjoitti...

Aivan ihana tunika!

 
7. heinäkuuta 2008 klo 15.51 , Blogger suklaamuffinssi kirjoitti...

ihana tunika/mekko ;)

 
7. heinäkuuta 2008 klo 15.58 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Aikaisemmin ajattelin että hyikamala, tommosissa näyttää varmaan ihan ruotsinlipulta.. Mutta olishan se pitänyt arvata että ihanainen Ia saa sen toimimaan. Oliskohan taas kateudenpistoja ilmatilassa.. hehe, ei vaan, se on kyllä söpö, ja tosiaan lyhyydestään huolimatta sellaisenaan soveltuva.
Blääh pitää oikeasti raahautua sinne pääkaupunkiian metsästämään Iaa, kaikki muut on jo bonganeet sut.. mrrr.. (aika hälyttävää, kuulostan jo joltain ihme Superstalkkerikyylältä, muahahahahaa)

 
7. heinäkuuta 2008 klo 16.01 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Voi miten ihana mekko! Itsekkin olen käynyt hipelöimässä noita henkkamaukan ja Marimekon yhteistuotoksia, mutta en ole suolaisista hinnoista johtuen raaskinut ostaa mitään. Nyt noita siis saa jo alennetuin hinnoin! :) Ihanuutta ^^

Ja paljon onnea myös minun puolestani yksivuotiaalle blogille! Tätä on ilo lukea, päivien piristys ja iltojen ratto :)

 
7. heinäkuuta 2008 klo 17.45 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Suoraan 60-luvulta! Tosi sööttiä. t.lenah

 
7. heinäkuuta 2008 klo 17.56 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mistä tietää että on saanut iayliannostuksen ? Siitä, että näkee sinusta untakin. : D Eilen illalla pitkästä aikaa luin koko vuodatuksen blogisi läpi, ja heti tulit uniinikin. Noh, se oli ihan hyvä juttu että piristit mun yötä, koska nukuin aika huonosti muuten : D

 
7. heinäkuuta 2008 klo 17.59 , Blogger Unknown kirjoitti...

No olipa kallis alkuperäishinta tuolla hameella,mutta nytten oikein sopiva hinta!:)
Tuosta tulee mieleen vanhat ajat:D

 
7. heinäkuuta 2008 klo 20.24 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

osaapa olla kamala mekko O_O mut eikait siinä jos ite tykkäät, sehä se pääasia on. :D

 
7. heinäkuuta 2008 klo 20.36 , Blogger C kirjoitti...

kopion tämän viestini edelliseltä sivulta :D

hähää bongasin sinut kampin nelosesta ja femmasta :D Huomasin aluksi vain laukkusi ja sitten tajusin että voihan kukkanen, sehän on ia. Itse en ollut lähtenyt erityisen muodikkaissa kuteissa kaupungille, ehkä olisi pitänyt :D

En tiedä huomasitko minua, mutta kun nousit ylimpän kerrokseen portaista, niin menit heti ekana galleryyn :D Siellä olin minäkin :D Minulla oli päällä ruskeat shortsit, harmaa paita, jossa luki pinkillä, vihreällä ja keltaisella new york city :D ainiin plus herkulliset donitsikorvikseni. Meikällä on sitten ruskeat hiukset, blogistani löydät paremman kuvan kasvoista, kerro sitten tunnistitko? :D

Ja kuten joku tuossa sanoikin niin en minäkään uskalla tulla moikkaamaan jos sinut bongaan, joten minä(kin) fiilistelen yksikseni mäkissä ja tilaan ian näkemisen kunniaksi juuston :D ehkä voisin kerätä rohkeutta jos sitten seuraavalla kerralla uskaltaisin.

 
7. heinäkuuta 2008 klo 20.51 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Moi ia!
Oon seurannu sun blogia melkein koko ajan, suunnilleen viime syksystä asti. Tykkään sun kirjotustavasta ja muutenkin on vaan niin hyvä blogi!

Mutta varaudu siihen, että mun kommenteja löytyy tulevista postauksista

 
7. heinäkuuta 2008 klo 21.21 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Voi ei, ihana tunika! :) Mäkin haluun ;)

 
7. heinäkuuta 2008 klo 22.29 , Blogger KIIA kirjoitti...

Ihana mekko. Itsekin olen miettinyt henkkamaukan ja marimekon yhteistyö mekko/tunikaa. Tuo on niin sinua ja näyttää juuri täydelliseltä sun päällä. :D

-KIIA

 
7. heinäkuuta 2008 klo 22.54 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kuinka sujui eka työpäivä?
v

 
8. heinäkuuta 2008 klo 20.59 , Blogger ia kirjoitti...

Annsku: Hehe, kiitti!

anonyymi: En kyllä lähde uutta vaatetta vielä leikkelemään piloille :D Ei sitä aina tarvitse näyttää superlaihalta!

anonyymi: Harmi että koot loppuivat :o Aleksanterinkadun henkalla näkyi vielä paljon kans!

Peippo: Kiitti :) Juu Helsingissä asustan nyt jonkin aikaa.

Elsa: Kiitos paljon vinkistä, metroreissun kyllä aion kehotuksestasi toteuttaa! Toivottavasti en eksy :D

La: Haha, oli kiva käydä sun unessa! :D Hyi möröt on pelottavia.

Behaviour, Suklaamuffinssi: Kiitos!

Enskumuisku: Mulle ei tullut edes koko Ruotsi mieleen ennenkuin mainitsit! Moikkaahan jos törmätään :)

anonyymi: Kiitti! Käyhän tarkastamassa, jos joku kiva alemarimekko löytyisi. Ja kiitos onnitteluista, mukava kuulla että olet tykkäillyt!

Lenah: Hehe, joo :D

Hippo: Haha, vai että unta :D No, oli kiva vierailla! Toivottavasti ei ollut mikään painajainen :)

Lilya: Jep, en olisi kyllä yhtään enempää raskinut siitä maksaa. Siinä on kyllä joitain retroviboja!

Biuu: Ai JOS tykkään, eiku itseasiassa ostin sen ihan vain ostamisen halusta, vihaan sitä himona itekkin enkä ottaisi edes astiapyyhkeeksi! :D

C: Mä näinkin kommenttisi siellä mutten vielä ehtinyt vastaamaan. Mutta hassua että bongailit! Mä en valitettavasti nähnyt sua (olisin kyllä tunnistanut), olin niin keskittynyt kauhistelemaan Galleryn törkeitä hintoja :D Mutta jos vielä minua näät niin tulehan moikkaamaan!

Karoliina: Mukava kuulla että tykkäät! Kommentit on aina kivoja :)

Emmi: Kiitti!

Kiia: Ostahan pois jos se sopii sulle!

anonyymi/V: Hyvinhän se, olin ahkerana! Tutulle on paljon rennompaa työskennellä :)

 
9. heinäkuuta 2008 klo 15.33 , Blogger jutta kirjoitti...

voi ompa tuo herkullisen näköinen tuo mekko ! :)

 
10. heinäkuuta 2008 klo 18.18 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

koska sä sit oot näyttäny superlaihalta? kihihhih :>

 
13. heinäkuuta 2008 klo 1.07 , Blogger ia kirjoitti...

Perla: Kiitos!

anonyymi: No mitä helvettiä, öö en koskaan? :D Hihityksistä kyllä kuulsi läpi sun tulitikkujalat, mutta ei hätää, kyllä ne siitä murrosiän myötä leviävät :)

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu