Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

taikasana: korot

Colour me !

maanantai 21. heinäkuuta 2008

taikasana: korot


Tämän päivän käynnistämiseen tarvittiin aamiainen Serranojen älyttömyyksiä seuraillen, lämmin suihku ja miljuunasti vaihdettu yläosa. Vihdoin sain itseni iltapäivällä raahattua kierrätyskeskuksen tarjontaa kurkkimaan. Mä en ole näköjään sisäistänyt, että Helsingissä niitä second hand -puljuja on enemmänkin, kuin se yksi: Olen ihan jumiutunut Helsinkivakkariini! (Kutosen ratikalla päätepysäkille ja portaat ylös, sen tarkempaa sijaintia en ihan oikeasti osaa maantiedottomuudellani kertoa.)


Hurruutin matkakortin viimeisen päivän tämännäköisenä:

Image Hosted by ImageShack.us

Päällä:
  • hame, toppi ja neule #H&M
  • kaulakoru (se avain) #second hand
  • kengät #Andiamo
Kun Helsingin H&M tarjoaa Dividediä (toisin, kuin Kajaanin), niin iakin sortuu unohtaen kaikki "noen varmaan edes käy henkkamaukalla kun täällä asti ollaan!" -mantrat. Ostin tuon muissakin blogeissa vilkkuneen kukkahameen puoleen hintaan jo useampi viikko sitten, mutten uskaltanut esitellä sitä ennen kuin vasta nyt. Ettehän lyö? Väriskaalansa vuoksi se on melkoisen oikukas yhdisteltävä, eikä perusteellisista etsinnöistä huolimatta matkakasseistani löytynyt mitään oranssia. Vaikken täysin tyytyväinen asuun ollutkaan, niin sai luvan kelvata. Ei sitä aina tarvitse olla niin vimosen päälle, ja saipahan hameen värit loistaa ilman kilpailijattaria.

Ainakin omiin silmiini pisti muuten tuo korkojen mieletön efekti jalkoihini. Voi kyllä, tismalleen samat tumpputolpat ne on, mitä esim. tämän merkinnän koipikeskustelua herättäneessä otoksessa. Se taikasana on korkokengät ja keijupölynä mustat nailonit. Vannon sulauttavani korkopopot symbioosiin jalkojeni kanssa, jotta voin astella aina noissa koivissa tuskailematta kipeitä päkijöitä! Onko siihen tottumiseen mitään muuta mahdollisuutta, kuin käveleminen, käveleminen ja käveleminen?

Ajauduinpa kauas, palataan takaisin tämänpäiväiseen. Koska tajusin pakanneeni ne ompelukoneen kuria kaipaavat vaatekappaleet Saabin takakonttiin (joka on siis nyt Kajaanissa), niin poimin uhkarohkeasti kaksi modifiointia kaipaavaa reppanaa katsomaan minun ja Singerin kohtaamista ilman takana olevaa mamapelastajaa, joka viime hetkellä yritystäni katsoessaan huokaisisi "no anna kun minä". Tänään en uskaltautunut leikkaamisvaihetta pidemmälle, mutta huomenna surauttelen nämä valmiiksi!


Tämä oli alunperin maataviistävä maksihame, josta leikkasin talteen vain helmaosan. Täydellinen syyshame! (Ei tietenkään tuon typerästi riitelevän harmaan yläosan kanssa.)



Puolen euron rekillä keikkui myöskin hypermaksimitoissa oleva pliseerattu minttuhattaran värinen hame, jonka pätkäisin sopivammaksi. En ole kyllä täysin varma tuon värin istuvuudesta minulle, mutta jos jää tyystin käyttämäti, niin kauppablogin puolella törmäilette.


Lupaan koittaa pitää ostospaastoa lähes koko pimeän syksyn, nimittäin nyt alkaa olla kiintiö taas vuodeksi ääriään myöten täynnä.

Tuosta viimeisestä otoksesta tuli muuten ihan mieleen pumpulipilvet höyhensaarille, avainkin unilandiaan on mukana! Ajatuskin alkoi unettamaan. Nyt nukkumaan! Kauniita unia.
-ia

Tunnisteet: ,

58 kommenttia:

22. heinäkuuta 2008 klo 0.04 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Nätti tuo hame, ja kengät sopivat hyvin sinulle =) pst. syötävän suloisen värinen tuo minttu- hame.

 
22. heinäkuuta 2008 klo 0.06 , Blogger Satu kirjoitti...

Mutta kohtahan tulee syksy ja kaupan rekit notkuvat kaikkia ihania syysvaatteita. :) Ei uhkailla/lupailla liikoja siis. :P

Ja uskon, että mintunvihreä sopii ainakin kesäaikaan mainiosti.

 
22. heinäkuuta 2008 klo 0.11 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Olipas ihana asu sulla :) Sopivat juu nuo korolliset kengät tosi hyvin. Siskoni ainakin on kehunut silikonipohjallisia, ei kuulemma kipeydy jalat (sanoi tuntuvan siltä kuin kävelisi paljain jaloin). En tiedä onko totta, ei ole tullut koitettua :D

 
22. heinäkuuta 2008 klo 0.11 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Aivan ihana toi syyshameen kangas!Rakastan tollasia värejä. :)

Samaa mieltä mjun kanssa noista syysvaatteista.Itekkin aina lupaan ,että nyt en osta uusia vaatteita ainakaan puoleen vuoteen ja jo seuraavana päivänä huomaan olevani joissain ihanassa kaupassa hipistelemässä kaikkia ihanuuksia. :>

 
22. heinäkuuta 2008 klo 0.13 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Niinpä, korot ja ohuet sukkikset tuovat säärten todellisen olemuksen esiin ;) Olethan tietoinen että on olemassa semmoisia päkiänpehmustegeelipohjallisia? Olisikohan sellaisista apua... Toisaalta ON olemassa jalkoja jotka eivät vaan sopeudu käveleskelemään ilman rutinoita korkeakantaisissa... =(

Tuo aurinkoinen hameenkehitelmä tulee olemaan tehokas katseenvangitsija keinahdellessaan ylläsi kun tepsuttelet elokuisia kujia - harjoittelemassa niillä korkeakorkoisilla:)

Hyvää yötä ja kauniita unia...
v

 
22. heinäkuuta 2008 klo 0.22 , Blogger Maria kirjoitti...

Se on niitä pieniä ihmeitä joita kengät, sukkikset (tai muut sopivat jalkaanvedettävät) ja oikea poseeraus voivat kuvissa ja livenä tehdä ;)

Ja päkiäkipuihin suosittelen minäkin lämpimästi silikonipohjallisia, tai siis niitä tyynyjä, pehmusteita, iskunvaimentimia, miksikä haluaakaan kutsua :D Omani tekivät eräistä korkkareistani suunnilleen paremmantutuiset kuin matalat kengät :D Anttilasta löysin omani.

 
22. heinäkuuta 2008 klo 0.23 , Blogger mizyéna kirjoitti...

Kaunis asukokonaisuus.

Kiinnitin heti huomion sääriin korkokengillä :)

Mukavaa uutta viikkoa!

 
22. heinäkuuta 2008 klo 0.25 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Silikonipohjalliset kannattaa ehdottomasti hankkia. Niitähän on myös kantapään alle ja akillesjänteen kohdalle omat tyynynsä. Ja jos on taipumusta rakkoihin, niin laastaroit kriittiset kohdat ennen sukkiksien pukemista (mikäli aiot koko päivän kävellä korkeilla koroilla).

Ihan mahtavan näkönen oot kyllä tuossa asukuvassa! Noista sukkiksista ja kengistä tuli vähän Ranna-vibat :) En oo ees tajunnu mitä ohuet mustat sukkikset tekee. Oon luullu, että mustat ja tosi paksut hoikistaa eniten, mutta pitääpä ryhtyä empiirisiin kokeisiin!

Nuo sun kierrarilöydöt on taas mitä mahtavimpia! Aivan upea retrohame (ja ehkä vähän miu miu -mallinen?) ja unelman värinen minttuhame on tulossa! Tämä postaus oli kyllä kateutta herättävin pitkään aikaan :)

 
22. heinäkuuta 2008 klo 0.35 , Blogger Riikka Aaltonen kirjoitti...

..Ja tuossa syy siihen miksen oikeasti enää liiku ilman korkoja. (Puhumattakaan siitä miten niillä käveleminen parantaa ryhtiä!)

Kannattaa tosiaan hommata nuo muidenkin mainitsemat geelipadit päkiöitten alle, niin liikkuminen muuttuu paljon tuskattomammaksi.
Paljon riippuu myös kenkien korosta (mitä paksumpi korko --> sen helpompi kävellä) ja kengän lestin laadukkuudesta (esimerkiksi Vagabondin korkkarit ovat lähes poikkeuksetta ihan supermukavia jalassa).

 
22. heinäkuuta 2008 klo 0.36 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

P.S. Oispa mulla mun sulosääret <3

 
22. heinäkuuta 2008 klo 0.50 , Blogger Jonna kirjoitti...

Jaksan edelleen ihailla noita kenkiäsi!:) Ja ihanan värinen hame!

 
22. heinäkuuta 2008 klo 1.16 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Miksi, oi miksi, minä en osaa käyttää korkoja? Siis nättejä korkokenkiä mulla kyllä kaapissa on ja on niitä käytetykkin, mutta aina ne unohtuu vaan sinne. Mikä siinä oikein on? Äääh, turhaudun itseeni. :D

Nätti mikä nätti! Siis olet sinä.

Kerro sitten miten onnistui hurruttelemiset Stingerillä! Älä vaan riko sitä! Noeivaa, uskon että osaat ihan hyvin. :D

 
22. heinäkuuta 2008 klo 1.19 , Blogger anna-elina kirjoitti...

Ihana asu!

 
22. heinäkuuta 2008 klo 1.22 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Aivan ihana asu! Harvoin tulen kommentoineeksi, mutta nyt oli pakko kehua. Kengät perfecto. :>

 
22. heinäkuuta 2008 klo 8.50 , Blogger Hanna kirjoitti...

nätti asu, ja korkokengät yhdistettyinä noihin sukkiksiin todellakin sopivat sinulle (:

 
22. heinäkuuta 2008 klo 8.51 , Blogger iina kirjoitti...

Ää, nyt pitää vaan saada kyyditsijä suostumaan kierrarireissuun! Tuon ekan hameen värit sopii sulle kyllä loistavasti ♥

 
22. heinäkuuta 2008 klo 8.58 , Blogger JMT kirjoitti...

Ihanan värinen tuo ensimmäinen hame, tykkään paljon. Tuosta alemmastakin tulee varmaan tosi hyvä, natsaa niin hyvin syksyyn.

 
22. heinäkuuta 2008 klo 9.24 , Blogger Johanna kirjoitti...

Ihania hameita!
Ja asu aivan upee!! :)

 
22. heinäkuuta 2008 klo 9.24 , Blogger Nelliina kirjoitti...

Oon ihan rakastunut tuohon samaan henkan värioksennushameeseen :) ehdottomasti tämän vuoden alennusmyyntien paras ostos! Aivan ihana sävy tuossa mintunvärisessä hameessa oh.. überromanttinen :)

 
22. heinäkuuta 2008 klo 9.42 , Blogger MouMou kirjoitti...

Ihania hameita, wow!<3 Nuo kuviot ovat todella söpöjä.:)

 
22. heinäkuuta 2008 klo 10.41 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

olipas kiva asu, oikeasti. odottelen syksyä ja syysvaatteiden saapumista, anteeksi kesäfanaatikot, jos pelottelen teitä jo tulevalla syksyllä (: sinun blogiasi olen seuraillut jo kauan, mutta oma rohkeuteni ei ole vielä riittänyt sellaista tekemään. livejournali saa tällä hetkellä kelvata, lisään sinut muuten profiilini suosikeihin, jos käy? :D

 
22. heinäkuuta 2008 klo 10.42 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ai tota avainta..
Oon himoinnu avainkaulakorua iät ja ajat, iteltäni löytyy semmonen vapaa valinnan ystävänpäivä avaimenperä, mutta tuo on vaan niin paljon "aidompi"..
Tuollanen helmi kun osuis munkin eteeni kirppiksellä, tai missä vaan!

Tuo H&M:n hame on kyllä aivan ihana.
Tuo kangas ja nuo värit.. Oikea herkku!

 
22. heinäkuuta 2008 klo 11.16 , Blogger Marika kirjoitti...

Ihan kivaltahan tuo hamonen näyttää harmaankin kanssa. :) Se on kyllä oikeasti yksi vaikeimmista hameista yhdistää. Oranssi ei sopinut, kokeilin, enkä omista turkoosia, joten värivaihtoehdoiksi jää valkoinen ja musta.. Mutta rakastan sitä kyllä silti. <3

Hihi, tuon efektin takia vihaan tasapohjaisia kenkiä. Jalkani näyttävät niissä nimittäin ainakin kymmenen senttiä lyhyemmiltä kuin koroissa.

 
22. heinäkuuta 2008 klo 11.43 , Blogger A.K. kirjoitti...

Multakin löytyy tuo sama H&M:n hame, kuten monelta muultakin taitaa löytyä. :) Hyvältä se näyttää sinunkin päälläsi! :)

 
22. heinäkuuta 2008 klo 12.14 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

minäkin kiinnitin heti huomion jalkoihisi tuossa kuvassa - positiivisessa mielessä! aivan järjettömän kauniin näköiset :)

 
22. heinäkuuta 2008 klo 12.25 , Blogger anskusiili kirjoitti...

Hui miten ihana tuo syyshame! Ja minä pidän kyllä jaloistasi myös lättäkengissä. : )

 
22. heinäkuuta 2008 klo 12.32 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ihana asu :) Hyvä vaan ettei mitään oranssia yläosaa ollut, saa hame enemmän huomiota!

 
22. heinäkuuta 2008 klo 12.35 , Blogger Anna kirjoitti...

Oooi ihana asu!

 
22. heinäkuuta 2008 klo 12.56 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Itsekin meinasin ostaa tuon ihanan hameen h&m:ltä, mutta kokoni oli minun harmikseni loppunut :( no, ehkä hame sopii kuitenkin paremmin sinulle kuin minulle :D

 
22. heinäkuuta 2008 klo 13.18 , Blogger Unknown kirjoitti...

Tuo asuhan on juuri hyvä ei kaipaa mitään muuta tuohon lisäksi!:)

 
22. heinäkuuta 2008 klo 13.38 , Blogger Amy kirjoitti...

Tuo hame, haluan! Tuo kuvakin on vallan upea :)

 
22. heinäkuuta 2008 klo 13.56 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Nyt kun tarkemmin katsoi noita kenkiä, tajusin kuolanneeni melkein samanlaisten perään, ne vain olivat 30 e. Jospa se hintakin olisi laskenut viikossa, että viitsisi käydä kurkkimassa seuraavalla reissulla. Isoista jaloista on se hyvä puoli, että yleensä ne koot jäävät viimeisten joukossa isoihin alennuksiin, kun 37-39 menee heti. Mutta tuo hame on ihana. Meidän henkkamaukalla ei ole näkynyt, vaikka dividediä myydäänkin. Olisi ollut niin ihanan värikäs. Ei hetkonen! Meillä on vintillä tuollaiset melkein tasan samanlaiset kengät kokoa 39. Joltain vuodelta nakki ja nakki, mutta se koko jurppii. Melkein samanlaiset mutta mustat... Miksi minun jalkani ovat näin isot???

 
22. heinäkuuta 2008 klo 13.59 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kiva asukokonaisuus, itsekin ostin ton hameen alkukesästä -50% lapun takia :) Ja tosta syyshameesta tulee ihana, siinä on kyllä tiivistetty syksyn kaikki värit yhteen hameeseen :D

 
22. heinäkuuta 2008 klo 15.04 , Blogger Jassu kirjoitti...

KOSKA OSTIT TON HAMEEN JOKA SULLA ON PÄÄLLLÄ EKASSA KUVASSA ;o;o ????????????????????????+ olen etsinyt viimiset satavuotta ;O;O ... hieno ;))

 
22. heinäkuuta 2008 klo 15.33 , Blogger Ninna kirjoitti...

Eeeei siullakin tuo hame! Ihastuin tuohon ensinäkemältä h&m:ssä, mutta tietenkin pihinä en raaskinut sitä ostaa. Jäin vain haaveilemaan hamosesta. Alennuksien alkaessakaan en jostain idiooista syystä sitä napannut mukaani. Viime viikolla päätin käydä vain hakemassa tuon ihanuuden, mutta eipä tullut mieleen ettei siellä tietenkään enää minun kokoani ole. Ärsytti ja ärsyttää edelleen!
Minusta tuo asu on kiva, ei miulle ainakaan mikään hyppää silmään tuosta ;D

 
22. heinäkuuta 2008 klo 15.33 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

minä täällä taas :D mun oli ihan pakko nyt tulla tänne taas (siis tänne kommentteihin, tottagaihan mä ny muuten tän blogin luen!) kun vastasit niin mukavasti ja kivasti ja AIDOSTI viimeks :) kiitos.Ihania molemmat hameet! mun täytyy myöntää et kun aiemmin luin sun postauksen, mä juoksin hooämmälle ja nappasin sieltä samaisen hameen (viimeinen, se oli ihan ufo paikassa) ja ihana se on livenäkin.. en mä kyllä toki epäillytkää et se ois livenä ruma :D kysymys sulle ihan vaan bloggailuun liittyen et näetkö sä vaikka mun ip-osoitteen? ihan mielenkiinnosta vaan :) sun ei tarvii sanoa sitä koodia jos näet mut rakas ia kerro näkyykö se ollenkaan :) toivottavasti sait selvää koko viestistä! mukavia kierrarisäitä!:)

x (haluun olla anonyymi mut toisaalt haluun et mut tunnistetaan jotenki :P)

 
22. heinäkuuta 2008 klo 15.47 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

mamma mia, ia! En ole koskaan aiemmin tajunnut noita seitinohuita nailoneita, mutta kun näin tuon kuvan jossa sulla on ne ja korkokengät, ymmärryksen valo täytti koko huoneen. Ihan mielettömän hyvännäköiset. Nam! Oot varsinainen herkku :)
-M

 
22. heinäkuuta 2008 klo 16.30 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ihana tuo asu, mun mielestä toi hame näyttää kyllä hyvältä ihan harmaan ja mustankin kanssa:) Miksi musta tuntuu et kaikki muut aina tekee hennesiltä ihania löytöjä(kuten toi hame) ja mä löydän sieltä vaan tylsiä perusvaatteita:D

Pitänee muuten käydä joku päivä tarkastamassa toi sun vakkarikirppis, jostain syystä itse en oo helgsingistä mitään järin hyviä kirppareita löytänyt vaikka siellä paljon pyörinkin.

On muuten niin kadehdittava toi avainkoru!

 
22. heinäkuuta 2008 klo 16.31 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

niin ja sun koivet näyttää kyllä hyvältä ihan ilman korkoja ja nailoneitakin:D

 
22. heinäkuuta 2008 klo 16.56 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kauniit värit hameessa! Ja korot todellakin imartelevat jalkojasi, koipesi näyttävät upeilta!

 
22. heinäkuuta 2008 klo 17.11 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tiiätkö oikeesti mitä, ia, sun postaukset saa mut aina hyvälle tuulelle! :) En tajua miten sä sen teet mutta oot ihan paras. Honestly.
Ja kerronpa vielä senkin että et saa IKINÄikinäikinäikinä lopettaa tätä bloggaamista, ehkä hehkutan sua ihan hulluna mut sun kivan höpinän lukeminen on päivän kohokohta! alkaa hymyilyttää, hih :)
ps. hame ihan sikasikaupeeupee!

 
22. heinäkuuta 2008 klo 17.19 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

todellakin! miksi, miksi ja vielä kerran miksi kni:ssa ei ole dividediä (kirjoitetaanko se noin?)?? todella ärsyttävää.. :/
tykkään tuosta eka kuvan hameesta hirmuisesti <3

 
22. heinäkuuta 2008 klo 17.21 , Blogger Linda kirjoitti...

Katsoppa mitä Neja on tehnyt ylisuuresta vekkihameesta.
http://mohairmetsa.blogspot.com/

 
22. heinäkuuta 2008 klo 17.33 , Blogger Anniina kirjoitti...

aivan ihana tuo hame ! ei jyväskylän henkkamaukassa tommosia ole näkynyt. tai no en kyllä ees ollu täällä alennusmyyntien alussa mutta kumminkin, oisin voinu haluta tommosen.

 
22. heinäkuuta 2008 klo 17.37 , Blogger Sagan kirjoitti...

Minulla on aivan sama homma korkojen kanssa. Esim niillä jokaisen kaapista löytyvillä h&m:n tennareilla jalkani näyttävät suurilta, mutta kun pistää vähän korkoa kehiin, niin eiköhän läskit katoa. Piene ongelman asia vain tuottaa, sillä olen jo muutenkin 173-174cm pitkä, niin 10cm koroilla olen aikas hujoppi. Siksi äiti pöllikin juuri ostetut korkeat mustat avokkaani (hautajaisiin tarkoitetut. :D) ja käski minun ostaa uudet ja vähän matalammat.
Tuosta sun Divided hameesta vielä, että ihana! On se epäreilua kun Kajaanistakin löytyy h&m, mutta Nivalasta ei! (eikä haapajärveltä, sievistä tai ylivieskastakaan, jotka ovat siis pikkukaupunkimme lähikaupungit.)

 
22. heinäkuuta 2008 klo 17.37 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Miksi mulla ei näy toi asukuva??? Ääk, voi ei.

 
22. heinäkuuta 2008 klo 18.08 , Blogger Emmi kirjoitti...

Sievä tuo ylin hame, aivan ihana! Itsekin kuolailin sellaista kaupassa mutta harmi kun se ei oikein sovi tyyliini, en vain osaisi pitää :/

 
22. heinäkuuta 2008 klo 18.28 , Blogger Roosa kirjoitti...

Voisin löydä vaikka vetoa että ihanat syksyvaatteet tulevat saamaan myös sinut hulluuden partaalle ;) katsellaan tuota uhkausta parin kuukauden päästä :)

 
22. heinäkuuta 2008 klo 19.07 , Blogger annukka kirjoitti...

Onpas tosi suloinen asu, nyt ehkä vähän harmittaa, että jätin kuitenkin tuon hameen ostamatta... :)

 
22. heinäkuuta 2008 klo 20.18 , Blogger Enna kirjoitti...

hitsi, näin viime viikolla sun selän ;(

 
22. heinäkuuta 2008 klo 20.36 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

http://bp2.blogger.com/_8xRI5p4QtU0/R_y4UwV14cI/AAAAAAAAA90/c4qYDFOkhvQ/s1600-h/kartta1.jpg

Ai tuoko? Kierrari Forumin lähellä? En tiedä noista ratikkareiteistä..

No ei se asu nyt ehkä kaikkein hienoin ole mitä sinun päälläsi on nähty, mutta matkakamoista kyhätyksi myu bien :)

No jopas, tuossa tosiaan näytät paljon koivekkaammalta! Onko siinä sama Ia? :) Vitsivitsi, minä en OIKEASTI nähnyt koivissasi mitään vikaa alun perinkään. Jotkut vaan on tyhmiä..

Minä sanon että väri on söpö, aina kannattaa kokeilla! Punaiset kutrisi voivat tietty muodostua pikkupikku ongelmaksi, mutta eiköhän me kaikki olla saatu jo tarpeeksi näyttöä Ian kyvystä saada vaate kuin vaate sopimaan? Sitä odotellessa siis :)

 
22. heinäkuuta 2008 klo 20.44 , Blogger Kingsley kirjoitti...

Ihania hameita!

 
22. heinäkuuta 2008 klo 21.18 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ihanaihanaihana asu! Väriyhdistelmä just hyvä noin, ei tuo hame kaipaa kaverikseen mitään väriä! Kunpa vain oma kroppa sallisi tuollaiset hameet...

 
22. heinäkuuta 2008 klo 21.31 , Blogger Steffi kirjoitti...

hirmu suloinen asu :) ja ihana tuo minttuhame.

 
24. heinäkuuta 2008 klo 1.15 , Blogger ia kirjoitti...

Diu, Marita, Jojo, Amanda, Laura, Hanna, Iina, Krind, Chichi, Moumou, A.K., Maura, Anskusiili, Ssu-, Behaviour, Lilya, Amy, Miina, Molly, Stefanie: Kiitos!

Mju: Apua, mä sidon itteni kiinni patteriin etten pääse kaupoille :D Jep, kesävärinä loistava!

Ellis: Kiitos! Mä ostinkin semmoiset geelityynyt, kyllä ne vähän auttoi.

Sina: Mäkin tykkään noista väreistä! O-ou, ainakin yritän parhaani :D

V: En tiedä todellisen, mutta ainakin edustavan! Ostin ne geelityynyt muttei hirveästi auttaneet, kuuluukohan mun koivet noihin sopeutumattomiin, oh no! Oi, tuo elokuinen visiosi lämmitti jotenkin hurjasti :) Unet sinullekin!

Idhren: Niinpä! Tyynyt ostin, miksi ne ei toimi?!

Nallak: Olisit nähnyt mun jalkateippailut, teippasin laastarit kiinni nilkkojen taakse ja geelityynyt mukana :D Kiitos! Kyllä nuo läpikuultavat hoikistaa vieläkin enemmän. Hameet niiaa!

Ranna: Mä en tajua miten sä kykenet korkoihin päivästä toiseen, kahden päivän kävelyn jäljiltä jalat on ihan rakoilla ja hellinä! Aika tuhdit nuo korot kyllä on, lienee vika sitten kengän laadussa. Laitoin sulle muuten mailia!

Nanna-: Nyt kuule nanna ottaa ja opettelee! Ei se muuta vaadi :) Kiitos! Pitää tosiaan varoa rikkomasta sitä :D

Nelliina: Se oli kyllä tosiaan mainioin löytö, kiitos itseasiassa sinun blogisi, sieltä sen ekana bongasin! Katsotaan, osaanko käyttää tuota sävyä ollenkaan.

Riaq: Kiitti! Mä en ihan vielä odota syksyä,niin paljon on kesävaatteita käyttämättä :D Lisää toki, ei haittaa!

Menni: Voi että, onnea avainjahtiin! Semmoinen löytyy, kun sitä vähiten odotat :) Kiitti!

Marika: Kiitti! Totta, mäkin kokeilin oikeastaan kaikki mainitsemasi läpi. Todella hyvin muuten toimii tuossa sun uusimmissa asuissasi, valkoinen ja megakukka!

Maija: No voi harmi :( Leikitään, ettei se olisi sopinut sinulle, ettei harmita niin paljoa!

King of marionettes: Käy ihmeessä kurkkaamassa, ja toivotaan parasta! Oikeassa olet kokojen suhteen, mutta ihme kyllä, kun noita oli siinä alelaarissa sekä 37 että 38. Munkin jalka on aina vääränkokoinen, kun sattuu megaunelmakengät kohdalle!

Adele: Kiitos! Tuo värikäs hame oli kyllä hyvä ostos.Mulla on vaan hirveä ongelma, minkävärisen yläosan yhdistäisin tuohon syyshameeseen!

Jassu: Pari viikkoa sitten111!!!!!

Ninna: Noin käy kyllä harmittavan usein! Asu kiittää :)

X: Nomooi, kiva kun kommentoit! Pyrin vastaamaan kaikille kommentoineille ajatuksella, mukavaa että sen joku on huomannut :) Kiva, kun sait kaapattua itsellesikin tuon hameen! En mä kyllä näe sun IP-osoitetta mistään, en tiedä onko se edes mahdollista vai enkö mä vaan ole tarpeeksi hyvä :D

M: Hehe, kommenttisi hymyilytti ihan vietävästi! Tästä lähtien en muita jalkoihini pistäkään :D

Ink: Kiitos! Mustakin tuntuu ihan samalta, mutta onneks itseäkin joskus onnistaa :D Käyhän tsekkaan kierrari, jos lykästäis!

Winnie: Voi kiitos hurjan piristävästä kommentistasi! Tuollaisten lukijoiden ansiosta tätä jaksaisi tehdä vaikka maailman tappiin asti, mutta en uskalla luvata kuitenkaan mitään :D

Mandariinipöö: No niinpä! Kiitti :)

Linda: Kiitti vinkistä, käynpä tsekkaan!

Anniina: Kiitos! Harmi, ettei löytynyt :(

Ann: No niinpä, vielä kun korollisilla olisi yhtä mukava kävellä mitä niillä tennareilla! Kävele rohkeasti vaan koroissa, olisi mahtavaa olla niin pitkä :) Äiti vaan halusi kenkäs, se pituusjuttu oli puhdas tekosyy! Hehe, jännää ajatella että on vielä kolkkia, joihin H&M ei ole yltänyt :D

Möömöö: Koitas päivittää ja odotella!

Emmi: Kiitos! Ostapa joskus tuontyylinen jos halvalla jossain moiseen törmäät ja sovittele sitä kaikessa rauhassa, se voi yhtäkkiä ollakin juuri sulle sopiva :)

Roosa: Oi ei, nyt alkoi ahdistaa :D

Maria: Kiitos! No, tuo hame on kaikilla, niin ehkä parempi, ettet ostanut? Koitan löytää asiasta jotain positiivista :D

Enn: Olisit koputtanut sitä selkää niin olisit nähnyt naamankin!

Enskumuisku: Joo just tuo! Nyt tosiaan tajusin, ettei punainen kuontalo sovi ehkä parhaiten tuohon sävyyn, mutta katsotaan miten käy.

Krisse: Kiitos! Kroppasäännöt hiiteen, rohkeasti kokeilemaan :)

 
24. heinäkuuta 2008 klo 9.39 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hip hei! Mulla samanlainen hame, mutta se sopii sulle paljon paremmin, mä näytän ihan läskiltä siinä.

Ja suosittelen aloittamaan shoppailupaaston vasta syyssesongin vaatteiden kauppoihin tulon jälkeen. ja nehän saattaa tulla jo ens viikolla... ;)

 
24. heinäkuuta 2008 klo 14.30 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ihana asu. Itsekin tahtoisin jotkut tuon tyyliset kengät, mutta kävely niillä pitäisi myös opetella. ;D

Ps. Käytäthän vielä lättäkenkiäkin joskus, ne on niin söpön näköisiä sinulla!

 
24. heinäkuuta 2008 klo 23.07 , Blogger ia kirjoitti...

Zanni: Jes, sitten voin sanoa päätökseni pitäneen jos ostan kaikki syysvaatteet loppukesästä, ja hengaan niissä iloisena syksyn! Kokeilis :D

anonyymi: Kiitos! Opettele ihmeessä, se on sen arvoista :) Kyllä mulla silti taitaa olla useammin ne lätät jalassa kun ei mun koivet kestä noita korkoja useaa päivää putkeen :D T. nytkin kaks rakkulaa ja hiertyneet kantapäät!

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu