Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

iltapäiväunet

Colour me !

perjantai 22. elokuuta 2008

iltapäiväunet


Jos erehdyn iltapäivällä uupuneena käpertymään vaikka vain herätyskellolla turvatun pienen hetken ajaksi viltin alle sängylle, koko loppuilta menee aivan veteläksi. Niin kävi jälleen, kun miltei kaksi tuntia sitten ajattelin ummistaa silmäni vain kymmeneksi minuutiksi ennen kuin kirjoitan uuden merkinnän asukuvineen ja saan jotain aikaiseksi.


Image Hosted by ImageShack.us
Huomaa hurjan surkeannäköinen hylly, joka on jo pakkailtu laatikoihin ja jossa on enää ruma, kategorisoimaton paperiläjä

Nappailin hälytykseen kymmenen minuuttia lisää, vielä kerran toiset, ja sen jälkeen tyydyin sammuttamaan koko ulinan ja vaipumaan pehmeän kevyeeseen uneen muualta talosta kantautuvien keskustelunpätkien kietoutuessa sekaviin uniklippeihin.

Image Hosted by ImageShack.us

Kun vihdoin katkonainen uni kääntää rytminsä toisinpäin ja makaan sängyllä hiljaa juuri ja juuri valveilla, vieressä pötköttävä puhelin kertoo minun nukkuneen taas yli tunnin. Perkele.

Image Hosted by ImageShack.us

Tiedän, etten koko iltana enää jaksa avata silmiäni täysin avonaisiksi, saati sitten kivuta tasapainoilemaan jakkaran päälle ja kaartamaan huuliani isoon hymyyn. Paras ratkaisu on haparoida kaukolaukaisin käteen, ja painua takaisin pehmeän viltin luo heräilemään.

Image Hosted by ImageShack.us


Tänään päällä siis oli:
  • mekko #Lindex
  • neule #H&M
  • kengät #Anttila

Saas nähdä, mitä sitä tälle perjantaita enää jaksaa tehdä. Luultavasti pelataan mikon kanssa taksimiehen sököä.


Translation:

I'm the worst person ever to take a nap! I set my phone to beep after ten minutes, but I wake up after a couple of hours. Today I decided to shut my eyes just for a moment before I take my outfit-photos, but surprisingly I fell asleep for the whole darn afternoon.

When I finally managed to wake up I had lost all of my alertness for the rest of the day. So I grabbed my camera's remote control, went back to my blanket and took a bunch of lazy outfit -photos. So, today I was wearing a dress from Lindex, a cardigan from H&M and shoes from Anttila.

I think this friday night I'm going to be wild and play some card games with my boyfriend.

Tunnisteet: ,

75 kommenttia:

22. elokuuta 2008 klo 20.59 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ia, sinä senkin söpö =) ja asukin suloinen<3

 
22. elokuuta 2008 klo 21.00 , Anonymous emmi kirjoitti...

eka!
ihana asu taas:)
ja nuo kengät ! <3

 
22. elokuuta 2008 klo 21.01 , Blogger Minea kirjoitti...

Hihi, onpa söpö kuvasarja. Ja hieno asu. Minulla on samanlainen neule mutta mustana, tyksin siitä kovasti ^^. Tuokin väri olisi hieno.

 
22. elokuuta 2008 klo 21.05 , Blogger Noora kirjoitti...

Heippa Ia!
Täällä toinen samanmoinen hirmupäiväuninukkuja. Edelliskesänä olin ruokakaupassa töissä ja erään aamuvuoron (6-13) jälkeen päätin ottaa pienet päikkärit. Joskus kahden maissa sitten pujottauduin viltin alle ja seuraava asia johon heräsin olikin, kun äitini tuli kotiin iltaseitsemältä. Mukavasti meni myttyyn seuraava yö, kun sain ummistettua silmäni ehkä muutamaksi tunniksi ja seuraavana aamuna piti herätä taas töihin jo viideltä. Että näin. Voimia muuttoon :)

 
22. elokuuta 2008 klo 21.07 , Blogger Suhkur kirjoitti...

Tuossa on syy miks en enää kato elokuvia kenenkään kanssa päivällä, koska nukahan joka ikinen kerta niin ettei minuu joko saa hereille tai sit nuokun niin kauan että meen takas sänkyyn:D Tai pahimmillaan piristyn niin etten saa enää unta ja nukun seuraavan päivän ja rytmi on taas sekasin, ei kiva. Ja ihanan söpöjä kuvia^^

 
22. elokuuta 2008 klo 21.11 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Oi kuinka ihania kuvia. Varsinkin tuo jossa haukottelet. Ihana!

 
22. elokuuta 2008 klo 21.11 , Blogger Idhren kirjoitti...

Suloisia kuvia, erityisesti viimeisestä pidän kovasti. Ihan kuin haikailisit kesäistä aurinkoa, mutta ainoa lämmittäjä onkin pöytävalaisin. Siinä on jotai syksyisen haikeaa, mutta samalla jotain hyvin kaunista. Olet kuin keiju ^^

 
22. elokuuta 2008 klo 21.13 , Anonymous Selin kirjoitti...

Tähän käteen! Suihkun jälkeen ennen meikkaamisen aloittamista piti levähtää sängyllä vain kymmenisen minuuttia, mutta puoleentoistatuntiin se venyi. Jalat on kamalan veltot, enkä jaksanut sitten loppujen lopuksi lähteä ollenkaan minnekään juhlimaan mikä olikin tarkoitus. Hah.

Ihanan terästävän värinen neule!

 
22. elokuuta 2008 klo 21.32 , Blogger faddistgirl kirjoitti...

Oletpa suloinen kun haukottelet :)

 
22. elokuuta 2008 klo 21.43 , Blogger Lyiks kirjoitti...

Ihan hyvin jos et nuku maksimissan ku reilun tunnin. Itse olen taipuvainen vetelemään sikeitä kaksi jopa kolme tuntia, jos päikkäröimään ryhdyn. Siltikin on välillä aivan pakko.

 
22. elokuuta 2008 klo 21.52 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Minkä takia tämä blogi ei näy blogilistalla päivittyneenä silloin, kun se on päivittynyt?

 
22. elokuuta 2008 klo 22.35 , Anonymous honey kirjoitti...

ihanat vaatteet, tykkään<3
itekki nukkuin tossa iltapäivällä pikku tirsat, väsytti nii hirmusesti! :D
ihana ilme tuo missä nää haukotat! :D

ps. varastan sulta nuo kengät! (;

 
22. elokuuta 2008 klo 22.40 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei vähän kiva postaus!!

 
22. elokuuta 2008 klo 22.40 , Blogger MouMou kirjoitti...

Tuo on niin tuttua!:O Itsekin olen kuin pilvessä oleva ahven, kun herään päikkäreiltä. Olo on kamala, tuntuu että näytän kamalalta ja suussa maistuu pahalta.:/ Päiväunet pannaan!

 
22. elokuuta 2008 klo 22.49 , Blogger Sara kirjoitti...

Kaunis tuo kuvasarja. Siinä on upea valo. :) Ja olet söpö.

 
22. elokuuta 2008 klo 22.52 , Blogger Noora kirjoitti...

Ai että kun nukkuva ia on sulonen näky. Mistä tuommoisia saa, tahdon samanlaisen :) Muutenkin kuvat oli aivan ihastuttavat.

Minullakin on(ikävä kyllä) tapana nukkua yli sen herätyksen. Mutta toisin kuin sinulla, minä en edes herää siihen vaikka huutaisi täysillä korvan vieressä. :D

 
22. elokuuta 2008 klo 23.07 , Blogger Nana Q. kirjoitti...

Nukkuminen on kuin panisi rahaa pankkiin, sanoi luokanvalvojani ala-asteella! En edelleenkään käsitä, miksi simmut sitten piti pitää auki matikantuntien ajan...

 
22. elokuuta 2008 klo 23.10 , Blogger Betty + Krisse kirjoitti...

Samaa vikaa täällä.. :D Ihana tuo kuvasarja (:

 
22. elokuuta 2008 klo 23.14 , Blogger prinsessakakku kirjoitti...

ihana asu ja päiväunet on todellakin joskus petollisia... kun ajattelee että nukkuu pikasesti puolituntia niin hups, on nukkunu jo 3-4 tuntia. Näin mulle aina käy :)

 
22. elokuuta 2008 klo 23.15 , Anonymous Teppanasta terkkuja kirjoitti...

oi kun ihana.
Noista sun taulun kehyksistä joissa on amelien kuvia..sain ideean, laitan oman teppanan Uitontien vuokrakämppäni seinille samalla tapaa tai yhteen isompaan rakkaan koirani kuvia (yksi seinäni on ihan valkoinen).

Jänskättää sun teppanaaan muutto, jos tulet vastaan - katson pitkään mutten sano mitään..olen sinua vuoden vanhempi(-88) ja paljon lyhyempi. Siinäpä on oneglmaa kerrakseen. Kun kengän numero on 33-35. :D Mistä kajaanista lyötää hienoja korkkareita sen kokoiselle - ei mistään, saatika oikean kokoisia vaatteita. ;D

Ihana tää sun blogisi <3.

 
22. elokuuta 2008 klo 23.15 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ihania tilanne kuvia :)
Mut pakko kysästä, laitatko rusetit hiuksiin kiinni pinnillä tai jollain muulla ihmevekottimella?

 
23. elokuuta 2008 klo 0.28 , Blogger Marika kirjoitti...

Tuo on kyllä niin tavallista. Mikäli erehdyn ummistamaan silmiäni päivällä, en saa niitä auki enää ennen seuraavaa aamua. Saatan nukkua parikin tuntia hyvällä tuurila. Minua päiväunet vain eivät onnistu virkistämään.

Ihana asu jälleen kerran. :)

 
23. elokuuta 2008 klo 0.41 , Anonymous khr kirjoitti...

Uips. Sellainen postaus, johon oli vain pakko kommentoida. Söpöyttä.

 
23. elokuuta 2008 klo 2.12 , Blogger babooshka kirjoitti...

Oi kuinka ihana kuvasarja :)
En tajua kuinka kukaan voi pitää päiväunia virkistävänä tapana. Itse olen kyllä ihan puolikuollut joka kerta, kun satun nukahtamaan kesken normaalien aktiviteettien..

 
23. elokuuta 2008 klo 3.29 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Millasta on taksimiehen sökö?

 
23. elokuuta 2008 klo 9.13 , Blogger Shine kirjoitti...

ihana postaus. <3 samoin asusi. :)

 
23. elokuuta 2008 klo 9.36 , Blogger iina kirjoitti...

Haah, vain yksi bloggaaja maailmassa kirjoittaa postauksen iltapäiväunista :DD

 
23. elokuuta 2008 klo 9.40 , Blogger behaviour kirjoitti...

Oooi söpöjä kuvia!

 
23. elokuuta 2008 klo 10.14 , Anonymous Mikkan kirjoitti...

Kysymys! Häiritseekö koskaan se, että ihmiset kommentoivat sua niinkuin viisvuotiasta, tai koiraa. "sinä senkin söpöliini, voi että pieni luppakorva" (no tuo nyt ehkä oli vähän karkea esimerkki..)

Kommenttiesi luku on kiduttava tapahtuma, tuntuu kuin juuri olisi lukenut jotain lemmikkiblogia (mutta onneksi saan fanittaa sua ihan yksin lukematta kuitenkaan niitä "Aaaw, ihana söpö lutunen" juttuja).

Ps. Tyhmä kysymys sinänsä, koska sähän _oot_ söpö! :D

 
23. elokuuta 2008 klo 10.38 , Anonymous mr_spaceman kirjoitti...

Oi! Minulla on tuo sama Lindexin ruutumekko, ja aina saan täältä uusia ideoita sen käyttöön. Ja ihanaa lukea, että joku muukin nukkuu pidempiä päiväunia kuin se psykologian tunneilla suositeltu 20 minuuttia.

 
23. elokuuta 2008 klo 12.27 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

en vain ymmärrä että jos muutat kahden viikon päästä miksi olet pakannut jo suurimman osan vaatteista kuten sanoit tehneesi?eikö se riitä että pakkaa kaikki sellaiset mitä ei käytä ja purkit ja purnukat sun muut ja sitten vasta paria päivää ennen muuttoa loput?:o

 
23. elokuuta 2008 klo 13.46 , Anonymous Selin kirjoitti...

"en vain ymmärrä että jos muutat kahden viikon päästä miksi olet pakannut jo suurimman osan vaatteista kuten sanoit tehneesi?eikö se riitä että pakkaa kaikki sellaiset mitä ei käytä ja purkit ja purnukat sun muut ja sitten vasta paria päivää ennen muuttoa loput?:o"

On pakko vähän sanoa tälle anonyymille, ettei vissiin ole koskaan muuttanut :D Kaksi päivää ennen muuttoa? Silloinhan tulisi niin hemmetinmoinen kiire, ettei sekunniksikaan voisi pysähtyä. Milloinkas jää sitten aikaa jokaisen neliöjuuren siivoamiseen ja varaston purkaamiseen jne mitä sitten tarvitaankaan... Heh :D

 
23. elokuuta 2008 klo 15.06 , Anonymous heini kirjoitti...

ketä kiinnostaa lukea jostain sinun iltapäivänokosista ja vielä sellaisten kuvien kera, joissa möyhit jossain peiton alla? - ei minua ainakaan.

blogis on muuten kiva ja tykkään lukea mutta tämä postaus oli kuolettavan tylsä :D onneksi käännös ei ollut pelkkää jaarittelua, olisi ehkä pitänyt lukea vain se!

 
23. elokuuta 2008 klo 15.38 , Anonymous poster kirjoitti...

Tosi kivaa, että välillä perinteisten päivän asu -kuvien sijasta on tällaisia suloisia kuvasarjoja :)

 
23. elokuuta 2008 klo 16.05 , Blogger ia kirjoitti...

anonyymi, emmi, Cocos, Faddistgirl, Honey, Riri, Sara, Betty+Krisse, Khr, Shine, Behaviour, Poster: Voi kiitos! :)

Minea: Kiitti! Se neule on tosiaan ihana, jotenkin laadukkaan tuntuinenkin vaikka H&M:ltä onkin.

Noora: Nomoi! Voi ei, sä sitten nukuit yöunet siihen samaan syssyyn :D Pitäisi keksiä joku turboherätin jonka soidessa on vaan ihan pakko nousta ja herätä! Kiitos :)

Suhkur: Mäkin oon huonointa leffaseuraa iltaisin, jos on vähänkään tylsä leffa niin nukahdan varmasti :D Kiitos!

Idhren: Voi että, miten kaunis kommentti! Kiitos :) Vain joku muu voi löytää tuosta kuvasta jotain noin syviä rakenteita, itse kun ajattelin että "tähtäänpä lamppuun ni tulee naama valosaks" :D

Selin: Voi sinua raukkaa! Suihkunlämpöisenä on erityisen korkea vaara nukahtaa :D Kiitos!

Lyiks: Kaksi tuntia taitaa olla mun maksimi, aika hyvin jos jo kolmeakin pystyy vetämään :D

anonyymi: No voi perhana, se blogilista temppuilee! Koitan muistaa tarkistuttaa blogini aina siellä, kun olen pävittänyt.

Moumou: Hehee, vai että pilvessä oleva ahven :D Mikähän siinä on, kun aina maistuu suussa pahalta päikkäreiden jälkeen!

Noora: Ai tahdot nukkuvan ian? Höpsö :D No mulla tulee taas niitä, että jotenkin maagisesti saan sammutettua sen hälinän heräämättä siihen! Luulis jo jonkun tulevan sanomaan, jos sun puhelin huutaa ja itse vedät vaan unta palloon :D

Nana Q: Lempparisanontojani! No niinpä, ihan hyvin vois olla semmoinen sääntö että jos lupaa opetella kotona, niin ei ole pakko pysyä valveilla.

Prinsessakakku: No hui, neljä tuntia on jo melkoiset torkut :D

Teppanasta terkkuja: Laitappa toki, ja jos ei kehyksiä vielä ole, niin Anttilan alakerrasta löytyy tällä hetkellä todella hyvillä alennuksilla! No todellakin moikkaat jos törmätään, joohan :D Tsekkaa kierrarin lastenkenkäpuoli siellä laukkujen lähellä, ihan hyvin vois löytyä jotain!

anonyymi: Kiitos :) Ihan vaan pinneillä.

Marika: Niinpä, en tajua niitä jotka voivat ottaa muutaman minuutin minitorkut ja jaksaa sitten loppupäivän uusilla akuilla! Kiitos :)

Babooshka: Kiitti :) Totta! Onko muka semmoisia olemassa, jotka voivat uinua jonkun vartin ja olla sen jälkeen huippuenergisiä?

anonyymi: Siinä on kaksi pelaajaa, ja kummallekin asetetaan viisi korttia nurinpäin eteen. Sitten jokainen nostaa vuorotellen pakasta kortin ja korvaa sillä jonkin edessään alassuin olevan TAI kääntää jonkin viidestä kortistaan. Tarkoituksena on muodostaa viidestä edessäänolevasta mahdollisimman korkea käsi, ja käsien järjestys menee samalla lailla, kuin pokerissakin. Piste sille, jolla on korkeampi käsi kun kaikki kortit on oikein päin. Siinä on pari lisäsääntöäkin, kerro jos haluat että selitän tarkemmin :D Se on kyllä yllättävän kivaa!

Iina: haha :D

Mikkan: Hahaa :D No ei ne häiritse, on paljon kivempi saada semmoisia kommentteja boksi täyteen verrattuna siihen, ettei saisi kommentteja ollenkaan. Vaikka parhaat kommentit kyllä sisältävät jotain muutakin, kuin armotonta lepertelyä/kehumista :D

mr_spaceman: Hehee, mä oon kyllä tehokäyttänyt tuon lappumekon jo vaikka minkä kanssa! Psykologiankirjat hiiteen, kukaan ei oikeasti pysty ottamaan 20minsan unia ja heräämään tosta noin vaan virkeänä :D

Anonyymi: Katos kun mun kaapit on täynnä vaatteita, ja niitä oli pakko raivata tieltä että saan muita täyteenahdettuja pahvilaatikoita sinne kaappeihin keskeltä lattiaa. En mä mahtuisi täällä muuten asumaan :D

Selin: Hehe, totta! Mä olen pakkaillut pikkuhiljaa tässä jo toista viikkoa, enkä kyllä kestäisi, jos koko homma pitäisi puskea parissa päivässä :D

Heini: Hähää, ilmeisesti kaikkia muita tähänkin merkintään kommentoineita, paitsi sinua ;) Onneksi ei ole mikään pakko lukea, ei oikeesti! Kannattaa kokeilla tylsyyskuoleman hiipiessä sitä osoitteenvaihdosta, niin ei tapahdu pahempaa damagee :D

 
23. elokuuta 2008 klo 18.01 , Blogger iinä kirjoitti...

todellakin olet ainut bloggari joka kuvaa päiväuniaaan ;D

 
23. elokuuta 2008 klo 18.09 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Minulle käy aina ihan samalla tavalla, kun menen päiväunille. :o Ja yöllä ei sitten saa nukkuttua...

Kiva kuvasarja, ja kenkäsi ovat ihanat! :)

 
23. elokuuta 2008 klo 18.18 , Blogger Amanda kirjoitti...

Heheh, tuttu juttu tuo :D

 
23. elokuuta 2008 klo 18.31 , Blogger Alice kirjoitti...

Ihanan värinen tuo neule <3 ja kengät ovat todella söpöt.

Ihania nuo Amélie-kuvasi seinällä. Mistä ne ovat?

 
23. elokuuta 2008 klo 18.36 , Anonymous enskumuisku kirjoitti...

Söpösöpösöpö.. Kuka allekirjoittaa adressin, että sanakirjaan voitaisiin yhtä hyvin lätkäistä söpön kohdalle Ian naama? Minä ainakin.. :)

Minä taas olen ihan surkea nukkuja, en ikinä saa unta muualla kuin sängyssä- tai no, vaakatasossa pitää ainakin olla. Ei autossa, ei lentokoneessa.. Olen säälittävä.

 
23. elokuuta 2008 klo 18.59 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Haukotus kuva on suloinen. :)

 
23. elokuuta 2008 klo 19.02 , Blogger kynsinauha kirjoitti...

Minen osaa nukkuu päiväunii, vaikka välillä tuntuu et se tekis hyvää mut en mie vaan osaa.

Riparil taisin joskus torkahtaa mut ei sit muuten. :)

Ehkä sit joskus vielä tulee nukuttuu enemmän päivällä :)

 
23. elokuuta 2008 klo 19.20 , Anonymous Sitruuna kirjoitti...

Tajuttamam suloinen postaus! Olisi kiva nähdä useamminkin samantyylisiä asukuvia, siis jotain muutakin kuin jakkaran päällä seisomista.. :)
Itselläni on ihan sama, päätän ottaa pienet torkut, herätyskellokin turvaamassa että en varmasti nuku koko loppuiltaa. Vaan toisin käy, eihän siitä ylös pääse - ainakaan ajoissa :D

 
23. elokuuta 2008 klo 19.50 , Blogger christina kirjoitti...

Voi miten suloinen postaus jälleen kerran. :) Minulle muuten kävi tänään juuri noin ja nyt en meinaa millään saada mitään aikaiseksi kun univaihe jäi päälle.

 
23. elokuuta 2008 klo 20.03 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

milloin ostit tuon mekon eli onko enää mahdollista saada sellaista ja paljon se maksoi?

 
23. elokuuta 2008 klo 20.46 , Blogger pina kirjoitti...

ia oot tosi sulonen :)
ja tosi ihania kuvia taas sulta <3 sä sitten kyllä osaat!

 
23. elokuuta 2008 klo 21.18 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Oh, I hope you had sweet dreams!

Your bedroom is just too cute! Very ikea-ish, I think, that sweet scandinavian decoration!

Beautiful outfit, by the way :)

 
23. elokuuta 2008 klo 21.35 , Anonymous nanna- kirjoitti...

Mahtava postaus ensinnäkin! :D

Ja sitten; minä rakastan päiväunia. Ei ole mitään parempaa rankan koulupäivän jälkeen käpertyä sohvalle/sängylle/tai muulle pehmoiselle paikalle ja sallia itsensä mennä uneen. Minulla kun yleensä tuntuu olevan aina kiire. Pitää tehdä sitä ja tätä, ja ai niin vielä se ja se, niin on vapauttavaa joskus kiireiden keskelläkin ottaa pienet torkut ilman (isoja) omantunnontuskia.

Tuo H&M:n neule on muuten todella ihana! Paljon maksoi?

 
23. elokuuta 2008 klo 21.57 , Anonymous arez kirjoitti...

toooosi kiva kuvakollaasi. njami.

 
23. elokuuta 2008 klo 22.20 , Blogger Jude kirjoitti...

Ihana blogi, ihana asu, ihana postaus!

 
23. elokuuta 2008 klo 22.50 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

BONGASIN SUT TÄNÄÄN KAJAANISSA :) kiirellä menit :D
en kerenny moikata ;<

 
23. elokuuta 2008 klo 22.57 , Blogger Kanerva kirjoitti...

Parhaat kuvat ikinä!

 
23. elokuuta 2008 klo 23.21 , Blogger Caramelo m kirjoitti...

oi aivan ihana asu pakko sanoa. <3

 
24. elokuuta 2008 klo 1.13 , Anonymous Sanna kirjoitti...

Yhen tunnin päikkärit on kyllä ihan pro, itellä se venähtää useimmiten 4-5 tuntiin, vaikka vilpitön tarkotus olis herätä tunnin päästä. Samantyylistä torkutusta harrastan myös aamuisin sängynjakajan riemuksi.

 
24. elokuuta 2008 klo 1.25 , Anonymous Lumps kirjoitti...

Itsekin nukuin tänään (eilen?) neljä tuntia tossa päivällä.. Nyt ei sitten nukuta.

Ihana asu! : )

 
24. elokuuta 2008 klo 8.38 , Anonymous winda kirjoitti...

Aivan ihana postaus :) Minäkin aina vakuutan itselleni nukkuvani päikkäreitä vain hetken, ja sitten herään kolmen tunnin päästä ja koko illan ja seuraavan yön rytmi on päin metsikköä :)

 
24. elokuuta 2008 klo 10.46 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

upea tuo mekko !

 
24. elokuuta 2008 klo 10.50 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

mä oon yrittäny tota sun "rusetti hiuksiin"-tekniikkaa, mut se ei onnistu.. :( pantana se näyttää kökköseltä.. millä sä ne kiinnität? ihan peruspinnillä, vai onko sulla joku erikoisttekniikka!?!

ihana ja persoonallinen blogi<3

sori, olen nyt anonyymi...

 
24. elokuuta 2008 klo 12.54 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Heyy. what's up dude? ;)

my my what a blog! I like it. :>

chirsta

 
24. elokuuta 2008 klo 14.45 , Blogger Polly kirjoitti...

harvinaisen tuttua tuo! lisäksi päiväunien jälkeen minulle tulee jostain syystä hirveän huono olo joten olen niitä nyt koittanut välttää..ja kun ne yleensä tosiaan venyvät siihen neljään tuntiin 15 minuutin sijasta. Ja ainiin kiitos vielä nutturaohje -videosta, tekniikka on ollut ahkerasti käytössä :)!

 
24. elokuuta 2008 klo 14.52 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

söpö asu:) ihana toi haukotuskuva, sööti=)

 
24. elokuuta 2008 klo 17.19 , Blogger Sara kirjoitti...

Blogissani on sinulle haaste! :)

 
24. elokuuta 2008 klo 17.46 , Anonymous Zanni kirjoitti...

Minä en ikinä pysty nukkumaan päiväunia, en vain saa unta päivällä... Jos nukun päiväunet, niin tiedän olevani kipeä. Outoa ehkä...

Tuli mieleeni, että jossain vaiheessa vois olla kiva Blogin ulkomuodon muutos vähän syksyisemmäks. (Tämä postaus inspiraationa.) Ei sillä, että toi mikä nyt on, ois huono ja ymmärrän ettet nyt kerkee ruveta venkslaamaan sen kanssa kun on muutto ja kaikkee, mutta jos joskus tulee tylsää, niin sitten hommiin. :)

Tsemppiä muuttopuuhiin! Blogis on ihana. <3

 
24. elokuuta 2008 klo 18.09 , Blogger Nuppu kirjoitti...

ihana postaus! tosi sulonen, näitä lisää<33 :)

 
24. elokuuta 2008 klo 18.09 , Blogger norsis kirjoitti...

Näissä kuvissa on niin ihanan päiväuninen tunnelma, että alkoi oikein houkutteleen mennä hetkeksi peiton alle :) Upeita kuvia!

 
24. elokuuta 2008 klo 19.03 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

No siis, en nyt katsonut edellisen viestin vastauksia yhtään, mutta... Minä sain synttärilahjaksi Nokian mallin 2600 classic. Ihan pätevän tuntuinen tapaus. Kamera on , mutta ei se ollut ainakaan hinnalla pilattu (>70€). Mutta jees : D
Ja ihana toi tunika.

 
24. elokuuta 2008 klo 19.35 , Blogger noray kirjoitti...

Kivan erilainen postaus! Tiiän tuon olotilan tasan tarkkaan.

 
24. elokuuta 2008 klo 20.13 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Moi ! Hei kiltti, voisitko laittaa joskus lähipäivinä tosta harmaasta hameesta koko kuvaa? :)

 
24. elokuuta 2008 klo 20.37 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ääh, en siedä tällästä tekotaiteellista jauhantaa.. päivän asuja kitooooooos :>

 
24. elokuuta 2008 klo 21.06 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Äääää!!! En jaksa odottaa sinulta uutta postaustaaaa! Tee se äkkiä!

 
24. elokuuta 2008 klo 21.56 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

mahtavia nuo kuvat !
erillaisia <3
vai onko se erinlaisia ? :D

 
25. elokuuta 2008 klo 11.53 , Blogger Idhren kirjoitti...

"mahtavia nuo kuvat !
erillaisia <3
vai onko se erinlaisia ? :D"

Koitapa muotoa "erilaisia" ;>

 
25. elokuuta 2008 klo 19.32 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

hahaa aivan niinhän se oli :D
äidinkieli ei ole kyllä vahvin lajini :D

 
26. elokuuta 2008 klo 7.34 , Anonymous darjeel kirjoitti...

hei
onko sulla jossain kuvaa tuosta Lindexin mekosta? siis ihan pelkiltään? haluaisin niiiiin nähdä onko se samanlainen, mistä ei enää kokoja minulle löytynyt:( kiitti

 
29. elokuuta 2008 klo 23.10 , Anonymous Duussi kirjoitti...

Suloinen postaus! Kolmas kuva ihan lemppari. :)

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu