Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

"Onko teillä mitään söpöä?"

Colour me !

torstai 21. elokuuta 2008

"Onko teillä mitään söpöä?"


Olen sätkinyt pitkin kaupunkia tekemällä kahtatoistatuhatta asiaa yhtä aikaa. Pakkaushommissa käyn hetken jumalatonta askarteluvarastoani läpi, sitten uppoudunkin kuumottavin poskin lukemaan vanhoja päiväkirjojani. Sitten lukiomuistiinpanojen roskapussittamista, luokkakuvien häpeämistä ja mukien turvapehmustamista. Samalla olen tihrustanut huutokauppapaketteja (tänään lähtenyt satsi on erityisen söpö, postineitikin kommentoi hah), kiidättänyt jämäjuttuja kierrätyskekukseen ja... Stop. Aina kierrätyskeskusvaiheessa jalkani ovat jähmettyneet kiireisestä kipittämisestä venymään sitkaisesti kuin purkka, enkä ole tohtinut jättää itse myymälää tsekkaamatta. Kyllä nyt pakata, sisustaa, suunnitella ja näperrellä ehtii tunninkin päästä!


Siinä, missä soin kierrätyskeskukselle upeita aarteita, kuten kulutetun farkkuhameen, Nylon Beatin ilmaissinglen ja läskipohjaiset kukkasandaalit, sain sieltä itselleni ihanimmat syystalvisaappaat, mitä olen koskaan omistanut!

Image Hosted by ImageShack.us

Matalapohjaiset nöpöt maksoivat 2e, ja ovat todella hyvässä kunnossa. En malttanut olla lompostelematta näillä jo eilistä yhdistettynä tuohon neuletunikaan, vaikka lämpöä oli melkein toistakymmentä! (Joku kyseli tunikan alkuperää videon yhteydessä, se on viime kesänä Indiskasta ostettu.) Mulla on vain ongelma: En omista mitään muuta samansävyistä. Mitä luulette, menisikö liian matchy matchyksi, jos hankkisin samansävyisen laukun? Vai passaisiko jokin huivijuttu paremmin? Vai toimisiko nuo sittenkin yksin tarpeeksi hyvin, jos rinnalla olisi tummempaa ruskeaa?

Tänään treffasin ihanaa ystävääni, ja seikkailimme ympäri keskustaa enemmän ja vähemmän tärkeiden asioiden perässä. Kävimme muun muassa tsekkailemassa mulle uusia puhelinehdokkaita, oma armas simpukkaiseni kun jaksaa pitää itsensä hereillä enää vain päivän kerrallaan. Ei vaan meinattu päästä samalle aaltopituudelle puhelinliikkeen myyjän kanssa, keskustelu meni jokseenkin näin:


myyjä: No mitäs sais olla?

ia: Ihan vaan puhelinta oisin kattellut, oma kun alkaa olla aika kuollut. Mitä melko edullista teillä olisi?

myyjä: No tästähän löytyy tämmöstä, on soittimet, radiot ja kamerat (aseta väleihin teknisiä numerosarjoja), maksaa tällä liittymäsopparilla vain senjasenverran kuussa!

ia: Ei kun siis liittymä on, pelkkää soittovälinettä kaipaisin. Ei liittymää.

myyjä: (Hetken hiljaisuus) No tästä löytyis tämmönen erityisesti naisille suunniteltu malli, ja tosi edullisesti lähtee kun otetaan liittymä kylkeen, vaikka samansorttinen kun mitä sulla jo on!

ia: Ei kun pelkkä puhelin!

(tässä vielä vähän aikaa aika samantyyppistä dialogia, ennenkuin: )

myyjä: No okei. Minkäslaista.

ia: No söpöä!

myyjä: ...


(Tiedän, että ko. myyjät on koulutettu tarjoamaan aina enemmän mitä asiakas tulee hakemaan.) Tilanne tuntui jotenkin kokonaisuudessaan niin kovin koomiselta, kun vänkäyksen lisäksi pieni ia pinkissä hameessaan kysyy "No oisko tästä muita värejä?"

Kyllä me lopulta päästiin ihan niihin potentiaalisiin vaihtoehtoihin asti! Synttärilahjaksi ajattelin käydä jonkin simppelin ja halvan uutukaisen nappaamassa. (Saa ehdottaa!) Ja mitä hittoa, miten niissä kaikissa on nykyään joku kamera/tilitilisoittoäänet/sisäänrakennettu stereokombinaatio? Minä haluan soittaa ja laittaa tekstiviestejä!

Ostoskassiin päätyi koko kaartelulta ainakin edullisia kehyksiä. Sain karsittua järkyttävän painavan sylillisen vain kolmiin raameihin, mutta veikkaan, että palaan vielä salaa takaisin ja sniikkaan myös julisteita niiden kehysten täytteeksi! Olen vieläkin hyvin tukevasti siinä harhakuvitelmassa, että saan sisustaa sen kämpän kokonaan mieleisekseni ja että pilvet on oikeasti hattaraa.

Niin, ja sain työharjoittelupaikan eräästä vaateliikkeestä, olen ihan mielettömän iloinen! (En kerro asiasta sen tarkemmin, en halua levitellä/puhua asiasta täällä sen kummemmin.)

Jiaaaaa, tänä iltana sen kunniaksi lymyilyä viltin alla kera parhaimman yhdistelmän: Sipsiä, dippiä, vieruskaveria ja leffaa!


Translation:

Yesterday I found the perfect pair of shoes for the fall and winter from the recycling center! The light brown boots were nearly in excellent condition and they cost me only 2 euros. I just have one problem: I have nothing else in that colour. I'm such a matchy-matchy -person that it's hard to wear those boots without a matching bag, scarf or a bow. Hopefully I find something.

Today I went shopping with my friend and found some cheap frames for my and my boyfriend's apartment. I still strongly believe that I have the power to decorate the apartment however I want, and clouds are made of cotton candy..

Tunnisteet: ,

56 kommenttia:

21. elokuuta 2008 klo 20.14 , Blogger Minea kirjoitti...

Mii olen jättetyytyväinen kahvimustan väriseen Nokian 6125:een, mutta siinä onkin nuo kaikki kameraäänityskalenterinhälysäänet ynnä muut, joten ehkä ei sinulle.. :D

Suosittelen http://www.puhelinvertailu.com/ -sivustoa. Ensin kannattanee tsekatta käyttötarkoitushaku (peruspuhelin ilmeisesti) ja ominaisuushaku. Sitten kun mahdollisia ehdokkaita on löytänyt, mennään puhelinvertailuun. Tadah!

Ja vitsi kuinka söpö asu tuossa kuvassa. Nuo kengät näyttäisivät menevän mahtavasti ilman mitään samanvärisiä kavereita ^^.

 
21. elokuuta 2008 klo 20.42 , Blogger ANNIKA VISKARI 魏艾妮 kirjoitti...

no et ainakaan oo kärsiny tylsyydestä. :P Ihana toi sun asu! <3 :)

 
21. elokuuta 2008 klo 20.47 , Blogger pina kirjoitti...

Haa kiva keskustelu :D

 
21. elokuuta 2008 klo 20.48 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

saako sen verran kysästä että minkä kautta menet sinne työharjoitteluun? siis jonkun koulun kautta vai täh?

 
21. elokuuta 2008 klo 20.49 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei ia, millon sulla on synttärit?

 
21. elokuuta 2008 klo 20.51 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Suosittelen Sony Ericssonin S500i:tä, on ainakin mielestäni söpö! Toimii hyvin ja akku kestää, plus tosi nätti muotoilu ja teemat ovat upeita.

http://www.sonyericsson.com/cws/products/mobilephones/overview/s500i?cc=fi&lc=fi

 
21. elokuuta 2008 klo 20.52 , Blogger ia kirjoitti...

Minea: Voi että, suuri kiitos hyödyllisestä kommentistasi! No en mä nyt ihan semmosta seniorikapulaakaan halua, saa siinä jotain tilpehööriä olla jos se ei vaikuta kovasti hintaan :D Mutta tuoltapa menen tiirailemaan, kiittipaljon!

Shine: No en :D Kiitti!

Pina: :)

anonyymi: Se on hara-paikka, jota hain ihan oma-alotteisesti, en minkään kautta :)

anonyymi: Ens kuun 21. , pistähän ylös ja lahja harkintaan!

 
21. elokuuta 2008 klo 20.52 , Blogger ia kirjoitti...

anonyymi: Oi kiitti suosituksesta, mäpä tsekkaan ja laitan harkintaan!

 
21. elokuuta 2008 klo 21.00 , Blogger Lotta kirjoitti...

Mulla on Nokia 3500 classic, ja väreissä löytyy (itselläni on pinkki, lisäksi on ainakin hurjan sievä oranssi, kirkkaansininen, punainen ja musta.) Hinta on alta sadanviidenkymmenen, tarkkaa en muista.

 
21. elokuuta 2008 klo 21.03 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Nokia 2760 on tosi hyvä ittelläni on sellanen viininpunanen? tai mikä väri nyt onkaa :D http://www.siamphone.com/picture/nokia/2760/nokia_2760_1_b.jpg tollanen se siis on ja se maksaa about 65e ja siin on kamera ja tollasii mut on tosi hyvä ja nätti :) ja tohon vois sopia ruskee laukku tohon asuun samaa sävyö ku kengät :) Ihana postaus taas <3

 
21. elokuuta 2008 klo 21.12 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Syyskuun 21.. minun ja poikaystäväni vuosipäivä :)

Että rakastan tätä sun blogiasi eikä minua häiritse kuin yksi ainokainen asia (eikä sekään pahemmin):
Miksi melkein joka postauksesta (no eh, hieman liioiteltuna) löytyy jotain viittaavaa siihen että olet hirmu pikkuinen? Siis, 162cm, sehän hipoo suomalaisnaisen keskipituutta? Sinuahan "pienempiä"(/lyhyempiä) näkee jokapaikassa? Ei sillä, olethan sinä ihanan hoikka ja näin, mutta et tosiaan mikään mini. Anteeksi, jos tämä kuuluu siihen kategoriaan (vartalostasi keskustelemiseen)jota et hyväksy, vaikkei tämä haukkuminen olekkaan, ihanaihana kroppahan sinulla! Kun kuitenkin kaikki kehusmiskommentit, niin miksei tätä? :) Josset hyväksy kommenttiani, voit ainakin mielessäsi miettiä, jos tämä vaikka ärsyttää joitakin (esim. sinua vielä paljon pienempiä joita löytyy, mutta eivät vaikka pidä siitä että heitä kutsutaan pieniksi)

Kuitekin, ihana blogi! Toivottavasti kirjoitat pitkään.

<3lla Jassu

 
21. elokuuta 2008 klo 21.19 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tuo Iitun antama linkki ei toimi ainakaan minulla, joten oli ihan pakko etsiä toimiva osoite :D

http://www.siamphone.com/catalog/nokia/2760.htm

Itselläni on Nokia 5300, kätevä ja maksoi jtn 100-150 euroa, en muista tarkalleen.

kuva: http://www.itechnews.net/wp-content/uploads/2007/02/nokia-5300-music.jpg

 
21. elokuuta 2008 klo 21.22 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

miten voit aina löytää kierrätyskeskuksesta jotain kivaa? :o itse tykkään kierrellä kirppareita, ja joka viikko käyn yhdellä vakkarilla, mutta harvoin sieltä kuiteskaan mitään järkevää/kunnollista löytyy.. : <

 
21. elokuuta 2008 klo 21.35 , Blogger anna-elina kirjoitti...

WAU mitkä saappaat!

 
21. elokuuta 2008 klo 21.39 , Blogger MouMou kirjoitti...

Mikä ilmaissingle?!:O<3 (superfani-MouMou)

 
21. elokuuta 2008 klo 21.52 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mulla on Nokia 7360 L'Amour Pink :) se on ältsin söpö ja vielä vaaleanpunainen! löytyy myös muina väreinä jos tuo vaaleanpunainen ei silmää miellytä :D Ja helppo käyttää, ei mitään ylmiääräistä, ihan simmpeli perus puhelin, eikä se paljoaa mun mielestä maksanutkaan :) Suosittelen !

 
21. elokuuta 2008 klo 21.56 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mullakin tommonen Nokia 3500 ja on kyllä ihan peruskelpo kapistus! Mp3 soitin ja kamera kyllä löytyy, mutta niitä taitaa olla aika vaikea välttääkkään nykyään :>

 
21. elokuuta 2008 klo 21.57 , Blogger Sara kirjoitti...

Onnea työharjoittelupaikasta ja uusista, ihanista kengistä! :)

 
21. elokuuta 2008 klo 21.57 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Onnittelut thp:sta! Niin ne sitten palaset uuden elämän alkuun alkavat loksahdella paikoilleen:)
v

 
21. elokuuta 2008 klo 22.09 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tuo on niin tuttua. Kun itse olin ostamassa uutta puhelinta ja pyysin myyjältä peruspuhelinta, minulle lyötiin käteen toinen toistaa hienompia puolitietokoneita:P Päädyin sitten ostamaan Nokian 5200 XpressMusicin. Hintaa oli ~150 euroa.

 
21. elokuuta 2008 klo 22.22 , Blogger Linda kirjoitti...

Hohoo:D Mulle käy kans aina noin kun haluan ihan pelkän puhelimen mallia perus. En siis mitään viihdekeskusta kahvinkeitto-toiminnolla ja vappuhuiskalla, kiitos. Kun laitteen nimi on puhelin, niin oleellista on, että sillä pystyy soittamaan ja lähettelemään tekstiviestejä:D

Hyvänä vinkkinä, tuohon puhelinmyyjien rikkinäiseen levyyn, kannattaa sanoa että on jtn määräaikaisia sopimuksia jo olemassaolevassa liittymässä niin loppuu tyrkytys. Toimii! T: Pieni neiti joka poistui liikkeestä perusperuspuhelimen (Nokia 2600 Classic, hintaa vissiin 60€) kanssa:)

 
21. elokuuta 2008 klo 22.40 , Blogger Jenni kirjoitti...

Näytät aivan huippusöpöltä tuossa neuletunikassasi ja uusissa saappaissasi. :)

Ja onnea harjoittelupaikasta! :)

 
21. elokuuta 2008 klo 22.52 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Haha, itselläkin kokemuksia rasittavista kännykkämyyjistä. Mentiin äipän kanssa kauppaan, ja äiti sanoi "Tyttärelle tultiin puhelinta hankkimaan" ja myyjä mielestään hauskasti sanoi "Aijaa, no vaaleanpunainen sen täytyy varmaan olla" ja oikeasti, jos katse voisi tappaa, se myyjä olisi jo mullan alla. Ja nolointa koko jutussa on se, että kassiin sujahti Nokia 7360 - vaaleanpunaisena tietenkin.

 
21. elokuuta 2008 klo 22.56 , Blogger Juttis kirjoitti...

Näin viime yönä jotai todella outoa unta :O Sinä ja minä juostiin jollain kalliolla missä oli joku vesiputouksen tyyppinen juttu eikä virran takia päästy kukkulalle :D


Mietin taas herätessäni, että WTF :D


ihan näin muute BTW :D

 
21. elokuuta 2008 klo 23.15 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Oma Nokian luuri maksoi kai 30 euroa, on niiin riisuttu malli kuin mahdollista, mutta akku kestää jopa viikon ja puhelin toimii moitteettomasti. Ei kameroita, soittimia tms. turhia härpäkkeitä, joten loisto-ostos! Saanen vielä sanoa, että kesti muuten 4 viikon ulkomaanreissun niin, että vaihdoin akun kerran koko aikana (oli siis kaksi täyttä akkua mukana). Suosittelen! Mallia en muista, mutta se oli h-a-l-p-a ja toimii½

 
22. elokuuta 2008 klo 1.23 , Blogger Marika kirjoitti...

Päivän asu on ihana. :) Kengät ovat kyllä todella hyvä löytö, tollaisia sattuu eteen vain muutamat elämässä. Ihanat. <3

Hihi, tuo keskustelu puhelinmyyjän kanssa tuntuu todella tutulta. Itsekin sain kuulla kaiken mahdollisen, mitä kannattaa ostaa lisäksi ja missä on mitäkin ominaisuuksia. Kiitti vaan mutta en oikeesti tarvii sitä kuin soittamiseen ja tekstailemiseen.. Ärh. Ja itsekin kysyin myyjältä, että onkos teillä vaaleanpunaista puhelinta? Hih, katto vähän kieroon. Mutta hei, ulkonäkö on tärkeää oikeesti.

 
22. elokuuta 2008 klo 7.40 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mullon just sama kännykkäongelma!
omistan samsungin simpukan, malli on öööö... sgh-x460
tää on nyt näyttänyt romahtamisen merkkejä ja itekkin iha perus puhelinta oon jo katellu. Itse asiassa olin jo yks päivä menossa ostaa nokian 5000 -puhelinta ( http://www.gsmprofile.com/cellphone/wp-content/uploads/2008/04/nokia-5000-2.jpg ) kunnes sitten taas samsung yllättäen heräs henkiin.. :D

 
22. elokuuta 2008 klo 8.23 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

siis meetkö töihin vai työharjotteluun??? mitä eroo niil on?

 
22. elokuuta 2008 klo 8.33 , Blogger K ja B kirjoitti...

Itsekin etsin juuri puhelinta kun vanha simahtelee ihan ihmeellisesti vaikkei ole ollut edes vuotta :( Sinulla ollut aika kiireinen päivä, ihana tuo asu! (:

Ja ainiin, onnea työpaikasta!

 
22. elokuuta 2008 klo 9.53 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Itse kun en löytänyt sopivaa puhelinta, niin päädyin uusimaan vain akun. Sillä rakkain kännykkäni sai vielä pari vuotta lisäaikaa.

Eli vinkkinä, jos tykkäät nykyisestä puhelimesta (eikä siinä ole muuta vikaa), niin akun vaihtamisella pääsee parilla kympillä :)

Noiden puhelinkauppojen myyjien takia sit kun lopulta päädyin ostamaan uuden puhelimen (tässä vaiheessa edellinen 6100 oli palvellut 4,5 vuotta :) suoraan Stokkalta. Siellä riitti kun sanoin haluamani mallin ja eikun kassalla visa vinkumaan. Ei turhia myyntipuheita (oikeasti syy oli tietysti se, että sieltä puhelilmen sattui sillä hetkellä saamaan halvimmalla :)

 
22. elokuuta 2008 klo 10.23 , Blogger Maija kirjoitti...

Saappaasi ovat kuolattavan upeat. Itsekin olen yrittänyt metsästää konjakin/kamelinvärisiä saapikkaitta, mutta näin tuhteja sääri on vaikea tunkea kapeisiin malleihin :D

 
22. elokuuta 2008 klo 12.25 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

No huh :-D Jos minulle joku kauppias sanoisi puhelimesta tai muusta vastaavasta laitteesta, että kyseessä on "erityisesti naisille suunnattu malli", niin löisin kyllä aika kovasti lättyyn ja vaihtaisin liikettä. Käsittämättömiä myyjiä sitä onkin olemassa.
Hyvä, että jotain järkevää sitten lopulta kuitenkin löytyi :)

 
22. elokuuta 2008 klo 13.45 , Blogger KIIA kirjoitti...

aikas söpöt nuo popot tusta ihanasta neuleesta puhumattakaan :)

 
22. elokuuta 2008 klo 14.19 , Blogger inna kirjoitti...

kuulostaa iha dna-myyjltä (tosin varmaan kaikilla operaattoreilla on samanlaiset myyjät) :D Provikkapalkalla ku mennään, pelkät puhelimen hankkijat eivät ole lempparijengiä (jos ei osta sit erittäin kallista puhelinta :D

 
22. elokuuta 2008 klo 16.09 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

oliko kenties tuo puhelinkauppa DNA?

 
22. elokuuta 2008 klo 16.12 , Blogger faddistgirl kirjoitti...

Hei ia ! Jos vielä hauluisit niitä viime postauksen videossa mainitsemiasi sukkahousuja, mulla nyt on S-kokoa niitä :D Jos siis hauluat ne voin ilomielin lähettää ne sinulle, mutta jos olet jo ehtinyt ostaa sukkahousut, voin kyllä pitää ne itsekkin. Ilmoittele vaikka sähköpostiini febness@hotmail.com !

 
22. elokuuta 2008 klo 16.45 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

"tilitilisoittoäänet" vai mitä ne nyt oli. :---D Mä oon tykänny hirveesti mun nykyisestä puhelimesta, nokian 6288. Sopivankokonen puhelin, kivankokonen näyttö, liukukansi, kestää kolhujakin hyvin. (8

Voi mitkä kengät löysit! Noiden kanssa sopisi tosi hyvin tummanruskea tunika tai muu yläosa. (:

 
22. elokuuta 2008 klo 17.05 , Blogger Anni kirjoitti...

Aika pönttö myyjä :D

 
22. elokuuta 2008 klo 17.45 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Oh wonderful pair of boots! They look so comfy, and *omg* 2 euros!. I think they'd look nice with some red or dark green also!

(It's so nice of you to read all comments and answer, I didn't think you would! :D )

 
22. elokuuta 2008 klo 17.53 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Minunkin pitäisi saada uusi kännykkä, nykyinen alkaa jo vedellä viimeisiään.

Kengät ovat tosi nätit ja näyttävät ainakin minusta hyvältä ilman samanvärisiä asusteita. :) Minullekin kelpaisi noin nätit saappaat! ;)

 
22. elokuuta 2008 klo 18.53 , Blogger Annis kirjoitti...

Voi miten nätit saappaat! Minäkin haluan saappaat. Pitäisiköhän sitä kepillä jäätä koetellakseen mennä täkäläiset kirpputorit kiertelemään, jos vaikka törmäisi?

Minulla oli samantapainen keskustelu viime kesänä useammankin puhelinmyyjän kanssa, lähinnä tosin koskien puhelimen hintaa.
"Tahtoisin mahdollisimman edukkaan peruspuhelimen, koska muutoin en syö loppukuussa mitään"
"No tässä olis tää 285 euroa!"
Ja tätä toistettiin eri paikoissa, eri versioina -.- Mikä menee ohi jos liikkeeseen astuessa sanon, että en aio maksaa enempää ja jos tyrkytätte, asioin muualla?

 
22. elokuuta 2008 klo 18.56 , Blogger Annis kirjoitti...

Ja täytyy vielä lisätä tuohon puhelimen värikeskusteluun, että minua palvellut miesmyyjä oli kerrankin harvinaisen tilanteentasalla oleva tapaus ;)

"Tästä on sitten olemassa tosi naisellinen vaaleanpunainen väri"
"Minä muuten vihaan vaaleanpunaista"
*sekunnin epäröinti* "On siitä tosi herkkä mustakin"

 
22. elokuuta 2008 klo 18.57 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

En olekaan ennen uskaltautunut tänne mitään sanomaan, mutta nyt on aivan pakko, koska tuo keltainen tunika yksinkertaisesti on tolkuttoman ihana ja sopii sinulle mainiosti! Ja kun nyt tässä aloin jaaritella, täytyy toki myös sanoa, että tykkään todella lukea tekstejäsi. Kirjoitat hyvin ja mukavan eläväisesti, ja vaikken sinua tietenkään yhtään tunnekaan, voisin väittää, että tästä blogista huokuu mukavasti läpi kirjoittajan persoonallisuus juuri sen verran, että tämä myös saa miettimään, kuinka mukavaa olisi joskus tutustua kirjoittajaan :) Jatka samaan malliin, tätä on todella ilo lukea!

 
22. elokuuta 2008 klo 19.30 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mikä mahtaa ia olla lempisanasi? =DD itse veikkaisin että KIRPEÄ! "Ihana syysasujen kirpeä piriste" "Kirpeän punainen kitsch- laukku" "kirpeän mintun värinen lankakerä" "kirpeäkirpeäkirpeä" Mutta mikäs siinä, itse nauran (hyväntahtoisesti) aina nähdessäni tuon sanan sinun postauksissasi.

Ja jos vielä oikeaa kritiikkiä niin vähän ärsyttää varsinkin noissa videopostauksissa nuo sinun itsesi vähättelyt, kuten: "kauheaa vinkunaa" "tuhannes otto mutta ei tämäkään onnistunut" "ei todellakaan sovi mulle tämä videopostaus kun aivan kauheita aina nämä tekeleet" jne.

 
22. elokuuta 2008 klo 19.47 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mun kännykkä sanoi myös hiljattain sopimuksen irti ja myyjän hyperkännykkäesittelyistä huolimatta olen todella tyytyväinen, että pääsin ovesta ulos soitto- ja tekstiviestiominaisuudella varustetun vekottimen kanssa hintaan 37 €. Malli on Nokia 2160 (en kyllä tiedä saako niitä söpöinä väreinä). Ihanat kengät! :)

 
22. elokuuta 2008 klo 20.37 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ian blogi on paras, koska:

*ia on söpö!!

*kuvat aina hyvä laatuisia

*kirjoitat hauskasti

*sulla on söpö tukka

*vaikutat sopivan tavalliselta

*tyylisi on pirteä ja kiva

 
22. elokuuta 2008 klo 23.35 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Oi kuinka ihanat kengät! Ja vain 2 €!!

 
22. elokuuta 2008 klo 23.35 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Oi kuinka ihanat kengät! Ja vain 2 €!!

 
23. elokuuta 2008 klo 12.14 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Se on muuten tosi ärsyttävää kun haluaisi ostaa söpön peruspuhelimen jossa EI ole mp3-soitinta tai huippukameraa ynnä muuta! En oo vielä itse löytänyt täydellistä. :(

 
23. elokuuta 2008 klo 12.36 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

http://cdn.overstock.com/images/products/L10776781.jpg tuo taisi olla satasen =)

 
23. elokuuta 2008 klo 14.32 , Blogger Peippo kirjoitti...

Mulla on aina kanssa sama ongelma. Mä en tajua mitä järkeä on tunkea kännykkään kaikki himputin mp3-soittimet, radiot, kamerat, pelit ja muut vehkeet. Mun kännykkäni on mieluiten sellainen, millä voi soittaa ja pistää tekstaria. Edes kameraa en tarvitse.

 
23. elokuuta 2008 klo 15.44 , Blogger ia kirjoitti...

Lotta: Pitääpä tsekata!

Iitu: Hei itseasiassa juuri tuota minä vakavasti harkitsinkin! Oletko itse siis tykännyt? Onko miinuspuolia, kestääkö akku hyvin jne?

Jasmin: Hehee, syyskuun 21. on minun ja poikaystäväni syntymäpäivä :D Ollaan nimittäin synnytty samana. Ei kommentissasi ollut näitä "polvesi ovat kamalat" tai "olet todella lihava" -juttuja, joten ihan julkaisukelpoinen se oli :D Mutta hei, osaatko sanoa esimerkkejä että missä korostan pienuuttani? Tässä merkinnässä sen sanon, mutta en ainakaan itse ole huomannut sitä toitottavan missään muualla. Heitä mulle linkkiä että missä niin sanon, voin tosiaan olla sokea omille teksteilleni! Sivupalkissa pituuteni lukee ihan vain siksi, koska sitä on kysytty niin kamalan usein.

anonyymi: Ha, kiitos etsinnästä! :D Itseasiassa nuo kaksi puhelinta ovat juuri ne, mitä olen eniten harkinnut. Myyjä sanoi tuon sinun omistamasta mallista, että siinä on ollut ihmeen paljon ongelmia, oletko huomannut omasi kanssa? Onko sulla mitään pahaa sanottavaa siitä? Muuten se olisi hintansakin puolesta oikein sopiva!

Marjohei: Öö en mä tiedä! Ehkä Kajaanin kierrari on jotenkin älyttömän hyvä muihin verrattuna :D Tai sitten se on vaan siinä, että silmä on harjaantunut löytämään. Katso kaikki nurkat, ja mieti vaatteiden kohdalla, että saisiko siitä jotenkin upean ja käyttökelpoisen. Esim. nilkkapituisen hameen voi lyhentää tai vetää mekoksi, kärsineet kengänkorot voi korkolaputtaa uudenveroisiksi jne!

Amanda: Kiitos!

Moumou: Haha :D En nyt yhtäkkiä muista että mikä se oli, mutta kannessa oli kummankin pärstät ja se oli kovin punertava, taisi tulla jonkin Demin mukana aikoinaan.

Amour: Katsoin netistä, ja kovin söpöltä näyttää! Onkohan se miten vanha malli, sitä ei nimittäin näkynyt liikeessä :o

Diina: Tuommoinen oranssina vois olla söpö! Mä tosin haluaisin jollain tapaa kokoontaitettavan, ne on kivempiä :D

Sara ja V: Kiitos paljon! :)

anonyymi: No niinpä! Mä mietin tuota puhelinta ihan perusmallissaan, ilman tuota xpress music-juttua. Oletko tykännyt puhelimesta, onko ollut ongelmia?

Linda: Haha vähän olis huippu jos nappia painamalla tulis vappuhuiska :D Heii tuo puhelinhan vaikuttaa hyvältä, ja ainakin olisi edullinen! Olet siis tykännyt? Pitääpä kysyä, josko jostain löytyisi.

Jenni: Hee, kiitos :)

Mr_Spaceman: Ahahaa, ihana lopetus noin ponnekkaan alun jälkeen :D No ne osaa olla kyllä katalia, melkein haksahdin erääseen simpukkaan jonka yläosa oli naisille suunniteltu: tarpeeksi suippo ettei sotke tukkaa!

Caisha: Hahaa, mitähän hittoa :D Kukkulalla olis varmaan ollut joku shoppailukeidas!

Vinkvink: No ohhoh, kuulostaa lupaavalta! Hyvä vaan, kun siellä liikkeessä myyjä löi eteen vaan niitä budjettini rimaa hipoen alittavia, eikä noita superedullisia. Pitääpä mennä takaisin älisemään niitä halvimpia!

Marika: Voi kiitos :) No niinpä! Mulla on mp3-soitin musiikin kuuntelua ja kamera kuvaamista varten, joten oikeasti sen ei tarvitse olla muuta kuin toimiva soittamiseen ja tekstaamiseen, sekä tietenkin auttamattoman söpö :D

Kati: Haa, mulla on tällä hetkellä tismalleen sama Samsungin simpukka! Mulla siinä on tosiaan vaan tuo akkuongelma, ja onhan se aika räjähtäneessä kunnossa muutenkin. Just tuota Nokiaa se myyjä esitteli mullekin, mutta rumana valkovihreänä!

anonyymi: Se on hara-paikka. En jaksa selittää siitä enempää, otas google käyttöön jos oikeasti kiinnostaa! :)

Betty + Krisse: Oi onnea sinullekin etsintöihin, kerrohan sitten mihin päädyit! Kiitos :)

Leela: Hyvä idea kyllä sinänsä, mutta kyllä se alkaa olla aika uusia koko luuri :D On nimittäin melkoisten kolhujen peittämä, joten aika varmaan romahtaa kohta muutkin ominaisuudet! Olisikin noin, että olisi jo ihan varma siitä että minkä mallin haluaa. Voisi vaan mennä ja ostaa :o

M: Voi kiitos! Toivottavasti sopiva malli löytyy :) Kirpparikengissä voisi olla jo toisen jalan löysyttämä varsi, kannattaa pitää silmät auki!

Tai: Hehe :D No pitäähän se käyttää kaikki keinot, jotta kaupat syntyisi!

Prinsessakakku: Kiitos!

Miitu: Hehee, en paljasta firmaa, mutta vähän provikan kiilto silmissä sillä näytti olevan :D

anonyymi: En kerro firmaa sen tarkemmin.

Faddistgirl: Hehee, mailattu!

anonyymi: Tuo sun puhelin on just samanlainen, kuin ystävälläni! Kyllä kelpaisi, mutta taitaa ylittää vaan mun budjetin. Kiitos!

Ansku: No ennemminkin ehkä ylitehokas tai jotain? :D

Gratisetamore: Thanks! I actually tried on a dark-green dress with those boots on and it looked really nice, but the dress was a bit too big :( But red could be pretty stunning with those, too, so thanks for the tips! Of course I read and answer all comments, because they all are so sweet :)

Emmisusanna: Kerropa jos löydät jonkin kivan! Kiitos :)

Annis: Kiitos! No todellakin menet sohimaan, voit löytää vaikka minkälaiset upeudet :) No niinpä, mikähän siinä on niin vaikeaa! Mä sanoin ihan konkreettisen hintarajan sille puhelimelle, ja kaikki mitä se tarjosi, oli just muutaman euron alle sen rajan :D Ei puhettakaan niistä halvimmista! Hahaa aivan ihana, herkkä musta :D

anonyymi: Voi että, kiitos aivan ihanasta kommentistasi, kiva kun uskaltauduit kertomaan! Upotan minä tähän persoonaani melkoisen kimpaleen, että kyllä minä ihan sitä olen, mitä täällä sanon olevani :) Mutta jos tuut Kajaaniin niin ilmottele, käydään vaikka leivoksilla!

kirpeä nappula: Hahaa, enpä ole ajatellutkaan! Kirpeä on niin ihana sana :D Kirpeä syksy, kirpeät mansikkakarkit, kirpeä pakkanen! Haha, nuo oli kyllä turhan liioiteltuja nuo sinun esimerkkisi :D Mutta olen todella epävarma itsestäni liikkuvassa kuvassa, enkä lähde asiaa huijaamaan että "ei tässä mitään, ekalla meni purkkiin enkä takellellu yhtään"

Jii: Sepä näyttää jämerältä peruspuhelimelta! Taitaa tosin olla melko vanha malli, kun ei Nokian sivuillakaan näy, joten liekkö sitä enää edes saatavilla :o Kiitos!

anonyymi: Hehe, kiitos kamalasti! :)

Nami: No niinpä!

Tiny: Totta! Kerro jos löydät! Mä tosin haluaisin soittoääneksi semmoisen ihan oikean kappaleen, pitääköhän siinä silloin olla mp3soitin?

anonyymi: Uu, tyylikäs! Mä en vain halua enää Samsungia koska sen tekstiviestiominaisuudet on niin kököt, muuten tuo kyllä olisi mitä potentiaalisin :)

Peippo: No niinpä! Siis oikeasti, mulla on kamera kuvien ottamista ja mp3soitin musiikin kuuntelemista varten, puhelimesta ei tarvitse niitä ominaisuuksia löytyä. Ja ne kuvatkin ovat niin kamalan huonolaatuisia ettei mitään järkeä! (Ainakin siis edullisemmissa puhelimissa.)

 
24. elokuuta 2008 klo 17.26 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mulla kävi tollee samalla tavalla kun olin ostamassa uutta puhelinta. Myyjä yritti tuputtaa jotain liittymäpaketti-hommaa ja piti oikein vaihtaa äänensävyä epäkohteliaammaksi jotta sain hänet lopettamaan liittymistä puhumisen :D

 
25. elokuuta 2008 klo 13.50 , Blogger iviivi kirjoitti...

Mullakin oli tuo sama kännykkäongelma kun vanhani rupesi reistaamaan! Halusin jonkun kivannäköisen puhelimen, en mitään rumaa lärpäkettä. Onhan se kännykkä tavallaan yksi asusteista, ja eihän se sovi lainkaan jos se on ihan erityylinen kuin omistajansa :p

Mutta kaikesta huolimatta löysin itselleni unelmapuhelimen, kameraa nyt en tuohon olisi tarvinnut, mutta minun puhelimessani on pakko olla radio ja kalenteri, ipod hoitaa musiikkipuolen. Päädyin tälläseen, ja 170 erkkiä siitä maksoin, mutta kyllä se on sen arvoinen! http://www.nokia.fi/link?cid=PLAIN_TEXT_350563

Eilen katselin, että tuohon samaan sarjaan oli tullut uusikin malli, jota parhaillaan harkitsen kakkospuhelimeksi itselleni. Mullakun kon katsos kaksi liittymääkin, toinen soittamista ja toinen tekstaamista varten, toinen kun on tekstariliittymä ja toisessa on halvemmat puhelut. Muttaniin se puhelin : http://www.nokia.fi/A4973035
Gigantin mainoksessa kun näin niin hintaa oli se 70 erkkaa. Ei edes paha!

ps. onnea uuteen elämään uuden asunnon ja hara-paikan johdosta!

 
30. elokuuta 2008 klo 17.10 , Blogger ia kirjoitti...

Iviivi: Oho, näyttääpäs ne salmiakilta! Haluaisin tosiaan itsekin nätin puhelimen, joutuuhan sitä aika paljon katsomaan. Oma limittini on 150e, eli sen alle pitäis jotain löytää. Tuo toinen itseasiassa olisikin, pitääpä käydä kaupassa hiplailemassa! Kiitos paljon :)

 
30. elokuuta 2008 klo 17.10 , Blogger ia kirjoitti...

Noora: Niinpä, se on tosi inhottavaa kun myyjä ei vaan lopeta, vaikka siitä sanookin!

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu