Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

ostoslärinää

Colour me !

perjantai 29. elokuuta 2008

ostoslärinää


Heimoii! Minä täällä taas. Tassua pystyyn kuinka moni on ollut valmis myrkyttämään iltateeni kun minusta ei ole kuulunut? (Älkää kuitenkaan, kun haluan sisustaa ensin oman kodin!) Muutama onkin jo kommenttiboksiin moittinut hurjan postaustahtini laantumista, mutta sille on ihan oikeasti Hyvä Syy. Nimittäin elämä. Viime maaliskuusta lähtien olen lähinnä öllöttänyt ja tehnyt ihan mitä on vaan sattunut huvittamaan, koska kirjoitusten jälkeen mulla ei ole ollut yhtikäs mitään. Ei opiskelua (siis pääsykokeiden lisäksi), eikä pahemmin niitä töitäkään. Nyt kun olen sen työn onnistunut vihdoin itselleni hankkimaan, niin se 24 tuntia päivässä ei olekaan enää vapaa-aikaa. Joten älkää kullat jooko minua vaatiko käyttämään kaikkea tällä hetkellä jäljellä olevaa vapaa-aikaa blogin kanssa? Pidän edelleen vanhasta säännöstäni kiinni, eli blogissa ei pitäisi olla yli kahta postauksetonta päivää.


Mutta pari uutuutta! Kierrarikäyntien sekä Benettonin alehyllyhaksahduksen kotiuttamana taas vähän lisäkampetta, mutta hei liian halvalla ja "palkka"rahalla! Kuvamateriaalina käsittämätöntä venkoilua. Olen harjoittanut uuden ilmeen perusvirneen kaveriksi: Suu auki! Muut ilmeet ovat vielä työn alla.


Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Ensinnäkin kierrarimekko (2e), joka on kuosiltaan itse täydellisyys syksylle. Ja ne uudet saappaat näyttää tykkäävän sen väristä kovasti! Tämä tosin kaipaa hieman ompelukonetta, sillä yläosa on turhan väljä kolmekutosen mekossa. Jos liikaa innostun niin tästä saattaa syntyä laskoshamesysteemi: Leikkelen yläosan ja sijoittelen sen jotenkin helmaa isontamaan (okei, kuulostaa jo suunnitteluvaiheessa tuhoontuomitulta), tai sitten tyydyn piukulahameeseen. Tai, jos joku haluaa välttämättä tämän itselleen yhtenä kappaleena, niin ilmoittautukoon, voin harkita huutamista!Image Hosted by ImageShack.us

Kierrari tarjoili eurolla myöskin suloisen neuleen, jonka kiskaisin pahimpaan neuleennälkääni. Väri on minulle vähän oudompi vauvapersikka, mutta katotaan josko se yhteiselo lähtisi rullaamaan vaikka terävämpään mustaan yhdisteltynä.Image Hosted by ImageShack.us

Tämä on nyt ihan siltä varalta, että satun seuraavassa elämässäni olemaan sihteeri! Euron luumukauluspaita. Ja Saksan ostokseni muistavat eivät sitten yhtään kuittaile siitä lähestulkoon tämän kanssa identtisestä jutusta!Image Hosted by ImageShack.us

Benettonilta sitten löytyi pari suloista perustrikoota pienillä puhvihihoilla ja isommalla selkäaukolla. Juuri tämmöisiä perus-muttei-kuitenkaan -paitoja tarvitsinkin liian monien alaosieni kaveriksi (päädyn kuitenkin vain siihen mustaan korkeavyötäröiseen hameeseen), eikä 60% alennuksen jälkeinen seitsemisen euron hintakaan itkettänyt.Image Hosted by ImageShack.us

Benettonin raitatoppi muuntui paria kokoa liian isona rentoiluminimekoksi, ja 70% alennuksen raapaisemana hintaa ei ollut kuin päälle kymppi.


Siinäpä heitä, luultavasti jotain noista sovellan huomiseen tyttöjen iltaan. Pitkästä aikaa siis vähän mietitympää asua huomenna! Mikäs ostoksista kohosi sinun lemppariksesi?

Hei tiedättekö muuten, olen joka ikisen saamani kommentin huolella lukenut, mutta se vastaaminen on taas lykkääntynyt kiireellisempien tieltä! Lupaan kyllä käsi rintakehällä, että ne vastaukset sinne vielä ilmestyvät. Ihan varmasti!


Ainiin ja vielä! Eteisen lattialle kellahti toissapäivänä se tuorein Trendi, ja siellä sivunlaidassahan sitä onnettomalta kymmenvuotiaalta näytettiin tyylikkäiden Hel-Looksin Liisan, Fashionweekin Johannan sekä Nelliinan vieressä. Hassua, minut oli nimetty iaksi, mutta esimerkiksi Nelliina oli ihan Niinana.. Vai tiesivätköhän ne edes, ettei se ole oikea nimeni? No joka tapauksessa, netistä löytyi jatkoa sivunlaidalle pienten haastatteluiden ja kuvan muodossa. Oman pätkäni olisin tosin halunnut kirjoittaa itse uudelleen: Se tuntui aika tönköltä "mä tykkään väreistä!" -luritukselta. Veikkaan, että moni luulee pätkän ja kuvan perusteella minua tällä hetkellä ala-asteelaiseksi.. Mutta ei se mittään, kunhan äpisen, mahtavaahan tuo oli kun pääsi ihan oikeaan Trendiin asti! (Ps. olen siis 21.9. 19-vuotias. Lahjoja saa lähettää!)

Muutto maanantaina, HUUUUUUUUU!


Translation:

Here's my latest shoppings! Not that I need any more clothes, but they were so damn cheap and I will soon have a whole apartment for my clothes! (Well, my boyfriend's clothes must fit to the closets as well, but how much space can a few t-shirts, jeans and hoodies take?)

The first dress cost me 2 euros at the recycling center, and the pattern is just perfect for the fall. And, the dark green seems to love my new boots! The only thing wrong with the dress is a bit too loose top. Although I'm a total sucker when it comes to sewing, I'll try to make it fit. If I fail, I'll cut the dress half and transform it to a cute skirt.

I really need warm cardigans for the fall, so I found the light peach -coloured cardy from the recycling center, for 1 euro. The colour is a bit too baby-ish for me, but I think strong black accessories can work it out.


The plum-purple blouse is also from the recycling center (what a surprise), and when it cost only 1 euro I decided to be a secretary in my next life.

The almost basic tricot shirts I bought from the United Colors of Benetton at a 60 per cent sale. I love those little puff-sleeves and the deeper backcut! (Well the hole in the back, don't really know the exact word for it but I think you know what I mean.) You always need this kind of basic shirts with little twists, they go basically with everything.

The striped mini dress, also from UCB, is really a top which is few sizes too big for me, but I would probably have bought the bigger one to wear as a dress anyway, than the fitting size to wear as a top. And the price was sliced with a -70% tag, lucky me!

What was your favourite?

Tunnisteet:

109 kommenttia:

29. elokuuta 2008 klo 21.22 , Anonymous Selin kirjoitti...

AJJ tuota vauvanpersikkaista neuletta! Tekee mieli vähän venyyttää tuota ja tulla sinne sisälle sun kaveriksi (shttt hiljaa kaksimieliset). Myös tuo keltainen trikoopaita antoi silmänruokaa mukavasti, keltainen väri passaa sulle hyvin!

Hui, pari päivää! Eikö ole edes pientäkään surumielissyytä ilmassa, kun ensimmäistä kertaa muutat pois kotoa? :D

 
29. elokuuta 2008 klo 21.26 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Vihreä mekko ja vaaleanpunainen neule ehdottomat suosikkini. Ihania löytöjä. :)

 
29. elokuuta 2008 klo 21.27 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Nuo kaksi pienillä puhvihihoilla varustettua benettonin trikoopaitaa ovat aivan yltiösöpöt, juuri sopivan yksinkertaiset pienellä erikoisuudella lisättynä.
Pidän myös tuosta pari kokoa liian isosta topista, joka muuttuu päälläsi upeaksi mekoksi. Olen huomenna menossa pienelle kaupunkikierrokselle, joten saa nähdä tarttuuko mukaan saman tapaisia vaatteita..

 
29. elokuuta 2008 klo 21.28 , Blogger faddistgirl kirjoitti...

Miksi sinä löydät aina kaikkea hienoa kierrarilta, sitten kun itse astun sisään, kappas vaan jokaikinen vaate on jotain hikisiä ylipieniä/isoja t-paitoja. Törkeetä. Hei lähetän sulle lahjan sitten kun täyttelet 19 vuotta, ihan pakko :)

 
29. elokuuta 2008 klo 21.29 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kaikki ostokset ovat tosi kivoja! :) Mekko on ihana ja tosi kivan värinen!

 
29. elokuuta 2008 klo 21.31 , Blogger Hilla kirjoitti...

Nyt oon ihan oikeastioikeasti kade. Tuo raitamekko on ihana! Samoin Benettonin paidat.

 
29. elokuuta 2008 klo 21.32 , Anonymous nanna- kirjoitti...

Älä ressaile siitä postaustahdista, aika moni täällä tietää, että sinulla kiireitä (kuten esim vaikka se elämä) ja jätä niiden muiden löpinät omaan arvoonsa.

Tuo persikkaneule on iiihana! Sopii tosi hyvin sulle. Samoinkin kuin nuo kaksi Benettonin peruspaitaa.

Ja täytyy myöntää, että kun näin tuon kauluspaidan, mieleeni tuli juuri se sinun Saksasta (?) ostamasi paita! Oletko käyttänyt sitä paljonkin?

 
29. elokuuta 2008 klo 21.35 , Anonymous Nana kirjoitti...

Tuo vihreäruutuinen mekko on täydellinen, etenkin noiden sun saappaiden ja hiusten kanssa. Upea syksylook!

 
29. elokuuta 2008 klo 21.36 , Blogger Minea kirjoitti...

Tuo neule on tosiaan iiihana ^^. Ja kaikki muukin kyllä.

 
29. elokuuta 2008 klo 21.39 , Blogger Idhren kirjoitti...

Tiäkkö, mä kans kattlein sitä artikelia ja olin jo ensimmäisiltä riveiltä sillein et eikä, kukahan näin tökkivää ja lapsellisen kuuloista tekstiä kirjoittaa, ei ainakaan kukaan blogaajista itse >_< Kun oli niin lyhyitä virkkeitä. Välimerkkejä tuskin olikaan. Ymmärrätkö. Tarkoitan juuri tätä. Niinkun. Tosi tökkivää. Menee ehkä uutistekstissä. Mutta ei juuri muualla. Härreguud.

 
29. elokuuta 2008 klo 21.41 , Blogger mari kirjoitti...

IHANIA syysuutuuksia sinulla, ia (: tyksin ehkä eniten tuosta raitamekko/toppi(?)-hommelista...

ruotsin värit noissa paitasissa :D no, mutta silti värit pukevat sinua tosi hyvin. :)

peeäs: tsemppiä töitten ja kaikkien muitten juttujen kanssa!

 
29. elokuuta 2008 klo 21.50 , Anonymous nuul kirjoitti...

Ihana raitatoppi(/mekko) <3_<3

 
29. elokuuta 2008 klo 21.52 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Oioi tuo neuletakki on just herkku ja sitten nuo puhvipaidat jaja tuo vimppa mekko on iiiiiiihana!! Tahtoo shoppailemaan :(

 
29. elokuuta 2008 klo 21.58 , Blogger behaviour kirjoitti...

Oi että mitä löytäjä olet taas tehnyt ia! :--)

Tykkään noista benettonin söpöistä perustrikoista, etenkin keltaisesta ja tosta raitatopista/mekosta. Miten noi sopiikaan sulle noin hyvin?

 
29. elokuuta 2008 klo 21.58 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

toi neuletakki sopii sulle väriltään tosi mainiosti. :--)
ahh, tykkään noista sun kaikista ostoksista oioi. (--;

 
29. elokuuta 2008 klo 22.01 , Blogger Fia kirjoitti...

Hei, mistä tuo ihana minimekko/topi on? Ihanan värisiä nuo t-paidat :)

 
29. elokuuta 2008 klo 22.11 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ihana tuo vaaleanpunainen neule :D

 
29. elokuuta 2008 klo 22.26 , Blogger Tes kirjoitti...

Ihanat noi Benettonin perustrikoopaidat! Juuri tuollaisia minäkin tarvitsisin... :)

 
29. elokuuta 2008 klo 22.29 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Toi vihreä mekko on upea! Sinuna en lähtisi sitä saksimaan, vaan korkeintaan vähän kaventaisin yläosasta. Vaikka ei tuo yläosakaan musta hervottoman isolta näytä.

 
29. elokuuta 2008 klo 22.29 , Anonymous Kabina kirjoitti...

Oi, nuo Benettonin paidat ovat aivan mielettömän suloiset, tuollaisia kun omaankin kaappiin joskus eksyisi :) Myös toi neuletakin väri passaa sulle oikein hyvin.

 
29. elokuuta 2008 klo 22.32 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Oi, tuo raitatoppi/mekko on aivan ihana! (:

 
29. elokuuta 2008 klo 22.38 , Blogger Noora kirjoitti...

Rakastuin noihin benettonin trikoopaitoihin. Tahtoo tahtoo. Oon kohta ryöstämässä sunkin vaatekaapin. :D

Ai niin, pitimäni sanoa(tämän takia siis tulin) että sinä satut olemaan kaverini kaverin isosisko ;D mutta älä huoli, en asu lähelläkään siellä.

 
29. elokuuta 2008 klo 22.38 , Blogger Ninna kirjoitti...

Uih nuo Benettonin trikoopaidat on ihania <3 oihkista! ;DD

 
29. elokuuta 2008 klo 22.41 , Anonymous finn kirjoitti...

RAITA MEKKO PARAS IHANAAAA!!!!

 
29. elokuuta 2008 klo 22.55 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Saatko asunnon yksityiseltä, vai kajaanin pietarilta vai?

Tuntuu hassulta kun näytät niin lyhyeltä vaikka olet pitkä minun mittakaavassani. Itse olen VAIN 156pätkä sua vuoden vanhempi ;D.

Ihania vaatteita oot löytäny, ite en löydä koskaan mitään koko kaupungilta D;

 
29. elokuuta 2008 klo 22.59 , Blogger Pineapple Penguin kirjoitti...

Upeita kaikki löydöt! Mistähän ihmeestä mä löytäisin Benettonin myymälän...

 
29. elokuuta 2008 klo 23.14 , Blogger Anniina kirjoitti...

Olen löytänyt VAATEKAKSOSENI!!!

Merkintöjä selaillessa en ole voinut muuta kuin ihailla kaikkia ihania vaatteita. Ja etenkin tapaa, jolla yhdistelet niitä!

Ensimmäisessä postauksessa päällä on mekko, jonka myös itse omistan. Vaikka en olekaan ehtinyt kaikkia merkintöjä kahlata läpi, olen vakuuttunut että yhtäläisyyksiä on enemmänkin. Esim. tuo H&M:n keltainen neuletakki. Huokaus. Ihanuutta!!! :)

Kiitos kauniista kuvista.

 
29. elokuuta 2008 klo 23.23 , Blogger lovebird kirjoitti...

Ihania löytöjä taas :)

Mun mielestä sun postaustahdissa ei ole mitään vikaa? Kannattaa jättää omaan arvoonsa semmoiset kommentit ja yrittää olla ottamatta minkäänlaisia paineita asiasta. Opetelkoon lukijat vähän kärsivällisyyttä! Ja hyvää kannattaa odottaa ;)
Ja tuskin kukaan haluaa että tästä tulee sinulle ns. pakkopullaa, johon päivität vaan lukijoiden mieliksi ja itse kiristelet hampaita ja stressaat?

Ja muuten, mietin IHAN SAMAA että miksi ihmeessä sä olit "ia" ja Nelliina "Niina" :D ihmeellistä, ei voi muuta sanoa..

 
29. elokuuta 2008 klo 23.25 , Blogger amelia kirjoitti...

Ihana toi sun neule! :>

 
29. elokuuta 2008 klo 23.27 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

äääh olet hirveän nätti ja sulla on ihania vaatteita, *kateuspuuskia* tykkäsin eniten tosta ruutumekosta<3

 
29. elokuuta 2008 klo 23.28 , Anonymous petra kirjoitti...

aijai olet syntynyt mua kaksi päivää aiemmin :) mutta ihanaa, toi viimeisin paitamekkojuttu on täydellinen, siihen tykästyin eniten.

en käsitä noita alhaisia hintoja. tuollainen nätti neule (vauvapersikka, miten suloinen sana) eurolla? kateeksi käy =D

 
29. elokuuta 2008 klo 23.29 , Blogger Majayna kirjoitti...

Vihreä ruutumekko on tosi passeli kaveri noille saappaille. Mielestäni se toimisi hyvin noin mekkonakin. Violetti paita on myös kiva, voisin ottaa itsellenikin :)Toisaalta tuo raitamekkokin/toppi on tosi kiva, varsinki keltaiseen paitaan yhdistettynä toimii!

 
29. elokuuta 2008 klo 23.51 , Blogger Sanna kirjoitti...

ää, ensimmäisen kommentin lähettäminen tuntuu aina vähän tönköltä, mutta nyt oli jo pakko kommentoida. MITEN ihmeessä voit tehdä jatkuvasti niin täydellisiä löytöjä hävyttömän halpaan hintaan, ja kaikki vieläpä istuu sulle kuin nappi silmään?! :o ihastuin tuohon vihreään mekkoon, kuten myös vauvapersikkaneuleeseen ja benettonin paitoihin.. (musta tuntuu edelleen ihan hullulta näin vaan randomilla heittää kommenttia) oon seuraillut ja inspiroitunut sun blogista nyt noin kuukauden ajan, oon käynyt myös tsekkaamassa kaverini kanssa sun mystisen kierrarin :D (jolta tosin itse löysin vain pari pahaista huivia..) ja synttäreistä ja ruseteista tuli mieleen, että mulla on tuossa hiuskrääsälootassa suuri tummansininen (tai musta?!) valkopilkullinen rusetti odottamassa sitä päivää, jotta kehtaisin sanoa että kirjekuori on vain nimeä vaille valmis :) tämä on kai se päivä sitten.

 
29. elokuuta 2008 klo 23.58 , Blogger Anette kirjoitti...

Raitamekko oli kivoin! Ite laittaisin ehkä jonkun vyön ton kansa.. Kaikki muutkin oli kivoja kyllä. Niin, ihana tää uus ulkoasu myös!

 
30. elokuuta 2008 klo 0.37 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Älä ota minkäänlaisia paineita postaustahdista! Vaikka teet tätä meidän vuoksi (eihän muuten olisi järkeä pitää koko blogia netissä), muista itseäsi. Omilla ehdoillasi. :) Niinhän olet tehnytkin, hyvä.
Ymmärrän, että Suomen parhaan muotiblogin pitäminen saa aikaan paineita, mutta postauksia tulee ihan sopivasti, sillä laatu on aina kohdallaan!

Kiva mekko. <3

 
30. elokuuta 2008 klo 1.22 , Blogger christina kirjoitti...

Ihana tuo kierrarimekkosi! Ihan täydellinen syysmekko. :)

Tuollaisia perustrikoopaitoja suuremmalla selkäaukolla minäkin kuolailin tänään - tosin hennesillä. Tekisi kovasti mieli hakea kotiin.

 
30. elokuuta 2008 klo 3.28 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Täytyy sanoa, että uusi ulkoasusi on varsin onnistunut. Oikeastaan yksi hienoimmista näkemistäni blogilayouteista. Ja tuo raidallinen mekko on ihana :)

 
30. elokuuta 2008 klo 5.40 , Blogger Marika kirjoitti...

Itse tykkäsin kyllä kaikista ostoksistasi, mutta mekko taitaa viedä voiton. Ihana ruutukuosi, väri ja malli. Nam <3 Myös neule on ihanan värinen. Olen täällä jenkeissä aivan pulassa, kun minulla ei ole yhtään neuletta mukana (tiedän, fiksu tyttö) ja koulussa sisällä jäätävän kylmä..

 
30. elokuuta 2008 klo 7.05 , Anonymous nallak kirjoitti...

mihin osoitteeseen ne lahjat lähetetään? mulla on nimittäin kaapissa ihan oikeesti jotain mikä itelleni ei käy ja mikä näyttää ihan sulta :D

 
30. elokuuta 2008 klo 7.59 , Anonymous *jossu* kirjoitti...

Ihania! Ja täällä on ainakin yksi, joka voisi olla valmis ostamaan tuon vihreäruutuisen mekon :)

 
30. elokuuta 2008 klo 8.07 , Blogger Rosa kirjoitti...

Ihania löytöjä, tykkään varsinkin tuosta raitatopista! :)
Noista saappaista en kyllä kauheasti pidä, mutta sopivat kyllä asukokonaisuuksiin.

 
30. elokuuta 2008 klo 9.04 , Anonymous Taru kirjoitti...

Mukavia syksyvaatteita ja mekko sopii hyvin kenkien kaveriksi :) noh mutta älä hätäile postausten kanssa, pitäähän sitä muutakin puuhailla! :) joku muukin on sanonu samaa että kun menee kierrarille niin ei löydä sieltä mitään, itse kuulun tähän porukkaan mutta ehkäpä harjaannun vielä :D

 
30. elokuuta 2008 klo 9.43 , Anonymous Pinja kirjoitti...

Tuo kokonaisuus keltainen benetton-paita ja raitamekko on niin nam! ihana! :)

 
30. elokuuta 2008 klo 9.43 , Blogger sininensaapas kirjoitti...

Nuo puhvihihaiset paidat on söpöjä ja kivan värisiä mutta kyllä silti tuo toppimekko kohosi ehdottomaksi lempparikseni, aika unelma :)

Oi vitsit, tahtoisin itsekki muuttaa pois kotoa niin sais sisustaa kokonaa uuen kämpän :) ehkä pitää tää sisustusvimma yrittää kohdistaa keksimään nyt omaan huoneeseen jotain hyvin pikkurahalla (heti kun olen saanut jotain ylimäärästä heitettyä pois että sinnemahtuu jotain uutta) :DDD

 
30. elokuuta 2008 klo 9.49 , Blogger Kk kirjoitti...

Vihreä mekko ja benettonin rentoilumekko ovat ehdottomat suosikkini! Muutkin ostokset ovat oikein ihania! Miksen minä ikinä tee noin paljon noin ihania löytöjä! :D

 
30. elokuuta 2008 klo 10.17 , Anonymous nemilia kirjoitti...

Eniten tykkäsin tost ekasta vihreästä mekosta :) Ihanan värinen, syksyinen.

 
30. elokuuta 2008 klo 10.23 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

toi benettonin mekkotoppi on ihana! vitsi kun itelleni sopis tollanen niin ostaisin heti. 8D

 
30. elokuuta 2008 klo 10.27 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

oi nuo kaksi benettonin paitaa ovat aivan ihania ! :-)

 
30. elokuuta 2008 klo 10.32 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Benettonin paidat on ihania, juuri sellaista mitä itsekin tarttisin :) Ja tuo vauvapersikkainen neule on hurmaava myös<3

 
30. elokuuta 2008 klo 10.37 , Anonymous marsipaaninen kirjoitti...

Lemppareita retrominimekko (kivasti rimmaa hei :D) ja söpöt vähänselästäavonaiset paidat! Sä sitten teet aina löytöjä :)

 
30. elokuuta 2008 klo 10.50 , Anonymous Lumene kirjoitti...

Hei kysyn ihan mielenkiinnosta että oletko koskaan ollut innokas suunnistuksesta, googlasin nimelläsi (etu- ja sukunimi) ja löytyi melkoisen monta sivustoa, jossa oli sinun nimesi suunnistus listassa. Onko kyseessä siis sinä vai joku ihan muu? :D

 
30. elokuuta 2008 klo 10.57 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Aivan mahtavia vaatteita ja hiukan erilaistakin linjaa, mitä sinulla yleensä. Älä luovu siitä ruudullisesta kotelomekosta, se on täydellinen tähän syksyyn ja väri sopii sinulle. Luotan ompelutaitoihisi, mutta mielestäni mekko toimii tuollaisenaan (paitsi tarvittaessa se yläosan kavennus).Hyvä kenkävalinta mekon kanssa, asuun tuli "valoa" ja lämpöä.

Myös benettonin musta-valkoinen mekko on aivan mahtava! Miten jotkut (kuten sinä) onnistuvat näyttämään niin hyvältä tuon mallisen mekon kanssa! Itse näytän lähinnä plussapallolta, jos asu ei tuo kunnolla vyötäröäni esiin.

Myös sihteeri-asu on ihastuttava, herkullisen värinen paita ja kadehdittavan halvalla.

Inspiroivimmat asukuvat aikoihin!

 
30. elokuuta 2008 klo 10.57 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Voi kun ihana tuo raidallinen mekko! <:

 
30. elokuuta 2008 klo 11.11 , Anonymous Zanni kirjoitti...

Nuo kaikki löydöt kyllä ihania ja tiedätkö mun lemppareita siun löydöistä pitkiin aikoihin...
Jos ajatellaan rentoa tyttöjen iltaa (minullakin tänään edessä, Jes!!) niin laittaisin sinuna ehdottomasti tuon benettonin oversize-topin. Sen alle sitten joku peruspaita ja sukkahousut jalkaan.

Vieläkin himputisti onnea muuton takia ja tsemppiä ja voimia muuttoon ja myös sun vanhemmille voimia, kun muutat pois kotoa. <3<3

-Z-

 
30. elokuuta 2008 klo 12.08 , Blogger poster kirjoitti...

Tosi onnistuneita löytöjä oot tehnyt, varsinkin Benettonilta! :)

Mä komppaan Idhreniä tuossa Trendin jutun tekstin kamaluus -asiassa. Hirvittävän katkonaista tekstiä jotenkin, ja aiheet hyppivät asiasta toiseen ainakin tuossa nettiversiossa -.- Olisivat voineet vähän panostaa enemmän!

 
30. elokuuta 2008 klo 12.20 , Anonymous Tiinatar kirjoitti...

Sulla on sama synttäripäivä kuin mulla!

Ihania uutuuksia olet taas löytänyt. Miten ihmeessä sulla riittää tilat, kun jatkuvasti ostelet kasapäin uusia juttuja :D

 
30. elokuuta 2008 klo 12.28 , Anonymous patsy kirjoitti...

samana päivänä ja vuonna synttärit.
onnee kohta meille molemmille.

 
30. elokuuta 2008 klo 12.37 , Blogger tao kirjoitti...

Benettonin paidat ja raitatoppimekko <3

Meillä on muuten samana päivänä synttärit! =D

 
30. elokuuta 2008 klo 12.48 , Blogger Emmanuelle kirjoitti...

Benettonin puhvihihalliset trikoopaidat on ihania. Ja tuo minimekoksi muuntautunut toppi. <3

 
30. elokuuta 2008 klo 12.51 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ootsä laihtunu??? Looking good! ;D

 
30. elokuuta 2008 klo 12.55 , Anonymous kastepisara kirjoitti...

Nam, tuo vauvanpersikkainen neule oli syötävän suloinen. :> Myös nuo Benettonin alelöytösi olivat tosi söpöjä. Ihanan pirteitä värejä! :)

 
30. elokuuta 2008 klo 13.02 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Nami namii tota benettonin raitatoppia! Aevan ehana!

 
30. elokuuta 2008 klo 13.23 , Anonymous Catsu kirjoitti...

Ihastuin noihin trikoopaitoihin ja niiden suloisiin pikku puff-hihoihin! Tykkään myös tuosta neuleesta, vaikka vaaleanpunainen ei ihan lempivärejäni olekaan, mutta tuo sävy on jopa tosi kiva!
Kauluspaitakin vei sydämeni mukanaan. Äh, miten löydät aina kaikkea noin hienoa!? =D

 
30. elokuuta 2008 klo 13.29 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ehdottomasti lempparini oli tuo raitatoppi/mekko. Pidin myös paljon siitä neuleesta.

 
30. elokuuta 2008 klo 13.32 , Blogger sarakissa kirjoitti...

Ihana tuo sihteerikköpaita! ja muutenkin mukavia löytöjä, en tajunnut että Benettonilta saa noin kivoja vaatteita.

Itseäni on alkanut ihmetyttämään se, että bloggareilta tunnutaan odottavan täydellistä omistautumista blogille! Kivahan se on, jos joku päivittää usein, muttei sitä mielestäni oikein voi keltään vaatia, harrastushan tämä useimmille on. Elämä on ihan hyvä syy olla päivittämättä välillä :)

 
30. elokuuta 2008 klo 13.37 , Blogger kanee kirjoitti...

oi noi trikoopaidat Ihania, mulle kans ;P :D kävin itekki tänää jätti kirppiksel ja löytyhän sieltäki vaikka mitä.

 
30. elokuuta 2008 klo 13.39 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Raitatoppi oli kyllä kaikista ihanin.<3 Keltanen paita sopii siihen tosi hyvin. :)

 
30. elokuuta 2008 klo 13.59 , Blogger iory kirjoitti...

Voisitko joku kerta laittaa vaatteiden painamis ohjeet tänne? Haluaisin kokeilla, mutten ole aivan varma, miten homma toimii.

 
30. elokuuta 2008 klo 14.17 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

OI! sulla on aivan ihana tyyli!!! :) kuvat myös ihanasta kuvakulmasta, älä ota pahalla mutta haluan vain neuvoa ja antaa vinkin, ota myös tästälähdin kuvat sillai että jalkasi eivät näy. ne ovat kuitenkin suht lyhyet, eivätkä sovi kuviisi. Kiitos! älä ota pahalla. olet kaunis.

 
30. elokuuta 2008 klo 14.30 , Blogger tipitii kirjoitti...

Tuo neule ja Banettonin peruspaidat ovat ihania, kyllä olisi tilaa niille munkin vaatekaapissa ;)

 
30. elokuuta 2008 klo 14.37 , Anonymous Anna. kirjoitti...

Heh, taisin olla eilen vähän jumissa kun törmättiin.. Mutta kuitenkin, oli aivan mahtava jutella sinulle, tarkoitin joka sanaa; sä oot ihana! Luonnossa olet vielä kauniimpi kuin kuvissa! Aaw ootte söpö pari Mikon kanssa.

Hähää ainiin, minähän sanoin että pitää tulla tänne sitten leijumaan.. 8)

 
30. elokuuta 2008 klo 14.38 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ihana tuo raitamekko. <3_<3

Ps. Rikoit mun illuusion Nelliinasta ku kerroit sen oikeen nimen. :<

 
30. elokuuta 2008 klo 14.46 , Blogger Kaneli kirjoitti...

Kaikki noi vaatteet on ihanat, mutta eniten varmaan tykkäsin siitä ekasta mekosta, sen värit mennee vaan niin nappiin :D

 
30. elokuuta 2008 klo 15.06 , Anonymous nallak kirjoitti...

siis mitä ihimettä tää yks anonyymi selittää? :O jalat eivät sovi tyyliisi? :D

 
30. elokuuta 2008 klo 15.26 , Anonymous mr_spaceman kirjoitti...

Tuli yksi päivä ihan järjettömän huono omatunto, kun tulin tänne blogiisi ja ensimmäinen ajatukseni oli "No eikö se taaskaan ole postannut?" :( Sitten aloin miettiä, etten minäkään jaksaisi joka päivä kirjoitella, vaikka minulla edelleen jatkuu tämä työttömänä kotona haahuilu. Ja ilokseni olen huomannut, että vaikka postaustahti on pienentynyt, laatu on hivenen parantunut (siis en mitenkään hauku edellisiä postauksiasi). Onnea uuteen kotiin!

 
30. elokuuta 2008 klo 16.05 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

benettonin löydöt ihaniaaa 8)) etenki toi raitamekko... pitäsköhä itekkin pistäytyä benettonilla. höhläää mä kun luulin että teistä ei oo siinä lehessä mitään juttuu ku joku oli niin sanonut jonkun kommenttiboksissa 8( ja sen takia en lehteä ostanut!

 
30. elokuuta 2008 klo 16.37 , Anonymous enskumuisku kirjoitti...

Niinpä, mä ainakin olen valmis antamaan armoa postausten suhteen. Saa teillä herranjumala muutakin elämää olla (paitsi ei saa :) tulee ikävä) kuin blogi! Hyvää jaksaa odottaa. Ja voi vompatti, kippo ja fretti (kyllä, plagioin Myy Maariaa, mutta hei, mulla on lupa!) minne katosi se tosiasia että niin kauan kun ette saa palkkaa lörpötyksistänne, tämä on HARRASTUS, jota ei kuulu ottaa niin va-ka-vas-ti! Että sellasta.. :)

Persikkaneule (sopii yllättävän hyvin sun punakutreihin.. wääh, epistä!) ja Benettonin paidat iski minuun eniten, tykkään kyllä noista muistakin. Keltainenkin sopii sulle, ärrinmurrin.. Mulla on itse asiassa hyvin samantyyppinen paita-tosin ilman avonaista selkää kökkö. Se on VAALEANkeltainen, ei kirkkaankeltainen niinkuin sinun, ja ostettu Tukholmasta Bikbokista.

 
30. elokuuta 2008 klo 16.57 , Anonymous jelly kirjoitti...

Taisin juuri rakastua tuohon raitatoppimekkoon. Se on aivan yli ihana! Ü Meillä taitaa muuten olla saman päivänä synttärit. jos siis tuo 21.9 on synttäripäiväsi. Hehhee! :D

 
30. elokuuta 2008 klo 18.16 , Blogger Emmi kirjoitti...

Vitsit, knu olet tehnyt hnyviä löytöjä ja ostoksia! Tuo persikkaneule on ihanan hempeä, ja tuo rentomekkosysteemi on kerrassaan ihastuttava!

 
30. elokuuta 2008 klo 18.24 , Anonymous Alveida kirjoitti...

Vihreäruutuinen mekko on aivan ihana, huutaisin ehdottomasti, jos myyntiin tulisi! (Paitsi että epäilen sen olevan itselleni hitusen liian pieni, koosta 36 huolimatta - Ia kun vaikuttaa kuvien perusteelta keijukaisen kokoiselta...) Nyt kun kerrankin sain aikaiseksi kommentoida blogia, muistaisiko joku (Ia tai joku toinen kommentoija) mistä löytäisin ohjeen täydellisen rusetin tekoon? Olen nimittäin ihan varma, että kävin lukaisemassa ohjeen Ian blogista löytäneeni linkin kautta, mutta nytpä en sitä olekaan enää löytänyt - ja akuutti rusetintekotarve iski yllättäen ;)

 
30. elokuuta 2008 klo 18.40 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ihania juttuja jälleen kerran olet hankkinut. Lempparia en kyllä osaa nimetä kun kaikki vaatekappaleet voisin ottaa vaikka heti omaankiin kaappiini :) Varsinkin nuo Benettonilta tekemäsi löydöt aivan upeita<3

 
30. elokuuta 2008 klo 19.16 , Blogger -H kirjoitti...

Aivan ihanan värinen toi neule! Ja toi ruusu vielä sen kaverina..ahh:))
Aiettä, ku sä teet aina niin kivoja löytöjä!

 
30. elokuuta 2008 klo 19.19 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mitä ajattelisit, jos joskus bongaisit kasvosi iltalehden etukannesta isosta lööpistä, jossa sinun väitetään törttöilleen jotain mitä et ole ikinä tehnyt?

 
30. elokuuta 2008 klo 19.46 , Anonymous winda kirjoitti...

Älä ota paineita päivitystahdista, vaikka tämä onkin suosituin muotiblogi, tämän kuuluu olla sinulle kiva harrastus, eikä pakkopullaa :)

 
30. elokuuta 2008 klo 19.46 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

nams, mitä löytöjä<3 toi raitamekko ja rusettipusero on ylinättejä:)

 
30. elokuuta 2008 klo 20.29 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Voihan vitura nyt taas, jos ihmisen jalat ei muka sovi kuviin. HALOO.

 
30. elokuuta 2008 klo 20.30 , Blogger faddistgirl kirjoitti...

Hei ia muuten, mitä haluut synttärilahjaksi!? On ihan äärettömän vaikeaa ostaa lahjaa ihmiselle, jota ei ole ikinä tavannut ja tietää hänestä vain muutamia asioita :D

 
30. elokuuta 2008 klo 21.57 , Blogger Lotta kirjoitti...

Tuo kierrarimekko on ihana, minä sinuna säilyttäisin mekkona ja kaventaisin/kavennuttaisin sitä pikkuisen tuosta yläosasta, vartalonmyötäisempi malli vois tehdä enemmän oikeutta tuolle kankaalle.

Itse tein potterkoulupukua varten vaikeimman kautta laskospohjahameen, ja se oli ainakin huomattavasti yksinkertaisempaa kuin miltä näytti...

Oletpa taas onnistunut tekemään ostoksia, joita katsellessa tekisi mieli hankkia virveli ja 350 kilometriä pitkä siima.

 
30. elokuuta 2008 klo 22.01 , Blogger Lotta kirjoitti...

Niiin, ja minäkin vähän irvistelin sille Trendin nettijutulle, koska tavallisesti Trendillä teksti on hirveän korkealaatuista ja tällä kertaa se oli kuin repäisty alakoululaisen ainevihosta. Mutta vilkuilin muitakin juttuja, ja näyttää siltä ettei nettisivujen teksteihin panosteta ihan hirveästi. Sinänsä harmi, odotin juttuanne kovasti eikä se antanut välttämättä parasta mahdollista kuvaa muotibloggauksesta.

 
30. elokuuta 2008 klo 22.03 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

oot ihan sairaan kaunis tossa otsikon kuvassa ;o

 
31. elokuuta 2008 klo 0.31 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hullu olet jos tuon vihreän mekon myit pois - sehän sopii sinulle kuin nenä päähän.

 
31. elokuuta 2008 klo 0.40 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Postaile vaan ihan omaan tahtiisi, sinunhan blogi on! Intoilijat voisivat sitten vähän hillitä riippuvuttaan ja keksiä mutta fiksua tekemistä odotellessaan laadukkaita kuvaelmiasi ;)

Jotenkin tuo vihreä syksyinen kotelomekko/liivihame (?) sykki ykköseksi minun silmissäni. Olisikohan se nostalgiaa omaa nuoruutta haikaillen;D Olen ihan sillä kannalla että JOS vaan mahdollista käyttäisit sitä tuommoisena ja noiden kenkien kanssa... Tuo vihreä sopii niin punaisen tukkasi kaveriksi ja muutenkin siinä on sitä jotain (retroa?). Jos vaatii yläosan tuunausta niin auttaisikohan se mama siinä vielä - vaikka muutatkin pois kotoa. Nyyh.

Muutkin vaatteet ovat namuja, varsinkin tuo vauvapersikkaneule, tuon ruusun - ja sun kanssasi se on jotenkin niin marenki;)
v

 
31. elokuuta 2008 klo 11.59 , Anonymous nimetön kirjoitti...

Ihania ostoksia, taas kerran. Mielessäni on monta kertaa, että löytyykö noiden huippuihanien hameiden ja mekkojen seasta yksiäkään housuja? Jos on esittelehän ne jossain postauksessa, olisi hauska nähdä ne!

 
31. elokuuta 2008 klo 12.24 , Blogger eliiina kirjoitti...

sinua kyllä aina tuntuu lykästävän kierrareilla... tuo Benettonin toppi-mekko-mikälie on kyllä ihan mielettömän kiva!

ei ei stressiä postaustahdista! syksyisin postaustahti heikkenee väkisinkin, kun kesän jälkeen aikaa on tuplasti vähemmän. eiköhän kaikki jaksa postauksiasi odottaa :)

 
31. elokuuta 2008 klo 12.55 , Blogger noray kirjoitti...

Trikoopaidat ja raitamekko on nams! Näköjään tykkään enemmän selkeistä kuin murretuista väreistä.

 
31. elokuuta 2008 klo 13.33 , Blogger Shh kirjoitti...

oikeen ihana toi vihreä mekko! sopii sulle tosi hyvin!

 
31. elokuuta 2008 klo 16.29 , Blogger Peippo kirjoitti...

Rakastuin tohon neuleeseen ja Benettonin ostoksiin. ^^

 
31. elokuuta 2008 klo 20.11 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

auu! mikä ihana toi benettonin raitatoppimekko!

 
31. elokuuta 2008 klo 20.29 , Anonymous A. Nonyymi kirjoitti...

"Vauvapersikka" (hih) sointuu äärettömän hyvin sun ihosi ja hiustesi sävyyn! Musta luo persikalle hyvä kontrastin eikä ole yhtään liian lälly. Mä tosin näyttäisin tossa värissä possulta, sinä et. ;-)

 
31. elokuuta 2008 klo 20.31 , Blogger Hailey @ stylesymmetry.com kirjoitti...

Lovely outfits, love the lower back blue and yellow tops.

 
1. syyskuuta 2008 klo 20.28 , Blogger Nelliina kirjoitti...

Mä kanssa ihmettelin miksi sinä olitkin "Ia" :D ja oli tosiaan niitä lauseita lyhennetty todella paljon, mutta noin se taitaa mennä kun ei kirjoita nauhurista haastattelua vaan ehtii nappaamaan vain lauseita. Nauratti ihan kauheasti se oman haastatteluni kohta missä käytin Kate Mossista termiä rimpula, siis helkkari olisi kannattanut ilmaista itseään paremmin jos joutuu lehteen asti lauseineen, tarkoitin lähinnä androgyyniä silläkin helkutin lauseella. Alan ymmärtämään lööppien "hauskoja" lyhennettyjä sanomisia...

 
1. syyskuuta 2008 klo 20.42 , Blogger Betty + Krisse kirjoitti...

IIHANIA uusia vaatteita :)

 
7. syyskuuta 2008 klo 21.30 , Blogger anskusiili kirjoitti...

Tuo Benettonin tummansininen puhvipaita on kyllä minun lempparini! Se näyttää juuri sellaiselta paidalta, jota on helppo yhdistellä.

 
7. syyskuuta 2008 klo 21.41 , Blogger ia kirjoitti...

Oi, kiitos kaikille kommenteista! Benettonin kamppeet kahmivat äänienimmistön :) Ihan jokaiseen en nyt vastaile, että siis yhteinen kiitos ihan kaikille!

Selin: Hehe, ei saa venyttää pilalle! :D Kyllähän se ehkä vähän hirvitti kun tajusi, ettei kotiruuille ja muille automaatioille joka päivä enää pääse, mutta yllättävän mukavaa omilla asuminen on ollut.

Nanna-: Heh, tehdään näin :) Toivottavasti ei tule hirveästi nalkutusta! Totta puhuen se Saksan paita on jäänyt käyttämättä, en vaan osaa olla kauluspaidassa arkena! Eli oli tosi loistava sauma ostaa yksi lisää, hmm..

Idhren: No niinpä. Siinä oli lähinnä kirjoitettu vaan ensimmäinen lause jokaisesta vastauksesta, joka kysymykseen oli saneltu, ja ne kaikki välilöpinät oli karsittu suorilta käsin pois. Ihmettelin tosiaan itsekin, kun se ei ole yleensä ollut Trendin kirjoitustyyli!

Fia: Hyvä kun kysyit, unohdin mainita ostopaikan! Eli Benettonilta sekin.

Pinja2: Jep, en kyllä itsekään raaskisi tuota brutaalisti kahtia laittaa. Pitääpä kokeilla sitä kavennusta!

Noora: Joo, kuulinkin tuosta jo veljeltäni! Aika hauska sattuma :D

anonyymi: Pietariltahan se :)

Anniina: No ohho, aika jännä! Alahan laittaa asukuvia tai vastaavaa, että pääsen todistamaan itsekin!

Lovebird: No hyvä jos jotkut ovat tuota mieltä! Tämä ei nimittäin pysyisi lainkaan samantasoisena, jos puskisin vaan tekstiä ihan pakon vuoksi.

anonyymi: No höö, ei kannata kateellistua :)

Petra: Joo, täällä ei ole tajuttu vielä korottaa hintoja, ja toivottavasti ei tajutakaan :D

Sanna: Hyvä ensimmäinen kommentti oli :) Mulle on kai vaan kehittynyt joku ihme silmä noille kierrarikamppeille, oon mä siellä kyllä kiitettävän tiheään käynytkin. Ja hei, rusetti kuulostaa aivan täydelliseltä, nyt äkkiä mulle sähköpostia niin laitan sulle osoitteeni, täällä ottaisin sen isolla halauksella vastaan!

Anette: Mä kyllä itseasiassa keltaista vyötä tuohon kokeilin, mutta se näytti karsealta. Musta samaten, ehkei mulla oo vaan sopivia vöitä :D

anonyymi: Hehe, en ota paineita :) Jos ottaisin, niin aika heikkoa jälkeä tästä tulisi!

Nallak: Oii! Laita mulle sähköpostia niin laitan osoitteeni :)

Sininensaapas: Sisustaminen on kyllä parasta! Pikkurahalla sitä täälläkin värkkäillään, jossain vaiheessa saatte nähdä lopputuloksen :D

Lumene: Hehe, mäkin googlasin joskus itseäni ja suunnistusta löytyi :D Mun suuntavaisto on OLEMATON, joten ei kyllä ole sama tyyppi kyseessä.

anonyymi: Pakko oli vastata kommenttiisi, kun oli aivan hirmu ihanasti kerrottu! Jotain muutakin, kuin "kaikki ihania!" -kauraa, joten kiitos kauhiasti :)

Zanni: Hehe, itseasiassa sinun kommenttisi ansiosta tuon raitatopin sinne tyttöjeniltaan laitoinkin!

Tiinatar, Patsy ja Tao: Heii, onnittelut siis kohta teillekin! Meitä on näköjään useampikin :D Itseasiassa mun poikaystävällä ja yhdellä ystävällänikin on sama synttäripäivä ja -vuosi!

anonyymi: No en tosiaan ole laihtunut, kai, mutta kiitos mielettömän piristävästä kommentista :D

Sarakissa: No niinpä! Hei palkkaa mulle tästä ja heti, jos kunnolla omistautumaan aletaan :D

Iory: Painamisohjeet olen julkaissut! Menepä http://sadekaari.vuodatus.net ja laita salasanaksi väritys. Valitse blogista kategoria "omista käsistä" niin löytyy!

anonyymi: Hehe, kiitos ystävällisestä vinkistä, mutta jätän kyllä toteuttamatta :) Kengät ovat aina osa asuani joten niiden poisjättäminen olisi aika älytöntä, ja visuaalisesti parhaimmannäköstä on ottaa koko mötikkä kuvaan vaikkei se mallinmitoissa olekaan. Pakko vielä wtffätä: JALAT EI SOVI KUVIINI?!!?!

Anna.: Hehe, mulle tuli ihan hölmö olo koko loppuillaksi kun teihin törmäsin :D Mutta kiva kun tulitte juttusille asti, oli tosiaan mukava törmätä! Moikkaahan vielä jos satutaan yhteen :)

anonyymi: Anteeksi :( Mutta hei Trendi kertoi sen ensin!

Nallak: NIINPÄ :D

mr_spaceman: Hehe, no onneksi sentään laatu on parempaan suuntaan jos muuten ollaan heikoilla hangilla! Toivottavasti löydät töitä :)

anonyymi: No ei siinä oikeastaan ollutkaan kun vaan kuva ja vinkkaus nettiin, joten et menettänyt mitään!

enskumuisku: No niinpä! Ja jaksan aina vaan toitottaa, että niin kauan kun mulle ei tästä makseta, en kyllä jaksa ottaa tästä mitään stressiä. Minusta taas tuo vauvapersikka näyttää oudolta punaista tukkaa vasten :o

Jelly: Vai että sinullakin! Meitä on ihan hurjana :D

Alveida: Hitsi, olen hävittänyt sen linkin! Mä voisin kyllä joskus tutoriaalin siitä itsekin tehdä, kun se on tosiaan ihan mainio ohje söpöön rusettiin.

anonyymi: Ensimmäinen reaktio olisi varmaan hypätä ja kokeilla osaanko lentää, en nimittäin varmasti uskoisi olevani hereillä :D Seisoisin varmaankin monttu auki aika tovin, ja sen jälkeen riuhtaisisin lehden auki, lukisin jutun ja soittaisin saman tien toimitukseen ja haukkuisin ne pystyyn vaaten korjausta!

Lotta: Oho, ehkä se sittenkin olisi mahdollinen! Älä kuule yhtään tänne päin virvelöi, laitan sulle vaan kumisaappaita koukkuun :D

anonyymi: Hui että, kiitos ihan valtavasti!

anonyymi: Hehe, muakin kyllä se myynti epäilyttää! Ehkä koitan sitä modifioimista ensin.

V: Mä kyllä tykkään tuosta väristä ihan hirmuna itsekin! Jospa se mama ei mulle kovasti muutosta suuttunut ja suostuu auttamaan :D TAI, jos saan ompelukoneen lahjaksi! Hee, vaihdan kyllä persikkaneuleen nimen heti marengiksi :D

Nimetön: Kyllä multa yhdet käyttökelpoiset farkut löytyy! Ja tietenkin jotain shortseja. Mutta voisin vetäistä ne kyllä joskus blogiinkin asti!

a. nonyymi: Voi kiitos paljon! Mä nimittäin epäilin tuon värin sopimista tukkaani, en jotenkin osaa sulattaa yhdistelmää vaaleanpunainen+oranssihtava. Mutta hyvä vaan jos sopivat yhteen :)

Hailey: Thanks!

Nelliina: Nohei, se sinun pätkäsi sentään kuulosti ihan täysjärkiseltä :D Rimpula on ihanjees!

 
8. syyskuuta 2008 klo 17.33 , Blogger Hanna ja Sofia kirjoitti...

mulla on tua sama ruutumekko :) täytyy kyllä sanoa, että on ihmeellisen pussimainen yläosasta, saisin omastanikin ottaa sisään senttejä, mutta kun en ole jaksanut..:D

~Hanna

ps.vähänkö kommentoin vanhoja tekstejä..

 
11. syyskuuta 2008 klo 20.54 , Blogger rau kirjoitti...

tuo mekko on jotain aivan upeaa! jos tuollaista myytäisiin millä hinnalla vain niin ostaisin! muutkin vaatteet upeita, kateellinen ! :)

 
24. syyskuuta 2008 klo 0.05 , Blogger ia kirjoitti...

Hanna: Se on kyllä tosiaan ihan ihmeellisen mallinen, ala- ja yläosa kuin eri kokoa!

Rau: No myyn kahellakympillä? :D

 
13. lokakuuta 2008 klo 23.13 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Aivan törkeän ihana blogi! Silmä lepää kun kuvat on niin ihanan värikkäitä ja hienoja.

 
31. joulukuuta 2008 klo 16.26 , Blogger kipru kirjoitti...

Joko sä voisit mulle myydä tuon Benettonin raitatopin?

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu