Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

neppareilla

Colour me !

maanantai 15. syyskuuta 2008

neppareilla


Sunnuntaina ehdittiin juhlimaan kaverin 18-vuotissynttäreitä (onneksi työt alkaa vasta kahdeltatoista eh eh), ja minähän pynttäydyin ihan mielissäni tällä kertaa vähän inhimillisemmin:


Image Hosted by ImageShack.us
On se sohva oikeasti isompi, ja sohvapöytä neliskanttisempi!

Päällä:
  • hame #Gina Tricot
  • paita (puhvihihat piilossa höh) #Benetton
  • kengät #Andiamo
  • laukku #lahja lukijalta
  • rusetti #secondhand

Nappimekko pitkästä aikaa käytössä, ja se näkyi toimivan melkein mekkoa paremmin ultrakorkeavyötäröisenä hameena. Sinisen laukun sain tosiaan eräältä ihanalta lukijalta, joka oli bongannut laukkupulaininäni siltä viime videolta. Ei tuommosia ihmisiä oikeasti ole, kiitos vielä mielettömästi!

Omat synttärit olisi sitten tosiaan ensi sunnuntaina (lahjavastaanottokomitea päivystää postiluukun alla 24/7, vink!), eikä kyllä ole mitään havaintoa, että miten sitä junailisi. Samana päivänä nimittäin täyttää vuosia myös miko sekä eräs ystäväni, joten hieman pitää sumplia niiden kekkereiden kanssa. Myös tuparitkin pitäisi ehtiä järkkäilemään tässä jossain vaiheessa, mutta kyyyllä sitä aina juhlia ehtii!

Ja niin muuten, ostin vihdoinkin sen uuden puhelimen tuossa viikko takaperin! Marssin eri liikkeeseen, kuin se taannoisen dialogin tapahtumapaikka, ja selvisin uuden luurin kanssa kassalle viiteen minuuttiin. Yhtälö uusi + kameraton kännykkä osottautui mahdottomuudeksi, joten mukana nyt sitten tuli se kamera ja mp3-soitinkin.

Image Hosted by ImageShack.us

Nokia 2600 classic. Hintaa oli 75e, ja nyt viikon jälkeen hankinnasta mainoslehti naljaili samaisen mallin olevan myynnissä hintaan 59e, samaisessa liikkeessä. Kiero peli, mutta kyllä minä tästä tykkäilen! Haluaisin muuten soittoääneksi oikean tilutuksen, mutta en saa puhelinta mitenkään yhdistymään läppäriini PC suiteista huolimatta, vaikka kuinka setä puhui sisäänrakennetuista sinihampaista. Osaisiko siis joku bittivelho(tar) jelppiä, vai tarvitaanko hommaan välttämättä jokin lisämaksullinen piuhake?

Eipä tässä muuta, koitan varmaan nyt saada tuon mikon tekemään mulle iltapalaleipää (lue: puhkun sille 10min, mitään ei tapahdu, ja menen mököttäen ja maha muristen nukkumaan).


Translation:

On Sunday we celebrated our friend's birthday, and I was glad to dress up like a normal person. The shirt is from Benetton, the shoes from Andiamo and the bow is second hand. The skirt is actually a dress from Gina Tricot, but I think it's even cuter as a super-high waisted skirt. The blue little bag is a gift from a reader, I really have the best readers ever!

I finally bought a new phone to replace my old, broken one. I asked for as simple model as possible, but even that thing has a radio and a camera!

Tunnisteet: ,

61 kommenttia:

15. syyskuuta 2008 klo 23.37 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

bluetooth

 
15. syyskuuta 2008 klo 23.45 , Blogger ia kirjoitti...

anonyymi: Niin, siis sisäänrakennettu bluetooth. Oliko sinihammas liian venkoilua :D Muttasiis tarvitsenko lisäpiuhan vai hoituuko sisäänrakennetuilla mekanismeilla?

 
16. syyskuuta 2008 klo 0.04 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mulla tuli ainakin Nokian suht uudessa kännykässä mukana sellanen USB-johto ja sen vaan laitto koneeseen kiinni, ja kännykästä tulee vaihtoehtoja PC Suit mikälie ja Tiedostonsiirto ym niin valisen sen tiedostonsiirto. Sit tulee koneeseen kansioita esille ja sieltä ku laittaa Music kansioon ni ne menee kännykkään:) En tiedä auttoko yhtään :-D Itekki sain tapella sen kanssa aluks!
Ihana toi mekko hameena:)

 
16. syyskuuta 2008 klo 0.11 , Blogger kumisaapas kirjoitti...

PC suiten voi ladata Nokian visuilta (jos sitä ei vielä koneessasi ole), ja jos piuhaa ei ole, niin useimpien kameroiden piuhat (ne mitkä toisesta päästä kytketään koneeseen ja toisesta kameraan ;D) käyvät yhteen kännyköiden kanssa. Kannattaa kokeilla.

 
16. syyskuuta 2008 klo 0.22 , Blogger Suhkur kirjoitti...

Mekko on tosiaan kivempi hameena!:) Ja tuosta kännikästä, mitään piuhoja ei ees kannata alkaa ostelemaan, nokia pc suit on paskin ohjelma mitä maa päällään kantaa ja kaiken maailman synkronoinnit unohat ihan kokonaan, tuikkaat vaan molemmista laitteista pluutuutit päälle ja biisin lähetät koneelta sieltä oikean näppylän lähetä-valikosta. Oikeesti, mie osasin, ni kyllä sieki osaat:D

 
16. syyskuuta 2008 klo 0.22 , Blogger Maria kirjoitti...

Kah, enkö just kirjotellu huomiseks postauksen omasta tuliterästä luuristani :D Ja muutama päivä sit löysin kaapista uudestaan ihkun harmaan mekon, niin eikö samana päivänä samasta aiheesta kirjotellu Honey Junkie, ja vielä samalla tavalla harmaasta mekosta x) Sentään eri mekko ;o

 
16. syyskuuta 2008 klo 7.16 , Blogger Sini kirjoitti...

Ah ja voih! Siun kieltä on ollu aina ihana lukea ku se ei sisällä mitään ärsyttäviä hokeamia, mutta nyt tuolla on tuo tosiaan. En voi tosiaan sietää sitä, toiset aloittaa sillä sanalla tosiaan joka lauseen. Tosiaan.. Arhg. Nyyh joudun taas kuuntelemaan koulukaveria joka käyttää sitä jatkuvasti :D

-puolikas-

 
16. syyskuuta 2008 klo 8.19 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

kiitettävän urpo ilme sulla tossa vasemmanpuoleisessa....

 
16. syyskuuta 2008 klo 8.45 , Blogger Leena Hämäläinen kirjoitti...

Toimiipa hyvin tuo mekko hameenakin! Täytyykin kokeilla - tuskin se mullakaan pahalta näyttää, kun samanpituisia ollaan :). Puhelin on kyllä ihan sun näköinen!

 
16. syyskuuta 2008 klo 8.46 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Toi hame on ihana. Ja etukäteiset onnittelut muuten! Pitäkää yhdes oikeen isot juhlat. :D

 
16. syyskuuta 2008 klo 9.07 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

:D Taas oli niin mukava teksti, että alkoi naurattaa. Kiitos!

 
16. syyskuuta 2008 klo 9.55 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Onko tossa puhelimessa tosiaan mp3? Itelläni on samanlainen kesäkuun alusta asti ja oon ihan ihmeissäni :-------------D

 
16. syyskuuta 2008 klo 10.04 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Uusi koti/ kuvausmiljöö ;) on tuonut näköjään uusia kivoja fiboja kuviin! Mainio tuo suloisen sohvanne (joko hällä on nimi?) ja pöydän psykedeelinen ilme :D Nuo aiemmatkin kuvaelmat sinusta/asuista tässä lukaalissa ovat aivan ihania!

Ihailen noita mekosta hameeksi ja muita kikkaratkaisuja vaatetuksen toimivuuden/uusilmeiden tavoittamiseksi - itse olen hoksannut käyttää vain silloin tällöin puseroiden kääntämistä takaperin... (Esim silloin kun olen rinnukselle taikonut tahran -eikä vaihtomahdollisuutta ole ollut)... Kieltämättä on ollut "kausia" jolloin olen käyttänyt myös useasti NURINpäin olevia puseroitakin ;).....
v

 
16. syyskuuta 2008 klo 10.28 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Aijaijaa kun on jäänyt kommentteihin vastailematta....

 
16. syyskuuta 2008 klo 11.25 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tyhmä kysymys: onko tietokoneessa Bluetooth ja onhan se päällä? Löytääkö/näyttääkö tietokone silloin kantoalueella olevat Bluetooth-laitteet, kun myös kännykässäsi on Bluetooth päällä?

Yleensä kannattaa muodostaa laitepari (tietokone ja kännykkä), jolloin laitteet nimetään ja se helpottaa jatkossa yhteyden muodostamista. Laiteparin muodostamisessa tulee määrittää itse pin-luku, jolla varmistetaan yhteys.

Bluetoothista ja tietoturvasta vielä, että ne kannattaa oletuksena pitää pois päältä eli kytke ne käyttöön vain tarvittaessa. Bluetooth kuluttaa sekä tietokoneen että kännykän akkuvirtaa ollesaan päällä. Samoin se voi olla tietoturvariski näkyessään ja jotkut voivat käyttää sitä ilkeämielisesti...

Ja juhlista vielä! Miten olisi yhdistelmäjuhlat, synttärit ja tuparit ja kaikki samalla kerralla? :)

 
16. syyskuuta 2008 klo 11.26 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hitsi ku toi sininen laukku on upee!

 
16. syyskuuta 2008 klo 12.35 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

^ Luuletko tosiaan että bloggaajat päivystävät koneella vastailemassa kaikkiin kommenteihin??

 
16. syyskuuta 2008 klo 12.43 , Blogger Julia kirjoitti...

Ostin myös uuden puhelimen, Nokian 2630, kävin kaupassa taistelua sen ja tuon 2600:n välillä. Jotenkin vain tuntuu olevan mahdoton yhtälö saada sellaista ihan tavallista puhelinta, joka siltikin olisi nätti. Tykkään kyllä omasta puhelimestani.

 
16. syyskuuta 2008 klo 13.25 , Blogger Daniel kirjoitti...

Vitsi et olis kiva shoppaila sun kans ja käydä kirpputorilla ymp :)

 
16. syyskuuta 2008 klo 13.43 , Blogger minthi kirjoitti...

Ääh, mullakin ona aina ongelmia puhelimen ja tietokoneen yhteispelin kanssa :) Kännykästä kun ei saa kuvia pois kuin Bluetoothin kautta, joten puhelimen muistissa on edelleen kaksi vuotta vanhoja kuvia, kun niitä ei saa pois sieltä!

 
16. syyskuuta 2008 klo 14.00 , Blogger noora kirjoitti...

Ompas mainio ilme ekassa posetuksessa(; Minustakin on outoa, ettei tavallisia puhelimia saa enää mistään! Omani on "tavallinen" (hienoin hienous on värinäyttö, mutta kameraa tms. ei löydy) ja luuri ostettiin kolmisen vuotta sitten.

 
16. syyskuuta 2008 klo 15.05 , Blogger Anni kirjoitti...

Ihana asu :) Tollasta hametta mun onkin vähän pitänyt ostella ;> Mutta noi kengät on myös hirmusöpöt ja tosi ihana lahja tuo laukku (:

 
16. syyskuuta 2008 klo 15.32 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mä laitoin joskus aikoja sitten kännykkääni musaa koneelta bluetoothilla, ei siinä mitään piuhoja tarvita! Koneeseen pitää tökätä sellanen elektroniikkaliikkeistä löytyvä bluetoothtikku ja sitten kännyn asetuksista laitella bluetooth näkyville tmv. Sieltä se sitten pitäisi jotenkin löytyä. Näin ainakin mulla Samsungini kanssa!

Nätti asu :)

 
16. syyskuuta 2008 klo 15.33 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ohoo mullon tommonen samanlainen laukku, ostettu kirpparilta. :ooo

 
16. syyskuuta 2008 klo 15.57 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Niin onko tossa todella mp3-soitin? Kun mun mielestä mulla on toi ihan sama puhelin eikä siinä ole kameran lisäksi kuin radio. Mp3-soittoäänet löytyy. Mahtaako mulla kuitenkin olla joku simppelimpi malli? Ihan täysin samannäköinen kyllä...

 
16. syyskuuta 2008 klo 16.19 , Blogger pina kirjoitti...

Heippa ! Mulla on myös aina tuo sama ongelma PC Suiten kanssa, joten en voi siinä asiassa kovin sinua auttaa.
Toivottavasti pärjäät :)

Kivaa syyskuuta !

 
16. syyskuuta 2008 klo 16.24 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Jees, mulla on sama puhelin. ite en houkuttunut tosta oranssista etukuoresta, joten laitoin vain oranssin takakannen ja mustan etukuoren (oli muuten urakka saada takakuori pois!).
siskon läppärillä oli bluethooth-ominaisuus, joten sillä sain venkoiltua musiikkia/soittoääniä puhelimeen. kai sitä voisi myös hankkia jonkun USB-liitännäisen bluetooth-liittimen. en tiedä. mutta jees !

 
16. syyskuuta 2008 klo 16.26 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mä vihaan nykyajan kännyköitä.
En ihan totta voi käsittää, että enää ei ole saatavilla peruspuhelinta, johon ei sisälly mitään kameraa tai soittovehjettä! :---D
Jos haluan ottaa kuvia niin mulla on se kamera tuolla ja jos haluan jammailla niin ipod löytyy sitten erikseen. AArgh.
Tämän takia mulla on käytössä äitin joku vanha kännykkä ehkä vuosimallia -05, koska pelkään mihinkään kännykkäkauppaan astumista, koska mitä luultavimmin astuisin sieltä ulos taskussani kännykkä, josta nappia painamalla tulee sauna tai jotain vastaavaa...

 
16. syyskuuta 2008 klo 17.16 , Blogger Juuli Linnea kirjoitti...

Mekko on ovelasti korkeavyötäröhameena! Ja oi tuo lukijanlahjalaukku on kyllä hirmuisen ihana.

 
16. syyskuuta 2008 klo 17.30 , Blogger kynsinauha kirjoitti...

Mä olen tekniikan ihmelapsi. Siis tosiaan olen. Ymmärrän just just miten tietsikkaa käytetään näin yleisellä tasolla, mutta kaikki maailman oudot jutut on mulle ihan hepreaa.
CD-soitin toimii ilman ongelmia. Mutta kaikki vaikeampi on liian vaikeaa. :)

 
16. syyskuuta 2008 klo 17.44 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

kiva postaus, ja ihana laukku :>
tää on varmaan sanottu jo, mutta laita usb-johdolla koneeseen puhelin kiinni !

 
16. syyskuuta 2008 klo 18.11 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tiedonsiirron kautta on tosiaan helpoin, ja USB-johdon olisi pitänyt puhelimen mukana tulla, kuten h--- jo sanoikin. :3

 
16. syyskuuta 2008 klo 18.14 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kannattaa katsoa, että molemmissa vehkeissä on bluetooth päällä :)

 
16. syyskuuta 2008 klo 18.26 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Sulle sopii tosi hyvin ton pituinen hame, kaunis yhdistelmä!

 
16. syyskuuta 2008 klo 19.07 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ooh, tuo seinä on aivan ihana! Mites oot kiinnittänyt nuo vinyylit? :p

 
16. syyskuuta 2008 klo 19.20 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Aina kun katon teidän sohvaa, mulla tulee mieleen nimet Tero tai Antero. :D Sellanen sympaattinen maailmanpelastajajätkä, you know :-D Tuli siis mieleen kun edellinen kommentoija kyseli nimeä, heh.

Nätti ja yksinkertainen asu! Tuo nepparimekko on kyllä makee tollei hameenakin, hienosti keksitty.

Mua vähän harmittaa, että miksi mulle ostettiin joululahjaksi niin hieno kännykkä. Sony Ericcsonin sen ajan uusin Walkman. En tosiaankaan olisi tarvinnut niin hienoa, siinä nimittäin on _kaikki_ mahdolliset toiminnot.
Silloinhan se tuntui hienolta, ja totta kai niistä lisäjutuista on hyötyä, mutta olisin pärjännyt halvemmallakin. Turhaa hienostelua vain :D Ja rahan tuhlausta; tuohonkin kännykkään meni monia satasia, kun olisin pärjännyt kuitenkin vain alle satasella. Mutta mutta, ei pidä valittaa. :)

 
16. syyskuuta 2008 klo 19.23 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

mun kummitädillä on tuo kännykkä, meni rikki alle parissa kukkaudessa ja vaikeakäyttöinen!

 
16. syyskuuta 2008 klo 19.28 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Vinyylilevyt seinällä ovat ihanat, wau. :) Mekko toimii hameena tosi hyvin, harmi kun mun vaatekaapista ei löydy yhtään noin monikäyttöistä mekkoa ;)

 
16. syyskuuta 2008 klo 19.39 , Blogger ray kirjoitti...

I love your hair! :)

 
16. syyskuuta 2008 klo 20.00 , Blogger J kirjoitti...

hassua, mulla oli eilen synttärit ja mun kaverilla 21.9:D

 
16. syyskuuta 2008 klo 20.24 , Blogger ANNIKA VISKARI 魏艾妮 kirjoitti...

aah. toi on sitten ihana toi sun nappi mekkos/hamees. :D <3

 
16. syyskuuta 2008 klo 21.12 , Blogger Nanna kirjoitti...

ei hitto toi on niin hieno toi gina tricotin nappimekko ärsyttää kun niitä ei ole enää missään :'C haluun kanssa yhyy

 
16. syyskuuta 2008 klo 21.48 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Whii, miekin vietän syntymäpäiviäni sunnuntaina! Olikin todella mainitsemisen arvoinen juttu, mutta silti. ;)

 
16. syyskuuta 2008 klo 21.51 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ainiin, ja puhelimesi saat yhdistetty tietokoneeseen joko USB-johdolla (itselläni tuli puhelimen mukana) tai sitten bluetoothin avulla. Tietokoneessasi pitää myös olla bluetooth-ominaisuus olemassa, jotta se toimii.

 
17. syyskuuta 2008 klo 0.12 , Blogger Veeruska kirjoitti...

Mietin pitkään, että mikä tuota ylintä kuvaa oikein vaivaa... Joko mun silmissä on jotain vikaa tai sulla on oikeasti todella hassuja huonekaluja, mutta olinkin vain vähän tyhmä :D Ihana asu ja pidän tuon sohvan väristä vaikka muotoa aluksi säikähdinkin XD

 
17. syyskuuta 2008 klo 0.52 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

http://img233.imageshack.us/img233/6169/tuplakeltaset1cm0.jpg

Näytät tossa asussa ihan törkeen hyvältä! En osaa yhtään sanoa miksi, jotenkin vaan niin rento ja huoliteltu samaan aikaan :D

http://bp3.blogger.com/_PXl6pt4ZNa0/R7s94C5SwZI/AAAAAAAAAIQ/-aPCrOdbvMI/s1600-h/lis%C3%A4%C3%A4keltastaulkona.jpg

Tuokin alkuvuotinen asu on aivan kuolettavan IHANA. <3

 
17. syyskuuta 2008 klo 9.24 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

siis mis sä oikee asut? asutko enää kajanissa?

 
17. syyskuuta 2008 klo 10.10 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Minun kännykässäni ja koneessani on molemmissa bluetooth. Laitan vain molemmista koneista kyseisen systeemin päälle ja näin puhelimeni yhdistää koneeseen. Tietokoneen bluetooth valikosta valitsen uuden laitteen ja kyllä sen pitäisi sitten jo löytyäkin.

En tiedä miten tämä toimii pc:llä kun itsellä on mac.

 
17. syyskuuta 2008 klo 13.50 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hahaaaaa blogisi on luetuimmat listalla tippunut neljänneksi! Skarppausta skarppausta!

 
17. syyskuuta 2008 klo 15.40 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ihana asu taas vaihteeksi! En haluaisi kuulostaa ilkeältä, mutta siitä, että pyydät lukijoita lähettelemään sinulle synttärilahjoja (vaikkakin todennäköisesti ihan vain vitsillä), saa hieman ärsyttävän kuvan. Ehkä olen tässä suhteessa kamala kalkkis. Itselleni ei tulisi mieleenkään lähettää lahjoja ihmiselle, jota en ole koskaan edes tavannut. Mutta ihanaa, että pidät yllä omaa, persoonallista kirjoitustyyliäsi ilkeiden anonyymien kommenteista huolimatta.

 
17. syyskuuta 2008 klo 15.48 , Blogger ella kirjoitti...

Mulla on sulle haaste blogissani (:

 
17. syyskuuta 2008 klo 17.25 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Siulla on aina ihanan pirteitä asuja ja oot muutenkin aivan tavattoman suloinen! Tulee aina väkisin hymy huulille kun täällä vierailee :)

 
17. syyskuuta 2008 klo 19.02 , Blogger Karvakasat kirjoitti...

mahtava tuo mekko hameena <:
Kyllä tympii kovasti, kun itse tuon mekon missasin, haluaisin nyt kovasti omistaa sen!

 
17. syyskuuta 2008 klo 19.23 , Blogger ia kirjoitti...

Vastaan tänä iltana muillekin (oikeesti!), mutta heitän nyt näille parille, jotka napisivat kommentteihin vastailusta ja blogini tippumisesta blogilistalla:

Olen luvannut kommentteihin vastata, ja sen teen HETI KUN MULLA ON SITÄ AIKAA. Jos Sinulla on käytettävissäsi joka päivä se muutama tunti netissä seikkailuun, niin se ei tarkoita sitä, että minulla olisi se sama aika vastailla blogin kommentteihin, kun ihan oikeasti tärkeämpääkin tekemistä on pyykinpesusta tiskaamiseen ja muihin rästihommiin. (Kommentteihin vastailua kuitenkaan mitenkään väheksymättä.) Vastaukset tulee kyllä. Jos on jotain kiireellistä/tärkeää kysyttävää, niin sähköpostiin vastaan nopeasti, colourme_ia@hotmail.com .

Ja sitten tämä blogilistalla tippuminen: Ai siis nyt skarpataan kauhealla stressillä, että päästään takaisin ykköseksi? Mitä mä saan palkinnoksi, kun olen ykkösenä? Niin, en yhtään mitään. Pyöritän tätä pyyteettömästi senttiäkään palkkaa saamatta, joten ei mulla ole kyllä millään mittarilla katsottuna mitään velvotteita olla jonkin listan kärjessä, kun en siitä oikeasti hyödy hyvää mieltä enemmän. Ne lukee, joita kiinnostaa, kaikkien ei tarvitse edes väkisilläkään. Ja jos tommosia ruetaan hinkkailemaan ihan vaan parempien statsien toivossa, niin se kyllä heijastuu blogiteksteihin paskana laatuna. Minulla on ihan oikeasti parempaakin tekemistä vapaa-ajallani.

 
17. syyskuuta 2008 klo 19.43 , Blogger MK kirjoitti...

Onko tuo Gina Tricotin hame oikeasti mekko? Jos on, niin sitten mulla on samanlainen :) Ihana asu!

 
17. syyskuuta 2008 klo 23.43 , Blogger ia kirjoitti...

H---: Ei kyllä tullut muuta johtoa, kun ne kuulokkeet! Höh. Mekkohame kiittää!

Essi: Kylläjuu latasin sen ohjelman! Harmi, että kamerapiuhassani on ihan liian iso se toinen pää :(

Suhkur: Kiitos! Mä en löydä mun koneelta bluetoothia, eikä :D

Idhren: Just näitä hölmöjä sattumia! Puhelimilla on joukkolakko syksyisin ja kaikki joutuu ostamaan uudet? :o

Sini: Hehe, enpä kyllä itse ajatellut edes moista :D

anonyymi: No eikö! Enpähän ainakaan kato lattiaan ja hymyile :D

Lumianna: No kokeile ihmeessä, tykkään tuosta tosiaan miltei enemmän hameena!

Vadelma: Kiitos paljon! No arvaa vaan, tulisko niistä mitään :D

anonyymi: Hehe, kiva kun tykkäsit :)

Annika: Aijaa, ei siinä kai sitten vissiin ole :D Mutta soittoääneksi saa oikean!

V: Mäkin olen aivan ihastunut uuteen kuvausympäristööni, ei edes ole ikävä enää violetteja seiniä! Ei tällä kyllä vieläkään nimeä ole :( Puseron kääntäminen takaperin toimii myös, jos siinä on iso kaula-aukko! Kääntämisellä saa ison selkäaukon :) Mutta nurinpäin kääntäminen onkin jo uutta mulle!

anonyymi: No kun mä luulen että tässä on (kuulema kaikissa uusissa läppäreissä on), mutta enpä ole löytänyt! Laiteparia yhdistäessä kännykkä ei löydä PCtä, eikä tietokone inahdakaan kun bluetooth on päällä ja näkyvillä kaikille. Mutta mistähän sen koneen bluetoothin löytäis?

Muuten hyvä idea, mutta kaikki yhdistämällä tulisi vaan kaaosta :D

Hansu: Eikö!

Crislia: No niinpä! En mä olis tuota ostanut, jos siihen ei olis saanut oransseja kuoria :D

Daniel: Hehe, ilmottele jos oot täälläpäin käymässä!

Minthi: Miks kaikki laitteet on aina niin hankalia!

Noray: Joo, vähän vaihtelua ilmeisiin :D Olisikin vielä ehjänä niitä kolmen vuoden takaisia puhelimia, niitä kun ei myydä enää missään!

Ansku: Kiitos!

Ssu-: No arvaa onko mulla sitä tikkua :( Pitää vissiin hankkia. Kiitti!

anonyymi: Tuokin on kirpparilta!

Aquila: Hehe, ei vissiin sittenkään ole :D Sekoitin soittoääniin!

Pina: Jepkiitti!

Zalma: Ne kuoret oli muuten hirveen tiukassa! Ääh, jos pitää uusia kaapeleita ostaa :(

Laura: No sinäpä sen sanoit! Ja kun ne kameran lisätoiminnot on niin kökköjä, ettei niistä ole mitään hyötyä. Varsinkaan, kun omistaa kunnon laitteet! Oikeesti, seuraavaks varmasti tulee ne saunat. Tai edes kahvinkeitin?

Caramelo: Jjep, kiitti!

Kynsinauha: No niinpä, simppeliä sen olla pitää!

anonyymi: Kiitti :) Ei oo oikeenlaista usb-piuhaa!

Anmi: Eipä tullut :(

anonyymi: Mä en löydä mun koneelta bluetoothia!

anonyymi: Kiitos!

Marshmallow: Kiitti! kaksipuoleisella teipillä.

Nanna-: Antero on kyllä aika hyvä! Niinpä, kyllä niille lisäsatasille löytää varmasti parempaa käyttöä, ostaa vaikka paremman kameran mitä se puhelimen oma :)

anonyymi: Auts, toivotaan ettei omalleni käy samallalailla!

Emmisusanna: Kiitos!

Ray: Thanks!

Runway: Onpa moni syntynyt syyskuussa :D

Shine: Kiitos!

Linda: Ne loppu kyllä äkkiä.

Jenn: uu, synttärisamikset! Piuhaa ei tullut mukana, enkä löydä koneeltani bluetoothia vaikka luulisi sen kyllä olevan.

Veera-Emmi: Hehe, no ei mulla nyt noin psykedeelisiä huonekaluja sentään!

anonyymi: Voi kiitos paljon! Kaivoitpa vanhoja kuvia :D

anonyymi: Asun Kajaanissa.

Peppis: En löydä koneelta bluetoothia, höööh!

Mr_Spaceman: Hehe, no en minä todellakaan niitä tosissani pyydä :D Mutta jos joku haluaa jotain nurkistaan pyörimästä mulle lähettää, niin mikäs siinä! Oonhan mä tarjoillut ilmaista viihdettä kohta vuoden.. :D

Melinda: Kiitos, käynpä kurkkaamassa!

anonyymi: Kiitos paljon, ihana kuulla :)

Amanda: Kiitos! Nuo mekot kyllä hurahti käsistä.

Kris: On se :) Kiitos!

 
18. syyskuuta 2008 klo 16.04 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ihanat sääret sulla<3

 
18. syyskuuta 2008 klo 20.17 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

anonyymi: No kun mä luulen että tässä on (kuulema kaikissa uusissa läppäreissä on), mutta enpä ole löytänyt! Laiteparia yhdistäessä kännykkä ei löydä PCtä, eikä tietokone inahdakaan kun bluetooth on päällä ja näkyvillä kaikille. Mutta mistähän sen koneen bluetoothin löytäis?

Hmmm no ainakin näin voit tarkistaa, onko koneessa ylipäänsä Bluetoothia:
Klikkaa Oma tietokone -kuvaketta hiiren kakkospainikkeella (oikealla painikkeella) ja valitse alasvetovalikosta Ominaisuudet. Tämän jälkeen valitse Laitteisto-välilehti ja klikkaa siellä Laitehallinta-painiketta. Tämän jälkeen avautuu lista koneen laitteistosta (mm. cd- ja dvd-asemat, näytöt, näppäimistöt...). Listan alkupäässä pitäisi olla Bluetooth-kuvake, mikäli se koneessa on.

Bluetoothin saa päälle yleensä tietokoneen paneelissa olevasta Bluetooth-painikkeesta (melko usein sellainen on). Myös toinen yleinen paikka on ilmaisinalueella (kellon vieressä sinisessä palkissa). Sieltä löytyy yleensä kuvake langattomien yhteyksien (Wlan ja Bluetooth) hallintaan. Eli jos tiedät sen paikan, josta saa langattoman yhteyden päälle, sieltä voi myös löytyä apuja Bluetoothin kytkemiseen päälle.

 
21. syyskuuta 2008 klo 14.53 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

MAuuukasta synttärii söpöli! =)

 
29. syyskuuta 2008 klo 16.33 , Blogger Unknown kirjoitti...

ihana sohva!

 
29. syyskuuta 2008 klo 23.15 , Blogger ia kirjoitti...

anonyymi: No hui, kiitos hurjana jos oikeasti olet tuota mieltä! :))

anonyymi: Kiitos oikein perusteellisista ohjeista! Selvisi sitten sekin, ettei mun läppärissä ole sitä bluetoothia. Perhanan puhelinmyyjä, kun oikein väittämällä väitti, että uusista löytyy! Ei kai se auta muu, kuin ostaa se mötikkä erikseen, höh.

anonyymi: Voikiitos!

Iina: Sohva kiittää!

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu