Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

nyt se pimahti, voi jösses noita housuja!

Colour me !

keskiviikko 17. syyskuuta 2008

nyt se pimahti, voi jösses noita housuja!


Heii, ne housut! Ensimmäiset pöksyt vuoteen ostin siis hetken mielijohteesta ja lähinnä työhousuiksi. Olen Benettonilla töissä (en jaksanut pantata enempää hehe), ja nuo Sisleyn pökät olivat hurjassa alennuksessa: Hintaa jäi vain kolmisenkymppiä. Arvatkaa osaanko vastustaa enää yhtään mitään, kun saan hiplailla niitä kamppeita viisi päivää viikosta?!Image Hosted by ImageShack.us
Ia keksii uuden kuvajutun ja kuluttaa sen puhki, ylläriiii

Kuva ei tee oikeutta,nuo on ihan pöljän hienot. ULTIMATEPAPAT etulaskoksilla! Farkkulinjalle en vaan osannut taipua, vaan piti saada jotain omituisemman(typerämmän)näköistä. Minusta ne on oikeasti hauskat, ja varsinkin työkäytössä ihanan leppoisat.


Onko muuten muilla samaa häiriötä, että kun tehtävälistalla ykkösenä olisi siivous, niin sitä kummasti alkaa löytää jotain mielettömän kiehtovaa hommaa, johon pitää ehdottomasti ryhtyä siivousta lykäten? Tänä aamuna olin jo menestyksekkäästi siirrellyt nipullisen vaatteita kaappiin, kun erehdyin iskemään jalkani lankalaatikkoon. Sana "syysbaskeri" alkoi välkkyä mainosvalon lailla verkkokalvoillani, ja arvatkaa jatkoinko siivousta, vai otinko koukun ja kerän seurakseni olohuoneen sohvalle?

Image Hosted by ImageShack.us
Tämä on samalla vastaus kuvahaasteeseen "ota kuva itsestäsi ihan lökövaatteissasi millä olet kotona, kun kukaan ei näe". Eli virttynein ja nöppäsin paita mitä löytyy, eikä juuri koskaan alushousuja kummempaa alaosaa. Ihanaa. Lasit harmi vain rekvisiittaa, oiskin oikeasti tommoset nörtit lukulasit!

Mulle kyllä iskee ajoittain virkkausvimma, että koukkuun liimautuminen oli alitajuntaisesti odotettavissa. Viimeksi himon kohteeksi joutui ne virkatut kukat, ja sitä ennen tein korillisen pipoja. Nyt olisi sitten vuorossa baskerit, ja ehdin jo ennen töitä ostamaan nuo kaksi lisäväriäkin! Ohjeet lähtee kyllä aivan omasta päästä, olen säälittävin tulkkaamaan niitä valmiita ohjeita, jotka muistuttavat lähinnä hieroglyfejä: 2 kjsp, kierrä sjp:lle 5ks.. mitääääää? Mutta jotain tutoriaalia voisi koittaa kyhätä, jos noista päähänasennettavia tulee!Pientä jälkipohdintaa vielä: Kyllähän ne valitukset oli odotettavissa, kun päiväni on täyttänyt pitkästä aikaa jokin muukin, kuin loputon bloggaus. Mutta koittakaa jooko pitää mielessä, että bloggajalla on ihan oikeasti sitä muutakin elämää kuin blogi, ja että se blogi on pelkkä harrastus. Siinä missä piirtäminen ja ratsastuskin, tosin ne hevoset eivät potki, jos missaa pari laukkakeissiä. Vai potkiiko ne? En minä tiedä, mulla jäi välistä pentuna se heppavaihe. Minulle laatu on kuitenkin määrää tärkeämpi, ja olen koettanut panostaa merkintöihin sen entisen jokapäiväisen änkeämisenkin edestä. En sitten tiedä onko muiden silmissä suunta vain tasaista alamäkeä, mutta en minä kuulkaa tätä hommaa ole vielä hetkeen lopettamassa! Ja kyllä, kommentteihin olen edelleen vastaamassa. Tänään jopa ainakin osaan!


Translation:

I bought a pair of pants, for the first time in a year or something! I'll mostly wear them at work because they are so comfortable, but I like them surprisingly much. They look like they're from my grandpa's closet!

Today, instead of cleaning up, I felt a sudden urge to crochet! (Is that a real word? But the thing with a hook you know.) I'm planning to do a couple of berets for the fall and winter. I don't have a clue how to read any instructions, so I'm counting on my inborn skills, ha.

Tunnisteet: ,

121 kommenttia:

17. syyskuuta 2008 klo 20.41 , Blogger MouMou kirjoitti...

Toivottavasti painostus loppuu pian, arvostan enemmän laatua kuin nopeutta.:) Bloggajille elämä piste com!<3

 
17. syyskuuta 2008 klo 20.46 , Blogger Buse kirjoitti...

OAAAA näytät tosi hyvältä housuissakin! Hitsit mitkä pökät! :DD

 
17. syyskuuta 2008 klo 20.53 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

oi söpöö pipoo ja housuu, mullekki saa tehä pipon :)
ja toivottavasti painostus loppuu :/

 
17. syyskuuta 2008 klo 20.55 , Anonymous luna kirjoitti...

Oii, aivan ihana tuo kotikuva :)

- L

 
17. syyskuuta 2008 klo 20.58 , Blogger Vadelma kirjoitti...

Housut on ihan super hienot! En tajuu sitä juttuun, et pitäs muka postailla joka päivä jotain super hienoo ja mahtavaa. Eihän bloggaajakaan nyt joka päivä voi istua tunteja koneella. :)

 
17. syyskuuta 2008 klo 21.02 , Anonymous wwemmi kirjoitti...

Toivoisin että bloggaajien ahdisteleminen lopetettaisiin, muuten hommasta menee maku jos alkaa vääntään postauksia väkisin ja vain muita miellyttääkseen. Mun mielestä sun ei itse asiassa olisi välttämättä tarpeellista vastata edes niin paljon kommentteihin kuin nyt vastaat, vain kaikkein "tärkeimpiin". :D
Niin, ja tosi hyvännäköiset housut! :) Tahtootahtoo. :D

 
17. syyskuuta 2008 klo 21.03 , Anonymous enskumuisku kirjoitti...

Vaude mahtavat pappapökät!

Nörttilasit gogoooo, vitsi mäkin haluan tollaset!

Suunta on ylöspäin, joka muuta väittää, niin... öh.. no sitten väittää, mutta on PAHASTI väärässä.

Jee Ia arvaa mitä? Musta tuntuu että sä olisit hyvä tarhatäti tai siis tarhaope, sulautuisit hyvin massaan rusetteines.. Ja muutenki. saisit takuulla skidit nauramaan ja viihtymään. (AI MITEN NIIN olen aika harvinaisen kajahtanut tapaus????)

 
17. syyskuuta 2008 klo 21.04 , Anonymous Pinja kirjoitti...

Aikalailla tuon arvasikin, että benettonilla työskentelet, kun alkoi noita benettonin vaatteita ensimmäisestä työpäivästäsi alkaen ilmestyä yhtäkkiä suhteellisen paljon.:) Ihanat housut! Ja super suloisen värisiä lankoja sulla! ;)

 
17. syyskuuta 2008 klo 21.04 , Blogger poster kirjoitti...

Ihanat housut! ♥
Laatu korvaa määrän tässä blogipostaustahtitapauksessakin, älä välitä urputtajista. Lukekoon muita blogeja, jos ei nappaa :>

 
17. syyskuuta 2008 klo 21.05 , Anonymous Riikka kirjoitti...

Oletko muuten viihtynyt hyvin työssäsi? :) Mitä kaikkea työnkuvaasi kuuluu?

 
17. syyskuuta 2008 klo 21.06 , Anonymous elli kirjoitti...

saisko housuista parempaa kuvaa? näyttävät kyllä kivoilta, mutta ei oikein saa selvää :)

 
17. syyskuuta 2008 klo 21.13 , Blogger Lotta kirjoitti...

Oh nöy, mitkä housut ^^ En olisi kyllä ikinä arvannut, että leveälahkeisvillitys iskee sinuunkin. No ainakin laskokset on kivat :)

Superkivanvärisiä lankoja, ja kokeile tosiaan sitä tutoriaalia. Vaikka muut kädentaidot jo suunnilleen handlaankin, virkkaus on suuri mysteeri ja mullekin kelpaisi jo uusi syysmyssy edellisen, varsin kärsineen leijonankeltaisen huippualennusostoksen seuraajaksi.

 
17. syyskuuta 2008 klo 21.15 , Anonymous Rama-Lama kirjoitti...

Mulle kans tollaset pökät. Tuo oranssi lanka on muuten syötävän söpön väristä, mulle kans ton värinen pipo.

 
17. syyskuuta 2008 klo 21.18 , Blogger Shine kirjoitti...

ääk, siis tietystihän sen ymmärtää, että on sitä muutakin tekemistä kun pelkkä blogaus... muutenvarmaan ihan sairaan kivä työpaikka toi benetton. :D mullekkin saa muuten tehdä pipon. :D sähän voisit laittaa siihen baskeriin kiinni semmosen virkatun kukkasen, joita sä ennen myit... mut yritä kestää ton painostuksen kanssa.. ja muuten ihanat noi housut! :)

 
17. syyskuuta 2008 klo 21.20 , Anonymous anni kirjoitti...

musta sulla on tosi hyvä tahti postausten kanssa. ei mitää paineita :))

 
17. syyskuuta 2008 klo 21.21 , Blogger Idhren kirjoitti...

Älä välitä ilkeilyistä, älä anna niille valtaa mielenrauhastas. Sä blogaat just sillein ja siihen tahtiin kun haluat. Lukijoita kyllä varmasti riittää.

 
17. syyskuuta 2008 klo 21.26 , Blogger Brilliante kirjoitti...

Ehdottomasti laatu korvaa määrän! Minä ainakin pidän, että panostat tekstiin ja kuviin. :) Urputtajat voivat painua kuuseen... Ja älä stressaa kommentteihin vastaamisesta. Ei neljäänkymmeneenkolmeen "ihana paita" -kommenttiin tarvitse vastata. Vain tärkeimpiin kysymyksiin vastaaminen pitäisi kaikille riittää. :P

 
17. syyskuuta 2008 klo 21.27 , Anonymous S kirjoitti...

Mulla menee niin päin, että tehtävälistalla on gradun tekeminen, ja siivous kummasti kirii aina sen ohi :P

 
17. syyskuuta 2008 klo 21.28 , Anonymous Taru kirjoitti...

Postaat hyvään tahtiin, juuri silloin ku siltä itsestä tuntuu :) muuten bloggauksesta lähtee helposti maku jos sen joutuu tekemään väkisin. tulee ehkä tunne ettei asiaa tee enää itselleen. haha olenpa hyvä analysoimaan ku en asiasta itse tiedä :D mutta kyhäät varmasti paritkin mukavat baskerit, housut siistit! eikö lahkeisiin kompastu :D

 
17. syyskuuta 2008 klo 21.28 , Blogger Riikka kirjoitti...

Ihanat housut! :) mä tässä oon jonkin aikaa jo seuraillu blogiasi ja olinkin aika varma, että yks päivä bongasin sut benettonilla! Ainaki oli ihan sun näkönen tyttö, en vaan tiedä oliko oikea kaupunki :D

 
17. syyskuuta 2008 klo 21.35 , Blogger veerra kirjoitti...

Tuo sohva on niiin sympaattinen ja söpö!

 
17. syyskuuta 2008 klo 21.40 , Blogger hetuu kirjoitti...

Nuo housuthan on aivan mainiot ja sopivat täydellisesti sinulle. Niiden avulla näytät jopa hieman pitemmältä:) Hei älkää valittako postaustahtia, todella monet muut postaavat paljon harvemmin ja vielä puuta heinää!

 
17. syyskuuta 2008 klo 21.40 , Blogger noora kirjoitti...

Oho, olen seuraillut blogiasi jo pidemmän aikaa, mutta huomasin vasta nyt, että mulla on asuntoni seinillä samalla tavalla vanhoja LP-levyjä! :o

Syksyisin tuntuu itse kullekin iskevän neulomis/virkkaamisvimma, mikäli sitä vain harrastaa.

 
17. syyskuuta 2008 klo 21.57 , Blogger Foxy kirjoitti...

hmm... ihanat housut! itsekkin neuloin juuri itselleni pipon, luulen tosin että puran siitä jonkun matkan ja teen vähän toisen mallisen.. kyllä nuo lankahommat koukuttaa...

 
17. syyskuuta 2008 klo 21.59 , Blogger Kitty Kat kirjoitti...

uijui, ihanat ihanat ihanat housut :D

äläkä välitä painostajista :)!

 
17. syyskuuta 2008 klo 22.07 , Blogger mari kirjoitti...

ihanan söpöt housut ! aijaijaijai. :3

 
17. syyskuuta 2008 klo 22.14 , Blogger Möbs kirjoitti...

Laatu ennen kiirettä! Nah nah. Elä välitä niistä, ei en ymmärrä!

 
17. syyskuuta 2008 klo 22.18 , Blogger IRIS and PIETER kirjoitti...

looovely pictures! i like your wall (:

 
17. syyskuuta 2008 klo 22.23 , Anonymous Maura kirjoitti...

En ymmärrä mitä valitettavaa kenelläkään on, jos siis postaustahdista on kyse. Täysin inhimillistä on, ettet töiden ohella kykene joka päivä postaamaan ainakaan kovin sisällöllistä tekstiä. Mielummin ajan kanssa kunnollisia entryjä, kuin hätäisesti kyhättyjä muutaman lauseen + kuvan pituisia juttuja. Mielestäni blogisi on yhä edelleen yhtä mielenkiintoinen ja MAHTAVA, kuin ennen :))
ja PS. ihanat housut :O pukevat sinua!

 
17. syyskuuta 2008 klo 22.25 , Blogger norsis kirjoitti...

Mambooooo!!! :) Parhautta.

 
17. syyskuuta 2008 klo 22.27 , Anonymous saapas kirjoitti...

Ooh, ihanat housut! Itsekin olen aivan hullaantunut tuommosiin papparaishousuihin, kaapista semmosia löytyy ainakin vaikka kuinka monet. On vaan niin kivoja jalassa! Tykkään muuten kamalan paljon tosta violetista langasta, mitä lankaa se on? Tai siis minkä merkkistä ja/tai mallista, tai miten sanotaankaan :)

 
17. syyskuuta 2008 klo 22.34 , Anonymous nanna- kirjoitti...

Hehhe, mitkä housut! Tosi hassut, mutta osaat kantaa ne tyylillä! :)

Tuo keltainen/oranssi/taijokuväri baskerin alku näyttää hyvältä. Mullekin saa tehdä oman.. <:

Ja tosiaan, älä ala väkisin niitä postauksia tekemään. Antaa muiden lätistä ihan rauhassa miten on tahti huonontunut, mutta on meitä järkeviäkin(!) kommentoijia kiitettävästi, jotka ymmärtävät asian. ;D

 
17. syyskuuta 2008 klo 22.48 , Blogger Anna-Elina kirjoitti...

noi housuthan on upeet kuule :)

 
17. syyskuuta 2008 klo 22.59 , Blogger kirsikka kirjoitti...

Mitä ihmettä, sähän oot päivitellyt suunnilleen joka toinen päivä :O Vaatimukset sen kun kovenee.

Ja housut on aivan ihanat! Ostin itse juuri aika samanlaiset, mutta polvimittaiset.

 
17. syyskuuta 2008 klo 22.59 , Blogger Juliet kirjoitti...

Kivat housut.

juliet xxx

 
17. syyskuuta 2008 klo 23.15 , Anonymous Ilde kirjoitti...

Sää oot söpö!
Keep up the good work!
(Meinasin eka kirjottaa vahingos, et "wok".... :/)

 
17. syyskuuta 2008 klo 23.43 , Blogger anskusiili kirjoitti...

Pah, päivität tällä nykyiselläkin tahdillasi paljon useammin kuin jotkut muut listallani olevat bloggaajat!

Housut ovat kivat, sopisivatpa moiset tällaiselle metrilantiollekin.

 
18. syyskuuta 2008 klo 0.41 , Blogger Tuhlaus kirjoitti...

no höh. eilen kävin kajaanin benettonissa ennen junan lähtöä, mut sä et ollut paikalla. olis ollu hassu nähdä sut livenä. kun eikös me kerta ehkä olla sukuakin. :)

 
18. syyskuuta 2008 klo 0.44 , Blogger ia kirjoitti...

Moumou: No niinpä, samaa mieltä :D

Buse: Voi kiitti! Otin hitsit positiivisena :D

anonyymi: Hehe, jos hinnasta sovitaan ;)

Luna: Kiitos!

Vadelma: Kiitti! Niin, se tuntuu aika oudolta kun kuvitellaan, ett "isoimmilta" blogeilta voi vaatia ihan mitä vaan.

Wwemmi: Niinpä, samaa mieltä! Kyllä sen laadussa huomaa, jos sitä väkisillä alkaa vääntämään.Mä kyllä nykyään vastailenkin vaan kysymyksellisiin, toivottavasti kuaan ei pahastu! Kiitos :)

Enskumuisku: Kiitos! Tiedätkö, mä olen harkinnutkin tarhatätin uraa ja olen ollut tarhassa joskus kesätöissäkin. Vähän vaan meinas mennä hermot niitten pentujen kanssa, mutta katotaan, pitäskö sitä yrittää vielä joskus!

Pinja: Hehe, mietinkin että se on aika helppo arvata :D Kiitos!

Poster: Kiitti! Kiva kuulla :)

Riikka: Olen kyllä viihtynyt hirmu hyvin! Ei mun työnkuvaa ole kyllä mitenkään sen kummemmin eritelty, teen aikalailla kaikkea kassahommista siivoamiseen.

Elli: Koitan muistaa ottaa!

Lotta: Leveneville lahkeille iso ei, mutta kauttaaltaan megat pöksyt on jees! Mä taas olen paljon parempi virkkailemaan kuin neulomaan, se on paljon helpompaakin :D

Rama-lama: Kiitti! Jos hinnasta sovitaan :D

Shine: Hehe, kyllä mulla on jo ohi kukkapipojen aika :D Nimittäin virkattu pipo ja kukka on tullut jo yhdistettyä!

Anni: Mukava kuulla :)

Idhren: Kiitos ihanista sanoista :)

Brilliante: Niinpä! Vai miltä maistuisi joka päivä jotain "ei mulla oo kirjotettavaa, tykkään tästä paidasta" -höttöä? Olen tosiaan jo luopunut erillisten kiitosten sanomisesta kaikkiin noihin kommentteihin, kysymyksellisiin kyllä vastaan.

S: Hehe, ehkä se vastenmielisin aina lykkääntyy? :D

Taru: Niinpä! Hyvin analysoit :)Ei kompastu, niitä on jo lyhennettykin!

Riikka: Kiitos! Mistä kaupungista bongasit?

Veerra: Sohva kiittää!

Hetuu: Voi kiitos! Vaikea uskoa, että mikään onnistuu tekemään minusta pidemmännäköistä :D

Noora: Uu, seinäsamikset! Syksy on kyllä otollista aikaa lankoihin hurahtamiselle :)

 
18. syyskuuta 2008 klo 5.16 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kyllä on tuttua tuo siivouksien siirto, aina keksii jotain parempaakin tekemistä. :) Ja mulle riittää ainakin sun tän hetkinen bloggaus tahtisi kun en välttämättä ehtis edes joka päivä lueskellakkaan. Teet sitä tahtia kun ehdit ja piste! :)

 
18. syyskuuta 2008 klo 6.45 , Blogger Janezzy kirjoitti...

Ihanat housut <3
Minä ainakin tykkään noista sinun jututistas, ja mun mielestä ne tulee ihan semmosella normaalivauhdilla 8) Tosin en ole siun blogia seurannu vasta ku sen aikaa kun ilmotit että postaustahti hidastuu ^^

Lopettakaas nyt hyvät ihmiset painostus ;)

 
18. syyskuuta 2008 klo 7.56 , Blogger nuppuuu kirjoitti...

whiiiiii mitkä housut :D

on muuten supersöpö kuva tuo jälkimmäinen, toki ekakin on nätti
:--------)

 
18. syyskuuta 2008 klo 8.32 , Anonymous neurotic kirjoitti...

ultimatepappa :DD miten hieno termi! :D mutta tosiaan, kuten moni muu onkin jo sanonut, niin omaan tahtiin vaan postauksia. Niistä menee muuten maku ja koko homman kyllästyy. Housut näyttää upeilta!

 
18. syyskuuta 2008 klo 8.56 , Blogger Alisa kirjoitti...

Bloggailu muuttuu tylsäksi kuin kaikki tulevat kitisemään siitä, miten postauksia on niin vähän :D Siihen se munkin blogi ajan mittaan kaatui, kun olin niin laiska ja saamaton. Toisinaan sitä haluais aloittaa taas bloggailun uusiksi, onhan se hurjan kivaa :) Pidä lippu korkealla - blogisi on ykkönen!

 
18. syyskuuta 2008 klo 10.16 , Anonymous sirk-sirk kirjoitti...

Se on tuo käsityövimma kun iskee aina alkusyksystä... ainakin muhun! Pakko saada tehdä jotain, oli se sitten neulomista tai virkkaamista tai ristipistoja :)

Ja kun se inspiraatio iskee, niin eihän siinä mikään muu auta kuin valvoa yömyöhään langat solmussa ja silmät ristissä :D

 
18. syyskuuta 2008 klo 10.44 , Blogger Lilya kirjoitti...

Todellakin tyhmää valittaa postaustahdista kun yksinkertaisesti aina EI ehdi vaan koneellee saati sitten keskittymään ja syventymään kirjoittaaksen postauksen ja jos pakolla pitää vääntää lukijoiden iloksi niin teksti ei tunnu hyvältä itselle eikä ehkä lukijoillekkaan:DD

 
18. syyskuuta 2008 klo 12.06 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ia saako sua tulla moikkaamaan benettonille?

 
18. syyskuuta 2008 klo 14.10 , Blogger Sushirobot kirjoitti...

Hei on kyllä ihan pakko kysyä nyt kun paljastit olevasi Benettonilla vielä töissä. Saako niitä puhvihihaisia peruspaitoja niillä hassun pituisilla hihoilla enää mistään? Olen kolunnut Helsingin Kampin Benettonin liikettä tuloksetta ja meinasi itku päästä kun en löytänyt etsimääni.

Sellaisia hassun mallisia peruspaitoja ei voi koskaan olla liikaa ja jos niissä on vielä puhvihihatkin niin... @_@

 
18. syyskuuta 2008 klo 14.56 , Blogger Emmi kirjoitti...

Hei kuule, mitä lankamerkkiä tuo lanka on, kun nuo värit on niin mahtavat?
Söpöt pökät!

 
18. syyskuuta 2008 klo 15.03 , Anonymous Hinska kirjoitti...

Nuohan pökät on just kauhistuttavan ihastuttavat. :D Ristiriitainen mielipide, mutta ihan sama.

 
18. syyskuuta 2008 klo 15.46 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

no en nyt sanois että näissä sun postauksissa enää laatu korvaa määrän..ovat nykyään aika lyhyita ja tylsiä :( harmi,tykkäsin sun blogista ennen niin paljon.sun tyylikin on mun mielestä muuttunu huonompaan suuntaan :/

 
18. syyskuuta 2008 klo 15.58 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

hmm...miksi "heppavaihe" olisi pitänyt olla pentuna? kai sitä voi harrastaa ratsastusta minkä ikäisenä hyvänsä. sehän on vaan harrastus muiden joukussa, kuten bloggailu. mutta en siis yritä haastaa riitaa, kunhan mietiskelen :P

 
18. syyskuuta 2008 klo 16.01 , Blogger Caramelo kirjoitti...

Ihana kotikuva, vitsit kun osais tehdä jotain puikoilla ja lankakerillä. Multa se ei vaan suju! Ja nii mitäs mun pitikään...AINII! Että toi siivoushommien pakollinen keskeyttäminen on kyllä liiankin tuttua mulle! Aina vaan löytää jotain mielenkiintoisempaa (mm. kirjoittaa afrikkalaiselle kirjeystävälle, jolle ei ole edes kirjoittanut viimeiseen vuoteen) Hihii!

 
18. syyskuuta 2008 klo 16.03 , Blogger Peippo kirjoitti...

Parhaat housut aikoihin! :D Mutta oikeasti, ei noi nyt niin kovin pahoilta näytä.

 
18. syyskuuta 2008 klo 16.05 , Blogger sannero kirjoitti...

ihanan lököt housut, ei kyllä tekis oikeutta mun vartalolle, mutta silti :D

Odotan innolla mimmoinen baskeri syntyy. Esittelethän sitten täällä jookosta kookosta?

Ja sitten julmille anonyymeille ja muille ruikuttajille: Eipäs painosteta Ia bloggaukseen, kun hän kuitenkin ihan vapaaehtoisesti meitä teksteillään ilostuttaa. Miettikääpäs mitä sitten jos Ia oikein pärähtää ja iskee blogin salasanan taakse ja piiloon meiltä kaikilta. Onko sitten kivaa, onko?

 
18. syyskuuta 2008 klo 16.27 , Blogger emmisusanna kirjoitti...

Tosi kivat housut löysit, sopii sulle hyvin! :) Ja hei, ei ne hepat mua vielä kymmeneen vuoden aikana ole sen takia potkaisseet, että tallilla käyminen olisi jäänyt väliin. Muista syistä potkuja kyllä on tullut... ;)

 
18. syyskuuta 2008 klo 16.54 , Blogger Lumikki kirjoitti...

Ooi ihanat pöksyt! Haluutko mullekin tehdä jonkun kivan myssyn? :D

Ja laatu korvaa määrän todellakin, hyvä laatu on ollut:)

 
18. syyskuuta 2008 klo 17.09 , Anonymous kamerailija kirjoitti...

Sun postaustahti on juuri sopiva, ja ite ainakin mielummin luen oikeeta asiaa vähän harvemmin (eikä silti harvoin), kuin pieniä pätkiä jotain randomselitystä joka päivä. :)

Komeat housut muuten!

 
18. syyskuuta 2008 klo 17.13 , Blogger Mintty kirjoitti...

OOTKO PITKÄÄNKIN BENETTONILLA TÖISSÄ?
JOS KÄYN KAJAANISSA NIIN VOIS KÄYDÄ KATTELEMASSA ETTÄ ONKO IA TÖISSÄ :D

 
18. syyskuuta 2008 klo 18.02 , Anonymous kade :< kirjoitti...

haluun noi housut ;--;

 
18. syyskuuta 2008 klo 19.01 , Blogger Marshmallow kirjoitti...

Hieno nuo housut, vähän vaihtelua :D

 
18. syyskuuta 2008 klo 19.15 , Blogger Nelliina kirjoitti...

Upeat housut! Osasit kyllä valita ihan tyylillesi uskolliset pöksyt, olisin varmaan oikeasti järkytynyt jos olisitkin yhtäkkiä farkuissa :D

Ja voi mooses kuka oikeasti painostaa sua postaamaan useammin :O tuntuu että todellisuudentaju on lukijoiltasi välillä hukassa?

 
18. syyskuuta 2008 klo 19.19 , OpenID gratisetamore kirjoitti...

I love crochet/knit berets, and love to crochet and knit, so I tried to make it several times... failing. So I hope you have better luck! (And, don't know, maybe you'll tell me the trick by email?)

Beauuuutiful yarns, by the way! You have wonderful taste, Ia.

 
18. syyskuuta 2008 klo 20.22 , Blogger laura kirjoitti...

OIIII suloisuuden suloisuus tuo vikkauskuva !
SÖPÖYSPISTEET SINULLE ia !

 
18. syyskuuta 2008 klo 22.23 , Blogger takku kirjoitti...

Ihanat housut ovat (: Heei, onnee töihin vaa ;) Ja jaksua, kyllä nää on parantunu nää tai taso on pysyny samana ku ennenki, jaksua vaan sulle (:

Ja tuo sohhhva<3 Kelpais mullekki ;D

-takku

 
19. syyskuuta 2008 klo 4.40 , Blogger Cherry Blossom kirjoitti...

Ihana nörtteily-virkkauslook sohvakuvassa. Valloittava! Mistä tuollaisia hurmaavia feikkilaseja saa?

 
19. syyskuuta 2008 klo 10.10 , Blogger Mari kirjoitti...

Siis miten te ihmiset tarkenette kotona pelkissä alushousuissa? :D Tämä sama on tullut vastaan useassa blogissa, ja minä en vain tajua. Siis kotonahan pitää olla villasukat ja neule- tai villatakki päällä ja sitten vielä viltteihin. :D

Housusi ovat tosi kivat, ihanan rennot mutta silti asiallisen näköiset, sopivat varsinkin töihin. Ja yläkroppasi näyttää hirmuisen hoikalta ja pieneltä. :)

Älä ressaa postauksia, kyllä me lukijat täällä odottelemme vaikka postauksia vähän harvemmin tulisikin. Koita jaksaa ottaa päivän kuvia, niistä minä ainakin pidän todella, vaikka niitä sitten postaisitkin isommissa klönteissä harvemmin. :)

 
19. syyskuuta 2008 klo 15.21 , Blogger Ansku kirjoitti...

Mitkä housut ! <3 oot söpö tossa virkkauskuvassa.(:

 
19. syyskuuta 2008 klo 15.27 , Blogger jjohanna kirjoitti...

vauu mitkä pökät! :)

 
19. syyskuuta 2008 klo 16.17 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ovatpa ihanan rennon tyylikkäät housut :) sopivat tuollaiselle hoikalle mainiosti.

 
19. syyskuuta 2008 klo 18.35 , Anonymous -__- kirjoitti...

huhhuh en ole ikinä rumempia housuja nähny

 
19. syyskuuta 2008 klo 19.03 , Anonymous lille kirjoitti...

tosi kamalat housut.

 
19. syyskuuta 2008 klo 19.04 , Anonymous barbapapa kirjoitti...

missä on benettoni ? :O siis jossain sielläkö missä asut vai siis asutko enää kajaanissa ?:D

 
19. syyskuuta 2008 klo 19.46 , Blogger nallak kirjoitti...

HAASTE! All my joy -blogin innoittamana haastan sut pukeutumaan päivän ajan alle viiden euron asuun. Pitäis onnistua kun kierrarivakkari oot :)

 
19. syyskuuta 2008 klo 20.17 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Oi miten söpö Ia olet, mutta täytyy kyllä sanoa että itse en henk.kohta noista housuista pidä. Sopivat kyllä sinulle, mutta eivät kyllä siltikään kauheasti iske.
Nuo vinyylilevyt, grauh, minäkin haluan olla yhtä kekseliäs ja taiteellinen 8)

 
19. syyskuuta 2008 klo 20.46 , Blogger Riikka kirjoitti...

Kajaanista bongailin :)

 
19. syyskuuta 2008 klo 22.06 , Anonymous Riina kirjoitti...

Ooh, ihanan rennon näköiset housut! Ja tuonvärisen paidan kanssa, nams.

Musta ainakin blogitekstit ovat muuton aikana säilyttäneet entisen - loistavan - tasonsa. Onhan se ehdottomasti niin, ettei harrastus saa viedä koko elämää, ja ihmiset saisivat todellakin arvostaa sitä miten paljon vaivaa näet tämän blogin eteen! (Monet niin jo kommenteista päätellen tekevätkin :)

 
19. syyskuuta 2008 klo 22.47 , Blogger eal kirjoitti...

Onpas kotoisan oloinen tuo virkkauskuva. :)

 
20. syyskuuta 2008 klo 11.09 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Löysin aivan jotain outoa. Ihan sinun näköisen ihmisen, taino, ei ihan, mutta voisi luulla kaksoisolennoksi. Katsoinkin jo pikkukuvasta, että eikai tuo ole Ia.

http://bodymodifications.net/picture/126495/

 
20. syyskuuta 2008 klo 13.12 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Lukijat tässä on ihan pimahtaneita, sinähän päivität tätä jokatoinen päivä, mikä on mun mielestä tosi hyvä tahti ottaen huomioon että elät muutakin elämää:)

Eikö ihmisille riitä mikään?

 
20. syyskuuta 2008 klo 14.05 , Anonymous Piatta kirjoitti...

Noi lasit <3

Ihanaa, kun 70-luku tulee takaisin (:

 
20. syyskuuta 2008 klo 15.19 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

päivitä mieluumin useammin ja jätä kommentteihin vastaaminen :) mä oon koukussa blogiis ja tottakai toivoisin tiheämpää postaustahtia, mutta eipä tää nykyinenkään ole ongelma. on mulla muutakin tekemistä, ja niin on varmasti sullakin :D
kotipostausta odottelen kyllä mielenkiinnolla! 8) u rock girl!

 
20. syyskuuta 2008 klo 15.20 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ainiin ja housut on mahtavat! saisit pitää useamminkin pöksyjä :)

 
20. syyskuuta 2008 klo 16.48 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ihanat housut. <3 Ja olispa kiva tuollanen sohva niinku tossa ylimmässä kuvassa tollanen taittunu. ;)

 
20. syyskuuta 2008 klo 17.56 , Anonymous laura kirjoitti...

Mahtavan löydön olet tehnyt! :--)
Onnittelut siis!

ps. Taas tunsin pienen kateuden pistoksen sydämessäni kun katselin tuota söpöä kuvaa jossa virkkaat, sillä minulle ei ihan totta ole luotu mitään lahjoja, joilla voisin itse edes yrittää luoda jotain myssyn kaltaista. Mutta hienoa että jotkut ihan oikeasti osaa!

 
20. syyskuuta 2008 klo 19.34 , Blogger Shine kirjoitti...

hei, jos joskus ehdit, voisitko laittaa ton baskerin virkkaus ohjeen blogiis, nyt nimittäin alko tekeen mieli virkata jotain. :D

 
20. syyskuuta 2008 klo 19.37 , Blogger A (ARblog) kirjoitti...

Hei mutta noihan on tosi hianot :))) Täydellinen leikkaus, voittaa farkut 100000000000-0 !

 
20. syyskuuta 2008 klo 19.46 , Anonymous Tiiaaa kirjoitti...

Ihanat housut!
Varmaan kiva olla Benettonissa töissä. Pakko kysyä, että paljonko saat palkkaa? :D

 
20. syyskuuta 2008 klo 20.23 , Anonymous Ansku kirjoitti...

Mua kiinnostaisi, et miten pääsit Benettonille töihin? Oliko sulla aiempaa työkokemusta kaupasta/vaatekaupasta? Entä millaista siellä työskentely on, oletko tykännyt? :)

 
20. syyskuuta 2008 klo 21.28 , Blogger pina kirjoitti...

oi, ihania kuvia !

 
20. syyskuuta 2008 klo 22.37 , Blogger Caramelo kirjoitti...

Hih: lueskelin sun vanhasta vuodatuksen blogista aivan bloggausaikojesi alkupostauksia, mielenkiintoisia ;) Oli hauska huomata miten tyylisi on kehittynyt bloggaus...vuosina? Vau!

 
21. syyskuuta 2008 klo 0.26 , Blogger Jonna kirjoitti...

Hauskaa synttäriä! tänäänhän se taisi olla:)

 
21. syyskuuta 2008 klo 0.42 , Anonymous open kirjoitti...

hehehehe joka toinen päivä postaus, kyllä joo

 
21. syyskuuta 2008 klo 13.02 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

edellisesta postauksesta on kulunut jo liian kauan? ;)

 
21. syyskuuta 2008 klo 13.06 , Anonymous s kirjoitti...

Hehe ihanasti sointuu värit tuossa virkkauskuvassa. Siis sohva, sun hiukset, lankakerä, ja viltti on samaa sävyä ! :D Oli ihan pakko kommentoida tuosta tänne, tai muuten en olisi saanut mielenrauhaa.........

 
21. syyskuuta 2008 klo 13.38 , Blogger behaviour kirjoitti...

Onneksi olkoon Ia ! :-----)

 
21. syyskuuta 2008 klo 15.04 , Anonymous riikka kirjoitti...

Onnea Ia<3 :)

 
21. syyskuuta 2008 klo 15.35 , Anonymous onnee kirjoitti...

Paljon onneeaa vaan, paljon onneeaa vaan, paljon oonneeaa vaan, pieni iia, paljon onneeaa vaaaaaaaaan!

(toivottavasti muistin päivän oikein ;) )

 
21. syyskuuta 2008 klo 15.36 , Anonymous onnnee kirjoitti...

Happy birthday to youu, happy birthday to youu, haappy birthday to juulia, happy birthday to yoouu

 
21. syyskuuta 2008 klo 15.37 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

jouex anniversaire, jouex anniversaire, joux anniversaire juulia, jouex anniversaire.

joo oli väärin kirjotettu.

 
21. syyskuuta 2008 klo 15.57 , Blogger aino kirjoitti...

uuh nuo housut käy sulle mainiosti !<3 Lookki on tosin aika aikuismainen ja ehkä sen takia vähän epä-iamainen, mutta söpöt ne kyllä on :)

 
21. syyskuuta 2008 klo 18.52 , Anonymous s vielä kirjoitti...

ONKO SULLA SYNTTÄRIT ? :DDD

ONNEAAAA!

 
21. syyskuuta 2008 klo 19.00 , Blogger sannero kirjoitti...

hyvää synttäriä!

 
21. syyskuuta 2008 klo 19.01 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

onneks olkoon ia! :)

 
21. syyskuuta 2008 klo 19.13 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

vai että jokatoinen päivä..
nojoo sori oli pakko, kirjottelet sillonku siltä tuntuu. :p

 
21. syyskuuta 2008 klo 19.42 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

kivat housut!

blog of clothesia ei sitten enää ole...

 
21. syyskuuta 2008 klo 19.46 , Anonymous annsku kirjoitti...

onnea synttärin johdosta! (=

 
21. syyskuuta 2008 klo 20.05 , Blogger amanda kirjoitti...

Tässä yks yömyöhä lueskelin vanhaa vuodatuksen blogiasi ja kyllä nauratti! Ihan huippuja juttuja siellä =)! Kiitos.
niin ja supersynttäriä sulle ja niille muille, ketkä tänään täyttivät vuosia!

 
21. syyskuuta 2008 klo 20.12 , Anonymous Rillipää kirjoitti...

Aika outo tuo lukulasikommentti. Näin rillien käyttäjänä voi sanoa, että asiassa ei ole mitään coolia tai nörttiä. Silmälasit ovat apuväline niille, joilla on silmissä jotain vikaa ja poikkeuksetta kaikki tuntemani lasien käyttäjät haluaisivat niistä eroon eikä harmittaisi yhtään.

 
21. syyskuuta 2008 klo 20.46 , Anonymous nanna- kirjoitti...

Onnea! Onnea! Onnea! <3

Juhli kiltisti. :)

ps. Mikolle myös onnittelut!

 
21. syyskuuta 2008 klo 21.13 , Anonymous tiutiu kirjoitti...

Ihanat housut <3 :) Ja HIRVEÄ MÄÄRÄ KOMMENTTEJA!

 
21. syyskuuta 2008 klo 21.26 , Blogger Jonna kirjoitti...

^rillipää: minä en ainakaan haluaisi omista laseistani eroon! Tykkään itse olla rillipää ja tarvittaessa voin sen kätevästi peittää piilareilla:) Äläpäs yleistä!

uh, en voisi mitenkään luopua näistä cool-nörteistä laseistani:)

 
21. syyskuuta 2008 klo 21.41 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Onnea Ia! :--)

 
21. syyskuuta 2008 klo 21.42 , Blogger kris kirjoitti...

Eiikä, nuo housut on mahtavat :D Ja nuo nörttilasitkin ovat ihanat!

 
21. syyskuuta 2008 klo 21.49 , Anonymous saapas kirjoitti...

Hei hirveesti onnea Ia - maailman paras bloggaaja - yheksäntoista vee! :)

 
22. syyskuuta 2008 klo 13.32 , Blogger Outs. kirjoitti...

sitä vaan, että upeet on housut, voi jösses. ja paidan värikin on aika <3

 
26. syyskuuta 2008 klo 15.09 , Blogger Anna-Maria kirjoitti...

Näytät tosi söpöltä ja hyvältä housuissa! Mielenkiintoista nähdä sinut ihan erilaisena. :)Tahtoo tuollaiset housut myös!

 
29. syyskuuta 2008 klo 23.16 , Blogger ia kirjoitti...

No oho, pääosin positiivinen pöksyvastaanotto! Kyllä sinne parit odotetut soraäänetkin tuli :D Kiiiiitti kauhiasti kehuista ja muista kommenteista! Ja kiitos myös blogikannustuksesta, eiköhän tämä tästä painostuksesta huolimatta. Vastaan nyt tarkemmin vain muutamaan.

Ja kiitti muuten synttärionnitteluista!

Iris and Pieter: Thanks so much!

Saapas: Novitan Mamboa!

Ilde: Hehe, no wokki on hyvää :D

Tuhlaus: No voi hitsiläinen! Ehkä sitten ensi kerralla.

Sirk-Sirk: No niinpä, ja kiva kun se virkkaaminen on sitten niin pakollista toimintaa että ajaa yöunienkin edelle! Älytöntä :D

anonyymi: Saa tulla :) Varsinkin jos haluaa ostaakin jotain, autan hirmu mielelläni!

Sushirobot: Meidän liike ainakin paketoi ne paidat juuri varastoon syys/talvimalliston tieltä, koska ne paidat ovat kevät/kesää. Luulen, että saman tempun on voinut tehdä muutkin liikkeet :(

Emmi: Novitan Mamboa on vihreä ja violetti! Mamboa on myös tuommoisena keltaisenakin, vaikka tuon oman tein jostakin vanhasta, ohuemmasta jämälangasta.

anonyymi: Hö, harmi homma. No onneks itte tykkäilen!

anonyymi: Sorrysorry, vähän yleistäen! Muistan vaan, kun joskus ykkösluokalla kaikki kaverit ratsasti ja itte kuuntelin vaan spaissareita :D

Caramelo: Oho, no afrikkalainen kirjeystävä on jo aika ultimaalista siivouksen välttelyä :D Mullakin on jäänyt nuo kirjekaverit, pitäisköhän alkaa kirjottelemaan!

Mintty: Kyllä mä johonkin helmikuuhun asti siellä olen!

Gratisetamore: I'll try to translate the instructions in English to my blog so you can try it out too! Aww, thanks so much :)

Cherry Blossom: Omani on Punanaamiosta :)

Mari: Meillä on kai sitten jotenkin epätavallisen lämmintä, nimittäin hyvin tarkenee! Kyllä sohvalla lötkötessä on kuitenkin viltti kaverina.

Barbapapa: Siis United Colors of Benetton -ketjun Kajaanin liikkeessä työskentelen! Kyllä Benetton löytyy siis ihan ympäri Suomea/maailmaa.

Nallak: Toteutetaan!

anonyymi: Hui, näytänkö minä tuolta! :D Hehe, en siis ole minä.

Tiiaaa: Olen hara-rahalla :)

Ansku: Liike haki työntekijää haralle, joten soitin liikkeeseen ja kävin paikan päällä jonkinnäköisessä haastattelussa. Aikaisempaa työkokemusta ei ollut oikeastaan lainkaan, mutta ei näyttänyt haittaavan :) Työskentely on kyllä mukavaa, muu henkilökunta mielettömän rentoa ja vaihtelevaa hommaa todellakin riittää. Varsinkin asiakaspalvelu on mielenkiintoista!

Caramelo: No se tosiaan onkin muuttunut, pikkuisenko karseaa kattoa nyt jälkeenpäin niitä! :D

Open: En ole missään vaiheessa sanonut päivittäväni joka toinen päivä :D Olen sanonut, että korkeintaan kaksi postauksetonta päivää putkeen.

 
30. syyskuuta 2008 klo 16.38 , Blogger Mintty kirjoitti...

Tulenpa sitten es kuussa käymään kajaanissa niin jos bongaisin sinut benettonilta :D
Paitsi en varmaan uskaltaisi tulla että "moi, oon minttu ja luen sun blogia" Saattaa olla että jänistän enkä uskalla tulla ollenkaan :'')

 
4. lokakuuta 2008 klo 23.42 , Blogger ia kirjoitti...

Mintty: Hehe :D No sama tulla moikkaamaan! Osta Benettonilta jotain, niin voin olla apuna :)

 
7. lokakuuta 2008 klo 10.42 , Anonymous ink kirjoitti...

voi hitsi meinasin saada sydärin ku näin sulla housut:-D

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu