Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

syksy tuli

Colour me !

sunnuntai 28. syyskuuta 2008

syksy tuli


Oi, tänään oli huippu sunnuntai! Kuuden päivän työputken jälkeen teki aivan järjettömästi mieli päästä tuulettumaan, ja saimme parin ystävän kanssa järkkäiltyä aikataulut yhteen ja lähdimme vaeltamaan lähikuntaan.


Patikoimme kunnon eräjormameiningeissä reilun 7 kilometrin lenkin, joka oli pääosin tautista nousua vaaran lakea kohden. Puolivälissä pidettiin ansaittu (tunnin) evästauko, ja eväsarsenaali koostui hurjan perinteisellä linjalla muun muassa nuotionugeteista ja -banaaneista.


Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us
Notskibanaaniin upotettavaksi tarkoitettu suklaa unohtui auton peräkonttiin, joten vähän soveltamalla Choco Mariella mentiin. Oli se parempaa kuin miltä näytti, vaikkei ihan onnistunutkaan!


Syksy oli saanut jälleen värikynät käyttöönsä ja piirrellyt lehdet uuteen kuosiin, nam.

Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us

Eväsreppunani toimi peruskoulun ykkösluokan koulubägi, liskoreppu! Että ia yheksäntoistavee tässä moi.Retkeilyn jälkeen menimme kylpylään jatkamaan treeniä (=lillumaan porealtaisiin), ja illan päätteeksi vielä laittauduttiin ja käytiin syömässä. Ai että, tämmösiä lissää!

Amarillon kanatacojen ja brownien jälkeen palleanseutu tuntui olevan ihan kirjaimellisesti repeämispisteessä. Nokoset paluumatkalla survoivat ruokaa onneksi vähän sulamaan, ja kotiin saapuessani jaksoin napata Idolsin ja BB:n ajaksi loput myssykänraakileet käsittelyyn. Ja hei, ne valmistuivat, ta-dah!

Koetan kirjoitella vaikka sen ohjeen kuvien väleihin. Niiden ymmärtäminen edellyttää jonkinlaista koukunkäsittelytaitoa, että ihan en ketjusilmukasta lähtien neuvo, mutta kysykää jos jää jotain epäselvää!
Viivin Virkkausnetti tarjoaa kyllä kattavat perustiedot, joilla pitäisi ihan noviisinkin päästä koukkuilemaan.

Sekä oliivinvihreä että violetti mössa on tehty Novitan Mambo-langasta, taannoinen keltaoranssi oli jotain vanhaa ja ohkaisempaa jämälankaa.

Image Hosted by ImageShack.us
Meidän uusi karvamatto on ihana! Mökötysöinä se kyllä voisi toimia pehmeytensä ansiosta jopa nukkumisalustana.


1. Virkkaa perusympyrää, kunnes lätyn halkaisija on n.30cm. Ympyrän koosta riippuu baskerin poimujen suuruus, joten kokoa voi säädellä halutun lopputuloksen mukaan pienemmäksi tahi suuremmaksi. Ympyrän ohje löytyy ainakin täältä. (Itse virkkasin mössat puolipylväillä alusta loppuun, enkä ole koskaan kuullutkaan ohjeessa mainitusta piilosilmukasta! Hyvin siis onnistuu peruspylvästelylläkin, aina kannattaa vähän soveltaa.)


Image Hosted by ImageShack.us


2. Kun lätty on tarpeeksi suuri, niin alkaa kaventaminen, joka on yksinkertaisuutta: Hypätään vaan yhden kolon yli, johon kuuluisi virkata silmukka. Kavensin muistaakseni ensimmäisen kerroksen hyppäämällä joka kuudennen yli, ja kaksi seuraavaa kerrosta hyppäsin joka neljännen yli, joiden jälkeen myssy alkoi olla sopivanlevyinen. Jos kotsa ei ala kapenemaan päänkokoiseksi, niin hypi vaan brutaalisti joka kolmannenkin yli.


Image Hosted by ImageShack.us


3. Kun viritelmän aukko on kaventunut niin pieneksi, että se tuntuu sopivankokoiselta päässä, niin virkkaa normaalia puolipylvästä mitään lisäilemättä/hyppimättä, kunnes myssykkä on sopivanmittainen. Muista, että korvat pittää hukkua piiloon, ettei niitä pääse kirpeät syysaamut puremaan!


Image Hosted by ImageShack.us

Simppeli on, kokeilkaa ihmeessä!
Mikä on muuten hienoin: Vihreä, violetti vaiko se
villieläimen keltainen?


Huomenna taas töihin, mutta onneksi on vasta kahteentoista meno. Taidankin karhuta univelkoja takaisin jopa kymmenen tunnin unimaratonilla!


Translation:

Today me and and a couple of friends went to hiking! The autumn is so beautiful with all the yellows and reds. On a break we ate i.a. nuggets and bananas which we warmed up in the camp fire. We forgot the chocolate, that was meant to be stuffed to the bananas, to our car, so chocolate cookies had to do. I carried my lunch in a lizard-packbag that I used when I was about seven. Very adult!

This night I finished the two other berets, yey! I wrote instructions in Finnish, but I can try to translate them if you like.


Tunnisteet: , ,

103 kommenttia:

29. syyskuuta 2008 klo 0.29 , Blogger MouMou kirjoitti...

Keltainen vei voiton!:)

 
29. syyskuuta 2008 klo 0.31 , Blogger Maiju kirjoitti...

hmm kyllä se keltanen taitaa viedä voiton :) Oispa mullakin taitoa tarpeeksi tehdä ite omat myssyt :)

 
29. syyskuuta 2008 klo 0.40 , Blogger pnkd kirjoitti...

Aivan mieletön väriloisto! Mua lähinnä on masentanut puiden nahanluonti tässä, kun toivoin kesälle jatkoa, mutta nyt kyllä käännän kelkkani. On toi meidänkin kadun punertavaksi muuttunut vaahtera aika ihana, vaikka talvea tennustaakin.
Mä oon niin jotain muuta, kuin patikkajengiä, mut vähänkö tekis mieli lähteä nyt johonkin tunturille käppäilemään :D varmaan kuolisin kilsan jälkeen.

Ja mökötysöitä varten luotu toi matto. Pitäs varmaan hommaa kans.

 
29. syyskuuta 2008 klo 0.41 , Blogger pnkd kirjoitti...

Jep, jätin luonnollisesti vastaamatta olennaisimpaan: violetti on paras.

 
29. syyskuuta 2008 klo 1.16 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Wau! mahtavat maisemat. itekkin olisin tykännyt aivan älyttömästi tuollasesta päivästä, vaikka juuri tuollaisia vaellus päiviä vuokatissa vihasin ylikaiken lapsena kun koulun kanssa sinne piti mennä vaeltamaan päiväksi.

olihan tämä vuokatista? vai muualta? hämää vähän tuo kaupunki sana, jos siellä olette käyneet kun eihän siinä mikään ole kaupunkia?.

ihanan näköinen kämppä teillä, montakos neliötä siinä olikaan?

itellä vaivaset 31,5 ;D


Hyvää syksyn jatkoa!

 
29. syyskuuta 2008 klo 2.14 , Blogger Laura kirjoitti...

Pidän kaikista väreistä, vaikea valita suosikkia. :) Tekee itsekkin mieli kokeilla hatun tekemistä.

Tykkään tästä blogista ihan mahdottomasti, jatka samaan malliin! (:

 
29. syyskuuta 2008 klo 2.34 , Blogger noora kirjoitti...

Mitä lankoja noissa käytit? Ihanaa, kiitos simppelistä ohjeesta, itse pääosin neulon ja menee aina hermo kun ei löydy mistään simppeliä ohjetta, missä ei olisi palmikoita sun muita turhakkeita. Ei kun virkkaamaan!

 
29. syyskuuta 2008 klo 4.37 , Blogger yum kirjoitti...

Ihana pipo, täytyy koittaa itekki tommosta! Ja violetti on paras(:

 
29. syyskuuta 2008 klo 6.33 , Blogger Roosa kirjoitti...

Voi miten ihanalta reissulta kuulostaa, mahtoi olla kivaa :) Keltainen on tänä syksynä lempivärini, sanon siis sen ;)

 
29. syyskuuta 2008 klo 7.34 , Anonymous luna kirjoitti...

Awws mitkä maisemat vaaralta. En ole vaeltajaihmisiä, mutta nuo kyllä ovat näkemisen arvoisi. Ehkä sitten joskus?

Pidin eniten keltaisesta! Joillakin on taitoa tehdä tasaista käsityötä, toisin kuin.. monella muulla :D

- L

 
29. syyskuuta 2008 klo 8.15 , Blogger Herttainen kirjoitti...

Voi että miten kauniita maisemia! Ja tyylikäs reppu sulla ollut ekalla jos muistelen omaa rumilustani ;)

Violetti on ehdottomasti paras, kuuluu lemppariväreihini!

 
29. syyskuuta 2008 klo 8.17 , Blogger Kanerva kirjoitti...

Keltainen oli kyllä aika ihana, mutta ei nää kaksi jälkimmäistäkään kyllä yhtään hullumpia ole :)

Kivaa alkavaa viikkoa!

 
29. syyskuuta 2008 klo 8.45 , Anonymous Nipsu kirjoitti...

Mä oon ehdottomasti ton vihreen puoella vaikka sulle voin kuvitella parhaiten ton keltaisen :D

 
29. syyskuuta 2008 klo 8.51 , Anonymous laura kirjoitti...

Ihana ihana syksy! :--) Omaksi lempparikseni noista myssyistä kohoaa varmaankin se keltainen, niin söpö! Mutta älä huoli, eivät nämä uudet tuotokset ole yhtään sen huonompia, mutta se keltainen vaan uppoaa näin syksyllä jotenkin erityisen kovaa!

 
29. syyskuuta 2008 klo 9.11 , Blogger Emmy kirjoitti...

Vuokatissako olitte vaeltelemassa? Ainakin maisemat näyttää tutuilta :)

 
29. syyskuuta 2008 klo 9.25 , Anonymous sirk-sirk kirjoitti...

Keltainen passaa noista parhaiten sulle :)Itellä kans violetin baskerin virkkaus menossa... tosin tuolla kiinteällä silmukalla, ei pylväillä. Ei pääse tuuli läpi, kun on niin tiheätä koukkuilua. Nyt kyllä tekis mieli tehdä pylväillä, kun nuo näyttää niin kivoilta!

Ja täällä on tavallisen baskerin ohje:

http://plaza.fi/ellit/kasityot/neuleohjeet/naiset/virkattu-baskeri

 
29. syyskuuta 2008 klo 9.27 , Blogger Lotta kirjoitti...

Ehkä violetti :) Kiitos nätti ohjeesta, olenkin kuolaillut sitä uutta jellonankeltaista Mamboa ja pohtinut tekosyytä kerällisen ostoon. ^^

 
29. syyskuuta 2008 klo 9.33 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

oranssista/keltaisesta tykkään. oon nyt syksyn tullessa hullaantunut wsiihen väriin ja violettiin kanssa, koska ne sopii niin hyvin yhteen !

 
29. syyskuuta 2008 klo 10.22 , Blogger Aura kirjoitti...

Ihanaa, kiitos paljon ohjeista! Täytyy ilmeisesti alkaa taas muistella vanhoja virkkuutaitoja tai käydä vähintäänkin lankakaupassa :)

 
29. syyskuuta 2008 klo 10.49 , Blogger Heli kirjoitti...

Grillatut banaanit ovat parasta mitä tiedän ♥____♥ Mush ja suklaata sekaan nii aijai!

 
29. syyskuuta 2008 klo 11.02 , Blogger Nekku kirjoitti...

Olipa hienoja maisemia! Korjaan nyt ihan vain nipottaakseni, että Sotkamo ei ole kaupunki vaan kunta. Sinänsä merkityksetön juttu, mutta kotiseutuintoilijana en voi olla puuttumatta asiaan. :)

 
29. syyskuuta 2008 klo 11.51 , Anonymous tarkkailija kirjoitti...

Vitsi että mä ihannoin tota sun verbaalisen ulosannin monipuolisuutta! <3 (: Toivottavasti tätä lukemalla mäkin oppisin kirjottamaan noin lahjakkaasti.

 
29. syyskuuta 2008 klo 12.36 , Anonymous nanna- kirjoitti...

Vautsi, ihanalta retkeltä kyllä näyttää :) Harmi, että meidän ystäväporukka koostuu pelkistä laiskiaisista, huomennakin mennään kaverin kämpälle syömään ja kattomaan telkkaria :D Jätetään nuo vaelteluhommat muille ihan vapaasti ;D

Oijoi, pipot on valmiina! Tuleeko mieleen vanha harrastuksesi? Etkös sinä virkannut silloin yläaste/lukion alussa mojovan kasan pipoja? Et pääse vanhoista tavoistasi millään. :D
Suosikkini on ehkä se keltainen, kun siinä oli se söpö rusetti, mutta violetti tulee ihan kintereillä.

Tosi kiva postaus, ihanan pitkä! Tämä olikin hyvä piriste, nyt siirryn historian kirjojen pariin. Inhoan koeviikkoja, huoh -.-

 
29. syyskuuta 2008 klo 12.55 , Anonymous Rory kirjoitti...

Keltainen sopii sinun päähäsi parhaiten, violetista pidän itse eniten.

Minkä verran lankaa baskereihin muuten kului? Edellisten virkkailujen jäljiltä nurkissa pyörii puolikas kerä Mamboa ja mieteskelen, että riittääkö sen mihinkään.

 
29. syyskuuta 2008 klo 13.08 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ihania myssykoitä, kaikki on kivanvärisiä mutta kyllä tuo vihreä vie voiton. Uskaltaisikohan sitä 23-vuotiaana vielä kokeilla virkkaamista. Omat muistot virkkausyrityksistä vie yli 10 vuoden taakse, jolloin pyöreän pannulapun sijaan onnistuin virkkaamaan päärynän muotoisen yksilön..

 
29. syyskuuta 2008 klo 13.34 , Blogger Emmi kirjoitti...

Oi miten suloinen mössa, ihan kaikissa väreissä tykkään! :D Pitäs melkein itekki kokeilla tehdä.

 
29. syyskuuta 2008 klo 13.46 , Anonymous vtf kirjoitti...

Oon just väsäilemässä tosta violetista Mambosta itelleni isoa, pitkää ja paksua kaulahuivia! Jos jaksaa väkertää, niin tollanen lätsä olis kyl kiva kaveri sille ;)

 
29. syyskuuta 2008 klo 13.59 , Anonymous vtf kirjoitti...

ainiin! hei mekneekö tohon lätsään koko mambo-rulla?

 
29. syyskuuta 2008 klo 14.00 , Blogger stina kirjoitti...

i'd love the pattern to your beret if you'd be willing to translate it. it's really cute on you!

 
29. syyskuuta 2008 klo 14.13 , Blogger Micci kirjoitti...

no violettihan se tietenki on mun mieleen, mutta sulle mun mielestä käy parhaiten toi keltainen!

 
29. syyskuuta 2008 klo 14.22 , Blogger Kanee kirjoitti...

ihana "tunturi" kuva :D:D ja noi on ihania noi mössat. varsinkin tuo tummanlila.. (= suloisuus.

 
29. syyskuuta 2008 klo 14.38 , Anonymous an-mi kirjoitti...

Keltainen on minun mielestäni kivoin. :3

 
29. syyskuuta 2008 klo 14.41 , Anonymous Miiasd kirjoitti...

Keltainen ehdottomasti :D

 
29. syyskuuta 2008 klo 14.41 , Blogger Rezzi kirjoitti...

Ihania kuvia sinulla, kyllä kyllä! I like it. Mutta tässä vastaus kysymykseesi, keltainen on paras.

 
29. syyskuuta 2008 klo 15.16 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

violetti! :D

 
29. syyskuuta 2008 klo 15.17 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

kiva postaus, ihania kuvia :)

 
29. syyskuuta 2008 klo 15.26 , Anonymous Zade kirjoitti...

Ei vitsi, mun on kyllä pakko kanssa päästä kokeilemaan tommosta! se keltanen on kaikkein paras ja ah, niin söpö. Muhun on toi leijonankeltainen tänä syksynä iskenyt ekaa kertaa ja oikein kunnolla kanssa!

btw, kiva reppu.. mulla tais olla ekaluokalla joku ylisuuri skottiruudullinen ihastus/vihastus :D

 
29. syyskuuta 2008 klo 15.30 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

violettiittt!!!=)

 
29. syyskuuta 2008 klo 15.37 , Blogger Alice kirjoitti...

Alkoi niin tehdä mieli suklaata ja banaania <3 Keltaisen pipon väristä pidin eniten.

 
29. syyskuuta 2008 klo 15.43 , Anonymous chestina kirjoitti...

Aww, iski kauhea himo alkaa niiden ensimmäisten luokkien ketjusilmukkakanien jälkeen virkata jotain käyttökelpoistakin. Onnistuisikohan tuo baskeri ihan aloittelijankin tekemänä? Minkä kokoista puikkoa olet muuten käyttänyt tuossa? Violetti ja keltainen ovat molemmat todella kivoja :)

 
29. syyskuuta 2008 klo 15.50 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ihania myssyjä, ehkä tuo violetti on paras. Tai sitten keltainen.

 
29. syyskuuta 2008 klo 15.54 , Blogger Venla kirjoitti...

Meinasin just tänään ostaa tuota vihreää Mamboa ja ajattelin virkata siitä pipon. 8) Nythän mulla on ohjekin. Kiitos siis siitä! Vihreä sopii sun hiuksiin hyvin, mutta olihan tuo keltainenkin aika herkku.

 
29. syyskuuta 2008 klo 16.06 , Blogger Cherrydirt kirjoitti...

Kaikki värit olivat todella ihania, mutta lemppari oli violetti <3___<3

 
29. syyskuuta 2008 klo 16.15 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

oivoi, tee mullekki tuollainen.. :--o

 
29. syyskuuta 2008 klo 16.21 , Anonymous versary kirjoitti...

Oi kuinka ihania nuo kuvat tuolta teidän patikointiretkeltä. 8D Alkoi itsekin tehdä mieli, mennä patikoimaan, kylpylään ja ravintolaan syömään. Sen lisäksi mua alkoi huvittaa myös virkata tai kutoa jotain. ::D Inspiroidun varmaan vähän liian helposti kaikesta kun muut tekee jotain.

Itse tykkään vihreästä eniten. Varmaan siks kun vihreä on yks lempiväreistäni. 8D

Ja btw, noi grillatut banaanit suklaalla joita meillä kutsutaan erämiehen unelmiksi on kyllä jotain niiin hyvää<3 Nam.. ja nyt mun alkaa tehdä niitäkin mieli.

 
29. syyskuuta 2008 klo 16.25 , Anonymous Riina kirjoitti...

Ooi on teillä siellä upea ruska! Samaa väriskaalaa sen keltaoranssin mössan kanssa, joka muuten oli, jos ei nyt ylivoimaisesti, niin ainakin virkkuukoukun mitalla ykkönen. Todella sööttejä valokuvia muuten :]

 
29. syyskuuta 2008 klo 16.36 , Blogger Caramelo kirjoitti...

OI tuo retki liskoreppuineen kuullosti herkulta! Ja ihana pipo ja kaikki <3 AH I just loooove your blog!

 
29. syyskuuta 2008 klo 16.45 , Anonymous chinaberry kirjoitti...

Oli kyllä sen verran simppelit ohjeet, että voisin minäkin koittaa, vaikka olen armoton poropeukalo. :P Ja violetti on noista hienoin.

Täytyypä lähteä lankaostoksille. :)

 
29. syyskuuta 2008 klo 17.13 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ihania noi myssyt :) toi sun keittiös on muuten ihana! ja sul on tosi ihania vaatteita ja ihanat hiukset :) Seuraan sun blogia tosi paljon! tykkään tosi paljon! =)

 
29. syyskuuta 2008 klo 17.15 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

keltanen on ehottomasti hienoin :)

 
29. syyskuuta 2008 klo 17.35 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Minkähän kokkosta koukkua käytit? :)

 
29. syyskuuta 2008 klo 17.39 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

vihreä on ihana ja sopii sulle :)<3

 
29. syyskuuta 2008 klo 17.58 , Blogger christina kirjoitti...

Suloisia myssyjä! Minä ihastuin ehkä eniten vihreään, vaikkakin kaikki miellyttivät silmää oikein kovasti.

Ja oi, mitä maisemia!

 
29. syyskuuta 2008 klo 17.59 , Blogger Tikkari kirjoitti...

Tykkään tosi paljon nuista kaikista pipoista, mutta kyllä se leijonan keltainen taitaa voiton viedä.

 
29. syyskuuta 2008 klo 18.35 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

onks toi vuokatista? näyttää niin tutulta =)

 
29. syyskuuta 2008 klo 18.36 , Anonymous umbrellagirl kirjoitti...

Aivan hullun ihania! <:
Violetti kaikist paras :)
Harmittaa ku meillä ei oo virkkuukoukkua mutta lankaa on =D
pitäs varmaan käydä ostaan virkkuukoukku et pääsis tekemään noita myssyjä! :D

 
29. syyskuuta 2008 klo 18.44 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tykkään eniten tuosta violetista! (: Hmm voisin kokeilla tehdä tuon mallista pipoa!

 
29. syyskuuta 2008 klo 19.07 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Keltainen vie voiton! Sinä sitten osaat!

 
29. syyskuuta 2008 klo 19.13 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Violetti on ihanin, rakastuin siihen.<3
Osaat virkkailla tosin hyvin ja hirmusen nättiä tuo käsiala. :)

Ps. Ihana tää sun blogi. (:

 
29. syyskuuta 2008 klo 19.28 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Nekku, näin juuri. Olin juuri tulossa korjaamaan. Vuokatissa todella ihanat maisemat!<3 * Onni asua sotkamossa *

 
29. syyskuuta 2008 klo 19.43 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Violetin ottasin itelleni, mutta sulle sopii keltainen. t.lenah

 
29. syyskuuta 2008 klo 20.13 , Blogger noray kirjoitti...

Oi kiitos paljon ohjeista ! Yritin jo väsätä yhtä pipoa kutomalla, muttei tullut tarpeeksi löysää. Toinen kerä vielä jäljellä, niin voisimpas kokeilla sinun ohjettasi. Keltainen on kyllä se suloisin :) Ihanat värit luontokuvissa muuten !

 
29. syyskuuta 2008 klo 20.44 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ia taas jälleen söpönä! =)

 
29. syyskuuta 2008 klo 20.49 , Blogger Emmanuelle kirjoitti...

Kukaan ei näköjään ole tähän kommentoinut, joten en voi olla sanomatta:

Piilosilmukka on siis silmukka mikä ei näy mihinkään ja sitä yleensä käytetään joko kierrosten yhdistämiseem tai johonkin tiettyyn silmukkaan siirtymiseen.

Se tehdään vaan niin että laitetaan koukku silmukan läpi, kierretään lanka koukun ympärille, vedetään lanka koukulla olevien kahden silmukan läpi. Siinä on piilosilmukka. :)

 
29. syyskuuta 2008 klo 21.53 , Anonymous noora kirjoitti...

kuulostaa hauskalta päivältä! t. nimimerkki *kade* joka itkee koeviikkoa
ps.oot söpö! :)

 
29. syyskuuta 2008 klo 23.16 , Anonymous modern day hippie kirjoitti...

blogissani on sulle ylläri :)

 
29. syyskuuta 2008 klo 23.48 , Anonymous Kajaanilainen nainen kirjoitti...

pakko vain palata uudestaan ja uudestaan kattomaan noita kuvia aivan mahtavia kuvia vuokatin vaaralta <3.

t: kateellinen kajaanilainen ;D

 
30. syyskuuta 2008 klo 8.38 , Blogger Aina kirjoitti...

Hienot maisemat! Pitäisi itsekin päästä luontoretkelle pitkästä aikaa, metsässä on niin ihana kävellä syksyisin.

Tykkään lilasta myssystä, oikein soma :)

 
30. syyskuuta 2008 klo 10.44 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

kiva tuo myssynteko-ohje, se on nyt sitten täälläkin otettava koukku käteen ja vikerrettävä se lettu; sitten alan loik - ki - maan... ;D - kunnes oma omituinen myssyni soljahtaa sopivana päähäni!

Upeet on siellä vaarat ja maisemat!!! Tuollaiset vaellusretkipäivät ovat parhaita voimienlatausjuttuja pimeän talven varalle;)
v

 
30. syyskuuta 2008 klo 13.26 , Blogger sannero kirjoitti...

nuotionugetteja, nam!

Kiitokset myysy ohjeesta, omasta mielestäni se keltainen on ihan huippu!

Syksy on ihan parasta aikaa lähteä retkeilemään, täytyykin koittaa houkuttaa omia kaverita pusikkoihin rämpimään xD

Ja tuo liskoreppu on niin ihanan retro, sulla on ollut hyvä maku pienestä pitäen!
(nimimerkillä oma karmaiseva ykkösluokalle hankittu jättiläisreppu, joka hukutti pienen koululaisen alleen....)

 
30. syyskuuta 2008 klo 14.04 , Anonymous poropeukalo kirjoitti...

Voi olla, että lunastan tämän kommenttiosuuden tyhmimmän kysymyksen, mutta _miten_ silmukkaan virkataan 2 silmukkaa?

En muista ikinä virkanneeni mitään ja mun ympyrän teko tyssää nyt pahasti tähän. Netistä ei näytä löytyvän mitään ohjetta silmukoiden lisäämiseen.

 
30. syyskuuta 2008 klo 15.13 , Blogger mari kirjoitti...

Toi on niin sopö toi reppu! ja myssyistä mielestäni mieluisin oli varmaan keltainen, mutta kyllä kelpaisi noi toisetkin värit. hhehe :)

 
30. syyskuuta 2008 klo 15.48 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mä tykkään noista kaikista :)! En osaa päättää mikä ois paras... :P

 
30. syyskuuta 2008 klo 16.22 , Blogger iory kirjoitti...

Keltsu oli kyllä paras. Taidan itsekkin yrittää myssyn virkkaiusta noilla sinun ohjeillasi. Sen verran hienoja oli. :D

 
30. syyskuuta 2008 klo 16.24 , Anonymous Pjumas kirjoitti...

Todella hienot kuvat! :)

 
30. syyskuuta 2008 klo 16.34 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Violetti myssykkä on minusta hienoin, sopii hyvin väreihin
(minun virkkaus/neulomisbuumini jäi siihen että yritelmä muistutti lähinnä minun 4.v siskoni viritelmää, joten se siitä)

Olen ehkä kesän alusta lukenut sun blogia ja koukuttunut. Tuntuu aina mahanpohjassa un huomaa että oot taas lisääny merkinnän. Pidän myös sun tyylistä ja oot mahdottoman hyvä kuvaaja!
(aivan älyttömän ihana tuo nuotikuva!)Oon myös saanut ideoita sun asukokonaisuuksista. En kuitenkaan kaikkia ideoita ole saanut toteutettua ( kun ne niin radikaalisti nykyisestä tyylistäni poikkeavat), mutta ehkä vielä joku kaunis päivä!
Kiitos ihanasta ja pirteästä blogista!

Tuo harmaamekko on muuten aivan syötävän suloinen, nam :)

 
30. syyskuuta 2008 klo 16.47 , Anonymous evelliina kirjoitti...

kaiikki myssyt söpöjä mutta minust sulle sopii parhaiten violetti :)

ja tykkään tosi paljon lukea sun blogia kun on kivaa tekstiä ja vielä kivempia kuvia ! :)

ja peeäs oot söpö :))

 
30. syyskuuta 2008 klo 16.48 , Blogger videl kirjoitti...

keltainen on ihanin:)

 
30. syyskuuta 2008 klo 17.28 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hihi suunnittelet jo mökötysöitä :D
kamalan hieno tuo kolmas maisemakuva!

Keltainen myssy on paras, koska ohuen langan takia se näyttää rennommalta :)

 
30. syyskuuta 2008 klo 17.49 , Blogger Buse kirjoitti...

Mikä postaus! Ihania syksykuvia ja ihania myssyjä, keltaiseen taitaa oma mielipiteni kallistua:)

 
30. syyskuuta 2008 klo 17.50 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

erähenkisesti nugetteja nuotiolla ! hienoa ia =)

 
30. syyskuuta 2008 klo 18.17 , Anonymous Neiti Valeriana kirjoitti...

Teillähän on ollut mieletön retki! Olisipa minullakin ystäviä, jotka lähtisivät syysretkelle... *huoh*

 
30. syyskuuta 2008 klo 18.42 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Aaaivan ihania myssyjä :) Ehkä tälläinen tumpelokin saisi tuolla ohjeella jotain aikaiseksi(?) Keltainen on kaunein ♥

 
30. syyskuuta 2008 klo 19.43 , Blogger Peippo kirjoitti...

Vau, tosi hienot maisemat! Oli ihan pakko jäädä hetkeksi tuijottamaan tuota viidettä kuvaa.

Keltainen ja violetti myssy on molemmat aika tasoissa. ;) Hitsit kun en osaa virkata edes sitä alkeellisinta silmukkaa... tai ehkä joskus ala-asteen vitosluokalla osasin, mutta nyt oon autuaasti unohtanut koko jutun jujun.

 
30. syyskuuta 2008 klo 20.37 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

hei en tiiä onks multa menny ihan ohi, mut joskus puhuit et sun pitää ostaa maailman kaunein asia tai jotenkin näin ja mua jäi se vaivaamaan :> niin onko se jo mennyt vai jäänkö odottelemaan?

 
30. syyskuuta 2008 klo 20.51 , Blogger Anette kirjoitti...

Kivoja kuvia vaikka eka kuva näyttää jotenki niiin lavastetulta. :D Uskon kyllä silti että ihan oikeassa luonnossa on kuvattu. :>

 
30. syyskuuta 2008 klo 22.52 , Anonymous krisse kirjoitti...

tein sitte itsekki samanlaisen pikkasen poiketen ohjeistasi ja tupsu lisänä :) sulle sopii parhaiten keltainen :)

 
1. lokakuuta 2008 klo 10.06 , Blogger Foxy kirjoitti...

kaikki nuo ovat ihania, ja kiitos ohjeesta, oma leijonankeltainen piponi minkä väsäsin neuloen muutama viikko sitten lähti purkuun ja on nyt puolivälissä valmista baskeria :) ja toisella langalla hieman ohjetta mukaillen toinen..

 
1. lokakuuta 2008 klo 10.09 , Blogger Foxy kirjoitti...

niin ja sen jätin sanomatta että piilopisto tehdään "maalikkokielellä" että lanka vedetään suoraan sekä uden että vanhan silmukan läpi, ottamatta lankaa uudestaan koukulle välillä hmm.. eipä tuosta varmaan ymmärrä kyllä mutta kyllä sitä ilmankin pärjää :D

 
1. lokakuuta 2008 klo 18.16 , Blogger Riimu kirjoitti...

Kiitos ohjeesta... Sen avulla on syntynyt jo kaksi erilaista myssyä :)

 
2. lokakuuta 2008 klo 13.20 , Blogger linda kirjoitti...

ny tuli himo itekki alkaa opetteleen virkkausta. :< ihana tuo mekko muuten

 
2. lokakuuta 2008 klo 14.04 , Blogger peppuuu kirjoitti...

Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

 
2. lokakuuta 2008 klo 14.15 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Simppeli? Mikähän mussa on vikana, kun oon n.359849 kertaa yrittänyt virkata ympyrää, mutta se ei vain onnistu. Jotakin tossa on mikä on mun aivoille vaan liikaa tajuttavaksi! :D

 
2. lokakuuta 2008 klo 14.33 , Blogger Sonja kirjoitti...

Toi liskoreppu on kiva :) Ja violetti on hienoin pipoista :DD

 
2. lokakuuta 2008 klo 14.47 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

violetti on ihanin ja sopii sulle parhaiten :D

 
3. lokakuuta 2008 klo 16.39 , Blogger peppuuu kirjoitti...

mistä löytäisi niitten kukkaisten ohjeen joita taannoin täällä blogissa myit, jostain netistä? keltainen sopii upeasti hiuksiisi=)

 
3. lokakuuta 2008 klo 18.05 , Anonymous Mari kirjoitti...

aivan ihania myssyjä! :> tulipa sitten mullekin kamala virkkausinnostus, ja olen jo aika hyvässä vaiheessa tuota ympyrää tekemässä. Saa nähdä mitä siitä tulee.

Mun mielestä violetti on hienoin. ♥ Vaikka tosin nuo kaksi muutakin aivan ihania.

 
4. lokakuuta 2008 klo 18.37 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

voisitko tarkentaa että miten teit noilla puolipylväillä sen ympyrän?

 
5. lokakuuta 2008 klo 0.45 , Blogger ia kirjoitti...

Kiitos hurjasti kommenteista! Keltainen voitti kirkkaasti :) Käytin seiskan koukkua muistaakseni. Ja kuvat on Vuokatista!

Pnkd: Oi, olispa täälläkin päin vaahteroita! Nuo koivut on aika masentavia, kun niiden väriskaala on keltaisesta ruskeaan :(

anonyymi: Hehe, silloin nuo reissut onkin parhaimpia kun kukaan ei ole sinne pakottanut :D Vuokatista nuo siis on! Meillä on 60neliötä, tää on ihan hullun iso :D

Noora: Langat lukee merkinnässä :)

Emmy: Vuokatissa juu!

Sirk-sirk: Tuosta kyllä pääsee kylmempi viima puremaan läpi, pitänee tehdä seuraava ihan kiinteillä silmukoilla. Kiitos linkkivinkistä!

Nekku: Kiitos huomautuksesta, asia korjattu!

Tarkkailija: Mahtavaa, että joku kiinnittää huomiota muuhunkin, kuin vaatteisiin ym. :)

Nanna-: Hee, kuten kirjoitinkin, niin en mä tuosta virkkauksesta eroon pääse! :D Onneksi tajusin tuon variaation pipolle,muuten olisi syntynyt taas kasa, joka olisi jäänyt kaappiin :D Onnea koeviikkoon, vaikka se taitaakin olla jo ohi!

Rory: Mulla kului kyllä ihan koko kerä ainakin tuohon violettiin, että ei taida ihan riittää :(

anonyymi: Haha, päärynä, aww :D Kyllä se kuule lähtee sujumaan kun aloitat vaan!

Vtf: Voi semmoinen jumbokaulaliina olis kyllä ihana! Tulisi vaan aika kalliiksi ne langat :( Kyllä menee koko rulla.

Stina: Ok, I'll try!

Chestina: No onnistuu varmasti, kun vain kokeilet!

Versary: Erämiehen unelma, kuulostaapa härskitä :D Sori, oli pakko!

Emmanuelle: Kiitos valaisemisesta! Yhtä tietoa viisaampana :)

Modern day Hippie: Oi kiitos!

Poropeukalo: Siis sulla on se kolo, johon sun pitäis virkata seuraava silmukkajuttu. Virkkaat siihen silmukan ihan normaalisti, mutta sen sijaan, että virkkaisit seuraavan silmukan taas seuraavaan koloseen, niin virkkaa se seuraava siihen äskeiseen koloon,jolloin samaan koloon tulee kaksi silmukkaa! Auttoiko? :D

anonyymi: Voi että, kiitos aivan ihanasta kommentista! :) Rohkeasti vaan kokeilemaan taas virkkausta, kyllä se siitä :D

anonyymi: Joohei se maailman kaunein asia on mun uusi talvitakki! Kuvaa tulossa kunhan takki on ajankohtainen :D

Foxy: Kiitos tulkkauksesta! Hyvä kuvitella olevansa muka joku hyväkin käsitöissä, kun ei edes termejä hallitse :D

anonyymi: Voi eei! No kyllä se vaatii kärsivällisyyttä jos ei ole koskaan ennen virkkaillut, mutta kyllä se siitä lähtee syntymään :)

Peppuuu: Kukkaan ei ole valmista ohjesta, olen kehitellyt sen itse :)

anonyymi: Siis ihan niinkuin tuolla ympyrän ohjeissa on, mutta tein jokaisen silmukan puolipylväänä. Eli kiepautin langan ennen silmukasta läpilaittoa koukulle, sitten silmukasta läpi ja uusi lanka mukaan, sitten kahden läpi, langankierto ja vielä kahden läpi. Kannattaa katsoa niiltä vinkkaamiltani sivuilta videoita!

 
6. lokakuuta 2008 klo 21.06 , Blogger ttypy kirjoitti...

Aloin virkkaamaan keltaisesta isoveli-langasta myssyä, mutta kerä loppui kesken innostuksen :(. Tylsyyttä! Mulla ei siis ainakaan riittänyt 100 gramman kerä. Ei muuta kun kauppaan hakemaan pari kerää lisää, jos vaikka tekis myssyyn sopivan huivin :)

Kiitos vielä inspiraatiosta!

 
14. lokakuuta 2008 klo 22.12 , Blogger ia kirjoitti...

Ttypy: Ei tosiaan se 100g riitä! Eipä kestä :)

 
9. marraskuuta 2008 klo 18.21 , Blogger agatcon kirjoitti...

Could You send me instructions how to make Your beret? I mean picture or text:) Thank You:]

 
4. joulukuuta 2008 klo 20.01 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Aloitetaanko tekeminen pään "ympäriltä" vai lopusta?

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu