Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

yliväsynyt ia + autiohko asunto =

Colour me !

maanantai 8. syyskuuta 2008

yliväsynyt ia + autiohko asunto =


Mieltäni on pyörittänyt viimeisen parin viikon ajan aika arvatusti pelkästään tämän kodin fiksailu. Jos nyt ihan vähän saan avautua, niin tässä ihan vaan pikkuisen vuodatusta asiasta: Saimme hankittua muun muassa sohvapöydän ja tv-tason, joista jälkimmäisen kokoaminen oli roihuavinta helvettiä! Itse luovutin jo parin tunnin jälkeen, ja jätin mikon kompromissaamaan pölyiselle olohuoneen lattialle muutamaksi lisätunniksi lukuisia ristiriitoja manuaalin kuvien ja konkreettisten säpäleiden välillä. Tänään töistä kotiutuessani minua kuitenkin odotti yllätys: Operaatio Tv-taso oli vihdoinkin saatu kolmen lisätunnin jälkeen päätökseen! Liekö Pyhällä Hengellä vaiko brutaalilla vasarankäytöllä, mutta se on hitto soikoon kasassa!


Innostuin sitten uudesta tasosta, tyhjyyttään ammottavassa olohuoneen nurkassa sekä korillisesta sisustusideoitani, ja päädyin täyttämään tyhjän asunnon hiljaisuuden kameran räpsinnällä ja sisäisellä kikattelulla. Heii, mitä jos jätettäisiin tämä kämppä tämmöiseen puolivalmiiseen kuntoon, autioilla pinnoilla tulee parhaat kuvainspikset! Nämä fotot voisi sitten olla samalla vastaus parin kuukauden takaiseen haasteeseen, jossa kehotettiin ottamaan niin tekotaiteellisia kuvia, kuin lähtee. Kyllä täillä puskettais jo taideakatemiaan, so not.

Koska mulla ei oikeasti ole tänään mitään tämän kiehtovampaa kerrottavaa, niin ajattelin täyttää kuvaussession tuloksien rakoset rästissä olevalla haasteella "Kymmenen positiivista asiaa itsestäni". Älkää nyt tulko heittämään mitään "tunnostatpa olevan itteäsi täynnä" -tavaraa, ette usko miten vaikeaa tämä itsekehu on! Ei Suomessa yksinkertaisesti vaan hehkuteta itteä, perkele.


Image Hosted by ImageShack.us


1. Olen luonteeltani useimmiten melkoisen optimistinen. Koitan kaivaa asioiden kirkkaat puolet esiin, vaikka ne kuinka paksun tomun peitossa olisikin. Ainakin, mitä muiden ongelmiin ja pahaan mieleen tulee.


2. Osaan kirjoittaa nykyään luonnostaan melko oikeaoppisesti ja itseninäköistä tekstiä. Sitä en todellakaan ole aina osannut, kaipa tämä lähes jokapäiväinen tarinointi on taitojani kehittänyt.

3. Tykkään huulistani. Ne ovat kivanmuotoiset ja hassusti punertavat sekä rajatunnäköiset ihan luonnostaan.

Image Hosted by ImageShack.us

4. Tukkani on myös kiva, se on sen verran karheaa laatua että silkkinauhat ja rusetit pysyvät siinä luisumatta. Punapigmenttini ansiosta punainen väri pysyy hiuksissani tavallista paremmin, ja punainen sopii kalpeaan ihooni.

5. Olen lyhytvihainen. (Miko katsoi selkäni takaa kun kirjottelin näitä, ja korjasi tämän kohdan "Olen lyhyt ja vihainen"..)

Image Hosted by ImageShack.us

6. Minulta löytyy huumorintajua, ja (ainakin surkuhupaisaa) läppää lentää tietyssä seurassa vähän liikaakin.

7. Olen järkyttävän huonomuistinen, mitä elokuviin tulee. Voin katsoa parhaat jännärit kolmeenkin kertaan parin vuoden sisällä, ja yllättyä aina totaalisesti loppuratkaisusta!

8. Tykkään vaatetyylistäni, se on muokkautunut hurjan selkeäksi ja minunnäköisekseni alle vuodessa.

Image Hosted by ImageShack.us

9. Minun on helppo bongailla vaatteita ja asusteita jotka sopivat tyyliini lähes mistä vaan.

10. Minulta löytyy mielikuvitusta, kun sille päälle satun.

Image Hosted by ImageShack.us

Yh, minäminäminä! Mutta mulla on kyllä hyvä visio noille LP-levyille, toivottavasti saan toteutettua. (Ja ei, en aio ripustaa niitä kaulakoruksi, ehe he he!) Kuvissa muuten päällä:
  • toppi liian lyhyenä mekkona, sorry #Vero Moda
  • korkkarit #secondhand
  • rusetti #secondhand
Translation:

Okay, I'm getting really boring when all I can talk about nowadays is our new home. Well, this time I managed to hide our new tv-table and some items of my decoration to oh-so-fancy pictures. Hopefully that's a bit more interesting way to tell you that my latest purchases have been just some new stuff to the apartment. In the pictures I'm wearing an oversize top as a dress from Vero Moda, and a second hand bow and -heels.

Tunnisteet: , ,

69 kommenttia:

9. syyskuuta 2008 klo 0.08 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

AJJJ IA, sun jalat näyttää ihan hemmetin upeilta noissa kuvissa! Ja itsekehuskelu on kivvaa ;)

 
9. syyskuuta 2008 klo 0.57 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

EKA

 
9. syyskuuta 2008 klo 1.40 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei! Lukija ilmoittautuu, Heijastuspinnan kautta sut löysin aikoinaan.:) Utelisin, että mitä musiikkia noi vinyylit sisältää, ja niitäkö ei kuunnella kun meinaat niitä sisustuksessa käyttää? -mk

 
9. syyskuuta 2008 klo 2.18 , Blogger Maria kirjoitti...

Voi tuo ensimmäinen kuva on erittäin hieno! Pose on suorastaan jumalatarmainen, valo näyttää tulevan hauskasti enemminkin takaa kuin sivulta (asiaa varmaan auttaa älppärin sopiva asettelu, sivussa olevaan lamppuun ei edes kiinnitä huomiota valonlähteenä, mikä imho toimii täydellisesti) ja värit tuovat lievästi uhkaavaa fiilistä - tää tyttö ei välttis olekaan ihan niin kiltti, kuin suloinen olemus antaa ymmärtää. Mitähän tapahtuis, jos käyttäis kuvaa vielä sen verran käsittelyssä, että lisäisi punaisten sävyjen saturaatiota, tai ainakin voimistaisi seinän sävyjä kirkkaamman punaisiksi? Vois lähteä touhu täysin käsistä! Mahtavaa, mäkin haluan noin hyvän spottivalaisimen kokeellisiin kuvailuihin ^^

 
9. syyskuuta 2008 klo 7.14 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

vaude noi kuat!:) hehe,lyhhyt ja vihainen :DD

 
9. syyskuuta 2008 klo 7.58 , Blogger Beeda kirjoitti...

Kirjotustyylisi on kyllä ihan erinomainen, aina jaksaa lukea vähän pidempiäkin juttuja.. Ja nuo postiiviset asiat itsestäs on oikein positiivisia! ehehe :) Ja ovathan nuo kuvatkin hienoja, kaikessa tekotaiteellisuudessaan.

 
9. syyskuuta 2008 klo 8.29 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Älyttömän hienoja kuvia olet napsinut! Tosi kiva värimaailma niissä. Tykkään hirmusti :) Älähän nyt ihan kokonaan itseäsi väsytä sen kämpän kanssa, kyllä se siitä suoriintuu.

 
9. syyskuuta 2008 klo 8.35 , Blogger Leena Hämäläinen kirjoitti...

Olipa jotekin tosi kiva postaus! Kuvasi ovat mielestäni viime aikoina muuttuneet koko ajan naisellisemmiksi :). Kuviasi katsellessa tuli kuvausinspis kyllä tännekin! Ehkä leikinkin koko päivän järkkärilläni, kun ulkonakin vain sataa kaatamalla...

 
9. syyskuuta 2008 klo 8.51 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

kadehdin sääriäsi!

 
9. syyskuuta 2008 klo 8.56 , Blogger Leena Hämäläinen kirjoitti...

Tuli vielä mieleen; olisitkohan vielä kiinnostunut niistä mustista kengistä? Vai onko jo liian syksyistä kyseisille popoille?

 
9. syyskuuta 2008 klo 9.28 , Blogger Herttainen kirjoitti...

Tekotaiteellisuudesta viis, kuvat on upeita! Ihanat valot. Tällaisia asukuvien pitäisikin enemmän olla, mitä väliä vaikka kaikki yksityiskohdat ja värisävyt ei näykään aina niin hyvin. Silti sitä sitten itsekin aina pönöttää jossain "hyvässä valossa" että kaikki varmasti näkyy "oikein".

 
9. syyskuuta 2008 klo 9.34 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hyviä juttuja.. Minäkin allekirjoitan tuon seiskan.. :D Yleensä vielä kaikenlisäksi nukun sen tylsimmän vaiheen elokuvista ja katson alun ja lopun.. Enkä ikinä muista yleensä edes seuraavana päivänä, mitä elokuvassa on tapahtunut.. Sama pätee kirjoihin..

 
9. syyskuuta 2008 klo 10.10 , Blogger Eeva kirjoitti...

ooonpa kauniita kuvia! :) hahh mulla on ihan sama juttu noitten leffojen kanssa, poikaystävä aina ihmettelee miten en voi muistaa mitä tapahtui leffassa, joka katsottiin viime viikolla..

 
9. syyskuuta 2008 klo 10.37 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Lyhyt ja vihainen, hahahaha :D Kiitos Mikolle päivän nauruista!

 
9. syyskuuta 2008 klo 10.46 , Blogger Christina kirjoitti...

Ihania kuvia! Ja itsensä kehuminen tekee toisinaan ihan hyvää. ;)

 
9. syyskuuta 2008 klo 10.51 , Blogger minthi kirjoitti...

Ihanat nuo kuvat! Väritys on aivan mahtava!

 
9. syyskuuta 2008 klo 11.48 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Vitsi, miten kivoja kuvia ja ihan sama vaikka olisivat miten tekotaiteellisia hyvänsä, mutta pidän niistä kaikesta huolimatta! =)
Tää postaus oli muutenkin ihanan pirtsakka ja musta on oikeesti hienoo kun ihmiset osaa (ja uskaltaa) kertoa itsestään asioita, joista pitää. Ja se ei todellakaan ole helppoa, mutta suoriuduit tehtävästä hyvin kuulostamatta kuitenkaan siltä että minä-minä-minä-jee... Eli well done, pus!

 
9. syyskuuta 2008 klo 11.59 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Oi mitä kuvia :D mäkin tuskailin ton haasteen kanssa, itseään on hiton vaikea kehua, varsinkin ulkoisia avujaan..

 
9. syyskuuta 2008 klo 12.06 , Blogger Hanna kirjoitti...

Upeita kuvia, todella.
Itsensä kehuminenhan on just parasta, siihen(kään) ei ilman itseironiaa kykene.

;)

Hanna

 
9. syyskuuta 2008 klo 12.07 , Blogger miukku kirjoitti...

Ihania kuvia!! Ja siis toi seinän väri! Voi kääks! Ihana postaus!!

 
9. syyskuuta 2008 klo 13.01 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Laitatko vinyylit seinälle? ;) itsekehu piristää ainakin omaa mielentilaa jos ei muuten! hehe. vaikka olet yliväsynyt niin hengissä ainakin vielä, kyllä se asunto siitä lähtee :)

 
9. syyskuuta 2008 klo 13.41 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

"5. Olen lyhytvihainen. (Miko katsoi selkäni takaa kun kirjottelin näitä, ja korjasi tämän kohdan "Olen lyhyt ja vihainen"..)"

HahahHAHA reps :DD

 
9. syyskuuta 2008 klo 14.06 , Blogger kaneli kirjoitti...

hehhe, kivoikuviii <;

 
9. syyskuuta 2008 klo 14.21 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Oi miten ihana tuo eka kuva!

 
9. syyskuuta 2008 klo 14.38 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Niin ja tosiaan se mekko jota tarkoitin on se violettijutullinen mustalla pohjalla, H&M:stä, jonka bongasin! :D

 
9. syyskuuta 2008 klo 14.57 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hauskoja hyviä puolia! Mäki löydän joka paikasta aina jotain ihanaa, mut en aina tiedä onks se niin hyvä asia. :D

 
9. syyskuuta 2008 klo 15.25 , Blogger Sofia kirjoitti...

Nättejä kuvia, ja noita positiivisa juttuja sinusta oli kiva lukea :)

 
9. syyskuuta 2008 klo 15.28 , Blogger Anna kirjoitti...

Voi kun hienoja kuvia ja muutenkin oli kiva kuulla sinusta lisää omin sanoin. :----)

 
9. syyskuuta 2008 klo 15.31 , Blogger Anna kirjoitti...

ps. Miten sait tuon sateenvarjon osoitteen (www.sadekaari.blogspot.com) eteen?

 
9. syyskuuta 2008 klo 15.40 , Blogger Daniel kirjoitti...

Itsekehuskelu on hauskaa.
Olen ylpeä susta et uskollat!

 
9. syyskuuta 2008 klo 15.41 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Oioi ia kauniita kuvia ! (; ja tuli noista levyistä mielee että ite oon niitä seinälle pistäny. ;p

 
9. syyskuuta 2008 klo 16.03 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei! Ajattelin ruveta pitämään blogia, varmaan vain itseäni varten. Ajattelin, että se parantaisi kirjoitustaitojani. Sua se on kait auttanut hirveästi...? Unelmanani olisi kirjoittaa äikästä L. Tällä hetkellä saan aineista 9½-10-, mutta olisi ihanaa saada joskus täysi kymppi. :)

Tyhmä kommentti minulla taas, mutta mutta...:D

T:Minna

PS: Kivoja kuvia, ihanan tekotaiteellisia. :'D Ja oi vitsit, vaikka en tunne sinua muuten kuin tämän blogin kautta, voisin sanoa sinua esikuvakseni ainakin upean pukeutumistyylisi ja kirjoitustaitosi takia!

 
9. syyskuuta 2008 klo 16.11 , Blogger Juuli Linnea kirjoitti...

Nuo kuvathan on hienoja! Oi, kateuttaa kyllä vähän sun punapigmentti. Olen aina (tai ainakin jonkin aikaa ;) haaveillut olevani punapää, mutta eheiei se minun ihooni ja muuhun sovi. Nyyh!

 
9. syyskuuta 2008 klo 16.14 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ihanaa kun teit tuon 10 hyvää asiaa sinusta, näitä on kiva lukea. Tuollainen juuri sopiva kehuskelu on mukavaa :)

Ja nuo kuvat on hienoja :O

"Olen lyhyt ja vihainen" :DDDD
Propsit Mikolle tosta heitosta, hauska!

 
9. syyskuuta 2008 klo 17.07 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mielettömiä kuvia, mitäs älppäreitä noi on? Sun, mikon, kirppislöytöjä?

 
9. syyskuuta 2008 klo 17.19 , Blogger mhpt kirjoitti...

MITEN SÄ OSAAT tehä noin upeita postauksia, johon kirjotat ihanasti ja liität jumalattaraisia kuvia? Osaat jopa kehua ittees ilman et lukijalle tulee "itsekehu haisee" -fiilistä!!! :----D

 
9. syyskuuta 2008 klo 17.34 , Blogger K ja B kirjoitti...

Ihania kuvia ! :)

 
9. syyskuuta 2008 klo 17.38 , Blogger Roosa kirjoitti...

Oi miten uskomattoman kauniita kuvia :O Aivan häkellyin täällä.

 
9. syyskuuta 2008 klo 17.55 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

"lyhyt ja vihainen" :D :D

noi kuvat on niiin upeita!

 
9. syyskuuta 2008 klo 18.10 , Blogger Charlotta Eve kirjoitti...

Oih, tää onkin muuttunut tää ulkoasu! AIVAN ihana<3

 
9. syyskuuta 2008 klo 18.40 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

En mä nyt tiiä, onko nää niin tekotaiteellisia (: Näistä välittyy kivasti tekemisen rento ja hauska fiilis :D

 
9. syyskuuta 2008 klo 18.46 , Blogger MouMou kirjoitti...

Ihania kuvia sinusta!<3

 
9. syyskuuta 2008 klo 18.46 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ihania kuvia! Tykkään hirveesti sun tyylistä

 
9. syyskuuta 2008 klo 18.54 , Blogger iory kirjoitti...

Voi että noi kuvat on hienoja. Itse luulin ihan oikeasti ensimmäistä kuvaa aidoksi muotikuvaksi - ja näin ollen sinua malliksi. Hyvin kyllä mallista menisit. =) Tuo pöytä on niin nätti, että olisin tehnyt itse sitä vaikka viikon saadakseni valmiiksi. Teille tulee varmasti todella nätti asunto. <3

 
9. syyskuuta 2008 klo 19.03 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Toi eka kuva on superupee! Ja toi valo menee niin, että se näyttää vähä siiviltä hihii<::

 
9. syyskuuta 2008 klo 19.09 , Blogger eerika kirjoitti...

ihania kuvia !
ja hyvä tuo mikon korjaus :---D

 
9. syyskuuta 2008 klo 19.16 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

hienoa tekstiä jälleen :) tosi rohkeeta kehuskella itseään, koska oikeasti se on taitolaji :D !

 
9. syyskuuta 2008 klo 19.22 , Blogger käiss kirjoitti...

noi sun kuvat on ihania :))

 
9. syyskuuta 2008 klo 20.23 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ian haamu kummittelee lukiolla. Opettajatkin puhuvat iasta ja kehuvat hänen blogiaan ja kirjoitustaitoaan, joka on kehittynyt blogin pitämisen myötä :---)

Hih!

ps. ärsyyy tuo kuvien puhkipalaminen ;-----(

 
9. syyskuuta 2008 klo 20.43 , Blogger Juuli kirjoitti...

kivoja kuvia nää "taidekuvat".. ;D pistä niitä LP levyjä vaikka seinälle koristeeksi.. (:

 
9. syyskuuta 2008 klo 20.49 , Blogger madde kirjoitti...

aivan upeita kuvia !

 
9. syyskuuta 2008 klo 20.53 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ja hei tee vielä se tukkahaaste! eli viikon ajan joka päivä eri kampaus. jooko? :)) se ois kiva.

 
9. syyskuuta 2008 klo 20.54 , Blogger Milja kirjoitti...

Pakko kommentoida, että hihittelin tuota lyhyttä ja vihaista ihan ääneen :D Pätee muhunkin!

 
9. syyskuuta 2008 klo 21.28 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

milloin hama ja kukkakauppa aukee?

 
9. syyskuuta 2008 klo 21.41 , Blogger Kaneli kirjoitti...

ihanat kuvat<33

 
9. syyskuuta 2008 klo 21.51 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Oi, olen rakastunut blogiisi tämän viikon aikana, kun nyt sen löysin :'D Kuvasi on niin ihania, samoin tekstit.

 
9. syyskuuta 2008 klo 22.05 , Blogger Annis kirjoitti...

Ihania kuvia olet kyllä saanut aikaiseksi, todella kauniita! Kuvat olivat todellakin melkoisen viimeistellyn näköisiä ja muutoinkin tyylikkäitä. Me likes.

Huonekalujen kokoamisohjeet kirjoitetaan helvetissä ja lähetetään maan päälle muistutuksena siitä, että puunpalatkin ovat nokkelampia kuin me.
Me koottiin joskus silkalla raivolla kahdeksan hengen voimin vaatekaappia kotipuoleessa. Meni vain noin yhdeksän tuntia, että voitiin keittää harjannostajaiskahvit. Voin vain kuvitella, miten mökin mummot sun muut tuollaisen kaapin pykäävät pystyyn iltapuhteenaan.

 
9. syyskuuta 2008 klo 22.12 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Herranjumala sä olet ihana! En tietäisi mitä tekisin ilman tätä blogia, olet vaan niin hurmaava ja ihana persoona! Tyylisi on upea,kirjoitat uskomattoman hyvin ja aah, olet paras. Anteeksi kun innoistuin kehumaan näin kamalasti :=)

 
9. syyskuuta 2008 klo 22.20 , Blogger L kirjoitti...

Vau, tosi hienoja kuvia! Itse en osaisi ottaa tuollaisia kuvia sitten millään. :D

 
10. syyskuuta 2008 klo 7.25 , Blogger Buse kirjoitti...

Lyhyt ja vihainen =DDDDD Voi Mikoa!

 
10. syyskuuta 2008 klo 15.13 , Blogger Anni kirjoitti...

Tosi nättejä kuvia :)

 
10. syyskuuta 2008 klo 18.07 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Voisit päivittää blogiasi useammin...

 
10. syyskuuta 2008 klo 18.32 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Minulla olisi pari kysymystä blogspotin ulkoasujen tekemisestä, jos vain suinkin haluat vastata. :) Miten olet saanut laajennettua tuota kirjoitusjuttua ja laitettua mustat rajat, ja miten tuon taustan saa pysäytettyä ettei villiinny rullatessa?

 
10. syyskuuta 2008 klo 21.39 , Blogger Hely kirjoitti...

Aivan ihania kuvia!

 
10. syyskuuta 2008 klo 21.41 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

hei tää on aivan mahtava blogi..en seuraile blogeja paljon MUTTA täällä käyn aina :)
keep going girl..
hei ois kiva jos viittisit tsekkaa tän ja kertoa mitä oot mieltä

http://www.youtube.com/watch?v=eUXWas1VUis

kiitti
riikka

 
10. syyskuuta 2008 klo 22.22 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

jee huomenna viimeistään tulee postaus sulta :) mutta tiesitkös että vinyylilevyt on nykyään aika arvokkaita? asa kirpparilla hyvän hinnan niistä, kun niitä keräillään =p

 
10. syyskuuta 2008 klo 22.39 , Blogger dudeherox kirjoitti...

Ihana huomata, että on olemassa muitakin Miko nimisiä kuin ylirasittava pikkuveljeni.....
=D nimenähän Miko on mitä ihanin.
Terveisiä toki sinne. Kaimoja löytyy tämän tytön tuttujen perusteella kaksi etelä-suomesta!

 
12. syyskuuta 2008 klo 0.19 , Blogger Saga kirjoitti...

ei vitsi, miten upeita kuvia!

täällä haaste sulle: http://irenesaga.blogspot.com/2008/09/google-min.html

 
24. syyskuuta 2008 klo 0.18 , Blogger ia kirjoitti...

Oi, kiitos hirmuna ihanista kommenteista ja kehuista! Hieno tuosta ekasta kuvasta tuli kyllä ihan vahingossa :D Vastaan nyt vain kysymyksellisiin.

Mk: Tervetuloa seurailemaan! Vinyyleillä on kaikkea kansanmusiikista teknoon ja rakkauslauluihin :D Ei meillä ole vinyylisoitinta, että sisustukseen ne päätyvät.

Lumianna: Olisin kyllä kiinnostunut niistä kengistä! Harmi vaan, että nykyisillä postikuluilla ne tulisi ihan törkeän kalliiksi, vaikka edullisesti ne mulle möisitkin.. :(

Taru: Vastaus onkin jo tainnut selvitä :D Hee, olisinpa nähnyt sen mekon Salkkareissa!

Behaviour: Se on favicon! Googlaas favicon blogger niin löytyy ohjeet.

Minna: Ala ihmeessä kirjoitella! Se on todellakin auttanut minua, luin nimittäin tuossa joku aika sitten kolmen vuoden takaisia aineita ja ne oli ihan karseita :D Joten oma blogi pystyyn vaan, ja jos kirjoittajan lahjasi ovat jo noin hyvät, niin ethän sinä paljoa voi enää kehittyäkään :)

anonyymi: Kirppislöytöjä, ylläri!

Nuppu: Hehe, pakko kommentoida että hassu sana tuo jumalattarainen :D

anonyymi: Mitää, ei kai! Oikeesti nolo, kun kuulin, että opettajanhuoneessa olivat puineet kun oli se juttu Hesarissa :D Ei kai ne nyt oikeasti jauha?

Nanna-: Vähän kyllä pistää epäilyttämään että onnistuuko :D Mutta silleen osissa vois sen tehdä, että 5 kampausta vaikka kuukauden aikana! joooooo!

Vendeta: Hehe :D Ihanaa, että olet vielä siellä taustalla muuten!

=): Ei mitään tietoa!

Annis: I feel you! Oikeasti, ei noita ole tarkoitettu ihmisten koottaviksi. Meidän tv-tason laatikostot ei vissiin mennyt ihan kohalleen kun eivät oikein liu'u.. Mutta anti olla, en kyllä laita uusiks :D

anonyymi: Kaikkiin löytyy vastaus osoitteesta http://blogiterapiaa.blogspot.com , niiden ohjeiden avulla tein omankin ulkoasuni!

Riikka: Vau, aika luovaa! Videon musiikista en tykännyt jos saan sanoa :D Mutta tulipa kyllä uudenveroiset popot.

anonyymi: Nuo vinyylit maksoi 50snt kappale :D

Dudeherox: Mäkin tykkään Miko-nimestä! Ärsyttää vaan kun sekin on jo kalenterissa, mutta Juulialla ei ole nimipäivää :(

Saga: Kiitti haasteesta!

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu