Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

venkoilua

Colour me !

lauantai 18. lokakuuta 2008

venkoilua


Hah, hirveä löysäilylauantai! Sängynpohja piti minut uneen köytettynä aamuyhteentoista, jonka jälkeen sain raahattua ahterini taas niinkin pitkälle, kuin olkkarin sohvalle salkkareiden uusintoja tapittamaan. Parin tunnin intensiivisen salkkarianalysoinnin jälkeen keräilin lattialla lojuneet vaatteet ylleni ja tein päivän urotyön vieraillessani kierrarilla valomerkkiin saakka, ja kotiuduin viittäkymmentä senttiä köyhempänä. (Tulos alempana!) Texmex-padan vaivalla pyöräytettyäni tsekkailimme uusimman Dexterin, jonka jälkeen sitten simahdin mukaville parin tunnin päiväunille, ja loppuilta on sitten mennyt lämpimässä symbioosissa jääkaapin, olkkarin sohvan ja telkkarin kanssa. Nohei, jos sitä huomenna riipasis vaikka lenkille!


Niin, se 50 senttiä! Mulla on verkkokalvoja säätelemässä joku ihme filtterisysteemi: Kun saan jämähdytettyä takaraivooni jonkin tietyn pakkosaada -jutun, niin en enää muuta näekään. Edellisen sinappivaihteen tilalle on jumittanut nyt sähkönsinisyys, eikä siinä sitten kuolaillessa mitään väriä kummempaa suostu tajuamaan. Kattokaa nyt, eikö ole mahtavan värinen kiiltävä...



Image Hosted by ImageShack.us



...liian iso ja aivan karsea kauluspaita. Voijes.

Image Hosted by ImageShack.us



No ei siinä mitään, pakko oli ottaa noin mahtavaa kangasta matkaan ja kokeilla säveltää! Ompelukonetta ja -taitoja odotellessa sain ihan ilman saksia taiottua ruman paidan hameeksi, minimekoksi ja yläosaksi. Ta-dah!

Image Hosted by ImageShack.us
Vasta kuvaussession päätteeksi hoksasin kameran olleen väärillä asetuksilla, enkä aktiivisen lauantain päätteeksi millään jaksanut ottaa uusiksi. Sorry!


Tuo vasemmanpuoleinen on oma suosikkini, ryttäilty kauluspaita muhkeutti hameen ihan hulluksi (ja joo joo liian lyhyeksi) palloksi! Mistä väännöksestä te tykkäilette eniten? Keskimmäisestä löytyvä kiiltonahkalaukku on myös uusi löytö torstailta, ja piinaavan harkinnan tuloksena maksoin siitä mangutun kuuden euron hinnan.


Kauluspaitavenkoilua varten olen koittanut jo viime kesästä asti etsiä sopivaa paitaa, ja tuo sininen on jo aika hyvä. Mekoksi kauluspaidan ovat sitoneet mm. rytmitikkutytöt ja Rosa.

Joo'o pitäisköhän sitä lähteä valmistautumaan huomiseen herätykseen: Sieltä kun tulee taas ne perkeleen formulat ja tuon toisen on aivan pakko päästä ne tsekkaamaan. Onneksi ne on huomenna jopa yhdeksän jäkeen, viime sunnuntaina se jänskäili niitä helkkarin pikkuautoja jo puoli kahdeksalta!


Ps. Uusin Bond-tunnari on ihan karsea, ei se ole yhtään Bond! Vissiin hyvän nollanollaseiskan tunnarin pitäisi tehdä mahtipontiset torvet, mutta ei tuo ihmeellinen ähkintä kyllä iskenyt ollenkaan. Mitäs te tykkäilette?



Translation:

Lately I have been seriously addicted to electric-blue. Since I haven't found anything wearable in that particular blue I decided to create something with a blue, ugly and shiny oversized blouse. What's your favourite: The top, the mini dress or the skirt?


Tunnisteet:

127 kommenttia:

19. lokakuuta 2008 klo 0.46 , Blogger Salka kirjoitti...

Wau, mikä toteutus :)

 
19. lokakuuta 2008 klo 0.48 , Blogger Sara kirjoitti...

Noin yksinään tuo kauluspaita ei oikein iske (:D), mutta olet kyllä "tuunaillut" sitä aika hyvin. Oma lempparini noista on keskimmäinen, sitten vasen!

 
19. lokakuuta 2008 klo 0.49 , Blogger Nea E. kirjoitti...

Siis apua mitkä tuunaukset! Miten joku voi osata :D Keskimmäinen on niistä mun lemppari. Olin muuten ihan samaa mieltä tosta Bond-tunnarista ekaa kertaa ku kuulin sen, mutta nyt ku sitä on joutunu pakosta kuuntelee joka paikasta ni oon alkanu tykkäämään! Niin se taitaa olla kyllä vähän joka asian suhteen, ku tarpeeks toistuu ni mieli muuttuu :D

 
19. lokakuuta 2008 klo 0.51 , Blogger fffrida-frida kirjoitti...

vau! keskimmäinen on ihan ehdoton lempparini! mieletön! voi kun sais itekin taiteiltua kauluspaidasta tollasen ni käyttäisin kyllä harva se päivä :-)

 
19. lokakuuta 2008 klo 0.57 , Blogger santanna kirjoitti...

oh the mini dress is the best :)

 
19. lokakuuta 2008 klo 1.00 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Wau, hiukan näyttää erilaiselta tuo kauluspaita pienen säädön jälkeen! En osaa sanoa yhtä suosikkia, mutta keskimmäinen ja oikean puolimmainen olivat todellapaljon mieleeni! :)

 
19. lokakuuta 2008 klo 1.09 , Blogger senja kirjoitti...

Hienoja viritelmiä, itse tykkään kaikista :D

 
19. lokakuuta 2008 klo 1.24 , Blogger Noora kirjoitti...

Keskimmäisestä viritelmästä minäkin tykkään eniten. Mutta saat varmasti taattuun Ia-tyyliin kaikki näyttämään hienoilta :)

 
19. lokakuuta 2008 klo 1.29 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ooh, kuinka taitavuutta! Oon ernu, tykkään eniten tosta oikeanpuolimmaisesta. Mutta Bondin tunnarista en tykkää, en sitten yhtään. Kai kaksi noin taitavaa muusikkoa olis paremmankin saanut väännettyä. Mutta kauneushan on tunnetusti kuulijan korvassa, vai miten se oli :)

 
19. lokakuuta 2008 klo 1.35 , Blogger Salla kirjoitti...

Toi näyttää mekkona ihan törkeen upeelta! Vau!

 
19. lokakuuta 2008 klo 1.49 , Blogger Maria kirjoitti...

Siis sun päällä se näyttää niin upeelta et ei mitään rajaa! Lämpeen ehkä eniten keskimmäiselle, vaikka myös eka on mahtava, eikä tuo kolmaskaan huono ole, kivointa siinä kekseliäs idea!

 
19. lokakuuta 2008 klo 2.07 , Blogger fffrida-frida kirjoitti...

vau! keskimmäinen on ihan ehdoton lempparini! mieletön! voi kun sais itekin taiteiltua kauluspaidasta tollasen ni käyttäisin kyllä harva se päivä :-)

 
19. lokakuuta 2008 klo 3.15 , Blogger Vivi kirjoitti...

Mun lemppari on myöskin keskimmäinen, vähiten tykkään vasemmanpuoleisesta. Helma on siinä vähän liiankin pönäkkä mun makuun. :p Tosi upeesti oot kyllä väännelly ton, yksinään ihan kauhee rätti, enkä varmaan itse osais kirpparin rekiltä nähdä tollasen vaatteen muuntautumiskykyä.

 
19. lokakuuta 2008 klo 8.06 , Blogger SophieEllis kirjoitti...

Tykkään eniten kolmannesta vaihtoehdosta! Ihanat myös nuo muut! :)

 
19. lokakuuta 2008 klo 8.25 , Blogger piparminttu kirjoitti...

En olis uskonutkaan et paidan saa tuollai "häivytettyä"! Kiitos inspiraatiosta! (keskimmäinen on lempparini)

 
19. lokakuuta 2008 klo 8.50 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

voi hyvä ihme ia !
järkytyin ensiksi kauluspaita hankinnastasi, toiseksi oli silmät pullahtaa ulos päästä kun näin miten ne olit viritellyt !
VAU! keskimmäinen ehdoton lemppari, aivan ihana kyllä vasenkin. hei pistäpä jotain kuvasarjaa kuinka tuolla tavalla oikein osaat loihtia paidasta täysin uuden!

 
19. lokakuuta 2008 klo 9.01 , Blogger Emma kirjoitti...

Kaikki on ihan mahtavia, mutta vasemmanpuoleinen ehdottomasti paras! Se on niin ihana!!!<3

 
19. lokakuuta 2008 klo 9.27 , Blogger Leena Hämäläinen kirjoitti...

Kivoja väännöksiä nuo kaikki! Laittelen sulle tänään meiliä, olisi kiva, jos ehtisit lukaista :).

Taidankin siirtyä tästä miehen kaapille kauluspaitoja katselemaan... ;)

 
19. lokakuuta 2008 klo 9.38 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Vau! Huisin hienoja kaikki, oma lemppari tuo hame<3

 
19. lokakuuta 2008 klo 9.40 , Blogger May kirjoitti...

Voi hyvänen aika! Nämä on ihan upeita. Tykkään eniten tuosta oikeanpuolimmaisesta hameesta, ja muutenkin se asukokonaisuus on mielestäni kaunein - sopivasti Carrie-viboja!

 
19. lokakuuta 2008 klo 10.08 , Blogger Kaisa kirjoitti...

Oi miten nättejä vääntelyitä! :) Mihin tarvitsee ompelukonetta kun paidasta saa noin monta hienoa väännöstä ilmankin! :) Tykkään kaikista kyllä ihan yhtä paljon :)

 
19. lokakuuta 2008 klo 10.14 , Blogger Asta kirjoitti...

hauskoja ideoita sinulla tuon paidan suhteen. minulla ei varmaan mielikuvitus lentäisi samanlaisiin lopputuloksiin :D

minäkin tässä viettelen pitkää viikonloppua ja olen ollut ihan yhtä aktiivinen kuin ilmeisesti sinäkin. ei sitä aina voi jaksaa :)

 
19. lokakuuta 2008 klo 10.41 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

upeita tuunauksia, paras on toi keskimmäinen minimekko, mutta myös tuo pallohelma on aivan ihana! :)

 
19. lokakuuta 2008 klo 10.51 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ihania! :D Keskimmäinen on kerrassaan huippu!

 
19. lokakuuta 2008 klo 10.57 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Aaw aivan ihania! Saat kyllä tulla meille vääntelee kauluspaidoista tollasia! Keskimmäinen lemppari : >

 
19. lokakuuta 2008 klo 11.03 , Blogger Aura kirjoitti...

Huhhuijaa, sinulta kyllä käy tuo vaatteiden tuunaus! Erityisesti keskimmäinen on ihan järkyttävän hieno. Yritän nyt täällä kovasti tiirailla, miten olet toteuttanut tuon, ihan siltä varalta että joskus minuakin päin kävelisi kirpparilla joku suurenpuoleinen kauluspaita!

 
19. lokakuuta 2008 klo 11.08 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

keskimmäinen on paras! niin etkö sinä ole tehnyt tuolle paidalle yhtikäsmitään? :O kietonut sen vain ympärille? ihan mieletöntä ideointia taas! ei ole koskaan käynyt tommonen mielessäkään :D

 
19. lokakuuta 2008 klo 11.09 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ou vau, minimekko on ehdottomasti kivoin! Hyvänä kakkosena tulee sitten yläosa-viritelmä, mutta ei tuo kolmaskaan vaihtoehto paha ole.. ;)

Uudessa Bond biisissä ei ole mitään muuta hyvää kuin Jack White. Kyllä tuo silti enemmän kolahtaa kuin se edellinen. Miksi kaikki ällöimmät laulajat tekevät Bond-biisejä (minun kahden biisin tiedoillani), ensin Chris Cornell ja sitten Alicia Keys... Apua!

Ps. kiitos pipo-ohjeesi olen löytänyt sisäisen virkkaajani. Pipoja tullut kaksi, kukkasia niihin koristeeksi ja tällä hetkellä kolmiohuivi kesken.. :D

 
19. lokakuuta 2008 klo 11.11 , Blogger MouMou kirjoitti...

Keskimmäinen on paras!:) Ja Bond-tunnari itkettävän huono, yök...

 
19. lokakuuta 2008 klo 11.12 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

vau, ihanan näköiset väännökset tuosta paidasta sai! tykkään varsinkin vasemmanpuoleisesta ja keskimmäisestä. miten osasit tehdä nuo? saisiko mahdollisesti jotain ohjeita :c

 
19. lokakuuta 2008 klo 11.13 , Blogger lipu kirjoitti...

oikeanpuolimmainen hame on aivan mahtava! Justiinsa sinä! tosin voihan se olla että ompelukoneen kanssa tapellessa toteutus ei ihan tuollanen ole, mutta jäämme odottaman :--)

 
19. lokakuuta 2008 klo 11.21 , Blogger A.K. kirjoitti...

Keskimmäinen sovellus on oma suosikkini. :) Vaikka tosin kaikkihan nuo on aivan ihanasti toteutettu. :)

 
19. lokakuuta 2008 klo 11.21 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Eka kuva paidasta, ja ajatus oli "ööhh.. WTF?!" Mutta kun näin noi tuunaukset; silmät laajeni varmaan lautasten kokoisiksi! Ihan mielettömän hienoja asuja! En yhtään osaa sanoa lempparia, oon vieläkin ihan pyörryksissä O_O

 
19. lokakuuta 2008 klo 11.23 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Sulla on söpöin ilme tuossa tokassa, jossa näkyy kauluspaita kokonaisuudessaan. Olet hellyyttävä <:

Lempparini noista väännöksistä on kyllä tuo vasen, tosi hieno toppihan siitä tuli. :)

Ällistyin kun sinulta oli tullut taas uusi postaus, kivoja nämä. vaikka entisessäkään vauhdissa ei ollut mitään valittamista. :D

 
19. lokakuuta 2008 klo 11.26 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kylläpä se paita on muuntunut upeasti ja ihan vielä "oikeaksi vaatteeksi" jolla voisi lähteä ihmisten ilmoille koska vain! Wow!
Bravo!

 
19. lokakuuta 2008 klo 11.29 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Uusi Bondtunnari on ehkä paras koskaan ja mielestäni hyvinkin bondmainen, mutta maustettu Jack Whiten tyyliin. Alicia Keys on biisissä ihan turha.

..Kaikkea sinä kanssa kirpparilta raahaat mukaas :D Harrastin samaa nuorempana, kunnes ymmärsin lopettaa. Tai kyllä edelleen voi tehdä löytöjä, mutta olen onnellinen että pääsin tuosta hamsttausvaiheesta ohitse.

 
19. lokakuuta 2008 klo 11.32 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ei uskoisi, että ylisuuresta ja muodottomasta kauluspaidasta saisi loihdittua jotain noin hyvännäköistä. En osaa päättää, onko keskimmäinen vai korkeavyötäröiseksi hameeksi sidottu paita lempparini, ehkä kuitenkin keskimmäinen...

 
19. lokakuuta 2008 klo 11.34 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

oho ! upeita nuo vääntelyt. tykkään tuosta mekosta. en tykkkää yläosissa tollasista "sydämenmallisista" kaula-aukoista tms. kakkosena tulee tuo alaosa. Sille olis luultavasti enemmän käyttöä kuin mekolle, koska m ä ainakin ahdistun, jos mekko on liian lyhyt. (ei tuo ainakaan kuvassa näytä liian lyhyeltä, mutta...).
Kiva kun nyt oot kirjottanut näin usein : >

 
19. lokakuuta 2008 klo 11.40 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

vau miten olet saanut tuunattua tuota paitaa! pidän keskimmäisestä eniten:)

 
19. lokakuuta 2008 klo 11.41 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

kamala paita :D:D:D
mä tykkäsin kyl eniten tosta oikeanpuolimmaisesta, mun mielestä toi vasemmanpuolimmainen alkaa mennä jo vähän yli tossa hameenhelman muhkeudessaan, alkaa olla jo aika koomisen näkönen.

ja hei, uus bond-tunnari on järkyttävän hyvä biisi ku sitä oppii kuuntelemaan mut tosiaan ei "bondmainen".

 
19. lokakuuta 2008 klo 11.56 , Blogger emmi / NO FASHION VICTIMS kirjoitti...

Upee toteutus kyllä, jälleen kerran.

Mä rrakastan Jack Whitee ja kaikki mitä se tekee on täydellistä! :-D ah.

 
19. lokakuuta 2008 klo 11.56 , Blogger mhpt kirjoitti...

Sun versiosi tästä kauluspaita minimekkona -jutusta on kaikkein hienoin, jos vertaa rosaan tai rytmitikkuihin :D:D

 
19. lokakuuta 2008 klo 12.02 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Upeita noi paidasta tehdyt mekot! Mun mielestä ihanin on oikeanpuolimmainen. :) <3

 
19. lokakuuta 2008 klo 12.05 , Blogger Laura kirjoitti...

Hyvin onnistuneet tuunailut! Tykkään eniten tosta hameesta.

 
19. lokakuuta 2008 klo 12.09 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

uudessa bond tunnarissa on sen verran charmikas mies, eli tietenkin jack white ja biisissä on white stripes vaikutteita(kuulostaa hieman samalta) niin se toimii mulle! vaik ohan bondtunnarit aina aika huonoi :D

 
19. lokakuuta 2008 klo 12.11 , Blogger easton kirjoitti...

Vau nuita tuunauksia :O Kaikki ovat todella upeita, mutta ehkä oikean puolimmainen on kuitenkin lempparini :D

 
19. lokakuuta 2008 klo 12.11 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Keskimmäinen on minustaki hienoin.

 
19. lokakuuta 2008 klo 12.14 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Uus tunnari on hyvä! Olin ensin samaa mieltä kuin sinä, mutta nyt kun on kuunnellut useamman kerran ni se iskee hyvin.
Ja kaikki kolme näyttää ihanilta!

 
19. lokakuuta 2008 klo 12.29 , Blogger Epa kirjoitti...

vautsi mitä olet saanut aikaa tuosta paidasta, kangas on kieltämättä aika houkutteleva! Itse pidän eniten paidasta hameena ja mekkona :)

 
19. lokakuuta 2008 klo 12.33 , Blogger anna-elina kirjoitti...

Voi vitsit, kaikki näyttää niin kivalta! 50 snt ei ollut kyllä paha hinta noista kaikista :D

 
19. lokakuuta 2008 klo 12.38 , Blogger Suvi kirjoitti...

Hienosti kieputetu asut paidasta. Tuo oikenpuoleinen oma suosikkini. Ja ihana väri.

Itse en aluks pitäny uudesta Bond tunnarista, mutta nyt se kuulostaa tosi hyvältä.

 
19. lokakuuta 2008 klo 12.39 , Blogger Aika unelmaa kirjoitti...

Ois tosi kiva jos joskus jossakin merkinnässsä neuvoisit/ohjastaisit miten kauluspaidasta saa kaikkea tuollaists^_^

 
19. lokakuuta 2008 klo 12.44 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ei vau, miten kauluspaidasta saa väännettyä tuollasta! Keskimmäinen on mun suosikki, mutta upeita kaikki.

Ja joo bondtunnari ei oo kovin bond, Jack White on taas aika pop :D

 
19. lokakuuta 2008 klo 12.46 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

apua miten mahtava väännelmä ! Ihan uskomatonta oikeasti. Vou.

 
19. lokakuuta 2008 klo 12.47 , Blogger Roosa kirjoitti...

Minä olisin aivan 100 varmasti jättänyt tuollaisen hirveän kauluspaidan ostamatta, mutta vau mikä toteutus sinulta :O!

 
19. lokakuuta 2008 klo 12.48 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

oot kyllä nii ihana ku osaat noinkin järkyttävästä paidasta tuunata noin ihania versioita ;)
tykkään eniten viimisestä, mutta kyllä kaikki on _todella_ upeita !

 
19. lokakuuta 2008 klo 12.52 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

WAU! Tosi hienoa :))

Vasemmanpuoleinen on suosikkini.

Voisitko vähän lainata mielikuvitustasi ja tyylisilmääsi tännekin päin :D

 
19. lokakuuta 2008 klo 12.56 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Upeesti tuunailtu! Kyllä minunkin mieleen on eniten tuo vasemmanpuoleinen. :)

 
19. lokakuuta 2008 klo 13.00 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Nuo paitaväännöksethän ovat aivan älyttömän upeita ! Ja paremmuusjärjestyksen näet kuvasta, vasemmalta oikealle :D
- Lara

 
19. lokakuuta 2008 klo 13.01 , Blogger Jasmine♡ kirjoitti...

Heippa, tosi hienost tuunattu kaikki noi mutta mun lemppari on kyll se viimeinen. :D

 
19. lokakuuta 2008 klo 13.01 , Blogger kullanmuru kirjoitti...

Nuo kaikki olivat tosi kivan näköisiä!!! :D

 
19. lokakuuta 2008 klo 13.14 , Blogger kunffupandat kirjoitti...

keskimmäinen lemppari!

 
19. lokakuuta 2008 klo 13.15 , Blogger MIIA kirjoitti...

Liityn "Viikonloppuaamut ei oikein nappaa"-kerhoon. Minunkin päiväni on tähän mennessä kulunut television tuijotteluun ja tietokoneella napottamiseen.

Tuunauksistasi minua ihastuttaa eniten tuo oikean puoleinen :)

 
19. lokakuuta 2008 klo 13.27 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

wow ihania!
miten oot kiinnittäny nuo levyt seinälle?

 
19. lokakuuta 2008 klo 13.32 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hitto tuota joidenkin ihmismielien luovuutta. Itelle ei vaan olis tullut mieleen. Tuo oikeanpuolimmaisin hameversio on hienoin, miten se on tehty, tai että mihin ne hihat on laitettu kiini? Ja miltä se näyttää takaa, että voisko sen kanssa oikesti lähteä ulos? :D

 
19. lokakuuta 2008 klo 13.32 , Blogger Beeda kirjoitti...

Mä jo ihmettelin, että minkä ihmeen paidan sä nyt olet hankkinut ja miksi ihmeessä.. Ennen kuin näin nuo sun upeat tuunaukset sen kanssa! Eniten pidän reunimmaisista tuotoksista. :)

 
19. lokakuuta 2008 klo 13.39 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Vautsi mitkä tuunaukset! Kaikki makeita, mutta jos joku pitää valita niin ehkä tuo keskimmäinen eli minimekko on lemppari :)

 
19. lokakuuta 2008 klo 13.43 , Blogger Heidi kirjoitti...

Ihania toteutuksia! Suosikkini taitaa olla tuo keskimmäinen.

 
19. lokakuuta 2008 klo 13.46 , Blogger Noora kirjoitti...

Tuo keskimmäinen on ihana!

 
19. lokakuuta 2008 klo 13.50 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

mielettömän hieno. :o osaisinpa minäkin.

mekko (:

 
19. lokakuuta 2008 klo 13.53 , Blogger Johanna kirjoitti...

Nojoo, yksi taas osaa hieman tuunata! Hienoja olivat kaikki.

 
19. lokakuuta 2008 klo 14.07 , Blogger Parakeet kirjoitti...

Kaikkissa asuisa toteutukset ovat kivoja, mutta oma suosikkini on tuo keskimmäinen. Epäsymmetrinen paidan helma näyttää niin kivalta:)

Uusi Bond-tunnari ei kyllä kuulosta yhtään bondilta, mutta täytyy myöntää, että Jack White tekee mahtavaa musiikkia. Useamman kuuntelukerran jälkeen se kuulostaa itse asiassa jo aika hyvältä:)

 
19. lokakuuta 2008 klo 14.25 , Blogger Christina kirjoitti...

Oho, oletpa keksinyt hauskoja toteutustapoja paidalle, tykkäsin ihan jokaisesta!

 
19. lokakuuta 2008 klo 15.12 , Blogger Hannaliina kirjoitti...

Hei ihan mahtavia stailauksia! Mullakin on kaapit täynnä kaikenmaailman kirpputori-löytö-liian-iso-ihmemallipaitoja, joista vois kokeilla tehdä jotain vastaavaa! Ihan huippuideat!:D

 
19. lokakuuta 2008 klo 15.14 , Blogger Henna kirjoitti...

Hienosti muuttelit tuota kauluspaitaa. Ehdottomasti hienoin tuunailu oli tuo keskimmäinen :)

 
19. lokakuuta 2008 klo 15.47 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Voi wau mitä oletkaan saanut aikaan noin rumasta vaatekappaleesta! Olet kyllä ehkä idearikkain ihminen jonka tiedän... =) Edellisen postauksesi asu on kylläkin ehkä maailman upein. Mahtavat värit, ihanan tyttömäinen ja kivan syksyinen! Kaikki taas kohdallaan.

Jotenkin tyylisi ei oo kiehtonut mua aiemmin yhtään, oon lukenut blogiasi lähinnä valloittavan persoonan ja hauskan kirjoitustyylin takia, mutta ne benettonin shortsit ja sit nyt just tämä edellisen postauksen violetti-sinapinkeltainen on saaneet mut kuolaamaan sun vaatevalintoja! =)

-Maija

 
19. lokakuuta 2008 klo 15.47 , Blogger ritu kirjoitti...

näyttää hyvältä kaikissa kolmessa, eniten kuitenkin taidan tykätä tuosta vasemmassa reunassa olevasta! nam. :D

 
19. lokakuuta 2008 klo 16.12 , Blogger Unknown kirjoitti...

keskimmäinen on mun suokkari!

 
19. lokakuuta 2008 klo 16.12 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Bongasin kauluspaita mekon myös sallan blogista ! :>

 
19. lokakuuta 2008 klo 16.23 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Upea totetus! :)

Niin ne formulat. Meillä sentään herättiin ja lähdettiin vanhempien luokse, puolen tunnin ajon päähän vahtaan niitä autoja. Tai itse jäin sängyn pohjalle :D

 
19. lokakuuta 2008 klo 16.29 , Blogger Anni kirjoitti...

Vähä hienosti muokailit tuota paitaa!

 
19. lokakuuta 2008 klo 16.44 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Yhyy, alemmat kuvat eivät näy.. :/

 
19. lokakuuta 2008 klo 16.58 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Keskimmäinen viritys saa mun ääneni, näyttää vallan glamoröösiltä! Onkos tuota paitaa tarkoitus käyttää ihan tuollaisenaan, taittelemalla taiteiltuna vai aiotko näyttää sille saksia ja ompelukonetta?

 
19. lokakuuta 2008 klo 17.05 , Blogger Juuli Linnea kirjoitti...

Höö osaat kyllä säveltää! :o Hui miten hienoja kaikki, ehkä se keskimmäinen oli kivoin.. tai oikeenpuoleisin. Tai sittenkin se vasuri? Kaikki ykkössijasta tappelevat kuitenkin siis ihan yberhuimanupeenhullun hyviä!

 
19. lokakuuta 2008 klo 18.20 , Blogger Anni kirjoitti...

Waude! Lemppari on kyl toi keskimmäinen. Kaikki on tosi makeita! :)

 
19. lokakuuta 2008 klo 18.27 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Oooo:o Miten noinki rumasta paidasta voi saada noin ihania vaatteita? Keskimmäinen on kyllä mun lemppari, mutta ei noi muutkaan todellakaan huonoja oo=)

 
19. lokakuuta 2008 klo 18.37 , Blogger david santos kirjoitti...

Great!!!
Congratulations!!! Fantastic posting!!! Have a nice week.

 
19. lokakuuta 2008 klo 18.39 , Blogger mape kirjoitti...

voi jösses että osaat yhdistellä ! tykkään kyllä noista kaikista ihan älyttömästi mutta ehkä oikeanpuoleinen vie voiton :)

 
19. lokakuuta 2008 klo 18.49 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

keskimmäinen is the best!

 
19. lokakuuta 2008 klo 19.01 , Blogger Buse kirjoitti...

Kelpuuttaisin tuommoisen kauluspaidan tuollaisenaan vaatekaappiini, tuohan on komia! ;) Mutta jos vähän tyttömäisempää hakisin niin keskimmäisessä on ehkä eniten sitä jotain mikä miellyttää silmää eniten.

 
19. lokakuuta 2008 klo 19.06 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kuvat ei näy :(

 
19. lokakuuta 2008 klo 19.16 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Jack White -ööh eikun siis toi biisi- on ihana! ;)
(Siis oikeesti ihan hyvä kappale!)

 
19. lokakuuta 2008 klo 20.21 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

vinkki, jos et jo tiennyt: gina tricotin nettikauppa on auennut! 8) kavereita ei moinen kiinnosta, niin pitää sitten hehkuttaa bloggareille, heh.

 
19. lokakuuta 2008 klo 20.25 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Moi! sulla on aivan mahtava blogi ja olen lukenut blogistasi lähes kaikki merkinnät. osaat mielestäni kirjoittaa hyvin ja omaperäisesti, mutta liian monessa tekstissä lukee jossain kohtaa merkintää: "ta-dah!" se on jotenkin liian tönkköä käyttää sitä 1000 kertaaa uudelleen ja uudelleen, keksi joku muu mukava sanonta ja vaihtele sillä ta-adah on plaaa ja se ei enää ole persoonallinen :(

t ta-dahiin kyllästynyt

p.s tämän viestin ei ollut tarkoitus loukata

 
19. lokakuuta 2008 klo 21.06 , Blogger Iina-Maria kirjoitti...

Ääh mun tietokone ei suostu näyttämään noita kuvia. ;(

Tosta Bond -tunnarista sen verran, että muhun se kyllä kolahtaa. Alicia Keys ja Jack White on aika erikoinen yhdistelmä, mutta toimii silti. Ehkä vähän vaisuksi jää omalla tavallaan, mutta kyllä se biisinä on ihan hyvä.
Onhan tuo nyt sata kertaa parempi kuin se parisen vuotta sitten kuultu Madonnan Bond -tunnari!

 
19. lokakuuta 2008 klo 21.14 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Miten teet mekosta hameen?

 
19. lokakuuta 2008 klo 23.58 , Blogger Siru kirjoitti...

Toi bondin biisi ei istu munkaan mielestä. Miksi Jack White? Che? Alicia olisi yksin varmaan saanutkin jotain aikaan.

juliet xxx

 
20. lokakuuta 2008 klo 9.30 , Blogger Arez kirjoitti...

Apua, aivan yli ihania väsäyksiä! Kaikki ovat lemppareitani, mutta ehkä ykkönen vie just ja just voiton.
Tahtoisin nyt varastaa tuon paidan sinulta. Muhahaaaa. No okei en.

 
20. lokakuuta 2008 klo 11.41 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

lempparini noista oli kyllä ehdottomasti kaikista oikeanpuolimmaisin. hitsi kun itsekkin osaisi !

 
20. lokakuuta 2008 klo 12.46 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Keskimmäinen!! <3<3<3

 
20. lokakuuta 2008 klo 13.04 , Blogger alli kirjoitti...

pakko mennä koklaamaan tota hameversiota!

 
20. lokakuuta 2008 klo 13.16 , Blogger Steffi kirjoitti...

tosi nätisti oot keksiny tuon kauluspaidan sitoa :) Tuo keskimmäinen on jotenkin erityisen erikoinen, joten siitä tykkäilen kovasti.

 
20. lokakuuta 2008 klo 13.56 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

sori vaan ta-dahin kyllästynyt, mutta mun mielestä ta-dah on ihan mahtava ja munmielestä ia voi ihan hyvin käyttää sitä jatkossakin! nii ja sitten vielä mun mielestä on hyvä että keksii tollasia hassuja pikkusanoja, ihanan omaperäistä =)

 
20. lokakuuta 2008 klo 16.02 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

hei kerros pysyyks tollanen viritelmä ilman ompelua jotenki päällä??
näyttää absoluuttisen upeelta sulla, upee kangas ja väri sopii sun hiusten kans täydellisesti.
keskimmäinen luomus on paras !

 
20. lokakuuta 2008 klo 17.33 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

keskimmäinen väännös on ihanin!! :o

 
20. lokakuuta 2008 klo 18.08 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mä tykkään eniten siitä vasemmanpuoleisesta, sillä voisi mennä vaikka juhliinkin... pitääkin funteerata jos hommais vähä vaaleemman version ja juhlallisemman tosta asukokonaisuudesta, niin sillä voisi mennä veljen häihinkin ehkä... mutta varsinaisesti se mitä halusin kysyä, niin tuo benettonin paita lastenkokoina? Mikä on suurin lastenkoko ja minkä kokoinen itse olet, että mahtuu päällesi? Ja paljoko pitkähihainen maksaa lasten koossa, eikö se aikuisilla oo semmonen reilu 20 euroa? Sä oot vissiinki benettonilla töissä? voi onnen pekkaa :-D hauskaa syksyä!

joulua odotellessa, sitruunapuu

 
20. lokakuuta 2008 klo 18.17 , Blogger bella kirjoitti...

OHHHH! very great! Can you explain it?..I want to try it on my own.

 
20. lokakuuta 2008 klo 20.35 , Blogger aNNa*FrOst kirjoitti...

OH MY GOSH!!!
HOW did you do THAT???
make a video! please!!
i dont understand any word...

 
20. lokakuuta 2008 klo 21.05 , Blogger imagecandy kirjoitti...

ihania kaikki versiot paidasta, mutta mekko on mielestäni kivoin! (=

 
20. lokakuuta 2008 klo 21.22 , Blogger lintu kirjoitti...

waauu ootpas taitava kun noin hienoja luomuksia sait luotua! lempparini on kyllä varmaankin toi keskimmäinen, taino noi kaikki on kyllä hienoja.. miten osaatkaan?

 
20. lokakuuta 2008 klo 21.32 , Blogger K ja B kirjoitti...

Voi vitsi mitä väännöksiä ! Olet taitava :> Vaikea sanoa lemppareja, kaikki voisin pistää päälleni mutta ehkä eniten silmää miellyttää tuo keskimmäinen :> ja ihanat asusteetkin ! -Bea

 
20. lokakuuta 2008 klo 21.45 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

toi keskimmäinen, ku unelma!

 
20. lokakuuta 2008 klo 23.05 , Blogger poster kirjoitti...

Oikeanpuolimmainen on ihanin, vaikka toisaalta kaikki nuo on loistavia! :> Pitänee varmaan itsekin kokeilla tuollaista tuunailua.

 
20. lokakuuta 2008 klo 23.19 , Blogger vilina kirjoitti...

keskimmäinen on lempparini, toisena oikea:)

 
20. lokakuuta 2008 klo 23.57 , Blogger meri kirjoitti...

Täytyy nyt kyllä sanoa ihan ekaksi että nuo sun yhen postauksen shortsit joissa on se rusetti, niin pääs mun viimeöiseen uneen ! Ne oli mun RIPPIJUHLAVARUSTUKSEN paras osa. :D oli muuten oikeesti kiva yhdistelmä vaatteista mun unessa. (; Ehkä ymmärsit. : D Ja hienost sovelsit tota paitaa ! Ah !

 
21. lokakuuta 2008 klo 4.42 , Blogger Eyeliah kirjoitti...

Electric blue is my favorite color.

 
21. lokakuuta 2008 klo 15.51 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei, ihanaaaaaa!! Aikasemmin ei mun koneella näkyny kuvat, mutta tällä macilla näin nekin sitten, ja upeaaa!!

Etenkin hame on ihana, mutta totta kai muutkin on ihania. AAWwWw!


Hei, sori seko kommentti, mutta rankka koulupäivä takana, ja sain juuri kuulla, että mut on valittu yhteen valmennukseen ja oon muutenkin ihan sekasin, kun poikaystävän vanhemmat ottaa mut mukaan niiden perheen etelänlomalle. Uuuh...

 
21. lokakuuta 2008 klo 23.02 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Upeasti olet saanut taiteiltua tuon paidan eri vaatekappaleiksi!

 
24. lokakuuta 2008 klo 11.52 , Blogger Chérie kirjoitti...

Olen kommenttini kanssa vähän myöhässä mutta pakko oli kuitenkin kommentoida sillä wau! Miten jollakin voi olla noin hyvä mielikuvitus ja kaikki muutkin ominaisuudet! Itselle ei olisi ikinä tullut mieleen alkaa vääntää vanhasta paidasta hametta:D

 
25. lokakuuta 2008 klo 16.07 , Blogger kaisa kirjoitti...

Tosi upeesti tuunattu. =o Kaikki olivat aivan loistavia, mutta ehkä ylitse muiden oli se ensimmäinen. :-)

 
26. lokakuuta 2008 klo 23.29 , Blogger ia kirjoitti...

Oi, kiitos kauhiasti kommenteista! Olipa positiivinen vastaanotto venkoiluille :) Kaikki variaatiot saivat aika tasaisesti ääniä, mutta keskimmäinen taisi viedä voiton! Kiitos siis yhteisesti kaikille kommentoineille :) Koitan tehdä vaikkapa videon tässä joskus että miten nuo toteutettiin.

Myös Bond-tunnarin kanssa oltiin samoilla linjoilla. Minustakin biisi on nyt useamman kuuntelukerran jälkeen alkanut kuulostaa jo hyvältä (eikä herra Whiten neroutta voi kiistää!), mutta se Bondius siitä kyllä puuttuu edelleen!

anonyymi: Hehe, mä vieläkin odottelen mun hamstrausvaihteen päättymistä :D Tai ainakin sen kääntymistä hillitymmälle linjalle, jossa teen vain upeita, KÄYTTÖKELPOISIA löytöjä!

anonyymi: Levyt on kiinnitetty kaksipuoleisella teipillä.

Minni: Sain kätkettyä hihat aika inhimillisesti tuonne taakse, joten kyllä ovat käyttökelpoisia!

anonyymi: Oho, enpä ole hoksannutkaan!

Alveida: En taida uskaltaa näyttää ompelukonetta ainakaan vielä näillä taidoilla, pistäisin paidan vaan pilalle :D

Laura: Kiitti vinkistä, eka tilaus tehty ;)

Ta-dahiin kyllästynyt: Heheeee, olet hassu! :D En kyllä mieti jokaisen sanavalintani kohdalla että mikä olisi nyt persoonallista ja mitä ei ole vielä käytetty liikaa, kun kirjoitan vaan. Etkä kyllä loukannut!

Twe: Kyllä pysyy, tiukalle solmulle vaan!

Sitruunapuu: Ainakin Kajaanissa Benettonin puolen suurin koko xxl vastaa kokoa 160cm. Olen itse 162cm joten hyvin menee päälle. Hihat ja pituus on vajaammat mitä aikuisten mallissa, että ihan kunnon käyttöpaidoiksi suosittelisin oikeita aikuisten kokoja, mutta työpaitoina menevät varsin hyvin. Hinta on muistaakseni 8,90e per paita.

Bella, Anna*Frost: I'll make a video to show you how!

Meri: Hahaa mikä uni! No jos ei nyt kuitenkaan ihan rippijuhliin shortseja laitettais! :D

Zannnnniii: Hehe, onneksi olkoon :)

 
2. marraskuuta 2008 klo 1.34 , Blogger Maria kirjoitti...

Ihania tuunauksia! Mun lemppari oli toi vasen toppi. Voi ku sä oot kekseliäs. :)

 
2. marraskuuta 2008 klo 1.35 , Blogger Maria kirjoitti...

Ihana tuunaus! Voi ku oot kekseliäs! Mun lemppari on toi vasemmalla oleva toppi. :)

 
2. marraskuuta 2008 klo 1.36 , Blogger Maria kirjoitti...

Ihana tuunaus! Voi kun oot kekseliäs. Mun lemppari on toi vasen toppi. :)

 
2. marraskuuta 2008 klo 1.37 , Blogger Maria kirjoitti...

Voi ei anteeks Ia, lähetin ton kommentin ehkä kaheksan kertaa sule, ku luulin et se ei menny. pöh xD

 
6. marraskuuta 2008 klo 18.44 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Täällä on toinen, jonka oli pakko nousta jänskäilemään "niitä helkkarin pikkuautoja" jo puoli kahdeksalta. :D Ja huom. olen tyttö! Formulat on vaan jotain niin parasta. Mullekin jostain mies, joka tykkää niistä!

(Ja joo, oli ihan pakko saada jakaa tämä sun kanssa. :D)

Mutta ettei ihan offiksi menisi, niin tykkäilen eniten tuosta hameväännöksestä, hyvänä kakkosena tulee keskimmäinen. Miten ihmeessä osaat tehdä sen noin hyvin? :)

 
9. marraskuuta 2008 klo 23.36 , Blogger ia kirjoitti...

Maria: Hehe :D No kiitos jokaisesta kommentista!

Pheeps: Mä en tajua teitä! Autot ajaa ympyrää :D No kyllä ne viimeset kierrokset voi ehkä katsoa, mutta ei sitä koko kaksituntista. Kiitos paljon! Ei se vaikea ole, tiukka solmu vaan taakse :)

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu