Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

pienet mustat

Colour me !

perjantai 21. marraskuuta 2008

pienet mustat


( Tämä lasketaan torstain puolella ilmestyneeksi kun yöunet on vielä edessä!)


Naisen vaatekaappilakien ehdoton ykkönen on pikkumusta: Se synkkä lyhyt mekkonen, jota paukutetaan joka helkkarin naistenlehdessä tärkeimmäksi rievuksi kautta vaatekomeron.


Minulle tuo mystinen musta mekko on synnyttänyt jonkinasteisen obsession: Jos shoppailumania iskee eikä kaupat tarjoakaan mitään ajankohtaista, ostan mustan mekon. Jos mega-alennukset kirkuvat antavansa kuteen kuin kuteen hyväntekeväisyyshintaan, nappaan mustan mekon. Musta kolttu on ostos, joka on aina oikeutettu: Sehän sopii kaikkialle, eikä niitä voi olla ikinä liikaa. Ei vaan voi!

Käyttökelpoisia kyseiseen kategoriaan viskattavia minulta löytyi pikaisten laskutoimitusten jälkeen nolot kuusi kappaletta. Kyllähän sitä yhdelläkin toimeen tulisi, muttakunmuttakun.. Päätin tyrkyttää ne kaikki sitten teidän tuomittavaksenne. Valkatkaa lempparinne!

Ja hei huomatkaa, vakiotausta vakioposeerauksilla, mutta pikkuvalojen kanssa se on ehta Christmas Edition!

Image Hosted by ImageShack.us

Vasen: Vilan lahjakortti maanitteli minut sovittamaan kutsuvasti tyrkyllä ollutta röyhelöunelmaa, kun koko liike puski verkkokalvoille pelkkää pikkujoulua käytännöllisten neuleiden loistaessa poissaolollaan. Aika kivuttomasti ja taistelematta se kortti tähän vaihtuikin!

Oikea: Gina Tricotin nettipuljun auettua minun oli aivan pakko kokeilla kaukoshoppailun ihmettä, ja koepupuksi valitsin senhetkisestä tarjonnasta kauneimman tapauksen vetoketjuyksityiskohdalla.




Image Hosted by ImageShack.us

Vasen: Lepakkomekoksi ristitty taitaa olla oikeasti paita, mutta alushameella jatkettuna se menee paljaidenkin koipien parina. Se taisi olla jokin kalsean sateinen ilta töiden jälkeen, kun pistäydyin Lindexin alevalikoimia kollaamassa vartti ennen sulkemisaikaa. Eipä siinä -50% -tarraa näpläillessä kovin kauaa tarvinnut harkita: Iloinen mieli ja täydellinen löysäilymekko, joka päällä voi syödä käsittämättömiä määriä ilman omantunnon herättävää kiristystä vatsanseudulla.

Oikea: Tyylitaivaassa jonkun erittäin näpäkän tapauksen yllä näkemäni sininen Gina Tricotin nepparimekko kummitteli takaraivossa koko alkukesän, kunnes kohdalleni sattui samainen mekko - joskin mustana. Malli oli kuitenkin niin näppärä, että se synkempikin versio kelpasi. Plus tämän voi pudottaa uskottavaksi hameeksikin!



Image Hosted by ImageShack.us

Vasen: Viime talven "apua uuden vuoden hippailut eikä mulla oikeasti ole vaatteita" -hätäily rauhoittui Vero Modan aleläjästä löytyneen paljettimekon edessä - joka sekin on tosin oikeasti L-kokoinen toppi. Hintaa taisi olla säälittävät 7 euroa, ja löysempi malli kompensoi lyhyen helman pervoilut oikein käyttökelpoiseksi paketiksi.

Oikea: Viimekesäisen Helsingin -reissun joka ikinen päivä taisi päättyä hajamieliseen lompsimiseen pitkin kauppakeskuksia, kun tuli hankittua näinkin simppeli tapaus. Trikooputkiloyläosan voi säätää boobsien yläpuolelle, mutta kangaspala toimii oikein hyvin myös korkeavyörätöisenä hameena. Vai onkohan se alunperinkin tarkoitettu hameeksi..? Enihau, tämä on niin perushuttua että muuntuu asustusvimman iskiessä mihin vain.



Mikä on sinun aina oikeutettu "näitä tarvitsee aina" -ostoksesi?


Translation:

As you know, a girl needs to have at least one little black dress. I apparently own six ones! They are from Gina Tricot, Vero Moda, Vila and Lindex.

Tunnisteet:

155 kommenttia:

21. marraskuuta 2008 klo 2.22 , Blogger Kiddo kirjoitti...

Tarvitsen henklökohtaisesti aina paitapuseroa, liian isoa sellaista :) Rakastan lepakkomekkoasi!

 
21. marraskuuta 2008 klo 2.32 , Blogger Tarja van Veldhoven kirjoitti...

kaikki nuo on kauniita sun yllä, mutta kyllä tuo viimenen on ihan mun lemppari. johtuu ehkä tuosta vahvasta musta-punanen kontrastista, josta tykkään helposti, mutta mekkokin on semmonen sievän naisellinen :)

 
21. marraskuuta 2008 klo 2.48 , Blogger Eyeliah kirjoitti...

You have 6 - I have none! would you believe it? I am always drawn to the colorful options.

 
21. marraskuuta 2008 klo 3.28 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ihania mekkoja ja ihania tyylejä,
mutta täytyy myöntää, että olen huomattavasti tiukkapipoisempi "pikkumusta" -sanan käytössä. en tiedä saako minun tiukkis-kategoriallani näitä vielä sanoa pikkumustiksi ;)
tahdon vielä tarkentaa, että tarkoittamani oikean pikkumustan voi kyllä löytää halvallakin!

 
21. marraskuuta 2008 klo 6.55 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

gorgeous legs

 
21. marraskuuta 2008 klo 7.06 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Lemppari on toi ekan kuvan mekko, jonka kanssa sulla on violetit sukkikset! Tosi kiva ja riittävän simppeli mun makuun.
Itsellä ei ehkä oo varsinaista kohdetta "näitä tarvii aina"-ajattelulle, vaan oon sitä mieltä että kaikkea tarvii aina :D

 
21. marraskuuta 2008 klo 7.17 , Blogger M kirjoitti...

Kaikki on nii ihania =)
Ja mistä ihmeestä oot löytäny nuin ihanan värisiä sukkiksia?

 
21. marraskuuta 2008 klo 7.43 , Blogger Gemma kirjoitti...

Ihana tuo Ginan nepparimekko, huolisin omaan vaatekaappiinikin !

 
21. marraskuuta 2008 klo 7.46 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Nuo on kaikki liian ihania! Hih, minä omistan samanmoisia tasan nolla kappaletta... Eli sähän voisit lähettää pari noista mulle, eiks niin? :)

No, kirppareilta sallin ihan minkä vaan ostamisen ihan missä rahatilanteessa tahansa! Muuten sitten varmaan kengät on sellainen "näitä tarvitaan aina"...

 
21. marraskuuta 2008 klo 7.48 , Blogger Nimimerkitön kirjoitti...

Monikappaleostoja harrastan minäkin. Samettitakkejahan ei voi olla koskaan liikaa, right? Paitsi kun kasvaa niistä henkisesti ulos ja joutuu keksimään uuden pakkomiellerievun. Tällä hetkellä ostelen on mitä tahansa "ajatonta". Pikkumusta onkin seuraava pakkohankintani.

Pidän eniten toisesta mekostasi, mutta se voi johtua sukkahousujen väristä ja hurmaavista kengistäkin. Upeita asuja ovat kaikki.

 
21. marraskuuta 2008 klo 7.56 , Blogger *nna kirjoitti...

Tosi nättejä noi kaikki, mutta ihan eka on ehkä lempparini :) Millä kuvankäsittelyohjelmalla muuten muokkaat noi taustat?

 
21. marraskuuta 2008 klo 7.57 , Blogger Henna/mpd kirjoitti...

noi kaikki mekot on ihania, mutta oma suosikki on tuo nepparimekko. :-)

 
21. marraskuuta 2008 klo 8.19 , Blogger Sara kirjoitti...

Viimeinen on minun lempparini noista :) Itse olen aina sitä mieltä, ettei mitään vaatteita voi olla liikaa... :D

 
21. marraskuuta 2008 klo 8.20 , Blogger Elephant kirjoitti...

viimeinen tai eka on mun suosikkini,mutta kaikki noista sopii aina niin hehkeelle Ialle!
itse ostan AINA T-paitoja kun lähden kaupungille. ja yleensä printtipaitoja.

 
21. marraskuuta 2008 klo 8.25 , Blogger anskusiili kirjoitti...

Ihania kaikki, mutta itselleni valitsisin alimman kuvan oikeanpuoleisen trikoomekon. En tiedä, vaikuttiko muutenkin kiva kokonaisuus päätökseen, mutta kuitenkin!

Itse ostelen sukkahousuja aivan älyttömässä tahdissa, tietäisit miten alahyllyni pursuilee. Kaikkia mahdollisia värejä, paksuuksia ja laatuja pitää olla, eikä siltikään riitä.

 
21. marraskuuta 2008 klo 8.33 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Joudun ihan pakosti sanomaan Gina Tricotin musta nepparimekko, koska itsekkin omistan kyseisen mekon. :D Harmi vaan, ku oli jäljellä pelkkä L koko niin on hiukan iso ja boobsit on muutamaan kertaan vilkkunu :<

Muuten tykkäänkin eniten ekasta ja viimeisestä! Mutta kaikki ovat iiiiihania! Ja tiettyhän noita pikkumustia pitää olla enemmän, ettei aina kulje samassa pikkumustassa. ;)

 
21. marraskuuta 2008 klo 8.37 , Blogger Emma kirjoitti...

Keksin aina kaupassa lisää pitkän listan jatkoksi tavaraa "mitä tarvitsee aina". Kaikki mekot olivat IHANIA, mutta henkilökohtainen ykkössuosikkini oli ensimmäinen mekko vasemmalla, siis tämä röyelöunelma Vilasta. :D Ihana postaus ja joulu-edition poseeraukset olivat loistavia! :)

 
21. marraskuuta 2008 klo 8.49 , Blogger Katri kirjoitti...

Kaksi ekaa on ihania, samoin viimeinen. Taitaa noi värikkäät sukkahousut toimia sulla :)

 
21. marraskuuta 2008 klo 9.23 , Blogger kullanmuru kirjoitti...

Nuo kaikki olivat kyllä niin erilaisi, ettei minusta olekaan haittaa vaikka niitä on niin monta! :D Minun oikeutus on kengät, ihan yleisesti :D

 
21. marraskuuta 2008 klo 9.27 , Blogger Milja kirjoitti...

Edelleen kuolaan röyhelöhametta. Miksi noita ei hemmetti löydy ikinä meikäpojalle >:O Mulla ei itseasiassa ole sellaisia pakko-ostoksia. Tai sitten en vain tajua itsekään jotain ostoneuroosiani? Mutta jotenkin sellainen fiilis on, että hameita ei ole koskaan tarpeeksi.

 
21. marraskuuta 2008 klo 9.37 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Erittäin oikeutettu ostos kaikille naisille AINA on laukku.Rakastan laukkuja ja niitä onkin jo kertynyt kiitettävät 40 ja risat tuonne kaappiin.. :D Siinä on myös muuten sulle postausaihe:Laukut?

Hameista mun suosikki on tuo viimeinen.Olkoon sitten vaikka hame mutta ihana se on silti.

 
21. marraskuuta 2008 klo 9.56 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Viimeinen mekko on minun suosikkini.

Mulla oikeastaan suuri osa (vaate)ostoksista saa perustelukseen sen, että juuri sellaista tarvii aina. (Ja yleensä tarvinkin.) Mutta kirjashoppailu onkin vaarallisempaa. Tokihan on ihan pakko saada ihan omaksi lempikirjat suomennosten lisäksi myös alkuperäiskielellä (ja osa myös muina käännöksinä..)

 
21. marraskuuta 2008 klo 10.04 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Voi että noi on kauniita! Multa löytyy valitettavasti vain yksi pikkumusta, mutta tän postauksen innoittamana varmastikin pian valikoimaa tulee kartutettua.
Yritin miettiä, mikä itselleni on se aina oikeutettu ostos, mutten keksinyt. Ehkä topit tai sitten se taitaa olla niin että joka ikinen vaate, johon Visa Electronilla riittää varallisuutta!

Näin aiheetta sivuten, mistä olet hankkinut nuo jouluvalot? Oon tässä parisen viikkoa metsästänyt (en tosin kovin aktiivisesti) juuri tuollaisia pitkiä, valkoisia ja kaikista yksinkertaisimpia valoja, jotka voisin laittaa lasipurkkiin. Jostain syystä olen kuitenkin törmännyt vain valoihin joissa jokaisessa on tuntunut olevan jonkinlaista koristusta.

 
21. marraskuuta 2008 klo 10.08 , Blogger vippe kirjoitti...

Kaikkihan nuo kivoja oli, mutta ehkä eniten lempparini on tuo Vilan röyhelö.
En tiedä mistä kiikastaa, mutta mä en koskaan löydä pikkumustaa ja se onkin ehkä suurin vaje vaatekomerossa.

 
21. marraskuuta 2008 klo 10.13 , Blogger Noora kirjoitti...

tykkäsin eniten tota ylintä, violeteilla sukkareilla.

oma "näitä tarvii aina" olisi farkut, mutta koska ne ei ole varsinaisia heräteostoksia mulla, niin sanon, että mustat/ruskeet peruspitkähihaiset..

 
21. marraskuuta 2008 klo 10.18 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

tuo nepparimekko ja raitapaita on ihan superhyvä! :) ja tuo vilasta ostettu on kans nätti :)

 
21. marraskuuta 2008 klo 10.20 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

mun lemppari on kakkonen :)
liekö syynä sitten se, että ne lilat asusteet natsaa asuun aivan loistavasti!

-jenni

 
21. marraskuuta 2008 klo 10.31 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kaikki mekot ovat aivan ihania, mutta lempparini lienee Ginan vetskarimekko. Minun "näitä tarvitsee aina" -ostokseni ovat tylsääkin tylsemmät neuletakit, yleensä värinä musta tai harmaa. Niitä on kaappi pullollaan, mutta aina kun sopiva tulee vastaan, pitää se kassan kautta kotiin viedä.

 
21. marraskuuta 2008 klo 10.36 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ihana toi keskimmäisen kuvan oikeanpuolimmainen ! apua rakastuin siihen ihan, mäki haluun !

 
21. marraskuuta 2008 klo 10.41 , Blogger tipitii kirjoitti...

Ensimmäinen ja viimeinen mekko on mun mielestä näteimmät. Tarvitsisi varmaan taas satsata itsekin pikkumustaan, tällä hetkellä kaapissa taitaa roikkua yksi tapaus ja toinen hopeisilla kuvioilla.

 
21. marraskuuta 2008 klo 10.45 , Blogger Salla kirjoitti...

Oi, vikan kuvan mekot on ihan törkeän söpöjä. Haluun kans!

 
21. marraskuuta 2008 klo 10.47 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

tykkään eniten vikasta ja ekasta :> oot niin söpö!

 
21. marraskuuta 2008 klo 10.49 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Vau, nuo jouluvalot ovat aivan ehdottomat! Ihana xmas edition.

Näin vuoden lopulla on aina pakko ostaa Arabian Muumi joulu season muki sekä seinä- ja taskukalenteri ensivuodelle. Ja heti joulun jälkeen ale-koreihin kierimään, (kuolaan jo etukäteen).

 
21. marraskuuta 2008 klo 11.05 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Jotenkin rakastuin 1:sen väriyhdistelmään. Samoin kakkonen kolahti.
Kuten tarjaa tuossa yllä, myös minua viehättää viimeisen asun musta-punainen combo :)

 
21. marraskuuta 2008 klo 11.28 , Blogger Goldbay kirjoitti...

Multakin löytyy tuo ginan vetskarimekko, se on kyllä ihan paras!

 
21. marraskuuta 2008 klo 11.40 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ihania mekkoja! Itse saan aina ostaa t-paitoja, erityisesti printillisiä.

 
21. marraskuuta 2008 klo 12.03 , Blogger Iina-Maria kirjoitti...

Ensimmäinen ja viimeinen miellyttävät eniten mun silmää, vaikka kaikkihan nuo mekkoset olisivat ilomielin tervetulleita myös mun vaatekaappiin! :)

 
21. marraskuuta 2008 klo 12.20 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

tuo gc:n nepparimekko on kadehdittavan hieno! just tollasta kaipaisin.

 
21. marraskuuta 2008 klo 12.29 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Oi että oot ihania mekkosia kaappiisi haalinut! Mulla on vain yksi pikkumusta ja tahtoisin kyllä lisää koska kuten on sanottu: ne käyvät melkein mihin vain ja näyttävät hyvältä :)
Vaikea valita suosikkia kaikista näistä ihanuuksistasi mutta taidan kallistua paljettitoppimekon tai nappimekon puolelle. Vaiko sittenkin viimeiseen...? Heh, en osaa päättää :D

 
21. marraskuuta 2008 klo 12.41 , Blogger Alisa kirjoitti...

Oikeastaan kaikki oli tosi hienoja! Multa löytyy vaan kaks pikkumustaa, hiih :D Toinen niistä vaan on vähän liian juhlava arkikäyttöön, joten ei ole jostain syystä koskaan eksynyt päälle. Mutta toka vikan vasen ja vikan oikea ovat lemppareitani <3

 
21. marraskuuta 2008 klo 13.10 , Blogger Pupu kirjoitti...

Mekkoja, kenkiä ja sukkiksia ei voi koskaan liikaa;) Mulla on noita pikkumustia ties kuinka monta, musta kun on punaisen ohella päävärini. Suosikkini sinun ihanasta pikkumustiskavalkadista on tuo viiminen mekko punaisin asustein, oikein nättiä ja tyttömäisen naisellista:)

 
21. marraskuuta 2008 klo 13.15 , Blogger . kirjoitti...

Eka tai vika, en osaa päättää.. Eihän tässä voi puolueettomasti arvioida kun noi punaset sukkikset ja kukka ovat niin söpöjä :)

 
21. marraskuuta 2008 klo 13.16 , Blogger Piia kirjoitti...

Mulla tällä hetkellä isot tunikat, sukkahousut ja erilaiset pyjama/oloasut... niitä kertyy vaikka kuin ja tuntuu ettei koskaan ole tarpeeksi

 
21. marraskuuta 2008 klo 13.20 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mistä nuo kolmannen kuvan polvisukat? :)

 
21. marraskuuta 2008 klo 13.39 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

kaikki aivan ihania, mutte eka, neljäs javiimeinen olivat kaikkein ihanimmat! en oikeesti osaa päättää (= itse tarvin kaikenlaisia juhla tai treeni tai arki toppeja AINA!

 
21. marraskuuta 2008 klo 13.43 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Oi, mä niin rakastan tuota viimeistä vaihtoehtoa! Ainakin noin aseteltuna vie melkein jalat alta. Ja vielä yhdisteltynä punaisiin sukkiksiin & ruusuun - ahhhh!

Toki myös GT:n nepparimekko on hurrrrjan suloinen ilmestys, ja itseasiassa tykkäsin kovin myös ekasta. Tuo vyö tekee siitä ihan uskomattoman, puhumattakaan noista über-kengistä! :D

Joo, saat vaatteen kuin vaatteen näyttämään ihan älyttömän hienolta ilmestykseltä, mut ehkä valitsen ekan ja vikan kivoimmaksi. Paitsi että _söpöys_pinnat vie nepparimekko!

Kiitti ihanasta blogista, ei sun tarvitse olla edes niin superaktiivinen kun postaukset on niin valloittavia!

 
21. marraskuuta 2008 klo 13.49 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Nepparimekko oli lempparini 8)

 
21. marraskuuta 2008 klo 13.53 , Blogger Maria kirjoitti...

Nyt alkoi kaivelemaan, kun jätin tuon Vilan röyhelömekon violetin/sinisen version kaupan hyllylle killumaan...
Ja kadehdin myös tuota paljettimekkoa. Paljetit olisivat koko talven pelastus. ;)

 
21. marraskuuta 2008 klo 13.59 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ehdottomasti T-paidat. Niitähän ei VOI olla liikaa. Tällä hetkellä muodostavat jo ongelman kun eivät mahdu kaappiin.

 
21. marraskuuta 2008 klo 14.08 , Blogger Johanna kirjoitti...

Tykkään kaikista! Lempparikseni ehkä nousi se Helsingin löytö.

Minä viihdyn kaikissa vaatekappaleissa mitä minulla kaapissani on.

 
21. marraskuuta 2008 klo 14.21 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ootko sä oikea- vai vasenkätinen?

 
21. marraskuuta 2008 klo 14.22 , Blogger Maaria kirjoitti...

Ihan mahdoton valita noista yksi paras. Toisaalta tuo paljettitoppimekko ois ihana, mutta toisaalta voisin itelleni valita tuon lepakkomekon. Tai ehkä kuitenkin Ginan vetoketjumekko...
Itsellä on t-paitojen kanssa aina se, että joo näitähän aina tarvii! Mutta jos niitä alkaa olla jo lukuisia kymmeniä kaapissa, niin ei niitä oikeasti tarvitse niin paljon. Olen onneksi osannut luopua jo niistä jotka ovat liian kuluneita tai käyttämättä jääneitä.

 
21. marraskuuta 2008 klo 14.37 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kyllä mun lemppari noista on tuo gina tricotin nepparimekko. Tykkään myös tuosta lepakkomekosta ja veromodan paljettimekko! 8) Muutki sopii sulle.

Ääk, tajusin juuri, että itse en omista yhtäkään pikkumustaa. :o Juu, todellakin tarvitsisin. Olenki kyllä bongannut yhden ihanan ja aika halvankin yksilön, mutta ei oikein olisi rahaa siihenkään.

Mun tulee aina ostettua printtipaitoja. Vaikka en löytäisi mitään muuta, lähes aina näen vähintään yhden kivan printti t-paidan. Ja niitä on tullut osteltua vähän liikaakin. Tosin en kyllä tiiä onko se oikein oikeutettu ostos, yritän välillä välttää ostelemasta niitä. : D

 
21. marraskuuta 2008 klo 14.39 , Blogger Anni kirjoitti...

Säpä keksit aina kaikenlaisia söpöjä pikku lisäyksiä kuten noi pikkuset jouluvalot :)

 
21. marraskuuta 2008 klo 14.54 , Blogger iina kirjoitti...

Oij noi on kaikki todella ihania <3 Varsinkin ensimmäinen & paljettijuttumegatoppiaivansama...

 
21. marraskuuta 2008 klo 14.56 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ehdottomasti toi eka oikea. :)
Mutta mun on pakko sanoa, että noi sun uudet kiiltonahka, remmeli systeemi kengät saa sun jalat näyttämään paksuille ja jotenki tönköille...
Just toi eka oikeen on nätti ku kapeet pitkät jalat ja violettia. ::)

 
21. marraskuuta 2008 klo 14.59 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

hienoin on mun mielestä toi ihan eka, eli vilan mekko :) on vaan jotenki NIIN upea. voi että kun saisin tollasen kans. :D

 
21. marraskuuta 2008 klo 15.02 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Lepakkomekko ja nepparimekko ovat ihanat! itsekin muistan etsineeni kyseistä nepparimallia mutta löytyi vaan liian isoa kokoa, harmi!

(mustia mekkoja saa olla vaikka kuinka paljon, värikkäät sukkikset pelastaa/auttaa asiaan! :D)

 
21. marraskuuta 2008 klo 15.06 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Vilan röyhelömekko ja GT:n nepparimekko on söpöimmät...

Mulla tulee haalittua kaupungilta pitkähihaisia yksivärisiä peruspaitoja vaikka kaapit suorastaan tursuilee niitä:Dmutta niihin nyt vaan on niin helppo yhdistellä kaikkea ja ne sopii kaiken kanssa

 
21. marraskuuta 2008 klo 15.08 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tykkään paljettimekosta. Mulla on sellainen mutta S koossa joten ihan toppina pidän. Harmittaa kun en ostanut isompana :S

 
21. marraskuuta 2008 klo 15.10 , Blogger Tuulia kirjoitti...

Aivan ihana postaus <3

 
21. marraskuuta 2008 klo 15.11 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mä ostelen hirveesti erilaisia printti-teeppareita! Ja poikien puolelta, tottakai. Miksi tytöille ne on aina semmosta ihonmyötästä lurukangasta, mutta pojille semmosta paksua ja istuvaa.. Hihihihii, tykkään kyllä eniten tuosta nappimekosta ja noista sun supermakeista silmälaseista! Haluisin ees ihan pikkusen huonomman näön, että saisin oikeesti hankittua tollaset :D

 
21. marraskuuta 2008 klo 15.22 , Blogger Annika kirjoitti...

Oih! Taisin juuri rakastua tuohon nepparimekkoon. Aivan syötävän ihana, ja sopii sinullekin ihan täydelisesti. ü

 
21. marraskuuta 2008 klo 15.22 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ihania asustuksia!<3 Jokainen erinäköinen, kun asustit noin upeasti:] Kiva postaus!

 
21. marraskuuta 2008 klo 15.34 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ihania kaikki!

 
21. marraskuuta 2008 klo 15.38 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Nepparimekkonepparimekko!♥ Omistan itse sähkönsinisen ja mustan, aww aivan parhaita. Nyt tekeekin mieli lähteä mekko-ostoksille :>

 
21. marraskuuta 2008 klo 15.43 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

en omista yhtään pikkumustaa. hameita sitten löytyy liikaakin! :)

 
21. marraskuuta 2008 klo 15.50 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

aaaahhh, nepparimekko on aivan ihana!

 
21. marraskuuta 2008 klo 16.03 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

kaks vikaa on ehdottomasti mun suosikkeja! omistaispa itekin :)

 
21. marraskuuta 2008 klo 16.08 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Viimeinen mekko oli tosi kiva, perusmekko, mutta tyylikäs. Myös se, jonka alla oli T-paita, oli ihana. :)

 
21. marraskuuta 2008 klo 16.10 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ehdoton lemppari on tuo nepparimekko! Rakastan sitä:D Eikös niitä muuten ollut punaisiakin? Tai ainakin mielestäni samantapainen, punainen mekko taitaa löytyä ainakin Nelliinalta?:) Sellaista metsästin itsekin kesällä, mutta jäi löytymättä:S Oma vakihankintani vaihtelee ajoittain, nuorempana ne olivat aikalailla käyttämättömäksi jääneet biletopit. Nyt olen hullaantunut hameisiin ja mekkoihin,(ja se on ihan vaan teidän ihanien bloggarien vika!:D)ennen kun olin vain T-paita-farkku-linjalla:D

 
21. marraskuuta 2008 klo 16.21 , Blogger Juuli Linnea kirjoitti...

Ginan neppari oli kyllä hirmu kiva!

Ja minä tarvitsen aina laukkuja.

 
21. marraskuuta 2008 klo 16.45 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Miten sulta onnistui tuo Gina Tricotin nettikaupassa shoppailu? Itselläni homma kaatui luottokortin puutteeseen.. Pitää kai pyytää äidiltä apua kun en ole kyllä omaa korttia hommaamassa vielä moneen vuoteen.

 
21. marraskuuta 2008 klo 16.48 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ihania mekkoja, lempparini oli ehdottomasti kuitenkin tuo ginan nepparimekko=) ja lindexin iso toppi.. ahh..=)
ai niin, ja itse ostan aina kun mahdollista ikuisesti tarpeellisia neuletakkeja=D

 
21. marraskuuta 2008 klo 16.48 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ihania mekkoja, lempparini oli ehdottomasti kuitenkin tuo ginan nepparimekko=) ja lindexin iso toppi.. ahh..=)
ai niin, ja itse ostan aina kun mahdollista ikuisesti tarpeellisia neuletakkeja=D

 
21. marraskuuta 2008 klo 16.57 , Blogger Hennanna kirjoitti...

Virallisena löysäilyvaatteiden fanittajana, en mieti hetkeäkään vastausta :D Lepakkomekko, absolutely. Pukee sinua ainakin, en tiedä sitten itsestäni :D

 
21. marraskuuta 2008 klo 17.08 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

täytyy tunnustaa, että täältä ei löydy yhtään pikkumustaa :3 rakastin ekaa :)

 
21. marraskuuta 2008 klo 17.08 , Blogger WaltaWa kirjoitti...

Neljäs ja vika on mun suosikit kun ne on niin söpöjä jotenkin ja hyvin istuvia, ainakin sun päälläs :)

 
21. marraskuuta 2008 klo 17.09 , Blogger emmi / NO FASHION VICTIMS kirjoitti...

Kaikki ihania, mutta kyllä tuo viimeinen taitaa olla ainakin nyt noin asustettuna mun lenppari noista, aivan superhotti sun päällä!

 
21. marraskuuta 2008 klo 17.45 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tykkään tuosta lepakkomekosta, ihana!:)

 
21. marraskuuta 2008 klo 17.47 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tuo viimeinen ja tuo nepparimekko ovat mielestäni kaikista ihastuttavimmat mekot, joskaan muissakaan ei ole mitään vikaa! :) Itselläni on aina pakko olla paljon toppeja ja omistankin niitä jo muutamia kymmeniä. Käytän niitä arkena oikeastaan aina, pitkähihaisen alla...ihan minkä kanssa tahansa! Olen yrittänyt vieroittua toppihamstrauksestani, mutta se nyt ei vaan onnistu. Aina kun nään kivan topin osaan jo silmissäni kuvitella minkä kanssa se sopii! :D

 
21. marraskuuta 2008 klo 18.04 , Blogger Christina kirjoitti...

Minä tykkäsin kyllä ihan jokaisesta. Kenties viimeisin mekkonen ja sitten se paljetein koristeltu jättitoppimekko olivat kuitenkin sitten suosikkejani. :)

 
21. marraskuuta 2008 klo 18.08 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mustaa on vaikea kuvata, joten eipä juuri koltut toisistaan eroa kuvissa. Mutta nuo oranssit sukkahousut tekee heti paremman mustasta.

 
21. marraskuuta 2008 klo 18.21 , Blogger Moona kirjoitti...

Mulla on ihan samanlainen Gina Tricotin nappimekko, joten siitä nyt ainakin tykkään ;-) sinun päälläsi tuo viimeinen näyttää kuitenkin hirmu kivalta!

 
21. marraskuuta 2008 klo 18.33 , Blogger Arez kirjoitti...

Kaksi viimeistä vievät kyllä totaalisesti minun sydämen, koska rakastan paljetteja ja toi viimenen on vaan nam. :)
Ja btw mua harmittaa joka kerta kun nään tollasen Ginan mekon jonku päällä. Tahtoisin ite niiin kovasti samanlaisen vaatekaappiini.

 
21. marraskuuta 2008 klo 18.39 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kyllä lepakkomekko saa minun ääneni! Ihan mahtavan rennon kaunis, ja älyttömän hyvännäköinen kera noiden raitasukkien. WOW.
Itselläni on vaan aina semmoinen ongelma, että mua alkaa ahdistaa ihan hirveesti jos mulla on jotain noin pientä päällä :< Mutta kuitenkin haluaisin käyttää tommosia vaatteita ja pukeutua välillä muutenkin kuin farkkuihin. Onko sulla mitään vinkkejä miten välttäisin tämän ongelman? Pitäisikö vaan olla välittämättä? Voi että, oon hurjan kateellinen kun sulle kaikki vaatteet näyttää sopivan niin hurjan hyvin, mutta sinua päätä pidempänä voin kertoa, että pukeutuminen on jotenkin haastavampaa. Huoh.
Oikein ihanaa viikonloppua Ia! :)
-Riina

 
21. marraskuuta 2008 klo 18.55 , Blogger ann kirjoitti...

Ihanaa, että joku muukin on jo jouluisissa fiiliksissä. Itseäni eniten nappaa asukuvista ylimmäinen: ajattomille pikkumustille tuovat porkkanan- ja luumunväriset sukkikset mukavasti asennehöystöä.

 
21. marraskuuta 2008 klo 19.04 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

I love the one that U wear with these colorful stockings (is that the right word, hmmm).it's awesome? What label is it, can U tell me?

 
21. marraskuuta 2008 klo 19.13 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

viimeinen vasen on ihana<3 kaunein

 
21. marraskuuta 2008 klo 19.56 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kiva postaus, kannatti odottaa :)
Röyhelömekko näytti tosi kivalta sun päällä, itsekkin olen moiseen törmännyt kaupan hyllyillä, ja olenkin kaavaillut sellaisen ostamista :D pakko saada... 8D

Mulla on joku addiktio punaisiin oikein tyttömäisiin, korkeisiin korkkareihin. Niitä ei voi olla koskaan tarpeeksi :DD

 
21. marraskuuta 2008 klo 20.14 , Blogger MARI kirjoitti...

Aah rakastuin nepparimekkoon.
Sen tyylistä mekkoa olenkin etsinyt jo pitemmän aikaa.
Ja viimeinen oli söpö :)

 
21. marraskuuta 2008 klo 20.17 , Blogger karden kirjoitti...

Ihania! Etenkin toi viimeinen, tosi kivan mallinen. :)
Voi luoja, nyt kun luin tätä, tuli mulla oikeastaan ihan sama juttu mieleen itsessäni. Vaikka kuinka menisin ostamaan _värikkäitä_ vaatteita, päädyn mustaan mekkoon, tunikaan tai t-paitaan joita ennestään ei olekkaan kuin hyllyt täynnä. Yhyy, mutta ei auta ei. Mikä mustassa kiehtoo?

 
21. marraskuuta 2008 klo 20.25 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Iiiihania mekkoja kaikki, mutta eniten mun makuun oli ehdottomasti eka mekko, tai sit lepakkomekko:)

 
21. marraskuuta 2008 klo 20.36 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

neppari-mekko ja 2 viimeistä olivat aivan ihania :P muut eivät oikein miellyttäneet :/ :)

 
21. marraskuuta 2008 klo 20.43 , Blogger Maria kirjoitti...

Mun ehdoton "näitä tarvitsee aina " ostos on värikäs polvipituinen mekko. Nitä löytyy ja tarvitsee aina. Mun lemppari on varmaan toi viimeinen, kun se laskeutuu ihanasti sun päälle. :)

 
21. marraskuuta 2008 klo 21.33 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ensimmäinen on ihana mutta tuon toka on kuitenkin enemmän mun makuun.. <3
Ja täytyy kyllä kehua sun jouluvaloideaa! heti tuli joulufiilis :D
mä tarvitsen aina ylisuurta teepparia, niitä ei ole koskaan liikaa..

 
21. marraskuuta 2008 klo 21.42 , Blogger Paula kirjoitti...

Tuo musta Ginan nappimekko on kerrassaan ihana!

Mä en voi vastustaa laukkuja, niitä ei voi koskaan olla liikaa:)

 
21. marraskuuta 2008 klo 22.12 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Pidän tokasta, eli vetoketju-mekosta sekä neppari-mekosta eniten. Minun pakkosaada-ostokseni ovat kengät ja..kengät. Mulla on niitä aivan liikaa, myönnän sen itsekin

 
21. marraskuuta 2008 klo 22.46 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Aivan ihania noi sun mustat mekot ! Mutta sitä piti siis kysäistä, että olen yrittänyt saada yhdistettyä kaksi kuvaaa tuolla tavalla niinkuin sulla joka kuvassa, enkä tahdo millään onnistua. Ois mukava, jos voisist vaikka joku päivä tehä siitä postauksen, jossa Ia opettaisi kuvankäsittelyä. Ei mulla muuta =) Hyvää joulunodotusta =)

 
21. marraskuuta 2008 klo 22.47 , Blogger EJS kirjoitti...

En osaa kyllä valita suosikkia noista kun kaikki oli niin sieviä! Mun "ainaoikeutettupakko-ostos" on kengät, miehen vaatekomeron siivousoperaation sivussa suorittamien pikaisten laskutoimitusten jälkeen selvis et niitä on kertynyt jo n.30paria...eh, ehkä pieni tauko kenkäshoppailuissa ois paikallaan :D

 
21. marraskuuta 2008 klo 22.56 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ihania kuvia tosi nättejä!!

 
21. marraskuuta 2008 klo 23.08 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

henkilökohtainen "pakko saada" -juttu on useimmiten erilaiset musiikkiaiheiset teepaidat tai läpinäkymättömät sukkahousut :-D

pidän eniten paljettimekosta ja tuosta hameeksikin vedettävästä nepparisysteemistä! kauniita, kauniita.

 
21. marraskuuta 2008 klo 23.24 , Blogger meri kirjoitti...

Toisen kohdan GT mekko neppareilla ja vikan kohdan se viimeinen mekko iski eniten! voisin tehä melkein mitä vaan jos saisin tommosen nepparimekon, oon unelmoinu siitä siitä asti ku ekaa kertaa semmosen näin. Lumoava!

 
21. marraskuuta 2008 klo 23.44 , Blogger peltopontus kirjoitti...

oi, kaikista muista sinun mustista mekoista/hameista tykkäsin paitsi siitä L-kokoisesta (topista) mekosta, sillä en ite ole oikein iskeentyny nuihi paljetteihin o.o muuten kaikki oli tosi ihania, vaikea valita parasta! mutta ehkä se on tuo viimeisessä kuvassa oikeanpuoleine, trikooputkiyläosa- mekko :D <3

 
22. marraskuuta 2008 klo 1.35 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

pakko kysyä, vaikka varmaan oudolta kuulostaa, että kaipaatko ikinä niitä aikoja, kun blogisi ei ollut näin älyttömän suosittu :D
vaan lukijoiden kanssa saattoi käydä jopa jotain keskustelua :p ?

 
22. marraskuuta 2008 klo 2.42 , Blogger Marika kirjoitti...

Itse tykkäsin eniten juuri tuosta viimeisestä perusmekosta helmansa takia. Ihana. <3

Itselleni oikeutettu ostos on ehdottomasti valkoinen tunika/paita/mekko. En edes halua laskea montako näitä pitkiä, epämääräisiä legginssien ja sukkisten kavereita minulta löytyy. Mutta totuus on se, että niihin on vain niin helppo yhdistää kaikkea ja aina näyttää lopputulos hyvältä. Tarvinneeko mainita, että valkoinen on myös väri, jonka osaan sotkea todella hyvin, joten se ei suinkaan olisi paras väri minulle, mutta minkäs teet..

 
22. marraskuuta 2008 klo 8.38 , Blogger Kaneli kirjoitti...

Ei apua!! mulla on YKSI pikkumusta! Noi on kyllä kaikki ihania, mutta eniten ehkäpä tykkäilin lepakkomekosta ja siitä ginan nappi mekko/hameesta..

 
22. marraskuuta 2008 klo 8.48 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

wow wow wow someone's got great legs!

 
22. marraskuuta 2008 klo 9.32 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

parhaimmat noista on tuo nepparimekko/hame ja sitten tuo ginan vetoketjumekko.

mulla on ostoslistalla ainakin rentoja peruspaitoja, eri väreissä, pituuksissa ja toiset vähän pienempiä ja toiset vähän reilumpi, erilaisilla kaula-aukoilla tai hihanpituuksilla. niitä tarvitsee aina, pidän rennoista paidoista, janiitä on tosi helppo yhdistellä liivien, huivien, korujen, kenkien ja sukkisten kanssa jne. jos ei jaksa alkaa hirveästi kikkailemaan. tosi pitkä paita on helppo "pikamekko", jos muuta ei löydy. :---)

 
22. marraskuuta 2008 klo 12.20 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

toka ja vika on parhaat : >

mulla kanssa nuo mustat mekot/tunikat on aika ihania. nyt vaan tuntuu, että mulla alkaa olemaan niitä liikaa. mekot muutenkin.

zalma

 
22. marraskuuta 2008 klo 13.21 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ihania kuvia! Alimmassa rivissä oikealla on suloisin!

 
22. marraskuuta 2008 klo 14.48 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

your blog for a days, and i think you're very beautifull, and your blogg is amazing. Your christmas dresses are perfect, you've got a great style!!

 
22. marraskuuta 2008 klo 14.52 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

hello! i'm visiting your blogg for a days, ans i think you are so beautifull, and your style is sincearly great!! so, your blogg is very popular and amazing !!. okay, i cant undersantd you when you wrote in your lenguage, but it doesnt matters xDD

 
22. marraskuuta 2008 klo 15.51 , Blogger Unknown kirjoitti...

Ihania mekkoja ♥
Soita sitten ku et enää tartte noita,soitahan?Täältä löytyy innokas ostaja:)

 
22. marraskuuta 2008 klo 16.00 , Blogger DEA kirjoitti...

wau! mitkä pikku mustat!!!! Mun lemppareiks pääty ekan kuvan oikeen puolimmaine ja tokan kuvan vasemman puoleinen. Mut sitte. kumoi hienompi!?!?!? NOOOOO IDEA!! Täytyy kyllä sanoa, et kaikki kuus on niin älyttömän hienoja. :)

 
22. marraskuuta 2008 klo 16.01 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kirjoituksesi tuntuvat nykyisin kovin väkinäisiltä :<

 
22. marraskuuta 2008 klo 16.34 , Blogger Lotta kirjoitti...

Sama ongelma :D Lisäksi jos törmään vaatteeseen, joka aiheuttaa mallillaan/istuvuudellaan/muulla tekijällään (väriä lukuunottamatta) lovelove -fiiliksen, nappaan AINA mustan. Perusteena 'no se sopii kaiken kanssa', yleensä myöhemmin kadun. Esimerkkejä löytyy, mm. Australiasta ostettu suloinen juhlamekko; itken vieläkin itseni uneen, kun otin mustan enkä vadelmanpunaista...

Tuo paljettimekkosi on kyllä erittäin nam, minuun on iskenyt paljettibuumi. (??)

 
22. marraskuuta 2008 klo 17.46 , Blogger Buse kirjoitti...

Viimoinen asu on ihastuttava tolla bodylla ja ruusulla ja kengillä! Pikkumustan, pikkumustien korjaan, lisäksi aina oikeutetut ostokset ovat myös kenkulit laukut ja KORUT. Itseasiassa kaikki mikä vähänkin hemmoittelee itseään:D

 
22. marraskuuta 2008 klo 19.14 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Viimeinen on kaunein!!

 
22. marraskuuta 2008 klo 19.26 , Blogger Steffi kirjoitti...

tuo paljettimekko -systeemi osaa sitten olla suloinen, kuten myös tuo viimeinen naisellinen unelma.

itsellenikin noita mustia on kertynyt .. ehm ehkä pari liikaa, mutta hei, niitä tosiaankin tarvitsee aina :)

 
22. marraskuuta 2008 klo 20.00 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Vikan kuvan vasemmanpuoleinen mekko on mun lemppari, mutta kaikki ovat kyllä tosi kivoja. :)

 
22. marraskuuta 2008 klo 21.02 , Blogger Tuuli kirjoitti...

Tykkäsin kamalasti neljännestä ja vikasta mekosta. Ite tarvitsen aina jostain kumman syystä kenkiä ja paitavöitä(?):D

 
22. marraskuuta 2008 klo 22.52 , Blogger Angelycon kirjoitti...

Ui, noist mun lempparit on ihan varmasti joko eka mekko vilasta tai sit toi vika :)

Mulla ei oikeestaa oo mitää must-have vaatetta.. Paitsi korkkarit. Niitä ei voi olla liikaa :D (Ei sillä et mulla niitä hirveesti olis, mut mielelläni niitä ostelisin).

 
22. marraskuuta 2008 klo 23.00 , Blogger Angelycon kirjoitti...

ai nii joo, ja mul on visii vaa yks mekko joka kelpuutettais pikkumustaks.. Se on sellanen röyhelöhelma, ehkä lähinnä 80 luvun tyyliä. Se on itseasiassa äitin vanha, nii ei ees maksanu mitää :D

 
22. marraskuuta 2008 klo 23.09 , Blogger Hannaliina kirjoitti...

Heitin sinua pienellä haasteella. käy kurkkaamassa blogistani!:)

 
22. marraskuuta 2008 klo 23.48 , Blogger Bemary kirjoitti...

Simppeli vastaus simppeliin kysymykseen: kengät.

 
22. marraskuuta 2008 klo 23.53 , Blogger GloomySunday kirjoitti...

Hmm. Tuo viimeinen ja ehkä se musta neppariväkkärä lemppareitani noista. Itseltänikin taitaa noita löytyä sellaiset nelisen kappaletta.

Aina tarvittavia eikä koskaan liikaa? Kengät, takit, sukkahousut. :D

 
23. marraskuuta 2008 klo 9.01 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kaikki hirmu nättejä mut toi eka kuva mis sulla on noi violetit sukkikset on eniten mun makuun. tosi söpö :)

 
23. marraskuuta 2008 klo 10.21 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

toi viimenen ehdttomasti!

ps huomasitkoettä kaikissa vasemmanpuolisissa katsot alas? :D

 
23. marraskuuta 2008 klo 11.50 , Blogger Venla kirjoitti...

Mä en ikinä saa hankituksi mustaa mekkoa, koska jotenkina ajattelen, että onhan siellä kaapissa varmaan joku pikkumusta. Vaan kun ei ole! Ei ainuttakaan! Tilitys sikseen, tykkäsin eniten paljettimekosta / -paidasta. Naminami.

 
23. marraskuuta 2008 klo 12.45 , Blogger Mei kirjoitti...

Höh, itse omistan yhden:D
Jos lemppasi pitää sanoa niin gina tricotin musta vetoketjulla tavallisuudessaan mutta silti erilaisuudessaan asusteilla saa sopivan mihin tahansa tilaisuuteen!
Kaikki olivat kyllä ihania noista!
Paljetti mekko ei muuten välttämättä viehättäisi niin paljoa mutta nyt uudeksivuodeksi baari-iltaan olisi mahtava:D

 
23. marraskuuta 2008 klo 13.59 , Blogger Sofia Jasmiina kirjoitti...

Aivan ihania nuo kaikki mekot!! <3

 
23. marraskuuta 2008 klo 15.58 , Blogger C kirjoitti...

Kaikki näyttävät tosi upeilta päälläsi ! =) Onnistuneita ostoksia kerrassaan.

 
23. marraskuuta 2008 klo 19.16 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Wau mahtavia kuvia! Itse en ikinä jaksaisi panostaa samalla tavalla vain jo pelkkiin kuviin.

 
23. marraskuuta 2008 klo 19.34 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

nuo mekot on kaikki aivan upeita, itse en löydä tästä köyhästä kaupungista ikinä mitään mekkoja :<
paitsi nyt henkkamaukalta sen yhen sievän! :D
muttamutta, sellainen juttu minkä itse aina perustelen "tätä tarvii vielä" on kengät, aina joillekki löytyy käyttöä.

 
23. marraskuuta 2008 klo 20.26 , Blogger Sofia Jasmiina kirjoitti...

Tuo lepakkomekkosi on kyllä ihanuus!

 
23. marraskuuta 2008 klo 22.30 , Blogger Siru kirjoitti...

Lempparini noista on tuo vilan mekko. Oma kanta ostokseni on luultavasti neuleet, vaikka olen hankkiutunut tavasta eroon. Opiskelija ostaa vain silloin kun rakastuu.

juliet xxx

 
24. marraskuuta 2008 klo 10.36 , Blogger Dancing Queen kirjoitti...

Täytyi tulla kehumanan kuviesi lavastusta. Tosi ihania nuo valot:) Ja tietysti vaatteetkin:)

 
24. marraskuuta 2008 klo 15.42 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

"PIIP! Elossa olen, ei vain ole ollut mitään mistä kirjoittaa"

Se ettei ole mitään mistä kirjoittaa nähtää olla vain tekosyy, koska et edes ole nyt pariin kolmeen päivään hyväksynyt tänne lisää kommenttejakaan. Jos oikeasti ei ole mitään mistä kirjoittaa, ni sillä aikaa vastailisit kommentteihin ym. Harmittaa kun blogin tahti menee koko ajan alaspäin, mutta aina ei voi voittaa!

 
24. marraskuuta 2008 klo 15.42 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

suloinen oot !

 
24. marraskuuta 2008 klo 17.04 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Arght.
Ei taaskaan uutta postausta.

 
24. marraskuuta 2008 klo 17.22 , Blogger anette kirjoitti...

Eka oli kaikist kivin. :)

 
24. marraskuuta 2008 klo 18.31 , Blogger henzku kirjoitti...

yhyyy kirjoittelisit jo, on ikävä <3

 
24. marraskuuta 2008 klo 18.50 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

En tiedä ärsyttääkö tämä muita lukijoita, mutta nykyinen postaustahtisi on aika... huono. Tiedän, sinulla on oma elämä ja paljon varmasti tekemistä, mutta ihan samalla tavalla on esimerkiksi Fashionweekin Johannalla ja Focus on fashionin Sallalla, mutta kyllä he vain pääsääntöisesti joka päivä kirjoittelevat. Luulet varmaan, että voit olla kirjoittematta useitakin päiviä, ei ne lukijat mihinkään katoa, olethan sentään saanut paras muotiblogi palkinnon. Hohhoijaa

 
24. marraskuuta 2008 klo 19.15 , Blogger karden kirjoitti...

Mun on nyt kyllä pakkoa sanoa kaikille teille nurisijoille: lopettakaa olkaa hyvät. "lukijakunta katoo viununviunu" Kadotkaa vaan jos ette sen vertaa jaksa odottaa. Kyllä kunnon lukijakunta täällä pysyy. Hyvää kannattaa odottaa.

 
24. marraskuuta 2008 klo 22.34 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei HALOO ihmiset!!! Lopettakaa jo se valitus päivitystahdista ynnä muusta. Bloggarilla TODELLAKIN saa olla muutakin elämää, kuin blogin kirjoittelu! Ja kukaanhan ei sua pakota näitä blogeja lukemaan, teet sen ihan vapaaehtoisesti. Joten hanki elämä, tai lopeta valitus...

 
25. marraskuuta 2008 klo 8.26 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei, mulla taitaa olla sama lepakkomekko! En ole kyllä ikinä okein osannut käyttää sitä, mitä kokoa tuo on?

 
25. marraskuuta 2008 klo 20.30 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ihania mekkoja!<3

 
26. marraskuuta 2008 klo 12.22 , Blogger ia kirjoitti...

Kiitos kaikille kommentoineille! Aina oikeutettuja ostoksia suurimmalle osalle oli ainakin kengät, mutta myös sukkiksia, erinäisiä mekkoja, puseroita, takkeja, laukkuja, kirjoja, farkkuja, neuletakkeja, toppeja, tunikoita, t-paitoja ja koruja saa hankkia aina lisää. Aika kattavasti :D


Pikkumustista ääniharaviksi osoittautuivat nepparimekko ja viimeisin trikoomekko!

Nuppu: En sanoisi ehkä minäkään, mutta paremman termin puutteessa :D

anonyymi: Thank you so much!

Mintty: Nuo värisukkikset on Lindexiltä ja Gina Tricotista muistaakseni!

Ssu-: Joo, laitan postissa tulemaan kun kyllästyn! :D

Pansy: Itse muokkaan Photoshopilla, mutta nuo monistusmuokkaukset onnistuu kyllä vaikka Paintilla :D

anonyymi: Noita perusvaloja saa kyllä varmaan aikalailla kaikista marketeista, mutta omani on Anttilasta :)

anonyymi: Polvisukat taitaa olla jostain Lindexiltä hankittu karsean kauan sitten :D Siis tyyliin 6 vuotta sitten!

anonyymi: Oikeakätinen olen.

anonyymi: Samaa mieltä, että kyllä koivet on siroimmillaan korkkareissa! :)

Jambor: No ei nyt huonoa näköä sentään kannata toivoa :D Pilailukauppaan vain!

anonyymi: Juu oli niitä punaisenakin jossain vaiheessa!

Petra: Mulla toimi oma Sampon Visa Electron, vaikkei se luottokortti olekaan :) Kannattaa kokeilla!

Nurde/Riina: Ei siinä auta muu, kun vaan alkaa pikkuhiljaa lyhentämään sitä hameen helmaa! :D Ensin kunnon polvipituisia ja sitten vasta vähän lyhkäsempiä, niin ei ahdista :)

Misery: That one with the striped stockings? It's from Lindex!

Afrot: No sama ongelma :D Musta vaan menee kaiken kanssa!

anonyymi: Voisin joskus tehdäkin merkinnän kuvienvääntelystä! Mutta tuo on siis todella helppoa. Käännät vaan kuvan peilikuvaksi, liität sen toisen kuvan rinnalle ja häivytät leikkausrajan! Voin neuvoa tarkemmin jos haluat, mikä muokkausohjelma sulla on?

Sing: No pakko sanoa, että lukijakunnan lisäännyttyä myös paineet ovat kasvaneet. Ja jotenkin nykyään suurin osa kommenteista on vaan sitä "ihana!1" -luokkaa, kun ennen tuli tosiaan ihan kunnon syväluotaaviakin kommentteja! Toki niitä nykyäänkin tulee, mutta huomattavasti vähemmän. Joten joo, ehkä vähän :)

Derrewyn: Well thanks so much for your kind words!

Lilya: Joo mä soitan! :D

anonyymi: Onko näin? En kyllä kirjoita väkisillä.

Nuuna: Hehe, taidan oikeastaan aina katsoa kuvissa alas! :D

Mangolisa: Voi kiitos :) Kiva, kun joku ei ole vielä umpikyllästynyt mun lavastuksiin :D

Ansku: Oho, sinäpä kuvittelet tietävän asioistani enemmän, kuin minä itse. Harmi, jos sinua harmittaa. Tämä on kuitenkin ilmaista viihdettä sinullekin, joten koita vaan kestää se fakta, että yksin minä päätän, missä suhteessa mihinkin aikaani käytän.

Minde: No hohhoijjaa taas tuon sinunkin asenteesi kanssa! Se on ihan itse kunkin priorisoinnista kiinni, että mihin sen ajan mieluiten käyttää, ja mulla poikaystävän kanssa kiehnääminen, joululahjojen väsääminen, kokkaaminen, siivoilu ja muu elämä kyllä vaan tuntuu tarpeellisemmalta hommalta, kuin blogiin joka jemeksen päivä kirjoittelu. Kadotkoon jumalauta ne lukijat, en tästä saa saatana senttiäkään niin ei nyt pelkän statuksen takia mitenkään houkuta niska limassa aamuyöllä tänne kirjoitella :D En jaksa tätä päivän selvyyttä selittää enää kertaakaan, joten suosittelen, ettet enää blogiani lukemaan palaa.

 
26. marraskuuta 2008 klo 12.23 , Blogger ia kirjoitti...

anonyymi: Lepakkomekko on onesizea!

 
26. marraskuuta 2008 klo 14.49 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

"Kadotkoon jumalauta ne lukijat, en tästä saa saatana senttiäkään"

Mikä suhun on mennyt? Ennen osasit vastailla kommentteihin asiallisesti, ainakin minun mielestäni.

Kyllä ne lukijat pikkuhiljaa katoavat, uskoisin. Itse tosin pysyn lukijana, sitä ei postaustahdit muuta.

Varmaan tähänkin saan jonkinlainen napautuksen että voi voi, opettele käyttämään jotain blogilistaa.

 
26. marraskuuta 2008 klo 21.32 , Blogger ia kirjoitti...

Nippe: Minua alkoi suoraan sanottuna ketuttamaan, kun minua vaaditaan tilille asioista, jotka olen asiallisesti selittänyt hyvin, HYVIN moneen otteeseen. En jaksa ladella enää samaa litaniaa uudestaan ja uudestaan kerta toisensa jälkeen. Saamani kommenttikaan ei ollut sieltä asiallisimmasta päästä, joten katsoin oikeudekseni vastata tylysti myöskin takaisinpäin. Kertoisitko, miten sinä olisit minuna vastannut kommenttiin, jossa sanotaan "Tiedän, sinulla on oma elämä ja paljon varmasti tekemistä, mutta ihan samalla tavalla on esimerkiksi Fashionweekin Johannalla ja Focus on fashionin Sallalla, mutta kyllä he vain pääsääntöisesti joka päivä kirjoittelevat. Luulet varmaan, että voit olla kirjoittematta useitakin päiviä, ei ne lukijat mihinkään katoa, olethan sentään saanut paras muotiblogi palkinnon. Hohhoijaa" ?

 
27. marraskuuta 2008 klo 16.23 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kyllä minä uskon että sinua ketuttaa ainaiset vikinät siitä, kuinka ei taaskaan ole postausta. Mutta niihin ei kannata ehkä reagoida noin äkkipikaisesti että "Kadotkoon jumalauta ne lukijat, en tästä saa saatana senttiäkään." Voisihan sen ilmaista nätimminkin.

Tosin, myönnän että seuraava kohta voisi laittaa omanikin veren kiehumaan. "Luulet varmaan, että voit olla kirjoittematta useitakin päiviä, ei ne lukijat mihinkään katoa, olethan sentään saanut paras muotiblogi palkinnon. Hohhoijaa"

Mutta niin. Pitäisoköhän minun lopettaa kommentointi kun en saa selitettyä tarpeeksi selkeäsi näitä asioita kommenttiin. Pahoittelen, edelleen.

 
9. joulukuuta 2008 klo 16.36 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

tuo toisena oleva ginan mekko, niin eikö se vetoketju kuulu taakse ? kun mulla on se sama ja laput menee vetoketjun kans selkäpuolelle.. tykkäisin ja luulinkin että kuuluis eteen mutta mallin mukaan ei.

 
15. joulukuuta 2008 klo 22.32 , Blogger ia kirjoitti...

Nippe: Tietenkin sen voi sanoa nätimminkin, ja niin olen tehnytkin: Vastannut erittäin nätisti ja asiallisesti todella moneen ilkeään kommenttiin. Mutta pitää muistaa, että minä olen ihan oikea ihminen täällä, joka voi myös menettää hermonsa. Tällä kertaa en vaan jaksanut koruilla, vaan kiroitin vitutukseni ulos.

Harmi, jos se jotain jäi painamaan noin ikävästi, ja pahoittelen asiaa. Pyrin vastaisuudessa säilyttämään malttini.

Sanma: Eeikä kuulu! Nettisivuillakin julkisivuna oli tuo vetoketjupuoli. Siellä on kyllä erilaisia vetskarimekkoja, joissa se vetskari kuuluu sinne taakse!

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu