Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

senkin uhalla, ettei ketään ihan oikeasti kiinnosta

Colour me !

maanantai 23. maaliskuuta 2009

senkin uhalla, ettei ketään ihan oikeasti kiinnosta


Meikät voitaisiin valita ihan virallisesti edustamaan
blogimaailman ultimatetylsyyttä! Kun muiden merkinnöissä seikkaillaan Dieselpippaloissa, ulkomailla, kikkaillaan niittikorkkareita ja ollaan muuten vaan niin helkkarin upeina, niin täällä nyhjötetään susien keskellä neljän seinän sisällä jääkaapin rääppeitä veistellen. Hip hei, blogikateuspuuskaani uhmaten julkaisen siltikin tämän ja vaivun mutaan.


Sunnuntain kuvasaalista perkatessani tajusin, että suuret visioni hauskasta sunnuntaitaltioinnista olivat rusinoituneet lähikuviin ruuasta. Että voi ny helkkari, en nähtävästi tehnyt sitten sunnuntaina mitään sen merkittävämpää, kuin mätin ja otin lähikuvia mätöistäni. Että ia presents jälleen kerran: Lähikuvia ruuasta Sunnuntaini kuvilla:

9-12

eikiinnosta6

Aamulla mongersin sängystä hereille, kun tuo perkele herätti minut ainoana vapaapäivänäni jo yhdeksältä. No ei kait siinä, päätin käyttää optimaalisimman aamu-unitunnin paneutumalla vihdoinkin siihen uuten Hot Now -niteeseen, jonka minunkin postiluukkuni sylkäisi viime viikolla. Ihan rehellisesti ja kotiinpäin vetämättä voin sanoa, että kyllä se Nelliina oli parasta, mitä lehdellä oli tarjota.eikiinnosta7

Seuraavan tunnin aikana sain kieritettyä itseni sängystä jopa keittiöön asti ja kahmaistua lauantain tacokemujen täytearsenaalit pöydälle. Aamupalaksi kiskottiin siis ananaita ja nahjistuneita kurkkukimpaleita aamuauringonsäteitä väistellen.eikiinnosta4

Päivän maininnanarvoisimpana aktiviteettina sain hypittyä tunnin tanssimatolla!


eikiinnosta5
13-17

eikiinnosta3

Suihkunfreesinä olikin taas vuorossa ruokaa. Miko loihti pippuriset pihvijutut ja lohkoperunoita, namnam. Sen lautasen vihreän osuuden söin aamupalaksi. Sehän on siis ihan loogista soveltaa sitä lautasmallia näin..?


Sunnuntaisin on laitonta jatkaa päivää lounaan jälkeen ilman päiväunia, joten jälkiruuaksi päädyttiin sohvalle koomailemaan Jimiltä tullutta Retroa ihmetellen (ei kukaan sattunut näkemään jaksoa, jossa XXL -kokoisesta t-paidasta tehtiin lamppu? Siis mitä helkkaria, onko karseempaa nähty?!). Uneenhan siinä upposi. Siinä, missä toinen puolisko nousi puolen tunnin päästä ja lähti skeittaamaan, niin minä havahduin sekavista unistani kahden ja puolen tunnin kuluttua. Mahtavaa.


eikiinnosta2

Pilallevenyneiden päikkäreiden jälkeen on aina niin narkoleptinen olotila, että kestää vähintäänkin sen tunnin, ennen kuin ollaan taas ameebaa korkeammalla vireystasolla. Unien jälkeen selvisin siis jälleen kerran keittiön pöytään nyhjöttämään, ja pahimpaan makeannälkään nappailin pussillisen kohmeita pakastevadelmia ikivanhojen Trendien kanssa.


19 ->

eikiinnosta8

Illalla sitten saatiinkin edetyksi urhoollisesti Makuuniin asti hyödyntämään sitä leffarallia, naamioiduin hyperhuiviin! Femme Fatale ja vähän Poliisiopistoa vielä illan päätteeksi, ja meikäläisen sunnuntai oli astiassa.


Että tämmöistä meillä! Sanakirjamääritelmä tyypistä, josta ei koskaan tehdä reality-sarjaa, kuittaa!
Ps. Tänään eteisen lattialla kellotti kaksi pakettia! Pikkuruisen preview -napsun ajastan huomisillaksi ja loppuviikosta voitaisiin taas kokeilla vähän uskottavampaa bloggailua. Hyvät yöt pikkusille!


Translation

Just few pictures to sum up my Sunday: Mostly eating and taking pictures of food, as you can see. Okay, I did read some magazines, danced with my dance pad and rented Femme Fatale! So interesting.

Tunnisteet: ,

46 kommenttia:

24. maaliskuuta 2009 klo 1.16 , Blogger pnkd kirjoitti...

Ja silti sää vaan oot ykkönen, vaikka siellä susien keskellä asutkin ;> se kertoo ehkä jotain, neiti.

 
24. maaliskuuta 2009 klo 1.45 , Blogger Åsa kirjoitti...

Ihan tosi, tähän aikaan yöstä ei saa laittaa noin paljon kuvia noin ihanista ruuista, kun kaupat on jo kiinni ja jääkaappi tyhjä :)

 
24. maaliskuuta 2009 klo 2.06 , Blogger Nekta kirjoitti...

Oon niin tykästynyt sun hiuksiin ettei mitään rajaa <3

 
24. maaliskuuta 2009 klo 6.09 , Blogger sarakissa kirjoitti...

Kivannäköinen asu! ja mitä vielä, sunnuntaiden kuuluukin olla toimettomia mättöpäiviä :) Samaa mieltä tuosta hotnowsta, nelliina on niille aikamoisen iso juttu ja kivointa mitä sen sivuilta löysin. Tosin selailinkin vain stokkalta ja päätin olla ostamatta kun ei ollut muuta mielenkiintoista...

 
24. maaliskuuta 2009 klo 7.38 , Blogger liitos kirjoitti...

Blogiasi on juuri niin ihana lukea, koska vaikutat inhimilliseltä olennolta! Et ole liikaa etkä todellakaan liian vähän, joten lukijat pitävät siitä tuntien itsensäkin jopa-lähes-ihmisiksi ja piristyvät postauksistasi.

Ainakin minä, ja uskon monen muunkin tuntevan näin :)

Ihanat ruuat kyllä oli sunnuntainasi, namnam!

 
24. maaliskuuta 2009 klo 7.47 , Anonymous ironica kirjoitti...

oi sulla on samanlainen tanssimatto kuin mulla :DDD

 
24. maaliskuuta 2009 klo 8.07 , Anonymous Janika kirjoitti...

Munkin mielestä uuden lehden parasta antia oli Nelliina. Unohti perhana Alleri kertoa että muuttavat lehden...vai tuliko sulle ilmotusta? Peruin "Oho"-lehden tilaukseni samantien Allerille suuttuneena.

 
24. maaliskuuta 2009 klo 8.21 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ia siun blogi on ihan paras kaikista silti! Tulisi vaikka kuvia valkoisita seinistä nii jaksaisi silti pitää kiinnostuksen kasassa. :D Ihan oikeasti!

Monet blogit päivittävät päivittäin monta postausta ja kaikki blogit sisältävät samat asiat: lukijoiden kalastelu 'vielä 100 lukijaa ni saatte arvontakorun!!' -arvonnat, NIITIT/otsapannat ja muut samat ilmiöt, kysy poikaystävältä, samat kulutetut sanonnat joka perhanan postauksessa (i like, JUMITUSvaate) jne. Kommenttini tarkoitus ei nyt ole ruotia muiden blogeja, mutta sanompa vain että ihanaa kun sulta ei löydy tämmöisiä. Pidät tätä aitona itsenäsi ja sulla on omat jutut mikä erottaa muista. :) Ei parempaa kuin sinä löydy!

 
24. maaliskuuta 2009 klo 8.36 , Anonymous hippu kirjoitti...

Suoraan sanottuna mua ei kiinnosta muotibloggaajien Dieselpippalot tai ulkomaanmatkat - nämä arkisiin juttuihin, tavallisiin päiviin keskittyvä postaukset ovat ylivoimaisesti parhaita! Että eläpä suotta vihertele kateudesta siellä, blogisi on just hyvä näin :)

 
24. maaliskuuta 2009 klo 8.39 , Blogger PinkSircus kirjoitti...

Ihanat jutut taas :) Mä en kyllä ymmärrä, miten voi syödä kohmeisia vadelmia :D

 
24. maaliskuuta 2009 klo 8.44 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Jäin tuijottamaan tota ruokakuvaa... Pihvejä ja perunoita.. Mmm! Voisin kans ottaa kokkaavan poikaystävän.

Ja höpsispöpsis ei täällä mikkään ole tylsää! Ihana ja kiinnostava blogi ja piste.

 
24. maaliskuuta 2009 klo 9.26 , Blogger muww kirjoitti...

blogisi on huippu! that's it :)

 
24. maaliskuuta 2009 klo 9.50 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ihana postaus! :) Mä näin susta Ia unta viime yönä. Me oltiin jossain leirillä ja sulla oli sohvan kokoinen matkalaukku mukana. Mä pyysin, että saan lainata sulta vaatteita illan juhliin, joten me alettiin penkoa sieltä sun laukusta mulle sopivia kuteita. Lopulta löydettiinkin aivan ihanat sävy-sävyyn- vaatteet. Cristal Snow oli myös auttamassa meitä tässä vaikeassa valinnassa. :D

 
24. maaliskuuta 2009 klo 10.34 , Anonymous maumaus kirjoitti...

herranjumala toi ruoka näyttää hyvältä! jääkaapista ei vaan taida löytyä muutaku piimää ja yrttijuustoa voi luoja

 
24. maaliskuuta 2009 klo 10.40 , Anonymous sazza kirjoitti...

Ia, sä olet ihana! Edelleenki mun mielestä pidät Suomen parasta blogia! Olet aito ja täysin oma ittes. Ja Pohojonen rules! ;)

 
24. maaliskuuta 2009 klo 11.42 , Anonymous LAA kirjoitti...

Näytätpä laihalta tossa vikassa kuvassa! Tai ehkä se johtuu vaan siitä, ettei päällä olekaan sitä tuttua tyylihametta, joka tuo mukanaan vähän leveyttä :D

 
24. maaliskuuta 2009 klo 11.56 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Eeei, väärä peli! Miksi siulla ei oo itg:tä?? Se on paljon parempi :)

 
24. maaliskuuta 2009 klo 12.07 , Blogger ritu kirjoitti...

Kirjoitat niin hienosti ja mielenkiintoisesti, että jonkun jo aikaisemmin toteama "Tulisi vaikka kuvia valkoisita seinistä nii jaksaisi silti pitää kiinnostuksen kasassa", pitää paikkansa! Ei sun blogia kuule vahingossa näin moni tilaa ja lue. :D

 
24. maaliskuuta 2009 klo 12.17 , Anonymous heini kirjoitti...

Ei mutta ihanaa, että oikeasti joku on IHAN TAVALLINEN! <3 <3 Voin ihan 100 % käsi sydämellä sanoa, että rrrakastan Paljon Enemmän ihan tavispäivistä kertovia blogeja, kuin niitä, jotka ratsastavat bileistä bileisiin jne. Ihanan kuuloinen päiväsi! Samalta on kuulostanut minun viimeinen kuukauteni x-) (nimim. teen 'tosi ahkerasti' kotona gradua) Joten jeejee, lisää vaan tämmösiä! :--) ja ihanaa myös se, että on rehellisyyttä <3 <3 moni varmasti jättää tällaiset päivät kertomatta ja kertoo vaan niistä 'huipuista'. Tykkään siusta siis:--) Muuten, mihin kouluun/kouluihin haet nyt?

 
24. maaliskuuta 2009 klo 12.46 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

voisitte informoida meitä poikaystäväsi kanssa tuon pihvin ohjeella, mitä siihen on laitettu ja mitä pihviä se oli 8D näyttää aivan syntisen hyvältä 8) vesi herahti kielelle ihan. näyttää ihan ravintola-annokselta <3__<3

 
24. maaliskuuta 2009 klo 14.07 , Anonymous Villasukat kirjoitti...

Joko teilläpäin rullataan ulkona?

 
24. maaliskuuta 2009 klo 15.40 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

OOH NOI PIHVIT NÄYTTÄÄ NIIIIN HYVÄLTÄ

 
24. maaliskuuta 2009 klo 15.42 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

tää on kuules nyt ia paras blogi mitä löytyy :-D ja voisin kanssa katella niitä valkosia seiniä ja lakanoiden väriä, tää on silti aina kiinnostavaa !

kirjotetaanko se ananaita vai ananaksia ? :-D

 
24. maaliskuuta 2009 klo 15.58 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Olet oikeassa...tästä blogista on tullut aika tylsä. Harmi, sillä pidin tästä todella paljon.

 
24. maaliskuuta 2009 klo 16.06 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Jos joskus tulee suru puseroon: Katso ian aivastusvideo, ihana <33 Oikeesti piristää, ku oot vaan niin söpö!

 
24. maaliskuuta 2009 klo 16.18 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Höpsistä, tää sun blogi on aivan mahtava. Tutustuin tähän kun lehdestä luin että voitit tämän Vuoden Kainuulainen tittelin ( taptap ja onneksi olkoon :) niin piti käydä tsekkaan et minkäslainen se voittajan blogi on :) Ja ihastuin tähän heti. Mä en oo mikään niin muoti-ihminen että mua ei edes kiinnostaísi mitkään Diesel-jutut mitä lie :) Täällä susien keskellä ( Kajaanissa :D ) kun minäkin asun niin täytyy sanoa että tää on aivan perfect :)

 
24. maaliskuuta 2009 klo 16.54 , Blogger emilia kirjoitti...

hei kuules, tätä oli ihan yhtä kiva lukea kuin mitä tahansa muutakin blogia! :) sulla on aina niin kivoja juttuja täällä, oot ihan yks mun lempparibloggaajista :)

 
24. maaliskuuta 2009 klo 16.58 , Blogger minkki kirjoitti...

mulla on kans tanssi pelejä :) ne on ihan jees. ananaita :D onks se jotai murretta?

 
24. maaliskuuta 2009 klo 17.40 , Anonymous iafani 4-ever kirjoitti...

"Ia siun blogi on ihan paras kaikista silti! Tulisi vaikka kuvia valkoisita seinistä nii jaksaisi silti pitää kiinnostuksen kasassa. :D Ihan oikeasti!

Monet blogit päivittävät päivittäin monta postausta ja kaikki blogit sisältävät samat asiat: lukijoiden kalastelu 'vielä 100 lukijaa ni saatte arvontakorun!!' -arvonnat, NIITIT/otsapannat ja muut samat ilmiöt, kysy poikaystävältä, samat kulutetut sanonnat joka perhanan postauksessa (i like, JUMITUSvaate) jne. Kommenttini tarkoitus ei nyt ole ruotia muiden blogeja, mutta sanompa vain että ihanaa kun sulta ei löydy tämmöisiä. Pidät tätä aitona itsenäsi ja sulla on omat jutut mikä erottaa muista. :) Ei parempaa kuin sinä löydy!"
mä koppaan tätä kommenttia täysin.
ihana ia <3

 
24. maaliskuuta 2009 klo 17.56 , Blogger anette kirjoitti...

Ananaita? :DD Mä sanon aina ananasta tai ananaksia.. ;)

Ihan kivaltahan sun sunnuntais vaikutti ja eihän sunnuntaina mitään ihmeellistä kuulukaan tehdä!

 
24. maaliskuuta 2009 klo 18.27 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Nyt tekee mieli lohkoperunoita!toi näyttää niin namnamilta!<3:DD

 
24. maaliskuuta 2009 klo 19.43 , Blogger Pauliina kirjoitti...

Pyh, sun blogi on aina vaan ihanin ja taattu päivän piristys! :) Colour Me!:n meininkiin on paljon helpompi samaistua ku vippikekkereissä ravaavien blogittarien meininkiin :)

 
24. maaliskuuta 2009 klo 19.45 , Blogger Kaisa kirjoitti...

minäkinn sanon ananaita ja ananaan yms :D

 
24. maaliskuuta 2009 klo 20.18 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Siun blogissa näkyy sitä oikeeta perusarkea mikä on AIVAN mahtavaa <3

Joku anonyymi sanoi tosta aivastusvideosta.. Se on niin päivän piristävä vieläkin. :D

 
24. maaliskuuta 2009 klo 21.01 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Voi ei, hajoilin tälle postaukselle vielä tänäänkin :---DD Oot ehdottomasti paras!

 
24. maaliskuuta 2009 klo 21.23 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ihana Ia! Oikeasti unohda ne kerrostalon mittaiset paineet postata (ja muiden bloggaajien ulkomaanmatkat ja Dieselbileet.) Et sä ihan turhaan siellä blogilistan ykkösenä keiku!!

Tämän postauksen kaikki kommentit (paitsi yksi) on ollut ihkutusta, mutta pakko oli mahduttaa vielä yksi sellainen miultakin... :D

 
24. maaliskuuta 2009 klo 21.29 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Oon samaa mieltä mitä monet muutki kommentoineet, sun blogi on mukavaa luettavaa just siksi, kun kirjotat päiväs tapahtumista ja muusta ihan tavallisesta. Aloin sun blogia alun perinki lukea vaan siksi, kun tää oli persoonallinen ja muutenki erilainen niihin perusblogeihin verrattuna, jossa vaan kerrotaan uusimmista merkkivaatteista ym. Varsinki sun kierrarilöydöistä on ollu tosi mukava lukea, jatka samalla linjalla :D

 
24. maaliskuuta 2009 klo 23.14 , Blogger linda sofia kirjoitti...

niin söpö asu! :) ostin kans sen hotnow lehden, se oli kyl jotenki aika sellanen turhanpäivänen mut se nelliinan osio oli kyl paras.

 
25. maaliskuuta 2009 klo 0.36 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Viime aikoina blogin taso on kyllä valitettavasti laskenut, ja tiedostat sen selvästi itsekin... :( kun teet kunnon postauksen, jossa on asukuvia ja paljon juttua, ne ovat ihania, mutta niitä tulee nykyään aivan liian harvoin. Niiden sijaan on vain tylsiä pikapostauksia :/

 
25. maaliskuuta 2009 klo 14.09 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ananaksia! :-D Anania, ihana!

 
25. maaliskuuta 2009 klo 17.48 , Blogger Miss Medium Size kirjoitti...

Ei tuo mitään tylsää ole. Tai jos onkin, niin niinhän sunnuntait yleensäkin.

Mun sunnuntait voi yleensä kiteyttää muotoon: herättiin, katsottiin simpsoneita, siivottiin, mentiin kirjastoon, tehtiin ruoka, katsotiin leffaa ja tehtiin loppuilta kaikkea turhaa...

Eli ihan samaa kuin teillä, paitsi että minä käytän ihan liian ison osan viikonlopuistakin koulusta stressaamiseen. Sen on loputtava. ; )

Ja jatka vaan just näin. Ei tarvi tehdä mitään väkisinväännettyjä juttuja, eikä tarvi päivittää koko ajan. Kyllä fiksut ihmiset tajuaa, ettei blogi oo mikään elämäntehtävä. Ja jos joku ei tajua, niin yhyy vaan sille.

 
25. maaliskuuta 2009 klo 22.08 , Blogger ia kirjoitti...

Kiitti kommenteista, ihanat! Mukava kuulla, että ainakin osaa jaksaa kiinnostaa nämä läpäläpämerkinnätkin :))

Ne, joita jäi ananaita -taivutus vaivaamaan: Se on jäänyt päälle, kun yhdessä Viivi ja Wagner -sarjakuvassa Wagner sanoo, että ostin ananaan ja pari hauhta! (=ananaksen ja pari haukea) Paras läppä :D

Pnkd: Hahah :D

Åsa: ABC:lle vaan! :D

Nekta: Voi kiitos! Mua taas ärsyttää tämänhetkinen kuontaloni :o

Sarakissa: Ihan hyvä päätös oli olla ostamatta, sillä lehdestä sai kyllä kaiken irti pelkällä selauksellakin :o

Liite: Voi olet ihana :)

Ironica: Mattosamikset! Toi on kyllä hyvä matto :)

Janika: Ai siis minkä muuttivat? Oho:n Hot Now'ksi? Mulle lehti tuli siis vaan yksittäisenä näytenumerona.

PinkSircus: Pakko syödä kun ei malta odottaa niiden sulamista ja mikrossa saan niistä aina kiehuvan kuumia :D

anonyymi: haha eikä :D Kuulostaa kyllä iha mun normileirivarustukselta!

LAA: Se johtuu todellakin siitä, en tod ole laihtunut tai mitään :D

anonyymi: Mulla oli vanhalla koneella ITG! En ole jaksanut vielä ladata sitä tähän.

Heini: Haen pariin yliopistoon, sitä enempää en halua täällä kertoa :)

anonyymi: Se liha oli kuulema possun ulkofilettä! Nuijittiin köntit vaan littaniksi, maustettiin pelkällä mustapippurilla (mikon lisäys: Ja rakkaudella! :D) ja paistettiin kypsiksi. Päällä on nokare Creme Bonjourin Taco -maustevoijuttua!

Villasukat: Ei pelkoa, eilenkin tuli lunta :D

anonyymi: Se taidetaan kirjottaa että ananaksia :D

anonyymi: Mun elämästä on tullut tylsä :/

anonyymi: Voi jösses, oonko mä semmosenkin videoinut :D

Minkki: Ei se oo murretta :D

anonyymi: Oolannin lohkoperunat uuniin vaan, tulee törkeän hyviä ja ihanan rapeita!

anonyymi: Tiiäks mitä, mä laitan blogiin jokaisen asuni (työvaatteitani lukuunottamatta, ne on lähes aina samat) jossa olen hengannut! Että elämäni nahjistumisesta tämä johtuu :D Homma tulee olemaan taas ihan eriä, kun en ole enää viittä päivää viikosta töissä ja saan pistää päälle 24/7 ihan mitä haluan.

Miss Medium Size: Mä olen ihan vakuuttunut, että noin sunnuntaiden kuuluukin mennä! Paitsi että ei sunnuntaina saa stressata :o

 
26. maaliskuuta 2009 klo 17.49 , Blogger Ence kirjoitti...

Tykkään lukea blogiasi ensisijaisesti ihanan värikkäiden ja pirteiden kuvien takia. Pakko kuitenkin todeta, että nykyään lukemiseni jää melkeinpä vain niiden kuvien selailuksi, sillä teksteistäsi paistaa kirjoituspaineesi. Pitäisi postata päivittäin, vaikka ei olisikaan mitään asiaa. Vähättelet itseäsi ja vertaat muihin bloggaajiin. Se on sääli, sillä uskon, että moni lukee juuri sinun blogiasi, koska se on aina ollut sinun itsesi näköinen. Pidä lomaa postailusta jos siltä tuntuu. Jos anonyymit mutisee, kuka välittää? Jos päivittely maistuu puulta, se välittyy lukijoillekin. Mielummin pirteitä elämänmakuisia juttuja harvemmin, kuin päivittäin väkisin väännettyjä pätkiä.

 
26. maaliskuuta 2009 klo 19.30 , Anonymous Miina kirjoitti...

Äläs nyt, ei se tee susta tylsää ihmistä, vaan päinvastoin!
Ihanaa lukea tämmöistä "jalat maassa" tyyppistä blogia, koska tuntuu että kaikkien muiden elämä on kuin jostain sadusta täällä blogspotissa!
Ps. mistä löysit tommosen poikaystävän?! Omani ei osaa keittää edes spagettia :(

 
30. maaliskuuta 2009 klo 18.46 , Blogger Insanity_ kirjoitti...

Täältähän löytyikin tosi upea ja omaperäinen blogi! :) Tottakai mie ruokablogin pitäjänä heti tartun noihin pöperöihin, jota oot tänne pistänyt.. Upean näköinen lohkoperuna-annos, maistuisi miullekin!

 
17. huhtikuuta 2009 klo 21.56 , Blogger ia kirjoitti...

Ence: Harmi homma, että koet noin :( Itse kuitenkin sanoisin puolustukseni, että en kyllä kirjoita tänne sanaakaan, jos ei inspaa. Tämänkin merkinnän kirjoitin ihan antaumuksella, mutta kun yleinen fiilis oli hienoinen vitutus, niin en jaksanut feikata läpi tekstin mitään happyhappyjoyjoyta. Että eräänlaista elämänmakua se tämäkin, eikö? Mutta jos tyksit vain niistä iloisista jutuista, niin kannattaa varmaan keskittyä niihin kuviin :) Onneksi valtaosa teksteistäni on yhä aika hilpeitä!

Miina: Voi että, kiitos piristävästä kommentista :) Hehee, tuo oli aika löytö tosiaan :D Mutta on sillä huonot puolensakin, esim. se seuraa ihan liian fanaattisesti formuloita!

Insanity_: Voi kiitos paljon! Hehe, ei näissä mun resepteissä ole kyllä mitään kovin hohdokasta :D

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu