Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

kenkäholisti sortuu

Colour me !

torstai 4. kesäkuuta 2009

kenkäholisti sortuu


Eilisen lähes nelituntinen urotyö: Koko kämpän perinpohjainen siivoaminen! Meriitteinä muunmuassa orastavan talonkokoisen hurrikaanin järjesteleminen kaappeihin, imuroinnit, moppaukset, kylppärinpesut ja jopa lattialistojen pyyhkimiset ja kylppäripurkkien järjestelyt. Nyt voisi hyvällä omatunnolla paukuttaa vähän uutta merkintää!

Oulussa tosiaan käytiin mikon kans viime maanantain verran, kun hyväksikäytin julmasti sen pääsykoereissua päästäkseni vähän ihmettelemään Oulun kauppoja. Kamera napotti nätisti laukussa koko reissun ajan, ja käytin sitä sitten sen ainokaisen kerran, kun tulomatkaa oli Kajaaniin joku kolmisenkymmentä kilsaa.. Just näin. Nomutta, miniroadtrip auringonpaisteessa oli kiva, kehno fiilistelyvideonpätkä olkaatte hyvät!





Neljän tunnin kaartelun aikana kävin keskustan varteenotettavat liikkeet läpi kahteen kertaan, eksyin kerran ja söin Chunky Monkey -pallon. Terveiset bonganneille! :D Shoppailua koitin rajoittaa parhaan kykyni mukaan, ja olenkin neljän asian saldoon suhteellisen tyytyväinen.

Muistatteko vielä, kun uhosin esitteleväni kenkälaatikkoprojektini tulokset heti niiden valmistuttua? No faktahan on siis tosiaan se, että projekti on vieläkin kesken! Minäkö muka saamaton ja pikkutarkka leikkaaliimaaja, en kai.. Mutta uusia koteja on kuitenkin jo kuuden laatikon verran, josta kolmeen muutin Oulusta kotiuttamani uutukaiset.


Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Ei hätää, asutan sille kyllä kaveriparin tuonne autioon laatikkoon :D

Image and video hosting by TinyPic

Kävin Nelliinan inspaamana ja kaikkien teidän vinkkaamana siellä Halosella, ja ihme ja kumma, siellähän niitä sitruunankeltaisia monoja napotti somassa rivissä alehyllyn alatasolla! Inhimillisempiä korkoja uskaltaa istuttaa jalkoihin ehkä vähän useammin, mitä niitä ebaytappajia.



Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Olen etsinyt myös pienen ikuisuuden verran kevyempää editionia syksy-talvi -akselilla suosimiini korkea- ja paksukorkoisiin nilkkureihin. Mun jaloissa on varmaan valmistusvirhe, kun tuntuu, ettei yksikään avokaspari ilman minkään valtakunnan apuremeliä tunnu pysyvän jalassa, joten tanakat kierokorkoiset solkiremmihässäkät juurtuvat jalkoihini tarpeeksi napakasti.



Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Kun olin jo uuvuttavan nelituntisen jälkeen soittanut parit tujut "TUU NYT HETI HAKEEN, OON IHAN POIKKI EN JAKSA ENÄÄÄÄ" -puhelut vapautuneelle kuskilleni ja tarpomassa tuskastuneena torinrantaa ja autoa kohden, niin päätin ihan nopeasti vielä tsekata Spirit Storen. Virhe! Näitä korollisia gladiaattorihässäköitä ihailin jo alkukeväällä jostain mainoksesta, ja minkäs teet, kun hyllyssä on just oikeankokoinen pari, joka tuntuu jaloissa aamutossuilta (no okei melkein), ja ovat muuten vaan niin perhanan hienot ja joka ikiseen kolttuun sopivat.


Terveisiä muuten vielä sille söppänälle tytölle, jolta rohkenin kysymään hänen upeiden gladiaattoriensa ostopaikkaa (ja joka paljasti lukeneensa samana aamuna blogiani, hassu sattuma :D)! Kävin sovittamassa niitä, mutta mun kokoa ei enää ollut :(


Tein vielä yhden loistolöydön, mutta siitä seuraavassa merkinnässä!


Noo, mitkäs oli lempparinne laatikoista ja kengistä?


ps. Päivän ihmetys: Luin tuossa aamupalalla jonkin bonuskortin verukkeella tulevaa lehteä, ja silmäni pysähtyivät mainoksen kohdalle, joka markkinoi uutta keräilysarjaa: Täysin aidonnäköisiä keskosenkokoisia nukkeja. Ihot aidontuntuista vinyylihässäkkää ja tukka ja kaikki, ei mitään Baby Born -kamaa. Siinä sitten ajauduin miettimään skenaariota, jossa jollain on tosiaan toistakymmentä erehdyttävästi keskosvauvaa muistuttavaa pienokaista jossain lasivitriinissä nätissä rivissä. HOW DISTURBING IS THAT?! Vetäsisin varmaan kahvipöydän antimet väärään kurkkuun ja poistuisin kiitettävän nopeasti takavasemmalle :D


Translation

Last Monday I visited Oulu (a nearby city) to check out, what the shops had to offer. I had my camera with me, but the only thing I used it for was to tape a pointless videoclip from the trip home. Well done!

I'm alarmingly into shoes nowadays: I managed to buy not one, not two but THREE pairs of heels. Oops.. Remember my shoebox-project? Well, it isn't finished quite yet, but all of my new shoes got a brand new home. Which box and which pair is your favorite?

Tunnisteet:

103 kommenttia:

4. kesäkuuta 2009 klo 16.41 , Blogger ewerty_ kirjoitti...

Aivan ihania laatikoita, viimesessä on kuitenkin mun mielestä kaikkein kivoin koristelu! :)

 
4. kesäkuuta 2009 klo 16.55 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Onnistut aina löytämään ne kaikkein ihanimmat kengät:D

 
4. kesäkuuta 2009 klo 17.03 , Blogger Lydia kirjoitti...

Juu, ihan ylisöpöjä ovat nuo kenkänboksisi tosiaan, tahtoo kans ! Kenkälöydöistä tykkäsin mallin puolesta eniten ekoista, värin puolesta taas molemmista mustista ;D

 
4. kesäkuuta 2009 klo 17.07 , Blogger Ocean kirjoitti...

Keltaset kengät tänne kans, kiitos! =)

 
4. kesäkuuta 2009 klo 17.08 , Anonymous Kati kirjoitti...

Oii, kaikki laatikot on tosi hienoja, en osaa päättää suosikkia! Rakastan noita toisia kenkiä <3

 
4. kesäkuuta 2009 klo 17.12 , Anonymous m kirjoitti...

ihmettelin iteki sitä ihan samaa vauvanukke-juttua. että miks kukaan ostais tai haluais sellasen? mitä sillä tehään? aa miksi!? ps. sul on maailman ihanimpia sukkiksia.

 
4. kesäkuuta 2009 klo 17.34 , Blogger .Nekku. kirjoitti...

Hei kerro, mistä Oulusta saa B&J-palloja? En oo nähny. :(

 
4. kesäkuuta 2009 klo 17.36 , Anonymous Rosella kirjoitti...

Ihania laatikoita, sekä nuo ihanat keltaiset kengät. <3 :o Nam, miksen onnistu ikinä löytämään mitään vastaavaa?

Ha, mullakin on leikkaaliimaa-projekti menossa kalenterini kanssa. : D päällystin sen sähkönsinisellä, pitäisi vielä keksiä mitä kaikkea siihen liimaisin.

 
4. kesäkuuta 2009 klo 17.52 , Blogger Roosa ja Aida kirjoitti...

ahh kaikki kengät ihanii,ja laatikot kannss <3. mutt suosikki kuitenkin se we love london. Liiiiian ihana!!

 
4. kesäkuuta 2009 klo 17.54 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

söpöjä noi laatikot =))

 
4. kesäkuuta 2009 klo 18.06 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

toka boksi oli mun suosikki, muutkin kyl ihania:) kengistä vikat mustat! just täydelliset;D keltaset oli myöskin upeet!

 
4. kesäkuuta 2009 klo 18.16 , Anonymous Selkeestioonstalkkeri kirjoitti...

Mitä objektiivia käytät yleensä/mitä objektiiveja ylipäätänsä omistat? Sama kamera meikäläisellä.
Somia kenkiä on kera laatikot ja soma on niiden omistaja!

 
4. kesäkuuta 2009 klo 18.18 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ooh, mikä on kappale ja esittäjä tuossa videon taustalla? Kuulostaa kerrassaan mainiolta.

 
4. kesäkuuta 2009 klo 18.18 , Blogger Mette Sofia kirjoitti...

ah, kiitos, terveiset tulivat perille (olen se kehuistasi hämmentynyt gladiaattorityttö) <3 ihania nuo sun kengät, tykkään varsinkin noista keltasista :)

 
4. kesäkuuta 2009 klo 18.30 , Blogger maria kirjoitti...

Tykkään eniten toisesta laatikosta ja viimeisistä kengistä ! Minkä korkuiset korot vikoissa mustissa on?

 
4. kesäkuuta 2009 klo 19.01 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Bongattu! Tyttö näytti kovin eksyneeltä H&M:n alakerrassa. :) Kiva, että löyty jotain kivaa kuitenkin täältä meijän kaupunnista.

 
4. kesäkuuta 2009 klo 19.01 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Bongattu! Tyttö näytti kovin eksyneeltä H&M:n alakerrassa. :) Kiva, että löyty jotain kivaa kuitenkin täältä meijän kaupunnista.

 
4. kesäkuuta 2009 klo 19.05 , Anonymous Querr kirjoitti...

Oi, kivoja kenkälaatikoita, viimeinen on mun suosikki. :) Minkä kokoinen jalka sulla muuten on? Aattelin vaan, kun kerta Oulustakin löydät sopivia kenkiä, mun minijalkaan ei nimittäin täältä löydy sopivia ja kivoja kenkiä millään, pitää koittaa nyt kesällä jostakin isommasta kaupungista löytää joku minijalkaisille tarkoitettu kenkäkauppa. :D Oon lukenu sun blogia nyt jonku aikaa, ja täytyy sanoa, että ne kierrari-/kirppispostaukset, joita varsinkin aikasemmin oli useasti, on tosi mukavaa luettavaa. Luen aina kateellisena, että mitä kaikkea ihanaa oot löytäny. :D Muutkin postaukset on kivoja ja oot ihanan pirteän oloinen aina. Kivaa kesää! :)

 
4. kesäkuuta 2009 klo 19.07 , Blogger RonjaMinea kirjoitti...

Toi toka laatikko oli ihana! noihin kenkiin en oikein lempene kun näen vaan horjumiseni jos laittaisin ne jalkaani :D en ole korkokenkä ihminen :D

Mutta noi laatikot oli kivoja.

sun murre<3

 
4. kesäkuuta 2009 klo 19.15 , Anonymous Kichinea kirjoitti...

Mitääh? :D. Itse asun Oulussa, mutta olen aina ollut siinä uskossa, ettei täällä myydä kivoja kenkiä. Noo, suunta kohti Halosta jos siellä vaikka tuurilla edes yksi pari nököttäisi...

 
4. kesäkuuta 2009 klo 19.23 , Blogger Pikkukaupungin tyttö kirjoitti...

noi laatikot on tosi upeita! Sua ei varmaan kamalasti haittaa, vaikka matkisinkin idean....? :D
ps. vähänkö täydelliset noi sitruunakorkkarit<3

 
4. kesäkuuta 2009 klo 19.25 , Blogger Maria kirjoitti...

Bongasinki sut just halosella ku ostit noita kenkiä, jotka meinasin itekki ostaa :p En siis siks että sää ostit mutta joo :D Joten älä ihmettele jos näit mut ja kyyläsin sua koska tein sen vaan siks että mietin että voiko tuo olla se keneksi mää sitä luulen :))

 
4. kesäkuuta 2009 klo 19.28 , Blogger Maria kirjoitti...

ja laatikotki on ihania :)

 
4. kesäkuuta 2009 klo 19.58 , Anonymous Elle kirjoitti...

2nd box, 3rd pair of heels.
but it's all fabulous!

 
4. kesäkuuta 2009 klo 20.17 , Anonymous Alveida kirjoitti...

Spirit Storen korkkarit saavat multa täydet pisteet, ihqut!

En nyt haluaisi kamalasti ahdistella, mutta teenpä sen kuitenkin: mil-LON sää pidät sen huutishuutokaupan? Tää ei jaksais oottaa... ;)

 
4. kesäkuuta 2009 klo 20.18 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Eka loota on paras! Ihanan värikäs :D

 
4. kesäkuuta 2009 klo 20.43 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

voi miten suloisia laatikoita :) vois itsekin kokeilla jotain tollasta, jos millään vaan jaksais! Ehkä joskus iskee inspis :-D

Viimeiset kengät on sellaiset joita oon katsellut itekin! Hienot.

 
4. kesäkuuta 2009 klo 21.13 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Oot taitava tekee noit leikkaa&liimaa juttuja :D !

Noista nukeista pakko sanoo sen verran, et kerran radiossa kerrottiin joistain naisista, jotka ostaa tommosia aidonnäköisiä nukkeja ja hoitaa niitä niinku ne olis oikeita vauvoja o__O Now how disturbing is that :D mielipuolista..

 
4. kesäkuuta 2009 klo 21.21 , Blogger Lundora kirjoitti...

Mistä saat noita laatikoita, vai ootko vaan säästänyt? :D

Alin on tosiaan munkin mielestä se söpöin. :>

 
4. kesäkuuta 2009 klo 21.25 , Blogger Anttis kirjoitti...

Kaikki olivat mahtavia. Voi kun tuli ikävä noille kulmille kun katselin videon tuttuja maisemia..

 
4. kesäkuuta 2009 klo 21.30 , Blogger ladyblue kirjoitti...

Mistä noi tokat kengät on? :) Ja noi viimeset oli niiin ihanat. Vois käydä ostamassa itsellekkin! *Kuolaa*

 
4. kesäkuuta 2009 klo 21.32 , Anonymous jaana kirjoitti...

hellou, kuule voisitko listata kauppoja mistä ostat noita paksudenieerisiä(?) värikkäitä/kuviollisia sukkahousuja, itse en ikinä keksi mistä niitä hommaisin? muutama puotikin riittää.

 
4. kesäkuuta 2009 klo 21.45 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

mun mielestä parhaat kengät ovat nuo toiset, jotka on mun mielestä nuista parhaimmassa laatikossakin! :) mutta kivoja muutkin ostokset.

 
4. kesäkuuta 2009 klo 21.45 , Blogger Eve kirjoitti...

viimeset kengät vois aiheuttaa mussa kateuden tunteita jos osaisin/jaksaisin kävellä korkokengillä :D

 
4. kesäkuuta 2009 klo 22.08 , Blogger narsessa kirjoitti...

olin oulussa samana päivänä (vaikken siis asu siellä) mut en kyllä bongannut sua. :/ ja mul on noi samat keltaiset kengät ja ne on kyllä aivan ihanat. ♥

 
4. kesäkuuta 2009 klo 22.11 , Anonymous Amanda kirjoitti...

Hahaa! Näin niistä ällötysnukeista joulukuun lopulla dokumentin. Lapsensa menettäneet / lapsettomat naiset tykkäävät ostaa niitä ihan innolla! Saavat valita silmien värin ja onko tukka kikkura vai mitä etc. Jokseenkin hyvin kuvottavaa minustakin :DD

 
4. kesäkuuta 2009 klo 22.17 , Blogger Sofia Jasmiina kirjoitti...

Nuo toiset kengät näyttää tosi kivoilta!

 
4. kesäkuuta 2009 klo 22.17 , Anonymous oona kirjoitti...

Noi tokat kengät on aivan järjettömän ihanat!

 
4. kesäkuuta 2009 klo 22.30 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

WE ♥ LONDON - shoebox and the last pair (:

 
4. kesäkuuta 2009 klo 22.38 , Blogger milla kirjoitti...

oi miten olen rakastunut noihin keltaisiin sukkahousuihin! mistä olet ne saanut itsellesi? :)

 
4. kesäkuuta 2009 klo 22.42 , Blogger Hetta kirjoitti...

Ihania noi sun laatikot! (:

 
4. kesäkuuta 2009 klo 23.40 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Olet nyt tainnut ymmärtää vähän väärin tuon keskosvauvva-jutun. Ne on keskosvauvan kokoisia mutta "normaalin" näköisiä. :)

 
5. kesäkuuta 2009 klo 0.00 , Blogger Christina kirjoitti...

Onpa tosi kivasti askarreltuja laatikoita. :) Ja jokainen kenkäpari ihastutti myös!

 
5. kesäkuuta 2009 klo 0.21 , Anonymous Eliyana kirjoitti...

Hi! I´m going to Finland this autumn and I wonder what shops you can recommend in Helsinki. I am Swedish (don´t know it you can any.) And I´m going to stay for a year for work, so It would be really nice if you could recommend some things that I have do to in Finland :)

 
5. kesäkuuta 2009 klo 0.33 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kiva videopätkä taasen (hassu haamuvilkuttaja ;D) - aina ne vaan jaksavat naurattaa ;D;D;D Toivottavasti jaksat tuikkailla niitä ainavaan lisää - ne on jotenkin niin - niin - =O - eläväisiä...

Kenkiä EN kyllä osaa ihanuusjärjestykseen laittaa, saatikka noita kerrassaan hulvattoman upeita laatikoita; kaikki ovat senverran yksilöllisen huikeita! IHAILUA =)
v

 
5. kesäkuuta 2009 klo 9.50 , Blogger meri kirjoitti...

wait til ur birthday ! kerään blogilukijoides kaa kolehdin ja ostetaa sulle viis keskosnukkea<3

 
5. kesäkuuta 2009 klo 10.11 , Anonymous Vimps kirjoitti...

Uusista popoista suosikkini ovat viimeiset sandaletit. Minkä merkkiset ne ovat ja ovatko ne nahkaa vai keinomateriaalia? Kenkälaatikoista pidin eniten We love London -boksista.

Minä pidin enemmän niistä ensimmäisistä keltaisista kengistäsi. Ne olivat aivan upeat!

 
5. kesäkuuta 2009 klo 10.58 , Anonymous millimolli kirjoitti...

Ihania kenkiä löysit, suosikkini ovat viimoiset spirit storesta löydetyt- omistan itse samat xD niillä tosiaan käveli aika kevyesti aamusta iltaan ilman suurempia kivistyksiä jaloissa.

 
5. kesäkuuta 2009 klo 11.40 , Blogger muumi_otus kirjoitti...

Eka laatikko niihin sopivine hienoine kenkineen oli mun lemppari. Hymyilytti että teillä oli road trip -musiikkina Dylania. <3 Hieno mies!

 
5. kesäkuuta 2009 klo 11.53 , Anonymous Tiia kirjoitti...

Mitäs, eihän täältä pittäis löytyä kivoja kenkiä!

t. oululainen

 
5. kesäkuuta 2009 klo 11.54 , Blogger Lulu kirjoitti...

Ei mä en kestä, oot ostanu noi ihanat spirit storen kengät, joita mäkin oon ihastellu jostain kuvaston tyylisestä... :D Mulla lähin kauppa on vaan turhan kaukana, yhyy :<

 
5. kesäkuuta 2009 klo 12.24 , Anonymous Martina kirjoitti...

Ehdottomasti alimmaiset. :)

Minulla on jaloissa sama "valuvika".
Ja sen lisäksi jotkut 36 kengät ovat liian isoja. Julmaa, eikö.

 
5. kesäkuuta 2009 klo 12.26 , Blogger jutta kirjoitti...

voi että noi gladiaattorit on ihan taivaallisen ihanat! ja pakko myöntää, että niiden laatikkokin on musta ihan huippu :)

 
5. kesäkuuta 2009 klo 13.42 , Anonymous ohmygodfathers kirjoitti...

Hei Bob Dylania!!

 
5. kesäkuuta 2009 klo 13.54 , Blogger Peippo kirjoitti...

Ihanat kenkälöydöt! Miksei täällä ole Spirit Storea. :/ Epäreilua. Ja kenkälaatikot on tosi hienot!

 
5. kesäkuuta 2009 klo 13.58 , Blogger Kati kirjoitti...

Lahjottaisitko mulle muutamat (sadat) kengät :---)

 
5. kesäkuuta 2009 klo 14.13 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ekat on kyl ihan parhaat

 
5. kesäkuuta 2009 klo 14.16 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hah, oon kans ihmetellyt niitä nukkeja - ihan hirveetä. Mutta ihania kenkälöytöjä ja tuo boksi-idea on kans mieletön, tekisin varmaan samaa jos säilyttäisin kenkiä laatikoissa tai saisin aikaiseksi ylipäänsä minkäänlaista askartelua... :D

 
5. kesäkuuta 2009 klo 14.32 , Blogger Erika kirjoitti...

kivoimman näköiset kengät ovat mun mielestä noi viimeiset, mutta ite en osaisi noilla kävellä 8) ja söpöjä kenkäbokseja, toi "sweet edition" on ihanin ♥

 
5. kesäkuuta 2009 klo 14.51 , Anonymous ihmeliina kirjoitti...

Ihania kaikki laatikot! Ja kengätkin oli ihania :))

 
5. kesäkuuta 2009 klo 15.09 , Blogger etta kirjoitti...

Vimpat kengät ekassa laatikossa, kiitos!

 
5. kesäkuuta 2009 klo 15.37 , Blogger Nanna kirjoitti...

kkaikki nuo kengät on ihania <3

 
5. kesäkuuta 2009 klo 15.38 , Anonymous mkuhgk kirjoitti...

oi kiva, luin eilen tämän postauksen ja kommentteja oli 6. Nyt tänään (seuraavana päivänä) tulin käymään täällä uudestaan, kommentteja 61 :) hihi<3

 
5. kesäkuuta 2009 klo 16.01 , Blogger Timantti kirjoitti...

Todella kivoja nuo kaikki laatikot! Kengistä minua miellytti eniten nuo viimeiset.

 
5. kesäkuuta 2009 klo 16.26 , Blogger Nyyti kirjoitti...

Kolmas loota kenkineen oli kaikista ihastuttavin. Se on niin sääli kun minun jalkaani eivät korkkarit istu millään. Blogisi on puhdasta rakkautta!

 
5. kesäkuuta 2009 klo 16.58 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Missää nää upeat gladiaattorit olisivat sijainneet? =)

 
5. kesäkuuta 2009 klo 17.32 , Anonymous mnea kirjoitti...

Oon kuolannu noita viimesiä kenkiä ihan jo luonnossa monta kertaa kun kaveri omistaa ne myös :) harmi vaan että sen jalka on kolme numeroa pienempi :D

 
5. kesäkuuta 2009 klo 17.49 , Blogger taru/iiris kirjoitti...

Toka laatikko on nam, kolmannet kengät myös. Pitää varmaan tsekata spiritti jossain vaiheessa, koska just tuon tyylisistä popoista oon haaveillut pitkin kevättä...
-martta

 
5. kesäkuuta 2009 klo 18.13 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Nuo keltaiset haloselta - paljonko pulitit niistä? :)

 
5. kesäkuuta 2009 klo 18.59 , Blogger E kirjoitti...

Viimeinen laatikko - viimeiset kengät! Sulla on mielikuvitusta, ku keksit laittaa noi niin kivasti:-)

 
5. kesäkuuta 2009 klo 19.30 , Blogger Astrid kirjoitti...

Oho, onneksi olkoon peräti kolmen kenkäparin löytämisestä! Nameja löytöjä.

 
5. kesäkuuta 2009 klo 21.15 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kiitos vaan..
Kajaanista olen minäkin, ja mulla on ollut monta viikkoo hirvee hinku päästä EDES Ouluun ostelemaan, kun onhan siellä nyt enemmän kauppoja kuin täällä. Ja tän postauksen katsominen ei kyllä auttanut yhtään, kun juuri uusia kenkiä himoitsisin... :D

 
5. kesäkuuta 2009 klo 22.04 , Blogger Ystävällinen hei kirjoitti...

Hehee, subilta tuli joskus muutama kuukausi sitten dokumentti brittiläisistä naisista joiden harrastus oli tuollaiset nukkevauvat. Ja siis jotkut tekee sellaisia käsityönä ja ne maksaa joku 1000 puntaa ja sit niitä ulkoilutetaan oikeissa vaunuissa ja kaikkea.

Lisäksi yksi parikunta oli tilannut joltain nukketehtailijalta täysin niiden lastenlapsen kopion. Kaikki pisamat ja ihopoimut oli kopioituja. Tää lastenlapsi oli siis muuttanut toiselle paikkakunnalle vanhempien töiden perässä. Ei voi oikein muuta sanoa, kuin creepy.

 
5. kesäkuuta 2009 klo 22.56 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

hihii, mulla on kans noi gladiaattorit! tykkään niistä tosi plajon, kävelen niillä välillä jopa kotonakin :D

 
6. kesäkuuta 2009 klo 0.26 , Blogger Marika kirjoitti...

Tykkään todella paljon tuosta I<3London laatikosta. Pitäisi joskus itsekin ottaa projekti ja laittaa kengät niin kuin niiden arvolle sopisi.. Ja toteutus? Ehkä 10 vuoden päästä.
Kengissä ääni jakaantuu mustien T-Mary Janejen (mun nimitys taitaa olla..) sekä gladiaattoreiden välille. Ihanat molemmat. <3

 
6. kesäkuuta 2009 klo 2.14 , Blogger karrameh kirjoitti...

sweet edition and the yellow shoes <3!

 
6. kesäkuuta 2009 klo 3.15 , Blogger Nanna kirjoitti...

Toi on kyllä aika saatanan greepy nuo nuket!

 
6. kesäkuuta 2009 klo 10.20 , Anonymous mävaan kirjoitti...

Ihania noi kenkäboksit! <3

http://www.demi.fi/keskustelut/182912/mik-auml-muotiblogi-auml-rsytt-auml-auml

^Tuossa vähän juttua sinusta ja Focus on Fashionin Sallasta.

En voi uskoo että ihmiset on noin kateellisia, huoh. Sulla on ihana blogi! <3

 
6. kesäkuuta 2009 klo 11.02 , Blogger Mikaela kirjoitti...

Ensimmäinen laatikko on ehdottomasti kivoin, niin kesäinen jotenkin. :)

 
6. kesäkuuta 2009 klo 11.59 , Blogger Tuulia kirjoitti...

Söpöjä kenkiä oot taas löytänyt :)

Mä kyllä ymmärrän tavallaan ihmisiä jotka hankii noita vauvanukkeja, esim. just jos on jäänyt lapsettomaksi/kokenut keskenmenon/menettänyt lapsen, niin tarvitsee ehkä jonkun kohteen johon keskittyminen parantaa ne haavat, mikäs sen parempi keino kuin hoitaa leikkivauvaa.

 
6. kesäkuuta 2009 klo 13.38 , Blogger e kirjoitti...

Koristeletko bokseista kannet vai myös sivustat? =) Pitäs ruveta tosiaan keräämään nuita laatikoita, mulla niitä on hurjat 2 ja kenkiä tietenkin n. 20 krt enemmän..

Mustat kengät. <3__<3 Ja eka kenkäboksi oli suosikki!

 
6. kesäkuuta 2009 klo 14.44 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Sulla on todella ihana tyyli kirjoittaa, huolellista mutta värikästä ja persoonallista kielenkäyttöä, eli tosi nautittavaa tekstiä! Jatka samaan malliin!
nimim. tuleva äikän ope :)

 
6. kesäkuuta 2009 klo 14.53 , Blogger AINO kirjoitti...

Jep, olin juuri se spiritin salkkutyttö :D

 
6. kesäkuuta 2009 klo 14.58 , Blogger Taru kirjoitti...

ihania laatikoita ja kenkiä ! muhun iski parhaiten noi tokat kengät ja toka laatikko kans :)

 
6. kesäkuuta 2009 klo 16.36 , Blogger Unknown kirjoitti...

oi noi gladiaattorit on ihanat <33 :P

 
6. kesäkuuta 2009 klo 16.57 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Laatikot oli ylisöpöjä! Lempparit kengistä olivat nuo Spiritin, kun niissä on kiva pinta ja muutenkin jotenkin eniten mun makuun :)

 
6. kesäkuuta 2009 klo 17.41 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

missä opiskelet?

 
6. kesäkuuta 2009 klo 19.04 , Blogger Johanna kirjoitti...

Tykkään kaikista kengistäsi tosi paljon! :D Ehkä kuitenkin noi ebayn ja Oulun keltaset molemmat on kivoimpia.. Emmä tiiä! Voisin ottaa noi kaikki! x)

Mulla on muuten samanlaiset tollaset keltaiset sukkikset kun sulla tossa vimpassa kuvassa! ;)

 
6. kesäkuuta 2009 klo 20.32 , Blogger patryszja kirjoitti...

Last pair is AMAZING. where did you buy them?

 
6. kesäkuuta 2009 klo 20.34 , Blogger patryszja kirjoitti...

Last pair is AMAZING. where did you buy it?

 
7. kesäkuuta 2009 klo 0.08 , Blogger pinia kirjoitti...

Etkö vois tehdä taas pitkästä aikaa jotain kenkien esittely postausta muutenkin? :)

 
7. kesäkuuta 2009 klo 1.57 , Blogger ia kirjoitti...

Voi kiitos kommenteista! Laatikot ja kengät kiittää kans :D

M: Oi samaa mietin minä!

Nekku: Siellä Stockan Delissä, jos se nyt sen nimi on :D Stockan kahvio!

Rosella: Mulla kesti muuten ihan hlvetin pitkään kalenterin päällystämisenkin kanssa, toivottavasti oot parempi päällystämään mitä minä :D

Selkeestioonstalkkeri: Mä en ole raskinut ostaa kameraani ainokaistakaan objektia, joten kitin mukana tulleella putkella mennään ja hyvin toimii :D

anonyymi: Bob Dylan: Subterranean Homesick Blues !

Sofia: Hii, profiilikuvastasi tunnistinkin! :)

Myrsy: Apua en ole mitannut, veikkaisin kymmentä senttiä? Ei kyllä tunnu platon kanssa pahalta lainkaan :)

Wintly: Ei ole totta, mä olen stalkannut sua joskus galleriassa tai jossain ihan hulluna! Hahah mikä sattuma, eikä :D Mutta siellähän mä palloilin :)

Querr: Jalkani on aika optimaalista kokoa 37 niin kenkiä löytyy melkein mistä vaan :) Mutta Parikka tekee muuten kolmekutostakin! Eikös muuten DinSko kans..? Mun kirppistelyt on jääneet vähän vähemmälle kun olin suunnilleen koko viime 9kk töissä kierrarin aukioloaikoina :D

RonjaMinea: Apua, missä mä murretta käytin? :D

Kichinea: Voi olis löytynyt vielä useammatkin jos ois ollut rahaa!

Juni: Eipä mulla mitään copyrighteja ideoille ole :)

Maia: Joo huomasin sut! Mietin, että sovittelitko kans niitä ainoita keltasia kolmeseiskoja, mutta onneks et, oisin joutunu repimään ne sulta :D

Alveida: Sun tsemppaamana mä koitan ihan oikeasti ryhdistäytyä! Mä en tajua, miten helkkarin vaikeaa tommosten asioiden aikaansaaminen on :D

anonyymi: No VERY disturbing, vähintäänkin! :D

Asta: Töistä, oranssit on Benettonin ja mustat Sisleyn kengistä :)

Ladyblue: Haloselta löytyivät :)

Jaana: Ihan akselilta H&M Lindex Gina Tricot Indiska olen ostanut kaikki värilliset sukkikseni! Tosin jostain kumman syystä niitä ei lähiaikoina ole kaupoissa kovinkaan näkynyt.

Amanda: Olis ollut mielenkiintoista nähdä se dokkari! Aika pelottavaa kyllä :o

Tiikerililja: Ne on overknee-sukat, Lindexiltä :)

anonyymi: Siis onko keskosvauvat jotenkin ratkaisevasti eri näköisiä, kuin "normi"vauvat, jotain punaisuutta lukuunottamatta? Olen ihan ulkona! :D

Eliyana: Well I'm not from Helsinki, but I think you should check out at least Helsinki10 and Hundpark! Just google them and you'll find more info :) At the centre there are also a couple of nice second hand stores! I think you should try google for more hints, I'm really not good at this since I visit Helsinki once a year :D

V: Heei, huomasit haamuvilkuttajan! :D

Merri: Kuule SEN JOS TEETTE! :D

Vimps: Uskoakseni ihan keinomatskua taitavat olla, vaikkakin aidosta nahasta menisivät. Pitää vielä tarkistaa asia! Merkki on Spirit.

Muumi_Otus: Dylan on parhautta!

Tiia: Hehe, no mua onnisti! :D

Lulu: Ne on kyllä oikeesti ihanat!

 
7. kesäkuuta 2009 klo 1.57 , Blogger ia kirjoitti...

Martina: No todellakin julmaa, heiheit vaan kaikille klassisille avokkaille :(

Ohmygodfathers: Jepjep! :)

Kati: Ei mulla oo niin paljoa! Muuten kyllä :D

anonyymi: Se askartelu on kyllä semmonen projekti että pitää miettiä kahteen kertaan :D

Mkuhgk: Ykkösellä lisiny! :)

anonyymi: Pukumiehellä!

anonyymi: Oisko olleet 14e !

anonyymi: Hehe :D Eiku junalla vaan lähikaupunkiin! Tai ihan vaan Sotkamoon, sieltäkin vois tehdä jotain ihan yllärilöytöjä :)

Ystävällinen hei: Okeeei, jos mun isovanhemmat olis tommosen jipon tehneet niin mua alkais ihan oikeasti pelottaa :D

anonyymi: Mä en raski kävellä niillä kotona vaikka haluaisin, etten vaan "kuluta" niitä! :D

Marika: Noiden projektien toteutus on aina vähän niin ja näin, että varmaan suosittelisin vaan jotain prameaa hyllykköä :D T-Mary Janet kuulostaa ihanilta, ihan uus nimitys mulle!

Mävaan: Jep, oon seuraillutkin tuota ketjua :D

Winda: Niinno se kyllä, mutta eikö vaikka koiranpentu vois olla parempi vaihtoehto? Saisi vähän vastakaikuakin sille hellyydelle :)

Peach: Ei todellakaan riitä kärsivällisyys sivujen koristeluun :D Ala hamstraamaan vaan, äkkiä niitä kertyy!

Tuleva äikän ope: Voi että, kiitos hurjasti! :)

Diu: Hii, mä jo mietinkin kun katsoit jotenkin niin, että olisit tuntenut mut :D

anonyymi: En just tällä hetkellä vielä missään, lukiosta valmistunut ja pääsykokeiden tuloksia odotteleva.

Johanna: Ei voi olla, kun nuo on overknee-sukat :o

patryszja: From Spirit Store!

Pinja: Suunnitteilla on!

 
7. kesäkuuta 2009 klo 9.53 , Blogger Mira kirjoitti...

Ihania kenkiä ja noin laatikot oli tosi hienoja... Ne KELTAISET oli aiwan ihanat, vaikka en hirveesti pidä yleensä keltaisesta, mutta ne oli mukavan pirteen väriset ja kivan malliset (tahtois kans saman laiset :D)

 
7. kesäkuuta 2009 klo 14.05 , Blogger ia kirjoitti...

Mira: Kiitos! Ne keltaset on kyllä ihanat :)

 
7. kesäkuuta 2009 klo 14.25 , Blogger Maria kirjoitti...

Itseasiassa sovittelin mutta ne oli mulle liian isot :D

 
8. kesäkuuta 2009 klo 7.09 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

eikä, nuo vikat mustat :o mulla on samanlaiset beigenä, mut mustana ne on niin upeet. oon ihan kade!

 
8. kesäkuuta 2009 klo 15.22 , Anonymous hhenna kirjoitti...

ihanaa ihanaa ;3
kengät! ;OO ihanaa. ;D
asut siis kai vissiin kajaanissa? ;) kannattaa! (y)

 
9. kesäkuuta 2009 klo 17.54 , Anonymous Swedelot kirjoitti...

En oo ikinä nähny yhtä söpöjä KENKÄLAATIKOITA ! :D Lempparini laatikoista oli toka, ja kengistä keltaiset tolppakorkokengät <3__<3
Paljonkos ne maksoivat?
Olen muuten suht uusi lukija ja olen ihan ihastunut värikkyyteesi ja kirjoitustyyliisi :D

 
10. kesäkuuta 2009 klo 21.45 , Anonymous Lotta kirjoitti...

Mäkin klopottelin noilla keltaisilla Tampereen Halosen peilin edessä, mutta hyllylle jäi syystä että keltainen oli ihan vääränkeltainen mulle. Nimimerkillä suurpiirteinen ilmeisesti kaiken muun kuin kahdenkympin alekenkien värin suhteen...

 
13. kesäkuuta 2009 klo 15.09 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tykkään eniten tosta We love London -laatikosta ja kengistä tykkään eniten noista keltasista. :))

 
13. kesäkuuta 2009 klo 19.44 , Blogger katjajohanna kirjoitti...

wau, olispa mullakin viitteliäisyyttä askarrella tommosia söpöläisiä!
noi vikat kengät näyttää ihan samanlaisilta kun yhdet, jotka multa löytyy myös tosin nuden sävysenä :o ei ole kuitenkaan varmaan samat, koska ne ei oo spiritistä hankitut. mut upeet ne on anyway :)

 
16. kesäkuuta 2009 klo 1.01 , Blogger ia kirjoitti...

Maia: No mun onneks! :D

anonyymi: Joo noista tosiaan oli beigekin versio, mutten koskaan osaa käyttää ruskeansävyisiä kenkiä!

Hhenna: Asun juu!

Swedelot: Laatikot kiittää! Keltaiset korot maksoi 14e. Kiva kuulla, että tykkäilet! :)

Lotta: Hehe :D Mulla se toimii vähän toisinpäin, ettei se niin edullisissa kengissä oo ihan justiisa ;)

Taichi: Thx!

Katjajohanna: Noita korkoja on olemassa myös beigenä/ruskeana, että saattaapa olla samat :)

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu