Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

vielä tiara

Colour me !

perjantai 10. heinäkuuta 2009

vielä tiara


Olen aleshopannut tänä kesänä tasan kaksi kertaa. Toisella kerralla keihästin mukaani jotain klassista ja järkevää (!!), joten toisen kerran piti sitten mennä senkin edestä överiksi.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Seppälä on ihan oikeasti onnistunut nostamaan imagoaan siitä puhekuplaisia hirvi-piirroshahmoja alushousuissa -mielikuvasta, mikä ainakin mulle välittyi vielä pari vuotta sitten aina Seppälästä puhuttaessa. En tiedä, onko nuo kyseiset satubalettihameet nyt niin klassisen tyylikästä tavaraa (hah), mutta viimeistään -70% lappujen jälkeen ainakin minä ihastuin.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Näin offtopic, mun kaukosäätimestä alkaa olla ilmeisesti patteri finaalissa (ihan hyvin, samalla menty yli kaks vuotta), ja painelin sitä hiton namiskaa rystyset valkeina niin keskittyneenä, niin en osannut olla tarpeeksi fiksu tekemään sitä lähikuvan ulkopuolella :D


Image and video hosting by TinyPic

Sama siis mustana ja harmaana, yhteishintaan 15e. Lupaan yhdistellä nämä arkikäyttökelpoisiksi! Ja tasapainottaa sekä oikeuttaa viisveeprinsessaostokset sillä toisella alelöydöllä, jonka esittelen kunhan pääsen sen luo.

Mites teidän alelöydöt, found any?


Translation

I bought two princess -skirts pretty much just because they were on 70 per cent off sale. Oh, sale, the best reason to buy stuff! :D

Tunnisteet:

44 kommenttia:

11. heinäkuuta 2009 klo 0.45 , Blogger Anna-Maria kirjoitti...

Ulkomailla tuli aleshoppailtua, mutta eilen ostin ensimmäisen Suomen alelöytöni, 5 Euron harmaan t-paidan Selected Femmeltä. Siihen tais jäädä mun aleshoppailut tältä kesältä. :D

Nuo hamoset vois toimia muuten aika hauskasti päällekkäin, sillä tavalla, että alemmasta näkyy hieman helmaa sen päällimmäisen alta!:)

 
11. heinäkuuta 2009 klo 0.57 , Blogger Anna kirjoitti...

Söpöt mutta vähän lyhyet on hameet. Mutta totta on tuo seppäläjuttu. Nykyään löytyy myös ihan asiallisia vaatteita, eikä jotain bad angel -juttuja.

 
11. heinäkuuta 2009 klo 1.16 , Blogger TIINA kirjoitti...

Mun mielikuvani Seppälästä on lapsuudesta 80-luvulta (mietin tätä asiaa aiemmin tänään), ja siihen liittyy ahtaat välit rekkien välillä ja vaaleankeltaiset toppatakit ja aah, niin ihanat (!!!) kivipestyt farkut joissa oli (kloriittivalkaistuja?) valkoisia lintuja! :)

 
11. heinäkuuta 2009 klo 1.19 , Blogger Sara kirjoitti...

Aivan ihania hameita, sopii tosi hyvin sun tyyliin ja on samalla klassisen tyylikkäitä, ainakin mun mielestä :D Ei uskois että Seppälästä :)

 
11. heinäkuuta 2009 klo 3.21 , Blogger ainoelina kirjoitti...

Voi nuo hameet on aivan älysöpöjä! Voivoivoi,nyt tulee ällösöpöyskohtaus,mummsss <3 Haha.

Mie en osaa aleshoppailla! Se on kauheaa. En vain osaa. En löydä mithään. Joskus ko menen kauphaan miettien että; "NYT OSTAN HALVALLA JOTAIN KIVAA" niin sitte harhailen sieltä alehyllyiltä sinne ainoalle normaalihintaselle rekille ja bäääm,sieltä löytyy unelmavaatheet.

Olen varma,että minut on kirottu aleshoppaajana ::D

 
11. heinäkuuta 2009 klo 9.16 , Blogger - kirjoitti...

upeita kuvia!:)

 
11. heinäkuuta 2009 klo 10.20 , Blogger siiri kirjoitti...

Farkut ja kolme teepparia, eli ei kauheen paljoa... Mut vois käydä Seppälässä kattomassa, josko siellä olisi vielä noita hamosia :D

 
11. heinäkuuta 2009 klo 10.21 , Blogger Captain Catpain kirjoitti...

Juurikin tässä pari päivää sitten oli Ideaparkin-reissu. Mistä ei ihme kyllä jäänyt käteen muuta kuin sellainen beige/vaalea isokokoinen, puhvihihainen ja rusetilla kauluksen sivusta koristeltu paita (Mangosta), jolle alennuksen jälkeen jäi hintaa vain 18 euroa ('vain' verrattuna normaaliin yli 30 euron hintaan). Mutta se kyllä olikin niin ihana että en muuta tähän hätään tarvitsekaan. :)

 
11. heinäkuuta 2009 klo 10.33 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

joo kävin mäki aleis, mutta en löytäny muuta kuin kaks joululahjaa.....:DD mutta ihanat mekot!sopii sulle(:

 
11. heinäkuuta 2009 klo 10.36 , Blogger KK kirjoitti...

ihania kuvia! :o

 
11. heinäkuuta 2009 klo 10.44 , Blogger Roosa ja Aida kirjoitti...

en oo itsekkään käynyt täällä meillä päin kun kerran tai kaks aleissa,mutt ihan hyviä löytöjä tein :). Ja noi hameet on ihanat!!

 
11. heinäkuuta 2009 klo 10.57 , Blogger Poppy kirjoitti...

Sulle sopii todella hyvin tollaiset suloisen tyttömäiset hameet.

Mä olen löytänyt pelkästään yhden alennuksessa olleen topin.

 
11. heinäkuuta 2009 klo 11.27 , Anonymous Vanill kirjoitti...

Oon löytänyt aleista jo täydellisen syksytrenssin, Seppälästä senkin (59,95 -> 19,95), jota varmaan hehkutan blogissani sitten ajankohtaisesti syksyn tullen. :) Lisää metsästän vielä ulkomailta jonne btw:nä lähden about tunnin päästä!! (lue: jonottamaan helsinkivantaalle lähtöselvitykseen noin keskiyöhön asti?)
Noissa kuvissa tulee valo ihanasti, vastavalo workkii aika hyvin tässä tapauksessa <3 Ulkona olleet katsoi varmaan aika mielenkiinnolla? :>>

 
11. heinäkuuta 2009 klo 12.18 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Itse löysin hupparin, 2 toppia, t-paidan ja hatun ainakin aleista. Eli aika perus tylsää settiä, mutta pitäähän noitakin välillä ostaa ja aleistahan löytyy parhaat ;)

 
11. heinäkuuta 2009 klo 13.16 , Anonymous Kirsche kirjoitti...

Minuun alelöydöt on paperinen olkihattu ja muovistakin muovisemmat korvikset. Olkihattuhan ilmanmuuta kuuluu jokaiseen vaatekaappiin.
Ja mitä tuohon seppälään tulee, olen juurikin tämän viikon aikana huomannut että siellähän myydään vaatteita! Hyvästit hirvenpäille ja typeriä vitsejä laukoville mulkosilmäisille sammakoille. Minä alan keräämään kolehtia että saisin himoitsemani vaatteet kyseisestä puodista mahd. nop. Vaikka tässä vaiheessa tilanne näyttää melko toivottomalta, kun ihka oma ensiasunto ja vuokranmaksu lähenee pelottavasti, ja olisihan sinne kaksioon kiva saada muutakin kuin pitkään kanssani kulkenut runkopatja ja ruukullinen itse kasvatettua basilikaa josta lehtivihreäkin on jo hiipunut pois. Halleluja!
Tänne saa siis toimittaa seppälän lahjakortit jotka on jääneet nurkkiin pyörimään. :-D

 
11. heinäkuuta 2009 klo 13.39 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Haha;D Söpis ikkunaprinsessa! Uskomatonta miten saat noillakin eväillä (taustoilla) ihania kuvia - valoineen varpaineen kaikkineen ;D Hauskat rimpsuhamoset oot löytänynnä...
v

 
11. heinäkuuta 2009 klo 13.43 , Anonymous hilda kirjoitti...

voi miten kauniita kuvia! valoisia ja herkkiä. herkkä tuntuu vähän typerältä sanavalinnalta mutta en keksi parempaakaan yhtäkkiä :-D

itse en hakeudu alennusmyynteihin mut jos sattuu tulemaan vastaan, tutkin löytyykö jotain kiinnostavaa.
(alennusmyynnit ja kirpputorit on parhaita vaatteidenostopaikkoja, en halua maksaa vaatteistani paljoa vaikka kuinka hyvälaatuinen olisi kyseessä.)

 
11. heinäkuuta 2009 klo 14.02 , Blogger sofia kirjoitti...

Aivan ihania nuo hameet :>

 
11. heinäkuuta 2009 klo 14.21 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Paljon tollanen kameran kaukosäädin maksaa? :o

 
11. heinäkuuta 2009 klo 14.36 , Blogger kynsinauha kirjoitti...

Aleshoppailua en ole päässyt vielä harrastamaan. Pitäisi tässä joku päivä shoppailla ja etsiskellä kaikkia aletuotteita :)

 
11. heinäkuuta 2009 klo 14.46 , Blogger tipitii kirjoitti...

Mä ostin kanssa aleista ton saman hameen mustana. Nyt melki tekis mieli hakee sille harmaa kaksonen... ;)

 
11. heinäkuuta 2009 klo 14.53 , Blogger Anniina kirjoitti...

ihania kuvia !!
emmää oo alesta löytänyt mitään, paitsi yhet pikkuhousut. en oo kyllä jaksanu yrittääkään oikein :---)

 
11. heinäkuuta 2009 klo 15.48 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Todella herkät kuvat.Toivon auringonpaistetta elämääsi.

 
11. heinäkuuta 2009 klo 16.35 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mun alelöytö on ihan sama seppälän musta hame. :D

 
11. heinäkuuta 2009 klo 17.14 , Blogger Marika kirjoitti...

Todella kivannäköisiä hameita! Voisi ehkä joskus itsekin katsastaa sen Seppälän tarjonnan ihan vakavissaan. Epäilen kyllä, ettei meidän kyliltä löytyisi mitään tuollaista.. Yleensä jäljellä on vain jotain ihme rättejä.

Olen itse löytänyt jotain kivaa aleista, mutta yllättävän vähällä on säästytty. Pari tunikaa on lähtenyt mukaan, yhdet kengät (jotka olin ostamassa jo normaalihinnalla) ja lisäksi pari hametta, mutta ainakin loput kieltäydyn muistamasta. Oikeasti en tunnu löytävän yhtään mitään, mutta onneksi Gina Tricot pelasti nämäkin alet. :)

 
11. heinäkuuta 2009 klo 17.44 , Blogger Arrie kirjoitti...

i n h o a n seppälää, mutta nuo hameet on kyllä niin nättejä, että ens kerralla en taidakaan kirmata äkkiä seppälän ohi vaan voisinpa jopa uskaltautua tarkistamaan, jos sieltä sittenkin saattais löytyä jotain kivaa. :---)

 
11. heinäkuuta 2009 klo 17.59 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

The skirts are soo pretty. I love them.

 
11. heinäkuuta 2009 klo 20.35 , Blogger IIDA PAULIINA kirjoitti...

no jotain oon gina tricotista yms hennesistä löytänyt, harmi etten mitään kovin ihmeellistä :C ja noi hameet on kyllä supersöpöjä!

 
11. heinäkuuta 2009 klo 21.03 , Blogger Heidi kirjoitti...

Hienot hameet, oikeesti! Varsinki toi ..... Ei musta:D Mikä väri sit lieneekään:). Mä oon ostanu alesta mun uudet kengät ja paidan. Ne on täällä blogissa... Ja ainii, yhen leffanki. Mut se ei tainnu liittyä tähän?:D

 
11. heinäkuuta 2009 klo 23.18 , Blogger Riina kirjoitti...

Joo mäen löydä aleista mitään! En tiiä et mikä siinä on, et sillonku ei oo rahaa löytää kaikkea kivaa alesta ja normaalihintasena, mut sitku on rahaa ei löydä mitään mistään ): ihan tyhmää.

 
12. heinäkuuta 2009 klo 15.24 , Blogger Peippo kirjoitti...

Miksi noi hameet on niin ihanat sun päällä? Mun päällä ne ei näyttäneet yhtään miltään. Onks tää nyt sit reilua. :D

 
12. heinäkuuta 2009 klo 17.19 , Blogger sannero kirjoitti...

mulla on seppälästä jotenkin ihan samanlainen kuva, pitäisköhän käydä päivittämässä tietotasoani (nimimerkillä seppälä on kaupunkimme ainut vaatepulju...)

itse olen tänä kesänä tehnyt ehkä parhaat alelöydöt ever, onneks on alet :D

 
12. heinäkuuta 2009 klo 19.33 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Joo itseasiassa mäkin oon huomannut tän Seppälän edistyksen :o Kävin pitkästä aikaa vähän aikaa sitten Seppälässä, ja olin hyvinkin hämilläni kun siellä oli ns. "normaalin" näkösiä kuteita. Ei mitään ihmeellisiä pinkki, liila, vihreä värejä tai just näitä eläinprinttejä sun muita. Tai kyllähän niitä oli, mutta huomattavasti vähemmän.

Ihania noi kuvat, näytät tosi söppänältä! :)

 
12. heinäkuuta 2009 klo 23.29 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Miten sulle sopii kaikki tollaset nätit vaatteet? :\
ite oon aleshopannu seppälästä yhen mekon (ensimmäinen jota oikeesti käytän..), mut huomenna meen ettimään lisää.

 
13. heinäkuuta 2009 klo 10.55 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Asutko enää Kajaanissa? :oo

 
13. heinäkuuta 2009 klo 13.17 , Blogger Elinakui kirjoitti...

tykkään näiden kuvien väreistä :) ja aleshoppailut on jääneet täälläkin suunnalla yllättävän minimiin.

tuosta kaukosäätimestä, paljonko se maksoi ja mistä ostit? :) muistan kyllä kun hankit sen, mutta niin pitkälle ei muistini riitä että yksityiskohdat muistaisin :-D tarve tuollaiselle olisi kova.

 
13. heinäkuuta 2009 klo 18.24 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

aaaa, sun takias näin viimeyönä unta, että ostin seppälästä jotkut hirvialkkarit. 8------D

 
13. heinäkuuta 2009 klo 22.06 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Voi kuinka kauniita nää kuvat ja hameetkin söpöjä :-)

 
14. heinäkuuta 2009 klo 17.20 , Anonymous V kirjoitti...

Oi olipas siinä somia kuvia :)!

 
15. heinäkuuta 2009 klo 22.01 , Blogger ctrl kirjoitti...

Joo kyllä huomaa, että seppälä on vähän parantanut tyyliään.
Tosin täällä meidän käpykylän seppälässä näkee vielä varmaan aika kauan noita ihania örkkimörkkipörkki alusvaatteita ja paitoja. (muutamia edistys askelia olen jo huomannut)
Mutta kyllä muitten kaupunkejen seppälöissä kun olen vieraillut niin selvää eroa on.

 
23. heinäkuuta 2009 klo 23.29 , Blogger ia kirjoitti...

Kiitos kommenteista!

Anna-Maria: Oi, pääsiskin ulkomaille aleshoppailemaan! Itseasiassa sovittelin niitä päällekäin, voisivatpa toimiakin :)

Anna: Onhan ne varsinkin tylysti alaviistosta kuvattuna. Totta!

Tiina: No hei, ne kloriittivalkaistut linnut ois nyt varmaan hitti! :D

Sara: Kiitti! No ei niin!

Ainoelina: Se on muuten kumma, miten aina aleaikaan just ne normaalihintaset kiehtoo :D

Sipe: No onhan sekin jo jotain!

PleasePleaseMe: Oi vitsi, kuulostaa sen verran ihanalta että mullekin kelpais!

anonyymi: No hyvä että joku on niidenkin kans ajoissa :D

Vanill: Oi hyvä löytö, mäkin löysin muuten trenssin! Toivottavasti oli kiva reissu :)

anonyymi: Alet on kyllä paras paikka perusvaatteiden hamstraamiseen!

Kirsche: No hei, eikö ne ihanat vaatekappaleetkin oo aika kivoja sisustuselementtejä? Seinälle roikkumaan vaan! :D

V: Hehee, sulla on aina parhaat kommentit! :)

Hilda: Se on kyllä totta, itsekin olen armottoman pihi vaatteiden ostossa!

anonyymi: Parikymppiä taisin siitä maksaa!

Tipitii: Hae, niin ollaan hamesamiksii! :)

anonyymi; Hyvä löytö ;)

Marika: Oi vitsi se on kyllä parasta kun löytyy alennuslapulla varustettuna tuote, jota on katsellut jo täyshintaisenakin!

Arrie: Hyvä päätös :)

Heidi: Se on harmaa :D Leffakin on hyvä aleostos!

Riina: Tuo on kyllä niin totta :o

Peippo: Aijaa :D Noo, aika prinsessahamosia ne on munkin päällä, saas nyt nähdä päätyvätkö käyttöön vasta naamiaisissa!

Sannero: Käy ihmeessä! Oi, onneksi olkoon löydöistä :)

anonyymi: No niinpä, samat hämmennykset täälläkin!

anonyymi: Eikun osaan vaan ottaa semmosia kuvia, joissa näyttää siltä että ne olis superkivoja :D

anonyymi: Asun juu!

Elina: Kaks vuotta sitten ostin, en millään muista mistä mutta netistä kuitenkin! Maksoin siitä kakskymppiä. Mutta hintavertailuun vaan kameran kaukolaukaisin niin pitäs löytyä :)

anonyymi: Hahhahaha :D Ole hyvä huipusta unesta!

Ctrl: Ehkä se ero ehtii jossain vaiheessa sinnekin asti! :)

 
24. heinäkuuta 2009 klo 21.52 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Olen henkilökohtaisesti vallannut H&M online shopin alen<3

 
17. elokuuta 2009 klo 18.29 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Olet joskus "valitellut"* polviasi, mutta söpöthän nuo näyttävät olevan :)
*karski ilmaisu

 
31. elokuuta 2009 klo 21.59 , Anonymous Ronja kirjoitti...

Mulla on ihan samanlaiset sääret kun sulla! Ihanaa!

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu