Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

alelöydöt

Colour me !

perjantai 8. tammikuuta 2010

alelöydöt


Saan (ainakin henkisiä) allergisia oireita kun kuulen puhuttavankin niistä veret seisauttavista aletungoksista, uh! Itse olin tämän talven alennusmyyntien kriittisimmät ensimmäiset päivät siellä tiskin toisella puolella, mutta ilmeisesti pari päivää myöhässäkin on vielä mahdollisuuksia löytöihin, joita ei tarvitse häpeillessään kärrätä kierrätykseen vuoden päästä "mitä mä oikein ajattelin" -mantraa hokien.

Alepäivinä on kaikkein parasta olla liikenteessä ihan liikkeiden ensimmäisinä tai sitten viimeisinä aukiolotunteina, jotka on ainakin meidän kyläpahasessa yllättävänkin rauhallisia. Sain siis ihan lungisti kasata käsivarsilleni pinoja, jotka sain sovitella läpi ilman helvetillistä sovituskoppijonottamista toppavaatteissa. Eikä ollut jengiä puhisemassa kopin toisella puolen, että mikä hitto siellä kestää!

En ole shoppaillut myöskään määrittelemättömän pitkään aikaan (siis oikeesti, musta alkaa tuntua että shoppailin viimeksi heinäkuussa!), joten omatuntoakaan ei päässyt kalvamaan tämän setin kanssa!




Möhkyläraitatoppi, näyttää vähän seeprakuosilta ainakin jos silmiä siristää. :D Käy pituudensa puolesta mekostakin! Meillä oli silmäpeliä tämän kanssa jo täysihintaisenakin (24,95e), joten 9 euroa ei enää kirvellyt.




Alennusmyynnit antaa muuten aina luvan sovittaa niitä ihmeellisiä kuteita, joiden kanssa on just siinä "järjettömän outo" ja "järjettömän kiva" rajalla. Tämän mekon kanssa olin pitkään ehdottomasti ensimmäisessä kastissa, mutta jostain kumman syystä lämpenin ihmeelliselle tropiikkisafarikäärmekuosille ihan kympillä! Vähän veikkaan ettei siellä päässä tykätä, mutta tuo on ihan älyttömän helppo asia vaan kiskaista päälle: Malli on täydellinen, eikä kuosin lisäksi tarvitse pähkäillä yhdenkään asusteen kanssa. Mekolle jäi muistaakseni hintaa 9e.





Sitten osioon perusneuleita tarttee aina, osa 1(itseasiassa myös osa 2, sillä ostin saman myös mustana, näkyy edellisessä merkinnässä). Pidemmänmallisia neuleita en omista juuri lainkaan, mutta olen todennut ne ainokaiseni erittäin käteviksi nakattaviksi lähes kaiken päälle. 50% villaa oli kiva ylläri! Hinta oli halkaistu kahtia, joten jäljelle jäi 15e.





Perusneuleita tarttee aina, osa 3! Olen metsästänyt sinistä neuletta jo pienen ikuisuuden ja vihdoin tärppäsi. Tuo laskeutuu tosi kätsysti mekkojen kanssa lyhkäisemmän mallin ansiosta, eikä jää lärpättämään ärsyttävästi persiin päälle. Olisikohan tämäkin ollut sen 9e jossen ihan väärin muista.





Hieman varioiden edellisestä, perusneuleita pikku jipolla tarttee aina! Olkapäille ripotellut paljetit tekee pehmoneuleesta salonkikelpoisen. Hinta jäi puolet alkuperäisestä, 14,90e.





Tämä kuuluu samaan kategoriaan ylempänä mainitun tropiikkisafarikäärmekuosin kanssa (mitenhän tämän nyt nimeäis, mustavalkopsykedeliahärdelli?), eli päätin tämänkin olevan ihan hirmu kiva! Mulla on ollut viime aikoina pula vaatteista, joiden kanssa ei tarvitse laiskan lähteä miettimään sen kummempia asusteviritelmiä, eikä tämä söpö sekamelska tarvitse kaverikseen kuin mustan timmin alaosan. Hintaa oli se 9e.


(Kaikki paitsi paljettiolkainen neule (Lindex) löytyi H&M:ltä, sattuneesta syystä :D)


Mikä oli teidän lemppari ja teittekö itte löytöjä?

Translation

My latest sale shoppings! All are from H&M except the cardigan with sequins, which is from Lindex. Which one is your favorite?

Tunnisteet:

54 kommenttia:

8. tammikuuta 2010 klo 20.39 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

mun lemppari on tietty toi viimenen psykedellinenpaitaviritelmä, koska mulla on itelläni samanlainen! :D

Mutta myös tuo tropiikkisafarikäärmekuosimekko on myös ihan törkeen kivannäkönen päälläsi. Ite testailin samanlaista, mutta jätin kauppaan, koska mun päällä se oli .... kammottava.

 
8. tammikuuta 2010 klo 20.43 , Blogger Jenah kirjoitti...

toi vika paita on ihana! miksen mä oo nähny noita h&m:llä :(

 
8. tammikuuta 2010 klo 20.44 , Blogger Elinabeth kirjoitti...

mun aleostokset sijoittuu glitterin lompakkoon joka meni heti rikki + h&m valkoiseen 3e t-paitaan:-----D ihana seepramustavalkoraitatoppi<3

 
8. tammikuuta 2010 klo 20.54 , Blogger sannero kirjoitti...

tykkään safarikäärmekuosimekosta melkoisesti, osasyynä lienee se, että samainen mekko koristaa myös omaa vaatekaappiani. Sorruin myös ostamaan paidan samalla kuosilla, mutku se vaan oli niin kiva ja helppo :D

 
8. tammikuuta 2010 klo 21.00 , Anonymous Stiina kirjoitti...

Huippis löytöjä oot jälleen tehnyt!
Mun silmiin erittäin hyviltä näytti ainakin harmaaneuletakki ja sininenneuletakki. Myös "seepra"toppi toimi hyvin, varsinkin kun siristi silmiä! :)

Mutta kaikki on nättejä! Myös käärmemekkohökötelmä! (:

 
8. tammikuuta 2010 klo 21.02 , Blogger Saraseeeni kirjoitti...

Todella kivoja löytöjä olet tehnyt! Ja ainakin omaa silmää miellytävät nuo käärme-psykedeeli-vaatteetkin.. siis ainakin jollain kierolla tavalla ; )

 
8. tammikuuta 2010 klo 21.05 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ihania löytöjä! Mulla on kans tuollanen paita mikä on alimmassa kuvassa, itse tykkään siitä kans tosi paljon! helppo laittaa päälle jos ei keksi muutakaan yläosaa ja ei oo tylsä :)
Ja ihana kans se safarihässäkkämekko, sopii sulle hyvin ja voisin varmaan itsekin käyttää :D

ps. sun blogi on tosi söpö!

 
8. tammikuuta 2010 klo 21.18 , Blogger Olga kirjoitti...

Tropiikkisafarikäärmekuosimekkohan sopii sulle hyvin, ihan sun näköinen tuossa värikkyydessään. :) Itselläni on vähän samantapainen myös joskus Henkkiksen alerekistä haalittu ja vaikka se mielestäni näyttää hyvältä päälläni, en voi välttyä ajattelemasta, että olen pukeutunut salihousuista tuunattuun mekkoon. :D Siksipä se on jäänyt käyttämättömäksi - toistaiseksi. Vielä jonain päivänä kiskon sen päälleni ja kannan kaikella ylpeydellä!

Henkkiksen alesta löytyi tänä vuonna ihan samannäköinen harmaa neuletakki 7 euron huokeaan hintaan, mut materiaali on 80 % viskoosia ja 20 % polyamidia. Harmi, kun ei ollut mustina. Muuten olen alennusmyynneistä hankkinut lähinnä mustia jakkuja Lindexiltä, mikä lie ikäkriisin ja vanhenemisen lieveilmiö..

 
8. tammikuuta 2010 klo 21.41 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

kivoja löytöjä, tykkäsin erityisesti tuosta "tropiikkisafarikäärmekuosista", vaikka se ei ehkä minulla heti ensimmäisenä pistäisi silmään alerekistä. =)

hieno juttu muuten kun olet alkanut postailla useammin!

 
8. tammikuuta 2010 klo 21.41 , Blogger noona kirjoitti...

viimeinen paita on kyllä lemppari! :)

 
8. tammikuuta 2010 klo 21.49 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kuule Ia, musta on tosi kiva että postaat nykyään näin usein, kiitos! :) Ois mahtavaa jos sama tahti pysyis läpi vuoden :D

 
8. tammikuuta 2010 klo 21.49 , Blogger SRA kirjoitti...

lovin' that trooppinenkäärmekuosihärdelli mekko/tunika juttua! aivan ihana =)

 
8. tammikuuta 2010 klo 21.53 , Blogger Samu kirjoitti...

http://translate.google.com/translate?hl=fi&sl=fi&tl=en&u=http%3A%2F%2Fsadekaari.blogspot.com%2F

Easier done than said.. Joo anteeksi oon jo menossa baariin tästä, ei tarvii julkasta moro->

 
8. tammikuuta 2010 klo 21.54 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

miksi muuten vaihdoit työpäikkaa? <:

 
8. tammikuuta 2010 klo 21.56 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

tahdon noi sun hiukset ♥_______♥ ihanan väriset aaaawww :>>

hienoja ostoksia!

 
8. tammikuuta 2010 klo 21.56 , Blogger meri kirjoitti...

MIkä on tää sattunut syy, että kaikki oli hooämmästä=D

 
8. tammikuuta 2010 klo 22.02 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ehdottomasti se tropiikkinen.
toivon sydämmeni pohjasta asuntopostatusta, ois tosi kiva nähä miltä sun asunto näyttää !

 
8. tammikuuta 2010 klo 22.05 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

IHANIALÖYTÖJÄ♥

 
8. tammikuuta 2010 klo 22.09 , Blogger sofia kirjoitti...

Ihania noi neuletakit! :)

 
8. tammikuuta 2010 klo 22.10 , Blogger Riina kirjoitti...

Oi tuo kreisikäärmemekko! Juuri sellainen ihanjärkkyeliälyttömänhieno, joita itsekin haalin :>

 
8. tammikuuta 2010 klo 22.14 , Blogger petty kirjoitti...

noi kaks ekaa mekkoo on ihan huippui! Enää puuttuu kesä ja aurinko! :)

 
8. tammikuuta 2010 klo 22.30 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tosi kivoja juttuja oot alesta löytäny! Ittelleni ei oo oieke mitää tarttunu mukaa! Muute oot luonnossa vielä paljon nätimpi ku kuvissa ( jos se nyt oon ees mahollista)! Oli hassu yllätys ku olin mummolassa käymässä ja kipasin sitte melkee ainoossa kaupassa, mitä keskustasta löytyi ( no ei nyt iha :D ) ja olit siellä sitte kassan takana ! <3 Sulla on ihania kuvia postauksissa !

 
8. tammikuuta 2010 klo 23.00 , Anonymous jassu kirjoitti...

_IHANIA_ vaatteita :) onkos toi söpö harmaa rusetti seppälästä? sulonen!

 
8. tammikuuta 2010 klo 23.18 , Blogger Unknown kirjoitti...

Sitä vain että mulla on yksi noista paidoista, se ihme väriläiskä etc. :D Se on kyllä ihan mahti! Alennusmyynneistä myös bongattu! ;)

 
8. tammikuuta 2010 klo 23.23 , Anonymous henkari kirjoitti...

tuo käärmekuvioinen mekko on ihan kauhean _ihana_ ! :)

 
8. tammikuuta 2010 klo 23.27 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

mielestäni toka hame on juuri kiva vaikka ehkä itse epäiletkin sitä :) mielestäni ale löytösi oli muutenkin järkeviä!

 
9. tammikuuta 2010 klo 0.10 , Blogger Claudia kirjoitti...

Tuo "tropiikkisafarikäärmekuosinen" tunika on tosi ihana, tääll ainakin tykätään kovasti :)

 
9. tammikuuta 2010 klo 0.37 , Anonymous roosajulia kirjoitti...

Ei vitsi toi sun tropiikkisafarikäärmekuosinentunika on kyllä sulone :> miksen oo ite huomannu tollasta hm :o vaikka tiuhaan tahtiin siellä käynkin/tai no kävin... ennen kuin tuli sitten gt lähemmäs, josta oon alesta ostanu melkeimpa 100e (ups.)

 
9. tammikuuta 2010 klo 1.01 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

voi ihania (ja harvinaisen kohtuuhintaisia) löytöjä!
mutta kerro miten on mahdollista että itse kiertelin Kajaanin alennusmyynnit ekoina päivinä (suhteellisen rauhallisina tunteina) etsien juuri neuletakkeja ja pitkiä kuviollisia toppi-mekko-tunika-hässäköitä, enkä löytänyt mitään!? kai se sitten on taitolaji..

rakastan erityisesti sinistä neuletta!

p.s. kiva kun postauksia tulee useammin, olen yllättynyt iloisesti viime päivinä :). jostain syystä en ole viime aikojen harventuneesta postaustahdista huolimatta luopunut toivosta vaan olen melkein joka päivä käynyt tarkastamassa että josko olis jotain ilmaantunut.. kiitos siitä, uuden vuoden lupaus toteutunut erinomaisesti tähän asti! :>

 
9. tammikuuta 2010 klo 1.30 , Blogger K kirjoitti...

Aivan ihania löytöjä, tosin noiden minimaalisten villaneule/liivien päälle en ole kyllä koskaan ymmärtänyt.
Epäkäytännöllisiä sanon minä :--DD

 
9. tammikuuta 2010 klo 1.42 , Blogger pauliina kirjoitti...

Mä ainaskin tykkään tosta turkoosi-liilasta käärmemekosta! Ja sähkönsininen neule sopii kivasti hiuksiis :)

 
9. tammikuuta 2010 klo 3.13 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

tykkäsin eniten paljettiolkapäistä! mutta kyllä se mekko jossa oli -amatsonin viidakkolisko-kuosi, oli kans upee :-D

 
9. tammikuuta 2010 klo 9.20 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ihana ku postailet taas usein! :)

 
9. tammikuuta 2010 klo 10.33 , Blogger suvi-tuulia kirjoitti...

Tosi nätti toi sininen villatakki :)

 
9. tammikuuta 2010 klo 10.49 , Blogger Saoka kirjoitti...

Möhköraita, molemmat psykedeliahärdellit ja paljettiolat ovat minusta näistä kaikkein hienoimmat. Noin sitä pitää, värejä ja hulluja kuvioita elämään!

 
9. tammikuuta 2010 klo 12.00 , Anonymous saara kirjoitti...

paljon kerralla .___. möhkyläraitatoppipaitaihanuus haluaaa

 
9. tammikuuta 2010 klo 13.28 , Blogger Fia kirjoitti...

Miten joku löytää noin ihania vaatteita?!

 
9. tammikuuta 2010 klo 13.34 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

toi(seepra)reitanen toppi on tosi kiva ja harmaa paljetti neule tosi ihana :D +muutkin ostokset on kivoja, mutta noista pidän aivan erityisesti :)

 
9. tammikuuta 2010 klo 13.45 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kivoimpia on toi psykedeelipaita ja sininen neule. Ja aiheesta vähän sivuten; mistä ton paljettineuleen alla oleva musta paita on?;) se on tollane söpö peruspaita.
Mut joo, sul on ihana blogi ja tositosi hauska oma tyyli.<3

 
9. tammikuuta 2010 klo 13.45 , Anonymous sofi kirjoitti...

joo,löysin ite aika paljon kaapin täytettä

muuten lähetin sulle sähköpostissa yhen kyssän

 
9. tammikuuta 2010 klo 13.48 , Anonymous  kirjoitti...

ite ostin kaks neuletta,löysän t-paidan,kauluspaidan,villa kangas takin,hapsu saappaat,ginan pikkulaukun näköisen lompakon...siinä ne tais olla

 
9. tammikuuta 2010 klo 14.10 , Anonymous Aino kirjoitti...

Mun oma lemppari on ehkä toi mustavalkotsydeemimekkopaita :) taikka sitte se värikäs käärme/ amazon-kuviollinen söpö mekko.
Molemmat näyttää tosi upeilta sun päällä.
Kaikki sun ostokset voisin kotiuttaa omaan garderoobiini :D
Oot muuten tosi kaunis ja kiva kun kirjotat niin usein.

 
9. tammikuuta 2010 klo 14.37 , Blogger ida kirjoitti...

MMMMITÄ onko tuo harmaa paljettiolkapää-neule jo alessa! I need it!

 
9. tammikuuta 2010 klo 15.37 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Oon niin ilonen että kirjottelet nyt useammin, kun sulla on niin ihana tyyli kirjottaa :) Mun lemppari noista oli kyllä toi joka on joko järjettömän outo tai järjettömän kiva :D mistäs mahtaa kyseinen mekko olla? :)

 
9. tammikuuta 2010 klo 15.52 , Anonymous Eeva kirjoitti...

Tuo tropiikkisafarikäärmekuosimekkonen miellyttää jotenki hirveesti mun silmää :) ja tuo sininen neuletakki on just kivan värinen

 
9. tammikuuta 2010 klo 15.57 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ihanaa että oot ruvennu postaamaan useemmmin! Jossain vaiheessa meinas jo mielenkiinto lopahtaa kun uusia juttuja ei kuulunut kun niin 'harvoin'. Tää on kuitenkin ensimmäinen blogi mitä oon alkanu seuraamaan =). Mutta, jatka samaan malliin niin hyvä tulee.

 
9. tammikuuta 2010 klo 17.16 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Jumalani, luojani: MIKSEN ole nähyt missään tuollaista mustavalkohärdelliä??! Aivan järjettömän ihana. Tahtootahtoo!

 
9. tammikuuta 2010 klo 18.44 , Blogger laura kirjoitti...

ihania ostoksia. kui sä löysit noinki paljon!
suosikkeja on toi eka raitatoppi sekä harmaa pehmee neule!(:

 
9. tammikuuta 2010 klo 20.03 , Anonymous ZzzZ kirjoitti...

ia kulta, nyt kun postaustahtikin on tiivistytyt, oletko ajatellut esitellä kotia tänne blogin puolelle? :> vai oletko päättänytkin, ettei sitä tule ollenkaan tänne?

 
9. tammikuuta 2010 klo 20.11 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mun lemppari oli kyllä kanssa toi vika!:) Sulla on kyllä ihania vaatteita!:)Mistä sä oot ostanu ton liila/mustan mikkihiiri mekon?:) Oon jo pitkää kattonu sitä ja nyt saanaikaseks jopa kysyä:D Ainiin,ja missä sä asut,mietin vaa,ku en ite nähny tollasia vaatteita h&m:llä:(

 
9. tammikuuta 2010 klo 20.22 , Blogger elbow kirjoitti...

Tuo Lindexin pörröpaljettiolka on kyllä oma ehdoton lempparini :) Ollapa Suomessa ja hakisin itselleni samanlaisen hetimiten!

 
9. tammikuuta 2010 klo 21.14 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

oii, ihani ostoksia ((: mun mielestä toi safaritropiikkikäärmekuosijuttu (mikä ikinä olikaan :D ) on mun mielestä aivan ihana. johtuu ehkä siitä, että ostin ite aleista samanlaisen ;)

 
9. tammikuuta 2010 klo 22.20 , Blogger Maaria kirjoitti...

Kääk miten ihana tuo harmaa paljettiolkaneule! Tai näin niitä kyllä jo alkutalvesta kaupassa, mutta ai että tekis mieli ostaa kerran alessa vois olla. Ikävä vaan että asun nyt väliaikasesti moisen putiikin ulottumattomissa, niin ei auta ku harmitella... jos niitä ois vielä helmikuussa jossain.

Niin ja ite oon löytäny alennuksista mm. parit ihanat kengät, joista toisia olin ettiny jo yli vuoden! :)

 
9. tammikuuta 2010 klo 22.59 , Blogger veerra kirjoitti...

heti kun näin ostoksen nro. 2 olin että woooooouuu ja sama tuon viimeisen kohdalla! <: ihania molemmat!

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu